Показати повну версію : Звичний день
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
Малесенька
10.11.2008, 21:47
цілий день як та параноя, всі мене сьогодні хочуть вивести з себе, розізлити як умога сильніше, а саме противне те, що у них це получається
Настрій паскудний ..
Пійдіть в цирульню, де я стригся.....
І мене потєгнуло:blush::blush:то всьо вчорашня зустріч випусників(п"єть літ як закінчили школу)...наслідки гулянки:blush::blush:
О-о-о:nea:, то мала бути ще якась зустріч, але раніше ніж з випускниками:wink:
О-о-о, то мала бути ще якась зустріч, але раніше ніж з випускниками
Якби ж то....:(:(:(
о_О а хіба це така велика проблема?..
та власне так завжди було але щось пішов перебор...починають виставляти претензії що я там комусь щось забула-коли прошу нагадати-ображаються...
нє-явно перебор-хочу у відпустку і кудись поїхати а це-нереально:(
от влітку не відпочила...а тепер-вичавлений підгнивший лимон...:(
ще залишилось три вистави цього тижня і 2 концерти
де ті сили брати? ні лубві ні відпочинку
Я сьогодні виграв 2 квитки на новий фільм про Бонда "Quantum of Solace " і вечерю в ресторані!
...кожного дня з ранку , коли їду на роботу , я слухаю радіо в машині.Ранкові передачі всі одинакові - пісні , жарти , розиграші квитків на хокей , в кіно , концерт.
Ведучі Роб , Джесі і Френк кожний раз задають тему - люди дзвонять в студію, щось там по темі розказують. Ну і хтось щось виграє.
Сьогоднішня тема була про черги.А точніше , хто відстояв довгу і найдурнішу чергу.Приз - два квитки на Джеймс Бонда і купон на $75 в ресторан - ґріль "Кеґ".
Знову почали дзвонити люди .Розповіді про черги в супермаркети , за автографами зірок і т. д.
Мене якось різко осіяла думка! Почав набирати телефон , який повторявся в ефірі , хвилин з 15 , аж поки набрав.
Моя розповідь була про ....Мавзолей і Леніна , коли нас в школі на весняні канікули возили в Москву.Крім музеїв і екскурсій ми обовязково повинні були відвідати Мавзолей Леніна.
Як вставали в 4 ранку , нас везли автобусом ,потім ми стояли в черзі 5 годин , щоб побачити мумію.
Ведучі були в захваті.Я був майже останній зі своєю розповіддю.Коли закінчився конкурс , один з ведучих мені відзвонив на мобілку і сказав що я можу забрати квитки і купон в їхній студії , і дав адресу.
Потім вони ще з 3 хвилини поговорили про Леніна , поприкалювалися з розповіді про чергу.І я приїхав на роботу.Завтра піду забeру квитки.
вчора вимкнули опалення, сьогодні включили. тепер вимкнули холодну воду - ні помитись, ані попрати... сталіца!
голова болить, спина болить, каву забула вимкнути,коли варила на кухні, наново варила, на пари вже можна не ходити(на лекції) - готуюсь захищати ессе з вирішення господарських спорів - поїду ввечері туди, в універ, на Обнову не встигаю - бо завтра маю три семінари і модуль.
навчання,навчання,навчання і дуже багато роздумів.
давно тaкого відчуття не було - ніби має статись щось дуже важливе... і треба просто зачекати в мирі.
Моя розповідь була про ....Мавзолей і Леніна
От бачите, і з Леніна якась користь вийшла. :lol: Найкращий Ленін - мертвий Ленін :lol:
Бойцовая Рыбка
11.11.2008, 14:27
Ну, это, наверное, единственная польза.
Приїхала додому, бо захворіла.А наш інститут не заключив договір ні з обною поліклінікою, тепер студентів ніде не приймають.А у нас щоб дали талон до лікаря треба 20 гр в картку сунути інакше не дістанеш.
nirvanka
11.11.2008, 17:00
А у нас щоб дали талон до лікаря треба 29 гр в картку сунути інакше не дістанеш.
А якщо всунеш 30, то дадуть здачу? ;)
А в мене сьогодні була фотосесія з однією дівчиною, завтра має бути хлопець і ще на вихідні 2 фотосесії планується - це я зареєструвалась на сайті модельному, де фотографи та моделі шукають один одного. І вже отримала купу пропозицій, тепер треба тільки встигати домовлятись і фотки робити, редагувати і т.д. Одним словом - життя вирує! :)
А ще здобула трофей! Польща святкує день незалежності і прапори порозвішувані. Біля нашого будинку прапор лежав в листях, такий новенький, з палкою. То я його додому притарабанила - може на господарстві пригодиться :cool: :lol: :shy:
А якщо всунеш 30, то дадуть здачу?
Вибачаюсь, недогледіла..:))20 , а не 29
Samojlovu4
11.11.2008, 17:07
А ще здобула трофей! Польща святкує день незалежності і прапори порозвішувані. Біля нашого будинку прапор лежав в листях, такий новенький, з палкою. То я його додому притарабанила - може на господарстві пригодиться
Отакої...
Колись, ще в кінці 80-х, нераз чув таку байку ві Львові... буцім ми не патріоти, от поляки великі патріоти, бо люба бабця підніме навіть монету з землі, понєже на ній герб зображений...
Маруся-мама
11.11.2008, 17:08
навпаки.....:smile:
штарість... три п*юрка но сі лишило :lol:
А я нині зранку на всіх ся загнівала, бо повна хата народу а всі чекають що я їх буду обслуговувати, а мені то навіть нема кому кави зробити. Щей ходять тут і ниють що я господиня і маю вставати з сонечком і заким хто очі пролупить має вже усьо бути на столі. Совісті у людей німа о_О
Але тепер я сама вдома і мені добре :good: Половинка поїхав роботу шукати, хоч сезонну хоч яку.;)
nirvanka
11.11.2008, 17:21
Колись, ще в кінці 80-х, нераз чув таку байку ві Львові... буцім ми не патріоти, от поляки великі патріоти, бо люба бабця підніме навіть монету з землі, понєже на ній герб зображений...
Не знаю відколи той прапор там валявся, бо як зранку йшла о 10й, він вже був. Поверталась додому через 4 години - і ніхто його не підняв! Я не кажу повісити на місце, а просто хоча б додому забрати - це ж прапор!.. Ех..
що я вам скажу. виявляється, для чоловіка чемна жінка - то є добра жінка. якими би зусиллями то їй не давалося.:scratch_one-s_head:
а я шукаю собі роботи. точніше намагаюся зосередитися на тій, що є.
штарість... три п*юрка но сі лишило
о_Оо_Оо_О
Не три, а пєть!
о_Оо_Оо_О
Не три, а пєть!
ги-ги...
а я маю всі..:greeting:
но’м брию...:sorry:
написала модуль, захистила ессе з вирішення господарських спорів, вчусь далі. вивчила вже 3,5 конвенції. лишилось всього-навсього 6,5 :) і ціла ніч попереду!
цитата дня: "покойники принимаются к перевозке только повагонными отправками и с большой скоростью" - п.3ч.8ст.5 Угоди про міжнародне залізничне вантажне сполучення 1951 р. :(:scratch_one-s_head:
Бажаю всім гарного щасливого четверга!
:scratch_one-s_head: :
"13 ноября 2008
Тринадцатое число в этом месяце совпадает с полнолунием, и для многих людей этот четверг может стать одним из самых сложных дней месяца. Конфликт Солнца и Нептуна говорит о психологической апатии, резком спаде самочувствия, ощущении одиночества. У многих будет острое желание отключиться от своих привычных дел, отдохнуть или уйти в тень, заболеть или погрузиться в мир искусства и собственных эмоций.
Конечно, принимать важные деловые и коммерческие решения в таком непрактичном состоянии не стоит. Нас могут расстраивать финансовые новости, может пробудиться чувство ностальгии от общения с друзьями, которые давно покинули страну. Вечером агрессивное влияние Марса чревато конфликтами в общении с людьми или поломками в доме. "
или поломками в доме. "
точно, мишка здохла комп.прийшлося купити нову.Зате така гарненька..червона.
Mavpysuk
13.11.2008, 16:52
сьогодні прокинулася з ранку і подумала,що сьогодні в мене буде хороший день...намалювала нігті яскраво помаранчевим лаком і пішла на роботу....
Ну й деньок сьогодні.....
Дома каналізацію пробило, на роботі податкова свірєпствує, індекс Дау Джонса знову впав... одні розчарування.....
Повітруля
13.11.2008, 17:49
Одні звичні дні. Майже увесь час на роботі. Чогось так виходить останнім часом. Може, сьогодні прийти додому і кальяну покурити?
Маруся-мама
13.11.2008, 19:27
Що буде??? Що ж тепер буде??? Муж пішов сьогодні перший день на роботу дивитись, правда там платять копійки в буквальному розумінні слова, то може і ніц страшного як сири змішає до купи :lol:
А мені нині ніц ся не хоче. Вже надоїло лазити інтернетними сторінками і виповняти по 20 разів на день профайл. Шкода що на дворі дощ, а то б махнула кудись. Треба людей годувати а мені навіть і того не хочеться.
