КПК

Показати повну версію : Звичний день

Сторінки : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Черешенька
13.06.2007, 13:03
Подумалось мені раптово, що деякі речі життєві добряче вже надоїли, політика, суспільні проблеми, новітні технології, культура... Хочеться абстрагуватися і побути просто собою. Хочеться сказати, я є я, така собі проста номальна людина. І розслабитись, відпочити, замріятися. Знайти хвилину спокою і насолоди у найпростішому.

Пропоную знаходити якісь гарні речі у власному будні і ділитися ними з іншими :).

Черешенька
13.06.2007, 13:11
В двох словах розповім, як виникла ідея теми. Я, збираючись у стандартний робочий будень, вирішила зробити кількахвилинну перерву, випивши доброї кави, заглянувши при тому на форум. Читаючи різноманітні цікаві, емоційні та пікантні повідомлення, зрозуміла, що немає відповідного настрою до відповідання, а хочеться хіба що сказати, що сьогодні надзвичайно гарний (як на мене) день. Сиджу біля відкритого вікна, насолоджуюсь ароматом міцної кави і слухаю прекрасну музику П. Каас, до якої ніжно і дзвінко долучаються пташки надворі. І це легке багатоголосся наповнює кімнату гармонією і затишком :).

afterstep
13.06.2007, 13:21
у вас, до речі, напрочуд швидкий графік наростання карми. Таке враження, що ви вірите у доброту всіх оточуючих ;)
Тобто сварки існують - але де-інде, не тут ;) тобто - не у вас ;)

Черешенька
13.06.2007, 13:28
у вас, до речі, напрочуд швидкий графік наростання карми
А я на неї навіть уваги не звертаю. І Вас не змушую її мені додавати.

Таке враження, що ви вірите у доброту всіх оточуючих
Тобто сварки існують - але де-інде, не тут тобто - не у вас
Сварки і в мене існують, але я стараюсь їх оминати, як вдома, так з друзями і відповідно тут на форумі теж. Знаєте, пане afterstep, життя - така коротка річ, що я його на негативні емоції навіть витрачати не хочу. І не думаю, що то моє покликання на землі, псувати комусь настрій чи нерви! А якщо хтось у спілкуванні зі мною просто усміхнеться чи відчує щось приємне, то я від того теж щаслива.
Бажаю Вам гарного дня, до речі!

lotr_an
13.06.2007, 13:37
звичний день... це напевно той христоматійний "сірий будень" :) ?

та що, ото сиджу за закритими вікнами бо надворі сморід :(, роблю деякі справи повязані з дипломом, читаю дописи, відповідаю.

а почитаєш:

Сиджу біля відкритого вікна, насолоджуюсь ароматом міцної кави і слухаю прекрасну музику П. Каас, до якої ніжно і дзвінко долучаються пташки надворі. І це легке багатоголосся наповнює кімнату гармонією і затишком

трохи починаєш біло заздрити :)

Черешенька
13.06.2007, 13:49
трохи починаєш біло заздрити
Не треба!!!
1) Піди десь у добру кав"ярню і посиди за кавою з доброю книжкою.
2) Потім можеш ще прогулятися гарним парком і подивитися, яка чудова природа нас оточує!
3) І подумай про те, що ти живеш, дихаєш, ходиш - а то прекрасно і вже справжнє чудо!

І будь усміхнено-щасливий!!! :)

afterstep
13.06.2007, 13:54
по пам'яті:
Если вы нахмурясь выйдете из дома,
если вам не в радость солнечный денек...
Пусть вам улыбнется как своей знакомой
С вами вовсе незнакомый встречный паренек...
--
Раджу - мені у відповідні дні допомагає ;)
крім того, музика до цієї пісні - легкий джаз ;)

lotr_an
13.06.2007, 14:03
1) Піди десь у добру кав"ярню і посиди за кавою з доброю книжкою.

кави не пю. читай пост: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=86674&postcount=37 :) між іншим я це написв до того як читав твої поради :)

2) Потім можеш ще прогулятися гарним парком і подивитися, яка чудова природа нас оточує!

та з вікна бачу. а по парку треба з кимось гуляти - самому ще сумніше :(

3) І подумай про те, що ти живеш, дихаєш, ходиш - а то прекрасно і вже справжнє чудо!

І будь усміхнено-щасливий!!!

дякую вже краще.

Раджу - мені у відповідні дні допомагає
крім того, музика до цієї пісні - легкий джаз

о, в мене Braistorm в колонках зазвучав, настрій поволі повзе догори :)

Черешенька
13.06.2007, 14:08
кави не пю
Ну то пий чайок чи гарячий шоколад. Або приходь до мене на виховання, я всіх навчила, хто не міг, не любив і не хотів (кави, маю на увазі :)). Як то можна жити у Львові і кави не любити??? ;)

о, в мене Braistorm в колонках зазвучав
Я їх теж страшенно люблю, під музику хочеться завжди стрибати, підспівувати і "випорскувати" всі свої емоції! :)

Черешенька
13.06.2007, 14:12
Пусть вам улыбнется как своей знакомой
С вами вовсе незнакомый встречный паренек...
Якби ж то у Львові тільки усмішками починалося і закінчувалося все з незнайомцями! :)

afterstep
13.06.2007, 14:15
настрій поволі повзе догори
я якщо змастити гірчицею - то наростить швидкість... Принаймні, старі шкапи, що поволеньки тягнуть фіру, після помазання гірчицею під хвостом - молодість згадують...

lotr_an
13.06.2007, 14:17
я всіх навчила, хто не
хотів
:)

уявляю ці навчання :)

і де знаходиться твоя літня школа? Чи це семінари, тобо практичні заняття :) ?

lotr_an
13.06.2007, 14:18
Якби ж то у Львові тільки усмішками починалося і закінчувалося все з незнайомцями!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):)

супер. це в точку!

afterstep
13.06.2007, 14:19
черешенька - обережно! рантку назначають! ;)

lotr_an
13.06.2007, 14:19
я якщо змастити гірчицею - то наростить швидкість...

Shell Helix і всьо полєтіт :)

lotr_an
13.06.2007, 14:22
черешенька - обережно! рантку назначають!

я не можу назначати, тільки просити дозволу. В дівчат є така перевага - вони можуть вибирати.

п. afterstep чи вам завидно :)

Черешенька
13.06.2007, 14:23
і де знаходиться твоя літня школа? Чи це семінари, тобо практичні заняття
Ні, то цілий університет :). По закінченні п"ятирічного навчання ще треба магістерську роботу написати "Скільки позитивного заряду я отримав від стартування насолоди випивання добротного львівського і всесвітньовідомого напою, кави" ;).
Ну що, іспити вступні готовий здавати? ;)

afterstep
13.06.2007, 14:27
п. afterstep чи вам завидно
безперечно ТАК!
але вже не буду молодим дорогу перебігати ;)

afterstep
13.06.2007, 14:28
Ну що, іспити вступні готовий здавати?
lotr, сміливіше вперед! дівчина згодна на рантку!

Черешенька
13.06.2007, 14:31
але вже не буду молодим дорогу перебігати
То все дурниці! Головне, щоб душа молода була! :)
Розказуйте про свій звичний день, то ми по словах і перевірим ;).

lotr_an
13.06.2007, 14:31
Ну що, іспити вступні готовий здавати?

страшно, але що поробиш, другу вищу зараз бажано мати :)

з приємністю. Що треба зробити? вивчити хто і з відки каву завіз, хто відкрив ту чи іншу кавярню? Чи є якась методичка? Чи можна перексерити :)? На вступних строгі екзаменатори?

Як зустрічна пропозиція: можу поділитися досвідом проведення справжньої японської чайної церемонії.

afterstep
13.06.2007, 14:34
Розказуйте про свій звичний день, то ми по словах і перевірим

гм ;) кава з півнями. Тобто півень один, але голосистий. Перекрикує всяке там безладне цвірінчання ;)
потім - перевірка, чи забанив мене нині Мартіні. Сам факт, що я ще не в бані - додає настрою ;)
Цигарка - залежно від погоди та планів на день. Від однієї до трьох ;)
--
Загалом, нудьга! веселощі починаються лише на роботі, та й то не завше ;)

Мих
13.06.2007, 15:41
Золоті слова - нема часу робити комусь зле, адже життя таке коротке.

afterstep
13.06.2007, 15:44
нема часу робити комусь зле, адже життя таке коротке.

незначна поправка - хочеш зробити комусь зле - полиш його на самого себе. Так зле, як людина сама собі зробить - їй не зробить ніхто...

Мих
13.06.2007, 16:18
Так зле, як людина сама собі зробить - їй не зробить ніхто...

теж золоті слова.

Zoryanazirka
14.06.2007, 23:06
А я тепер насолоджуюся кожним днем - зі мною моя маленька дитина. І щастя іншого не треба. Виросте малеча, зміняться цінності, так само як змінилися з його народженням. Кожне АГУ робить мене найщасливішою людиною на світі.

Ольга
14.06.2007, 23:17
звичайний день, звичайна сусідка заліпита таку фразу, що я просто в шоці :)

оскільки мій коханий чоловік весь час на роботі, а сусіди вже сплять і не бачать його вечорами, то серед любих сусідів виникла дискусія на тему "чи приходить тато до моєї дитини бавитися..."

я спершу не зрозуміла, який тато і з ким має бавитися, а потім як дійшло... :suicide:

треба буде ляпнути якось, що суд заборонив йому бачитися з дитиною, а аліменти передає поштовими голубами...:D

ЧОГО СУСІДИ НЕ ВІЗЬМУТЬ КНИЖКУ В РУКИ, АБО ХОЧ ГАЧКОМ ПЛЕСТИ НЕ ПОЧНУТЬ? Краще ніж язиками плести...

