Показати повну версію : Звичний день
Сторінки :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
ЗАЙНЯТО! ВСЮДИ!!!
взаимно, но думаю, вы думаете когда пишете мне, если нет то напрасно, если да то воображаете же, а в постель к вам я не стремлюсь у меня учителя были из рыцарей, этим я не грешил...
Додано через 3 хвилини
Хлопець хоче вашу увагу привернути, а ви все над ним іронізуєте.
Так пані Оля, щиро кажу я вас радий чути, віртуально, вітаючись з вами роблю вам дружній поклін...
Liliyah Romanova
02.12.2007, 01:28
Василю, випий чогось іншого перед тим, як на форум писати сідаєш. ;)
Он попробуй кави, може, поможе. Порівнюю, що ти пишеш, що Кеп. Мушу сказати, що його метод досить ефективний.
Василю, випий чогось іншого перед тим, як на форум писати сідаєш.
Звичайний день приїхав до мене друг з Тячева, цілий день я провів з ним у гулянні, під вечір я говорив з чудовою, розумною дівчиною з Харкова, я нервував, що вона так далеко, на форум зайшов не з тої ноги, зрозумівши це виходжу з нього, бо вже підозрюють не безпідставно у зловживанні фобиями...
Liliyah Romanova
02.12.2007, 02:18
на форум зайшов не з тої ноги
Пригадалася фізкультура у 37-мій. Правою, правою, раз, два, три... Ми все сміялися, що довго на одній правій не витримаєш. ;)
Василю, доброї ночі!
бо вже підозрюють не безпідставно у зловживанні фобиями...
Пан vasili Ви таке порцелянове кицятко, хто би Вас запідозрів в якій небуть хвобії? Не знущайтесь будь ласка над нашим ясним розумом. (((
А в мене за кілька тижнів перший вихідний в суботу.
Після сніданку поїхали на продуктові закупи. Коли вернулися додому погрався з малою.Потім приїхала до жінки її коліжанка на пльотки.
Подзвонив мій колега -я поїхав грати хокей.Після хокею по дорозі додому купив пива.Повечеряв(пізно), мої це зробили раніше.
Зараз пізня година , моі вже сплять.Я допиваю 2пляшку пива , закінчується кіно по ТБ і я хочу йти спати.Добраніч.
Так от,історія в продовження мого вчорашнього звичайного дня.
Встала Мег з-за компа,подивилася,що є час і натхнення працювати.
Тіки сіла до роботи,помітила помарку на аркуші.Перекреслила весь аркуш.
Хотіла писати специфікацію-зробила хіба чернетку....Мда..ну нічо...
Але найгірше те,що лягла я в 3-й,а приснилися мені мої...допуски і посадки!!!Ридала!
Ну,нічо,незважаючи на таки дивну ніч,думаю,день буде вдалим.З новими силами знову за курсак)))
если да то воображаете же, а в постель к вам я не стремлюсь у меня учителя были из рыцарей, этим я не грешил...
Н-да Васили, я давно не получал такого удовольствия от прочтения форума как сейчас :D
Значит говорите, учителя у Вас были из рыцарей, и по этому в постель к дамам Вы не стремитесь? :rolleyes:
Вы действительно такими словами можете обратить на себя внимание, как сказала Оля. Вот только вряд ли это будут дамы. В физиологическом аспекте ;)
Купив на днях пральну ультразвукову машинку,пре просто диво.
Та й небагато дав за неї-160 гр.Жаль тільки не полощить...як індезіт.
Купив на днях пральну ультразвукову машинку,пре просто диво.
Та й небагато дав за неї-160 гр.Жаль тільки не полощить...як індезіт.
І шо воно навіть працює? А я думав то всьо афьора :)
а я, блін, збирався випити стопочку-другу в барі після роботи, а наш столик було зайнято....
довелося знову пити пиво в брамі.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
Маруся-мама
02.12.2007, 17:08
А ми зраненька встали аби їхати до церкви а на дворі сніг заметіль дітки втішились.http://kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_15.gif Але недовго тої радості. Після обіду буде дощhttp://kolobok.us/smiles/artists/vishenka/l_rain.gif
Н-да Васили, я давно не получал такого удовольствия от прочтения форума как сейчас :D
Значит говорите, учителя у Вас были из рыцарей, и по этому в постель к дамам Вы не стремитесь? :rolleyes:
Вы действительно такими словами можете обратить на себя внимание, как сказала Оля. Вот только вряд ли это будут дамы. В физиологическом аспекте ;)
Н-нет Капитан, а я не получаю удовольствия от чтения, у вас очевидно в этом смысле другие ориентиры, у меня свои, да я не стремлюсь ваще не куда и не с кем, и еще "физиологический аспект" вы че сказать то хотели, вы однажды публично уже высказались в подобном смысле, че продолжаете дальше?, - желаю успехов, но как по мне это не умно!!!:cowboy:
Вав!І я так же думала!;) Особливо підозріло почала відноситися після релами,там де тітонька:"Не мона на то бєз очков дивиться!Не мона!!!..." чи шось в тому роді...:D
Круто!:y:
в брамі..
Це як? Весь час чую про якусь браму, що воно, де?
Може це під"їзд?:)
Так,брама-це портал,якшо в центрі і під"їзд,якшо на районі.
Але я всеодно не розумію-як можна пити в під"їзді десь...
Так,брама-це портал,якшо в центрі і під"їзд,якшо на районі.
Мег, я так зрозуміла, що це одне і теж, тільки різнв назви:)
Угу!Просто так ми говоримо...;)))Нічо,нічо,ти скоро теж так говорити будеш!)))
Та я вже майже так говорю, вдома тільки переглядуються як щось скажу по-западенськи:))
Boris_Kiev
03.12.2007, 01:05
Вдалий день !
Із почуттям глибокого задоволення п”ю херес.
Четверта версія FM-глушилки працює, як хотілося.
Налаштовував на території телепередавального центру – там кожна ложка та виделка грають «Владимирский Централ» або «Уроки эротики!» і рекламує (із завиванням) черговий автомобіль.
В офісі глушить не тільки приймач у моїй кімнаті, але й інший на відстані приблизно 8-9 м через капітальну (“царську”) стіну.
Давить весь діапазон. Тим, хто їздить у маршрутках, мушу сказати, що глушилка “жере” трохи забагато (12 V * 0,53 А), тому доведеться возити в торбинці ще й акумулятор від маленького UPS’а.
Завтра нарешті матиму спокій. . .
Це як? Весь час чую про якусь браму, що воно, де?
Може це під"їзд?:)
брама -- це "парадноє".....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
І шо воно навіть працює? А я думав то всьо афьора
Не афера,по крайній мірі купив не підробку.
Boris_Kiev
03.12.2007, 15:45
А ще я десь чув, що такою машинкою можна добре промивати деталі паливної апаратури (особливо деталі карбюраторів або весь карбюратор). Звичайно, не в мильній воді, а в розчинниках.
А ще я десь чув, що такою машинкою можна добре промивати деталі паливної апаратури (особливо деталі карбюраторів або весь карбюратор). Звичайно, не в мильній воді, а в розчинниках
Перший раз таке чую.
Буде телега,спробую.
Boris_Kiev
03.12.2007, 17:25
Перший раз таке чую.
Буде телега,спробую.
Тільки доведеться купити другу "таблетку". Тобто пральну машинку. :)
Тільки доведеться купити другу "таблетку". Тобто пральну машинку.
?????
Boris_Kiev
03.12.2007, 17:37
?????
Ну одна буде "мильно-водяна".
Друга - "бензинно-керосинна". :)
А ще, кажуть, чайники чистить від накипу.
Друга - "бензинно-керосинна".
Та в інструкції написано,що не можна її опускати в бензин і гас,у всяку органіку.
Boris_Kiev
03.12.2007, 18:13
Та в інструкції написано,що не можна її опускати в бензин і гас,у всяку органіку.
Я ними не користувався. Але чув про таке. Може малися на увазі неорганічні розчинники ?
день почався з поганої звістки..однокурсницю збила машина на тротуарі.У дівчини струс мозку, переломи, понівечене лице.Збиралися до неї в лікарню. та вона нікого не хоче бачити,вірніше, не хоче щоб її такою бачили.Тепер робимо для неї подаруночки, пишемо листівки.
ось так..ідеш собі і не знаєш, що якийсь п"яний негідник за кермом може змінити твоє життя...
Маруся-мама
04.12.2007, 01:47
день почався з поганої звістки..однокурсницю збила машина на тротуарі.У дівчини струс мозку, переломи, понівечене лице.Збиралися до неї в лікарню. та вона нікого не хоче бачити,вірніше, не хоче щоб її такою бачили.Тепер робимо для неї подаруночки, пишемо листівки.
ось так..ідеш собі і не знаєш, що якийсь п"яний негідник за кермом може змінити твоє життя...
Жах! Шкода дівчину але надіюсь що все швиденько загоїться.
А мій день мене вимучив.
Зранку я гарно сіла на автобус їхати на роботу і раптом згадала що забула вдома компютер, і я собі подумала чого піду і буду сидіти дивитись на стіни. Задзвонила що не прийду:D
Тоді почитала на форумі як Ліля вже подаруночки позавивала на Миколая і я швидко поїхала по магазинах шукати дітям подарунки. Ох і не легка це робота, а ще коли такий вибір і все хочеться купити. Але я це подолала і накупила купу забавок, чобіт і відкриток з Різдвом. Зараз сяду буду всім виписувати, а може то завтра так зроблю?
Redhotchilly
04.12.2007, 02:00
А мій день мене вимучив.
Зранку я гарно сіла на автобус їхати на роботу і раптом згадала що забула вдома компютер, і я собі подумала чого піду і буду сидіти дивитись на стіни. Задзвонила що не прийду
Тоді почитала на форумі як Ліля вже подаруночки позавивала на Миколая і я швидко поїхала по магазинах шукати дітям подарунки. Ох і не легка це робота, а ще коли такий вибір і все хочеться купити. Але я це подолала і накупила купу забавок, чобіт і відкриток з Різдвом. Зараз сяду буду всім виписувати, а може то завтра так зроблю?
ми з вами майже зговорились... я сьогодні зранку ледве встала в 6:00. Поїхала собі спокійно на роботу, навіть корків не було... включила лептоп і пішла каву заварювати... Прихожу, а мій дорогенький копютер навіть не думає завантажуватись...
занесла в техвідділ.. сказали зачекати 2 години, поки вони тестують...потім мені сказали, шо нічим не можуть зарадити... і завтра мені дадуть заміну...
посиділа я, почитала свіжі журнали і газети і поїхала по магазинах... бо без компютера нічого не могла робити. :D
Накупила трохи подарунків і навіть календар до Різдва...завтра принесу в офіс кілька прикрас, щоб святковий настрій зявився
Маруся-мама
04.12.2007, 04:49
ми з вами майже зговорились... я сьогодні зранку ледве встала в 6:00. Поїхала собі спокійно на роботу, навіть корків не було... включила лептоп і пішла каву заварювати... Прихожу, а мій дорогенький копютер навіть не думає завантажуватись...
