Показати повну версію : Звичний день
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Ой, а чого це форум розцвів червоним?:)Думала , помилки виправляли:))))
Пві дня сьогодні не було світла.Ремонт в електромережі.Нема світла -нема життя.Навіть яєчню не зробиш, бо плита електрична.
А зараз сиджу і готуюсь запостити нову тему про розритий склеп.
Квіточка
22.04.2008, 16:50
А я сьогодні така розчарована:( :( :( :( . Дізналася результати вступних сестри.... Вона не вступила:( :( :( :( :( :( :( :( ....... Ми з мамою не знаємо як їй про це сказати.... Вона прийшла з зовнішнього, пішла відпочити, потім хоче подзвонити в Політех, а я ж то вже знаю.... Кляну той політех.... Одні взятки..... А вона так гарно малює, але у Львово так мало ВУЗІВ куди можна вступити з таким талантом:( .
А в мене сьогодні класний день. в гімназії вихідний через незалежне оцінювання,тому я не пішла на роботу,відпочиваю.нарешті відіспалася:radist: :radist: :radist: подзвонила фотографу,поїхала на студію,мала фотосесію на випускний альбом з універу.так класно провела час,отримала масу задоволення:radist: :radist: трохи намокла,але то таке.от тільки приїхала додому,п"ю смачнючий чаєчок і лажу по ЛФ. а попереду робота над дипломом:( :( :(
А я сьогодні така розчарована . Дізналася результати вступних сестри.... Вона не вступила ....... Ми з мамою не знаємо як їй про це сказати.... Вона прийшла з зовнішнього, пішла відпочити, потім хоче подзвонити в Політех, а я ж то вже знаю.... Кляну той політех.... Одні взятки.....
Дуже шкода вашу сестру. Мій брат теж коли вступав в політех мав багато мороки і проблем поки домовлялись.
Boris_Kiev
22.04.2008, 18:56
Ідіотський день !!!!
Випадково довідався, що один Львівський форумлянин у Києві. Думав, що весь день сидітиму в офісі, тож запрошу на інтернет і каву.
А тут - бац - в колег з"їхала система моніторингу і я, як дурень мушу стрибати за маршрутом "баня, а через дорогу роздягальня": колеги дещо запускають на Півдні, один з них захворів, а я частину проекту можу спостерігати лише зі своєї сітки (Винда), а другу половину - з "чужого майданчику" за 4 кілометри - там Сан Соляріс. І нема адміна, без якого я не маю прав встановити там Radmin або RDesktop.
Отак весь день - туди-сюди... На метро воно швидше...
Горобчик
22.04.2008, 23:21
Я сьогодні взнала, що на Паску буду мати гостей, приїжджає подруга з Києва, дуже тому рада, бо страшенно люблю зустрічати гостей. Не уявляю собі свят, щоб не поїхати у гості і в себе когось не зустріти.
А у нас Паска, Різдво перший день - то сімейні свята. Збираємось сімєю - батьки, діти, внуки. Є з ким посвяткувати. :)
Так заскучилась за ЛФ!!! Субота і неділя просто супер...була з доцькою і в гостях, і в центрі, і в Антошці, і в Пузатій хаті...
Понеділок - поламався модем...пішла до провайдера(ми в них купляли модем), і виявляється шо гарантія один рік і в нас цей термін вийшов в неділю!!!!!!! прийшлось купити новий...
Вівторок- здала Незалежне оцінювання...застудилась...
Сьогодні- вже і малеча хвора...дізналась правильні відповіді з тестів і зрозуміла шо я дуже-дуже тупа!!!
нарешті я знову п'ю каву...
Вівторок- здала Незалежне оцінювання.
Так здала чи не здала?
З тим тестуванням...Самі вчителі обурені тим всім
А в мене сьогодняі якийсь навіжений день.Купу справ треба закінчити, в п"ятницю переглд по макетуванню, а я помилилась в розрахунках, тепер перероблюю.
Ще й погода така гадосна, просто осіння.Шалений вітер з дощем, холодно..мокро...
Макс все допитується коли я приїду:)А я відмазуюсь, бо хочу щоб це був сюрприз.Я собі вже все спланувала що і до чого...Як у кіно...Романтик я ще той..:))
Вівторок- здала Незалежне оцінювання...застудилась...
Сьогодні- вже і малеча хвора...дізналась правильні відповіді з тестів і зрозуміла шо я дуже-дуже тупа!!!
нарешті я знову п'ю каву...
А куди тестування здавала?
А куди тестування здавала?
поки що планую в Тернопіль(університет ім.Пулюя), а чи візьмуть мене...буду знати через місяць-півтора...
Додано через 1 хвилину
Так здала чи не здала? З тим тестуванням...Самі вчителі обурені тим всім я його написала...результати будуть через місяць...але в інтернеті є правильні відповіді і я вже знаю, шо половина моїх відповідей не правильні!
nirvanka
23.04.2008, 16:02
Бачила я ті тести з математики, хоч і по олімпіадах свого часу ходила, та все ж більшість завдань розв'язала б за допомогою формул, без них - ніяк! Мова і література - то взагалі якась фантастика. Без знань і логіки - важко. З фізики застрягла на першому ж питанні :D Більше не дивилась..
Це брат мав здавати, але все таки не пішов, бо і так би не здав (за 4 роки в коледжі повністю все забув!). Та і нічого ці тести не дають, без хабара в політех і так не поступити середньо-статистичному абітурієнту.
Квіточка, а сестра в Труша чи Академію Мистецтв не хоче? Навіщо їй той політех? Там і так нічого не вчать. Якщо має талант, нехай розвиває. А політех її тільки затуркає і забере купу часу на всякі непотрібні речі.
Квіточка
23.04.2008, 16:36
Квіточка, а сестра в Труша чи Академію Мистецтв не хоче?
Та мрія була в неї Академія Мистецтв!!!!!!!1 Ми на початку того всього ходили в академію. Набір в групу 5 чоловік, три групи, репетитори в євро, вспуп в євро і то хто більше дасть..... космос короче.....
Труша після 11 не дуже б хотілося...
Нічого будемо літом ше раз пробувати, ше будемо готуватися....... Жодних взяток чи платної форми навчання..... може Київ попробуємо.... Який все ж таки мій університет Франка хороший, правильний...
А у мене сьогодні звичайний передсвятковий день -прибирання. Сьогодні мили вікна. Дощ падає а ми вікна миєм. Дітки мої мені допомагали. Особливо менший, так смішно тримає в одній руці "Містер Мускул" а другою так старанно ганчіркою витирає і витирає...
Цей дощ вже набрид, але вже завтра обіцяли сонячну погоду :radist:
Ввечером зайшла до нас сестра мого чоловіка, посиділи, поговорили. Ростик дуже хотів сестрі показати що вже вміє трошки читати по складах. Дуже тішився коли його хвалила.
Я дуже рада що вже оприділились з школою, вже Ростислава сьогодні записали але ще треба визначитись з підготовчою групою. :)
Maryasik
24.04.2008, 09:16
прийшла на роботу, попила каву, почитала Лф і так не хочеться працювати, але треба.Проте одне тішить що вже скоро вихідні)
А я сьогодні збираюся пекти пасочки по Марусі-маминому рецепту:)
Якщо вийдуть гарні. то повезу своїй майбутній свекрусі(нехай бачить яка в неї невістка, а в сина жінка буде):))))
А я сьогодні збираюся пекти пасочки по Марусі-маминому рецепту
А я планую в суботу зранку пекти паску. Цього року хочу спробувати по новому рецепту, також буду по Марусіному рецепту.
А я сьогодні збираюся пекти пасочки по Марусі-маминому рецепту
А я планую в суботу зранку пекти паску. Цього року хочу спробувати по новому рецепту, також буду по Марусіному рецепту.
Успіхів вам дівчатка!!! Я точно цього року не буду пекти, бо хвора і не маю сили навіть на прибирання...
Успіхів вам дівчатка!!! Я точно цього року не буду пекти, бо хвора і не маю сили навіть на прибирання...
Дякую , Надійко.І видужуй скоріше.
давненько я в цій темі не відписуавла.
так от:
захистила курсову. "відмінно". написала декілька модулів, купу самостійних.
в неділю мали прекрасну архиєрейську Літургію на Вербну, був у церкві День молоді. народу було дуже багато, гарно. гроші, зібрані від продажу галузок, пішли у фонд діток, що мають відхилення у розумовому розвитку.
підтвердила бронювання номерів у тернопільському готелі, сьогодні роздрукувала собі та друзям інформацію про ті місця, що їх варто відвідатив Тернополі) + Збараж, Червоноград(Нирків), Підгірці.
сьогодні займалась прибиранням...
вчора ставили мені нові вікна та двері в кімнаті, то позавчора тягала меблі і все ховала, бо пилюки було-таки багацько!!!
щось я трохи нервуюсь перед поїздкою. стільки всього задумала!!!!аби вдалось все якнайкраще.
головне,купити парасолю. вчора я з нервів викинула свою в смітник - бо вона весь час навиворіт прогиналась. а ще головніше - щоб нова парасоля мені у поїздці не знадобилась.
в суботу пектиму паски, а в неділю буде нарешті Великдень!!! ура!
а ще в мене синдром Лілі:) так не хочеться, щоб піст закінчувався - прекрасна це пора...
Liliyah Romanova
24.04.2008, 17:25
а ще в мене синдром Лілі так не хочеться, щоб піст закінчувався - прекрасна це пора...
Бажаю у цьому настрої якнайраще пережити суботу перед Воскресінням! Неймовірний день. І саме в суботу є перша воскресна літургія. Не пропусти!!!
в хаті бардак дитина ось-ось прийде від вчительки, приїде чоловік, а я сиджу...
зрозуміла, що паски мені не спекти цього року, то взялася за печенеу ковбасу. м"ясо порізала, підготувала і тут з"ясувалося, що дорогою з базару зникла складова, без якої ковбаса, ну просто, не відбудеться... а так хотіла випендритися перед чоловіком і зробити його волинські ковбаски:( навіть рецепт в його сестри випросила. може ще завтра викручуся якось.
замовила готель у Львові (на Вірменській) на 28-29. може з кимось пересічемся, агов, львів"яни!
от хто нервується перед поїздкою , так це я.
Просто мандражка якась.....зате я нарешті побачуся з містом, з Ним..та й взагалі...форумлянами
Дякую, думаю паска вийде смачненька. Надійко, бажаю до Великодня пошвидше одужати :)
А паски я все ж спекла!:)Вийшло аж 11 штук.А поки тісто сходило, то ми з сестричкою ще побували у дендропарку.Там є унікальна алея голандських тюльпанів.Колись цей парк був такий занедбаний, а як взяли в аренду, то став кращим парком України(так в газеті написано).
А сьогодні я в 10 вечора "відчалюю" до Львова.:)А завтра здійсниться моя сама найбільша мрія......