Черешенька
15.06.2007, 01:29
Нормальний день, такий як всі, і одночасно прекрасний! Випадкові зустрічі з новими людьми, цікаві знайомсва... І розумієш, що світ такий гарний, якщо він гарним стає насамперед у тобі!!! Я люблю це життя, люблю усіх, хто зі мною поруч і вдалині, люблю красу навколо і Бога, який мені його дарував і таких, як я, біля мене :)!!!

Як іскра ще в тобі горить
І згаснути не вспіла, —
Гори! Життя — єдина мить,
Для смерті ж — вічність ціла.

afterstep
15.06.2007, 23:12
Краще ніж язиками плести...
гачком плести, книжку читати - то треба вміти.... тобто, мав на увазі - вчитися і щось знати ;)

Mariya
15.06.2007, 23:25
В мене день якийсь дивний такий. Післязавтра додому лечу, вчора бігала цілий день справи залагоджувала різні, завтра пакуватись буду, а сьогодні просто цілий день переживаю. Яка погода буде, лиш би не дощ, бо в мене три літаки, щоб тільки спізнень не було і в дощ до Х'юстона 160 км важко буде їхати, щоб на пересадках все без проблем було, щоб у Львові брата з літака нормально зняли, щоб багаж не посіяли і багато різного такого. :(

Черешенька
15.06.2007, 23:28
Пані Марія, бажаю Вам легкого і приємного перельоту і поменше стресу при цьому!.. Щасливого повернення до Львова і гарнющих вражень у ньому :)!

Mariya
15.06.2007, 23:29
Пані Марія, бажаю Вам легкого і приємного перельоту і поменше стресу при цьому!.. Щасливого повернення до Львова і гарнющих вражень у ньому :)!

Та я не "пані", я просто Марія. :)

Черешенька
15.06.2007, 23:36
я просто Марія
Добре, Маріє ;)! (Не хочете пані бути? ;))
Все одно, щасти Вам у дорозі і файного настрою у Львові :)!

Mariya
15.06.2007, 23:52
Добре, Маріє ;)! (Не хочете пані бути? ;))
Все одно, щасти Вам у дорозі і файного настрою у Львові :)!

Я буду пані років так через ....дцять ;)

А за побажання - дякую.

Оля
16.06.2007, 01:13
У мене теж сьогодні звичайний день.Але трохи незвичайний. :) Зет нарешті змусила скайп собі поставити і ми всі троє - Зет, Ліля і я тралялякали.

В мене день якийсь дивний такий. Післязавтра додому лечу, вчора бігала цілий день справи залагоджувала різні, завтра пакуватись буду, а сьогодні просто цілий день переживаю. Яка погода буде, лиш би не дощ, бо в мене три літаки, щоб тільки спізнень не було і в дощ до Х'юстона 160 км важко буде їхати, щоб на пересадках все без проблем було, щоб у Львові брата з літака нормально зняли, щоб багаж не посіяли і багато різного такого. :(

Маріє, щасливого польоту і посадки. :) Львову передайте привіт і поскоріше повертайтеся. З Богом! :)

Мих
16.06.2007, 01:21
Нормальний день, такий як всі, і одночасно прекрасний! Випадкові зустрічі з новими людьми, цікаві знайомсва... І розумієш, що світ такий гарний, якщо він гарним стає насамперед у тобі!!! Я люблю це життя, люблю усіх, хто зі мною поруч і вдалині, люблю красу навколо і Бога, який мені його дарував і таких, як я, біля мене !!!

Є така, скажімо, думка звичайного дня.
Ніколи не забувайте однієї важливої справи - дякувати Богові. То є дуже важливо.

Черешенька
16.06.2007, 03:29
Ніколи не забувайте однієї важливої справи - дякувати Богові. То є дуже важливо.
Дякую, я знаю! Але ще раз дуже дякую, що Ви мені це сказали. Хотілось би чути такі слова (підтримку і настанову) щодня!

Liliyah Romanova
17.06.2007, 04:02
Зет нарешті змусила скайп собі поставити і ми всі троє - Зет, Ліля і я тралялякали.
Дівчата, вибачайте, що тако без прощання вийшло, але треба було нюанси деякі стосовно мого перекладу обговорити. А пані така дивна. Має страхітливий переклад на українську і не думає його міняти. :( Я робила польський, тому мене до українського допустити не хочуть. Скільки говорила про то, і ніц. Сумно. :(

Alex_pm
17.06.2007, 09:24
Як на мене, влітку не буває звичних днів. Сонечко, все зелене навколо. Прокидаєшся - красота.........

zet
17.06.2007, 10:40
Сьогодні неділя, тому я вдома. Планувала одне, вийшло друге. Діти з хати втекли до друзів на дачу. Ми з мамою залишились удвох. Тиша і спокій. :) Випили кави й пішли шарити по інтернету. Ледве я дісталася до клавіатури, бо мама полюбля по рецептам гуляти... :)
Дзвонила по скайпу Олі, але вона не відповіла...

Оля
18.06.2007, 05:46
Дівчата, вибачайте, що тако без прощання вийшло, але треба було нюанси деякі стосовно мого перекладу обговорити.

Все ок, Лілю! :) Ми так і зі Зет зрозуміли. ;)

Дзвонила по скайпу Олі, але вона не відповіла...

Ой, Зет, та в мене вчора був дуже завантажений день - не до інтернету було. :) До обіду працювала. Після обіду в сина був Graduation. Тобто церемонія вручання диплома про закінчення школи. Тоді поїхали відсвяткувати сімейно. А ввечері вже ледве жива була. А сьогодні в Америці День Батька. Я теж працювала. Зараз син підмінив - треба тата піти привітати. От така суєта життєва. ;)

lotr_an
18.06.2007, 18:48
Сьогодні найзвичніший день тижня - понеділок. Чому найзвичніший? Томущо сьогодні мені тільки те й робили що хамили, крачала на мене, визвірювалися :) нарізноманітніші люди яких я знаю і не знаю :)

а мені з того смішно як вони собі здоровя псують :)

Віва понеділок - любимий день тижня!

Boris_Kiev
18.06.2007, 19:02
Віва понеділок - любимий день тижня!
С утра в понедельник пора похмелиться,
Россия и вера потерпят пока.
Налейте мне пива, поручик Голицын,
Корнет Оболенский, нарежте сырка!"

(з фольклору співробітників водно-спортивної станції).

Черешенька
21.06.2007, 18:58
День ідеальний! Мала різних справульок багато, тепер трішки роблю відпочинкову перерву. З Bon Jovi і його "Bed of roses". Згадуються найекстремальніші миті юності, екстазово-нестримні шаленства і щастя безтурботності. Класно, що є такі пісні, які навіюють спогад з давніх незабутніх днів, приправлені добрим вином і захмареним сонцем за вікном :)!

Мих
22.06.2007, 14:30
То все дурниці! Головне, щоб душа молода була!

Душа вічна.

Мих
22.06.2007, 14:34
Час життя не є рівномірний. Час життя рухайється з прискоренням. Зараз шалена швидкість. Ціна часу зростає. Спішіть робити добро, використовуйте кожну хвилину для цього.

bora
22.06.2007, 15:17
незначна поправка - хочеш зробити комусь зле - полиш його на самого себе. Так зле, як людина сама собі зробить - їй не зробить ніхто...

Не хотілось тут про них згадувати..але..от якби наших політиків залишити без народу? хоч на добу..ото був би день..:babruysk:
"народ обиделся и ушел"

Черешенька
22.06.2007, 16:38
Слухаю музику з Мері Поппінс і улюблену пісеньку "Вітер змін". І чекаю цього нового подуву і пориву. Життя - це все-таки файнюща річ, бо відкриваєш все нові і нові сторони в інших і у собі, бачиш багатогранність всесвіту. Хочеться вірити у казку і бачити гарні сни наяву :)!

Grek
22.06.2007, 19:36
Хочеться вірити у казку і бачити гарні сни наяву
Вірити однозначно потрібно, бо як сказав один класик "Людина така, яке її уявлення про щастя".

Ольга
22.06.2007, 20:10
Слухаю музику з Мері Поппінс і улюблену пісеньку "Вітер змін"
а в мене настрій під пісню "33 корови" ;)

підстригла нині я свою дитинку так, що аж шкода її стало :( бачу, що потрібно мені курси підвищення кваліфіцації, аби успішною була професія мами ... ;)

New Shrek
22.06.2007, 20:20
Життя - це все-таки файнюща річ,
Життя- це все-таки поганюща річ,

картяр
22.06.2007, 21:26
Знаєте,роки так швидко спливають,за ними не встигнеш.
Мені колись вчитель-батько мого однокласника росповідав,що роки швидко йдуть......З тих часів минуло рівно 12 років.
А це я пам"ятаю як вчора..............
Жах..............

vasili
22.06.2007, 21:30
З тих часів минуло рівно 12 років.
Це як у Дюма 20років по тому і встидатись годі мей тоску не наводь крам дорогий краше на МКМЗ сходи до Лєніна плюнь йому в око перехрестись,, возьми 2 пива поїш і техенько в люльку.

Черешенька
28.06.2007, 14:54
Хмаринки пливуть над головою, як невтомні хвилі. Проміння світла пробивається крізь імлу і сірість. Дерева нашіптують легенди. Час снується димом крізь пальці. Звуки долітають іздаля...
А вона сидить сумна...
Хочеться пити і не п"яніти від дешевого вина, хочеться встати, вийти і знайти втрачене, хочеться почути голос того співця, який зможе розтопити кригу і подолати печаль...

zet
28.06.2007, 15:07
Життя- це все-таки поганюща річ,
http://s6.rimg.info/ab1352ca0952afc603a38ec733ca38d6.gif (http://smiles.33b.ru/smile.72961.html) http://s5.rimg.info/edba3dd4de50db0fbb38fa7592f090c3.gif (http://smiles.33b.ru/smile.67665.html) http://s3.rimg.info/5c2bf0cea422bc600c0b35af56b19044.gif (http://smiles.33b.ru/smile.48788.html)

Ольга
28.06.2007, 19:30
травматичний звичний день
вранці прокинулися від страшного крику, дитина випала з ліжка і голосно вдарилася головою об паркет, потім вдарилася об двері, а потім об крісло...
що то буде до вечора?

