КПК

Показати повну версію : Звичний день

Сторінки : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

маюнка
03.01.2008, 00:14
ледве встала майже о 12. з"їздила з друзями за покупками, сходили на виставку в галерею Гапчинської (ввв.гапарт.ком) - кому цікаво. позитивні картинки. дитиство - світла пора. і в усіх нас живе дитина. змерзли. мороз на вулиці, грілися в "пузатій хаті" глінтвейном, потім дивилися вдома мультфільми. "злюки-бобри". друг почав плести мені феню на руку. з мамою в 1000000 раз дивилась "кучеряву cью". вікна красиво так позамерзали на балконі. я дивлюсь на них і там грає світло від ліхтарів.:)

nirvanka
03.01.2008, 16:43
Звичайний нецікавий день, тому напишу про цікаве - новий рік :) Святкувала з чоловіком, подружкою Олею з Одеси і другом (з двома останніми познайомилась в неті, так що і тут можна друзів знайти!! :) ). 31 грудня ввечері пішли на ковзанку. Було супер-весело! :) Правда, закінчилось все падінням чоловіка на коліно, яке мало вже раніше травму.. В травматології сказали, що перелому нема, тільки розтяг і запалення зв'язок, так що все обійшлось..

Святкування пройшло тепло і затишно :) Рано лягли, бо всі були змучені..
Наступні 2 дні я показувала подружці Львів. Вчора ми провели її на потяг і влаштували імпровізоване шоу-прощання - ми стрибали на пероні, танцювали танець маленьких каченят, хвильку пускали і т.д. :dance:

П.С. Я свого часу мала стільки зустрічей з хлопцями з нету, але найбільше хвилювалась перед зустріччю з Олею :) Вона виявилась така класна, як я її і уявляла :radist:

Alias
03.01.2008, 16:49
препоганий день..новорічні фотки стели з лиця землі...наталку уб"ю!

пупер
05.01.2008, 03:59
...наталку уб"ю!
ми нічого не бачили..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/embarrassed.gif

Alias
05.01.2008, 10:55
ми нічого не бачили....
Правильно!Нічого ніхто і не побачить, навіть фоток з Максом, бо той клон необразований стер їх з усього, де тільки можна було стерти.:((.Стільки фоток було!....

маюнка
05.01.2008, 14:45
сьогодні приїжджає мала маминої подруги., буду нянчитися. змінила аватар. поміняла шпалери робочого столу. у мене нове улюблене аніме :"вовчий дощ".
........

Тіріон
05.01.2008, 14:51
аніме :"вовчий дощ".

з нього почалося моє знайомство з аніме :). Перші серії пішли на ура!, але далі не пішло. Застряв десь на серії 15-й. Класний саундтрек.

маюнка
05.01.2008, 16:12
з нього почалося моє знайомство з аніме . Перші серії пішли на ура!, але далі не пішло. Застряв десь на серії 15-й. Класний саундтрек.
по-моєму, там класне все: і музика, і сам мульт, ідея цікава. я в захваті. всього 25 серій, здається.
моє знайомство з аніме почалось з хеллсінга.

пупер
05.01.2008, 17:32
Правильно!Нічого ніхто і не побачить, навіть фоток з Максом, бо той клон необразований стер їх з усього, де тільки можна було стерти.(.Стільки фоток було!....
жах!...
я би за таке -- поранив боляче.....

Boris_Kiev
05.01.2008, 17:37
бо той клон необразований стер їх з усього
Клон? Перепрошую, цільовий "донор" ?
(вибачте, жарт трохи невеселий)

Alias
05.01.2008, 18:50
Клон? Перепрошую, цільовий "донор" ?
(вибачте, жарт трохи невеселий)
сестра, старша на 15 хв
я б з неї за тае точно донора зробила

Romko
05.01.2008, 19:06
сестра, старша на 15 хв
я б з неї за тае точно донора зробила
Завидує,певно...

Alias
05.01.2008, 19:13
Завидує,певно..
трохи є:)
у нас з нею завжди "борьба противоречий"
ох, не легко бути близнюками, всі плутають, називають тільки в множині, щоб не помилитись, навіть наказували в дитинстві двох зразу, щоб навірняка:)

Toyvo
05.01.2008, 19:14
Мій звичайний день проходить між комп'ютером та майстернею. Вже не дочекаюсь поки почнемо робити новий витраж. Набридло сидіти за монітором.

Boris_Kiev
05.01.2008, 19:14
Alias,
Були в мене з дитинства два друга – близнюки. Відрізнити їх можна було тільки за шрамами на фейсах. Веселі слони під 2 метри. Пам”ятаю, один за двох здавав на права (другий був з бодуна), але фотографувався за обох другий.

Згодом у кожного з”явився свій бізнес. Один травмувався і поки був обмежено активним, вів справи через другого. А потім – чогось не поділили. Навіть 50-річчя святкували окремо, що усіх друзів шокувало.
Коли з двох залишився один – тільки тоді другий зрозумів, ЩО сталося. Адже поза очі їх називали узагальненим ніком (у множині) того, хто пішов.

А звідки шрами… Ну наприклад (студентські роки):
2 година ночі.
- Давай зайдемо до Боба!
- Ти би йому зателефонував…
- Ні, твоя ідея, ти й телефонуй!
- Ні, корово безрога, ти телефонуй, бо зовсім поводитися не вмієш !

Закінчилося фехтуванням перилами, виламаними в моєму під”їзді та викликом міліції сусідами.

Пробачте свого “клона”, він дуже гарненький ! І на когось дуже схожий :).

Полковник
05.01.2008, 19:20
Это надо же СТОЛЬКО лет переживать из-за перил своего подъезда.....
Я балдею, Клава!

Alias
05.01.2008, 19:20
Пробачте свого “клона”, він дуже гарненький ! І на когось дуже схожий
Та вже давно пробачила:)Ми взагалі не можемо бути одна без одної, і в той же час не можемо бути разом...все чогось сваримось...

Полковник
05.01.2008, 19:32
Допис Полковник не сподобався: Boris_Kiev (http://forum.lvivport.com/member.php?u=5) (Нині)

О, началось, блин!
Борис, есть новенький!
Может на него поцарапаетесь?

Alias
05.01.2008, 19:43
О, началось, блин!
Борис, есть новенький!
Может на него поцарапаетесь?
Ребята, давайте жить дружно!:))

Полковник
05.01.2008, 19:45
Ребята, давайте жить дружно!:))
С ВАМИ ВСЕГДА!!!!!

Текіла
05.01.2008, 21:09
заснула в 4. прокинулась пів 2 дня((((
жах...
куди котимось))))))))

Liliya
08.01.2008, 16:13
сходили на виставку в галерею Гапчинської
Я обожнюю її творчість, цього літа намагалась замовити футболку або сумку з цього сайту - не вдалося. Розповідайте про виставку...

маюнка
08.01.2008, 16:39
Я обожнюю її творчість, цього літа намагалась замовити футболку або сумку з цього сайту - не вдалося. Розповідайте про виставку

виставка - хороша, але не така прекрасна як попередня. головне, що не дуже сподобалось - не зовсім адекватні написи на деяких полотнах. коли фантазія тебе веде далеко - а тут обмежують одним лиш підписом. і все стає не таким, як ти собі уявляв...

хоча загалом настрій створює ця виставка теплий. назад у дитинство.
сумка коштувала 2500 грн. а найменший сувенір - календар з мініатюрними репродукціями - 25 грн.
сподобався інтер"єр приміщення.
світла було забагато. точніше, забагато олії на полотні, через що деякі картини давали відблиски.

пупер
08.01.2008, 17:09
у мене серце ниє......
чи від передчуттів, чи просто так.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

Alias
08.01.2008, 17:13
у мене серце ниє......
чи від передчуттів, чи просто так.
може кави забагато випили, а може святковий синдром?

маюнка
08.01.2008, 17:34
у мене серце ниє......
чи від передчуттів, чи просто так....

серце ниє, але не плаче - це добре.

а передчуття можуть бути прекрасними. тоді серце ниє з млостю:)

вчусь. все.
тепер точно вчусь...
треба.

ГаЛоЧкА
08.01.2008, 18:18
Звичний чи може незвичний) але я вже майже тиждень не можу акліматизуватись від поїздки, і друзі кажуть, що в мене навіть погляд змінився))) і чого б це)

Samojlovu4
08.01.2008, 18:25
Закохалась?!

Маруся-мама
08.01.2008, 18:28
Я сьогодні зранку їздила в страшно-чорне місто де мала відслужити на лаві присяжних, але часами варто не слухати чоловіка. Відправили мене за не виповнення бумажки вчасно.
Всетаки добре кажуть послухай чоловіка і зроби навпаки :D :D :D

Boris_Kiev
08.01.2008, 18:29
Labas Vakaras, ГаЛоЧкА !

А де обіцяний фотозвіт про Вільнюс ???

Samojlovu4
08.01.2008, 18:32
Всетаки добре кажуть послухай чоловіка і зроби навпаки
Я завжди знав це як "Послухай жінку і зроби навпаки"...;)

Ворон
08.01.2008, 18:50
Я сьогодні зранку їздила в страшно-чорне місто де мала відслужити на лаві присяжних

Ню-Арк? Сауд Оранж?

Liliyah Romanova
09.01.2008, 01:16
Мене щойно в офісі закрили. Було би весело, якби я вчасно не покликала босів назад. ггг :D:D:D

ГаЛоЧкА
09.01.2008, 09:30
Закохалась?!
якби ж то))) знати)))

Додано через 58 секунд
Labas Vakaras, ГаЛоЧкА !

Лабас Дєнас))) все буде))) я памятаю про обіцянки!!!

Додано через 5 годин 8 хвилин
Допис від Boris_Kiev
Labas Vakaras, ГаЛоЧкА !

Лабас Дєнас))) все буде))) я памятаю про обіцянки!!!

http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=213198#post213198

Маруся-мама
09.01.2008, 18:11
Ню-Арк? Сауд Оранж?
Paterson :cowboy:

Додано через 56 секунд
Я завжди знав це як "Послухай жінку і зроби навпаки"...;)
А ви не до тої школи ходили:p

А мені нині сказали що мені зряплату підняли. УРЯЯЯЯЯЯ!!!:dance:

Додано через 5 годин 30 хвилин
Маруська, цілий день просиділа на форумі замість відробляти підвишку. Ото работнічєк :D:D:D:D

пупер
10.01.2008, 16:50
звільняюсь нафік.