Це зовсім не звичний день, в крані цілий день є вода, що півгодини бігаю в ванну перевірити чи ще не виключили, і таки є :clapping:. Хоче не львівянам цього щастя напевне не зрозуміти.
На вулиці тепліше ніж в дома, постійно виходжу на балкон погрітись на сонці, а дитина сьогодні пів-дня на балконі лежала.
Це зовсім не звичний день, в крані цілий день є вода,
НЕ ВІРЮЮЮЮЮЮ :no:
А в мене день такий собі, веселий. Вчора відчитала останню лекцію в цьому семестрі, нині вирішила на своїх клюмбах порєдки навести. Замаскувати сліди дитячих збитків, так би мовити. Була я в рукавицях, то рукам ніц ся не стало, а в ногу вгриз fire ant (такий мураха, дуже болючий укус, як опік, а потім місце укусу підпухає, червоніє, страшенно свербить і до повного щастя ще наганяє гнійник) :( :( . Я, звичайно, мурахам відімстила: знайшла мурашники (аж два) і посипала їх спеціяльною труткою. :aggressive:
А ше, а ше, а ше мені нині кухонний комбайн почтою прийшов. :radist: Я на новосілля замовила собі gift cards з Bed Bath and Beyond, а потім пішла і отоварила їх. Блендер купила зразу, а комбайн замовили, бо в гамазині не було. Тепер я така крута господині жи ЙОЙ. :bazar:
НЕ ВІРЮЮЮЮЮЮ :no:
.....нині вирішила на своїх клюмбах порєдки навести. Замаскувати сліди дитячих збитків, так би мовити. Була я в рукавицях, то рукам ніц ся не стало, а в ногу вгриз fire ant ......:
То на то є ґумові чоботи , або кальоші.
А взагалі то нині Великодна Пятниця ....по можливості - не робити.
бодун... http://levus.info/smile/cray.gif
Boris_Kiev
26.04.2008, 11:40
бодун... http://levus.info/smile/cray.gif
"Птичья болезнь - ПЕрепел (перепил) называется". :)
Співчуваю.
бодун...
Попробуй Лонгер или Джин-тоник. Немного попустит.
консультант
26.04.2008, 11:54
бодун...
Співчуваю... Невже Ви можете так впасти...?
взагалі то нині Великодна Пятниця ....по можливості - не робити.
В мене Велика П'ятниця була 21 березня. А вчора я таки мусіла порядок навести. Гумаки нині таки куплю.
Попробуй Лонгер или Джин-тоник. Немного попустит.
літр "білого" і спав мов немовля цілий день... http://levus.info/smile/smile.gif
Додано через 1 хвилину
Невже Ви можете так впасти...?
http://levus.info/smile/shok.gif нікуди я не падав.....
А я сьогодні огiрки заквасила. :shy: Дуже вже малосольних огірочків мені хочеться.
Дуже вже малосольних огірочків мені хочеться.
Пошкодуйте пупера... :)
В мене Велика П'ятниця була 21 березня. А вчора я таки мусіла порядок навести. Гумаки нині таки куплю.
....не сприймайте мене дослівно , це я так ,.... fulling around.:)
побачимось у Львові;) пішла їсти пасочки і збирати наплічника:)
на форумі буду за тиждень, 5-го травня.
Наталя.
Христос Воскрес!
тиждень такий сумний, важкий, поганий вийшов.
отже так все було-по порядку.
у вівторок їздив у Хмельницький - 600 км в два боки. відібрав проби 92, 95 і 98. 98 - уже в Хмельницьку нема.
поки ми були там (з батьками) - помер один молодий чоловік - дуже сумно. я його особисто не знав але знаю його батька.
у четвер мав екзамен з англійської. а з вечора дізнався, що помер священник з нашої церкви о. Василь Зінько. він є благосоловенним Богом. вічна йому память. це надзвичайно велика втрата для церкви, Львова, України.
в пятницю бігав як ошпарений до тижневих свят треба було зробити багато чого.
отаке то. і сумно і важко.
а зараз Великодень. і скажу вам чесно, що не люблю свят. всі змучені і сердиті.
а в Піст було краще - погоджуюся з Лілею і Маюнкою.
консультант
27.04.2008, 14:11
нікуди я не падав.....
Значить все в нормі !
Родичі... Їх так люблю... на відстані:) Ну як не крути, а ціла купа дорослих людей в одній хаті, ще й кожен зі своїми бзіками і принципами, ніхто нікому не поступиться - це випробування не для слабких нервів! :8: Рятує оптимізм і прогулянка:) Великдень пройшов шумно і бурно. Але я дуже люблю це свято. Воно світле. Тому і день у мене був незвичайно світлий:)
Додано через 3 хвилини
Дуже вже малосольних огірочків мені хочеться.
Невже,? красунчик на BMW?.. :)
nirvanka
28.04.2008, 13:56
Христос Воскрес! :)
Я сьогодні нарешті відпочиваю.. В суботу ходила з мамою пасочку святити, після того поїхала в центр, хотіла сфотографувати як в темряві горять свічечки на кошечках під церквою, не вдалось :( Сіла батарейка..
В неділю ходила на гаївки в Шевченківський гай. Там, певно, було пів Львова! Щороку там більше і більше людей збирається у вишиванках. Дуже гарно! Зустріла купу знайомих, одногрупників, з якими потім пішли в центр на концерт.
Сьогодні відпочиваю вдома (така радість: я сама вдома!! :radist:), розбираюсь з фотками..
П.С. Всім привіт від Аліас!
христос воскрес!
в мене є комп і що не мало важливо монітор і я з нову можу бути тут!!!
мене всі покинули і в мене пухнуть мозги яким би то макаром не самій добратися до космача...о!
на форумі очі розбігаються (тим паче монітор більший..ггггг)
скучила панове я за вами ой як скучила
чесно-чесно!!!!
П.С. Всім привіт від Аліас!
Нірванко, а як вона? Вона у Львові чи у дідуся?
не зважаючи ні на які мої особисті проблеми яких ціла гора...сьогодні один з найпрекрасніх днів в моєму житті бо нині...
хлопець моєї найкращої товаришки попросив її руки...!!!!:radist: :radist: :radist: :radist:
і зробив це несамовито гарно!
я це знала ще з п"ятниці і дуже переживала і вкотре розплакалась і взагалі така щаслива ніби то сталося зі мною!
о небеса дякую вам за такі миті!!!!!!!!!
nirvanka
28.04.2008, 16:44
мене всі покинули і в мене пухнуть мозги яким би то макаром не самій добратися до космача...о!
Мій знайомий сьогодні їде в Новий Розділ, а завтра звідти в Космач. Завтра зі Львова його знайома буде виїжджати в Новий Розділ, щоб там зустрітись і поїхати в Космач. Якщо хочете, можу дати Вам їхні контакти ;)
Додано через 1 хвилину
хлопець моєї найкращої товаришки попросив її руки...!!!!
А її часом не Таня звати?.. ;) Мої знайомі теж на днях заручились, може то вони? Львів тісний..
Додано через 35 хвилин
Нірванко, а як вона? Вона у Львові чи у дідуся?
Думаю, що у дідуся.. Щось не щастить їй з подорожами до Львова :(
Мій знайомий сьогодні їде в Новий Розділ, а завтра звідти в Космач. Завтра зі Львова його знайома буде виїжджати в Новий Розділ, щоб там зустрітись і поїхати в Космач. Якщо хочете, можу дати Вам їхні контакти ;)
Додано через 1 хвилину
А її часом не Таня звати?.. ;) Мої знайомі теж на днях заручились, може то вони? Львів тісний..
Додано через 35 хвилин
Думаю, що у дідуся.. Щось не щастить їй з подорожами до Львова :(
ану, будь ласка, трошки подробніше про Новий Розділ... :) бо я тут живу)
і я вчора був на гаївках. десь з 15.40 до 20.00 протанцював, прокричав, продурівся на полянці, що є з права від великої поляни коло церкви у ШГ. був там разом із молоддю з Містичної Троянди (ц. Св. Андрія), УМХ, з ц. Св. Йосафата і ще багато молоді там було, сестри служебниці.
nirvanka
28.04.2008, 18:58
ану, будь ласка, трошки подробніше про Новий Розділ... бо я тут живу)
Я тільки чула, що у Вас там концерт сьогодні ввечері..
Я повернулась!:):):):):):) Були проблемки з компом:( Дорвалась!!!!
Та не на довго...
Сьогодні їздили в Гребенів-неймовірно відпочили...:) і фото гарні:) Потім покажу... Що я тут пропустила?
і я вчора був на гаївках. десь з 15.40 до 20.00 протанцював, прокричав, продурівся на полянці, що є з права від великої поляни коло церкви у ШГ. був там разом із молоддю з Містичної Троянди (ц. Св. Андрія), УМХ, з ц. Св. Йосафата і ще багато молоді там було, сестри служебниці.
Так, Андрійку, я вчора Вас бачила-йшли в напрямку з гаю на Казервальд... та, чомусь, сумні були...? Вам усмішка більше личить!!:)
ге,файно вам..на гаївках були..відпочиваєте..а в мене вічно як не в людей-всі відпочивають,тішаться ,святкують,а я як той раб на галерах,зранку до ночі за компом сидю і диплом пишу:( :( :( :( :( :( :( :( в мене від них неологізмів вже заворот мозку починається:( :( :( :( :(
Так, Андрійку, я вчора Вас бачила-йшли в напрямку з гаю на Казервальд... та, чомусь, сумні були...? Вам усмішка більше личить!!
"Андрійку" ? та я вже посміхаюся на всі 32!
а був сумний бо так завше буває (в мене принаймні) - на декілька годин в Шеченківському Гаю (або "Гаї") я забув про важкі втрати і сумні події минулого тижня. а разом із втомою прийшли і спогади...
дякую! :shy:
то як то так що ви мене виділи, а я вас ні?
Якщо хочете, можу дати Вам їхні контакти
дякую але вже...знайшла з ким мандрувати:radist:
А її часом не Таня звати?.. Мої знайомі теж на днях заручились, може то вони? Львів тісний..
ні не таня...львів тісний...але не цього разу ггггггг:D :D :D
то як то так що ви мене виділи, а я вас ні?
Бо Ви йшли з опущеною головою...як же могли мене побачити?:)
Бо Ви йшли з опущеною головою...як же могли мене побачити?
точно. щось у мене з логікою :)
ок. наступний раз спиняйте. от я в ШГ на Сатира надибав то трошки поговорили (але я за людьми спішив, то відклали розмову до 3 травня).
здається, починаю закохуватися:shy: .... а так - то звичайний собі день:)
здається, починаю закохуватися .... а так - то звичайний собі день
ех,щастить же людям:) а я сьогодні нарешті вибралася в гості до вагітної коліжанки,яку давненько не бачила. посиділи,так мило поспілкувалися ,попліткували:),поділилися останніми новинами. вона в мене стала таким гарнюнім пузатіком:) а зараз сидю над тим клятим дипломом,най йому добре буде:( :( :( пошвидше б вже захист,щоб збутися того тягара,який висить наді мною дамокловим мечем...