Оля
28.06.2007, 19:44
травматичний звичний день
вранці прокинулися від страшного крику, дитина випала з ліжка і голосно вдарилася головою об паркет, потім вдарилася об двері, а потім об крісло...
що то буде до вечора?

Помоліться і нічо більше не буде. :)

Ольга
28.06.2007, 19:48
Помоліться і нічо більше не буде.
угу ;)

добре, що таке сталося, бо тепер вже усвідомлюю, що дитина росте і вже ходить, а мені треба адаптовуватися під ці зміни...

Черешенька
03.07.2007, 19:39
У мене сьогодні звично-незвичний день. Почався з того, що прочитала свіжий вірш найдорожчого мені поета Кості Москальця і не могла втримати сльози, сльози відчуття близької втрати і розуміння печального стану душі:
... вже зріє у мені
Троянда чорна, наче та черниця...

...Не витримаю, ще раз озирнуся,
Та за густими лавами снігів
Нічого не побачу - й посміхнуся.

Бігала цілий день у справах, читала добру літературу письменників-вигнанців, телефонувала друзям, обідала у кав"ярні, роздумувала над життям.
Ввечері візьму до рук поезію Ліни Костенко, щоб здобути внутрішнью рівновагу і посиджу за келихом вина при розмові на балконі у добрій компанії.

New Shrek
03.07.2007, 19:50
Слава Богу що Ви тільки віртуальні

New Shrek
03.07.2007, 19:51
Допис від Оля
Помоліться і нічо більше не буде.
дивитись за дитиною тре.....і нічо більше не буде.

Ольга
06.07.2007, 08:14
дивитись за дитиною тре.....і нічо більше не буде.
обовязково скористаюся Вашою порадою! ;) Але оскільки Ви кажете що не добрі Ви однако....
то навіть не знаю чи добре я за дитиною впильную!

New Shrek
06.07.2007, 16:52
моя дура теж не догледіла сина ,малий з ліжечка випав(швидку викликала),а яке перше питаня в психіатрів ,чи не вдарялись ви головою в ранньому віці,а ще за советів серед недолугих мамашок побутувала така думка"та діти всі головою вдаряються".Чогось моя бабця того не підтримувала,і казала йди бавсі, але не впади

bora
06.07.2007, 16:55
моя дура теж не догледіла сина

А мій співробітник брав відпустку, щоб жінці допомогти поратися з дитиною, а не нарікав на її незграбність:p

New Shrek
06.07.2007, 16:58
щоб жінці допомогти поратися з дитиною,
а ще мама приходила ,свекруха приїзджала та що в кінці кінців скіко людей тре щоб за маленькою дитиноє придивитисьсидячи цілий день дома,коли дитина випадає з ліжечка то вона вночі може раз ссе грудь може і ні разу тим більше місячних втой період нема щоб ПМС мучив

bora
06.07.2007, 17:01
а ще мама приходила ,свекруха приїзджала та що в кінці кінців скіко людей тре щоб за маленькою дитиноє придивитисьсидячи цілий день дома,коли дитина випадає з ліжечка то вона вночі може раз ссе грудь може і ні разу

Тоді не наю як то статоси могло:no: Може серіал гляділи втрьох?))

New Shrek
06.07.2007, 17:04
діти в мене були спокійні на руках ,як мавпи не висіли ,майже не плакали вночі,поїдять і на бочок,ніхто їх не колисав,як в українській ментальності заведено,як подивлюсь як в колясках теперішні космонавтів колишуть серце кров"ю обливається,скільки років кажуть не колишіть

Капітан
06.07.2007, 17:05
А чому не можна колисати?

Ольга
06.07.2007, 20:02
моя дура теж не догледіла сина ,малий з ліжечка випав(
по-перше моя думка про Вас взагалі впала, адже назвавши свою дружину дурепою Ви себе ж принизили! Муж і жона одна...
крім того, дитина моя жодного разу не падала ні з ліжка ні з пеленатора ні в ванні до року... от вперше сталося під ранок, коли ми разом спали, вона перелізла через бильце ліжка...
то Ви радите мені не спати вночі?
скільки років кажуть не колишіть
психологи радять колисати...

Полковник
06.07.2007, 20:10
по-перше моя думка про Вас взагалі впала, адже назвавши свою дружину дурепою Ви себе ж принизили! ...

Хм, прочитал несколько раз сообщение Шрека.
НИКАКИХ намёков на то, что "его дура" является "его женой" не обнаружил!
Возможно, что ЭТО совершенно разные люди!:cowboy:

zet
07.07.2007, 11:48
моя дура теж не догледіла сина
Каждый выбирает пару по себе.."Яке їхало, таке й здибало"......

Liliya
07.07.2007, 14:05
Каждый выбирает пару по себе.."Яке їхало, таке й здибало"......

Жорстоко та правдиво...

Liliya
07.07.2007, 14:12
Сьогодні день кошмарів!
По-перше, працюю, по-друге, фінансовий звіт пишу! Перед очима суцільна матриця!!!
По-третє, на вулиці сира погода, противний дощ!

Прийду додому, заварю зеленого чаю з суницями, намощу теплих подушок та в сотий раз перегляну "Сбежавшую невесту" з Д. Робертс та Р.Гіром.

Liliya
10.07.2007, 15:57
Маю гарний день!
Змінила житло - затишне, хоч і не власне, на роботі цілий день байдикувала, знайшла важливу інформацію про готелі Львова. День пройшов з користю. Легко!

Капітан
10.07.2007, 16:00
Коли на вулиці гримить дощ, класно пити каву, дивитися у вікно і слухати блюз... Ніхто не помічав? :)

Melody
10.07.2007, 16:10
Коли на вулиці гримить дощ, класно пити каву, дивитися у вікно і слухати блюз... Ніхто не помічав? :)

І якщо добре прислухатися, то дощ падає в ритмі блюзу.

bora
10.07.2007, 16:12

Йой, а в мене тут цілковитий рок..зі світломузикою... Боюсь блискавок:(

Капітан
10.07.2007, 16:21
А я навпаки. Я люблю коли природа бурхливо себе проявляє :) Тиха спека, яку можна різати ножем - скукота!

bora
10.07.2007, 16:24
А я навпаки. Я люблю коли природа бурхливо себе проявляє :) Тиха спека, яку можна різати ножем - скукота!

Ну та. Але в основному коли вона так себе проявляє сам мусиш бездіяти (в офісі, вдома, чи деінде ховаючись від дощу). А свобода переміщення для мене важливіша;)

Черешенька
10.07.2007, 16:39
Тиха спека, яку можна різати ножем
А я люблю тишу, яку можна різати ножем. І ніколи її немаю. Завжди у вихрі життя, у шумі буднів і у ритмі неспокою...
В неділю була з друзями на озері; насолоджувалася краєвидом з тераси кав"ярні, попиваючи вино за мокрим від дощу столиком і дослухаючись час від часу до розмови моїх "камерадів" в сухій місцині.
Інколи хочеться такої внутрішньої тиші і заглиблення у себе і навколишнє :).
(Життя - така цікава штука, згадую Forrest Gump і вислів про коробку асорті-цукерок, ніколи не знаєш, яку цукерку витягнеш ;). В цьому, мабуть, і вся родзинка буття!)

Boris_Kiev
10.07.2007, 17:03
Йой, а в мене тут цілковитий рок..зі світломузикою... Боюсь блискавок

Наймасштабнішу грозу / шторм / блискавки на все небо я спостерігав в останні дні минулого серпня. Це було неподалік від Фороса (Крим). Дружина будить - "пішли на Дискотеку Аварія!". Тобто на балкон. Все нічне небо спалахувало всіма можливими і неможливими кольорами.
Вітер зносив шматки бляхи з дахів. Погасло світло, запустили дизель. Але море романтичного екстріму !
Цікавий ефект: по ТВ, замість звичних 4-х каналів, пішли ще кілька турецьких. І турецькі мережі висвітилися на мобілі.
Звичайно, та гроза/шторм зіпсували пляжну погоду аж на 8 днів.

Melody, а хочете послухати пісню Володимира Кузьміна "Ливень" (рос. мова, перша половина 80-х рр):

http://www.mp3real.ru/mp3/kuzmin_vladimir/dinamik_82_cd2/04_kuzmin_vladimir_liven.mp3 9,1 МБ

Boris_Kiev
10.07.2007, 17:07
Черешенько, я ще не докачав пісню. А ви вже встигли прослухати, що додали мені карму ? :) Може Ви насправді москвичка ?

Черешенька
10.07.2007, 17:09
Борисе, не за пісню я Вам додала. А за грозу і прекрасні спогади, які Ви мені навіяли!!!
Дякую :)!

bora
10.07.2007, 17:10
Наймасштабнішу грозу / шторм / блискавки на все небо я спостерігав в останні дні минулого серпня.

Чи це не означає, що у серпні в Криму більше опадів чи то злив? (просто цікаво)

Boris_Kiev
10.07.2007, 17:13
Чи це не означає, що у серпні в Криму більше опадів чи то злив? (просто цікаво)
Саме в тому місці буквально 1-3 вересня трапляється "згін води" (течія з боку Севастополя. Тоді холоднішає, а вже 4-6 вересня все ОК - течія з боку Ялти, грубо кажучи). Там кожне місце має свою погоду.
Минулого року було "щось нестандартне".