Alias
10.01.2008, 17:02
звільняюсь нафік.
Тю.що сі сталося вже?
Пупере, то все тимчасово, не зважайте на ті негаразди

Маруся-мама
10.01.2008, 17:21
звільняюсь нафік.
це може бути непоганий крок, бо заставить рухатись і рости, але може воно його зараз не варто? може можна ще зачекати?:p

Текіла
10.01.2008, 21:50
капець яка я зла!
треба по 50=))))

lulu
10.01.2008, 21:54
я втомлена
прикро коли людину використовують замість машини!!!!
:ninja:

Маруся-мама
10.01.2008, 21:57
я втомлена
прикро коли людину використовують замість машини!!!!
:ninja:
«я что лошадь, что лі?»
100 грам і в люлю тепер ;)

Liliya
12.01.2008, 09:23
День розпочався не дуже бадьорим ранком, ледве з ліжка себе стянула... Намагалася додати бодрості гучною музикою та кисленьким грейпфрутовим соком та все марно, тож сижу на робочому місці і куняю

Маруся-мама
14.01.2008, 03:46
День, загалом був вдалий.
Зранку з*їздили до церкви, потім приготувавши сніданок всіх нагодувала, потім вирішила випробувати мус від Др. Оеткера, і зробила непечений тортик з мусу, печива і галяретки. Після обіду ми випробували тортик - брат сказав, що я зовсім не лінива і до кухні мене пускати не можна. Тортика вже нема :D
Потім ще повитирала сльози з дитячих очей, бо один недоїв перед сном і спати не міг, а інша дитина загубила улюбленого зайчика і також не могла заснути. Тепер всі задоволені сплять. А решта дорослих роз*їхались по-своїх домівках.
А мене чекає приготування до школи і прибирання кухні :D

Можна сказати, що неділя вдалась і я відпочила. ;)

пупер
14.01.2008, 04:40
це може бути непоганий крок, бо заставить рухатись і рости, але може воно його зараз не варто? може можна ще зачекати?
куди вже чекати?!..
дістала кєровніца....

Маруся-мама
14.01.2008, 04:49
куди вже чекати?!..
дістала кєровніца....

значить кинути шапку до підлоги і голосно гримнути дверима :cowboy:

пупер
14.01.2008, 04:53
значить кинути шапку до підлоги і голосно гримнути дверима
на злобу дня:
http://rapidshare.com/files/83631800/nachalnyk.pps
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif

Маруся-мама
14.01.2008, 04:58
на злобу дня:
ЛЮКС!!!

nirvanka
14.01.2008, 23:40
Звичайний день.. Встала, привела себе в порядок після випускного, збираюсь на роботу.. і тут - БАЦ!! ой-йой-йой!! а-а-а-а!!! Не вписалась в поворот і вдарилась мізинцем ноги в удвірок.. :( З ким таке бувало, зрозуміє мій біль..
На роботу не пішла, бо не можу повністю на ногу стати.. Щось мені не везе останнім часом: 7 годин активного фотографування на випускному, стільки цікавих кадрів!! і.. я випадково форматнула карточку пам'яті :( Просто автоматично натиснула праву кнопку, яка у віндовсі означає Cancel, а на камері Cancel був зліва, а справа був Format.. :(

levandivka
14.01.2008, 23:43
Ніц не поробиш...
То ТАКий день нині паскудний.
У всіх.
Але я свої кадри ще не форматнув...
Спеціально не чіпав. :)

nirvanka
15.01.2008, 00:23
Але я свої кадри ще не форматнув...
ЩЕ???? Навіть не думайте!!! http://s4.rimg.info/73d434b353275255e2429fb68141b812.gif Я не переживу!! Пошкодуйте!!! Збирати ще раз своїх хлопців якось не хочеться..

levandivka
15.01.2008, 08:18
Збирати ще раз своїх хлопців якось не хочеться..
Зате з'явиться у Вас ще шанс на "сім годин фотографування"... :)

Alias
15.01.2008, 09:19
активного фотографування на випускному,
А що за випускний?
Я колись здала к сервісний центр картку пам"яті, щоб вони мені скинули на диск фотки.Що вони там зробили , до цього часу не знаю, але фоток тиз я більше ніколи вже не побачу:(

MARTINI
15.01.2008, 09:20
певно таки дійсно вчора якийсь чорний понеділок був :) Зранку приїхав додому після святкування старого нового року. Із дому вийшов лише ввечері, тицяю сигналку - не пікає. Відкрив машину ключем і виявилось, що я вранці забув вимкнути фари і за цілий день акумулятор повністю розрядився.
Добре , що у мене є "прикурювач" для акумулятора. Якраз під"їхав сусід і від нього завівся. Довелося більше пів-години їздити по району кругами поки акумулятор зарядиться :) Корисна штука прикурювач, вже тричі мене виручав

Alias
15.01.2008, 11:09
А я вчора здала анатомію, право, всю ніч не спала-працювала, коли все закінчила на годиннику була шоста година ранку:)у п"ятницю перегляд, то всі ночі тепер будуть "робочими"

ГаЛоЧкА
15.01.2008, 11:25
А я вчора здала анатомію, право, всю ніч не спала-працювала, коли все закінчила на годиннику була шоста година ранкуу п"ятницю перегляд, то всі ночі тепер будуть "робочими"

Спатки теж потрібно))) це дається взнаки на працездатності і самопочутті))

Alias
15.01.2008, 12:56
Спатки теж потрібно))) це дається взнаки на працездатності і самопочутті))
нормально почуваюся:)можу не спати дуже довго, а потім проспати майже добу:))

Маруся-мама
15.01.2008, 16:32
нормально почуваюся:)можу не спати дуже довго, а потім проспати майже добу:))
Я також замолоду могла гуляти цілу ніч до 4 ранку, тоді прийти додому поснідати чи випити каві і піти на 7-му на пари. Тепер на старість літ я хіба можу відправити всіх спати а сама до 6 ранку готувати стіл для гостей, потім зібратись і поїхати до церкви ну і цілий день приймати гостей.

А ви знаєте, я також краще працюю в ночі, коли нікого нема, ніхто не ходить не заваджає... Ляпота!!!

Alias
15.01.2008, 16:37
Тепер на старість літ
таке скажете:) які там на старості...Ви ще така молода і енергійна:)і душа у Вас молода

Mariya
16.01.2008, 06:44
В мене сьогодні день такий був :( . Мало того, що треба було лекцію першу читати, вирішила я зарисуватись, приготувала презентацію на компі, набрала всі означення, і тп, думала, на лекції йно пальчитом по клавіші тиць-тиць робити буду. АГА, а какже, сьогодні в тому корпусі, де я лекцію читала, були проблеми з компами і вони всі не працювали. Прийшлось мені на дошці писати. :( Ще повезло, що тема проста, а так би ще гірше було. :(

nirvanka
16.01.2008, 16:13
А що за випускний?
Випускний в моєму вузі (НУ "Львівська політехніка"), наша спеціальність вивчається 5,5 роки..

Малявка
16.01.2008, 16:33
Випускний в моєму вузі (НУ "Львівська політехніка"), наша спеціальність вивчається 5,5 роки..

я теж там вчуся:) і вже не дочекаюсь,коли нарешті закінчу...

Додано через 1 хвилину
а я намагаюсь щодня прокидатися з посмішкою. Іноді навіть сама до себе говорю вранці:D . Кажу собі що я от така гарнюня-розумниця і що день согодні буде вдалим.

nirvanka
16.01.2008, 17:13
і вже не дочекаюсь,коли нарешті закінчу...
Бажаю таки дочекатись :) Воно того варте!

маюнка
16.01.2008, 22:23
я сьогодні написала перший іспит. в п"ятницю матиму результат.
сон у мене зараз 3 год - начання - 2 години -навчання - 4 години- навчання - 1,5 год - навчання. і так постійно. сесія - страшна пора. сьогодні маю намір відіспатися. так щоби завтра досхочу...
сьогодні приходила подруга, ганяли чаї та їли арахіс. що за сьогодні порадувало найбільше - це те,що виглянуло сонечко... і можна було трохи походити без шапки.ура!!! в метро хлопчина якийсь грав на акордеоні "рідна мати моя", тож півдня потім наспівувала...

зараз нічого не роблю, слухаю Терцію, у п"ятницю почую вживу у Жовтневому палаці:)

Додано через 31 хвилину
ще згадала: зробила сьогодні річ, якої не робила вже років 11-12 - набила на живіт перебивачку з жувальної гумки:):) це так смішно:)

Alias
17.01.2008, 10:25
У мене теж сесія, тільки я щось нічого такого страшного не помічаю.нормально здаю екзамени.Ось тільки трохи з графічною програмою трохи проблемки, але розберуся.Треба 5 шт листівок зробити.Завтра перегляд з живопису, графіки, макетування, формоутворення ну ітд.Розтягли той перегляд ще й на суботу.оце справді кошмар.Ночами теж не сплю-малюю, клею, вирізаю..А ще знаходжу час на форум, бо не можу вже без нього

viltis
17.01.2008, 11:13
У мене теж сесія, тільки я щось нічого такого страшного не помічаю.нормально здаю екзамени.Ось тільки трохи з графічною програмою трохи проблемки, але розберуся.Треба 5 шт листівок зробити.Завтра перегляд з живопису, графіки, макетування, формоутворення ну ітд.Розтягли той перегляд ще й на суботу.оце справді кошмар.Ночами теж не сплю-малюю, клею, вирізаю..А ще знаходжу час на форум, бо не можу вже без нього

І в мене сесія .....вже друга підряд. Але, половину екзаменів маю автоматом. Так що не надто напрягаюсь ...Єдине, що сумно, в кінці лютого знов сесія в Інфізі, потім знов звітність в Універі, потім державні в Інфізі і захист диплому в Універі ....от так ми і живемо:))) Зате потім:radist: ---весілля, медова подорож...і я сподіваюсь за пару місяців перехід у гілку майбутніх мам:)))

А з форумом я згідна...То вже як наркотик ..усьо ...на все життя. В мене тут гора прасування ( пару днів тому купили пралку, то я з радості майже весь гардероб перепрала.....а зараз треба прасувати:а я від форуму не можу відірватись ...(((( А ще, сьогодні йду до одного фотографі -вар"ята:))) якщо сподобається, замовлю на весілля)...

І щойно згадала, що в подружки сьогодні ДН:))) ввесері будемо теревені розводити:)))

Alias
17.01.2008, 11:21
--весілля, медова подорож...і я сподіваюсь за пару місяців перехід у гілку майбутніх мам))
я теж хочу..і маленьких варавчиків хочу(ой, то ми так вже своїх майбутніх дітей називаємо):)))...але мені ще ранувато, треба вчитися..

Малявка
17.01.2008, 22:53
а я сьогодні відсиділа 8 годин в інституті і таки здала сесію:radist: УРА!!!

маюнка
17.01.2008, 22:59
а я сьогодні відсиділа 8 годин в інституті і таки здала сесію УРА!!!

вітаю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а до мене приїздив мій родич-друг. підготовка до іспиту не склалась. а ще я дізналась, що на мене чекає сюрприз. і навіть цьому зраділа. і сподіваюсь, що він-таки буде - і нічого не завадить.

Мих
17.01.2008, 23:04
Мене щойно в офісі закрили. Було би весело, якби я вчасно не покликала босів назад
Як добре знати мову, нє?

Малявка
17.01.2008, 23:10
вітаю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а до мене приїздив мій родич-друг. підготовка до іспиту не склалась. а ще я дізналась, що на мене чекає сюрприз. і навіть цьому зраділа. і сподіваюсь, що він-таки буде - і нічого не завадить.

Дякую:))) Сюрприз - це супер,якщо він приємний))
А мене оте капосне жабеня в душі підбиває довести свій рейтинг в інституті до максимуму,перездавши 1 іспит... А лінь переконує розслабитися... :) ото проблеми,нє?
ХОЧУ ВЕСНИ!!!!!

lulu
18.01.2008, 03:16
ну повбивала би тих хлопів...ну чесне слово...ну зробили нині (ну тобто вчора..ггг ну да ніч глупа ггг) так от зробили з того цілого захара беркута водевіль-всю виставу прореготали...мавпи...то був звичний день...звичні приколи...але аж до водевілю дійшло-то занадто
певно файно виглядала бо двоє "партнерів по любові" в тій виставі поносила на руках...один під час вистави бо так тра..гггг...другий бо я з ним 31 граю то він репетирува...гггг...пританцьовуючи...ах...а рідний чоловік хоч би раз на руки взяв:no: вже певно ніколи не доведеться....
перший раз в житті зговорила з товаришкою за раз 25 гривень на які поповнилась....незвично таке у звичний день...я ж не люблю довго по телефону...певно ту тему де мені найгірше ше не варт закривати.....