я вчора ліг спати в календарному "вчора".... http://levus.info/smile/shok.gif
я вчора ліг спати в календарному "вчора"....
заздрю :)
заздрю
та чого заздриш?..... http://levus.info/smile/smile.gif
нині -- голова як баняк, бо прокинувся пів на сьому ранку......
nirvanka
02.05.2008, 22:02
Пішла на свято шоколаду.. Чи то ми запізно прийшли і все цікаве пропустили, адже не бачили обіцяного
...Шоколадний бал. А також буде встановлено шоколадний рекорд... , а лише довжелезні черги до будки, в якій роздавали тортики..
Ми зробили собі самі свято - пішли на тортики в кафе..
Потім посиділи на площі Ринок, послухали оркестр.. Навіть настрою не було фотографувати, та навіть не було нічого цікавого до знимки.. Якийсь зовсім звичний день.. Сподіваюсь завтра компенсує сьогодні ;)
Іспити! Божевілля!
Ще й бакалаврську писати...
Хочу в центр!!!
Хоча і тут салюти! Сатур, чуєш!? бачиш?:)
навіть не було нічого цікавого до знимки.
А я так чекала шоколадних фоток....:(
А у мене гарний день.Мої всі поїхали на море траву косити :)))Ну на базі наводити порядки.А я весь день біля компа балдєю:)))
Подивилась фільм "Любовь и голуби ".
Задоволена !
Настрій супер !:radist:
Старість ...:(
А я так чекала шоколадних фоток....
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=26666&page=119
правда не так шоколадні як тортові :)
дві години програму одну колупав..... http://levus.info/smile/diablo.gif
ото по-дурному зроблена!....
все, йду спати....
А я нарешті вдома!!! Гості це звичайно добре, але вдома набагато краще!!!
я загубила мабілу
ще в середу але не мала нагоди вам швидше повідомити :)
фестиваль хе....хе-хе-хе (шо кому не ясно? ;) :cowboy: )
не знаю мабуть життя прекрасне......................................
не знаю мабуть життя прекрасне......................................
Але ж я щаслива то чути від вас!!!!
Liliyah Romanova
03.05.2008, 02:00
Довідалася, що один співпрацівник має рак...
У нього троє малих діток і четверте в дорозі...
А сам він надзвичайно хороша людина.
Лікарі дали 5 років. Через п'ять років йому буде 46... http://s9.rimg.info/c172fc264d6cefeea198eff62858e849.gif http://s9.rimg.info/c172fc264d6cefeea198eff62858e849.gif http://s9.rimg.info/c172fc264d6cefeea198eff62858e849.gif http://s9.rimg.info/c172fc264d6cefeea198eff62858e849.gif http://s9.rimg.info/c172fc264d6cefeea198eff62858e849.gif http://s9.rimg.info/c172fc264d6cefeea198eff62858e849.gif
Через п'ять років йому буде 46...
ровесник
Liliyah Romanova
03.05.2008, 04:33
ровесник
http://s9.rimg.info/c172fc264d6cefeea198eff62858e849.gif http://s9.rimg.info/c172fc264d6cefeea198eff62858e849.gif http://s9.rimg.info/c172fc264d6cefeea198eff62858e849.gif http://s9.rimg.info/c172fc264d6cefeea198eff62858e849.gif http://s9.rimg.info/c172fc264d6cefeea198eff62858e849.gif http://s9.rimg.info/c172fc264d6cefeea198eff62858e849.gif
Сьогодні о 12 будемо малу хрестити, все приготовано, зібрано, а в мене такий мандраж мало руки не трясуться, нерви ні до чого стали :) :) :)
МАТИ ВАСИЛЕВА-А-А-А-А-А!
фен задимівся:scare:
заароматизував всю хату
і то всьо тота красота винна
що швидше-вона порятує той світ чи згубит?
п.с. якийсь дим відти досі йде...йооооой...
п.с. якийсь дим відти досі йде...йооооой...
я нічого не пропоную... але моя мама сусідки !телевізор! палаючий водичкою полила :)
МАТИ ВАСИЛЕВА-А-А-А-А-А!
фен задимівся
Тіштесі,жи не комп...
я нічого не пропоную... але моя мама сусідки !телевізор! палаючий водичкою полила
дякую але не сьогодні...;)
Тіштесі,жи не комп...
в мене з технікою особливі стосунки...комп був раніше-ви думаєте чого мене місяць на форумі не було...;)
в мене з технікою особливі стосунки...комп був раніше-ви думаєте чого мене місяць на форумі не було...
Не трогай технику руками - она тебя не подведёт!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif
Тіштесі,жи не комп...
аби не мозок....
аби не мозок....
Ну...в мене скрипить...і дим йде при любій напрузі...
nirvanka
03.05.2008, 13:01
Пізно лягла, пізно встала.. Зі святами збилась з рахунку днів.. Виявилось, що сьогодні - субота! (день прибирання).. Соромно, але фотік в руки, ноги в руки і втікаю з дому.. :shy: Ах, потім поприбираю.. Після форумівки ;)
Знову дивлюсь "Любовь и голуби ".http://fun.nashcat.ru/smiles/tsmile/rest/t4103.gif
Це вже діагноз...http://fun.nashcat.ru/smiles/bsmile/fun/b0277.gif
Усі хто далеко жиють уже повинні збиратися на форумівку! :)
Знову дивлюсь "Любовь и голуби ".
Файне кіно...оптимістичне...
О-х-х...
Додано через 3 хвилини
Усі хто далеко жиють уже повинні збиратися на форумівку!
А шо там збиратися...
Штани вбрав..чорні..куртку..чорну..парасолю б не забути...чорну..
Вроді всьо...
А шо там збиратися...
а морально-психологічний настрой? то ж треба з годинку концентруватися :)
а морально-психологічний настрой? то ж треба з годинку концентруватися
А...ше дим піде...
nirvanka
03.05.2008, 13:31
Усі хто далеко жиють уже повинні збиратися на форумівку!
Я ще хочу по дорозі в Арт-Депо заглянути. Хтось там був? Є щось цікаве?
nirvanka
03.05.2008, 13:59
На День Львова трамвайне депо на Сахарова перетвориться на площадку для перформенсів. Чотири дні у трампарку можна буде побачити інсталяції, відеоінсталяції та арт-об’єкти, які створили четверо учасників Мистецької формації "Кома".
Свої перформанси, інсталяції та презентації представлять Влодко Кауфман, Юрко Іздрик, Лаврін Шимін та мистецька формація "Кома".
"Ця загадкова напівзруйнована споруда, яка є пам’яткою архітектури, приваблива для багатьох художників", - прокоментував вибір місця проведення заходу Влодко Каумфан.
Проект "Арт-Депо" відбуватиметься з 1 по 4 травня.
http://kava.lviv.ua/news/2037.html
:(:(:(:(:(
Так нечесно!!!
От майже третя, а я вдома:(:(:(
Маю "подякувати" погоді - тиск стрибає, від учорашнього вечора лежу...
Так НЕЧЕСНО!:(:(:(:(:(
Коли наступна форумівка?
Люди....
Додано через 31 секунду
:(:(:(:(:(
Так нечесно!!!
От майже третя, а я вдома:(:(:( всі мабуть вже біля Коня...:(
Маю "подякувати" погоді - тиск стрибає, від учорашнього вечора лежу...
Так НЕЧЕСНО!:(:(:(:(:(
Коли наступна форумівка?
Люди....
Так нечесно!!!
От майже третя, а я вдома
та ще й форум глюче... http://levus.info/smile/wink.gif
Boris_Kiev
03.05.2008, 17:19
А я зателефонував Сявичу. Примусив ( :) ) назвати всіх "по колу". І перецілувати усіх дівчат від мого імені. :)
А я спершу наревілась, переглядаючи фото Львова, а потім зателефонувала Нірванці на форумівку.
Весь день немає настрою....Зараз знову буду ревти:((((
Boris_Kiev
03.05.2008, 18:47
Alias, ну будьте подумки разом із Нірванкою. Вона же Вам усіх назвала, хто за столом ?
Сподіваюся, що коли Ви приїдете до Львова, на Вашу честь влаштують форумівку не гіршу за цю.
SMIIIIIIIIIIIIIIIIIIILE !
nirvanka
04.05.2008, 10:14
І перецілувати усіх дівчат від мого імені.
Мене ніхто не цьомав.. :shy:
Мене ніхто не цьомав..
Як?!:eek:
аби не мозок....даруйте але то вже давно...що? не помічали?:)
Знайшла на "Однокласниках" людину, з якою сиділа за одною партою :radist: Так приємно було її побачити і поспілкуватись http://fun.nashcat.ru/smiles/msmile/action/m1603.gif.Правда живе вона в Іспанії і повертатись не збирається.:no:
Дивлюсь "Служебный роман " :) .
Життя прекрасне...http://fun.nashcat.ru/smiles/rsmile/girls/p0402.gif
Запізнився до студентів, а ті виявляєтья також сачканули :(
сам собі винен треба було прийти завчасно.
Boris_Kiev
05.05.2008, 16:54
2 тижні тому виїхали з офісу "тимчасові окупанти". Там би мовити "перші совіти", що просиділи аж з 1 жовтня.
Я повертаюся до своєї Дзеркальної Зали (33 кв.м), де нас сидітиме аж ДВОЄ !
Подарунок від директора на ДН.
Шкідлива тітка - фанатка ФМ-станцій - нехай скандалить з іншими (хоча іншим, здається, по барабану).
Щоправда ... мій глушник б"є через кам"яну стіну ! :)
Сьогодні склала перший іспит... ще три... Така втомлена, що й руки підняти не можу, немов цілий день важкою працею займалась, хоча... думала багато:):D:D:D
А я вчора в Austin з'їздила. В Капітолії приєднались до екскурсії, потім погуляли по місту. На набережну не попали, бо wheelchair accessible спуск не знайшли. На тому місті, де був один, зараз ремонти йдуть, все перекопали. Тому задоволення від поїздки не повне. І ще було жарко, як і має бути в цій порі в Техасі. Дуже гарне місто, але далеко (170 км), ще далі ніж Houston.
nirvanka
05.05.2008, 23:11
За останній місяць перед від'їздом набираюсь масою вражень, як ніколи! Фото-квест, Великдень, гаївки, форумівка, екскурсії по місту з Маюнкою і її подругою Марічкою.. Сьогодні з однокласниками кількома бачилась - організовують зустріч, якраз за 2 дні до мого від'їзду! :) Львів зі мною прощається усіма своїми (можна по-польськи?) пєнкностями.. (здається нема такого слова, сама придумала :shy:)
Liliyah Romanova
05.05.2008, 23:15
пєнкностями.. (здається нема такого слова, сама придумала )
Є таке слово. http://s9.rimg.info/eb94083f318aa52d69cb509c3ec28fc0.gif
є у мене така фішка, все робити по місяцю, так от отже місяць сьогодні новий-так от довелося голодувати. Ну не зовсім голодувати,можно тільки соки пити,так от я соки цілий день і пила.Швидше б завтра(їсти дуже хочеться)
http://fun.nashcat.ru/smiles/bsmile/girls/b0814.gif
А я був у Космачі:naci: (Франківська область,Косівський р-н) на етнофестивалі:cowboy: .Як навчуся постити фоткі з цифри,думаю незабаром,-запостю.