сьогодні прокинулася з ранку і подумала,що сьогодні в мене буде хороший день...намалювала нігті яскраво помаранчевим лаком і пішла на роботу....
і як день?
у мене - чудово. написала модуль, останню лекцію з профільного предмету відслухала, ввечері зустрілась з хорошим хлопчиком-знайомим, прийняла в гостях мамину подругу, побалакали з нею так душевно...
піду щось поїм. голодна як вовк:)
Mavpysuk
13.11.2008, 19:57
і як день?
як і очікувала-хороший...
Mavpysuk
13.11.2008, 20:03
у мене - чудово. написала модуль, останню лекцію з профільного предмету відслухала, ввечері зустрілась з хорошим хлопчиком-знайомим, прийняла в гостях мамину подругу, побалакали з нею так душевно...
ВІТАЮ зі здачею модуля, і бажаю Вам побільше чудових днів:)
nirvanka
13.11.2008, 20:09
День як день, гроші закінчились, чоловікові клієнти не платять, мені зарплату затримуть, сім'я голодна. Роблю паляниці, хоч черв'ячка заморимо до завтра.. А завтра може хтось заплатить.. Може..
П.С. Що можна приготувати з часнику, цибулі і яблук? ;)
День як день, гроші закінчились, чоловікові клієнти не платять, мені зарплату затримуть, сім'я голодна. Роблю паляниці, хоч черв'ячка заморимо до завтра.. А завтра може хтось заплатить.. Може..
П.С. Що можна приготувати з часнику, цибулі і яблук?
якби ще капустинка - то салат. атак - все окремо і з паляницями:smile:
Бойцовая Рыбка
13.11.2008, 20:18
Салат "Каламбур"!:biggrin:
nirvanka
13.11.2008, 20:25
Я от думаю чи може цибульку порізати дрібно і в тісто.. Чи не підгорить?
Або просто підсмажити цибульку і перемішати з поламаними паляницями..
Знаєте, коли наступає фінансова криза, прокидається неймовірна фантазія! :)
Liliyah Romanova
13.11.2008, 20:47
Порозмовляла із директором української школи і цієї суботи Дарко буде востаннє на занятті. Помітила, що він більше почав до нас англійською говорити. Там їх взагалі не виправляють, то він перестав дбати. Думаю, що сама по суботах можу більше зробити з ним, ніж вчителі в тій школі. Лиш би слухав і хотів працювати. Та й рівень там не дуже. Якось зайшла на кінець уроку, була здивована.
вчителька показує дітям малюнок: дітки, що то є ?
дітки відповідають: киця
вчителька: а скільки киць ви тут бачите ?
діти: два
вчителька: правильно, два киці
:crazy:
Розповіла про то чоловікові й висловила вголос думку, чи не краще самій зайнятися ним, бо ж йому потім в українській школі вчитися. То ж цілий рік потратимо тоді лише на підтягування української...
Сподіваюся, то якось спрацює. Щось я через то занадто переживаю. :(
А мені сьогодні всі невзгоди забулись....І гроші, і їсти...скачала колискові Росави і співаю своєму пузіку...І така якась я щаслива:)))
Добре, що в мене муж непривередливий ...сам себе кормить ...а мені приніс таке велике і червоне яблучко:) От так дрібниці роблять щасливими!
А ще згадую посмішку мого Сонечка на УЗІ...
П.С. А грошей клієнти напевно ніде не платять...а кредити є ...і борги теж ...при чому, ті, що винні нам не віддають, а ті, кому ми -- хочуть вже і зараз. Криза... Але десь прочитала, що всі говорять про кризу економічну, і мовчать про духовну і моральну... А завтра я піду до Церкви, просто так..а не тому, що неділя....і буду молитись ..і не буду просити ..а тільки дякувати Богу. Дякувати за те, що я здорова, що маленьке щастячко теж.:)))
П.С.С, От так на мене ті пісні впливають:)
Бойцовая Рыбка
13.11.2008, 20:50
Лиля, не волнуйтесь! Дети быстро усваивают языки. У них память намного лучше, чем у взрослых.
Маруся-мама
13.11.2008, 21:34
Яблучко на десерт залишіть а мій тато дуже любить цибулю просто так їсти, ось бере крає її на плястерки, гарно солить і заливає оцтом. Вона так трошки промаринується і на паляницю під горівоньку в сам раз піде.
Samojlovu4
13.11.2008, 21:40
Колєра, мені аж слинки потекли, так смачно розповіла. Йду зроблю.
Два питання:
1. скільки маринуватися?
2. паляниця - це звичайний хліб мався на увазі?
Liliyah Romanova
13.11.2008, 21:43
Лиля, не волнуйтесь! Дети быстро усваивают языки.
Та воно то так. Але й забувають так само швидко. А мені треба, аби він зі мною українською говорив. Він після Львова так розговорився, а тут за 2 місяці таки регрес. Я щодня вже й не знаю, скільки разів повторюю "я не розумію", точно більше 15, може й до 25 вже доходить.
Samojlovu4
13.11.2008, 21:54
Та воно то так. Але й забувають так само швидко.
Ну от, повернетеся до Львова - швидко англійську забуде.
Якщо вирішете повернутися, Гиги... :mocking:;):dance2:
Boris_Kiev
13.11.2008, 21:58
Три дні тому в офісі щось закотилося під стіл, за яким давно ніхто не сидить, тільки на столі та під столом - запаковане залізо.
Поліз під стіл - а там безхозний комп (2.4 ГГЦ/80 ГБ) навіть із ліцензійною виндою!
А в мене на двох компах диски забиті вщент - щось розпакувати - проблема.
Ну я день ламав паролі, прибивав "звірів", чистив чужі іграшки та кеші.
Поставив так, що його ніхто не знайде, підімкнув 220 Вольт та Ethernet - все інше - дистанційно.
Халявне файлове сховище! Переніс туди усі закачки останнього тижня, потроху розгрібаю.
А бігає хутко!
Ось чим я бавлюся (мал.)
А в нижному полі - мої віртуальні однодумці.
Зараз запитаю - здається з адресою bellsouth.net - реальний друг чи його колега!
http://img388.imageshack.us/img388/7420/torrentsdw2.th.gif (http://img388.imageshack.us/img388/7420/torrentsdw2.gif)http://img388.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
Liliyah Romanova
13.11.2008, 21:59
Ну от, повернетеся до Львова - швидко англійську забуде.
Та англійську не дам забути, буду сама англійською з ним говорити. У нас так кум робить. Мають на тиждень 1-2 дні англійської мови в хаті. Працює.
Якщо вирішете повернутися, Гиги...
З цим вважай, бо в мене терпіння не ґумове. Пару разів пожартував і вистачить. ;)
Samojlovu4
13.11.2008, 22:06
Ладно, замінаю, хоча я і не жартував.
Час покаже. :)
Маруся-мама
13.11.2008, 22:09
Самойлович, воно вистарчить аби постояло буквально 15 хвилин. ;)
Liliyah Romanova
13.11.2008, 22:15
Самойлович, воно вистарчить аби постояло буквально 15 хвилин
Самойловичу, раджу в найближчу годину не їсти. Жарти часом боком вилазять... або можуть в горлі стати... :tongue: :mocking:
а мій тато дуже любить цибулю просто так їсти, ось бере крає її на плястерки,
я сама цибулю люблю, просто ужас як))) а ще таку фіолетовеньку, завжди купляєм її цілу вязанку якщо печемо шашлики... ї печем і свіженьку їмо)
Про цибулю якраз в тему.тільки що сама наїлася .дядько з херсонщини привіз цілого мішка, каже, що вони її як яблука їдять-така солодка.Скуштували...справді соковита , хрустка аж сік з неї тече коли ріжу і зовсім не гірка і не пекуча.
Дивні речі відбуваються ...."під мене " хтось дописує...треба міняти пароль...але це не про ЛФ
щось не спиться. вирішила я в шафах поприбирати серед ночі. повний місяць на мене реально впливає...
рівнянин
14.11.2008, 01:50
щось не спиться. вирішила я в шафах поприбирати серед ночі. повний місяць на мене реально впливає...
не зрозумів?
а
любов врятує нас?
А згідно ФенШуй прибирати в шафах і викинути зайві старі набридлі речі - то так, як позбавитись внутрішньої підсвідомої негатисної енергії :pardon:
Мені завжди після таких генеральних чисток стає трошки веселіше :)
А згідно ФенШуй
а шо то за вуйко той Феншуй?о_О
Зараз зроблю собі каву...і буду насолоджуватись тишею ..і кавою(шкода, що не львівською) А можна впасти на хвіст? Теж хочу кави і тиші... І львівської кави :cry::cry::cry: а питиму тернопільську...
а шо то за вуйко той Феншуй?о_О
Ой Миху то такий ВУЙКО,якого важко зрозуміти...но шось в ньому таке є...
А можна впасти на хвіст? Теж хочу кави і тиші... І львівської кави а питиму тернопільську
Можна:)тільки в мене южноукраїнська:))
а шо то за вуйко той Феншуй
Японець..у них все не так як у нас(а можу е нас не так як у них:)))
страх як не хочу працювати... і говова бовить...
