Показати повну версію : Звичний день
Сторінки :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Е люде а в мене в суботу був незвичний день - я з паном Президентом Ющенком В. вітався за руку, а він моїй мамі руку цілував, а тато мило спілкувався з п. Катериною Ющенко!
Де трапилася така подія? :)
Шановний пане Андрею ви справді гідний шановного пана Презідентента, і ваша вельмишановна родина у тому звязку таже!
afterstep
23.07.2007, 23:31
тепер не мити руки як мінімум місяць! і знимки в рушники - замість образів - по хаті розвішати...
New Shrek
23.07.2007, 23:31
Де трапилася така подія? :) та де ,де? в Ожидові напевне
Де трапилася така подія?
у славному лемківскому місті Ждиня (Здиня) на 25 Лемківскій Ватрі.
тепер не мити руки як мінімум місяць! і знимки в рушники - замість образів - по хаті розвішати...
не говоріт дурниц...
New Shrek
23.07.2007, 23:36
є курча ляга накінець то лемко на Форумі
є курча ляга накінець то лемко на Форумі
я не лемко - я гуцул ! хоча мені не соромно би було бути і лемком, і подоляном, і бойком... я українець!
New Shrek
23.07.2007, 23:41
я не лемко - я гуцул ! хоча мені не соромно би було бути і лемком, і подоляном, і бойком... я українець!Ви перед тим заявили що Ваші батьки лемки .то як Ви гуцул....то Полковніку можете розказувати
New Shrek
23.07.2007, 23:44
внутрішьо -національний космополітизм чи що...я дивуюсь молоді, якщо я з Самбірщини ,то не з Поділля
О галицькі стадники у гумуорі!
New Shrek
23.07.2007, 23:46
як завше у гуморі...vasili пише я би сказав швидше в треморі
Ви перед тим заявили що Ваші батьки лемки
:eek: де ви таке знайшли п. Н. Шрек?
:no: спеціально 2 рази перечитав - нічого подібного (що батьки лемки) я не писав.
Черешенька
23.07.2007, 23:55
я з паном Президентом Ющенком В. вітався за руку,
О, пане Андрію, то тепер до Вас тільки на Ви говорити і з повагою звертатися треба :). Вибачайте, якщо чимось образила чи недогодила, буду якомога хутчіш виправлятися ;)!
Сарказм віяння поетичного розуму панове, Андрей дуже гуцульський і тим найкращо Український, не бачив, у попередньому ніякої нагоди взагалі зо стрити,: "Злізайте з даху не псуйте гонта!"
Мене завжди дивувало,от як там до якогось суперстара доторкнешся,то потім тебе всі питають:"Ти ж руки не мила після того?!".Або як афтографи на животі ставлять.Мда...
afterstep
24.07.2007, 13:12
Мене завжди дивувало,от як там до якогось суперстара доторкнешся,то потім тебе всі
а вас тато з мамою не вчили не торкатися всього підряд? То ще з дитячих років привчають - ніц не бери на вулиці, не старайся торкнутися незнайомих предметів...
Обережнішою тра' бути!
А я і не торкалася-я нагло вискочила на руки.Хоча...не знаю,чи стрималася би і не доторкнулася до свого ідеалу.В такі моменти людина втрачає контроль над собою.То я точно знаю-на собі перевірила
День сумний.
Працюю в медичному закладі, але відношусь до офісного персоналу.
Ось сьогодні шла по коридору, на зустріч мені йшла дівчинка років 13 з нею поряд, мабуть, батьки (по віку підходять).
Порівнялися мої очі зустрілися з очами цієї дівчинки.
Погляд очі-в-очі тривав якусь мить та по шкірі пробіг холодок. Таких глибоких та сумних очей ще бачити не випадало.
Згодом дізналася, що дівчинка мало того, що психічно хвора (часто тікала з дому, жила з бомжами) ще й ВІЛ-інфікована.
Сумна тінь цього дня...
День сьогодні чудовий, дякую Богові та Матінці Божій за цей день. Зламався холодильник все на жарі протухає, до хати прийшов з роботи і виносити сміття протухле почав, носив носив носив носив. А під вечір мабуть станеться у мене інфарт чи інсульт від щастя прожитого у цьому дивному суспільстві людей які один одному не вірять, і кожен другий параноік та шизофреник.
Boris_Kiev
24.07.2007, 22:36
. . . Вчора ввечері дружина витирала пил у передпокої і відчула, що певне місце в стіні – тепле. Блін, а там електромонтажна коробка, про яку я забув !
Колись переніс лічильник (який стоїть в квартирі).
Було це ще при совку і тоді я без докорів сумління дещо перемкнув так, щоби лічильник крутився в 2,5 – 3 рази повільніше.
Після розвалу совка я ту перемичку зняв – негарно красти в держави.
Тут заліз у коробку – а одне різьбове з”єднання (з чотирьох) відгоріло.
До ранку не спав, мучився накладкою технічної проблеми на моральну. :)
А холодильник тече. . .
Вибачився я подумки перед Київенерго і причепив дві дротини одну клему.
Лічильник знов ледве крутиться. ..
Ну що мені робити ? Запросити фахового електрика (наприклад, Читателя) ?
Так він потім весь Обухів зробить “містом енергозберігаючих технологій” ! :)
І на всіх форумах напише. Держава понесе значно більші збитки . . . :)
Черешенька
25.07.2007, 01:16
і кожен другий параноік та шизофреник
Батько моєї подруги завжди тяжіє до філософії і часом такі перли видає, що ми просто диву дивуємося, але в тому щось є...
От одного разу він нам заявив, що всі ми трохи шизофреніки.
А ще іншого разу прийшов в жіноче товариство (всі - кобіти різного віку і він один) і вислухавши скарги про тяжке життя та різні клопоти, почав: "Ми, жінки, мусимо думати про..."
Прикольний він чоловік, люблю його страшне!
День був чудовий, занадто багато кави випила, відчуваю помалу перекофеїнізацію організму :), завтра переключаюся виключно на пиво (чіпси і футбол :)). Провели вечір творчий під вікритим небом, тепер вся покусана комарами і трохи перестуджена. Мушу пити анісовий чай ще з якимись травами :).
Завтра везу коліжанку на shopping з самого ранку, сподіваюся, що голова не розболиться від яркості кольорів, натовпу людей та вибору речей.
Йдучи додому, задивилася на зоряне небо. І знайшла там свою зірочку :)..
Звичайний ранок...прохолодний вітерець, цікавий, холоденький. Всю ніч була злива, а на ранок свіженько, вийти з хати, йти через гарну площу Ф. Зайшовши до міського тролейбусу №5, я потрапив до най лютішого кондуктора, жінки товстенької з землянистим лицем. Пам"ятаю, років 5-ть тому її побив якийсь хлопак...Діло було так: На зупинці в заповнений тролейбус вліз на середні двері хлопак, кондукторша кричить йому: Ей ти в жовтій футболці передай за проїзд!, а він їй підійди дам...тут вона його лаяти...., вона зупиняє тролейбус він просувається до неї і ударом в лице вибігає надвір і шо саме цікаве ніхто не заступився за жінку-уродку.Т р а л и - в а л и , р у б л ь в с а н д а л и(рос.)!
Гарний ранок!Правда,якийсь дуже емо,чи то гатишний.Пів ночі не спала-перетирала отриману вчора ввечері інформацію.Довго крутилася туди сюди,слухала,як паде дощ....Зранку проснулася якась дуже вже побита
Пів ночі не спала
тому й
дуже вже побита
Мег - діткам вночі треба спати :)
Ага!Але хіба можна заснути,коли в голові безлад і коли ти переживаєш?
Ага!Але хіба можна заснути,коли в голові безлад і коли ти переживаєш?
хм.... можна - треба ж спати (мені принаймні так завжди видається).
От спеціально не спати мені часто вдається, але хочеться завжди...
Мег - лягаєш, подумки (можна вголос) посилаєш все в пень і спиш як дитина.
Хотіла б і я так.Яка б я там черства не була,але так переймаюся всім!Правда,деколи музика допомагає-навушники в вуха,Емця(то моя притулянка) притисну до себе))))))Тоді я дійсно сплю як дитинка!))))
Тоді я дійсно сплю як дитинка!))))
Перед сном тре молочка з слойчика попити, тоді снити будете гарні сни з кольорами красивими, райдужними..., а то сірий.
