КПК

Показати повну версію : загублені, lost, остаться в живих

пупер
15.06.2007, 11:16
не втримався...
мій улюблений серіал...
маю ще дві серії з третього сезону, які ще не подивився...
черекаю цієї події зі занепокоєнням (бо що дивитися далі?)...

пупер
17.06.2007, 02:49
ой, росс і тут відзначився... :D :D :D схоже на вендетту... :D :D :D

Ascorbinka
18.06.2007, 12:44
Пупере, а скільки серій 3-го сезону ви маєте?

пупер
18.06.2007, 13:33
Пупере, а скільки серій 3-го сезону ви маєте?
23....
вже подивився..... :(

Ascorbinka
18.06.2007, 17:00
вже подивився.....
:clapping:

А мене ще чекає перегляд з 18 по 23 серію ... :p
Якщо чесно то перші 2 сезони мені більше сподобалися, в третьому надто вже понакручували всього ...

пупер
18.06.2007, 17:08
:clapping:

А мене ще чекає перегляд з 18 по 23 серію ... :p
Якщо чесно то перші 2 сезони мені більше сподобалися, в третьому надто вже понакручували всього ...

ніііі....
весь серіал просто супер!....
у третьому якраз є поясненнящодо "ініціативи ДАРМА", щодо "інших".....

Ascorbinka
19.06.2007, 09:24
Здається ми тільки вдвох дивились цей серіал... щось більше нема відгуків

пупер
19.06.2007, 13:00
Здається ми тільки вдвох дивились цей серіал... щось більше нема відгуків

:)
це не наші проблеми....
люди самі втрачають можливість подивитися чудовий серіал....

щодо самого хвільму....
після перегляду останньої серії лишилися запитання:
1. що це за чорний дим?...
2. ініціатива ДАРМА — хто вони?...
2.1. якщо “інші” здолали “ДАРМУ”, то чому “загубленим” скинули паковани з продуктами саме від “ДАРМИ”?...
3. хто такі “інші” і взагалі звідки вони там узялися?...
4. навіщо помер чарлі?...
5. які тіла і який літак знайшли на дні моря, якщо “загублені” потрапили на цей острів?...
6. забрали не всіх з острова... лишився джон лок, і француженка (з дочкою?) хто ще?....
7. хто такий джейкоб?..
ецетера... :)

які ваші думки, аскорбінко?...

Ascorbinka
27.06.2007, 12:31
після перегляду останньої серії лишилися запитання:
о, то далеко не остання серія ... кажуть що закінчать знімати серіал в 2010 році...
1. що це за чорний дим?...
2. ініціатива ДАРМА — хто вони?...
ДАРМА - думаю їх розвели, на кожну станцію був окремий "розвод" і окреме прикриття..
Дим - не знаю... містика якась, натяк на справедливість.
2.1. якщо “інші” здолали “ДАРМУ”, то чому “загубленим” скинули паковани з продуктами саме від “ДАРМИ”?...
3. хто такі “інші” і взагалі звідки вони там узялися?...
їх також розвели ...
Про інше не знаю, треба подивитись від 19 серії, які мій коханий вже 2 тижні несе додому;) боїться голодним залишитись, бо я буду дивитись серіал;)

пупер
27.06.2007, 20:36
дарма — мені так здається, що не “розвели”...
звідки взялися “інші”?....
і чим вони відрізняються від “дарми”?....
якщо всіх “дармівців” повбивали “інші”, то чому скинули коробки з припасами загубленим?...

SANU4
30.06.2007, 12:10
ну подивився найкрутіший напевно ,серіал ну точно не про пушкарьову,а ЗАГУБЛЕНІ.оце фільм!завершив переглядати 3 частину і знов усе закінчелось трохи не зрозуміло...а що дальше 4 частина.....але взагалі то модний серійний фільм!!!!:clapping:

пупер
30.06.2007, 20:12
ну подивився найкрутіший напевно ,серіал ну точно не про пушкарьову,а ЗАГУБЛЕНІ.оце фільм!завершив переглядати 3 частину і знов усе закінчелось трохи не зрозуміло...а що дальше 4 частина.....але взагалі то модний серійний фільм!!!!:clapping:

я з вами дружу!.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/azn.gif

Deus igrok
30.06.2007, 20:15
почав дивитися 2 сезон...
воно трохи на мелодраму змахує ... вставки про життя кожного потерпілого, можливо і цікаво... але як фанату "Таємничого Острова" Жуль Верна , куде більш хочеться містики, таємниць, подробиць виживання ...

пупер
30.06.2007, 20:19
почав дивитися 2 сезон...
воно трохи на мелодраму змахує ... вставки про життя кожного потерпілого, можливо і цікаво... але як фанату "Таємничого Острова" Жуль Верна , куде більш хочеться містики, таємниць, подробиць виживання ...

я з вами не дружу... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

Deus igrok
30.06.2007, 20:38
Переживу таке лихо %)

пупер
02.07.2007, 11:22
“вєснушка”...

