КПК

Показати повну версію : Звичний день

Сторінки : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Anyuta
15.03.2008, 18:12
А я поїхала до батьків...40хв сонної поїздки... Мама вмовила йти вибирати шпалери та тюль, бо без мене вже третій тиждень ніц вибрати не може:) Вибрали:)
Потім була фотосесія з Сойкіним(кіт) і квіточками:) Потім "вивішу" на лф...
Щойно прийшла додому...Треба вчитись, готувати їсти, прибирати... і все одночасно:( :) Хто знає рецепт як це все встигнути?:) Так, одна вдома-Коханий в гаражі мотиком займається...ЕХ...

Boris_Kiev
15.03.2008, 19:08
Зранку у прооперованого кота прокинувся апетит. Під час приготування сніданку з'їв без дозволу майонез. Тепер щопівгодини бігає на горщик (хоч його ще хитає).
Але вже об 11-й ранку сів під дверима і став тихенько проситися до своїх дівчат !
Ото, думаю, було би видовище - кіт у післяопераційному комірці бігає надворі! Та він же не пролізе крізь гратки до своєго "клубу"!

lotr_an
15.03.2008, 19:30
в мене за стінкою дуже голосно займаються коханням. йолки-палки зараз до мене пробються :) я не знаю чого я про це тут пишу але мені чогось смішно. згадалися всі кіношні історії і історії однокласника який жив коло путани.
йой вже втретє по наростаючій...
просто для цікавості 1 хв. охкання з паузою в 2-3 хв. і так 3 рази це який показник? хто знаючий?

Додано через 11 хвилин
так, а тепер я вже переживаю. тільки що було чути такий голосний і переляканий крик звідти. знаю що там молоді дівчата живуть. може то якийсь гвалт?

Додано через 14 хвилин
прошу про мене нічого поганого не думати я не підслуховую. але то треба так кричати щоб через стіну з іншого будинку було чути! здається то парочку хтось застукав.

Капітан
15.03.2008, 19:49
просто для цікавості 1 хв. охкання з паузою в 2-3 хв. і так 3 рази це який показник? хто знаючий?
Хреновый. У парня явно одышка :)

Anyuta
15.03.2008, 19:51
здається то парочку хтось застукав.
Хі-хі:) З ким не буває:)... А Вам можна онлайн роман писати...

lotr_an
15.03.2008, 19:57
онлайн роман писати...

швидше "пособіє по бистрому кексу" :) так видите п. Анюто знающі кажуть же то не тільки не романтично, а й не спортивно.

Anyuta
15.03.2008, 20:00
А може їм тричі дзвонили в двері... от вони й зупинялись, а вчетверте... розбили вікно?:) От і крик...

Капітан
15.03.2008, 20:01
так видите п. Анюто знающі кажуть же то не тільки не романтично, а й не спортивно.
Нет, я не говорил что это не спортивно :) Очень даже спортивно... если регулярно. И особенно спортивно если в процессе муж застукал. Так даже весьма экстремально ;)

lotr_an
15.03.2008, 20:06
Очень даже спортивно... если регулярно.

та то я ще в площині конкретного випадку. про "в цілому" то не та гілка.

Doc.
15.03.2008, 20:22
В товариша День Народження, їду по подарунок, потім повезу його в гори дегустувати вино, там багато винарень,
і оскільки в нього проснувся інтерес до жінок (з його слів)- в спа (spa) до китаянок, нехай собі сам вирішує наскільки той інтерес проснувся.:)

viltis
15.03.2008, 20:37
Так ....прокинулась вранці, проспала першу пару...Примчала, пари не було,як і другої.... Потім сварились в кафешці...Книгу скарг нам так і не дали ...

Приїхала додому, зайшла в свій модний "бутік" -- Планету Секонд Хенд. Купила прикольну іграшку ---смішну корову ...і Черепашку рукавичку. Підняла настрій всім працівникам%))))
Вдома затіяли прибирання. Навіть всі коврики потріпали ..Насміялись. Подали приклад молоді ---двоє хлопчаків насильно затягнули маму і тата до тріпання:)))

Все помила, покупалась, прийшов брат .... Сидимо триндимо:)))))) А я паралельно на форумі:)))

Капітан
15.03.2008, 21:02
оскільки в нього проснувся інтерес до жінок (з його слів)- в спа (spa) до китаянок, нехай собі сам вирішує наскільки той інтерес проснувся.
Вот если бы интерес проснулся у китаянок к Вашему товарищу, то день был бы обычный? ;)

Малявка
15.03.2008, 22:02
Сьогодні трохи вийшла в люди з подругою. В місті стільки маладьожі,що я аж комплексувати почала :) Ще й спина болить - була причина посміятися, що старість - не радість. Але в загальному цілий день якийсь такий сонний, мабуть, погода впливає.

Капітан
15.03.2008, 22:08
Мир не без добрых людей. Сегодня совершенно незнакомый мне мужик помог решить одну мою проблему с машиной, угробив на меня кучу времени, денег на своем мобильном и абсолютно бескорыстно...
...и настроение моё улучшилось (с) :)

Doc.
16.03.2008, 17:29
Вот если бы интерес проснулся у китаянок к Вашему товарищу, то день был бы обычный?
Так чи інакше день в товариша не звичайний...;)

Купив в подарунок альбом з роботами Elvgren(а), може скоріше з сплячки вийде. http://nylon.net/happyjolly/elvgren/elvgren.htm
Дегустація вдалась, у психіатрії синдром, що супроводжується деперсоналізацією, порушенням сприйняття часу і простору, власного тіла і навколишнього оточення, офіційно називається "Аліса в країні чудес". Мабуть тому в ресторані на блюдах що подавали була квіточка орхідеї.., обов’язково піду ще раз щоб переконатись.:)

Boris_Kiev
17.03.2008, 00:45
Блііін!

Задоволення – лікувати кота (який кричить, проситься на двір!)

1. Вколоти 1/2 куба антибіотика в дупу (це тільки вдвох; головне- не передозувати і щоби він не втік зі шприцем в дупі);
2. Витягти кота з-під дивана
3. Закачати в рану 10 кубів новокаїна (без голки); пауза
4. Витягти кота з-за холодильника
5. Закачати в рану 10 кубів гіпертонічного розчину; пауза
6. Витягти кота з-під батареї
7. Закачати в рану 5 кубів мазі.
8. Обробити себе йодом, одночасно стежити, щоби кіт не «помстився»

І так – двічі на день.

При виносі сміття тягне похуліганити - розкидати шприци (без голок) навколо контейнера. :)

lotr_an
17.03.2008, 09:25
Прикольний вчора був день

Був на 12 у церкві. ага, нє то треба починати з того що поснідав :) то досить важливо мушу сказати :) бо, забігаючи наперед скажу, що потім аж вечеряв.
після церкви забіг до бабусі і на 14-00 був у Світлиці на Дорошенка на такій собі Реколекції але то не була реколекція, а швидше всього зустріч з отцем з Новознесінської церкви (здається правильно назвав). то все було в рамках зустрічі з ЛУЖ (Лігою Україських Жінок) - я один пацан (ну троха старший :)) і з 30 пань з середнім віком троха (+- 10 р.) за 60-ть :) священник розказував про роль жінки в сучасному суспільстві :) потім вкінці мені сказав (пожартував), що я того не мав слухати :) - дуже файний священник не "єлейний", а такий як люди, нормально говорив без перегинів.
Потім зразу після закінчення десь коло 16-00 пішли (я з мамою був) в палац мистецтв на Шевченківський вечір, який почався з самовихваляння п. Стельмаха і закінчився концертом колективу з філармонії. досиь непогано проте нічого такого щоби запамяталося надовго - на відміну від Шевченківського вечора, який був 9 березня в Оперному. ще забув сказати, що весь концерт простояв на ногах разом з 50-70-тьма людьми які прийшли, а сидячих місць уже не було.
опісля прибув додому для прийому їжі - бо вже вмирав :)
а ввечері на 21-00 поїхав грати у футбол. вчора був прикольний матч. і немає різниці з яким рахунком ми програвали 3 рази підряд :)
опісля змучений але задоволений приплентався додому. ліг коло 1-ї заснув десь коло 2-ї. а раненько вж в 7-00 прокинувся і на 8-30 був і є на роботі - звідки й дописую (студенти молодці не прийшли :))

Alias
17.03.2008, 09:35
Блііін!
Борисе, пишіть вже книгу.дуже смішно у Вас виходить.Уявляю, як то Вам його лікувати.Тут своїм кішкам краплі від "щоб заміж не хотіли"на носа капнути ЧОГО СТОЇТЬ :))

Всі вихідні пройшли майже однаково.Висипалась, ходили по магазинам, то те, то се треба було купити.Більшу частину часу займалася макетуванням, взяла роботу додому, скоро вже перегляд.А ще маю не початі три роботи по живопису.
А ще рідний Буг..і фотоапарат.Пішла на годинку...Прибігла ,а тато вже чекає ,щоб відвезти мене на вокзал, мама з тарілкою, треба ж доню нагодувати :).Швиденько зібралася. та й на електричку.

Boris_Kiev
17.03.2008, 13:09
Тут своїм кішкам краплі від "щоб заміж не хотіли"на носа капнути ЧОГО СТОЇТЬ
Привозіть кішок до Києва (або відправте автолюксом).
Через день вони ВЖЕ не хотітимуть.

Alias
17.03.2008, 16:11
Привозіть кішок до Києва (або відправте автолюксом).
Через день вони ВЖЕ не хотітимуть.
Пришлю, якщо кошенят на виховання залишите у себе :))))

Liliyah Romanova
17.03.2008, 16:30
Сьогодні як витиснена цитринка. Ось така -
http://img401.imageshack.us/img401/4928/71573279ud6.jpg

Вчорашній день був не просто насичений, а дуже насичений. Від 8 ранку на кухні, тоді 2 години перерви у церкві, а тоді знову на кухні. Гості прийшли на 16:30. А я перший раз за весь день сіла аж о 18. До 21 всі розійшлися, а моє чудо навіть не думало спати... Заснув аж о 22:30. Такий був усім збуджений та захоплений.
Всі дякували вчора, дякують ще й нині. Мої хлопці теж в захопленні. Ще й уранці дякували. То й добре, що всім сподобалося. Хоч було все просто, без особливих ідей та вигадок, бо погода явно не сприяє фантазії. :)
От лиш я тепер напевне знаю, що свого дня народження святкувати не хочу. :D

Boris_Kiev
17.03.2008, 16:32
Пришлю, якщо кошенят на виховання залишите у себе :))))
А хто їх годуватиме ? Кіт ?

Малявка
17.03.2008, 16:34

ну,у вашого кота є подруги, і не одна..:)

Alias
17.03.2008, 16:49
Нехай краще краплі вживають мої киці...куди тих кошенят дівати?

Boris_Kiev
17.03.2008, 17:47
ну,у вашого кота є подруги, і не одна.Якби я знав, як їх звуть і де вони живуть :)
Ви думаєте, вони бездітними залишуться ?

куди тих кошенят діватиорганізуйте у своїй колишній школі "живий гурток", роздайте кошаків і на цьому Ваша місія закінчиться :)

маюнка
17.03.2008, 20:24
перекупила плеєр у свого друга, тепер відчуваю себе нормальною людиною:) сходила з ним же по магазинах, вислухала страшну таємницю про його вчорашній день, була на парах. як завжди, поставила викладачеві запитання, на яке він не зміг відповісти. бідолаха, я ще й в його проблемний гурток записалась. матиме він проблеми:):):)
у мами був жахливий день, зараз намагаюсь підтримати її, от ще і дивлюсь, як мій Пепа купається у пісочку.
треба зараз сісти і написати індивідуальну роботу про Лігу арабських держав і не тільки цю роботу. от роздумую, чи піти завтра на пари , чи займатись курсовою роботою вдома... чи піти на 1 пару із усіх, на яку ПОТРІБНО піти, а потім приїхати і робити курсову і наукові роботи. з навчанням завали страшні. то навіть поки не завали, але якщо не розберусь із цим найближчі 2 тижні - то точно будуть завали. так що - в бій!:)

пупер
18.03.2008, 05:56
втеча з в’язниці.....
сиджу і дивлюся......
а вже майже шоста за києвом....

bora
18.03.2008, 16:58
За вікном лапатий сніг..от тобі і звичне 18 березня...

Маруся-мама
18.03.2008, 19:05
Лічу в неволі дні і ночі...