Viter_lviv
25.07.2007, 13:16
тре, щоб то молочко було смачне. от в бабці на селі таке як треба для кольорово-рожевих снів. а в місті хіба такого знайдеш? тут допоможе чай запашний. а ще як не спиться, то уявляю темінь або ж чорний колір і засинається одразу ж.
Я молока взагалі не п"ю,але домашнє-то виняток.От нагадали мені село,бабціне молоко і пироги зі солодким сиром...Ням-ням...!
от в бабці на селі таке як треба для кольорово-рожевих снів. а в місті хіба такого знайдеш?
У місті є ж бабки пенсійного віку які продають у пластикових пляшкам, там і сир і сметана, єйця(а ще мене вбило сигарети по штучній +100)...та у вас взагалі Монтана, такого ренесансу в перемішку з етносом хіба, шо у Ужгороді та Хусті можна побачити.
Фу,не довіряю тим бабцям,які ото продають на асфальті сир
Viter_lviv
25.07.2007, 13:43
а ти бачив хоч корову тої бабці??? то напевно перекупщиці. і взагалі то молоко водою розбавлене і на молоко вже і не схоже
Во-во!Мені взагалі здається,шо молоко добре,коли воно тільки від корови.Хоча воно страшно смердить тею коровою...
Viter_lviv
25.07.2007, 13:47
добре, що зі Стрийського позабирали таких бабусь. а то шкода тих людей, які купляли в них прподукти обдимлені. а потім таким сиром-молоком дітей годувати. то аже страшно стає за майбутнє покоління!!!
Viter_lviv
25.07.2007, 13:49
Во-во!Мені взагалі здається,шо молоко добре,коли воно тільки від корови.Хоча воно страшно смердить тею коровою...
а ти пробував її доїти??? НЕЗАБУТНІ ВІДЧУТТЯ!!! а те, що смердить - так натур продукт же!!
добре, що зі Стрийського позабирали таких бабусь. а то шкода тих людей, які купляли в них прподукти обдимлені. а потім таким сиром-молоком дітей годувати. то аже страшно стає за майбутнє покоління!!!
Шкода мені теж, але де цікаво сільські люде, стіко пляшок пластикових берут, не у бомжів львовських часом на сир міняють? Чув мені один казав про те шо від такого сирого молочка можна й кишечну інфекцію схватити, шо й лікарі не відкачають...
Я знаю,шо натуральний продукт.Але з медом-немає кращого.Меду без молока взагалі не їм!
а ти пробував її доїти??? НЕЗАБУТНІ ВІДЧУТТЯ!!! а те, що смердить - так натур продукт же!!
Ви ще спитайте в неї чи вона на козі їхала, бо то теж натур продукт.
Пані Мег вже давно відома інтелігентка, мякенька , лояльна вихована, ну тай шо, шо на цвинтарі...
afterstep
25.07.2007, 13:56
Пані Мег вже давно віома інтелігентка, мякенька , лояльна вихована
апетитний опис...
особливо м'якенька - на перині можна заощадити...
Чарівна панєнка, а можна вас колись пивом пригостити?
Viter_lviv
25.07.2007, 13:57
і:rolleyes: даремно. це і антидеприсант, і імунітет піднімає. а зимою він як іде прикольно: і з чаєм і сам. і хворіти менше будеш!!
Но,і як би я корову доїла?????Як же мої пазнокці?!
Viter_lviv
25.07.2007, 13:58
так ти ж її не нігтями хапаєш, а пучками пальців!!!
Viter_lviv
25.07.2007, 13:58
уяви тільки, якби так хтось по ній нігтями пройшовся!!!!!
New Shrek
25.07.2007, 14:00
а ти пробував її доїти??? НЕЗАБУТНІ ВІДЧУТТЯ!!! а те, що смердить - так натур продукт же!!чуть не знудило не пишіть такого більше будь ласка
New Shrek
25.07.2007, 14:02
а ти пробував її доїти???
краще вже бабу ...в тої хоч ....... і засоби гігієни
Та,до речі!
Дякую,поржала!)))))))))
Viter_lviv-сплашной пазітіфф!
Viter_lviv
25.07.2007, 14:07
:p і на тому велике спасибі!!!
Нє,справді,зранку настрій паскудний був.
На форумі поржала-трохи забула про проблєми
Viter_lviv
25.07.2007, 14:15
паскудний, бо дощ ?
а мені з самого ранку скакати-літати хочеться!!!!
і настрій навіть не зіпсуло те, що вимазала шоколадом светрик на роботі, бо то було смачнюще морозиво.і взагалі хочеться зробити щось ТАААКЕЕЕЕ!!!!
КРИЧАТИ ХОЧЕТЬСЯ!!! просто так кричати і посмішку всім джарувати. а ранок був ніби звичайним.:radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :clapping:
Нє,я пів ночі не спала.Проблєми лічного характеру
Файно,коли настрій файний!)))
Viter_lviv
25.07.2007, 14:21
ТАА... проти лічних швидких ліків нема.... шкода, що такого обезболюючого ще не вигадали, а то б не було таких проблем.
Так,справді...
Але я думаю,все владнається
Viter_lviv
25.07.2007, 14:35
звичайно, що владнається. все впирається тільки у наслідки душевні.
Це найгірше з того всього
Viter_lviv
25.07.2007, 14:40
звичайно, що владнається. от тільки з якими наслідками для серця і душі. такі питання важко проігнорувати....
Ну,але то таке...Дам собі раду!)))
Viter_lviv
25.07.2007, 14:45
ну і правильно!!!
ти знаєш, мені зараз напевно до провного щастя таких проблем бракує. коли вони є, то хочеться їх позбутися, а коли таких нема - то аж жаба дусить!!!! хочеться, щоб в душі все все переверталося і жужжало, горіло-тремтіло, а там... пустеля... аж вітер завиває...
Нє,не тре!Тре тішитися життям,вставати зранку і попри погану погоду дзвінко сміятися...
А не крутитися по постілі туди-сюди,потім вставати і зі злості псувати настрій всім навколо.
Więc nie martw się!
Uśmiechnij się!
Nie jest tak źle,
nie tylko ty
dotykasz dna,
by znów odbić się.
Więc nie martw się!
Uśmiechnij się!
Viter_lviv
25.07.2007, 14:54
А Я ЛЮБИТИ ХОЧУУУ!!!!!!!!! і не тільки себе, бо себе і так сильно люблю, і що тішить - ця любов виявляється взаємна :)))
Viter_lviv
25.07.2007, 14:58
ну от, мо мені хтось щось порадить??? чоколяда не помагає, цукерки-морозиво теж.
ну от, мо мені хтось щось порадить???
Від себе раджу читати дописи Л.Ф., певних дописувачів, яких ви і ви, вибирите.
Viter_lviv
25.07.2007, 15:12
Від себе раджу читати дописи Л.Ф., певних дописувачів, яких ви і ви, вибирите.
нескромне питання: Л.Ф. - це хто?? а "ви і ви" це ти до кого?
хочеться якось конкретніше знати..
:download:
нескромне питання: Л.Ф. - це хто??
:download:
Це Львівський форум :)
і не тільки себе, бо себе і так сильно люблю, і що тішить - ця любов виявляється взаємна ))
От це ти і ти.
нескромне питання: Л.Ф. - це хто??
Це Лвовський Форум.
Viter_lviv
25.07.2007, 15:26
дякую за просвітлення :)
Сегодня утром по обыкновению выношу лишний мусор... возле мусорных баков сидят два бомжика, явно нашли что нибудь вкусненькое и чавкают... На пакет в моих руках старательно не смотрят, сосредоточившись на процессе дегустации отбросов. Я аккуратно чтоб не рассыпать уложил пакован в отхожий бак и отошел метров на 100, краем глаза наблюдая за бомжиками. Их напряженные позы выдавали лихой замысел, посему исчезнув из их поля зрения я стал свидетелем драки первенства за обладание моим выброшенным мусором :)
Но вот что смутило - обоим было лет по 35-40, здоровые на вид мужики... Только вагоны под горку толкать. Как можно дойти до такого?
Правда,скільки би було користі,якби вони мішки тягали,чи лопатами працюватли.Робота ше нікому не зашкодила.
Це так само зі свідками-ходять-книжечки в торбах носять,а могли би більше користі приносити!
Boris_Kiev
25.07.2007, 18:49
Правда,скільки би було користі,якби вони мішки тягали,чи лопатами працюватли.