пупер
02.07.2007, 11:24
“сойєр”...

пупер
02.07.2007, 11:27
“джек”.... лікар....

пупер
02.07.2007, 11:28
“джон лок”.....
пан, який знайшов спільну мову з островом...

пупер
02.07.2007, 11:29
“саїд джарра”....
хлопець з іраку, із “багатим” військовим минулим...

пупер
02.07.2007, 11:33
“містер еко”....
гангстер, якого доля теж закинула на острів...

пупер
02.07.2007, 11:35
“джульєтт, лікар”...
на острові вона серед “інших”.....

пс. не найкраще її фото....

пупер
02.07.2007, 11:38
“анна-люсія”.....
жінка-поліцай, яка має за душею кілька трупів...

пупер
02.07.2007, 12:09
“бен”....
глава “інших”....
ду-у-у-уже мудрий чолов’яга....
аж дивно, чому він програв...

пупер
02.07.2007, 12:19
ще “сойєр”.....

Ascorbinka
02.07.2007, 13:54
Мені сподобалась Анна-Люсія, чоловікові - "веснушка", і обоє в захваті від персонажів Джона Лока і Соєра. Ждон Лок - то взагалі окрема розмова... я його спочатку навіть підозрювала, занадто вже багато він знав:)

пупер
02.07.2007, 14:43
нуууу....
“вєснушка” — зе бест.....
тільки фігура в неї жахлива....
пс. а де моя карма за такі хороші фотки?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Муму
02.07.2007, 15:45
Привет, Пупер, у тебя есть все сезоны на дисках?

пупер
02.07.2007, 16:26
Привет, Пупер, у тебя есть все сезоны на дисках?

ага.... всі три... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Муму
02.07.2007, 16:35
ага.... всі три... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Ооо... Я к вам сегодня в гости....:clapping:

Deus igrok
02.07.2007, 16:39
пс. а де моя карма за такі хороші фотки?...
угу, справжній завуальований флуд ... начі ті фото комусь тре. Можна було і одним постом ... мабуть жага до лічильника постів ?

P.S. В ДВД- прокатах давно є всі три сезона. Наразі додивлююсь 2 сезон.

пупер
02.07.2007, 16:40
Ооо... Я к вам сегодня в гости....:clapping:
літр пива = сезон.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Deus igrok
02.07.2007, 19:59
http://www.adesblog.com/images/lost.jpg

All of you know the ABC’s popular show LOST right? Well, last time when I was watching I saw an outside object that was not supposed to be in the scene [see the image above] and I blogged about it here. Some people who watched the DVD version, reported that the hand has been removed. I guess the producers have noticed it and have corrected already.

Ось кіно-ляпи куди цікавіше...

Deus igrok
02.07.2007, 20:15
Усе про лост на ВІКі ... а не недолугі фото %) (http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%8C%D1%81%D1%8F_% D0%B2_%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D1%8B%D1%85_%28%D1%82%D0% B5%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB %29)

New Shrek
02.07.2007, 20:32
Хлопці ,а шо ото ви вже 34 дописи обговорюєте...га?

Deus igrok
02.07.2007, 20:36
Хлопці ,а шо ото ви вже 34 дописи обговорюєте...га?

«Остаться в живых» (англ. Lost) — популярный американский телесериал. В центре сюжета — история пассажиров авиалайнера, потерпевших катастрофу и оказавшихся на тропическом острове, полном загадок и тайн. Пилотная серия была показана на канале ABC 22 сентября 2004 года и собрала у экранов почти 19 миллионов человек [Источник?]. На сегодняшний день снято три сезона по 24 серии. Производство сериала продолжается: объявлено, что планируются съемки еще трех сезонов, по 16 серий в каждом. Завершится показ сериала в 2010 году — всего будет показано 117 серий [1].

Сериал «Остаться в живых» стал культурным феноменом, породившим целый ряд сопутствующих явлений: по сюжету сериала выпускаются литературные произведения, комиксы, проходит ролевая игра The Lost Experience, готовится к выпуску видеоигра с одноименным названием .

New Shrek
02.07.2007, 20:38
стал культурным феноменомфу ти ...знову я не культурний...

Deus igrok
02.07.2007, 20:47
фу ти ...знову я не культурний...
більш того ...уже 3 сезон ...а ніразу сісьок не показали в гамериканському фільмі ... дивина тай годі

пупер
02.07.2007, 22:52
фу ти ...знову я не культурний...
куме, шукайте сайти (краще торенти) з назвою ЛОСТ — неодмінно знайдете серії.....
дивитися треба від першої серії...

пупер
02.07.2007, 23:03
більш того ...уже 3 сезон ...а ніразу сісьок не показали в гамериканському фільмі ... дивина тай годі
думаю: ви цицьки там не дочекаєтеся... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
фільм вам не подобається — так і скажіть....
шукати ляпи, не додивившись до кінця, може та людина, якій фільм не дуже цікавий...
мені було цікаво, доки не додивився — не заспокоївся.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
тільки після останньої серії почав шукати в інтернеті інформацію про серіал...