В четвер вже буду відпочивати, вірніше не відпочивати а паски пекти і хату прибирати а ввечір до церкви. Але всеж не на роботі. :)

Ірена
18.03.2008, 19:59
Лічу в неволі дні і ночі...
колись, як бабуся заставляла мене теребити кукурудзу, (яку насипали просто в кухні, щоб не було зимно теребити), то я собі думала: рученьки терпнуть, злипаються віченьки...:D

Маруся-мама
18.03.2008, 20:06
колись, як бабуся заставляла мене теребити кукурудзу, (яку насипали просто в кухні, щоб не було зимно теребити), то я собі думала: рученьки терпнуть, злипаються віченьки...:D
Я також співаю :D

Квіточка
18.03.2008, 20:38
Сьогодні бачила свого КОЛИШНЬОГО!!!!!!!!!!!!!!!!
Як же я його чекала, як любила, як скучала... Здавалося без нього життя не буде.... 5 РОКІВ.... Питання з ким одружуватися в мене не стояло. Тільки з ним... ми обожнювали один одного...
Йшла на зустріч й трохи боялася, раптом почуття оживуть....
Не ожили...на щастя.
Все було сухо стримано офіційно.
Добре шо я з ним зустрілася, тепер я знаю як Люблю своїх мужчин.

Panadolka
19.03.2008, 00:30
А ми з чоловіком сьогодні цілий день ходили по меблевих магазинах, шукали матрас для ліжка!Я навіть не думала, що в нас зараз матраз дорожче коштує ніж саме ліжко :( Але все ж таки вибрали, і надіюся за тижні 2 я ми будемо нормально висипатися!
Після походів по магазинах, я зустрілася зі своєю подружкою, яку не бачила 2 роки! Посиділи в кафе, поговорили...і час так швидко пролетів...Приїхала додому, а мої мужики скучили за мною. Один заліз на руки і не злазить, а другий цілує, обнімає.......жіноче щастя! :)

Boris_Kiev
19.03.2008, 00:41
Panadolka !
Купуйте українське !
Матраци "Велам" виробництва Миколаєва не поступаються італійським: http://www.velam.com.ua/

Panadolka
19.03.2008, 00:55
Panadolka !
Купуйте українське !
Матраци "Велам" виробництва Миколаєва не поступаються італійським: http://www.velam.com.ua/

:) Та от ми і купили потім в магазині матрац "Велам"
http://www.velam.com.ua/ru/catalogue/matras/slux/?id=7#

lotr_an
19.03.2008, 00:56
і надіюся за тижні 2 я ми будемо нормально висипатися!

головне щоб пальці не ломалися :)

Panadolka
19.03.2008, 00:57
головне щоб пальці не ломалися :)

А чому вони мають ламатися?

lotr_an
19.03.2008, 01:06
А чому вони мають ламатися?

та то так думки в голос :)

як ваш палець?

Panadolka
19.03.2008, 12:07
та то так думки в голос :)

як ваш палець?

:D :D :D :D :D Щось я трошки "торможу":) .

Дякую що спитали:) Болить....набряк і синець зійшли, але доторкнутися неможливо:(

Малявка
19.03.2008, 12:19
прийшла з пошти (оплачувала купу квитанцій комунальних платежів:8: ). Вистоялась більше години в черзі, наслухалась хамства і матюків, повернулась на роботу, як вичавлений лимон. Тепер хочу спати..

lotr_an
19.03.2008, 12:42
прийшла з пошти (оплачувала купу квитанцій комунальних платежів ). Вистоялась більше години в черзі, наслухалась хамства і матюків,

можна пораду?

ніколи, ніколи не йдіть платити за квитанціями на пошту чи в Ощадбанк до обіду. прийдіть годинка 3-4 (але не пізніше) - там порожньо.
я вже навіть свою бабусю навчив :) знаєте старші люди дуже люблять встати раненько і зразу за квитанціями - тому й черги довжелезні. та й підприємці банк відвідують найчастіше до обіду.

Малявка
19.03.2008, 12:44
можна пораду?

ніколи, ніколи не йдіть платити за квитанціями на пошту чи в Ощадбанк до обіду. прийдіть годинка 3-4 (але не пізніше) - там порожньо.
я вже навіть свою бабусю навчив :) знаєте старші люди дуже люблять встати раненько і зразу за квитанціями - тому й черги довжелезні.

дякую за пораду:) але в тому відділенні переважно завжди черги. але то свого роду хороше випробування для нервів:)

Romko
19.03.2008, 12:46
А я зранку вистояв чергу в ЖЕК.
За довідкою.
Товариш дзвонить,питає
- Що робиш?
А я йому
-Подвиг!
Тепер ще треба буде взяти довідку про те,що я взяв довідку...
Але то ніц...
Більше паперу - чистіша...

Nadijka
19.03.2008, 13:22
прийшла з пошти (оплачувала купу квитанцій комунальних платежів ). Вистоялась більше години в черзі, наслухалась хамства і матюків,
І мені треба все оплати, а дитя нема з ким залишити...не люблю з нею ходити, бо Вікторія там такі коники показує і ніхто не пропустить, стоїмо разом від години до трьох...в мене деколи дах зриває від того оплачування. Доречі також страшенно не люблю то хамство і плітки і тих стареньких, які сидять на лавках...от вже ніби твоя черга, а тут ні звідки появляється ше троє перед тобою,виявляється вони стояли в черзі, але десь там на лавках :suicide:

Малявка
19.03.2008, 13:29
Нині шось собі подумала - вже підходила моя черга і на пошту зайшла бабуся старенька. Попросила пропустити її без черги, бо їй важко стояти. Мені не шкода, хай стає. Позаду мене стояла жінка, приблизно 50-тирічного віку. З її вуст злетів смачний польський матюк. Вона спішила на роботу. Я подумала собі, чого вона не поважає старість. Але потім виникла ще одна думка. Бабуся не спішить на роботу, вдо ма не плачуть діти. Вона могла сісти на лавочку і дочекатися своєї черги. Пригадалася моя покійна бабуся. вона б ніколи не пішла без черги - в неї було таке почуття власного достоїнства, що вона рідко визнавала свої слабкості. чи може старші люди також повинні поважати молодших?

карапуз
19.03.2008, 13:29
А я не дивлюсь,що на квитанціях написано "оплатити до 20 числа " :ninja: .Іду собі числа 21,22 і спокійненько все оплачую :agree: .І ані черг,ані "я займала перед вами,але відійшла на хвильку"... :cowboy: :) .

Nadijka
19.03.2008, 13:36
чи може старші люди також повинні поважати молодших?

І я так думаю! Взагалі ця система мене просто вбиває, ненавиджу ці черги і розмови,які там лунають, я б хотіла шоб пенсіонери(безробітні) ходили платити в одні дні, а люди які працюють в інші...

Квіточка
19.03.2008, 13:51
Взагалі ця система мене просто вбиває
Платіть через інтернет

Nadijka
19.03.2008, 13:52
Платіть через інтернет
вперше чую...

Квіточка
19.03.2008, 14:00
ми з чоловіком маємо картки зарплатні, тоді ти можеш робити з своїи рахунком що завгодно, дивитися свій баланс, переказувати гроші, платити за послуги... так і робимо.

syavych
19.03.2008, 14:08
ми з чоловіком маємо картки зарплатні
Який банк?

Anyuta
19.03.2008, 14:16
Була пара Сербенської-вона була на висоті:) І наш нарис (пишем з одногрупницею)покищо найкращий у групі:):)):) Согодні лише позитивні емоції.... І сонечко на дворі...
Всім бажаю хорошого настрою!!!!!!!!

Nadijka
19.03.2008, 14:18
І сонечко на дворі...
А той сніг шо падав вночі і зранку...

Малявка
19.03.2008, 14:23

Він уже розтанув:)

Anyuta
19.03.2008, 14:26
якщо і є залишки снігу, то лише десь під деревами, а Ви туди не заглядайте, а дивіться догори.... і побачите сонечко:)

Nadijka
19.03.2008, 14:41
Він уже розтанув
дивіться догори.... і побачите сонечко
то може схожу з доцькою, коли вона прокинеться та й оплачу ті рахунки...

Anyuta
19.03.2008, 14:45
то може схожу з доцькою, коли вона прокинеться та й оплачу ті рахунки...
Тепленько вдягайтесь!!! Дуже сильний вітер, щоб з донечкою не простудились!!!! Сонце світить та не дуже гріє...

Nadijka
19.03.2008, 14:54
не простудились!!!!
пізно вже другий день маю закледений ніс, добре шо хвороба хоч не прогресує...

Квіточка
19.03.2008, 15:52
Який банк?
Приват

Маруся-мама
19.03.2008, 22:33
А в мене день супер! Штани трісли, то мусіла піти купити нові :D
А також в мене кінець робочого тиждня, бо завтра вже вихідна і буду пасочки пекти, холодець варити, салатики робити... а ввечір до церкви. І так три дні підряд аж до неділі.
Буду змучена але задоволена. Може накінець поприбираю собі в хаті так як я хочу. :D

lotr_an
19.03.2008, 23:04
Приват

Приват-банк чи ви в приват написали який банк?

syavych
19.03.2008, 23:33
Приват-банк чи ви в приват написали який банк?
Мабуть таки банк, бо в приват нічого не приходило :) Про цей банк знаю (в плані інтернет-послуг), цікаво було чи є якісь інші.

Nadijka
20.03.2008, 11:36
Хотіла сьогодні послуги оплатити, черга мінімум на 3 години.Подивились з Вікторією і вирішили не стояти...а ше ліфт вже 2-ий день не працює...скоро здурію, на 8 поверх з малявкою на руках

Alias
20.03.2008, 12:06
черга мінімум на 3 години.
Я дивуюсь, невже і справді у вас такі черги? Я щойно з ощадбанку, теж ходила платити за комунальні.Один хлопець стояв і все, за 7 хвилин справилась.У нас ще й на пошті приймають оплату.

Nadijka
20.03.2008, 12:07
У нас ще й на пошті приймають оплату.
та це я про пошту і написала...

lotr_an
20.03.2008, 12:24
та це я про пошту і написала...

прийдіть після обіду в Ощадбанк. має бути менше людей. я не втомлюсь повторювати :)

Nadijka
20.03.2008, 12:31
прийдіть після обіду в Ощадбанк
мені до банку їхати треба...з дитиною...певно просто того місяця платити не буду

levandivka
20.03.2008, 12:35
А я здав документи на візу і сидю у вокзальному нет-клубі. Погода в Києві паску-уу-удна!:mad:

Ірена
20.03.2008, 12:40
нас недавно дуже файно відшили в гАмериканському посольстві...

levandivka
20.03.2008, 13:02
відшили
Ну що Вам сказати... дякую, на доброму слові...? :)

Квіточка
20.03.2008, 16:10
Мабуть таки банк, бо в приват нічого не приходило Про цей банк знаю (в плані інтернет-послуг), цікаво було чи є якісь інші.
ПриватБАНК, хоча Укрексіибанк теж має такі послуги, а може й ше якісь.

Boris_Kiev
20.03.2008, 20:06
Нарешті цей божевільний день закінчився!
До обіду мав їхати у Білу Церкву (90 км) і потім трохи далі.
Так хотів відмазатися і мати час для зустрічі з Левандівкою... А тут і сніг повалив. Спочатку чекали погоди в Києві, потім рвонули. Дорогою нас "накрило" - темрява, блискавки, хуртовина. А водій зранку хвалився літньою гумою...
Поверталися зі швидкістю 60.
За дверима кричить голодний кіт, приходить смс-ка від Маюнки (вона їде на вокзал зустрітися з Левандівкою)...

