Показати повну версію : Звичний день
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
20
21
Ото,шановні,черговий раз прийшов до висновку,що я є антисовєтчіком...
Сьогодні скручували оцю модну за совдепії "стєнку".
Змордувалисі,як пси...
Ну,не люблю совдепа і всьо...
Londoner
25.07.2008, 04:22
У Львові ніченька, 4:10. На форумі:
(географію учасників не буду писати, думаю ви і так здогадаєтесь що я маю на увазі ;))
А шо про Londoner писати? Хіба і так не ясно? :p
Zirnycja
25.07.2008, 04:48
У Львові ніченька, 4:10. На форумі:
У мене теж глупа ніч...мої всі солодко сплять, а я щойно спекла пляцок-- випробувала нову піч... без свідків.....:p:dance::D
nirvanka
25.07.2008, 04:52
У мене теж глупа ніч...мої всі солодко сплять, а я щойно спекла пляцок-- випробувала нову піч... без свідків.....
Та і в мене теж :) Скоро світати буде.. Але щось засиділась, писала листи на Україну.. Та і форум треба комусь пильнувати, поки жителі Львова сплять, нє? :D
Liliyah Romanova
25.07.2008, 05:08
У мене тільки десять.
Чого?
Ви сповідуєте кучмівську систему називання годин? http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_impossible.gif
Zirnycja
25.07.2008, 05:10
Лілю, а котра година зараз у вас?
Liliyah Romanova
25.07.2008, 05:14
Лілю, а котра година зараз у вас?
Також 10-та вечора, як у Ворона. Паралельно дивлюся фільм, що виграв приз за найкращу режисуру на "берлінале".
Zirnycja
25.07.2008, 05:19
Також 10-та вечора, як у Ворона. Паралельно дивлюся фільм, що виграв приз за найкращу режисуру на "берлінале".
Ну то до файного кіна пригощаю вас пляцочком, таки, вдався!:)
А ще най його скуштують Лондонер, Сашко і Ворон... бо тільки вас на форумі й лишається...
Добраніч!
Londoner
25.07.2008, 05:49
Ну то до файного кіна пригощаю вас пляцочком, таки, вдався!:)
А ще най його скуштують Лондонер, Сашко і Ворон... бо тільки вас на форумі й лишається...
Добраніч!
М-м-м! Який пляцочок смачний!
(Добре, що в мене уява хороша :p)
Чого?
Ви сповідуєте кучмівську систему називання годин?
Я про пиво говорив, про що Ви говорите не розумію і розуміти не хочу.
зламалась улюблена оранжева парасоля...:(
згадала що розбила недавно улюблене і неймовірне зручне дзеркало для гриму-кажуть то зла ознака:(
купила оранжевий фільтр для води під оранжевий чаник...але ж зарплата...аж у вересні:8:...ех пагарячілась:crazy:....ну але якось буде...:suicide:
Я - студентка:o
(поступила на дві спеціальності: облік та аудит і на менеджмент), шкода звичайно шо не на держбюджет, але 2080грн в рік не так вже багато....
P.S. вибрала менеджмент:p
Масінька
25.07.2008, 15:58
Я - студентка:o
(поступила на дві спеціальності: облік та аудит і на менеджмент), шкода звичайно шо не на держбюджет, але 2080грн в рік не так вже багато....
P.S. вибрала менеджмент:p
ВІТАЮ!!!!! Молодчинка! Так тримати :dance:
P.S. Я в свій час також вибрала менеджмент організацій :bazar:
А чому не облік? якшо чесно,то навіть не знаю...
nirvanka
26.07.2008, 18:31
Вчора ходили на караоке. Деколи туди приходить один хлопчина, який фантастично красиво виконує "Final countdown", "We are the champions", "Mama" (Queen) тощо. Але вчора його не було, то до мікрофону дорвались всі під ряд. Також чоловік зі знайомими заспівали свою пісеньку, яку вони там співають щоп'ятниці.. Нудно було і ми поїхали на дачу до знайомого, де відбувалась "форумівка ножів" (він є любителем ножів і спілкується на відповідному форумі). Ми приїхали вже на завершення, коли ножі чемно лежали купкою обабіч десяток пустих пляшок від пива.. Посиділи, попили пива і домів..
(хотілось би ще розповісти, як ми палили вогнище і співали пісень під гітару, але ці люди так не розважаються.. :( )
http://levus.info/smile/blush.gif а я нині спав пів дня....
ото прокинувся пів години тому.....
та-а-а-ак класно!!!! http://levus.info/smile/dance2.gif
Так, сьогодні вже дійсно звичний день...
А от п"ятниця-субота запам"ятаються мені надовго - ні тобі світла, телефон не працює, води нема... та ще й надзвичайна ситуація - сказали зібрати найнеобхідніші речі, документи і ... чекати. В центрі міста плавали телевізори і мобілки ( з якогось магазину випливли), не працювали навіть заправки!!! Сьогодні вже люди повитягали мокрий одяг з магазинів - продавали за безцінь, сушили техніку... Але добре, що все минулось. Декому з великими матеріальними втрарами, але, принаймі, мало жертв і будинки на місці.
Наше Літо
27.07.2008, 20:14
зареєструвалась на ЛФ (а це значить що вже не звичайний день!=)... прочитала більшу половину Буніча "Золото партії", навела лад серед мотлоху і на робочому столі...
я не прихильниця садистичних ігор!
а моя самотність як виявляється навіть ду-у-у-у-уже!
з кожним днем вона жорстокіша і невблаганніша!
Три тижні. Не день, не два,аж цілих три тижні. Ремонт це не просто стихійне лихо, це конфлікт поколінь, смаків, та інтересів. Навіть не вірю, що вже видно світло в кінці тунелю. Сподіваюсь, що фініш вже близько.
Хронічно змучена, невиспана, нерви натягнуті, як струни. Зайду на ЛФ - почитаю кілька дописів, а писати неможу.
Сподіваюсь це зміниться.
А в мене нині незвичний день:)файно собі виспалася(я теперка стаю як Пупер - по півдня сплю:)).встала,зібралася,пішла на форумівкуhttp://yoursmileys.ru/tsmile/subject/t57005.gif.класно провела там час з форумлянами. приїхала додому,сходила у Вопак скупилася на дорогуhttp://yoursmileys.ru/tsmile/subject/t57004.gif.прийшла додому,сиджу перевіряю чи нічого не забула,чи всьо взяла,читаю форум(то ж я 10 днів без нету сидіти буду:()
Додано через 34 хвилини
Відповідну гілку закрили,то я тута попрощаюся:)бувайте,мої любі форумляни,ай гоу на море нинька:)такшо не скучайте,а якщо скучите таки,то пишіт в аську - вона зі мнов завжди на телефоні(в мене в профілі написана).гарно всім відпочити!!!(від мене,гггггггггггг):)
Три тижні. Не день, не два,аж цілих три тижні. Ремонт це не просто стихійне лихо, це конфлікт поколінь, смаків, та інтересів. Навіть не вірю, що вже видно світло в кінці тунелю. Сподіваюсь, що фініш вже близько.
Хронічно змучена, невиспана, нерви натягнуті, як струни. Зайду на ЛФ - почитаю кілька дописів, а писати неможу.
Сподіваюсь це зміниться.
АНАЛОГІЧНО.
Тільки більше,як три тижні...
nirvanka
28.07.2008, 13:34
Ми пройшли співбесіду з чоловіком на карту побиту. Тут є питання (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=355856&postcount=187), які нас питали, кому цікаво :) Потім ми з чоловіком звірились чи так само відповідали на питання, все майже збіглось. "Майже" - виявилось, що в чоловіка є шрам на нозі, але він такий непомітний, що я за нього забула і відповіла, що у нього нічого такого нема, а він сказав, що є. Нас питали по 30 хвилин, то чоловік з них поприколювався - сказав, що він мене називає "Мишка", то та пані, що писала протокол від імені чоловіка, писала "Ми з Мишкою познайомились тоді то, Мишка має ступінь магістра тощо" :D А ще на питання чи є в нього позашлюбні діти відповів "не знаю" :D Але попросив, щоб записала в протокол "Нема". І здається вона не зрозуміла гумору :D Або я чогось не зрозуміла :ninja:
Тепер залишилось місяць прочекати на результат..
була зранку в церкві святого Андрія. нині свято Володимира.
трохи погуляла Львовом сама,потім пройшла багацько вуличок пішки від місць, де ніколи не була, до місць, які вже стали дорогими. тепер в гостях, та й думаю - зайду-но я на ЛФ.
дивлюсь як дехто дрімає. гарно так:) це так мило - спостерігати як хтось спить:)
хочу сьогодні ще щось цікавеньке собі придумати на вечір.
звичний день :) я нарешті вдома http://yoursmileys.ru/bsmile/fun/b0225.gif
А ще на питання чи є в нього позашлюбні діти відповів "не знаю"
Це 5! :crazy:
коли якась з недалекоглядних цілей досягнута найскладніше і найважливіше правильно визначитись з наступною....ійой-не мам сил....
а завтра хулєра вже на то ціле поприще-ниву театральну:(
нє ну я люблю театр але відпочивати теж колись треба...:(
а як згадаю що в нас знову проблеми з директорами.....:suicide::scare::8::ninja:
чесно кажучи творчістю....не конче....хоча...дай бог;)
Маруся-мама
30.07.2008, 21:48
А я сьогодні виконала свій громадський обовязок і відсиділа два дні чекаючи коли мене виберуть на лаву присяжних. Нажаль останньо нікого не застрілили ані не обікрали, тому справ на нашу долю не знайшлось але я погуляла страшно-знищеним іспанським-гарлемом містом Патерсоном. Колись було таке гарне місто, там такі гарні церкви і будівлі. Але від коли почали селитись темношкірі і латино-американці то з міста залишилась руїнка. Ну не зовсім руїна але навіть вдень люди бояться гуляти вулицями цього міста. А я відважна, бо зі мною Бог. Навіть мені один чорнопузик дорогу загородив, чекав на мою реакцію. А я його спокійно обійшла і пішла далі. Зайшла собі в мексіканський ресторан і пообідала дешево добру їду. Потім пройшлась їхніми крамницями і накупила дітискам і собі речей, бо дешево.
розплакалась бо хочу бути слабкою....
але ж не можна!
а знаєте чому?
у нас в будинку в ліфті дзеркало є....
але от не можна.... бо коли зайшла в ліфт і захотіла на себе страденницю глянути в дзеркало зрозуміла що в ліфті немає світла!
всі проти мене!
всі змовились!
а мені слабкою бути недозволено-навіть ліфт стібається.....
самотня...зарьована...але хулєра сильна ??????
розплакалась бо хочу бути слабкою....
але ж не можна!
а знаєте чому?
у нас в будинку в ліфті дзеркало є....
але от не можна.... бо коли зайшла в ліфт і захотіла на себе страденницю глянути в дзеркало зрозуміла що в ліфті немає світла!
всі проти мене!
всі змовились!
а мені слабкою бути недозволено-навіть ліфт стібається.....
самотня...зарьована...але хулєра сильна ??????
ви не пробували змінити оточення?...
ви не пробували змінити оточення?...
пупере не переживайте інколи я виходжу з ліфта;)
пупере не переживайте інколи я виходжу з ліфта
це тішить, і тішить те, що смайлик у вас грайливий... http://levus.info/smile/good.gif http://levus.info/smile/give_rose.gif
всі проти мене!
всі змовились!
не всі змовились.
які три речі могли б підняти Вам настрій ?
Liliyah Romanova
31.07.2008, 05:45
які три речі могли б підняти Вам настрій ?
Дякую, мавочко за гарне питання. Таке просте і таке неочікувано доречне.
А в нас зараз гроза. Так блискає неймовірно й гримить! Краса неземна!!!
Нарешті літо пригадало собі свої обов"язки, а я замкнена в 4-х стінах. Аня захворіла, от і сидимо вдома.