Ascorbinka
03.07.2007, 16:22
Оффтоп
літр пива = сезон....
то для зустрічі форумчан збираєте?;)

пупер
03.07.2007, 16:31
Оффтоп

то для зустрічі форумчан збираєте?;)

“а што тут піть”?.....
якісь три літри......

Deus igrok
03.07.2007, 16:34
шукати ляпи, не додивившись до кінця, може та людина, якій фільм не дуже цікавий...
А бо, яка не має змоги додивитися. Подивився тіки 2 сезона і 6 серій третього. Хтось мну випередив і взяв уже ДВД з 3 сезоном. Там 23 серії, буду надіятися що за тиждень повернуть.

Жаль з кожним сезоном все менше і менше серій буде.

Deus igrok
04.07.2007, 20:16
"Оставь ковьйор Нада " - чорт , невже важко було знайти нормального українця з Києва для цієї ролі.

пупер
05.07.2007, 02:13
"Оставь ковьйор Нада " - чорт , невже важко було знайти нормального українця з Києва для цієї ролі.
це ви про що?!..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
у вас український переклад?....

Deus igrok
05.07.2007, 08:34
3 сезон, десь 9-11 епізоди. Де вони піймають фермера з Києва. Принаймі у мене переклали, що він києвлянин. Потім сцена де він буде на "рідній мові" кота створити.
Я до того веду... що бюджет серіала ого-ого... Китайців без акценту взяли. Лейбли до продуктів харчування зробили... ну одним словом виклалися...а на києвлянені зекономели

пупер
05.07.2007, 09:01
3 сезон, десь 9-11 епізоди. Де вони піймають фермера з Києва. Принаймі у мене переклали, що він києвлянин. Потім сцена де він буде на "рідній мові" кота створити.
Я до того веду... що бюджет серіала ого-ого... Китайців без акценту взяли. Лейбли до продуктів харчування зробили... ну одним словом виклалися...а на києвлянені зекономели

одноокого?.....
ну, він в російському перекладі моцкаль......
а який у вас переклад: повний дубляж, чи “другий голос”?....

Deus igrok
05.07.2007, 09:15
повний дубляж. та навіть його рос. мова ацтойна... коли він говорить по рос. перекладу не іде.

пупер
05.07.2007, 09:17
повний дубляж. та навіть його рос. мова ацтойна... коли він говорить по рос. перекладу не іде.

вам пощастило......
дуже мені подобався переклад, який був на айсітіві.....
але на дисках серіал є російський.....
перший сезон — ще куди не йшло......
другий — більш-менш.....
а третій — типове “відео”.....
про останні 5 серій — просто мовчу.....

Deus igrok
05.07.2007, 09:20
2 і 3 часом не з http://lostfilm.ru/ ?
В мене тіко 20 серій є ... як додивлюсь , спробую решту дістати.

пупер
05.07.2007, 10:16
2 і 3 часом не з http://lostfilm.ru/ ?
В мене тіко 20 серій є ... як додивлюсь , спробую решту дістати.

звідки, я не знаю.....
я купив......
один хлопчина продав, який на форум колись давно забігав......

Deus igrok
07.07.2007, 22:23
звідки, я не знаю.....
1. лінк сайту перед початком кожної серії не мигає ?
2. а яка озвучка ? моно чи багатоголосова ?

пупер
08.07.2007, 04:26
лінку немає.....
тільки у третьому сезоні (те, що затягував адмін) — квадрат малевича....
озвучка у кілька голосів у першому сезоні, два голоси у третьому та першій частині третього, і один голос — з торрент-сайту (квадрат малевича)...

пупер
09.07.2007, 19:35
ще одне питання: чому помирали вагітні на острові?....
що сталося з вагітною кореянкою?....

Deus igrok
09.07.2007, 20:03
Згадаймо ще перший сезон і перші сутички з Ітоном. Як він усіх в бійках розкидав. Я гадав, то такий собі зомбі. А потім вийвилося проста людина.

пупер
09.07.2007, 20:26
Згадаймо ще перший сезон і перші сутички з Ітоном. Як він усіх в бійках розкидав. Я гадав, то такий собі зомбі. А потім вийвилося проста людина.
я щось пропустив: а коли його вбили?....