Доведеться відкласти приємну зустріч до кращих часів... Не лякати же Маюнку дорослим коньячним вихлопом ! :)

маюнка
20.03.2008, 23:23
Доведеться відкласти приємну зустріч до кращих часів... Не лякати же Маюнку дорослим коньячним вихлопом !
я - не з лякливих. але стан алкогольного сп"яніння у співбесідника мене ніколи не надихав:)

Нарешті цей божевільний день закінчився!
у мене день був божевільніший.;) почну з того, що вчора весь день інтернет не прцював у мене:(
зранку їздила до церкви, знайомитись зі своїм наставником:) це був неймовірний, прекрасний час.то - на Лівому березі, звідти - до подруги заїхала на чай погрітись(живе за 15 хв від Лівобережної). поїхала на виставку-ярмарку, подивилась собі туфлі. поїхала додому(всі попередні події супроводжуються шаленим снігопадом). працює інтернет - зайшла на один свій форум, адмін мій наїхав, що мене не було цілий день, тре відредагувати то і се... зайшла на ЛФ,дивлюсь, Левандівка нині в Києві, збирає "залізо" для хворого хлопчика. я - дзвоню Борису. Борис - не в Києві, пересилає мені телефон Левандівки. дзвоню йому. він каже:"оце щойно звільнився, зараз - на Вокзальній, їду на Республіканський стадіон" я кажу:"скоро буду", похапцем загрібаю сідюшник, біжу на метро, їду на Республіканський. віддаю привід.запитала номер поїзда Левандівки, час відправлення. їду додому. дзвонить подруга, що віддати мені важливу книгу має - "давай зустрінемось, віддам тобі книгу". ок. зустрілась, забрала. бігом на вокзал. приїхала на місце, на потрібну платформу дійшла раніше за пана Віктора. поки чекала, причепився якийсь хлопчина знайомитись(потім,як ішла додому, він знову звідкись узявся, хотів проводжати. ну я його того, "відшила"). Віктора посадила на поїзд. їду додому вже просто НІЯКА. і тут в метро зустрічаю свою дуже хорошу подругу. ну Як не потеревенити? ще з нею годину гуляла. додому просто прилізла:) пішла у ванну, сиджу з мокрим волоссям, строчу пости на ЛФ-і. нині готуюсь до сну...

Boris_Kiev
20.03.2008, 23:30
я - не з лякливих. але стан алкогольного сп"яніння у співбесідника мене ніколи не надихав Маюнко, я просто був втомлений. Невже Ви вважаєте, що я "в стані" поводжуся як ... хтось із двоголовою кокардою ? :)

їду додому вже просто НІЯКА. А мені дистанційно зауваження робите :):):)
А я же на Вас [цитата] не надИхав[кінець цитати] :)

маюнка
20.03.2008, 23:47
А мені дистанційно зауваження робите
то було не зауваження взагалі. і навіть не у вашу адресу. то було висловлення мого ставлення до п"яних чоловіків. я про те вже колись на ЛФі писала:)

і була я ніяка - тобто, втомлена. а не НІКАКУЩА;)

Boris_Kiev
20.03.2008, 23:56
Маюнко,
заради "красного словця" можу сказати, що саме Вас я й засоромився (у своєму стані). А якби на вокзал замість Вас поїхав би Форест (причому без тачки), то я "був би третім". :)
Шутю, шутю !
Ще буде нагода привітати Левандівку особисто !

nirvanka
21.03.2008, 14:53
Тримає мене Львів :) Паспорт роблять повільно, бо там тітоньки по кабінетах гальмують, візу отримати просто нереально (не заплативши), автобус почав їздити якось нерегулярно.. :8:

Зате прикольна погода :) Небо таке гарне, ніжне, чисте, невинне.. Хочеться закутатись в нього по вуха, щоб було м'яко і тепло.. :)

Вранці зустріла форумчанку, потеревенили в черзі до кабінетів.. Я усвідомила, що дуже рідко спілкуюсь з дівчатами вживу, бо більшість знайомих, майже всі одногрупники колишні, співробітники - хлопці.. Мабуть тому я тут і зависаю - брак жіночого спілкування :)

Alias
21.03.2008, 15:04
Небо таке гарне, ніжне, чисте, невинне.. Хочеться закутатись в нього по вуха, щоб було м'яко і тепло..
так гарно сказала :)

Іспанка
23.03.2008, 01:52
Останні кілька днів з голови не вилазить одна абревіатура - КНЛУ...Київський національний лінгвістичний університет..туди через тиждень я їду на олімпіаду...нині на мене напав якийсь дикий страх, що я загублюся в Києві і не знайду того універу:( :( от сиджу готуюся,штудіюю граматику іспанську і буду зара шукати карту Києва в неті:) :)

Boris_Kiev
23.03.2008, 11:09
не знайду того універу
Іспанко, язик до Мадриду доведе ! Тільки питайте не КНЛУ, а "Ін-яз".

Тупо: Чемодан - вокзал - метро до "Хрещатика", перехід на іншу лінію (ст. Майдан.Н.)
Звідти дві зупинки до ст. «Республіканський стадіон».
Там же в переході купите мапу (буде дешевше, ніж на воклазі).
Вийшли. Стали лівим плечем до стадіону і два квартали вперед по вул. Великій Васильківській (покійній Червоноармійській).
Буде вуличка І.Федорова. Перейдете і 1/2 квартали наліво. Там парадний вхід.

штудіюю граматику іспанську
А до того Ви 5 років у КВН бавилися ? :)

Ірена
23.03.2008, 11:15
валить сніг. мала з Остапом іти на роликах возитися і на пташиний ринок - нікуди не підем.
добре хоч інтернет включили... бо вранці не було.

nirvanka
23.03.2008, 15:50
Приїхав чоловік :radist: (2 тижні не бачились!) Трохи поніжились в ліжечку, встали, поснідали.. Погода кепська, дощить, з хати не виліземо.. Чоловік пішов досипати, бо нічкою в автобусі не виспався, я - за комп (працюю + форум).
Вийшло сонечко, хмари розтанули, гарно на вулиці, тепло.. Зачекаю ще трошки, якщо чоловік не прокинеться, то сама його розбуджу і потягну гуляти :)

Іспанка
23.03.2008, 15:57
А до того Ви 5 років у КВН бавилися ?
Нє,в КВН я бавлюся 3 роки.просто мене шось накрило і я вирішила трохи підчитати граматику,бо відчуваю ,що зі своїми дітками(а я працюю в гімназії і викладаю іспанську малюкам) і їхнім алфавітом і забавками зовсім здитиніла:) :)треба ж якісь складні форми повторити:) :) :)
Борисе,дуже дякую за детальну розповідь:) зараз перепишу собі в блокнот:)

Alias
23.03.2008, 15:58
Чергова вилазка на річку з фотіком.Страшенний вітер, знімати неможливо.Вдома годинна розмова з коханим по телефону,трохи помалювала. трохи макетування.Скоро збиратися на електричку....

Boris_Kiev
23.03.2008, 18:46
зараз перепишу собі в блокнот Ось мапа потрібної Вам частини Києва:
http://img394.imageshack.us/img394/251/inyazdx8.th.gif (http://img394.imageshack.us/img394/251/inyazdx8.gif)
Інститут виділено червоним.
Червоноармійська тепер В.Васильківська, паралельна їй Горького тепер Антоновича.
Посередині квартала між Федорова і Лабораторною - Будинок органної музики, він же римо-католицький костел. Робота архітектора Городецького.
Щоправда, під час богослужінь там грають на синтезаторі.

Patrick
24.03.2008, 01:19
А сьогодні вночі до моїх дальших сусідів поліція приїзжала.
Я цього не бачив , але мені сусід next door розказував, який вночі вийшов пса прогуляти.
Приїхали перше одна поліцейська машина , потім друга , потім пожарники (вони киснем дають дихати хворим/пораненим), а потім амбуланс який і забрав цього дальшого сусіда на носилках.
Незнаю наскільки це правда , але це мій нічний сусід з псом казав , що цього сусіда підстрелили , а він поранений набрав 911.
Там жив ліванець (я його знав тільки з вигляду) 37-45р.Сам в великому 4 спальневому домі.Часто міняв авта , то Гаммер на драйвею стояв , то спортивна Інфиніті , то ще якась дорожча машина.Літом всі роботи коло хати(кошення трави 2р./тиждень , миття вікон і т.д.)виконували наймані робітники(а це дорого).
Зранку я пішов подивитися коло цієї хати , нічого особливого там я не побачив.

Alias
24.03.2008, 08:21
Місто облетіла страшна новина..з 16-ти поверхівки , з третього поверху викинувся хлопкць 14-15 років.Кажуть, що через тестування.У мене з вікна видно той будинок, біля під"їзду купа народу...
На слідуючий день ішла через двір того будинку..на бетоні перед будинком велика пляма притрушена піском, через який проступає кров...Моторошно....

Anyuta
24.03.2008, 09:16
А ми вчора з Коханим, побачивши сонечко, кинули все і поїхали на ощеро!!!:) Розпалили вогнище... Так гарно було, вже забула, як це... Людей мало, прохолодно, але Коханий обійме...і стає так добре:)
http://i024.radikal.ru/0803/72/a94c50080dfa.jpg
Бачите праворуч клаптик зеленої травички - тамка ми сиділи потім:):):)
Забули про все..про те, що в мене два семінари сьогодні, про те, що мали заїхати до знайомих...ще й, немов змовились, телефони посідали:)
Так добре на душі....

Маруся-мама
24.03.2008, 15:35
Спина болить, голова також...
Але зате ми файно відсвяткували Паску вчора, і останні 4 дні були такі, що зранку прибирання вдома або готування або з дітисками бавлення а в вечір до церкви.
Навіть в четвер мої діти поїхали зі мною на Страсті і мучились, але висиділи до кінця і так файно поклони били. То їм найбільше сподобалось :D
А вчора поїдали мамину паску з задоволенням, тільки казали аби на другий раз родзинок не давала, бо вони так не люблять. І вгоди їм всім. Тато замовили аби родзинок побільше а дітиска аби не було але смак був такий самий. Бум за місяць ще робити з родзинками і без. :D

Nadijka
24.03.2008, 15:38
А вчора поїдали мамину паску з задоволенням
А мені вчора так паски хотілось, шо то просто капєц...

nirvanka
24.03.2008, 15:51
Ми вчора з чоловіком ходили на Високий Замок фоткати як сонечко іде спати.. Але було хмарно, тому ми сонечка не застали.. Зате милувались сутінками, які поступово накривали Львів.. Включались підсвітки на церквах та будинках центру, на самій вежі.. Так гарно темніло.. Шкода, що штатив залишили вдома і не пофоткали цю красу вечірніх вогників..

Додано через 31 секунду
Мені теж :) Бачила в ВАМі, чуть не купила :)

Маруся-мама
24.03.2008, 19:31
Приходіть в гості. В нас ще є і паска, і голубці і навіть ковбаса свячена. Щось мої свяченої ковбаси не їдять, зате яйця і паску вже майже з*їли. :radist:

Nadijka
25.03.2008, 10:01
Приходіть в гості.
Обов'язково...як тільки буду у вашому районі....

шахрай
25.03.2008, 12:04
Привіт,шановне панство!
Завтра маю бути у місті Лева.3 роки не був в столиці:naci: Західної України.Приїду по роботі,думаю порішаю свої справи,а потім на вечір можливо буду вільним.Можу і зустрінусь з деякими форумчанами,а може нє:no: ?...
Якою відносною вологістю та t повітря зустріне мене Львів:ninja: ?...

Alias
25.03.2008, 17:56
Розстроєна як гітара...Сьогодні був перегляд по макетуванню...Ну от чого я така дурна? Всі люди як люди, зробили щось простіше і одержали 5 балів.А я ...робила в готичному стилі макет костьолу, тепер маю 4 бали:(Спробували б його зробити! там стільки розрахунків, на 1 мм помилишся і все...
Ось піду завтра домовлятись . щоб переглянули ще раз роботу.Ну не можу я змиритися з тим, що в когось прості архітектурні форми...кубики-трапеції і 5 . а в мене ..нащо собі планку завишати. коли можна без напрягу робити?

Boris_Kiev
25.03.2008, 17:58
Alias,
співчуваю, але мабуть Ви здалися надто ВУМною для примітивного викладача ?
Вони цього не люблять.

Alias
25.03.2008, 18:01
Та ні. Борисе, то я сама винна, бо трохи не вспіла дах доробити.Вони, редиски, переставили час перегляду на раніше...от і маю тепер:(

Boris_Kiev
25.03.2008, 18:04
Ну тоді скажіть - дощі йшли, дах протік, ось і переробляєте. :)

Romko
25.03.2008, 23:05
Борисе!
А то не Вашого кота я тільки що бачив?
Красень,хвіст трубою..

http://img291.imageshack.us/img291/5339/002gw7.jpg (http://imageshack.us)

Boris_Kiev
25.03.2008, 23:07
Колись до нас внаслідок непорозуміння був прийнятий водій "з умінням тримати паяльник".
Чистий гоблін. Бачили у підручниках ну не те, щоби пітекантропа, але печерну людину ? 1:1.
Стиль їзди - 130 км/год, дистанція до попереднього авта - 30 метрів. Отак і вилетів з траси (благо, без пасажирів). Голова, ребра. Більше 6 місяців лікувався, потім тупо висиджував в офісі, качав музику й відео (я зловив його на 10-му гігабайті).
Вигнали півтора роки тому.

