Показати повну версію : Первинна реєстрація авто
mota_boy
13.06.2007, 13:40
тему вже обговорювали, але конкретної відповіді так я і не знайшов.
Поділіться досвідом скільки обійдеться вартість реєстрації нового деу сенс (вартість в салоні 41000 грн.) 3 % в пенсійний я знаю, а дальше які витрати будуть на номери, податок, техогляд і т.д.
3% - це від вартості авто без ПДВ.
наскільки мені відомо, то в ці 3% входить і ТО і все решта. я ще платила 100 чи 150 у.о. за номера, бо мені їх дядько з салону ходив робити - самим напевно дешевше.
тобто 3% + послуги дядька за номера. здається, більше я ніц не платила.
mota_boy
13.06.2007, 14:31
наскільки мені відомо, то в ці 3% входить і ТО і все решта. я ще платила 100 чи 150 у.о. за номера, бо мені їх дядько з салону ходив робити - самим напевно дешевше.
3% це тільки в пенсійний фонд, ТО та номера окремо ((
Zoryanazirka
13.06.2007, 19:23
Упс, добре шо нагадали.. Це ж ТО мені треба пройти.. З дитиною тепер нічого не пам"ятаю
3% це тільки в пенсійний фонд, ТО та номера окремо ((
ну значить ще 150 дол. все решту обійшлося. Офіційно ТО в касу копійки вартує...
Internati
16.06.2007, 09:54
Ну і апетити в держави...
І що характерно
Ціни на реєстрацію авто і на техогляд постійно зростають.
Автомобілів кількість збільшується швидкими темпами, тобто цих всіх зборів з власників авто виходить дуже немала сума. А дороги, хай їм грець, і далі нормальні зробити не можуть!
далі нормальні зробити не можуть!
Роблять, там де ЇМ треба. Їхав по старій трасі на Обухів з Києва, тій що через Кончу_Заспу, всім відомо хто там живе, мер Ченовецький у тому числі.
Нове покриття, розмітка, освітлення десь на 30 км від Київа. Швиденько там їздять на новеньких машинках.:)
А мені що з того? Я тут плачу податки, а у Львові навіть по Проспекту Свободи не проїдеш нормально, постійно тою машиною трусить... Куди стільки грошви дівається, що навіть 100 метрів центральної вулиці зробити не можуть по людськи...
А наживається держава на авто серйозно. Скажімо якщо купити вживане авто у Польщі чи Німеччині за 2000 доларів і тут його легалізувати, то його ціна стане для вас уже не 2000, а 7-8 тисяч. Різниця це мита, податки, ще всякі проплати за дозволи в ДАІ, хабарі...
Samojlovu4
16.06.2007, 10:36
Добре, то реєстрація. А скільки, в середньому, коштує річний податок на машину і скільки страховка? Тобто скільки додатково щороку обходиться в нас авто, будь-ласка?
Автомобілів кількість збільшується швидкими темпами,
Україна посідає 2 місце в Європі за темпами приросту кількості авто.
Добре, то реєстрація. А скільки, в середньому, коштує річний податок на машину і скільки страховка? Тобто скільки додатково щороку обходиться в нас авто, будь-ласка?
автоцивілка - приблизно 200 грн. на рік.
страхування авта від 4,5 до 7% від вартості авто без ПДВ (залежно від вартості - тому, тут самі прикиньте)
ну і ТО - раз на два роки - офіційно в касу - це десь до 100 грн.
ну і ТО - раз на два роки - офіційно в касу - це десь до 100 грн.
Це лише за саме ТО, талон та перевірку авта, за технічний огляд за допомогою технічних засобів. Додайте дорожній податок в залежності від об'єму двигуна, доволі різна. Таблиця на офіційному сайті ДАІ. Медична справка - десь 200грн., дійсна теж 2 роки.
Ну далі дрібниці, такі як аптечка, вогнегасник, протиугонний пристрій, всі лампочки що б горіли:), ручний тормоз працюючий, трикутник аварійний, тощо.
Без них доведеться вертатися та знову платити за ТО.
Медичну справку робив у березні. 58 грн.
Це лише за саме ТО, талон та перевірку авта, за технічний огляд за допомогою технічних засобів. Додайте дорожній податок в залежності від об'єму двигуна, доволі різна. Таблиця на офіційному сайті ДАІ. Медична справка - десь 200грн., дійсна теж 2 роки.
Ну далі дрібниці, такі як аптечка, вогнегасник, протиугонний пристрій, всі лампочки що б горіли:), ручний тормоз працюючий, трикутник аварійний, тощо.
Без них доведеться вертатися та знову платити за ТО.
які жахи, я щось ніколи таких справок не робила - один раз на права і все.
Медичну справку робив у березні. 58 грн.
То мабуть без псіхіатра, та нарколога.:)
А серйозно це незрозуміло чому така різниця. Може пільга якась?
Пес його знає :) Скільки сказали, стільки й "відслюнявив"...
які жахи, я щось ніколи таких справок не робила - один раз на права і все.
А скільки платили, чи за сало?:)
Я маю права з 90 року, зараз перед ТО ,восени проходив вимушений був платити десь 180 + 20 грн за терміновість. Аналізи, та ЄКГ, ну по повній програмі, проходив у транспортній лікарні.
mota_boy
16.06.2007, 19:23
автоцивілка - приблизно 200 грн. на рік.