Але в цьому є і позитив. Може я нарешті трошки відісплюсь і перестану бути така "надьоргана", побуду з донечкою, приділю їй більше уваги і вона також перестане бути така "надьоргана". Трошки порозбираю завали після ремонту, який виходить на фінішну пряму.
Плани...плани..Все, пішла реалізовувати.
Сьогодні останній день на роботі. З завтрашнього дня у відпустці. А настрою щось зовсім нема. :no: Одним словом - справжній "звичний день". :(
Пи.Си. Концентрація суму частково розбавлюється задоволенням від прочитання цього форуму, а також групою "MAXIMA", що лунає з колонок...
адаптуюсь до Києва. нічого не хочеться. займаюсь домашніми справами, слухаю МакКартні весь день, готую їсти, роблю покупки. сумно...
Маруся-мама
31.07.2008, 18:29
Десять років тому в Львівському аеропорту зустрілись дві пари очей: карі і голубі, в результаті по десяти роках під ногами бігає чотири пари голубих очей :D:D:D:D
Маруся-мама
01.08.2008, 23:11
А я на перерву прогулялась в французьке кафе, яке є поряд з моєю роботою але ніколи туди не заглядала. Сказати що там кава просто неймовірно класна то ніц не сказати (правда дорого) а ще господар сего кафе підняв мені настій - назвав мене мадмуазель.
А мені так приємно... видать не така я вже і старушка, раз на вигляд на мамзєль подібна. :D
день звичний зовсім геть. прибирання,готування,прання,прасування,покупки і все.
vasili дзвонив,якщо хто ще такого пам"ятає. каже, що хоче Києвом погуляти.
сумно якось, піду Муракамі почитаю...
nirvanka
03.08.2008, 14:22
Вчора їздили на озеро. Десь 15 км за містом. Озеро було дуже подібне до нашого Винниківського. Наша компанія була з кацом (похмілля), то довго там не протримались, за годину додому поїхали.
Я вже тиждень не їм солодкого, дала собі обітницю не їсти солодкого поки до Львова не приїду. А сьогодні приходила сусідка, просила в чоловіка сигаретку, у відповідь принесла кілька шматочків пирога з яблук. Ну і я скуштувала. Це ж не рахується як солодке, правда? :shy: :)
криївка нині.....
товариш і я:
http://img228.imageshack.us/img228/392/pic0649ol7.jpg
якщо бути точним: батато товаришів та я....
ось -- морозиво, пиво і я:
http://img228.imageshack.us/img228/1534/pic0657by5.jpg
ось вродлива дівчина мого товариша, відображена моїми кривими руками:
http://img231.imageshack.us/img231/8727/pic0655pz8.jpg
А в мене сьогодні КЛАСНИЙ день. В мене сьогодні день народження.:radist::radist::radist:
Дітей до мами. Мобіли спати. А з чоловіком... Романтика!!!:dance:
Маруся-мама
04.08.2008, 04:41
А з чоловіком... Романтика!!!:dance:
Ми також сьогодні випробовували чи ще апарат дійсний, і лишень до кульмінації а тут Юліана в двері стукає - МАМА! Я ХОЦУ ХІБ МАСЛО! :D:D:D:D
Ну от... Звичний день... Скінчилася відпустка :(
ООО, вихідні були просто насичені! Починаючи з п"ятниці, коли в гості приїхала сестра. І в 1 годині ночі застрягла в туалеті надворі (добре, що він хоч чистий і не смердючий:)). Година безуспішно пояснити їй, як відкривається замок - картина а-ля "Ключі від форту Буаяр": "Візьми ту штучку, потягни до себе ц сунь вліво... вправо..":D Спроба зняти двері... І все-таки довелося розбудити батьків.. Півтретя ночі, тато і мама спросоння йдуть рятувати дитину з туалетної пастки. Якось зняли двері і нарешті біднятко вийшла на волю!:clapping: А все ж починалося з безневинного бажання:). Думаю, сестричка надовго запам"ятає ці вихідні...
А сьогодні не звичайний день. Сьогодні рівно сотий день мого життя, насичений коханням. "Мені страшно признатися: я щаслива." (Ліна Костенко).
Усім найсвітлішого дня і якнайвдалішого тижня!!!:radist:
nirvanka
04.08.2008, 13:33
Вчора ввечері щось кольнуло в спині між лопатками. Так кололо, що легше було вмерти.. Знайшла позу, в якій нічо не боліло - позу "берізки". Так і лежала, поки швидка не приїхала. Зробили кардіограму, поміряли тиск і сказали, що щось мені защемило. Перестала нервуватись, стало легше. Відвезли в лікарню. Лікар сказав, що криво сиділа в одній позі і защемило. Виписав знеболююче, казав частіше рухатись.
Цікава тут послідовність роботи лікарів, медбратів - спочатку питають що мені є, а другим питанням є чи працюю. Якщо працюю, то значить що певно симулюю, щоб отримати лікарняне. Якщо не працюю, то значить що певно не маю страховки і мною ніхто займатись не буде. Мені повезло - я не працюю, але маю страховку. Тому мене перевірили. Жити буду :)
Chortenia
04.08.2008, 15:59
Були класні вихідні. В суботу ввечері була остання гра сезону перед півфіналом і орги вирішили зробити її у Золочеві (про що ми не знали, поки туди не доїхали). ТАка краса, коли тридцять машин їдуть по трасі колоною з включеною аварійкою - просто шалене видовище. Ну і шашлики після гри.
Класно відпочила і про все забула....
щоб не впадати в депресію переконую себе що...
кожні стосунки які знаходжу сили припинити-то моя своєрідна перемога...
над звичкою...стереотипами...вимогами суспільства...
кожен чоловік що був в моєму...серці...
зробив мене жіночнічошою і привабливішою...
але так хочеться зазнати поразки...
так хочеться щоб знайшовся той один що не змінюватиме мене а просто...
залишиться зі мною...
назавжди...
так якось раптово і невідворотно в моє життя сьогодні увірвалась така от...
потреба!
Ми вчора вирішили піти на "Мумію". А після того зайшли в один з моїх найулюбленіших закладів - кафе-кав"ярню "Репризу". Все-таки є і в нашій країні місцинки з європейським сервісом. Радує!
Маруся-мама
05.08.2008, 00:42
Малеча хвора сьогодні, температурить, плаче і з рук не злазить. Треба працювати а не хочеться. А хлопці на подвір*ї покривають рубіроїдом свою халабуду, це я так кажу що мій собі криївку готує.
nirvanka
05.08.2008, 10:50
А хлопці на подвір*ї покривають рубіроїдом свою халабуду, це я так кажу що мій собі криївку готує.
А мій чоловічок сьогодні виходив у магазин, повернувся весь брудний, ніби на будові побував.. Виявилось, що діти з двору попросили його допомогти натаскати дошок і вікон на "засаду" :D
Приїхала бабця позачергово (зазвичай вона на вихідні приїжджає), а ми не приготувались, тепер вислуховаємо шо і де і як має бути :8:
nirvanka
08.08.2008, 12:05
Вранці брала участь у проекті 888, метою якого є зібрати фотографії, зроблені 8.08.08 о 8:08 по польському часу. Найкращі з фотографій будуть організовані у виставку. До проекту долучилось більше 3500 людей, але багато проспали :D. Так як я цієї ночі взагалі ще не лягала, в мене з цим проблем не було: розбудила чоловіка і пішли на озеро, що біля нас. Приманила качок хлібом, але поки настало 8:08 вони все з'їли швиденько і попливли в інший кінець озера, тому не потрапили в кадр, на жаль :(
Коли настало 8:08, зробила кілька кадрів. Вдома вже виявила, що один з них зроблено рівно о 8:08:08!! Його я і відправила на проект. (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=362271&postcount=3003) Тримайте за мене кулаки! :)
Їздила сьогодні з дитиною до центру. Зайшли в автобус, вільних місць нема. Побачила, що на 6 сидіннях підряд сидять молоді чоловіки, біля них і стала, сподіваючись, що хтось поступиться місцем, бо важкувато все ж з дитиною на руках. Жоден не поворухнувся! Поступилася місцем старша жінка, трохи обурившись на тих решту. Пізніше вагітній жінці (місяці на 7) нікому було дати місце.
Люди, що в нас коїться?! ні поваги, ні розуміння, ні культури!!!
Їздила сьогодні з дитиною до центру. Зайшли в автобус, вільних місць нема. Побачила, що на 6 сидіннях підряд сидять молоді чоловіки, біля них і стала, сподіваючись, що хтось поступиться місцем, бо важкувато все ж з дитиною на руках. Жоден не поворухнувся! Поступилася місцем старша жінка, трохи обурившись на тих решту. Пізніше вагітній жінці (місяці на 7) нікому було дати місце.
Я постійно помічаю, що в транспорті сидять здебільшого молоді чоловіки, а місцем поступаються рідко навіть вагітним жінкам. То дуже неприємно.
Додано через 2 хвилини
З понеділка йду у відпустку:radist:!!!!! Ніяких поїздок не планую, але може щось і напланую по ходу діла! Головне - відпочити... Хочеться зависнути в гамаку в тіні дерев із цікавою книжечкою і щоб весь світ навколо просто затих.... Ех, яке то файне передчуття довгожданного відпочинку!!!
Я вчора їхала в маршрутці, зайшла жінка з дитиною на руках і з візком, пішла в кінець автобуса, сіла і передає гроші мужчині, що сидить перед нею, а перед ним сидіння було вільне і він повертається до неї, віддає гроші і каже "платити треба при вході, я тобі носити не буду, стань і занеси". Такого я ще ніколи не бачила!
Класний сьогодні день:)я вже вдома,сьогодні вдень приїхала з відпочинку на морі!!!страшенно за вами всіма заскучилася!!!!сиджу читаю форум,надолужую пропущене:)такшо халява сі скінчила - відпочилисьте троха від мене,теперка мордуйтесі:):):)
П.с:всім величезний привіт від нашої Іринки-Аліас - сьогодні розмовляла з нею по телефону,голос надзвичайно щасливий та радісний,зараз вона відпочиває у Коблево разом з Максом,скучає за ЛФ і форумлянами:)
nirvanka
08.08.2008, 23:21
П.с:всім величезний привіт від нашої Іринки-Аліас - сьогодні розмовляла з нею по телефону,голос надзвичайно щасливий та радісний,зараз вона відпочиває у Коблево разом з Максом,скучає за ЛФ і форумлянами
А коли вона до Львова планує приїхати?
Цитата:
Допис від нталька
Я вчора їхала в маршрутці, зайшла жінка з дитиною на руках і з візком, пішла в кінець автобуса, сіла і передає гроші мужчині, що сидить перед нею, а перед ним сидіння було вільне і він повертається до неї, віддає гроші і каже "платити треба при вході, я тобі носити не буду, стань і занеси". Такого я ще ніколи не бачила!
Ділюсь власним довсвідом, як "напрошуватись", щоб тобі поступились місцем.
Наприклад, я вагітна сідаю в маршрутку. Відповідно, першою встає яка небудь жіночка. Говорю голосно:"Да що Ви, дякую! Вон той чарівний мужчина зараз згадає, що він джентельмен, і обов"язково поступиться місцем вагітній!" Діє на 99,99% (Мені не відмовили ні разу)
А стосовно тяжких сумок... Все дуже просто: треба сказати: "Ви знаєте, в мене важки сумки, потримайте, будь ласка" и не чекаючі відповіді, поставити сумки чоловікові на коліна...Діє. Перевірено. Головне при цьому ніжно посміхатись.
Ми самі зіпсували чоловіків... А їх треба виховувати. направляти. Хто виховує майбутніх чоловіків? Ми...
Як часто можна спостерігати картину, як в транспорт сідає мама-бабця з хлопом 7-11 років, причому вона несе ЙОГО рюкзак. Садить дитину, а сама нагружена СТОЇТЬ біля нього!!!
І для цього хлопця це є норма. Чи буде він поступатись місцем, коли виросте? Сумніваюсь...