А сьогодні дзвінок - чи працює у вас такий-то ?
- Ні. його давно звільнили. Контактів не маємо.
Виявилося, що він взяв кредит у банку, через який нам тоді йшла зарплата на картки - і зник.

Тим22
25.03.2008, 23:09
Что там у вас происходит. Мой друг едет в Чоп. Какие там у вас ураганы

Boris_Kiev
25.03.2008, 23:15
А то не Вашого кота я тільки що бачив?
Це інкарнація мого Масика (1989-1996). 1:1.
Перший напів-норвежець у Києві (контрабандний).
Плодив свої копії в радіусі 500 метрів від дому - усіх розбирали школярі. Приносили йому й клубних кішок - процес відбувався у підвалі під наглядом власниці кішки (не пускав до хати).
Нічого дивного в тому, що якийсь нащадок потрапив до Львова.

До речі, львівські мейнкуни (здоровенні, кажуть – з генами рисі) котуються в усій Україні. В основному – чорно-сірі смугасті.

lotr_an
25.03.2008, 23:29
Какие там у вас ураганы

зара все тихо.

може то про вчора? на окружній щити позносило. вітри страшні були.

Romko
25.03.2008, 23:48
Це інкарнація мого Масика (1989-1996). 1:1.
Перший напів-норвежець у Києві (контрабандний).
Плодив свої копії в радіусі 500 метрів від дому - усіх розбирали школярі. Приносили йому й клубних кішок - процес відбувався у підвалі під наглядом власниці кішки (не пускав до хати).
Нічого дивного в тому, що якийсь нащадок потрапив до Львова.

До речі, львівські мейнкуни (здоровенні, кажуть – з генами рисі) котуються в усій Україні. В основному – чорно-сірі смугасті.
Цей величезний.Але рудий...

Boris_Kiev
25.03.2008, 23:54
Цей величезний.Але рудий...Ну так мій Масик був не величезний (норвежець - не мейнкун), рудий з білим. Малюнок лінії розділу кольорів успадковувався його дітьми.
Якось переді мною їхала Волга, так на задній поличці стояв можливий нащадок. Тільки я тоді був чайником у водінні, тому не став наздоганяти, щоби познайомитися.

шахрай
26.03.2008, 12:42
Так,гарне тут у вас місто Лева:naci: , цікаві архітектурні форми...
Щось нагадує Чернівці:naci: :moskali:

Redhotchilly
26.03.2008, 13:09
Так,гарне тут у вас місто Лева:naci: , цікаві архітектурні форми...
Щось нагадує Чернівці:naci: :moskali:

Трохи є схожість, але ваш університет з червоної цегли- це дійсно витвір мистецтва :)

Samojlovu4
26.03.2008, 19:01
Нині завів мене один в Макдональдс, я звичайно туда не ходок. Там якась акція і дали нам по два Біґ Мака. Останній раз їв тото ще в 90х у Львові, якось призабулося... а нині був просто вражений - це таке Г... виявляється!!! Воно завше таким було?!
Один з"їв, другий викинув, хоча з дитинства звик їжу не викидати... І хто то купує... Та краще в турків дьонера купити(що я нерідко роблю:) ) - воно і здоровіше, і дешевше, і смачніше, і натурального мньєса там більше...

Ірена
26.03.2008, 19:07
увесь день хочу спати...
втрата дня: пообливала рукав гольфа "брефом", тепер на чорному - червоні плями.
плани дня: повідносила до кравчині тканину, що лежала вже рік, буду мати сукні.
тривога дня : чоловік гасає як посолений, то додому то, з дому і ніяк не може сказати, що відбувається...
п"ю чай з мелісою, малий дивиться телек...

Alias
26.03.2008, 19:56
Перездала те макетування. тепер маю 5 балів.:radist: :radist: :radist:
Пропонують поїхати на Таврійські ігри, 200 гр білет з проживанням і харчуванням . на три дні
ще в Кам"янець-Подільський є тур на три дні.Ще не вирішили куди їхати.на Юморину в Одесу точно не поїду, бо там таке робиться в цей день!

Boris_Kiev
26.03.2008, 19:59
Alias, пошарудіть в Неті - розповіді, спогади тих, хто бував на попереднії Т.Іграх. Якщо там все проходить пристойно - їдьте.

nirvanka
26.03.2008, 20:23
День в мене був активний! Люблю такі дні! :radist:
Спочатку в податкову, взяла там довідку про те, що я таки змінила прізвище, хоча про це і в паспорті написано, і в свідоцтві про шлюб, і в ід.коді.. Але то вони вже люблять ті папери! :mad:
Потім забігла під польське посольство дізнатись що ся діє з тими візами - глухо, як в танку, поляки закрили реєстрацію в неті, люди-бідоськи там стоять днями в живій черзі - жах! :(
По дорозі - ринок на Стрийській - глянула які зараз є квіти і по чому, але вибір там маленький, на Галицькому більший. :)
Далі - пл. Митна - купила чоловікові квиток на автобус. :beee:
Потім пробіглась Галицьким ринком квітів - всю красу і запах квітів перебили продавщиці, які нав'язливо-нудно пропонують свої троянди, які мене взагалі не цікавили! :mad:
На прсп. Шевченка в книжковому купила маленьку листівочку, яку покладу у букет квітів. :)
Наступною зупинкою був ВВІР, в який я віднесла ту довідку з податкової..
Далі по дорозі на роботу завітала в магазинчик квітів біля костелу, але там квіти дорожчі і їх мало..
Передкінцевою зупинкою була робота, на якій і відпочила :) Скоро буду збиратись додому..

Ljolik
26.03.2008, 20:44
А в мене сьогодні вперше зацвіла фіалка, ще такого не було :) :) :) скільки не купувала, всі гинули, і ні разу не зацвітали.І от нарешті я добилась, що з "дєткі " виросла доросла рослинка і зацвіла. Це кайф :).

Іспанка
26.03.2008, 23:42
В мене сьогодні як завжди шалений день: зранку встала,набрала сценарій,перевірила пару зошитів і побігла на роботу.потім займаляся з малявкою годину,потім мала ще двох учениць.з репетиторства погнала в центр(з того дурного Сихова) на свою репетицію.думала,що хоч там відпочину,та де там - мої хлопці мені на хвилину навіть присісти не дали:( :( :( .нарешті о 19.30 мене відпустили і я поїхала додому.купила продукти,зайшла додому і навіть не мала сили щось приготувати поїсти,хоч не їла нічого цілісінький день.от сиджу зараз п"ю сік,виправляю свій план-конспект з іспанської..а ше треба 2 пачки зошитів перевірити:( :( ...вже хочу до Києва!!!!хоч відпочину там...а завтра матиму ще божевільніший день..

маюнка
26.03.2008, 23:48
останні кілька днів займаюсь написанням курсової.
сьогодні у мене жахливо болить горло, нежить і сльозяться очі((
нарешті стипендію перерахували по-новому, і тепер на неї можна придбати принаймні щось. я накупила для своїх квіточок грунту і добрив, а собі - фруктів: яблук, бананів, лимонів, мандаринів, апельсинів, грейпфрутів. і все це успішно куштувала. півдня займалась справами на одному своєму форумі.
нині вирішила, що завтра на пари не піду - бо геть розклеюсь.
мій Хом"як щось схвильований, висить на зубах на клітці, на руках не втримаєш, вдома не сидиться йому.
нічого, скоро в кімнаті заживе ще один гризун, тушкан(у мого друга живуть 2 тушканчики.він купував 2 хлопця. жалівся, що вони нетрадиційної орієнтації. дражнив різними слівцями. а потім ці двоє взяли і народили 6 тушканчиків. тепер друга дражнять. тушкановим татом звуть:) і у мене один малюк буде жити, бо другу шкода їх продавати у чужі руки)

Додано через 1 хвилину
...вже хочу до Києва!!!!хоч відпочину там
можемо організувати зустріч;)

Іспанка
27.03.2008, 00:02
можемо організувати зустріч
Маюнко,не повірите,але я якраз про то думала:) :) :) всьо збираюся вам у ПП написати та ніяк руки не доходять:)

lotr_an
27.03.2008, 01:30
він купував 2 хлопця. жалівся, що вони нетрадиційної орієнтації. дражнив різними слівцями. а потім ці двоє взяли і народили 6 тушканчиків.

чудо природи! від двох хлопців - потомство!

Alias
27.03.2008, 17:01
Alias, пошарудіть в Неті - розповіді, спогади тих, хто бував на попереднії Т.Іграх. Якщо там все проходить пристойно - їдьте.
Моя бабаця живе в 40 км від Каховки, то вже наслухалась про Ігри.:).але то люди говорять. апро самі концерти треба точно в неті почитати.Добре, що знову поверниулися в Каховку, бо ж які ТАВРІЙСЬКІ ігри в Києві?

А сьогодні зранечку привітала НАШУ маму(Максимову)з Днем народження.Така радесенька була.Наговорила мені купу всього гарного, я не мала слова вставити:))).Максим потім прикалувався, що мабуть всі гроші я проговорила.
Завтра перегляд, малювати ще дуже багато.Ось ходила в Центр дитячої творчості, щоб подивитися, що вони малюють , може й собі що звідти запозичу.

маюнка
27.03.2008, 17:17
лікую горло.лікую ніс.підшукую готелі.почуваюсь кепсько.робити нічого не хочеться.на чаї вже не можу дивитись.нині сідаю готуватись до модулю завтрішнього з інвестиційного права; головне - вибратись до універу.

Boris_Kiev
27.03.2008, 18:17
чудо природи! від двох хлопців - потомство! А може вони внаслідок ... парадів вибороли право всиновити хом"ячків ? :)

маюнка
27.03.2008, 18:29
право всиновити хом"ячків ?
:ninja: тушканчиків

Boris_Kiev
27.03.2008, 18:45
:ninja: тушканчиків
... Трапляється ...

lotr_an
27.03.2008, 21:30
А може вони внаслідок .

я не знаю п. Борисе, Чорнобиль близько ...

Boris_Kiev
27.03.2008, 22:52
я не знаю п. Борисе, Чорнобиль близько ...А я думаю, що це згідно із трактатом "академіка (з двома ФФ)" Т.Д. ЛЫсєнка:
"Сойка народила зозулю".
Розшифрую: вважалося, що головне - виховання, а генетики не існує. :)

lotr_an
27.03.2008, 22:58
Розшифрую: вважалося, що головне - виховання, а генетики не існує.

совіти...

Boris_Kiev
27.03.2008, 23:13
От якби Маюнка взяла тушканиху - то було би цікаво...

Мене завжди веселить, коли я чую прізвище Лошак.
Лошак - це не просто похідне від слова "лошадь" (як "кошак" - від "кошки").
Лошак - це дитина коня та ішачихи. На відміну від мула - дитини ішака та кобили.
А пана на прізвище Кошак я знаю в натурі: начальник ІТ серйозного банку у великому місті. Сам він вимовляє своє прізвище майже як КОшик.
Коли я туди приїхав вперше, один співробітник взяв в охоронця радіостанцію і оголосив "На всіх поверхах! Де КошАк ? Знайдіть КошакА, до нього приїхали !"

Перепрошую за офтоп. :)

Nadijka
28.03.2008, 14:26
Сьогодні цілий день болить голова і доцька показує свої коники...
Зате чоловік зробив дуже-дуже приємний сюрприз - купив квитки на концерт Скрябіна...

Anyuta
29.03.2008, 22:58
Була в батьків... Готувались до приїзду маминої сестри... та ще....
Та до завтрішнього сімейного святкування татового дня народження...:)

Не ходіть дівчата пізно ввечері одні... стттррраааааааааашно!

пупер
29.03.2008, 23:40
стттррраааааааааашно!
ви ще скажіть, що хтось чіплявся на вулиці?..
невже у нас на любінській?....

Romko
29.03.2008, 23:53
ви ще скажіть, що хтось чіплявся на вулиці?..
невже у нас на любінській?....
Ну,якби у Львові..
А на Любінській всяке може трапитись...
Нє,Пупере?

пупер
30.03.2008, 00:01
А на Любінській всяке може трапитись...
на любінській може трапитися таке, про що цілий львів, і "с", і "рясне" буде говорити!... http://levus.info/smile/smile.gif

Romko
30.03.2008, 00:04
знаю..
Я ж не львівський.
Я там виріс...