страхування авта від 4,5 до 7% від вартості авто без ПДВ (залежно від вартості - тому, тут самі прикиньте)
мінімальна ціна цивілки 103,48 грн. це за умови реєстрації авто в місті де менше 100 000 чол та двигун менше 1,6 л.
А каско чому без ПДВ??? В результаті збитку Ви хочете щоб Ваш збиток оплачувався також без ПДВ?
мінімальна ціна цивілки 103,48 грн. це за умови реєстрації авто в місті де менше 100 000 чол та двигун менше 1,6 л.
А каско чому без ПДВ??? В результаті збитку Ви хочете щоб Ваш збиток оплачувався також без ПДВ?
з каско я помилилася :shutup:
А скільки платили, чи за сало?:)
Я маю права з 90 року, зараз перед ТО ,восени проходив вимушений був платити десь 180 + 20 грн за терміновість. Аналізи, та ЄКГ, ну по повній програмі, проходив у транспортній лікарні.
ви не повірите, до цього року ТО мені обходилось безкоштовно. Йшла до знауомого знайомого - кажу, я від Івана Івановича (досить універсальний пароль ;)), прийшла за ТО. Мені кажуть - покажіть квитанції про оплату. Я так ніби вперше чую, що такі треба :p . І кажу, ну, добре... зараз піду зроблю... а мені кажуть, ну беріть і виписують ТО. я просто кажу дякую і ще раз передаю вітання від Івана Івановича :)
а інші ТО то робила через салон...
цьогоріч певно халява не пройде. чоловік платить за своє в районі 200 грн - без черг і різних квитанцій. 5хв. і ТО в нього на руках, а як там потім вони закривають ті дзюри, то я не знаю
Samojlovu4
16.06.2007, 20:20
Ок, а саме авто механіки хоч оглядали?!;)
Ок, а саме авто механіки хоч оглядали?!;)
ніколи, ті що самостійно привозила.
а ті, що з салону оформляли - то нащо їх оглядати
Взагалі-то мені просто давали талон, і я заповнювала. Бо на момент заповнення я забувала номер авто :ninja:
Internati
16.06.2007, 21:01
Ок, а саме авто механіки хоч оглядали?!
ніколи
Я від України кожен раз прозріваю. Наскільки ж то треба бути впевненим у своїй безкарности, щоб дозволяти собі щось подібне. А якщо в тієї машини несправні гальма?!
талон видається на 2 роки. а якщо в тієї машини гальма поламаються через пару місяців? за такою логікою і немає чого перевіряти авто при видачі ТО. :)
Internati
17.06.2007, 10:31
талон видається на 2 роки. а якщо в тієї машини гальма поламаються через пару місяців? за такою логікою і немає чого перевіряти авто при видачі ТО.
Збоченська у них логіка. Особливо враховуючи, що гальма зазвичай не ламаються в один прекрасний день, а поступово втрачають у своїй дії за рахунок погіршення стану гальмівних дисків та якості гальмівної рідини.
Збоченська у них логіка. Особливо враховуючи, що гальма зазвичай не ламаються в один прекрасний день, а поступово втрачають у своїй дії за рахунок погіршення стану гальмівних дисків та якості гальмівної рідини.
А також за рахунок потрісканих гумових шлангів, а ще іржа з'їдає дзеркало гальмових циліндрів, робочих та головного у систему потрапляє повітря а гальмова рідина витікає(дивіться уважно на місце стоянки свого авто). Я до того що 2 роки це нормальний термін, якщо дійсно огляд роблять.
Ума, якщо раптом гальма не спрацювали - це замовлення.:ninja:
Internati
18.06.2007, 15:35
...і так в кожній галузі господарства. Тому і Україна така "скінчена" країна, бо ніхто нічого не боїться.
Ота "непуганість" просто вражає. Дурний автотестувальник з ДАІ свято вірить у те, що коли завтра "перевірена" ним машина з технічних причин не зупиниться і наїде на зупинку з дітками, то йому особисто все рівно ніц не буде. ((((
Я особисто трохи розгублююсь коли гадаю про причини цього безладу, а головне про точні, бездоганні "рецепти для одужання". Але то я, а в Україні багато розумних досвідчених людей, і вони знають напевно де є вихід з ситуації?.. Наша справа проста, обирати безпомилково таких людей до влади.
Цікаво в чому власне полягає процедура легалізації закордонного авто в Україні? Моя дружина іноземка, авто на ній. Збираємося надовго на Україну. Чи є яка можливість використовувати авто коли дружина відсутня?
Цікаво в чому власне полягає процедура легалізації закордонного авто в Україні? Моя дружина іноземка, авто на ній. Збираємося надовго на Україну. Чи є яка можливість використовувати авто коли дружина відсутня?
не пригадую точні терміни, але, здається, раз на три (чи шість) місяців треба виїзжати за межі України. а так можна кататися на тих номерах іноземних, але приготуйтеся, що міліціонери захочуть штрафи іноземні :)
Додано через 34 секунди
тему вже обговорювали, але конкретної відповіді так я і не знайшов.
Поділіться досвідом скільки обійдеться вартість реєстрації нового деу сенс (вартість в салоні 41000 грн.) 3 % в пенсійний я знаю, а дальше які витрати будуть на номери, податок, техогляд і т.д.
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=23403
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008