Boris_Kiev
10.07.2007, 17:33
Той аудіофайл (на рос. ресурсі) якийсь "топорний" - фаза плаває, голос зовсім незвичний.

Ось знайшов кращий (12,5 Мб) і виклав сюди (UA-IX only!):
http://file.cyfra.net/files.php/00e19056f9f288da607c5a839bdb3f4a/

lotr_an
10.07.2007, 18:17
"Звичний день" львівський - промочив ноги :(

Ольга
10.07.2007, 18:21
"Звичний день" львівський - промочив ноги
ну лише ноги, ми от самі себе затопили! :) бак на воду стоїть на горищі і затопив кухню і коридор, добре що у кухні зараз ремонт лише почався...ПОЩАСТИЛО!!!

lotr_an
10.07.2007, 18:38
ну лише ноги, ми от самі себе затопили! бак на воду стоїть на горищі і затопив кухню і коридор, добре що у кухні зараз ремонт лише почався...ПОЩАСТИЛО!!!

то вже "щастя" львівське :)

Черешенька
11.07.2007, 13:49
Може Ви насправді москвичка ?
Борисе, я можу бути ким завгодно, але гарантію Вам даю, що тільки не москвичкою!!! ( 1) ніколи там не була; 2) не відчуваю жодної духовної, соціальної, культурної приналежності до цього регіону)!
Я більше ніж на половину, тобто майже вся, львів"янка :), частково берлінка, віденка і базелька :), також будапештка, краків"янка і люблянка :), одним словом європейка; але найбільше я, всією душею (відкрию Вам велику таємницю), жовківчанка!!! ;)

Liliyah Romanova
12.07.2007, 21:42
Ніби звичний день, але сьогодні я знайшла друга. І день став особливим. Це велике щастя знайти того, кому можеш довіряти. І хто довіряє тобі.

Цікавий збіг. Якраз сьогодні взялася за перечитування "Маленького Принца" французькою...

Мих
12.07.2007, 23:24
а я знайшов синонім слову корупція. Це санстанція. Кажу вам, недобрий демон їх охопив.

ermana
12.07.2007, 23:28
Звичний день, четвер, а на серці чомусь паскудно....

Мих
12.07.2007, 23:31

Мих
12.07.2007, 23:43
настрій такий - ні то бульбу мотичити, ні то корову церкати....

Черешенька
13.07.2007, 00:09
Розумію тепер, що звичних днів насправді не буває, бо кожен несе, хоча б маленьку частиночку несподіванки, новизни, загадковості й непердбачуваності в собі.
Сталими є хіба-що певні звички чи "ритуали", які виконуєш щодня і не бажаєш відмовитися від них (для мене, наприклад, кава на сніданок і lunch та замріяний погляд у вікно і в далечінь у будь-яку погоду :)).
Усвідомлюю, що маю найпрекраснішу можливість жити і бачити красу навколишню, що оточена особливими людьми, які вносять прогресивні зміни у мій будень і свято, що відчуваю так багато позитиву і любові, що серце розривається від сплеску радості та щастя.

Звичного немає нічого, бо є пробудження і вставання, щодня інше, є палюче сонце і гроза за вікном, є плюси і є мінуси, є філософія величі і є мистецтво простоти, є Львів і є всесвіт, і врешті, є незвичний львівський форум, де знаходиш стільки нестандартних людей, які також щодня дивують, прикрашають і наповнюють твоє життя :)!!!

ermana
13.07.2007, 18:15
Звичний день... Знову зранку встаєш, цілуєш чоловіка, готуєш сніданок, йдеш працювати... Все як завжди, але поіншому... Якесь дивне відчуття... Так наче цей день принесе тобі щось зовсім нове, щось теке, що змітить твоє життя назавжди і безповоротно...

Капітан
14.07.2007, 15:48
Обычный день оказался роскошью... непредсказуемость убила слово "обычный", превратив каждый день в недосказанность, поселив в душе безнадежную надежду и дав смысл жизни, избавив ее от глагола "существование". Спасибо ей за это :)

Черешенька
16.07.2007, 13:17
Готую сьогодні невеличку доповідь про технічний "світ" комунікацій. Можливо, і досвід спілкування на форумі підключу до теми (з власних спостережень і висновків можна буде щось розповісти).
Заглянувши сюди сьогодні, зробилося мені сумно, чомусь...
Напевно, я справді занадто сильний ідеаліст життя, коли хочу все бачити у позитивних тонах. Тому й боляче реагується на підколювання (будь-кого), на нетерпимість, злобу, вороже сприйняття...
Надворі світлий день, тепле літо і голубе небо, чому б не набратися й собі тієї блакитності і сонця?!

lotr_an
16.07.2007, 19:37
чому б не набратися

дійсно Черешенько - диплом отримав - чому б не набратися... :)

lotr_an
16.07.2007, 20:59
Звичайний день... - перший раз у цьому році зїв кавуна (ще не дуже смачні) - вечір веселіший став!

Мих
16.07.2007, 21:03
вечір веселіший став
а ніч тривожна, нє?

ermana
16.07.2007, 21:04
Такий звичайний день, а хочеться закохатись....

Boris_Kiev
16.07.2007, 21:16
дійсно Черешенько - диплом отримав - чому б не набратися... :)

О! Вітаю ! Нарешті – воля !

Саме таке почуття було в мене після отримання диплому.
Коли я це діло «обмивав», в Києві був сплеск травматизму: один з двох близнюків-моїх друзів, повертаючись з того бенкету, зламав ногу.
Я його провідав і потім чомусь випав з трамваю на кущі – поранив око.
«Здоровий» брат мене провідав – й опинився на протилежному кінці Києва, де встягнув у бійку проти 8-х (зріст 195, вага 105) – йому поранили вухо. Чотирьох кривдників забрада «швидка».
Тут я сказав – «вибачте, друзі, я вас у цьому місяці вже не провідаю – статистика погана» :)

Liliyah Romanova
16.07.2007, 22:33
Звичайний день. Пропав апетит. П"ю м"ятний чай від "Галки"...

Ольга
16.07.2007, 22:55
потерпаємо від спеки всією сім'єю... :( весь день хочу дощу... холодного дощу!!!

lotr_an
17.07.2007, 00:06
нє краще вже спека ніж холодний дощ...

Meg
17.07.2007, 00:13
Звичайний день-вирубали світло.Романтичний вечір при свічках.

Черешенька
17.07.2007, 00:48
Романтичний вечір при свічках
Ой, Мег, ти мені такі класні спогади дитинства навіяла :)... Дякую страшенно!!!
В мої юні дні нам часто вирублювали світло, особливо по вечорах. Я, особисто, тільки чекала тієї нагоди, знаючи, що спати все одно не піду. Тоді ми всією величною компанією виходили надвір, у нічну романтику і відчували тепло романтичних зустрічей (не бачившись лише годину), захоплення тишею і сутінками навколо і близькість сердець, думок, бажань і мрій...

Meg
17.07.2007, 00:50
Дійсно класно!А я згадала,як ми з братом робили воскових людиків і потім їх палили....Правда,романтики малувато.))))))

ermana
17.07.2007, 00:54
А я от подумала.... може то вирубати нині вдома світло і влаштувати романтичний вечір (чи ніч) ...:)

Melody
17.07.2007, 00:55
В мої юні дні нам часто вирублювали світло, особливо по вечорах. Я, особисто, тільки чекала тієї нагоди, знаючи, що спати все одно не піду. Тоді ми всією величною компанією виходили надвір, у нічну романтику і відчували тепло романтичних зустрічей (не бачившись лише годину), захоплення тишею і сутінками навколо і близькість сердець, думок, бажань і мрій...

Пригадався мені вірш мого улюбленого Б. І. Антонича:

Свічка

В малій кімнаті стіни, наче руки,
тримають полохливу тишу в жмені.
Сіріють тіні просиво-зелені,
самітня свічка блимає зо скуки.

Шушукають якісь далекі звуки.
А гнотик, в восковім їздець стремені,
свої маріння топить дивні, безіменні,
мов стеарин, блідим вогнем ошуки.

І тухне, й знов палахкотить ясніше,
хоч все заснуло, хоч у сні все дише,
хоч палить власне тіло біло-срібне,

хоч нищить ніч його все нижче й нижче
й ним темряву, мов гудзиком, застібне.
До свічки наше серце є подібне.

Meg
17.07.2007, 00:56
А завтра теж буде звичайний день-встанеться о 8-й,потім цілий день у місті,під палючим сонцем.
Та до речі,вже 1-шо доходить,а мені ше практику домальовувати.Приємного всім спілкування в цю звичайнісіньку(для мене) ніч!))))

vasili
17.07.2007, 09:49
Звичайний день. Перечитую вчорашні пости, класних справжніх користувачів, маса задоволення...

