Показати повну версію : Звичний день
Сторінки :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Зорянівонька
28.09.2007, 12:46
Можна і розслабитися-до завтра
Можна і до понеділка, бо сьогодні пятниця!!!:crazy:
З чим всіх і вітаю!!!:radist:
Угу!Юппі!
Ще ввечері буду пиво пити-традиційно з компанією п"ємо пиво в п"ятницю по вечорах-ділимося новинами,плітками,жартуємо.Так вже два роки...))))
Додано через 39 секунд
Ммм,до речі,тільки до завтра-роботи багато-не вийде відпочити(((
рекомендую подивитись (на тему настрою п'ятничного):
http://muhom.org/data/2007/cat-dancer.gif
Хм,на таке ше троха зарано-лише 20 по 2-й!Але мені там шо!))))
Для гарного настрою десяти секунд робочого часу аж ніяк не шкода:)
Звичайна енерція свободи просе мене, примушує мене бути необережним...
Як би це дико не звучало,але я вже п"ю пиво
Певно,у Вас похмілля,вчора було дуже весело
нє,похмілля не було,весело не дуже було,зате дуже класно і приємно
~KOLOBOK~
29.09.2007, 11:45
рекомендую подивитись (на тему настрою п'ятничного):
http://muhom.org/data/2007/cat-dancer.gif
Я хоч i непреварюю котiв але те шо з ним витворили заслуговує того щоб подивитися, файно! :)З вихiдними народ!
Додано через 2 хвилини
нє,похмілля не було,весело не дуже було,зате дуже класно і приємно
Iнтимнi подробицi не розповсюджуються? ;) :D
Iнтимнi подробицi не розповсюджуються? ;) :D
:o Ну,кожен думає,як йому подобається і хочеться думати.Коротше-в міру своєї розпущеності!;)
звичний день, робота не чіпається... тому таке ось роблю:
http://mba.lim.lviv.ua/file.php/1/forum.gif
Зорянівонька
08.10.2007, 15:31
В мене тепер робочий день проходить стандартно. Працювати не можу, а читаю форум "Для майбутніх мам":) Добре, що роботи нема багато, бо мене би вигнали :)
Зорянівонька
08.10.2007, 16:28
куди?
Та з роботи, хоча закон захищає... :)
хоча закон захищає...
чи можити ви застосувати цей закон, якщо вам скажуть: "звільніть місце"?
Зорянівонька
08.10.2007, 17:15
якщо вам скажуть: "звільніть місце"
Ой, та річ не в тому. Як скажуть, то звільню. Мені знайти роботу - не проблема. Але надіюсь, не скажуть. Чи закон спрацює - не знаю. В нашій державі ні в чому не можна бути впевненою...
А мені просто сказали,що я хам.
Єдиний сьогоднішній емоційний сплеск:8:
нє, ну то капець. перший день на роботі після відпустки:8:
Сявичу,співчуваю!То всі так...
Сьогодні все з рук валиться і просвіту нема, що ж і таке буває....
нє, ну то капець. перший день на роботі після відпустки:8:
:y:
Де відпочивав і скільке?
ЗІ : чого не казав що йдеш у відпустку?
:y:
Де відпочивав і скільке?
ЗІ : чого не казав що йдеш у відпустку?
Та де там їздив :(, сидів вдома з своєю хрюшкою малою - з нею далеко і не поїдеш.
З.І. Тому і не казав, бо сидів вдома...
Та де там їздив :(, сидів вдома з своєю хрюшкою малою - з нею далеко і не поїдеш.
З.І. Тому і не казав, бо сидів вдома...
ааа, це кожний має відчути...:)
ЗІ : це є, зер гуд.
Черешенька
10.10.2007, 23:14
Не втрималася і зайшла також сюди :).
День прекрасний, тішуся, що знову прийшла на форум, що мене оточують гарні люди, які стараються не ускладнити життя один одному, а навпаки покращити. Зустрічаюся з людьми, яких довго не бачила. Всі повернулися з канікул і відпусток, такі натхненні, загорілі, щасливі, усміхнені...
Вчора коліжанка запросила спонтанно на каву до себе в гості. І ми почали ні з того, ні з сього балакати про бали і вальси і давні часи. І згадалося мені, що мала колись танцювальний курс у школі і найкращого партнера. Ми з ним тоді відмінно вальсували.
От під музику Штрауса і Шопена ми крутилися в колі почергово з її (коліжанчиним) хлопцем і було так невимушено і легко. Для щасливих митей у житті треба небагато, якщо відверто :)!
Черешенька
12.10.2007, 22:52
От сьогодні у мене день часткового долання стереотипів і нормального людського подивування.
Посиділи щойно з красенем-сусідом за вечерею :), поспілкувались, нажартувались (я чомусь щораз більше помічаю, що з хлопцями спілкування легше йде, ніж з кобітами :)). Роздумую, чи прийняти запрошення і піти ще в бар на пиво чи посидіти за новими "Імпресіоністами", яких вчора придбала і отримати задоволення від їхнього мистецтва :). To go or to stay here?
To go or to stay here?
А не можна піти на пиво і поговорити з красенем-сусідом про імпресіоністів? ;)
nirvanka
12.10.2007, 22:58
Раджу однозначно - приймати запрошення! :) Бажаю вам гарного вечора!
Черешенька
12.10.2007, 23:04
А не можна піти на пиво і поговорити з красенем-сусідом про імпресіоністів?
Два в одному не виходить, він - інженер і інформатик, запропонував мені розповісти про переваги та особливості нового Фотошопу :).
А от щойно ще забігла коліжанка, хоче прогулятися, бо цілий день сиділа й працювала.
То буде швидше за все така програма: прогулянка з коліжанкою до бару з пивом і сусідом ;).
То буде швидше за все така програма: прогулянка з коліжанкою до бару з пивом і сусідом ;).
Оптимальний варіант :)
Та й знання про новий Фотошоп не завадять ;)
Черешенька
17.10.2007, 13:57
Сьогодні знову гарний день, барвистий, осінній, свіжий. І так легко на душі, так радісно...
Отримала листа від коліжанки - відлуння моїх думок і переживань. Візьмуся сьогодні й собі за перо і повідписую усім, хто близько-далеко, кого пам"ятаю і згадую щодня і тим, хто в закутку пам"яті живе прекрасним спогадом.
Розмірковую про сенс життя, яке в кожного своє, індивідуальне, але переплетене тісною ниткою зі схожими особистостями та їхніми світобаченнями навколо. Перечитаю "Нестерпну легкість буття", мабуть. Хочеться доброї літератури, музики, вина і душевних співрозмовників :)...
Сьогодні знову гарний день, барвистий, осінній, свіжий. І так легко на душі, так радісно...
Отримала листа від коліжанки - відлуння моїх думок і переживань. Візьмуся сьогодні й собі за перо і повідписую усім, хто близько-далеко, кого пам"ятаю і згадую щодня і тим, хто в закутку пам"яті живе прекрасним спогадом.
Розмірковую про сенс життя, яке в кожного своє, індивідуальне, але переплетене тісною ниткою зі схожими особистостями та їхніми світобаченнями навколо. Перечитаю "Нестерпну легкість буття", мабуть. Хочеться доброї літератури, музики, вина і душевних співрозмовників ...
Ніколи не думав що всього один допис на форумі зможе підняти настрій і дати наснаги на цілий день, а тут ціла купа дописів від Черешеньки :), молодець!
Черешенька
21.10.2007, 23:36
Коли не зайду на форум, завжди тут нововведення якісь. Цікаво живеться :). Люблю зміни, бо тоді життя барвисте і кожного дня очікуєш, як свята (одним оком побачила, що тут є гілочка про вихідні й святкові дні, неодмінно зайду ще на кілька слів туди).
Застудилася трошки, і не можу жодну справу розпочати чи до пуття довести (щось з імунітетом робиться, старію очевидно, одним словом, раніше безпроблемно на другий-третій день в формі була). Вирішила зайти на форум і поспілкуватися тут трішки перед сном.
Налаштовуюся на зиму. Морально, насамперед. Хочеться заховатися в кімнаті, як в берлозі, запалити пічку, включити гарну музику, прихопити книжку і сидіти так скільки завгодно. Або влягтися на капапі й дивитися на стелю, нічого не роблячи, роздумуючи над істотними питаннями буття або справжнісінько-таки байдикуючи. То в мене сонний, передріздвяно-новорічний настрій уже.
І мріється про подарунки. Спонтанні й неочікувані, дрібнички (для себе і інших), які найчастіше такі вартісні :).
І хочеться снігу, глінтвейну опівдні надворі на скрипучому морозі, і інію, і сонця, і краси :)...
Хочу залишитись в осені.Я обожнюю її!Кожного ранку прокидаючись, біжу до вікна щоб побачити цю велич золотих кольорів.В таку пору можу годинами гуляти по місту..мене аж розпирає від тої краси, від того кришталевого повітря....