Маруся-мама
30.03.2008, 00:31
День був файний... ганяла машиною в Ню Йорк в Аеропорт відібрати передачу від файних людей. Аеропорт звичайно жахливо переробили тепер як катакомби... але найважливіше що ми знайшлись і я дістала книжечки гарні.

пупер
30.03.2008, 06:14
був у друга на дні народження......
вулиця роксоляни таки далеко.... http://levus.info/smile/smile.gif

levandivka
30.03.2008, 06:27
таки далеко....
Йой! Далеко...
На ровері, через 5-й Парк - 10 хв.
Чи Роксоляною коліжанку зі Сихова звуть?

пупер
30.03.2008, 06:46
На ровері, через 5-й Парк - 10 хв.
нема в мене ровера....
навіть від кінцевої тролейбуса12 тре 10 хвилин ногами топати....

levandivka
30.03.2008, 06:55
10 хвилин ногами топати...
То наклеп!
Навіть з МЖК - 5 хв. :padonak:
А про ровер варто подумати. :) ДАІшники не зупиняють...

пупер
30.03.2008, 07:53
То наклеп!
Навіть з МЖК - 5 хв.
http://levus.info/smile/biggrin.gif

а після 23-ї як виїхати?!....
довелося день народження згортати о десятій..... http://levus.info/smile/cray.gif

levandivka
30.03.2008, 08:00
після 23-ї як виїхати?!...
На таксі. Вам номер тел. в ПП кинути? :)

Patrick
30.03.2008, 09:33
був у друга на дні народження......
вулиця роксоляни таки далеко....

А я знаю де Роксоляни.Це бувша вул.Горєлова , а перед тим була Новозаводская.:radist:

Додано через 7 хвилин
День був файний... ганяла машиною в Ню Йорк в Аеропорт відібрати передачу від файних людей. Аеропорт звичайно жахливо переробили тепер як катакомби... але найважливіше що ми знайшлись і я дістала книжечки гарні.

а це котрий ? Той що JFK? Чи Liberty , Ваш в NJ ? ....ну напевно не LaGuardia , точно...?

http://www.speedtest.net/result/252772913.png (http://www.speedtest.net)

nirvanka
30.03.2008, 14:15
Вчора я виконувала цікаву місію за проханням Іринки (Аліас) - вітала її свекруху (майбутню) з Днем народження :) Купила 17 різних тюльпанів (ідею запозичили в Юстини (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=273449&postcount=89)). Від хвилювання забула вкласти в букет маленьку листівочку, все таки йшла вітати незнайому людину..
Мама Іриного коханого, та і він сам були просто в шоці! :)
Коли я пояснила хто я і чого прийшла, то мама чуть не заплакала, як мені здалось.. Покликала сина, фото на пам'ять.. (а він такий високий!! :shy:)
І все. Місію виконано, поверталась додому, тішилась як дитина, адже комусь таки та й принесла радість цього дня :shy:

lotr_an
30.03.2008, 15:22
просто хороший звичний день. погодою не натішусь! :)

Boris_Kiev
30.03.2008, 15:27
Вчора я виконувала цікаву місію за проханням Іринки (Аліас)
Ну Ви - "перевірений кадр". А якби місію виконувала незаміжня красуня-вамп ? :) (шютка!)

nirvanka
30.03.2008, 16:40
Ну Ви - "перевірений кадр". А якби місію виконувала незаміжня красуня-вамп ? (шютка!)
Думаю Аліас б не довірила такій дівчині цю справу :D

lotr_an
30.03.2008, 16:55
Думаю Аліас б не довірила такій дівчині цю справу

ага, така сексапільна блондинка\брюнетка (служба доставки: подарунків, інше - потрібне підкреслити) дзвонить в двері: "маме цвети, поцілюї дєтям" і Максу (так хлопця Аліас?) на шию :D

Alias
30.03.2008, 19:08
Ну в тепер я розкажу про те, що залишилось "за кадром"
Так от.З моменту прийняття рішення про сюрприз у виконанні Нірванки, я "ненав"язливо " , крок за кроком вивідувала про всілякі потрібні дрібниці.наприклад, який код на дверях, у скільки прийдуть гості , які квіти любить свекруха і т.д.паралельно натяками стралась щоб у нього закралась думка, начебто я маю приїхати.:) Потім відмовилась від такого розіграшу, бо то надто жорстоко по відношенню до коханого.
переживала страшно! Хоч і могла передбачити як все пройде.Іра о третій годині повинна була вручити букет(символічно..Іра , від Іри:) За декілька хвилин після третьої приходить смс-ка "так так, щось подібне я і очікував".ще трохи хгодом я зателефонувала до нього.Говорила з свекрухою.То треба було чути! Стільки емоцій , такого потоку слів я ще від неї не чула:D Звичайно, був шок, була розгубленість....були і сльози, сльози радості.Побажання бути її "донечкою", бо я щастя її сина , а він моє(сама знаю, ніколи і не сумнівалася, особливо того, що я його щастя:D ) Прикольнуло. коли вона спитала чи я така ж маленька як і Іра:) :) назвала нас "кишеньковим варіантом":D
Пізніше мене посварили, бо вона так розгубилась , що не запросила за стіл, а ще треба було на 16 -у годину сказати, бо гості (дочка з чоловіком) були запрошені на ту годину.
Іра , нірванко, а Максим, тебе виявляється бачив!Каже, що він там чогось виходив у під"їзд і побачив як заходить дівчина з квітами, поправляючи волосся.зразу подумав, що може бути до них:)
Як прийшли дочка з зятем, то матуся зовсім не могла зосередитись і вислухати побажання і вітання, була на "своїй хвилі":D Поки Максим не смикнув її , вона ще годину розповідала б який сюрприз приготувала їй Іра.
А ось такі квіти
http://i025.radikal.ru/0803/e6/a2a851b397e5.jpg

Нірванко, я дуже дуже тобі вдячна.

nirvanka
30.03.2008, 22:20
Іра , нірванко, а Максим, тебе виявляється бачив!Каже, що він там чогось виходив у під"їзд і побачив як заходить дівчина з квітами, поправляючи волосся.зразу подумав, що може бути до них
А я коли піднімалась по сходах, то бачила, як їх двері щойно закрились.. Вирішила трішки почекати, щоб і самій віддихатись (в мене манера - швидко ходити), з думками зібратись і щоб перечекати, бо думала, що там гості прийшли і зараз визуваються-роздягаються :)

Alias
30.03.2008, 23:19
Ну Ви - "перевірений кадр". А якби місію виконувала незаміжня красуня-вамп ? (шютка!)
Крім мене для нього не існують інші(ну й самаовпевненність!:))

Думаю Аліас б не довірила такій дівчині цю справу
Це точно! та й немає у моємо колі таких, яким би я не довіряла.Спілкуюсь виключно з гарними людьми :)

ага, така сексапільна блондинка\брюнетка (служба доставки: подарунків, інше - потрібне підкреслити) дзвонить в двері: "маме цвети, поцілюї дєтям" і Максу (так хлопця Аліас?) на шию
прикольно, але це не про нас :)))

Малявка
30.03.2008, 23:44
Погода гарна!!!! Настрій помітно покращився. Це, напевно, відбилося на зовнішньому вигляді, бо нарешті (:)) і у рідному місті все ще намагалися взяти у мене номер телефону:D

маюнка
31.03.2008, 00:22
хороша неділя була.справжня недільна неділя. всім добраніч!

Patrick
31.03.2008, 21:10
А я сьогодні хворий- пчихаю , кашляю і на роботу не пішов.:radist:

Олька
01.04.2008, 00:08
А в мене сьогодні божевільний день буву! 7-ий день затримка, вже всі мене чуть не вітали, одна я перестрашена була, вся трусилась! Але слава Богу ( і біля церкви я подякувала Господеві), що все добре. Коли має бути, тоді буде, а зараз не час! Я ЩАСЛИВА!!!!!!!!!!!!!

Patrick
01.04.2008, 01:56
А в мене сьогодні божевільний день буву! 7-ий день затримка, вже всі мене чуть не вітали, одна я перестрашена була, вся трусилась! Але слава Богу ( і біля церкви я подякувала Господеві), що все добре. Коли має бути, тоді буде, а зараз не час! Я ЩАСЛИВА!!!!!!!!!!!!!

(наспівуючи під мелодію "Голубой вагон")

Зацвела в саду моём акация
Радуется вся моя семья
У меня сегодня менструация
Значит не беременная я :radist:

Panadolka
01.04.2008, 13:01
Зараз йду до лікаря, а так не хочеться....якщо знову скаже оперувати....буду плакати!

Boris_Kiev
01.04.2008, 13:04
Зацвела в саду моём акация
А я вчора стримався, таки не запостив цей віршик.

Ну тоді інший:

Если Вы беременны -
Это только временно.
Если НЕ беременны -
Это ТОЖЕ временно ! :)

Nadijka
01.04.2008, 13:08
Зараз йду до лікаря, а так не хочеться....якщо знову скаже оперувати....буду плакати!
Танюш, а шо сталось? Може ти вже десь писала, а я пропустила?

Олька
01.04.2008, 13:13

Я пам'ятаю ви писали, що вам зробили операцію на кисту? А зараз що сталось? Чи я наплутала щось?

Квіточка
01.04.2008, 13:47
А я от сьогодні встала і думаю як би то здурити нашого тата (чоловіка). Думала...думала... і придумала. Тато дуже чекає коли ж нарешті в його сина вилізе перший зуб... То я подзвонила і сказала шо син має першого в його житті зуба, тому чекаємо тата з вином, піцою, будемо святкувати. Тато тішився як слон.... А мені от вже не смішно... Про ту подію знає вже вся родина, співробітники, тато все дзвонить і питає шо робить той зубастік, який зубчик, чи білий чи великий. Да.... а я думаю як то вже діяти вечером... Ото здурила...

Олька
01.04.2008, 13:50
Да.... а я думаю як то вже діяти вечером...

:D може до вечора вилізе?

Квіточка
01.04.2008, 14:13
Я теж вже над цим подумую....Іншого виходу не бачу...

nirvanka
01.04.2008, 16:56
Якби не форум, то і не згадала б про 1 квітня :D От я "любопитна Варвара" :D Сама себе забанила :D Весело і не дуже, але то вже таке..
День почався, як останнім часом починається кожен вівторок і четвер, візитом у ВВІР (зі мною там вже тітоньки вітаються :D). Паспорту ще нема, переїзд знову переноситься.. Через це не встигла на 2 весілля і можу прохлопати роботу, але кого то там цікавить? :mad:
Купила чоловікові диск нашого (тобто франківсього) панк-гурту Фліт, бо чоловікові так вони сподобались, що вирішив купити їх диск. Сказав, що буде популяризувати укр. музику серед поляків! :clapping: :naci: :)

Maryasik
01.04.2008, 17:06
Якби не форум, то і не згадала б про 1 квітня :D От я "любопитна Варвара" :D Сама себе забанила :D Весело і не дуже, але то вже таке..
День почався, як останнім часом починається кожен вівторок і четвер, візитом у ВВІР (зі мною там вже тітоньки вітаються :D). Паспорту ще нема, переїзд знову переноситься.. Через це не встигла на 2 весілля і можу прохлопати роботу, але кого то там цікавить? :mad:
Купила чоловікові диск нашого (тобто франківсього) панк-гурту Фліт, бо чоловікові так вони сподобались, що вирішив купити їх диск. Сказав, що буде популяризувати укр. музику серед поляків! :clapping: :naci: :)

А не пробували в обласний Увір підійти написати заяву , щоб прискорили. Або до начальника Уввіру на прийом..

nirvanka
01.04.2008, 17:27
А не пробували в обласний Увір підійти написати заяву , щоб прискорили. Або до начальника Уввіру на прийом..
Я написала заяву начальнику обласного (чи якого там) ВВІРу і оплатила квитанцію на прискорення (і взагалі віддала всю зарплату тим тітонькам), але через тиждень вони дали документ, який треба було занести в податкову, щоб там завірили, а потім через 3 дні з податкової я назад їм віднесла її.. То все затягнулось. Та і так як вони там працюють - кава-телефон-подружки.. :n:

Panadolka
01.04.2008, 17:49
Танюш, а шо сталось? Може ти вже десь писала, а я пропустила?