Boris_Kiev
17.07.2007, 10:09
Звичний день почався із садо-мазо. :)

В неділю перекупався, потім прохопив по шосе – застудив лівий лікоть. Вранці забіг до знайомого фізіотерапевта, щоби чимось прогрів – а він у відпустці. Приймає симпатична тендітна жіночка з мусульманським ім’ям – весела, але намагається триматися серйозно.
Каже – ми тут новий апарат купили – “ударно-хвильової терапії” – зараз тобі зробимо в найкращому вигляді.
Погодився. Блін, а то ж звичайнісінький відбійний молоток. Цок-цок-цок – і так 5 тисяч разів.
Причому Гюльчатай (умовно) скеровує удари в найчутливішу точку.
І все запитує – “ну як” ? Колеги з інтересом дивляться.
Відповідаю: Чисте садомазо!
1. Кушетка, завіса
2. Красива жінка робить мені боляче
3. Не просто красива жінка, а ще й в костюмчику медсестри !
(мужики ржуть, Гюльчатай не розуміє). Довелося пояснити, що “костюмчик медсестри” – це аксесуар, який нібито користується попитом у секс-шопах. Тільки їй тут не вистачає шапочки з червоним хрестом або півмісяцем і круглих окулярів. :)

Красуня так сміялася, що ледве не впустила відбійний молоточок.
Виявляється, її тільки тиждень тому навчили, як з ним працювати. Колеги присвоїли їй звання “Почесний шахтар”. :)

Liliya
17.07.2007, 10:31
Вчорашній день був цікавеньким!
Люблю такі дні, коли додому ледве йдеш, приємно втомившись від часу проведенного з цікавими та веселими людьми.
Саме таким був день!
Все банально- смачна гаряча піца, знущання над пивом - бірмікс та новий фільм "Трансформери".
Ідеї у фільмі малувато, та сьогодні йшла на роботу і косо поглядала на авто. Все можливо...

Boris_Kiev
17.07.2007, 13:22
потерпаємо від спеки всією сім'єю... :( весь день хочу дощу... холодного дощу!!!

Спека липнева. Капає піт.
Дядько під плугом знайшов динаміт.
"Кажуть, що добре горить цей брикет!.."
... Потім знайшли обгорілий кашкет.

Черешенька
17.07.2007, 16:56
Варю для всіх своїх "кумів і кумась" запашну віденську каву. І то єдина музика, яка лунає у мене в приміщенні зараз, - голосне парування ароматично-п"янкого напою.
Сто різноманітних думок вихром проносяться в голові...
... мій тато, якого вчуся щораз більше любити щодня і ким неймовірно захоплююся...пан К., котрого знаю і не знаю водночас, але впевнена, що ніколи не забуду, його світлих очей і осяйної усмішки насамперед...вірш-молитва, який необхідний та довгоочікуваний був і знайшов мене нарешті...безмежне поле і безкрає небо...безлад в кімнаті і піденесення в душі...

Який просто прекрасний день сьогодні!!!

Meg
17.07.2007, 18:09
Звичайний день.Нудний,запилючений,праведений на вулиці і в маршрутках.Звичайний вечір-надія на його веселе продовження.Таки буде продовження....ЄЄйй!)))

zet
17.07.2007, 19:20
Звичайний день.Нудний,запилючений
Начало похоже... Только затем был День рождения у младшего сына (исполнилось 16 лет), а затем, для разнообразия, ветром разбило стекло балконной двери...
В общем, вечер удался.. :)

Черешенька
17.07.2007, 21:20
Я для себе сьогодні відкрила відчуття справжньої волі. Це коли ти мчиш на ровері з крутого пагорба, вітер свистить тобі у спину і у вухах шумить, дзвенить, гуде бурхливе життя навколо.
Отоді можна сказати - "I really break free" і полетіти назустріч пригодам...

P.S. Не сильно роздумуючи над перевагами чи наслідками, вдяглася нині у легеньку сукню (спека ж нестерпна надворі) і відкинувши всі звичні перестороги, поїхала на повній швидкості, не зважаючи на задирання спіднички чи "відкривання" колінок :) - то справжній кайф, скажу вам чесно :)!

Meg
17.07.2007, 22:26
Хе-хе...А в нас хоч би вітерець дмухнув-ссссспекА!

Мих
17.07.2007, 23:09
Дійсно класно!А я згадала,як ми з братом робили воскових людиків і потім їх палили....Правда,романтики малувато.))))))
то якісь чари, нє?

vasili
18.07.2007, 08:24
День сьогодні звичайний, сиджу цілий і не побитий, в вікно дивитись не хочеться, кави не хочеться, до морозива з шоколадом тягне розум та живіт. Приємно читати дописи користувачів Л.Ф.

Meg
18.07.2007, 15:53
Нє,Миху,то дурість.Просто любили бавиться воском.Потім бабця кричала,шо ми їй стіл зіпсуємо)))

vasili
18.07.2007, 16:21
то якісь чари, нє?
Знаю-знаю... у мене одна "Бабка з гір" страх відливала у віск а потім закопувала у лісі, а перед цим годині з піуторе шось над головоу крутила-крутила та слова не зрозумілі уповідала...так от після цього я страх потер"яв, може.

Meg
18.07.2007, 20:45
Ого-ого!І ше тут кричиш,шо я чарую і на цвинтарі тусуюся.А сам то до ворожок ходиш!)))

Мих
18.07.2007, 21:25
Ого-ого!І ше тут кричиш,шо я чарую і на цвинтарі тусуюся.А сам то до ворожок ходиш!)))
Дійсно, Василій, Меґ права, на неї кричите, а самі до воржки....

Meg
18.07.2007, 21:30
Ну хоч хтось мене підтримав.Треба було до ксьондза бігти-він би свяченою водою всі страхи вигнав.
Дивись,Василю,бо ворожки,наприклад не екзорцисти,а допоможуть лише в церкві.

vasili
18.07.2007, 22:47
У нас на Буковині в гірських селах є такий обряд "відливання".
Робила мені це знахарка з зморшками на лиці, до сих пір пам"ятаю в році Божого 1992 десь у літку...
...малий був, снив часто, якусь гоголівщену дідька-баб голих.
Розповім шо пам"ятаю з ретуалу... сказала знахарка прийди увечері коли покутаю.
Прийшов, вона сусідкою була. Сів я спиною до неї, вона світло вимкнула, над головою свічку та хрест водить, та молитви уповідає так десь 2 год, потім перехрестила візк розтопила і у воду наляла, фігурка якась утворилась вона мене питає: "цего боявся?", а там бачу якась абракадабра,- я їй "Ну!" вродіби то шо боявся, вона мене ше раз перехристила і візк у лісі зарила. З того часу у мене ностальгія за страхом, плавно переходяща в депресію.

ermana
18.07.2007, 23:53
Звичний день... Але щось так сумно і поговорити нема з ким... :(

Мих
19.07.2007, 00:02
Звичний день... Але щось так сумно і поговорити нема з ким...
Якщо у Вас немає з ким поговорити, то поговоріть з Богом, розкажіть Йому про своє життя, я без жартів....

ermana
19.07.2007, 00:05
Якщо у Вас немає з ким поговорити, то поговоріть з Богом, розкажіть Йому про своє життя, я без жартів....

Я з Ним зараз не в найкращих стосунках.... Нажаль...

Мих
19.07.2007, 00:08
Я з Ним зараз не в найкращих стосунках.... Нажаль...

Особисто Ви мене порадували своєю відповіддю. У Вас коли-небудь був такий стан, коли плакати не хотілося, але сльози лилися?

ermana
19.07.2007, 00:14
У Вас коли-небудь був такий стан, коли плакати не хотілося, але сльози лилися?

Здається було таке раз чи два. Чому таке питання?

Boris_Kiev
19.07.2007, 00:29
А я сьогодні вирішив купити нові пружинні матраци.
Тільки від реклами тих "Венето" аж нудило.
Виявилося, що дуже конкурентноспроможні матраци роблять у Миколаєві (обласному). Рекомендую: http://www.velam.com.ua

Зашов до Будинку меблів (подивитися; звичайно, куплю в іншому місці без накруток). П"ятеро дівчат сидять, нудьгують. Покупців - нуль.
Подивився інформацію - який матрац на яку вагу розрахований. Дозволили лягти. Тоді я кажу: "Дівчата, хто з вас важить 55-60 кг, прилягте поруч і ми перевіримо матрац на пружність та міцність!" Посміялися, одна таки присіла, пострибала. Порекомендувала інший. Теж пострибали. Я-то знав, що потрібний розмір треба чекати 2 тижні, тому повеселилися і розбіглися.
Сервіс, однако !

Liliya
19.07.2007, 09:34
У Вас коли-небудь був такий стан, коли плакати не хотілося, але сльози лилися?

За першого студентства неодноразово мала такий стан душі.
У Вас є цікаві теорії?

vasili
19.07.2007, 09:40
першого студентства неодноразово мала такий стан душі.
Нехватка гармону радості!

Liliya
19.07.2007, 10:45
Нехватка гармону радості!
Сумніваюся. Все було пучком.
Було смішно, коли стан душі лікували пігулками та уколами.
Згодом все пройшло само по собі.

"Хороший конец будет только в том случае, если до него все было плохо"

Meg
19.07.2007, 12:00
А я без баблеток навчилася давати собі раду.
Уууу,Вася,та я бачу то традиція у вас-ходити до ворожок.То певно,так як на Закарпутті мольфари.Досі такі є.В любе село приїдь-такого нарозказують.Свої страсті)))
Звичайний день-щойно завалила додому,змучена.Час на кавку...

Мих
19.07.2007, 13:02
Здається було таке раз чи два. Чому таке питання?

Просто я подумав, що незважаючи ні на що Бог Вас любить і чекає. мені відома та стіна під назвою "у мене погані стосунки з Ним." Але Господь сприймає нас як дітей, а діти є діти - незавжди роблять так як треба. Тому Ви повинні перебороти цей бар"єр, який не дає Вам вільно дихати і повірити, що Бог нас прощає. Я десь не так давно прочитав у Старому Завіті таку фразу (забув нажаль де): .
Господь каже: "якщо навіть мати тебе покине - Я тебе не покину". Вдумайтеся в ці слова. У Бога нема токого, як в людини - гніватися, чи "незручно". Але те, що Ви визнали цей факт говорить про те, що у Вас добра душа.
Я бажаю Вам здолати цей бвр"єр.

vasili
19.07.2007, 13:40
А я без баблеток навчилася давати собі раду.
Молоццца!