пс. справді, він якийсь був навіжений.....
хоча і не абсолютно навіжений, та ще й лікар — як таке можливо: лікар і одночасно спеціаліст по рукопашному бою..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif

мірандоліна
08.08.2007, 16:18
ПРИВІТ, Я НОВЕНЬКА ТУТ. СЕРІАЛ ЗАГУБЛЕНІ-3 ЩОЙНО ДОДИВИЛАСЬ І НЕМАЮ Х КИМ ВРАЖЕННЯМИ ПОДІЛИТИСЬ. ТОМУ І ЗНАЙШЛА ЦЕЙ ФОРУМ. У МЕНЕ БЕЗЛІЧ ПИТАНЬ. ДОПОМОЖЕТЕ?
:clapping: :clapping: :clapping:

пупер
09.08.2007, 22:53
ПРИВІТ, Я НОВЕНЬКА ТУТ. СЕРІАЛ ЗАГУБЛЕНІ-3 ЩОЙНО ДОДИВИЛАСЬ І НЕМАЮ Х КИМ ВРАЖЕННЯМИ ПОДІЛИТИСЬ. ТОМУ І ЗНАЙШЛА ЦЕЙ ФОРУМ. У МЕНЕ БЕЗЛІЧ ПИТАНЬ. ДОПОМОЖЕТЕ?
:clapping: :clapping: :clapping:
звичайно....
аскорбінка, муму і я — фанати серіалу...
якщо самі знаємо відповіді.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Кася
10.08.2007, 10:49
тю..а мені що робити? я жодної серії не бачила...

Ascorbinka
11.08.2007, 00:12
тю..а мені що робити? я жодної серії не бачила...
починати ніколи не пізно:)

Deus igrok
12.11.2007, 12:39
Я так розумію, командних екшенів розплодилися.
Спочатку мене в асьці агітували подивтися "Втечу" - про зеків, що вирішили тікати.

Тепер от на біг-бордах, рекламують "Герой".

Основні персонажі «Героїв»:

Клер Беннет (Гайден Панеттьєрі) — дівчина з команди підтримки (чірлідер), що живе у містечку Одеса, штат Техас. Має здатність до миттєвої регенерації, якщо не пошкоджений мозок.

Айзек Мендес (Сантьяго Кабрера) — художник з Нью-Йорка, який, входячи у транс, малює події майбутнього.

Хіро Накамуро (Масі Ока) — програміст із Токіо, який має здатність керувати просторово-часовим континуумом.

Метт Паркман (Грег Грюнберг) — поліцейський з Лос-Анджелеса, здатний чути думки інших людей.

Нетан Петреллі (Едріан Пасдар) — кандидат у Конгрес від Нью-Йорка, наділений здатністю літати.

Пітер Петреллі (Майло Вентіміглія) — колишній медбрат із хоспісу, молодший брат Нетана. Його здатність полягає в копіюванні здібностей героїв, які були поряд з ним, з подальшим їх використанням «по пам'яті». Також йому сняться пророчі сни. В одному з них хлопець побачив, що саме він стане причиною ядерного вибуху в Нью-Йорку.

Ді Ел Гокінс (Леонард Робертс) — злочинець-утікач, який володіє силою проникати через тверді предмети, зокрема й через людську плоть.

Нікі Сандерс (Елі Лартер) — інтернет-стриптизерка(=))))))))))))))))))))))))))))))) з Лас-Вегаса із роздвоєнням особистості: іноді вона «перетворюється» на свою померлу сестру Джесіку, яка має надлюдську силу.

Майк Сандерс (Ноа Грей-кейбі) — син Ді Ела та Нікі, вундеркінд, наділений даром технопатії — здатністю маніпулювати електронними приладами силою думки.

Мохіндер Суреш (Сендхіл Рамамурті) — професор-генетик з Індії, що вирушив до Нью-Йорка, аби розслідувати смерть свого батька, Чандри Суреша, який вирахував людей з надможливостями.

Сайлер (Закарі Куїнто) — серійний убивця-телекінетик; убиває інших героїв і краде їхні здібності.

Гаїтянин (Джиммі Жан-Луї) — помічник містера Беннета зі здатністю вибірково стирати пам'ять іншим.

Во це то намішали. Політ фантазії.
Гляну, як щось путнє - можна відкрити окрему гілку.

JoSamB
26.11.2007, 20:22
:y: :y: :radist: :clapping: Привіт, я тут новенька. Теж ДУЖЕ подобається серіал "Загублені", хотілося б з кимось поспілкуватись щодо всього того, що там діється, але то ясно, що ми можемо тільки писати свої власні здогади :p .

Щодо "Втечі", теж дивлюсь, а "Героїв" вже бачила. Прикольно, найкращий там Хіро Накамура і Сайлар. А У "Втечі" - Т-Бег та агент Махон. :crazy:

З "LOST" подобаються абсолютно всі! :y: :y: :y: :radist: :clapping: Сам серіал взагалі відрізняється від всього, що зазвичай витворюють американці. :cowboy:

Як на мене дуже постмодерністично і цікаво.

пупер
26.11.2007, 20:44
зі мною!!!...
про загублених -- я ту-у-у-ут!!!
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

JoSamB
26.11.2007, 20:53
Привіт ще разок, а в тебе Соєр - улюблений персонаж, так? :)

пупер
26.11.2007, 21:02
Привіт ще разок, а в тебе Соєр - улюблений персонаж, так? :)
привіт, не_можу_прочитати_ваш_нік!!!
соєр -- кул, лок -- теж непоганий персонаж.....
руда така дівчина ("чесна злочинниця") -- просто перфектна.....
всі актори -- дуже приємні!......
лікарка, та, що "перебігла", подобається ззовні.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

leon kuz
06.12.2007, 16:56
я теж недавно подивився 3 сезона !!!ВРАЖення одне серіал----СУПЕР

Додано через 1 хвилину
КЕЙТ І ЛОК НАЙКРАщІ

Додано через 4 хвилини
навіщо помер чарлі?
він полюбе би вмер,а так хоть Десмонда спас !

