КПК

Показати повну версію : Звичний день

Сторінки : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Маруся-мама
31.01.2008, 21:50
в гамериці?..
угу...
мабільний http://kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_92B.gif

пупер
31.01.2008, 21:57
угу...
мабільний
уж лучше ви к нам..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Liliyah Romanova
01.02.2008, 01:12
Поки Лілька не бачить я вам показю що я собі п*ю. Дуже добре але дуже калорійне, для любителів шоколаду
Ню-ню. Це позитивно, що Лілька стимул до дієти, але те, що вона стимул до самообману явно мінус. Білянс натури. :D:D:D
Зате я вже знаю, що Марусьці подарувати на ДН, якщо буду знати, коли він. ;)

Liliya
01.02.2008, 15:16
Лілю, привіт .

Я хоч сама тут останнім часом не густо буваю, але вже думала, куди то Ліля пропала.
Головне - щоб настрій оптимістичний був і стан душі радісний. А далі - життя піде само собою, своєю стежинкою, дорогою чи автострадою, важливо тільки встигати ловити мить . І робити дні якомога незвичнішими, якщо вони вже самі маленьких подарунків не несуть.
Щасливенько, Лілю !
Дякую, Черешенько, за Ваші приємні дописи.
Настрій майже завжди оптимістичний, дякую за це тим силам, які мене ним наділили.
З цим випадком з лікарнею, ще раз упевнилася, що наші думки матеріалізуються. Ось я кожного ранку, зкидуючи себе з ліжка, думала, як я хочу заїхати кудись далеко, де мене ніхто не знає, де нічого не треба робити, а просто цілий день валятися у ліжку... Ось і отримала. Тож, шановні, конкретизуйте свої бажання...

Маруся-мама
01.02.2008, 17:07
Ню-ню. Це позитивно, що Лілька стимул до дієти, але те, що вона стимул до самообману явно мінус. Білянс натури. :D:D:D
Зате я вже знаю, що Марусьці подарувати на ДН, якщо буду знати, коли він. ;)

Маруську легко вгадати, бо вона і вашим і нашим то в єдну сторону нахилиться то в другу. http://www.best-of-web.com/_images/080115-125259.jpg

маюнка
03.02.2008, 14:03
вчора день був насичений по-своєму. спочатку ніяк не могла до кінця прокинутись, а потім почала збиратись на День народження до подруги(колись давно ми були дууууууже близькі). зараз вона навчається в РУДН, Москва. приїхала до Києва на канікули. програма: /стіл-слодкий стіл- танці/ мене не надто надихнула, тому вже о 23 я була вдома. настрій був незрозумілий, чомусь рука так і тягнулась в тему "мене тут не буде деякий час...", захотілось піти з форуму. просто піти. не знаю, чому. і не знаю, чому я цього не зробила. може, і варто було.
сьогодні прекрасний сонячний день, прокинулась раніше за всіх вдома, прийняла контрастний душ, набрала для мами ванну з пінкою, поснідали легко і поїхали купувати карнизи в мою та її кімнату. це було дуже весело,як я їх 2,50 і 1,60 довжиною тягла в трамвай і з трамваю. пощастило, хоч народу небагато було. а ще купили в мою кімнату нову люстру!:) (тепер із ЦИМ http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=204567&postcount=16 доведеться попрощатись, але то нічого, з ТОГО я придумаю ще щось. люблю робити зі старих речей нові)

вирішила собі знову гризуна якосгось завести. не вистачає мені цих тварючок.люблю їх....а зараз планую поспати і ввечері вийти на прогулянку зі своїм "подругом", колишнім однокласником. завтра знову починається навчання... шкода, що після сесії в моєму універі немає канікул:(

nirvanka
04.02.2008, 00:15
В мене були такі гарні вихідні!!.. :)

Вчора - висипання, прибирання, візит магазину з фототехнікою (знайомилась з фото-причандаллями), розробка логотипу для фірми чоловіка..
День закінчився романтичним вечором ;) Все було, ну як в кіно - смачнюща вечеря, свічки, святкове вбрання, романтична музика, танці.. Найцікавіше, що до нас з чоловіком одночасно прийшла ідея влаштувати собі романтичну вечерю просто так, без причини :)

А сьогодні ми переставляли подружці віндовс, сходили у Фокстрот - я потримала в руках свою майбутню фотокамеру :shy:, сходили в гості до батьків..

Життя таке прекрасне! :)

Маруся-мама
04.02.2008, 04:08
А в нас опять п*янка нині була... я вже дочекатись не можу посту

Правда дуже гарно в церкві по-перепрошувались всі а мала Юліана казала що не хоче перепрошувати священника, бо вона ангелятко, але потім коли мама розказала що чортик також колись був ангелятком то дитина пішла і гарно у всіх попросила пробачення.
А тоді побажала своїй стриєчній бабці хеппі день народження :D

Alias
04.02.2008, 08:40
А мені вчора запропонували на літо роботу по оформленню бару.Правда в якому стилі. вони ще не визначились.І хочеться заробити СВОЇ гроші...і боязко, раптом не справлюсь?

Boris_Kiev
04.02.2008, 09:06
Alias, це ж шикарно !
Ви той бар добре знаєте ?
Запропонуйте їм СВІЙ стиль, СВОЮ концепцію, м"яко підштовхіть їх до думки, що це ЇХНЯ ідея, а Ви її тільки втілюєте.

Справитеся! Ви ж не людей лікувати беретесь !

Коротше, започатковуйте гілку "Оформлюємо бар", кидайте туди фото, ескізи, ідеї - тут досить порадників.

Може ще й міні-форумівку південного й центрального регіонів там влаштуємо ! :)

Малявка
04.02.2008, 09:30
А мені вчора запропонували на літо роботу по оформленню бару.Правда в якому стилі. вони ще не визначились.І хочеться заробити СВОЇ гроші...і боязко, раптом не справлюсь?

Якщо запропонували - значить справитесь! Початок - половина справи:)

маюнка
04.02.2008, 22:31
знову почалось навчання. три пари сьогодні. нова група в мене. щойно спекалась старостату у своїй ліквідованій групі,як тут в моїй новій групі староста попросила її на тиждень підмінити, бо вона в Карпати їде:) доля!
викладачка з Господарського процесуального права не вміє розмовляти українською.:( пояснює все на лекціях російською. коли починає задитктовувати конспект - то не українська мова, ніііі!!!! то "азарівський" діалект. я стримувалась як могла, щоб її не виправляти. але коли людина 14 разів у назвах документів говорить замість УРСР УСР, змовчати важко. виправила її. здається, мене запам"ятали. номер лекції був, коли нас намагались переконати, що Положення про державний арбітраж при Раді Міністрів СРСР було прийняте 1998 року. довелось з хвилин 5 доводити, що 1998 року Україна вже 7 років як незалежною була. потім викладачка розгублено прохіхікала, що то в неї одруковка в коспекті лекції і що вона перевіряла нас на уважність.
поки їхала додому, змерзли вуха - не люблю цього. розболілась голова - спробувала відпочити, але мозок прагнув навантаження. взяла "Московіаду", читала, знову згадалась викладачка...
отримала гарну в"язану кофтину винного кольору в подарунок.
слухаю Шостаковича, сидю на форумі.
цілий день вдома нема води.ніякої. сусіди міняють труби. чекаю, може, дасть Бог диво на ніч...

Маруся-мама
05.02.2008, 04:33
А в мене ще ялинка стоїть... цікаво хто перший скаже її розібрати чоловік, мама чи тато? :D:D:D

Boris_Kiev
06.02.2008, 01:02
Забув позавчорашню дату: 4 лютого 1970 року ми, троє студентів 1 курсу (колишні однокласники), спалили комсомольські квитки на розі вулиць Володимирської та Толстого (біля університетської бібліотеки) у бетонній вазі для квітів. Поливши міцним самогоном. Тоді там була кінцева зупинка трамваю №8 (тупичок, без повороту). Чому саме 4 лютого ? Була зустріч випускників усіх років.
Подумки з нами був четвертий друг – його (через те що єврей) не прийняли до двох інститутів і він загримів до армії. Щоправда, непогано загримів – грати на валторні в оркестрі Київського військового округу (під керівництвом теж єврея :) ).
Алік – в Майамі.
Володя-валторніст – в Германії.
Сергій, хоч і займає посаду типу виконавчого директора в маленькій фірмі – майже спився.
Ну і я – на ЛФ…

А тепер – чергова серія “Походеньок кота Васьки”: Я серйозно затримувався на роботі, телефонує дружина – “Кіт шкребеться”. Ну моя Віка вже в змозі відчинити коту двері, але годувати його довелося на обідньому столі з людських тарілок. Тут виявляється, що у бідного Васьки рознесло у півтора рази праву частину обличчя. Три рани. От дізнаюся, хто з дворових котів лівша – змушу його підставити щоки під мій віник.
Телефоную вірній, безвідмовній (і гарненькій) ветеринарочці – а вона приймає пологи в собаки в далекому районі міста. І коли вивільниться – не знає. Доведеться зранку її ловити. Раніше жила за 1,5 км від мене, а тепер “загадково” переїхала…

Додано через 36 хвилин
Це у Васьки - четверта доба загулу.
Умовно четверта. Бо в кращому випадку він приходив щодня - з 7-ї до 10-ї години вечора.

Boris_Kiev
06.02.2008, 15:06
У попередньому дописі я неправильно висловився:
Васьчин загул - це коли він відсутній 2-3-4-5-діб.
А коли він приходить раз на день (19 - 22 год), то він вважається "домашнім" котиком.

Liliya
06.02.2008, 17:17
Здається у мене гіперавітаміноз, якщо такий буває...
Не можу навіть сформулювати який у мене був день...:suicide:

Boris_Kiev
06.02.2008, 20:34
Явно не мій день …
Вночі баклани розбили ліве дзеркало.
Потім вже по-дорослому заглючив стартер. Поїхав до сервісмена – дорОгою ще й вентилятор зупинився. Електрика. Кинув дроти напряму. І тут . . .

- Походеньки кота Васьки. Чергова серія –

. . . телефонує чарівна ветеринарочка. Каже, що зараз вона в моєму районі, а потім їде до суки в дачну місцевість. Хоча може соромиться сказати, що до корови :)
Сервіс до біса, зриваюся додому. Чистого часу на допомогу коту було аж 25 хвилин.
Красуня нагатила йому новокаїну, потім звичайним лезом зробила два надрізи на шиї. “Ого – каже – у котів, загартованих у бійках, там майже мозолі. Як на вухах у боксерів!” (яких боксерів вона мала на увазі – на 2-х ногах чи на 4-х – я не перепитував). Далі – ножицями. Пропускаю натуралістичні деталі, але кіт полегшав на 150 грамів. І фейс відразу став нормальним.
Надягли йому спеціальний комір, вклали спати. А я зірвався на роботу.