Boris_Kiev
19.07.2007, 13:46
А знаєте, якось і я спілкувався з ворожкою.
Наприкінці 1991 мене сильно образив один рагуль – тимчасовий начальник.
Позаздрив, що ми з хлопцями зробили неслабкий винахід і почали на ньому заробляти гроші.
Зробив жлобина так, що я втратив другу роботу та й на першій був «під контролем». А він був моїм кровним боржником – за рік до того він подихав від перитоніту (шкодую, що не подох) і мене вмовили здати для нього кров.

Тут навіть знайомі братки пропонували його «полікувати», а я все вагався.

Ось пішов ремонтувати ТВ одній літній пані – напів-циганці, напів-мусульманці.
Вона мала 2 сер. спец. освіти. А її покійна мати була відомою київською ворожкою.

Слово за слово – розповів їй про свої проблеми. Вона почала щось говорити – коротше, я в трансі, вона в трансі.
Потім сказала – якщо влаштуєш «кровний наїзд» – твоє задоволення буде недовгим.

Через 13 днів йому буде «дзвіночок» №1, через 13 місяців – номер 2. А через 13 років – номер три, тільки я (тобто та пані) – не доживу.

Тож через 13 днів той рагуль перевертається на УАЗику (інші відбулися переляком). Тепер ніхто з колег йому крови не дав і грішми не допоміг.

Через 13 місяців його несподівано викидають з черги на житло, а гостинка, де їх тулилося четверо – повністю вигоріла. Дружина забрала дітей і «послала» його.

Через 13 років фірму, де він і його син працювали «конями, на яких возили» почала трусити прокуратура, начальство все спихнуло на нього. Кудись він зник. Різне говорять.
Я вже давно не цікавився – не мій рівень інтересів.

P.S. Я багато чого можу вибачити людям, крім ситуацій, коли зачіпають святі біологічні поняття:
1. “Нора” – і моє житло, і моя Батьківщина
2. Територія полювання – і моя робота, і моя Батьківщина
3. Продовження роду.

Отож згаданий товаріщ зачепив мою територію полювання.

vasili
19.07.2007, 13:56
Борисе цим
1. “Нора” – і моє житло, і моя Батьківщина
2. Територія полювання – і моя робота, і моя Батьківщина
3. Продовження роду.
Борисе історія варта того аби її читати, тим більше шо ви її не вигадали...
Ці три принципи, і моїм нормам та правилам існування у цьому світі відповідають, тому колега доброго здоров"я.

Boris_Kiev
19.07.2007, 13:59
І Вам доброго здоров"я, Vasili !

Згадана мною пані була ще фронтовою медсестрою.
І в той 1991 рік в її оселі були ознаки того, що її відвідують джентльмени.

Liliya
19.07.2007, 14:38
День вчорашній був так собі.
А ось вечір - цікавий.
Скористалася запрошенням подруги - пішла в гості з ночівлею.
Чайок з лимончиком, зручне крісло-кровать та фільм "Точки на і" (РАДЖУ!!!) до глибокої ночі.
Не вистачало єдиного - обіймів романтичного хлопця...

bora
19.07.2007, 14:47
«кровний наїзд»

Не зв"язуйтесь більше з ворожками... То гріх який може перекинутись на дітей.((( Усюди є погані люди, але нехай це будуть тільки їхні гріхи, що проти них і без Вашої участі обернуться.

vasili
19.07.2007, 15:17
Ворожка - Відьма, а відьма жінка яка вєдає, бачить значить...
Не бачу тут ані троха від лукавого, Адепт - тоже по вашому спричиняє
То гріх який може перекинутись на дітей

Boris_Kiev
19.07.2007, 15:22
Не зв"язуйтесь більше з ворожками... То гріх який може перекинутись на дітей.((( Усюди є погані люди, але нехай це будуть тільки їхні гріхи, що проти них і без Вашої участі обернуться.

bora,
1. Я опинився у ворожки тільки як телемайстер. Знав її раніш як медсестру районної поліклініки.
Якби не вона - був би справжній гріх - наїзд бампером (бандитським). То була ситуація, коли прощати ворогові було неможливо. Ось Vasili мене зрозумів правильно.

2. Я вмію розпізнати сторонній вплив та захиститися від нього. Практика перевірена.

Danilo
19.07.2007, 15:43
Виявилося, що дуже конкурентноспроможні матраци роблять у Миколаєві (обласному). Рекомендую:
А ще такі самі непогані роблять у нас вдома на вул. Фрунзе. Ні не 103,:) там номер я не пам’ятаю, як треба можу на карті показати. Це салон біля території "КМК" - Київський меблевий комбінат. Ціни дешевші за Миколаївські, якість чудова, вироблені з натуральних матеріалів на імпортному швейцарському обладнанні. Уся моя сім'я на таких спить майже 5 років. Окрім тещі.:D

Boris_Kiev
19.07.2007, 15:47
Даниле, дякую, мені вже привезли (без дівчинки, правда). Якби вчора сказали (і шеф теж сказав про Куренівку, коли я мчав додому зустрічати вантажників) :)

Мих
19.07.2007, 20:02
Ворожка - Відьма, а відьма жінка яка вєдає, бачить значить...
Не бачу тут ані троха від лукавого, Адепт - тоже по вашому спричиняє

а зле, що не бачите, направду.

ermana
19.07.2007, 23:14
Знову звичний день, може хоч нинішній вечір буде незвичним.... ;)

Melody
19.07.2007, 23:46
Знову звичний день, може хоч нинішній вечір буде незвичним.... ;)

Ермано, думаю, що у Вас сьогодні ще все попереду. Можна подивитися "Хрещеного батька-2" ;)

ermana
19.07.2007, 23:48
Ермано, думаю, що у Вас сьогодні ще все попереду. Можна подивитися "Хрещеного батька-2"

Думка гарна, але ми вже подивились всі три частини.... Хіба піти знімати четверту ;) ;) ;)

ermana
19.07.2007, 23:50
п.Лілю! Дякую за 50 карму... Вона в мене ювілейна... :)

Melody
19.07.2007, 23:52
п.Лілю! Дякую за 50 карму... Вона в мене ювілейна... :)

а кажете - звичайний день! не щодня є ювілей Вашої карми ;)

Liliyah Romanova
19.07.2007, 23:55
А в мене нині день під знаком Пані. Саме Пані. :) Всі мені нині "пані" кажуть. :)
Але то нічого, краще вже пані, бо місцеві українці кажуть "пані добродійко" або просто "добродійко".

ermana
19.07.2007, 23:56
а кажете - звичайний день! не щодня є ювілей Вашої карми
От і привід для святкування знайшовся. Треба ще тільки якось пояснити моїм американським друзям, що ми будем святкувати ...:dance:

Liliyah Romanova
19.07.2007, 23:56
п.Лілю! Дякую за 50 карму... Вона в мене ювілейна...
Дуже прошу. Буду далі старатися. ;)
Он Кепові недавно 500 додала. :)

Liliyah Romanova
20.07.2007, 00:10
А для мене скінчилися звичні дні тоді, коли я знайшла нового близького друга. Відтоді кожен день незвичний. У кожному дні є світлий промінчик добрих слів і посмішок. :)

vasili
20.07.2007, 08:49
Звичайний день. Вчора пішов до перукарки вона стригла за 25 гр, постригла так шо я був такий щасливий під вечір, пішов парком Ш., гарні дівчатка сидять, палять цигарки, так добре та тепло. А спортив настрій кавун...Продавець з Н. сам вибрав, а я повівся...прийшов додому зробив надріз а він перестиглий настрій геть зіпсований навіть сльозу проронив одну...так і спати ліг ображений на світ за те шо він тремає таких брихунів, як той продавець...

Мих
20.07.2007, 08:52
гарні дівчатка сидять, палять цигарки, так добре та тепло

а я то думаю чому така жара стоїть.

vasili
20.07.2007, 09:21
а я то думаю чому така жара стоїть.
Переважно від того шо циклону немає північно-атлантичного.

Мих
20.07.2007, 09:44
Переважно від того шо циклону немає північно-атлантичного.

а я думав від того, що дівчєта палять.

bora
20.07.2007, 09:48
Болить горло.Нєєєє. не від фосфору)) Кондиціонер допоміг.
Бережіться, бо лікарі кажуть, що найчастіше зараз простуди ці перепади температури спричиняють. Кахи-кахи...
(Хворого смайлика не знайшла))

vasili
20.07.2007, 10:00
Бережіться, бо лікарі кажуть, що найчастіше зараз простуди ці перепади температури спричиняють. Кахи-кахи...
Так то воно так, але нє... як в таку спеку в офісах сидіти без кондішена...нереально, а як дійсно чутливі до перепадів температурних, рекомендую поцікавитись теорією "Іванова", допоможе, може.

Liliya
20.07.2007, 11:18
Почався цей день чудово:
Гарна музика зранку по радіо
Легка дорога до роботи
Приємний звінок цікавого хлопця :) :dance: :dance: :dance:

Початок дня надихає на гарні думки та усмішки...

vasili
20.07.2007, 12:38
Початок дня надихає на гарні думки та усмішки...
Переконений ваша щирість надихне, ви неймовірна та романтична, чому таким же як ви не об"єднуватись...

Melody
20.07.2007, 16:41
Болить горло. Кондиціонер допоміг.
(Хворого смайлика не знайшла))

І в мене те саме, кахи-кахи :( Попиваю чай з медом.

Мих
20.07.2007, 17:01
Попиваю чай з медом.
тре з горівков попивати, нє?

Melody
20.07.2007, 17:05
тре з горівков попивати, нє?

Чай з горівкою чи мед з горівкою? ;)

Як у пісні: П'ють горівку, п'ють наливку, ще й мед-ягідки...

bora
20.07.2007, 17:16
І в мене те саме, кахи-кахи :( Попиваю чай з медом.

Даю установку нам одужати до вихідних!))