Мені там дуже сподобалось,жили правда в наметах,але було дуже прикольно:clapping: і весело:radist:
якраз за 2 дні до мого від'їзду!
Ірусь, ти вже їдеш????:(((
шахраю, швиденько вчіться і показуйте свої фото.Чекаємо:)
Як навчуся постити фоткі з
Швидше або ми допоможемо!!!
nirvanka
07.05.2008, 17:18
Ірусь, ти вже їдеш????((
Не вже, ще 2 тижні. 20 травня. Але я вже хочу їхати. Маю багато планів на майбутнє, які треба втілювати. А у Львові в мене нема можливості, на жаль..
Але я вірю, що колись і я тут буду жити, і Ти, і Маюнка з Марічкою (які теж марять Львовом).. У нас все буде добре, тільки треба в це вірити :)
А мені страшно працювати сьогодні охота, піду прогуляюся, може пройде....http://s12.rimg.info/833ef98ba165f6a740999eb7e424c7e1.gif (http://smiles.33b.ru/smile.111686.html)
-зранку пішли до церкви-в понеділок поч. науки;
-сиділа 5 годин в бібліотеці Стефаника-відморозила пальці:);
-їхала додому на тролейбусі "9".....бачила через вікно тролейбуса і вікно магазину .... здається Макса(Аліас)... Аліас, він був у чомусь полосатому синьо-блакитного кольору...:):):)
-завтра іспит-вчу.....намагаюсь вчитись:)
Отак...
.бачила через вікно тролейбуса і вікно магазину .... здається Макса(Аліас)... Аліас, він був у чомусь полосатому синьо-блакитного кольору...
Ану . ану . Анюточко, з цього місця (як буде "поподробней", українською?):)
це через вікно якого магазину, ЕЛЕКТРОМАЙСТЕР?То тоді точно він, бо в них сорочки синього кольору
nirvanka
07.05.2008, 22:31
(як буде "поподробней", українською?)
Детальніше ;)
П.С. Якось я теж Макса Твого бачила по дорозі на роботу, курив біля входу в Електромайтер.. :ninja:
курив біля входу в Електромайтер.
ех...тільки я не бачу...:(
а я купила сьогодні собі величезний букет бузку і не можу надихатись цим ароматом...:)А день...день як день...самий звичайнісінький.Сиджу , думаю над дизайном годинника і нічого не йде в голову.Здається, що всі можливі варіанти вже втілені в життя.
Boris_Kiev
07.05.2008, 22:42
Сиджу , думаю над дизайном годинника
А спробуйте обіграти "м'які гнучкі циферблати".
В реалі я таких не бачив. Хоча ... як відреагують "училки"... :)
"м'які гнучкі
вже навіть такі мобілки є
хоча...треба подумати
"поподробней",
Та ніби там...
Коли ж ти Аліас приїдеш? Зроби йому сюрприз!:)
Коли ж ти Аліас приїдеш? Зроби йому сюрприз!
Ми вже навіть це не обговорюєм.Кожен готує один для одного сюрприз.Ото буде сюрприз як розминемося:))))
Ми вже навіть це не обговорюєм.Кожен готує один для одного сюрприз.Ото буде сюрприз як розминемося)))
:D:D:D
Якщо потрібна буде допомога в підготовці сюрпризу- кличте, в цьому маю досвід:)
Якщо потрібна буде допомога в підготовці сюрпризу- кличте, в цьому маю досвід
Дякую, якщо виникне потреба, то буду знати до кого звернутись.:)
Ну и денек седня!
Описывали имущество в одной хате,мужик:scare: был в шоке,но его audi 4,думаю покроет долг за ДТП.
Я ж был понятным понятым в исполнителной службе у судебных исполнителей:cowboy:
цікавий випадок в метро. їду, пригадую, що не відповіла на ранкове смс моєї подруги марічки, дістаю телефона, щоб створити повідомлення. стою я напроти лавочки(як я не люблю це слово:(), на якій все забите людьми, прямо переді мною сидить чоловік куняє, і тут він рукою прибирає мою руку з телефоном. ну я подумала, що,може, ненароком його заділа чи що, стала трохи далі(а тиснява неймовірна), та знову починаю набирати смс, тоді той чоловік кричить на мене: "спрячь сійчаз же, а то я тібя па галавє щас стукну, я сірьйозна. шо ти на міня свой стімулятор направляєш?"(то він про телефон мій). весь вагон на нього вилупився. я хотіла було щось сказати на рахунок голови, але стрималась і подумала, що не варто свій ранок псувати розмовами із такою людиною і тому стримала свого гострого язика за зубами.
доїхала до бібліотеки, сфотографувала все, що мала сфотографувати, вдома попоїла.
тепер хочу проявити свою кулінарну фантазію і поки нікого немає вдома, приготувати щось цікавеньке без усіляких там рецептів. політ фантазії)
nirvanka
08.05.2008, 16:14
лавочки(як я не люблю це слово
І я не люблю :n: Згадалось: якось йшла з одногрупником і щось ми за лавочки заговорились, я і кажу "по-моєму, це російською, або русизм.. як же вона по-українськи??". І не довго думаючи ми обоє видали "Скамєйка!!" :D Так що нехай вже буде лавочка..
А я сьогодні прогуляла фізру.та ну їх, 2 км бігти, то не для мене.
Зате напекла печива.Зібрала все , що завалялось в холодильнику...маргарин, яйця, сметана..добавила кокосову стружку, натерла імбирь...вийшло смачно
А аромат аж на площадці стоїть
шо ти на міня свой стімулятор направляєш?"
:D :D :D :D
Повним ходом готуємось до завтрашньої поїздки в Коблево.Фарба, щітки, рукавички, короче - суботник .Треба гготуватись до відкриття сезону.
А у нас жахлива погода (дощ, суцільна тьмяність і +6) -- тож читаю форуми, п'ю чай з львівським бальзамом, що його щойно привізли з поїздки, і вкотре за сьогодні переслуховую 4-й Фортепіанний концерт Рахманінова -- нарешті мені в голові, здається, вклалася структура цієї не надто простої, але дуже зворушливої його композиції :radist:. Є просто дивно, як ця музика пасує до отієї стрьомної погоди, надаючи їй навіть деякої меланхолійної поетичності (особливо якщо не дивитися на грязюку надворі :cowboy:)
Маруся-мама
11.05.2008, 05:27
А я сьогодні накупила різних італійських фітриґалок-тістечок на $100 дольців. Онце так дієта... а нє?
Як не як день мами завтра. Чоловік засипав всіх жінок в хаті різними пре різними квітами. А син ніяк не міг дочекатись коли мама з ванни вийде аби їй букета вручити. Мужчина росте.
А зранку діточки мали день України в школі, то я сплакалась... так вже скучила за Львовом, але нажаль невідомо коли туди попаду.
Вчора як поїхали о 5-й ранку на море, то тільки майже в 12 ночі приїхали.Ото вже напахалися! Але ж для себе ...
Підїжджаємо до своїх воріт, а там...Ауді "припракувалася " в тополю., прямо по центру..і нікого немає.Аж до вечора простояла аж поки евакуатор приїхав.А менти цілісінький день крутилися біля неї, то одні , то другі.Приїхав господар машини, молодий, років 19 хлопець....У нас там якраз поворот, а вони як скажені ганяють, от і не вписався мабуть.
Вчорашній день чоловіку допомагала,поехали в єпицентр,там що те вантажили(фанеру,паралон),і ще щось для мене не зовсім зрозуміле, ну йому для роботи треба...потім в майстерню це все переносили,а там такий вхід вузький, довелося попітніти.А сьогодні думаю собі допомагатиму по господарству.... багато справ за тиждень накопичилося і відпочити потрібно встигнути!!!!!
а мені от любові хочеться.....
вже кілька днів неприємні передчуття....
довкола хтось постійно хворіє...вмирає....
перманентно болить горло....
от якби трохи більше любові...то було б легше...
ну чому тим добрим сюрпризам для мене завжди перешкаджають якісь кляті обставини....
нічого не розумієте...
я теж...давайте посміємося разом...
кажуть якщо не везе в одному то в іншому-обов"язково!
тепер питання-В ЧОМУ?
але лимонно-апельсинова олійка у ванні.....
стан ґедз (всі альбоми!!!!)...
сині колготи....
враннішня кава...
з маминим пампушком (о нащо я взяла ще один...ггг)
і....
і любові стає трохи більше....ніж є насправді....
а одинока троянда стає цілим всесвітом зітканим з самої лиш любові і сама...
нервово поглядає на телефон...
в очікуванні...
смски....:)
Лулу, дуже дуже хочеться, щов до Вас прийшло справжнє кохання.Ви така...така яскрава, така особлива.У Вас повинно бути все добре.....десь ходить Ваше щастя..
Лулу, дуже дуже хочеться, щов до Вас прийшло справжнє кохання.Ви така...така яскрава, така особлива.У Вас повинно бути все добре.....десь ходить Ваше щастя..
ну та заходить то кохання вгості час-від-часу;););)
правда під прикриттям-ніколи не буває відвертим...!!!!!
але довго справжнє кохання не витримує зі мною...ТАКОЮ...і втікає:(
вміла б мовчати і пекти пиріжки..і нічого не вимагати-не писала б зараз цього....
levandivka
11.05.2008, 13:52
вже кілька днів неприємні передчуття....
довкола хтось постійно хворіє...вмирає....
перманентно болить горло....
от якби трохи більше любові...то було б легше...
Щось чеховське потєгнуло...
Лулу, за Вас стає страшнувато... :)
http://www.skazka.com.ru/gallery/vasnec/img/nesmejana.jpg
Весна (нарешті). Не пора поміняти мелодію?
мій коханий чоловік поїхав сьогодні в Київ на курси.
щось пусто без нього так, в душі пусто.
маю писати контрольну до сесії, а не можу від компютера відірватись.
манюнька спить собі.
через пару днів теж їду на сесію в Київ, за донечкою сумуватиму.
погода хороша була, завтра дощ...
День як день - нічим особливим не вирізнявся.нарешті трохи відіспалася за вихідні.домордувала дипломну роботу(о,небеса,нарешті:clapping: ),подивилася на свій фейс по телевізору(нині Галицьку лігу 2 гру по НТА показували:o ).от залізла на ЛФ, почитаю собі трошки.завтра матиму судний день - несу диплом викладачці на превірку:suicide: :suicide: :suicide: :suicide: :suicide: чує моє серце,що любитиме вона мене в особливо жорстокій формі:shutup: :shutup: :shutup:
Звичний день...