Liliyah Romanova
18.01.2008, 17:30
Як добре знати мову, нє?
Нє, як добре мати швидку реакцію.
Якби мови не знала, я би не працювала для такої фірми, миху. :)
А тоді ситуація була і смішна, і не дуже. Після 40 секунд по тому, як вони увімкнули сигналізацію, я би не мала права рухнутися. Сигналізація би спрацювала моментально. :crazy:

Alias
21.01.2008, 16:54
Ура! Я здала сесію, було телебачення, мою роботу по живопису знімали і ще там якісь мої і не тільки.Знову все забрали в методкабінет як примірник.Навіть сфоткати не дали:(
Ну і як не любити обрану професію , коли все вдається? Не навчання , а насолода

nirvanka
21.01.2008, 17:04
Чоловік поїхав до Польщі.. Якщо все буде добре, в мене невдовзі з'явиться нова фотокамера :radist: Чекаю-недочекаюсь! :)

П.С. Забрала до себе на квартиру брата, щоб він відпочив трохи від батьків-бабці-діда, та і щоб мені скучно не було. Ще ніколи з братом сама не жила :) Перший день пройшов класно, не враховуючи того, що в мене змінився роб. стіл на компі, тема віндовса і ще пару дрібниць..

Alias
21.01.2008, 17:06
ми як з сестрою вдома буваємо теж кожен день на компі щось міняється:)

syavych
21.01.2008, 17:22
ми як з сестрою вдома буваємо теж кожен день на компі щось міняється
Зразу не второпав допис, прочитав чомусь "ми як з сестрою вдома бухаємо" :). Все, треба зав'язувати з пивом.

Espert
22.01.2008, 13:41
Сьогодні здав майже останній екзамен!!! Лишився ще один, але вроді має бути автомат! Так хочу спати... А часу немає... Зато настрій супер!!! Ще трішки і по сесії!!! Ляпота...!!!

Anyuta
22.01.2008, 14:46
І я готуюсь до іспиту:( А сьогодні на дворі перший день (десь за тиждень) СОНЕЧКО!:) Пташки співають - аж жити хочеться!:):):):):) Але точно не вчитись!:) Посилаю усім сонячних зайчиків, щоб піднімали настрій!:) Радійте життю, навіть коли дуже погано! Подивіться в небо... на сонце...

nirvanka
22.01.2008, 15:02
Мені теж сонечко підняло настрій :) Але в душі все таки чекаю ще одного снігопаду, щоб на лижі з'їздити..

Anyuta
22.01.2008, 15:09
Мені теж сонечко підняло настрій :) Але в душі все таки чекаю ще одного снігопаду, щоб на лижі з'їздити..

Думаю, що Ви ще зїздите на лижі!:)

От і по сонечку!:( Та всерівно гарно на вулиці і на душі спокійно...
Сонечко, ти де? Виглянь!!!:)

Текіла
22.01.2008, 16:58
Мені теж сонечко підняло настрій Але в душі все таки чекаю ще одного снігопаду, щоб на лижі з'їздити..

буде приблизно через тиждень.
гарантовано.
я також на лижі хочу)))

Boris_Kiev
22.01.2008, 19:07
Нарешті забрав дружину з лікарні (перелом шийки стегна, встановлення штучного суглоба. 19500 грн тільки на запчастини та витратні матеріали). Власне, виписати її збиралися ще у п”ятницю, але облаштування квартири для її комфорту вимагало певного часу (а це нелегко – прибрати тритижневий ср@ч) і до того ж я хотів, щоби її оглянув найкрутіший фахівець, який тільки в понеділок мав повернутися з відпустки. Він зайшов з усією командою, глянув рентген, сказав “Гут! Я знав, кому Вас доручити”.

Ясна річ, взяв на тиждень відпустку. На роботі якраз тиждень великої “перестройки” – нехай викручуються без мене.

Їхати близько 4 км, але для перестраховки ми з приятелем організували ескорт (міні-колону: я, “швидка”, приятель). Маневрами відганяли усіх, хто намагався підрізати, притертися – коротше, імітували стиль нервових чайників (їхали 30-40 км/год).
Як класно Вікусі вдома ! Тільки з жахом чекаємо на вечірній візит кота з вулиці. Він же, як екстрасенс, відразу полізе до проблемного місця – або притиснется, або почне топтатися.

Бухаємо Каберне. Гемоглобін підвищуємо. Лікар конкретно приписав, але ж у відділенні “нє положено” ! :)

Додано через 1 годину 38 хвилин
Так, прийшов звір. Пилу на сірому не видно, але "тактильно" - відчувається.
Зжер 2 пакетики Віскаса, потім на 5 грн стейку з яловичини (щоби скоріше знов на двір захотів).

Далі буде...

пупер
22.01.2008, 23:07
у пойiздi йiду (це не падонкiвський язик, просто нема лiтери на клавiатурi :) ).....

Boris_Kiev
22.01.2008, 23:09
Далі буде...

Пішов звірюга. Ніч буде спокійною.

Liliyah Romanova
22.01.2008, 23:14
у пойiздi йiду
Щасливої дороги!!!

Boris_Kiev
22.01.2008, 23:19
у пойiздi йiду
Власний поїзд - це круто !

Molv
23.01.2008, 02:35
у пойiздi йiду

Щасливої дороги!!!
Приєднуюсь!

Додано через 2 хвилини
Нарешті забрав дружину з лікарні ...
Як класно Вікусі вдома !
Швидкого їй видужання!

Boris_Kiev
24.01.2008, 18:32
Пупер все йиде ? Чи вже прийихав ?
З прийихалом Вас !

Molv, дякую за побажання видужання.

Кіт, як пішов 22.01.2008, 23:09, досі займається своїми котячими справами надворі. Мабуть, працює за гаслом "Нас має бути 52 000 000".

А на Хрещатику стоять агітаційні намети "Президенте! Звільни міністра - бєспрєдєльщика !" :)

Маруся-мама
24.01.2008, 18:42
Кіт, як пішов 22.01.2008, 23:09, досі займається своїми котячими справами надворі. Мабуть, працює за гаслом "Нас має бути 52 000 000".

А на Хрещатику стоять агітаційні намети "Президенте! Звільни міністра - бєспрєдєльщика !" :)
А кіт напевне наметів не зауважує і гасла всілякі не читає... Він впевнено працює над своїм завданням :D

Бажаю жінці поскоріше танцювати гопака ну або вальс.

Boris_Kiev
24.01.2008, 18:52
А кіт напевне наметів не зауважує і гасла всілякі не читає... Він впевнено працює над своїм завданням :D Принаймні місяць тому він висловив свою позицію, справивши велику потребу під банком Правекс. А це майже кілометр від місця "прописки" кота. :)

Бажаю жінці поскоріше танцювати гопака ну або вальс.
Дякую. Я їй того ж бажаю.
Грати у футбол та баскетбол їй вже заборонено, але гольф та велосипед - можна буде. Ще б навчити... :)

Додано через 1 годину 12 хвилин
19:09. Кіт прийшов. Яка радість!
(далі буде) :)

Alias
24.01.2008, 21:58
Вам пора вже відкривати гілку "Походеньки кота ..Васьки":)

Corbie
24.01.2008, 22:05
Угу - в мене он кіт вже десять днів як пішов демографію вивчати...
і не повернувся досі(((
а на морду майже як Борисів аватар
1129

Boris_Kiev
24.01.2008, 22:56
Вам пора вже відкривати гілку "Походеньки кота ..Васьки"
21:10 фактично я його виманив.

в мене он кіт вже десять днів як пішов демографію вивчати...
і не повернувся досі(((

Corbie, 10 днів - це вже серйозно. А раніш він зникав на 10 днів ? Це він на фото ? Шикарний !!!

Дати лінк на мій трактат з наукового пошуку котів ?

Півтора роки тому мій Васька втік з "перетримки" - від приятеля (приватний будинок у незнайомому нам з котом районі). Відпустка була морально зіпсована. Але приїхавши, я знайшов кота менш як за 2 доби.
Потім мене попросила адмінка "форуму порятунку тварин" поділитися досвідом.

маюнка
24.01.2008, 23:37
я страшенно скучила за ЛФ-ом, цілий день нічого не дописувалаа...:(
просто завтра іспит із двох дисциплін одразу - за тою сесією нічого не бачу. в додаток до всього захворіла, все болить:голова, горло, кістки, м"язи, вуха, температура підвищена і вставати о 6 ранку. взагалі не відчуваю себе підготовленою до екзамену.
сподіваюсь на Божу допомогу і на те, що зможу-таки мобілізувати свої знання і написати його достойно.

хороша подія за день: мама подарувала мені омріяну вишиванку - саме таку, яку я хотіла вже давно:)

Corbie
24.01.2008, 23:43
Corbie, 10 днів - це вже серйозно. А раніш він зникав на 10 днів ? Це він на фото ? Шикарний !!!

На фото він
зникав днів на 5 та й то влітку
7 років уже звірюці, а туди ж...

Дати лінк на мій трактат з наукового пошуку котів ?

Давай

Liliyah Romanova
24.01.2008, 23:52
просто завтра іспит із двох дисциплін одразу - за тою сесією нічого не бачу. в додаток до всього захворіла, все болить:голова, горло, кістки, м"язи, вуха, температура підвищена і вставати о 6 ранку. взагалі не відчуваю себе підготовленою до екзамену.
Тримайся, ти все можеш.
А що не можеш, то Богові віддай. ;)

http://www.tkstoystand.com/IMAGE1/LEGACY_IN/leg_insp_2355.jpg

Boris_Kiev
25.01.2008, 00:07
На фото він
зникав днів на 5 та й то влітку
7 років уже звірюці, а туди ж...

Давай

http://forum.doggy.kiev.ua/viewtopic.php?t=8073 (рос. мова)
Тре шукати.
Моєму 8. До втечі він гуляв "скромно" і не завжди успішно. А після описаних подій - зрозумів, що здатний вижити в екстремальних умовах і - зірвався.

Boris_Kiev
25.01.2008, 20:22
25.01 19:40 Кіт прийшов. Треба йому праве вухо подивитися.

Щось Corbie мовчить. Шукає мабуть...

Малявка
25.01.2008, 21:45
а сьогодні холодно,брр...... зате зірки такі красивенні,кому їх теж видно?:)

Черешенька
25.01.2008, 21:50
зате зірки такі красивенні,кому їх теж видно

Щоб зірки були ще красивіші (і залишили спогад у душі), пропоную прогулятися нічним містом, а ще краще парком чи сквериком. І дивлячись на зірку, створити свою особливу історію, про далеку планету щастя та тепла, про кохані очі, які також вдивляються у вечірнє небо, про казку дитинства...
Тоді і пізня година стане особливо незвичною і настрій бадьорим та меланхолійним :)!