Розповідала пані, яка переїхала із Севастополя до Києва.
Квартира вже була (порожня). Водій привіз меблі, але вночі. Вантажників нема. Перетелефонував київському колезі, той призначив зустріч біля ринку.
Свиснув. З"явилися з десяток бомжів. Київський водій їх знав, вибрав чотирьох відносно тверезих і не доходяг, поставив задачу. Попередив - щоби "без фокусів".
Акуратно розвантажили, занесли, розставили. Господиня розрахувалася. Бомжі ще спитали випити-закусити. Нема. Холодильник порожній. До побачення.
Водій ще розповів, що в бомжів - своя етика і далеко не всі вони - кінчені люди. Треба тільки вміти з ними спілкуватися.
Хоча сам я уникаю спілкування з ними. Можу сказати - ось три "винні" пляшки, більше в пакеті нічого цікавого.
бом
Погодні умови зробили цей день таким тяжким!
Спочатку неземна спека, потім такий ливень!!!
Зразу виникає бажання поїхати до батьків у сільську місцевість та сховатися до погребу.
Liliyah Romanova
25.07.2007, 20:19
Звичайний день. Відчуваю лише наростаючу ненависть до чоловіків. Усіх!
І не знаю, як цього позбутися...
Відчуваю лише наростаючу ненависть до чоловіків. Усіх! Божевілля!
З цим треба боротися. Іншого виходу немає...
Liliyah Romanova
25.07.2007, 20:27
З цим треба боротися. Іншого виходу немає...
От як боротися? Коли кожен викликає лише огиду і відразу. Так можна і до крайнього фемінізму докотитися...
Відчуваю лише наростаючу ненависть до чоловіків. Усіх!
І не знаю, як цього позбутися...
І в мене таке було кілька днів тому. Намагалась уникати всіх чоловіків, щоб не зірватись на комусь... Але кожна жінка порізному це переживає... Лілю тримайтесь...
Liliyah Romanova
25.07.2007, 20:29
Лілю тримайтесь...
Тримаюся, але ці... Грррр...
Як якийсь в автобусі біля мене сяде, то мене аж вивертає, а ще як мені коліна поглядом сверлить, то так би й зацідила по безсоромній пиці.
Лілю,як я вас розумію!Ви собі не уявляєте!Як я вас розумію!
Дівчата, Ви таку гарну тему так зіпсували!
(добре, що я далеко... все що думаєте про мене - пишіть тільки у приват)
Лілю,як я вас розумію!Ви собі не уявляєте!Як я вас розумію!
Мег, змініть аватар і життя стане кращим.
Liliyah Romanova
25.07.2007, 20:41
все що думаєте про мене
Миху, щось про вас погано думати ну ніяк не виходить. :)
І ще, дякую, я нарешті посміхнулася і хоч на хвилину перестала з мене пара вухами валити.
А от я починаю шось підозрівати-Миху ніколи не подобаються мої аватари!Та це лише обкладинка до диска.
Ладно,шось пошукаю на свому бідному компі
Відчуваю лише наростаючу ненависть до чоловіків. Усіх!
Лілю вас розумію... в мене те ж, тільки до жінок :( чому? не знаю вже два роки по наростаючій...
Свиснув. З"явилися з десяток бомжів. Київський водій їх знав, вибрав чотирьох відносно тверезих і не доходяг, поставив задачу. Попередив - щоби "без фокусів".
недаром їх раніше БИЧ називали (бивший інтелігентний человек)
Цікаво,а Мих задоволений?:radist: :)
Чого б це-жінки хоч би не оглядають зі всіх сторін в трамває ноги і зад чоловіка.:scare:
Boris_Kiev
25.07.2007, 22:16
недаром їх раніше БИЧ називали (бивший інтелігентний человек)
Взагалі слово "бич" перекочувало в слов"янські мови з англійської - (beach). Це матрос, який не мав ангажементу і вештався берегом.
Деякий час бічами називали шабашників-будівельників, сезонних робітників і т.п. Конкурентів "комсомольських стройотрядів".
в описаному випадку "бомжі виступили в ролі бичів" :moskali:
Мені прийшли дуже приємні ески і зразу підняли настрій!Тепер майже все гаразд!Хай так залишається!)))))))
Boris_Kiev
25.07.2007, 22:36
Другий день в напруженні: і роботи привалило, і weekend під загрозою зриву.
Є у нас “святе місце” (біля університетської бази відпочинку), де ми хоч раз на рік (а краще – 2-3 рази) любимо “фестивалити” два дні й одну ніч. Без дружин, звичайно.
Один зі “зберігачів традицій” зв”язаний візитом ділового партнера з Грузії. Другий – після суду за розділ майна з колишньою дружиною, може напитися, повестися неадекватно. А я запросив двох Ladies (одна там неодноразово бувала, друга уявляє з моїх розповідей щось суперромантичне, до речі, так воно й має бути).
Weekend після наступного тижня моя дружина вже “розписала”, а далі – зміна на базі відпочинку скінчиться, човни витягнуть на берег. . . Та й приємно іноді молодь запросити, показати давні традиції тих місць. . .
До того ж – усі в”їзди в ліс перекопали, треба як мінімум двоє здорових мужиків, щоби могли підштовхнути тачку – ще те екстрім-раллі !
Наберуся завтра нахабства, зателефоную шефові друга, попрошу якось перебрати грузинів на себе. . .
Торік я його просив влаштувати О. “відрядження” на суботу-неділю, щоби той міг зірватися від надто пильної дружини. :)
Треба, треба брати події під свій контроль. Погода шепоче !
Правильно,хто ше закерує!Це серйозно,кшо вікенд під загрозою зриву
Цікаво,а Мих задоволений?
Ні, Меґ, не задоволений. Аватар не повинен бути агресивний, зверніть увагу на аватар Лілі, наприклад, - ніжний, гарний.
Злий Мих!)))
А може дівчинка сміється?В Лілі,правда,гарний аватар-він мені все асоціюється з лекціями з культурології і з емокідами)))
Злий Мих!)))
Ха! Зачепило?
Меґ, Мих добрий.
Нє...не зачепило...:p
Мих зовсім не такий пухнастий,як на аватарі:clapping:
Мих зовсім не такий пухнастий,як на аватарі
ну ясно, що ні, я ж не кіт і не $100 щоб всім подобатисі.
Думаю,я сьодні буду добре спати!Нарешті все!
От,що я буду робити протягом наступниз 9-10-годин-спати як нємовлєнтко
Всім па-па!
Черешенька
26.07.2007, 00:56
Здається мені інколи, що або я тупа, або людей багатьох зовсім не розумію :(.
Сьогодні, йдучи по вулиці, побачила молоду дівчину мого віку в інвалідному візку. І вона, напрягаючи сили, просувалася вперед на ньому. На лиці, що мене найбільше вразило і запам"яталося, світилася умішка. Щира і справжня...
А тут точаться "війни" за те, що хтось має іншу протилежну думку, панують чвари і кипить лють...
Люди добрі, та подивіться навколо - скільки стражденних, скільки хворих і знедолених, а ви - живете, щасливі, наїджені, зодягнені. То, може, задумаєтеся над тими благами, які вам дані, і віддаватимете хоча б частиночку від того іншим?!
Liliyah Romanova
26.07.2007, 02:09
В Лілі,правда,гарний аватар-він мені все асоціюється з лекціями з культурології і з емокідами)))
Не можу подякувати, хоч би як хотіла. ;)
Мій аватар виражає одну зі сторін мого характеру. І то так, що від нього хотіла відірватися, але жоден так мене справжню не покаже. :)
А тут точаться "війни" за те, що хтось має іншу протилежну думку, панують чвари і кипить лють...
Єдиний гріх, який ми не прощаємо один одному – відмінність думок.
Емерсон Р.
Звичайний ранок. Все йде як по маслу сьогодні наче всі налаштовані зі мною про шось переговорити. Хочу шоб лишили мене в спокої, та дали дописувати на форумі, а не йорзали та не юлили, кожний хоче подивитись, а шо він там друкує цілий день...єхха як мені їх шкода, блазнів юродства. Я можу їм виділити трохе часу, але тіке у обід, бо треба...., не люблю їсти на самоті, а при обіді всі наче й добрішими та чеснішими стають на короткий час, прауда допоки не почне скорочуватись кешковий м"яз...
Прекрасний ранок!