Цілий день з діточками на вулиці.Додому заходили лише поїсти.
Чоловік ходив на змагання по волейболу.Посіли почесне сьоме місце з восьми команд http://fun.nashcat.ru/smiles/bsmile/fun/b0201.gif.
Прийшов змучений ,але задоволений http://fun.nashcat.ru/smiles/tsmile/drink/t0328.gif .
Приніс дуже красиву троянду http://fun.nashcat.ru/smiles/tsmile/bouquet/t4403.gif.
Сиджу,співаю :
А я простила ,ево простила,
Опять,опять,опять...http://fun.nashcat.ru/smiles/msmile/girls/m0509.gif
:)
Не пора поміняти мелодію?
і я так кажу тільки от....
звичний день і мене звично кинули... (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=305343&postcount=877)
тільки чомусь сльози заливають клавіатуру....:(
Один день не була на ЛФ і все пішло шкереберть..не встигаю читати, не встигаю вітати, дописувати:)Зовсім немає часу, курсову треба готувати.
Швидше або ми допоможемо!!!
Спасєніе утопающіх-дело рук саміх утопающіх
а знаєте я сьогодні помітила що час кульбабок вже минає...
то як молодість...:cowboy:
а через цю аватарку мушу звертати увагу...
взяла...і....дмухнула на одну...
остання пилинка довго не хотіла здуватися....
і я подумала що то добрий знак;)
тільки замість смугастих рукавичок (не маю таких-можете дарувати;)) в мене були смугасті...шкарпетки:)
Квіточка
13.05.2008, 21:38
А в нас сьогодні не дуже звичний день.... адже ми від сьогодні пішоходи. Відпустили ми свою машинку..... хай інші покатаються.... Сумно трохи.... тим більше шо пішоходами ми будемо ше десь до червня.... Але водночас радісно.... ми ж скоро сядемо в нашу нову машинку...... Ох, хай той час летить якнайшвидше....
День був би собі як день, аж доки щойно помітив, що тепер під ніком вже не одна, а дві кавових філіжанки :crazy: :radist:
Квіточка
13.05.2008, 22:15
дві кавових філіжанки
а що означають ті філіжанки?
Boris_Kiev
13.05.2008, 22:16
Сьогодні в мене свято - переселяюся (в межах офісу) у "рідну" кімнату, де провів 10 років. Там, на 33 кв.м. ніколи не було одночасно більше 3 осіб, останні роки - двоє.
Восени наказом "згори" нам підселили якийсь відділ продаж - це був жах.
Ну й мої розбірки з любительками ФМ-станцій (щоправда, тих я живо "заглушив").
Я кайфую ! Звичайно, це не назавжди, нерухомість у центрі Києва рано чи пізно нові акціонери захочуть продати, але поки що - живемо !
Буде нас у кімнаті двоє, запрошую ще одного хлопця, з яким маю спільні інтереси. Влаштуємо знов "ремісничий куточок".
Життя прекрасне !!!
Liliyah Romanova
13.05.2008, 22:18
Кількість дописів.
Через ці свята тепер змушені по п"ять пар висиджувати.А воно ж так не хочеться, бо надворі весна, сонечко, пташки щебечуть...по магазинам хочеться пройтися, щось купити новеньке з одягу...щоб одягти ..і зразу наповал!Ідеш. а вони штабелями. штабелями:D :D :D
А поки що все навпаки...приходиш з пар, щось перекусиш і...працювати. працювати.Як вам варінт , годинник з ковпака від авто?:D
Boris_Kiev
13.05.2008, 22:46
годинник з ковпака від авто?
А який саме ковпак ?
А чому би Вам не пошукати в Інеті якісь екзотичні або прикольні годинники і переробити за власною фантазією ?
А який саме ковпак ?
ще не вибрала, бігаю по магазинах вибираю
А чому би Вам не пошукати в Інеті якісь екзотичні або прикольні годинники і переробити за власною фантазією ?
та вже весь нет перерила.:)То одне не підходить, то інше.
Boris_Kiev
14.05.2008, 00:49
ще не вибрала, бігаю по магазинах вибираю Навіщо бігати ?
В Інеті шукайте за словами "тюнінг, аксесуари, колесні диски...".
http://levus.info/smile/cray.gifhttp://levus.info/smile/cray.gifhttp://levus.info/smile/cray.gif
nirvanka
14.05.2008, 15:11
Вчора.
Востаннє ходила на роботу.. Щоб попрощатись.. Пропрацювала 2 роки і 4 місяці в колективі.. Сумно було..
Востаннє чекала маршрутку до роботи.. Востаннє зайшла до магазину, але цього разу не за обідом, а за сочком до прощального тортика.. Востаннє пройшлась коридорами фірми.. Купила тортик, попрощалась з однокурсниками, що працюють на фірмі..
Поприбирала на комп'ютері.. Повикидала всякий мотлох з папки "Downloads", змінила паролі на робочих акаунтах, віддала то все хлопцям.. Востаннє з ними смакувала нашим фірмовим тортиком з мигдалем (хлопці щоразу ним пригощали з нагоди днів народжень, весіль, народжень діток.. мені якось не випадало, бо не бувала на роботі на свої ДН..). Востаннє глянула на пейзаж з вікна, там так гарно було видно небо! І, о доле, за день до того позрізали височезні тополі, які там гарно доповнювали краєвид з 6-го поверху (чи 5-го?.. стільки ходила на роботу і ніколи не рахувала поверхи..)
Востаннє сказала співробітникам "Па-па!".. Ну чому в такі моменти хочеться стільки всього сказати, за стільки всього подякувати, а слів бракує?.. Ну не вмію я прощатись..
Востаннє сказала "Допобачення!" охоронцеві.. Востаннє він мені посміхнувся.. Останній погляд на вікна.. Там було добре..
Востаннє прогулялась через залізницю.. Шпали особливо добре пахнули після дощу.. Локомотиви, вагони, рейси, міст, вокзал.. Потяг на першому пероні, що чекав на локомотива.. Потяг, що щойно приїхав з другого кінця України.. Потяг, що через хвильку забере її, а він ще кілька хвилин стоятиме на пероні з сумними-пресумними очима..
Востаннє.
День як день, вчу філософію.
Всі бачили підписи Нірванки і мій? ;)
по магазинам хочеться пройтися, щось купити новеньке з одягу...щоб одягти ..і зразу наповал!Ідеш. а вони штабелями. штабелями
Алiаско, але не забувай мудру думку пана Марттi Ларнi: "Гарна жiнка вдягається так, щоб усе найкраще в неї було вiдкрито" :crazy:
В мене деньок намальовується, просто "чарівний". Попросили мене знайомі завести їх в аеропорт в Houston (якихось нещєсних 110 миль). А в нас гроза одна перейшла, а друга на підході. І рухаються хмари на схід, тобто, якщо мені не пощастить, то я в тій хмарі буду їхати всі 110 миль.
Вже на моє мило прийшло ..дцять листів від моїх студентів на тему, а чо ви мені 4 поставили, в мене ж такі хароші оцінки були за проміжні тести (3, 4, 4) і на фінальному тесті я так добре все розв'язав, чо ви мені 5 не поставили. :)
Отаке.
Маруся-мама
14.05.2008, 21:28
А в мене також звичайнісінький собі день.
Прийшла на роботу а начальник зразу заявив що нинькай в обід додому не іду, бо косоокий друг сидить в суді на лаві джюрорів... ну а я бува собі запланувала в день різні річі поробити. А фіґу з маком!
Тепер сиджу тєжко працюю так що світа Божого не бачу а на дворі така теплінь. Ну ніцього... будуть мої домашні знов по-засіках скребти бо вечері нема кому зварити :D:D:D:D
спозаранку пригналася до телефона
бо надіялась що прийшла смска приблизно такого змісту
"прасті міня мая любоф! вернісь! усьо пращу!"
а то хулєндра...:cowboy: від співробітниці "позич бабулін"
та думаю якщо їй спозарання так тра то чо нє-любві і так не буде...тим паче нині зарплата...
і шо? шо-шо...зарплати не дали...ггггг
мама принесла чаю і налисників-почуваюсь "заключьонною в псіхушці" (так-так саме такими літерами!!!!!!)-провідують ніби співчутливі...
а смски від любові все нема і нема...
невже то вже назавжди:(
Liliyah Romanova
14.05.2008, 22:04
невже то вже назавжди
Історія усе йде, й усе серпантином...
а смски від любові все нема і нема...
невже то вже назавжди
А я пам"ятаю, в юності (може вже далекій?) прислухалася до ліфту, чи на нашому поверсі зупинився, чи проїхав? Мобілок, смсмесок не було. Обіцяв прийти, сиділа в коридорі під вхідними дверима і слухала ліфт, чекала. Надіюсь, що дочекалась правильно і того кого треба. І Вам Лулу бажаю того ж, тільки по-сучасному, в електронному вигляді. Тримайтесь. Якщо ліфт не приїде, значить це не любов, а закоханість, а любов ще буде.(думка народжена в коридорі із власного досвіду, бувало помагала) )
Boris_Kiev
14.05.2008, 22:22
Прийде смс-ка... Але серед глибокої ночі...
http://img142.imageshack.us/img142/9851/luluyo4.gif
О,а в мене нині ціліський Божий день "любов" з журналами класними і зошитами...скіки того перевіряння-заповняння- то просто ні словом сказати і пером не описати..а ше тре купу контрольних з дітками написати..як я не люблю кінця семестру:( :( :(скоріше б останній дзвоник і канікули....:radist: :radist: :radist:
Прийде смс-ка... Але серед глибокої ночі...але ж ви не знаєте мого номеру!:p :o ;)
хм якщо чесно то в мене навіть нема телефону....:)
я ж його ще в космачі....ггггг
питання: ТО ЧОГО Я ЧЕКАЮ?? :cowboy: :D
Liliyah Romanova
14.05.2008, 22:38
питання: ТО ЧОГО Я ЧЕКАЮ??
Жеби хтось дав пляцка по с... http://s10.rimg.info/aabd0ad513751574ea0a5c12ccd764eb.gif
Boris_Kiev
14.05.2008, 22:39
ТО ЧОГО Я ЧЕКАЮ??
Вважайте, що я вже відіслав смску... :)
питання: ТО ЧОГО Я ЧЕКАЮ?? але мушу признатися що в тому вся суть жіночої логіки!!!!!!!!!!!!!:)
лілю нашо мені ті пляцки-не наю:no:
Додано через 35 секунд
Вважайте, що я вже відіслав смску... :radist: :radist::radist: :radist::radist: :radist::radist: :radist::radist: :radist:
але ...самі розумієте всеодно мало...
ще ся хоче тої...від...ТОГО...
йой! аж соромно...але нічого не можу з собою з робити-НАВІЖЕНА І УЖ!