занесла в техвідділ.. сказали зачекати 2 години, поки вони тестують...потім мені сказали, шо нічим не можуть зарадити... і завтра мені дадуть заміну...
посиділа я, почитала свіжі журнали і газети і поїхала по магазинах... бо без компютера нічого не могла робити. :D
Накупила трохи подарунків і навіть календар до Різдва...завтра принесу в офіс кілька прикрас, щоб святковий настрій зявився
Ну а що без компютера годен зробити? Як то кажуть борщ без мяса то є зупа а ми без компютера як без рук :D (щось з мене поет...)
Liliyah Romanova
04.12.2007, 06:17
завтра принесу в офіс кілька прикрас, щоб святковий настрій зявився
А нам обіцяли ялинку ще цього тижня. І "паті" у нас в офісі в суботу. Для усіх працівників із сім'ями. Навіть казали, що Святий Клаус ;) прийде дарунки дітям роздавати. :)
Усім привіти! Субота та неділя пройшли у дусі Дні кіно. У суботу - домашнього, а в неділю з друзями відвідала кінотерат. Вирішили йти на молодіжну комедію! "Трое и Снежинка", підняти настрій, а як виявилося фільм був драматичним, не знаю, де зараз шукати свій настрій. Взагалі, маю такі сонні дні і не знаю як з цим боротися.
Redhotchilly
04.12.2007, 15:33
Ну а що без компютера годен зробити? Як то кажуть борщ без мяса то є зупа а ми без компютера як без рук :D (щось з мене поет...)
то точно... просто залежність.
я сьогодні знову гуляю...("вихідні намічаються дуже продуктивними)
мій жорсткий диск ше не прийшов з Dell.
В нас така дурнувата система на роботі- в офісі сотні компютерів стоять,- люди в відрядженнях або працюють з дому. Але я не можу зайти на чийсь компютер зі своїм логіном. То просто Караул...
Boris_Kiev
04.12.2007, 16:01
А я виходжу з дому - дипломат з апаратурою ("Нє бросать"), 2 пакети з кабелями, пакети зі сміттям і т.п.
Вже біля офісу помітив, що нема барсетки (2 мобіли, права, гаманець, ключі)... Ривок додому (близько, але 4 менти до чогось готуються...)
До смітника - нема, до під"їзду -нема... До квартири - Є!!!! Просто в коридорі злетіла з плеча, коли забирав сміття....
Блін, не здогадався в когось на вулиці попросити мобілу набрати дружину. І пощастило, що менти не стопнули підчас різких маневрів...
А то пригадалося, як роки 3 тому дружина прийшла, не замкнула двері, кинулася до телевізора. А в цей час "хтось" тихенько зайшов, підхопив на тумбочці її торбинку і тихенько причинив двері (але дружина почула "клац". Думала, що кіт стукає по ручці -"випустіть, гади!").
Ну то як мені зателефонувала - я сказав тел. чергового по райвідділу, а сам рвонув додому.
До смітника - нема, під сусідські тачки - нема, у підвальних приямках - нема, біля поштових скриньок (цоколь) - нема. А на рідних сходах - лежить. Покликав сусідку "Охороняй", збігав за гумовими рукавичками - все є, окрім гаманця (а там було гривень 60).
Ну тут команда знайомих оперів, красуня-експерт. Пропоную чай-каву. Один опер каже "тільки не на кухні, бо ваш кіт обов"язково справить велику потребу під час чаювання". (було таке...)
А дружина наїхала на красуню експерта - "це Ви у 2000 р. замазюкали наші світлі меблі дактилоскопічним порошком? "
Коротше, чай попили, анекдоти порозповідали та й поїхали. :)
nirvanka
04.12.2007, 17:26
А я сьогодні проходила повз рідну школу.. Бачила дітей на 1му поверсі, заглядала у вікна, хотіла знайомих вчителів побачити.. Лише новенькі якісь.. В останньому вікні дітки скачуть, ніби фіз-рою займаються.. Мабуть спортзал зайнятий, подумала я.. Але ні :) Це був урок етики! :) Так, так, саме етики! Там така класна вчителька, вона кожний урок починала з руханки, було весело :) Знаєте, а вона дійсно таки чогось нас вчила.. Бути добрими.. Навіть до тих, хто цього не заслуговує..
Може малися на увазі неорганічні розчинники ?
Малися на увазі органічні сполуки-вуглеводні,спирти,альдегіди,оргкислоти
і т.д.
А мій день почався сьогодні вночі:
Проспав з 21:00 до 00:12 і до ранку не міг заснути.Очі червоні шо буряки,
ніби бухав добу.Таке трапляється декілька разів на місяць починаючи з жовтня,не можу з цим нічо зробити.
Boris_Kiev
04.12.2007, 18:30
А я сьогодні проходила повз рідну школу
А в моїй рідній школі взагалі-то тепер начальний корпус інституту, а на 1 поверсі - ресторан з африканським ухилом. Якось зателефонував двом досить крутим "дворовим" приятелям, запропонував зустрітися в тому чи другому в пам"ятному для нас місці ресторанчику - вони сказали, що в обидвох - ціни для ідіотів і назвали інший ("від Еріка") теж на пам"ятній для нас вулиці.
а нам премію пообіцяли.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
дрібниця, але так приємно!!!
Маруся-мама
04.12.2007, 19:12
а нам премію пообіцяли.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
Вітаю! Ця дрібниця завжди приємна! :y:
а нам премію пообіцяли....
Приємно,що хоч обіцяють...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif
Boris_Kiev
04.12.2007, 19:28
Проспав з 21:00 до 00:12 і до ранку не міг заснути.Очі червоні шо буряки,
ніби бухав добу.Таке трапляється декілька разів на місяць починаючи з жовтня,не можу з цим нічо зробити
Так зайдіть на сусідню гілку: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=148682&postcount=2
І нема проблем !
А я всю ніч просиділа за макетуванням, зовсім не спала, але почуваюся нормально.Планувала ще й цю ніч не спати, та здоровий глузд взяв верх, тому йду спати, а завтра знову за макетування, акварель...
А, ще забула:)відбирали на конкурс міс студентка, то я по росту не пройшла, там беруть не менше 170, а в мене тільки 1,65:((
Boris_Kiev
05.12.2007, 22:28
Я м***к, натуральный М***К.
Здається, я сьогодні "підполковник".
Приїхав на роботу, не вимкнув габарити. О 7-й вечора зрозумів, що був неправий.
Стояв я на зовсім умовному ухилі (носом догори), за мною - Фіат добло.
І довелося ювелірно накатом здавати назад, на другу смугу (а це нелегко в години пік та ще без асистента; десь там маячив евакуатор, але платити тим гадам за те, щоби "смикнули" - нє дождутся!), поки на розвинув достатню для пуску швидкість.
Виїхав на трасу, зупинився, на очах здивованих ДАІшників відімкнув праву фару і дав чаду. Прохопив кілометрів 40 на високих обертах (а в мене напруга регулюється - виставив максимум і вже біля дому мав 14,45 при працюючому двигуні).
Нормальний день !
А у нас сьогодні в групі збори були..кураторша плакала, бо студенти не відвідують її занять.Сказала. що тільки одна Петрова(це я) ніколи не пропускає, виконує всі завдання.і т.д і т.п...і взагалі краща студентка.от..
Прийшла додому, тільки хотіла відпочити, а тут сусідка з поверху -"Девочки. вы рисуете? "працює в дитсадочку і треба намалювати щось до дня Захистників Вітчизни.Тепер сиджу малюю.
Борисе дякую за натхнення...
Кожного ранку визїджаю з центру через університет, так от бачу кожного ранку кубіту яка стоїть на зупинці, сьогодні зупинився взяв, а вона зі Львова...приємна розмова але про каву вона ніц не хотіла!
але про каву вона ніц не хотіла!
А що в тебе кава якісь асоціації викликає?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_macho.gif
Boris_Kiev
05.12.2007, 23:15
Девочки. вы рисуете? "працює в дитсадочку і треба намалювати щось до дня Захистників Вітчизни.Тепер сиджу малюю.
Alias, Ви робите велику помилку! Сядуть на голову !
Розповідала дружина (архітектор): шеф попросив молодого фахівця намалювати стенгазету "за сина" до Нового року. Ну той проявив максимум таланту...
10 років школа доручала сину шефа малювати стінгазети, а той у наказовому порядку спихував на бідного підлеглого Володю...
Та не знаю..надіюсь, що не сяде.Тут хочби із своїм впоратись.А вона зайшла в квартиру, подивилась роботи...стільки ахів..
Але ж і допомогати треба, тим більше, що в садочок
А що в тебе кава якісь асоціації викликає?
це ж магія, магія кави...затім йде як буває коняк!!!
Boris_Kiev
05.12.2007, 23:42
Та не знаю..надіюсь, що не сяде.Тут хочби із своїм впоратись.А вона зайшла в квартиру, подивилась роботи...стільки ахів..
Але ж і допомогати треба, тим більше, що в садочокAlias, у моєї мами іноді бувають "напади" альтруїзму. Колись вона розпіарила мене усім знайомим та колегам, як найкращого телемайстра. І щотижня просила мене щось полагодити "дуже приємній або корисній людині" (нахаляву, звичайно). Поки я не вдарив кулаком по столу і сказав, щоби думала, як би тих "приємних та корисних" запрягти, щоби якісь мої проблеми вирішували.
В ції темі якось добре висловилась моя дружина: телефонує моя колишня однокласниця (ну яка мені- ніхто; дочка комуніста й дружина комуніста): "Ах, наша завучиха (ТАКА ПАДЛА !!!) хворіє, чи не міг би Борис відремонтувати їй ТВ ?"
Дружина відповідає: "Може! Тільки нехай дочка тієї завучихи прийде до нас, Борису борщ зварить і шкарпетки випере!"
Аналогічно колись поставив на місце нову і досить конфліктну сусідку:
- Я чула, що Ви Яну та Леву так добре полагодили апаратуру. Чи та могли б... я поляну накрию...
Я відповів: "Нахаляву ремонтую тільки євреям. Крапка !"
nirvanka
06.12.2007, 00:13
Колись вона розпіарила мене усім знайомим та колегам, як найкращого телемайстра.
А Ви ще "при ділах"? В мене тут телевізор барахлить..
Boris_Kiev
06.12.2007, 00:18
А Ви ще "при ділах"? В мене тут телевізор барахлить..На Ваш жаль, ні. :)
Собі раз викликав телемайстра. Задовбав бідного командами - як налаштувати баланс кольорів. Поки він не сказав - "Ось я зайшов у сервіс-меню. Беріть пульт і крутіть, як хочете - я Вас не розумію!"
Нірванко, я ж казав - зірочка в оці бігає. :) Невже не боїтеся не те, щоби телевізор довірити , а взагалі до хати впустити ? :)
nirvanka
06.12.2007, 00:54
На Ваш жаль, ні.