здрімнула троха і рибки акваріумні приснилися. знову:girl_in_dreams:
Samojlovu4
14.11.2008, 11:36
здрімнула троха і рибки акваріумні приснилися. знову
То всьо Опель...
То всьо Опель...
чого? нєєє:girl_haha:
рибки акваріумні приснилися. знову
чула, що риба сниться до вагітності:)
чула, що риба сниться до вагітності:)
:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:.. .еххх
.. .еххх
чула, що риба сниться до вагітності
якби ж то...
на мені перевіримо:wink:
Цитата:
Допис від маюнка
не зрозумів?
а
Цитата:
Допис від маюнка
любов врятує нас
?
так одне другому не заважає... мабуть. я так думаю.
даються взнаки наслідки опівнічних ревізій шаф. голова болить, якась вся сьогодні ніби "ватна". була в бібліотеці, нафотографувала книжок ан індивідуалки, була на Петрівці, знайшла рідкісний підручник, а зараз так в сон хилить - страшне!!!
А згідно ФенШуй прибирати в шафах і викинути зайві старі набридлі речі - то так, як позбавитись внутрішньої підсвідомої негатисної енергії
:) я в ці штучки не вірю. але дихати легше стає точно,коли менше предметів, на яких пилюка збирається. :)
дихати легше стає точно,коли менше предметів,
Ось і весь феншуй:))
зараз так в сон хилить - страшне!!!
липового чаю з медом, і бай бай,маюнко:)
Читатель_Обкома
14.11.2008, 16:24
http://startani.ru/fun/509384875445f95e.jpg
http://startani.ru/fun/902025021452671e.jpeg
була на Петрівці, знайшла рідкісний підручник, а зараз так в сон хилить - страшне!!!
Моє чи не найулюбленіше місце в Києві - я там вічно купу грошей залишаю:))) і мене в сон хилить страшно..мала сьогодні іти на курсах викладати,але не піду-горло болить,температура, троха є сопельки..коротше кажучи,заразили мене мої учні якоюсь інфекцією,бо ше вчора почувалася прекрасно:((( во зара сидю інтенсивно лікуюся,бо завтра маю іти на вісілє:drinks::girl_in_love::girl_in_dreams:(мо знов бУкета злапАю:blush::blush:)
мо знов бУкета злапАю)
Краще хлопа злАпай:))
горло болить,температура, троха є сопельки
а мені вже краще, дістало мене вже це хворіння:)
липового чаю з медом, і бай бай,маюнко
баю-бай - я б не проти, але не можна. справи хтось має робити. і цей хтось в моєму випадку - тільки я. без варіантів...
і мене в сон хилить страшно..
оце ми з тобою, тезко ;)
http://s54.radikal.ru/i146/0811/14/8583c9766796.jpg
Маруся-мама
14.11.2008, 16:54
Самойловичу, раджу в найближчу годину не їсти. Жарти часом боком вилазять... або можуть в горлі стати...
Ліль, ну ти со! Думаєш я нашого улюбленого домогосподаря втруїти хочу?о_О:mocking:
А я сьогодні проспала, і замість встати пів сьомої встала в восьмій - то зігнала всіх з ліжка і швидко позбирала до школи. Чоловік мусів порозвозити, бо автобус вже пропустили. Зате я йому сніданок зготувала і спакувала файно на роботу, аж тим гарячим чаєм що він взяв на роботу обпекла собі руку. Ну бо спішилась обійти заробітчанина :lol: Вчора новий бос йому зразу дав підвишку аж на 25 центів за годину.
Краще хлопа злАпай
ну то вже як вийде:blush::blush::blush:
оце ми з тобою, тезко
:)))) :)))) ото точно я))))))я,коли писала диплом,часто засинала,втикаючись носом в клаву:))))
А згідно ФенШуй прибирати в шафах і викинути зайві старі набридлі речі - то так, як позбавитись внутрішньої підсвідомої негатисної енергії
Мені завжди після таких генеральних чисток стає трошки веселіше
а я якраз люблю, щоб було вдома пусто, як у рекламі інтерєрів.. меблі в стилі хайтек, у вазі квіти, кілька книжок, ніякого хламу...
а я якраз люблю, щоб було вдома пусто, як у рекламі інтерєрів.. меблі в стилі хайтек, у вазі квіти, кілька книжок, ніякого хламу...
:cry: Не сипте сіль на перець :cry::cry::cry: Я так вже скучила за роботою, вже би з задоволенням спроектувала такий інтер"єрчик...а замовлень німа...:unknown::unknown::unknown:
Не сипте сіль на перець Я так вже скучила за роботою, вже би з задоволенням спроектувала такий інтер"єрчик...а замовлень німа...
ну я і собі сиплю ту сіль, бо суто свого житла ще не доробилася, щоб спроектувати так як я хочу, а не як інші..(((
Liliyah Romanova
14.11.2008, 21:09
Ліль, ну ти со! Думаєш я нашого улюбленого домогосподаря втруїти хочу?
Та ні. Ти тут ні до чого. Це я про те, що поки мені злість не перейшла, то їсти не варто сідати. Мало що... :blush:
Маруся-мама
14.11.2008, 21:39
А я пообідала сушами і чеколядовим мусом :) А домашнім прийдеться їсти коліна :lol:
А домашнім прийдеться їсти коліна
І кусати лікті ;) :lol:
Liliyah Romanova
14.11.2008, 22:50
Щойно мені такий сюрприз зробили... :greeting:
Подзвонила мені моя коліжанка і колишня сусідка зі Львова. Ми з нею кілька років разом фани в гайовій церкві тримали. :girl_in_dreams:
І я якраз її згадувала цього тижня. То ж треба.
Правда, у неї нету немає, але телефон і традиційну пошту ще ніхто не відміняв. :dance2:
Самойлович, воно вистарчить аби постояло буквально 15 хвилин. ;)
Як воно так постоїть, то ще трошки олії додати і буде дуже смачний салатик. Ням!
то ще трошки олії додати і буде дуже смачний салатик.
А якщо до тієї цибульки хлібчик свіженький маслечком помастити....ммммммммммммммммммммм
А якщо до тієї цибульки хлібчик свіженький маслечком помастити....ммммммммммммммммммммм
або разом з тою цибулькою рибку замаринувати........
або разом з тою цибулькою рибку замаринувати........
В Нірванки рибки нема, тільки цибулька:pardon:
...дзвонила мама і розказувала про їх останній з татом візит до Метро, виявляється їх обрахували з точністю до навпаки) тобто замість двох тисяч, взяли одну... як так сталося, я не знаю, видно касирка порахувала гроші недобре... мої то помітили як вдома були, але просто думали, що взяли з собою більше грошей, або то в банку помилилися і більше видали...одним словом тата то хвилювало, бо в касирки з зарплати заберуть або ще й не дай Бог звільнять..
тому через пару днів тато прийшов туди і вияснив, що дійсно була нестача в тої касирки і віддав гроші... там зібралася купа людей, видно не вірили що таке буває... дівчата-працівниці казали, що та дівчина три дні плакала, бо в неї і зарплата десь тисяча з чимось, мали б за три місяці по трохи відраховувати, а як побачила мого батька, то знов розплакалася...
ото мені мама розказує, а мені аж на душі тепло стало.
Малесенька
15.11.2008, 13:44
вчора так чудово вечір пройшов:), повечеряли ми в Бухарі, в центрі, там так класно, приємна атмосфера... обовязково вернусь у те місце:yes: сьогоднішній день присвячу собі і своїй коханій... машині, треба резуну поміняти, помити... ех, одні приємні клопоти, якшо не згадувати про уборку дома:biggrin:
levandivka
15.11.2008, 14:44
повечеряли ми в Бухарі
А там ще й вечеряють?..:scratch_one-s_head:
Малесенька
15.11.2008, 14:49
А там ще й вечеряють?..:scratch_one-s_head:
і дуже, дуже смачно:nyam2:, правда
А там ще й вечеряють?..а що ще там можна робити?.. о_О
Малесенька
15.11.2008, 15:27
а що ще там можна робити?.. о_О
кальян покурити, нарди пограти, просто чаю або кави суперової попити:smile:
Liliyah Romanova
15.11.2008, 17:56
Ранок без хлопців (один у школі, другий поїхав направляти чужий компутер), то я нині читаю ЛФ, сидячи на кухні. Паралельно готую зупу... Але щось дуже поволі йде. :mocking:
а що ще там можна робити?
WiFi там є, халявний ;)
мала грандіозні планиі з того - зробила бульку...
хотіла сайт чоловіковий поповнити - не працує щось. адмін трубку не бере...
напрала все що бачила - вішати вже нема де.
єдине, що вирішила нині, що буду наступного року малого в іншу школу переводити. вчителька з англійської, що з ним індивідуально займається, каже, що в хлопця здібності. а в нашій школі іноземна - страшний суд:nea:
находиться моя бідна дитина...