Хочу залишитись в осені.Я обожнюю її!Кожного ранку прокидаючись, біжу до вікна щоб побачити цю велич золотих кольорів.В таку пору можу годинами гуляти по місту..мене аж розпирає від тої краси, від того кришталевого повітря....
Золоті кольори то звичайно гарно, але погода паскудна :(
Нормальна осіння погода :)У нас сонечко "через марлечку" , невеликий вітерець...і не холодно
Нормальна осіння погода У нас сонечко "через марлечку" , невеликий вітерець...і не холодно
А в нас холодно, вітер, дощ...
Нехай навіть каміння з неба, але я хочу у Львів!
afterstep
23.10.2007, 13:03
Нехай навіть каміння з неба, але я хочу у Львів!
так, безперечно - балкони іноді у нас на голову падають ;)
а бурульки зимою - і поготів ;) Можливо, то до гілки про рагулів - але люди ходять, бурульки лають - а скинутися/зібратися, і вислати на дах двох молодих хлопців, щоб сніг поскидали та бурульки позбивали - тут не виходить.... рагулю не порядок потрібен - а можливість лаяти бардак і шукати винних ;)
==
Зачекайте краще Паски - тоді можна ;) Балкони падають рідше, ніж бурульки ;)
Приїхав додому-на Буковину,а дощі зарядили,лиє як з відра...
тоді аватар зміни, статистику не порти.:mad:
А у нас на сході тепло та сонячно...:radist:
тоді аватар зміни, статистику не порти.
Був Гарфілд,а тепер Федькович...
Цікава метамарфоза.
Цікава метамарфоза.
Раніше був рудим читаючим, Федьковича, а тепер сам федькович!
Тобі не подобається?
Тобі не подобається?
Не тикайте,Васілі,бо ж Ви не москаль і не бидло якєйсь з Буковини!
Поперших Ви самі звернулись тикаючи...
Був Гарфілд,а тепер Федькович...
Чи маєте право Ви, після цього звинувачувати мене в москальщині, я вимагаю Вас сатисфакцій!!!:mad: :mad: :mad:
Чи маєте право Ви, після цього звинувачувати мене в москальщині, я вимагаю Вас сатисфакцій!!!
Подайте на мене позов в суд.Ось вам буде сатисфакція,звісно,якщо виграєте суд
Звичайний день - параноя та інші цікаві обставини, обмежують розумові здібності, представників деяких прошарків нашого густонаселеного москалями краю, у проявленні поваги та толерантності до корінних жителів Карпатського краю!
Черешенька
24.10.2007, 17:04
Звичайний день - параноя та інші цікаві обставини, обмежують розумові здібності, представників деяких прошарків нашого густонаселеного москалями краю, у проявленні поваги та толерантності до корінних жителів Карпатського краю!
Повагу і толерантність треба проявляти взаємно ;). І навіть до москалів, густонаселених у нашому краю :).
А день такий собі... З"явився переслідувач в моєму житті останніми днями, що мене трохи нервує час від часу, але жити можна. Інколи помічаю користолюбність людей (аналізуючи їхню поведінку) і робиться прикро від того. Не вистарчає мудрості загалом, мені, навколишнім, суспільству...
Так, Ви їх напевно з собою привезли зі Сходу, там зара сонічко))))))))
привезли зі Сходу, там зара сонічко))))))))
Так, сонечко :) Гарний осінній день - теплий та сонячний. Мабуть, з останніх.
Колега повернулась до роботи! Як приємно!:dance:
З"явився переслідувач в моєму житті останніми днями, що мене трохи нервує час від часу, але жити можна.
Що це Черешенько...?
Осінь як раз час романтики...:)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3a/Repin_donjuan.jpg/180px-Repin_donjuan.jpg
Так, сонечко Гарний осінній день - теплий та сонячний. Мабуть, з останніх.
Колега повернулась до роботи! Як приємно!
Життя ВДАЛОСЬ)))
Ось і ще один день помаленько перевалює до вечора... помаленько... помаленько... непомітно... Надворі противна погода, навіть не хочться виходити... мокро...грязно... Здоров'я останні дні не дуже... Але настрій класний, оптимістичний!!! Попереду зустріч з коханою людиною, яка ще більше підніме настрій, поряд з якою всі проблеми - це ніщо!!! Життя пекрасне!!!
Черешенька
26.10.2007, 00:01
Що це Черешенько...?
Осінь як раз час романтики...:)
Ой, якби ж то, якби ж то...
Те, що осінь прекрасна пора року, романтична і ніжна, погоджуюся безсумнівно.
А те, що за тобою якось ніби ненароком стежать, тебе котролюють і слідкують, що, коли, з ким, куди і т.д., дратує. І не знаю, як буде далі і що мені у цій грі робити...
День був у мене сьогодні якийсь хворобливий, а от вечір - приємний і компанійський, з пивом, меланхолією і позитивним настроєм :).
Подумалось мені раптово, що деякі речі життєві добряче вже надоїли, політика, суспільні проблеми, новітні технології, культура... Хочеться абстрагуватися і побути просто собою. Хочеться сказати, я є я, така собі проста номальна людина. І розслабитись, відпочити, замріятися. Знайти хвилину спокою і насолоди у найпростішому.
Пропоную знаходити якісь гарні речі у власному будні і ділитися ними з іншими .
теж хочу спокою....
Черешенька
26.10.2007, 00:27
теж хочу спокою....
Я думаю, що спокій реально можливий на одинці з собою. Життя таке насичене у всіх останнім часом, стараєшся встигати, крокувати в ногу з епохою, а відпочинку і внутрішньої рівноваги важко почерпнути звідкись.
Підіть прогуляйтеся осіннім парком, хай навіть кілька хвилин і відкиньте звичні думи на третьорядний план, прочитайте добру книжку, вмостившись на канапі і поставивши горнятко ароматного чаю поруч, або загляньте випити кави у кав"ярні, просто спостерігаючи за світом, але не беручи при цьому активної участі...
Або зайдіть до церкви, в передсвятковий день. Там також особливо відчувається гармонія і затишок :).
А те, що за тобою якось ніби ненароком стежать, тебе котролюють і слідкують, що, коли, з ким, куди і т.д., дратує. І не знаю, як буде далі і що мені у цій грі робити...
Черешенька мабуть ви стаєте жертвою "чиїхось" страшних заколотів.
Черешенько, ви асоціюєтесь у мене з такою романтичною натурою і такою тендітною..Всі дописи такі сонячні і спокійні, що повсякденні проблеми відходять ...Дякую ВАм.
От..не вдержалась від офтопу:)
Черешенько, ви асоціюєтесь у мене з такою романтичною натурою і такою тендітною..Всі дописи такі сонячні і спокійні, що повсякденні проблеми відходять ...Дякую ВАм.
а Ви спробуйте також так висловлюватись, якщо вам се подобається!
Думаю Черешенька - Мелоді, не будуть проти! :)
а Ви спробуйте також так висловлюватись, якщо вам се подобається!
Думаю Черешенька - Мелоді, не будуть проти!
Це натяк на мої кострубаті дописи?
Це натяк на мої кострубаті дописи?
Alias ваші дописи я не критикую, ви не на того напали, Черешенька - Мелоді, висловлюють думки, як се належить і ви це таже підтвердили, тому Я запропонував, вам приєднатись до цієї гармонійної компанії, та радувати форумських, естетичним забарвленням оригінального погляду на деякі звичайні речі повсякденного жіттє...
ЗІ : особливо то вплине на ваш кармо-рахунок...:)
особливо то вплине на ваш кармо-рахунок..
за кармою не гонюся, не заради неї я тут.
А от писати так як
Черешенька - Мелоді,у мене навряд чи вийде :((, але буду старатись:)
(, але буду старатись
Бажаю успіхів у цій вдячній справі!
та радувати форумських, естетичним забарвленням оригінального погляду на деякі звичайні речі повсякденного жіттє...
Філософський склад мислення у шановного пана Васілі.
Діоген прямо...
Філософський склад мислення у шановного пана Васілі
А у вас?
Черешенька
26.10.2007, 23:30
Alias ваші дописи я не критикую, ви не на того напали, Черешенька - Мелоді, висловлюють думки, як се належить
Любий Василю, та ми всі висловлюємо думки, як належить (крім випадків, коли вони переходять у грубощі). Справа в тому, що в кожного свій стиль, своє світобачення, автентичне мислення, почування. І не можна під копірку всім мислити чи висловлюватись...
Alias, залишайтеся такою, як Ви є, самобутньою і веселковою, прикладу з мене не беріть (я Вас дуже прошу!), бо Ви, і ми, і я цікаві лише у гармонійно-творчому поєднанні індивідумів і особистостей, у колоритності та несхожості.
Про день тепер. Був дуже гарний. З дослідженням "Кармен" і великої пристрасті, яка спопеляє.