пупер
07.12.2007, 02:31
він полюбе би вмер,а так хоть Десмонда спас !
не факт.....
чому він закрився з середини, коли міг вийти?..
і чому цей рускій такий живучий?...

leon kuz
07.12.2007, 19:04
чому він закрився з середини, коли міг вийти?..
Десмонд дуже хотів побачити свою дівчину і пручався !так шо Чарлі не вспів би вийти !! а так хоть Десмонда спас !!і по друге він вже був готовий до смерті !!

Додано через 3 хвилини
да,мене цей ніби москаль теж нервує
і чому цей рускій такий живучий?

JoSamB
07.12.2007, 23:23
Десмонд дуже хотів побачити свою дівчину і пручався !так шо Чарлі не вспів би вийти !! а так хоть Десмонда спас !!і по друге він вже був готовий до смерті !!

Додано через 3 хвилини

Мене дуже зацікавила вся та історія з Чарлі. З самого початку, коли Десмонд сказав, що не зможе його врятувати. І взагалі, те, коли показували частину про Десмонда та його новий "дар", та жінка, що пояснювала йому, що все неминуче... Тобто мені здається, що так мало бути: Чарлі мав померти. Але може тільки для того, щоб потім його воскресили (як Лока, наприклад, що мене дуже тішить :crazy: :radist: ).

А одноокий, в принципі, українець, а не москаль. В американців, як завше, неправильне уявлення про Україну і українців; для них ми всі такі і всі балакаємо "по-рускі". Мені він теж не подобається, але в цьому серіалі, в решті решт, ніколи не знаєш, хто виявиться добрим, а хто поганим хлопцем. Хіба ні? :moskali: :beee:

пупер
08.12.2007, 01:57
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif

але в цьому серіалі, в решті решт, ніколи не знаєш, хто виявиться добрим, а хто поганим хлопцем
як на мене -- зрозуміло, хто добрий, а хто ні....
"інші" -- явно не хороші.....
хоча фіг зрозумієш, хто вони насправді і що це за дух в лісі живе....

JoSamB
01.01.2008, 14:35
Привітик знову :)

По-перше, з Новим Роком!!!

А тепер - до теми: чи хтось задумувався, хто лежить в тій труні, коли Джек приїжджає на похорон, а там нікого - тільки він. Я щось так думала-думала і поки-що нічого не видумала. Які думки?

П.С. В одному впевнена - то точно не Х"юго.

пупер
01.01.2008, 15:50
ой-ой-ой..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
тре знову дивитися -- вилетів з голови такий момент......

tiana
11.01.2008, 09:54
я три ночі не спала поки не додвилась 2-3 сезон... кажуть в лютому має бути продовження:)

fuxx
12.01.2008, 00:11
Єдиний серіал на якия я "підсів" і стараюсь дивитися регулярно.

Був сильно розчарований коли АйСіТіВі обірвав його трансляцію, навіть не пояснивши що до чого.

пупер
12.01.2008, 06:49
я три ночі не спала поки не додвилась 2-3 сезон... кажуть в лютому має бути продовження
аналогічно!.....
Єдиний серіал на якия я "підсів" і стараюсь дивитися регулярно.
Був сильно розчарований коли АйСіТіВі обірвав його трансляцію, навіть не пояснивши що до чого.
але по "пінчук-тіві" принаймні був хороший український переклад і дублювання.....
а я дивився піратську версію......

JoSamB
12.01.2008, 22:59
Думала-думала, і вирішила скинути фотку Джулієт :radist:

Як вона вам (у фільмі, маю на увазі): гарно вміє вдавати. Я весь час їй вірю, спершу, що вона погана, потім, що добра. Тобто те, що притворятись вміє, то й без всякого видно. А щоб ще так подвійно чи і потрійно... Ото треба мати талант!!! :clapping:

Що не кажи, артистка. :rolleyes:

Може хто знає, де ще вона знімалась. Знайоме щось таке в ній... ;)

JoSamB
12.01.2008, 23:08
...кажуть в лютому має бути продовження:)

Так точно, в лютому має бути. Принаймні в США. А в нас не знаю особисто :o .

А які у тебе враження? Що думаєш про все, що там твориться? :cowboy:

tiana
16.01.2008, 13:22
Так точно, в лютому має бути. Принаймні в США. А в нас не знаю особисто :o .

А які у тебе враження? Що думаєш про все, що там твориться? :cowboy:

а мені ця Джулієт не подобається (як героїня)...

мені одне не дає спокою... вони всі на літаку тому що впав на острів опинились не випадково, ніяк не збагну причину, може неуважно дивилась...