Малесенька
15.11.2008, 21:22
впчір такий хороший видався для мене, поміняла резину, помила свою хорошу ласточку (машину), смачно повечеряла, прийшла до дому і перетворилась в домашне кошеня:) файно так
Яська Березнева
15.11.2008, 21:44
ото точно я))))))я,коли писала диплом,часто засинала,втикаючись носом в клаву
а ми писали диплом двоє... я і Янька... я - за компом, а Янька - в пузіку...:smile:
а ми писали диплом двоє... я і Янька... я - за компом, а Янька - в пузіку...:smile:
В нас 6 років тому точно така сама ситуація була з моєю Яною :mocking:
WiFi там є, халявний
фтопку халавний вайфай, у мене вдома мегабіт...
находиться моя бідна дитина...
по собі знаю - колись ДЯКУВАТИМЕ! мови - то дуже-дуже хороша штука. то,якщо хочете, не просто престиж чи мода - то завжди шматок хліба.
у мене хороший день був. купили мені зимові чоботи,тепер не змерзну:) ввечері з однокурсницями до одногрупниці в гості їздили. класно так посиділи дівочою компанією :)
А я собі нині веб-камеру купила, сиджу, тішусь як дитина мала (хто захоче зі мною по Skype потриндіти, скину в приват свій Skype Name). А ще купила собі швейну машинку з різними прибамбасами, так само не натішусь нею. Роботи - неміряно, а я собі бавлюсь.
Бойцовая Рыбка
16.11.2008, 08:47
А зачем вам вебкамера?
А зачем вам вебкамера?
ну,якщо людина далеко від Батьківщини, то класно,коли є можливість розмовляти і бачити співбесідника через веб-камеру :)
У зв"язку з впровадженням нової системи шрафів в нас сьогодні одне задоволення переходити через дороги - машин десь так вдвічі поменшало на дорогах,правда думаю то на декілька днів... А у Львові так само?
Бойцовая Рыбка
16.11.2008, 14:07
У зв"язку з впровадженням нової системи шрафів в нас сьогодні одне задоволення переходити через дороги - машин десь так вдвічі поменшало на дорогах,правда думаю то на декілька днів... А у Львові так само?
Ооо! Когда Киев наконец дождётся такого счастья?! Из-за пробок никуда доехать нельзя. Нет чтоб ездить на общественном транспорте - это ж не формат!:cool: Каждая мартышка хочет свою машину. :girl_cool::girl_spruce_up:
Малесенька
16.11.2008, 14:13
Каждая мартышка хочет свою машину
машина це не розкіш, а спосіб пересування, машиною значно швидше можна добратись до призначеного пункту, і по моїм підрахункам дешевше і економічніше з точки зору на час. моя машина працює на мене і без моєї красавіци не уявляю себе.
Бойцовая Рыбка
16.11.2008, 14:26
машина це не розкіш, а спосіб пересування, машиною значно швидше можна добратись до призначеного пункту, і по моїм підрахункам дешевше і економічніше з точки зору на час. моя машина працює на мене і без моєї красавіци не уявляю себе.
Правильно. У нас тоже есть машина. Но ездим мы редко. Но когда они создают заторы, потому что какая-то балалайка недоделанная (или пи:cesored:ас) за рулём - это уже средство не передвижения, а средсво нервотрёпки и аварий.
Каждая мартышка хочет свою машину.
Нєєєє...не кажда....:nea::nea::nea:
А у нас машина експоатується 18 годин на добу..і ніякими штрафами то не змінити
Бойцовая Рыбка
16.11.2008, 14:37
Нєєєє...не кажда....:nea::nea::nea:
Я не хочу! Горжусь!
Малесенька
16.11.2008, 14:46
Правильно. У нас тоже есть машина. Но ездим мы редко. Но когда они создают заторы, потому что какая-то балалайка недоделанная (или пиас) за рулём - это уже средство не передвижения, а средсво нервотрёпки и аварий.
а ви попробуйте за кермом розслабитись і получити задоволення від водіння... не придавайте негативним емоціям вищого ступеню. я без своєї машинки не можу ані дня прожити, хоч за кермом вже 8 років.
Я не хочу! Горжусь!
Я свою тоже не хочу - мене влаштовує робоча з шофером:mocking:
Бойцовая Рыбка
16.11.2008, 14:50
за кермом вже 8 років.
Это как так?! Вам же всего 23!
Хі хі хі... Ви де живете.. На Україні і не таке можливе:biggrin:
Малесенька
16.11.2008, 14:55
я з 15 років за кермом, і без прав 3 роки їздила, і менти нічого не говорили, вони просто коли мене зупиняли то забували навіть за права спитатись:lol: в одинадцятому класі вже на машині своїй їздила, хоч це була гнила "копейка", але моя
я з 15 років за кермом, і без прав 3 роки їздила, і менти нічого не говорили, вони просто коли мене зупиняли то забували навіть за права спитатись в одинадцятому класі вже на машині своїй їздила, хоч це була гнила "копейка", але моя
а зараз яка?
Бойцовая Рыбка
16.11.2008, 15:47
я з 15 років за кермом, і без прав 3 роки їздила, і менти нічого не говорили, вони просто коли мене зупиняли то забували навіть за права спитатись:lol: в одинадцятому класі вже на машині своїй їздила, хоч це була гнила "копейка", але моя
Ох и малолетки пошли! Ментов взглядом останавливают!.. или взяткой?:nea:
А кто ж вас в 15 за руль пустил? Родители?
Ох и малолетки пошли!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Бойцовая Рыбка
16.11.2008, 15:52
А чё вам смешно? Скоро и в 7 лет рулить будут. Демократия, блин! За это я бы садила в капезушку денька на три.
Малесенька
16.11.2008, 15:56
Ох и малолетки пошли! Ментов взглядом останавливают!.. или взяткой?
А кто ж вас в 15 за руль пустил? Родители?
взятки ніколи не давала!!! просто навчилась з ними спілкуватись. сама заробила, сама купила і сама за кермо сіла, і батьки тут ні при чім!!! мої батьки ніколи не стояли на заваді моїм бажанням, вони завжди мене розуміли, за що їм величезне дякую!!! я не втратила свого я . і на рахунок малолеток, хтось дорослішає і починає відповідати за свої вчинки з 13 років(як я), а хтось ховається за спинами батьків до глибокої старості. (це моя думка, але я можу помилятись)
Малесенька
16.11.2008, 15:57
За это я бы садила в капезушку денька на три
як добре що у ваших руках нема влади!!!
Бойцовая Рыбка
16.11.2008, 15:59
сама заробила, сама купила і сама за кермо сіла, і батьки тут ні при чім!!! мої батьки ніколи не стояли на заваді моїм бажанням, вони завжди мене розуміли, за що їм величезне дякую!!!
Золотые люди - ваши родители. Всем бы таких.
Бойцовая Рыбка
16.11.2008, 16:01
як добре що у ваших руках нема влади!!!
Если бы я имела власть, все виновники аварий отвечали бы по полной. И за то, что садят за руль малолеток - тоже. А то скоро будет - первый раз в первый класс на своей тачке.
Малесенька
16.11.2008, 16:06
Если бы я имела власть, все виновники аварий отвечали бы по полной. И за то, что садят за руль малолеток - тоже. А то скоро будет - первый раз в первый класс на своей тачке.
а чим погано водити машуну!!!!?! якшо би я в 7 років дітсавала би до педалей, вміла би їзлити, не створювала аварійних ситуацій, так я б почала би їздити і в 5 років. а ДТП це перш за все моральна травма!!! це страх!!! на мому водійскому стажі 3 ДТП, за які я по повній відповіла. адже керування авто це перш за все відповідальність, до якої не кожний готовий!!!
Бойцовая Рыбка
16.11.2008, 16:10
Всё!
Разрешаем вождение с 5 лет!
А чего тянуть?
Тут можна водити машину з 16 років, я не бачу в цьому нічого поганого. Поліція взяток небере і штрафи о-йо-йой...
Малесенька
16.11.2008, 16:58
Разрешаем вождение с 5 лет!
А чего тянуть?
та хоть з грудного віку. але мені здається, що ви настільки зациклились на віці що навіть не хочете попробувати зрозуміти те що кожна людина повинна відповідати за свої вчинки!!! якщо мені 15 і я адекватно воджу машину, то чому ні?! а якшо мені 40років і я збиваю людину а потім тікаю з місця злочину - це свинство (мяко кажучи). і ще одне... кожна людина дорослішає по своєму, не залежно від свого віку!!!!
Малесенька
16.11.2008, 17:02
я ото поставила в духовку пиріжки на слойоному тісті з мясом, сиром і помідором... а вони так смачно пахнуть, шо важко дочекатись коли пройдуть оті 25хв.
Ну что тут скажешь...
РЕСПЕКТ И УВАЖУХА !!!
:good::give_rose:
та хоть з грудного віку. але мені здається, що ви настільки зациклились на віці що навіть не хочете попробувати зрозуміти те що кожна людина повинна відповідати за свої вчинки!!! якщо мені 15 і я адекватно воджу машину, то чому ні?! а якшо мені 40років і я збиваю людину а потім тікаю з місця злочину - це свинство (мяко кажучи). і ще одне... кожна людина дорослішає по своєму, не залежно від свого віку!!!!
ну, погодьтеся, що людина, чим старша, тим більше шансів, що вона усвідомлюватиме що робить, як робить, що говорить і як гвоорить....
є винятки - вундеркінди, супер-пупер обдаровані... але я за те, щоб все було вчасно.