принципово більше не хочу писати в тему де мені гірше всіх....бо виявилось що тоді коли було створено цю тему в мене була була ще (порівняно з зараз) біла!!! смуга...ги-ги-ги...
але ж куди?
фотіка не маю-фотки не запощу...мене ви вже бачили...нескромно...смішні картинки (між відвідинами цвинтарів і т.д.)щось не знаходяться...асоціацій немає...книжки як і фільми викликають тільки сльози...чоловіка і дітей не маю щоб про то довго розповідати і розпитувати...не вдалось стати ідеальною дружиною...то яка там мрія...яка різниця при таких обставинах хто де на форумі...нікуди не їздила...ніде не відпочивала...а невідпочившу людину музи не відвідують...боюсь всього...поняття не маю що таке любов...ну в принципі..все...ЯК ЗАВЖДИ..звично;)
принципово більше не хочу писати в тему де мені гірше всіх....бо виявилось що тоді коли було створено цю тему в мене була була ще (порівняно з зараз) біла!!! смуга...ги-ги-ги...
але ж куди?
фотіка не маю-фотки не запощу...мене ви вже бачили...нескромно...смішні картинки (між відвідинами цвинтарів і т.д.)щось не знаходяться...асоціацій немає...книжки як і фільми викликають тільки сльози...чоловіка і дітей не маю щоб про то довго розповідати і розпитувати...не вдалось стати ідеальною дружиною...то яка там мрія...яка різниця при таких обставинах хто де на форумі...нікуди не їздила...ніде не відпочивала...а невідпочившу людину музи не відвідують...боюсь всього...поняття не маю що таке любов...ну в принципі..все...ЯК ЗАВЖДИ..звично
Але все в житті робиться на краще... Яв цьомк переконалась, і як би не було тяжко, завжди знайдеться ктось, чи щось, що розрадить, підніме настрій, відсуне проблеми подалі чи просто допоможе посміхнутись.
ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ!!! ВСЕ ТАК НЕ БУДЕ!!!
nirvanka
10.08.2008, 22:22
Вчора були на шлюбі в чоловікового одногрупника. Я, звісно, ж бігала їх фоткала.. Було дуже незручно, бо ті люди і не здогадувались хто я така, але нічого не казали :). В них не було фотографа, тільки оператор, тому я спочатку не дуже сміло їх клацала, але потім вони самі почали мені всміхатись, то мене понесло :D.
Шлюб був в костелі, складався з Служба Божої, Причастя і шлюбної церемонії. Супроводжувався співами і органною музикою. Всі сиділи, навіть молоді, тільки час від часу вставали чи клякали.
Було так незручно, бо я не знала як себе поводити, то слідкувала за оператором, куди він туди і я :).
Після шлюбу гості стали в чергу під церквою і дарували молодим подарунки. Було дуже багато гостей і кожен з квітами. Настільки різні і цікаві квіти були: і кошички, і букети, і щось на подобі капусти :). Дуже гарно! А потім закидали їх дрібними монетами і молоді повинні були всі позбирати.
А сьогодні ми були в зоопарку і в парку розваг. Робила фотки для одного конкурсу. Але не знаю чи будуть якісь файні, бо тваринки були якісь ліниві і нецікаві. А завтра до Варшави їдемо - в мене робоча зустріч.. Життя так швидко летить - ледь за ним встигаю! :)
Маруся-мама
11.08.2008, 06:36
Сьогодні був звичний день. Отець в церкві сказав дуже гарну проповідь, що ми стараємось брати все в свої руки і творити все в нашому часі, он мені треба, я нині хочу і я нині вже мушу то мати. Але забагато на себе беремо і не маємо довіри до Бога.
Он і я ввечері зрозуміла що забагато на себе брала останні роки. Тягнула щось кудись а воно не йде, опирається. Отже тепер я зрозуміла що треба лишень відпустити. Вирішила відпустити раз і назавжди.
Отже тепер я зрозуміла що треба лишень відпустити. Вирішила відпустити раз і назавжди.
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Марусю, тим відпусканням життя собі не полегшите...
levandivka
11.08.2008, 08:34
забагато на себе брала останні роки. Тягнула щось кудись а воно не йде,
А мене батько вчив: якщо сильно(!) не получаєцця - облиш...
на вихідні їздила в Броди... сумно... не з такого приводу хотіла я приїжджати в рідне місто.......
коли обривається життя близької тобі людини, відбувається повна переоцінка цінностей. Дуже прикро, що для цього треба було втратити близьку... ні, не так - ДУЖЕ БЛИЗЬКУ людину.
Плачу...
Маруся-мама
11.08.2008, 17:09
А мене батько вчив: якщо сильно(!) не получаєцця - облиш...
Правильно! Що ж я сало на шнурку :8:
а в мене день... і гарний і важкий воднчас. почуваюся жахливо.
із коханим стосунки кохані і болючі.
а дуже гарно мати гарну таємницю . навіть від себе таємницю.
Маруся-мама
13.08.2008, 01:28
Так мені щось недобре сьогодні. Бос на роботі щось кнує і мені так неприємно, моторошно що аж...
а у моєї мамуні сьогодні ювілей - 40 років:) сьогодні ж дізналась, що рівно місяць тому моя однокласниця народила синочка) так зраділа за неї! нове життя...
надворі спека страшенна - навіть не вийдеш на пляж,позасмагати. коли з вікна дивишся - ніби туман кругом...
написало моє сонечко з Угорщини, нарешті мав доступ до інтернету.
отакий-то звичний день зі своїми маленькими сюрпризами.
В 11 ночі приїхала додому, а о 6-й ранку знову їду
щаслива по вуха, чого і всім бажаю!
nirvanka
15.08.2008, 16:21
В 11 ночі приїхала додому, а о 6-й ранку знову їду
щаслива по вуха, чого і всім бажаю!
Іспоночка, Надійка, може ви знаєте куди Іринка поїхала?? Може до Львова?? Якщо так, то скільки часу вона буде у Львові??
Іспоночка, Надійка, може ви знаєте куди Іринка поїхала?? Може до Львова?? Якщо так, то скільки часу вона буде у Львові??
сама б хотіла знати...вона обіцяла подзвонити мені, коли буде у Львові...
nirvanka
15.08.2008, 16:27
сама б хотіла знати...вона обіцяла подзвонити мені, коли буде у Львові...
Як тільки будеш знати, скажи будь ласка! І до якого числа буде у Львові. Може я встигну з нею побачитись :)
завтра будемо відзначати мамин День народження. гості прийдуть. так що сьогодні - супердень. з самого ранку - на ринок, зафруктами-овочами. купила персики. якось вони мені не сподобались. не соковиті. але солодкі і стиглі. і вибирала ж так, щоб кримські були, а не турецькі :( поки доїхала додому з усіма цими кілограмами покупок по спеці, думала впаду. вдома води напилась і ялгла подрімати. на 3 годинки... ВСЬОГО_НАВСЬОГО!
зараз маю поприбирати в квартирі і починати займатись приготуваннями їжі...
в Києві дихати немає чим - спека страшенна.
може ви знаєте куди Іринка поїхала?? Може до Львова?? Якщо так
.... тоді і від мене вітання передайте ;)
Lady_Opium
15.08.2008, 16:45
ах. а в мене сьоня празник:)
останній день на роботі, завтра відпустка, перший політ літаком))
а що саме приємне: коли кажу замовникам-шо мене не буде 2 тижні-вони так бідкаються))
файно, відчуваєш себе потрібнимі самим самим))
Маруся-мама
15.08.2008, 17:06
але ж куди?
фотіка не маю-фотки не запощу...мене ви вже бачили...нескромно...смішні картинки (між відвідинами цвинтарів і т.д.)щось не знаходяться...асоціацій немає...книжки як і фільми викликають тільки сльози...чоловіка і дітей не маю щоб про то довго розповідати і розпитувати...не вдалось стати ідеальною дружиною...то яка там мрія...яка різниця при таких обставинах хто де на форумі...нікуди не їздила...ніде не відпочивала...а невідпочившу людину музи не відвідують...боюсь всього...поняття не маю що таке любов...ну в принципі..все...ЯК ЗАВЖДИ..звично;)
Лулу, у мене таке саме відчуття зараз як і у вас, хоча ніби є діти і чоловік. Стою на порозі тих відчуттів які ви написали коли відкрили тему про мені найгірше. Зле, боляче, незрозуміло... муза навідується лишень зла і саркастична... невідомість мучить... та що його оповідати.
А в остальном прєкрасная маркіза - всьо харашо, всьо харашо!!!
муза навідується лишень зла і саркастична...
Якщо вона Вам набридне пришліть її до мене, мені знадобиться...
у нас відключили інет за неуплату, а тут по роботі треба.
грошей нема нормальних, тож пішла останні дояри міняти. поки по цій спеці дійшла до банку - закрився обмінник. іду назад, заходжу в магазин з рахунками (піплнетовськими) та питаюсь чи не візьмуть в доярах.
беруть в доярах, але немає здачі.
а спека така, що вже вмираю та ще й з малим на руках.
коротше, впихнули мені чотири по 100 рахунки зі здачею 65грн.
кажу "ну, тепер на "пропітаніє" немає грошей, будемо сили черпати в інтернеті" :D
чоловік був у шоці, що я рахунок на форумах просиділа, а потім на всю останню "заначку" рахунків накупила...
Додано через 1 хвилину
хосіся в аквапарк...... так хосіся... :(
Додано через 4 хвилини
Лулу, ви мені дуже симпатичні, не можу спокійно дивитись на ваші смутки. так і хочеться пригорнути до себе...
буду щиро бажати вам радощів, щоб у космос (до Бога?) сигнал пішов... мо поможе?
не можу спокійно дивитись на ваші смуткидякую-я теж не можу вже на то дивитись але воно чось від того не веселіє:no:;)
якось так банально... сумно... одиноко...ще й спинка поболює...(ну ніяк до того не звикну;))
nirvanka
16.08.2008, 15:42
Вчора були на караоке, як завжди по п'ятницях. В поляків якесь свято, в пабі було більше персоналу, ніж людей, ведучий караоке був засмучений відсутністю черги бажаючих поспівати.. Після чуть не слізних благань ведучого і кількох кухлів пива наша компанія взяла ситуацію в свої руки, а точніше мікрофон, і їх понесло. Співали все підряд, мого чоловічка пробило на соло (після 4го пива його голос зробився таким хрипувато-низьким).. А я все скучала, як завжди.
Повертаємось додому - туман стоїть, ніч, тиша, нікого на вулицях нема, мене потягнуло на подвиги! Зайшли додому по фотокамеру і штатив та подались в парк, фотографувати. Було дуже гарно, так затишно..
Сьогодні побачили по телевізору кадри про торнадо, яке пронеслось недалеко від нашого міста. Села зруйновано, люди по лікарнях, відеокадри з автобуса, який попав прямо у вихр.. Брр.. І ви не повірите, але поляки напівжартома кажуть, що це москалі винні! Що вони спеціально послали торнадо за те, що Польща підтримую Грузію. Уявляєте?!
Liliyah Romanova
16.08.2008, 17:57
В поляків якесь свято
Підозрюю, що те саме, що й у нас. Тільки у них воно називається Внебовзяття Богородиці. ;)
Додано через 37 секунд
І ви не повірите, але поляки напівжартома кажуть, що це москалі винні! Що вони спеціально послали торнадо за те, що Польща підтримую Грузію. Уявляєте?!
Е, чому ж не повіримо? Поляки москалів так само люблять, як українців. Завжди краще проти когось дружити. У тому ми з ними зійшлися...
Лєруся прихворіла :( Вночі боролися з високою температурою... Ніби подолали... :download:
А ще купила квиток до Бродів, тепер залишилося "виловити" квиток Броди-Київ :ninja:
Дуже жарко http://yoursmileys.ru/tsmile/sleep/t2215.gif вдома спасає тільки кондиціонер, на вулицю до 19-00 навіть носа не висовую :ninja:
:radist::radist::radist:Дали гарячу воду:radist::radist::radist:, правда брудну як баюра :ninja:. Але то таке.....
