Показати повну версію : Озера навколоЛьвівські
Вчора ми нарешті відкрили сезон купальників: плавали в сірководневому ставку недалеко від Старого Милятина, там з-під землі б'є фонтан. Все класно, хоча до запаху треба звикнути:)
А де купаєтеся ви? Які навколо Львова є ставки чи озера, придатні для купання?
koleso19
18.06.2007, 15:42
Вчера на Карьере двое граждан (в том числе ребенок) искупались последний раз в жизни, поэтому советую не забывать об осторожности.
В Брюховичах?Там здоровий кар"єр.На дні і всюди навколо ржаві трактори і техніка.Немає де купатися...ах...немає....Я давно вже не була ні на якому озері.
Тяжко трохи навколо Львова з озерами...
їздили на Задорожнє (Байкал). може бути...
як нема машини, можна дідівським способом - електричкою!
Близько до озера :)
paschenkomax
19.06.2007, 20:43
Задорожнє, напевно, найліпше, для львів"ян.
Хто не має машини, тоді електрички на стрийський напрямок
Виїзд зі Львова в дев"ятій ранку або в першій дня
Звідти виїзд в 16,10; 18,20; 22,20
Їхати приблизно 40-50 хв
Ціна білета здається 3грн
А в Бухті Вікінгів хтось купався? Як там?
Не купалася,але всі,хто там був дуже хвалять.Може то і собі поїхати?)))
Я купалась. :) Гарно, є пляж піщаний, але трохи замало місця - багато відпочиваючих і вода трохи каламутна+трохи задорого, як на щоденні купання - в"їзд на територію 5-10 грн. залежно від дня, +25 грн. за вхід на пляж
там все продумано для цивілізованого відпочику, але за кожен крок треба платити...
+25 грн. за вхід на пляж
Я вибачаюсь 25 тільки за вхід??????? Кажуть там далеко від траси йти?
Я вибачаюсь 25 тільки за вхід??????? Кажуть там далеко від траси йти?
від траси трохи є куди йти....Машиною їхали десь хвилин 5-7, погана дорога, а пішки не знаю скільки получиться. В"їзд на територію комплексу у будні дні - 5 грн., у святкові - 10 грн. Додатково вхід на пляж коштує 25 грн.! Інакше можете просто гуляти по території комплексу на ті 5 грн......
Додатково вхід на пляж коштує 25 грн.!
це з однієї особи???
Взагалі мені подобаються обладнані пляжі,платні.Там є роздягалка і туалет, і смітники і все все.Але деколи так хочеться поїхати на "дикий" пляж-там народу менше і можна просто втекти від цивілізації)))
це з однієї особи???
так.....тому рахуйте....
Був два дні на базі "Джерело" (то як їхати в Крехів через Брюховичі, Бірки, Дубровицю, і на спуску, де знак "Головний європейський вододіл" господарство Млинки, а навпроти - база).
Там є озеро на території. вода не брудна, сміття і т.п. нема, але озеро заросле, водорості, трава... тому вода видається мутною, зеленою...
Озеро живиться з джерел - підводних і з лісу, дно піщане...
В'їзд на територію - 10 грн для простих відпочиваючих (на день, без ночівлі). Якщо з ночівлею в колибах (3-4 місні) - то по 40 грн (вважаю, що занадто багато...) за добу. Колиби страшненькі, проте чисті, постіль є, посуд елементарний. Туалети пристойні і душ - в будинку на території.
Є риба в озері, риболовля - 20 грн в день.
В Бухті Вікінгів не бував, тому не можу порівняти... Напевно що в бухті краще сервіс, територія обладнана і т.п.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008