Ну якщо такі справи, знову благаємо вірну подругу Олену прийти приголубити кота. А який в нього апетит прокинувся ! Ось я приходжу, Олена прощається і … кіт мало не вискочив за нею! Через 4 години після операції, в твердому комірці, кров ще крапає. А він – ММММААОООООООО! Ото мужик !
Боюся прогнозувти, ЩО він влаштує вночі…

Alias
06.02.2008, 21:54
Походеньки кота Васьки. Чергова серія –
Пора відкривати нову гілку про кота., сисиематизувати Ваші дописи про нього ...буде дуже цікаво

маюнка
06.02.2008, 22:10
Цитата:
Допис від Boris_Kiev
Походеньки кота Васьки. Чергова серія –

Пора відкривати нову гілку про кота., сисиематизувати Ваші дописи про нього ...буде дуже цікаво

точно-точно. а пан Борис ще говорить, що про книгу не задумувався поки. он вже і назву придумав:
Походеньки кота Васьки
:)

про свій день сьогодні: прокинулась, поїхала здавати-отримувати підручники в університеті. здала. отримала. із того, що отримала, % 70 одразу відклала в дальній куток шафи, застаріла література - нікуди не годиться або ж просто методичні вказівки.
приїхала додому, лягла подрімати. ледве прокинулась за будильником, повимивала всю ванну кімнату до блиску - я то вмію. зібрала себе і сумку докупи, поїхала на лекцію із Гармонізації українського законодавства з нормами міжнародного права. одна-єдина лекція сьогодні - мусила їхати, бо цікаво. але ж!!!! ОДНА лекція! в 17-10.
не пожалкувала, як і передбачала, було цікаво. перше ж заняття заінтригувало. додому сьогодні підперезалися мене проводжати аж троє однокурсників(я навіть потайки подумала: чи не побились вони об заклад про щось), врешті-решт одного я дуже коректно і в жартівливій формі відправила до гуртожитку, двох інших компанію розбавила ще двома друзями і подругою. смішно це все виглядало. досі дивуюсь, що на них сьогодні найшло?:) але то таке, буває іноді...

нині скачала собі ще класичної музики - останнім часом інша ніяк не йде. тільки класична і Pink Floyd. насолоджуюсь Шопеном - аж мороз по шкірі - музика за малим не досконала. і помітила щойно, що по клавіатурі стукаю в такт музиці. клас:)

п.с. сьогодні чомусь подумалось, що навесні треба з"їздити до Тернополя. не знаю звідки ця ідея. ніколи там не бувала. просто так вирішила:)

Boris_Kiev
06.02.2008, 22:20
що навесні треба з"їздити до Тернополя. не знаю звідки ця ідея. ніколи там не бувала. просто так вирішила
Їдьте ближче до травня. Коли там вже катерок ходить озером.
По обидва боки озера - два готелі.

Molv
06.02.2008, 23:21
п.с. сьогодні чомусь подумалось, що навесні треба з"їздити до Тернополя. не знаю звідки ця ідея. ніколи там не бувала. просто так вирішила:)

У Тернополі навесну дуже гарно!
Коли цвітуть нарциси і трошечки пізніше.

Alias
06.02.2008, 23:27
Походеньки кота Васьки.
У мене Ваш кіт ось з цим асоціюється:))
http://i009.radikal.ru/0802/f3/31c72f7a2271.jpg

Маруся-мама
07.02.2008, 03:38
У Тернополі навесну дуже гарно!
Коли цвітуть нарциси і трошечки пізніше.

Мене чоловік напевне таки аж в вересні потягне туди, нех би гроші сталоhttp://kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_cheesy.gif

Boris_Kiev
07.02.2008, 21:28
Кошмар !

Весь день -

МАООО !
МАООО !
МАООО !
МАОООО !
МАООООО !

Ветеринарочка радить з"їздити до чергової аптеки, взяти бромкамфору. Тобто дати бром, як матросу.
Ой, в лом! Спробую бромгексін (котрий від бронхіту).

А завтра ввечері доведеться випустити ! Бо броньовані двері прогризе.

Samojlovu4
07.02.2008, 21:36
МАООО !
МАООО !
МАООО !
МАОООО !
МАООООО !

То часом не китайський кіт-пікенес?!:)

Скорпіоля
07.02.2008, 22:06
Сьогодні ніби звичайний день. Проте я тішуся тим, що скоро у моєї похресниці день народження. 1 рочок! І я також намагаюся думати про продовження карантину і транслювати свої думки тим, хто вирішують.:) Аааа... мало не забула .Мені сьогодні подарували милий- милий медальйончик, що вельми підвищив мені настрій.Дуже рада, що мої мрійки та бажання здійснюються у звичний день.
А ще кожен звичайний день я мрію про щось- неважливо, чи фізичне або матеріальне,або про своє вже недалеке поступання.
Хочеться додати до того всього ще й те, що кожен звичайний день може стати незвичайним. І щоб це сталося можна почати із себе, налаштуватися на позитив. Тоді навіть коли тебе мимоволі топлять сусіди - ти радий новій роботі:crazy:

Boris_Kiev
07.02.2008, 22:09
То часом не китайський кіт-пікенес?!:)У мене є ТАКААААА історія, пов"язана з пекінесом... Але довга, якось напишу.

P.S. Китайською Мао - це таки кішка. Тільки вимова ("тональність") інша, ніж в імені Предсідателя Мао

Toyvo
07.02.2008, 22:42
Все як завжди -
палець порізаний - 2 штуки,
палець припалений паяльником - 1 штука :)
А в остальном, прекрасная маркиза, все хорошо, все хорошо...

Boris_Kiev
07.02.2008, 22:45
палець припалений паяльником - 1 штука
А паяльник - це, здається, щось схоже на плойку ?
Співчуваю...

Додано через 1 годину 32 хвилини
===================
Ура! Знайшов таблетки сухої валер"янки!
Одну закинув (не собі, звісно)
МАООООО !
МАОООО !
МАОО !
МАО !

Поперекатувався на балконі через спину (не я, звичайно). І заснув, як Мурочка.
А я залишив напоготові ще парочку "доз".

Ну не бухає він, що тут поробиш !

lulu
08.02.2008, 00:20
змерзла я в цей день....
у всіх значеннях того слова...

Boris_Kiev
08.02.2008, 00:26
змерзла я в цей день....
у всіх значеннях того слова...Lulu!
Кульбабка - це Літо !
Швидше вживайтеся в образ !
Аватарка золотішає... Сонце заливає Вас ... Тепло ... Тепліше ... Вже хочеться знати рукавички ... Вже хочеться зняти (........)
Рампа ... Портал ... Спека ! Tutti оркестра !

Додано через 2 хвилини
Овації залу !
Камера випадає з рук Левандівки !

lulu
08.02.2008, 00:36
Lulu!
Кульбабка - це Літо !
Швидше вживайтеся в образ !
Аватарка золотішає... Сонце заливає Вас ... Тепло ... Тепліше ... Вже хочеться знати рукавички ... Вже хочеться зняти (........)
Рампа ... Портал ... Спека ! Tutti оркестра !

хм...дякую...так гарно...
намагатимусь...ось так...;)

http://i019.radikal.ru/0802/63/651611009f47.jpg

ггггггггг (сеанс самозакоханості ггг)

маюнка
08.02.2008, 00:43
звичний день у цифрах - підйом у 8, година на дорогу до універу, стільки ж назад,в гаманці від стипендії 4 грн 6 коп, 5 пар, на рахунку в телефоні 0,24 грн. на годиннику 0:42 і ще 9 недокачаних серій аніме "ельфійська пісня".

lotr_an
08.02.2008, 00:45
Слава Богу цей "звичний день" закінчився і хоч по своїй суті для мене він був чорним та все ж, правду кажучи, він був сірим за змістом своїх подій, проте не буденним. не хочу втомлювати нікого детальними поясненнями... просто скажу попорядку "заголовки" :) в результаті різних події і моєї вини, звичайно, я вдруге за певний період часу запізнився на зустріч з певними людьми чим немало підірвав довіру до своєї особи :( проте маю шанс (і може не один) реабілітуватися. опісля події, які розвивалися різним темпом, привели до того, що на мене певний період часу давили "важким характером". ще між тим всі відбулося моє перше (за сьогодні) відвідування лікарні на Топольній. На даному етапі я опинився неподалік епіцентру дії "Вибуху в центрі" - через що дуже переживала моя мама. опісля всього, в кінці напруженого дня після, мушу сказати, певного часу проведеного в цікавій дискусії з надзвичайно приємною людиною, сталася дуже, дуже неприємна подія, яка має "певний" (вибачте точніше не можу сказати) ну дуже неприємний характер, і я щиро надіюсь, що не буде мати негативних наслідків в майбутньому. в результаті цієї події я потрапив другий раз за той же день на Топольну в лікарню. хочу заспокоїти, можливо тих, що розпочали хвилюватися за lotr_an'а з ним (зі мною) все, Слава Богу, впорядку.
Отже невеликий підсумок: зі мною все гаразд; нерви трошки полоскотав (але ще молодий переживу); є дві неприємні події (одна для мене, друга для певної групи людей і певної організації); я трошки розслабився написавши це :).
І в кінці прохання ;) якщо хочете коментуйте мої слова але не діставайтеся бо я потім бан зароблю :)

Romko
08.02.2008, 00:49
І в кінці прохання якщо хочете коментуйте мої слова але не діставайтеся бо я потім бан зароблю
Многабукфф...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_muede.gif

маюнка
08.02.2008, 01:01
якщо хочете коментуйте мої слова але не діставайтеся бо я потім бан зароблю

та ні - то коли "люблю іноді перегинати палку".

в результаті різних події і моєї вини, звичайно, я вдруге за певний період часу запізнився на зустріч з певними людьми чим немало підірвав довіру до своєї особи проте маю шанс (і може не один) реабілітуватися.

вірю, що реабілітуєшся 100%:)

На даному етапі я опинився неподалік епіцентру дії "Вибуху в центрі" - через що дуже переживала моя мама.

нічого дивного. знала б я - сама б переживала. жінки - вони такі, тисяча думок в голові за пару секунд - і всі різні...

хочу заспокоїти, можливо тих, що розпочали хвилюватися за lotr_an'а з ним (зі мною) все, Слава Богу, впорядку.
УРА!!!

я трошки розслабився написавши це .

а це добре. форум - свого роду домівка. хоч і віртуальна. і добре, що вдома можна розслабитись і відчути себе в затишку.

Многабукфф...

зате без помилок і по суті. без вдавань у подробиці.

lotr_an
08.02.2008, 01:04
дякую Маюнко. добре слово воно і собаці приємно :)

маюнка
08.02.2008, 01:06
воно і собаці приємно

ага. а Андрійчикові - то встократ;)

lotr_an
08.02.2008, 01:17
Андрійчикові

http://i.smiles2k.net/big_smiles/super_smilies037.gif (http://smiles2k.net/big_smiles/4/index.html)

я вже тепер як той дикообраз з "Сезону полювання" він весь мультик ходив і казав "Брааатииику. Ти назвав мене брааатииику".

а я кажу: "Андрііійчикові. Ти мене назвала Андрііійкооо"

Маруся-мама
08.02.2008, 02:55
я вже тепер як той дикообраз з "Сезону полювання" він весь мультик ходив і казав "Брааатииику. Ти назвав мене брааатииику".

а я кажу: "Андрііійчикові. Ти мене назвала Андрііійкооо"
І бачите, людині багато до щастя не треба, лиш би його Андрійком назвали і всі рани загоїлись і нічого більше не болить:radist:

Додано через 6 хвилин
А ми сьогодні зранку на суд ходили. Таки Терези даються в знаки, суд ми виграли... такий файний суддя і прокурор. Я на них своїми очками подивилась, два рази кліпнула... і юш. Сказали більше так не робити :D:D:D:D

Додано через 7 хвилин

Так, мілачка... якщо я ще раз почую що тобі треба схуднути чи що ти негарна спіціяльно приїду до Львова і стукну!!!:)

Toyvo
08.02.2008, 07:43
А паяльник - це, здається, щось схоже на плойку ?
Співчуваю...
Дякую :) Чесно говоря, не могу вспомнить как по-украински будет паяльник, а паяльник самый обычний, таким дома брат паяет, только мощность у него 100В

ermana
08.02.2008, 09:10
Закінчилися звичні дні........ Вперше за кілька місяців зайшла на форум.... І зрозуміла, що треба було це зробити швидше

nirvanka
08.02.2008, 15:18
Так, мілачка... якщо я ще раз почую що тобі треба схуднути чи що ти негарна спіціяльно приїду до Львова і стукну!!!
Аналогічною реплікою мене вчора розраджував чоловік.. Навіть всі слова українською сказав правильно!! Та все таки польське слово влізло.. Вийшло так кумедно - "як будеш думати шо ти негарна, я встану і тебе пукну!" :D :D :D

Сьогодні знову намагалась отримати диплом, який мені не видали раніше, бо поставили зайвий апостроф і переробляли. Цього разу він десь загубився по дорозі з Києва.. Я в шоці.. Ну як можна загубити диплом?! Документ все таки.. Ех..