Та я пожартувала :D Телевізор в мене працює добре :)
Невже не боїтеся не те, щоби телевізор довірити , а взагалі до хати впустити ?
Я довіряю техніку людям, окрім комп'ютера. Сама буду розбирати, колупатись, поки остаточно не доламаю :D
А до хати пускаю людей, якщо довіряю їм.. Переважно таки довіряю..
Boris_Kiev
06.12.2007, 01:09
Та я пожартувала Телевізор в мене працює добре
Нірванко, Ви ж благополучна Пані, маєте чудового чоловіка.
А колись прийшов на виклик до незаміжньої жінки, а в потаємному кутку телевізора лежить папірець: "Перегріла транзистор Т12 запальничкою. Хоче мужика". :)
nirvanka
06.12.2007, 01:15
"Перегріла транзистор Т12 запальничкою. Хоче мужика"
:D Цікаво хто то написав :)
Boris_Kiev
06.12.2007, 01:24
:D Цікаво хто то написав :)Ясна річ, попередній майстер. :)
Тоді, у 80-ті, не було "масажистів за викликом". :)
Сантехнік - моветон, таксисти поспішають, менти й пожежники - груповуха, лікарі - жінки.
А телемайстер (на її думку) - саме те !
якийсь сьодні дурнуватий день.І почався з того,що я проснулася і вже було море пропущених дзвінків.Потім цілий день телефони розривалися,народ діставав і в неті...всім щось срочно від мене треба було...багато справ,багато неприємностей,сварки і непорозуміння.
але зате я досить продуктивно попрацювала.і зараз продовжу.ше ціла ніч впереді.і завтра знову день)))
Redhotchilly
07.12.2007, 22:39
в такі дні помагає Енігма і ароматизовані свічки :)
О,та я знаю!У мене море тих свічок різних запахів.)))А замість енігми у мене ізіс і інша психоделіка.Правда,ше душ гарно втому знімає.зара ідудалі креслити.є таке бажання)))
Сьодні субота,накінець кінець робочого тижня.
Сподіваюсь передостаннього:crazy: .
Сьодні субота.І ще два тижні і я фріііі!!!!Майже....))))
Redhotchilly
08.12.2007, 12:56
накінець я виспалась...:)
Сподіваюсь передостаннього
А далі шо - всьо?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif
А далі шо - всьо?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif
Нє, далі навпаки все починається !!!!!:radist: :radist: :radist:
Нє, далі навпаки все починається !!!!!
"І кожен фініш,то по суті - старт."
Во-во!У мене теж все через два тижні,а далі тіки почнеться забава і воля...Ше тіки два тижні..тіки два тижні-і-і-і....
"І кожен фініш,то по суті - старт."
Ех...Шкода тільки те, що старт - це почато кінця...;)
Ех...Шкода тільки те, що старт - це почато кінця...
«Усе, що починається добре, закінчується погано. Усе, що починається погано, закінчується ще гірше».
Закон Паддера.
І,ще трохи оптимістичніше...
«Усе, що є хорошого в житті, або незаконне, або аморальне, або веде до ожиріння».
Закон Пардо.
Во-во!У мене теж все через два тижні,а далі тіки почнеться забава і воля...Ше тіки два тижні..тіки два тижні-і-і-і....
канікули в школі?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Маруся-мама
09.12.2007, 04:55
А я он вже другий день чогось з чоловіком сварюсь, правда ще он до істинної причини не докопалась. Мо то гормони?
А я он вже другий день чогось з чоловіком сварюсь, правда ще он до істинної причини не докопалась. Мо то гормони?
Місяць,або зміна погоди...
або тоті справи...
Я як раніше по відрядженнях їздив(тепер менше - все навколо міста)далеко, на 10-12 днів , то коли приїзжав на 3-4 дні ото була любов.Не було часу на дурні розмови, А тепер - "чого цей сіріал купив? ...ти знаєш я його не їм.", або " - ...Ти чого по тій дорозі поїхала , я тобі казав що там одна лінія(з 3х) тільки їде...радіо слухай...."
Redhotchilly
09.12.2007, 11:25
Я як раніше по відрядженнях їздив(тепер менше - все навколо міста)далеко, на 10-12 днів , то коли приїзжав на 3-4 дні ото була любов.Не було часу на дурні розмови, А тепер - "чого цей сіріал купив? ...ти знаєш я його не їм.", або " - ...Ти чого по тій дорозі поїхала , я тобі казав що там одна лінія(з 3х) тільки їде...радіо слухай...."
розлука зближує... це правда)
канікули в школі?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Тьху,а ти звідки знаєш?!:eek:
Та,та!Кінець чверті,розумієш,оцінки в табель поставлять,потім новорічні співи навколо ялинки...Так,все саме так!:rolleyes:
А далі шо - всьо?
Видається на те.
Маруся-мама
10.12.2007, 16:50
Місяць,або зміна погоди...
або тоті справи...
Ромцю, та ні час місяця якраз той але муж приболів. Не знам відкіля але заробив «паньські помідори». :8:
Patrick, та ми ітак живемо на різних розкладах - в нього нічний а в мене денний, он це напевне і дається в знаки. Коли я приходжу змучена він виспався і навпаки.
А он що їздити я з ним боюсь, то правда. Не люблю коли він за рулем. Він або їде заповільно або жене як вар*ят.
То певно таки виснаження з обох боків дається в знаки.
nirvanka
11.12.2007, 00:27
День був дуже важким і дратівливим.. Може то переддипломний синдром, може то просто все на купу..
..Треба було відіслати бандерольку. Прийшла на пошту о 13:30. Простояла в черзі 20 хвилин. Працівниця пошти (дівчисько молодше за мене) і питає мене:
- Що в коробці?
Я їй і кажу:
- Телефон, - то був voice phone. Мабуть, не повірила, бо відрила коробку і переглянула всі запчастини, так ніби вона в тому розбирається..
Я її попросила зважити коробку, щоб хоч якось її пришвидшити, бо рухалась вона ну дуууже вже повільно. Вона зважила. Потім я її ввічливо попросила порахувати скільки то буде коштувати. Коробка важила 1,5 кг, вона порахувала, що буде коштувати 72 грн. А переді мною жінка в черзі за бандерольку масою 1 кг заплатила 5 грн. При чому працівниця пошти навіть не відкривала її коробку і не питала що там!! Я вже хотіла почати виясняти в чому справа, а вона мені:
- Приходьте після обіду. 14:00 - в нас обід!
Не важко здогадатись, як вона мене роздратувала. Та я людина врівноважена, промовчала я і поїхала з тою коробкою на роботу..
Після роботи встигла на іншу пошту. Там мене почали розпитувати що в коробці, куди посилати, а потім сказали "Приходіть завтра, в нас комп'ютер не працює!".
Питання: НУ ТО НАВІЩО ЛЮДЯМ ГОЛОВУ МОРОЧИТИ?? :suicide:
Тьху,а ти звідки знаєш?!
Та,та!Кінець чверті,розумієш,оцінки в табель поставлять,потім новорічні співи навколо ялинки...Так,все саме так!
я тобою пишаюся! http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Питання: НУ ТО НАВІЩО ЛЮДЯМ ГОЛОВУ МОРОЧИТИ??
Аби знали.
У нас сервіс "ненав’язчівий"...
Холодно....Холодно в квартирі, погода противна..дощ зі снігом, вітер.А в інституті так тепленько , тільки роботи багато.Ось цим займаюсь
http://i024.radikal.ru/0712/d3/9495d211177a.jpg
12 грудня. Здається вже б всі мали думати про Новий рік... Але таких ще поки мало... Чогось цей світ так побудований. Чогось згадалося, як в дитинстві завжди, зазвичай дідусь, вчив що є таке слово, як треба. Але чомусь згадуючи його (слово) так нічого не хочеться, хоча й ТРЕБА! От так і зіраз! Сиджу, роботи не початий край, а так ні до чого руки не лежать. Так мене злить в людях лінь... Її так тяжко перебороти. А ще так погано впливає погода... В нас вже цілий тиждень мокро... грязно... холодно... Чомусь людина так хоче жити в своє задоволення, особливо бачучи таких навколо себе.
Мені кажуть, що я везучий, що мене завжди проносить в складних ситуаціях. Але ж на мою думку, як нічого не робити в житті, то й везти не буде. Хоч якийсь мінімум та треба вложити, щоб людині везло. В лотерею ж ти не виграєш, як не будеш грати!
Маруся-мама
12.12.2007, 16:41
Третій день пиятики. Мій чоловік-коханий мене попередив що плакала моя дієта.
Перед-вчора було день народження у племінниці, вчора у коханого, нині у коханого синочка плюс пиятика на роботі, завтра іменини у двох, у суботу в школу приходить св. Миколай, у неділю приходить до церкви Св. Миколай, і поїхало. На наступний тиждень починається тяженька праця з печення тістечок, пляцків, тортиків, готування шинок, закупи ітд ітп
Це все має спинитись десь так числа 20 Січня 2008 року.
Як доживу, то ще щось напишу.
nirvanka
12.12.2007, 18:02
..Треба було відіслати бандерольку. (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=191408&postcount=830)
Продовження історії.. Сьогодні знову тарабанилась з коробкою.. Цього разу по кафедрі, по вузі, навіть до рецензента з нею ходила.. Добре, що маю джентельнемів в групі - хлопці носили за мене :) І взагалі вони в мене класні (одногрупники) :) Сьогодні один подарував коробку цукерок. Я не зовсім зрозуміла за що, казав, що за допомогу.. Але все одно приємно :)
Про бандерольку. Стояла довго і нудно на головній пошті в черзі. Переді мною жінка відсилала купу лах. Так її заставили описувати все, що вона пересилає. Ще й сварились, що в неї почерк великий і все не влізе!! А та жіночка бідна хіба винна, що треба все описувати і помістити в кілька стрічок? І от вона там то все записувала (2 халати, 200 грам, скатертина 300 грам, обруч, капці, 4 безрукавки і т.д..). До чого вже смішні наші правила! :suicide:
Дійшла моя черга. Кажу так і так, треба бандерольку в Польщу..
- За скільки часу дійде? - питаю.
- 2 місяці..
Ноу коментс.. :suicide:
Пішла в "швидку доставку" там же на головній пошті. Коштує 260 грн за 1,5 кг, доходить за 1 тиждень. Ще і треба мати товарний чек, без нього не посилають.. :suicide:
Залишилось ще завтра пережити.. (захист диплому) :) Але то вже дурниця.. От зроблю сьогодні презентацію, подумаю про що розповідати і може навіть встигну поспати :)
Liliyah Romanova
12.12.2007, 21:10
Перед-вчора було день народження у племінниці
був... ;)
Третій день пиятики.
У нас вже теж почався період різдвяних вечірок. Як на мене, це дурне. Вони святкують Різдво цілий місяць перед днем Різдва, а потім на другий день Різдва у всіх депресія і перевиснаження.