Завтра має бути ще гарніше. Хоча й тужливе, водночас. День прощання з людиною-емоцією, людиною-вибуховістю і чудовою подругою. В німецькому фольклорі є така пісня "Sag beim Abschied leise servus" (скажи на прощання тихенько сервус), яку я завжди інтерпретую по-своєму: скажи, прощаючись, тихо "привіт" і тоді мить розлуки здається не такою гіркою і нещасною...
nirvanka
27.10.2007, 01:22
Останніми днями осінь так і дарувала посмішки.. Жовтогарячі барви так і наповнювали серце теплом.. Я мрійливо будувала плани на майбутнє, пророкуючи собі успіх у справах, якими хочу зайнятись..
Ніщо не нагадувало про смуток.. І ось він торкнувся мене..
Все почалось хвилин 30 тому, коли почала шукати свої фотки.. Пояснюю, мало місця в мене на компутері, тому фотки зберігаю на дисках.. Щойно передивилась кожен з них.. Не знаю яким чином це трапилось, але на кожному виявились одні і ті ж фотки!! (я копіювала фотки в лінуксі, може щось наплутала..) Величезна кількість фоток пропала.. :( Стільки квітів там було.. :( А ціла фотосесія білих троянд, які в мене стояли 3 тижні і не в'яли! :(
Знаю, що життя лише починається.. Знаю, що ще не одну квіточку сфоткаю.. Знаю, що це все мабуть виглядає несерйозно.. Але почуваюсь так, наче втратила частинку себе.. :( Ще й остаточно втратила довіру до техніки.. Так сумно.. :(
П.С. Мабуть в цій темі потрібно писати про хороші емоції.. Але зараз 1:23.. Аська спить (тобто її жителі).. Сама вдома.. Нема кому поплакатись :(
Черешенька
27.10.2007, 01:26
Але почуваюсь так, наче втратила частинку себе.. :( Ще й остаточно втратила довіру до техніки.. Так сумно.. :(
Нірванко, не переживай :)!!!
Натякни чоловікові, нехай подарує тобі осінній барвистий букет...
Я фотографії, до речі, роблю досить нечасто, найосновніші моменти стараюся зберігати в голові, бо те, що закарбовується у пам"яті, не витерти уже ніяк і ніколи :).
nirvanka
27.10.2007, 01:39
Нірванко, не переживай !!!
Ще кілька годин попереживаю.. Через 5 год має чоловік приїхати, буде мене втішати..
Натякни чоловікові, нехай подарує тобі осінній барвистий букет...
А я з горя піду і сама собі куплю букет! :) (о, Ти заставила мене посміхнутись! :) дякую! до речі, то нічого, що я на "Ти"? :shy:)
Я фотографії, до речі, роблю досить нечасто, найосновніші моменти стараюся зберігати в голові, бо те, що закарбовується у пам"яті, не витерти уже ніяк і ніколи .
А я люблю фоткати квіти.. У вазі вони живуть тиждень, а на фотках - .. одним словом, довго..
Чому я шукала фотки.. Хотіла подарувати Олі (в якої сьогодні ДН) кілька троянд, тобто фоток.. А в мене на компутері були лише 2.. 2 негарно дарувати, от я і шукала ще хоча б одну.. :( Ех..
А ціла фотосесія білих троянд, які в мене стояли 3 тижні і не в'яли! :(
http://photofile.com.ua/photo/syavych/3226123/68936018.jpg :rolleyes:
nirvanka
27.10.2007, 14:02
Не сприймайте як образу.. Але чомусь спершу, коли я глянула на цей малюнок, подумала, що це пельмені :shy:
Не сприймайте як образу.. Але чомусь спершу, коли я глянула на цей малюнок, подумала, що це пельмені
Ну да, это и есть пельмени, только специальный сорт - для женщин ;)
коли я глянула на цей малюнок, подумала, що це пельмені
А й дійсно, таки похожі, ракурс для фото не найкращий, але інших білих не було :(
Сьогодні в мене чудовий день. Вчора здала цей клятий 9-ти місячний баланс. Три місяці нормального життя - до наступного, річного балансу. День такий чудовий, сонячний, теплесенький. У душі повний спокій...
Черешенька
28.10.2007, 02:41
У мене звичні дні закіничлися минулого літа? року? тижня? десятиліття?..
А натомість прийшли клопотливі будні, які занадто швидко міняють свої маски і обличчя, гамірні моменти долі, які чередуються з секундами тиші, і непомітне автоматичне перегортання сторінок днів календаря.
Йдучи пізно ввечері заспаними вуличками, уявляючи клубки густого імлистого туману над собою десь попереду і вдихаючи запах осінньої свіжості ночі, з"явилося щось, ніби витяг з майбутнього перед очима. І певний образ, надзвичайно чіткий і зрозумілий, і контур міста, яке настільки глибоко оселилося у серці, і обрій, віднайдений нарешті після довгих пошуків, мрій та сподівань.
Процес крокування туди ще триває, але горизонт видніється уже на видноколі...
(Думаю, що такий от опус вийшов в мене сьогодні від каламутного настрою :)).
nirvanka
28.10.2007, 13:49
А я з горя піду і сама собі куплю букет!
Купила собі букет кольорових пахнючих польових квітів :) Але не від горя, а від радості! Вчора була такий гарний сонячний день! Справжня осінь! :)
Після атракціонів парку Культури і прогулянкою в Стрийському проходили мимо квітів на базарі.. Чоловік не встиг мені нічого відповісти на моє "Давай купимо мені квітів?!", і ми згубились поміж кольорів і ароматів! :) Мені було важко зробити вибір на користь одного з численних букет і я довірила цю справу чоловікові. І як це чоловікам вдається так швидко примати рішення? :o
Додано через 1 хвилину
А й дійсно, таки похожі, ракурс для фото не найкращий, але інших білих не було
Не сумуйте! Квіти не буваю некрасивими ;) Дякую!
клопотливі будні, які занадто швидко міняють свої маски і обличчя, гамірні моменти долі, які чередуються з секундами тиші, і непомітне автоматичне перегортання сторінок днів календаря.
То, здається, життям називається... І не глядячи ні на що – прекрасним.
Сьогоднішній ранок – тому доказ. Останні теплі дні, випадкова ранкова приємна зустріч, швидкий діалог у дусі “Як? Що? Де? Коли?”, взаємні побажання всього найкращого...
Розбіглися у різні сторони, а у пам’яті сліди несподіваної зустрічі - тільки приємні емоції...
Завтра у мене перегляд-залік по скульптурі.А сьогодні зайшли в майстерню і мало не попадали...майже всі роботи нашої групи було розтрощено ! Моя, і ще шт.5 вціліли.Здогадуємся хто те зробив, але доказів немає.Викладач же сказав, що ми це зробили самі, бо не гготові до залікуhttp://s7.rimg.info/08ba3d708ef64cb6f03659bcb5786254.gif.Ми працювали цілий місяць над тою головою Венери!Залишалось трохи підкоректувати і все.Тепер сказав, що в кого робота ціла, то знизить на один бал оцінку, а в кого розбита - підвищить.Ну де справедливість?http://s7.rimg.info/beb8dfcf85da0257b1cfa1583ae5d43a.gifОсь так почався день...
Ось так почався день...
Звичний день...
туман впав, вночі немає чим дихати, мушу переживати за своє здоров"я бо дуже вогке повітря.
Звичний день:
Приїхав у Донбас:moskali: з малої Батьківщини:naci: ,не пішов на роботу(а мав іти):radist: .
Важкувато звикати,щоб працювати:cowboy: ...
туман впав, вночі немає чим дихати, мушу переживати за своє здоров"я бо дуже вогке повітря.
І за моє, у нас цілий день моросить дощик. Люд починає хворіти, лікарі кажуть - ГРВІ. Може правда?
Додано через 1 хвилину
Звичний день:
Приїхав у Донбас з малої Батьківщини ,не пішов на роботу(а мав іти) .
Важкувато звикати,щоб працювати ...
Пане Шахраю, чим вам підняти настрій? Може щось заспівати? Я вам зараз посміхаюсь, ви відчуваєте?
Може щось заспівати?
Спробуйте, думаю гарний настрій гарантовано не тільки пану Шахраю
Пане Шахраю, чим вам підняти настрій? Може щось заспівати?
Спробуйте ,підніміть мені трохи настрій ...... ;)
Може правда?
Правда я пройшовся по ринку там всі кашля, тре шось робити, якісь ліки купити?
якісь ліки купити?