Лікар якось казав мені, що коли горло болить, то мед не мона пити-подразнює він горло. Краще молоко. Мабуть треба фільмів набрати добрих...і сидіти вдома дивитись...

Melody
20.07.2007, 17:24
Лікар якось казав мені, що коли горло болить, то мед не мона пити-подразнює він горло. Краще молоко. Мабуть треба фільмів набрати добрих...і сидіти вдома дивитись...

А мені молока не можна - на шлунок шкодить :( Залишається хіба що послухатися поради Миха :)

Ну нічого, як до вихідних не одужаєм, то принаймні в понеділок будемо ділитися враженнями про переглянуті фільми :)

Капітан
20.07.2007, 17:25
Є ще один метод від горла - урінотєрапія. Помагає навіть після передозування ліками у вигляді чаю з горівкою...
Звичайно що я про це все тільки чув і сам не пробував :)

ermana
20.07.2007, 17:56
Ну нічого, як до вихідних не одужаєм, то принаймні в понеділок будемо ділитися враженнями про переглянуті фільми

І я думаю на вихідних дивитись фільми, правда я здорова, але все ж ці вихідні вирішила спокійно провести, можна сказати ліниво.... :)

Melody
20.07.2007, 18:51
Звичайно що я про це все тільки чув і сам не пробував :)

Нє, невипробувані методи мені не підходять :D

Boris_Kiev
20.07.2007, 18:53
Ось думаю - може з"їздити на Чернігівщину, провідати козу Марточку ?

Зараз на іншій гілці почнуться звинувачення в зоофілії! :)

Melody
20.07.2007, 18:54
І я думаю на вихідних дивитись фільми, правда я здорова, але все ж ці вихідні вирішила спокійно провести, можна сказати ліниво.... :)

То нас вже є цілий клуб - тих, що проведуть вихідні за переглядом фільмів ;) Тільки що б таке цікавеньке переглянути?

ermana
20.07.2007, 18:57
Тільки що б таке цікавеньке переглянути?

і я от думаю, що б таке подивитись.....

ermana
20.07.2007, 19:58
От і скінчились звичні дні.... Повернувся шеф з відпустки і нагрузив роботою...... :8:

vasili
20.07.2007, 20:39
То нас вже є цілий клуб - тих, що проведуть вихідні за переглядом фільмів Тільки що б таке цікавеньке переглянути?
Тіні забутих предків(параджанова) та Дядя Ваня(рос) uncle John (анг)

Meg
20.07.2007, 22:03
От сьодні незвичайний день-я здала практику на "5",купила шкари "аля DC",відвідала бабусю і добре провела час з пивом.
Зараз мені якось сумно,бо я подумала,що стосунки з любимою людиною,стають напруженими,який дискомфорт!Можливо мені набридло...

vasili
20.07.2007, 22:17
Можливо мені набридло...
Так так вам потрібен інший і я знаю хто!

Meg
20.07.2007, 22:21
І я знаю,хто.Мені потрібна вона!

vasili
20.07.2007, 22:30
Мені потрібна вона!
Вона вам потрібна в якому стані?

Meg
20.07.2007, 22:33
В нормальному,звичайному,можна поношеному....Хе-хе...

Мих
20.07.2007, 22:35
відвідала бабусю і добре провела час з пивом.
Зараз мені якось сумно,бо я подумала,що стосунки з любимою людиною,стають напруженими
не ображайте бабусю.

Meg
20.07.2007, 22:37
Я старших поважаю.Але невже думаєте,я могла пити пиво з бабусею?)))

Мих
20.07.2007, 22:39
Я старших поважаю.Але невже думаєте,я могла пити пиво з бабусею?)))
я так подумав з допису.

vasili
20.07.2007, 22:41
Але невже думаєте,я могла пити пиво з бабусею?
Та як ви могли таке навіть подумати та ніколи у світі...нє нє! Краще на цвинтарі під Nirvanu.

Meg
20.07.2007, 22:42
Яка Нірвана???!!!Я їх дааавно не слухаю!!!А цвинтар-романтично...Але,ладно,не в цьому суть мого незвичайного дня.Це буденність!

Мих
20.07.2007, 22:43
І я знаю,хто.Мені потрібна вона!
ХТО?

Meg
20.07.2007, 22:45
Хай ця таємнича незнайомка помучить вас....Вона знає,про мої почуття і ніби не проти.

vasili
20.07.2007, 22:46
ХТО?
..."Мне нужна онааа" (тату) - Волкова,

Meg
20.07.2007, 22:48
Як пошло,Василю!((((

Boris_Kiev
20.07.2007, 22:51
На цвинтарі треба слухати Evanescence. Відразу на суїцид потягне.

(я зовсім не фан Е. Якось дістала дочка знайомого - знайди і Інеті ноти. Замість нот я натягав мідішок, роздукував з них партитури, а дівчинка "здала" мене на якомусь музичному форумі малоліток. Задовбали аналогічними проханнями, благо, на неосновну поштову скриньку.)

Meg
20.07.2007, 22:53
Нє,не потягне.Давно виросла з того гАтічного настрою

vasili
20.07.2007, 22:58
Як пошло,Василю!((((
Вибач мене друже...! все тоді йду баєньки, день сьогодні пекучій, а пиво і мені в голову шарабарахнуло, тоді всім па!

Meg
20.07.2007, 23:00
Ага,я думаю,шо ти брєд несеш!А мене шось не дуже криє,хоча я теж спати йду

afterstep
20.07.2007, 23:22
От і скінчились звичні дні.... Повернувся шеф з відпустки і нагрузив роботою......

і я так хочу!!!! щоб в звичний день - відсутній шеф, а як присутній - то незвично!!!!

ermana
20.07.2007, 23:25
і я так хочу!!!! щоб в звичний день - відсутній шеф, а як присутній - то незвично!!!!
То напечно від шефа залежить.... От мій - просто золотко.... Направду.... :shy:

afterstep
20.07.2007, 23:26
От мій - просто золотко.... Направду....
ой - поділіться! ми з нього пилинки здуватимемо!

ermana
20.07.2007, 23:30
ой - поділіться! ми з нього пилинки здуватимемо!
Хотіла б я побачити як з нього пилинки будуть здувати..... :D :D :D :D :D

afterstep
20.07.2007, 23:33
Хотіла б я побачити як з нього пилинки будуть здувати.....

ви собі не уявляєте, які зараз хороші та потужні фени ;)
он хлопці на автосервісі фарбу з машини феном обдувають.... вся вигорає - лише чисте залізо лишається ;)

Melody
20.07.2007, 23:35
То напечно від шефа залежить.... От мій - просто золотко.... Направду.... :shy:

То для Вас повернення шефа - справжнє свято. От Вам і наступна нагода посвяткувати. До речі, як відсвяткували ювілей карми? ;)

Melody
20.07.2007, 23:39
О, завдяки Михові і в мене сьогодні карма ювілейна :) Ех, жаль, що вже пізно за тортиком бігти.

ermana
20.07.2007, 23:41
До речі, як відсвяткували ювілей карми?
Та от намагалась я пояснити, що в нас є привід для свята.... Повірили.... Пішли на пиво.... А я вдома забула ID (тут щоб купити алкоголь треба показати документ, який засвідчує, що тобі вже є 21)... Довелось пити сік...

ermana
20.07.2007, 23:44
О, завдяки Михові і в мене сьогодні карма ювілейна
Та... Мих нині тільки ювілейні карми роздає. От і мені 60 додав... Мерсі... :radist:

afterstep
20.07.2007, 23:53
А я вдома забула ID (тут щоб купити алкоголь треба показати документ, який засвідчує, що тобі вже є 21)... Довелось пити сік...

о, то вам в кнайпах з порога компліменти роблять!

Мих
20.07.2007, 23:54
О, завдяки Михові і в мене сьогодні карма ювілейна Ех, жаль, що вже пізно за тортиком бігти.

Та... Мих нині тільки ювілейні карми роздає. От і мені 60 додав... Мерсі...

Ех, як я всіх люблю, нє?

Boris_Kiev
20.07.2007, 23:55
тут щоб купити алкоголь треба показати документ, який засвідчує, що тобі вже є 21
Якось в роки Горбачовського «указу» зайшов до знайомого. А в його дочки – день народження – 21 рік. Дочка кудись вийшла ненадовго.
Ну я вискочив купити квіти та шампанське. В гастрономі бачу сценку: Іменинниця у шкільній формі (сестрички) з бантиками :) замовляє: 2 пляшки коньяку, 4 пляшки горілки, 10 пива, 4 вина…
Продавщиця: «А скільки тобі років, дівчинко ?»
- 21… Ось паспорт !
А в дверях стоять її друзі, ржуть та та фотографують.

ermana
20.07.2007, 23:55
о, то вам в кнайпах з порога компліменти роблять!
І не кажіть.... Але то тільки аби чайових більше залишити...

Полковник
21.07.2007, 00:01
Якось в роки Горбачовського «указу» зайшов до знайомого. А в його дочки – день народження – 21 рік. Дочка кудись вийшла ненадовго.
Ну я вискочив купити квіти та шампанське. В гастрономі бачу сценку: Іменинниця у шкільній формі (сестрички) з бантиками :) замовляє: 2 пляшки коньяку, 4 пляшки горілки, 10 пива, 4 вина…
Продавщиця: «А скільки тобі років, дівчинко ?»
- 21… Ось паспорт !
А в дверях стоять її друзі, ржуть та та фотографують.

Борис, Уважаемый, Вы извинине, Но зачем ТАК пи....ть?
Это где же в магазинах в Горбачёвские времена был ТАКОЙ выбор алкоголя?
И без очереди?
Счастливые люди!

Мих
21.07.2007, 00:06
Борис, Уважаемый, Вы извинине, Но зачем ТАК пи....ть?
И без очереди?
Счастливые люди!