Liliyah Romanova
16.08.2008, 20:10
А мій шваґро до підполковника дослужився!!! :radist: :radist: :radist:
А я нині вперше цього року в річці купалася!!!
В нас мости повінь позносила, на нові щебінь у фундамент просто з ріки беруть - то ж появилися "ями", де й поплавати можна. Бо раніше річку вбрід переходилося.
Маруся-мама
16.08.2008, 20:41
А ми цілу ніч не спали слухали напускні плачі і стони і гупання по-хаті. Зранку вже не було на то сили, а мені щей запропонували купити білет, поскладати їм гарно валізи, обслужити і відправити в далеку дорогу.
Нагліє народ.
:radist::radist::radist:Дали гарячу воду:radist::radist::radist:, правда брудну як баюра :ninja:. Але то таке.....
Это в каком районе? А то я вчера с этой жары плюнул и купался в ледяной воде. Греть сил уже нэма.
Сегодня целый день провел на озере, так что добрый и претензий к Львовводоканалу временно не имею :)
Это в каком районе?
700-річчя біля Арсену :)
700-річчя біля Арсену
Счастливчики...
Счастливчики...
у нас гаряча вода і не зникала....
(я кажу не про "с") http://levus.info/smile/pardon.gif
у нас гаряча вода і не зникала....
(я кажу не про "с")
На "с" тоже горячая вода не пропадала в тех квартирах, где стоят газовые колонки.
К сожалению, мой дом высотный и полностью на електричестве. Так что поставь его в любом районе нашего славного града, вода в его артериях не станет теплее ни на градус.
На "с" тоже горячая вода не пропадала в тех квартирах, где стоят газовые колонки.
К сожалению, мой дом высотный и полностью на електричестве. Так что поставь его в любом районе нашего славного града, вода в его артериях не станет теплее ни на градус.
на личаківській також ніколи не було проблем ні з гарячою водої, ні з якістю самої води... http://levus.info/smile/pardon.gif
Liliyah Romanova
16.08.2008, 21:24
Були. Я пам"ятаю дуже добре, що були.
У моїх батьків навіть ванну пожерло від "якісної" води...
на личаківській також ніколи не було проблем ні з гарячою водої, ні з якістю самої води...
Наверняка это потому что вы там жили :)
http://levus.info/smile/shok.gif вперше таке чую!..
мабуть, личаківський район таки дуже великий.....
мабуть, личаківський район таки дуже великий.....
безусловно :) И именно в этом районе зародилась поговорка: "...львовские понты дороже американских долларов" ;)
безусловно И именно в этом районе зародилась поговорка
може закладемося, щодо якості води?... http://levus.info/smile/wink.gif
може закладемося, щодо якості води?...
как будем определять качество? :) Если разбавить пробу воды спиртом и он не скиснет, придётся ведь пить... Не-а, я не подписываюсь ;)
И вообще я про горячую воду говорил. А не про приватное артезианское джерело спешиал фор мешканці вул. Личаківська :)
И вообще я про горячую воду говорил. А не про приватное артезианское джерело спешиал фор мешканці вул. Личаківська
просто труби були у нас ... бронзові?...
воду можна було пити з крану...
а на "с"?...
є бажаючі ризикнути?...http://levus.info/smile/wink.gif
Маруся-мама
16.08.2008, 23:15
Ну що ванну пожерло не пам*ятаю, але он що накіп на чайнику був на три пальці, то інша справа. Я ніяк не могла зрозуміти де на чайнику набиралось стільки накипу і якийсь незрозумілий наліт на стінках чи то вапно чи то глина.:ninja:
Zirnycja
16.08.2008, 23:25
на личаківській також ніколи не було проблем ні з гарячою водої, ні з якістю самої води... http://levus.info/smile/pardon.gif
Де саме? Вперше чую і дуже подивляю, щоб на Личаківській була вода, ще й якісна!..Ну, коли у нас була зимна вода, то колонка її гріла. Але якість- препаскудна!!! Завжди ставили фільтри на труби, а до баку, де вода зберігалася, кидали срібні вироби, всеодно вода до вечора мутніла, а на наступний день покривалася слиззю, жовтим ржавим осадом....Воду з крана на Личаківській не вживали для страв, а тільки по господарству. Купували магазинну воду у фляшках. Навіть, щоб почистити зуби. А от, до прикладу, знаю, що в районі Технічної (недалеко від Університету) є вода завжди- і зимна, і гаряча, і на якість там не скаржаться...
всатала о 7 , поїхали з мамою на ринок, на фабрику "Рошен" за свіжим тортиком, бо святкували мамине 40-річчя. потім готували вдома, приймали гостей, квіти , подарунки, колом найближчих людей пішли до озера готувати шашлик, у затінку було прохолодно, весело і смачно:), прийшли додому на "солодке", наспілкувались і прекрасно відсвяткували. хороший видався день. тут - фото (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=368231&postcount=815):)
Замучена страшенно. Сиджу, а очі злипаються. День був працьовитий. Місяць минулий (навіть півтора) був важкий. Але нарешті ми всі побачили світло в кінці тунелю. Практично завершилась епопея з ремонтом кухні і затяжний процес скручування меблів, які ми самі придумали і самі ж втілили.
Залишилось кілька дрібничок. Але головне, що все вже на своїх місцях, все в робочому стані і можна користуватись, і тішитись. :) :) :)
Liliyah Romanova
16.08.2008, 23:41
Ой, то ти в усьому ідеаліст?
Я щось ніколи не ризикувала пити з крану. І мама нам забороняла.
А от сестра пила. Тепер лікує всілякі шкірні захворювання... :(:(:(
Ну що ванну пожерло не пам*ятаю, але он що накіп на чайнику був на три пальці
О, і накип на чайнику теж був огого. І як воду відстоювали, то теж був осад. І звичайною щоденною рутиною було те, що відварювали величезний баняк води, аби була придатна до пиття вода.
Пупере, ти в якійсь елітній частині району жив, мабуть. Ми від Кайзервальдом такого щастя не мали.
Тепер лікує всілякі шкірні захворювання...
шкірні від води????
Додано через 41 секунду
Пупере, ти в якійсь елітній частині району жив,
у Сихові.
Добре там,де нас нема...
Навіяло...
Додано через 3 хвилини
Замучена страшенно. Сиджу, а очі злипаються. День був працьовитий. Місяць минулий (навіть півтора) був важкий. Але нарешті ми всі побачили світло в кінці тунелю. Практично завершилась епопея з ремонтом кухні і затяжний процес скручування меблів, які ми самі придумали і самі ж втілили.
Залишилось кілька дрібничок. Але головне, що все вже на своїх місцях, все в робочому стані і можна користуватись, і тішитись.
як то файно...
А мені...як до неба...
як то файно...
Самій не віриться.
Дали гарячу воду
700-річчя біля Арсену
Счастливчики...шо да то да ;););)
льолік а ми з вами...сусіди ;)
Liliyah Romanova
17.08.2008, 00:38
шкірні від води????
То було накручування... :shy:
Ой, розкажу випадок вчора в маршрутці!!!:radist: (Тягне мене на тему транспорту...)
Зайшла в маршрутку. Вільно. Сіла. Поруч сидів хлоп років 25. Через кілька зупинок входить дівчина вагітна, десь 5-6 місяць. Короче, помітно вже добре. Ну я так тихенько хлопцю кажу: "Поступиться, будь ласка, місцем вагітній". Він на мене подивився вовком, й так з нахрапом питає: "А чому саме я?". Відповідь: "Ну напевно, тому, що з нас двох чоловіком є Ви. Чи я помиляюсь?.."
Подіяло!!! :radist::radist::radist:
Дівчина сміялась, й коли сідала, сказала мені "дякую", а дякувати треба було мужчині, він же все-таки поступився...
Він на мене подивився вовком, й так з нахрапом питає: "А чому саме я?". Відповідь: "Ну напевно, тому, що з нас двох чоловіком є Ви. Чи я помиляюсь?.."
Подіяло!!!
культурний виявився...
І добрий...
А міг і матом.
Ой, то ти в усьому ідеаліст?
Я щось ніколи не ризикувала пити з крану. І мама нам забороняла.
А от сестра пила. Тепер лікує всілякі шкірні захворювання...
гаразд, пан капітан віджартувався.....
пропоную тобі таке саме парі..
як думаєш: чи я тобі зле зроблю чи запропоную?.. http://levus.info/smile/wink.gif
Liliyah Romanova
17.08.2008, 01:16
як думаєш: чи я тобі зле зроблю чи запропоную?..
Що мені зробиш???
І я не зрозуміла парі.
Я просто кажу, що під кайзіком доброї води не було. Її ще й вимикали. І мої батьки досі не ризикують її пити просто з крана.
Я просто кажу, що під кайзіком доброї води не було.
як казали на початку 90-их: ваші проблеми.
Liliyah Romanova
17.08.2008, 01:38
як казали на початку 90-их: ваші проблеми.
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Ну, отак завжди...
накіп на чайнику був на три пальці, то інша справа. Я ніяк не могла зрозуміти де на чайнику набиралось стільки накипу і якийсь незрозумілий наліт на стінках чи то вапно чи то глина
якість- препаскудна!!! Завжди ставили фільтри на труби, а до баку, де вода зберігалася, кидали срібні вироби, всеодно вода до вечора мутніла, а на наступний день покривалася слиззю, жовтим ржавим осадом....
накип на чайнику теж був огого. І як воду відстоювали, то теж був осад. І звичайною щоденною рутиною було те, що відварювали величезний баняк води, аби була придатна до пиття вода.
:shutup: :padonak:
может трубы и были когда-то бронзовыми, но вот понты как были, так и остались - золотыми ;) :D
Sashka-ua
17.08.2008, 11:01
Звичний день. 4:00 ранку, а я ще на форумі. Як завжди.
Десь там бачив гілку про залежність... Мабуть час пошукати....
Малесенька
17.08.2008, 12:55
вчора їздила в Карпати, в Гребенів, віддихнула просто супер:radist:
в мене давно не було відпочинку, коли би я віддихнула душею, коли всякі проблемки лишаються десь далеко-далеко, коли ти насолоджуєшся природою, чистим повітрям, маленькими рибками в гірській річці, які плавають коло твоїх ніг.... от і він стан ейфорії....
подружка завела подивитись на озеро бірюзового коліру,це щось, мені не вистачає слів шоб це передати. біля озерера гора на половину стесана, видніється гірська порода з чітко розмежованими шарами грунту, які мають вигляд булівельної плити... мені не вистарчає слів, мої емоції мене переповнюють:radist::radist::radist:
коли їхали до дому, заїхали в Раківець, походили по водичці...
до дому попала дуже пізно, але цей стан, це відчуття це щось....
levandivka
17.08.2008, 13:02
заїхали в Раківець, походили по водичці...
А пиво? Пиво купили? :)
Малесенька
17.08.2008, 13:07
А пиво? Пиво купили? :)
я без пива нікуди віддихати не їздю....
пиво мууууууууууусить бути:radist:
пиво зранку, пиво в обід, пиво вечером, пиво цілодобово...:radist::radist::radist:
Гарні були вихідні.
В суботу цілий день були на озері ,купалися.Дітей з води було годі витягнути.Трохи засмагли,після смачного обіду гуляли в лісочку.Чоловік вчив донечку кататись на роликах,а ми з Мартином сиділи на березі озера,милувались каченятами,які там плавали.Відчуття щастя та душевного спокою ...
Сьогодні їздили в гості до сестри .У них за Львовом "домик в деревне ".Була велика компанія,шашлики і до шашликів також.Чоловік випив кілька келихів :beee: і люб"язно дозволив мені сісти за "штурвал ".Я погодилась :agree: ,а коли прийшов час повертатись додому трішки перелякалась :no: (рік перерви,вечір і двоє дрібних дітей в салоні ..,мені досить і одного з названого).
Пів години і ми вдома :download: ,чоловік за водіння поставив п"ятірку :radist:(за майстерний об"їзд корівок,які трапились по дорозі і за те ,що цілі ми і машина ).