Та от маю страшну проблему з великими нігтями на ногах....після пологів почали мені вростати...промучилася так майже рік (вирізала собі сама:( ). То така страшна біль: нічого неможливо взути, десь як на ногу хтось стане, то просто катастрофа. Про каблуки взагалі забула....а так хотілося взути гарні чобітки.... А потім не витримала і пішла до лікаря, він подивився і сказав, що треба вирізати нігті. Вирізали на двох ногах (перші два дні взагалі не ходила). А потім стало легше, рана зажила і вже взагалі не боліло, і взути можна все. А тут ніхоть практично виріс і почав мені знову завертатися (на лівій виріс нормально, а на правій - халепа):( :( :( :( Незнаю що буде далі.

шахрай
01.04.2008, 18:02
Та ,правду мені казав:cowboy: Пупер за ЛФ,яким він стає...
Просто жах:shutup:
А я знайшов безкоштовний Нет за американські гроші:clapping: ...

Олька
01.04.2008, 18:05
Та і так як вони там працюють - кава-телефон-подружки..

Оце точно, мені взагалі малу під моїм прізвищем написали, а вона на чоловіка прізвищі. Так що я з ними також навоювалась!

nirvanka
02.04.2008, 16:00
Вчора розводила домашніх - сказала, що документи будуть готові за 2 дні і в п'ятницю переїжджаю до Польщі.. Невдалий був жарт :( Хоч вони і так давно знали, що я їду, але так засмутились! Напевно тільки вчора усвідомили, що я поїду.. :( Чуть не плакали.. Тому я довго не трималась і зізналась, що то був жарт.. Вони наче з полегшенням зітхнули, хоча що ті пару днів змінять?

Nadijka
02.04.2008, 19:05
Та от маю страшну проблему з великими нігтями на ногах....після пологів почали мені вростати...промучилася так майже рік (вирізала собі сама ). То така страшна біль: нічого неможливо взути, десь як на ногу хтось стане, то просто катастрофа. Про каблуки взагалі забула....а так хотілося взути гарні чобітки.... А потім не витримала і пішла до лікаря, він подивився і сказав, що треба вирізати нігті. Вирізали на двох ногах (перші два дні взагалі не ходила). А потім стало легше, рана зажила і вже взагалі не боліло, і взути можна все. А тут ніхоть практично виріс і почав мені знову завертатися (на лівій виріс нормально, а на правій - халепа) Незнаю що буде далі.
О в мене такі ж проблеми були, але до вагітності... Робили 2 операції...Справді не самі приємні відчуття!!! Співчуваю...

Alias
02.04.2008, 21:37
А в мене вчора ранок почався з того, що я сама себе забанила(теж любопитна Варвара)..було і смішно і злилась на себе, що не можу нічого написати.таке відчуття дебільне.Нікого не розіграла і мене теж. такий собі ніякий день.максим прихворів. то не було бажання його розцгрувати.
А сьогодні в гості зайшла подруга . яку я дуже давно не бачила і якій була дуже дуже рада.так файно посиділи. поговорили.Вона живе в севастополі, запросила нас в гості.Може вдітку поїдемо на кілка днів.

Panadolka
02.04.2008, 22:20
О в мене такі ж проблеми були, але до вагітності... Робили 2 операції...Справді не самі приємні відчуття!!! Співчуваю...

А зараз як? Вже не завертається? Може маєш якісь домашні методи?

lotr_an
02.04.2008, 22:34
А зараз як? Вже не завертається? Може маєш якісь домашні методи?

я дуже перепрошую але шановні форумлянки отота розмова, яку ви так файно тута ведете, так вже дійсно стосується теми "Звичний день"? :)

Памятаєте той мій пост? http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=238690&postcount=1284

так ось та неприємна подія, що сталася і про яку я далі нічого точно не можу розповісти - закінчилася найприємнішим і спокійнішим чином. скандалу не було, людина що була на Топольній не надто сильно постраждала і в цілому інцидент вичерпано без наслідків для тих людей і організації про яку йшла мова в тому моєму пості. Ура :)

консультант
02.04.2008, 22:52
День пройшов спокійно. Хрущі ще не літають і риба не клює...

Маруся-мама
03.04.2008, 04:32
Дні тепер у нас жахливі... новий босий жити не дає.
Что оні нє дєлают, нє ідут дєла...
Відно у суботу іх мама роділа...

Ось мене мама народила в суботу.

Anyuta
03.04.2008, 11:06
Були в лікаря... казав не чіпати "кісточку", що все нормально...не тре мене під ніж класти:):):)
Тож після весілля будемо з Коханим працювати!:):):) над створенням дитинки:)

Romko
03.04.2008, 11:10
Ось мене мама народила в суботу.
А я не пам’ятаю...
Судячи зі всього...в понеділок...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaheul.gif

nirvanka
03.04.2008, 14:44
Наступний звичайний день, що почався з відвідин ВВІРу (доводиться його відвідувати, бо якщо до них дзвонити, то рідко хто бере слухавку, а якщо і бере, то відразу кладе..). Як завжди - купа народу, у віконечку нікого нема в роб. час, паспорту мого ще нема.. Не сварилась, вирішила почекати поки паспорт буде на руках, а тоді вимагатиму назад повернути гроші (марна справа, але спробувати варто..).
Потім ходила по інших справах, пов'язаних з переїздом, знайшла де дешевше зробити страховку, це втішило :) Але таки довелось купити шоколадку для остаточного заспокоєння нервів :) Життя продовжується! :radist:

Boris_Kiev
03.04.2008, 18:25
Веселий день був 2 квітня (коли я ввечері мав зустрітися із Сявичем).

Десь по обіді ми з колегою поїхали на телевежу, зробити невеличку роботу в приміщенні на висоті 75-80 м.
Ще знизу побачили, що з ліфтом щось не те (клинять зовнішні двері). Думаємо - може біс із ним, робота не термінова, приїдемо завтра ?
Але колега якось похитав двері - вони нормально відчинилися - зачинилися. Ще раз тисне на виклик - теж нормально. Поїхали. Роботу виконали, попросили відповідального співробітника ("біля-телевежного") винести нам перепустку на вивіз апаратури. А ліфт - стоїть мертво.
Викликаємо механіка - відповідає "чекайте до 6-ї - буду спускати людей малою швидкістю в ручному режимі!".
Весело ! Пан з перепусткою уходить о 17:30. Сявич із Маюнкою гуляють, очікуючи, коли я до них приєднаюсь.

Місцеві техніки кажуть - спускайтеся вантажним ліфтом. а потім 15 метрів - трапом (внутрішнім).
Ага, знаю той трап - усе вимазано солідолом. Навіть якщо позичити халат - все одно три дні треба вивітрювати одяг. От би Маюнці спободалося те "амбре"!

Наїжджаємо на начальство.
Механік заліз на дах кабіни і, тицькаючи якісь технологічні кнопки, зі швидкістю 10 метрів за хвилину піднявся на наш рівень і так же нас "опустив".
Покаталися ! Водій каже - не проб"юся до офісу, години пік. Відправив його з дорогоцінною апаратурою додому, а сам на метро - в офіс - і до Сявича з Маюнкою.

Ну про інше ви вже читали розповіді.

Нажаль, сьогодні, 3 квітня, ані я, ані Маюнка не зможемо приділити увагу Іспанці. Точніше, двом Іспанкам. :)
А жаль ! Дівчатка мені сподобалися, веселенькі.

До речі про телевежу: вгадайте з трьох разів, яку службу було найважче спроектувати, не маючи умов для експерименту?

От і не вгадали! Туалет на висоті 192 метри.

Уявіть, як "воно" летить, летить, лети-и-и-и-и-и-ть ! Шмяк !

Отож і придумували різні хитрощі силами кращих фахівців військово-промислового комплексу.

Маруся-мама
05.04.2008, 06:52
А я не пам’ятаю...
Судячи зі всього...в понеділок...
Та де то всьо годен памітати... та щей при такім розкладі карт :(:( :(

Додано через 51 секунду
Бос мене мучить і надалі, тому дні невеселі.

Зараз готуюсь до уроку мови в першому класі - вчительку буду заміняти :)

Малявка
05.04.2008, 21:29
щось останнім часом настрій підводить... цілий тиждень здавала в політесі різні реферати-лабораторні-індивідуальні - мінінгіти, а не наука. Зате тішить, що здала все гарно. А ще у мене вперше був талон!:D Не гордість, звичайно, зате знаю, що це таке:), правда, то лише перездача іспиту за перший курс (гріх молодості:o ). От тепер мені відкрита дорога до диплому із відзнакою.:cowboy:

маюнка
05.04.2008, 23:28
От тепер мені відкрита дорога до диплому із відзнакою.

Зате тішить, що здала все гарно
розумниця:)

а мені деканат сказав:"не підведіть, ми замовили в поліграфії червоний диплом. так що маєте здати курсову та всі іспити на "відмінно", щоб не було проблем із друком нового диплому". я посміялась,але промовчала, подумавши, що ліпше хай оцінки ставлять нормальні,а не "попереджають".

сьогодні поприбирала, мала заняття з 2 ученицями, була у церкві - хор виступав так файно- слів немає передати))
потім вдома помила волосся, мамі волосся пофарбувала,вигадала звання для одного форуму, а тепер відпочиваю. окрім всього запланованого на завтра іду на концерт Кубанського казачого хору). має бути гарно. іду в національній вдяганці...

Женічка
06.04.2008, 01:09
а у мене був звичйний день, тукий, як усі, навіть трохи нервував, щось донечка вранці була капризна, не слухала ні одного слова(так вона робить майже завжди), а під вечір принесла мені купу втіхи, згамала три котлетки, майже всю порцію пюре. ну хіба треба ще щось мамі для щастя???:D

Малявка
06.04.2008, 12:42
розумниця:)

:shy: ой, та не встидайте мене, просто повезло, що все так вдало склалося.
якщо чесно, то я захоплююсь Вашим інтузіазмом і працьовитістю:clapping:

Alias
06.04.2008, 13:32
Я захворіла:(Нічого не хочеться, всі і все дратує...:(

Nadijka
06.04.2008, 13:54
Нічого не хочеться, всі і все дратує...
Если в сердце тоска,
Если слезы в глазах,
Если в душу закралась печаль,
Будь как камень тверда,
Будь назло весела,
Вот для жизни
Простая мораль

Я захворіла
http://i045.radikal.ru/0804/f0/249b872f5371.gif

нталька
06.04.2008, 14:33
А я поклала своїх чоловіків спати вдень (татові довелося за компанію з синочком лягти), а зара заходжу подивитись як там, а вони обидвоє в однаковісіньких позах сплять :) так мило. Бігом камеру схопила, щоб то зафіксувати. Тепер сижу вже хвилин 15 посміхаюсь з того їхнього сну :) Такі маленькі радощі роблять гарним звичайнісінький день. :)

Alias
06.04.2008, 18:01
Дякую, Надійко:)
не люблю хворіти, і де підчепила цю простуду? Аж зло бере.

пупер
06.04.2008, 19:40
не люблю хворіти, і де підчепила цю простуду? Аж зло бере.
ех, як шкода, що ви ще не одружені!... http://levus.info/smile/cray.gif

є народні ліки: літр чаю з калиною і ніч під периною або (це більш дієво) 100 грам горівки з перцем і "грілка на всю ніч"....

аліас, можна скористатися першим методом... http://levus.info/smile/smile.gif

Alias
06.04.2008, 20:38
ех, як шкода, що ви ще не одружені!...

ще й як шкода!:)

літр чаю з калиною і ніч під периною
калину замінила на малину:)

Nadijka
07.04.2008, 00:56
калину замінила на малину
А перина??? Це ж треба супер гарячого чайку з малинки і накритись...отоді буде ефект!!!

Boris_Kiev
07.04.2008, 18:13
Дістала людина, якій не можу відмовити - скачай фільм.
Знайшов на рапідшарі, але не сидіти же мені щоразу по 1,5 години для поновлення доступу !
Зараз під рукою 2 компи + проксі. Качнув три частини, поміняв адреси.
Ще порції. Хотів ще з віддалених компів зайти - а там паразити нескінченну чергу скачують. В робочий час, блін ! :)

syavych
08.04.2008, 09:09
Шеф поїхав до Кийова (тепер його черга :)), то ж будете сьогодні цілий день терпіти мене на форумі :borat:

Boris_Kiev
08.04.2008, 11:09
Шеф поїхав до Кийова
Сподіваюся, "ужинать и танцевать" шефа не потрібно ? :) :) :) От якби Шефіня... :)

syavych
08.04.2008, 11:54
Сподіваюся, "ужинать и танцевать" шефа не потрібно ? От якби Шефіня...
Нєє, у нього "своя форумівка" :)

Anyuta
09.04.2008, 16:21
Навчання, навчання, навчання:(
нема часу в форумі посидіти:(
ще й на вулиці так гарно... от тепер справді ВЕСНАААА!