Київ - не Москва. То у Вас горівки не було, а в нас була все, разом з салом.

Boris_Kiev
21.07.2007, 00:07
С очередью, Полковник. Но и с выбором.
А где ? В Феофании. Квартал научных сотрудников.
Ханыги и прапорщики там не водились.

afterstep
21.07.2007, 00:08

полковнику - у всіх. То треба було просто знати де і кого питати.
І поки розповідали мацьковські анекдоти "станція метро - горілчаний магазин. Наступна станція - кінець черги" - розповідали і анекдоти про мужичка, що в любій годині дня і в навіть в буфеті ЦК горілку купував (для прикладу - о 9-ій ранку)
--
Просто, полковнику, у вас життя склалося "зоряне", а зірки на погонах - вони загалом не викликають в продавщиць довіри...

Мих
21.07.2007, 00:10
Просто, полковнику, у вас життя склалося "зоряне", а зірки на погонах - вони загалом не викликають в продавщиць довіри...
ше додам:
і ті, що з пагонами - шукали водку, а не горівку, а горівка все була - о!

ermana
21.07.2007, 00:21
Щойно шефові сказала, що хочу ним поділитися... А він ніяк.... Падає на коліна і кричить "що я тобі поганого зробив.... "

afterstep
21.07.2007, 00:25
А він ніяк.... Падає на коліна і кричить "що я тобі поганого зробив.... "
ти ба - неподільний.... цільний такий, як атом... немарно ще древні греки його "неподільним" назвали...
що ж - доведеться таки свого користати - який вже є...

Полковник
21.07.2007, 00:26
Молодцы, ребята! Один за всех и все за одного!
Чертовски рад, что у вас не было перебоев со спиртным и что Борис не спи...л!

Мих
21.07.2007, 00:45
"....товаріщ москаль, на украину шуток не скаль"
В. Маяковский.

Boris_Kiev
21.07.2007, 00:58
Чертовски рад, что у вас не было перебоев со спиртным и что Борис не спи...л!
Я ж не русский политработник !

vasili
21.07.2007, 09:39
Молодцы, ребята!
Шо є то є, все ж таки декого стьобанули - ха ха!

Meg
21.07.2007, 21:56
Звичайний день-ахаха,в мене паніка,я ніц не робила цілий день!!!!!!)))Ооо,я щаслива!!!!)))

Мих
21.07.2007, 23:13
був у Карпатах, хороші місця там є, скажу я вам.

vasili
22.07.2007, 01:29
День прожив вдало, дав ляхам наче сунутись по місті.... гоноровим хостям!

Meg
22.07.2007, 12:50
Зараз їдемо кудись до води.Вдома жарко,може буде звичайний день.

Liliya
22.07.2007, 19:48
І день, і вечір, і ніч прошли цікаво.
Люблю коли за перебігом подій не помічаєш як минає час.
І ось щось нове - дали про себе знати старі знайомі.Таке відчуття, ніби тебе вирвали з "настоящего" та безжально і непитаючи про згоду, кинулу у 5-річне минуле...
Хтось стукає у двері... мабуть депресія з меланхолією...

vasili
22.07.2007, 20:50
Звичайний день... але вихідний Неділя. Звонили з Києва колєги їдуть до Криму у середині серпня може і я піду з ними. В мене закінчилась кава і мав пити розчинну "Галку" чесно скажу гіршого в житті не пив. День як день, але цікаво шо буде завтра, як такає сама спека то піду на роботу у шортах.

Черешенька
22.07.2007, 22:08
неділя, сутінки за вікном, сонце, що заходить, цілуючи гай, притишена музика з програвача, піднесений настрій...
пакуватиму подарунок, в подруги день народження 23 липня, будемо починати святкування рівно опівночі, за бокалом холодного шампанського, з піснями та невеличкою, але барвистою компанією...
вирішила собі, що не дам псувати свята душі нікому (тому і зайшла сюди з таким переконанням ;)), а тим, в кого сьогодні приємний день, бажаю ще добротного вечора з загадковими посмішками на обличчі і радістю у серці :)

Meg
23.07.2007, 11:55
День почався зле-здох комп..зі всією музикою.Віддала диск до ремонту,обнадіяли,шо може "спасуть".Зла як чорт!!!Викричалася на всіх,шо попалися під руку!І шо,так далі буде?Пішла курити!

afterstep
23.07.2007, 12:01
"одна затяжка - веселее думы... курить охота, ох, как курить охота... но нужно выбрать деревянные костюмы..."
не такий страшний чорт, якщо є бекап чи доступ до першоджерел...

Meg
23.07.2007, 12:06
Я дуже надіюся,шо таки спасуть.Там було все!А я,дурепа,все на диски музику збиралася поскидувати.Нє,ну та все руки не доходили.Тепер зла на себе

Boris_Kiev
23.07.2007, 12:25
Meg,
співчуваю !
Колись у нашої практикантки (економіста) вірус вбив дипломну роботу за 2 доби до захисту.
І на офісному компі, і на дискетах, і на університетському компі.
Сиділи троє фахівців до 1-ї години ночі.
Вдалося врятувати частину форматованого тексту з таблицями триденної давнини (всі ж пишуть в останні дні) і неформатований текст за останні дні.
До 15-ї години дівчинка зуміла все "звести" і о 16-й, останньою на курсі захистилася. Так зраділа "трійці" !

vasili
23.07.2007, 12:29
День звичайних зрунку затягнуло небо та виглядало на дощ, шорти залишились удома в стані очікування. Приїхала колєга з Солотвино сподобалось їй...хм їй тій повинно сподобатись бо, вона з тих шо приховує свої думки. Ніколи не чув шо б вона комусь жалілась, все в неї добре.

Meg
23.07.2007, 12:30
Так,це дійсно неприємно.Знаю,бо в мене бувало раніше,шо комп глючив якраз тоді,коли вже треба було роботу здавати.Тому деколи я таки роздруковую і складаю в папки-це все ж надійніше.

Черешенька
23.07.2007, 18:27
У мене продовжується святкування коліжанчиного дня народження :). Збираюся готувати салатик, який я олійно-музичний назвала. Поки на кухні стигне зварений рис і інші продукти, заглянула на хвильку у нетрі Форуму :). Мала сьогодні приємнющу розмову з високо шанованою мною людиною, мушу тепер над одним творчо-дослідницьким проектом працювати. Потрібно якось зібрати і мобілізувати всі потрібні сили для цього, бо я, за звичай, влітку дуже лінива :(.
Всім бажаю, щоб у кожному, на перший погляд звичному дні були елементи незвичного, які б спонукали до подальших пригодницько-нестандартних трафунків та підесеного настрою :).

Liliya
23.07.2007, 18:51
Ніколи не чув шо б вона комусь жалілась, все в неї добре.
А може ще не зустріла такої людини, якій би змогла довіритися?

Liliya
23.07.2007, 18:54
У Харкові зранку почався прохолодний дощ.
Неприємні відчуття: по голим ногам холодні краплі..Бррр.
На роботі святкую останні дні перед довгоочікуванною відпусткою
А взагалі настрій сонливий...

ermana
23.07.2007, 19:50
І знову звичний день... (Шефа нема... ;) ) В офісі запрацював кондиціонер.. І от я просидівши дві години в холодному приміщенні застудилась... :(

Melody
23.07.2007, 20:00
просидівши дві години в холодному приміщенні застудилась... :(

Ермано, приєднуйтеся, нас тут багато таких, кахи-кахи :( Цікаво, чи вже одужала Бора. Бо я ще й досі кахикаю. А все через ті перепади температур і кондиціонери.

ermana
23.07.2007, 20:08
Приєднуюсь до всіх кахи-кахи.... :( Паскудно так... за вікном сонечко, а ти тут мучишся від болю в горлі...

Черешенька
23.07.2007, 20:13
А мене болить голова :(. І не можу пити аспірину, бо чекає на мене в холодильнику холодне нефільтроване пиво ;). Тому, дівчата, приєднуюсь до вашої компанії, сподіваюся, що після хмільного напою не буду також кахи-кахи :).

А ви зробіть собі запашний глінтвейн і переходьте пошвидше у команду некахикальників ;).

Meg
23.07.2007, 20:41
Я так в машині ледь не застудилася.Холод собачий від кондиціонера.Ну,день ніби ше не минув,але був паскудний.Не дай Боже,ше як ніч така буде)))

Мих
23.07.2007, 22:20
У Харкові зранку почався прохолодний дощ.
Неприємні відчуття
О, то ви у Львові не булисте.

New Shrek
23.07.2007, 22:40
не Звичний деньПерший раз за сорок років перетягом закрились двері до хати,стояв як обі...ний секунд 10,справився, пішов шукати лом,відкрив,зайшов в ліфт ,щоб відвезти лом,там жінка...,настрашилася ,думала замочу...незвичний день!

vasili
23.07.2007, 23:10
А може ще не зустріла такої людини, якій би змогла довіритися?
Таки є шось вона власне і не признається ніколи...

На роботі святкую останні дні перед довгоочікуванною відпусткою
А про це ви добре сказали бо власне сам тіке перетравлюю гіпотезу майбутньої вакації. Думаю махнути кудись де є шось таке чого не бачив.

lotr_an
23.07.2007, 23:23
Е люде а в мене в суботу був незвичний день - я з паном Президентом Ющенком В. вітався за руку, а він моїй мамі руку цілував, а тато мило спілкувався з п. Катериною Ющенко!

Мих
23.07.2007, 23:27
Е люде а в мене в суботу був незвичний день - я з паном Президентом Ющенком В. вітався за руку, а він моїй мамі руку цілував, а тато мило спілкувався з п. Катериною Ющенко!
Е ну то вхожі....