Завтра знову сідаю за кермо.
Файні були вихідні.
на роботі ремонт і ми всім заваджаємо....
через то впала...
порвалась сумка і весь подряпаний ніби йому 10000 років телефон (якому місяць минув-бо ж перед тим не мала...:(:(:(:()
цілий тиждень боліла спина а тепер рука нога і коліно....
ЗА ЩО?????????????
Маруся-мама
18.08.2008, 23:49
День минув спокійно. Ходимо до адвокатів і збираємо відповідні папірці, так про всяк випадок. Половина таки їде але он коли?
Ходимо до адвокатів і збираємо відповідні папірці, так про всяк випадок
Я щось пропустила? Навіщо адвокати? Не лякайте мене так...
Маруся-мама
19.08.2008, 00:02
Я щось пропустила? Навіщо адвокати? Не лякайте мене так...
Для мене бо як чоловік поїде в Україну на невизначений час...треба мати папірець про всяк випадок.
Для мене
Трохи відлягло.
поїде в Україну на невизначений час...
Я б Вам радила визначити йому і день і годину, бо як розслабиться...то знову його доведеться привчати до "новой і люччєй жізні" а скільки зусиль вже потрачено! :)
сьогодні(вже вчора) розпочала з другом роботу над створенням нового форуму.
мене намагалась "клеїти" дівчина.
була на книжковій ярмарці. там зі мною познайомився один чоловік(скульптор).мене запросили в студію для того, щоб намалювати мій портрет та зліпити скульптуру, бо цитую - "Ви - уособлення образу епохи Романтизму".
такий видався день.
Liliyah Romanova
19.08.2008, 01:46
Я б Вам радила
А я би ніц не радила...
Молитися тільки й усе.
Маруся-мама
19.08.2008, 02:24
Дякую! Я не знаю чи хочу визначати будь що. Нехай він зрозуміє чого хоче... але щоб не запізно ;)
От і по відпустці... Хоч нікуди не їздила, все ж задоволена, бо відіспалася:). У неділю влаштували з коханим вечір фотографування - ходили по Львову як туристи і фоткалися мало не під кожним стовпом:D. А коли поверталися додому з площі Ринок - бачила Іспанку. Вона з якимось парубком дуже емоційно про щось спілкувалася:shutup:. От я і не наважилася привітатися:)..
в неділю їздила на медову виставку :) Прикупила гречаного меду (он вже з ним печеться хлібчик гречаний, аромат на весь будинок :) ), пилок та медовуху :) Від медовухи очікувала на більше http://yoursmileys.ru/msmile/negative/m1301.gif запах - шикарний, на смак - звичайне вино :(
Лєруся вже не температурить, але лікарка порадила до кінця тижня не ходити в садок http://yoursmileys.ru/msmile/negative/m1307.gif тепер доводиться цілими днями розважати її, придумувати нові забавки http://yoursmileys.ru/msmile/negative/m1300.gif
зі мною познайомився один чоловік(скульптор).мене запросили в студію для того, щоб
вважай зозулько бо я надто добре знаю тих цілих мистців...а особливо скульпторів....:shutup:
як зберешся туди йти то краще з...коханим;)
а в мене стрес (черговий)...:(
інколи коли матеріалізуються мої бажання розумію що більше за все на світі я цього не хотіла...:ninja::(:(:(:(:(:(
вважай зозулько бо я надто добре знаю тих цілих мистців...а особливо скульпторів....
та я їх теж трохи знаю... і сама, звісно, не піду. не знаю. чи з коханим, але принаймні хлопчину із собою візьму.
просто така пропозиція вже не вперше мені робиться. то намалювати, то в кіно зніматись, друзі в кліпі хотіли, щоб я зіграла. у пісні про війну, слова до якої я ж і написала. але я все відмовлялась, бо боялась(крім друзів). а цього разу вирішила спробувати. але не без охорони, звісно.
От і по відпустці... Хоч нікуди не їздила, все ж задоволена, бо відіспалася. У неділю влаштували з коханим вечір фотографування - ходили по Львову як туристи і фоткалися мало не під кожним стовпом. А коли поверталися додому з площі Ринок - бачила Іспанку. Вона з якимось парубком дуже емоційно про щось спілкувалася. От я і не наважилася привітатися..
Здають тут мене,панімаєш,з потрохами:). то ми з колєгою про життя-буття говорили:) а взагалі останім часом в мене дуууже класні незвичні дні - я насолоджуюся останніми днями відпустки:гуляю з друзями,відсипааааааюся,переглядаю фотки з моря(чекайте скоро на ЛФ:)).останні дні літа підкинули мені ще й роботу - підтягую по іспанській одну студентку з універу,яка екзамен завалила,а завтра їду в Івано-Франківськ на 2 дні перекладати бразильцям. в мене ще від вчорашнього дня мандраж страшний - все-таки вперше буду займатися усним перекладом:):):)нині ходжу по хаті і сама з собою розмовляю іспанською.тато серйозно роздумує здати мене на кульпарки:) правда не всі дні були такими яскравими та райдужними - в пятницю мій тато зламав ногу:(:(виходив з маршрутки,а водій рушив вперед - тато не втримався на ногах,впав -тепер бідачка місяць мусить сидіта вдома в гіпсі:(:(
П.с:Малявко,наступного разу обов"язково підходь:)
П.с:Малявко,наступного разу обов"язково підходь:)
Просто знаю, що моїх фото на форумі мало, тому не хотілося здатися божевільною)))) ОК!!!!)))))
Малесенька
19.08.2008, 14:38
зраненька позвонив братік (двоюрідний), повідомив чуууудову новину: Жінка родила!!!:radist::radist::radist: родився хлопчик 3700, 51 см. роди пройшли легко, розривів і тріщин нама.:radist:
сьгодні наша велика родина поповнилась:radist:
Liliyah Romanova
19.08.2008, 16:09
А в мене вчора був звичний робочий день та незвичний вечір.
Прийшло моє чудо із літнього табору і до своєї кімнати пошпарило, заздалегідь попередивши мене, що "мама, тобі не можна йти до моєї кімнати! ти чекай, я покличу". Ну, я поки форум сіла почитати. Тут приходить Дарко нарешті й каже: "ходи, мама, подивишся, як я почистив у себе в кімнаті". Заходжу і стовпію... Кімната прибрана. Всі забавки в ящиках, одяг скинений на купку (але акуратно). А посеред кімнати розстелений коцик із ведмедиками. "Це мій килим", - каже Дарко. Так це було незвично... Хвалили його вчора цілий вечір, що в нього усмішка з личка не сходила. А ми які щасливі! Бо все говорили, пояснювали, а тут за один день така зміна. :radist:
Маруся-мама
19.08.2008, 16:19
А у нас нині сльозливий день. Тато ходять дітей обнімають і плачуть. А Юліана до мене втікла, не зрозуміла в чому справа.
а нам нарешті покращили якість інету.
я все думала, що так і має бути (кожна сторінка по "пів години" вантижиться), а тут прийшла поруга, що має такий самий "піплнет" та сказала, що в неї просто "самольот", порівняно з нами.
я подзвонила оператору, виміряла швидкість, як мені порадили (118 чогось на секунду виявилось) та подала заявку на покращення зв"язку.
от сьогодні вже і результат!
з цього приводу змогла нарешті завантажити фотки до свого посту про поїздку у Вижницю в щоденнику на "ББ".
кому цікаво - заходьте подивитись/почитати (якщо москальська мова очі не різатиме):
http://www.babyblog.ru/user/mamatu/174362
просто така пропозиція вже не вперше мені робиться. то намалювати, то в кіно зніматись, друзі в кліпі хотіли, щоб я зіграла. у пісні про війну, слова до якої я ж і написала.з друзями хоч на край світу-ТРЕБА-ТРЕБА-ТРЕБА!!!!!!
обов"язково спробуйте те все-з вашою зовнішністю і мудрістю все може вдатись;););););)
вранці церковні дзвони левандівської церкви розбудили мене й спросоння не могла зрозуміти, що відбувається. а то ж нехристиянське свято Спаса, адаптоване церквою! отож яблука вже можна їсти :)
Liliyah Romanova
19.08.2008, 17:44
а то ж нехристиянське свято Спаса, адаптоване церквою!
Причому тут Спаса до Переображення Христа на Таворі?
ійойо!:shutup:
во понаписували!:cowboy:
щось почитала тото і відчула що мої побиті ноги розболілись...:no:
а ще-колишній чоловік забрав колонки і я згадала добрі студентські часи і вдягнула не до плеєра а до компа навушники...етаке:)
Liliyah Romanova
19.08.2008, 18:35
ійойо!
во понаписували!
Я вже то попереносила геть.
Заліпили гілку звичний день звичним релігійним оффтопом.
А за слухавки до компа, то ж класно. Я так на роботі постійно сиджу. :)
Маруся-мама
19.08.2008, 19:31
а ще-колишній чоловік забрав колонки...
Ну се ж вони дбають про вас, вушка ваші цінують і ножки :D:D:D
Розмовляла з Аліас....вона буде у Львові з неділі до кінця місяця...передавала усім привіт!!!!!!!!!
А за слухавки до компа, то ж класно. Я так на роботі постійно сиджуа мені так зле працювати-не поворухнутись
крім того не можна музику включити-а вдома самій ввечері без музики-жесть!
nirvanka
19.08.2008, 21:50
Розмовляла з Аліас....вона буде у Львові з неділі до кінця місяця...передавала усім привіт!!!!!!!!!
Рівно рівно до кінця місяця? :(
а вдома самій ввечері без музики-жесть!
так не сидіть вдома САМІ ;)
Маруся-мама
19.08.2008, 23:00
А у мене день доходить до кінця, щойно була сцена:
правоу рученьков,
білов хустеньков,
вона махала
прощай Джан! ;)
Буде родина скоро стрічала з візочком хорого чоловіка.
так не сидіть вдома САМІ ;)
коли болить спина...а ніженьки побиті в синяках то не дуже кудись находишся....:no:
і як тільки я умудрився портмане попрати разом з джинсами, картина призабавна.., кредитки по всій пральній машині, і пару відмитих доларів аж ніяк не міняють ситуації, всі бізнес картки, всі номери телефонів...;)
Степаныч
20.08.2008, 08:33
і як тільки я умудрився портмане попрати разом з джинсами, картина призабавна.., кредитки по всій пральній машині, і пару відмитих доларів аж ніяк не міняють ситуації, всі бізнес картки, всі номери телефонів...;):DА я зразу сказав дружині, що пральною машиною користуватися не вмію! З утюгом не вийшов номер...
була на етновирі вечерком
сподобались мексика кіпр і мартініка ясна річ
файний фест!!!!!!!
а ви-приходьте завтра на концерт БУРДОНУ на площу ринок!!!!!!!!!!
всіх будем раді видіти на фесті ЕТНОВИР;)
дурнуватий день, вибачте на слові. встала рано-зранку, все якось так собі. стан "соу-соу"... були причини трохи понервуватись. думала покращити собі настрій - поїхала з подружками купувати нові речі. купили. настрій покращився. на годинку-півтори. потім було прання, фільм про Роллінг Стоунз, і думки, думки, думки... дурнуватий день, вибачте на слові.
дурнуватий день, вибачте на слові. встала рано-зранку, все якось так собі. стан "соу-соу"...
маюнко, як у вас настрій погіршується, робіт як я то роблю.
я беру цукерку, розвиваю і їм... далі поганий? розвиваю другу.... і так можу з півкіля розвинути і з"їсти, поки настрій не внормалізується.
я беру цукерку, розвиваю і їм... далі поганий? розвиваю другу.... і так можу з півкіля розвинути і з"їсти, поки настрій не внормалізується
не завжди допомагає. їла я їх сьогодні.
nirvanka
21.08.2008, 01:42
я беру цукерку, розвиваю і їм... далі поганий? розвиваю другу.... і так можу з півкіля розвинути і з"їсти, поки настрій не внормалізується.