Скорпіоля
09.04.2008, 17:14
Отже мій сьогоднішній звичний день:
Встала, смачно поїла, при цьому слухаючм весняний спів за вікном.
Подумала, чим же зайнятися далі.. Вирішила зробити приємне сім"ї і заощадити здоров"я мамі - поприбирала .Півгодини дивилася то на сонечко і хорошу погоду, то на свій гардероб. Вибрала хороше вбрання і попрямувала на навчання.
Друзі мен зустріли щасливими і щирими усмішками. олег кілька разів кидав на мене погляд своїх темних очей. Кожен раз намагався поговорити. Це мене вельми потішило. І навіть прокол на англійській видався мені пустяком.
Зараз після відпочинку та трьох параграфів з історії у мене все ще здається, що сонечко недарма світило мені так яскраво. Посиджу трішки в форумі і піду прогулятися.

Щасливий той, хто вміє бути всім заволеним.
Ж. Сюард

:radist:

Alias
09.04.2008, 17:33
Щось останнім часом у мене якась "чорна смуга"..захворіла.ще від одної хвороби не відійщла так інша причепилась.була у лікарні .діагноз алергічний дерматит.Від чого , не розумію?Вся в червоних плямах, чешеться....настрою зовсім немає...Хотіла на кілька днів навіть на ЛФ не заходити..але не можу...то вже як наркотик
А надворі весна, так тепло, гарно, на клумбах тюльпани з нарцисами зацвіли.Красота!

nirvanka
09.04.2008, 17:38
Мені теж весна принесла хороший настрій :) Нарешті перейшла на літню гуму (на кросівки). Відчуття легкості :y: Та і куртки вже легші, весняні.. А вдень можна і без куртки по вулиці іти :) Теплінь!! :)

Romko
09.04.2008, 20:51
Жодного просвітку, жодної шпари.
Тьмяно. Хоч виколи око — темно.
Марне чекати. Вибуду кару.
Ждати даремне… Ждати даремне…

lotr_an
09.04.2008, 23:37
Жодного просвітку, жодної шпари.

Гарно але сумно, сумно але гарно!

Romko
09.04.2008, 23:44
Гарно але сумно, сумно але гарно!
Звичний день...

TVgirl
09.04.2008, 23:48
Та вже ніч...

lotr_an
10.04.2008, 00:09
Вибуду кару.

а мені це стійко читається "Вибуду карму" :)

Romko
10.04.2008, 00:16
а мені це стійко читається "Вибуду карму"
Це Стус писав...
Може він мав карму на увазі?
Можливо,можливо...
Правда,не у форумному значенні...

lotr_an
10.04.2008, 22:55
весь вечір був на "Аїді"

в цілому позитивні враження. сцена мала фантастичне оформлення!

але скажіть мені будь ласка навіщо в опері яка і так під чотири години за тривалістю оце 10-20 хв. "любиш-люблю, а наше кохання буде жити вічно, так і завтра і післязавтра і після, після..." і так 15 хв.!!! тому чесно скажу два рази за оперу спав.

Nadijka
10.04.2008, 23:34
Людоньки,а в мене сьогодні фантастичний звичний день...я сьогодні відірвалась з чоловіком на концерті Скрябіна...відірвалась так як не робила цього ще з часів коли була підлітком...Концерт - СУПЕР...Кузьма - СУПЕР, Пающіє труси - (якби не фанєра) Супер...

Бачила Dimalozzа...дуже хочеться побачити його фотки з концерту...
Доречі, першим Діму побачив мій чоловік...я була в шоці!!!

Іспанка
11.04.2008, 18:15
день в мене сьогодні просто "шикарний"...сьогодні діти просто подуріли-ніц вчитися не хочуть.навіть мої малюки з 5 класу,які завжди все вчать і спокійно сидять на уроці, не підготувалися як слід,та ще півуроку мусіла їх заспокоювати. з 6 класом писала контрольну-жах повний:mad: :mad: діти зовсім не вміють себе поводити.вивели мене сьогодні начисто.вже їм канікули в голові..мені в принципі теж,але ж треба мати якесь терпіння-я ж працюю,а не халявлю..
ну робота то таке-відпрацювала і додому..найгірше було потім..ішла я до своєї малої на репетиторсво.заходжу в під"їзд,а там на зустріч мені вибігає величезна собака і починає гавкати і ледь на мене не кидається.я чуть не вмерла зі страху бо дико їх боюся(мене колись в дитинстві така ж велика собак5а сильно покусала).як на зло в під"їді нікого нема,собака от-от на мене кинеться і роздере на шматки..в той момент думала що вмру зі страху.:( :( я закричала і мама моєї учениці вибігла разом з сином,відігнали собаку.якби вони б вибігли на пару секунд пізніше,я тут зараз не сиділа і не писала.виявляється,то була собака їхніх сусідів-наркоманів,які тримають її закритою на балконі,не випускають гуляти,часто не годують ше й б"ють,а як їдуть кудись на кілька днів,то випускають на вулицю.тоді ніхто в під"їзд не може ані зайти ані вийти-вона на всіх кидається:( :( і нема управи ні на них ні на їнього пса.а в під"їзді купа діток маленьких живе...жах просто..ото сиджу зараз за компом.,п"ю валеріанку..ше досі відійти не можу..і як на зло вдома нікого нема:( :( :( от такий сьогодні в мене день..

4okoljadka
12.04.2008, 00:42
Пів дня сумувала, потім дійшло, що треба зателефонувати до якоїсь хорошої людини, зателефонувала -- поговорили про-все-ні-про-шо і наступного пів дня тішилась( теж без конкретної причини). Але, імхо, тішитись без конкретної причини набагато приємніше, ніж сумувати. :)

весь вечір був на "Аїді"
а я ходила на "Аїду", коли дізналась, що поступила в універ, в такий спосіб "відсвяткували" поступлення. Такі гарні спогади...

lotr_an
12.04.2008, 02:36
Але, імхо, тішитись без конкретної причини набагато приємніше, ніж сумувати

...з конкретної причини...

4okoljadka
13.04.2008, 23:44
...може й так... :)

пупер
14.04.2008, 00:16
13-у серію "втечі з в’язниці" подивився........ http://levus.info/smile/cray.gif

Doc.
14.04.2008, 08:24
“В который раз лечу Москва - Одесса, -
Опять не выпускают самолет.”
Прямий рейс до Лос Анжелосу, мало того, що затримали виліт на десять хвилин, так ще бачу що літак заходить на посадку..., а мені туди не потрібно...

http://img231.imageshack.us/img231/9320/foto023qs2.jpg (http://imageshack.us)

http://img73.imageshack.us/img73/6549/foto023ue5.jpg (http://imageshack.us)

Іронія долі, додаю пару, думаю в яке казино їхати зривати куш: Palazzo?, Venetian?, Paris?, Imperial Palase…? ... .

lotr_an
14.04.2008, 10:58
думаю в яке казино їхати зривати куш:

Монтесіто :)

маюнка
14.04.2008, 12:23
мене вчать вивчати зоряне небо.))
ще знайшла форум дельтапланеристів, тепер буду вивчати. влітку маю полетіти.
зранку поприбирала вдома, збираюсь на пари. у середу - наукова конференція в університеті - день пропав...то завжди так довго( але ж я беру участь.
завтра маю у друга забрати тушканчика собі одного.скоро Великдень!:):):):):):):):):) ура!!!!

Зануда
14.04.2008, 12:47
Підйом! 8 ранку - прихід медсестри на черговий укол. Кожен раз дивуюсь, яка в мене мужня дитина. Ці ліки такі болючі, а вона зуби затисне і терпить.
9 ранку - плановий прийом ліків. Всі дозуються по 15 крапель, як змовились. Дві мої манюні стоять, розкриваючи по черзі ротик і після кожного прийому питають чи то вже чи ще ні?
9.30 - сніданок.
10. 00 - миття посуду, прибирання. Думаю вже час сховати зимове взуття. Паралельно вмикаю комп. Дивлюсь що нового на форумі. Перекидуюсь в асі кількома словами з чоловіком.
Потім буде обід, покладу дітей спати і посиджу на форумі. Потім похід в поліклініку, щоб продовжити лікарняне. Вечеря.
20.00 - прихід медсестри на черговий укол.
Гора посуду. Татусь бавиться з дітьми на компі в розвиваючі ігри. А я варю кашу.
22.00 - C.S.I. Діти сплять можна і серіал улюблений подивитись.

nirvanka
14.04.2008, 12:49
Вихідні пройшли дуже гарно :) Приїхав чоловік і новий об'єктив для макро. Тішилась обома по черзі :D Гуляли в центрі, ходили на піццу, були в ботанічному саду (я відривалась з новим об'єктивом!! :radist:), на Личаківському.. Погода була дуже гарна, але страшенний вітер.. Сьогодні нежить :( Лишилась вдома похворіти. Берусь розбиратись з фотками і форматом РАВ, поки є вільна хвилька..

Doc.
15.04.2008, 07:08
Монтесіто
є таке, ще містечко в Санта Барбара каунті, дуже затишне, чого не скажеш про Лас Вегас.:suicide:

syavych
15.04.2008, 08:47
ще містечко в Санта Барбара каунті
А хіба то не в районі "с"? :)

Alias
15.04.2008, 09:27
Вже котрий день б"юся над проектуванням дитячого майданчика, навіть твто підключився, допомагає в кресленнях:)
Алергія моя не пройшла досі.Вчора майже весь день провела в лікарні.Того лікаря в якого я була раніше -не було.Інший прийняв і сказали , що діагноз поставлений невірно і лікували теж не тим. чим треба.Ну що сказати про лікарню і лікарів? Бардак!Справжнісінький.Нікому нічого не треба.Повідкривали свої приватні кабінети, а на роботу ходять тільки для того, щоб підбирати собі клієнтів.
На вихідних не могла до компу підійти..то наталка з курсовою, то тато з документацією.П"теро в квартирі і всі не байдужі до нету :))
18 квітня у мами ДН, ломаємо голову над подарунком.Иптати про те, щоб вона хотіла -марна справа.Страшенно не любить запрграмованних і замовлених подарунків.Любить багато квітів і сюрпризи.

Doc.
16.04.2008, 07:37
А хіба то не в районі "с"?
Ні, то перед якщо їхати до Св. Франциска, і зразу після якщо до Цариці Ангелів по 101 магістралі... :)
П.С. Вчора був землетрус.

Малявка
16.04.2008, 10:10
Дощ цяпав цілу ніч. І зранку ледве сповзла з ліжка. Мрію здати сесію пошвидше, бо вже мене той політех дістав, таке враження, що деякі викладачі вважають, що студенти то не люди і їх не треба поважати:mad: . Зараз так би хотілося вдома засісти під ковдрою з цікавою книжечкою і ні про що не переживати..

Lady
16.04.2008, 11:10
Дощ цяпав цілу ніч. І зранку ледве сповзла з ліжка.

І зараз падає. Теж ледве стала зранку, напевно так погода впливає, зараз собі зроблю запашну каву, трохи себе цим підбадьорю.

Alias
16.04.2008, 11:14
зроблю запашну каву, трохи себе цим підбадьорю.
А мені щось і кава не допомогла...вся така розбита....настрою немає.Наче ж все добре, ніяких проблем..а так чогось сумно.Всю ніч страшенний вітер бився в вікна.Погода осінньовесняна.Холодно, опалення вчора відключили.
О! Сонечко виглянуло...і знову заховалось:(

Lady
16.04.2008, 11:26
А мені щось і кава не допомогла...вся така розбита....настрою немає

Я теж розбита і невиспана. Що нескажеш про моїх малих, з самого ранку бігають, скачуть, дуріють :crazy: ніяка погана погода на них не впливає, завжди дивуюсь де діти стільки енергії беруть :radist:

Малявка
16.04.2008, 11:50
Теж вирішила попити кави, воно якось морально трохи зігріває..