від кашлю? Бронхолітінчик :)
Сьодні незвичний для мене день, бо в цей день 29 років назад на світ з"явилась Я приблизно о тій самій годині)))
Здається мене весь світ вітає з цим святом, сонечко світить, всі бажають стільки усього хорошого, що аж дух перехоплює))) дарують свої посмішки і поцілунки))))
навіть люди з якими Я вже давно не спілкуюсь ( в силу обставин) пам"ятають і з самого ранечка мене привітали))))
Ух...., от воно .... свято життя))) і я його люблю!!!!!!!!! і ціную!!!!!!!!!!
nirvanka
01.11.2007, 17:56
Розмовляла по роботі з користувачем англійською по асьці.. Кілька годин пояснювала йому все, відповідала на питання і т.д. Справа в тому, що він не знає якої я статі, думає, що чоловічої, як це зазвичай буває в ІТ. Так от в кінці розмови він побажав мені надобраніч, цитую:
01.11.2007 17:49:23, user
goodnight ser
01.11.2007 17:49:36, user
greet your family
01.11.2007 17:50:08, user
and take this for the baby @}->--
Весело :) :) :)
І от кінець робочого дня, в моєму маленькому кабінеті зібрались всі наші працівники, для того, щоб мене привітати)))))))) надзвичайно приємно та вражаюче ))) життя вдалось))))):dance: :dance: :dance:
nirvanka
01.11.2007, 18:05
Бажаю вам гарно посвяткувати! :)
(і ми сьогодні тортик їли - у співробітника теж ДН :) )
Бажаю вам гарно посвяткувати!
Свято вдалось ))))
А я вже добу не сплю.У мене сьогодні перегляд...графіка, живопис, малюнок, скульптура.З інституту прийшла о першій ночі, допомогала відновлювати роботи тим, у кого вони були розбиті.Напилася кави, та й знову за роботу, бо ще своїх хвостів хватало.Очі червоні, руки дрижать, в голові поморочиться....звичний стан наших дизайнерів перед переглядом.:)
А вчора ще дали грамоту за перше місце по олімпіаді.Приємно, та й балів добавлять :)
Зорянівонька
02.11.2007, 10:48
ще своїх хвостів хватало
Ох, студентське життя...
А вчора ще дали грамоту за перше місце по олімпіаді.
Вітаємо з досягненнями :)
afterstep
02.11.2007, 14:11
Очі червоні, руки дрижать, в голові поморочиться....
яка чарівна дівчина! - мрія поета - направду...
Вітаємо з досягненнями
Дякую
яка чарівна дівчина! - мрія поета - направду..
класний портрет вимальовується БРРРР:)))
afterstep
02.11.2007, 14:29
не забувайте, що хороший манікюр на додачу може прикрасити не тільки ваші руки, а й чоловіче личе....
не забувайте, що хороший манікюр на додачу може прикрасити не тільки ваші руки, а й чоловіче личе....
Ліпше,як помада...http://sashka.iatp.org.ua/sashka/topi/64.gif
Цитата:
Допис від TVgirl Переглянути допис
Пане Шахраю, чим вам підняти настрій? Може щось заспівати?
Спробуйте ,підніміть мені трохи настрій ......
Для гарного настрою достатньо вашого аватару. Оце погляд, супер. Хочеться жити, і жити добре.
Так холодно. Сижу і сумую за теплими днями... :(
http://s5.rimg.info/2dad6a348c6a8effb2c0a15d3c2f4bfc.gif
А скоро зовсім холодно буде :(
http://s5.rimg.info/d6a5f29147a1cf9977e3c6d3403f5385.gif
Так холодно. Сижу і сумую за теплими днями...
А скоро зовсім холодно буде
Не думаю,что такой страстной девушке будет холодно...
nirvanka
03.11.2007, 20:00
Якийсь несприятливий сьогодні день.. Сусіди ремонт роблять, товчуться цілий день.. Цілий день переставляю віндовс, програми, починаю нове життя компутера з новим вінчестером на 250 гіг.. Тепер залишилось все перевірити на віруси, бо почались якісь глюки.. Жінка за компутером, отже - чоловік на кухні! Результат - надбита тарілка з сервізу, яке дісталось нам у придане, і потрощене вушко мого горнятка.. От чесно, люблю клеїти і майструвати! :) Горнятко робоче, тарілка теж :)
Хоча сьогодні був і радісний момент - наші виграли у КВН!! :naci: (команда "Набла" зі Львова, Відкрита Українська Ліга)
Boris_Kiev
03.11.2007, 20:59
У п”ятницю з”їздила дружина на так звану “виставку-ярмарок промислових товарів”. Взяла фірмові брюки, пішла до примірочної кабінки, зняла пальто, притулилася до бокової стінки і … почала падати разом із незакріпленою стінкою (дружина важить 56 кг). Слава Богу, не постраждала, але стінкою розбила сусідній лоток із парфумами. Продавці її підняли. Перехресний скандал (дружина лається, що конструкції незакріплені, продавець парфумів – що продукцію побито).
Адміністратор залу сказав, що він ні за що не відповідає…
Кароче, розійшлися “кожний при своєму”.
Сьогодні поїхали туди вдвох – знову міряти ті самі брюки. Дружина заради понту кидала репліки з кабінки – “А чим це тут смердить ?” :) (маючи на увазі невивітрені парфуми Миколаївського розливу) :)
Черешенька
05.11.2007, 00:05
День у мене, як і тиджень, був надзвичайно гарний. Була в гостях на обіді в коліжанки, готували разом пресмачнющі страви і розмірковували про те, як чудово бути вільною людиною, не скутою обов"язками і проблемами та насолоджуватися такими етапами життя. Потім дивилася з друзями новий французький фільм "Примхи моєї матері". Спонукав до роздумів, життєвий і проникливий дуже (про втрачену любов, нерозуміння, страждання, спроби комунікації - і полегшення перед смертю)...
А зараз питиму напевне коктейль - пшеничне пиво з грейпфруктовим соком, ми на тижні спробували таку суміш у одній кав"ярні, легка і освіжаюча і піднімає настрій (хоча я загалом не прихильник мішанки алкогольних напоїв :)).
Всім бажаю принагідно чудових наступних днів та тижнів та "sweet november"...
nirvanka
05.11.2007, 00:18
А в мене сьогодні був звичайнісінький день з незвичайною подією - отримала листа!! :dance: Ні, не електронного, а реального! Паперового! З фотками! :radist: Від дівчини з другого кінця України, а саме - зі Слов'янську. Познайомились ми 6 років тому на морському пластовому таборі (я була в НСОУ "Пласт") на Дніпрі під Києвом.. Жили в одному наметі, були інструкторами..
Одним словом, було що згадати сьогодні :) Після табору ми переписувались досить часто, а потім робота-навчання-сім'я, не чулись з 3 роки.. І ось Маринка приїде до Львова на семінар! :) Я стрибала від радості, чоловік подумав, що мені прийшов лист про те, що я отримала спадщину на мільйон! :) Він не розуміє, що таке отримати паперовий лист з фотками і приємними звісточками :) А це - така радість! :radist:
Листуймося! :)
Н-да-а...А мені в пошту лише макулатуру кидають...
І ще рахунки...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_mpf.gif
І ще рахунки...
А Ви самі спробуйте комусь листа написати. Чи листівку вислати.
А там, гляди, і відповідь прийде :)
А Ви самі спробуйте комусь листа написати. Чи листівку вислати.
А там, гляди, і відповідь прийде :)
Але по електронці швидше...:scare:
nirvanka
05.11.2007, 00:47
Угум, спам від супермаркетів.. Мені теж регулярно приходить.. Було б ще добре, якби папір був газетним, то можна було б взимку жмакати і в чоботи пхати, щоб вологу всмоктували.. А так той глянцевий папір не дуже придатний на це :( Проте ним можна вогонь розпалювати! :)
Угум, спам від супермаркетів.. Мені теж регулярно приходить.. Було б ще добре, якби папір був газетним, то можна було б взимку жмакати і в чоботи пхати, щоб вологу всмоктували.. А так той глянцевий папір не дуже придатний на це :( Проте ним можна вогонь розпалювати! :)
І як туалетний не підходить...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_83.gif
У п”ятницю з”їздила дружина на так звану “виставку-ярмарок промислових товарів”. Взяла фірмові брюки, пішла до примірочної кабінки, зняла пальто, притулилася до бокової стінки і … почала падати разом із незакріпленою стінкою (дружина важить 56 кг). Слава Богу, не постраждала, але стінкою розбила сусідній лоток із парфумами. Продавці її підняли. Перехресний скандал (дружина лається, що конструкції незакріплені, продавець парфумів – що продукцію побито).
Адміністратор залу сказав, що він ні за що не відповідає…
Кароче, розійшлися “кожний при своєму”.
Сьогодні поїхали туди вдвох – знову міряти ті самі брюки. Дружина заради понту кидала репліки з кабінки – “А чим це тут смердить ?” :) (маючи на увазі невивітрені парфуми Миколаївського розливу) :)
І як туалетний не підходить...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_83.gif
Підходить хіба що для читання в туалеті :)
... Дружина заради понту кидала репліки з кабінки – “А чим це тут смердить ?” :) (маючи на увазі невивітрені парфуми Миколаївського розливу) :)
Додано через 3 хвилини
якщо напишите адресу магазину я із солідарності поїду і теж покидаю репліки!
Підходить хіба що для читання в туалеті
Нє,там в мене шось філософське відкладено...Наприклад "Галицький синопсис" Волошина.Рекомендую!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif
nirvanka
05.11.2007, 01:16
А я не люблю читати в туалеті, бо тоді на довше там затримуюсь.. Та і читати по сторінці - це не для мене..