Alias
08.02.2008, 15:26
пукну!" :D :D :D :D :D :D
А я зараз їду додому!!!!:radist: :radist: :radist:

Здрастуй маминісмачненьккі страви , гаряча вода, тепла квартира і всі радощі цивілізації:)

маюнка
08.02.2008, 23:18
день був не звичний, а як і кожний "звичний" - неповторний. тому сьогодні описувати не буду.

Boris_Kiev
08.02.2008, 23:59
Зранку загнав тачку на ремонт. Потім відправися до «Силіконово дворику» (вул. Леонтовича; концентрація Інтернет-провайдерів на 1 кв.м найщільніша в Україні. Тому така назва).
І тут – наказ розшукати бригаду кабельщиків, які заблукали в трьох вулицях по той бік старого Ботанічного саду.
З яким задоволенням я пройшовся маршрутами свого дитинства !

Ботсад. Тепер ярочок з трьох боків огороджений. А раніш ми туди з’їжджали на портфелях. Обстежували нори на предмет сплячих їжаків (або когось посерйозніше).
Потім це було улюблене місце для розпивання портвейну і романтичних побачень.

Володимирська. Інститут Харчової промисловості. Чверть випускників нашої школи йшли туди (бо територіально близько). Колишня школа (захоплена інститутом під навчальний корпус). І ще на 1 поверсі школи – ресторан з африканським акцентом.

Тарасівська. Сусідня школа (весь час змінювала номер). Прохідний двір – територія «розбірок» - забудований.

Паньківська. “Трикутник” вгорі, де жили журналісти й письменники. Звісна річ, і їхні продвинуті діти. Пам”ятаю, наприкінці 60-х в одного хлопця стояв армійський радіоприймач із наворотами, що дозволяли почути західні станції крізь численні “глушилки”. Власник приймача записував музику з ефіру на магнітофон, копії розходилися по руках. Ясна річ, до нього “прийшли”, апаратуру конфіскували.

Сакаганського. Квартал мого дитинства.
Якби не поспішав, зайшов би у кожен двір. Просто посидів, поностальгував.

Класний день !

===Походеньки кота Васьки===

Пройшло дві доби після хірургічної швидкої допомоги.
Звичайно, виглядає не сексапільно – вистрижено один бакенбард, шию розчесати як слід не вдалося. Ошийник не надягав.
О 22-й Вася предметно попросився надвір. Перше, що зробив – потерся шиєю і перекотився через спину в заглублення, де завжди кілька сантиметрів пилу. Це улюблене місце усіх котів.
Ну йди, Васько, продукуй здорову популяцію ! І бережи себе !
===================

До уваги кармодарувальників: Ваш клік буде 3000-м на моєму рахунку!

Дякую ........

Додано через 14 хвилин
................... Маюнко !
З мене причитається !

Alias
09.02.2008, 17:05
Поганий день.Прокинулась від болю в пальці, так вже смикало.Прийшлось іти до хірурга, різати, чистити.Болить:( :( :(

lulu
09.02.2008, 20:08
Поганий день.Прокинулась від болю в пальці, так вже смикало.Прийшлось іти до хірурга, різати, чистити.Болить:( :( :(
зате коли перестане боліти знаєте як кайфово буде!!!! ;)

Капітан
09.02.2008, 20:13
відправися до «Силіконово дворику» (вул. Леонтовича; концентрація Інтернет-провайдерів на 1 кв.м найщільніша в Україні. Тому така назва
Хм...они все женщины и после пластических операций?

Boris_Kiev
09.02.2008, 20:23
Хм...они все женщины и после пластических операций?Там водяться тільки серйозні бородаті мужики. Жінки допускаються хіба що для прибирання. А я їх на предмет "пластичності" не перевіряв.

lulu
09.02.2008, 20:53
Там водяться тільки серйозні бородаті мужики. Жінки допускаються хіба що для прибирання. А я їх на предмет "пластичності" не перевіряв.
а може ті бородані там раніше прибиральницями працювали...;):D :D :D :D :D :D

Boris_Kiev
09.02.2008, 22:14
а може ті бородані там раніше прибиральницями працювали...;):D :D :D :D :D :D Раніше там, здається, працювали ботаніки. І ботанІЧКИ.
Але ті будиночки (на нещастя ботаніків) стоять "спина до спини" біля будинку Телекому. Тож ботаніків "пересадили" разом із ботаНІЧками. :)

Полковник
09.02.2008, 22:16

Обязательно в ТЮЗ зайду!
Что бы ТАМ не говорили!!!! :cowboy:

Boris_Kiev
11.02.2008, 00:51

...2 доби нема даних. СМСок Васька не надсилає...

Ворон
11.02.2008, 02:14
За вікном падає сніг що велика рідкість.
А вдома тепло перших два дні за півтори тижні як наслідок вдалої війни проти "менеджменту" із задіяням міських служб. І є гаряча вода. Піду знов купатись. :)

Маруся-мама
11.02.2008, 04:32
За вікном падає сніг що велика рідкість.
А вдома тепло перших два дні за півтори тижні як наслідок вдалої війни проти "менеджменту" із задіяням міських служб. І є гаряча вода. Піду знов купатись. :)
Вітаю! В нас на 1-шій Авеніді таке траплялось коли супером був поляк, але коли узди правління будинком перебрав мій тато у свої руки, то у нас не було більше проблем ані з лямпочками в коридорах ані з теплом ані з водою.
Теплий душ в таку погоду - вітер і холод, якраз те що треба.:clapping:

Додано через 1 хвилину
А я сьогодні день промарнувала в Lenox Hill Hospital Emergency Room. За що я готова декого вбити - день змарнований і пацієнт симулянт виявився.

Romko
11.02.2008, 06:50
А я сьогодні день промарнувала в Lenox Hill Hospital Emergency Room. За що я готова декого вбити - день змарнований і пацієнт симулянт виявився.
Марусю,а Ви - дохтур?

Patrick
11.02.2008, 08:15
Вітаю! А я сьогодні день промарнувала в Lenox Hill Hospital Emergency Room. За що я готова декого вбити - день змарнований і пацієнт симулянт виявився.

Марусю,а Ви - дохтур?
То певно Марусі чоловік.....Нє?

Alias
11.02.2008, 12:38
Пів дня по поштах!Жах.Ніде не приймають мою посилку з подарунком, бо в них ящики всі стандартні за висотою, а мій подарунок не стандартний.Завтра піду в євроекспрес, може хоч ті візьмуть.
Аж голова розболілася:(

Малявка
11.02.2008, 12:52
Не сумуйте! Вчора теж на каблуках пробігала півдня по бруківці, ледве ноги волочила - шукала подарунок для друга. Всі двері перед носом буквально зачинялися. Ви не псуйте собі нерви - все получиться і ваша посилка прийде адресату в руки!:)

Boris_Kiev
11.02.2008, 12:57
Alias,
дізнайтеся на автовокзалі, чи є у Вашому місті філії "Гюнсел", Автолюкс, Екс-Мото.
З ними можна відправити все що завгодно. За копійки.

Alias
11.02.2008, 13:06
Ось такий подаруночок...а листівку вже відправила:)
http://i032.radikal.ru/0802/14/4a4f130be77a.jpg

nirvanka
11.02.2008, 13:39
Ось такий подаруночок...а листівку вже відправила
Твій подарунок підкинув мені ще одну ідею - маятник. Подарую чоловікові для заспокоєння нервів :)

П.С. Аліас, а Твій Макс на форум не заглядає? ;)

Alias
11.02.2008, 13:45
Твій подарунок підкинув мені ще одну ідею - маятник. Подарую чоловікові для заспокоєння нервів

Приємно, що мій подарунок підкинув тобі ідею:)

[quote=nirvanka;240779]П.С. Аліас, а Твій Макс на форум не заглядає?
та ну! Я б не хотіла щоб він читав мої дописи:)Його присутність не давала б мені тої відвертості з якою я пишу тут.
П.С А чого ти сптитала?:)

nirvanka
11.02.2008, 13:50
П.С А чого ти сптитала?
Якби мій чоловік знав укр. мову, він би обов'язково перечитував би мої дописи, бо він знає, що ми тут про життя спілкуємось і здогадується, що я його згадую. А кому ж про себе не цікаво прочитати? ;)
Так от може і Твій Макс перечитує дописи, а отже побачить фотку і подарунок не буде сюрпризом..
Мабуть Ти впевнена в тому, що він тут не буває, якщо так сміливо показуєш презент ;)

Маруся-мама
11.02.2008, 16:20
Марусю,а Ви - дохтур?
якщо ще ні, то скоро стану :D:D:D

А то точно був мій муж...

Ворон
11.02.2008, 20:36
Вітаю! В нас на 1-шій Авеніді таке траплялось коли супером був поляк, але коли узди правління будинком перебрав мій тато у свої руки, то у нас не було більше проблем ані з лямпочками в коридорах ані з теплом ані з водою.

В нас то почалось як старе покоління 2 світової війни вимерло і то нагло за пару років. А молоді ніц не хочуть робити. Слава богу справа вселилась молода пара з якою можна було домовитись. То вже з двома квартирами легше воювати. А система працює але поки інспектор прийде і зміряє температуру і то все закрутиться то вже тиждень пройде. Вони дві квартири там переобладовували тому і обрізали тепло і воду.

Ніяк не можу зрозуміти людей які платять по $3000 в місяць і ніц не роблять коли нема тепла.

А я сьогодні день промарнувала

Я нажаль десь півтори тижні, тепер попробуй наздожени той час... :)
Мушу десь піти вигулятись щоб веселіше стало.

Маруся-мама
11.02.2008, 21:03
Ніяк не можу зрозуміти людей які платять по $3000 в місяць і ніц не роблять коли нема тепла.

Я також... невже їм так добре жити, чи то в них хронічне моя хата з краю?

Мушу десь піти вигулятись щоб веселіше стало.
Вигулятись то завжди добра ідея.

lulu
12.02.2008, 01:03
кажуть невиплата зарплати то великий гріх....
ну я вже забула як ті гроші виглядають....:D :D :D
тітці вже вдруге скоро пенсію принесуть (о подивлюсь які гроші друкують нині:D :D :D ) а мені...останній раз давали грошенята ще в грудні:radist:
прікольно:radist:
можна було б позичати...але ж то не дадуть всі-за 2 місяці...ні! кинуть мабуть якийсь аванс...300грн...якраз борги віддати:radist: і на тім дякую:clapping:
але коли????:no:
ходжу пішки...мабуть нині побила рекорд...
липи-гнатюка-топольна-липи-пл.ринок-липи
і дві танцювальні репетиції...ніг нема....:scare:

Маруся-мама
12.02.2008, 01:05
ходжу пішки...мабуть нині побила рекорд...
липи-гнатюка-топольна-липи-пл.ринок-липи
і дві танцювальні репетиції...ніг нема....:scare:
такими темпами з lulu лишуться лише ноги...:scare:

lulu
12.02.2008, 01:08
такими темпами з lulu лишуться лише ноги...:scare:
нє! навпаки ноги відпадуть!
а залишиться тільки мій товстий пузік (він вистоює до останнього-гадьониш!!!!):D :D :D

Romko
12.02.2008, 01:13
ну я вже забула як ті гроші виглядають....
мені...останній раз давали грошенята ще в грудні
прікольно
а залишиться тільки мій товстий пузік (він вистоює до останнього-гадьониш!!!!)
Мдя-а-а...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif

lulu
12.02.2008, 01:22
Мдя-а-а...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif

то не так треба http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif
а так http://casa-latina.ru/s/s/icon_grinzz.gif http://casa-latina.ru/s/s/icon_paulinschen.gif

Ворон
12.02.2008, 03:40
кажуть невиплата зарплати то великий гріх....
ну я вже забула як ті гроші виглядають....