Я теж так роблю! При чому ні з ким не ділюсь! В такі моменти дозволяю собі :D
"піплнет"
і в нас був піплнет
але то задороге задоволення
тепер за 100 грн (якщо не помиляюся) безліміт від укртелекому і - льотає ;)
Маруся-мама
21.08.2008, 03:09
Ви певні так само файно виглядаєте як я, з таким поправлєннєм настрою.:D
Додано через 5 хвилин
Як то жахливо пробуджуватись від сну. Нині таки підтвердила свої підозри. Мій чоловік після приїзду до Львова тут же вхопив телефон і почав дзвонити комусь безжалісно, але як виявилось зовсім не мені а комусь іншому. Тепер я розумію чому він мене від себе завжди відштовхував і не мав до мене сили. Боже, яка я була дурна! Як я його сліпо кохала... :(
Він скоро не повернеться і це вже точно, бо у нього просрочений паспорт і він мав через те багато проблем. Поки не виробить нового закордонного паспорту виїхати з України не може. З кожним днем пробуджуюсь від зимової 10-ти літньої сплячки.
Мій чоловік після приїзду до Львова тут же вхопив телефон і почав дзвонити комусь безжалісно, але як виявилось зовсім не мені а комусь іншому.
Марусю, сонечко ви наше, скоро він почне вам видзвонювати і розповідати як він за вами всіми скучив і як він хоче вас всіх побачити і обняти. І зрозуміє, що ви - найдорожчий в його житті скарб, який треба оберігати.
Ну тільки не плакайте, добре, бо коли ви плакаєте, то мені вити хочеться. :(
Маруся-мама
21.08.2008, 03:40
Марусю, сонечко ви наше, скоро він почне вам видзвонювати і розповідати як він за вами всіми скучив і як він хоче вас всіх побачити і обняти.
Ну тільки не плакайте, добре, бо коли ви плакаєте, то мені вити хочеться. :(
Маріченько, я не плачу. Нема сліз. Ну добре, я там корова, змія і ще якесь тварря, але ж діти!!! :cowboy:
Маріченько, я не плачу. Нема сліз. Ну добре, я там корова, змія і ще якесь тварря, але ж діти!!! :cowboy:
Та вивітриться з вашого чоловіка тота дур, він живе дурними ілюзіями, маючи алмаз під носом прагне якогось шкельця. А якщо та дур не вивітриться - то знайдеться той, хто вміє розпізнавати і берегти справжні дорогоцінності (я думаю не треба пояснювати хто тут алмаз? ;))
Марусю-мамо, ваш чоловік (вони всі як малі діти) настрашився трохи хвороби і побіг... куди?... правильно - до мами. Мамо, рятуй, бо я помираю від страшної подряпини! Це звичайно перебільшення, але в глибині душі вони то так сприймають,і це не залежить відтого яких успіхів він досяг у житті суспільному... Не журіться Марусю, за кілька днів він трохи заспокоїться і буде обривати ваш телефон...
А паспорт це не так складно, враховуючи що 200 дольців для нього не є захмарною сумою, все він зробить.
Як то жахливо пробуджуватись від сну. Нині таки підтвердила свої підозри. Мій чоловік після приїзду до Львова тут же вхопив телефон і почав дзвонити комусь безжалісно, але як виявилось зовсім не мені а комусь іншому. Тепер я розумію чому він мене від себе завжди відштовхував і не мав до мене сили. Боже, яка я була дурна! Як я його сліпо кохала...
Марусю, та не накручуйте ж Ви самі себе! :( Ну поїхав, то й поїхав! Нехай натішиться Україною, родиною і всіми-всіми! То скоро все пройде. Ейфорія вивітриться, нікому він там дуже не буде потрібен, бо гості тільки золоті пару днів. От тоді буде для нього самого екзамен на зрілість. З ким він сімейний чоловік? З мамою, чи з дружиною і з дітьми? Я би на Вашому місці проявила зараз спокій. Навіть тут на форумі, бо хто знає, хто його читає.....;)
Живіть так, як і жили. Дім, сім"я, робота, обов"язки. А може Ви про себе, кохану, останнім часом забули, все турбуючись від"їжджаючим чоловіком? То пора згадати й про себе. Якщо нема можливості собі щось купити з обновки, то підіть кудись самі ( в сауну, в бютісалон який), може в джим? В бібліотеку?:) Ну, десь, щоби чимось зайнятися. Подивіться яке кіно ввечері, почитайте, поспіть! Аби себе чимось зайняти таким, на що нема ніколи часу. І постарайтеся не думати про чоловіка, як він поступив, чи подзвонить, чи не подзвонить. Заставте себе викреслити його зі своєї пам"яті, ніби його не існує! Побачите - спрацює!:)Успіху Вам! Все й Вас буде добре! :)
Ви певні так само файно виглядаєте як я, з таким поправлєннєм настрою.
Те, що шоколад не тільки настрій поправляє, то факт. Перевірено на собі! :)
Марусю, він ще сам до тебе на колінах приповзе - де ще такий скарб, як ти, знайде? Весела, добра, мила, все на тобі - і робота, і хата, четверо малих дітей та ще й п"ятий великий з його капризами і заскоками!
і в нас був піплнет
але то задороге задоволення
тепер за 100 грн (якщо не помиляюся) безліміт від укртелекому і - льотає
однозначно задороге!
але ніде дітись, поки власної хати не маємо. будемо трохи переплачуваи.
Додано через 5 хвилин
Маріченько, я не плачу. Нема сліз. Ну добре, я там корова, змія і ще якесь тварря, але ж діти!!!
Дорогенька Маруся, як казала завждимоя мама6 "не беріть дурного в голову, а тяжкого у руки"!
Іноді людина і справді потребує якоїсь "встряски", зміни оточення.
сподіваюсь, що ваші домисли є лише домислами.
я теж іноді грішу, починаю себе накручувати якимись фантазіями дурними, а потім переконуюсь, що була неправа і соромно стає, що не довіряла коханому.
вірте, що у вас все налагодиться і так воно й буде.
терпіння вам.
Я би на Вашому місці проявила зараз спокій.
Олечко, то та мудрість з роками приходить? бо я щось не звикну...
мучу себе, мучу його... розумію, що воно не зміниться. або самій змиритися, або його покинути...
на друге не маю сили...
поступово побутові мрії здійснюються :dance: Чоловік мій коханий таки не витримав мого натиску :) так що вже замовилае мультиварку :radist: Переконувати довелося майже місяць. Зате результат!!!!! :crazy:
Liliyah Romanova
21.08.2008, 17:10
Марусю, сонечко ви наше, [...]
Ну тільки не плакайте, добре, бо коли ви плакаєте, то мені вити хочеться.
Учора сама ледве заснула. Такий у неї голос був по телефону, ніжний, але сумний-сумний... Молилися з чоловіком за Маруську цілий вечір. І далі будемо...
Маруся-мама
21.08.2008, 20:46
мучу себе, мучу його... розумію, що воно не зміниться. або самій змиритися, або його покинути...
на друге не маю сили...
Я також напевне сама б ніколи не наважилась але дякувати Богу що він вирішив за нас.:y:
Додано через 3 хвилини
Дякую Ліля!!!
Олю, дякую за пораду. Я власне так само про це тепер подумую, що всетаки давно пора звернути увагу на себе, бо ніхто про мене не подбає якщо я сама про себе не подбаю. Лишень працювала і працювала і сприймала кожен крик чи образи як належне. А воно не повинно так бути.
Я тепер на всіх хто мені за нього щось радить сварю і кажу, прошу не радити бо нема що радити. Якщо людина захоче, то вона знає де мене знайти. Я нікуди не виїжджала!
Додано через 5 хвилин
Те, що шоколад не тільки настрій поправляє, то факт. Перевірено на собі! :)
Я вчера морозивом об*їлась що аж мені було недобре :D:D:D То дам тому перерву :)
Liliyah Romanova
21.08.2008, 20:54
Дякую Ліля!!!
Та ми з радістю і любов"ю. Дякувати не треба.
Останньої неділі за тебе Літургію служили, аби Бог був із тобою у тому всьому і дав миру в душі... :shy:
Все має бути добре. Невідомо як саме, але точно так, як для тебе і дітей найкраще. Тільки довірся Тому, Хто все знає і може. І не приймай ніяких рішень у такому стані.
я беру цукерку, розвиваю і їм... далі поганий? розвиваю другу.... і так можу з півкіля розвинути і з"їсти, поки настрій не внормалізується.ага-ага
наїсишся цукерок...ніби ліпше...
а потім..випадко коло дзеркала пройдешся....а від тих цукерок хвігура не ідеальна....і ще гірше стає!:crazy:
Додано через 10 хвилин
замовилае мультиварку що то?
що то?
це ось таке чудо
http://www.technohit.com.ua/news/2085/
це ось таке чудо
http://www.technohit.com.ua/news/2085/і таке в світі буває-капут!
nirvanka
22.08.2008, 02:54
Хочу чоловічкові на річницю шлюбу зробити подарунок - пузлі з нашого весільного фото. Ліля допомогла знайти фірму, яка це робить. Я сьогодні ж і поїхала туди з одною полячкою. Але виявилось, що вони обрамлюють готові пузлі, а самі пузлі не роблять.. (щось Ліля не дочитала :D) Ми поїхали до тої полячки додому полазити в неті пошукати ще якісь фірми. Але в цьому місці глухо з цим, нема магазинів. Зате є з десяток сервісів-онлайн по цілій Польщі, що можуть зробити і прислати замовлення. Але мені жоден не підійшов. Знайшла друкарню в Лодзі, що робить якісь пузлі, остання надія на них, завтра поїду спитати..
А в мого чоловічка сьогодні свято - купив собі нового айфона! О 00:00 почались продажі телефону в Польщі, то з 22:00 ми стовбичили під магазином, бо ж чоловічок думав, що буде черга, як за Гарі Потером! Але тут все простіше, прийшло з 30 осіб, телефон взяв без проблем, сидить тепер, тішиться :)
і таке в світі буває-капут!
угу, придумали ж буржуї :))) Зате значно спрощує процес приготування http://yoursmileys.ru/tsmile/eat/m0597.gif і колосально економить час http://yoursmileys.ru/tsmile/rulez/t2027.gif
Така собі "скатерть-самобранка" http://yoursmileys.ru/psmile/profession/p0102.gif
а потім..випадко коло дзеркала пройдешся....а від тих цукерок хвігура не ідеальна..
lulu, іште чорний шоколад - на фігуру не впливає. В мене часом плитка в день іде :)
Ха-ха ..а ми в вівторок одружились:))) цілий день по Шевченківському гаю льотали, знімали відео і фото....а прийшли додому і виявилось, що на свідоцтві про одруження бракує печатки:) от такі ми екстремали...
Вчора була в аквапарку....там холодно...... з двох годин годину просиділа в дитячому басейні....
А сьогодні нарешті хоч трошки побуду вдома.... і знов....в бой:))) до весілля залишилось 8 днів...
Олечко, то та мудрість з роками приходить? бо я щось не звикну...
Ага. З роками. :) Я теж в молодості була гаряча, купу рішень відразу приймала. Про які потім шкодувала. :) А з роками навчилася сама себе заспокоювати в кризових ситуаціях. Якщо мені чоловік викидував коники, то я ніколи його не доганяла, не зупиняла. Я зосереджувалася на собі, хоча ясно, що по душі коти шкребли боляче, але я старалася того нікому не показувати. Всі завжди говорили, що дивуються моїй силі духа, що я не зломлююся ні при яких обставинах. Але ж не знали вони, скільки я виплакувала, як ніхто не бачив. Так і встояла, і бізнес сама підняла, і дітей до цієї пори. ;)
п.с. А ще треба молитися і просити Бога щодня тої сили і мудрості. Я серйозно! Без Бога я би певно сама не подолала всі виклики долі.
lulu, іште чорний шоколад - на фігуру не впливає. В мене часом плитка в день іде :)
:cowboy: в мене більше...:ninja:
в мене більше...