Додано через 14 хвилин
Оффтоп про туалет. Кумедне відео про те, як можуть закінчитись відвідини цього приміщення :D (http://video.i.ua/user/450322/2518/14435/)
Хоча сьогодні був і радісний момент - наші виграли у КВН!! (команда "Набла" зі Львова, Відкрита Українська Ліга)
Я розумію, земляки але покласти руку на серце, то ж не смішно все, ну якщо на рівні Стрия, то можливо...але от пам"ятаю Эскадрон гусар ЛВПУ, о то було прикрасно...
Чудовим був тільки вчорашній вечір: день народження пожруги – вечірка у клубі – цікава програма – шальні танці. Такий драйв! Класно! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
nirvanka
05.11.2007, 11:51
Я розумію, земляки але покласти руку на серце, то ж не смішно все, ну якщо на рівні Стрия, то можливо...але от пам"ятаю Эскадрон гусар ЛВПУ, о то було прикрасно...
А для мене смішно. У кожного своє почуття гумору (суддям ті кобіти з Рязані сподобались, а мені вони здавались туповаті..)
Сьогодні холодно...Зима вже дихає в спину ....Хочеться згорнутись клубочком під теплою ковдрою, виключити верхнє світло і тихенько дрімати,або з горнятком запашної кави слухати спокійну музику...
Дивно, але іноді відчуття дуже чітко передають фото-картини, а не слова...
Такі як оця http://photo.net/photodb/photo?photo_id=6510432&size=lg
Не люблю осень-зиму. Единственная польза от этой поры года - сладкие мандаринки. Мандаринки я тоже не очень люблю, но у них есть огромное преимущество перед апельсинами - ведь они так легко чистятся и их намного удобнее скармливать детенышу :)
nirvanka
06.11.2007, 12:24
Тепер знаю, чого мені зараз так хочеться - мандаринок!! :) Треба буде купити.. Я теж не дуже їх люблю, хіба що солодкі, але такі рідко попадаються.. Зато після них руки приємно пахнуть :)
А мені мандарини нагадують Новий рік
Сьогдні у нас 0 градусів...холодно, пасмурно...ще й захворіла:(
Черешенька
06.11.2007, 16:15
Тепер знаю, чого мені зараз так хочеться - мандаринок!!
О, а я мандаринки страшенно люблю. Пам"ятаю, як в дитинстві, десь у другому класі тато мене забирав зі школи до себе на роботу, бо дуже завантажений був і не встиг нічого їстівного купити, тільки 2 кг мандаринок. От я тоді сиділа собі у затишному кабінеті і ласувала цими соковитими фруктами.
От і зараз в мене в кімнаті ціла таця з мандаринками лежить, які періодично зникають :).
А взагалі-то народ зараз настав чудовий час для глінтвейну. Найкраще робити його із напівсолодкого недорогого вина, з корицею і гвоздикою (обов"язково!) та ще іншими до смаку прянощами :).
А взагалі-то народ зараз настав чудовий час для глінтвейну.
а оно в голову бьет? я жженку люблю готовить иногда но после нее голова кружиться, в темпе вальса...
Черешенька
06.11.2007, 16:28
а оно в голову бьет? я жженку люблю готовить иногда но после нее голова кружиться, в темпе вальса...
Та нічого не б"є! Ти нормально поїж перед тим, а не на голодний шлунок. Тим більше, кому-кому, а тобі, Василю, не повірю, що так швидко діє на організм і каламутить голову. Раз на мені то не відбивається (навіть після пляшки вина), то на тобі, як чоловікові, тим паче ;). Хіба ні :)?
P.S. А чого ти зі мною на російській заговорив? Прошу в крайньому разі на англійську чи німецьку переходити :). То тільки тебе стосується, іншим - зважаючи на певні обставини - дозволяється :) (отака маленька дискримінація виходить, сподіваюся, в суд за обмеження прав не подаватимеш ;)).
Ти нормально поїж перед тим, а не на голодний шлунок. Тим більше, кому-кому, а тобі, Василю, не повірю, що так швидко діє на організм і каламутить голову.
Правдиво, мене вино взагалі не бере, стаж маю...
А чого ти зі мною на російській заговорив?
Знаєш Черешенько, чогось стукнуло, пояснити не можу...
Знаєш Черешенько, чогось стукнуло, пояснити не можу...
Глінтвейн?
Додано через 8 хвилин
Дивно, але іноді відчуття дуже чітко передають фото-картини, а не слова...
Я це відчула в один звичний день, коли після довгого одноманітного заняття хворим малюком, відкрила журнал з гарними яскравими фоторагфіями. Прикіпіла до нього як папуаска до шкляних бус, не могла відірвати очей. Моя сім"я на мене дивувалась, тільки мій 1,5 річний синочок мене зрозумів. Йому також набридло то лікування та сидіння вдома. Так ми і витріщалися з однаковими вигуками над кожною сторінкою.
Саме з того часу я дуже полюбила роздивлятись фотографії...
Глінтвейн?
Спогади, минулої неділі їхав до одного галицького міста там відчув комізм ситуаціїї...
nirvanka
07.11.2007, 05:31
Хочеться спати.. Очі злипаються.. Вже майже закінчила із завданням, яке потрібно було зробити за нічку.. Залишилось ще кілька сторінок букв і цифр.. Не питайте про що мова, бо я сама не знаю, копіюю все на автоматі, підлаштовуючи під своє завдання.. Ще зовсім трішечки, а так нехочеться.. Борюся з лінню і з бажанням спати.. А ще одногрупнику сторіночку розрахунків треба зробити.. Йой.. Як мені набридло "вчитися"!
Сподіваюсь, що завтрашній день компенсує мої муки.. Сподіваюсь, що зустріну одногрупників - це єдине, що є хорошого у вузі :)
А в мене сьогодні був єкзамен з ПРАВА, тепер три години в електричці і я дома.До кінця тижня буду насолоджуватись домашнім затишком, маминими стравами , відсипатись .Ось тільки сестричка приїде в п"ятницю тоді й почнеться "боротьба за місце під сонцем"(комп"ютер):)).
День розпочався приємним ранком. Морозне повітря здавалось настільки свіжим, що навіть не вірилось що іду по вулицям великого міста.
Дивний день, бо відчуваю внутрішній спокій, якусь приємну “отрешенность” від навколишнього світу, що ніяк не можуть бути притаманні вирію оточуючих подій.
Може затишшя перед бурею? А може самозахист організму від наразі трішечки жорстокого зовнішнього світу?
nirvanka
07.11.2007, 14:47
Таки поспала сьогодні :) 4 годинки правда, але і то добре! Будильника не почула.. Якби одногрупник не подзвонив, то проспала б здачу охорони праці, на яку прибігла із невеличким запізненням, що було вже неважливо абсолютно, адже викладачка перенесла дату зустрічі на завтра..
Ми сьогодні дізнались, що до 26 листопада потрібно зробити магістерську.. А більшість навіть не бралась за неї (я не виняток).. Отже, починаються шалені студентські будні.. Останні :)
Зорянівонька
07.11.2007, 14:55
до 26 листопада потрібно зробити магістерську
То ще купа часу! Ми починали за тиждень, а хто раніше - той ЗАУЧКА:radist:
nirvanka
07.11.2007, 15:03
То ще купа часу! Ми починали за тиждень, а хто раніше - той ЗАУЧКА
Ми, мабуть, теж так зробимо, бо зараз по шкірі бігають мурашки, всі питаються в один одного хто що зробив, нема на кого рівнятись (чомусь так є, що поки хтось не почує "а він вже здає", нічого сам робити не буде).. Дипломна лихоманка якась.. А я спокійна. Кілька нічок і все буде зроблено! :) От тільки ще придумати, що зробити...
Отже, починаються шалені студентські будні.. Останні
А я за такими сумую...
nirvanka
07.11.2007, 15:24
А я за такими сумую...
А я з нетерпінням чекаю закінчення того всього.. Сумую лише за одногрупниками, які в мене є дуже хорошими і цікавими..
Додано через 3 години 56 хвилин
Переглядувала форум.. Вкотре натрапила на тему "Крик хворої дитини" (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=23614&highlight=%EA%F0%E8%EA).. Раніше не заходила, бо думала, що ця тема про хвороби дітей наших форумчан і всяке таке.. Ще й тема така велика.. Та і дітей в мене нема, тому для мене це не актуально..
А от сьогодні щось мене потягнуло до неї.. Я не полінувалась перечитати всі дописи.. Сльози на очі навертаються.. Слів бракує.. І злість дусить за нашу країну, в якій отак є, що діткам навіть медикаменти не виділяють безкоштовно..
Сумно.. :(
Черешенька
09.11.2007, 19:32
Сльози на очі навертаються.. Слів бракує.. І злість дусить за нашу країну, в якій отак є, що діткам навіть медикаменти не виділяють безкоштовно..