пупер
16.01.2008, 18:54
мені одне не дає спокою... вони всі на літаку тому що впав на острів опинились не випадково, ніяк не збагну причину, може неуважно дивилась...
чому ж....
досить зрозуміло -- всі вони були між собою пов'язані, всі раніше зустрічалися.....

tiana
17.01.2008, 09:02
чому ж....
досить зрозуміло -- всі вони були між собою пов'язані, всі раніше зустрічалися.....

і в усіх була причина втекти від реального світу:ninja:

а ще в кожного була якась таємниця:)

пупер
17.01.2008, 09:21
і в усіх була причина втекти від реального світу
а ще в кожного була якась таємниця
ви -- молодець, чудово зрозуміли....тоді чому запитуєте?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

tiana
17.01.2008, 13:52
ви -- молодець, чудово зрозуміли....тоді чому запитуєте?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

не запитую, роздумую... щоб розмова зав"язалась:) цікаво чужі думки почути:)

OL€4K@
29.01.2008, 19:15
Пріветік!!! Я також шанувальниця цього серіалу, передевилася я 3 сезон до кінця і скакжу що в кінці все дещо незрозуміло. Чи не знаєте коли можна буде десь купити 4 сезон Загублених? І хто кому з героїв серіалу подобається?:)

пупер
29.01.2008, 19:59
Пріветік!!! Я також шанувальниця цього серіалу, передевилася я 3 сезон до кінця і скакжу що в кінці все дещо незрозуміло. Чи не знаєте коли можна буде десь купити 4 сезон Загублених? І хто кому з героїв серіалу подобається?
в лютому у буржуїв -- почнеться 4 сезон....
в березні можна чекати і в нас....

Гелена
29.01.2008, 23:34
я ніколи не дивилися цей серіал, але дуже його люблю - коли чоловік його дивиться я спокійно сиджу на форумі :)
якраз зараз йде по ТВ :)

Koza-Dereza
31.01.2008, 19:18
в лютому у буржуїв -- почнеться 4 сезон....
У буржуїв починається сьогоднi (ще сiчень ) Але я дивитись не зможу. Дебiльний ремонт поглинув у мене весь час. :( :(:(:(:(
Може друг на вiдiк запише :(

olja_zaj
12.02.2008, 23:42
Також обожнюю цей серіал. Перші три частини подивилась за тиждень.
Вже бачила дві серії четвертої частини - цікаво та як завжди закручено.
Скачати усі нові серії можна тут http://lost-abc.ru/

leon kuz
13.02.2008, 19:32
а я вже подивився 2 серії 4 сезону

Додано через 32 секунди
початок 4 сезону дуже захопливий

Додано через 1 хвилину
завтра 3 серія

Setios
21.02.2008, 13:50
Серіал дуже класний! Я навіть не очікував що він мені так сподобається.
Спочатку я не міг зрозуміти чому навколо нього стільки шуму, тільки і чути було цей серіал на форумах та і взагалі в інтернеті. Скачав перші три серії першого сезону і вони мене просто захопили! Пішов і купив повністю перший сезон на DVD подивився за тиждень.. Зараз вже додивляюсь другий сезон, і вже скачується третій :)) Надіюсь що він буде таким же цікавим як і перші два.

Winner
01.03.2008, 19:02
тільки додивляюсь 3 сезон

Lady
01.03.2008, 20:23
А я телебачення вже місяців чотири не дивлюся, телевізор мої малі терористи захопили, в них ціла колекція мультяшок, є що дивитись.
А lost маю три сезони на дисках ще всі не додивилась, решта скачаю з інтернету.
Взагалі серіал цікавий і сюжет захоплюючий і актори красиві і природа дуже гарна.

tiana
07.03.2008, 10:38
[QUOTE=leon kuz;242911]а я вже подивився 2 серії 4 сезону

і що там? хоч в двох словах, вони вернулись всі на острів? чи тільки Джек?

leon kuz
09.03.2008, 10:35
і що там?
там !!вже не флешбеки а флешфорварди тобто їхне майбутнє !!мда майбутнє у них веселе !!не хотів розкривати зміст серії но ви самі попросили так вот: в майбутньому з острова виїхали тільки 6 человік !!досих пір не ясно хто точно виїхав !!з перших 6 серій ясно що з острова виїхали САїд,дЖек,Херли,Кейт,ну і показували їхне майбутнє,Саїд в майбутньому буде кілером і працювати на Бена !! Кейт якимось чином взяла з острова дитину Клер!!У Десмонда були якісь глюки і він подоружував у часі !!Херли в псіхушкі сидить !!у 6 серії показували про Джулію і її минуле !!в 7 серії будуть показувати про сУн і ДЖина думаю з них також хтось мав вилетіти з острава !! більше нічого не розповім бо це треба дивитися !!

tiana
12.03.2008, 08:20
[QUOTE=leon kuz;262425]
дякую, як тільки дістану 4 сезон подивлюсь:) одне ясно, таємниці а відкрились, а стали ще більш не зрозумілими:)

пупер
13.03.2008, 21:48
нічого не розказуйте!!!!!