Жаль же я їх не знаю а то би вбив і ніц мені би не було. :)

Але давайте конкретні хвамілії... Мо шо і зробим. :)

Mariya
12.02.2008, 04:39
Отже, день в мене видався мерзким до неможливості, причому "сюпризи" продовжились і в позаробочий час. Вирішила я радикально боротись з маніакально-депресивним станом, бо воно ж і лекцію на завтра готувати ше треба, і взагалі... Отже, за старим і добре перевіреним способом я собі шлямнула шкляночку Мартіні з оливками. Настрій кращим не став, але бажання пристукнути всіх і вся притупилось. Ну і лекцію пишу під легкий джаз підспівуючи і підсвистуючи, допомагаю співакам і музикантам тобто.

Alias
12.02.2008, 13:55
З ними можна відправити все що завгодно. За копійки.
Не знаю, яка сума для Вас копійки. а мені обйшовся цей євроексперс 48 гр.Отже мій коханий одержить посилочку на свято і за той сюрприз для нього ніяких грошей не шкода.Як уявлю його подив....Клас! мені аж самій приємно.Обожнюю робити подарунки:)

Espert
12.02.2008, 14:12
:cowboy: Давененько на форумі не був...Більше тижня!Не було змоги! А сьогодні накінець додому інтернет провів!!!Класно!!! Настрій супер!!!:cowboy:

Boris_Kiev
12.02.2008, 14:39
Не знаю, яка сума для Вас копійки
Наприклад, відправляємо Гюнселом до Криму дівайс вагою 3 кг і вартістю 3000 баксів.
Декларуємо вартість 90 грн, служник "зважить" рукою і скаже "15-20 грн".
Непорозумінь (а також кидків вантажу на підлогу) не спостерігалося.

Romko
12.02.2008, 16:04
Наприклад, відправляємо Гюнселом до Криму дівайс вагою 3 кг і вартістю 3000 баксів.
Декларуємо вартість 90 грн, служник "зважить" рукою і скаже "15-20 грн".
Непорозумінь (а також кидків вантажу на підлогу) не спостерігалося.
"Автолюксом",можливо дешевше...

Boris_Kiev
12.02.2008, 16:21
Ми надаємо перевагу Гюнселу - і контора ближче, і персонал більш відповідальний і таки дешевше.
бо в автолюксі можуть не попередити, що контора в пункту призначення буде в такі-то дні закрита. І ага!
Стирчи у відрядженні до понеділка.

Romko
12.02.2008, 16:22
Я відправляю 2-3 рази на тиждень....то мені достатньо...
А щось велике,то САТом

Маруся-мама
12.02.2008, 17:35
нє! навпаки ноги відпадуть!
а залишиться тільки мій товстий пузік (він вистоює до останнього-гадьониш!!!!):D :D :D

а ну його той пузяк... він такий непослушний... але,
се нам показує що ви настаящая красивая женшина!!! Правдива файнюня жінка з пузіком...http://kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_Hi5.gif Он глянь хоча б на Мерлін у неї також пузік був. http://kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_you_rock.gif

Додано через 17 хвилин
А я трошки невиспана, бо двоє дітисок хворіють вірусом шлунку... тобто блюют, дальше як видять. Бідні мучились цілу ніч.http://kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_rockingbaby.gif

viltis
13.02.2008, 15:24
Так хочеться подивитись файне якесь кіно .....і посидіти на форумі ..але надо йти на роботу ...знаю, що прийду і дітки мені піднімлють настрій, але як підняти свою дупцю ...і дійти до тієї роботи?????

nirvanka
13.02.2008, 16:00
але як підняти свою дупцю ...і дійти до тієї роботи?????
Спершу в таких ситуація треба заставити себе вимкнути комп :)

Liliyah Romanova
14.02.2008, 05:32
а ну його той пузяк... він такий непослушний... але,
се нам показує що ви настаящая красивая женшина!!! Правдива файнюня жінка з пузіком...
Маруська, як завжди, молодець.
Відомо ж, якими методами деякі кгм... подоби жінок (бо жінками назвати важко, то радше спогад) мають отой плаский живіт. То так, як голодний пес-волоцюга. Теж, бідачка, бідачка не має, бо йому до хребта прилип. :(:(:(

А мій чоловік нарешті нині зволожувач повітря купив, після того, як я знову захворіла. :(:(:( Видно, дістало його мене на роботу щодня возити. :D:D:D Чи, може, таки повірити, що то він за мене переживає... :D

Alias
14.02.2008, 08:22
Вчора до мене однокурсниці напросилися в гості. відмічати Рожевий день.Скинулися по 15 гр.на солодке, може хто і "гірке" принесе.Весь вечір прикрашала кімнату за що сестричка назвала то все "Сердечним божевіллям":))))Сьогодні зраночку коханий розбудив. привітав...Ех...як же хочеться відчувати його поруч...

Boris_Kiev
14.02.2008, 11:16
відмічати Рожевий день
Який такий рожевий день та ще й 13 числа ?
Невже ... серед Ваших подружок є ... ну аматорки того самого ? НЕ ПО-ВІ-РЮ !

Alias
14.02.2008, 11:56
Який такий рожевий день та ще й 13 числа ?
Невже ... серед Ваших подружок є ... ну аматорки того самого ? НЕ ПО-ВІ-РЮ !
Ну . Борисе, Ви як сьогоднішній:D :D :D Рожевий, бо все в рожево-червоних кольорах, та й не 13-го...вчора напросилися:D А відмічати будемо сьогодні будемо
PS Як , доречі, Ваш кіт? Прийшов додому, чи смс прислав може?:) :)

Boris_Kiev
14.02.2008, 12:04
PS Як , доречі, Ваш кіт? Прийшов додому, чи смс прислав може?
Гуляє досі ! Вночі ходив з ліхтарем по усіх його ничках, кликав. В одному підвалі добрі люди постелили чисту червону ковдру, на якій вдалося розгледити двох кішочок. Одна добряче вагітна, друга - непомітно.
Ну хто за таких обставин поспішатиме додому ?

На сьомий день просто мусить прийти. Не повірю, що він може підгодовуватися тим, що виставляють дворовим котам бабусі.

Alias
14.02.2008, 12:07
На сьомий день просто мусить прийти. Не повірю, що він може підгодовуватися тим, що виставляють дворовим котам бабусі.
А до цього часу чим підгодовується?Балуваний?:))))

Boris_Kiev
14.02.2008, 12:51
А до цього часу чим підгодовується?Балуваний?:))))
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=231519&postcount=297

Після "великої втечі" у 2006 р. зрідка став пити молоко.

nirvanka
14.02.2008, 18:42
Сьогодні такий класний день!!! :) Сніг почав падати і я нарешті знайшла мультик з дитинства!!! :radist: А щаслива :)
П.С. Правда двічі обхляпалась: першого разу забула, що пляшка з соком відкрита, і по звичці взбовтнула її (вся була в соці); а другого разу бовтала закритий йогурт, який потік рікою після того, як я його відкрила :D

Boris_Kiev
15.02.2008, 18:37
Кіт прийшов !!! УРАААА!!!
Рівно 7 діб. Причому гуляти пішов через 48 годин після операції – абсцес на шиї. Бойового походження.
Щось там і зараз не все гаразд, але головне – Васька вдома !

lotr_an
15.02.2008, 19:06
Є день, є надія... і то добре.

nirvanka
15.02.2008, 19:20
Є надія, що в неділю потраплю на лижі!!! :radist:

Додано через 2 години 44 хвилини
Вже забрала від батьків свої лижні чоботи, комбінезон, рукавиці.. Вся в очікуванні!! :) Їдемо зі знайомими машиною :radist:

Boris_Kiev
16.02.2008, 22:11
Ну що, про Ваську знов ?
Сиджу, шаманю, готую для нього мазі.
Дружина попросила витрусити серветку за дверима. І тут - тихо-тихо промайнула сіра тінь.
Я (в костюмі прибиральника) - за ним. На 1 поверсі якісь люди виходять на вулицю. Я кричу - "Хвилинку! Не відчиняйте двері!"
... Іноземці! Не реагують!
- Attention! Stop! Alarm! - здивовано зупинилися.
В напівтемряві, майже в них під ногами ловлю кота.
- Thanks!..

маюнка
16.02.2008, 23:13
звіт за декілька днів. згоріла мікрохвильовка. можлива причина - неправильно встановлена п"яним електриком розетка. отримала "халтурку" - від кого б ви думали? - від двоюрідного брата, сиджу, перкладаю до його сесії англійські тексти на економічну тематику.
сьогодні все як завжди: сходила на заняття до своєї учениці, вдома з мамою дивилась "Любовь и голуби", потім мама розповідала, що коли на вітринах радянських магазинів став вільно з"являтись зелений горошок, то вона зрозуміла, що в державі насуваються кардинальні зміни. а ще розповідала про чай "№36".:) для мене все це трохи дивина. жити в країні постійного дефіциту.
пробую створити ЖЖ, на вулиці морозно, вікна ледве починають замерзати.
наступного понеділка сподіваюсь отримати в подарунок гризуна.
завтра вирушаю на Петрівку витрачати свою зарплатню на нові кодекси і підручники, а потім - з другом купувати новий сідіром - двд-рв.

п.с. у мене нова люстра. гарна, тепер зі старої роблю кашпо:)

Boris_Kiev
16.02.2008, 23:29
наступного понеділка сподіваюсь отримати в подарунок гризуна.
Оце круто! А якого гризуна ?

маюнка
16.02.2008, 23:39
Оце круто! А якого гризуна ?

хотілося б пацючка, але, скоріш за все, то буде хом"як. останні 10 років у мене жили гризуни : 3,5 років - хом"як, а потім - 6,5 років - морська свинка. можливо, з 21 року почну жити в одній кімнаті з пацючком:)
Борисе, відгодую його, а потім зробимо очну ставку: Васька вс гризун:) жартую. по-чорному ;)

Маруся-мама
16.02.2008, 23:44
Дуже мені сьогодні зле. Проспала цілісінький день і далі погано почуваюсь. Нудить...

Boris_Kiev
17.02.2008, 00:06
зробимо очну ставку: Васька вс гризун
Можна. Пограються у кішки-мишки, потім в хокей, потім хтось когось покатає (як лелека - немовля).
"Ужастиків" не буде.

nirvanka
17.02.2008, 00:58
В мене день був шалено-прикольним :) Зустрілась з одногрупником (досі збираємо гроші на випускний альбом..), взяла в прокаті лижі (взяла дитячі, бо я низенька, вийшло дешевше :D ), була в подружки - з компом возилась, але більше часу теревеняли про своїх чоловіків і ревнощі :)
Треба йти в люлю, бо рано вставати, але я така збуджена від думки, що завтра буду кататись на лижах, що не можу і думати про сон!! :radist: Я ж чекала цілий рік на цей день.. :shy:

Малявка
17.02.2008, 14:31
сиджу і гризу шоколадного Миколайка. минулого тижня ще раз пересвідчилась, що дарувати приємніше, ніж отримувати подарунки. один мій друг "потерпів" від цього - отримав у подарунок хом"ячка. Бачили б ви його здивування, коли він почув, що то мале шустре створіння тепер під його відповідальністю. Наступні кілька годин я мала задоволення спостерігати, як мала тваринка приручала того великого чоловіка. Тепер живуть собі обоє, тішаться:).