я он другу доїдаю
в мене більше..
я он другу доїдаю
все, пішла другу відкривати, а то реноме втрачу.
А я вчора своєму приготувала сніданок - а він вирішив ще годину поспати. То я недовго думаючи, понаписувала на клейких папірцях фрази - "Тут яєшня" - на сковорідку, "Тут гречка" - на мікрохвильовку (там поставила тарілку з гречкою:)), "Тут твій обід", "Тут твій чай":D. Повертаюсь з роботи, а весь той посуд акуратно складений, з наклеяними папірцями і читаю: "Це сковорідка. Брудна. А в ній...". Знімаю кришку. "А в ній тарілка. Теж брудна". Поруч кружка. "А це кружка. Не сумнівайся, така ж як і сковорідка. Здогадайся, що з тим всім треба зробити":D Ото він знає, як я люблю мити посуд.
П.С. А під сковорідкою писало - я тебе люблю....))))))))))))))
романтика...http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaverliebt.gif
А я вчора своєму приготувала сніданок - а він вирішив ще годину поспати. То я недовго думаючи, понаписувала на клейких папірцях фрази - "Тут яєшня" - на сковорідку, "Тут гречка" - на мікрохвильовку (там поставила тарілку з гречкою:)), "Тут твій обід", "Тут твій чай":D. Повертаюсь з роботи, а весь той посуд акуратно складений, з наклеяними папірцями і читаю: "Це сковорідка. Брудна. А в ній...". Знімаю кришку. "А в ній тарілка. Теж брудна". Поруч кружка. "А це кружка. Не сумнівайся, така ж як і сковорідка. Здогадайся, що з тим всім треба зробити":D Ото він знає, як я люблю мити посуд.
А мій деколи вішає на холодильник поряд з моїми хазяйськими записками написи тіпа "люблю свою Масіпуську", "моя Масіпуська найкраща"... от я і забуваю, що кілька пунктів по дому намагалась повішати на свого Масіпусіка.
А я вчора своєму приготувала сніданок - а він вирішив ще годину поспати. То я недовго думаючи, понаписувала на клейких папірцях фрази - "Тут яєшня" - на сковорідку, "Тут гречка" - на мікрохвильовку (там поставила тарілку з гречкою), "Тут твій обід", "Тут твій чай". Повертаюсь з роботи, а весь той посуд акуратно складений, з наклеяними папірцями і читаю: "Це сковорідка. Брудна. А в ній...". Знімаю кришку. "А в ній тарілка. Теж брудна". Поруч кружка. "А це кружка. Не сумнівайся, така ж як і сковорідка. Здогадайся, що з тим всім треба зробити" Ото він знає, як я люблю мити посуд.
отак побут може не руйнувати, а зміцнювати стосунки. Браво!
п.с. А ще треба молитися і просити Бога щодня тої сили і мудрості. Я серйозно! Без Бога я би певно сама не подолала всі виклики долі.
це надає дуже багато сили і духу!!! найкраща підтримка!!!
Маруся-мама
22.08.2008, 17:03
Ага. З роками. :) Я теж в молодості була гаряча, купу рішень відразу приймала. Про які потім шкодувала. :) А з роками навчилася сама себе заспокоювати в кризових ситуаціях. Якщо мені чоловік викидував коники, то я ніколи його не доганяла, не зупиняла. Я зосереджувалася на собі, хоча ясно, що по душі коти шкребли боляче, але я старалася того нікому не показувати. Всі завжди говорили, що дивуються моїй силі духа, що я не зломлююся ні при яких обставинах. Але ж не знали вони, скільки я виплакувала, як ніхто не бачив. Так і встояла, і бізнес сама підняла, і дітей до цієї пори. ;)
Правда ваша. Це не перший коник що мені чоловік викинув, просто надіюсь що останній, бо далі так жити не можу. А я і надалі стараюсь як Леся Українка писала, крізь сльзи сміятись... Я дякую Богу за те що він мені дає сили самій все тримати і не падати духом.
nirvanka
22.08.2008, 20:11
Гуляла з українкою!! :radist::naci: :dance: Мало хто мене зрозуміє, але ви собі ну просто не уявляєте як це гарно розмовляти українською мовою вживу з людиною, яка тебе розуміє! І яке це прекрасне відчуття - знати, що ти не сама! :)
(через форум мене знайшла дівчина з України, яка живе в Лодзі :) ).
А тільки що до нас прийшов знайомий і приніс холодного пива :). Життя - прекрасне! :radist:
День тягнувся неймовірно довго. Чи то може тому що п"ятниця...незнаю.
А ввечері була на курсах. Відчула присмак студенства :) Добре все-таки, що нарешті відважилась і пішла. Залишилось ще тепер відважитись і поїхати ;).
Panadolka
22.08.2008, 23:37
Сьогодні моя мама поїхала в Харків. Мене лишила самоньку....а я так тішуся :D :D :D
Додано через 21 хвилину
Абалдєть!!! Молодчинка, так тримати!!!
levandivka
23.08.2008, 01:14
знайомий і приніс холодного пива . Життя - прекрасне!
Оффтопите... http://www.kolobok.us/smiles/standart/dirol.gif
Звичайний день.
Троха працював.
Троха на форумі.
Малого вигуляв на ровері.
На пиво сходив.
Файно. http://www.kolobok.us/smiles/standart/dance4.gif
nirvanka
23.08.2008, 16:13
Оффтопите... http://www.kolobok.us/smiles/standart/dirol.gif
На пиво сходив.
Файно. http://www.kolobok.us/smiles/standart/dance4.gif
Йой, хто б казав! :p
А ми сьогодні кудись їдемо, де нема цивілізації, до знайомих на дачу. На 2 дні. А день якийсь такий повільний, сірий, погода якась сумнівна.. Вже готую списки "що купити до Львова", "що забрати до Львова", "що привезти зі Львова", "що кому купити у Львові" :). Мама там вже наготувала закруток, цікаво чи їх можна через границю везти? :D
Хотіли влаштувати сімейний пікнічок біля "озера", що за рошенівським майданчиком і кінотеатром сокіл. Походили-походили кругом і так і не знайшли місця де б то можна було коцика розстелити, собі посидіти, малому побігати. Все настільки засмічене! В результаті бігали за малим на тому рошенівському майданчику (бо вічно дитя мусить то під качелю гнати, то під горку). Натішився малий, а ми натомилися. :) Йшли додому, то чоловік не міг не зачепити, "ну що, посиділи, розслабились." :):shutup:
Зара обоє дрихнуть. А я тут розслабляюсь. Прокинуться, відправлю їх удвох гуляти - най тішаться. :)
Малесенька
23.08.2008, 20:48
я з батьками на село-дачу їздила, ухи на вогні зварили, рибку посмажили.... пива попили:radist: батьки ше з собою арбалет привезли, ох настрілялися, чуть причепи старої, деревяної не розвалили:radist::radist::radist:
файно було))))
а я сьогодні купила книжечки у МсАrena і задоволена, як слон,:radist: бо вже давно не купувала чогось почитати (останній раз - на книжковому форумі минулго року).
тепер хочу пошвидше дочитати Андруховича ("Секрет"), щоб приступити до нового, але гублюсь, з чого ж почати...:)
а ще я підсіла на "Касабланку".
моя подруга з Києва називає цей магазин (жартома) "собачьей радостью", бо в Києві нічого подібного нема і може годинами там зависати.
Купила собі комплектик "кульчики + підвіска на ланцюжку". попсові такі... дитяча втіха...:)
Я м нинька хату поприбирала (всі 300 кв. м.), ну і нашо я таку здорову хату будувала? Тепер ледве дишу, в хаті з їдою напряг, треба буде якось викрутитись, бо в гамазин за продуктами їхати не хочу.
Мораль цієї історії така - хату велику будувати не треба, як побудувалисте здорову - то шукайте того, хто ї' драяти за вас буде.
Маруся-мама
24.08.2008, 06:22
Я м нинька хату поприбирала (всі 300 кв. м.), ну і нашо я таку здорову хату будувала? Тепер ледве дишу, в хаті з їдою напряг, треба буде якось викрутитись, бо в гамазин за продуктами їхати не хочу.
Мораль цієї історії така - хату велику будувати не треба, як побудувалисте здорову - то шукайте того, хто ї' драяти за вас буде.
Ми з вами напевне маємо телепатію, бо в мене такий самий день був.
Зранку мені не дав спати телефонний дзвінок, хоча так страшенно хотілось накінець поспати трошки довше. Але за мене вирішили інакше. Після телефонної розмови була розбита пів дня. Поїхала з маленькою до лікаря бо молочниця у неї страшнюча просто. Після приїзду пообідала пельменями і так вони мене склонили на сон, що лягла поспати на дві годинки. А в ето врємя...
Юліанка вирішила додати мамі роботи. Взяла велику баньку присипки і розсипала по всіх кімнатах. Так що мамуся після того як збудилась, мусіла братись за прибирання. Нема такого зле щоб на добре не вийшло. Ось і я, пилісос в одну руку, мокру шмату в другу і вперед за орденами. При нагоді і меблі попересувала в вітальні.
На закінчення дня завітала сестра двойорідна і принесла крем для манюні. Он цікаво чого ж вони до мене в таку даль перлись, напевне подивитись як я собі даю раду.:o
На закінчення дня завітала сестра двойорідна і принесла крем для манюні. Он цікаво чого ж вони до мене в таку даль перлись, напевне подивитись як я собі даю раду.
один в один
йой... і я така...:o
nirvanka
24.08.2008, 16:15
А можна для тих, хто в танку, пояснити що то - "Касабланка"? :shy:
pukhnastyk
24.08.2008, 16:41
А можна для тих, хто в танку, пояснити що то - "Касабланка"?
"Касабланка" то такий файнючий магазин ві Львові на початку вулиці Дорошенка.:)
Тутка мона купити і біжутерію, і парфуми, одяг, сумки, взуття - "до вибору, до кольору":)
Samojlovu4
24.08.2008, 16:54
Гуляла з українкою!! Мало хто мене зрозуміє, але ви собі ну просто не уявляєте як це гарно розмовляти українською мовою вживу з людиною, яка тебе розуміє! І яке це прекрасне відчуття - знати, що ти не сама!
Ну навіть не знаю...
Не гнівайтесь звичайно, але особисто для мене Польша якось і повноправним "закордоном" не є. Це не якась там Норвегія... Наших там повно, коли не буваю - все мову почую. Західняцьку причому. Інша справа, що, можливо, згідно українських звичаїв не кучкуються і дивляться одне на одного вовком.
Та й українською, здається мені, не особлива проблема. Я, принаймі, принципово переважно по своєму з пшеками варганю, і все вони там, нехай і не так чудово, але розуміють.
Але ще раз перепрошую що перебив, це так, "нєпутьовиє замєткі"... :)
Вирішила м я нинька сир зварити (якої дурної роботи си не знайдеш би до лекцій не готуватись ;)), всьо за правилами, а мені молоко втікло, всю плиту, яку я вчера тєжко відчищала, зас..ло. :D Нема в житті щастя, скажу я вам, дорогі форумляни. :D
Маруся-мама
24.08.2008, 20:57
Нема в житті щастя, скажу я вам, дорогі форумляни. :D
Добре кажут, же то житіє як дитяча сорочина коротке і обкакане :D:D:D
А я нинька відздихаю. Мої поїхали на цвинтар, а я, закім малеча спить, на хворумі сиджу :)
Не гнівайтесь звичайно, але особисто для мене Польша якось і повноправним "закордоном" не є.
Типу "Курица не птица, Польша не заграница?" :) :) :)
А ми малечу сьогодні в цирк водили. Татусь купив дітям такі чудо-палички, що світяться різними кольорами і до цього ще й попкорну! Думаю, що якщо б після того на виставу їх не повели, навряд чи вони б помітили - їхнє щастя і так вже було повним. ;) :) Але після вистави лилось через край!(я про щастя :D)
Пи.Си. Сама натішилась як дитина, що ж про справжніх дітей казати?