Нірванко, така несправедливість є в цілому світі. Мабуть, ще через гріхопадіння людина сама заробила собі таке покарання. І для того, щоб існував баланс у житті, є бідні й багаті (які повинні дбати про ближнього), є хворі й здорові, є знедолені і щасливі... І не ми вирішуємо долю у таких питаннях, ми можемо просто залишатися людьми у кожній ситуації і віддавати те найкраще, що маємо, що самі отримали в подарунок.
nirvanka
10.11.2007, 20:00
І не ми вирішуємо долю у таких питаннях, ми можемо просто залишатися людьми у кожній ситуації і віддавати те найкраще, що маємо, що самі отримали в подарунок.
Так, ти права.. І такі моменти дають натхнення для того, щоб рухатись вперед, досягти того, чого прагнеш... Тобто заробляти достатньо грошей, щоб можна було ними ділитись з тими, кому вони потрібні, щоб вижити..
Мала вчора гарний день... Та вихідні рідко бувають поганими.
Застала подругу з червоним носиком та мокрими очима у царстві подушок. Банальна ситуація: все набридло-не хочу нічого-нікого – на душі гидко – хлопець дістав і десь втік – ще й захворіла. Дивлюсь на неї і так мені її шкода, таке беззахисне 25 –річне дитя. Прийшлось піддаватись її капризам, аби задоволена була. І так приємно було піклуватися за небайдужою мені людиною. Добре робила їй, а себе відчувала щасливою... Під вечір настрій її значно покращився – улюблений фільм, свіженький номер “Натали”, принесений мною, сигарети (тільки ради неї бігала до кіоску) кава та тортик зробили своє діло.
Додому я поверталась під першим щедрим снігопадом у стані, десь давно блукавшої, ейфорії.
Тож якби мала власний щоденник, то точно в цей день зробила десь такий запис “Сегодня познала радость заботы о близком”...
nirvanka
12.11.2007, 12:48
День почався гарно. Виспалась :) Ванна, сніданок, кава, штори відслонила.. А там - сніг!!! :) Трошки і топиться, але сніг!!! :) Дочекалась :)
А в мене вихідні видались ніякі.В суботу з ночі періщив дощ цілісінький день.Настрій був "сонним"Але заставила себе вийти з квартири щоб зробити знімки.Прийшла додому мокра але задоволена.На ранок прокинулась, а за вікном....все замело снігом !Було так незвично..ще деякі дерева в зеленому листі ..і в снігу.Хоч погода і не "льотна" та все ж пішла знову фотографувати.Фотки вийшли гарні, я задоволена.а снігу мені намело навіть під дубльонку:)
Звільнилася з цієї набридлої ненависної роботи!
Да здравствует новые работа, люди, события! Да здравствует новая жизнь!:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Допис Liliya не сподобався:
шахрай*(Вчора)
Дивна реакція на добрі зміни :)
Дивна реакція на добрі зміни
а я бы попросил Лиля, при присутствующих спросить обоснования у Шахрая, ведь согласись, хоть маленький комент бы оставил...:n:
ЗЫ: такая неоднозначная реакция, ужас...:borat:
Звичайний день...Бо він звичайно почався і звичайно закінчиться...шкода,шо сніг з дерев падає...Ще би трохи потішилося око...
та я щось теж не зрозуміла, чого Шахраю мій допис не сподобався :(
йому шось нічиї дописи не подобаються...напевне,вимахується...Він же не обгрунтовує,чому...
nirvanka
20.11.2007, 18:00
йому шось нічиї дописи не подобаються...напевне,вимахується...Він же не обгрунтовує,чому...
Не тільки дописи, але і фотки.. Хоч би пояснив що не так!
Додано через 54 секунди
та я щось теж не зрозуміла, чого Шахраю мій допис не сподобався
А твій допис не Шахраю, а Сані не сподобався..
Блін,і фоти теж!До речі,я на Миха зла!Як Ліді Темній карму то додає за її фотки,а мені знімав...Я розумію,шо в мене не той рівень,але ж вони в мене такі ж понурі були....
А твій допис не Шахраю, а Сані не сподобався..
Ой,вибачаюсь.
nirvanka
20.11.2007, 18:31
А за фотки, на мою думку, взагалі не гарно знімати карму. Тобто висловлювати негатив. Особливо за фотки, на яких зображені форумчани. Це ніби в обличчя сказати - фу, яка ти негарна!! :n:
Так,я такий.
та я щось теж не зрозуміла, чого Шахраю мій допис не сподобався
І такий.
І такий теж.
Не тільки дописи, але і фотки.. Хоч би пояснив що не так!
Вот такой я,ребята,хлопці та дівчата.
Не маю бажання ніперед ким з Вас звітувати,чого мені те чи інше не подобається...
Не маю бажання ніперед ким з Вас звітувати,чого мені те чи інше не подобається..
А жалко, кожному було б цікаво взнати, чому не сподобався допис
А жалко, кожному було б цікаво взнати, чому не сподобався допис
а він всім так ставе....
В нього просто звичний день...
nirvanka
21.11.2007, 04:35
Залишилось 2 ночі для того, щоб зробити диплом.. Так страшно.. Маю план, теорію, напівробочу програму, ідею дослідження і пустих 80 сторінок, які треба цим всім заповнити.. Мандраж..
І поза цим сонечко світить, маршрутки їздять, потрібно їсти, трохи спати, відволікатись і радіти життю, бо скоро це все закінчиться! :radist: :radist: :radist:
Життя прекрасне!! :dance: І чорний шоколад з цілими лісовими горіхами - ням ням!! :y: :)
ЗЫ: такая неоднозначная реакция, ужас...
І не тільки на цей допис...
Вот такой я,ребята,хлопці та дівчата.
Не маю бажання ніперед ким з Вас звітувати,чого мені те чи інше не подобається...
У чоловіків теж бувають критичні дні.
http://s9.rimg.info/00201763aa1f793bd830709af63a7159.gif
Ома, я вибачаюсь, помилково натиснула на "Допис не сподобався"
Щось би більш розумне написали,а то якось примітивно.
Цитата:
Допис від Meg Переглянути допис
І такий теж.
Вот еще вспомнилось:
"Кто людям помогает, тот тратит время зря,
Хорошими делами прославиться нельзя..."
Вот еще вспомнилось:
"Кто людям помогает, тот тратит время зря,
Хорошими делами прославиться нельзя..."
Вот прицепились,так не так и эдак не так.
Я считаю,что нужно уважать мнение другого каким бы оно не было.
А оправдываться ...
В чем?...
Звичайний день. От сиджу зараз на парах... Настрій не дуже... На носі сесія... А ще так багато треба здавати... Знаєш, що треба щось робити, вчити, а лінька така, що аж жах... Як то від себе відігнати-не знаю... Напевно просто вже змучився, змучився вчитися...
А оправдываться ...
В чем?...
Оправдовуватись і не треба, просто людям цікаво чому Ви негативно оцінюєте їхні дописи.Я знаю на одному форумі за "-" треба обов"язково написати причину такої оцінки
форумі за "-" треба обов"язково написати причину такої оцінки
у правилах тра було пункт включити про шизофреників
Додано через 14 хвилин
Допис vasili не сподобався: Alias (Нині)
поясніть мамзель, я вас образив?
День незвичайний...
Останні хвилини на цій роботі
Приємно чути і бачити, що є люди, яким буде мене не вистачати... :)
Навіть сльози на очі навертаються...і на мої також
"Мамзелью "і образили:(Слово якесь...зневажливе
Мамзелью "і образилиСлово якесь...зневажливе
Мадмуазель,карета у подъезда,
Вас ждет веселая поездка,
Вы красотой меня сразили наповал,
Поедемте скорее,поедемте на бал...
Мадмуазель, і
мамзель,
різницю улавлюєте?
"Мамзелью "і образилиСлово якесь...зневажливе
Брехня то я вас мамзел"ю назвав вже після вашого кайфоломного "фе".
Цитата:
Допис від Alias
у правилах тра було пункт включити про шизофреників
Додано через 14 хвилин
Цитата:
Допис від vasili
Допис vasili не сподобався: Alias (Нині)
В правилах цього форуму не написано, що дописувачі повинні обов"язково писати причину своєї негативної оцінки допису іншого дописувача.
кайфоломного "фе".
не смішіть
Брехня то я вас мамзел"ю назвав вже після в
а я і не мала на увазі, що "до"
Я взагалі не розумію. в чому проблема? Мені теж зняли карму без ніякого пояснення , і я не прискіпуюсь, чого ці люди так зробили.Зробили то й зробили.Це їхнє право.
Ось і день..звичний.Вам , Василюмайже вдалося мені зіпсувати настрій, але ..майже.Я не дуже переймаюся на цей рахунок.Здається, що Ви собі більше його зіпсували своїми амбіціями.
Ось і день..звичний.Вам , Василюмайже вдалося мені зіпсувати настрій, але ..майже.Я не дуже переймаюся на цей рахунок.Здається, що Ви собі більше його зіпсували своїми амбіціями
Суперпупер!!!