Koza-Dereza
25.04.2008, 19:29
Пiсля закiнчення страйку письменникiв поновили показ цього серiалу. Мдя... вже так понакручували всього на купу що аж не цiкаво було дивитись!!! Я з товаришем збираємось писати гнiвного листа до продюсерiв. У вас вже з'явилась перша частина четвертого сезону?
тiльки дiйсно тi хто дивиться 4й сезон нiчого не розказуйте тут, бо люди у Львовi з запiзненням це дiло дивляться.

fuxx
05.05.2008, 23:50
АйСіТіВі в своєму репертуарі - обрубало без будь-яких пояснень. Добре що я маю нет і в курсі що то ще не енд, а як ж бути всім іншим? :)

пупер
07.05.2008, 22:45
айсітіві має той плюс, якого бракує всьому решта: якісний (!!!) український переклад (!!!) і якісний (!!!) український дубляж (!!!)...

за це можна пробачити цьому каналу багато що... http://levus.info/smile/smile.gif

fuxx
07.05.2008, 23:11
айсітіві має той плюс, якого бракує всьому решта: якісний (!!!) український переклад (!!!) і якісний (!!!) український дубляж (!!!)...

за це можна пробачити цьому каналу багато що... http://levus.info/smile/smile.gif

А ще один плюс те що він показує загублених зараз а не через 10 років, як у нас часто буває.

пупер
15.05.2008, 13:54
http://levus.info/smile/blush.gif ліг нині о третій ранку......
дивився четвертий сезон!!!!
вже три серії "пішло спати".... http://levus.info/smile/crazy.gif
купа нових акторів....

http://levus.info/smile/wacko1.gifhttp://levus.info/smile/wacko1.gifhttp://levus.info/smile/wacko1.gif

fuxx
16.05.2008, 01:20
Мені також мають дати 4 сезон, напевне потрібно відсипатися наперед :)

пупер
17.05.2008, 18:53
нова акторка, новий персонаж:

http://xmages.net/out.php/i3715_Lost.S04E02.rus.Lostfilm.tfile.ru40461.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/3572/losts04e02ruslostfilmtfxa2.jpg

http://levus.info/smile/give_heart.gif http://levus.info/smile/air_kiss.gif http://levus.info/smile/blush.gif

fuxx
18.05.2008, 00:32
Ще короткий зміст 4го сезону і в твою сторону полетять гнилі помідори :)

пупер
18.05.2008, 01:04
Ще короткий зміст 4го сезону і в твою сторону полетять гнилі помідори
http://levus.info/smile/biggrin.gif

Koza-Dereza
03.06.2008, 17:13
Пупер, ви вже додивились Лост 4й сезон? Я позавчора подивилась останню серiю 4го сезону. КЛАС!!!! Просто КЛАС!!!!

пупер
03.06.2008, 23:39
Пупер, ви вже додивились Лост 4й сезон? Я позавчора подивилась останню серiю 4го сезону. КЛАС!!!! Просто КЛАС!!!!
вах, вах, вах!!!!!!!
не може бути?!!!
http://levus.info/smile/cray.gifhttp://levus.info/smile/cray.gifhttp://levus.info/smile/cray.gif
весь сезон?!!!!!
я тільки 12 серій....................
http://levus.info/smile/cray.gifhttp://levus.info/smile/cray.gifhttp://levus.info/smile/cray.gif

Koza-Dereza
04.06.2008, 19:30
Так там всього небагато серiй, тим бiльше що була велика перерва у сезонi через страйк письменникiв. Ви напевно вже майже додивились. Як додивитесь то подiлiться враженнями! :)
Впринципi, Лост можна подивитись i ось тут http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing?channel=7 але на англiйськiй

пупер
04.06.2008, 19:43
ось тут http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing?channel=7 але на англiйськiй
http://levus.info/smile/cray.gif
http://ll.static.abc.go.com/streaming/images/landing/v2/200x400_country.gif

Koza-Dereza
04.06.2008, 22:53
От гадюки!

пупер
04.06.2008, 22:58
От гадюки!
та нічого....
поміняю айпішку на гамериканську та подивлюся.... http://levus.info/smile/smile.gif

zirka
04.06.2008, 23:51
їх там всього 14 серій. всі маю

пупер
04.06.2008, 23:56
їх там всього 14 серій. всі маю
точно, вже є!....
тягну..... http://levus.info/smile/smile.gif

пупер
06.06.2008, 00:54
http://levus.info/smile/cray.gif подивився.....
http://levus.info/smile/cray.gifhttp://levus.info/smile/cray.gifhttp://levus.info/smile/cray.gif коли наступний сезон?...

zirka
06.06.2008, 10:16
коли наступний сезон?..