До речі-недавно встала!
Юппі!Зачиталася до обіду!:8: Книженція просто супер-Ірина Вільде
Потім триндякала по телефону з приємними людьми,потім мене запросили на побачення,але я відмовила.:agree:
Може то когось витягнути погуляти?;)
Книженція просто супер-Ірина Вільде
Меґ, + 1 за Ірину Вільде.
І нехай нам тут не кажуть, що молодь тільки Карпу читає ;)
І нехай нам тут не кажуть, що молодь тільки Карпу читає
Мелоді скажіт чого ви говорите як "ворчлива", не бачу нічого поганого в примітивізмі, ну нехоче хтось напрягатись думати...:crazy:
нехоче хтось напрягатись думати...:crazy:
то нехай ввімкне собі телевізор :)
Черешенька
26.07.2007, 16:02
Мелоді скажіт чого ви говорите як "ворчлива",
Ну ти, Василю, тоже мені, знавець людей. Мелоді - творча і співуча, при тому критична і відверта, а ти її такими дивними властивостями наділяєш...
День чудовий; зважаючи на те, що сплю останнім часом по 4-5 годин, то в голові трохи паморочиться від нестачі сил. Але не можу не знайти час на найрізноманітніші акції та пригодницькі штуки. Розумію чудово Скарлет О"Гару, яка вміла "думати про це (важливе) завтра"... Маю стільки невідкладних справ, що про них просто забуваю (бо не хочеться починати теоретичну рутину).
Думаю (дуже інколи :)) про форум і наскільки тут добрі/злосні/веселі/правдиві/складні/незнайомі/незрозумілі/відкриті/строгі/творчі/неповторні/одним словом різнокаліберні люди ;).
Життя найповноцінніше у своїй нестандартності ;)!.. Або у стандартній непритворності...
то нехай ввімкне собі телевізор
А що творча інтелігенція не сприймає телевізори, чи може творча інтелігенція існує у явному світі.
Ну ти, Василю, тоже мені, знавець людей.
Фраза на 100$, чесно я тащюсь...
Мелоді - творча і співуча, при тому критична і відверта, а ти її такими дивними властивостями наділяєш...
Напевно і неодмінно всі люди Божі творчі і співучі, але Мелоді напевно дуже творча і співуча, при тому критична і відверта, а я дійсно такими дивними властивостями наділяю...як ворчлива тіке цікаво як ви сприймаєте "це" слово теж творчо і співучо?
Сижу на яхті і рибку ловлю.
У Львові ?
іграшка, мабуть.....
а я дійсно такими дивними властивостями наділяю...як ворчлива тіке цікаво як ви сприймаєте "це" слово теж творчо і співучо?
Звичайно, що сприймаю це творчо. Слово "ворчлива" мені чомусь асоціюється з воркотінням голубів. :)
Звичайно, що сприймаю це творчо. Слово "ворчлива" мені чомусь асоціюється з воркотінням голубів. :)
:borat: Легко якось...Голуби це прекрасно і дівоча солідарність теж може мати місце.
Черешенька
27.07.2007, 16:27
дівоча солідарність теж може мати місце
Аякже, доводимо, що існує, і не гірша чоловічої!..
Мене трохи болить голова сьогодні... Тиждень занадто бурхливий був і, не відмовляючи нікому, прийшлось брати участь у найрізноманітніших поїздках, імпрезах, пікніках, вечірках.
Зараз, напевно, потрібно залишитись наодинці з собою, зачинити всі двері, ввімкнути спокійну душевну музику і взяти добру книжку до рук...
P.S. Василю, перед вікендом терміново настрій міняй (не привикла я тебе таким бачити!) ;)
Аякже, доводимо, що існує, і не гірша чоловічої!..
Мене трохи болить голова сьогодні... Тиждень занадто бурхливий був і, не відмовляючи нікому, прийшлось брати участь у найрізноманітніших поїздках, імпрезах, пікніках, вечірках.
Зараз, напевно, потрібно залишитись наодинці з собою, зачинити всі двері, ввімкнути спокійну душевну музику і взяти добру книжку до рук...
P.S. Василю, перед вікендом терміново настрій міняй (не привикла я тебе таким бачити!) ;)
П.Черешенько чоловічої солідарності у трикутниках не зустрічав.:no:
Голова болить у всіх творчіх людей, особливо коли працювати цілодобово над тим, що все рівно небуде оцінено належним чином.:(
П.С. терміново заміню настрій на шось в стилі п. Мелоді та Ко.:agree:
Звичайний день.Дочитала Ірину Вільде і почала Теккерея.З"їла льоди.Життя прекрасне))))
Третій день відпустки!
Повний спокій і абсолютний відпочинок!
Тіло відпочиває від щоденного сидіння в кріслі, мозок від недозволеної кількості зайвої інформації в робочій обстановці!
Не читаю, не дивлюсь телевізор!
Спілкуюся з рідними та вночі вихожу в Ін-нет.
Состояние непростительной тупости та мені байдуже...
afterstep
28.07.2007, 12:05
Не читаю, не дивлюсь телевізор!
Спілкуюся з рідними
теж так хочу... до відпуски залишилося менше місяця...
Черешенька
30.07.2007, 00:52
Неділя - день для мене часткових стандартів, але й також розмаїття дрібничок. Щойно сиділа з трохи дивною, як на мене, компанією, але було весело. Ми всі, переживши різне життя, маємо все ж певну схожість. Любимо спілкування, відчуваємо пустку без милої людини поруч, цінуємо здоровий перчений гумор та жарт і просто толеруємо один одного, навіть у нестерпні миті.
Згадали ні з того, ні з сього 1996 рік і як хто тоді виглядав: одні були вдвічі худішими, інші - мали багату чуприну на голові, ще котрісь в порівнянні з тим часом стали "велетнями"...
Подумалось і про майбутнє, чомусь, і ми уявили себе через 10 років. Кожен висловлював щось неймовірне, фантазії, мрії, сни, які хоча б малесенький, але мають шанс здійснитися.
Один хлопака сказав про дівчат: "Не заздрю їм, у них все набагато складніше". А я от думаю, чи маю сперечатися з хлопаками чи врешті сказати: тішуся, що є такою, якою є. Бо, інакше би поруч (з ними) сидів хтось інший :)...
Звичайний ранок. Ні, не тяжко у Понеділок, і на зупинці ніхто не нервує... Навпаки легко, да і ще раджу зранку пити апельсиновий фреш, лиш апельсини купуйте стиглі...
Не хочу писати про самотність та смуток, бо досить їх тут, не так має початись тиждень.
Просто хочеться побажати растості тим хто шукає і щастя тим хто знайшов!
Звичайний день... Понеділок.... Нарешті з'явилось більше часу... Можна і на форум щось написати ;)
А якщо чесно день незвичний, можливо тому, що вже точно знаю, що їду до Львова в серпні... :crazy: :crazy: :crazy:
А якщо чесно день незвичний, можливо тому, що вже точно знаю, що їду до Львова в серпні... :crazy: :crazy: :crazy:
Ермано, де Ви пропадали? Може, вже валізки до Львова пакували? :D
Щиро Вам заздрю. У мене поїздка до Львова запланована аж на кінець осені - початок зими. :(
Ермано, де Ви пропадали? Може, вже валізки до Львова пакували?
Мелоді, до мене можна на ти... ;) Валізки я ще не пакую, ще маю на це час. Моя відсутність пояснюється тільки одним... До мене навідалися друзі з України... От ми і кілька днів досліджували вітряне місто Чикаґо...
Мелоді, до мене можна на ти... ;)
Гаразд, переходимо на "ти". На сусідній гілці вип"ємо на брудершафт... чаю :)
Гаразд, переходимо на "ти". На сусідній гілці вип"ємо на брудершафт... чаю :)
про поцілунки промовчали....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
про поцілунки промовчали....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Звичайно, що будуть віртуальні "цьомки". До речі, а чому смайлика такого з "цьомками" нема? ;)
Звичайно, що будуть віртуальні "цьомки". До речі, а чому смайлика такого з "цьомками" нема? ;)
такого: http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/kiss.gif
такого: http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/kiss.gif
Ой, такі "цьомки" прибережу на той час, коли питиму на брудершафт з чоловіками-форумлянами :o
Черешенька
30.07.2007, 19:54
Я от сьогодні зрозуміла просту суть. В житті мені (дуже егоїстичній і часто тяжкій особі) було даровано стільки любові, що вона пройшла крізь усе моє єство і наповнила кожну частинку тіла цим теплом і радістю.