Малявка
25.01.2008, 21:59
Щоб зірки були ще красивіші (і залишили спогад у душі), пропоную прогулятися нічним містом, а ще краще парком чи сквериком. І дивлячись на зірку, створити свою особливу історію, про далеку планету щастя та тепла, про кохані очі, які також вдивляються у вечірнє небо, про казку дитинства...
Тоді і пізня година стане особливо незвичною і настрій бадьорим та меланхолійним :)!

зірки просто прекрасні, і настрій чудовий. Причини тому я не знаю,відчуваю закоханість у життя,у все,що навколо, відчуваю присутність Бога і хочеться співати...:radist:

SatYr
25.01.2008, 22:15
А я не бачу зірочок :(
Поділіться хоча б знімкою сьогоднішніх зірочок

Черешенька
25.01.2008, 22:21

Я Вам хібащо ось таку подарую і скажу, варто лише сильно захотіти і Ви побачите її, Вашу зірочку :)!

Anyuta
25.01.2008, 22:28
А я не бачу зірочок

А Ви добре вдивіться в небо... і просто уявіть... може вийде...:) А фото є лише "зірки під імям Сонце " :):):)

Малявка
25.01.2008, 22:29
Маленький принц - шедевр,я вважаю...

Додано через 2 хвилини
А я не бачу зірочок

вийшла на балкон з фотоапаратом, а зірочки вже сховалися...

Маруся-мама
25.01.2008, 22:45
Нині вже другий день дурнуватий...

На роботі запарка. В хаті діти хворі і чоловік ниє і ниє. Жаліється що його болить про-опероване місце а я йому ніц на то не поможу. Компреси не помагають, лікарства не помагають... Ідіотизм

Boris_Kiev
25.01.2008, 22:51
Нині вже другий день дурнуватий...

На роботі запарка. В хаті діти хворі і чоловік ниє і ниє. Жаліється що його болить про-опероване місце а я йому ніц на то не поможу. Компреси не помагають, лікарства не помагають... Ідіотизм А Ви спробуйте компреси - коктейлі з дімексидом. Це така рідина, пахне як часник з бензином. "Пробиває" шкіряний бар"єр і затягує до ділянки тіла все, з чим він змішаний. Аналгін, димедрол, новокаїн або ще щось. 100% допоможе.

Маруся-мама
25.01.2008, 23:35
А Ви спробуйте компреси - коктейлі з дімексидом. Це така рідина, пахне як часник з бензином. "Пробиває" шкіряний бар"єр і затягує до ділянки тіла все, з чим він змішаний. Аналгін, димедрол, новокаїн або ще щось. 100% допоможе.
А... напевне піде наново на операцію. Сіточка зрушилась і перетискає нерв. А це місце дуже важне, жінка ним користає. :cowboy:

Мих
26.01.2008, 00:19
Ви спробуйте компреси - коктейлі з дімексидом. Це така рідина, пахне як часник з бензином. "Пробиває" шкіряний бар"єр і затягує до ділянки тіла все, з чим він змішаний. Аналгін, димедрол, новокаїн або ще щось. 100% допоможе.
еге, то хороша штука, виготовляється з часнику, львівських дохтір придумав, вже покійний.

маюнка
26.01.2008, 00:28
щось всі хворіють. і я не відстаю...:( але вже почуваюсь трохи ліпше.
іспит написала. результати матиму в понеділок. це був найістеричніший екзамен у моєму житті: піваудиторії плакали над своїми білетами. питання у всіх( в тому числі і в мене) виходили ДАЛЕКО за межі програми і самостійного опрацювання.
решту півдня лежала вдома, пила калину, слухала музику, читала Біблію і спала.
а завтразнову готуватимусь до іспиту - вже останнього на цій сесії. предмет, який люблю, але з якого більшість матеріалів маю перекладати з англійської мови - Право ЄС (вся інформація, яка є 100% достовірною, розміщена на сайті ЄС- тож завтра, в неділю і в понеділок буде чим зайнятися)...

коли я здам цю сесію, то неодмінно зроблю собі якийсь подарунок :)- так важко іспити мені ще не давались ніколи!

Ворон
26.01.2008, 00:37
Мовчазний я сьогодні. Дуже мовчазний.

пупер
26.01.2008, 00:46
:) :) :)
а я вчора і нині вчергове переконався у фальші людей....
інколи люди переймаються такими дурницями!..
але для людей вони є важливі...

колись почув хороші слова, покійний дяченко сказав (не дослівно, вільна інтерпретація): молодь переважно обирає неправильні пріоритети.

чудова репліка.

Molv
26.01.2008, 00:49
А Ви спробуйте компреси - коктейлі з дімексидом. Це така рідина, пахне як часник з бензином. "Пробиває" шкіряний бар"єр і затягує до ділянки тіла все, з чим він змішаний. Аналгін, димедрол, новокаїн або ще щось. 100% допоможе.

Тільки з димексидом треба обережно, бо не всі його переносять.
І концентрація повинна бути відповідною, щоб не зробити опіків.

Черешенька
26.01.2008, 00:54
:) :) :)
а я вчора і нині вчергове переконався у фальші людей....
інколи люди переймаються такими дурницями!..
але для людей вони є важливі...

Я думаю, що фальш (гріх) властива кожній людині, навіть не властиві, а природні. Кожен старається використати будь-яку ситуацію на свою користь чи показати себе у кращому світлі.
Але я переконана, що крім обманливої оболонки всі мають ще й іншу, правдиву. От, мабуть, важливо краще знати людей, розуміти їх і бачити ще й іншу сторону медалі, попри негативну.

nirvanka
26.01.2008, 00:57
Якийсь важкий був день.. Добрі новини, погані новини, знову добрі, знову погані.. І так цілий день.. Брр... Вже і не знаю чи посміхатись чи сумувати і взагалі що робити.. Нє.. То не здорОво, коли настрій змінюється так часто.. Мабуть, я занадто всім переймаюсь.. Занадто емоційна, чи що..
Треба іти спати.. І встати з посмішкою і обов'язково з тої ноги, з якої треба. Тільки б не забути про це до ранку :)
Всім надобраніч!

П.С. Дякую за те, що Ви є.. Форум для мене став, як, мабуть, похід до психіатра чи на розслаблюючий масаж.. :shy: Зрозумійте правильно ;)

Черешенька
26.01.2008, 01:01
То не здорОво, коли настрій змінюється так часто.. Мабуть, я занадто всім переймаюсь.. Занадто емоційна, чи що..

Нірванка, все ок. Я вважаю, ти живеш, по-справжньому. А це ж нормально, що настрій змінюється, що емоції зашкалюють.
В мене теж був схожий день сьогодні і я насправді відчула за останні дні, що щаслива. Бо не така, як завжди, а "розбурхана", збуджена, втомлена...

Гарних солодких снів і ніжного пробудження у новий день ;)!

lulu
26.01.2008, 01:04
чекаю самотності як найбільшого порятунку...має скоро прийти до мене...з лютого...:)
а поки користаю поодинокими її моментами...
обожнюю бути сама-стільки всього цікавого....
вивчила нову частину нового танцю (східного, саїдія) бедра туда-сюда і лай-ла-ла:radist:
тобто дум-тек-дум-дум-тек (це ритм танцю:p )
та й таке...

пупер
26.01.2008, 01:27
Я думаю, що фальш (гріх) властива кожній людині, навіть не властиві, а природні. Кожен старається використати будь-яку ситуацію на свою користь чи показати себе у кращому світлі.
ні, не кожній, але люди настільки до цього звикли, що реагують неадекватно на іншу поведінку...

пс. і навпаки.

Маруся-мама
26.01.2008, 06:51
[FONT="Comic Sans MS"]обожнюю бути сама-стільки всього цікавого....

чи ж я тобі не казала? чи не говорила?:radist:

Liliyah Romanova
26.01.2008, 07:21
колись почув хороші слова, покійний дяченко сказав (не дослівно, вільна інтерпретація): молодь переважно обирає неправильні пріоритети.
Ну-ну.
Пригадала собі слова одного священика, який казав: "коли я проповідую, то в першу чергу проповідую собі".
Бери приклад. ;)

Додано через 1 хвилину
чекаю самотності як найбільшого порятунку...обожнюю бути сама-стільки всього цікавого....
А мені за те саме нинька мінуса вліпила.
То шо, пупер правду каже??? :ninja:а я вчора і нині вчергове переконався у фальші людей....

lulu
26.01.2008, 12:13
обожнюю бути сама-стільки всього цікавого....

А мені за те саме нинька мінуса вліпила.
не за те саме!!!
ти писала що думаєш що взагалі мала би бути сама
по-перше я такого не кажу
по-друге в мене є друзі без яких я не уявляю свого життя
по-третє в мене є колєги без компліментів яких я не уявляю свого життя
по-четверте людина може залишитись сама в будь-який момент то найпростіше
по-п"яте мені дивує як фантазує про то людина яка не може бути сама по суті своїй в силу своєї внутрішньої природи (ну і таке задіває-не можу тоді стриматись-мені он моя накраща товаришка мінуси тицяє-але ми про то з нею навіть не говоримо бо просто розуміємо....)
по-шосте ти потім написала що то стосується тільки чоловіків...але мені здалось що в той момент коли писалось-воно стосувалось мало не всього світу...бо просто так людина таких висновків не робить....
і ще там було слово завжди....
А ЩЕ Я НЕ УЯВЛЯЮ СВОГО ЖИТТЯ БЕЗ СВОЄЇ РОБОТИ І ТАНЦІВ-А ТУТ БЕЗ КОНТАКТУ ВЗАГАЛІ НЕ ОБІЙТИСЬ...
от і все
п.с.а щоб компенсувати мінус поставлю зараз плюс ПРОСТО ТАК!:p
але свого фе не відміню!
вважаю що можу собі таке дозволити....даруйте!

Redhotchilly
26.01.2008, 13:09
цілу ніч кашляла... не виспалась... :(

Liliyah Romanova
26.01.2008, 17:08
ти писала що думаєш що взагалі мала би бути сама
хто що хоче, те і бачить ;)

Черешенька
26.01.2008, 19:00
День сонячний. Неба багато безкрайнього. Жодної хвилини спокою чи тиші. Сусіди, які сьогодні всі чемно прибирають і з веселим настроєм зі мною гомонять. Подруга, яка знову приїхала, - і здається, ми не бачилися лише півгодини. Вечірки вже встигли надоїсти і втомити за усе життя. Надам перевагу бокалу вина, ностальгійній музиці і зануренням у книгу. І чекатиму несподіванок, нехай сипляться на мою голову :).

Boris_Kiev
26.01.2008, 19:14
Чекайте на репортаж із гарячої точки.
Дружина скучила за котом, вирішила запросити його до спальні.
Терміново викликали подругу Олену (в якої чи то 9 чи то 11 котів) для мийки Васьки.
Знайшов у багажнику старі шкіряні рукавички, на антресолях - х/б вітрівку та захисні окуляри (типу для токаря).
Ой, щось буде...
Васька прибіг раніше. Нічого не підозрює...

Liliyah Romanova
26.01.2008, 20:15
А в нас сьогодні нове досягнення.
Мій малий сам закинув важкого волейбольного м'яча у кошик. Радості було - на всю школу - I did it!!! Mom, I did it!! :):):)

Мих
26.01.2008, 20:34
Радості було - на всю школу - I did it!!! Mom, I did it!!
а тепер я уявив собі його у нашій школі у Львові....