Чула що в лютому 2009

пупер
06.06.2008, 12:37
Чула що в лютому 2009

Koza-Dereza
11.06.2008, 21:42
подивився.....
коли наступний сезон?...
Ню, i якi враження? Менi кiнцiвка ДУЖЕ сподобалась. Накiнець то вони хоч щось почали вiдкривати, хоч якiсь таємницi. Хоча менi ще цiкаво що це за чорний дим/монстр, i що сталось з Клер.
А дещо мене найбiльше цiкавить: вони НIКОЛИ не показують що їсть та мала дитина. Навiть скажiмо з того часу як зникла Клер i до того часу як вони вже були врятованi? Всi тiльки з малим носились але нiхто нi груди не дав, нi навiть молока нiякого. Що та дитина їла??? Мене як новоспечену маму такi питання хвилюють :)

Deus igrok
11.06.2008, 22:09
:cowboy: Тіки здам ДЕки , візьму на двд в прокаті.
Ех, я б качав , та ще сімпсони в черзі.
Кажете - цікаво, то добре.

syavych
14.08.2008, 09:15
найліпшого серіалу останніх років
Хто сказав? (с) :)

Liliyah Romanova
14.08.2008, 19:13
Хто сказав? (с)
Як хто? пупер сказав. :p

пупер
15.08.2008, 08:58
Хто сказав? (с)
Як хто? пупер сказав.
http://levus.info/smile/cray.gif ти мнє больше нє дружок, і нє пісай в мой гаршок!!!!

Liliyah Romanova
15.08.2008, 17:55
ти мнє больше нє дружок, і нє пісай в мой гаршок!!!!
Та блін. Я ж серйозно. Раз той, хто в принципі серіяли не любить, каже, що цей класний, значить класний. Правда, дивитися серіял це мене не змусить, бо я скоро ними нуджуся.

пупер
15.08.2008, 17:59
Та блін. Я ж серйозно. Раз той, хто в принципі серіяли не любить, каже, що цей класний, значить класний. Правда, дивитися серіял це мене не змусить, бо я скоро ними нуджуся.
http://levus.info/smile/smile.gif перефразовуючи: нє відєл, но асуждаю!...

Samojlovu4
15.08.2008, 18:07

О, Ліля, то спробуйте "мій" серіал - може з ним не знудетесь...
Я, як пупер - в принципі не переношу серіали та й TV взагалі. Але є повним і абсолютним фанатом "King of Queens".
Спробуйте! :)

Liliyah Romanova
15.08.2008, 18:33
перефразовуючи: нє відєл, но асуждаю!.
Неправда.
Я ж сказала. Раз ти кажеш, що клас, значить клас. Я тобі вірю. :)
Просто смаки у нас різні, та й всього. :)

Додано через 2 хвилини
Спробуйте!
Та я той, як мала дитина. Довгі фільми і товсті книжки не люблю. Колись вишиваний рушник 3 роки мордувала. А малі серветочки та картинки, як горішки лускала.
У тому плані я трохи того. Багато починаю, купу всього хапаю, мало що докінчую. Нечемна я. Як вітер, коротше. Там купку листя піднесу, за пару метрів кину, там папірець поволочу й лишу... Ніц не зроблю. Вже злостилася на себе. Не помагає...

Samojlovu4
15.08.2008, 18:43
Та я той, як мала дитина. Довгі фільми і товсті книжки не люблю. Колись вишиваний рушник 3 роки мордувала. А малі серветочки та картинки, як горішки лускала.
У тому плані я трохи того. Багато починаю, купу всього хапаю, мало що докінчую. Нечемна я. Як вітер, коротше. Там купку листя піднесу, за пару метрів кину, там папірець поволочу й лишу... Ніц не зроблю. Вже злостилася на себе. Не помагає...
Сам такий трошки, хіба товсті книжки люблю. Але з "Кінґ оф квінс" хоч спробуйте, там серія - окрема історія, нічого не пропустиш. Не пожалкуєте, я також не вірив спочатку, а потім як підсів...
То всьо добре, але принаймі карму вже мені могла поставити, щоб на кінці 666 не було?! Чи зняти. :aggressive:

Liliyah Romanova
15.08.2008, 19:00
Сам такий трошки, хіба товсті книжки люблю.
Та я люблю. Але перше читаю початок, тоді кінець, а тоді вже серединку.

пупер
15.08.2008, 19:02
Я ж сказала. Раз ти кажеш, що клас, значить клас. Я тобі вірю.
Просто смаки у нас різні, та й всього.
http://levus.info/smile/wink.gif ікс-файли не дивилася?...

Liliyah Romanova
15.08.2008, 19:14
ікс-файли не дивилася?...
Навіть не пригадую, кіко років мені було. Альф дивилася. Але в певному віці перестала дивитися взагалі. Відколи почала старатися не зазирати на кінцівку книжки передчасно.

пупер
15.08.2008, 19:25
Але в певному віці перестала дивитися взагалі.
у тебе є шанс "почати все з початку"....
мій компаньйон також відреагував дуже байдуже, коли я дав йому два диски з "втеча з в'язниці", за три дні він подзвонив і спитав, чи в мене нема третього сезону... http://levus.info/smile/wink.gif