Я відчуваю тепер, як можу віддавати її іншим, бо отримала стільки сама, і скільки від тієї віддачі повертається назад!
Буває мить якогось потрясіння:
побачиш світ, як вперше у житті.
Звичайна хмара, сіра і осіння,
пропише раптом барви золоті.
Стоїш, як стогін, під склепінням казки.
Душа прозріє всесвітом очей.
Кричить гілля. З облич спадають маски.
Зі всього світить суть усіх речей...
(Ліна Костенко)
Я от сьогодні зрозуміла просту суть. В житті мені (дуже егоїстичній і часто тяжкій особі) було даровано стільки любові, що вона пройшла крізь усе моє єство і наповнила кожну частинку тіла цим теплом і радістю.
Я відчуваю тепер, як можу віддавати її іншим, бо отримала стільки сама, і скільки від тієї віддачі повертається назад!
Як на егоїстичну особу занадто гарно пишете, дуже щиро, з любов'ю до всіх і всього. Черешенька - скромняга:)
П.Черенька дописала яка вона є- а все інше то до неї не має відношення, окей?
Все супер-день прекрасний!:clapping: :clapping:
П.Черенька дописала яка вона є- а все інше то до неї не має відношення, окей?
Окей, окей. Вибачайте, я ж не зі злості це пишу. Так.... звичайний день.
Черешенька
01.08.2007, 14:56
Вчора ввечері мені в повітрі запахло осінню...
А вдень, проходячи містом, з якоїсь невеличкої грядки війнуло пахощами кропу і іншої зелені. Так захотілося одразу чкурнути на волю, на поля, помагати викопувати картоплю, потім ввечері на природі запікати її і насолодуватися простим, але особливим смаком.
Згадався М. Коцюбинський:
"Стоять городи, мов у вiночку. Капуста в головки звивається. Квасоля вже пожовкла, вiтер шумить помiж високими макiвками, гарбузи розляглись, як годованi кабани, а картопля зародила, аж гич сплiтається. То її чорнi руки походили тут, кожен бурячок, кожну цибульку сама вона поклала в землю, сама i збере, як дасть Господь дiждати...
Яка ти розкiшна, земле, думала Маланка.Весело засiвать тебе хлiбом, прикрашать зелом, заквiтчать квiтами. Весело оброблять тебе..."
Аааа,нудний день перетворився на прекрасний!
Я нарешті познайомилася з групою,яка грає в сусідній школі-мені їх з балкону чути!
Завтра беру пиво і йду на репетицію до них!Юпппі!:radist: :radist: :radist: :radist: :rolleyes: :shy: :suicide: :p
Аааа,нудний день перетворився на прекрасний!
Я нарешті познайомилася з групою,яка грає в сусідній школі-мені їх з балкону чути!
Щось файне грають? :)
Панк!
То не моє,але мені кожен вечір чути з балкону чути.Зрештою,цікавість зажерла!
Я нарешті познайомилася з групою,яка грає в сусідній школі
Меґ навіяла мені приємні спогади про часи юності :)
Одного дуже звичайного дня у Львові - як це часто буває - падав дощ. Я не мала парасольки - була змерзла і змокла, і незнайомий хлопчина запросив мене на чай. Хлопець виявився гітаристом одного львівського рок-гурту. Потім я бігала до нього на репетиції, а дощовими вечорами ми пили чай, теревенили про все на світі і слухали Елвіса і "Бітлз" на старому касетному магнітофоні. Далі чаювання (і поцілунків :shy: ) справа не зайшла. Зате я на все життя полюбила рок-н-рол і старий добрий рок.
Одного дуже звичайного дня у Львові - як
Ваша історія варта того, щоб стати сюжетною в найкращому романі ...
Супер!
І ніби знову звичний день... Але сьогодні познайомилась з одним греком... Цікава людина і з таким запалом розповідав про Грецію, що тепер в мене з'явилась ще одна мрія... Подорож до Греції... Ну, що ж... Йду я працювати, щоб одного дня втілити і цю новоспечену мрію...;)
Ваша історія варта того, щоб стати сюжетною в найкращому романі ...
Супер!
Львів - це місто романтичних історій ;)
Liliyah Romanova
02.08.2007, 03:17
То не моє,але мені кожен вечір чути з балкону чути.Зрештою,цікавість зажерла!
А як же сусідка? І її труба? :(
;):D:D
Цікавий момент вчора був у моєму житті. Я потрапив у ситуацію, з якої вже три тижні не міг знайти правильне рішення і вона мене мучила ця проблема. Якась хмара безнадійності наді мною висіла.
І ось вчора подзвонив до мене хороший друг, який завжди дзвонить до мене, коли мені нелегко.
Він подзвонив і сказав: "слухай, я знаю твої проблеми і не думай, що я про тебе забув". Сьогодні проблема вирішилася. Це життя, скажу я вам.... у вас був такий стан, коли було сумно і радісно одночасно?
Черешенька
02.08.2007, 14:48
у вас був такий стан, коли було сумно і радісно одночасно?
У мене часто буває стан невизначення, особливо останніми місяцями. Не цілком знаходиш свою приналежність, шукаєш ідентичність, ставиш питання щодо бачення майбутнього...
В дитинстві я могла швидко міняти настрій, і сльози завжди переходили в гучний сміх. Можу і тепер, треба тільки з силами зібратися :).
А взагалі-то моя персональна думка, коли сумуєш - очищаєш душу, задумуєшся над життям і якимось оновленим повертаєшся до звичних буднів.
З журбою радість обнялась…
В сльозах, як в жемчугах, мій сміх.
І з дивним ранком ніч злилась,
І як мені розняти їх?!
В обіймах з радістю журба.
Одна летить, друга спиня…
І йде між ними боротьба,
І дужчий хто — не знаю я…
P.S. Пане Миху, а такі хвилини, про які Ви розповідаєте і підтримка друга, - то взагалі речі безцінні!
Звичайнісінький день стає незвичайним, коли отримую листи від друзів з України. А сьогодні отримала їх аж декілька, тому день просто надзвичайний. Навіть кілька рядків е-мейлу "ні про що" - це для мене найдорожчі слова, які можуть змінити настрій на весь день і дати відчуття, що десь там далеко мене люблять і чекають.
Тому хочеться сказати словами Ліни Костенко:
Пишіть листи і надсилайте вчасно,
Коли їх ждуть далекі адресати,
Коли є час, коли немає часу,
І коли навіть ні про що писати.
Пишіть про те, що ви живі-здорові,
Не говоріть, чого ви так мовчали.
Не треба слів, навіщо бандеролі?
Ау! — і все, крізь роки і печалі.
Liliyah Romanova
03.08.2007, 05:19
А в мене цікавий нині стався трафунок. Захотів мій чоловік мені настрій підняти. Повіз мене на закупи (а він їх просто не переварює). Я аж не сподівалася. Навіть не зразу придумала, що хочу. :D Вирішила сукню собі купити. Поміряла кілька штук, але в кожній щось не сподобалося. А моєму мужові так сподобалося дивитися на мене у різних сукнях, що вже сказав, що в суботу знову їдемо на закупи, аби я таки знайшла сукню, яка мені сподобається, або й дві. :D:D:D І потім мені ще розказував по дорозі додому, у якій сукні я йому найбільше сподобалася. Отакий день, незвичайний. :)
Сьогодні останній день і.... відпустка.
Як хочеться відпочити!!!!
І в мене цікавий стався трафунок...
Вчора ввечері вийшов у двір попити вина з сусідом, він Ілля, розклали пляшки, хліб, буц, диньку нарізали, всьо як має бути але....діти поруч граються не зрозумілі, дивні вони якісь, на наших не схожі, якісь більш емоційні а саме цікаве говорять між собою на мовах іноземних. Ми вже їх покликали їх почали питати, що таке? як?...але як не питали дівчинку вона нічо немогла пояснити мова їх була Європейська, але з хлопчиком повезло він на Українській говорити вмів мати його Українка виїхала до Італії там його нажаль і народила, й мови трохи навчила. А дівчинка була онучкою одного вуйка з нашого двору той був москаль чи жид, не зрозуміло, але точно знаю мав родичів купу у Тбілісі звідки приїхав десь на початку пепебудови. А тепер як я зрозумів хлопчик буде ходити у Ч....у школу у 1 кляс, а дівчинка ше рік до садку у Ч затім теж до кляси 1 ої піде. День вчорашній приніс мені радості Духу повертаються по трохи наші.....