Маруся-мама
12.12.2007, 22:37
Точно, був :D
ladybagira
12.12.2007, 22:44
І ось добігає кінця мій ще один звичайний день, і я усвідомлюю, як багато мені треба всього зробити, скільки перекладів, рефератів, курсових і просто завдань треба виконати......:suicide:
і з цими думками я розстелю зараз ліжко і піду спатоньки;)
Мораль: чим більше треба зробити, тим менше я зроблю! :p
Dr. Shutup
13.12.2007, 03:00
Мій день починається з рефлекторного вимикання будильників на телефоні і чашки кави. По дорозі на пари слухаю радіо (недовго, поки переключаючи канали не від'єдную кабель:p ) На парах...Кому це цікаво? По дорозі додому тішу себе думками, що колись зберу своїх друзів і ми підемо на каток. Але всі то хворі, то стомлені. Піду сам. Накатаюсь!:crazy: :crazy: :crazy:
прийшов з роботи, сиджу на форумі.....
Вчора з сестрою ходили в клуб "Вельвет" на вечоринку присвячену Андрієвому дню.Пропуск тільки з українською символікою або в укр костюмі.Купили значки з гербом і пройшли.були танці, конкурси, жива українська музика, було весело.Після тої вечоринки захотілося розмовляти тільки українською і купити щось з національного одягу.Сестра всю дорогу додому говорила тільки на укр мові...прикольно, а я їй допомогала і сказала щоб зарегилась на ЛФ форумі.
Пішов відлік на останні мої дні в Донбасі:shutup: .
На роботі працюю ще завтра і післязавтра-і я звільнений.
А в понеділок має їхати додому,до Чернівців:D .
Який я радий:crazy:,а з другого боку моїх колег мені буде не вистачати:(
День як день був. а на вечір з Максимом посварилась, сама ж і винна, мабуть нерви...скоро зустріч...
Boris_Kiev
14.12.2007, 00:14
Важкий день. . .
Снігопад … рух зупинився … а мені до зарізу потрібно було об’їздити автомагазини і дещо доробити по залізяках, щоби нарешті поставити зимову гуму.
А потім – перехресний обстріл в кабінеті гендиректора: відвірвав від серця трьох вихованих мною хлопців – чергових операторів (їх усіх збирають до окремого підрозділу) – гавкався, щоби для них виторгувати більш-менш вигідні умови праці.
Мене попереджали, щоби продумував кожне слово на 3 кроки вперед, бо публіка там специфічна.
Поки головний штовхав тронну промову, я малював у зошиті, а потім “пробило” на спонтанну імпровізацію, куди влучно вставив “заготівки”.
На 90% вдалося. Вдома “бахнув” для релаксації.
А потім "бахнули" з дружиною з приводу її Дня народження. По-людськи відсвяткуємо в суботу.
Нехай тільки спробує якась зараза зателефонувати мені завтра до 10-ї ранку !
Redhotchilly
14.12.2007, 01:57
а в мене стільки роботи через кінець року, що світа божого не видно...
Чекаю на різдвяні канікули... щоб поніжитись в ліжку, відпочити на природі, подалі від компютера)))
nirvanka
14.12.2007, 18:57
Вчора святкувала захист магістерської з одногрупниками. Після святкування в мене вдома, пішла з одногрупницею в Мі100. Були там перший раз. Її сестра з компанією якраз там були на боулінгу. Але він дорого коштує і я не пробувала пограти..
Потім повідривались на танцях. Було мало людей, музика не відповідна, але нам було все одно :)
Пішла додому серед ночі безлюдними вуличками, на яких самотньо горіли ліхтарі, лежав свіженький незайманий сніг.. Зупинилась, щоб помилуватись.. Навколо запанувала тиша.. Так гарно було :)
Маруся-мама
14.12.2007, 19:46
Чекаю на різдвяні канікули...
Це несправедливо! У нас канікул на Різдвяні Свята нема! Є лишень один день 25 Грудня і юш. Пішла писати скаргу вашому начальству :D
Redhotchilly
14.12.2007, 19:50
Це несправедливо! У нас канікул на Різдвяні Свята нема! Є лишень один день 25 Грудня і юш. Пішла писати скаргу вашому начальству :D
ціхо, ціхо...
а то і так вже на тій роботі днюю і ночую:D
Маруся-мама
14.12.2007, 19:52
ціхо, ціхо...
а то і так вже на тій роботі днюю і ночую:D
Лядно... відпочивайте! Я нинькай добра - мені зряплату дали:radist:
Redhotchilly
14.12.2007, 19:58
Лядно... відпочивайте! Я нинькай добра - мені зряплату дали:radist:
я завтра сплю до обіду... телефон виключаю, робочий лаптоп так само...
а то якось вночі доробляла один проект...
в нас між працівниками, щось типу ICQ...
і тут мені зі штатів почали повідомлення приходити... вони забули про різницю в часі:crazy: :D
Маруся-мама
14.12.2007, 20:35
я завтра сплю до обіду... телефон виключаю, робочий лаптоп так само...
а то якось вночі доробляла один проект...
в нас між працівниками, щось типу ICQ...
і тут мені зі штатів почали повідомлення приходити... вони забули про різницю в часі:crazy: :D
Се намано. В нас також таке траплається.
Моя сестра програміст в фінансовій компанії то їй також нераз посеред ночі з Лондону дзвонять. Люди нераз такі затуркані тою роботою що навіть забувають про різницю в часі.:suicide:
а я приїхала сьогодні в університет о 7-50. було зачинено. приїхала зайняти чергу на консультацію до викладачки, яка приходить у 12-15(все Болонська система). вона спізнилась на 45 хв.а поки сиділа під кафедрою, згадували з друзями всіх одногрупників, які колись вчились з нами... було весело. а потім ми з однокурсницею гуляли в парку КПІ, при світлі ліхтарів, сніг такий розкішний...
Dr. Shutup
14.12.2007, 23:49
Люди нераз такі затуркані тою роботою що навіть забувають про різницю в часі.
Одного разу після чергової безсонної ночі я прийшов з пар, поїв і ліг спати, забув поставити будильник. Прокидаюсь від крику, відкриваю очі-це мій сусід по кімнаті мене збудив:
-Ти проспав!!!
Я в шоковому стані дивлюся на годинник на стіні: 9 година! Запізнився на пару!!! Але тут він одразу мене заспокоює- 9 вечора! Справді, за вікном сутеніло:) :)
Але тут він одразу мене заспокоює- 9 вечора! Справді, за вікном сутеніло
я раз також перед сесією,взимку, лягла спати, вставати потрібно в 6, а я настроїла себе, що треба легко встати і на іспит зі свіжою головою. підірвалась без будильника, зібралась швидко, з повною впевненістю, що вже запізнююсь, прилетіла до метро, а воно ще не працює. дивлюсь на годинник, а там -4-30. повернулась, приходжу додому і думаю: "от вона, студентська параноя)..."
добре, що мама з бабусею не прокинулись, коли я збиралась. я їм, правда, після іспиту всю цю історію розповіла. але вони не здивувались, бо вже звикли, що під час сесії мене "перемикає" трохи:crazy:
це як в тім анекдоті:" - як життя? як сесія? - скінчилось. почалась."
Сегодня мое начальство сделало мне подарок к дню Св. Николая - устроило в субботу рабочий день :) Настроение чертовски препаршивое, кофе перегоревший, своя машина в ремонте а чужая - жигули... Хоть сейчас отогрелся малость, и при мысли что завтра утром не нужно вставать спозаранку улыбаюсь от уха до уха :)
и при мысли что завтра утром не нужно вставать спозаранку улыбаюсь от уха до уха
правильно, завжди є чого усміхнутись! а я прийшла з підробітку і так само гріюсь, чаєм. морозно сьогодні! - зате і дихається легше)
Зорянівонька
15.12.2007, 20:54
А я сьогодні скачала з інтернету багато колисанок, сиджу і слухаю з малечею. І так спокійно на душі, приємно:)
Подумалось мені раптово, що деякі речі життєві добряче вже надоїли, політика, суспільні проблеми, новітні технології, культура... Хочеться абстрагуватися і побути просто собою. Хочеться сказати, я є я, така собі проста номальна людина. І розслабитись, відпочити, замріятися. Знайти хвилину спокою і насолоди у найпростішому.
Пропоную знаходити якісь гарні речі у власному будні і ділитися ними з іншими :).
Сьогодні смачно поїла в мами і отрмала вже подарунок до дня св. Миколая.
Задоволена.
А ми граємось в "мовчанку"з Максом...такого ще не було...але я сама винна.так погано на душі....
А ми граємось в "мовчанку"з Максом...такого ще не було...але я сама винна.так погано на душі....
не сумуйте, я вас дуже прошу! мовчання також іноді потрібне!
http://i041.radikal.ru/0712/95/cb901940b7fd.jpg
маюнко, можна на "ти" я не така стара:))))))і...дякую за підтримку.Я знаю, що сьогодні подзвонить...може ще трохи помовчати?:))
маюнко, можна на "ти" я не така стара)))))і...дякую за підтримку.Я знаю, що сьогодні подзвонить...може ще трохи помовчати?)
згода, будемо на "ти". послухай Скрябіна з Іриною Білик "Мовчати" і не сумуй!
а в мене горло болить...
i я зараз на роботi...
тi, хто знае, де я працюю -- можете менi поспiвчувати..... :(
а в мене горло болить...
i я зараз на роботi...
тi, хто знае, де я працюю -- можете менi поспiвчувати.....
не знаю де, але не хворійте! горло минеться і колись будуть вихідні!;)
а в мене горло болить...
i я зараз на роботi...
тi, хто знае, де я працюю -- можете менi поспiвчувати.....
в оперному театрі?
світло виключили, сиділа в темноті.
Робота недороблена, душ в темряві приймати неохота.
Тільки що включили. Хоч і вже запівніч і на тому дякую)))
а я цілий день і от вже й ніч вчусь...
зате скуштувала сьогодні шматочок смачнющого тортика - і це прекрасно!=)
життя - чудова річ, як не крути (С) Rich
не знаю де, але не хворійте! горло минеться і колись будуть вихідні!;)
дякую, хоча менi вiдд цього не легше... :)
nirvanka
17.12.2007, 02:04
Сподіваюсь у тебе вже все добре і ви з Максом помирились.. Знаєш, не варто мовчати і накручувати себе. Треба трошки помовчати, перечекати, коли емоції вщухнуть і повернуться почуття. І тоді виясняти стосунки і пояснити свої почуття і т.д..
І знаєш, це добре, коли сваритесь чи виникають непорозуміння на відстані. Бо все відбувається по телефону-асьці-мейлах, тому легше висловитись і пояснитись.
У нас з чоловіком стосунки з розлуки почались. Сварки, нерозуміння, притирання проходили через телефон-аську-мейли. Думаю, це і посприяло тому, що зараз ми можемо в очі все сказати один одному і відверто поспілкуватись, не приховуючи своїх страхів, відчуттів, сорому чи чогось іншого :)
Сподіваюсь у тебе вже все добре і ви з Максом помирились.