пупер
17.02.2008, 14:37
парюся з одним сайтом....
як зі самого початку "не пішов" так і досі "не йде".... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/cry.gif

маюнка
17.02.2008, 17:30
купила нові кодекси, купила Жадана "Гімн демократичної молоді", купила нову клавіатуру і ді-ві-ді-рв.
сходила до Дніпра, подивилась яка там краса - завтра до пар піду туди ж з фотоапаратом. ходила, і все бачила кадрами:)
зараз сідаю готуватись до перших 2 семінарів на завтра, будемо шукати щось в інтернеті, книг нема:(

ZOOM
17.02.2008, 17:53
Ось сижу, дивлюсь на папугаїху Тосю, і в душу закрадається підозра, що попугаїха зовсім не та за кого себе видає:ninja: . Точніше "не той". Чогось підозріло у неї (нього?) ноздрі поголубіли. Невже пацана купила для свого Омлета?:D

nirvanka
17.02.2008, 17:54
Приїхала з лиж щойно!! :radist: http://s12.rimg.info/b6e23c8c1b5b6c4d4a5a580ea8b1ab68.gif :crazy: http://s12.rimg.info/b6e23c8c1b5b6c4d4a5a580ea8b1ab68.gif :y: http://s12.rimg.info/b6e23c8c1b5b6c4d4a5a580ea8b1ab68.gif :dance:
Була на г.Плай. Погода - супер!! Не морозило і не парило. Сонечко світилось, снігу було достатньо!! Людей небагато, сили акумулювались і я отримала таку класну насолоду від катання!! :radist: Емоції переповнюють!! :crazy:
П.С. Єдиний негатив - ціна. 10 грн за підйомник! :beee: Спустилась 11 разів..

lulu
17.02.2008, 21:06
нині на виставі русалонька була доня моєї товаришки (з татом-бо мама тобто моя товаришка не могла...)
ну русалка русалкою і принц принцом а дитина виявляється всю виставу чекала коли вже хоч одна акула на сцену запливе!!!!:D
вперше поцьомала принца...(принц новий але тільки в цій виставі але я з ним любов вже не раз грала в інших п"єсках....:shy: :shy: :shy:)
він бідака в шоці і в стресі переповнений почуттями-прийшов після вистави і признався що не знає що робити-просити щоб я постійно його цілувала (ну хоч так як нині в щічку) чи краще не просити-бо скажу нє:p :radist:
бо я ж постійно тих принців дурю-кажу та і не цілую...
а нині-то не я...то все вона-русалонька;) (а я тут при чім..гггг)

lotr_an
17.02.2008, 21:25
трошки оффтоп. а я собі думаю чому вчора в Лілі Романової тільки 2 дописи за 24 год. думаю щось не впорядку. і от шо вийшо :( надіюся я не характерний і не надумав того (але чесно скажу буває :) )

Liliyah Romanova
17.02.2008, 21:30
трошки оффтоп. а я собі думаю чому вчора в Лілі Романової тільки 2 дописи за 24 год. думаю щось не впорядку. і от шо вийшо надіюся я не характерний і не надумав того (але чесно скажу буває )
Та ні, просто субота в нас - сімейний день віднедавна. :)
Двічі на канал ходили.
Рано працювали разом над перекладом.
Після першої прогулянки на канал купували мені ковзани. Шукали ще малому на два леза, але не знайшли.
Перед тим, як пішли другий раз на канал (8 вечора), виклала сюди кілька знимок. А потім вже все сталося. Повернулися домів біля 22. Отоді й почала питати за коліно. :)

Alias
18.02.2008, 10:36
В суботу відсипалася, потім з Наталкою по магазинам ходили.Зайшли в новий магазин, що тільки відкрився "Декор", нічого так..цікаві рішення в оформленні інтер"єру.
Потім з татом поїхали в гараж трохи машину поремонтувати.Люблю "гаражний" запах.Взагалі люблю ходити з ним в гараж і щось допомагати біля машини.
Потім поїхали на Ташлик мити машину.Я, як завжди з фотіком, пішла фоткати .було так холодно, що відморозила собі пальці.
Вчора пів дня ломала голову над проектом дитячого ігрового майданчика.Дещо придумала.Тепер треба макета зробити..

Малявка
18.02.2008, 13:18
Надворі знову холодно, брр. Гріюсь чайочком і думаю,чому я постійно хочу їсти:). Мама каже, шо я удав. :D Настрій чогось хороший. І на роботі тьху-тьху тихо. Чи то на ковзанку нині податися?:)

пупер
18.02.2008, 13:36
звільнили!!!
нарешті... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/undecided.gif

nirvanka
18.02.2008, 15:25
А я сама звільняюсь, але так не хочеться.. Люблю свою роботу, колектив, компанію, все і всьо.. Відтягую звільнення чим далі.. Шукаю варіанти, рішення, щоб залишитись у Львові.. Але глухо.. Ну ніц, рано ще сумувати.. Тим більше тут знову зима почалась ;)

Alias
18.02.2008, 16:41
А я сама звільняюсь, але так не хочеться..
Якщо не хочеться, то чого звільнятися?Їдеш до чоловіка?:)

nirvanka
18.02.2008, 17:24
Якщо не хочеться, то чого звільнятися?Їдеш до чоловіка?
З чоловіком ;) Так, переїжджаємо до Польщі :( . Все вже вирішено остаточно.

Малявка
18.02.2008, 17:29
То напевно героїчний вчинок - переїхати в чужу країну, нехай і не так далеко.

nirvanka
18.02.2008, 17:32
То напевно героїчний вчинок - переїхати в чужу країну, нехай і не так далеко.
Роблю то тільки заради кохання.. Просто наразі нема іншого виходу. Але сподіваюсь через кілька років повернутись до Львова, мати тут житло і тут виховувати дітей :)

Alias
18.02.2008, 17:36
З чоловіком Так, переїжджаємо до Польщі . Все вже вирішено остаточно.
Ну що ж ..нічого не поробиш.Завжди так було - куди голка. туди й нитка..спочатку мабуть буде важко. але ж поряд коханий буде, а це головне:)

Boris_Kiev
18.02.2008, 18:30
Ніби закінчив дурний шматок роботи, яка на мене звалилася несподівано: керувати розваркою муфт оптичного кабеля.
Точніше, ловити «напівдиких» монтерів зв’язку, прихмуряти охорону на об’єктах, тримати за хвіст адмінів, щоби не втекли, стояти на шухері, щоби технагляд на вулиці на причепився. А головне – кожна «дика бригада» по-своєму розуміє кольорові коди в кабелях і гаряче відстоює свою точку зору. Тож і за цим доводиться слідкувати…

Ну й наплутали хлопчики … І всі праві, всі лають попередників.
Тепер доведеться «просвітити» лінію приладом візуального контролю (типу лазерної указки, тільки коштує 2000 грн).

А тим часом … подзвонила в двері сусідка, дружина на секунду відчинила – а «сіра тінь» ще з незалікованими бойовими ранами чкурнула надвір. Назустріч новим пригодам !

Маюнко, ховайте свого «гризуна», на вулицях зараз небезпечно!

маюнка
18.02.2008, 18:54
А тим часом … подзвонила в двері сусідка, дружина на секунду відчинила – а «сіра тінь» ще з незалікованими бойовими ранами чкурнула надвір. Назустріч новим пригодам !

Маюнко, ховайте свого «гризуна», на вулицях зараз небезпечно!

гризун буде наступного понеділка, на моє святко:) але я зважатиму, ви повідомте, коли Васька прийде додому, щоб я знала напевне - моїй тварючці нічого не загрожує.;)

була сьогодні на 2 семінарах в універі: в новій групі так нуудно, немає тих жартів і тих жартівників,які були в моїй групі:(
намагалась з"ясувати у жителів певного району необхідну для себе інформацію, так ніц і не прояснилось - завтра, мабуть, сама вирушу на дослідження:)...
а ще поставила будильник сьогодні на 9, щоб до пар піти на Дніпро надивитись з фотокамерою. будильник пролунав, я його вимкнула, вирішила полежати ще 2 хвилинки, а потім - бац!!! розплющюю очі - а пройшло 2 годинки:( так і не сходила нікуди. ну, проте сьогодні не було тієї погоди, в якій я бачили майбутні кадри. все на краще. точно знаю, що проспала через те, що сьогодні спала з мокрим волосся і тому вікно зачинила. ну не можу я виспатись при зачиненому вікні!ніяк.

дуже задоволена своєю новою клавіатурою, мало шуму, функціональна, кнопки шидкого доступу - все як у людей.:)

нарешті дізналась свій постійний розклад - він,як завжди , не радує. друга зміна. але в мене - яка попало,якщо не вдасться перенести англійську на інший день. купа вікон, бібліотечного дня немає. цього разу вчусь усі 5. та то нічого.

Boris_Kiev
18.02.2008, 21:17
= = = = = = = = = = = = =
... Прийшов ! Непобитий, задоволений ! (здогадуєтеся ХТО).
Питаю: Васько, ну і скількох кішок ти сьогодні "ощасливив" ?
- Мао! Мао!
Оце боєць - з 17-ї до 21-ї - двох !
Тепер може дозволити собі погратися в домашнього кота.

Маруся-мама
19.02.2008, 18:55
= = = = = = = = = = = = =
... Прийшов ! Непобитий, задоволений ! (здогадуєтеся ХТО).
Питаю: Васько, ну і скількох кішок ти сьогодні "ощасливив" ?
- Мао! Мао!
Оце боєць - з 17-ї до 21-ї - двох !
Тепер може дозволити собі погратися в домашнього кота.
Та він просто каже, що всеодно було мало :D:D

lotr_an
19.02.2008, 22:34
Увага модератори цей допис стосується саме теми Звичний день!
Так заскучив за футболом, що незважаючи на те, що маю роботу, хвилин зо 30 простояв прямо під телевізором дивлячись Ліверпуль-Інтер. гарно грають хлопаки. я думаю рах. буде 1-0 або 2-1 на користь Ліверпуля.

Boris_Kiev
19.02.2008, 22:49
Та він просто каже, що всеодно було мало
Тому й вискочив знов о 22-й годині. Досі нема.

Малявка
20.02.2008, 11:53
Цямкаю на роботі мамин салат, який так і хочеться назвати "Мама в "ударі"":) - всьо шо хочеш в ньому. і згадала одну фразу - "Жінка з нічого може зробити 3 речі:зачіску, салат і скандал".. смачного всім, хто збирається обідати.:)

Малявка
20.02.2008, 15:06
Останнім часом мене настійливо переслідує число 69. Номер перепустки в гуртожиток, код нової картки, навіть 69 нових дописів на форумі, коли я зайшла. А ще документ - форма 69 по факсу щойно прийшов:D

Додано через 44 хвилини
Навіть цей допис на 69 сторінці!:ninja: :D

SatYr
21.02.2008, 16:40
Навіть цей допис на 69 сторінці!
Пані(панночка, панянка) розуміється на номерах ;)

маюнка
22.02.2008, 00:03
:):):)
у мене вже 15 хвилин за вікном на вулиці якийсь молодик горлає пісні. репертуар із 2 композицій: "я хочу быть с тобой" Наутілусів та "музикант". причому з сотанньої тільки рядки: "о несчатных и счастливых, о добре и зле, - все в этой музике, ты только улови".:):):):):):):):):):):)

а я під цей концерт вчу англійську - текст про комерційні банки перекладаю.

Romko
22.02.2008, 11:10
Сьогодні пакуємся додому...
Завтра,маю надію, вже буду на ЛФ.
ЗІ.Ох,ця залежність...

Alias
22.02.2008, 11:22
ЗІ.Ох,ця залежність.
http://i022.radikal.ru/0802/eb/591d9db207b2.jpg
:D :D І телефончик є

Boris_Kiev
22.02.2008, 12:56

Середа, 19:00, коли ми вже стояли біля кнайпи, де відбулася київська форумівка, на один телефон дзвонить Форест ("Ви де ?"), а на другий - моя дружина ("Кіт прийшов"). Маюнка не дасть збрехати.

21:30 - тільки-но попрощалися з Форестом - "Кіт вискочив" :)

А вранці того же дня я аж засмутився: сусідську кішечку - ангорську красуню надворі тр**** дворовий бандит, з яким Васька постійно б"ється.
Причому кішечка лежить на схилі 45 градусів мордочкою донизу, а той намагається її осідлати.
Свого часу господар кішечки нам з Ваською "відмовив", а тепер я зателефонував йому і зловтішно повідомив, щоби готувався до поповнення. :)
Хоча ... наукою встановлено, якщо кішечка протягом 24 годин "побуває" під двома котами, може запліднитися від обох. Напевно, всі бачили, як у білої кішки народжується 2 чорних і 2 рудих кошенят ?
То не "дідусеві гени" проявилися, то саме описаний мною випадок. :)

В четвер о 22-й герой повернувся знову з відкритою раною і я мав мороку вчергове його лікувати.
Ветеринарочку не турбував - ну що зробиш із таким порушником лікувального режиму !

Народна прикмета: якщо на вулиці зустрічаєте котів з побитими писками - значить, настала весна!
Хоча в справжніх Котів березень починається в грудні.

nirvanka
22.02.2008, 15:59
Звичний день.. Приїхав коханий (2 тижні не бачились) :radist:, забрала нове свідоцтво про одруження (тобто змінила прізвище) :) , почався нежить.. :(

Alias
22.02.2008, 16:05
почався нежить.
Терміново і активно лікуйся, бо з нежиттю цілуватись погано:)))))

Роза
22.02.2008, 16:08
В мене сьогодні виникло бажання якось змінитись:).Вирішила я сходити в перукарню і постригтись під каре(в мене було довге волосся).Осталась задоволена!!!:radist:

nirvanka
22.02.2008, 16:09
Терміново і активно лікуйся, бо з нежиттю цілуватись погано))))
А навіщо мені з нежиттю цілуватись, в мене чоловік є ;) :D
А якщо серйозно, то вже на очі не бачу.. От закінчаться носові хустинки і втечу з роботи додому :)

Alias
22.02.2008, 16:13
А я завтра збираюсь до перукаря, хочу трохи вкоротити .
Ой, дівчата, це все наступаюча весна робить.Хочеться щось міняти, чогось новенького, скоріше познімати з себе куртки, чоботи , одягнути щось легеньке, коротеньке ...і підкоряти вражати все і вся!:)))))

Toyvo
22.02.2008, 21:26
Днями подруга каже чоловікові - Дорогий, скоро весна, а мені навіть роздягнутись нема у що... :)

Boris_Kiev
22.02.2008, 21:53
Встиг… посадити … Ромка … на потяг …

Точно йому не обіцяв відвезти – залежало від ситуації на роботі. Хтось із нас двох «загальмував» – розбіжність думок щодо часу відправлення потягу.
Спокійно виїхав із центру о 18:50 у повній впевненості, що потяг о 21:40 і ми встигнемо ще кави випити (а їхати – до авторинку на Перова).
Тут телефонує схвильований Ромко й каже, що потяг о 20:40! А я тільки спукаюся на поштову площу. Міст Метро – червоний від стоп-сигналів. Що на мосту Патона – не видно.
Давно так по-хамськи не поводився на дорозі. Але о 20:05 ми були на вокзалі. Ще паровоза не причепили. Релакс…

Щасливої дороги, Ромку !

До відома киян: слід чекати Ромка в останніх числах травня. День Києва…
Побажання гостя – посидіти на схилах Дніпра. Або на теплоході.

Toyvo
22.02.2008, 22:08
Побажання гостя – посидіти на схилах Дніпра.
І я хочу... Це так класно... Були на схилах зранку, снідали... таке дивне відчуття було, якесь таке... чарівне...

Boris_Kiev
22.02.2008, 22:23
Були на схилах зранку, снідали... таке дивне відчуття було, якесь таке... чарівне...
...а вночі ... теж на схилах були ?

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=191210&postcount=48

Приїздіть!

Toyvo
22.02.2008, 22:39
...а вночі ... теж на схилах були ?

Ні, не була... Зазвичай зранку у Київі, ввечері до Харкова

маюнка
23.02.2008, 00:18
страшенний біль голови маю півдня. після 5 пар приїхала додому, прилягла і мене вирубило геть. прокинулась - 2 пропущених виклики. голова так і не минулась. зараз знову ляжу спати. зле. дуже зле:(

Давно так по-хамськи не поводився на дорозі. Але о 20:05 ми були на вокзалі. Ще паровоза не причепили. Релакс…

Щасливої дороги, Ромку !

ви -молодець!:)

Boris_Kiev
23.02.2008, 00:21
2 пропущених виклики
Один - мій. Ромко хотів попрощатися.

зараз знову ляжу спати. зле. дуже зле
Видужуйте !

lulu
23.02.2008, 00:23
та щось таке подумалося нині...
шо мама...
ну щось таке... (http://dana-ja.livejournal.com/14513.html)
часом буває...
той місяць багатий на втрати...
на жаль....

Panadolka
23.02.2008, 12:29
Ой, а ясьогодні холостячка!!! Мужиньок на роботі, дитину лишаю з батьками, а сама на ДН!Ну і коли ще таке щастя випаде?Правильно! Мені раз в житті!:)

Liliyah Romanova
23.02.2008, 23:53
А я на когось сильно ображена, бо він поводиться, як дитина.
Ну, і будь ласка. :beee: :beee: :beee:

JiMxMDcxOyYjMTA4MjsgJiMxMDg1OyYjMTA3N
zsmIzEwODQ7JiMxMDcyOyAmIzEwOTA7JiMxMD
g2OyYjMTA3MzsmIzExMTA7LCAmIzEwOTc7JiMx
MDg2OyAmIzEwODg7JiMxMDg2OyYjMTA3MzsmIz
EwODA7JiMxMDkwOyYjMTA4MDssICYjMTA5MDsm
IzEwODY7ICYjMTA4MTsgJiMxMDg2OyYjMTA3Mzsm
IzEwODg7JiMxMDcyOyYjMTA3ODsmIzEwNzI7JiMxMD
gxOyYjMTA4OTsmIzExMDM7Lg==

Romko
23.02.2008, 23:58
Точно йому не обіцяв відвезти – залежало від ситуації на роботі. Хтось із нас двох «загальмував» – розбіжність думок щодо часу відправлення потягу.
Спокійно виїхав із центру о 18:50 у повній впевненості, що потяг о 21:40 і ми встигнемо ще кави випити (а їхати – до авторинку на Перова).
Тут телефонує схвильований Ромко й каже, що потяг о 20:40! А я тільки спукаюся на поштову площу. Міст Метро – червоний від стоп-сигналів. Що на мосту Патона – не видно.
Ще раз дякую,Борисе..
Доїхали нормально.Але дотепер до себе прийти не можу.
У тому крутому вагоні така спека була,як десь в Арабії.
Ніхто не заснув.Добре,хоч кран був під руками.
Цілу ніч водою обливалися...

lulu
23.02.2008, 23:59
JiMxMDcxOyYjMTA4MjsgJiMxMDg1OyYjMTA3N
http://kolobok.us/smiles/light_skin/good2.gifоригінально якось ви ображаєтесь шановна...ну прикольненько такhttp://kolobok.us/smiles/light_skin/ok.gif (і якось так ти-и-и-ихо...)
а ше можна так-http://kolobok.us/smiles/light_skin/tease.gif ги-ги
я би отак ображалась...але "на вкус і цвєт...";)

Liliyah Romanova
24.02.2008, 00:09
оригінально якось ви ображаєтесь шановна...
Та бо матюкатися хочеться... І взагалі. Отаке непорозуміння через чухню якусь. І як так можна? :beee: :beee: :beee:

пупер
24.02.2008, 00:09
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/cry.gif
7Oa7+IO/w7u/u5+j2s/4g7ODr7iD18u4g77Pk8vDo7OC6LCDgIPnlIOkg8ugg7/Du8ug=

lulu
24.02.2008, 00:14
Та бо матюкатися хочеться... І взагалі. Отаке непорозуміння через чухню якусь. І як так можна? :beee: :beee: :beee:
то у вас і з пупером діалог?
ліляJiMxMDcxOyYjMTA4MjsgJiMxMDg1OyYjMTA3N
пупер
;)

Romko
24.02.2008, 00:14
То таке в 37 школі вчать?
Круто...

маюнка
24.02.2008, 00:15
СЬОГОДНІ:
поприбирала - попрацювала - пошукала подрузі матеріали на диплом про гуцульський побут - втрьох із братом та його нареченою вішали карнизи в мою та мамину кімнату - знову прибирала - навчила знайомго користуватись аською - розгадувала судоку - читала страшний текст англійською мовою - наводила лад в документах: особистих і паспортах на техніку - слухаю блюз - сидю на форумі:)

Mariya
24.02.2008, 00:26
А я всім похвалюся, в четвер я переїжджаю на нову хату!!! :radist: Нині вже коробки пакувальні купила, фургон меблі перевозити замовила. Лишилось тільки все попакувати і перевезти. А, ще, водієм фургону буду я.

lotr_an
24.02.2008, 00:27
Ji7MxMDc0OyYjMTA3ODsmIzEwNzc7ICYjMTA4NTsmIzExMTA7J iMxMD

мені звичайно дуже цікаво що то таке, але я гордий не буду питати :beee:

розкажіть будь-ласочка!

syavych
24.02.2008, 00:36
Круто...
Мабуть таки там, бо останні фрази я також не зрозумів :(. Значить не треба пхати свого носа в чужі розборки...

Малявка
24.02.2008, 00:40
Тиша. То так добре. Поки вона не переростає у нав"язливість,яку хочеться побороти. На душі якось слізно. Чомусь, замітила, у періоди зміни сезонів найбільш різко відчуваю щем за тими людьми,яких уже немає. Іноді так хочеться обійняти, щось розказати, щось запитати.. Піду на цвинтар, трохи легше. Тільки та пустота не проходить навіть з часом. Просто відчувається рідше.

lotr_an
24.02.2008, 00:49
JiiMxMDg5OyYjMTA4NDsmIzExMTA7JiMxMDkwOyYjMTA5MDsmI zExMDM7IC

Linear-Fractional Programming?

SatYr
24.02.2008, 01:06
Знайшов закономірність у п. пупер'а всі шифрограми завершаються знаком дорівнює "="

lotr_an
24.02.2008, 01:28
мене от що "смущає" звідки то Ліля того набралася? Га?

Romko
24.02.2008, 01:37
Може то наслідки...37-ї школи?:shutup:

пупер
24.02.2008, 03:40
а я дбаю за свою дружину: поцупив у неї 200-грамову плитку шоколаду і з’їв......
нехай ліпше я буду грубий.....

Liliyah Romanova
24.02.2008, 06:03
А просто Ліля всім підряд цікавиться. ;)

Boris_Kiev
24.02.2008, 10:25
Linear-Fractional Programming?Скоріш - код актвації пиратського софта. Ось ставив новий TheBat, там, здається, код був довшим.

lulu
24.02.2008, 15:34
що то таке

Круто...

чужі розборки
Круто...

Знайшов закономірність

"смущає" звідки то Ліля

цікавиться

довшим
Круто...

...весна.....
....ех маладьожжжж......
;)
пи.си.а я от думаю що то таки лубофффф...
kfskjKJjhKJL;LhjJJjhdHF7UIOIDIWklhfdryioi&bvftr5678uG^^Gb===;-)

Ірена
24.02.2008, 15:47
десь калюжа хлип-хлип,
хтось на мене глип-глип,
щосьу горлі рип-рип-
то надворі грип-грип

сиджу, мучу чашку з колдрексом і думаю, що в такий гарнйи день могла б гуляти Хрещатиком а не сидіти в хаті :-)

Liliyah Romanova
24.02.2008, 16:54
А я знову хвора. 38,5. Все ломить.
І як його пережити цю зиму?

Ірена
24.02.2008, 16:58

Те саме:(
Збиралася з чоловіком до Києва на бардівську тусівку
і на тобі - сиди в хаті і не рипайся:-)

Romko
24.02.2008, 17:00
Я си згадав,як в армії лікувався.На точці.
До молока додати часнику,масла(смальцю,або і те і друге),меду,закип’ятити і випити.Потім парацетамолу,кілька гірчичників на плечі - і на другий день- як аньолик!

Ірена
24.02.2008, 17:20
До молока додати часнику,масла(смальцю,або і те і друге),меду,закип’ятити і випити

часник і мед??? і молоко??? :(

Romko
24.02.2008, 17:30
часник і мед??? і молоко???
І закип’ятити.
І випити.Кип’яток.
І вкутатись трьома(4,5) ковдрами.

Ірена
24.02.2008, 17:57
І закип’ятити.
І випити.Кип’яток.
І вкутатись трьома(4,5) ковдрами.

я того не витримаю:eek:

Liliyah Romanova
24.02.2008, 17:59
я того не витримаю
І я ні...
Роблю собі гарячий чай.
Мене нині точно вже на форумі не буде.

lulu
24.02.2008, 18:08
Роблю собі гарячий чай.
Мене нині точно вже на форумі не буде.
видужуй мудрагелику;)
то тобі замість імунітету;)

http://i034.radikal.ru/0802/a6/a96e090fcdeb.jpg

Liliyah Romanova
24.02.2008, 18:17
видужуй мудрагелику
то тобі замість імунітету
Дякую. Якби то можна було від самого бажання виздоровіти. Температура росте, збити її не можу. І спати теж не можу, бо малий зі мною лишився. І як тут лікуватися? Тільки загріюся під ковдрою "мама, дай пити", "мама, ходи бачити мої поїзди", "мама, включи мультик"...

Alias
24.02.2008, 18:48
А я сьогодні була в Миколаєві.тато виділив 30 хв. на фотографування.Стільки всього цікавого хотілося засняти, але скільки вже встигла.
Пізніше покажу фотки.

пупер
24.02.2008, 19:09
а я зробив нині висновок (після того, як пів години "чесал рєпу"), що на ютубі інколи дають кривий код....
але все добре, що добре закінчується...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/dance.gif

Ірена
24.02.2008, 19:12
а я зробив нині висновок (після того, як пів години "чесал рєпу"), що на ютубі інколи дають кривий код....
але все добре, що добре закінчується...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/dance.gif

ой, ютуб для мене щось таке страшне, рівно як вікіпедія - маю внести туди і туди чоловікові дані і ніц в мене не виходить:shy:

Toyvo
24.02.2008, 20:14
Щось сьогодні у голові перемкнуло і я вирішила вивчати HTML, виявилось що це дуже просто... Я - геній :bazar:

Panadolka
24.02.2008, 21:09
В мене як чоловік грипує, то я йому завжди роблю такий напій на ніч: стакан молока, 1 столова ложка горілки, 1 чайна ложка масла, 1 чайна ложка меду. І це все випити і одразу в ліжко! Допомогає 100%. Так що лікайтесь, Лілю!

Додано через 1 хвилину
А ми сьогодні цілийдень з малятком самі!!! Тато на роботі, дідо з бабцею на ДН! А нам ЛАФА!!! Перекидаємо хату з ніг на голову!!! І в нас це виходить!

Romko
24.02.2008, 21:12
В мене як чоловік грипує, то я йому завжди роблю такий напій на ніч: стакан молока, 1 столова ложка горілки, 1 чайна ложка масла, 1 чайна ложка меду. І це все випити і одразу в ліжко! Допомогає 100%. Так що лікайтесь, Лілю!
А часник де?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif

Panadolka
24.02.2008, 21:16
А часник де?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif

Без часника!:)

Romko
24.02.2008, 21:19
Без часника!
Не поможе.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_69.gif

Panadolka
24.02.2008, 21:23
Не поможе.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_69.gif

Поможе!:) Перевірено на мому чоловікові!:radist:

Boris_Kiev
24.02.2008, 21:24
Колись захворів у кемпінгу. А тут гості почали з"їжджатися. Лікар порадив: на 100 гр горілки 10 крапель йоду. Випити - і під 3 ковдри.
Прийняв. О 12-й ночі "по мою душу" прийшли, тягнуть на вогнище. Прийняв я ще 100 гр+ йод. Пішов у 2-х ковдрах. Потім 200 гр без йоду. Потім гарячий глинтвейн. Тут і голос почав повертатися. О 4-й ночі - ще 100 гр+ йод.
Коли о 10-й ранку лікар побачив, що я ногою пробую воду в річці, він дуже здивувався. А ще через 12 годин випив чергові 100 гр+ йод і пішов купатися.

Наступного року там був інший лікар. Я поскаржився, що голос сів - він мені 100 гр настоянки глоду (70 %). І собі стільки же. Я здивувався - глод же чи то від серця, чи то від нервів. А лікар каже - "Більше нічого нема. Закінчилося".
- А самі "від чого" п'єте ?
- Ну, справжній лікар мусить бути в контакті з пацієнтом.
Так за ніч літр і присиділи. Дивне відчуття...

=============
Обережно! ТОДІ мені було років поменше, жива маса - близько 90 і по лікарях не бігав.
Та й зараз не бігаю - хіба що до мануального терапевта.

Romko
24.02.2008, 21:27
Поможе! Перевірено на мому чоловікові!
Ну...в принципі...якщо горілка...то можливо.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_mega_faellt_mir_nix_ein.gif

Liliya
25.02.2008, 09:39
Дні незвичайні. Все крушится, все ломается. Почалося з поломки колонок, в одну мить вони просто вирішили вперто мовчати:mad: , потім зламався дверний замок :( , потрапити до кімнати без злому не вдалося, через декілька днів, по дорозі на роботу, зламався каблук:aggressive:, подруга говорить, що над цим варто подумати, бо щось в житті я роблю не так... сьогодні вранці неувімкнувся фен :suicide:

пупер
25.02.2008, 10:30
а я ще спати не лягав.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

Alias
25.02.2008, 11:09
а я ще спати не лягав....
Чим цікавим був зайнятий?
Ох і деньок сьогодні! Справжня весна .Пташки співають, сонечко гріє, у нас +15!Пора роздягатись:)

Boris_Kiev
25.02.2008, 11:28
Пора роздягатись
Фото в студію ! Можна без весла ! :)

Alias
25.02.2008, 11:43
Фото в студію ! Можна без весла ! :D :D :D :D :D :D :D
Фото будуть...скоро

lulu
25.02.2008, 16:06
хотіла продублювати...
але не змогла...
я сьогодні сама не своя;)
тільки для бажаючих (тут) (http://dana-ja.livejournal.com/14748.html) ;)

Liliyah Romanova
25.02.2008, 19:26
Учора гарячка під 40 була, нині під 39, а мій лікар каже, що все нормально що я вже 7-ий раз хвора, бо то така зима погана і всі "заражаються та перезаражаються". Питаю про причини. Каже, що або алергії, або снід. :ninja: Маразм якийсь. Що знала, то довідалася. :( Правда, кров на аналіз здала. АЛе якщо сніду нема (бо відки йому взятися), то мій лікар взагалі не знатиме, що зі мною. :suicide:

Toyvo
25.02.2008, 20:15
:) Сегодня чтоб заказчика не сглазить поплевала через плечо и постучала по дереву... вот только стол был в стеклянной пыли с осколочками... в результате костяшки в лейкопластыре...

lotr_an
25.02.2008, 20:38
Сегодня чтоб заказчика не сглазить поплевала через плечо и постучала по дереву...

а виявилося, що замовник стояв зразу за плечем.

пупер
25.02.2008, 21:13
Чим цікавим був зайнятий?
у мене був неприродній секс.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

Toyvo
25.02.2008, 21:24
Дивно... зазвичай чоловіки радіють вже від самого слова "секс", а тут такий сумний смайлік...

пупер
25.02.2008, 22:40
Дивно... зазвичай чоловіки радіють вже від самого слова "секс", а тут такий сумний смайлік...
у мене були протиприродні статеві відносини за участю мишки, комп’ютера, сервера "апач", "мускулу" та "пхп"....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

syavych
25.02.2008, 23:08
у мене були протиприродні статеві відносини за участю мишки, комп’ютера, сервера "апач", "мускулу" та "пхп"....
Напевно ліпив то всьо під 2 апач, 5-ий мускл і 5-ий пих. Якщо так, то співчуваю :( У мене з тим завжди тєжко було, не то що зв'язка версій 1/4/4 :)

lotr_an
25.02.2008, 23:31
Напевно ліпив то всьо під 2 апач, 5-ий мускл і 5-ий пих. Якщо так, то співчуваю У мене з тим завжди тєжко було, не то що зв'язка версій 1/4/4

бла, бла, бла, бла, бла, віскас, бла, бла, бла, бла, віскас.....

Boris_Kiev
25.02.2008, 23:46
бла, бла, бла, бла, віскас.....
НЕМА ВІСКАСУ ! І в супермаркеті нема !
Приперся голодний звір - харчую його курячою тушонкою (з літа завалялася). Тільки би не кусався !
Мабуть полізу на горище, пару голубів зловлю.

пупер
25.02.2008, 23:51
Напевно ліпив то всьо під 2 апач, 5-ий мускл і 5-ий пих. Якщо так, то співчуваю У мене з тим завжди тєжко було, не то що зв'язка версій 1/4/4
ксампп 1.6.3....
я манав сервак конфігурувати......
інтим був з хостінгом, бо на локалці все гуд паше.....

Liliyah Romanova
25.02.2008, 23:56
Хочу додому, а в той український консулят нині годі було достукатися. :(
Далі гарячка, 38.6. А лікар каже, що я здорова і мені ніц не бракує.
Безсовісний організм, отак симулювати... :(

lulu
26.02.2008, 00:09
Хочу додому, а в той український консулят нині годі було достукатися. :(
Далі гарячка, 38.6. А лікар каже, що я здорова і мені ніц не бракує.
Безсовісний організм, отак симулювати... :(:no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
:( :( :( :( :(
ТА ТОМУ ЛІКАРЮ http://kolobok.us/smiles/artists/viannen/viannen_44.gif ТРЕБА БУЛО http://kolobok.us/smiles/madhouse/girl_hospital.gifhttp://kolobok.us/smiles/madhouse/girl_hospital.gifhttp://kolobok.us/smiles/madhouse/girl_hospital.gifhttp://kolobok.us/smiles/madhouse/girl_hospital.gifhttp://kolobok.us/smiles/madhouse/girl_hospital.gifhttp://kolobok.us/smiles/madhouse/girl_hospital.gif
ВИДУЖУЙ!:clapping:

Маруся-мама
26.02.2008, 00:34
Учора гарячка під 40 була, нині під 39, а мій лікар каже, що все нормально що я вже 7-ий раз хвора, бо то така зима погана і всі "заражаються та перезаражаються". Питаю про причини. Каже, що або алергії, або снід. :ninja: Маразм якийсь. Що знала, то довідалася. :( Правда, кров на аналіз здала. АЛе якщо сніду нема (бо відки йому взятися), то мій лікар взагалі не знатиме, що зі мною. :suicide:

Ото духтори... а бо нє? А може Ліля щось з*їла? (як в тій гуморесці):no:

Boris_Kiev
26.02.2008, 00:47
Ловля голубІв (ставлю наголос, щоби ніхто не подумав чогось) відміняється: вітер уніс светр з балкону. Довелося брати ліхтар і бігти шукати. Ну а звір - тихо за мною. Вже з безпечної відстані він сказав - "ти обходь будинок справа, а я - зліва! До післязавтра !"

Liliyah Romanova
26.02.2008, 00:51
А може Ліля щось з*їла? (як в тій гуморесці)
Ліля вже два дні на воді і чаї. Вже на 2 кільо змарніла. Ще трохи похворію і з мене одні кости лишаться...
Я думала, що то лиш в Україні лікарі лякають, а то і тут також. Чоловік взлостився і сказав, що будемо міняти сімейного лікаря, бо невідомо за що цей гроші бере.

маюнка
26.02.2008, 00:58
День народження у мене був. звичайний ДЕНЬ народження:):):):):)

пупер
26.02.2008, 00:59
будемо міняти сімейного лікаря
давно час.

Liliyah Romanova
26.02.2008, 01:05
давно час.
Та не було досі таких ситуацій. А тут.
- Лікарю, апетиту нема, 2 дні ніц не їм.
- Воду, чай п"єш?
- П"ю.
- То вже добре. Можна й не їсти поки.

- Так вже два дні гарячка!
- То нічо, перегорить.

- А ліки які брати?
- Ліків брати не треба, то лиш шкодить.

І чого я до нього ходила? :suicide:

пупер
26.02.2008, 01:30
І чого я до нього ходила?
ти його диплом хоч перевірила?.....
він ХОЧ ЩОСЬ порадив?....

Liliyah Romanova
26.02.2008, 01:42
він ХОЧ ЩОСЬ порадив?....
Ага, не перейматися, бо зараз багато людей так хворіють. :D:D:D

пупер
26.02.2008, 01:50
Ага, не перейматися, бо зараз багато людей так хворіють.
типу:

-- лікарю, мене всі ігнорують....
-- наступний!

Liliyah Romanova
26.02.2008, 01:53
Нє, трохи часу присвятив. І відправив на аналіз крові.
Маю надію не на снід. :D:D:D

пупер
26.02.2008, 02:13
Нє, трохи часу присвятив. І відправив на аналіз крові.
Маю надію не на снід.
кажеш: воду п’єш.....
сподіваюся, що в тій воді кров таки знайдуть..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Doc.
26.02.2008, 07:56
New York, Ohio, Colorado- Denver аеропорт, запитую в працівниці де можна покурити, виявляється можна,.. в 10 хвилинах хотьби по доріжках які рухаються, але я там вже був, і шльопати назад.., а потім знову назад... California ... (Que passa, muchachos?)- сніг тільки в горах.
Готель...
Дзвонять друзі, кажуть щоб не йшов вечеряти, вони все привезуть за 40хв., за дві й пів години привозять вина (багато) і чіпси... Я їм радий... В рентованій машині чомусь не виключається світло в салоні, дзвоню в кастомер супорт, привозять другу (машину), підключитись до нетворку в готелі не вдалось, після годинних пеоеговорів з тим самим кастомер супортом відношу леп. до менеджера готелю і так ласкаво прошу його підключити (мене) до інтернету, адже я вже дві години тому заплатив.., і проблеми з роутером мене мало цікавлять.., але це було вчора...

Маруся-мама
26.02.2008, 17:13
Ліля вже два дні на воді і чаї. Вже на 2 кільо змарніла. Ще трохи похворію і з мене одні кости лишаться...
Я думала, що то лиш в Україні лікарі лякають, а то і тут також. Чоловік взлостився і сказав, що будемо міняти сімейного лікаря, бо невідомо за що цей гроші бере.

Та власне, що там було так що людина жаліється на проблему лікареві а він у відповідь - це ви щось з*їли. Вона йому каже, та я вже 3 дні нічого не їм... а ну тоді ви перед тим щось з*їли. :mad:

Проблема з тими лікарами.

А ти п*єш екінацею? Вона дуже добре підтримує імунну систему а від хімічних ліків я відмовилась давно, лише настойки на травах. Воно займає трохи довше цими препаратами лікуватись ніж традиційна медицина але принаймі вилізеш з хронічної простуди. В мене шваґро так хворів, по пять разів на зиму. Казали алєргія, але почав лікуватись травами і вже набагато легше.

Liliyah Romanova
26.02.2008, 17:21
А ти п*єш екінацею?
Цілу зиму. Ехінацею та вітамін це. Щодня.
Чоловікові допомагає, а мені - ні. :(
Чорна несправедливість...

пупер
26.02.2008, 17:35
а я спав мов кінь 13 годин..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Liliyah Romanova
26.02.2008, 17:48
а я спав мов кінь 13 годин.....
І стоячи??? :eek: :eek: :eek:

пупер
26.02.2008, 17:52
І стоячи??? :eek: :eek: :eek:
не пам’ятаю..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Малявка
27.02.2008, 13:21
Вчора нарешті забрала свої нові окуляри (перші). Незвично так. Але маю на роботі такий недобрий монітор, що очі від нього постійно болять. Тепер я сурйозна дама в окулярах:)

пупер
27.02.2008, 17:33
забрала свої нові окуляри
для комп’ютера, чи зір погіршився?...

Маруся-мама
27.02.2008, 17:35
УРЯ!!! Муж міняє колір з жовто-зеленого, на рожево-жовтий. Аби но тілько на голубий не поміняв, а там все буде у порядку. А і сила у ньому повернулась така на цілу ніч... "Во дают!" :D:D:D:D

А мене особисто дратують індуси, онтак би стукнути їх файно. :mad:

Alias
27.02.2008, 17:36
Після майже двох років перерви знову записалася на танці.От тільки не знаю на які піти..на східні, естрадні чи ще якісь вибрати?.Ну то таке..поживем-побачим.

Малявка
27.02.2008, 17:38
для комп’ютера, чи зір погіршився?...

для комп"ютера, поки зір не погіршився:)

Redhotchilly
27.02.2008, 17:55
Я сьогодні працюю з дому...
роботи багато... але наближена відпустка гріє душу і серце...

пупер
27.02.2008, 18:22
для комп"ютера, поки зір не погіршився
це правильно......
маю такі окуляри вже кілька років....
і, я вже писав тут, але повторю для ще вас: поверніть монітор донизу.....
щоб дивитися на екран зверху вниз -- очі не втомлюються....

Liliyah Romanova
27.02.2008, 19:53
Я сьогодні працюю з дому...
роботи багато... але наближена відпустка гріє душу і серце...
А я нарешті щось з"їла. За 4 дні. І теж працюю з дому.
І думка про поїздку додому теж гріє. Особливо, як подумаю, що то все ближче і ближче... :shy:

Додано через 1 хвилину
і, я вже писав тут, але повторю для ще вас: поверніть монітор донизу.....
І ще можна гц поміняти спробувати. Якщо звичайно можливості компутера дозволять.

Маруся-мама
27.02.2008, 23:55
І ще можна гц поміняти спробувати. Якщо звичайно можливості компутера дозволять.
тоді тре просто вилізти на стіл... і точно буш ся дивити на монітор зверху :D

Redhotchilly
28.02.2008, 10:27
А я нарешті щось з"їла. За 4 дні. І теж працюю з дому.
І думка про поїздку додому теж гріє. Особливо, як подумаю, що то все ближче і ближче...

я вже зарезервувала свій білет....:radist:

пупер
29.02.2008, 20:10
я вже зарезервувала свій білет....
ви повертаєтеся до львова?...
робимо форумівку?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Liliyah Romanova
29.02.2008, 20:21
я вже зарезервувала свій білет....
Я ще ні, але вже скоро-скоро... :shy:

lotr_an
29.02.2008, 21:58
такий файний день... такий файний... ой :shy: файний... от ще б вона... ну не знаю... красуня! корочє я involved...

Маруся-мама
29.02.2008, 22:02
такий файний день... такий файний... ой :shy: файний... от ще б вона... ну не знаю... красуня! корочє я involved...

ви нам краще повідомте коли будете engaged :D

lotr_an
29.02.2008, 22:12
ви нам краще повідомте коли будете engaged

е, які ви бистрі тето! :)

Redhotchilly
29.02.2008, 22:19
ви повертаєтеся до львова?...
робимо форумівку?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

я приєднаюсь

пупер
29.02.2008, 22:46
я приєднаюсь
не забудьте написати, коли будете ві львові.....
бо деякі гонорові дівчата (і не тільки) бувають ві львові, але не зізнаються....
тільки потім пишуть з-за моря....

Romko
29.02.2008, 22:48
Втомився...

Doc.
01.03.2008, 08:57
Втомився...

На роботі завал, всі червоно білі як мухомори, і звертаються не інакше як фреш мен, думаючи що тижня відпустки достатньо щоб відфрешитись, і можна далі працювати з 6 ранку до 9 вечора. Невже в людей бувають вихідні дні??:8: Який там Blu-ray, телевізор і Barack Obama.

Redhotchilly
01.03.2008, 09:20
На роботі завал, всі червоно білі як мухомори, і звертаються не інакше як фреш мен, думаючи що тижня відпустки достатньо щоб відфрешитись, і можна далі працювати з 6 ранку до 9 вечора.

Оооооо! яка знайома ситуація... тиждень відпустки для мене - це тільки добре виспатись... і то я по інерції встаю в 6 ранку перші дні.

Romko
01.03.2008, 09:25
Ні,я просто втомився...

Zirnycja
01.03.2008, 09:31
Ні,я просто втомився...

то трапляється...
вам би десь на води податися, на простір...або до лісу...підживлює...

Romko
01.03.2008, 09:40
то трапляється...
вам би десь на води податися, на простір...або до лісу...підживлює...
Та я знаю.
Є такі люди,які їздять на відпочинок.

Zirnycja
01.03.2008, 09:52
Та я знаю.
Є такі люди,які їздять на відпочинок.

та не мусити їхати...підіть з доцею в сусідній парк. колись-то бачила її на знимці на лісовій алеї, то може, близько коло вас є клаптик природи! Нині субота... Може, у вас не дощить, як у нас нині...

Samojlovu4
01.03.2008, 09:56
Може, у вас не дощить, як у нас нині...

Ой, а в нас така буря вночі була! Я аж вставав, до авта дивився...
Ще вчора попереджали, на суботу-неділю... найвища, червона ступінь небезпеки...

Zirnycja
01.03.2008, 12:05
Ой, а в нас така буря вночі була! Я аж вставав, до авта дивився...
Ще вчора попереджали, на суботу-неділю... найвища, червона ступінь небезпеки...

У нас тут ввечір теж попереджали про небезпеку, і що насувається вітер із швидкістю 12о км на год. Зараз вже так неприємно за вікном, моросить , вітрить, та ...маю справи у місті...а так би під ковдру...і забути про всі буденні клопоти...

Zirnycja
01.03.2008, 16:42
Ой, вибачайте! Шось я не подумала...
В загальному то є ринок Південний(самий великий і дорогий у Львові!), і біля нього є отака красива дерев'яна церква. Доречі, фонтанчик також на Південному.

Дякую, :) вже пригадала, що бачила проїздом, як церкву ще будували...тоді спало на думку, чи гармоніюватиме до оточення..., чи, може, навпаки, оточення до храму... А як ви вважаєте?

Ворон
01.03.2008, 17:48
В мене сонце світить, пташки цвірінькають. Гавкають пси. По парку за вікном білки бігають одна за одною. Весна. :)

П.С. Для дотепників: не ті білки що від горілки.