Абсолютно нічого суперового, не по западенськи Alias мислить ...
не по западенськи
А це як?:))
Абсолютно нічого суперового, не по западенськи Alias мислить ...
Нє-нє,так тримати,все правильно кубіта робить.
А це як?)
по москальськи
Додано через 1 хвилину
Нє-нє,так тримати,все правильно кубіта робить.
то може перейдете з кубітою в приват і там будете обмінюватись похвалами?
по москальськи
це вже звучить як образа, але я на вас не ображаюсь.Проблема в Вас самих. Василю.
то може перейдете з кубітою в приват і там будете обмінюватись похвалами?
мені вистачило Вашого привату
nirvanka
22.11.2007, 17:12
Щось би більш розумне написали,а то якось примітивно.
А Ома права - у чоловіків теж бувають критичні дні. Хоч вони і не виражаються фізіологічно, як у нас, зато виражаються психологічно. І в такі дні чоловіки є дратівливими, при чому пояснити свій стан вони не можуть.
Краще все життя голитись декілька раз на тиждень:borat: ,ніж раз у місяць буде менструація.:feminist:
сьодні надзвичайний день!Я закінчую проект і робиться все майже без помилок!Сонце світить,в душі радість...
Мег яке сходство, я теж сьогодні закічую проектування, але я не радію, бо його тра щі захистити.:no:
nirvanka
23.11.2007, 17:17
А я сьогодні нічого не робитиму, ніба нічкою, бо до мене приїхала подружка з іншого кінця України і ми підемо гуляти вечірнім Львовом! :radist:
День таки видався зовсім надзвичайний,як я і казала.Навіть зовсім невдалі закупи не зіпсули мені настрою.Вечір я провела дуже гарно,а в кінці ше й познайомилася з нашою Ольгою.Тре сказати,шо я навіть подумати не могла,що вона така.Якось привиклося до її аватарки...))))
Ну і зрештою-може,ше не вечір?)))Хто зна...)))
А я вчора чуть зі скелі не зірвалась...пішла на річку фотографувати.Там такі місця є класні.Та й взагалі негарної природи не буває.Ото я вже там відвела душу!Прийшлося навіть на дерево вилізти щоб зробити фотку.Нажаль, день був такий похмурий, що фотки не дуже гарні получились.Та то нічого, головне, що я одержала величезне задоволення від тої мандрівки
це вже звучить як образа, але я на вас не ображаюсь.Проблема в Вас самих. Василю.
Алиас, не обращайте внимания :) Васили не уйдет из форума и не перестанет тошнить, пока каждый из участников не поставит себе подпись что-то вроде ...Васили-респект и уважуха :D
Если не в жизни, то хоть на форуме ;)
Алиас, не обращайте внимания
Тоді буде нудно! Я б не мовчала, дала собі волю, е-ех!
І без Василів погано буде, нє? :)
І без Василів погано буде, нє
тут всім місця вистачить:)
Boris_Kiev
25.11.2007, 22:40
Суботу марно згаяв. Поїхав до колеги на телевежу, хотіли зробити FM-глушилку. Знайшли опис в Інеті - називається ППШ-531. ППШ - це "Повний П-ц Шансону", а 531 - серія мікросхеми, яка застосовується.
Щось по-дурному вона працює, результатом незадоволені.
Спробуємо потужнішу - "Барикаду", але та глушить і мобілки. Треба буде фільтр намотати.
Усім привіт!
Звикаю до нової роботи! Нуднувато!
Нуднувато!
Як вілльєтесь в колектив, то нудно вже не буде:)
А я сиджу собі зараз...Гуляю нетом, сиджу в асьці...Коротше кажучи нічим корисним не займаюся, але так треба... Курсову катати, прогу писати, а так леньки навіть матеріал шукати!Але то нічого, припре і буде по всьому... Але то буде потім!!! А зараз... А зараз цим і займуся!!!!
Як вілльєтесь в колектив, то нудно вже не буде
Колектив гарний, сама молодь. Незвично сидіти і практично (у порівнянні з попереднім місцем роботи) нічого не робити. :)
Колектив гарний, сама молодь. Незвично сидіти і практично (у порівнянні з попереднім місцем роботи) нічого не робити.
А хіба це погано??? Як нічого робити, можна й зайнятися власними справами, і за це ще й гроші заробляти!
А хіба це погано???
Незвично :)
Усім привіт!
Звикаю до нової роботи! Нуднувато!
А вже "виставляли"?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_mega_faellt_mir_nix_ein.gif
А вже "виставляли"?
На новій - ні.Треба показати себе такою м'якою та пухнастою.
На новій - ні.Треба показати себе такою м'якою та пухнастою.
Апріорі - доки не "виставите",будете новенькою.(з власного досвіду)
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif
Алиас, не обращайте внимания :) Васили не уйдет из форума и не перестанет тошнить, пока каждый из участников не поставит себе подпись что-то вроде ...Васили-респект и уважуха :D
Если не в жизни, то хоть на форуме ;)
Ай-да выдумал!, Капитан может следующим вояжем отправится те в Черновцы пивка попить, я и местечко на рыл...:crazy:
Чудовий день...Затопила сусідів, ляпота....:beee:
...Затопила сусідів, ляпота...
Сильно?
Сильно?
Ще не знаю, коли прийшла до дому води в квартирі було по щиколотку. Сидю і чекаю, коли по мене прийдуть. Мо" пронесе....:no:
Ще не знаю, коли прийшла до дому води в квартирі було по щиколотку. Сидю і чекаю, коли по мене прийдуть. Мо" пронесе....
якщо перекриття залізобетонне то не переживайте, не прийдуть сусіди, цьої негілі...,
систематично як будете підтоплювати в них може стеля набухнути... от і все, відмажетесь...
якщо перекриття залізобетонне то не переживайте, не прийдуть сусіди, цьої негілі...,
систематично як будете підтоплювати в них може стеля набухнути... от і все, відмажетесь...
Перекриття залізобетонне:) , фу-у-у...А я думаю, чого це ніхто не ломиться до мене:D . Нє. Все таки день чудовий.
nirvanka
29.11.2007, 00:42
В мене дні зовсім звчиайні останнім часом.. Лягаю спати в 5:00 ранку, прокидаюсь в 12:00, робота, додому, диплом..
Навіть заставила себе утриматись від відвідин форуму на кілька днів, щоб швидше впоратись.. От сьогодні вже зайшла подивитись, що тут і як :) Заскучилась :)
З дипломом майже фініш. Завтра іду показувати викладачу що я наробила. Сподіваюсь не дуже буде зле, бо часу на доробляння і таке інше вже нема..
Захист 13 грудня, в моїй темі диплому 13 слів, я народилась 13го і вчилась в групі номер 13..
Мо" пронесе.. ? ;)
Захист 13 грудня, в моїй темі диплому 13 слів, я народилась 13го і вчилась в групі номер 13..
Ни пуха, ни пера.
Удачи! Все у Вас получится.
Мо" пронесе..
В таких випадках краще самому йти "здаватись", тоді сусіди змінюють гнів на милість, ще й поспівчувають.Принаймні . у нас так було, коли зірвало крана , того , що перекриває воду на всю квартиру.затопили тоді аж до 6-го поверху(живемо на 8-у)
Доречі, перекриття теж залізобетонні:)
Boris_Kiev
29.11.2007, 23:02
Повертаюся додому (директор так плакався, що я взяв вперше за 11 років лікарняний листок, що я його пожалів і вийшов на роботу)...
А сусідка запитує "А кого це Ваша дружина півгодини тому так голосно лаяла?"
Цікаво...
Виявляється - кота. Прийшов з прогулянки, натоптав брудними лапами, з"їв з відкритої банки консервовану рибку, наблював на підлогу і кричить - дайте пожрати знов!
Цікаво...
Невже подумали, що дружина когось собі запросила у Вашу відсутність?:borat:
Маруся-мама
29.11.2007, 23:25
Повертаюся додому (директор так плакався, що я взяв вперше за 11 років лікарняний листок, що я його пожалів і вийшов на роботу)...
Цікаво...
Виявляється - кота. Прийшов з прогулянки, натоптав брудними лапами, з"їв з відкритої банки консервовану рибку, наблював на підлогу і кричить - дайте пожрати знов!
Нагадався кавалок: «а він до нього чистою собачою мовою каже, - Что ж ти дєлаєш, Ґєрасім!»
Додано через 6 хвилин
Невже подумали, що дружина когось собі запросила у Вашу відсутність?:borat:
А сусідка то бдіть!
FeRmatta
29.11.2007, 23:34
В мене дні зовсім звчиайні останнім часом.. Лягаю спати в 5:00 ранку, прокидаюсь в 12:00, робота, додому, диплом..
ну і темп!!!як ви встигаєте??
Boris_Kiev
29.11.2007, 23:43
Невже подумали, що дружина когось собі запросила у Вашу відсутність?:borat: Ні. Подумав, що лізли в двері якісь соціологи або св... ну кароче проповідники і дружина їм висловила все, що про них думає. Вона це вміє. Вишукано! :)
nirvanka
30.11.2007, 00:01
ну і темп!!!як ви встигаєте??
Та от власне, що не встигаю!! АА!! До першого числа треба диплом підписати, взяти рецензію і так далі, але не так страшно, бо ще ніхто цього не зробив :) Студенти! :)
Вчора не витримала більше і пішла спати.. Знаєте, правду кажуть люди, що ми цінуємо те, що маємо, лише тоді, коли втрачаємо.. Спати - це так класно!! :radist:
П.С. Коли роблю те, чого не хочеться робити, а особливо те, що є нікому не потрібне, то так важко це робити! Тоді підбадьорюю себе думкою, що чим швидше я це зроблю, тим швидше буду вільна для чоловіка, займусь улюбленими справами, частіше буватиму тут і взагалі буду вільна! :)
Зробіть щось одне з цього http://www.vfocuse.ru/news_112571.html
і незвичайний день вам і колегам гарантований :)
Чудовий тиждень!Чудовий день!Принаймі почався він з філіжанки файної кавусі!)))
З філіжанки файної кавусі в мене переважно розпочинається чудова ніч ;)
А в мене починається і закінчується день кавою.
З філіжанки файної кавусі в мене переважно розпочинається чудова ніч:)
Капитан неужели сексом занимаешься всю ночь или так для понту написал?
Капитан неужели сексом занимаешься всю ночь или так для понту написал?
Чудова - это ведь не обязательно секс, или я не прав? :)
Чудова - это ведь не обязательно секс, или я не прав?:)
запутываешь, меня, не хочешь прямо отвечать на вопросы, понимаю, но согласись написать о том что ты на ночь пьешь кавусю это не стандартно для общей массы, и в этом смысле ты хочешь выделится, не правда ли, в сети можна все, а в реальной жизни то?:)
В реальной жизни я действительно пью горячий заварной черный кофе на ночь. Обычно "Чибо", иногда "Якобс". Во время этого читаю русскую классическую литературу - это очень помогает мне граммотно излагать свои мысли на бумаге, практически без орфографических ошибок и с соблюдением знаков препинания ;)
Liliyah Romanova
01.12.2007, 21:44
запутываешь, меня, не хочешь прямо отвечать на вопросы, понимаю, но согласись написать о том что ты на ночь пьешь кавусю это не стандартно для общей массы, и в этом смысле ты хочешь выделится, не правда ли, в сети можна все, а в реальной жизни то?Василю, а ви ніколи не пили каву наніч, аби книжку почитати? Я все студентське життя так робила. І навіть останні роки у школі. :)
Додано через 3 хвилини
иногда "Якобс"
Зелений?
запутываешь, меня, не хочешь прямо отвечать на вопросы, понимаю, но согласись написать о том что ты на ночь пьешь кавусю это не стандартно для общей массы, и в этом смысле ты хочешь выделится, не правда ли, в сети можна все, а в реальной жизни то?:)
Який жах,Василю!Shame on you!
Чому ти придираєшся до людини?!І взагалі,що означає "не стандартно для общей массы"?Що означає "виділитися"?
Кеп просто написав,що п"є каву наніч.Що в цьому такого?Багато хто п"є каву наніч.І я п"ю.Можу серед ночі зробити собі кави.Але що в цьому нестандартного?Чому ти просто не можеш перестати писати дурниці?
Василю, а ви ніколи не пили каву наніч, аби книжку почитати?
Ліля Романова я очень редко пью кофе на ночь, но раньше у меня были эти предрассудки, и я читал книги, только классическую литературу ибо считалась великой, и еще знаешь можна, придумывать что мол писатель он, но все равно потом порвет все, зачем это?
Ну написал человек 5 страниц классного а дальше не пишется, и что? нет ничего, и он начинает вливать в себя все, а оно еще хуже...
Liliyah Romanova
01.12.2007, 22:13
У мене тепер немає потреби каву пити наніч. І так спати не можу. :)
Чому ти придираєшся до людини?!І взагалі,що означає "не стандартно для общей массы"?Що означає "виділитися"?
Был у меня товарищь написал несколько стихов их напичатали в журнале так вот после это человека просто убило...он после этого стал думать о себе...а вот другие которые читали его, в этих стихах видели чушь...кстати могу написать одно произведение... из тех которые печатали!
Был у меня товарищь написал несколько стихов их напичатали в журнале так вот после это человека просто убило...он после этого стал думать о себе...а вот другие которые читали его, в этих стихах видели чушь...кстати могу написать одно произведение... из тех которые печатали!
Хм...віриш,три рази перечитала твій пост і ніфіга так і не зрозуміла...Може,розділові знаки постав...
Нє,скоріше я тупа,бо до чого тут вірші,якшо я про зовсім інше питала...
Ладно,краще замнемо,а то я відповіді конкретної і розумної так і не дочекаюся...
Ладно,краще замнемо,а то я відповіді конкретної і розумної так і не дочекаюся...
обидеть поэта может каждый...все перемешалось, дождешься ты ответов, поверь, они как раз твоего внимания стоят, особенно со знаками припинания и другими принятыми правилами...
:8: :8: :8:
Сорри,якшо я обідила поета.
Сорри,якшо я обідила поета.
это тезис такой 60 - х, а я не поэт, дружу с самим собою, прозаик жизни .
Та причому тут то?!Я шо,питала,чи ти поет чи прозаїк?!Блін,а конкретної відповіді на основне запитання так і не було!!!
а конкретної відповіді на основне запитання так і не було!!!
а ответа нет и не будет, тебе оно не надо, лучше поди морду набей Эмикам ведь они уроды
якраз я знаю,хто урод,але мене можуть в баню послати...
А бити я нікого не збираюся-низько...
а ответа нет и не будет, тебе оно не надо, лучше поди морду набей Эмикам ведь они уроды
Василю, не ображайте і не грубіть Мег!
Кеп просто написав,що п"є каву наніч.Що в цьому такого?Багато хто п"є каву наніч.І я п"ю.Можу серед ночі зробити собі кави.Але що в цьому нестандартного?Чому ти просто не можеш перестати писати дурниці?
Ні, ну дійсно, чого чіплятись і перевертати з ніг на голову?Я теж ЗАВЖДИ п"ю каву на ніч(теж Чибо або якобс :))
Василю, розслабтесь, сприймайте все як є, а не шукайте підводних каменів в постах:)
Liliyah Romanova
01.12.2007, 23:33
якраз я знаю,хто урод,але мене можуть в баню послати...
Ми всі все знаємо. ;) В баню не пошлем. :)
Допис vasili не сподобався:
Liliyah Romanova (Нині)
Лиль Романова ты прости меня!
Так.все.без коментів!Мегуся йде пити кавку і робити курсак!Або пити кавку і спати))))
Маруся-мама
02.12.2007, 00:35
У мене тепер немає потреби каву пити наніч. І так спати не можу. :)
Треба вам сестричку свому синочку купити - знову почнеш добре спати:D
А в мене також файний день був. Зранку вставши з ліжка глибнула на себе в зеркало і знаєте що я побачила? У мене прорізається талія! http://kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_10.gif
У мене прорізається талія
Поздравляю только на бикини - не видитесь, бакини кое что другое прорезает! :)
Маруся-мама
02.12.2007, 00:51
Поздравляю только на бикини - не видитесь, бакини кое что другое прорезает! :)
А що це за чудо природи? http://kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_72.gif
А що це за чудо природи?
Я і сам дивуюсь...
Мо’ Праґму включити?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_strinklatsch.gif
А що це за чудо природи?
скорее чудо эпохи, вы очевидно живете там где холодно?
Маруся-мама
02.12.2007, 01:00
скорее чудо эпохи, вы очевидно живете там где холодно? Та ніби ні... і морє рядомhttp://kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_77.gif
Liliyah Romanova
02.12.2007, 01:01
Лиль Романова ты прости меня!Та знаєш, якось не ображаюся. К чему бы это? ;)
Додано через 36 секунд
Треба вам сестричку свому синочку купити - знову почнеш добре спати
Правда, але такого в планах на найближчі роки нема.
К чему бы это?
да не к чему, так что б вежливым уродом слыть в твоем воображении...
Liliyah Romanova
02.12.2007, 01:08
да не к чему, так что б вежливым уродом слыть в твоем воображении...
Ну, тут вже звиняйте. Нема місця для вас ні в думках, ні у фантазіях. ЗАЙНЯТО! ВСЮДИ!!! :D:D:D
А я знаю, що vasili мав на увазі, питаючи Кепа про каву. :) Мені теж дивно, як люди каву п"ють для сну. У нас всі в сім"ї, крім тата, від кави пів ночі не спатимуть. Або від міцного чаю.
Дівчата, не скубіть vasili . ;) Хлопець хоче вашу увагу привернути, а ви все над ним іронізуєте. :)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008