Помирились!:)Насправді, то і сваркою не можна було назвати, Це мені захотілось трохи повимахуватись......а він і зрозумів.Сміялись потім :)
А взагалі то ми навіть на відстані добре розуміємо один одного .Мені дуже подобається те, що можемо говорити про все відверто , немає такої теми яка могла б мене засоромити , наприклад.
А сьогодні в мене другий тур олімпіади по рисунку.не знаю яке буде завдання, але здається це буде або череп або голова Венери.
А сьогодні в мене другий тур олімпіади по рисунку.не знаю яке буде завдання, але здається це буде або череп або голова Венери.
удачі та творчого натхнення. рада за тебе, що "пауза" змінилась кнопкою "плей";)
Кажуть, як понеділок розпочнеться, так і пройде весь тиждень! Чесно кажучи - хай весь наступний рік так пройде! День супер!!! Багато розказувати не хочеться!
Але те, що на цьому світі ще лишилися добрі і безкорисливі люди - це факт! Давно я таких не зустрічав! Але вони є!
nirvanka
17.12.2007, 16:46
Кажуть, як понеділок розпочнеться, так і пройде весь тиждень! Чесно кажучи - хай весь наступний рік так пройде! День супер!!!
Сьогодні якась хороша весела аура над нами літає! З ким сьогодні не говорила - всі такі щасливі, веселі, усміхнені! :) У всіх все налагодилось, самі пропонують допомогти.. Якось аж казково :)
Бажаю всім зберегти сьогоднішні посмішки на довго довго довго!! :)
Сьогодні якась хороша весела аура над нами літає!
не над всеми летает веселая аура, я сегодня очень многих встерчал с поникшим выражением лица и пустыми глазами...сегодня понедельник, очень тяжкий день.
nirvanka
17.12.2007, 16:58
не над всеми летает веселая аура, я сегодня очень многих встерчал с поникшим выражением лица и пустыми глазами...сегодня понедельник, очень тяжкий день.
Ну Ви ж в Чернівцях.. Давайте адресу, відішлю Вам трохи радості ;)
Давайте адресу, відішлю Вам трохи радості
можна і мені, будь ласка. день не вдався... сидіння ночами над книгами не дало очікуваного результату., бо завжди можна ж запитати щось не по темі - святе діло!
правда, я сьогодні вже привітала бабусю з Миколаєм, і подарувала їй невеличкі презенти. вона була дуже рада.бабуся хворіє невиліковною хворобою суглобів та кісток вже 16 років. а це постіний біль. тому бачити усмішку на її обличчі-Щастя...
А у нас сьогодні перенесли олімпіаду, бо не знайшлося вільної аудиторіі.А ще в суботу я і ще кілька студентів . поїдемо в село оформлювати кафе в українському стилі.
nirvanka
17.12.2007, 17:41
день не вдався...
Невже не було нічого приємного? А Ви постарайтесь згадати, що було хорошого.. :)
можна і мені, будь ласка.
Та на здоров'я! :)
http://www.brantflorist.com/images/Products/BF4192_m.jpg
Можете поспівати стару добру пісеньку про посмішку, слова і картинки до неї - тутечки (http://www.all-credit.com.ua/smiles/joy.html) ;)
Невже не було нічого приємного? А Ви постарайтесь згадати, що було хорошого.. :)
Та на здоров'я! :)
http://www.brantflorist.com/images/Products/BF4192_m.jpg
Можете поспівати стару добру пісеньку про посмішку, слова і картинки до неї - тутечки (http://www.all-credit.com.ua/smiles/joy.html) ;)
дякую Вам.
nirvanka
17.12.2007, 18:01
дякую Вам.
Ви посмішку забули. Ось - :) - тримайте і не відпускайте!! ;)
поїдемо в село оформлювати кафе в українському стилі.
молодці! вітаю. з-під ваших рук все вийде чудово, я впевнена.
а тобі є ще час до олімпіади пошукати натхнення:)
а тобі є ще час до олімпіади пошукати натхнення
та вона й завтра може бути, ще й після пар
Маруся-мама
17.12.2007, 22:21
А мій тато нині дуже сильно впав і побив руку і чоло. Він якраз мою найменшеньку віз в садочок і перед дверима там було дуже слизько - лід. То він коли ніс дитину, послизнувся, дитину кинув в сніг а сам на леді впав. На чолі дві великі ґулі і рука побита так що нічого робити не може. :(
Redhotchilly
17.12.2007, 22:32
А мій тато нині дуже сильно впав і побив руку і чоло. Він якраз мою найменшеньку віз в садочок і перед дверима там було дуже слизько - лід. То він коли ніс дитину, послизнувся, дитину кинув в сніг а сам на леді впав. На чолі дві великі ґулі і рука побита так що нічого робити не може. :(
Нехай виздоровлює... а синяки і гулі зійдуть.
добре, шо дитина в сніг впала.
Обычный день... Устал, с женой поругался... Всё как всегда и всё отлично. Как дела? Да лучше всех! :)...
Обычный день... Устал, с женой поругался... Всё как всегда и всё отлично. Как дела? Да лучше всех!
Всё хорошо, прекрасная маркиза, всё хорошо, всё хорошо!:))
Маруся-мама
17.12.2007, 23:39
Нехай виздоровлює... а синяки і гулі зійдуть.
добре, шо дитина в сніг впала.
Наразі не може собі сам хліба вкраяти... :scare:
Капітан
Самий звичний день... :cowboy:
Redhotchilly
18.12.2007, 12:06
я сьогодні вчасно виїхала з дому :) день розпочався з кавусі.
готуюсь до наради. настрій святковий
Маруся-мама
18.12.2007, 23:05
Мій завтрашній звичний день буде в шпиталю. Оперуют мого мужа!
Як пройшла операція? Нехай поправляється і більше в шпиталі щоб ніколи не попадали.Здоров"я ВАм і вашій сім"ї
Всё хорошо, прекрасная маркиза, всё хорошо, всё хорошо!
что это значит?
что это значит?
Обычный день: человек 10 в привате говорят - не трогай этого дурачка, как в пословице - ... пусть не воняет. Так ведь само подплывает и начинает вонять без спроса :)
пусть не воняет. Так ведь само подплывает и начинает вонять без спрос:n: :crazy: :crazy: :crazy:
а мені сьогодні подарунків надарували!!!!
Радію!
Вітаю всіх зі святом!
что это значит?
Капітан зрозумів :)
Маруся-мама
19.12.2007, 18:39
Як пройшла операція? Нехай поправляється і більше в шпиталі щоб ніколи не попадали.Здоров"я ВАм і вашій сім"ї
Дякую!
Завезла я його зранку в лікарню а там так тихо спокійно. Взяли його до кімнати, дали чисте вбрання і сказали лежати дивитись телевізор. Поміряли тиск, запитались чи нема алергії ні на що і запитались чого прийшов (так ніби вони не знають) але це правила такі - він сам має сказати яку операцію йому будуть робити, на випадок як щось зроблять а він потім скаже а я прийшов ней но мед-сестер подивитись (хоча там не було зовсім молоденьких сестричок)
Я пішла додому, бо вдома дитя хворе, а його там ріжут чикрижут. Десь через 4 години поїду заберу додому.
Сьогодні на роботі був останній день перед Різдвом(в понеділок ми не працюємо).Роботи майже небуло.Останній тиждень ми взагалі на обєкти не їздимо.Сидимо в офісі.Наради-кава;Кава-наради.Я координати своїх обєктів порахував десь напевно до червня включно.
І сьогодні приїхав з Ванкуверу самий головний СЕО.Зібрав збори - подякував нам всі за рік, за добру роботу - бла-бла- бла і т.д.вино, сир ,фрукти.
Двом - хто в компанії відробив по 25 років роздав подарунки (грошові сертифікати + путівка 5* в Мексіку на 2 тижні за рахунок робочого часу).А нам всім , поки йшли збори, секретарка розложила по наших поштових скриньках наші грошові річні бонуси "за виконання плану ".
Настрій був чудовий.Їду в машині ,по радіо передають Різдвяну музику і рекламу.В одній з реклам говорять , що в Вест Едмонтон мол(торговий центр)на кораблі "Санта Марія"(там є гідропарк і на воді стоїть деревяний корабель в натуральну величину - часів Колумба)йде збір дитячи іграшок для дітей з бідних родин.Реклама скінчилася , знову почала грати музика.
По дорозі до дому я заїхав в горілчаний магазин- може гості до хати зайдуть , щоб було що налити.І тут я себе лапаю на думці про цих дітей з радіо оголошення.Чим ближче додому - тим сильніше думка жорнає в голові.Я собі уявив свою дитину , що не має забавки.
На світлофорі розверувся з скрипом коліс і поїхав в Вест Ед.Зайшов в дитятчий магазин купив іграшку, таку яку би своїй дитині купляв(ведмідь з книжкою казок в лапах і він їх читає- в нього вмомтований CD плеєр).і відніс на "Санта Марію".Вийшов з молу , а на моєму траку , акуратно за щіткою запхана квітанція- штраф за неправильне паркування(паркігу вільного не було , то я залишив трак з мигаючою аварійкою недалеко входу)на $50.
Додому приїхав з почуттям виконахого обовязку.Навіть штраф не затьмарив його.
У мене сьогодні чудовий день!
Їздила на ДН.
Потім в салом. у мене нова стрижка!!! Я дуже задоволена!
І тепер відпочиваю вдома)
Привезли новий комп. стіл сьогодні, і з старого письмового стола, на якому стояв компутер повитягувала купу паперів.
Знайшла роздруковки розмов по асьці, коли я тільки знайомилась з своїм чоловіком (роздруковувала для сестри...:shutup:) , його листи, спільний шарж який намалював на вулиці якийсь дядько коли ми тільки починала зустрічатись. Зразу купа спогадів, так ніби то тільки вчора було. Настрій якийсь такий дивний - і тепло , і легка ностальгія, і "ой, це вже стільки років пройшло".....
Redhotchilly
22.12.2007, 18:38
в нас в четвер ввечері була корпораивна вечірка- бал. Так незвично було бачити всіх в фраках і вечірніх сукнях))).
Вчора взяла вихідний відсипалась, і ввечері поїхала до друзів на "різдвяну вечерю". Правда, так як господарі- власники рибного ресторану,- то іжу навіть словами важко описати.
Коли буду дома в себе робити наступну вечерю, - скористаюсь з деяких рецептів.
Ми домовились купити подарунки-суверніри не дорожче 10 фунтів, і тянути номерки. Мені попалась модна відкривачка для вина, - не можу натішитись.
Давно так душевно не відпочивала.
Сьогодні звичайна рутинна субота - прибирання, прання... їсти не готую. Розгрузочний день)
у мене прибирання сьогодні продовжилось із вчорашнього вечора. але тепер у мене скрізь чисто і прибрано. сходила на роботу, вдяглась надто легко: літні джинси, без шапки - змерзла!!!!!!!!! люди, ОДЯГАЙТЕСЬ ТЕПЛО ВЗИМКУ!:)
мама поїхала на корпоративну вечірку в Сумську область, а я запросила до себе подругу, вона приїде з весілля однокурсниці і поділиться враженнями. мабуть, не будемо спати всю ніч.:)
добре мати час для себе
прокинулась о 12. приготувала сніданок. подруга прокинулась о 13. попоїли. посадила її в асю - переписуватись з однокласником колишнім.