А сусідка мовчить!То вона тільки нам так стуває!
А взагалі-вони прикольні хлопці,правда,їх кремпує,шо ми приходимо,але вони не проти!)))
Сьогодні останній день і.... відпустка.
Як хочеться відпочити!!!!
і я вже хочу у відпустку..... Але ще два тижні треба працювати....
А в мене цікавий нині стався трафунок. Захотів мій чоловік мені настрій підняти. Повіз мене на закупи (а він їх просто не переварює). Я аж не сподівалася. Навіть не зразу придумала, що хочу. :D Вирішила сукню собі купити. Поміряла кілька штук, але в кожній щось не сподобалося. А моєму мужові так сподобалося дивитися на мене у різних сукнях, що вже сказав, що в суботу знову їдемо на закупи, аби я таки знайшла сукню, яка мені сподобається, або й дві. :D:D:D І потім мені ще розказував по дорозі додому, у якій сукні я йому найбільше сподобалася. Отакий день, незвичайний. :)
О, то Ви наступного разу ще й купальники приміряйте. То він на наступні вихідні Вас вкраде на якісь острови;)
З П"ятницею! :radist:
http://www.medianews.com.ua/news-16942.html
Liliyah Romanova
03.08.2007, 18:09
О, то Ви наступного разу ще й купальники приміряйте. То він на наступні вихідні Вас вкраде на якісь острови
Та ми і так майже кожен день на озері. ;) Скоро русалкою стану. :D:D:D
Аааай!Вони знову грають!((((А я не йду!
Черешенька
03.08.2007, 18:54
День спокійний. Приємна неочікувана СМСка від одного друга, - і настрій піднято оптимально. Філософсько-екзистенційна бесіда з двома рідними мені хлопаками. Вештання по місту зі знайомою, а потім кава з ванільним ароматом і споглядання за столиком кав"ярні поспішну ходьбу, біготню, прогулювання вуличних незнайомців.
"Don't cry for me Argentina" у кімнаті, думки якісь розсіяні і хаотичні...
Скоро активний відпочинок, який вже сниться мені щоночі і знайомство з новими людьми.
Просто хочеться співати...
Я знаю,як ески вміють настрій піднімати!))))
Сьогодні був напружений і насичений день. Їздив по справах у Бурштин та Калуш. Люблю подорожувати Україною... А після обіду пішов до стоматолога... довго я згадував Афтерстепа - захисника лікарів. Після горе-стоматолога ще поїхав на Академічну, бо зуб болів невиносимо.
Звичайний день!Але насичений якимось очікуванням і переживанням.По-перше,скоро їду відпочивати-лашки складаю,паперчики прибираю.По-друге,напевно завтра піду на репетицію.Це так цікаво і весело!
А вчора була на цвинтарику.Правда,без пива...з сапкою.Квітки садила в дідуся на могилці!
Звичайний ранок. Чай-кава, сливове вино, тортик медовик, добре коли є хтось, кому приємно бути у товаристві, і допускати такі тези:" непридумали ми нічого краще, як в понеділок, зранку випити чаю-кави з хорошою людиною, яка завжди тебе вислухає".
Класний ранок!Троха звичайний,але до вечера,думаю,ситуація поправиться))))Хе-хе!
до вечера,думаю,ситуація поправиться
Та зранку тре поправити ситуацію тре як у письменників російських "зранку випив і цілий день вільний ходиш" :)
Нє,пити не буду.Але десь сьогодні ввечері піду!))))
Але десь сьогодні ввечері піду
Раджу як ви не письменниця російська не починати тиждень навіть якшо увечері з пляшки горівки.
Обіцяю,сьодні ніц пити не буду!Тільки чеколядки!
Але десь сьогодні ввечері піду
Раджу як ви не письменниця російська не починати тиждень навіть якшо увечері з пляшки горівки.
Але я вже взяла то до уваги!
Ура!
Ура!
Ура!
Нарешті вирвалась до Харкова!
Цивілізація! Брудне повітря, гул авто, прожарене повітря!
Як я за цим сумувала!
afterstep
06.08.2007, 14:11
А після обіду пішов до стоматолога... довго я згадував Афтерстепа - захисника лікарів. Після горе-стоматолога ще поїхав на Академічну, бо зуб болів невиносимо.
Йой, Миху! як то - ви ж "мали" "свого" дохтора! чого ж до нього не пішли?!!!!
--
Ага, і ви ще не розкрили теми "20 грн їдному, двайці - другому"....
Мих згадував незлим тихим словом....Довго згадував Афтерстепа...
afterstep
06.08.2007, 15:00
Мих згадував незлим тихим словом....Довго згадував Афтерстепа...
та й не дивно... хто як про лікаря думає - той до такого і попадає...
для Миха такий очевидний поворот подій - видно, не є очевидним...
--
Ви ще полайтеся троха, Миху, при кожній нагоді дохторів болотом поливайте... Бо ще троха лікарів залишилося - як позвільняються - то щоб була вже гарантія, що дохторів не лишилося...
afterstep
06.08.2007, 15:49
А ви,лікар?
ні - ніц спільного з тим не маю ;) але тривалий час (по роботі) займався заводськими АСУ.
І якось виробилася звичка - відслідковувати причинно-наслідковий зв'язок, і враховувати суттєві/несуттєві фактори ;)
Тоді зрозуміло.:) :clapping:
Ніби нормальний день і...такий паскудний вечір!Паскудний,настрій,паскудний,телефонний дзвінок,паскудна прогулянка...Навіть плитка чеколяди не допомогла:( :( :( :mad:
Звичний день... Спекотна погода, розболілася голова :(
Піду прогуляюся - це зазвичай допомагає.
Йой, Миху! як то - ви ж "мали" "свого" дохтора! чого ж до нього не пішли?!!!!
був у відпустці, а той певно Ваш знайомий.
В мене вчора був тяжкий день. Сьоня вже легше:clapping:
Звичний день....... Такий як вчора- післявчора, тіки дощик накрапає )))
А ти сидиш в офісі, потупившись в монітор...
А ти сидиш в офісі, потупившись в монітор...
Робочий день скоро закінчується. Може, вечір буде незвичним? ;)
незвичний день.... Я повернулась до Львова! І так дивно знову бути тут... І так приємно і радісно...
незвичний день.... Я повернулась до Львова! І так дивно знову бути тут... І так приємно і радісно...
Як класно! Передавай вітання Львову! :)
Як класно! Передавай вітання Львову!
обов'язково....
Сьогодні Львів такий справжній... дощовий...
Boris_Kiev
14.08.2007, 22:43
В неділю був дууууже “звичний” день !
Ми з дружиною і з котом провели тиждень на р. Рось, практично в лісі. Традиційно відіспалися напередодні “справжньої” відпустки. :)
Ну й під час зборів додому традиційно тихенько втік кіт. Вже вечоріє, дощ збирається – а кіт десь никається. Мобілізували сусідів – тільки виявити, де він ховається, не ловити і не кликати !
Доповідають: загнав руду кішку під будиночок і домовляється з нею.
Оточуємо будиночок, кличемо хлопця з вівчаркою. Гав-гав – вистрибує руда кішка, а за нею – схожий на нашого кіт, але не наш !
Облом !
Зробили вигляд, що поїхали. З”являється красень.
Біля 9-ї вечора поїхали (140 км) – і тут наздоганяє гроза. Некомфортно в темряві гнати 110, тим більш по дорогах “зомбі” тиняються – або пішки, або “зигзугами” за велосипедом, який ледве втримують.
А котяра не любить швидкості, починає скандалити. Отак наввипередки із фронтом грози доїхали. Біля дому накрила “доросла” злива. А ще витягувати все з машини. Отут кіт з переможним криком погнав до підвалу сусіднього будинку – до плебейського “прайду” (5 котів і 2 кішки. Якщо ходить – значить, користується прихильністю дам!).
Це дуже звичний сценарій повернення з відпочинку на природі. . . :)
Ну й під час зборів додому традиційно тихенько втік кіт.
Згадалася теж "котяча" історія. Колись мої родичі приїхали в село на Великдень зі своїм перським котом. Поки святкували - кіт зник. На пошуки мобілізували всіх сусідів. Де тільки не заглядали - навіть в клуні з сіном шукали. Ніде нема. Оплакали кота. Ввечері почали стелити ліжко - а він під сам матрац зарився і тихенько лежить. І так, бідолашний, цілий день просидів. Найцікавіше, що на тому ліжку вдень сиділи люди - а він хоч би мявкнув. Отакі ті котяри :)
Не забудьте підписатися на "Dial up" завчасно.
Не забудьте підписатися на "Dial up" завчасно.
?????????????????????????????????
Привіт усім форумчанам після такої коротенької відпустки!
Сьогодні перший робочий день!
Жахлива спека та купа роботи забезпечені до вечора!
Та з огляду на те, що буває ще гірше, то день чудовий!
А У Львові прекрасна погода - не жарко і не холодно і сонячно і вологість не висока і літо догоряє і скрипка плаче.
А У Львові прекрасна погода - не жарко і не холодно і сонячно і вологість не висока і літо догоряє і скрипка плаче.
Благодать!!!!Біле з хвостиком, то моя заздрість
Благодать!!!!Біле з хвостиком, то моя заздрість
Що таке біле з хвостиком?
Звичайний день...:)і це добре, знов, подружився зі звичайним днем...так якось відвикли Ми від цього, але думаю ніхто не змінить Наших намірів, приятелювати зі звичайним днем. Звичайний день буть поряд і не відпускай нас...у незвичайний день.:)
літо догоряє і скрипка плаче.
а чому скрипка плаче? сподіваюся, то не Олег Скрипка :)
а чому скрипка плаче? сподіваюся, то не Олег Скрипка
Не знаєте пісню, що співав Назарій Яремчук?
Не знаєте пісню, що співав Назарій Яремчук?
Знаю всі пісні Яремчука. Не відразу зрозуміла, бо в Вашому дописі йшлося про вологість повітря, а він про таке наче не співав...
Звичайний останній день незвичайного літа.
Залишилось посмакувати останні години-хвилини-секунди літа, визначеного бездушним календарем.
Сьогодні для мене незвичайний день - день подяки і неймовірних спогадів.
Завтра на рибу...а сьогодні день получки...:)
Звичайний останній день незвичайного літа.
Залишилось посмакувати останні години-хвилини-секунди літа, визначеного бездушним календарем.
А шкода літа, нє?
А шкода літа, нє?
А я ще сподіваюся на "бабине літо" :)
А шкода літа, нє?
Ні, у мене ще таких попереду багато
Ні, у мене ще таких попереду багато
Дай Бог.
Додано через 1 хвилину
А я ще сподіваюся на "бабине літо"
Та до Нового року може бути тепло як минулого року, а там свєта і знову весна, нє?
Завтра на рибу...а сьогодні день получки...
а куда їдете
Завтра на рибу.
Вдалої риболовлі :)
afterstep
04.09.2007, 10:45
знову дятли надворі длубають асфальт...
лише місяць тому там діру залатали....
дрібний дощик, відбійного стук молотка...
знов болото тижнями будуть люди долали...
--
панове українці! жеби добре жити, слід працювати не багато, а доцільно. Пора відправити у небуття національного "героя" Тосю - "то ся зробить" - і навчитися з першого разу робити якісно...
а куда їдете
Заліщицький район Тернопільської області село Касперівці дністровське водосховище...:) вже приїхав...риби немає, є інше...природа та ліски...
А я з вами всіма прощаюся, бо йду в декрет і відповідно з роботи, і від безплатного інтернету також:( . Прощавайте, бо дома інтернет не знаю чи встигну зробити. :suicide:
А я з вами всіма прощаюся, бо йду в декрет і відповідно з роботи, і від безплатного інтернету також:( . Прощавайте, бо дома інтернет не знаю чи встигну зробити. :suicide:
Пока Надін...:cowboy:
А я з вами всіма прощаюся, бо йду
Обов'язково повертайтеся
сьодні звичний день, звична львівська погода - дощ та мряка............
Так,але в цьому є романтика.Корки в центрі,краплинки,які стікають по склі в трамваї,забиті маршрутки,люди,які поспішають.Всетаки гарячий душ і вино роблять чудеса!)))
... не любити таку пору року просто не можливо, насичені фарби міської відмостки в яскраво викарбованих полотнах фасадів, легкість подиху у ранню пору, ну і нарешті, смак духмяного напою який так символічно залишився тут на цій землі, часів єдиної не ділимої...:)
Сьогодні ще один унікальний день.
На цій планеті все навкруги нас постійно змінюється. Щодня сонце світить над новим світом. В тому, що ми називаємо рутиною, повно нових пропозицій і можливостей. Але ми не помічаємо, як цей день відрізняється від іншого.
Сьогодні десь на нас чекає скарб. Це може бути швидкоплинна усмішка, а може бути і велика перемога - не має значення. Життя складається з великих і малих чудес. І зовсім не нудно, оскільки все постійно міняється. Нудьга не властива цьому світу.
Звичайний,а може і незвичайний день...Ше до кінця дня подивлюся.Я от сьодні багато грошей спустила.Тільки толком і не пам"ятаю на шо.Знаю,шо книжку на форумі купила.А решта де...
Коротше-вихідні обіцяють бути веселими.Такими ж як і ці дві доби))))
Знаю,шо книжку на форумі купила.
Щиро заздрю всім, хто може піти на форум. :( Як згадаю, скільки хороших книжок я собі торік купила...
До речі, хто вже встиг побувати, розкажіть, що цікавого на цьогорічного форумі? Які новинки-цікавинки?
Ніколи не знаєш що день тобі приготував сьогодні.
Сьогодні один мужик приставав до мене, хотів обійняти... нє, не гомік.
Я йому перестрашеному сказав лише одну фразу: "вашу машину не вкрали, а забрав евакуатор".... Як інколи мало людині треба для щастя...
FeRmatta
14.09.2007, 23:36
може, він на ту машину заробляв рік чи більше!
а мені сьогодні дівчина в маршрутці допомагала пакунок з зошитами (товстими) ті ще чиомсь потримати, коли мене задавлювати стоячи. мені так було приємно!одразу захотілося комусь теж допомогти, віддати ту добру енергію.якщо чесно, у наші дні рідко таке трапляється - коли люди просто так допомогають незнайомим
Ніколи не варто затримувати добра. Є можливість - віддавай без затинки...
Полковник
14.09.2007, 23:43
А я сегодня перед каждым переходом (зебра) притормаживал и всех пешеходов пропускал.
Вот.
Просто из принципа!
Сзади :"ФА-ФА-ЛЯ-ЛЯ"!!!!
А мне пофиг.
Просто так НАДО!
Вот!
FeRmatta
14.09.2007, 23:49
так, згодна. сьогодні години півтори з моїм другом спілкувалася, заспокоювала, налаштовувала на кращі зміни в його житті, це рахується?
Сзади :"ФА-ФА-ЛЯ-ЛЯ"!!!!
А мне пофиг.
Просто так НАДО!
Вот!
Полковнику, а якщо ззаді ля-ля, фа-фа робили кобіти? Ви ж би мали їх теж пропустити, нє?
Додано через 1 хвилину
так, згодна. сьогодні години півтори з моїм другом спілкувалася, заспокоювала, налаштовувала на кращі зміни в його житті, це рахується?
Безперечно.
FeRmatta
14.09.2007, 23:52
ок, чесно, було дуже приємно
Полковник
14.09.2007, 23:54
Полковнику, а якщо ззаді ля-ля, фа-фа робили кобіти? Ви ж би мали їх теж пропустити, нє?
Додано через 1 хвилину
Безперечно.
Ви ж би мали їх..... Безперечно! :borat:
Ви ж би мали їх..... Безперечно! :borat:
:crazy: :D :D :D
Полковник
15.09.2007, 00:02
:crazy: :D :D :D
А карму? :shy:
Додано через 5 хвилин
Дякую, взаемно!
А карму?
Да-да, полковнику, "ето очєнь нужноє дєло"....
Ще я нічого не писала, як в мене виглядає звичайний день. :)
Але він зовсім незвичайний щоразу. :)
От, до прикладу, нині. Вранці старший син проспав на шкільний автобус. Довелося мені зриватися і зі заспаними очима везти його машиною. Добре, що хоч не в нічній сорочці вискочила.:) Тоді вернулася, збудила меншого, вмилася, зготувала йому сніданок і теж до школи повезла. А сама поїхала до сина на комп, бо мій віддали в ремонт. По дорозі заїхала в свій магазин взяти щось собі на сніданок. А там зауважила, що у нас яйця на продаж закінчилися. Довелося скочити в сусідній супермаркет купити трохи, щоб перебитися, поки привезуть заказ. В супермаркеті побачила сіріал на сейлі, та з такою низькою ціною, що ми по заказу з бази в два рази дорожче отримуємо. Купила і його. Але так, як там був ліміт тільки 20 пачок за одну покупку, а вертатися відразу назад до тих самих продавців якось було незручно, то поїхала трохи далі в такий самий супермаркет. І знову купила. :) Вернулася розвантажити, а там вже мене чекає мене нова потреба. Хліб закінчився. Робіть заказ на базу. Почала робити заказ, а звідти ще повно товару пропонують, бо дістали контейнер з України. Пів години заказувала.
Тепер приїхала до сина на комп і згадала, що ще нині нічо не їла. Давай в 1-й годині дня щоно снідати. Тепер ще маю три години часу для реалестейторської школи присвятити, а тоді... а тоді на роботу, звичайно.А на роботі я відпочиваю. :) Ніхто мене нікуди не шарпає, не вимагає терміново кудись за чимось їхати, когось везти. І хоч я буду 7 годин бігати, не присідаючи ні на хвильку, але це для мене накращий час за день. Працювати з людьми, обслуговувати їх, запитати, як справи у кого, що нового, чим може допомогти треба. Комусь підсказати яку ідею, що зготувати на вечір, комусь допомогти вибрати смачні і свіжі цукерки для гостей, кому порадити, якого фільма взяти гарного подивитися на вечір.
От така моя робота - робота приватного підприємця.:)
І дні мої всі майже щодня схожі. А ввечері ноги додому приволочеш - і нічого не хочеться. Лиш би ніхто не чіпав і нерви не псув. Та не завжди вдається...
От, до прикладу, нині. Вранці старший син проспав на шкільний автобус.
старший - це той, що в армії служить?
старший - це той, що в армії служить?
Найстарший - одружений. Живуть окремо. Той, що в армії служить - другий. :) Вдома залишилося ще двоє. З них старший, той, що нині проспав. Ходить в 10-й клас, а найменший (бебі) на другу суботу буде мати 12 років. ;)
Я толком нічого і не встигла розгледіти на форумі.По-перше,я не сама була,і мене все кудись тягнули.По-друге,все шо бачила-затилки,затилки і затилки.Більше нічого і не бачила.Порозглядалася трохи,купила книжку і пішла(((
А я сегодня перед каждым переходом (зебра) притормаживал и всех пешеходов пропускал.
Вот.
Круто,хоча кажуть в Донбасі і в Москві воділи,які більше за всіх не дотримуютья ПДР
Ходить в 10-й клас, а найменший (бебі) на другу суботу буде мати 12 років.
О, Оля, то ми можемо бути сватами, нє?
О, Оля, то ми можемо бути сватами, нє?
Все може бути. :)
Найстарший - одружений. Живуть окремо. Той, що в армії служить - другий. :) Вдома залишилося ще двоє. З них старший, той, що нині проспав. Ходить в 10-й клас, а найменший (бебі) на другу суботу буде мати 12 років. ;)
Я знав , що в Вас 4ро синів , але думав 1й дорослий , а 3є рівня джуніор-гай скул.
А в яких військах Ваш син служить?(думаю це не секрет) - The National Guard - Homeland defense(always Ready always There) , чи стройових? Молодець! - Хоче бути військовим? Чи так контракт на кілька років?
Хай там (в армії) здобуде цивільну спеціальність обовязково( крім військової).Потім на "гражданці"піде він дальше вчитися , чи - ні. А спеціальність вже є.(механіка , електронщика чи ін.)GOOD LUCK!
Я знав , що в Вас 4ро синів , але думав 1й дорослий , а 3є рівня джуніор-гай скул.
А в яких військах Ваш син служить?(думаю це не секрет) - The National Guard - Homeland defense(always Ready always There) , чи стройових? Молодець! - Хоче бути військовим? Чи так контракт на кілька років?
Хай там (в армії) здобуде цивільну спеціальність обовязково( крім військової).Потім на "гражданці"піде він дальше вчитися , чи - ні. А спеціальність вже є.(механіка , електронщика чи ін.)GOOD LUCK!
Патріку, він в noncombat service. Тобто пішов, щоб там здобути освіту. Зараз 9 неділь має basic training, так звану муштру. Проходить це в Джоржії. А потім 17 неділь буде вчитися в Техасі на helicopter mechanic. В березні вернеться і може далі йти вчитися на свою професію за їхній рахунок. Хоче таки бути дентистом. А механіком буде для них на oncall. Контракт з ними має на 8 років. Може і на "Боїнгу" роботу знайде, поки вчитиметься. Побачимо.
Патріку, він в noncombat service. Тобто пішов, щоб там здобути освіту. Зараз 9 неділь має basic training, так звану муштру. Проходить це в Джоржії. А потім 17 неділь буде вчитися в Техасі на helicopter mechanic. В березні вернеться і може далі йти вчитися на свою професію за їхній рахунок. Хоче таки бути дентистом. А механіком буде для них на oncall. Контракт з ними має на 8 років. Може і на "Боїнгу" роботу знайде, поки вчитиметься. Побачимо.
Так, як я і думав.
Вертольотний механік добра спеціальність.Або Боїнг , або Бомбардьє , філіал Сікорського , або де інде... Гелікоптерів тут багато , від таксі до поліції , від пожежників до парамедиків і т.д. Без роботи не буде..$35-42/год. - це так для початку.Зачує смак грошей то і вчитися на дентиста не піде.
Нє,ну сьодні точно не звичайний день-я цілісінький день зі всього пруся.Чого б це?
Може того,шо начиталася емо-лавсторі,а потім знайшла вдома плакат з Токійо Фотель?Чесно-я безпоняття,звідки він взявся,але я труЪ!:crazy:
День незвичайний!
Мало того, що зникають таємниче "чудові" дописи з форуму, капризує інтернет, на вулиці йде дощ, так ще й роботою завалили до вихідних! Жах!
День незвичайний!
Мало того, що зникають таємниче "чудові" дописи з форуму, капризує інтернет, на вулиці йде дощ, так ще й роботою завалили до вихідних! Жах!
Жах, Ліля жах, треба цей жах припиняти...я знаю як!:)
Жах, Ліля жах, треба цей жах припиняти...я знаю як!:)
То вже поділіться і з иншими рецептом));)
То вже поділіться і з иншими рецептом));)
Рецепт простий: головне — бажання!:)
День незвичайний!
А я вже тиждень працюю скорочені робочі дні,по 3,5 години в день,хоча маю прцювати 8(підмутив сам собі),але незабаром шара закінчиться
Рецепт простий: головне — бажання!
Більшого бажаня ніж моє у світі немає. Та інколи за нас вирішують інші :(
Та інколи за нас вирішують інші
Головне,щоб цього часто не траплялось
День якийсь надзвичайно веселий і плідний вийшов!Надіюся,на вихідних такий робочий настрій не мине,натхнення не покине і я зроблю те,що давно збираюся!)))
Вивчаю психіку людини, якою оволодів дух корупції. Бідні люди, їм важко навіть в очі дивитися.
РІДНЕНЬКІ, СЬОГОДНІ ПРЕЧУДОВИЙ ДЕНЬ!!!! ВСІХ-ВСІХ ЛЮБЛЮ:radist: :radist: :radist:
РІДНЕНЬКІ, СЬОГОДНІ ПРЕЧУДОВИЙ ДЕНЬ!!!! ВСІХ-ВСІХ ЛЮБЛЮ
Файне було пиво? ;)
РІДНЕНЬКІ, СЬОГОДНІ ПРЕЧУДОВИЙ ДЕНЬ!!!! ВСІХ-ВСІХ ЛЮБЛЮ:radist: :radist: :radist:
Як то файно...:cowboy:
Файне було пиво?
а не було ;) був робочий день!
Зорянівонька
28.09.2007, 11:24
Кожен день чудовий, основне - настроїтись на позитив!
Як би це дико не звучало,але я вже п"ю пиво!Повний релакс!Така рань,а я вже стіко зробила!Можна і розслабитися-до завтра.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008