для ЛУЛУ :)
Тартак - Стільникове кохання
Я відчуваю близьку необхідність внутрішнього оновлення.
Я дістаю свого маленького друга, створюю нове повідомлення.
Напишу ті слова, що тобі не казав на наших з тобою побаченнях.
Напишу ті слова, що зараз для мене мають найбільше значення.
Про те, що ламає мене на шматки та складає, неначе мозаїку.
Про те, що кладе поетичні рядки під розкисле перо прозаїка.
Щоб ти знала й про те, як у серці мете нестерпно гаряча хурделиця,
З тіла рветься душа і по вістрю ножа нескінченною стрічкою стелиться.
Приспів:
Напишу SMS – це технічний прогрес
Дає мені шанс на майбутнє.
Зведений в культ, цей малесенький пульт
З’єднує з тим, хто відсутній.
Напишу SMS – від землі до небес
І з небес до землі пронесеться.
А коли долетить, хай, принаймні, на мить
Твоє серце частіше заб’ється.
Я раніше про це тобі не говорив, бо якось не випадало можливості...
Але ні, ти не вір – я цього не робив, бо просто не вистачало сміливості!
Безліч раз підбирав необхідні слова, щоб сказати при першій нагоді,
Та в останній момент всі слова забував і червонів, наче спійманий злодій.
Я щоночі не сплю – від потоку думок ніяк не вдається заснути –
І кручусь, і верчусь, і гарчу, наче вовк, ланцюгом до неволі прикутий...
Але прикро, що ти здатна відповісти лиш відвертим незадоволенням:
"Вибач мене за тон – тільки мій телефон не читає твої повідомлення!.."
Приспів
Liliyah Romanova
14.05.2008, 22:53
лілю нашо мені ті пляцки-не наю
Кажуть, жи часом розум треба вибивати з того, на чім сидиш, як сам не вертається, де має бути. http://s8.rimg.info/a1a9d84cfacc1a8e7e853ab92bee95e4.gif
Ну, і як инче місце буде боліти, то про сердешний троха забудеш... http://s8.rimg.info/1db22c00a388ceb0b79eb1d76e1cf29b.gif
nirvanka
14.05.2008, 23:02
Взяла білети на завтра в Кам'янець-Подільський. А тут вивісили оголошення, що завтра буде оголошення результатів і нагородження переможців фото-квесту, в якому я брала участь.. Ех, ну хто за день попереджує??!! Нічо, поміняла квитки на п'ятницю..
Тримайте за мене кулаки, я так хочу перемогти!! :)
З тіла рветься душа і по вістрю ножа нескінченною стрічкою стелиться.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!ага!воно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Вибач мене за тон – тільки мій телефон не читає твої повідомлення!.."читає! все читає!
якщо не телефон то серце прочитає....!!!!!!!!
ні вже якийсь незвичайний день получаєццця.......
але ж я так і не дочекаюся.....знаю......
Ну, і як инче місце буде боліти, то про сердешний троха забудеш
та ніби з мозгами все гаразд.... та і фізичного болю вистачає-крєпатура-сьогодні наша балетмейстр черговий раз "развлєклась":)
але на мить зависну і вже...почалося:):):)
Не самий вдалий день сьогодні.... Валерія нерви весь день мотала, на дитячому майданчику поводила себе жахливо, піском діток та їх мамів обсипала..... а ще з чоловіком посварилася :( А саме гірше - не шкодую про це :(
От що значить критичні дні :o :ninja: :mad: :shutup:
От що значить критичні дні
і як добре що вони не тривають вічно;) ;) ;) :p
і як добре що вони не тривають вічно
Слава Богу!
всі питання в пп йой.........всі?:o :o :o :rolleyes: :shy: :rolleyes: :shy: :rolleyes: :shy: :shy: :radist:
йой.........всі?
я не казав, що відповім :)
Додано через 2 хвилини
Прийде смс-ка... Але серед глибокої ночі...
кгм, перепрошую можна свою думку висловити?
то так, таку смс-ку: *Імя* люблю бажаю щастя - особисто я б написав якби я хотів розірвати стосунки...
я не казав, що відповім :)
йой!
а я ...
Напишу пп – це технічний прогрес
Зведений в культ, ця клавіатура (гггг)
З’єднує з тим, хто відсутній.
Напишу пп – від землі до небес
І з небес до землі пронесеться.
А коли долетить, хай, принаймні, на мить
Твоє серце частіше заб’ється.
;);););););)
Додано через 2 хвилини
то так, таку смс-ку: *Імя* люблю бажаю щастя - особисто я б написав якби я хотів розірвати стосунки...:( :( :( :( :( :( :( :(
стоп! але ви сказали що не відповісте....
отже....
НАДІЯ Є!:radist:
;) :p :p
НАДІЯ Є!
Коли опустилися руки
Коли потемніло в очах
Не знаєш ти, як далі бути
На що сподіватись хоча б.
Не можеш, не віриш, не знаєш
Не маєш куди утікти
І кажуть - чудес не буває
Та мусиш для себе знайти.
Приспів:
Допоки сонце сяє, поки вода тече
Надія є.
Лиха біда минає, просто повір у це
Надія є.
Тобі вже нічого не треба
Бо ти вже нічого не встиг
Здається, що всі проти тебе
А, може, то ти проти них.
Не можеш позбутися болю
Не знаєш, чи прийде весна
Ти можеш не вірити долі,
Але в тебе вірить вона!
Приспів
Не можеш, не віриш, не знаєш
Не маєш куди утікти
І кажуть - чудес не буває
Та мусиш для себе знайти.якось воно надто умісно...вдруге!
ой глупості в голови лізуть...(ггг):)
тра йти спати..наспівуючи
Напишу пп – це технічний прогрес
щоб не написати.................:rolleyes: :shy: ;) :dance:
Lulu nothing personal щось асоціативне...
У тобі так багато сторін.
Я просто не розумію,
я просто хочу спитати тебе:
чому ти настільки красива!?
Чому в мене ціла купа дивних речей,
яких я не розумію,
яких я не відкриваю тобі,
бо це все може вбити,
Тебе це може вбити.
Трошки більше, ніж навхрест,
зав’язались вузлики,
і не розірвати, і не розв’язати.
Доторкнутись до зіниць...
Я навік в тобі застиг...
Все це так спонтанно
І чомусь банально.
Знати, думати, себе побачити зі сторони,
можливо, все в житті можливо!
Приспів
З двадцять другої весни
я закину свої принципи;
Це буває рідко, але так помітно...
Друзі всі здуріли, мов
всіх понесло на любов,
і ніхто не вправі,
тут вже ніхто не вправі
стримати чи зупинити... це ж нормально...
Треба бути нам... якось жити нам!..
Приспів
Liliyah Romanova
15.05.2008, 02:32
От що значить критичні дні
http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif
Хочеться плакати... З навчанням напряг, з хлопцем посварилася... Хочу додому, а сиджу на роботі.:( Зате надворі сонечко:)Ще я вчора прочитала дитячу книжку про дівчинку-сирітку,яка вчила всіх постійно шукати привід, щоб радіти життю. :)
Тримайте за мене кулаки, я так хочу перемогти!!
Тримаємо!Я ще з самого конкурсу тримаю за тебе, щоб ваша команда перемогла:)
А я вчора весь день спати хотіла.Проговорили з НИМ до 4.30..трохи стосунки виясняли.То я така погана, провокую його інколи.Бо то ж не чоловік, а кремінь!Краще буде мовчати, ніж говорити "обо всём и ни о чём"Хіба можна витерпіти мовчання по тлф цілих 1.5 години...інколи зітхаючи або алокаючи..типу, чи я не заснула?.:)))
Lulu nothing personal :( :( :(
зовсім?:(:suicide:
:):D :cool:
Весна...Хмара над центром, бачу у вікно. У Львові дощ це добре, бо вулиці не замітають, а дощем хоч трохи помиється і коли буде вітер, в очі не буде летіти пилюка. Зелень на деревах теж покі що свіжа, класно. Якщо вдасться змінити роботу, то буде супер.
Вот Лулу необхідно свої емоції розвивати, вирощувати, утворювати бо вона пов"язана з акторством. Мені навпаки треба їх стримувати, пригнічувати та викорінювати, бо я фінансист, а емоції + гроші, навіть записані на папері, невдалий коктейль. Балансу не буде. Класно, що весна і хочу щоб у неділю була тепла, сонячна погода навіть підвечір (у 17.00).
nirvanka
15.05.2008, 21:58
Ми перемогли!! :radist: :) :dance: :radist: :crazy: :) :dance: :radist: Моя команда перемогла!! :radist: :dance: :radist: :crazy: :dance: :radist: Перше місце у Снепшоті-5 (фото-квесті)!! :radist: :dance: :radist: :crazy: :dance: :radist:
6 тем - 2 перших місця, а ще 2-ге, 3-тє, 4-те і 5-те місця за решта фоток (якщо я добре запам'ятала).. Ну так приємно!! :radist: :) Зокрема фотка, зроблена мною :o , отримала одне з перших місць.. Ну так класно!! :radist: :dance: :radist: :crazy: :dance: :radist:
Ми перемогли!! Моя команда перемогла!! Перше місце у Снепшоті-5 (фото-квесті)!!
Іринко!!!дуже-дуже за Вас рада!!!!молодець!!!!!:radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist:
ви просто simply the best!!!!!!:radist: :radist: :radist:
Урааааааа!!!!!!Я вас вітаю..пішла я у гілку "Вітання"
Вчора приїхала зі Львова додому. Накупила аромоолій (на день народження отримала аромолампу):) Сьогодні чекає день роботи над звітом з практики :ninja: А в душі сумніви,сумніви щодо особистого..... Ненавиджу сумніви...
а я... а ми... скоро на море їдемо :radist: от зараз обираємо, куди саме :)
ранок почався з дощу, але вже зараз таке сонечко вийшло... аж настрій піднявся :)От зараз зроблю собі кавусю - і зовсім чудово стане :)
зроблю собі кавусю
"Кавуся" -- як мило! :y: :crazy:
/me й собi зараз зробить позачергової кавусi з цього приводу http://gallery.ipcom.com.ua/files/1/3/5/3/cheers.gif
Boris_Kiev
16.05.2008, 12:51
Маюся дур"ю:
треба на 7 робочих місць у 4 кімнатах провести кнопки керування двома різними замочно-переговорними пристроями + репитери сигналу виклику.
Причому пристрої різного типу і не розраховані на підключення додаткових терміналів...
Брєдятіна !
Підуть у хід активні колонки від компа, реле, трансформаторна розв"язка для двох звукових сигналів і т.п.
Як добре було раніш, коли в офісі був центр техпідтримки і цілодобово чергував технік...
А тепер вліпили нам ще й охоронну сигналізацію. Пояснюєш дівчатам, як воно працює - а ті на всю сходову клітку кричать "І потім набираєш 2839 ?"
Блін, доводиться змінювати код. Другій пояснюєш - знов те ж саме...
Вчора серед білого дня заявилися двоє хлопців у чорному з пістолетами - "у вас спрацювання "тривожної кнопки!""
Подивилися - кнопка припорошена пилом.
- А де радіобрелки тривожної сигналізації ?
Ледве знайшли у бухгалтерському сейфі.
Хлопці протягують бланк акту, просять написати "група прибула вчасно".
Я не піддаюся на провокацію - кажу, що нам невідомо КОЛИ до них прийшов хибний виклик - може о 15:50, а може о 14:00. Тому написав "група прибула о 16:00, претензій не маємо" !
Маюся дур"ю:
треба на 7 робочих місць у 4 кімнатах провести кнопки керування двома різними замочно-переговорними пристроями + репитери сигналу виклику.
Причому пристрої різного типу і не розраховані на підключення додаткових терміналів...
Брєдятіна !
Підуть у хід активні колонки від компа, реле, трансформаторна розв"язка для двох звукових сигналів і т.п.
А де переклад на українську мову? А то я ніц не зрозуміла. :8:
Boris_Kiev
16.05.2008, 17:46
А де переклад на українську мову? А то я ніц не зрозуміла. :8:
Є так званий "домофон" - відкрити двері під"їзду.
Є друга система - відкрити двері офісу.
Раніш цим чітко займалися секретар або черговий технік.
А тепер їх нема. Усім лінь відірвати дупу від крісла.
Тому треба щоби і той, і інший сигнали лунали на все приміщення і в кожного співробітника під рукою були дві кнопки - "нижні двері" та "верхні двері".
Хіба я незрозуміло висловився ? :)
Ну зайде бомж у під"їзд поспати - ми відкриємо двері під"їзду. :)
А те, що в будинку, де я живу, ставлять домофон - це погано. Раніш я на ніч міг розклинити двері шматочком дошки або цеглиною - і кіт заходив, коли нагуляється. Шкрябання до квартири ми почуємо.
А тепер не знаю, що робити. Хіба що врізати дверцята для кота. А чи сподобається йому ? До речі, 8-й день його не бачили.
вся у навчанні. сьогодні вирішила зайти на форум.
мені добре:)
Гарний день сьогодні - милий.... Дружина трохи мене здивувала, запитавши: "Миху, що будеш обідати?" Я спочатку навіть розгубився, подумав - що за флуд....?
Гарний день сьогодні - милий.... Дружина трохи мене здивувала, запитавши: "Миху, що будеш обідати?" Я спочатку навіть розгубився, подумав - що за флуд....?
Віртуальна реальність переходить в реал...
Наспівуючи
- Межи містом і селом край вже сі стирає...
борисе ви були праві.....
прийшла!
серед ночі...
цілий тиждень чекала!!!!!!
але так і не зрозуміла що то значить що там написано...(чи та чи нє чи тоте глупе не знаю...)
але то вже таке...похідне;)
почекаю ще.........
(от би менше чекати...і щоб хоч шось було зрозуміло;))
отакий день....в мріях про.....
п.с.ох вже ті чоловіки........:shutup:
Boris_Kiev
17.05.2008, 01:04
Ві-та-ю !!!
Ві-та-ю !!!
думаєте то була ствердна відповідь?
бо я така пряма дівчина....
а воно якось так взагалі незрозуміло.....
то ви мені скажіт-бо я вже на вашу інтуіцію покладаюсь...ггг;)
http://levus.info/smile/cray.gif подивився 11-у серію "загублених"......
http://levus.info/smile/cray.gif там така дівчина нова!!!......
http://levus.info/smile/cray.gif руда, ряба, "все при ній"....
але то вже таке...похідне
почекаю ще..
Ві-та-ю !!!
Я знаю,що ти знаєш,що я знаю,що ти знаєш,що я знаю,що ти знаєш....
Але...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_psst.gif
nirvanka
17.05.2008, 13:43
Вчора був файний день. Поїхали з чоловіком в Кам'янець-Подільський. Поки зорієнтувались, поки до замку дійшли, полазили по ньому, вже і погода зіпсувалась :( Поїхали в Хотин. За той час дощик пройшов і ми там продовжили собі екскурсію.. Поки дотеліпались від автобуса до замку, то вже і час був повертатись назад.. Але вирішили там вже полазити, поки ми там, а потім таксі-автобус-Кам'янеьць-автобус-Львів..
І того в сумі: 15 год пішло на автобуси, 4 год - на замки.. Малувато, хотілось би ще містом погуляти, але не склалось..
Повітряні кулі ми побачили вже по дорозі додому, штук 6..
Сьогодні збираюсь на зустріч однокласників.. От зайшла на форум перепочити :)
ОООО, я нарешті дописала звіт про практику!!! :radist: як то добре!! Ще б він виявився без помилок, бо я здурію:crazy: Сьогодні з мамою поговорили "по душам" про моє особисте життя, трохи заспокоїла мене. Зараз піду вигуляю коханого, чи то краще сказати, він мене:D Всім гарного вечора!!!
Ранесенько прокинулась і пішла фотографувати світанок...А сонечко ховалося за туманом, за парою, що густими шматтями підіймалася над Ташликом...Вже зібралася йти додому, обернулася, а воно викотилося і зависло між вишками....
нині вигулювала дитину, чи то пак він мене...
ходили в торговий центр. малий на ковзани, мама на шопінг. Остап радий і задоволений ділиться враженнями із друзями в дворі.:)
земфірині "самальоти" намотують круги в моєму плеєрі вже другу добу...
не можу "несусь как ракета" і з моєї легкої руки вже купа друзів слухають вчора-нині-завтра земфіру...
вони мене мають зрозуміти....ви-теж? ;)
Моё сознание несётся
Ракетой в сторону солнца
Меня не стоит бояться
В меня не стоит влюбляться
Ты очень милый парень,
Но таких как я больше нету
Давай договоримся -
Будь со мной
Смотри, я тебе покажу чудеса
Лети...
Твоя ещё детская кожа
Юные крепкие вены
Успех наших начинаний, такая безумная пара
Будь со мной
Смотри, я тебе покажу чудеса
Лети...
nirvanka
18.05.2008, 11:59
Вчора був ще один з останніх днів перед переїздом.. Зустріч однокласників. 6 років після школи. У кожного вже робота, в багатьох вже обручки, в декого вже дітки.. Кожен ніби прийшов зі своїми думками і було якось.. не дуже активно..
На сьогодні планується 3 зустрічі, а може навіть і 4.. Життя вирує!! :)
Маруся-мама
18.05.2008, 20:00
Дізналась що мій співробітник їде до Львова на зустріч випускників. Трохи йому заздрю, але з другої сторони це файно зможу щось передати невеличке.
Закінчили українську-суботню школу вчора то тепер по-суботах зможу діткам і родині сніданки готувати а може накінець вирвусь в джим.
це файно зможу щось передати невеличке.
НАМ????
Сиджу на роботі, голодна як пес... І пообідала нормально.. Казали мені люди, що мене легше вбити,ніж прогодувати:)
Маруся-мама
19.05.2008, 17:42
НАМ????А кому ж іще? А що вам треба?
А кому ж іще? А що вам треба?
та ніц, у нас кажуть всьо є :)... самі приїжджайте!
Маруся-мама
19.05.2008, 19:46
та ніц, у нас кажуть всьо є :)... самі приїжджайте!
Ой... я надлишковий багаж :scare: Скажуть доплачувати. Кому таке потрібно? :(
бачила оранжеву тойоту типу джип
та то ж моя мрія-оранжевий джип!!!!:radist: :radist: :radist: :radist:
майже повірила що воно моє і мало не сіла туди....:)
купила берґофський термос-то теж була мрія але зовсім іншого фінансового гатунку...:)
зустріла "того, хто не пише смсів" (майже як в українки "той, що греблі рве" і т.д.:) )
а він навіть не привітався....:(
а в цей момент в плеєрі почула слова
"в ети минуты падает небо...
...боль тем и полезна,
что заставляет двигатся дальше....."
шо то за штука то життя....
який жахливий звичний день...відключили гарячу воду....:( і так буде ше 2 тижні...:(
Boris_Kiev
19.05.2008, 22:11
Lulu,
а може Вам більше пасуватиме не джип, а "ретро" ?
http://img391.imageshack.us/img391/527/b25gh1.th.jpg (http://img391.imageshack.us/img391/527/b25gh1.jpg)
Клікніть для збільшення.
Lulu,
а може Вам більше пасуватиме не джип, а "ретро" ?
http://img391.imageshack.us/img391/527/b25gh1.th.jpg (http://img391.imageshack.us/img391/527/b25gh1.jpg)
Клікніть для збільшення.
по-1
та машина вже стоїть....:) в мене на робочому столі (дякую:clapping: )
по-2
шо поганого що така прекрасна дівчинка як я матиме 2 (оранжеві) машинки...:radist:
замість одної люблячої смски:(
намагаюсь забути і ніяк-то вьо та дурна любов!
Маруся-мама
19.05.2008, 22:25
lulu,
А може краще таке
http://lh6.ggpht.com/jycheng/Rpl6ls4Gr1I/AAAAAAAAAuA/Ch_CDvcPjeA/DSCF0368.JPG
бо онтаке то точно не ваше
http://www.4wheelers.com/photos/extreme/bo/slides/22.jpg
Boris_Kiev
19.05.2008, 22:33
шо поганого що така прекрасна дівчинка як я матиме 2 (оранжеві) машинки...
Хоч три !
http://www.carseller.ru/ill/061018fiat_adventure_fside.jpg http://www.uralweb.ru/news/images/292/994/292994/1ekspediaca.jpg http://www.1u2.ru/images/89/891227fc47cde7fe.jpg
===========================================
А я, приїжджаючи на мийку (нажаль, лише вночі), милуюся оранжевою Субарою-Імпреза. З іменним номером "Maestro" !
(то машина власника сервісу. Якщо спробую сфотографувати вночі зі спалахом - "нє поймуть"!)
Маруся-мама
19.05.2008, 22:37
який жахливий звичний день...відключили гарячу воду....:( і так буде ше 2 тижні...:(
Зле... але тимчасово.
А нам оголосили що електрика дорожчає в два рази.
Каюк:scare:
який жахливий звичний день...відключили гарячу воду.... і так буде ше 2 тижні...
Файно вам, нам до осені...
бо онтаке то точно не ваше
ще й яке наше!!!!!!!!:clapping:
милуюся оранжевою Субарою-Імпреза. З іменним номером "Maestro" !
то машина власника сервісу а він часом не є одруженим...гггг
то би так пасувала...така назва..до...ггггггг:) :) :)
отака я нині скромна...ггггггггггг
Boris_Kiev
19.05.2008, 22:57
а він часом не є одруженим...гггг
Хіба то є перепоною для Справжньої Актриси ?
то би так пасувала...така назва..до...гггггггОт і я подумав...
А у нас ніколи не відключають.Ні, відключають на два тижні для профілактики влітку, щоб взимку все було ок.
День якийсь ніякий, наче застигло все.Починається спека , а з нею і моя депресія, бо я погано переношу літо.Чомусь весь час здається, що я помру влітку...можливо від спеки.Підступає страх...:(
ну якби я ходив постійно весь у чорному і на каблуках то я би теж думав що літом помру...
ну якби я ходив постійно весь у чорному і на каблуках то я би теж думав що літом помру...
Андрійку, я вже сьогодні писала, що люблю ваші дотепні дописи, але повторюсь.;) :D :y:
nirvanka
20.05.2008, 00:49
Так тєжко.. Пішла по візу на 15:00, як і сотні інших людей.. 3 год простояла, поки пройшли люди, котрі за попередній день не забрали візи. Добре, що в мене номер був ближнім, пішла серед перших.. У відповідь: "Ще нема! Може за пів годинки..". Пішла поїла, приходжу, завалююсь ще раз: "Ще не готово, Вам ліпше завтра прийти.." :suicide: . А в другому віконечку сказали, що може ще сьогодні будуть візи.. Ех.. Поїхала до одногрупниці..
Вернулась до консульства.. 22:00. Кількість людей не змінилась, хіба їх стан став істеричний - хто не має де ночувати, хто вже цілий день на ногах, кого чекає цілий автобус до Польщі, бо вже всі отримали візу, а їй не дали.. :8: :suicide: :n: Пробираюсь до дверей, бачу знайомі обличчя з номерами, що поруч зі мною. Кажуть, що зараз будемо іти по другому колу. Це ж ті всі люди пройшли раз по колу, кожному сказали, що візи ще нема, хоча кільком пощастило їх відразу отримати.. А тепер ще раз всі по порядку до віконечок з надією на візу..
І, о, диво!! :) Моя є :radist: Нарешті можна зітхнути з полегшенням.. Мені. А за спиною ще сотні людей, що чекають.. :(
Андрійку, я вже сьогодні писала, що люблю ваші дотепні дописи, але повторюсь
дякую :rolleyes:
Щось в тому є...
Правда,я без каблуків...
Зараз як розсердюся!І хто сказав, що я ПОСТІЙНО ходжу в чорному і на каблуках?:mad: ТТак, у мене багато речей чорного кольору, мені подобаються.І взагалі, чорний, то класика.Тільки до мого самопочуття ніякого зв"язку немає
Ну й розізлив ти мене, Андрійку!Вмієш кусатися..
.І взагалі, чорний, то класика.
Чорний колір,то не тільки класика,то набагато більше...
Для мене...
Крім всього решти:яке життя,такі й штани...
Мдя...:cowboy:
Зараз як розсердюся!І хто сказав, що я ПОСТІЙНО ходжу в чорному і на каблуках?:mad: ТТак, у мене багато речей чорного кольору, мені подобаються.І взагалі, чорний, то класика.Тільки до мого самопочуття ніякого зв"язку немає
хм...вся в чорному...на каблуках...з...."класика"...кусатися....хммммм...це цікаво...:shy: :shy: :shy: :shy:
андрійку-я б казала погоджуватися...;) ну принаймні...:crazy: :D :D :cool:
Зараз як розсердюся!І
Гггг...
А я би то мав за комплімент....
І хто сказав, що я ПОСТІЙНО ходжу в чорному і на каблуках?
то висновки зроблені на численних спостереженнях, а також із використанням дедуктивно-індуктивного методу, методу аналогії і головно абстрагування...
я не кусався... то просто напівжарт напів-коментар стосовно твого допису....
прошу пробачення
Додано через 53 секунди
Крім всього решти:яке життя,такі й штани...
тому: чи не варто поміняти колір штанів може і життя потягнеться?
тому: чи не варто поміняти колір штанів може і життя потягнеться?
Угу...білі штани..в чорне...
В нас не Ріо-де-Жанейро...
Boris_Kiev
21.05.2008, 16:34
Понеділок.
...Солнце встаёт над рекой Хуанхе
Китайцы на поле идут.
Горсточку риса и Мао портрет
С собой на работу несут...
Відправив дружину "в поликлинику для опытов" (за її висловленням) - в санаторій "Жовтень" (25 км від Києва. сосновий ліс, річка). Нехай остаточно реабілітується - басейн, масаж, сакська грязь (чи бруд - як правильно?), спортзал. Ну там довелося декого "построїти" - щоби не парили мізки "а ми включені "через день"". Дехто сам здався, дехто задовільнився двадцяткою "через день" (більшість персоналу - не Київські, а Обухівські).
Вівторок, рибний день. (пояснення рибного дня - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=310853&postcount=62 )
...Солнце встаёт над рекой Хуанхе
Китайцы на поле идут.
Косточку рыбы и Мао портрет
С собой на работу несут...
Ввечері поїхав з ревізією, заодно повіз забутий термос і деякі дівчачі дрібнички. Який там клас !!! Цвіте черемха, ще якісь квіти - "зірки", що на ніч закриваються.
Від того повітря навіть не помітив, що протягом 3-х годин не хотілося курити.
І додому не хотілося їхати...
Ось тільки вільні місця є у відділенні для вагітних - ну там не розгуляєшся! :)
Середа.
"Мальчик проснулся - лето, жара,
И уж окошко открыть бы пора...
Выпали вместе - мальчик, стекло.
Летом на кладбище тоже тепло..."
З"їздив через весь запруджений Київ на Нивки, МРЕВ, біля Берковецького кладовища.
Там (звичайно, не на кладовищі) можна в одному віконці заплатити за все, що пов"язане з техоглядом. Бо від заповнення реквізитів 7 паперів можна сказитися. Ввели нову послугу - "перевірка на угон" (45 грн).
Проїхав маршрутами, де колись проходила навчальна їзда.
І знову- закорковані вулиці. Ось чому ця страшилка пригадалася...
А ввечері мабуть доведеться серйозно погуляти - день народження друга.
Подивимося, ЩО душа заспіває завтра! :)
а нам нарешті начислили гроші на дитину!
я радію, як мала дитина :radist: :radist: :radist: :radist: :radist:
в перший же день пішла в Антошку та спустила там купу грошей на подарунки дітям. Маргаринчику купила більше, як Тугару (вона теж ще дитина, а на неї держава нічого не дала, тож я компенсую...
руки чешуться похвастатись тими покупочками.
може є у нас темка для таких інфантильних тьоть, що люблять повихвалятися, як діти?
чи може створити?:)
ще 2 модулі здала.крутиться голова і болить страшенно.виспатись не передбачається. сьогодні дізналась,що перший іспит матиму 2 червня.
а в неділю до мене приїдуть дівчаточка, у яких я жила , коли була оце недавно у Львові. пробудуть у мене до наступного четвера:)
Boris_Kiev
22.05.2008, 10:53
Я сегодня не такой, как вчера...
А вчера я был совсем никакой...
А вчера я был совсем никакой.
День народження друга вдалося? :)
у мене вчора був якийсь жахливий день...В застрягла в ліфті, добре. що можна було з мобілки зателефонувати ліфтерам, прийшли -визволили з полону:), поверталася додому з інституту -підвернула ногу і впала..так соромно було..але ж забилася, тепер весь правий бік болить і руки обдерті:(ще й на форумі.....
А вчера я был совсем никакой...
За "МЮ" чи за "Челсi" грав? Там якраз учора 22 нiяких персонажа щось на полi вовтузилися :shutup:
Boris_Kiev
22.05.2008, 11:10
День народження друга вдалося? Так. Шашлики у комині, міні-сауна, унікальні бардівські пісні. Це плюс.
Мінус - домашні обставини друга. Ну то не цікаво тим, хто його не знає.
Один гість показував фотоальбом подорожі (1-9 травня) на байдарках по р. Псло. Ото клас !
За "МЮ" чи за "Челсi" грав? Там якраз учора 22 нiяких персонажа щось на полi вовтузилисяНавіть не дивилися. Одному пану хтось скидав смс про хід матчу.
А от ТУДИ мене віз "ізвозчик" - літній вірменин і в нього грала касета (!) - Каро Айрапетян (скрипка). Ото насолода !
касета (!) - Каро Айрапетян (скрипка). Ото насолода !
А докладнiше про К.А. можна? :) Що за музика?
Boris_Kiev
22.05.2008, 12:12
А докладнiше про К.А. можна? :) Що за музика?Вірменська народна музика (інструментальна). Скрипки, дудУки (дудки) і щось схоже на віолончелі.
Ось є підбірочка його музики на кадетс.ру
http://kadets.ru/music/2007/10/02/arm2/
Але там, як і в нас - реєстрація за запрошенням.
Вчора захистила практику на 5:radist: А ще ходила в деканат до дівочок,які рахують рейтинг і вияснила, що мені ВИПАДКОВО занизили його всього на 5 балів, що в результаті замість 21 місця в загальному рейтингу перенесло мене на 50. І це тоді, коли йдеться про державну чи комерційну форму навчання.:mad: Потім побігала по політесі, залагоджуючи деякі справи, а потім вирішила чкурнути додому і зробити собі вихідні до кінця тижня:) А ще я остаточно закохалась і завтра їду в Славськ...
А ще я остаточно закохалась і
Ось це саме головне:).Бажаю взаємності і чудового романтичного відпочинку:)
Ось це саме головне:).Бажаю взаємності і чудового романтичного відпочинку:)
Дякую, Аліас:)
nirvanka
22.05.2008, 13:21
Переїхала. Привезла половину свого життя. Вчора розбирала лахи, переорганізовувала шафки в хаті, знайшла старі фотографії чоловікової родини, сиділи з ним, переглядали.. Поприбирала у ванній, повикидала якісь старі баночки, ліки, пакетики з чимось, де термін придатності закінчився ще 2-3 роки тому.. Понаставляла свої баночки..
Чоловік тішиться, все мені дозволяє, догоджає.. Файно :)
Пішли на закупи харчів, а то в холодильнику тільки яйця і олія.. Купила вазоночок з квіткою Глоксинією, така гарнюня, потім сфоткаю. Треба ж освіжити цю хату троха..
Сьогодні приїхала бабця, каже, що вазонки не варто підливати водою з крану (!!), а треба купувати мінералку негазовану.. А сьогодні якесь свято, все закрито.. Добре, що вчора закупились..
Вже не сумно. В автобусі ревіла цілу дорогу, чоловік тільки годував цукерками, щоб мені не так зле було..
Мама плакала, прощаючись на автостанції.. Подружка теж чуть не плакала, правда по телефону..
Мама вже заскучилась, будемо ввечері балакати по скайпу :) Життя продовжується.
Тримайся Нірванко, ми з тобою!!!!!!!!!!!!!:)
То ж не на все життя... але дивись, а то ще сподобається...й захочеш там лишитись..
Мама плакала, прощаючись на автостанції.. Подружка теж чуть не плакала, правда по телефону..
і я читаю і плачу...але дуже хочу шоб у вас все було добре!!!
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008