Liliyah Romanova
26.01.2008, 20:44
а тепер я уявив собі його у нашій школі у Львові....
То би говорив українською.
Моя дитина нарешті стала цілковито двомовною.
Раз усі навколо англійською говорять, то й він англійською.
Українською трохи з акцентом зараз говорить, але ми над цим працюємо.
В українському варіянті він би кричав "Мама, ти бачиш? Ти бачила???!!!" :D:D:D

Маруся-мама
26.01.2008, 21:08
цілу ніч кашляла... не виспалась... :(
Бідєнька... лікуйтесь.

Додано через 3 хвилини
То би говорив українською.
Моя дитина нарешті стала цілковито двомовною.
Раз усі навколо англійською говорять, то й він англійською.
Українською трохи з акцентом зараз говорить, але ми над цим працюємо.
В українському варіянті він би кричав "Мама, ти бачиш? Ти бачила???!!!" :D:D:D

Це нормальне явище, адже вони ходять в англійську школу, у них повністю англо-мовне оточення, лише мама, тато і бабця з вуйками говорять українською. Ну ще вчителька в школі і декілька дітей.
Навіть в українській школі більшість дітей говорить англійською - змішані сім*ї.

А акцент пропаде коли знову буде якийсь час в україно-мовному оточенні, он як Ліля поїде до мами на канікули то й Дарчик підтягне мову.

Boris_Kiev
26.01.2008, 21:47
Ура! Помили кота ! Без крови !
Здається, шостий раз за 8 років його життя. :)

Ну покричав, погарчав. Я давно просік: мити кота в тазику або на дні ванни - для нього шок (коли ноги в воді) - очевидно, генетична пам"ять потоплення. Найкраще - на трапі зі щілинами. Тоді якось не так йому страшно.

Зараз заліз до шафи, облизується. Виглядає як нутрія.
Зі мною не розмовляє...

маюнка
26.01.2008, 22:18
Борисе, пишіть книгу - заробите купу грошей на правді.... про свого кота:)

Черешенька
26.01.2008, 22:37
Зі мною не розмовляє...
Борисе, я собі Вашого кота, як живу людину уявляю :). Класно, з якою Ви любов"ю і яким захопленням про нього розповідаєте.

З мого вечірнього усамітнення нічого не вийшло. Спочатку знайома напросилася на каву, а потім спонтанно, без жодного попередження, випадково приєдналася ще одна. Добре, що хоч чим пригощати народ було :): і перше, і друге, і десерт. Я от, до речі, помітила по собі таку річ - у гостях навіть найпростіша їжа смакує особливо і нестандартно. Тому майже ніколи не відмовляюся, коли мені щось пропонують і таких гостей сама люблю (а вони в мене завжди вдячні). Згадалося, як колись мала нагоду жити 3 тижні з кореанкою і як вона мені щовечора на вечерю зварених хробаків приносила, тішилася, що може поділитися і рідною культурою, і кулінарськими вміннями. А я того вечора, як кару небесну чекала... :):):)

Boris_Kiev
26.01.2008, 22:46
Дівчата, я в душі Кіт.
Вільний, некерований.

Щодо книги ... ще не "визрів".
Але пропоную почитати про кота, який (точніше, дуже схожий) в мене на аватарці http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=107550&postcount=21
і ще неймовірну всторію, як рятували мого найбільш улюбленого http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=197154&postcount=269

Redhotchilly
27.01.2008, 00:38
Бідєнька... лікуйтесь.

та шось я лікуюсь, купила сироп, п'ю чай... але кашель вночі як і був, так і є

Liliyah Romanova
27.01.2008, 00:45
та шось я лікуюсь, купила сироп, п'ю чай... але кашель вночі як і був, так і є
Як я вам співчуваю і вас розумію. Я від цієї оттавської зими постійно хвора. Тільки вилікуюся, через два дні знову хвора. Організм так виснажився, що вже не знаю, на чому живу. Добре, що бос у нас добрий і дозволяє часом із дому працювати.

Черешенька
27.01.2008, 00:51
Дівчата, не хворійте, а бережіть себе ;)!

Redhotchilly, я коли грипую, то застосовую лише такі методи лікування (може, Вам пригодиться):
1. Печена картопля з цибульково-часниковим салатом (бажано такої салатки вдвічі більше за картоплинку накладати).
2. Гаряче пиво, з медом бажано (знаю, що всі фанати цього напою мене поб"ють за такий рецепт, вони завжди поголовно обурюються й так, але холодне надолужете у здоровій формі духа і тіла)
3. Тепле молоко з медом і какао-маслом, так щоб дуже жирне було.
4. Трав"яні (татові) чаї.
5. Налаштування, що за день-два мушу бути в бойовій готовності :).

Доброго Вам здоров"я і швидкого-прешвидкого одужання ;)!

Boris_Kiev
27.01.2008, 00:55
Згадалося, як колись мала нагоду жити 3 тижні з кореанкою і як вона мені щовечора на вечерю зварених хробаків приносила
Якось мій знайомий зайшов щось передати до корейської сім"ї (південь України; приватний будинок). Там діти познайомили його зі своїми численними псами.
Через рік він знов до них зайшов, був запрошений на обід. Пси чекали на свою пайку. Гість так нетактовно запитав - "А де великий білий пес" ?
Господар відповів тоном вихователя пояснив, що пес пішов до "дівчат", а на обід - свинина ! :)

Redhotchilly
27.01.2008, 04:36
Як я вам співчуваю і вас розумію. Я від цієї оттавської зими постійно хвора. Тільки вилікуюся, через два дні знову хвора. Організм так виснажився, що вже не знаю, на чому живу. Добре, що бос у нас добрий і дозволяє часом із дому працювати.

частi змiни погоди и висока вологiсть.. :(

p.s.та я теж вчора з дому працювала.
просто органiзм ослаблений, багато дуже роботи було останним часом

Додано через 4 хвилини
Доброго Вам здоров"я і швидкого-прешвидкого одужання

дякую за поради...
в мене не грип.
просто або деcь вийшла на холодне повiтря... не знаю.
Потiм нарада була майже цiлий день, пропав голос i почався сухий кашель

Patrick
27.01.2008, 09:32
А я вчора 250 баксів на спор виграв.
Після роботи , ми нашою "комсомольсько-молодіжною" бригадою пішли в паб на пиво.Сіли за великий стіл(нас було 11 чоловік) , заказали пиво , начос і курячі крила.І тут один з наших починає розказувати , що в цьому барі роблять самі пекучі крила(Hot Spicy Chicken Wings), які коли небудь він пробував.Слово за слово( а я люблю пекучу їду - китайську ,тайландську або мексиканську), я сказав , що вони певно не такі пекучі , як він розказує.Він стояв на свому ...ну і ми поспорили.
Спор був - зїсти 10 штук крил , незапиваючи ні пивом , ні водою.
Якщо я зїм - то виграю 250 баксів.Ні - плачу за всіх , за то що зїдено і випито за вечір(приблизно така сама сумма)
Закликали офіціантку , закази 10 штук цих крил.Перед тим , як прийняти заказ вона попередила , що вони дуууже пекучі.
Принесли тарілку , разом з нею ґумову рукавицю, офіціантка порадила вбрати рукавицю, бо приправа може розїсти шкіру і ні в якому випадку не доторкатися до лиця і очей.
Перших 4 штуки пішли ніби нічого , я ще в душі посміхався - що моя правда.Вони не такі пекучі , як казали. А потім почалося - сльози почали текти рікою , а в роті -вогонь , його не можливо описати.Всі кругом сміялися , аж плескали в ладоні і підбадьорували мене.Вже і інші відвідувачі почали , на наш стіл здивлятися.
Коли я скінчив їду, я був червоний , як рак.А дві великі гальби темного пива після того всього пішли , як вода. Ніц не чув смаку.
Пішов в туалет помив лице , і вже на 3й гальбі я відчув смак пива.
От в понеділок буде розмов на роботі.

Boris_Kiev
27.01.2008, 11:21
А я вчора 250 баксів на спор виграв.
Знаєте, що це мені нагадало ?
Половина моїх колег по роботі навчалася колись в Одеському інституті зв"язку (заочно). Коли збиралися на сесію, була така традиція: йшли гуртом до "Гамбринуса" (або іншого пивного закладу) і пили, пили, пили...
Хто перший побіжить до туалета - той платить за всіх.

---------------------
По "моїй" темі: чистий, вимитий, нагодований кіт три години проспав біля хворого стегна дружини. Потім почав голосно нявкати й скребти лапами в різних місцях (демонструвати незадоволення: типу нагодуйте або випустіть, інакше нароблю!).
О четвертій довелося його вивести надвір (дощ!!! калюжі!!!). Стрибок вліво під сусідську дев"ятку. Пауза. Стрибок під Пежо. І зник у темряві...

sem41
27.01.2008, 11:24
Дівчата, я в душі Кіт.
Вільний, некерований.
Як я Вас розумію)) В мене теж є такий котик-братик,йому вже 9 років)

Espert
27.01.2008, 11:27
А я от сиджу зараз собі в неті, на форумі, аська, а завтра захист курсової роботи... Треба вчити і знову не хочеться! А треба 5!

Anyuta
27.01.2008, 11:34
І я вчуся - завтра останній іспит... Я то на форум, то у книжку :)

Черешенька
27.01.2008, 14:51
А у мене сьогодні добрий, дуже добрий день.

Зранку, йдучи тихою безлюдною вулицею, дійшла до світлофора і зупинилася, бо горіло червоне світло. Переді мною стояла дівчинка, років семи, і я, стараючись не налякати її зненацька, стала спокійно осторонь, розмірковуючи, які у мене плани на сьогодні. За півхвилини незнайома дівчинка обернулася до мене, усміхнулася, сказла "Привіт" і побігла...
Ніби дрібничка, банальна річ, але чомусь вона так ніжно зігріла душу.

Liliyah Romanova
27.01.2008, 15:53
Мій малий, коли має хороший настрій, теж зі всіма на вулиці вітається. І не тільки з господарями песиків та котиків, але з тваринками також. :D

Molv
27.01.2008, 16:12
Мовчазний я сьогодні. Дуже мовчазний.
Сьогодні і я теж.

пупер
27.01.2008, 17:32
сиджу, чекаю на поїзд...

Liliyah Romanova
27.01.2008, 17:34
сиджу, чекаю на поїзд...
Бажаю приємного повернення. ;)

пупер
27.01.2008, 17:49
Бажаю приємного повернення
:( дякую...

Boris_Kiev
27.01.2008, 18:07
сиджу, чекаю на поїзд...
Машиністу догану !!!
Це ВІН повинен стояти з начищеними гудзиками і чекати на власника поїзду !

Alias
27.01.2008, 18:43
А я сьогодні їздила в сусіднє місто Вознесенськ на базар:)Вибирали мамі куртку.Швиденько купили і приїхали.настрій сонний, бго весь день їде дощ.
А, забула!Ще дзвонила , здається, Левандівці.Зв"язок препоганий, та я ще й так хвилювалась, що не могла двох слів до купи скласти.Питається, для чого дзвонила?:))А просто! Типу у мене віртуальна форумівка 3:))

syavych
27.01.2008, 18:50
А, забула!Ще дзвонила , здається, Левандівці.Зв"язок препоганий, та я ще й так хвилювалась, що не могла двох слів до купи скласти.Питається, для чого дзвонила?)А просто! Типу у мене віртуальна форумівка 3)
То був таки Левандівка :). Не знаю як там зв'язок в Южноукраїнську, а у Львові все ок - ми вас чули нормально. Леополіс був приємно здивований ;)

маюнка
27.01.2008, 19:07
якось важко на серці. ніби я завинила в чомусь...
і шкода, що не могла бути сьогодні на форумівці-3:(

Додано через 31 секунду
але і радісно за тих, хто там був.:)

Alias
27.01.2008, 19:09
То був таки Левандівка . Не знаю як там зв'язок в Южноукраїнську, а у Львові все ок - ми вас чули нормально. Леополіс був приємно здивований
А я чула тільки гомін і відривки фраз....:(

SatYr
27.01.2008, 19:16
В мене також спершу були проблеми із зв'язком. Спершу була проблема коли задзвонив Левандівка, я їхав гормадським транспортом(тролейбусом), тож коли я передзвонив, стало чути краще. Погода не дуже сприяє зв'яку, бо то ж радейко.

lulu
27.01.2008, 20:38
подивилась "римські канікули" з одрі хепберн...
і подумала.....
і чому я не принцеса...
ну чому я принаймні не одрі хепберн...
ех...не везе так не везе...

SatYr
27.01.2008, 20:49
подивилась "римські канікули" з одрі хепберн...
і подумала.....
і чому я не принцеса...
ну чому я принаймні не одрі хепберн...
ех...не везе так не везе...
навіяло :
Чому я не сокіл, чому не літаю ...
А день не зовсім звичайний, форумівка все ж таки відбулась.

Мих
27.01.2008, 20:50
чому не орел я?
чому не літаю?
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Romko
27.01.2008, 21:58
чому не орел я?
чому не літаю?
Ги-ги...
Горобцю
- Ти хто?
- Орел!
- А чо’ такий маленький?
- Хорів...

Ольга
27.01.2008, 22:00
гарний був день!
після церкви випробували нову кав'ярню, зрозуміли, що краще Світу Кави не буде кавярні у Львові...

nirvanka
27.01.2008, 22:01
О четвертій довелося його вивести надвір (дощ!!! калюжі!!!). Стрибок вліво під сусідську дев"ятку. Пауза. Стрибок під Пежо. І зник у темряві...
Після таких походеньок кицька бабці мого чоловіка принесла додому кошеня.. ;)

Boris_Kiev
27.01.2008, 23:03
Після таких походеньок кицька бабці мого чоловіка принесла додому кошеня.. ;)А, власне, для чого кицька ходила гуляти ?
Колись на "форумі порятунку тварин" я виступив проти примусової стерилізації бездомних котів, мотивуючи тим, що саме вони є носіями здорового генофонду (а не екзоти-екстремали, які самі навіть їсти не можуть). І що Ви думаєте ? Жіночки сказали, щоби я заткнувся, інакше забанять. :)

Ворон
28.01.2008, 05:27
Вчора був на концерті Stark. Познайомився з нею (Лані Форд) у вівторок на іншому концерті через мого знайомого. Концерт дуже сподобався. Вона також, її чоловік чомусь не сподобався :).

До ранку з нею пив. Купував їй токілу. Я жінкам ніколи нічого не купую з принципу. Але після того як вона проспівала десь дві години без перерви мусів... Так як я малюю я знаю що таке працювати за безплатно на протязі 20 років :). Закохався в її голос...

Запропонував намалювати її портрет. Сподіваюсь вдасьця.

Согодні п'яний як чорт весь день з самого ранку...
Як і решту тижня крім пятниці. Єдиний день я закрився дома і заснув о 9-тій, хоч придурки мене по телефону будили до 1-ї. Єдине що я пропустив це вечеринку з своєю знайомою яка зараз пише промови для Мадам Клинтон. Так як вона може стати наступним президентом США, мені цікаво взнати внутрішню інформацію. Але був надто втомлений в той день...

З цих днів крім вчорашнього можу тільки визначити вівторок. Між 5 і 10 я малював портрет одного музиканта і пив спочатку рожеве вино а потім червоне. Між 10 - 2 ночі був на концерті своїх знайомих, пив горілку і цілував якусь кобіту з Єрусалиму. З 2 до 4 чертвертої гуляв в "Трьох Чарках". Напивсь до свиньського стану. Купив 20 пляшок Лвівського Портеру і перепиняв бідних перехожих на Авеню заставляючи насильно пити то пиво. На їхнє щастя ніхто не відмовився, пили і красно дякували. Якби ні - пішли би додому з розбитими черепами. Потім вернувсь в бар і допоїв музикантів тим що лишилось з 20.

Завтра буду справляти компютер свому другу і ловити бузька...

Liliyah Romanova
28.01.2008, 06:10
Після такого допису і моя черга мовчазною бути...

Patrick
28.01.2008, 06:34
..... Купив 20 пляшок Лвівського Портеру і перепиняв бідних перехожих на Авеню заставляючи насильно пити то пиво. На їхнє щастя ніхто не відмовився, пили і красно дякували. Якби ні - пішли би додому з розбитими черепами. Потім вернувсь в бар і допоїв музикантів тим що лишилось з 20.

..

Мгггггг......так
Тепер , я собі можу уявити яка буде в нас "форумівка" , коли я приїду до NY.

Ворон
28.01.2008, 06:44
Після такого допису і моя черга мовчазною бути...

Ви не були на вчорашньому концерті. Рекомендую: 2. I Pay (Man In The Moon) & 10. Butterfly (Acoustic).

http://www.digstation.com/AlbumDetails.aspx?albumid=ALB000015715

Додано через 3 хвилини
Мгггггг......так
Тепер , я собі можу уявити яка буде в нас "форумівка" , коли я приїду до NY.

Я доообрий, як Ню-Шрек. :)

Liliyah Romanova
28.01.2008, 06:57
Ви не були на вчорашньому концерті.
Ну, ви хочете, щоби я взагалі перестала писати? ;)
Я не сказала, що допис поганий. :)

Ворон
28.01.2008, 07:19
Ну, ви хочете, щоби я взагалі перестала писати?

Зовсім не мав це на увазі. :(

Я не сказала, що допис поганий.

Зовсім не мав це на увазі також... Ну вона мені подобається...

Між іншим у вівторок я балакав з деякими музикантами і їх лаяв (більшість) за що вони мене нарікли Полом Абдулом (гади).

А, 27 лютого буде грати мій друг як його звуть, ага Марті. Прекрасний барабанщик і співак. Слава богу розвівсь місяць назад з Амандою. Аманда також прекрасна співачка в стилі "тяжкий метал" але вони один одному не підходили, ну зовсім ні. Десь рік назад я мав конфлікт з торговцем кокаїном із за циганки і тоді за звичай від нього відбирав десь на $2000 - 3000 доларів кокаїну і потім годував тим бідну Аманду. (Властиво Аманда дуже багата).

До чого властиво я це все. Ага, Марті мені подобається. І взагалі мені набридли надто "відомі" люди. Слава богу Ліі Джаґер вирізали з мого фільму разом з її безкінечним мішком марігуани.

Liliyah Romanova
28.01.2008, 07:21
Зовсім не мав це на увазі.
Я на концерт з радістю.
Далі без коментарів, бо щось не те скажу. :)
Зовсім не мав це на увазі також... Ну вона мені подобається...
Значить, ми порозумілися. ;)

Додано через 3 хвилини
До чого властиво я це все.
А з ким нинька пили? ;)

Ворон
28.01.2008, 07:31
А з ким нинька пили?

Властиво пронувсь п"яним. Пару придурків мене запрошували ду кумпанії але я відмовився. Вибрав спілкування з Лілею напевно. :) То краще. Ненавиджу пити з одними "мужчінами". :)

Liliyah Romanova
28.01.2008, 07:36
Вибрав спілкування з Лілею напевно. То краще. Ненавиджу пити з одними "мужчінами".
Вах! Іще одна Ліля? ;)

Зі мною хіба поговорити. Алкоголь перестала вживати майже цілковито. Горілку не вживаю взагалі.
Коротше, нудно зі мною. І небезпечно: п'ю тільки воду або сік і все пам'ятаю (навіть якщо п'ю щось міцніше). ;):p

Ворон
28.01.2008, 08:18
Вах! Іще одна Ліля?

Зі мною хіба поговорити. Алкоголь перестала вживати майже цілковито. Горілку не вживаю взагалі.
Коротше, нудно зі мною. І небезпечно: п'ю тільки воду або сік і все пам'ятаю (навіть якщо п'ю щось міцніше).

Поговорити, поговорити. Я з заміжніми жінками ніц не маю. (Хоч колись в юнності мені не даремно в Мангетені дали прозвище "Распутін")

Я з жінками ніколи не напиваюсь. Властиво ніколи навіть і не п'ю. Маю на увазі тих з ким я хочу спати. З друзями (як Ліля) це інакше...

Liliyah Romanova
28.01.2008, 18:23
З друзями (як Ліля) це інакше...
О, то ми взагалі дуже добре порозумілися. :)

пупер
28.01.2008, 19:41
не хотілося пхатися до вашої високоінтелектуальної бесіди щодо алкоголю, але я тверезий і майже ніц не зрозумів.....

Liliyah Romanova
28.01.2008, 19:56
А видиш, треба було з похмілля підходити. ;)

пупер
28.01.2008, 20:08
А видиш, треба було з похмілля підходити
набридло пиячити..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

колись набридло вживати наркотики, потім тютюн, тепер -- пиячити.....

Капітан
28.01.2008, 20:38
колись набридло вживати наркотики, потім тютюн, тепер -- пиячити.....
На очереди женщины???
Не сдавайтесь, Пупер!

Маруся-мама
28.01.2008, 20:41
На очереди женщины???
Не сдавайтесь, Пупер!
людина зовсім пропАде... ніц ся з него не лише :(

Liliyah Romanova
28.01.2008, 20:50
На очереди женщины???
Не сдавайтесь, Пупер!
Кому що, а курці просо.
Ню-ню...

пупер
28.01.2008, 21:06
На очереди женщины???
Не сдавайтесь, Пупер!
головне, щоб пацани не почали подобатися..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif

Капітан
28.01.2008, 21:32
головне, щоб пацани не почали подобатися.....
Нет, главное чтоб чувство юмора не пропало, плюс здоровый пофигизм :) Тогда - море по колено.

Espert
29.01.2008, 14:12
Здається звичайний день! Надворі погана погода, трішки посварився з дівчиною, але настрій класний! Напевне причина в першу чергу в тому що накінець здав ту сесію!!! Накінець можна розслабитися і почати займатися своїми справами, які нависли за той період, і почучуть їх скажем так розгрібати!
Надіюсь гарний настрій у всіх! Бо коли він є, так легко і приємно жити...

Anyuta
29.01.2008, 14:35
І в мене по сесссссії!!!:radist: :radist: :radist:
Вчора чудово посиділи з батьками-відсвяткували день народження Коханого:) Не можу звикнути, що є вільний час, що нічого не треба вчити... Мала їхати в Тернопіль до знайомих з ТТБ:) Та не поїхала... Тож піду вдихну свіжого повітря:):):) Погуляю на самоті...з природою:)

Малявка
29.01.2008, 14:42
І в мене по сесссссії!!!:radist: :radist: :radist:
Вчора чудово посиділи з батьками-відсвяткували день народження Коханого:) Не можу звикнути, що є вільний час, що нічого не треба вчити... Мала їхати в Тернопіль до знайомих з ТТБ:) Та не поїхала... Тож піду вдихну свіжого повітря:):):) Погуляю на самоті...з природою:)

ВІТАЮ!!! Прекрасно розумію це полегшення:radist: і природа - це найкращий співрозмовник, бо завжди розуміє:)

Anyuta
29.01.2008, 14:45
природа - це найкращий співрозмовник, бо завжди розуміє
А ще таке сонечко!:):):) Люди, усміхайтесь! Усміхайтесь! Усім... Так, люди подумають, що Ви дивні... але вже цим Ви їм піднімите настрій!!! Усміхайтесь кожній хвилині життя...