(то не в образу нікому)
пи.си. давно хочу водити машину, але впевненість відчула тільки цього року. мені - 26.
Малесенька
16.11.2008, 17:12
але впевненість відчула тільки цього року.
так я про те і кажу
кожна людина дорослішає по своєму, не залежно від свого віку!!!!
якшо цю впевненість я відчула у 15, то чому ні?
а на рахунок того що чим старша то більше усвідомлює, трішки з вами не згідна, адже багато чого залежить від виховання і від суспільства яке вас оточує в тому чи іншому віці
Малесенька
16.11.2008, 17:21
УРА!!!!!!!!!! :yahoo::yahoo::yahoo: накінець то я дочекалась своїх пиріжків, вони такі смачненькі:nyam2: заодно і повечеряю
кава, пиріжки і улюблений ЛФ.... як мало мені треба до повного шастя
на рахунок того що чим старша то більше усвідомлює, трішки з вами не згідна, адже багато чого залежить від виховання і від суспільства яке вас оточує в тому чи іншому віці
ви читаєте неуважно:smile:
я написала ТИМ БІЛЬШЕ ШАНСІВ.
оскільки постійно бачу те, як дорослі і поважні люди грають вар"ята, бо їм так вигідно. і зовсім не несуть за те відповідальності.
але то слова з іншої пісні:)
У мене звичний тиждень :) Рапортую - сотий номер газети випустила, в колективі відсвяткували, сьогодні пішла наростила собі "френч"... ги... :) сидю клацаю когітками по клавіатурі :) так прикольно...
Малесенька
16.11.2008, 20:53
якимось чином до мене мама дозвонилась:smile: адже мобільний в машині лишила і цілий день в інеті:blush:, домашній занято, ото вже пілюлей вставила.... типу як можна бути такою безвідповідальною, адже вона переживає а я мобільний не беру:hang1:
nirvanka
16.11.2008, 21:39
Голод пережили, м'ясом.. :lol: Не подумайте, що буржуї, але коли мало грошей, а їсти хочеться, то найдешевше - купити м'яса. Тим більше цибулька, часничок і ябка були, то з тим і приготувала.. Добрі люди таки є на світі :)
А вчора мала кримінальну пригоду.. Залізла на приватний терен :shy:. Це ми з однією дівчиною поїхали до стайні "Оленька" з кониками пофотографуватись. Перед тим дзвонили до власника і спитали чи можна. Він дозволив. Ну ми і приїхали туди (адресу взяли в неті, на мапі попередньо перевірили де це). А там обгороджена територія, брама (без жодного дзвінка!), стайні, коні.. Жодної таблиці, інформації, тільки те, що "терен приватний" і під такою то охоронною фірмою. Ну ми не довго думали - перелізли через паркан, пішли до стайні, де знайшли працівників. Кажемо, що власник дозволив тут фотографувати. Вони передзвонюють до власника, а він перший раз про це чує. Ну і ті працівники кажуть до нас "Може ви до Оленьки дзвонили? Вони там далі по вулиці".. Ну ми вибачились, що помилились, спокійно розвернулись, дотопали до брами, відкрили її і вийшли. А ті працівники провели нас офігівшим поглядом :biggrin: :shy:
Потім ми таки знайшли "Оленьку" і познайомились з дуже приємними людьми і кониками :)
2 Малесенька
А Вы случайно не пижонка ?
Примечание -
Пижон - водитель "Пежо"
---
я например иногда именно пижон
Малесенька
16.11.2008, 22:15
2 Малесенька
А Вы случайно не пижонка ?
Примечание -
Пижон - водитель "Пежо"
---
я например иногда именно пижон
ні, я воджу опель! а якщо ви пробуєте мене образити, то навряд у вас це получиться (маю витримку)
Бойцовая Рыбка
16.11.2008, 22:17
А вас никто не хотел обидеть.
ні, я воджу опель! а якщо ви пробуєте мене образити, то навряд у вас це получиться (маю витримку)
Э... ни в коем случае не хотел обидеть. Если все же получилось - прошу простить.
Просто мне такое название водителей Пыжиков понравилось.
К себе с удовольствием применяю.
Малесенька
16.11.2008, 22:20
А вас никто не хотел обидеть.
ой, дуже вам дякую за це....
Малесенька
16.11.2008, 22:21
Э... ни в коем случае не хотел обидеть. Если все же получилось - прошу простить.
Просто мне такое название водителей Пыжиков понравилось.
К себе с удовольствием применяю
видать не так вас зрозуміла...
Mavpysuk
17.11.2008, 17:32
а у нас на роботі сьогодні свято...у співробітниці народився внук...молода бабуся у 40 років....
Малесенька
17.11.2008, 22:48
ото тільки приперлась до дому, прийняла душ і зразу на ЛФ, хочеться вам багато розказати, а скоріше пожалітись і поплакати в желетку, називайте це криком душі
зраненька встала і згадали шо у ДАІ нові тарифні плани і я зразу після ранкових зборів, до знайомого в магазин де повністю укомплектувала мою бібіку, типу вогнегасник, аптечка, знак аварійної зупинки, а то вже моїй красавіці півтора роки а я без...:blush: та мабуть і не купляла, якби не нові штрафи:unknown: але і про себе не забула, зразу блютуз купила, адже це дешевше...
а потім.... знову львівський жах на дорогах... кожен їде як йому ся схоче, підрізають один одного, але то ше пів біди... пішоходи просто кидаються на машини....
от один мій сьогоднішній випадок...
піх.перехід, один мужчина не встигає, перед ним загорілось червоне!!!! він зупинився. для мене зелене, я починаю рух. а він дивлячись мені прямо в очі починає переходити, може він вирішив шо більший за мою машину:unknown: але я ж дурна баба, газ в полік і поїхала... требе було бачити ці перелякані очі:biggrin:
потім звінок від керівництва, не дуже приємна розмова, інколи думаю, що краще б звільнили а ніж кожний день відчитували як момлодуо_О:sorry:
от накінець я дома, але шо з того..... пуста хата, тебе ніхто не чекає.... нікому я не потрібна... а так хочеться сімю, діте і простого жіночого щася... ще до недавна у мене була впевненість в тому, що ше трішечки і так воно і буде.... але чомусь сьогодні в серце запали слова коліжанок: ти подивись на себе з боку, ти не приступна, зла і не добра людина, тобто це опис того як я виглядаю. Ну не можу я посміхатись щиро , коли на душі кошки скребуться, от навіть зараз сижу і плачу:cry:
П.С. вибачте за многа букв:blush:
Маруся-мама
18.11.2008, 02:45
Міняю повну хату дітий на тишину і спокій.
Нині я поїхала зробити інспекцію на авто а потім пішла до маґазину подивитись дівчатам за якимись гарними гольфиками, чи блюзочками і ніц не знайшла, бо щось тут по-дєшовкє ніц німа.
Але по-приїзді додому забрала дітей зі школи і садочку і тут почалось. Всі кричать, хочу їсти, а їсти треба ще зварити а вони хочуть їсти вже а ще треба робити домашнє завдання а вони як не стоїш їм над головою то ніц не роблять, а особливо Юліана щей просто покалякала свій листок, так що прийшлось все витирати аби вчителька знову не сварилась що неакуратна робота. А найменше і собі, то на руки хоче то он на стіл вилазить. А тут щей курка в рурі печеться бо треба нагодувати величезну сім*ю, бо всі хочуть їсти і ной лежать на ліжку і чекають коли їм подадуть, а я тут літаю між кімнатами як навіжена і дивлюсь хто що де приробив. Ну точно, як в тім мультику про маму-мавпу з її мавпенятами.
Але вже накінець ся всі наїли. Дзядзьо з пра-бабцею поїхали додому а тато з дітьми бавиться в хованки. Пуф. Тяжка праця мами.
А ще тут у мене стоїть ціла миска переспілих бананів які треба негайно використати.
А мому брату нині привезли тренажер. такий (http://www.nustep.com/products/t4/index.php)
А ціну його я не скажу, але він не набагато дешевший від мого авта.
А ціну його я не скажу, але він не набагато дешевший від мого авта. авто - сапорожець?
авто - сапорожець?
Та нє, Ford Focus 2002 року випуску
Вирішила сьогодні спекти курячі стегенця, дістаю з морозилки, а на одному якась така зелененька плямка утворилась. :unknown: Причому, коли купувала, нічого такого не було. Довелось викинути. :( Хто його знає, чого воно позеленіло? Ну ще б посиніло, то таке, в морозилці холодно все - таки. :mocking: Довелось міняти меню. :)
Маруся-мама
18.11.2008, 22:07
А мені он щойно подзвонили що мене беруть на роботу: контракт на три місяці. Буду тепер програмістом :pardon:
А я он лишень вчора чуть не плакала, журилась де гроші взяти бо всі лишень вимагають але ніхто не дає :unknown:, а тут на тобі. Я щаслива, бо видать ще не пропаща. ;)
Mavpysuk
18.11.2008, 22:28
а я сьогодні присвятила день собі коханій...змінила зачіску,пофарбувалася, зробила манікюр...:girl_smile:
Малесенька
18.11.2008, 22:31
а я сьогодні присвятила день собі коханій...змінила зачіску,пофарбувалася, зробила манікюр...:girl_smile:
ой, так цікаво на вас шановна подивитись;) а фото?
Mavpysuk
18.11.2008, 22:34
ой, так цікаво на вас шановна подивитись а фото?
та побачите в живу....нашо Вам то фото...
А ми????:(((Ми,форумляни,теж хочемо глянути на Вас ,оновлену:)
Малесенька
18.11.2008, 22:36
так вже хочеться, цікавість як то кажуть, згубила кота
Mavpysuk
18.11.2008, 22:40
А ми????((Ми,форумляни,теж хочемо глянути на Вас ,оновлену
Дорогенькі мої...я б з радісттю...тільки шнур від фотоапарата знайти не можу...обіцяю завтра цим зайнятися....і показатися Вам усім....
Малесенька
18.11.2008, 22:43
і так завжди... а хоть який колір, яка зачіска? словами можна описати?
згубила кота
що тут про котів сказали? ;) я аватар змінила.
на Обнові сьогодні була дуже цікава доповідь : "Роль жінки в суспільстві,церкві та родині". палкі дискусії протягом всієї доповіді, як і очікувалось, нікому не дали лишитись осторонь.
я дописала нарешті сьогодні жахливий реферат по предмету дослідження і методології магістерської дипломної роботи.
завтра останні модулі - от повторю ще два закони на ніч, Регламент МКАС при ТПП - і спати...
хочеться якогось свята в житті - хай і маленького, але щось нічого не намічається(
Mavpysuk
18.11.2008, 22:47
і так завжди... а хоть який колір, яка зачіска? словами можна описати?
Пофарбувалася в шоколадний колір....стрижка-майже каре :)
Малесенька
18.11.2008, 22:48
ну так свято завжди можна самій собі влаштувати:)
а до мене сьогодні мій колишній чоловік приходив, і як завжди почав жалітись шо вот після мене не може собі жінки найти, шо всі не такі і т.п.
от така погана я людина
Малесенька
18.11.2008, 22:49
Пофарбувалася в шоколадний колір....стрижка-майже каре :)
аж не терпеться побачити:good:
Mavpysuk
18.11.2008, 22:50
а до мене сьогодні мій колишній чоловік приходив
о_Оо_Оо_Оо_О
Малесенька
18.11.2008, 22:52
о_Оо_Оо_Оо_О
не кіпішуй!!! без паніки:)
він просто приходив касети забрати і більше нічого!!! чесно чесно
я ото сижу, топчу гранат і думаю як то потім комп відмити від цього чудо фрукта:)
Mavpysuk
18.11.2008, 22:53
не кіпішуй!!! без паніки
він просто приходив касети забрати і більше нічого!!! чесно чесно
Більш детальна розповідь-при зустрічі;)
Boris_Kiev
19.11.2008, 19:19
Готуюся до традиційної зустрічі 22.11 з нашею Майданівською командою.
Хлопці з "Мобільних груп" просять знайти копії диспетчерських документів, які теоретично десь у мене заникані.
Ще завдяки "знайденому" під сусідським столом порожньому компу зміг розібрати електронні архіви - блін, там лежать аудіофайли з прямих інтернет-трансляцій листопада-грудня 2004 року - виступи політиків, ключові моменти засідань ВР, Конституційного суду. З оригінальними датами та часом запису.
Не кажучи вже про гостросюжетні відеоролики 5 каналу.
Треба впорядкувати, записати на CD - будуть сувеніри хлопцям.
І ще, схоже, розшукав одного хлопця... якщо вийде на здибанку, для "старих" форумлян буде сюрприз. :)
Маруся-мама
20.11.2008, 02:57
Сьогодні був цікавий день. Зранку накінець домила кухню, потім спекла банановий кекс, а тоді поїхала на зустріч з рекрутером - це ті що шукають роботу, Поговорила про можливості стабільної роботи недалеко від дому.
Потім поїхала до сестри в лікарню. Принаймі знаємо що вона перенесла мікро-інсульт. По ній видно, що в неї був власне мікро-інсульт, бо має заповільнені рухи і дуже квола. Доктори приписали спокій і купу тестів. Повне обслідження.
"Складіть проект статей щодо розрахунків за договором міжнародної купівлі-продажу таким чином, щоб експортер мав явні переваги" - капець якийсь.
оце таким молоді дівчата займаються в третій ночі...
добраніч усім нормальним людям!
І ще, схоже, розшукав одного хлопця... якщо вийде на здибанку, для "старих" форумлян буде сюрприз.
Бухгалтера?
Boris_Kiev
20.11.2008, 09:01
Поки секрет!
А мені тааааак :girl_cray: захтілося РІЗДВА... аж ялинкою запахло... :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams: а ще так довго чекати...
:girl_sad::girl_sad::girl_sad:
Не можу в магазин заходити, там стільки ялинкових прикрас, хочеться купляти і купляти:)
Boris_Kiev
21.11.2008, 11:48
Готуюся до традиційної зустрічі з командою Майдан / Нічна Варта / Мобільні групи.
Нагнав на диск архівні матеріали -
- аудіофайли з інтернет-трансляцій 5 каналу (2004-2005)
- аудіофайли пісень, які звучали на Майдані.
- відеоролики, скачані з Інтернету у 2004-2005 рр.
- веселі відеоролики про українських та російських політиків.
- 15 серій «Джентльенів Удачі» - «Операція ‘ПроФФесор’»
Не заморочуюсь упорядкуванням, навігацією, різними там "autorun" і власними репортажами - і так непогано. Буде хлопцям пам'ять.
звичний день... вихідний який почався з компютера, з ЛФ...
Хотіла своїй молодшій замовити листа від Діда Мороза.Вже все заповнила, тільки не знаю , що в графі ПІБ писати.Картка ПРИВАТБАНКУ є, а ..а...коротше, заплуталась я.Так нічого і не відіслала.:(
Уявляю, як би сестричка була раденька....
звичний день... вихідний який почався з компютера, з ЛФ... у мене всі дні починаються (і закінчуються) комп’ютером... :)
"Складіть проект статей щодо розрахунків за договором міжнародної купівлі-продажу таким чином, щоб експортер мав явні переваги" - капець якийсь.
оце таким молоді дівчата займаються в третій ночі...
добраніч усім нормальним людям!
Внимание - ненорматив ! Особо высокоморальным лучше воздержаться от дальнейшего прочтения.
Маленько напомнило анекдот :
Советские времена… Зачет в МГИМО. Профессор говорит: -Даю вводную: «Советский военный корабль у побережья Африки случайно подбил торпедой теплоход. Их правительство выражает решительный протест правительству Советкого Союза. Ваша задача составить ответную ноту их правительству где вы бы оправдывали действия наших военных. Всем понятно?»
Все студенты что-то написали.
Профессор проверил работы и говорит: -Молодцы! Всем зачет, но на будущее, когда будете составлять дипломатические ноты, учтите, что слова “на ..й” и “не ...т” пишутся раздельно, а слова “чернож..ый” и “ зас..нец” пишутся слитно.
сьогодні ми з обновлянами були на спільній Літургії з приводу свята - Собору Архистратига Михаїла ( всіх Михайлів вітаю з іменинами). та атк засиділись опісля в залі за обговоренням наших планів до дня св.Миколая, що не помітили,як всі пішли і нас в церкві зачинили. :) думали вже, що лишимось там ночувати - всенічна молитва:) але потім все ж таки знайшли людей, і нас випустили) отаке.
вчора була на джазовому концерті Ігора Бутмана і його бенду - просто гарно відпочила і отримала масу позиитвних емоцій :)
на честь вшанування пам"яті жертв Голодомору пропоную форумлянам на 22 листопада встановити замість звичних аватарок зображення свічок.
вічна пам"ять...
Boris_Kiev
21.11.2008, 23:55
вчора була на джазовому концерті Ігора Бутмана Блін, а я пропустив!!! Як і місяць тому - не повів гостя на Глена Х'юза!
Маруся-мама
22.11.2008, 01:26
А я нині їздила в Нью Йорк на закупи. Зранку поїхала до церкви, бо нині Свято Введення в Храм Пресвятої Богородиці, а потім поїхала себе причепурити. По-дорозі зустрічалось багато шоферів які не вміють їздити, хоча і живуть в Нью Йорку. Зате я їх обійшла, як заправський шофер і файно закупилась. На завтра на свадьбу маю нову червону сукню. Андрійко ніц ще не знає, се буде йому сюрприз. ;)
nirvanka
22.11.2008, 02:49
А в нас сні-і-і-і-і-і-іг!!!!! Ура!!!! :radist: :dance: :radist: Я просто вся вся вся тішусь!!! :) Це ж так прекрасно!!! :)
Ну добре, не вся я тішусь.. Злюся на безвідповідальність поляків. З одною дівчиною ше тиждень тому домовилась на завтра на фотосесію. На днях двічі їй писала перепитала чи зустрінемось, бо так холодно і фотографувати зараз на вулиці не дуже приємно. Вона нічого не відписала. Свого номеру мені не дала.. Чомусь.. Мій має, але нічого не дзвонила не писала.. І от би завтра поспала, але ні, мушу йти раненько на зустріч.. Надіюсь вона хоча б прийде, бо як ні, то мене остаточно втрафить! Ну чого вони такі безвідповідальні? :( Ех..
Ну нічого, навіть якщо і не прийде, то прогуляюсь сніжним містом (якщо сніг долежить до ранку).. По місті вже ялинок наставили, магазини прикрашені святково.. Так і хочеться походити по магазинах і накупити подарунків.. Та нема за що, та і, зрештою, нема кому.. :(
П.С. Написала листа польському Миколаю, попросила лісових горіхів. Поставила листа на вікно, він же буде облітати вікна дітей, читаючи прохання? ;)
Бойцовая Рыбка
22.11.2008, 08:40
:yahoo::yahoo::tongue:
Я сразу решила - из бани с новым "лицом". Кстати, как? (в любимом цвете дяди Ромы;))
Mavpysuk
22.11.2008, 09:55
І у нас сніжок теж впав...Колись я дуже любила сніг і зиму....тепер ні...кепські спогади....побачила сніг і щось відразу розплакалася...
Бойцовая Рыбка
22.11.2008, 10:00
А чего ж так?
Mavpysuk
22.11.2008, 10:05
А чего ж так?
В свій час саме зимою, саме в таку погоду з легеньким снігом і дощиком я почувала себе самою щаслиою на світі....тепер тільки приємний спогад...
Бойцовая Рыбка
22.11.2008, 10:07
Ну зачем так? Придёт ваше счастье, скоро придёт...
Mavpysuk
22.11.2008, 10:08
Ну зачем так? Придёт ваше счастье, скоро придёт...
Звичайно що прийде...ну куди воно від мене дінеться :)
ммм, як цікаво... а чим ви займаєтесь якщо не таємниця, бо для мене ця сфера теж цікава, але якась надто заплутана і не опрацьована мною...
nirvanka
22.11.2008, 14:51
Надіюсь вона хоча б прийде, бо як ні, то мене остаточно втрафить!
Звісно, вона не прийшла, не дзвонила, не відповіла на листи.. Нє, з малолітками зв'язуватись більше не буду (це вже друга 15-літня дівчинка, яка так безвідповідально повелась). Першим бажанням було - ображено повернутись додому, залізти під ковдру і забити на все на світі. Але такий файнючий сніг не дав мені цього зробити, пішла я в парк. Змерзла, як цуцик, зато наробила трохи фоток. Тепер відігріваюсь, тішу себе печивом з шоколадно-кокосовою поливою. Добре так :) За годину запалю свічечку і буде ще краще! :)
йой, яке щастя! нарешті мені при додаванні карми не вибиває що я не маю якихось прав доступу, а ПРОСТО ДОБАВЛЯЄТЬСЯ карма!!! то або нарешті виправлено на форумі ту ситуацію або я комп свій підправила...
Коротше препаскудний день...
Зрештою,як і кожен вихідний...
Малесенька
22.11.2008, 19:29
а я сьогодні на автосервісі була, на ТО їздила.... довольна шо мсло поміняла і з ходовою все в порядку....
а і ше взнала про те шо мій татусь приїзжає у вівторок УРА:greeting::greeting::greeting: накінець то я сама вже не буду
Бойцовая Рыбка
22.11.2008, 20:11
А мне бабушка такой вкусный холодец передала...:nyam2:
Коротше препаскудний день...
:empathy: Все буде добре, лиш не зневірюйся... :empathy:
а в мене з"явилася киця:greeting:
шукала песика, а знайшла кицю. вчора чвалаю в прибитому настрої, аж стоїть тітонька - продає кошенят. мене щось як магнітом туди потягло. щось розпитую, і розумію, що одне вже сидить в мене на руках...
тепера спить в мене на ліжку. звати Маля (Матільда).
але про неї ще нічого не знає чоловік:)))
але про неї ще нічого не знає чоловік
Головне встигнути йому сказати про кицюню ще до того, як вона надзюрить йому в тапок :mocking::mocking::mocking:
QUOTE='Coffe13;412817']Головне встигнути йому сказати про кицюню ще до того, як вона надзюрить йому в тапок [/QUOTE]
о,точно!:)))) і фотошопу не тра:)))):))))
В даний момент мені телефонує Борис(з Києва) з Києва,з Майдану.
Він передає вітання від Бухгалтера всім,хто його пам’ятає.
Вони з польовими командирами Майдану сидять в грузинському ресторані,де цю команду знають і шанують.
Кожен день є Божий, і звичайний і вихідний а Субота вона і є Субота.
Їздили з братками на роверах вже холодно,як на роверови спацерек.
в мене та субота або завжди проходить без діла... так сказати - відходжу) або проходить в якихось дурних прибираннях і закупах... треба відчаювати)))
Малесенька
23.11.2008, 00:15
а на дворі сніг падає.... стою у вікні і любуюсь.... так гарно, сніг здається такий легкий... ех, романтика.... уявляю яка красота зараз в лісі...
знов планувала лягти спати в 22.00 щоб зранку бути свіжою як квітка, а тут вже пів першої.. прийдеться знов любуватися бузковими слідами під очима...)))
Я таки вгадала.
:bad::bad::bad:сніг, гидота.......
сніг, гидота.......
шем такого не чула...:)))
Малесенька
23.11.2008, 00:35
сніг, гидота.......
ну, хто чим захоплюється....
хтось любить пляж і безжально пекуче сонце, а я шукаю красу нашої матінки природи у всьому, що вона нам дарує
сніг, гидота.......
Як я люблю сніг!!! Особливо пухнастий і лапатий. Густий снігопад. В мене тоді настрій такий чудовий, якось так радісно відразу на душі. :)
Як я люблю сніг!!! Особливо пухнастий і лапатий. Густий снігопад. В мене тоді настрій такий чудовий, якось так радісно відразу на душі.
ще б пак.... скоро свєта, нє?
скоро свєта, нє?
Ой, скоро.
ммм, як цікаво... а чим ви займаєтесь якщо не таємниця, бо для мене ця сфера теж цікава, але якась надто заплутана і не опрацьована мною...
для мене поки що теж заплутана. я вивчаю міжнародне економічне право :) в тому числі і торгове.
сьогодні був цікавий день. сніг випав. ура!краса)
ходила з дівчатами-обновлянками на Михайлівську площу, запалили свічки. перед тим були на молитві у Михайлівському золотоверхому.
ось,власне,Київ, Михайлівська площа, сьогодні... вічна пам"ять. (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=412995&postcount=3465)
був Віктор Андрійович з пані Катериною. без понтів. прийшов без зайвих фанфарів. як слід - тихо і мирно. біля нас з друзями спинявся. вітався з усіма, хто підходив до них.
пізніше з друзями - обновлянами та одногорупниками пішли грітись в Глобус - ганяли чаї і згадували події Помаранчевої революції. додому приїхала пізно і втомлена. присіла на 5 хвилин на диван, а прокинулась через 2,5 години. з телефоном маю якісь проблеми. вібро не працює, звук з пермінною успішністю. так що вибачайте, пане Boris_Kiev :( вітаю Вас з річницею ПРе. я не забула! і ніхто не забув.
:bad::bad::bad:сніг, гидота.......
сніг..то прекрасно...
а вихідні...
більш ніж гидота....
:bad::bad::bad::bad::bad:
Boris_Kiev
23.11.2008, 02:28
Вони з польовими командирами Майдану сидять в грузинському ресторані,де цю команду знають і шанують.
ПРивіт! Здається, я напився, як справжній Полковник!
Поки дійшли до ресторану, пили коньяк просто неба. А на закусь я взяв у кращих совкових традиціях плавлений сирок "Дружба". Показував молодим, як його треба відкривати :)
Був такий прикол: передаю одному київському пану
привітання від Уки (торішні :) ), а його сусіда представляється її чоловіком :) ! Після короткого допиту (псєвдо, кличка, телефонне підтвердження) були "вручені вірчі грамоти".
Знайшов живого й здорового Бухгалтера! Усім, хто пам"ятає - палкі привітання від нього!
Стоп=стоп=стоп! Все. Упіймав нарешті такого зелененького.
Викинув за вікно, а він знову ріжки показує!
Можна я застосую ненормативну лексику ?
А то котимо балони на Полковника, але ж то ТАК ТЯЖКО!
Десь я поцупив Боржомі, невже забув в офісі, коли ми водили козу ?
Кароче, якщо помру - вважайте комуністом і розбаньте достроково Полковника! Нехай проспіває кадіш.
Але тільки якщо помру!
ну, хто чим захоплюється....
хтось любить пляж і безжально пекуче сонце, а я шукаю красу нашої матінки природи у всьому, що вона нам дарує
сніг -- це холод, чорно-білий світ, смерть всього живого крім кількох штамів вірусів!
Boris_Kiev
23.11.2008, 02:55
пане Boris_Kiev вітаю Вас з річницею ПРе. я не забула! і ніхто не забув.
Ніхто не забутий, ніщо не забуте.
...Майдан! Как много в єтом слове для сєрца русского сплєлось...............................
А ще крутили стару касету, під яку патрулювали 4 роки тому:
Аль а гвуль анан роэ ба аху,
Хевель эрец би дмама афуф.
Аль хофей Амур, ашер гавау,
Шомрей а моледет издакфу.
Муль оев ницву хомот а пеле,
Эйтанот ва амидот даян.
Бе адмот мизрах рахок говелет
Хативат а махац а мшурьян.
Три танкиста, три веселых друга........... Хоча нас було четверо.
Іхтіандр! Іхтіандр!
Спіть спокійно, люди добрі!
Заходить до хати упир волохатий
А слідом іде Бармалєй
Малесеньких діточок вкладують спати
Бо люблять маленьких дітей.................
ПРивіт! Здається, я напився, як справжній Полковник!
Тю...а коли зі мною по телефону говорив,то ще був цілком адекватним:))) :))) :)))
Liliyah Romanova
23.11.2008, 03:40
Як я люблю сніг!!! Особливо пухнастий і лапатий. Густий снігопад. В мене тоді настрій такий чудовий, якось так радісно відразу на душі.
Тут сніг любити тяжко, бо чого забагато... далі відомо.
Але я волію сніг, ніж дощ. Тому завжди тішуся, коли сніг паде. Думка "добре, що не дощ" завжди підносить настрій. І моє мале Чудо, у якого під час слів "мама, снііііг!!!" очі як сонечка світяться.
А нині вранці вони були такі сумні й захмарені ті очка: "мама, а коли сніг буде?"
сніг... :bad:
всьо, йду сворю дві нові теми....
Пупер, не любиш снігу? І я не люблю. Але мені сніг не страшний, бо в тій частині Техасу, де я живу, він випадає раз на ніколи.
Liliyah Romanova
23.11.2008, 04:24
Пупер, не любиш снігу? І я не люблю. Але мені сніг не страшний, бо в тій частині Техасу, де я живу, він випадає раз на ніколи.
Маріє, а як щодо жари та духоти? ;)
Маріє, а як щодо жари та духоти? ;)
Para kosci nie lomi.
Спека - це да, але пережити її можна.
Liliyah Romanova
23.11.2008, 04:32
Спека - це да, але пережити її можна.
А мене вона до землі прибиває... Коли вологість висока. Навіть малий гуляти не проситься. А морози ми вже навчилися переживати. Просто треба вдягатися відповідно. :)))
В нас сухіше, ранкі вогкі, але потім вдень сухо, жити можна. Правда в ті дні, коли дощ падає - це тяжко, надворі інгаляції робити можна
надворі інгаляції робити можна
А тут ціле літо ті інгаляції:(
Бойцовая Рыбка
25.11.2008, 21:23
Боже! Ты смилостивился! Какой счастливый день! Форум опять с нами!
УРАААААААААААААААААААА!!!!Форум живий!!!!!!!!!!!
Samojlovu4
25.11.2008, 21:42
А мені сподобалось на "АВАРІЙНОМУ ФОРУМІ".
Це як виїжджаєш на дику природу - без карми, безлічі гілок і на самоті...
І відчуваєш свою близкість до Бога... :)
А мені сподобалось на "АВАРІЙНОМУ ФОРУМІ".
Це як виїжджаєш на дику природу - без карми, безлічі гілок і на самоті...
І відчуваєш свою близкість до Бога...
аха, ніби на пікнік виїхали...)))
Ура!!! Млинці повернулися, збережу, а то... не дай Боже...
Boris_Kiev
25.11.2008, 21:49
Привіт! Не помер, тож не вважайте комуністом!
А я боявся, що написав "якщо не помру до ранку" - а там і форум глюкнув - ані підтвердити, ані спростувати!
Тю...а коли зі мною по телефону говорив,то ще був цілком адекватним:))) :))) :)))
Дивимося у телефон... "Іспанка 22.11 22:14"
То ж був тільки перекур. :)
А допис з"явився - 23.11.2008, 02:28
Єто двє бальшиє разніци!
Урааа! Нарешті я вдома, на ЛФ:)Все таке знайоме, рідне .Смайлики, карму , цитатки . все можна з закритими очима завантажувати.Аж дихати легше стало.
ГГГг...буде моя праска завтра відпочивати:))
Теж хочу снігу, бо в нас така сірість, що аж щелепи зводить від скуки.
На душі щось так мерзотно...хочу до НЬОГО, хочу разом дивитися у вікно як іде сніг....
Liliyah Romanova
25.11.2008, 22:03
без карми
Нє, карма і там була...
Ура!!! Млинці повернулися, збережу, а то... не дай Боже...
Завжди є кеш.
Я так вірші свої відшукала й зберегла, бо якимось чином вони існували лише на ЛФ.
Завжди є кеш.
кеш - то таке.... як є, то зразу нема....
Liliyah Romanova
25.11.2008, 23:40
кеш - то таке.... як є, то зразу нема....
:)))) Я не про той кеш, миху...
Я не про той кеш, миху...
а я про той....
Liliyah Romanova
25.11.2008, 23:56
а я про той....
Та я зрозуміла, того плюс поставила.
Liliyah Romanova
26.11.2008, 04:15
А мені нині муж подарував для покращення настрою Різдвяну рослинку - пуансетію.
http://s59.radikal.ru/i163/0811/0d/e1cec678c37a.jpg
Тепер лажу по неті й шукаю, як за цією красою доглядати.
Настрій покращений на всі 100. Ще почну сюрпризи любити. :blush: :mocking:
Mavpysuk
26.11.2008, 07:36
А я тільки сьогодні побачила,що ЛФ працює...мене вже всі на роботу виганяють, а я біля компа ніби приклеєна....мушу все прочитати:)
Mavpysuk
27.11.2008, 07:35
Знову на роботу, а я на любимому форумі :)....Ну нічого, робота не вовк в ліс не втече...
Гарно день почався:)ЛФ працює, горнятко запашної кави біля мене, на вулиці сонце і небо блакитне.От ще б голова не боліла і всьо було б ок.
А ще вчора в газеті дали завдання написати про Львів.А що писати? Вже писано переписано про нього, рідного.Треба їхати! І шкірою відчути неповторну ауру міста..
Гарно день почавсяЛФ працює, горнятко запашної кави біля мене
(ви як про мене пишете)
Ммммммм... :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: ...як я вас всіх люблю...
А мені нині муж подарував для покращення настрою Різдвяну рослинку - пуансетію.
пару років купляли... дійсно різдвяна - пару років підряд купляли, тепер то дійшло й до Канади... цивілізація поширюється.....
levandivka
27.11.2008, 09:23
в газеті дали завдання написати про Львів.А що писати?
Та йой!
Напишіть про найкращий Львівський Форум!:)
А епіграаф
Niech inni sy jadą, dzie mogą, dzie chcą,
Do Widnia, Paryża, Londynu,
A ja si ze Lwowa nie ruszym za próg,
Ta mamciu, ta skarz mnie Bóg!
Та йой!
Напишіть про найкращий Львівський Форум!
Ага... про Левандівку....
Напишіть про найкращий Львівський Форум!
спочатку про місто:)
А епіграаф
Niech inni sy jadą, dzie mogą, dzie chcą,
Do Widnia, Paryża, Londynu,
A ja si ze Lwowa nie ruszym za próg,
Ta mamciu, ta skarz mnie Bóg!
Думаєте кіровоградці зрозуміють?:))
Ага... про Левандівку....
Нє...
про Миха...
Нє...
про Миха...
Ще б фото...
Нє...
про Миха...
Нема такого ройону, брате, нема.....
Ще б фото...
Аліяс... та нічого цікавого, нічого нового....
Нема такого ройону, брате, нема.....
як то нема?
о_О
Ще б фото...
Аліяс... та нічого цікавого, нічого нового....
Ну наговарюєте на себе,Миху... наговарюєте....
Ну наговарюєте на себе,Миху... наговарюєте....
Ціну собі набиває, нє?:)
Ціну собі набиває, нє?:)
А може воно тоговарте? :girl_wink:
Не набиваю, просто розвиваю у вас віру, що я є, хоча ви й не бачите.
Є...віра...
вірим...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megabeter.gif
levandivka
27.11.2008, 10:19
http://photofile.com.ua/photo/levandivka/115250289/xlarge/122874286.jpg
Звичайний день.
(жарт)
Є...віра...
вірим...
Як там москалики кажуть - ДОВЄРЯЙ,НО ПРОВЄРЯЙ, нє?;)
Звичайний день.
(жарт)
Левандівко,що за настрій такий "угрюмий" , а якщо то жарт,то я би домалювала ще пиво і тараньку :mocking:
levandivka
27.11.2008, 10:36
що за настрій такий "угрюмий"
Боже, борони!
Настрій чудовий.
Просто... якщо зара від дверей моєї кімнати зробити фоту - 1/1 :)):)):))
І тарілка стоїть, і вікно аналогічне...
Тре втору каву хляпнути.
Просто... якщо зара від дверей моєї кімнати зробити фоту - 1/1
і левандівка в майці і спідніх?:))))))
Тре втору каву хляпнути.
:girl_haha: не повірите...щойно про те ж подумала...
П.С. Але в кольорову гамму картини більше впишеться таранька ІМХО.
а мены більше сигарети (Пріма без фільтру наприклад) )і кава вписуються... горнятко там вже є якраз)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008