почитала конвенції ООН. на мою клавіатуру розлили якийсь крем.
настрій мінорний. весь день болить голова. 5 хвилин тому вперше за сьогодні розчесала коси.
знов читаю. знов не те, що до душі. слухаю Квін.
сьогодні найменший день зробив пару фото, але не зміг кинути не комп.
Boris_Kiev
23.12.2007, 23:04
Ох… у п’ятницю у нас був “розширений корпоратив” кількох фірм, які типу об’єднали в один конгломерат. Влаштували досить пристойно. Жива музика, пристойна солістка – і джазова класика, і рок, і фанк, і соул (все внглійською).
Веселий ведучий (пристойно підготувався). Навіть немолодий іноземний топ-топ-менеджер виступив зі сцени, продемонструвавши “техмінімум” рос. мови: “Коллеги, порвём конкурентов! Это крррррруто!”
Давно так не танцював – десь до 2-ї ночі. Мої колишні практиканти, здається, створили мені “групу підтримки” – помічалася певна ротація молодих дівчат за столиком.
Пам”ятаючи, що зранку чекають справи (і бажано сісти за кермо), по-англійському злиняв. В суботу взагалі не розумів – ранок чи вечір!
А потім звернув увагу, що на моїх нових черевиках “платформи” побіліли і не відмиваються. У мене була візитівка власника торгівельної фірми і я телефоном “покотив на нього балони” – “ти що мені підсунув!?”
Він довго розпитував, де я був, що там було і потім виніс вердикт: це від танців на купі смужок вз фольги, які сипалися з гармати ( а ми їх грібли жменями і посипали дівчат).
Зателефонував молодому колезі (він взагалі профі з латинських танців і пішов з вечірки о 4-й ранку) – так він “весь срібний”. :)
Так, це що маємо: неділя, вечір ? Блін, завтра знов на роботу ???
Так, це що маємо: неділя, вечір ? Блін, завтра знов на роботу ???
ше той тиждень.... як би відмучити....
ше той тиждень.... як би відмучити....
А я вже у відпустці :radist:
а ми вчимося до 28-го, потім додому.Вчора Максим взяв квитки.Треба було три.Один до Южноукраїнська і два назад до Львова, вже зі мною:).Сміється, каже чого з півдня всі їдуть до Львова.Не знаю як воно буде, але щось придумаємо, провідникам заплатимо і на одному місці переб"ємося.От тільки місце...останній вагон, останнє місце , плацкарт, боковушка.Він трохи засмучений, але то все пустеҐ, головне щоб разом
А я зараз безробітний,нічо не роблю,відпочиваю,готуюсь до Нового Року
nirvanka
24.12.2007, 13:22
А я в Польщі. Добиралась файно - дали новий автобус на рейс Львів-Лодзь, побудували новий термінал на митниці в Раві (не довелось виходити на вулицю, як раніше)..
Чоловік зустрів на вокзалі, бабця вдома :) Подарунки, радість, цьомки :) На жаль, бабця вчора поїхала до себе в село, бо сьогодні автобуси не ходять..
Не спалось.. Встала помила посуд, трохи прибрала.. Помудрувала як то на чоловіковому Макінтоші додати укр. мову і от сиджу на форумі, поки коханий готує сніданок :)
Маруся-мама
24.12.2007, 16:50
А я вже третій день з температурою 39-40 готуюсь до великого Свята.
На таблетках працюю як енерджайзер заєць :D
А в нас сьодні корпоративна вечірка))):radist: :radist: :radist:
От і :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Галочка)))
А я сьогодні за денб поставила 3 заліки і екзамен автоматом .Прогуляла через то роботу:( прийшла замучена --коханий зробив вечерю, і ми пішли гуляти в парк разом з нащою маленькою.....пЄскою)Зараз сиджу на форумі, і слухаю пісеньки з серіалу "Клон", які вчора собі скачала.За пару хв піду вже спатки, бо завтра ще напруженіший день
25 грудня! Сиджу в неті на парі, на яку не прийшов викладач! Надворі -10, аж не хочеться йти додому, так холодно! Вже забув як то дуже холодно!!! А може й не хочеться... Все таки не рідна домівка, а квартира, яку знімаю, нового там ніц! Хоча й є робота... До п'ятниці треба зробити курсака, радує тільки що прога робоча є! А ще радує, що прийде кохана людина, за якою так скучив!!!
nirvanka
26.12.2007, 16:37
Мій день почався вчора в Польщі і ще не скоро закінчиться :) Вранці ми з чоловіком гуляли з його другом (вони гуляли, а я бігала по кущах, робила фотки заморожених гілочок :shy:).. Потім зустріч з однокурсником, збирання речей додому.. Автостанція.. Пусто.. В поляків тривають свята. Ні душі, ні автобуса.. Мало того, що 2 чи 3 дні все там було закрито, крім костелів і заправок, то ще й автобуси не ходять і автовокзал закритий!!
Ну нічого, поїхали потягами.. трьома.. Нічка, 2 год в Катовіцах на холоднющому вокзалі.. Ранок в Перемишлі.. Автобуси не ходять, потяг до Львова через 12 год.. Поїхали з приватником за купу грошей..
День.. Тепла квартира, душ, сніданок.. Маршрутка, робота, форум :)
П.С. Так хочу спати!! Але то вже дурниці, головне, що в нас маршрутки ходять і я таки доберусь додому до ліжечка :)
а я бігала по кущах,
Нірванко, ну насмішила! як уявила....:D :D :D
nirvanka
26.12.2007, 17:31
Нірванко, ну насмішила! як уявила....
Я серйозно :D Ми гуляли трохи в парку, а потім ішли по алеї, де не було нічого цікавого, крім кущів з якимись ягодами, гілочками.. А мене руки тоді так і чесались, щоб "пощолкати" :) А чоловік ще сказав другові "деколи сам не знаю чи то жона моя, чи то дєтско" :D
сьогодні пішла в університет о 10, прийшла щойно. отримала 2 заліки і дочекалась ще 2-х допусків до іспитів. на зворотньому шляху заїхала на Майдан Незалежності, помилувалась ялиночкою - красуня.
дякую Богові, що скорив мене і я перестала намагатися добитися правди своїми силами. то Його заслуга, що всі мої війни з викладачкою скінчились моєю повною перемогою і навіть примиренням і порозумінням з нею(тією самою викладачкою). щаслива. п"ю чай з вершками, тепло. можна спати:) життя прекрасне.
Купили ялинку, прикрасили, так гарно і святково вдома стало)
а я на роботi був... тиждень байдики бив i нинi -- як в перший раз у перший клас :D
але такий позитив!..
такий настрiй був хороший, а скiльки дякували та робили комплiменти!... :)
прийшов додому, а iнтернету нема...
сиджу тут як юзер-непiдконектчений... :D :D :D
новий рік на носі, я вибиваю, з/п, премію та компенсації...
Останнім часом всі дні такі загружені.Після пар, я і ще 5 студенток їдемо в село оздоблювати кафешку.Здається нас вже експлуатують по повній.Працюємо до 8-ї години вечора, потім поки привезуть.З одного боку начеб то і практика, досвід, а з другого боку як подивитись, то просто економлять гроші, нам же нічого не платять.Хіба що годують...печиво, мівіна, чай.І ніхто не може нічого сказати, бо це кураторша заправляє всім....
Останнім часом всі дні такі загружені.Після пар, я і ще 5 студенток їдемо в село оздоблювати кафешку.Здається нас вже експлуатують по повній.Працюємо до 8-ї години вечора, потім поки привезуть.З одного боку начеб то і практика, досвід, а з другого боку як подивитись, то просто економлять гроші, нам же нічого не платять.Хіба що годують...печиво, мівіна, чай.І ніхто не може нічого сказати, бо це кураторша заправляє всім....
художник должен быть беден и голоден! Ваша кураторша умный человек!
художник должен быть беден и голоден! Ваша кураторша умный человек!
хотіла б я подивитись як би ви працювали задурно по 12 годин у вихідний день
я на умного учился
І що з того вийшло?
http://s10.rimg.info/c420a31cabf31a0cd9f27aa6fa362775.gif
І що з того вийшло?
хіба не бачите, умним став!
я на умного учился
а інших можна вважати ...не дуже розумними, так?
а інших можна вважати ...не дуже розумними, так?
Вы меня не правильно поняли, Алиас и Ромка, друзья мне кажется что художник, поет это существо безкорыстное, а технярь существо весьма расчетливое и ищющее наживу...
І що з того вийшло?
а пока не знаю жизнь надо про жить, а потом поглядим.:)
а вы можете какието итоги подвести!
кажется что художник, поет это существо безкорыстное,
то тільки кажеться, Василю:)
а вы можете какието итоги подвести!
наші "итоги" будуть нащадки підводити
afterstep
27.12.2007, 10:50
поет это существо безкорыстное, а технярь существо весьма расчетливое и ищющее наживу...
то у вас троха теє... з світоглядом ;)
не забувайте, що у кожному фаху є майстри і ремісники. "художники" і "заробітчани".
І художник зазвичай є художником, доки його "баблом" не вдарить.
І (зазвичай) вся поезія, "покрита золотом" - вироджується ;)
==
Для прикладу. В часи Пушкіна була купа поетів. Придворних. На окладі. І ніц вони толкового не створили - такого, щоб лишилося через роки.
А голодрабець Пушкін, що писав "для свого задоволення" та "на порожній шлунок" - крім своїх поезій, створив ще феномен "не придворної" творчості. Тобто - поезії, вільної від золотого нашийника. І власне в часи Пушкіна і завдяки йому - з'явилися перші потуги захистити авторське право, і професія "вільних письменників".
то у вас троха теє... з світоглядом
не забувайте, що у кожному фаху є майстри і ремісники. "художники" і "заробітчани".
І художник зазвичай є художником, доки його "баблом" не вдарить.
І (зазвичай) вся поезія, "покрита золотом" - вироджується
может вы господин Автерстеп и правы, но я раньше тоже так же считал, но потом понял что ремесленники это восновном менее талантливые субьекты, нежели художники, вот и вся разница, уверен что если бы у ремесленника увеличилась частота появления вдоховения он бы не думал о зароботничестве а если бы и думал, ведь вино для эстетизма надо.
А голодрабець Пушкін, що писав "для свого задоволення" та "на порожній шлунок" - крім своїх поезій, створив ще феномен "не придворної" творчості. Тобто - поезії, вільної від золотого нашийника. І власне в часи Пушкіна і завдяки йому - з'явилися перші потуги захистити авторське право, і професія "вільних письменників".
Да нет, Пушкин всегда был мажором, Евгения Онегина помните, он ведь с себя писал!
Пушкин первый кто начал зарабатывть на своем творчестве, журнал Современник, всю свою жизнь саша пушкин жыл от написанового, и семья Пушкина не совсем бедная была, они имели родовые имения в селе Михайловское, он ведь воспитанник Импер. Царскосельского Лицея, к примеру Достоевский учился в бурсе, жыл действительно в проголодь...
Привіт усім!
Маю вільну хвилинку - зайду на форум, поки перечитаю всі дописи, щось хочу дописати... та вже треба виходити. Безжалісний час...
nirvanka
27.12.2007, 17:07
Найзвичайнісінький день.. Дім-маршрутка-робота-форум.. Але як гарно навколо!! І вже не перший день! Не можу натішитись :) Такі красиві дерева!
Коли їхала трасою Шегині - Львів вчора вранці, то так зачаровано милувалась цими білими зимовими деревами.. Вони, ніби до шлюбу вбрались.. А коли зблизька придивитись на гілочки, то видно такі красиві візерунки! :) Природа - це ідеальний митець! :y:
Сьодні звичний день,
Віддаю останнє замовлення і....на старт до поїздки в Вільнюс)))
поскоріше б вже субота........
Boris_Kiev
27.12.2007, 17:20
Галочко, мої палкі вітання Вільнюсу, Литві, Литовцям !
Поки Ви в онлайні, раджу передивитися кліп - патріотичну пісню "Пробудження Балтії" 1989 року: http://www.youtube.com/watch?v=MXxDFw3tm0o
false=true
27.12.2007, 17:28
Який день? Холодний, довгий, нецікавий.. Може вечір буде теплий, цікавий та довгий?
Поки Ви в онлайні, раджу передивитися кліп - патріотичну пісню "Пробудження Балтії" 1989 року
Дяка велика, в мене аж мурашки по шкірі пробіглись великим табуном)))
Вітання обовязково передам)))
Додано через 57 секунд
Може вечір буде теплий, цікавий та довгий
А ніч шалена.........?
Boris_Kiev
27.12.2007, 17:36
Дяка велика, в мене аж мурашки по шкірі пробіглись великим табуном)))
Вітання обовязково передам)))
Запишіть цей URL і здивуйте литовців своєю обізнаністю !
=====================================
І ще: побачивши в супермаркеті товар під назвою "Peniska" - пам"ятайте, що то не фалоімітатори, а "Ковбаса молочна"! :)
Їду прцювати в Лівію,дохтуром.
Думаю як мінімум на рік.
Думаю як мінімум на рік.
Бажаю Вам щасливої дороги, багато вражень, поменьше хворих , побільше грошей, нас не забувати і як приїдете - повернутись на форум
З Новим роком!
нас не забувати і як приїдете - повернутись на форум
думаю при желании и желании по общатся господин Шахрай найдет выход в нэт, Ливия славится нефтью и газом, нэт могут себе позволить...
Додано через 30 хвилин
нефтью и газом
нафтою та шміром
Сиджу сварюся в асьці з колишнім=)))))
Додано через 35 хвилин
П"ю Мартіні і насолоджуюсь життям)
Маруся-мама
28.12.2007, 17:04
А я туйтачки сиджу на роботі і думаю ну коли я вже піду додому, а робочий день ной лишень почався.
сваритися - невдячна справа!..
а я отримала сві останній залік, виспалась і засіла на форумі. здається, це надовго.
ніяк не виберусь за подарунками - завтра точно поїду - нема куди відкладати.
П"ю Мартіні і насолоджуюсь життям)
так Джордж у Вас? а я йому півдня дзвоню, а він все "поза зоною, поза зоною":)
Додано через 1 хвилину
А я туйтачки сиджу на роботі і думаю ну коли я вже піду додому, а робочий день ной лишень почався.
все минає. ви робите, значить ця робота комусь потрібна. значить ви творите добро. то і радійте з того:)
сваритися - невдячна справа!..
так ми по-доброму сваримось))))
як завжди)
вже і посваритись встигли, і помиритись і про зустріч домовитись)))
Ми дружимо))))
п.с. - Джордж у мене)
буде вільний лише завтра))))
Маруся-мама
28.12.2007, 17:27
все минає. ви робите, значить ця робота комусь потрібна. значить ви творите добро. то і радійте з того:)
Скажітє, каму єто надо? :p :D
Не знаю, що сталося... На носі Новий Рік, а його так не хочеться... Просто склалися так обставини. Я не вдома, я і тільки друг...Кохана так далеко... Чомусь не весело...
Сиджу сварюся в асьці з колишнім=)))))
з колишнім ким?
У мене температура під 40! І це напередодні приїзду коханого! мене батьки не пускають тепер в дорогу, а ми мали завтра о 10 вечора вже їхати до Львова.ну чому, чому у мене все не так? Ось знову...невже справді пороблено?:(((( :(((( :((((
Boris_Kiev
29.12.2007, 16:19
Думаю як мінімум на рік.
Шахраю! Успіхів Вам у "невідомому"! Ми за Вас вболіватимемо! "Восток - дело тонкое". :)
Ви вже вивчили перелік слів (слов"янських), які при арабах не можна вимовляти вголос ? ("зуб", "забор" і т.д.)...
Про це свого часу розповідав лікар, який їхав до Еміратів.
Пишіть, надсилайте фото !
У мене температура під 40! І це напередодні приїзду коханого! мене батьки не пускають тепер в дорогу, а ми мали завтра о 10 вечора вже їхати до Львова.ну чому, чому у мене все не так? Ось знову...невже справді пороблено?:(((( :(((( :((((
І шо,ти не приїдеш?:shutup:
І шо,ти не приїдеш?
Схоже на те, що не приїду:((((тепер може вже на різдво..хоча в мене сесія з 8-го.Та я в шоці!Такий настрій хоч вішайся!:((((
Boris_Kiev
29.12.2007, 16:54
Alias, не втрачайте присутність духу!
Я в таких випадках вдиваю гаряче вино, гарячу ванну, гірчичники, обтирання оцтом. Якщо вранці не буде нормально - колдрекс. Може лікарі мене розкритикують, але я із собою не церемонюсь.
Горілку з йодом Вам не рекомендую, не кожний слон це перенесе. :)
Успіхів Вам!
Успіхів Вам!
Дякую за підтримку.Зараз буду над собою "іздєваться" може щось поможе
nirvanka
29.12.2007, 18:13
Дякую за підтримку.Зараз буду над собою "іздєваться" може щось поможе
Намагайся не думати про хворобу і про те, що не поїдеш до Львова.. Будь впевнена в тому, що виздоровієш! Самонавіювання і духовна боротьба з хворобою дуже допомагають! Ну і звісно їж лимони, пий чайочки, обтирайся оцтом, як Борис вже писав, і в тебе обов'язково все вийде!! Ні в якому разі не здавайся!! :) Ми з тобою!! ;)
http://s2.rimg.info/87d3c37b55544924acda99233daed54a.gif
Alias, на Різдвяні свята трапляються чудеса. варто повірити. одужуй швидше!
nirvanka
маюнка
Дякую вам , дівчата.З такою підтримкою, думаю, в мене все вийде як найкраще.Кохання переможе!
Вже два таких з"їла :)
http://i029.radikal.ru/0712/3a/7c047bd13dc4.jpg
nirvanka
29.12.2007, 18:34
Вже два таких з"їла
Alias, фотка - супер!! :y: :y: :y: Чесно, мене так фотка приперла!! Вона така проста і така гарна!! Молодець! ;)
Вже два таких з"їла
Ну Вы даете они ведь такие кислые, мне показалось что вы любите сладкое ?
Ну Вы даете они ведь такие кислые, мне показалось что вы любите сладкое ?
І солодке і кисле люлю, а ці лимони не такі кислі як ті, у яких шкірочка тоненька
І солодке і кисле люлю, а ці лимони не такі кислі як ті, у яких шкірочка тоненька
Грип, чи ангіна??
Грип, чи ангіна??
схоже на грип:(
схоже на грип:(
Якщо грип, то треба грітись напр. під дуже гарячим душом, довго. Температуру дуже збивати не треба, то організм так бореться з вірусами, але за нею потрібно уважно слікувати, не допустити крайньої межі (вище 40-41), бо то дуже небезпечно, можуть білки згорнутись.
Віруси не люблять часнику, диму і температури. Потрібно їсти часник і грітись коло вогню (коло пічки напр.)
Boris_Kiev
29.12.2007, 22:54
Скінчився день... Мав місце черговий "корпоратив". Дорогою додому загубив ключі (квартира, офіс, серверні шафи...) А головне - американський брелок, який я 18 років тому купив на верхньому поверсі "Близнюка", котрого тепер нема.
брелок,то така штука,яка дозволяє загубити всі ключі одночасно.
сьогодні день був майже що boxing. хіба без знижок. але сьогодні придбала собі нового сарафана, в якому завтра зустріну НР. купили нову праску, порохотяг і холодильник:) приготувала частину страв на завтра. скуштувала медовухи. дивлюсь аніме:)
Да нет, Пушкин всегда был мажором, Евгения Онегина помните, он ведь с себя писал! :D :D :D
еге ж переписав бабусині казки (це що до авторства), а підріс, то став дон-жуном задиракою, що й описував у своїх творивах, походеньки на кобіт. За пристрасть до чужих жінок і був застрелений на дуелі....
Boris_Kiev
30.12.2007, 22:42
Щойно зателефонував друг із Англії. Той самий ЛЄша – ЛОша, про якого я писав http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=203263&postcount=31
Розповів, що побував в англійській ментівці (ну після роботи випив рому, співав на вулиці пісні…).
Сидів кілька годин один у камері, на стелі був напис типу “Big brother watching you”.
І ніхто до ньго не заходив, ніхто не висував звинувачень. Тоді він пригадав, що колись працював сантехніком і влаштував великий Flood (потоп). Випустили…
Дікая страна !
Напис офігенний)))
І не заставили прибирати?)))
Напис офігенний)))
А ми що в тоталітаризмі перебуваєм?
Boris_Kiev
30.12.2007, 22:59
Напис офігенний)))
Скоріш за все Олексій залишив їм свою візитівку і наступного дня його запросили ремонтувати парашу, ще й заплатили. :)
А ми що в тоталітаризмі перебуваєм?
От на форумі у нас "система" ше та.Слова не скажи...Бачу,тре шукати собі інший форум...
Тьху,а в нас би певно ше
От на форумі у нас "система" ше та.Слова не скажи...Бачу,тре шукати собі інший форум...
Тьху,а в нас би певно ше
Меґ,ну не сподівався..
Чи за Міталя "абідна"?
Абідна,що людина,яка слухає мітол висловлювалася в спеціальній для того темі.І чомусь ніхто,наприклад,з форумних реперів не зайшов туди і не почав флудити.
Абфдна,що тіки слово скажеш і вже тебе банять.
Абідна,шо коли мене Мерелін ображала,ніхто нічо не робив,хоча я питала-де модери.От так.
Абідна,що людина,яка слухає мітол висловлювалася в спеціальній для того темі.І чомусь ніхто,наприклад,з форумних реперів не зайшов туди і не почав флудити.
Абфдна,що тіки слово скажеш і вже тебе банять.
Абідна,шо коли мене Мерелін ображала,ніхто нічо не робив,хоча я питала-де модери.От так.
Ну,модератори теж за всім не вслідкують...
пупер Ви далекі від тої музики, Вам Вєрку Смєрдючку слухати треба, на більше Ви наврядчи потягнете.
ІМХО.На мою думку,оцей Міталь навіть смердючки "нє асіліт".Але,"на вкус і цвєт"...Я не люблю ні смердючки і не переварюю репу,тому в ту тему не влажу.
А Пупер просто відреагував на образу.
Ну-ну...
Я думаю,раз так всі тут дружно підтримують Пупера,то хай вже і мені дають бан,нє?Все таки я теж "хамила",правда?Чи мені не треба?
Додано через 41 секунду
То раз,а по-друге-Пупер чіпається його,з першого дня як той на форумі.Так шо...
Бачу зарано Ліля закрила мою тему "пупер vs Meg" :)
Хм,мда.Говорили,балакали,сіли і заплакали)))
я нарешті зібрала свою ялинку. помучилась трохи:) прикрашатиму зранку.
тре ще аніме закачати...
приходив друг сім"ї. подарував 4 величезні шари на ялинку.
http://i049.radikal.ru/0712/be/8622d2d67dfd.jpg
nirvanka
31.12.2007, 03:08
Я щойно закінчила свою прикрашати.. Іграшок мало, ялинка до стелі, тому доводилось довго комбінувати.. Втомлена, але спати не йду, бо через 2 год маю зустріти подругу на вокзалі - приїжджає з Одеси дівчина, з якою я познайомилась 2 роки тому в неті і ми з нею так потоваришували!! :) Хвилююсь трохи, бо ми ще ні разу не бачились, але нічо, минеться..
Купили 2 ялинки - собі і батькам. Але батьки не будуть ставити ялинку, бо померла сестра дідова кілька годин тому.. От тепер і лежить в мене ялинка зайва.. Може комусь треба?.. Не так шкода грошей, як ялинку.. Пишіть в приват якшо-шо! То смерека (наскільки я розбираюсь в ялинках), близько 2 метрів, свіженька, пахнюча, віддам за пів ціни! ;)
П.С. Не ходіть на Привокзальний за ялинками!! Там або гарні ялинки по 150-300 грн, або штурпачки на вигляд наче з минулого року.. В нас в районі такі ж були в 2 рази дешевші.. :(
у мене нині був дуже важкий день.....
а завтра буде ще важчий...... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
Так мені сумно ..у всіх святковий настрій ..а сиджу вдома ...хвора ( напевне бронхіт) і вже 2 день пробиває на сльози) . Вчора була в батьків, віддала їм песика на 2 дні, щоб тато з ним побавився ( він в нас як "доця і внуця", всі тренуються). Купила іграшки і на підвіконнику зробила композицію......сама розмальовувала звичайні іграшки, прикрашала бісером.
Холодильник пустий, коханий ще поїхав по справах, нікуди не хочеться йти ..взагалі.....
Хочеться залізти під ковдру, напитись і плакати :((((
Хочеться залізти під ковдру, напитись і плакати (((
можна і так . тільки без останнього пункту. або напитися якогось бальзаму в складі чаю;)а ще скачайте якесь класне кіно і подивіться.
не хворійте, одужуйте!
все буде прекрасно. хочете бути щасливою - будьте нею!!!
Так мені сумно ..у всіх святковий настрій ..а сиджу вдома ...хвора ( напевне бронхіт) і вже 2 день пробиває на сльози) . Вчора була в батьків, віддала їм песика на 2 дні, щоб тато з ним побавився ( він в нас як "доця і внуця", всі тренуються). Купила іграшки і на підвіконнику зробила композицію......сама розмальовувала звичайні іграшки, прикрашала бісером.
Холодильник пустий, коханий ще поїхав по справах, нікуди не хочеться йти ..взагалі.....
Хочеться залізти під ковдру, напитись і плакати
viltis
А ви поплачте, допомагає, по собі знаю.Сльози допомагають негативу вийти, а потім все стане на своє місце.
З наступаючим Вас!Гарного настрою і не хворійте
Аlias, як ти почуваєшся? одужала? до Львова поїхала? як настрій?
Привіт усім кого знаю, знав чи буду знати!
Ось і настав ще один звиклий день - 31 грудня. Що ж він нам принесе цей новий рік? Багато запитань та мало відповідей :)
Звиклий такий понеділок 31-го...
Хочеться залізти під ковдру, напитись і плакати :((((
Не все ж так буде!!! :) :) :)
Коханий вернеться (може, голодний і злий, а може, ситий і дуже добренький). А Ви за той час приготуйте якусь зовсім немодну їжу: щось з картоплі (в пивниці маєте?), з квасолі чи ще з чогось, і обов'язково - щоб було б а г а т о - о - о - о ... цибулі.
Тоді й наплачетесь вволю. Дійсно легше стане. Цибуля ще і при простуді, й при вірусах помагає: не мусите їсти - нанюхаєтесь, як будете різати.:)
А випити встигнете ще під Новий Рік!
Бувайте здорові!
З Новим Роком!
Вчера. Заезжаем с женой в супермаркет, купить кое-чего по мелочам. Я как и положено с огромной телегой на непослушных колесиках, жена налегке с кошельком.
Самое интересное началось в пивном отделе. Я в принципе давно ревновал свою супругу к пиву, но в этот раз впору было развестись :) Заметив свой любимый Пилсен, жена сразу схватила две 2-х литровые баклажки и со словами: "Это на Новый год" заботливо уложила их в тележку. Задумчиво постояв еще с 10 секунд, решительно взяла с полки две литровые. На мой вопрос - зачем? Ответила - с литровых пить и разливать удобнее :) Я согласился, но молча подметил что двухлитровки назад не выложила. Тут она снова потянулась к полке, и стала быстро наполнять тележку литровыми бутылками. Увидев мое удивленное лицо объяснила: "ну а вдруг я захочу после Нового Года пиво, а так будет себе в холодильнике..."
В результате у нас в тележке оказалось 15 литров пива. На мой вопрос: "а как насчёт чего-нибудь к пивку?", жена с недовольным лицом выбрала маленькую пачку чипсов и небрежно бросила на гору пивных бутылок.
Как два закоренелых алкаша двинулись мы к кассе, и я старался делать вид будто не замечаю ухмылки проходящих мимо покупателей, сопоставляющих в уме соразмерность выпивки и закуски :)
Маруся-мама
31.12.2007, 15:56
Всіх з наступаючим Новим Роком!
А я сьогодні маю сидіти на роботі, і хто зна може швидше і не відпустять. Але то дурниці. Вдома також нічого ще нема зготовленого і в холодильнику не дуже отоварено. Головне є кусок кобаси і свіжий хліб - будуть канапки. А як дуже зголоднієм то і багаболі наобираємо.
Аlias, як ти почуваєшся? одужала? до Львова поїхала? як настрій?
Почуваюся погано(в плані здоров"я) , а так взагалі добре.Коханий біля мене, няньчиться зі мною як з маленькою дитиною.Він просто чудо у мене.А букет з 25 рожевих тоянд так тішить око.У Львів поки не поїду, перенесли на пізніше.
Мама вже два дні на кухні товчеться, стільки всього приготувала, коли ми те з"їмо?:)) Як у Задорнова...20 днів закупляли, щоб за ніч з"їсти:))
Boris_Kiev
01.01.2008, 00:50
Стріляють... Оточують...
Дякую всім ......Всіх з Новим Роком:))))
Всіх Вас послухала і ....поїхала зустрічати Новий рік з друзями ..правда, вже о 3 мирно спала ..зате сьогодні гарний день . Погуляли з батьками і нашими спільними друзями, витягла їх в кіно на премєру Скарбів нації. Потім в "Цар кави"))) ....
Зараз просто нічого не роблю))))
переглянув вкотре "брат-2" (два дні тому -- брат-1)....
шикарний фільм!....
- брайтан-бічь!!!
- чівуо аріош?
- я думал: ви па-рускі ні панімаєтє.....
- думуоать мєніше нада, а саабражать буольше, нє в расіє тіперь....
клас!
Всіх з наступаючим Новим Роком!
Вдома також нічого ще нема зготовленого і в холодильнику не дуже отоварено. .... А як дуже зголоднієм то і багаболі наобираємо.
... жінка хвора на Новий рік ,мала теж, але не дуже Т не має . холодильник порожний ,поїхав на закупи - купив, що вважав за потрібне(жінка не одобрить).Розігрів бульйон з морозилки для жінки і малої.Собі заказав чайніз( кентоніз чов мін)Жінку нервував запах шрімсів.
Happy New Year 2008!!!!!!
Привіт усім кого знаю, знав чи буду знати!
Ось і настав ще один звиклий день - 31 грудня. Що ж він нам принесе цей новий рік? Багато запитань та мало відповідей :)
Звиклий такий понеділок 31-го...
Вітаю lotr_an! :) Де Ви так довго пропадали? Від серпня Вас не було чути... Ви за нами не скучили? ;)
Вітаю lotr_an! Де Ви так довго пропадали? Від серпня Вас не було чути... Ви за нами не скучили?
Дуже дякую Олю! Скучив, тому і вернувся :)
Встала, вмилась, поснідала....
Сіла за комп'ютер прибирати всі свої папки.
Замість іти з дітьми обідати - вирішила закінчити почате.
Від перевтоми делітнула не ту папку...
Стерла частину своїх робіт, у т.ч. незавершених.
Копії нема.
Кошика нема.
Відновити не вдалось. :(
Напевно, треба зайнятись хатньою роботою... :)
Свята, а ти сидиш на парах... Дивне дивне трішки відчуття, але нічого справимося.
От і пройшов Новий рік, чесно думав гірше вдасться справити, але нічого, з товаришем "замутили" такий собі НР на двох, навіть нічого!!!
Зараз йду додому, ще трішки і сідаю за допис курсової роботи, чесно кажу так не хочеться... І знову згадується дідусеве ТРЕБА!!!
Нічого, хоч настрій більш-менш непоганий! Аби не гірше!!! Так вже трішки додому хочеться, до Луцька. 1,5 місяця там не був!
За коханою скучив, а її немає... Вдома... І побачу за місяць...:( Та нічого... Треба терпіти!!!
Лади буду завершувати поему, а то знаю багато хто не любить читати такі довгі дописи!!!:dance:
Маруся-мама
02.01.2008, 16:55
... жінка хвора на Новий рік ,мала теж, але не дуже Т не має . холодильник порожний ,поїхав на закупи - купив, що вважав за потрібне(жінка не одобрить).Розігрів бульйон з морозилки для жінки і малої.Собі заказав чайніз( кентоніз чов мін)Жінку нервував запах шрімсів.
Happy New Year 2008!!!!!!
А в нас було подібне. Коли я накінець приїхала додому то мої діти заявили що в хаті нема що їсти а вони голодні. Чоловік швидко поїхав і купив китайський смажений риж, то вже всі були задоволені :D
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008