Alias
29.01.2008, 14:49
А від нас пішла куратор:(класна була , молода, стільки ідей, стільки планів було...Жалко.Хоче спробувати знайти собі роботу в Києві, бо тут ніякої перспективи немає.Дали нам старого вуйка про якого говорять, що він нас нічому не навчить:(Ну та побачимо...

Малявка
29.01.2008, 14:53
А від нас пішла куратор:(класна була , молода, стільки ідей, стільки планів було...Жалко.Хоче спробувати знайти собі роботу в Києві, бо тут ніякої перспективи немає.Дали нам старого вуйка про якого говорять, що він нас нічому не навчить:(Ну та побачимо...

Співчуваю... а ми сирітки, взагалі без куратора...:(

Anyuta
29.01.2008, 15:06
а ми сирітки, взагалі без куратора...
А в нас його ніколи не було...:(

Малявка
29.01.2008, 15:27
Я засинаю на роботі.. і нічого не можу зробити з тим...

Anyuta
29.01.2008, 15:31
Я засинаю на роботі.. і нічого не можу зробити з тим...
" Надо к небу поднять глаза и запрыгать, ну как коза!:):):)"

Додано через 2 хвилини
Ну як? Виходить?:)

Малявка
29.01.2008, 15:34
" Надо к небу поднять глаза и запрыгать, ну как коза!:):):)"

:))) шо подумають співробітники - страшно уявити... Скажуть,шо Малявка здуріла...:radist:

Alias
29.01.2008, 15:37
шо подумають співробітники
А ви і їм запропонуйте:)))

Малявка
29.01.2008, 15:44
А ви і їм запропонуйте:)))

В наших жінок тут такі бюсти,що то буде виглядати,ніби біжать рятувальниці зі спецпідрозділу Пасифік..

Liliyah Romanova
29.01.2008, 15:56
Сумний день, божевільна погода і я... знову хвора... :(:(:(

пупер
29.01.2008, 16:14
Тогда - море по колено.
море по коліно --> алкоголь?....
замкнене коло якесь.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

lotr_an
29.01.2008, 16:33
звичний день. переплутав здуру розклад англійської приперся на 3 год швидше. тепер буду йти вже другий раз.
голова розколюється. чи не від загазованості?...

Alias
29.01.2008, 16:43
Всім у кого поганий настрій і погода навіює сум
http://i019.radikal.ru/0801/2c/cec63da4d4c6.jpg

lulu
29.01.2008, 19:00
болить спина... доооовго говорила з мамою... немає грошей... хм....
цікаво чи є між цими подіями нинішнього дня хоч якийсь зв"язок....;)

ага і ще-вкотре переконалась що люблю кіно!!!!! (навіть коли немає грошей...ггг)

Boris_Kiev
29.01.2008, 21:15
Насичений день …

Захворів колега і мене попросили замість нього здійснювати «загальний нагляд» за монтерами-кабельщиками.
Офісна будівля неподалік від СБУ. А в кабельний криниці, очевидно, до біса “їхніх” кабелів. Мого попередника “забрали”, довелося “викупАти”.

Тож монтери тягнуть, я прогулююся з поверху на поверх. На більшості дверей – таблички з 2-3 прізвищами. Ну, думаю, пройдуся, може зустріну якесь кумедне сполучення прізвищ. І нате вам:

ЗАНУДА
ВІЛЬНИЙ

А тим часом вдома події розверталися так: зайшла до дружини її вірна подруга Олена (з якою в суботу ми помили кота, після чого він втік і досі гуляв).
Приходить кіт. А двері йому відчиняє Олена! У кота було ТАКЕ промовисте обличчя ! Він тихо-тихо на напівзігнутих лапах – під диван! Навіть їсти не хотів вийти !

Маруся-мама
29.01.2008, 22:17
На роботу не пішла, бо знову дитина виспатись не дала.
Тому я пішла на закупи, але перед тим гарно поснідала. Зустріла в маґазині свого чоловіка (до чужого ще не схудла :p) і дуже вигідно, бо потягла його на закупи в різні крамниці де він мав лише витягати гаманець :D:D:D
Потім поїхали до сестри і майже цілий день проговорили з гостями з України. Спати хочу... але всеодно файно посиділи.

Капітан
29.01.2008, 22:24
Зустріла в маґазині свого чоловіка (до чужого ще не схудла ) і дуже вигідно, бо потягла його на закупи в різні крамниці де він мав лише витягати гаманець
... так вот для чего мы нужны! :)

Alias
29.01.2008, 22:24
і дуже вигідно, бо потягла його на закупи в різні крамниці де він мав лише витягати гаманець
Ви, як моя мама.Любить з татом по магазинах ходити, щоб побільше витягнути з його гаманця грошей:)))

Маруся-мама
29.01.2008, 22:29
Ви, як моя мама.Любить з татом по магазинах ходити, щоб побільше витягнути з його гаманця грошей:)))
Ну ви мене ген чисто такою зробили...
У мене свої гроші є і карточка і не одна, але що я рижа за все сама платити?:agree:

Alias
29.01.2008, 22:47
Ну ви мене ген чисто такою зробил
Я не хотіла Вас образити!Вибачте, якщо це так

що я рижа за все сама платити?
саме це малося на увазі:)

Черешенька
29.01.2008, 22:58
голова розколюється. чи не від загазованості?...
Втікай на село... Там тиша, спокій, природа :).

А я сьогодні проспала цікавий захід, який ніколи не пропускаю. І взагалі вперше в житті не почула будильник, тобто швидше за все почула, але якось автоматично, напевне, виключила його і відрубалася знову.
Спочатку, усвідомивши котра година, навіть не знала що робити, чи скочити з ліжка і бігти в місто чи провести приємний ранок з гарячим шоколадом, печивом, настроєвою музикою і цілковитим розслабленням. Вибрала друге.
Взагалі-то я страшенно люблю такі ранки, коли всі кудись біжать, поспішають, працюють зрештою, а я собі байдикую і проводжу час наодинці з собою.

Думаю, на такій же ноті і закінчуватиму вечір, для гарного обрамлення дня :).

lotr_an
30.01.2008, 00:06
Втікай на село... Там тиша, спокій, природа

еее я рідний львівський газ на жодне село не поміняю.

маюнка
30.01.2008, 00:48
у мене сьогодні такий день, ніби за годин 18 півроку пройшло. в когось таке буває?...
впевнена, що так.

Малявка
30.01.2008, 14:41
Погада просто казкова! Мене трошки випровадили з-за мого робочого компа і я вирішила втекти надвір (з приводу походу в магазин). Ще 2 дні такого сонця і рівень гормонів почне зашкалювати за позначку "МАКСИМУМ" :). Купила своє улюблене Плодово-ягідне морозиво і просто насолоджувалася такими чудесними хвилинами звичайного робочого дня..

lotr_an
30.01.2008, 15:06
знову важкий день. а ви знаєте Малаявко як то сонце в очі світе коли їдеш за кермом...
за кермом всі крім мене барани. їздити розівчились :mad:
злий я...

Espert
30.01.2008, 15:36
знову важкий день. а ви знаєте Малаявко як то сонце в очі світе коли їдеш за кермом...
за кермом всі крім мене барани. їздити розівчились
злий я...
Не треба так... Неправда то! Не сперечаюся, баранів багато, але не всі...

пупер
30.01.2008, 15:47
а я друга втратив, якого насправді в мене і не було....

SatYr
30.01.2008, 16:16
Знову весна надворі. А офіційно ще з місяць тре чекати. А так звісно звичайний день робота, робота, ...

Малявка
30.01.2008, 16:20
за кермом всі крім мене барани. їздити розівчились :mad:
злий я...

І то вся ваша проблема?:) Тіштеся, шо нема "помєхи" справа..

Скорпіоля
30.01.2008, 16:28
Для себе часто тяжко викроїти час.
І прекрасно насолоджуватися не тільки відлигою, вітттерцем, а й звичайними пальчиками на клавіатурі з супер - манікюром.

Liliyah Romanova
30.01.2008, 16:28
а я друга втратив, якого насправді в мене і не було....Головне, що ти це усвідомив. ;)
Ти ніц не втратив. Як можна втратити те, чого не було?

А я знову хвора і працюю з дому... :(:(:(

Додано через 10 хвилин
за кермом всі крім мене барани. їздити розівчились
Андрійку, та скільки там того Львова? ;)
Краще пішки!
Я дуже люблю пішки ходити. :)

Малявка
30.01.2008, 17:04
Пішки теж люблю ходити,особливо по Львову, тільки не на каблуках:)

Alias
30.01.2008, 17:11
а я друга втратив, якого насправді в мене і не було....
"Если друг оказался вдруг..."пам"ятаєте?
а ще мій батько каже, що все що не робиться, робиться на краще..І воно справді так.
не вішайте носа, пупере!Все ще буде ок!

nirvanka
30.01.2008, 18:32
Вже кілька днів нема гарячої води. В неті пишуть, що і газ, і тепло можуть відключити :( А в мене після вчорашньої гулянки вдома весь посуд брудний.. Весь весь весь.. Так лінь гріти воду, мити тарілки по баняках.. Бе..

А вчора була видача дипломів, що ми і святкували в мене вдома. Але мені диплому не дали :) Наші грамотні тітоньки поставили апостроф мені в "по батькові", бо так каже правопис. А в паспорті в мене нема того апострофа.. Одним словом, треба чекати поки в Києві зроблять новий диплом..

маюнка
30.01.2008, 18:33
виспатись поки не можу з певних причин. думала поприбирати сьогодні, але потім вирішила трохи побайдикувати. бабця спекла пиріг із пісочного тіста, я бачилась зі своєю подругою, яка нині вчиться у Москві, вона приїхала на канікули додому. приємна вийшла зустріч. купила бабусі сканворди, щоб пам"ять тренувала. мала ще з однокласниками сьогодні піти на прогулянку, але все скасувалось. сиджу вдома, у плетених червоних шкарпетках, на вулиці мрячка, а мені тут тепленько, музика хороша грає...

Liliyah Romanova
30.01.2008, 18:35
музика хороша грає...
Еге, хороша музика, що робить хорошою погоду. І настрій. :)

Ворон
30.01.2008, 18:48
не хотілося пхатися до вашої високоінтелектуальної бесіди щодо алкоголю, але я тверезий і майже ніц не зрозумів.....

Ну тут був не лиш алкололь а і гормони барометер зашкалювали...
Інтелектом тяжко зрозуміти... :)

lotr_an
30.01.2008, 20:38
Неправда то! Не сперечаюся, баранів багато, але не всі...

Тіштеся, шо нема "помєхи" справа..

та казав же що злий :)

Андрійку

усе, добрий хоч до рани прикладай

Redhotchilly
30.01.2008, 21:47
Кінець місяця... Караул просто.. всім чогось треба в останню хвилину...
очі червоні від компа, голова болить страшенно...
далі працюю з дому :(

Liliyah Romanova
30.01.2008, 21:48
усе, добрий хоч до рани прикладай
Я можу так весь час до вас звертатися? ;)

Додано через 39 секунд
далі працюю з дому
Я нині також. Але не витримала вже. Попросила завтра відгул. Бо помру від тих хвороб...

Redhotchilly
30.01.2008, 21:56
Я нині також. Але не витримала вже. Попросила завтра відгул. Бо помру від тих хвороб...

я стаю якимось трудоголіком... ніби робота подобається, але зараз реально просто не витримую... цього тижня настільки змучена, що приходжу додому поїм, помиюсь і в люлю... бо в 6 ранку підйом знову...

маюнка
30.01.2008, 22:12
Бо помру від тих хвороб...
не треба Лілю, а хто ж буде lotr an- ові настрій підіймати, задобрювати?;)

lotr_an
30.01.2008, 22:20
Я можу так весь час до вас звертатися?

так. особливо коли я десь не туди залізу (на форумі) і почну гніватися :)

lulu
30.01.2008, 22:30
порвались єдині джинси...хм...
ну вони вже кілька днів як порвались... але чогось трагічно про то задумалась нині...
пліткують що наш театр не включили до міського бюджету:radist:
гроші не скоро:radist:
все ясно-треба переселятися на тему "я хочу";)
а немає такої теми щоб листи святому миколаю писати? (ой та то майже рік чекати...гггггг)
а може посадимо на якійсь темі діда мороза....наші діди на сибірі працювали а він най на львівському форумі-панщину відробляє бандерівцям-подаруночки чемним форумчанкам і форумчанинам роздає...
лулусічці за першу тисячну кармочку джинсики (мустанги можна...ггггг...все губу завернула назад-ну добре-добре за другу тисячку...гггг)...наприклад:radist:
отакі вони "брєдні втомленої артістки дитячого театру" :crazy: :crazy: :D :D :D

Маруся-мама
30.01.2008, 22:56
О!!! А нам оголосили що в нас буде новий менеджер. Старий, ну він не старий як то по віку але старий як то на посаді... ну неважно. Бувший буде працювати аналітиком :D:D:D

Чекаємо коли візьмуть нового на роботу. 100% буде дядько. Нам тьоткі ні нада!

Додано через 4 хвилини

лулусічці за першу тисячну кармочку джинсики (мустанги можна...ггггг...все губу завернула назад-ну добре-добре за другу тисячку...гггг)...наприклад

єсть такоє ліцо

Он якраз вчора сперичалась зі своєю плимінницею і її вуйком, бо в мене лежать нові джинси які я купила чоловіковій племінниці, але виявилось що вона тепер схула то я їй мусіла купити іншу пару а ту що була куплена запропонувала своїй племінниці, але вона в ті джинси не влізла бо вони в обтяжку як люблять ві Львові а моя племінниця любить широкі аби можна було загнути в чоботи, то тепер ті джинси будуть блукати по-руках поки може вуйко той що з України не погодиться їх забрати до себе до штору і ві Львові сплавити.

Додано через 5 хвилин
так. особливо коли я десь не туди залізу (на форумі) і почну гніватися :)

А мій чоловік не любить коли його Андрійком або Андрійчиком називаю, каже що я маленька дитина? То він у мене Андрушка :radist:

lulu
30.01.2008, 23:24
тепер ті джинси будуть блукати по-руках поки може вуйко той що з України не погодиться їх забрати до себе до штору і ві Львові сплавити.в мене теж є родички у ваших краях і передають всяке....ггггг і тітка в тернополі на базарі той...ггггг
але мені не передають-бо я дуже груба....ггг
бо ніц не роблю а вони дуже працюють-ну та я їм віру...ггггггг
а мені шо:radist:
сняться сни що луплю по засосах з молодим студентиком (що в нас в театрі вчиться) а він той.... давно не протіффффф:radist:
та й таке....гггггггггг

lotr_an
30.01.2008, 23:43
А мій чоловік не любить коли його Андрійком або Андрійчиком називаю, каже що я маленька дитина?

я теж не дуже люблю як мене так хлопці підколюють.

а от дівчата та ще й на форумі... :)

Redhotchilly
30.01.2008, 23:44
О!!! А нам оголосили що в нас буде новий менеджер. Старий, ну він не старий як то по віку але старий як то на посаді... ну неважно. Бувший буде працювати аналітиком

Чекаємо коли візьмуть нового на роботу. 100% буде дядько. Нам тьоткі ні нада!

Я так само люблю чоловічі колективи...
вже друга моя робота... 90% чоловіки...
менше пльоток і всяких інтриг дурних :8:

Alias
30.01.2008, 23:50
а от дівчата та ще й на форумі...
Натяк зрозуміли:)..Андрійчику:)

Маруся-мама
31.01.2008, 03:34
в мене теж є родички у ваших краях і передають всяке....ггггг і тітка в тернополі на базарі той...ггггг
але мені не передають-бо я дуже груба....ггг

Я речі купую добрі, плимінниця завжди задоволена, але он проблема з розміром вгадати. Вона то худне то поправляється :)

А то же ви пані груба, то вони просто сі вимахуют, бо тут є такі розміри і такі кубітки, же дай Боже... І на всіх є кгасівиє модниє вєщі:beee:

Додано через 1 хвилину
я теж не дуже люблю як мене так хлопці підколюють.

Так у нас онце не одностатевий шлюб :o

Малявка
31.01.2008, 09:38
Вчора зібралась собі чемно лягати спати, тут подзвонив мій добрий друг, здав сесію, святкував і попросив "дати концерт":) - то означає вийти на коридор з гітарою поспівати. Зібралась нас невелика компанійка, все культурно, мною було оголошено "Вечір української пісні". Правда, все-одно не обійшлося без російських пісень. І от, на найцікавішому місці, коли вже доспівувалась моя улюблена пісня (два кольори, мої два кольори... ех,акустика гуртожитківського коридору неймовірна) "накатіла" на нас перевірка і мене записали як злісну порушницю порядку :shutup: Навіть не дали доспівати,казявки. :( Неприємно, хтось п"яний, обкурений, б"ють пляшки, б"ють одне одного,а я, так сказати, несу мистецтво в маси і мене за то - чік-чік.
"Несправедливо це!" (цитата з мультика про двох справедливих курчат).
Я не здамся без бою!:)

Anyuta
31.01.2008, 09:40
А мій чоловік не любить коли його Андрійком або Андрійчиком називаю, каже що я маленька дитина? То він у мене Андрушка
А я свого імені від Коханого не чую, хіба він кричатиме щось сотні разів, я не чутиму, тоді скаже Аня... А так в нас є "інші імена" - ласкаві:):):) Так ми одне для одного вже 2.5 роки не Андрій і Аня...:):):)

lulu
31.01.2008, 09:54
А то же ви пані груба, то вони просто сі вимахуют, бо тут є такі розміри і такі кубітки, же дай Боже... та то шо є то всім відомо...ггг навіть комусь і симпатично;););)
але туткай сі йде про єнше:
шо я товста нероба (в театри сі бавлю) а вони тонкіє і звонкіє кросавиці трудяги...ггггггг
:radist: :radist: :radist: :radist:
гозумієте мене панюсю....гггггг

Маруся-мама
31.01.2008, 16:13
та то шо є то всім відомо...ггг навіть комусь і симпатично;););)
але туткай сі йде про єнше:
шо я товста нероба (в театри сі бавлю) а вони тонкіє і звонкіє кросавиці трудяги...ггггггг
:radist: :radist: :radist: :radist:
гозумієте мене панюсю....гггггг
Ага знаєм ми такіх трудівниць... була у мене одна така нянькою прикидалась, так м один раз дітей покупала що потім вони два роки в ванну не хотіли залізти. Але це лише так аби похизуватись перед моєю мамою як вона тяжко працює, а но господарі за двері а вона хвать кавусю в руки і сидить ногу на ногу заклавши - працюют вони тєжко.
А ПАНТІВ СКІКО!

Але ви ся не журіт, бо я така сама нездаль як і ви, хоч і роб*ю в заграманицях.

Я з такими людьми просто не спілкуюсь, аби не грішити. Як то кажуть очі не бачать і серце не болить.

Liliya
31.01.2008, 17:28
Усім привіт!
Сумувала на лікарняному ліжку без ЛФорумлян! Втратила апендикс! Ура!

Маруся-мама
31.01.2008, 17:32
Усім привіт!
Сумувала на лікарняному ліжку без ЛФорумлян! Втратила апендикс! Ура!

Вітаємо, що вже вилізли з ліжка, тай апендикс не конче мати :)

Черешенька
31.01.2008, 17:44
Усім привіт!
Лілю, привіт ;).

Я хоч сама тут останнім часом не густо буваю, але вже думала, куди то Ліля пропала.
Головне - щоб настрій оптимістичний був і стан душі радісний. А далі - життя піде само собою, своєю стежинкою, дорогою чи автострадою, важливо тільки встигати ловити мить :). І робити дні якомога незвичнішими, якщо вони вже самі маленьких подарунків не несуть.
Щасливенько, Лілю :)!

Маруся-мама
31.01.2008, 17:45
А я свого імені від Коханого не чую, хіба він кричатиме щось сотні разів, я не чутиму, тоді скаже Аня... А так в нас є "інші імена" - ласкаві:):):) Так ми одне для одного вже 2.5 роки не Андрій і Аня...:):):)
А в нас так вже склалось, що я щоб там не було Маруся а він в мене сонечко або пташок. Але йому якось Андруша підходить... ну правдивий він Андрушко в мене. Не Їндрух а Андруша :D:D:D:D:D

Liliyah Romanova
31.01.2008, 17:48
Я так само люблю чоловічі колективи...
вже друга моя робота... 90% чоловіки...
менше пльоток і всяких інтриг дурних
Ага, з одного боку класно, а з іншого, чує моє серце, я скоро пошлячкою стану через їхні двозначні жарти один з одного та зі щоденних ситуацій. :D:D:D

Маруся-мама
31.01.2008, 21:11
Поки Лілька не бачить я вам показю що я собі п*ю. Дуже добре але дуже калорійне, для любителів шоколаду
http://www.starbucks.com/retail/images/doublechoc_frap.jpg

пупер
31.01.2008, 21:17
Поки Лілька не бачить я вам показю що я собі п*ю. Дуже добре але дуже калорійне, для любителів шоколаду
не люблю солодке....
але ж факт: люди, що гамцяють солодке -- добрі....
може тому я такий злий?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif

Маруся-мама
31.01.2008, 21:19
не люблю солодке....
але ж факт: люди, що гамцяють солодке -- добрі....
може тому я такий злий?..
та яка я добра... он запитайте мого чоловіка і він вам скаже, що Маруська вредна :radist:

пупер
31.01.2008, 21:22
та яка я добра... он запитайте мого чоловіка і він вам скаже, що Маруська вредна
гммммм...
запитати вашого чоловіка? http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif

Alias
31.01.2008, 21:24
Вредна і зла , то різні поняття :)

Маруся-мама
31.01.2008, 21:24
гммммм...
запитати вашого чоловіка?

дати тіліфончик?

пупер
31.01.2008, 21:29
Вредна і зла , то різні поняття
трошки вредності -- це навіть корисно для стосунків... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
але тільки трохи...
дати тіліфончик?
в гамериці?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif