Показати повну версію : Звичний день
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
Samojlovu4
09.10.2008, 19:12
О-о-о! Який прікольний і несподіваний поворотик!
Судячи з сьогоднішньої події і особливо з вашого стилю написання - нас чекає цікаве і захоплюєче продовження, можливо навіть в недалекому майбутньому. :)
Liliyah Romanova
09.10.2008, 19:15
Судячи з сьогоднішньої події і особливо з вашого стилю написання - нас чекає цікаве і захоплюєче продовження, можливо навіть в недалекому майбутньому.
Цікаве припущення, особливо якщо...
Рада, що життя в нього чудово склалося - хороша дружина, двоє дітей, любима робота..
:unknown: :unknown: :unknown:
Самойлович любить шкварочки, я так бачу... :)))
Samojlovu4
09.10.2008, 19:21
Нє, я шанувальник мильних опер і південноамериканських серіалів.
Liliyah Romanova
09.10.2008, 19:30
Нє, я шанувальник мильних опер і південноамериканських серіалів.
А я люблю часом жахи подивитися... :)))
Samojlovu4
09.10.2008, 19:31
А я люблю часом жахи подивитися... :)))
А шо, Mavpysuk має чоловіка?!
Liliyah Romanova
09.10.2008, 19:33
А шо, Mavpysuk має чоловіка?!
Гм, цікавий у вас спосіб мислення...
Ще не бачила, аби чоловік заради коханки розлучився. :pardon:
А повернення в минуле - оце жах. Значить, що подальші життєві уроки пройшли намарне. :unknown:
Ще не бачила, аби чоловік заради коханки розлучився.
я бачив...
але це рідкість....
Liliyah Romanova
09.10.2008, 19:36
я бачив...
але це рідкість....
Саме чоловік? Чи жінка з хати випхала через коханку, а він вже подався, куди було? ;)
Samojlovu4
09.10.2008, 19:48
Та нє, ви не пойняли...
Спочатку мелодрама, мильна опера, коханий трикутник. Потім крімі. А далі про все дізнається чоловік Мавпусика і на сцену виходить улюбленний жанр Лілі - жахи.
Liliyah Romanova
09.10.2008, 19:50
А далі про все дізнається чоловік Мавпусика і на сцену виходить улюбленний жанр Лілі - жахи.
А то не трилер часом? ;) :)))
Samojlovu4
09.10.2008, 19:53
Точно. Я по кінах не дуже виступаю.
Трилер тоді десь між крімі і коханим трикутником. А вже потім про все дізнається чоловік(який випадково працює лісорубом і завжди ходе з бензопилою) - і тоді вже починаються жахи.
Liliyah Romanova
09.10.2008, 19:59
Самойловичу, ви мені мою свекруху нагадали, вона теж любить страшні історії вигадувати, неможливі до реалізації. Ну, хіба у фільмах...
Життя жорстокіше, як на мене. Так легко, як у фільмі жахів, не відкараскаєшся... :)))
(п.с. а ми на "ви" чи на "ти"? у мене шклірож :pardon:)
Samojlovu4
09.10.2008, 20:24
(п.с. а ми на "ви" чи на "ти"? у мене шклірож
Ми на "ти", але інкогніто.
На людях я люблю тримати марку, ранжир і не забувати про субординацію.
Liliyah Romanova
09.10.2008, 20:27
Ми на "ти", але інкогніто.
На людях я люблю тримати марку, ранжир і не забувати про субординацію.
Ну, тоді так і буду тинди-ринди, тобто то "ти", то "ви". :)))
не звичний день... колеги по роботі потрапили в аварію, загинув п'ятимісячний малюк...
Liliyah Romanova
09.10.2008, 21:25
Сумна звістка...
А в нашого сисадміна народилася о 5 ранку донечка...
4-та його дитина.
Антиномії життя.
Mavpysuk
09.10.2008, 21:48
Та нє, ви не пойняли...
Спочатку мелодрама, мильна опера, коханий трикутник. Потім крімі. А далі про все дізнається чоловік Мавпусика і на сцену виходить улюбленний жанр Лілі - жахи.
По всіх дописах запросто можна буде серіал зняти...я була б не проти...цікаво...Але сюжет трохи змінюється...підказка для головного режисера Samojlovu4 - я не одружена!!!! Може колись і стану героїнею якоїсь ситуаціїїї, але не в цій...Перше кохання - то моє прекрасне минуле....і не більше...Щиро тішуся за нього, як просто за хорошу людину...Тому ні триллер, ні мильна опера не вийде...
nirvanka
09.10.2008, 22:21
не звичний день... колеги по роботі потрапили в аварію, загинув п'ятимісячний малюк...
А в нашого сисадміна народилася о 5 ранку донечка...
Антиномії життя.
А я сьогодні була в, мабуть, найсумнішому місці, яке тільки може бути.. http://4.static.mojepokolinnia.org/img/ua/emoticons/zalamka.gif Назвала його "Алея янголів". На цвинтарі.. алея, де поховані лише немовлята.. Такі маленькі могилки, маленькі хрести, маленькі таблички.. Там похована сестричка чоловіка, яка померла в день свого народження.. .. І на багатьох інших табличках хрестів стояла лише одна дата.. День народження - це, мабуть, найгірший день для смерті.. . http://4.static.mojepokolinnia.org/img/ua/emoticons/zalamka.gif . .. В деяких могилках було по двоє дітей.. .. .. Деякі були ще з 40-х років, але більшість з 80х.. Кілька рядів могилок.. Страшно навіть подумати скільки ще немовлят поховано на тому цвинтарі, що померли в інший час.. Страшно подумати скільки ще немовлят померло в тому місті (це лише один з кількох цвинтарів міста, найменший..).. А скільки ще взагалі.. http://4.static.mojepokolinnia.org/img/ua/emoticons/zalamka.gif
Я настільки вражена.. Не бачила такого.. Там плакала і зараз сльози проскакують.. http://4.static.mojepokolinnia.org/img/ua/emoticons/zalamka.gif В голові стоїть велике запитання "ЧОМУ?".. http://5.static.mojepokolinnia.org/img/ua/emoticons/bezradny.gif
"Алея янголів"
А таких є і є....і не тільки алейки:girl_sad:
Liliyah Romanova
09.10.2008, 22:37
Колись жили місяць у Франції, то неподалік був цвинтар. І там теж був такий куточок, де було багато дитячих могил. Дітки від одного дня до 3-ох років. Я туди часто ходила. По кілька разів на тиждень. Там було якось особливо сонячно й спокійно...
Шкода батьків тих діток. Але якось я тоді то спокійно пережила. У житті все буває... І багато питань "чому?" залишаються без відповіді...
Boris_Kiev
09.10.2008, 23:17
День почався з походу до суду (2 тижні тому вирішив заощадити 6 кварталів та 4 світлофори - проїхати, як завжди, 1 квартал під "цеглину").
І на "моїй" смузі опинилися якісь неправильні ДАІшники! В неділю, о 6-й вечора! Вперше за 10 років !!!
Нормальні водії ніколи не їздять в дозволеному напрямку по лівій смузі - знають, що там абсолютно всі порушують !
Лажа полягала в тому, що в мене було 5 гривень готівкою, а у 30 метрах - банкомат!
Ну неправильні якісь менти й апетити в них неправильні.
Точніше, відсутність його мабуть...
Ну як тепер з базару додому їздити ? Як лоху ???
Кароче виписує мені суддя 68 гривень - це ж санкція на "створення аварійної ситуації".
І ще, зараза, розмовляла зі мною на своєму робочому місці російською!
Куди би настукати на неї ?
До речі, поруч був кабінет судді - літньої пані з татарським прізвищем.
6 років тому вона зняла з мене 34 гривні за міні-ДТП - дряпанув на парковці крило Міцуби - і розмовляла чудовою українською мовою!
подарувала собі сеанс мазохізму
бо подивилась постановку "трьох товаришів" московського театру "современник"
мазохізм
бо театр дуже класний
бо грають класно
бо постановка добра
бо я такого навіть не мрію грати
бо троє товаришів знаю майже напам"ять як і вишневий сад чехова
бо пат-чулпан хаматова
бо там все про дружбу і любов
бо там все про мене як у всьому геніальному
бо колись в моєму життя був відрізок коли я читала ввечері свої враннішні фрази в тій книзі
бо де той чоловік який ТАК кохає
мазохізм
бо театр дуже класний
бо грають класно
бо постановка добра
бо пат-чулпан хаматова
бо колись в моєму життя був відрізок коли я читала ввечері свої враннішні фрази в тій книзі
бо де той чоловік який ТАК кохаєлулу, я вас якось зустрів ві львові, ви мені видалися надзвичайно веселою дівчиною...
що вас муче?
ай лібе алкоголь!
пиячу!!! п ’ю горівку.. :blush:
ай лібе алкоголь!
пиячу!!! п ’ю горівку.. :blush:
Буває :))) головне щоб допомогло ;) і без особливих наслідків:crazyman:
:coolman:
мазохізм
бо театр дуже класний
бо грають класно
бо постановка добра
бо пат-чулпан хаматова
А я вам трішки заздрю, щопрада, як то кажуть, по-білому :)
ай лібе алкоголь!
пиячу!!! п ’ю горівку..
Вважєй ...
Mavpysuk
10.10.2008, 09:29
:А я проспала роботу, жах........Треба гарно пречипуритися на роботу, може на фоні феєричного вигляду, шеф не помітить нікчемне запізнення всього навсього на 2,5 год:blush:
лулу, я вас якось зустрів ві львові, ви мені видалися надзвичайно веселою дівчиною...
що вас муче?
якщо людина багато сміється і веселить інших то ще не означає що вона щаслива...
що мене мучить-мені здається в своєму дописі я ДЕТАЛЬНО пояснила ЩО САМЕ мене мучить
Alias (Нині), Coffe13 (Нині), Ganna (Вчора), Liliyah Romanova (Нині), Melody (Нині), Олька (Нині)
о-а кубіти мене зрозуміли!
:give_rose: спасибі-дівки;)
А я вам трішки заздрю, щопрада, як то кажуть, по-білому
????????????????чому??????????
якщо людина багато сміється і веселить інших то ще не означає що вона щаслива...
що мене мучить-мені здається в своєму дописі я ДЕТАЛЬНО пояснила ЩО САМЕ мене мучить
"щастя" -- поняття суб’єктивне.
хочете бути щасливою -- будьте.
пс. якщо ж хочеться мучитися -- мучтеся.
П"ятниця. З одного боку класно, бо кінець тижня, можна нині розслабитись, а з другого - чогось багато роботи, треба тікати вже додому.
ну бо тому що:
бо театр дуже класний
бо грають класно
Бо ви ладна.
Mavpysuk
10.10.2008, 18:30
Завжди любила пятницю....тільки не сьогоднішню...на роботі завал...може хоч за вихідні трохи заспокоюся, а то прийшла з роботи, а від нервів аж руки трусяться!!!!!
Samojlovu4
10.10.2008, 18:32
Як там "колега"?!
Тьохкає серденько?! ;)
Mavpysuk
10.10.2008, 18:42
Як там "колега"?!
Тьохкає серденько?!
Колега сьогодні вихідний ((((....Але вчора після роботи дзвонив...Запрошував в гості, познайомитися з його дітисками і дружиною...Напевно піду....Хоча...ще точно не знаю:unknown:
Liliyah Romanova
10.10.2008, 18:46
Запрошував в гості, познайомитися з його дітисками і дружиною...Напевно піду....Хоча...ще точно не знаю
Підіть-підіть...
Врага надо знать в лицо! ;)
:))) :))) :)))
Mavpysuk
10.10.2008, 18:51
Підіть-підіть...
Врага надо знать в лицо!
Напевно все таки піду...Але якщо чесно, то якось не по собі...Ще в такій ситуації ніколи не була...
Liliyah Romanova
10.10.2008, 19:05
Ще в такій ситуації ніколи не була...
Угу...
- Кохана, знайомся, це моє колишнє кохання.
- Мавпусик, це - моя дружина.
Дружнє потискання рук. http://s9.rimg.info/45d296af09b36683bdb03b306506e82e.gif :)))
Mavpysuk
10.10.2008, 19:07
Угу...
- Мавпусик, це моя дружини.
Дружнє потискання рук.
Думаю, що просто буду відрекомендована, як давня знайома або співробітниця..
Samojlovu4
10.10.2008, 19:12
Колега сьогодні вихідний ((((....Але вчора після роботи дзвонив...Запрошував в гості, познайомитися з його дітисками і дружиною...Напевно піду....Хоча...ще точно не знаю:unknown:
Ха! Казались мо" ж - ось і запрацював маховик трикутника...
Я звичайно глибоко поважаю вашого колегу, чисто навіть зі святого почуття чоловічої солідарності, але, перепрошую на слові, він лопух. Може ще й своїй благовірній вже сказав, що ви його колишня?! :))))
Тримайте нас в курсі розвитку подій! :)
Liliyah Romanova
10.10.2008, 19:21
Думаю, що просто буду відрекомендована, як давня знайома або співробітниця..
Та я теж так думаю... http://s8.rimg.info/9d57d84be7f6d2ea8d88012dc90e5234.gif
То я стараюся писати відповідно до сценарію мильних опер. :mocking:
Mavpysuk
10.10.2008, 19:22
Все...я вирішила...Нікуди я не йду! Не люблю виглядати по дурному у тій чи іншій ситуації...і інших не хочу ставити в таку ж ситуацію...Краще сходжу кудись з друзями...
Liliyah Romanova
10.10.2008, 19:23
але, перепрошую на слові, він лопух
Мавпусик, тут я цілком згідна...
Він недаремно ваш колишній. ;) :)))
Хоч і кажуть, що на безриб"ї і рак риба, я би таки за будь-що не хапалася. :)))
Mavpysuk
10.10.2008, 19:25
Він недаремно ваш колишній.
От і я про це.....Які золоті слова про те, що все що не робиться - на краще...от і підтверження цьому :)
Та ну їх всіх...тих колишніх....тепер я значно розумніша...завдяки їм також
Liliyah Romanova
10.10.2008, 19:31
Бідний Самойлович, боїв у болоті не буде... :cry:
Аби якось розрадити шанувальника мильних опер, навмисне нарила... ;)
http://i041.radikal.ru/0810/c0/f8c31c8b6c6d.jpg
:))) :))) :)))
Samojlovu4
10.10.2008, 19:36
НІКОЛИ не можна хлопові знайомити дружину, скільки би з нею не жив і як би не довіряв, зі своїми колишніми. Розказувати, що до благословенного дня зустрічі з ЄДИНОЮ півсихова перетовк - так, ще куда не йшло, але знайомити - самовбивство. Або вони згодом заочно будуть готові очі одна одній вицарапати, або стануть коліжанками, можливо закадичними. І який з тих варіантів гірший - ще не знати... Але суттєво підпсуті стосунки з жінкою, нехай навіть на якийсь період, гарантовано.
А представляти як "давню знайому" чи "співробітницю" - тричі Хаха... Дружина засіче і розкусить що до чого швидше, ніж він подумати зможе. Хоч виду благовірна і не подасть...
Все...я вирішила...Нікуди я не йду! Не люблю виглядати по дурному у тій чи іншій ситуації...і інших не хочу ставити в таку ж ситуацію...
Мудро. Це додає вам честі, хоч і відбирає у нас задоволення посмакувати історію.
В сім"ю не пхайтеся, ну його нафіх... Як вже дуже припече комусь з двох, то можна в стрибках в гречку на стороні повправлятися. Так навіть цікавіше.
Mavpysuk
10.10.2008, 19:44
Мені про роботу треба думати, а не про те чи йти в гості чи ні...Його діло запропонувати, а моє відмовитися...Так і зробила...
Все...я вирішила...Нікуди я не йду!
Колись випадково зустрінетесь з ним і його сім"єю на вулиці і познайомитесь, а інакші варіанти...Словом, правильно ви вирішили. :girl_bye:
Сьогодні заскочила на роботу. Я і так люблю на роботу ходити, а підчас відпустки заскочити двічі приємно. Відвідала купу своїх колег, знайомих, товаришів etc. Написала заяву на продовження відпустки і ще цілісінький тиждень маю для того, щоб реалізовувати всі намічені плани. Сподіваюсь, що я незмарную час і мені все вдасться.
Повертаючись з роботи поспацерувала через парк, пошелестіла листям під ногами, послухала тишу...
Потім зайшла в перукарню - покращила собі настрій. Моя цікавська Аня на питання, як тобі подобається мамине волоссячко запитала: "а як ти змогла собі таке зробити? файне:good:" :)))
Mavpysuk
10.10.2008, 19:54
В сім"ю не пхайтеся, ну його нафіх... Як вже дуже припече комусь з двох, то можна в стрибках в гречку на стороні повправлятися. Так навіть цікавіше.
В гречку...з ним????? Мені навіть в голову думки такі не приходили...шо було то було і пройшло... А ще особисто для мене сімя- це святе...
хоч і відбирає у нас задоволення посмакувати історію.
На форумі багато чого цікавішого ніж дана ситуація...
Liliyah Romanova
10.10.2008, 19:58
Мені навіть в голову думки такі не приходили...
Нічого, зате Самойловичеві приходили... :))))
Mavpysuk
10.10.2008, 19:59
Нічого, зате Самойловичеві приходили...
ну цевже справа кожної людини особисто.....
А я вам трішки заздрютак я не в живу дивилась а всього лиш в записі...:(
якби на живо дивилася б я напевно...сама собі б позаздрила:))):)))
- Мавпусик, це - моя дружина.
Дружнє потискання рук. мені колишній чоловік раніше таке часто влаштовував...
майже всіх його попередніх...знала особисто...
кого не знала-познайомив...акцентуючи...
навіть на нашій розписці (де було 2,5 людини) була одна...бо тіпа подруга....:pardon:
нещодавно познайомив зі своєю теперішньою дівчиною...:greeting:
бо дуже хтів щоб ми були знайомі і дружили....:crazyman:
щось мені підказує що я правильно зробила що...розлучилась з ним-краще спостерігати за нима всіма збоку;)
Liliyah Romanova
11.10.2008, 01:06
От... Давно мене так не нудило. І навіть не знаю від чого. Ніби й не їла ніц нині...
Якої мари мене на той банановий кекс, що співпрацівниця принесла, потягло...
То жах просто...
Мою статтю в газеті опублікували! Так приємно.Писала про концерт однієї рок групи , що нещодавно виступала у Кіровограді.Вчора була презентація цієї газети ..Спочатку у клубі, потім у нічному клубі продовження було, ще й сьогодні третя заключна частина.Багато знайомств, багато вражень.Приїхала додому, а в нас гості - дядько з жінкою приїхали з херсонщини.Насміялися...вони такі прикольні.
А ще я насолоджуюсь погодою і осінню....Не знаю чому, але здається, що ми з нею схожі характерами:)
Liliyah Romanova
11.10.2008, 01:58
І чим таке лікувати? П'ю гарячий чай... І далі зле... :bad::bad::bad:
Пропонують горілку. Не хочу. :cry:
Пропонують горілку. Не хочу.
горівка найліпші ліки!
Маруся-мама
11.10.2008, 04:03
Я б також не проти знати, де ж воно онтаке є.
Нині сперечалась довго про те що не всі хлопи зволочі, що є на світі любов і що я її вартую. Мені було сказано, що шкода що така доросла виросла а дурна як чіпка. Абідна, да.:cry::cry::cry::cry:
Liliyah Romanova
11.10.2008, 05:25
горівка найліпші ліки!
Нє, активоване вугілля краще. :)))
Мені було сказано, що шкода що така доросла виросла а дурна як чіпка.
Кобіто, ти чо ся мучиш чужими проблемами???
Ну, не мав хтось любові й вважає, що таки цілком ніхто її не мати не повинен. А ти тут до чого???
Все в тебе буде. Тільки почни слухати Бога в собі, а не нещасливих людей біля себе.
ЛЮБОВ Є! ТИ маєш на неї право! Повір у це!
Як не повіриш, то як вона може до тебе прийти???
ВІР І БУДЕ!
Нє, активоване вугілля краще. може закладемося? ;)
Mavpysuk
11.10.2008, 10:21
Я сьогодні присвячу свій день навчанню...Як це важко міняти роботу, коли тобі все чуже і не знайоме...Маю 2 дні, щоб підтягнути знання...
Полковник
11.10.2008, 10:33
Я сьогодні присвячу свій день навчанню...Як це важко міняти роботу, коли тобі все чуже і не знайоме...Маю 2 дні, щоб підтягнути знання...
Уверен.
У Вас ВСЁ получиться!
горівка найліпші ліки!
Нє, активоване вугілля краще.
Горівка ліпше до, а активоване вугілля після :))) отруєння. А ще краще - слабкий розчин перманганату калію. Випив три літри залпом і все як руков відняло ;)
Mavpysuk
11.10.2008, 21:43
Щойно бачила свого коханого....Він дав вигляд, що мене не бачить...ну це його справа...Я б з задоволенням привіталася і поговорила...І після цього він буде говорити, що хоче щоб ми були друзями???Які друзі, якщо навіть не привітався...
Boris_Kiev
11.10.2008, 21:48
Назбирали купу грибів. Бабки, польські, "моховички".
А приятель-художник збирав мухомори - каже, що для натюрмортів.
Втім, то не моя справа. :)
Маруся-мама
11.10.2008, 22:05
горівка найліпші ліки!
з сіллю!
Так мене мій вуйко лікував, бо казав що свиням помагає, той мені поможе :mocking::mocking:
Кобіто, ти чо ся мучиш чужими проблемами???
Ну, не мав хтось любові й вважає, що таки цілком ніхто її не мати не повинен. А ти тут до чого???
Все в тебе буде. Тільки почни слухати Бога в собі, а не нещасливих людей біля себе.
ЛЮБОВ Є! ТИ маєш на неї право! Повір у це!
Як не повіриш, то як вона може до тебе прийти???
ВІР І БУДЕ!
Вчора вночі виплакала карі очі, що аж серце кололо. Було шкода дітей, бо вони себе звинувачують у тому що тато їх залишив. Пояснюю, що то ніц не має до діла з вами, а вони мені а чому? А він казав що захворів бо ми його не слухали.
А в світле майбутнє Я вірю! Люблю, надіюсь і вірю. Колись тому всьому прийде кінець і засяє яскраве сонечко! :greeting:
... відняло ...
Ключове слово :pardon::))))
Mavpysuk
11.10.2008, 22:10
Сьогодні перший раз за місяць "вийшла в люди"....Прогулялася центром чудового і рідного міста Лева...Посиділа в кавярні "Під синьою пляшечкою"...Згадала все добре,що в ній було... причому навіть сльозинка не пролилася... приємно було там посидіти...атмосфера хороша і тепла...Навіть офіціантка помітила, що я в компанії не тої людини, з якою я завжди відвідувала цей заклад...
Маруся-мама
11.10.2008, 22:17
Але всетаки дякую Богу за те що моя сестра не така як моя мама. Вона мене всіляко підтримує і розуміє. Я в ній помилилась, бо думала потягне за мамою як завжди, а тут вона мене приємно здивувала. УРЯ!!! Всетаки легше коли є підтримка не лише зі сторони, а й від рідних людей.
Сьогодні перший раз за місяць "вийшла в люди"....Прогулялася центром чудового і рідного міста Лева...Посиділа в кавярні "Під синьою пляшечкою"...Згадала все добре,що в ній було... причому навіть сльозинка не пролилася... приємно було там посидіти...атмосфера хороша і тепла...Навіть офіціантка помітила, що я в компанії не тої людини, з якою я завжди відвідувала цей заклад...
Клин клином?
Ой... день був такий... весь час щось, кудись... Вчора повністю заверстала свою першу газету! Майже вийшло! Вчуся далі :)
Boris_Kiev
11.10.2008, 23:56
...Дістав у лісі старенький дволітровий термос і згадав, що то - власне не мій, а Бухгалтера. Він його забув у машині під час патрулювання (Нічна Варта-2004). Кілька разів нагадував йому - забери! - але він так і не забрав.
Де ти, Олег Петрович ?
В листопаді бійці знову зберуться на традиційну зустріч, а ти зовсім зник з нашого горизонту !
Сашко розповість в деталях про історію з ВІП-літаками (він довго працював у тому авіапідприємстві), Командор дасть абсолютно точний прогноз на розвиток подій. Тільки би не перепити, як минулого року...
На мобілці дружини (там неміряно пам"яті) випадково залишилися відеокадри, як ми "гуляли" торік у кнайпі на Великій Житомирській. І куплені в той день (рік тому) талони на тролейбус досі лежать невикористані. :)
Чомусь пробило на такий потік свідомості...
мала прекрасний день. їздила в гості до друга. годували білочок в парку, потім їздила до брата та його нареченої - в нову квартиру. класно посиділи,поспілкувались.
я дуже застудилась. підхопила,мабуть, застуду у когось з ЛФ-івських дівчат:)
спостереження таке сьогодні(чи вже вчора):): Мих мав аватар з котом да Вінчі. тепер Мах має такий самий. це якась "нікова" закономірність?:)
спостереження таке сьогодні(чи вже вчора): Мих мав аватар з котом да Вінчі. тепер Мах має такий самий. це якась "нікова" закономірність? я то вже давно помітила...але ніяк не наважувалась спитати...
я думаю що і один і другий то всьо той самий МИХ...:)))
спитаєте чому?
та бо мих мастак шифруватися:))):)))
Liliyah Romanova
12.10.2008, 04:43
я думаю що і один і другий то всьо той самий МИХ...
Нє, у миха колись була Іра клоном. :)))
levandivka
12.10.2008, 10:05
Мих мав аватар з котом да Вінчі. тепер Мах має такий самий. це якась "нікова" закономірність?
Версія: то еволюція..?
Очікуємо Наха.
я то вже давно помітила...але ніяк не наважувалась спитати...
я думаю що і один і другий то всьо той самий МИХ...
спитаєте чому?
та бо мих мастак шифруватися
Лулу, не видавайте мене. Хай думають що хочуть, ми ж то з вами знаємо....
Mavpysuk
12.10.2008, 10:28
Неділя...а у мене ніби вихідний і одночасно ні...Вихідний - бо не треба йти на роботу, не вихідний - бо роботу взяла додому...
levandivka
12.10.2008, 11:10
ми ж то з вами знаємо....
Що знають двоє... (с) :)))
як класно зустріти старого друга і захопитись його роботою як і він твоєю!:blush:
як неприємно зустріти давнього неприятеля...:bad:
але класно вже бути незалежним від нього!
або й навіть мати підстави показати що ти таки зайняв те місце в житті якого вартий...!!!!
а не те що пропонував то неприятель....
і...просто поїхати ДОДОМУ!:tongue::tongue::tongue:
Весь день хочу спати... Засинаю на ходу, а ще стільки всього треба зробити
Версія: то еволюція..?
Очікуємо Наха.
Афтар жжот нипадецки ))
Вообще то при сочинении ника имелось в виду что Max типа английскою (x = ks), ибо меня Максим зовут ))))
Сьогодні просто суперовий день! :good:
Були сьогодні в Умані, весь день там гуляли в парку! Яка там краса!!!! :girl_in_dreams:
Приїхали дуже змучені, але неймовірно задоволені та щасливі :girl_claping:
Mavpysuk
12.10.2008, 20:57
Сьогодні знову його бачила...і здається, що навіть почула привіт в свою сторону...Боже, допоможи набратися накінець якоїсь байдужості до цієї людини....
Тут чи у Дівочих посиденьках у когось з дівчат класний підпис - І все на світі треба пережити, і кожен фініш - це, по суті, старт... :good: Взяла його собі за девіз по життю і Вам, люба, раджу зробити те саме
Яська Березнева
12.10.2008, 23:33
Тут чи у Дівочих посиденьках у когось з дівчат класний підпис - І все на світі треба пережити, і кожен фініш - це, по суті, старт... Взяла його собі за девіз по життю і Вам, люба, раджу зробити те саме
Це в мене такий у Дівочих посиденьках! Даю його продовження: і наперед не треба ворожити, і за минулим плакати не варт. Це - перша строфа з вірша Ліни Костенко, це моя улюблена поетеса. А ще в неї є таке: я вибрала долю собі сама, і що зі мною не станеться - у мене жодних претензій нема до Долі, моєї обраниці.
nirvanka
13.10.2008, 00:02
От як буває - сниться тобі місце, потім знаходиш його випадково на фотках і дізнаєшся, що воно знаходиться в місці, де живеш. Відчуваєш, що просто мусиш його відвідати. Чекаєш осені, бо воно краще восени виглядає. І тут приходить осінь і не дає тобі його відвідати!
Сьогодні я проспала похід на старий єврейський цвинтар, то пішли ми в Аеропорт. На жаль, великих літаків не побачили, але було дуже багато малих приватних літаків, які вилітали що5хв з аеропорту. А також літали літаки, з яких стрибали парашутисти. І все це на фоні західного сонця, неймовірно красиво! :)
Тепер мене перехоплюють відчуття свободи, простору.. Файно :)
Liliyah Romanova
13.10.2008, 05:58
А мені так сподобалося тицяти пальцем у мапу...
Я нині знайшла водоспад, навіть не годину їзді з Оттави. Так мріяла, що погуляю, нафотографуюся... А моє чудо мале у воду впало і прогулянка раптово скінчилася, навіть годину не протривавши. :unknown:
Ну, нічого. Тепер сиджу і планую на завтра мандрівку до Монреалю. Підемо до закритого зоологічно-ботанічного парку. Там хоч нема, де у воду впасти. :))) Думаю, Даркові сподобається. А я знову втомлена піду на роботу після вихідних. Принаймні працювати треба буде лише 4 дні. :)))
Маруся-мама
13.10.2008, 06:17
У мене був день при кухні і гостях. Наготувала багато смачненьких страв і ми їх гарно поїли. Все пройшло дуже гарно, спокійно і навіть без думок про минуле чи а могло бути інакше. Дуже дякую Богові за те що в момент перетрубацій є на кого опертись, є поміч яка нам так необхідна.
На завтра дідо запланував поїздку з внуком за грибами. Подивимось що з того вийде. А дівчатка з мамою напевне будуть займатись міліканським спортом - шопіньґ. Треба нам дівчатам купити нові мешти, бо з вівтірка зимова шкільна форма має одягатись. Доживемо до завтра і побачимо що буде. :)
і наперед не треба ворожити, і за минулим плакати не варт.
Абсолютна правда!!! Треба і мені якось перечитати Ліну Костенко. Дякую, Ясю, за ці строфи :)
Mavpysuk
13.10.2008, 08:17
В мене на роботі сьогодні важливий день - екзамен після стажування...Хвилююся страшенно, як то воно буде...Але ці 2 вихідні дні я сумлінно вчилася, сподіваюся, що це не пройде безрезультатно...А ще сталася подія, яка мене надихнула інтузіазмом....Ввечері прийду і все розповім....Якщо тут не буде допису, то шукайте у темі "Просто сьогодні мені гірше всіх...."...всяке ж може бути...
Яська Березнева
13.10.2008, 08:24
Абсолютна правда!!! Треба і мені якось перечитати Ліну Костенко. Дякую, Ясю, за ці строфи :)
І ще дві строфи з її вірша "Коректна ода ворогам" (теж дуже влучно сказано, я вважаю):
Спасибі й вам, що ви не м"якуші.
Дрібнота буть не годна ворогами.
Якщо я маю біцепси душі -
то в результаті сутичок із вами.
Отож хвала вам!
Бережіть снагу.
І чемно попередить вас дозвольте:
якщо мене ви й зігнете в дугу,
то ця дуга, напевно, буде вольтова.:)
Маруся-мама
13.10.2008, 18:30
Мене тут дітиска роздирають в різні сторони, кожен хоче кусочок мами. А мама тішиться ружами які щойно мені принесли - подарунок від Романових. (Лільки, тобто) Так приємно:give_rose::give_rose::give_rose:. Дякую!!! :greeting::greeting::greeting::greeting:
Тепер он відганяю дівок від квітів, бо кожна хоче собі квіточку. А я казю - то мамине, ані руш.:nea:
Mavpysuk
13.10.2008, 18:36
Обіцяла, що напишу сьогодні сюди, якщо день пройде добре...Пройшов, склала екзамен (не на пятірку звичайно, але прохідний бал набрала)...Тепер я офіційно працюю...Зараз не можу поділити почуття радості і якогось шоку, що я все таки це зробила!!!!!!!!!:greeting::greeting::greeting:
а я все хворію. очі заплили, бо нежить не минається. чхаю, дихати важко. смаку майже не відчуваю. вуха теж періодично закладає. зате горло не болить :) лікуюсь. вилікуюсь. до середи вже маю бути хороша. саме повернеться одна гарна людина з відрядження зі Львова, куди виїжджає сьогодні робити фоторепортаж про "Криївку".
а до п"ятниці маю навіть не згадати про те, що хворіла, бо ж у п"ятницю їду до Чернівців на 2 дні.
в універ не пішла - і добре. я не прийшла, і викладачка не прийшла. я оце сиджу вдома вчусь, роблю індивідуальні практичні завдання і слухаю старих-добрих ОЕ)...
а я все хворію. очі заплили, бо нежить не минається. чхаю, дихати важко. смаку майже не відчуваю. вуха теж періодично закладає. зате горло не болить
Як мені це знайоме:)
видужуй скоріше, маюнко!:)
Яська Березнева
13.10.2008, 22:43
А мені сьогодні зуб мудрості вирвали. Вже давно треба було, та все відкладала похід до лікаря, а тут на роботі сьогодні розболівся, аж півголови пульсує. Я після роботи бігом до лікаря, цюк - і все! І вже не мучуся. Лікар казав, коли все загоїться, прийти і вирвати ще з протилежного боку. Обидва нікудишні:unknown: Чула, що у Франції зуби мудрості видаляють, як тільки вони виростають, бо псуються дуже швидко:unknown:
ЗОЛОТИЙ ЛЕВ!!!!!!!!!
ходжу...дивлюсь...і думаю..
о небеса зробіть так щоб ми
НЕ ГРАЛИ ТОГО ДИБІЛЬНОГО ЗАХАРА БЕРКУТА НА ЗОЛОТОМУ ЛЕВІ
бо мені вже соромно:cry::(:cry::(:cry::(:cry:
Маруся-мама
14.10.2008, 04:36
Після того як потішилась квітами, тато приїхав з маґазину і запацькав машину плитами. Мама вирішила що машину треба накінецьто помити. Озброївшись пилісосом, відром з водою, рулоном паперових рушників, губкою і викруткою - ми всі дружно мили машину 4 години. Ми її розібрали майже по шурубчиках і все вимили і пилісосили. Людоньки, я більше дітям ніколи не дам ніякого крекера в машині їсти. ;)
Mavpysuk
14.10.2008, 08:57
А в мене сьогодні перший день на роботі як офіційного працівника....Щаслива!!!!!!! Поки що правда тільки від роботи...але вірю, що все попереду!!!
Давно не читала цю гілочку....заскучилась за вами...
Давно не читала цю гілочку....заскучилась за вами...
навзаєм:) сьогодні почуваюсь краще. настрій бойовий. вчусь. вдається. п"ю чай липовий. слухаю то блюз, то класику.
вночі наснилась Нірванка - вона квіточки збирала в полі :)
Яська Березнева
14.10.2008, 21:12
А в мене сьогодні перший день на роботі як офіційного працівника....Щаслива!!!!!!! Поки що правда тільки від роботи...але вірю, що все попереду!!!
Природа не терпить порожнечі. Щось пішло (точніше, пішов) - навзамін щось прийшло (на звільнене ним місце "прийшла" робота). І хто знає, може, на новому робочому місці Ви познайомитеся з симпатичним співробітником, і буде у Вас і нова симпатія, і нова дружба, яка потім переросте у щось більше;), і все буде ОК! Життя триває!:good:
Маруся-мама
14.10.2008, 21:17
А у мене тут веселий день. Іменини. Сестра забігала - посиділи, попили чаю з тортиком (недоїдки доїдаємо:))) ) поговорили, нареготались. А племінниця на етикетці з Хреновим Майонезом Обаму знайшла.:pardon:
http://www.zakuson.ca/pictures/products/8.jpg
Америка розважається, одним словом.:))))
Але он що я не люблю, то це підлих хлопів. Фе :bad:
Mavpysuk
14.10.2008, 22:51
Прийшла додому така замучена, що сіла на диван і просто посиділа годину, щоб прийти до себе....Купа нової інформації, робота в цьому напрямку для мене зовсім нова...все починаю з нуля...важко...дуже....але цікаво...Працювати на даній роботі - моя мета, і з нею я обовязково повинна справитися, долаючи різні перешкоди...і я це зроблю...
та ну його!
небеса щось не рухаються і беркута:bad: ще ніхто не відміняв:(:cry:
ну і опозорюсь на фесті ну і шо...а виходу ніби й нема...:cry:
хіба дівок випустити топлєс (мавок)
монголу травку засунутив замість тіпа кальяна
а мені з максіком лупити по засосах (особливо на сценах монологів захара беркута)
а моє ангелятко говірко отримало першого малюнка:greeting:
а одна дівчинка послухавши передачу попросила маму ЩЕ!!!!!!!
я вся в чувствах-:cry::blush::)))
а виходу ніби й нема...
хіба дівок випустити топлєс (мавок)
буває, що й голі мавки не допомагають, коли в актора настрою нема, чи бажання грати роль. це ж все відчутно.
і чим та вистава така вже погана, може б Ви внесли якусь малу імпровізацію, якийсь натиск, агресивність в свою роль? або в роль Максіка, а хто це такий , до речі ? :)
або в роль Максіка, а хто це такий , до речі ?ЯК ХТО???????????
не заставляйте мене примушувати вас перечитувати сей гєніятєльний твір!
от перечитаєте...(перших 10-30 сторінок)
і всі питання та пропозиції...відпадуть само собою;)
так є!:greeting:
Яська Березнева
15.10.2008, 09:50
і я це зроблю...
Ні! Тільки так: І Я ЦЕ ЗРОБЛЮ!!!
мабуть мені треба було написати в гілку "мені сьогодні гірше всіх", але мені не тільки сьогодні, вже місяць без роботи і з кожним днем все гірше, гірше:cry: А зараз взагалі хочеться ридати:(((( і нема на то ради....
мабуть мені треба було написати в гілку "мені сьогодні гірше всіх", але мені не тільки сьогодні, вже місяць без роботи і з кожним днем все гірше, гірше А зараз взагалі хочеться ридати((( і нема на то ради....
Ех,як я Вас розумію..а я хоч з роботою.але я її ненавиджу..сиджу і ридаю..дістали...:girl_cray::girl_cray::girl_cray: :girl_cray::girl_cray:
була на ТАКІЙ виставі що досі сльози котяться...морозить...і взагалі...
люблю театр!
але чьо я в такому класному не граю?
і завтра коли мої друзяки і однолітки з інших театрів гратимуть щось людське....я-позоритимусь...:(
nirvanka
16.10.2008, 02:22
і завтра коли мої друзяки і однолітки з інших театрів гратимуть щось людське....я-позоритимусь...
А накласти грим так, щоб не впізнали, не вийде?
Ага, зробити як на аватарці :)
Mavpysuk
16.10.2008, 09:30
Як добре, що вже наближається закінчення трудового тижня...
Як добре, що вже наближається закінчення трудового тижня... у кого як.... :)
у мене, наприклад, зовсім не наближається...
замовниця в черговий раз, коли замовлення уже фактично виконане на 99% "попросила" "доробити" "таку штучку"..... :wacko1:
на моє просте питання, що для неї важливіше процес чи результат -- влаштувала шкандаль, і "вказала мені моє місце".... :)))
свята наївність....
В мене знову все класно. Їздив з дружиною на підпеньки, отримав масу задоволення від збирання. В лісі красота.
Boris_Kiev
16.10.2008, 23:26
Нудно було на роботі, хотілося провітритися. Пішов до старого кореша - лікаря-уролога, порадитися, як то краще нажухати страхову компанію. А кореш як раз облаштовує новий приватний кабінет. Лається - купив апарат УЗІ, що підключається до компа, а фахівець-інсталятор не їде.
Запропонував мені спробувати розібратися з підключенням. Ось ніби програма побачила датчик.
- Давай - каже - на тобі спробуємо!
Я боязливо запитую - де і як ?
Він сміється - "саме туди - з базеліном!" :)
- Ні - давай краще на тобі випробуємо!
- А ти ж не зможеш вставити!
- А ти сестричку попроси!
Так за хохмочками прийшов немолодий фахівець. Перевірив - усе правильно!
Лікар умовив фахівця (...). Я вийшов. Потім і фахівець вийшов - мені здалося - дуже задоволений. :)
Сьогодні було останнє заняття з водіння. Завтра екзамен. А я...посиділа в сестри в майстерні, поковирялась в шклячках і оцінила нові роботи, обговорили вічну тему "жінки за кермом", потім побігла на свій лікувальний масаж, після якого блискавично зібралась на форумівку. Коротше, готуюсь до екзамену на повну катушку.:mocking:
Форумівка...форумівка....:crazyman:БУЛО СУПЕР! Познайомилась з тими, кого знала лише заочно по дописах, зустріла тих, кого вже знала і взагалі гарно провела час.
Коза-Дереза така мила, усміхнена енергійна дівчинка!:give_rose: Форумні мамусі дуже файні, а їхні дітки такі солоденькі :girl_tender::). Про форумних татусів не буду навіть починати - їхня відвага (вони були в меншості) граничила з безумством, але дезертирів не було!!! Маладца! :good:
Жаль не було Ромка, але в нього була поважна причина, а от де пропав Лотр_ан? Він ще жодної форумівки не пропускав...стрянноо_О
Словом, було файно!:good:
о!.
щойно притопав додому.
мало пива!!!!!
я би ще пару літрів випив, сорі....................:blush:
я би ще пару літрів випив
монстр :) :)
[Відкрити] [Завантаження]
Параметри
Цитувати вихідний допис
Вимкнути усмішки у тексті
а я випив!!!! врагам на зло!!!!! :cry:
ніхто в мене не віре!!!!
Panadolka
17.10.2008, 01:47
мало пива!!!!!
я би ще пару літрів випив
І мені страшенно хотілося пива, а моє мацьопство мені не давало! Певно татко йому сказав, щоб за мамою слідкував :)
Але ми з мамату по бакальчику потягнули, поки наші дітки забавилися! Файно було, тільки....мало :)
черговий раз вилетів місточок....
і не питайте більше нічого про мій настрій....:cry:
а я випив!!!! врагам на зло!!!!!
ніхто в мене не віре!!!!
Пупере, ви забули про мене... ! Не знаю, як інші, а я вірю у вас, так що краще не пийте !:drinks:
Пупере, ви забули про мене... ! Не знаю, як інші, а я вірю у вас, так що краще не пийте ! вірити треба в Бога, а не в пупера.. :)
черговий раз вилетів місточок....
і не питайте більше нічого про мій настрій....
Це не є причина для смутку. Дехто кілька раз на день протезу витягає і вставляє і живе, не то що у вас. Ну вилетіла, ну ї що ? Поставите і все буде окей. Місточок - це не протеза.
вірити треба в Бога, а не в пупера..
Це просто різні віри. Я вірю у вас, як у вольового чоловіка, а не як в Бога. Мені подобається ваша тверда позиція, яка важко змінити. Зате. якщо колись і поміняєте її, то це вже буде свідомо і переконливо. Зараз ви формуєте своє " Я ".:scratch_one-s_head:
У Пупер вже сформоване "Я":)
переконати його в чомусь..то треба дуууже постаратись...і навряд чи вийде:)))
А у мене на наступну п"ятницю білети у Львів!!!!!
От не стрималась..треба було мовчати, бо ще наврочу:)
А у мене на наступну п"ятницю білети у Львів!!!!!
Форумівка назріває... :) ;)
Здала в МРЕУ екзамен. Ввечері отримаю права. Завтра на Ужгород і Мукачево. В понеділок на роботу. Ось так "коратка а главнам" :)
Форумівка назріває.
Дуже хочу з усіма зустрітись, але часу дуже мало...та й чи відпустить милий ?:)
Поки що нічого обіцяти не буду:)
Здала в МРЕУ екзамен. Ввечері отримаю права
Вітаю...:blush:
молодчинка:good:
Маруся-мама
17.10.2008, 19:52
Ой, щойно по-радії почула уривок пісні Алєгрової
Прівєт Андрєй, прівєт Андрєй, ану обнімі мєня скорєй...
малом з крісла не впала. Треба буде собі скачати і вивчити на паміть, ну бо як не як штани мают прилетіти до гАмерики в суботу.:)))):)))):))))
Хворію... замерзла, як цуцик. Вже вбрана в двох светерах, треба буде зараз рейтузи натягати. В хаті опалювання гайцує на всі сто а я змерзла але настій файний.:tongue:
о!.
щойно притопав додому.
мало пива!!!!!
я би ще пару літрів випив, сорі....................:blush:
друге дихання відкрилось:mocking:
Дома включили опалення, дуже жарко, відкрила вікно... І без нього погано, і з ним того... не дуже
Вітаю...
Дякую, Надійко! :)
Це не є причина для смутку. Дехто кілька раз на день протезу витягає і вставляє і живе, не то що у вас. Ну вилетіла, ну ї що ? Поставите і все буде окей. Місточок - це не протеза.ага тільки тим людям рази так в три більше років.....
а в мене....вже давним давно-пластмаса...:(
і коли воно отак при людях....неприємно:cry:
.неприємно
:kiss3: фсьо буде гуд!:pull-pigtails: не переживайте - ніхто не помітив :ninja:
:kiss3: фсьо буде гуд!:pull-pigtails: не переживайте - ніхто не помітив :ninja:
та лікар тимчасово поставив...
а з понеділка несподівані бюджетні розходи почнуться...тре переробляти...
я і зуби...ця історія триватиме вічно:cry:
мабуть якщо зібрати всі гроші які я потратила на зуби за своє життя...і докласти трохи тих що колишній потратив поки ми були разом на свої (ми двоє були такі талановиті зубастіки) то можна би було...
зробити нормальний ремонт вдома....
а так...стіни сипляться...містки вилітають...:bad:
Mavpysuk
18.10.2008, 20:47
Мій звичний день був якимось не звичним...якась я сьогодні розгублена була...хотіла щось в хаті зробити - то мене і робота не чіплялася...мабуть ледача просто :)
Включили опалення - то я нарешті поклеїла шпалери у кімнаті, вчора купила нові меблі, сьогодні привезли, завтра гардину повішу та поличку нову :) Який я молодець :)
Полковник
18.10.2008, 21:18
вчора купила нові меблі, сьогодні привезли,
Как-то СКОРЕНЬКО всё там у Вас в Харькове.
Я диван месяца 2 ждал, вспоминается.
Дык... склад рядом с магазином, в наличие было. Причем мы прибежали с братом в магазин минут за 20 до закрытия, выбрали, побежали на склад узнали есть ли нужный цвет, вернулись в магазин... и они еще вежливо ждали пока я решусь на покупку :) Вышли мы из магазина через 15 минут после закрытия :) Магазин не крутой, мебель наша, украинская, очень хорошая. Это уже не первая моя покупка там :)
цілу ніч домахували маніяки...(так я маю таких потенційних козлів вже кілька місяців)
просто спочатку вони дзвонили на домашній...
я його десь на місяць була відключила...
потім увімкнула і більше ніхто не дзвонив зате почались мобільні репресії
щоночі між 1 і 5 годинами-телефонічне наярювання...
ну в мобілці поставила безшумний дзвінок на той номер...правда ті казли мудрі і номери міняють-то вони автоматом потрапляють в безшумну групу...
а от цієї ночі той нелюд почав наярювати на домашній
я спала і зі сну кілька разів зняла слухавку....
на 4 раз до мене дійшло і я вимкнула домашній
а будильник на ньому дзвонить тільки за умови вімкнення
і шо
я не виспалась
проспала
вдома ніц не зробила
цілий день репєтірувала
через то не піщла на виставу узбекистанського театру
а під вечір розвезло-катастрофічно
от доп"ю фармацитрон допишу допис
і в люлю
ну й деньок видався...точніше доба:(
хто має бажання когось послати дзвоніть на цей номер 80392970248 і не соромтесь! чесно а то мене вже замучили! нині вже 8 пропущених....
тільки дзвоніть з невідомого номеру щоб потім вас не діставали!
Маруся-мама
19.10.2008, 02:56
Десь в небі зараз кружляє руплян і скоро сяде в новім йорку в аеропорті JFK а на борту рупляна мої законні штани. Он тіко вони законні і більше ніц. Вони навіть мені не сказали відкрито що прилітають і передали через треті руки. Фе.
Нехай ті штани десь собі ночують чи то на Манхатані чи то в Брукліні. Але як штани мали кому йому нарадити зірватись на родіну то знайдуть штани де і заночувати.
І босс щось вчора тріпався як шмата на вірту. Чого воно хоче? Може ся хоче збути мене?
Настрій щось незрозумілий. Дітиска хату перевертають а я голос втратила і навіть гаркнути не можу.
Нехай ті штани десь собі ночують чи то на Манхатані чи то в Брукліні. Але як штани мали кому йому нарадити зірватись на родіну то знайдуть штани де і заночувати.
.
Думаю , що Ваші штани десь на Пєтій авеню , коло Центрального парку , в дорогому кондомініумі на востатному поверсі-пентгаузі ночуют.
Mavpysuk
19.10.2008, 09:27
А я сьогодні йду в Оперний театр...на балет...правда ще не знаю, який саме, бо квитки взяла коліжанка....каже сюрприз:clapping:
нині закінчуються театральні шешори....тобто золотий лев....
стільки побачено....
скільки пропущено....
скільки розчарувань...
зовсім трохи захоплень і надія на те що непобачене теж їх викликало б...
скільки сказано...
скільки випито...
скільки ще?
хто має бажання когось послати дзвоніть на цей номер 80392970248 і не соромтесь!
Може краще подзвонити операторові моб. зв"язку хай заблокує цей номер і спокій.
Mavpysuk
19.10.2008, 14:59
Щойно повернулася додому після балету... "Камелія"...Я просто в захваті...Інколи з звичного і буденного варто переключитися на щось духовно високе...
А у мене вчорашній деньпройшов....ну пройшов, то й пройшов.Гостей не було -у країні фінансова криза і у нас у сім"ї теж:)Святковий стіл, торт....вітання ві друзів, коханого, його сім"ї.
Ходили з сестрою в жудожку(художня школа), викладач запросив:)Намалював на нас шаржі.Сестра залишилась не задоволена, бо мені бвльше уваги приділяли..ревнує..буває:)Так дивно, що у школу ходять дорослі люди,малюють якісь кола, ну як малі діти, чесне слово.Хочуть навчитися малювати, щоб у себе в квартирі повісити свій витвір мистецтва. а потім хизуватися пред знайомими.:)
Вчора вирішили поїхати до моїх батьків в Бережани.Дорога просто чудова,люблю таку золоту осінь,а ще більше люблю дорогу в таку погоду.Коли збирались,то я бовкнула чоловікові,що беру водійські права(ну так,про всяк випадок),вийшовши з будинку і посадивши дітей в машину,чоловік протягнув мені ключі,сів на пасажирське крісло і сказав:
-Поїхали о_О !
Все було чудово,дідусь та бабуся тішилися внуками,а я з чоловіком -маминими смаколиками :greeting:.
Сьогодні вранці подзвонили свекруха,що їй погано (в неї хворе серце),ми зірвались і поїхали до Львова.Виявились,що тривога була марною :nea:(підскочив тиск),але перехвилювались ми добряче.
Ось такі були вихідні .
Ось і закінчились вихідні. Закарпаття і Карпати у таку погоду це щось! Краса неймовірна. На перевалі дух перехопило. Так гарно! Гори такі різнокольорові, а небо...
Діти на диво були такі слухняні, майже не скиглили - тільки питали чи вже приїхали :) кожних 10 хв.
Прогулялись Ужгородом, нажаль у Мукачівський замок не потрапили - дітки помучились і заснули, шкода було будити і витягати з авто на екскурсію. Зате буде нагода ще раз поїхати в ті краї.
А я з своєю старшою донечкою і ще з такими ж трьома мамцями ходили в цирк. Сиділи в першому ряді вперше. Від вистави ми просто в захваті, особливо від слонів. Що тих тварин можна навчити, то це треба бачити. До речі, сьогодні це вже остання вистава. А з 1.11. почитається цирк на льоду. Звучить привабливо, чи не так. Якщо хтось піде, то прошу написати відгуки. Я б теж була не проти на таке подивитись, але у звязку з КРИЗОЮ в країні і ще в декого, не знаю, чи вийде.
Ось і закінчились вихідні. Закарпаття і Карпати у таку погоду це щось! Краса неймовірна. На перевалі дух перехопило. Так гарно! Гори такі різнокольорові, а небо...
Діти на диво були такі слухняні, майже не скиглили - тільки питали чи вже приїхали кожних 10 хв.
Прогулялись Ужгородом, нажаль у Мукачівський замок не потрапили - дітки помучились і заснули, шкода було будити і витягати з авто на екскурсію. Зате буде нагода ще раз поїхати в ті краї.
А я був минулої неділі... краса, дійсно....
цілу ніч домахували маніяки...(так я маю таких потенційних козлів вже кілька місяців)
я в шоці :eek:
може в міліцію звернутись? вони по номеру можуть вичислити, кажуть.
і що їм від вас треба?
Десь в небі зараз кружляє руплян і скоро сяде в новім йорку в аеропорті JFK а на борту рупляна мої законні штани. Он тіко вони законні і більше ніц. Вони навіть мені не сказали відкрито що прилітають і передали через треті руки. Фе.
то може криза середнього віку? перебіситься, та й заспокоїться...
А у мене вчорашній деньпройшов....ну пройшов, то й пройшов.Гостей не було -у країні фінансова криза і у нас у сім"ї тежСвятковий стіл, торт....вітання ві друзів, коханого, його сім"ї.
ви хочете сказати, що мали уродини? соррі, якщо пропустила. бо мало часу тепер маю на форум, то й не в курсі подій...
Вітаю! виходить ви "терези", як і я... люблю цей знак зодіаку! :)
побажайте собі від мене чого не вистачає. :)
Samojlovu4
19.10.2008, 23:28
А що, є вже такий сервіс?! Я б своїй тещо номер на збитки заблокував.
Я звичайно не цілком по курсах в нинішніх розкладах, але не думаю, що то так легко. З якої би то статі оператор чийсь номер блокував і на яких підставах?!
Хіба би лулу якісь крюки в обласній прокуратурі мала...
nirvanka
19.10.2008, 23:39
Спина болить, чоловік змусив лежати цілий день в ліжку. Випустив тільки їсти приготувати :). Також були гості - дівчинка, яку на днях фотографувала з хлопцем. Мала вибрати пару фоток, щоб я їх обробила. І в результаті жюрі в складі самої моделі, її хлопця та мого чоловіка перебрали всі фотки з тої фотосесії (а їх було 400..). Йой, вибрали 50 найкращих.. (От так робота і знаходиться..) А ще мене чекають її коліжанки, які на "нашій класі" (польська версія "вконтакті") побачили її фотку і теж собі хочуть фотосесії поробити.. Та дівчина ще й всім порозказувала, що я "крутий фотограф з України" :)) Зробила рекламу, називається :) Ще й переконує мого чоловіка забабахати мені сайт.. Коротше, зробили тут з мене фотографа.. Ну що ж, будемо серйозніше працювати в цьому напрямку, може щось з того вийде :)
Samojlovu4
19.10.2008, 23:44
Спина болить, чоловік змусив лежати цілий день в ліжку. Випустив тільки їсти приготувати
Ого. Медовий рік?! :)
Спина болить, чоловік змусив лежати цілий день в ліжку. Випустив тільки їсти приготувати Гуманіст.:)))):)))):))))
nirvanka
19.10.2008, 23:49
Я звичайно не цілком по курсах в нинішніх розкладах, але не думаю, що то так легко. З якої би то статі оператор чийсь номер блокував і на яких підставах?!
А оператору не все одно? Думаю, що це реально. Йому навіть краще - не буде телефонний маніяк лінію займати.
Мені сьогодні вранці теж хтось дзвонив. Тут взагалі мало хто знає мій моб, раптом три людини + співробітники. Так от дзвонили.. Перший дзвінок збив чоловік, бо думав, що це будильник. Другий був відразу по першому, але з іншого номеру. Хлопець приставився Мареком (що додає ще одну дивну обставину до цього всього, бо на днях ми якраз вибрали це ім'я для сина). Спитав чи зі мною можна побавитись і скільки то коштує. Я в шоці віддала чоловікові телефон і він сказав тому хлопцеві "я тобі звісно співчуваю, що ти не здатен знайти собі кобіти і мусиш платити за задоволення, але ти помилився номером". Розійшлись миром, від чого я в ще більшому шоці! Думала, що в таких ситуаціях є тільки один вихід - "послати далеко далеко".. Хех, "польська культура". От така от історія.
nirvanka
19.10.2008, 23:55
Ого. Медовий рік?!
Хцялабим :). Хоча щось в тому є.. Мій чоловічок ще лінивіший за мене, тому дає мені полінитись, особливо коли хворію :). Але то таке.. хвороби хворобами, а їсти то хочеться :))
Samojlovu4
19.10.2008, 23:59
А оператору не все одно? Думаю, що це реально. Йому навіть краще - не буде телефонний маніяк лінію займати.
Та нє, нірванка, оператору то якраз не все одно. Їх не гребе, маньяк то чи не маньяк - головне, що на сотню в місяць триндить.
Не може оператор заблокувати чийсь номер, бо хтось прийшов і пожалівся. І не хоче. І не має на то права, що найважливіше. Хіба через прокуратуру.
Принаймі раніше так було, як тепер - не знаю.
nirvanka
20.10.2008, 00:19
Та нє, нірванка, оператору то якраз не все одно. Їх не гребе, маньяк то чи не маньяк - головне, що на сотню в місяць триндить.
Не може оператор заблокувати чийсь номер, бо хтось прийшов і пожалівся. І не хоче. І не має на то права, що найважливіше. Хіба через прокуратуру.
Принаймі раніше так було, як тепер - не знаю.
Не так. Мова не про те, щоб заблокувати його зовсім. Цього ясно що ніхто не дасть. Можна заблокувати його дзвінки на вибраний номер, а саме - на номер Лулу. Тобто - до інших він дзвонити зможе. А так як Лулу з ним не говорить, грошей він не тратить, то лише лінію займає.
Я тепер почав пити менше пива , перейшов на вино.
Купив пляшку вина LULU B... і за вечерею її майже випив....
http://s61.radikal.ru/i171/0810/03/e437630b1117.jpg
Яська Березнева
20.10.2008, 17:47
А в мене голова розколюється:girl_sad:Чим би її склеїти:girl_sad:
ви неуважні:)
в тому немає ні найменшого сенсу-купують новий номер!
я ж писала...
ну в мобілці поставила безшумний дзвінок на той номер...правда ті казли мудрі і номери міняють-то вони автоматом потрапляють в безшумну групу...
:bad:
Цитата:
Допис від lulu Переглянути допис
Лулу, а може то ваші фанати?
може в міліцію звернутись? вони по номеру можуть вичислити, кажуть.
і що їм від вас треба? Лулу, а може то ваші фанати? Хіба би лулу якісь крюки в обласній прокуратурі мала...
ну та все дуже просто-це мене домахує дівчина колишнього хлопця теперішньої дівчини мого колишнього чоловіка...:)
так є!
інколи той чувак дзвонить але переважно вона..
чого-бо то два шизофреніка і я не буду переповідати що вони влаштовують моєму колишньому з його дівчиною-то "ні пєром описать ні в сказкє сказать"....
то на довге писання а я не маю сили
во!
а щоб в міліцію-теж цікавились-бо як розумієте триває ж воно довго...
так от-щоб щось доказати там треба ТАКУУУУУ кіпу довідок паперів справок і медичних заключень...
що легше під свою відповідальність дати в писок...
ну от таке може трапитися в будь-який момент якщо мій колишній випадково зустріне тих двох "талантів"...
так шо крюки би мали бути дуже круті бо то ще й всеукраїнський рівень...
таке:)
Купив пляшку вина LULU B... і за вечерею її майже випив....ну-ну....
сказала lulu...b:crazyman:
приїхала з Чернівців, додому - помилась,перодягнулась, побігла в універ. приїхала -а викладачка знов не прийшла. заїхала до мами на роботу, купила з бабусею картоплі на зиму, от сиджу тепер переосмислюю все, що почула та відчула за вихідні:)
ну та все дуже просто-це мене домахує дівчина колишнього хлопця теперішньої дівчини мого колишнього чоловіка...:)
Лулу, я то прочитав і спереду назад і навпаки і так і недогнав.... хто домахує?:crazyman:
Лулу, я то прочитав і спереду назад і навпаки і так і недогнав.... хто домахує?:crazyman:
вам графіком...діаграмою...чи в картінках пояснювати?:)))
і що найдивніше таким самим макаром я не розумію якого милого вони саме МЕНЕ мають домахувати?????
вам графіком...діаграмою...чи в картінках пояснювати?
бажано вж...вж... вживу....
і що найдивніше таким самим макаром я не розумію якого милого вони саме МЕНЕ мають домахувати?????
Ви сі їм просто понравили.
бажано вж...вж... вживу....
всі то чули і бачили і читали?????????????????????????
МИХУ КОЛИ І ДЕ?!!!!!!!!:blush:
Малесенька
20.10.2008, 22:13
ото сиділа і читала розповіді про пологи.... файно так і взагалі дівчата просто молодці
аж самій захотілось сімю, дітей і пильнувати домашне вогнище...
але щож це я...
як то кажуть зарікалася свиня в болото не лізти)))))))))
а сама тепер нюні розпустила, шо мене ніхто не хоче
і взагалі дивний для мене сьогоднішній день.... то пороблено)))))))))
Panadolka
21.10.2008, 00:53
прочитав і спереду назад і навпаки і так і недогнав.... хто домахує?
:D От і я так, сижу читаю, і коми сама розставляю...і далі нічого не розумію....
Маруся-мама
21.10.2008, 01:47
У мене видались цікаві вихідні. Особливо неділя.
Вчора ми зранку поїхали до церкви і мама позакривала хату на всі замки, але я ключа забула в хаті. Після церкви ми під*їжджаємо до хати і бачимо на подвір*я фіртка відкрита. А перед хатою стоять чемодани. Законний явився.
Ну мої всі були дуже в шоці не знали що робити а я їм кажу, а ви поводьтесь якби ніґди ніц. Вас то не стосується, це стосується лише мене і його.
Він до хати зайти не міг, то сидів на подвір*ї. (Треба було його там лишити) але я пожаліла і вийшла до нього, і як на зло малий за мною вибіг і побачив тата. Ну все, тут діти сказали що хочуть до тата, а тато їм зразу розказувати що він їм подарунків-цукорочків привіз.
Потім я з Данилом і його татом поїхала до одного хлопчика на День Народження. Ми там Данилка залишили а самі поїхали в кафе поговорити. Говорили кілька годин, він говорив багато дурниць правда сказав що я на десять років помолоділа...
Потім ввечір порозбирали його подарунки для дітей і для мене.
Ніби все спокійно, але мої мене добивають... він каже що готовий все перекреслити що було і почати заново, вибачався що причинив нам біль... але щось мені ще не грає. Він ще і надалі дивиться в чуже корито і хто що скаже. Мєня тєрзают смутниє сомнєнія...
він говорив багато дурниць правда сказав що я на десять років помолоділа...
Ну це не дурниці....
Мєня тєрзают смутниє сомнєнія...
Не шукайте відповіді на питання вже, час сам покаже, а що дали шанс - правильно зробили.
Вчора нас вітали з ДН у редакції газети...кульки, хлопавки, квіти...Подарунки чисто символічні але такі приємні, а ж=ще стінна газета з побажаннями, коллажем.Дуже було приємно.Посиділи, попили чайку-кави з солодощами, посміялися.
А потім ми з сестричкою вирішили пофотографувати нічне місто, а це було десь годин 10-11.Тільки знайшли місце, досить людне. як підвалило четверо ментів.І почалося....Хто ми , звідки, що робимо. для чого і ....хто нам дозволив!Жах!Такого ми не чекали.Але й вони не знали з ким зв"язалися!:)))))Вони не знають мою сестрицю:))))))Тій палець в рота не клади-відкусить:))Як почала сипати термінами, кодексами, законами....бідні, вони не знали як від неї відчепитись:)))Вже сідаючи в машину, один з них сказав, що ми ненормальні і якщо у нас хтось забере фотік, то щоб у відділок не зверталися.
Нам було смішно і водночас обурювало таке хамське поводження ментів.
Цікавий день був вчора - мене сдукнуло струмом у ванні :) стіна волога стала, тому що сусіди зробили невдале перепланування, дійшло до дротів і мене каратнуло :) До ванної сьогодні заходили всі по черзі з лихтариком, так прикольно... Але, коли дізналась який струм був, дуже злякалась... бррр...
Mavpysuk
23.10.2008, 22:51
А в мене сьгодні хороший день...Познайомилася з дуже хорошою і позитивною людиною :)
тому що сусіди зробили невдале перепланування, дійшло до дротів і мене каратнуло
певно, без повідомлення будь-кого із БТІ...
але знаєте, у деяких людей після удару струмом відкривались якісь нові здібності. принаймні так кажуть:) так що хто його знає;)
ой, у мене дні насичені до "немає куди". кожна хвилина чимось зайнята. в унвері модулі,але то таке... ми з Обновою готуємо Соціальний тиждень - ото роботи маємо!!! сьогодні знову збирались нашою робочою групою, обговорювали презентацію нашого київсьокого осередку Обнови. зараз працюємо над тим, щоб нам вийшло запрсити на вечір Мед Хедз. вони і погодились вже, нам треба тільки апаратуру знайти необхідну. крім того, ми проводили репетиції танців - банси так звані - то коли кілька аніматорів залучають усіх до одного спільного танцю.було дуже класно. робота в колективі - це щось суперове та неймовірне. якщо дасть Бог, і все пройде так, як планується - буде дуже класно і ми зможемо вже реєструватись як молодіжна організація.
сьогодні нарешті можна виспатись! ура! завтра новий день зі своїми приємними турботами :) я така рада , що життя дарує стільки всього - тільки бери, і будеш щасливим :)
ой, у мене дні насичені до "немає куди". кожна хвилина чимось зайнята. в унвері модулі,але то таке... ми з Обновою готуємо Соціальний тиждень - ото роботи маємо!!! сьогодні знову збирались нашою робочою групою, обговорювали презентацію нашого київсьокого осередку Обнови. зараз працюємо над тим, щоб нам вийшло запрсити на вечір Мед Хедз. вони і погодились вже, нам треба тільки апаратуру знайти необхідну. крім того, ми проводили репетиції танців - банси так звані - то коли кілька аніматорів залучають усіх до одного спільного танцю.було дуже класно. робота в колективі - це щось суперове та неймовірне. якщо дасть Бог, і все пройде так, як планується - буде дуже класно і ми зможемо вже реєструватись як молодіжна організація.
сьогодні нарешті можна виспатись! ура! завтра новий день зі своїми приємними турботами я така рада , що життя дарує стільки всього - тільки бери, і будеш щасливим
То певно всі Наталі такі активістки;);) і я ганяю по тому Львову аки загнана псіна:wacko1::wacko1:робоооооти вище голови...та й проблем купа...одне тішить - на наступний тиждень граємо в Університетській осені.Ура!!!!:yahoo::yahoo:хоч трохи розвіюся,відійду від проблем і отримаю чергову порцію адреналіну,драйву,позитивної енергетики,купу емоцій:) А,і ще одне тішить - в школі КАНІКУЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Юхууууууууу ууу!!!(я тішуся певно більше за дітей:))
шукаю прогумовані навушники!!!!!
детальніше тут...гггг (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=42562)
але я серйозно!!!!!!!:cool:
Малесенька
24.10.2008, 14:06
дивний вчора день видався....
спочатку на роботі дурдом... коли вечором на зустріч їхала ото вічні корки на дорозі... проблими почали створюватись ода за одною.... 1. деб то у Львові можна поїсти? після довгих роздумів прийшли до висновку, на обїздній, файний такий кабачок "смерекова хата" смачно і не дорого. але ото поки доїхали... знову корки, так ше й в придачу якесь "чудо" на фольвагені в задній бампер заїхало. але тьфу-тьфу нічого серйозного, по крайній мірі мені, а вот йому не повезло: розбита фара, погнутий бампер і крило. але все файно закінчилось, вечір вдався на славу, файна вечеря, позитивний настрій, файне враження від знайомства з дуже позитивною і розумною людиною, на вихідні втікаєм в Карпати....
а сьогодні цілий день настрій хороший....
і навіть получається сумні думки з голови викинути...
файно
Познайомилася з дуже хорошою і позитивною людиною
знайомства з дуже позитивною і розумною людиною,
Якийсь зв"язок, нє?:)
От бачите, все наладиться і життя знову буде яскравим і цікавим
Малесенька
24.10.2008, 21:08
Якийсь зв"язок, нє?:)
От бачите, все наладиться і життя знову буде яскравим і цікавим
а шо робити????
потрібно якось себе брати в руки і просто почати жити далі....
але пятно з мого минулого нікуди не дінеться і не пропаде, адже шрами на тілі залишаються на все життя. і тільки по цій причині я не зможу ніколи цю людину забути
Дописано увечері:
файний деньок видався в мене. на роботі трішки справи краще пішли, цілий день пройшов на позитиві, на який себе постійно настроювала. стимклом до цього були його слова, які прозвучали ще до завершення наших стосунків, "коли ти смієшся, то мені як бальзам на душу", адже в деякій мірі він правий, кому приємно дивитись на пригнічену і не життєрадісну людину без позитиву? і взагалі сьогодні я переконала сама себе, що у мене все буде добре, життя триває і я повинна получати від нього краще. адже світ клином не зійшовся на одній людині. і взагалі сьогодні в мене був хороший день, побільши б таких днів
nirvanka
25.10.2008, 14:58
Вчора. Вранці зустрілась зі знайомою і її двома коліжанками. З'їздила з ними до магазину і купила нарешті омріяний рюкзак для техніки :radist:. Потім пішли з ними в парк фотографуватись. Але, на жаль, не дуже вдалось. Спочатку якийсь старий пан нас змінав на камеру, на наше зауваження сказав, що любить молоденьких дівчат. Фу, брр! Ми пригрозили поліцією. Типун нам на язик! Поліція не забарилась. Пана вже не було, а до нас причепились поліціянти, бо ми "топчемо траву". Короче, хлопцям не було що робити і забрали в дівчат паспорти на перевірку. Порушень за ними не було закріплено і вони нас залишили. Але часу вже не було, то і не встигли нормально пофотографуватись :(. Дівчата мали їхати додому (вони з іншого міста). Перед дорогою пішли на дрінки, що нас дуже розвеселило :shy:..
Поїхали до знайомої на перекус, а потім вона показала мені свій район зі старими будівлями. І цвинтарем! Це був звичайний старий цвинтар. Але! Я там побачила картинку зі свого сну, яка снилась кілька разів, а потім я знайшла її в книзі з фотографіями Лодзі і думала, що це місце знаходиться на єврейському цвинтарі, на який досі не попала ще.. Я була в шоці, навіть не могла слів докупи зв'язати, щоб пояснити тій дівчині що для мене означає це місце.. Коли оговталась, зробила кілька фоток і поїхала додому. Приготувала вечерю, прийняла душ і на караоке в паб..
Сьогодні маю наступну фотосесію - ту ж знайому з її хлопцем. Чекаю, поки заїдуть за мною..
Нарешті життя в Польщі стало активне і цікаве! :)
Яська Березнева
25.10.2008, 15:10
Від цього я в шоці, бо кілька днів тому бачила жахливий сон, ніби я їду з центру 50-ю маршруткою, проїжджаю біля депо на Сахарова і маршрутка звертає вгору на Гвардійську (чи як та вулиця), і ми обїжджаємо депо зліва. І бачу купу трупів, біля яких стоять люди. Бачу будівництво, де прямо на рехтуваннях мертві працівники.. І ясно стало, що це отруєння і ми всі в маршрутці позакривали носи і не дихали, поки проїжджали повз депо. А потім нас висадили, бо водію було зле і я побігла додому..
Але! Я там побачила картинку зі свого сну, яка снилась кілька разів, а потім я знайшла її в книзі з фотографіями Лодзі і думала, що це місце знаходиться на єврейському цвинтарі, на який досі не попала ще.. Я була в шоці, навіть не могла слів докупи зв'язати, щоб пояснити тій дівчині що для мене означає це місце..
Ого... Цікаво...
нірванко, я помітила, що в тебе часто картини із твоїх снів стають потім реальними картинами.Як це називається?
А у мого тата сьогодні ДН, мав би сидіти вдома і святкувати.Так ні, приїхала стара знайома з Слав"янська чи з Шахтьрську Донецької обл.(до своєї знайомої)і попросила відвезти її у Первомайськ , бо їй шпалери треба купити..наче у них шпалер немає.
А я сиджубіля відкритого вікна, від Будинку культури лунає музика , грає духовий оркестр, може свято яке?
Болить голова...піду максиму зателефоную, вже повинен з роботи їхати..:)
nirvanka
25.10.2008, 16:14
Ого... Цікаво...
Ага, в мене таке часто.
Ось боюсь дуже, бо останні 2 місяці бачу сни про те, як гинуть мої родичі чи знайомі. Дуже нетипово, як на мої сни. Бррр.. І важко думати про те, що це лише сон, бо вже часто щось та й збувалось.. Сьогодні літаки снились і катастрофа.. Капєц якийсь.. Хоч і ужастіків не дивлюсь і нічого такого, не знаю чого воно мене береться.. :unknown:
нірванко, я помітила, що в тебе часто картини із твоїх снів стають потім реальними картинами.Як це називається?
Не знаю як це називається, але буду Тобі вдячна, якщо згадаєш. Або більше розкажеш про це явище. Буду шукати причини цього явища.
П.С. Фото картинки з моїх снів виклала тут (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=397644&postcount=3294).
:girl_claping::radist::clapping: Уууррряяя!!! Зробили світло, поміняли всю проводку, але... :lol: мама розбила бра у коридорі, вранці тільки поговорили про те, що треба нові купити, у магазині так сподобалась парочка... то вона зачепила чимось випадково. Ванна та кухня як після бомбардування, то мама радіє, що ремонт раніше зробимо, а не влітку як планували :) Ось...
Mavpysuk
26.10.2008, 18:45
В мене вихідні пройшли просто суперово...Де ми тільки не були...Прикарпаття, Карпати, Закарпаття, Угорщина...Все просто супер....Тамтешня природа - це щось надзвичайне...Люблю Карпати......Серед величі гір, людські проблеми такі мізерні...
в домі не надто тепло... вода не достатньо гаряча... в ліжку-просто холодно... замерзаю...
:unknown:
levandivka
26.10.2008, 20:34
в домі не надто тепло...
І половина форуму (чоловіча) глянула на годинник, подумала "пізно", скреготнула зубами... :mocking:
в домі не надто тепло... вода не достатньо гаряча... в ліжку-просто холодно... замерзаю...
то не холод, то адіночєство.....
Малесенька
26.10.2008, 21:33
Хочу поділитись з вами моєю маленькою радістю… на вихідниз ми з Mavpysukом їздили в Карпати, точніше на Закарпаття. Доїхали дж до самого Чопу, але все по порядку. Виїхали ми в суботу зранку. Погода чудова, трішки пасмурно у Львові, але чим дальше ми їхали, тим тепліше ставало повітря, і сонечко нам посміхалось. Перша зупинка була за Сколе, обід. Обдали у закладі швидкого харчування Al’minute і знову в дорогу… приїхавши вже у Закарпатську обл. зупинились у підніжжя гори біль річки Латориця. Декілька годин просто гуляли по лісі, насолоджувались свіжим повітрям, гірським потоком ріки, чистою, прозорою водою. Особливо радували маленькі каскадні водопади, це словами не передати…. Починає темніти… стартанули ми до Мукачева, поближче до замку… ті краєвиди, які розкриваються перед тобою, це просто щось неймовірне, нема слів… просто їдеш і насолоджуєшся незайманою природою, де ще не прикладалась рука людини… але коли приїхали ближче до Мукачева, то на нічліг зупинитись нема де, жаль… їхали до чопа з надією побачити деревяний невеликий мотельчик, але не судьба((((прийшлось вертатись. Зупинились в мотельчику Наталі, досить приємне місце, смачна кухня, ріка шумить, чисто…. і не дорого. Зранку виїхали на замок Паланок. Погуляли , побродили, наробили кучу фоток… пора вертатись до дому….. на правду дорога просто супер… мені не хватає слів щоб описати всі ті емоції які пережила, описати всю ту красу яку побачила… час від часу мене наздоганяла думка про коханого, хотілось щоб він був поруч… але… ладно не хочу про це…. я вернулась така щаслива, безтурботна і з великою купою позитивних емоцій…. Але сильно скучила за форумом, за Вами і за рідним Львовом
П.С. кому цікаво на моїй сторінці створено альбом з деякими фото.
Хочу поділитись з вами моєю маленькою радістю… на вихідниз ми з Mavpysukом їздили в Карпати
Молодці дівчата!Треба було ще Іспанку з Лулу прихватити....і була б міні-форумівка на виїзді:)
Боже, як я хочу опинитися у ваших місцях!...всім серцем і душею там....
не там я народилася і не там живу:(
Малесенька
26.10.2008, 22:01
Молодці дівчата!Треба було ще Іспанку з Лулу прихватити....і була б міні-форумівка на виїзді
а може в Трускавець на наступні вихідні всі разом???
як вам пропозиція?
Вміє Малесенька радість людям підняти. Подивилась фотки з цієї подорожі. Супер. І де стільки сили берете? Не встигли з одного турне повернутись, а вже збираєте гурт на інше. Ото інтузіастка.
Ото якби побільше форумчан так подорожували, споглядали природу, чи навіть підняли голову і подивились на дерева, небо і т.д., то би менше негативізму було в дописах.
Напевне, треба брати приклад з Малесенької і їхати споглядати красу, а не дивитись ТВ і читати газету.
Boris_Kiev
26.10.2008, 22:39
Провели "культурний захід" - відвідали аван-прем"єру (точніше, перший прогін) постановки Жолдака (силами Черкаського театру) - "адаптована" німецька п"єса "Войцек". Ще й у рамках "днів німецької культури".
Захисний рефлекс спрацював на 70-й хвилині - я відключився.
У дружини досі болять вуха й голова.
Зараз глушу коньяк, щоби забути ту маячню.
Єдине, що зрозумів - двоє ментів б"ють чоловіка, потім роздягаються до плавок, гладять один одного по дупах, після чого один дістав з коробки муляж кози й почав його тр***ти.
Знав, що Жолдак - відв"язний чувак, але настільки...
Маруся-мама
27.10.2008, 00:01
А ми культурно провели вихідні. Вчора ввечір ходили до дітей до школи, бо в Клюбі були танчі. Ми дружною сімейкою вчились танцювати ковбойські танці. Анна з Данилом отримали призи за найкращий ковбойський костюм. А Данило щей за найкращого танцюриста. Але файно малий танцював:good:... ну бо прийшла його подружка яка йому подобається. Така нічого гарненька ліванська дівчинка.:pardon:
Мене також хвалили що я здібна учениця до танців, але он наш тато гальмував так гальмував:blush:
А нині в нас з дівчатами був культ-похід в кіно. Дівки дивились High School Musical 3. Скажу вам хлопчики і дівчатка не сподівалась я побачити таке классне шоу. Ми з Анною дістали такий заряд енергії.:good: Буду виладовувати на неслухняному сожітєлю, бо зробив мені «порядок» поки я розважалась в кіно.:scratch_one-s_head:
Liliyah Romanova
27.10.2008, 01:26
А в нас щовечора сімейний мінімум - читаємо удвох Марусині дописи. І свіппереживаємо та радіємо разом з нею.
А минулого тижня вирішили купити якийсь вазонок, бо квіти більше двох тижнів не стоять. Вибрали один в Ікеі, що нам сподобався. І лише вийшовши з магазину, подивилися назву. Виявилося, вона була доволі символічною - peace lily. Тепер нею опікуємося. :) Така красуня...
А надворі почалися морози. Минулого тижня вже було -6. Оттава. :unknown:
І лише вийшовши з магазину, подивилися назву. Виявилося, вона була доволі символічною - peace lily.
У мене так з сумочкою було, так я до неї прикіпила у магазині, так вона мені сподобалась, всі гроші повитягувала, що по кишенях були, бо дорогенька сумочка... А вдома брат додивився що на ній лейбочки крізь - Anina :) То всі сказали, що то доля й не лаяли, що всі гроші на неї спустила :)
А я годину тому прокинувся і усвідомив, що в дитини почалися канікули, дружина від сьогодні взяла відпустку, а через дві години у мене літак, який повезе мене до Львова, де стоїть машина, якою ми поїдемо в Карпати :)
Mavpysuk
27.10.2008, 10:07
ми поїдемо в Карпати
А ми з Малесенькою тільки повернулися звідти....Краса неймовірна...особливо коли їдеш на авто...Хочемо ще!!!!!!
Лілю то у вас спатіфілум? Дуже гарні і довго квітучі квіти. маю кілька.
Liliyah Romanova
27.10.2008, 14:59
Лілю то у вас спатіфілум? Дуже гарні і довго квітучі квіти. маю кілька.
Так, це спатіфілум. Дуже красива рослинка. Я її інакше як красунькою не називаю. Ми з чоловіком взагалі-то вбивці домашніх рослин, але вирішили спробувати ще раз. Досі з нами виживав лише декоративний плющ. А цій вже купили всілякі удобрення, більшого горщика, хоч і боялися, що пересаджувати не час, та їй однозначно в тому нещасті з магазину було би тісно. І от вчора помітили, що в неї новий біленький пуп"яночок пробивається. Прочитали це як знак, що їй сподобалося... :blush:
Mavpysuk
27.10.2008, 20:55
А мені на роботі аж два вихідних поставили....Сьогодні увесь день пробайдикувала і завтра.........
Малесенька
27.10.2008, 21:23
А мені на роботі аж два вихідних поставили....Сьогодні увесь день пробайдикувала і завтра.........
яка щаслива людина:) і я так хочу....
Понеділок.
Ой, Занудонько як я вас розумію...
Маруся-мама
28.10.2008, 00:35
А мені нині страшенно докучає моя хвороба. Он зараз сиджу із страшним болем голови. Чоловік пробував мене лікувати пергою:bad: але ніц з того не вийшло. Мушу брати таблетку але щось і вона ніц не помагає.:sorry:
Провели "культурний захід" - відвідали аван-прем"єру (точніше, перший прогін) постановки Жолдака (силами Черкаського театру) - "адаптована" німецька п"єса "Войцек". Ще й у рамках "днів німецької культури".а мій друг сашко ковшун зробив ту п"єску в харківському театрі (де раніше працював жолдак)-прелєстно:)
жолдаківської не виділа-м
але сашкина-надихнула-стільки придумок і асоціацій!!!!
чого тільки варта сцена коли сталін з гітлєром одне в одного бульбу пакували:biggrin::cool::lol:
levandivka
28.10.2008, 07:58
через дві години у мене літак, який повезе мене до Львова, де стоїть машина, якою ми поїдемо в Карпати
Ггг...
Форесте, Вам аватар не пора оновити...?
http://www.latinoreview.com/images/user/beemoviepromo.jpg
Занудонько як я вас розумію..
Нежить?!
Нарешті у нас в інституті включили опалення і то. тільки у моєму корпусі.А у сестри така холоднеча!Вдома теж опалення не включають.Гріємось обігрівачами.Ото вже накрутить грошенят за електроенергію.Не люблю я цей Кіровоград ..так і хочеться змінити букву К на Х:)Хочу в Южноукраїнськ..там тепло..
В редакції газети отримали завдання...фото на тему "Солодка осінь".От тепер думаємо, щоб придумати:)?
А ще, ще..ні, не скажу, бо знов не збудеться:wink:
А ще, ще..ні, не скажу, бо знов не збудеться
Треба тільки сильно-сильно захотіти - тоді точно збудеться :) точно вам кажу :)
Liliyah Romanova
28.10.2008, 14:53
А нам на вечір обіцяють 10-13 см снігу... А на завтра ще 13...
А на п"ятницю - +15 тепла...
Люблю я Оттаву! :crazyman::crazyman::crazyman::bad:
нарешті дійшла до стану,коли мозок вирубається разом із тілом при першій нагоді. виснажена. але приємно. і "пакой нам толька сніца" :)
Liliyah Romanova
29.10.2008, 02:24
Уявіть, як молоде дівчисько кричить із радості своїм коліжанкам: "я виходжу заміж"...
Десь таку саму інтонацію я слухаю вже цілий вечір, тільки не про заміж, а - мама, сніг, сніг, сніг!!! ти бачиш?!!! там падає сніг!!! нарешті сніг!!!
Ой, мені би хоч трохи тої радості... 2 дні снігу... о_Оо_Оо_О
А я досі не вибрала, які зимові чоботи я хочу. Кубіта, ду хулєри! :crazyman::blush::blush::blush:
Маруся-мама
29.10.2008, 02:44
А з нашого слупа лєтрику крадуть і вже другий раз за вечір вибиває світло на пів години. Діти бояться темноти.
так переживала, як то звільнитися з роботи... а мене, схоже самі звільнять...:crazyman: добігалася:nea:
а ще - хочу собаку!:greeting:
так переживала, як то звільнитися з роботи... а мене, схоже самі звільнять...:crazyman: добігалася:nea:
Ну так ... за шо боролісь на то і напоролісь :) а то добре чи нє?
Mavpysuk
29.10.2008, 11:56
В мене от думка закрадається інколи, може то щось наробити, щоб мене звільнили...бо геть чисто працювати не хочеться :)
Сьогодні на одній фірмочці будуть розглядати моє резюме...знаю шо шансів ну дуже мало...але ж надія живе...так хочеться на роботу...
Mavpysuk
29.10.2008, 12:00
так хочеться на роботу...
вірю в те, що ця робота буде Ваша...
Ну так ... за шо боролісь на то і напоролісь а то добре чи нє?
незнаю... думала протягти на цьому місці робочомудо декрету якого- небудь. ан нет! і декрету ма і роботи не буде...
хоча.. зайнятися дуже навіть є чим. чоловік он на виставку натягає постійно... може тим і займуся. а ще - буду писати більше, бо тут погрузла в кросвордах-гороскопах, листах із сентиментами...
що не робиться - до кращого
так переживала, як то звільнитися з роботи... а мене, схоже самі звільнять... добігалася
а ще - хочу собаку!
еге, бойову, прийдіть з нею на роботу.... хто ризикне звільнити?
еге, бойову, прийдіть з нею на роботу.... хто ризикне звільнити?
так песик не встигне вирости:cry:
А мене останнім часом турбують думки чи вплине фінансова криза на мою роботу.
Нині теж файний день...
Але вчора був таки ліпший...
О...
А мене останнім часом турбують думки чи вплине фінансова криза на мою роботу.
Хай не турбують вас ті думки...вплине - 100%...на мою вже впливає...:cry:
Zirnycja
29.10.2008, 15:21
чоловік он на виставку натягає постійно... може тим і займуся
Вибачте за нескромність, а про яку виставку йдеться?
Вибачте за нескромність, а про яку виставку йдеться?
про фото:smile:
я, звісно, далеко не вважаю себе профі, але мій благовірний так не думає...
Вже третій день малюю портрет сестри..щось не дуже ..погано в мене портрети виходять:(А здавати вже скоро...
Останнім часом такі сни страшні сняться.Потім весь день проходить під їх впливом...Я знаю, що це не просто так, щось має статись..
Zirnycja
29.10.2008, 15:50
про фото:smile:
я, звісно, далеко не вважаю себе профі, але мій благовірний так не думає...
Ну так -зі сторони видніше!:give_rose:
Дуже важливою є моральна підтримка рідних, коханих- успіх виставки гарантований!!! Тож, не вагайтеся!;)
Чекаємо Запрошення на Презентацію!!!:drinks:
Liliyah Romanova
29.10.2008, 16:34
Досі зуби цокотять від ранішнього шоку...
Мій малий щасливий до безмежжя. Нині рано і будити не треба було. Завжди так довго це відбувалося. Хвилин 10-15 тільки й говорилося "Дарчику, вставай!" і "ти вже встав?" А нині я тільки сказала "Дарко! СНІГ!" І за пару секунд дитина вже стояла у вікні і щебетала: "мама, я осінь не люблю, я літо не люблю, я весну не люблю, я нічого не люблю. Я ЗИМУ ЛЮБЛЮ!"
Я посміхалася і думала, що зараз мені по тому всьому на роботу лізти... Ех, змерзла так... Лице пашить, пальці на ногах поволі відігріваються... Шок!
Я про це ось...
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=398964&postcount=3335
Zirnycja
29.10.2008, 16:49
Я про це ось...
http://forum.lvivport.com/showpost.p...postcount=3335
Неймовірно! Краса! А у нас нині за вікном- тепла сонячна золота осінь!..
Радість Дарчика розумію, але вам Лілю ніяк не заздрю...невже оттавська зима вже так і триватиме до квітня?
Liliyah Romanova
29.10.2008, 16:58
невже оттавська зима вже так і триватиме до квітня?
Сподіваюся, що ні. Але все можливо...
Взагалі сніг в жовтні це досить рідкісне явище для Оттави.
Всі сподіваються, що ще сніг зійде і будемо мати сонечко. Але зима тут триває 4 місяці. І то дійсно зима, сніг лежить саме 4 місяці і землі не видно весь той час. :)
Маруся-мама
29.10.2008, 17:59
А в нас ще таки осінь. Добре що нема дощу так як вчора, то хоч холод не продирає наскрізь. Нині лишень працюю, працюю і працюю. Більше не хочу. :)))
Така чудова погода. Сонечко. А настрій кепський. От переживаю чогось, хвилююся, а потім думаю - треба у всьому на Бога покладатися і все буде добре. За кілька хвилин ловлю себе на тому, що всеодно тривожно.
Пи.Си. Що з нами роблять ті, за кого ми самі голосували і кому ми довірили свій спокій і добробут?
Liliyah Romanova
29.10.2008, 22:38
Пи.Си. Що з нами роблять ті, кого ми самі вибрали і кому ми довірили свій спокій і добробут?
Та нічого не роблять.
Просто те все людям довіряти не можна. :)
Ні? ;)
. А настрій кепський. От переживаю чогось, хвилююся, а потім думаю - треба у всьому на Бога покладатися і все буде добре. За кілька хвилин ловлю себе на тому, що всеодно тривожно.
Хе .... це класика життя.... і як найти спокій? постійно контролювати стан? працювати над собою? все, іду жити в гори і розводити бджіл.
Liliyah Romanova
29.10.2008, 22:47
і як найти спокій? постійно контролювати стан? працювати над собою? все, іду жити в гори і розводити бджіл.
Ви думаєте так легше?
Пустельники ой як тяжко боролися...
Ви думаєте так легше?
час від часу потрібно самотності.... дуже тре....
Завтра гра...
:crazyman::bad::russian_ru::dance2::hang1::gamer:
:girl_crazy:
адреналін викидається в кров з шаленою швидкістю..давно я так не хвилювалася...:pull-pigtails:
Liliyah Romanova
29.10.2008, 22:54
час від часу потрібно самотності.... дуже тре....
Е, ну без цього ніяк!
У нас домовленість домашня є. Час від часу давати одне одному такий час. Завжди так було і далі лишається. Інакше тяжко. :pardon:
Тавагісчі! Які пустельники? Які гори? Які бджоли? !!!!
Зброю в руки і переможним маршем на Київ розганяти ту сволоту, яка руйнує і без того хитку економіку країни в якій ми живемо. Гнати під три чорти таку владу, яка знущається з пересічних громадян і спекулює на наших же життях! Поки вони шарпаються за владу ми підемо з торбами!
Все! Розладувала емоції. :) Аж полегшало.
Зброю в руки і переможним маршем на Київ
Миха візьмете?.... для хорошого настрою?
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008