Зануда
16.04.2008, 12:06
Сьогодні виспалась, як ніколи!Встала о 9.40
Ніхто мене не чіпав, бо я грипозна...пожаліли. тепер от присіла на хвильку біля компутера, але відчуваю, що вже піднімається температура. На вулиці лиє дощ, а мені ще йти в поліклініку продовжувати лікарняне:suicide:

ТОТО
16.04.2008, 12:21
А я обожнюю дощі, навіть коли немає потреби кудись йти.За парасольку та і на вулицю.То у мене з дитинства, така собі дощова хвороба.Ось і зараз піду бродити по вулицях поки не змерзну.А потим зайду кудись и буду пити каву,дуже запашну,та буду дивитися на дощ за вікном, як краплі сповзають по склу. !!Це так классно!!:rolleyes: Так життя просто чудово!!:p :p :p

lotr_an
16.04.2008, 12:27
А я обожнюю дощі, навіть коли немає потреби кудись йти.За парасольку та і на вулицю.То у мене з дитинства, така собі дощова хвороба.

Its raining girl, halleluiah
Its raining girl, halleluiah

Boris_Kiev
16.04.2008, 13:17
Їду за ліками від пана Тітієвського для Ромчиної дочки.
Контактна особа призначила рандеву десь вглибині міської психлікарні.

"Якщо загину - вважайте комуністом". (С)
А якщо не загину - не вважайте ! :)

Про всяк випадок треба дістати сокиру з багажника...

Lady
16.04.2008, 13:40
"Якщо загину - вважайте комуністом". (С)

будем вас вважати героєм :)

нталька
16.04.2008, 13:50
незвичайний день для мене сьогодні :) Бо даавно вже не було так, щоб з ночі і до такої години йшов дощ без перестанку. Ходимо гуляти з масиком за будь-якої погоди, а сьогодні не пішли. Певно, вважали б мене повною варяткою, що дитину витягла на вулицю. Справді, сиро і неприємно. А дома навіть не знаєш за що взятись... Одні сподівання, що навечір доща не буде і .. на вулицю:) :)

Boris_Kiev
16.04.2008, 15:06
Я живииииииий!

Привіт від київських психів !

Запаркувався біля веранди. Чую металевий стукіт з веранди. Стоїть молодий "бичок" і чимось, що тримає в долоні (схоже, кришечкою від пива) з усієї дурі лупить по металевим перилам. Мабуть хоче розплющити. А вболівальники спостерігають.

Переїхав до більш тихого місця. Швиденько взяв ліки. І хтось (мабуть такий велиииикий пес) справив малу потребу прямо на ручку від дверцят.

Обійшлося !
Так і лишився безпартійним !

Ірена
16.04.2008, 19:06
знов приревнувала чоловіка до минулого - виплакалася, а в нього боліло серце:(
сиджу і думааю: ну не дурепа... сама псіхована, нащо ж його доводити?

а потім він бере і каже, що у знайомих народилася трійня - три дівчиники!!!! то я така рада! вже й все забула. кажу: а чого ж ти мовчав?:radist:

lotr_an
16.04.2008, 20:18
день важкий - дощовий. я якийсь розгублений... замучений...

треба лягати раніше спати

Додано через 1 годину 28 хвилин
зараз хочу зробити маленьке весняне відео і викласти тут на форумі :) оце написав - сказав "А" то вже буду змушений доказати "Б" до кінця :)

Додано через 3 години 10 хвилин
так вже маже доробив. але троха заглючив Пінакле - шоб йоиу добре було - здається зберігся :)

скоро увидите. правда зірок з неба не хапаю, але...

Додано через 3 години 44 хвилини
уже доробив. перекодовується. потім ще на ютубу підгружу.

Додано через 5 годин 4 хвилини
отже, обіцяне відео :)

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=291933&postcount=19

надіюсь вам сподобається!

Олька
17.04.2008, 14:04
:D Мене чоловік сьогодні зранку спитав хто забере малу з садіка, а я з просоння ляпнула "мамату!" Ото мене накрило на ЛФ!!

Espert
17.04.2008, 14:42
Щойно прийшов з універу... Де знову пересвідчився, що толку з нього мало, а треба він лише для папірця... нічого там не навчать. Все що треба, треба вчити самостійно... Вдома... А то там один прийде кричить, що в нього найпотрібніший предмет... За ним другий... третій... І так кожен день...:cowboy:
А толком не вчить жоден з них...:n:

Nadijka
17.04.2008, 14:44
Щойно прийшов з універу... Де знову пересвідчився, що толку з нього мало, а треба він лише для папірця... нічого там не навчать. Все що треба, треба вчити самостійно... Вдома... А то там один прийде кричить, що в нього найпотрібніший предмет... За ним другий... третій... І так кожен день... А толком не вчить жоден з них... http://casa-latina.ru/s/s/icon_25.gif http://casa-latina.ru/s/s/icon_26-.gif

Alias
17.04.2008, 14:59
Хололдний весняний день.Втекли з пар , щоб побачити розкопки могили.
Біля нашого корпусу недалечко старе кладовище, вночі хтосб почав розкопувати могилу.Видно їх злякали. бо на місці залишились лиш рукавички.Хтось викликав ментів.Приїхали (не знаю хто ) почали розклпувати...дістали труну , таку гарну, сіру, на різблених ніжках з янголами на кришці.Дата поховання приблизно 1801-1810 рік.Щось там міряли, записували..погрузили на машину і повезли.Наталка моя навіть фотографувала.
Прийшла додому, зігрілась чаєм ..а ще на моєму інжирчикові, з"явились три інжирчика.Вони такі смачні коли достигнуть:)

нталька
17.04.2008, 15:53
Щойно прийшов з універу... Де знову пересвідчився, що толку з нього мало, а треба він лише для папірця... нічого там не навчать. Все що треба, треба вчити самостійно... Вдома... А то там один прийде кричить, що в нього найпотрібніший предмет... За ним другий... третій... І так кожен день...:cowboy:
А толком не вчить жоден з них...:n:

Знаєте, як у фільмі "Брат" чи "Брат 2" таксист був, який казав всі люди на дорозі ідіоти, один він правильний...
Звиняйте, такі асоціації виникли.

Маруся-мама
18.04.2008, 04:18
Сота сторінка звичного дню...
А в нас сьогодні жара +20. Ще вчора було холодно і всі ходили в куртках а сьогодні ми повитягали весь літній одяг і діти бігали по-дворі в одних шортиках.
А мала здається перегрілась на сонці, бо вже має температуру.
А я така запрацьована, що мене дитина запитала - мама, а чому ти так багато працюєш?

Panadolka
18.04.2008, 14:12
Наталка моя навіть фотографувала.

А поділитися з нами не хочете?

nirvanka
18.04.2008, 14:36
Мене чоловік сьогодні зранку спитав хто забере малу з садіка, а я з просоння ляпнула "мамату!" Ото мене накрило на ЛФ!!
А мені приснилась Надійка :D Десь між снами промайнула кадром: усміхнена, світле пряме волосся, стрижка під каре..
Надійко, привіт! :)

Nadijka
18.04.2008, 14:41
А мені приснилась Надійка Десь між снами промайнула кадром: усміхнена, світле пряме волосся, стрижка під каре.. Надійко, привіт!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_49.gif цікаво, і шо це я у ваших снах забула?!

nirvanka
18.04.2008, 14:43
цікаво, і шо це я у ваших снах забула?!
Не знаю :D Мені просто з'явилось Ваше усміхнене обличчя і все :) Не пам'ятаю більше нічого..

Nadijka
18.04.2008, 14:44
Мені просто з'явилось Ваше усміхнене обличчя і все ну от сижу і посміхаюсь...

Alias
18.04.2008, 15:03
А поділитися з нами не хочете?
Покажу,тільки чи буде це цікаво іншим? Все ж розрита могила, труна..Наталка вчора як передивилась на фотоапараті ті знимки, то потім спати не могла.Каже , що там нога в черевикові виглядувала.Бррррр!

lotr_an
18.04.2008, 18:21
Каже , що там нога в черевикові виглядувала.Бррррр!

таке житє... спочатку ходиш любуєшся - черевиками, потім хтось через 200 р. дивиться на твій черевик і пів ночі спати не може... показуй.

Doc.
21.04.2008, 07:32
Такий- сякий день, вірніше пів дня, бо першу його половину проспав..
Хороші новини: "Гудбай Америка оооо o..." :radist: лечу в Барбадос... ні, в Трінідад, вічно путаю. Погані, мене там ніхто не чекає і завтра понеділок:mad:

Alias
21.04.2008, 09:16
Нарешті вихідні закінчилися.не люблю їх...Всі рвуться до компа, всім все треба.
У п"ятницю святкували мамине ДН .надарували їй тюльпанів які вона любить,.Ми з Наталкою вазочку, таку як вона хотіла.а от татусь з подарунком запізнився.Сказав, що пізніше купить бо зараз трохи напряг з фінансами, тож відбувся квітами.
В суботу мама , наталка і я ходили "на природу":)Ходили на річку.Місця дуже гарні, але стільки сміття, що просто жах!Настільки все забруднене..пластикові пляшки, пакети, ..сміттєзвалище справжнісіньке.Дійшли до парому і вирішили переправитись на другий берег.Паром з"єднує два села:Костянтинівку(наше місто майже наполовину вже її з"їло )і Богданівку.
От де красота! Йшли вздовж берега рцчки.Там заповідна зона гранітно-степового Побужжя.Величезні брили граніту покриті мохом піднімаються високо вверх.Пташки співають(я собі на тлф навіть записала)під ногами килим з трав і квітів....а який аромат від квітучих диких груш і яблунь! не можна передати!.І чисто там...ще наші міські не загадили цей берег.Мабуть через те, що треба спочатку їхати машиною , потім на паромі .А пішки -далеко.
Повертались ми коли вже темніло.Насилу ноги волочили.:)Зморені і задоволені.
Всю неділю креслила , ще й тата підключила:)Те макетування мене вже дістало!Один невірний рух , помилка на 1 мм і треба переробляти.Ну нічого, залишилось вже зовсім мало.

nirvanka
21.04.2008, 23:33
Напишу про фото-квест (http://www.krotus.org/index.php?id=13), в якому я брала участь у суботу.

Наша команда - я і два однокурсники (Макс і Вадік). Було надзвичайно весело і цікаво! Спочатку ми знімали як скейтбордист читає газету в польоті (http://www.krotus.org/fileadmin/snapshot/ss5/16_2.jpg), потім пішли в Стрийський парк фоткати білочку. Виклали стрілку на асфальті (так треба було для завдання) і кликали білочку. Після довгих старань нашу операцію провалили собаки, які накинулись на білочку, яка була за кілька метрів від нас! :( Ми перенесли стрілочку в інше місце, але тамтешнім білочкам було не до нас :shy:

Потім ми пройшлись центром, зробили кілька кадрів (http://www.krotus.org/fileadmin/snapshot/ss5/16_4.jpg).. І поїхали в парк біля перехрестя Личаківської і Пасічної, бо там білочки більш людяніші :) На наш поклик відгукнулись відразу кілька звіряток і ми всіх з радістю пофоткали (http://www.krotus.org/fileadmin/snapshot/ss5/16_5.jpg) :radist:

Наступний кадр (http://www.krotus.org/fileadmin/snapshot/ss5/16_1.jpg) ми зробили швиденько під вікнами Макса (http://files.myopera.com/nirvanka/albums/511007/IMG_2918_S.jpg), бо дуже зголодніли!
Після перекуски ми продовжили. Для наступного кадру (http://www.krotus.org/fileadmin/snapshot/ss5/16_3.jpg) Максу довелось викупатись в молоці, та і мені трохи перепало, адже я фоткала стоячи у ванній (на жаль, ванна була мікроскопічного розміру і ми всі ледь помістились!).. Зробили ще одну фотку (http://www.krotus.org/fileadmin/snapshot/ss5/16_6.jpg) і почали процес вибирання фоток (це було найскладніше!)..

Тепер чекаємо на результат. Сподіваємось наше безумство оцінять :)

карапуз
22.04.2008, 00:09
Погода-чудо!:)
Пішла гуляти з синульою.http://fun.nashcat.ru/smiles/tsmile/kid/t6126.gif
Познайомилась з Горобчиком та її маленькою красунечкою Софійкою.http://fun.nashcat.ru/smiles/rsmile/pozitive/p0111.gif
Поговорили про діточок ,форумчанів :shutup: і звичайно - погоду.:cowboy:
Дуже було приємно ,що в реалі вона така ж приємна та цікава людина.http://fun.nashcat.ru/smiles/rsmile/girls/p0427.gif
P.S.От халепа-не запитала як звати.:no: Ну нічого,надіюсь,ще зустрінемось:) .