задарована різними оранжевостями товаришки з києва що транзитом була у львові (то вона любить касабланку;) є ще одна теж з києва але то - іншим разом:)) я пішла на країну мрій
там класно але мало грала топоркестра але мало і на цьому наголошую бо мав вийти гуру
гуру звичайно класний і випер на сцену цілий оркестр либідь (той що танцям з зірками акомпонувава-нє? не наплутала з зірковим дуетом?;)) і кобіти були файні але звук був атрпворвоиарпкапцмпсіва..... от приблизно такий....ну блін не можу дивитись як на сцені півсотні народу а чути тільки ударні фонить два сакса чи то труба-не розбереш і трохи тої поламаної гітари скрипки...етаке
під то всьо згубила частинки своїх кульчиків (хто не зна-в мене на то шиза) і теперка маю нові кульчики бо згубила симетрично...але шкода-то певно з горя!
справжня країна мрій почалась під нептуном в центрі-топоркестра валила і бавила нарід!
шікі-шікі-ба-а-ба... едерлезі... джін-джі-рінджі-бу-ба-ма-ра...
всьо було:)
порівняла трохи горби і бруківку своїми зраненими після останніх падінь ногами але люди добрі (певно чулисте таких) танцуют так шо не відкажеш....!!!
що кажете за кілька годин вставати? завтра на роботу? туди ж в центр? танцювальна репетиція????
о-ні!:crazy:
І в мене нині, ну зовсім тобі, звичайний день! :( Ніби і не неділя. Зранку галопом до церкви, а потім тим самим галопом - на роботу! Люди, ну хто придумав, жиби Ви по неділях ше їсти купували?! Хіба не можна закуплятися по суботах, жиби ше і продавці мали відпочинок в неділю? :( Як тако ото во нарікаю, то кажуть - "А ти в неділю закрий. То ж твій власний бізнес"! Ага! Закрий! Закривала вже один рік. 30% покупців втратила через те закривання! :( Потім довго їх назад вертала від конкурентів. І будь мудра!
То я нині собі вирішила з того "горя" свято влаштувати в магазині.:) Вбралася в вишиту блюзку, по магазині прапорців українських понатикувала, диски про Україну кручу безперестанку, людям нагадую, хто забув, що нині День Незалежності України!
п.с. До речі, з такої "реклами" вже половину прапорців українських продала.:D
nirvanka
25.08.2008, 15:54
Не гнівайтесь звичайно, але особисто для мене Польша якось і повноправним "закордоном" не є. Це не якась там Норвегія... Наших там повно, коли не буваю - все мову почую.
Де повно наших? У Варшаві, Кракові, Перемишлі - так, не сперечаюсь. А Лодзь не є ні туристичним містом, ні при кордоні, тому тут відносно мало іноземців, тим більше наших. А як і є, то на вулицях українською не балакають.. Не враховуючи знайомих, я лише раз за 3 місяці почула російську на вулиці.
Я, принаймі, принципово переважно по своєму з пшеками варганю, і все вони там, нехай і не так чудово, але розуміють.
А я принципово говорю мовою країни, в якій живу, бо поважаю її. І спілкуюсь для того, щоб мене зрозуміли. Не хочеться, щоб на мене дивились, як ми дивимось на декого, хто десятками років живе в Україні, а так і не навчились нашої мови. Це по-перше. А по-друге, хочеться вивчити мову, а для цього потрібна практика в спілкуванні :).
Ходила я сьогодні по вирок. Поляки дали добро на тимчасове проживання на 2 роки. Але карти побиту не дали, треба спочатку прописатись.. А з цим у нас невеличка проблемка, треба чекати.. То карта буде десь за 2 місяці.. Але по ідеї на Україну можна їхати, тільки треба буде візу робити, щоб назад вернутись. От таке..
А ще в нас сьогодні рочок з дня шлюбу :shy:, будемо робити романтичну вечерю! :dance:
А ще в нас сьогодні рочок з дня шлюбу
Шлюбу чи розписки?
і ше одне...то коли будеш у Львові?
nirvanka
25.08.2008, 18:07
Шлюбу чи розписки?
і ше одне...то коли будеш у Львові?
Розписки (реєстрації шлюбу), шлюбу церковного ще не брали (планую на вересень наступного року ;) ).
Ще не знаю коли буду у Львові. Може 30 серпня, може пізніше.. Не знаю.. :(
Скорпіоля
25.08.2008, 19:24
Ще один із звичайних днів мого життя.
Зранку гарно поснідала, погнула політику і не тільки із батьками і родичами.Потім поїхала з мамою до центру. Думали і гадали шо ж такого на перше вересня втнути. Адже я-цьогорічна випускниця. Розглядали різні значки перед Оперним театром. Потім на вернісж зайшли, подивитися за вишиванкою. Там зустріли хорошх знайомих, гарно побесідували.
Як завжди, відвідали магазин "Делі" - мій і мааин улюблений. Ціни там не для простих смертних, проте у вересні спадуть. Собі зробила манікюр - довгі, заокруглені нігті помальовані у колір Авріл Лавінь-рожево-вишневий і дуже яскравий. Їдучи у маршрутці назад я думала про реакцію тата. Він у мене такі штуки не одобрює:agree: Але нехай!Треба і себе побалувати:radist:
Також постійно думаю про концерт у Львові 14 вересня, Перше вересня, Форум видавців, завтрішню зустріч з однокласниками. Між іншим, коли я це писала мама встигла купити мені білу блузку ( позичила у продавця -якщо-якщо ) . А блузка таки класна.
А день удався!!!
Людоньки, що ж це з форумом діється?! :shutup:
Де мої улюблені "Останні дописи" поділися?!
Без них так недобре... :(
А хто в курсі, що таке "гараж" і з чим його їдять?
Де мої улюблені "Останні дописи" поділися?!
у лінійці, де знаходиться "моїналаштування" є "Нові дописи". Ц і є "Останні дописи" :)
про гараж нічого не знаю :ninja:
у лінійці, де знаходиться "моїналаштування" є "Нові дописи". Ц і є "Останні дописи" :)
дякую :)
Маруся-мама
26.08.2008, 02:24
Звичайнісінький день. З самого ранку пересуваю меблі з одної кімнати в іншу. Повідсувала меблі і двіччі пелесосила хату, бо стільки всього назбиралось - жах.
Під вечір мені запропонували випити келішок, то так мене взяло що капєц. Тепер сиджу ледве перебираю де яка буква. Звичний день, стався незвичним. Але я задоволена тим що пересунула меблі в різні кімнати. Ще трошки лишилось і хата буде як нова. Але порохів назбирується, неймовірна кількість. УЗЯСЬ!
Але щось я в нову математику/статистику не в*їжджаю. Треба ще випити :D:D:D
НА роботі капець - всі дістали! День дурнуватий - жуть! Їду додому: дзвінок - ужось! Таке враження, що я сьогодні за невістку...Йду спати - хай той день вже скінчиться нарешті!!!
ото услужила падружка...
подивись-подивись грозовий перевал...
ну і -та там кожних 5 хв хтось помирав!
а спогади в мене ще свіжююююсінькі...
мда-а-а-а...уявляю свої сни...хм...а може не лягати спати...ай-всеодно страшно!:scare:
а я все чекав на гірше.... а воно не приходило.
День почався непогано...зранку запашна кава...потім година тренувань...йога дуже добре пішла зранку, бо ввечері шось не можу зосередитись...на тренуваннях випадково зустріла чарівну Юстинку...люди, якби ви бачили який в неї файний пузік....прийшла додому...прийняла душ...зара піду пекти пляцок за рецептом Kasi...
Зранку ходила до школи на репетицію 1 дзвоника, так як наш клас цього року його проводить. буду вносити і заносити прапор....ех, не хочу(( прийдеться на дзвоник прийти в чорній спідниці, піджаку і блузці(( потім гуляла з сестричкою. каталась на качелі)))це найкраще що сьогодні зі мною було вдень. Потім смажила сирники і прасувала, переговорила зі всіма по телефону. зараз біжу дивитись Сімпсонів)
Маруся-мама
28.08.2008, 03:06
Сьогодні зранку поїхала купила молоко, потім вирішила в хаті попересувати решту меблів, але після дзвінка дорогенької родиноньки була розбита. Задзвонила до знайомої з сусіднього містечка і ми разом з дітисками провели все пополудні на озері.
Вона мені сказала, що я заряд позитивної енергії і що вони з чоловіком раді нашому знайомству. І я йому рада. Тепер буду вкладати дітисок до сну.
Ютро маємо свєто!
nirvanka
28.08.2008, 23:33
В мене сьогодні був дуууже "звичайний" день. Була в мене субота: генеральне прибирання, куховарення. До того всього допомагала чоловікові підготуватись до семінарів, в яких він буде співорганізатором. Після цього довгого важкого дня чоловічок мені файно "віддячився" - випадково знищив всі мої дані з хард-диску. А добрА було там багацько, тільки фоток понад 100 гіг, фотошопних уроків, додатків, історія аськи, частина музики (дещо є на дисках), якісь доробки по роботі.. Одним словом - половину життя пішло спати..
Зараз чоловічок намагається відновити мої дані, а я за іншим компом, де стоїть лінукс, а монітор старіший за мене.. Життя прекрасне?
pukhnastyk
28.08.2008, 23:39
"Все перемелиться і мука буде"
Завтра буде ліпший день!:)
а я все чекав на гірше.... а воно не приходило.
Не прийшло "гірше" і сьогодні.... перестану чекати - прийде зненацька... і застане тепленького і неготового... напевно. Або забуде про Миха....
Ех... Доробила сьогодні витраж, зателефонувала дизайнерові, вона приїхала забрати й... упс... він не вліз до машини. А я завтра їду з міста, то вирішили що він ще два тижні постоїть у мене поки я приїду, а у них більша машина звільниться. Така морока з цим... Ну хоч красень вийшов :shy: Фото додала у профіль, бо сюди не можу додати
nirvanka
29.08.2008, 23:44
Наразі дані так і невідновлено. Однією програмкою сканувались розділи, то знайшовся, як на зло, розділ мого чоловіка! Але то тільки показало, що такий є і може бути відновлено. Друга програмка сканувала файли, то в 3-годинному процесі сканування показувала, що знаходяться файли, а потім - бац - еррор, нічого не знайдено. От так і розбиваються всі надії..
В неділю до нас приїжджає в гості хлопець, який якраз спеціалізується на відновленні втрачених даних. Надіюсь на нього..
Минулу ніч не спала, треба було о 7й їхати приготуватись до відкриття семінарів, де чоловік типу співорганізатор. То я вже і не лягала. А потім до 2ї год треба було висидіти там за рекламним столиком, посміхатись, спілкуватись тою польською мовою, бігати фотографувати.. І робити вигляд, що в мене все ок. Тільки приїхали додому і завалились спати, як приїхала бабця і почала розказувати що в нас не там лежить, де треба, і як нам треба жити.. Вдалось поспати пару годин, от встали перекусити..
Були сьогодні і приємні моменти - один з учасників семінарів побачив лого ЛФ і сказав, що був у Львові, то хоч трохи побалакала про рідне. І ще там були смачні печенька з горішками. А, і ще там був один хлопець, який любязно давав мені свою фотокамеру побавитись.
Завтра знову на семінари.. І в неділю.. А потім пакуватиму валізи до Львова :)
levandivka
30.08.2008, 08:54
знищив всі мої дані з хард-диску. А добрА було там багацько, тільки фоток понад 100 гіг
Йой! :)
Теж, не дуже давно, полетів хард. Щось з дисків, щось зняв з харда, щось із архівного харда... (нині додаткову 500-ку під архів принесуть, ггг...)
То - не найстрашніша втрата, не найчорніший пас. ;)
Не сумуйте!
тю! а я нікому не можу карми додати! або коли додаю там кілометри незрозумілої інформації-про те що в мене всього недостатньо.......
ще й бульбу пересолила:(
ай не знаю....:ninja: