Показати повну версію : Звичний день
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Panadolka
23.06.2008, 15:47
Страшне що на вулиці робилося, моє маля бігало кричало БА-БАХ :)
Страшне що на вулиці робилося, моє маля бігало кричало БА-БАХ :)
А фотозвiт? (ц) ;)
шкода небуло фотика з собою бо таке вздрів 2-2,5 по шкалі концерту МакКартні.
Маруся-мама
23.06.2008, 16:39
Боялися , що не втримаєтеся і приймете забагато?
Мих побоявся що в дитинство впаде :D
Додано через 4 хвилини
ну ось, накаркали... у нас тепер те саме.
І в нас в останні дні таке враження що хтось забув там нагорі крантік закрутити. Нераз як люрне... то аж землю на городі прибило.
Зате є одне добре з того дощу - огійочок вже є один такий файний і кабачків скоро буде купа. Шкода не можна буде на базар завезти, гривеньку підзаробить:D:D
гривеньку підзаробить
так ви ж ціну у доларах виставте! :)
Маруся-мама
23.06.2008, 16:51
так ви ж ціну у доларах виставте! :)
Андрійку, думаєте так комерція краще піде?
Андрійку, думаєте так комерція краще піде?
я думаю, що вони точно не відають, що таке гривня :)
Я нарешті вилізла із "гонитви за дипломом"... Сиджу на роботі, зайшла на форум, почуваю себе людиною. Але ще трохи заторможена після того "алярмового" часу, коли мало не ночувала в політесі :suicide:. Почуваю себе ось такою:crazy:, але попереду літо, від цієї думки так добре..:) От зараз поїду додому,а мене там чекають. То вже і день чудовий від того.:)
Panadolka
23.06.2008, 17:00
А фотозвiт? (ц)
Та ми в хаті були :)
Мих побоявся що в дитинство впаде
та я те й хотіла написати, але поскромнічала:)
Маруся-мама
23.06.2008, 17:09
я думаю, що вони точно не відають, що таке гривня :)
О НЕУКИ!!! Треба їх обовязково навчити, а то так і згинуть думаючи що доляр це Цар і Бог. :bazar:
nirvanka
24.06.2008, 04:04
Напишу про останні події. Більше тижня провела в фотошопі, сьогодні вилізла в світ. На тижні їздили за новим компутером чоловікові (240 км), тепер сидимо на нулі, треба заробляти гроші, віддавати борги.. :(
Від постійного сидіння за компом почали терпнути руки, спина. Вирішила за себе взятись серйозно. Почала займатись шейпінгом, сама, вдома. Але щодня не тягну, важкувато, то раз роблю програму по шейпнігу, раз по аеробіці. Все болить, але я не здаюсь! :)
Починаю виробляти всякі документи.. Почала з прописки. Шокує процедура: заповнити анкету, здати, пропишуть того ж дня. Безкоштовно. Без мороки, черг, документів, квитанцій!.. :)
Правда, то тільки прописка.. А ще дозвіл на проживання, який містить з 10 сторінок А4, потребує купу документів.. Заодно намагаємось зробити запрошення для подружки, але з тим теж така морока..
На все бракує сили, але якось тримаюсь. Думаю лише про результат, так легше :)
День в мене був, жахливий. Відкалатала дві лекції, потім сіла складати екзамен, потім поїхала додому на годинку - і назад на роботу, бо огляд треба проводити. Тусуя я в аудиторію, яка була зарезервована, а вона закрита, ключа ніхто не має, всіх, хто міг би її відкрити десь трафило, студенти сидять і чекають, невдобно мені було так, що аж жах. Потім один студент сказав, що він має ключі від аудиторії в іншому корпусі, там я дві години розпиналась і пояснювала студентам матеріал. Потім ледве доповзла до офісу, написала листа секретарці, яка резервувала кімнату, висказала своє фе.
Тепер сиджу, голова болить, треба ще одну задачу на іспит придумати і скласти іспит для моєї Honors Student. А, один хороший момент, моя Honors Student записалася на спеціальність математика як major. Мені начальство сказало, що я маладєц, що цінного кадра зацікавила математиком стати.
Правда то саме начальство мене скоро взує за відсутність нових статей. А коли їх писати? Старі ледве вилизала. Ох і вріжуть мені за лінивство.
Мене ця практика просто вбиває! Прийшли,викладач на госекзамені.Інший прийшов , сказав приходьте завтра, одержите завдання.
Прийшла додому, зайнялася генеральним прибиранням.Прибирання затяглося, бо комп заважав:)).Ввечері поговорили з коханим, зв"язок перервався. прийшлось лягти спати:)
А я сьогодні вже затвердила статути!!! :radist::radist::radist: Ох і заморочила мені голову наш державний реєстратор.:mad: Але, нічого, вже все складається добре. Таки щось вбігала! :)
А я сьогодні вже затвердила статути!!! Ох і заморочила мені голову наш державний реєстратор.
То йно початок...
То йно початок...
А я так тішилась, так тішилась!!!
А ви мене приземлили. :(
Я реально устал :) Непривычное ощущение, после отпуска. Афигеть ! :)
я так тішилась, так тішилась!!!
А ви мене приземлили.
Та не хвилюйтесь... то йно спочатку тєжко, а потім сі звикає.
Ще три дні навчального семестру пережити, а далі пакування почнеться :dance:. Нині хочу перевірити екзамен, який нині ж і проведу.:cowboy: Вчора, вже після того, як мені відксерили 95 екземплярів екзамену, знайшла очепятку, яку треба виправити. :( Думала лишити як є, але таки вирішила, що то негоже такі очепятки в світ випускати, так що нині піду на роботу раніше, най ксерять нові. В деканаті всі "зрадіють". :D
Весь день хочеться спати.Щось ніяк не могли наговоритися, проговорили до четвертої ранку.А потім сон кудись зник..так і не заснула ....У голові такий мікс з їдей, що не знаю коли і як їх втілювати..і у що.Чи то в сантехніку , меблі. а можеу ще щось .Взагалі таке відчуття, що все вже винайшли і втілили без нас.
Мне нужна помощь :) Проблема в том что мне очень необходимы драйвера, залитые на Рапиду. Я оттуда качать не могу, сколько не пытаюсь:( Может есть на форуме добрый человек, который скачает по линку и зальёт на общедоступный сервер?
Заранее благодарен если кто откликнется :)
http://rapidshare.com/files/91885645/Treiber_XP.part2.rar.html
Мне нужна помощь :) Проблема в том что мне очень необходимы драйвера, залитые на Рапиду. Я оттуда качать не могу, сколько не пытаюсь:( Может есть на форуме добрый человек, который скачает по линку и зальёт на общедоступный сервер?
Заранее благодарен если кто откликнется :)
http://rapidshare.com/files/91885645/Treiber_XP.part2.rar.html
Может, Boris_Kiev поможет? Он как-то недавно говорил, что с рапидой успешно воевал :)
Маруся-мама
25.06.2008, 16:15
Щодо драйверів...
Перед-вчора я вирішила змінити пассворд на компютері, щоб син не міг зайти і не сидів просиджував цілими днями перед екраном. І я це зробила, але так що потім ніхто не міг більше зайти в комп.
Я думаю що коли я змінювала пассворд клавіатура була налаштована на кирилицю, а змінити клавіатуру можна лишень коли зайдеш в комп а не під час заладовування вікон.
Ну добре... пробувала я пассворд крак, але щось ніц мені з того не вийшло. Тоді я реформатнула диск і переладувала вікна. Вчора ввечір ніби все було в порядку, лишень бракувало кілька драйверів - для ісернету, дисплею і одного ЮСБ. Нині зранку я встала... до компа, а там...
Знову нічого німа. Глухо як в танку. І там не лише драйверів бракує а й цілої оперативної системи. ОПА! :D:D:D
У меня проблема в ином. На ноутбуке стояла Виста, которую я нечаянно грохнул. Особо за ею не жалел, наивно надеясь установить ХР. Но когда оказалось, что для этой модели ноута официальные дрова есть только под Висту, я несколько приуныл. Но, спасибо хакерам - я нашел выход из ситуации :)
На ноутбуке стояла Виста, которую я нечаянно грохнул.
А от не вiрю, що випадково http://gallery.ipcom.com.ua/files/1/3/5/3/ae.gif
А от не вiрю, що випадково
Сам удивился, честно :) Позже объясню как умудрился, сейчас иду в постель, буду драйвера устанавливать :)
сейчас иду в постель, буду драйвера устанавливать
Даже стесняюсь спрашивать, драйвера чего :)
Маруся-мама
25.06.2008, 18:28
А я сьогодні один у полі воїн. На роботу нині ніхто не прийшов лише я одна.
Liliyah Romanova
25.06.2008, 18:31
А в нас закінчився білий чай в офісі...
Влітку мене на каву не тягне, пробую рятуватися зеленим.
Помітила, що у нас тут м"ятний чай є. Здивувалася трохи, бо й так компи легко шумлять, кондиціонер... Одного разу навіть дівчинка одна заснула, просто за робочим столом. А тут - м"ятний чай.
Альо п. Капітан качаю - чи ще треба?
Liliyah Romanova
25.06.2008, 18:57
Альо п. Капітан качаю - чи ще треба?
Так ніби ж написали, що йдуть встановлювати.
Правда, текст дуже двозначний... :ninja:
Коротше Кеп шукайте тут: http://lotr.ogoportal.net/portal/public/folders?rid=1214409530910
або по цьому посиланню: lotr.ogoportal.net - папки\проги
Спасибо Лотр Ан, Вы действительно луч света :) Просто огромное спасибо, большущее такое и очень громадное :) При желании могу продемонстрировать в виде прохладного пива вечерком после работы :)
Спасибо!!!
Дякую Капітане. просто дуже не люблю бути в ситуації коли когось щось прошу, а всі відмовляють. тож якщо можу помогти то помагаю.
Ех, мабуть прийдеться нам на вихідні їхати до бабці на Херсонщину картоплю копати і садити другу.Дід поїхав у санаторій, він у нас воїн-інтернаціоналіст(колись у 60-і служив на Кубі)Може вдасться потрапити в Асканію ,але то вже як буде час.
Відповідь: Звичний день
привіт художникам:)
сьогодні була в КДІДПМД ім.Бойчука на захисті(сакральне мистецтво, вишивка, вироби з дерева, ну і Марічкине коронне - художні вироби з металу). правда, Марічка захищатись буде у п"ятницю. була у гуртожитку художників - оригінально. ну мені вже не звикати за 4 роки Марічкиного(моєї ліпшої подруги) навчання - та все ж такии - вражає. живуть бідно, але творчо:)
потім їздили до мене в університет- допідписували мій обхідний лист(теж мені бюрократія - ну такі ж дурниці!!!), про точну дату вступу у магістратуру на факультеті,як завжди, ніхто нічого не знає. відповідь "у липні" мене зовсім не тішить:(:(:(
потім гуляли містом, перед тим як їхати додому, зайшли до українського дому - на виставку керамічного розпису - цікаво. хороше оформлення виставки - музика, квіти і т.д. а саме наповнення - оскільки часто дуже абстрактне - важкувате для розуміння.
приїхала додому - попоїла, присіла почитати Біблію. читала, прокинулась лежачи і укрита - причім ніхто мене не кутав - от дивна штука пам"ять - взагалі не пам"ятаю, коли то я вкривалась.
прекрасним завершенням дня стала літня забава - купання з мисочками.(це коли гарячу воду відключають на 2 тижні на профілактику) :)
вчора був би звичний день, якби не вечір :( Ми з Лєрусиком жорстоко отруїлися пельменями :( Я - то таке, але ж доця всю ніч мучалась, та й весь ранок он обіймається з унітазом :(Капець :( А з"їла ж не більше 3-х штучок :(((((( Тепер на строгій дієті, в садок, звичайно, не пішла... А так просилася...
вчора був би звичний день, якби не вечір :( Ми з Лєрусиком жорстоко отруїлися пельменями :( Я - то таке, але ж доця всю ніч мучалась, та й весь ранок он обіймається з унітазом :(Капець :( А з"їла ж не більше 3-х штучок :(((((( Тепер на строгій дієті, в садок, звичайно, не пішла... А так просилася...
Менталітет український...
Ліпше вареники їсти...
Уляночка
26.06.2008, 10:18
В мене також нинька не звичний день - вперше Любасика залишила самого в садочку:8:. Плакала і кричало, бідацтво, на ввесь садочок - я пішла додому, бо не могла слухати... :8::8::8::8::8:Вдома домовилась за будиночок на Одещині для відпочинку, але ше вагаюсь, бо то 4-х місний номер, а ми хотіли 2+2.....:8::8::8::8::8::8:
Ліпше вареники їсти...
тут казали, що пельмені треба з водочкою....то може така реакція, тому що без..?
Ліоно , не ображайтеся за цей стьоб...Ми ж звичайно дуже співчуваємо Вам і дитинці.
А пельмені самі робили чи з магазину?
тут казали, що пельмені треба з водочкою....то може така реакція, тому що без..?
Ліоно , не ображайтеся за цей стьоб...Ми ж звичайно дуже співчуваємо Вам і дитинці.
А пельмені самі робили чи з магазину?
магазинні :ninja:
весь ранок Леруся хрумає сухе печиво, спробувала дати їй вівсянку на воді - знов опинилас я в обіймах туалету :((( Але ж їсти просить!... Капець :( В нас така халепа вперше......
магазинні :ninja:
весь ранок Леруся хрумає сухе печиво, спробувала дати їй вівсянку на воді - знов опинилас я в обіймах туалету :((( Але ж їсти просить!... Капець :( В нас така халепа вперше......
Фталазол,активоване вугілля і день не їсти.
Повинно пройти...
Але,мені здається,що це не в пельменях справа...
Може якісь ягоди...
Повинно пройти...
Але,мені здається,що це не в пельменях справа...
Може якісь ягоди...
в той день дома їли тільки пельмені і морську капусту (капусти взагалі трошечки їли), і то тільки ми з дитиною, чоловік дома не їв.... В садку дивилася меню, там все ніби нормально.... ні ягід, ні ковбаси-сосисок, ні риби не їли.. І це тільки єдина їжа, яку їла і я, і дитина :(
Мені на голоді без проблем побути, а от Лєра... Просить їсти :(((((((
В нас в офісі кайф - начальства нема, тіко молодняк. Сидимо, хіхікаємо, дискотечну музичку слухаємо...:crazy: Суперсько!!!:)
в той день дома їли тільки пельмені і морську капусту (капусти взагалі трошечки їли), і то тільки ми з дитиною, чоловік дома не їв.... В садку дивилася меню, там все ніби нормально.... ні ягід, ні ковбаси-сосисок, ні риби не їли.. І це тільки єдина їжа, яку їла і я, і дитина :(
Мені на голоді без проблем побути, а от Лєра... Просить їсти :(((((((
Значит диверсія...:moskali:
Значит диверсія...:moskali:
то точно :8:
А я сьогодні один у полі воїн. На роботу нині ніхто не прийшов лише я одна.
я знав, Маруся, знав, хто є самий стійкий в Америці....Без жартів.
Відповідь: Звичний день
вдома хай завжди буде Ентеросгель - чудовий препарат.
а пельмені треба вдома робити. бо з магазину - то невідомо, з чого вони.
а я сьогодні прокинулась майже о 12. вдома нікого немає...крижаний душ, сніданок - посуд досі не помила. треба-треба:)
за вікном дуже хмарно. мабуть, зараз піде дощ.
Liliyah Romanova
26.06.2008, 20:28
Дітям краще Смекту.
А ми просто даємо картоплю варену (без нічого) і м"ятний чай без цукру.
Дитина їсти мусить.
я в таких випадках використовую варений на воді рис. якщо вередує - трошки підцукровую.
A_Stella
27.06.2008, 16:45
Здала державний іспит! YAHOO! Тепер і для мене офіційно відкрито літній сезон. (ех, спатиму сьогодні...)
:radist::radist::radist:
Збираю речі, раненько їхати
Залишилось ще зо два тижня і я буду у Львові!:radist::radist::radist: Прощай море!!!:D
Дуже дякую Пуперу за допомогу в створенні сайту про Зорянку (http://hope.lviv.ua/).
(Він його сам і зробив!!!).
І,цілий вечір вчив мене,барана,як користуватися.
Ну от, прикрий день, бо малий мій застудився, і це в таку спеку! Певно продуло. Я навіть розгубилась - що ж робити - не очікувала хвороби літом! і це перед вихідними (помітила, що якщо починаємо хворіти, то обовязково на вихідні або свята). А ще й планів наробила - про поїздку в Карпати домовилась.. Дивно, але часто чим конкретніші плани маю (мало не по годинах все розписане) тим важче їх здійснити - завжди щось заважає. :) :(
У когось ще так буває?
Liliyah Romanova
28.06.2008, 04:11
У когось ще так буває?
У мене. АЛе тоді саме я й хворію.
І мої батьки завжди на те саме нарікали. Особливо тато. Тільки збере групу на Говерлу, а в мене день перед тим 39 або й вище.
Маруся-мама
28.06.2008, 08:10
Збираю речі, раненько їхати
Я також... встигли з чоловіком посваритись два рази, потім я навела мир в хаті :D Їздила в маґазин купили купу овочів-фруктів, втушила курку на завтра, купили манюні новий візочок, що складається як парасолька, дітям купу забавок на пляж, чоловікові купила нові сподні а собі дві футболки.
Зараз печу два пляцки. Один з горіхами єнчий зі сливками. Доречі, дякую Лільці же показала той міліканський сайт - щастє від печива.
Головне що сумки вже зібрані. Завтра лишається лишень позбирати компутір і фотоапарат, ну і продукти скласти в сумки-холодильники.
Дуже дякую Пуперу за допомогу в створенні сайту про Зорянку.
(Він його сам і зробив!!!).
І,цілий вечір вчив мене,барана,як користуватися.
Де той пупер? :) Сам рекламує лисицю, а сайт-то глючить під нею. Треба по пальцях надавати :)
Де той пупер? :) Сам рекламує лисицю, а сайт-то глючить під нею. Треба по пальцях надавати :)
Видно спить...
але я при керуванні користуюсь зразу трьома браузерами...
levandivka
28.06.2008, 11:06
лисицю, а сайт-то глючить під нею. Треба по пальцях надавати
Може у Вас лисиця сказилася?
моя не тявкає на кокісь глюки... :)
Може у Вас лисиця сказилася?
моя не тявкає на кокісь глюки...
Все може бути, мо' перегрілась :). Але от таке показує:
http://img70.imageshack.us/img70/8887/10140500jf4.jpg
levandivka
28.06.2008, 12:12
мо' перегрілась
Сявичу, запропонуйте їй холодного пива...
http://photofile.com.ua/photo/levandivka/2290033/118954922.jpg
(на обох компах, 1024/768 і 1680/1050)
А шо вам сі не подобає?
Бо єстем баранем...
levandivka
28.06.2008, 13:21
не подобає?
В очах сявичової лисиці двоїться картинка
Дітям краще Смекту.
чорницю
nastinka
28.06.2008, 15:45
а я сьогодні провела 5 пар і залишилось ще провести завтра 2 !
і я офіційно йду у відпустуку))
УрЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!
а я сьогодні провела 5 пар і залишилось ще провести завтра 2 !
і я офіційно йду у відпустуку))
УрЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!
А шо за пари Ви проводите? цікаво. :)
А шо за пари Ви проводите? цікаво.
гра на скрипці.
Liliyah Romanova
28.06.2008, 20:12
Дуже дякую Пуперу за допомогу в створенні сайту про Зорянку.
Поставте лінк собі в підпис. ;)
Файний день був. http://yoursmileys.ru/tsmile/rest/t4102.gif
Чоловіка спакувала на роботу, дітей бабуся з дідусем на природу забрали. А я на радостях http://yoursmileys.ru/msmile/loon/m0401.gifдавай прибирати http://yoursmileys.ru/tsmile/home/t6013.gif http://yoursmileys.ru/tsmile/home/t6012.gif . На щастя мене врятували від мене самої любі друзі Карапузи ;) і повезли на Бухту Вікінгівhttp://yoursmileys.ru/hsmile/history/h0410.gif.
http://yoursmileys.ru/tsmile/rest/t4119.gif Але було файно!!! За що їм щиро вдячна http://yoursmileys.ru/bsmile/love/b0304.gif
Нині ходила в бар фінал Євро-2008 дивитись. Потім пакувала, перепаковувала, важила, знов перепаковувала. І так пару годин. Головне, що запакувала всі необхідні документи і квитки, а решта - це дурня.
nirvanka
01.07.2008, 16:09
Вирішилось. Втікаю від проблем. Їду на море. З друзями чоловіка. Він не їде, бо і роботи багато, і грошей нема, та і не любить він такого відпочинку.. Їдемо на Балтійське море на 3 дні з наметами.. Це така відомість на цю хвилину. Не знаю ще чи поїду і коли і з ким, бо тут всьо так невизначено.. То їдуть, то не їдуть, то один хлопець не хоче, щоб я спала з ним в одному наметі (!!!), то вже погодився..
Сиджу вчу мапу - буду за провідника, бо орієнтуюсь на польських дорогах краще за поляків :D.
Вирішилось. Втікаю від проблем. Їду на море. З друзями чоловіка.
ризиковий у вас муж....
nirvanka
01.07.2008, 16:41
ризиковий у вас муж....
Він переживає тільки за те, щоб я не втопилась (бо не вмію добре плавати). Хм.. А мені варто переживати за те, що він за мене не переживає? :D
ризиковий у вас муж....
Нi, просто розумний, i с жiнкою поталанило ;)
ЗI: я також свою дiвчину спокiйно вiдпускаю в таких ситуацiях, iз жодною тривогою -- аби не пошкодилась десь :)
Нi, просто розумний, i с жiнкою поталанило
ЗI: я також свою дiвчину спокiйно вiдпускаю в таких ситуацiях, iз жодною тривогою -- аби не пошкодилась десь
ню-ню....
я працював в науково-дослідному... там дві пари їздили відпочивати завжди разом. Пари були одружені не менше 10 років. Закінчилось тим, що хлопи помінялися дружинами.... отаке буває. Життя - є життя. Адже втратити половинку не менша біда ніж зламати ногу, нє?
nirvanka
01.07.2008, 17:32
я працював в науково-дослідному... там дві пари їздили відпочивати завжди разом. Пари були одружені не менше 10 років. Закінчилось тим, що хлопи помінялися дружинами.... отаке буває. Життя - є життя. Адже втратити половинку не менша біда ніж зламати ногу, нє?
У нас все значно простіше - ми кохаємо один одного і довіряємо один одному на 100%. Правда я не довіряю іншим кобітам, а він - іншим хлопцям, які можуть щось натворити.. Але друзям він мене довіряє :)
ЗI: я також свою дiвчину спокiйно вiдпускаю в таких ситуацiях, iз жодною тривогою -- аби не пошкодилась десь ню-ню....
Нi, не ню, це вже занадто :crazy:
Redhotchilly
01.07.2008, 19:59
просто втомлена...
з 7 ранку на ногах... спека жахлива,- думала в костюмі задушусь
зараз іду прийму ванну з мелісою і до люлі
вчора - поспала, сходила на вручення дипломів, отримала диплом і пропозицію....роботи:) відгуляла випускний. приїхала додому, сьогодні - спала(страшно сказати - до 1 дня),а потім - нічого не робила. дощ був, сонна така ходила. зараз сідаю почитаю щось. може, Муракамі. завтра почну готуватись до вступного іспиту на магістратуру.
Хороший сьогодні день був:) святкувала день народження дуже хорошого друга,побратима,класного товариша,капітана моєї команди КВН:) дуже весело і цікаво провели час поблизу Високого Замку:)дуже тепло поговорила по телефону з одним форумлянином,за що йому велике - превелике ДЯКУЮ за дзвінок;) ось недавно прийшла додому,сіла читати форум:):):)
Зайшов на каву.Як звиклє в Криву липу.
Дивлюся - летить Андрійко(той жи Лотр-ан).
З кошиком...
Я іно встиг крикнути,а він вже далеко...Метеор...
Мусив дзвонити...
Попили кави...побесідували.
Файно....
ЗІ.Мушу сказати...слаба нині молодьож...
То я щодо кави...
оой-ой-ой... чесно найпотужніша кава яку в життю пив. я завжди з цукром з молочком. ням-ням. щей збожову (без кофеїну). Інка си називає - полска.
мене так кривило від тої кави, що п. Ромко напевне подумав, що я не гречний :( і що я так дякував за каву - перекошеним обличчям.
оой-ой-ой... чесно найпотужніша кава яку в життю пив. я завжди з цукром з молочком. ням-ням. щей збожову (без кофеїну). Інка си називає - полска.
мене так кривило від тої кави, що п. Ромко напевне подумав, що я не гречний :( і що я так дякував за каву - перекошеним обличчям.
Я ж кажу:слабонька нині молодьож...:cowboy:
nirvanka
03.07.2008, 05:29
Звичайна ніч. Не сплю. За вікном вже світанок, а я вся в тому комп'ютері. Пів ночі вивчала маршрут з міста до моря, занотовувала, замальовувала (чорнило в принтері закінчилось, довелось все в ручну..). Другу пів ночі ретушую фотки для одної кобітки.. Ще 5 годин треба протриматись. А потім розбуджу чоловіка і підемо нести документи на дозвіл на проживання і по дрібницях всяких. Потім зберу торбу і піду спати.. Виїжджаємо на море завтра о півночі, треба бути в формі :)
levandivka
03.07.2008, 10:16
Звичайний ранок.
Випив кави. Випалив половину пачки.
Вичитав Форум.
Натицяв шпильок лікарям. :p:p:p
Клацнув "позначити всі розділи прочитаними".
Пора братися роботи. :dance:
Уляночка
03.07.2008, 11:50
Не звичний день, бо це другий день народження мого сонечка. Люблю його аж ся плакати хоче! Все роблю в житті для нього. МАМА.
Читатель_Обкома
03.07.2008, 18:14
Натицяв шпильок лікарям.
А это от ликарей:
http://www.fantasycards.ru/cards/cat91_9a3fbea61ab20c9fd897dbbadf41edeb.gif
Люблю його аж ся плакати хоче!
Логіка...
...........
Випалив половину пачки.
:eek::eek::eek:.........:suicide:
Уляночка
04.07.2008, 14:02
Логіка...
Від радості, що він в мене є!!!!!!!!!1
Звичайний день, ві Львові дощ.
Відходжу від вчорашнього вечора.Курю.Думаю.Думаю і думаю, шо тре піти покурити.
Кава добра. Два сорти до купи-Колумбія та Ефіопія Ліма. Цигарки-Вінстон.
Кава добра. Два сорти до купи-Колумбія та Ефіопія Ліма. Цигарки-Вінстон.
О,то я розумію!
треба і собі кави зварити.
вчитись не хочеться - чи скоріше, не можеться.
зайду на форум посплю, почитаю цивільний кодекс, поговорю з дорогими людьми. і так весь день.
думала на озеро піти - настрій змінився.
вчора не змогла зустрітись із Городецьким та Борисом - вдома робили (дороблювали) розпочату роботу з вікнами у моїй кімнаті, ще і сьогодні доробляли.
канарки мої на балконі співають, хочеться скоріше вже відпочивати по повній, не думаючи про те, що знову треба пройти конкурс серед тих, хто вступає на бюджет.
а загалом - справжнісінький звичний день. і слава Богу за нього:)
зайду на форум посплю,
Ото Ви знайшли спальну кімнату... ;)
Всым привыт! Як ви зауважили в мене вдома проблеми з укр. алфавытом, бо чоловык щось мыняв в компы, тому я до вас заглядаю,але написати стидно, та от сьогодны наважилась, думаю зрозумыэте? Я дуже за всыма скучила, тим быльше, що скоро знову поъду, на цей раз в Херсонську обл.
на цей раз в Херсонську обл.
А там хіба є українська...розкладка?
Ну от...випила сьогодні кавиhttp://yoursmileys.ru/msmile/misc/m0767.gif...спитати - а нашо? [http://yoursmileys.ru/msmile/misc/m0733.gifДумала "дойду". http://yoursmileys.ru/msmile/quarrel/m1110.gif
Коли нарешті відпустило, почула себе так ніби наново на світ народилась. Ще раз переконалась - справжня кава то не моє, навіть якщо вона з молоком. http://yoursmileys.ru/tsmile/no/t2615.gif
Всым привыт! Як ви зауважили в мене вдома проблеми з укр. алфавытом, бо чоловык щось мыняв в компы, тому я до вас заглядаю,але написати стидно, та от сьогодны наважилась, думаю зрозумыэте? Я дуже за всыма скучила, тим быльше, що скоро знову поъду, на цей раз в Херсонську обл.
:D
"Отпуститэ податэлю сэго курьэру т. Паниковскому для
Чэрноморского отдэлэния на 150 рублэй (сто пятьдэсят)
канцпринадлэжностэй и крэдит за счэт Правлэния в городэ
Арбатовэ." (ц) :crazy:
levandivka
05.07.2008, 00:26
навіть якщо вона з молоком
Тю...
А з лІкером? ;)
Цигарки-Вінстон.
та яке то має значені? вінстон, чи бел море кенел? то трутка і то трутка.
та яке то має значені? вінстон, чи бел море кенел? то трутка і то трутка.
Згадалося...
Як комуняку спитали
-Ради партії горівку кинеш пити?
-Кину!
-А курити кинеш?
-Кину!
-А з бабами тойво кинеш?
-Кину!
-А життя для партії віддаш?
-Віддам...Нафік мені таке життя...
Генетичномодифіковані кури - теж трутка.
Овочі-фрукти з пестицидами - теж трутка...
Радіяція.Чорнобиль...
Тю...
А з лІкером?
смерті моєї хочете?http://yoursmileys.ru/msmile/quarrel/m1120.gif
смерті моєї хочете?
А кава таки файна...
а моя дружина спекла карпа.....
половину з’їв, половину ... блін, вже не можу......http://levus.info/smile/cray.gif
сиджу, дивлюся на нього і плачу-у-у-у-у.........
Маруся-мама
05.07.2008, 04:48
Мусілим обрізати вакації на два дні, бо тато постійно нив що його болить, щей мусів їздити до шпиталю аби йому три кубіки лікарства втулили щоб дітки хоч трошки побавились в водичці.
Але я дуже рада сьогоднішньому ранку, бо ми їздили в старовинне село з 17-го століття. Оце мені була відрада. Дякую мому таткові, що витримав ту подорож, бо лишень ми приїхали додому то відразу як мітьолка поприбирали хату і поїхали додому.
Шкода що мало побули на самому океані, але він ітак був холодний.
Заходіть в гАмериканську тему і там бде трошки знимок.
:cowboy: у світі сьогодні був звичний день, а в американців - вихідний.
День Незалежності від Великої Британії.
через 20 хв почнуться офіційні салюти, але дякуючи китайцям ще зі вчора пітардами та ракетницями розважаються усі, хто хоче. вже від обіду таке відчуття, що Новий рік навкруг. більшість біля будиночків позапалювала вогні, гірлянди й робить прийняття надворі.
і в мене - вино.
будь-чию незалежність дуже ціную..
:borat:
Маруся-мама
05.07.2008, 05:23
Тю...
А з лІкером? ;)
Ну хіба ірландським молочним.
А взагалі-то якщо гамериканську баюрну каву то п*ю з молоком, а якщо правдиву арабську то просто чорну без цукру. Всетаки цуков псує смак як чаю так і кави.
levandivka
05.07.2008, 08:39
а моя дружина спекла карпа.....
половину з’їв, половину ... блін, вже не можу......http://levus.info/smile/cray.gif
сиджу, дивлюся на нього і плачу-у-у-у-у.........
Рипку жалко? http://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Rulezz_alcoman2.gif
Додано через 3 хвилини
в мене - вино.
будь-чию незалежність дуже ціную..
Що, всі Незалежності відзначаєте?.. http://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Rulezz_alcoman2.gif Клаасс...
Ага попробуй не відзнач. Декілька годин попідвікнами били гармати з фейерверком, в парку грав найогидніший в світі джаз і безперестанку вили поліцейські сирени. Тепер слава богу все стихло. П'ю чай із звіробою. Благодать...
А кава таки файна...
Кава взагалі, чи та що я роблю? http://yoursmileys.ru/msmile/fun/m0102.gif
Пи. Си. Залишилось вгадати правильну відповідь...http://yoursmileys.ru/tsmile/rtfm/t1921.gif
http://yoursmileys.ru/msmile/fun/m0132.gif
Миху, якби я так зважала на все, шо шкідливе, то певно мені би тре було в скафандрі ходити...Тре брати сповна.Якшо мені хочеться курити, то чому б не курити?
nastinka
05.07.2008, 21:29
ну.....я наприклад зважаю на те, що у мене будуть діти і я хочу щоб вони у мене були здорові та красиві і не мали всяких хворіб, бо моє серце цього не витримає....і я так люблю малюків...
звичайно якщо ви хочете курити - куріть, але в міру, а не по пачці в день!
;)
А я моментом живу, а не майбутніми дітьми чи болячками.;)
nastinka
05.07.2008, 22:03
А я моментом живу, а не майбутніми дітьми чи болячками.
кожному своє.....якщо ви не будете думати про це - пошкодуєте....але не зараз :)
Ну, то пошкодую...Або і не пошкодую-скоріше скажу: о, а коооолись, я хотіла і курила...Хороші часи були...! Хоч згадати буде шо.Ги!
levandivka
05.07.2008, 23:30
моє серце цього не витримає....і я так люблю малюків...
Ніц не розумію. А це:
Цитата:
Допис від Deus igrok : ))))))))))))))) Гільдія Чистих Пелюшок .... і памперс біля ніків намалювати ...
фу)) я до цього не відношусь))
я не домосідка...і в декрет піде чоловік
бо я адмін як не крути
хто це писав?
То в мене в очах роздвоєння ТАКе?
Про мрію щирої українки чкурнути у Швейцарію..? Ваше було, чи плутаю?
хто це писав?
підколов.... ))))
пс. для мене любов до моєї малої не обмежується словами "які ми великі", чи "як ми покакали", чи "як ми пукнули".....
я в томці не бачу "усі-пусі, томцік", я бачу маленьку людину, що виросте такою, як я навчу.....
Тре брати сповна.Якшо мені хочеться курити, то чому б не курити?
Дєствіцєльна.... брати тре сповна, а за забране відповідно тре й платити... платити за все.
Дєствіцєльна.... брати тре сповна, а за забране відповідно тре й платити... платити за все.
додам: за дурість (а не за скупість) платять двічі....
levandivka
06.07.2008, 01:34
за дурість (а не за скупість) платять двічі...
А за вредність - не доплачують, а навпаки. (я точно знаю :) )
nastinka
06.07.2008, 10:12
хто це писав?
моє)))
а хіба у мене не може бути багато мрій???
чи якщо я житиму у Швейцарії...я не зможу вийти заміж та мати дітей??
хоча я свого коханого туди заберу :)
А я моментом живу, а не майбутніми дітьми чи болячками
Ну, то пошкодую...Або і не пошкодую-скоріше скажу: о, а коооолись, я хотіла і курила...Хороші часи були...! Хоч згадати буде шо.Ги!
Пробачте,але ваші слова мене вразили!!!
Як можна говорити так!Ви ж майбутня мама.А життя і здоров"я вашої майбутньої дитинки залежить впершу чергу тільки від вас.Я от до наступної вагітності прагну того аби кинути курити.ЩОБ НЕ НАШКОДИТИ СВОЇЙ МАЙБУТНІЙ ДИТИНІ.а ви так говорите ніби вам всеодно на це. Гуляти треба але з розумом.Бо це вже блуд якийсь получиться.Хто буде відповідати за своїх дітей як не батьки?
levandivka
06.07.2008, 11:28
слова мене вразили!!!
Та йой...
Спишіть ті вражЕня на віртуальність спілкування. :)
Подивіться на личко:
http://i062.radikal.ru/0807/d2/d4d803121a6b.jpg
Кокі майбутні діти? (у ТАКому настроєнії)
Чи завжди про це думаєцця?
А повинно? (завжди) :)
Наспівуючи:
Як хороше, як весело
На білім світі жить!..
Чого ж у мене серденько
І мліє, і болить!
Болить воно та журиться,
Що вернеться весна,
А молодість… не вернеться,
Не вернеться вона!..
nastinka
06.07.2008, 11:33
Як можна говорити так!Ви ж майбутня мама.А життя і здоров"я вашої майбутньої дитинки залежить впершу чергу тільки від вас.Я от до наступної вагітності прагну того аби кинути курити.ЩОБ НЕ НАШКОДИТИ СВОЇЙ МАЙБУТНІЙ ДИТИНІ.а ви так говорите ніби вам всеодно на це. Гуляти треба але з розумом.Бо це вже блуд якийсь получиться.Хто буде відповідати за своїх дітей як не батьки?
але не нам судити, а Богу....загалом якщо люди здорові не курять і не п*ють у них також народжуються хворі діти і це залежить не від того скільки нікотину у крові, а по спадковості.....
я взагалі не можу уявити, що дитина хвора....це просто психологічно в голову не вкладається.....мені здається я того не переживу.....
Спишіть ті вражЕня на віртуальність спілкування.
Пробачте.Але тут не машинки пишуть-а люди.Що на умі те й на язиці.Те що я спілкуюсь з вами віртуально-для мене великої ролі не грае.Я все одно пишу те що думае моя голова і відчувае мое серце.А брихати можна і в живі очі.
Подивіться на личко:
Фото гарне і Мег тут гарно вийшла.Але слово не горобець.Вилитить- не впіймаеш
Золоті слова,Миху!!!:y:
Додано через 1 хвилину
Взагалі отак читаю то все і просто не реагую.Невже ви думаєте, шо я перший раз ото чую і настіки немудра, шоб не усвідомлювати, шо я роблю?)))
levandivka
06.07.2008, 12:27
пишу те що думае моя голова і відчувае мое серце.
Серце-серцем, а "кава мусі бить!" :)
Уляночка
06.07.2008, 23:06
Ну теж незвичний день для мене - подзвонила одна з моїх найнайнай коліжанок (в мене їх дві - ІРКИ) - виходить заміж у жовтні:crazy:. От це несподіванка, зважаючи на те, що вона з нареченим знайомі 2 місяці;););););)
День такий хороший був...Святкували Дні народження (2 в 1) наших хороших друзів. Рідко тепер бачимось, нажаль у такому складі не часто вдається зустрітись, але коли бачимось - ууууууууууууу!!!!
Гарно провели час на природі, погода сприяла, дітки набігались досхочу, а ми вже наговорилиииииииииииииииииииись...А шашличок як вдався!!! Ммм!!
час і безнадія....
бувають дні коли ці слова стають... синонімами....
час і безнадія....
надія та вічність - теж так само майже синоніми....
Маруся-мама
07.07.2008, 02:30
час і безнадія....
Як я розумію такі дні... останні дні у мене це все частіше - ДОСИТЬ НИТИ!!! НАДОЇЛО!!!!!
терпець...
останні нерви затиснуті в кулак. міцно- міцно. треба молитися, щоби пружина не вистрілила...
Хороший сьогодні день,незвичнийhttp://yoursmileys.ru/bsmile/fun/b0223.gifцілий день відчуваю себе принцесою в очікуванні балу - готуюся до випускного в універі.http://yoursmileys.ru/bsmile/fun/b0202.gif.зранку їздила в Комерційну академію,взяла в них напрокат мантії на урочисту частину(вручення дипломів)http://yoursmileys.ru/psmile/science/p0303.gifя в шапочці від мантії виглядаю як отой смайл,чесне словоhttp://yoursmileys.ru/psmile/science/p0309.gifпотім пішла в свій улюблений салон на французький манікюрhttp://yoursmileys.ru/rsmile/role/p0721.gif.зара мащусі всякими скрабами,масками,кремами(ну немаааааа такого смайлика з мастикою на писку:()..сукню вже попрасувала,нові босоніжки ниньки розходила,на укладку на 9 ранку записалася..еххх,буду завтра во така красунькаhttp://kid.nashcat.ru/dolls/mdolls/mode/mode10.gifвже не можу дочекатися завтрашнього дняhttp://yoursmileys.ru/ksmile/babe/k0523.gif ото ми завтра в Шинку погудимоhttp://yoursmileys.ru/tsmile/drink/t0311.gif
mayscream
07.07.2008, 22:27
Завезла малу до мами,попрацювала,відсвяткували з коліжанкою її заручини,побула в мами та й поїхали з малечею додому до хворого татка;-)Відскакала під диск з Електрою,контрасний душ та багато мазючок до різних частин тіла,сидю балдію на форумі,поки мої вкладаються.Хоррроший день;-)
буду завтра во така красунька
Cподіваюсь, ми потім фото побачимо?
Додано через 4 хвилини
Сьогодні мій коханий повернувся з відрядження.
Я поки чекала на нього, зробила "бойовий" окрас, нарядилась та варила ось так борща.
Але так і не дочекалась, мусила вмитися та бігти з Тугаром на "Жевжик". Тіко мій борщик дочекався на чоловіка... :)
:download: Ну й деньок...:suicide: Чуюся як витиснута цитрина :mad: Давно мені так не хотілося на когось покричати -ледво стримувалась, бо десь в душі (глиииииибооооооооко так, на дні) я розуміла, що продавці не винні, що в них у що пальцем не тицьни - нічого в наявності немає :8:. Влучно якийсь пан зауважив: "Хлопці, вам пора вивіску на магазині змінити на "МУЗЕЙ"."
Нажаль, це ще не кінець історії...сподіваюсь тільки, що її продовження не буде вже витискати в мене сльози розчарування :(:(:( ,а кінець буде щасливим. :dance:
А я вже здаэться нарешті розгреблася з своїми іноземцями і їх юридичними фірмами - залишилось тільки завершити початий процес відкриття рахунків. УРА!!! :radist::radist::radist:
Маруся-мама
08.07.2008, 22:10
Слухайте дівки, кому треба поношеного але ще нічо такого хлопа?
Я вирішила свого продати!:D
Він мені нині ось такі чуда витворив. Зранку насварив на мого тата, що той ся бідний знервував. Далі не міг по-карті заїхати і завезти дитину до лікаря, мені дзвонив і плакався що він заблудився в двох соснах. Хоча ми тою дорогою купу разів їздили як мене возили до лікаря з поломаною ключицею. Ну добре... після того як я йому популярно пояснила що нема чого пхатись в лівий ряд бо вихід справа заїхав з дитиною до лікара.
Але теперкі он дзвонить. Розпанахтав тарілкою ногу. Дитина йго шарпала іти на двір а він ся зденервував і тарілка впала на підлогу а від неї кавалок розтяв му ногу. Глибока рана, кров тече. Хлоп не знає що робити.
Я на роботі за 50 кільометрів від него. Як й му поможу? А ще тут на роботі нікого нема, но мене їдну на варті лишили. А він в нас нині має діти пильнувати. УЗЯСЬ!
Марусю, не продавайте! у вас золотий хлоп.
мій би мене зйопкав за те, що не в той ряд повернув...
а за тарілку!... йой... то би м ся в чистій воді не вмила...
Маруся-мама
08.07.2008, 22:15
Марусю, не продавайте! у вас золотий хлоп.
мій би мене зйопкав за те, що не в той ряд повернув...
а за тарілку!... йой... то би м ся в чистій воді не вмила...
Хе... я на роботі, то він си може йойкати ківко хоче. Я не слухаю. Зразу слухавку - клац! і ой! єйку! звязок перервало! :D:D:D:D
треба і собі навчитися. а то я шось... мнітєльна...
Маруся-мама
08.07.2008, 22:18
треба і собі навчитися. а то я шось... мнітєльна...
обовязково, бо інакше тєжко:no:
А я вже вдома:) сьогодні був святковий,але дууууууже напружений день:) зранку встаю - а надворі дощисько ллє..http://yoursmileys.ru/bsmile/sad/b0402.gifдумаю -всьо,капець,накрилася моя суконка і нові лаковані мешти.зібралася,намалювалася,погнала в перукарню робити зачіскуhttp://yoursmileys.ru/rsmile/misc/p09026.gifз перукарні на таксі поїхала в універ на урочисту частину.маринували нас добрих 3 години - наші кохані викладачі ніяк не могли з нами розпрощатися і говорили купу гарних слівhttp://yoursmileys.ru/psmile/science/p0305.gif.потім всією дружньою ватагою фоткалися під універом(але особисто мені бракувало Левандівки,Сявича і Леополіса - якось я вже звикла,що куди не повернессі - а ту диви,люфа на тебе дивисіhttp://yoursmileys.ru/psmile/profession/p0106.gif)потім я відвезла мантії в комерційну(взагалі,я нині буржуйка - 5 разів за день на таксі каталасяhttp://yoursmileys.ru/psmile/profession/p0143.gif). апогей дня настав у Шинку - там справлялисьмо наш випускнийhttp://yoursmileys.ru/tsmile/party/t3511.gif.було дуууже весело.от тіки нещодавно повернулася додому,сидю читаю форумhttp://casa-latina.ru/s/s/icon_avatar-174.gifфотки з випускного будуть нині ввечеріhttp://casa-latina.ru/s/s/icon_macho.gif
не по темі: а де ви берете такі гарні великі смайліки? у мене є тільки стандартні..:(
Маруся-мама
09.07.2008, 16:54
А чоловіка вчера шваґро завіз до шпиталю, де йому резідєнт (так у нас називають випускників мед школи які проходять інтернатуру в госпіталі) наклав швиденько шви і відправили додому. Сказали йому багато не ходити аби шви не розійшлись. А він у мене мав бути з дітисками цей тиждень.
Он я правда сиджу в роздумах чи послати мені свого шефа туда звідки не вертаються, чи ще зачекати? Зараза сказав щоб я нині працювала 12 годин. :mad:
Ото,мої найдорожчі,було так...
Приїхав до мене троюродний брат і каже:давай я тобі вікна зашпаклюю(вікна сі ставили минулого літа).
Давай.А він майстер,зробив файні відкоси...і каже:
-Не можу я на твою побілку(20 років)дивитися!
Я,до речі теж не можу...
Скористався нагодою,та й білим...
Комп’ютер завалений,в хаті с...ч,мала з жінкою надворі...до вечера...
То сі називає:не мала баба клопоту...
Zirnycja
09.07.2008, 20:27
Ото,мої найдорожчі,було так...
То сі називає:не мала баба клопоту...
То точно, як нині у нас. Кухня геть розібрана. :8:
Спершу задумали тільки пічку на супернову поміняти, потім докупили й гарну мийку. До них вже й новий чарівний пульт проситься... А як давні меблі порозбирали, зрозуміли, що всі труби терміново треба міняти... :download:Мені старі шуфляди вже якось не хочеться на місце пакувати, певно, що матимемо нові... ;)Добре, що всі мої старші на канікулах і поза хатою, бо я вільна їсти не готувати:radist:...
то файно, Ромку!
післ япобілки знаєте, як дихається....
і настрій зразу ліпший.
але зважитися... важко холєра...
то файно, Ромку!
післ япобілки знаєте, як дихається....
і настрій зразу ліпший.
але зважитися... важко холєра...
Як з моста в воду...
А ще б коридор...і кухню...
Капєц..:no:
А ще б коридор...і кухню...
на кухні тараринджа найбільше...
по собі знаю.
на кухні тараринджа найбільше...
по собі знаю.
Ще не знаю...Наразі обдираєм до бетону єдну кімнату...
Не мала баба клопоту..
добре,хоч літо...
мала цілий день надворі...
Навіть їсть там...
Нарешті я трохи вже звільнилась - можна і на форумі посидіти. :radist::radist::radist:
От, роздивлялась я щойно готелі в Єгипті - пригледіла собі такий гарненький - Меджік Лайф (3500 у.о. за 10 ночей за двох :( :( :( )
І коли вже настане той час, що не буду дивитись на ціну :8: , а тільки на те подобається мені чи ні?
Уляночка
10.07.2008, 15:17
Якийсь для мене незвичний день: ніби нічого особливого (гуляння з Любчиком, приготування обіду, хатні справи і т.д.), а відчуття, що сьогодні ЩОСЬ має статися і це ЩОСЬ змінить наше життя....
Може, ВОНО...
П.С. По моєму календарику - сприятливий день для зачаття дівчинки...:):):)
ТАК, чекаю Юрка з роботи:shutup::shutup::shutup::shutup:
Маруся-мама
10.07.2008, 15:56
Якийсь для мене незвичний день: ніби нічого особливого (гуляння з Любчиком, приготування обіду, хатні справи і т.д.), а відчуття, що сьогодні ЩОСЬ має статися і це ЩОСЬ змінить наше життя....
Може, ВОНО...
П.С. По моєму календарику - сприятливий день для зачаття дівчинки...:):):)
ТАК, чекаю Юрка з роботи:shutup::shutup::shutup::shutup:
Та ви дзвоніть йому і кажіть що в хаті мусить бути нагло ВЖЕ!
Він бідний з роботи прибіжить, подумає щось сталось - а ви його до роботи.:radist::radist::radist:
Уляночка
10.07.2008, 16:10
Та ви дзвоніть йому і кажіть що в хаті мусить бути нагло ВЖЕ!
Він бідний з роботи прибіжить, подумає щось сталось - а ви його до роботи.
А Любка де сплавити, мусить наніч дитина заснути
Маруся-мама
10.07.2008, 16:33
А Любка де сплавити, мусить наніч дитина заснути
А він такий що мусить маму бачити? Можна посадити мультики дивитись :D:D:D
Ce жарти але нераз ми так ховались від дітисок, бо не завжди хочеться чекати аж до вечора. Чи це може я така нетерпляча :o
Уляночка
10.07.2008, 17:27
quote=Маруся-мама;344601]А він такий що мусить маму бачити? Можна посадити мультики дивитись [/quote]
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:[
це мені в такій компанії нині біля коня пощастило пити пиво:
http://img231.imageshack.us/img231/3817/pic0536uq1.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/8261/pic0544rc1.jpg
http://img73.imageshack.us/img73/9727/pic0543ql7.jpg
Додано через 49 хвилин
бачили також мамату в червоних шкарпетках і сандалях та з малюком на руках..... http://levus.info/smile/smile.gif
бачили також мамату в червоних шкарпетках і сандалях та з малюком на руках.....
ну от, засікли... :ninja::ninja::ninja:
а хто це на фото?
це мені в такій компанії нині біля коня пощастило пити пиво:
везе Пуперу, нє?
ну от, засікли... :ninja::ninja::ninja:
а хто це на фото?
:)...засікли,засікли....
nirvanka
10.07.2008, 23:41
Була на морі Балтійському. Там дуже гарно! Але зимно, вітряно, і вода холодна.. Брр.. 2 дні ходила в светрі, потім нарешті зігрілась і залізла у воду. Ляпота!!! :y: Вода, хвилі, чайки!! Одна хвиля мені синячок поставила :D
Так як було холодно, ми не валялись на пляжі, як це роблять на морях, а лазили по магазинах, музеях, пляжах, портах, були у тюленяріумі, на маяку.. Одним словом, відпочинок був активний і додому я привезла купу вражень і фоток :)
Їздила без чоловіка. Тому по приїзді кілька днів напрягала його розповідями про море. Тепер і він хоче поїхати кудись відпочити. Може за місяць-два кудись виберемось.
А зараз треба знову змиритись з думкою про наявність проблем, завдань, роботи.. і кухні :D
Liliyah Romanova
11.07.2008, 16:23
Чудовий день. Звичайний, дуже звичайний, але...
Отримала пропозицію перекладу книжки з польської. Тішуся, як дитина маленька.
От лиш проблемка, бо я ще із перекладом навчальної компутерової програми не розібралася і не скоро розберуся, але відмовити не зуміла, бо дуже хотіла такий якийсь переклад.
Гарний день...
Маруся-мама
11.07.2008, 16:47
Он я нині вирішила не брати машини на роботу а піти пішки до автобуса і мені перебігла дорогу зліва на право білка з яблуком в зубах. Думаєте на щєсті?
Он би мені та білка роботу коло хати принесла. :)
4 дні не працював інтернет.ПРИВІТ, ЛФ! я скучила:)
нету не було,бо після того як включили гарячу воду після двотижневої її відсутності, у підвалі прорвало трубу і там все затопило, відремонтували все аж сьогодні. вчора вже воду дали.
зранку встала і сходила на озеро - трохи позасмагала з 8-30 до 11 - поки сонце палити не стало. засмагала із книжкою з міжнародного права. все ж готуюсь до вступу у магістратуру... наступної п"ятниці він буде.
з неділі по четвер була у мене Рітка - подруга зі Львова :)
бабця поїхала на батьківщину, мама з ранку до ночі працює - вдома купу всього постійно треба робити...
а зараз я оце залізла в інтернет - первіряю все і всюди , читаю повідомлення, і знову сідаю вчитись.
HOME, SWEET HOME!:)
після того як включили гарячу воду після двотижневої її відсутності,
Є такі люди,в котрих є гаряча вода...
А в нас нині празник.Петра і Павла...
Нарід йде до церкви і готується до забави...
Цілу ніч буде гудьож...танці,пиятика,жервиско...
П’яні співи,викрики.бійки...
Скоріше б завтра...
afterstep
12.07.2008, 14:33
ви проживаєте у Петропавловській фортеці? чи то у вас просто "храмовий празник"?
але не переймайтеся - воно ше три Спаса попереду - ще матимете можливість прийняти участь :)
ви проживаєте у Петропавловській фортеці? чи то у вас просто "храмовий празник"?
Нє,я живу на Рясне...
Але бомблять салютами.як в Петропавловці...
але не переймайтеся - воно ше три Спаса попереду - ще матимете можливість прийняти участь
Нє,не хочу...
а в мене другий день підряд просто суперовий день!!!http://yoursmileys.ru/bsmile/fun/b0204.gif.сьогодні разом з коліжанкою їздили в Брюховичі на чебурекиhttp://yoursmileys.ru/tsmile/eat/t02101.gif,посиділи собі в тіньочку біля води,попліткували,відпочили дууууже файноhttp://yoursmileys.ru/tsmile/rest/t4117.gif.потім пішли до коліжанки додому,подивилися "Друзів" по компуhttp://yoursmileys.ru/tsmile/eat/m0598.gif.от прийшла додому,сіла читати ЛФhttp://yoursmileys.ru/bsmile/action/b0120.gif
А нашій прабабусі (то та котора енерджайзер :crazy:)сьогодні виповнилось 77 - їздили її вітати. Троє дітей, шестеро онуків і троє правнуків. Я вже мовчу про зятів-невісток та інших гостей, зате як було людно і весело :) Прийшлось трошка попрацювати за невістку:download:, але було "не в напряг", раз на 77 років можна і побігати між столом і кухнею, нє? :D:D:D
Panadolka
13.07.2008, 13:33
А ми нарешті відходимо від нашої вітрянки! Сьогодні йдемо на вулицю!!!!Ура!!! Але їдемо десь в ліс погуляти, бо тільки вийшли з хати як вже на нас косо дивляться :(
Liliyah Romanova
13.07.2008, 17:33
Тут навпаки. Як побачать батьки, що в якоїсь дитини вітрянка, то своїх дітей з нею бавитися пхають, аби відхворіла своє пошвидше. :D:D:D
А ми вчора на озеро їздили!
Не була я "біля водички" вже 2 роки (через малечу).
Так гарно!!!
На "ББ" зробила невеличкий фоторепортажик, кому цікаво - заходьте подивитись:
http://www.babyblog.ru/user/mamatu/161537
Додано через 5 хвилин
Хороший сьогодні день,незвичнийhttp://yoursmileys.ru/bsmile/fun/b0223.gifцілий день відчуваю себе принцесою в очікуванні балу - готуюся до випускного в універі.http://yoursmileys.ru/bsmile/fun/b0202.gif.зранку їздила в Комерційну академію,взяла в них напрокат мантії на урочисту частину(вручення дипломів)http://yoursmileys.ru/psmile/science/p0303.gifя в шапочці від мантії виглядаю як отой смайл,чесне словоhttp://yoursmileys.ru/psmile/science/p0309.gifпотім пішла в свій улюблений салон на французький манікюрhttp://yoursmileys.ru/rsmile/role/p0721.gif.зара мащусі всякими скрабами,масками,кремами(ну немаааааа такого смайлика з мастикою на писку:()..сукню вже попрасувала,нові босоніжки ниньки розходила,на укладку на 9 ранку записалася..еххх,буду завтра во така красунькаhttp://kid.nashcat.ru/dolls/mdolls/mode/mode10.gifвже не можу дочекатися завтрашнього дняhttp://yoursmileys.ru/ksmile/babe/k0523.gif ото ми завтра в Шинку погудимоhttp://yoursmileys.ru/tsmile/drink/t0311.gif
Мдаммм...
А фото з випускного ми так і не дочекалися... ;)
яке озеро?
яке озеро?
Там на фото підписано - Перемишлянське.
Zirnycja
15.07.2008, 02:49
Останнє фото-чарівне!
А чим підняти настрій, якщо за вікном дощ, на годиннику третя година ночі, діти сплять, а чоловік на роботі :shy:
Мдаммм...
А фото з випускного ми так і не дочекалися...
Фсьо будєт..просто мої дівки не дали ше мені диску з фотками:(:(:(
Сьодні півдня валив дощара,небо розплакалось:(...
Тепер трохи прояснилось,і настрою якось нема:padonak:...
Сьодні півдня валив дощара,небо розплакалось...
Тепер трохи прояснилось,і настрою якось нема
те саме про погоду, тільки настрій супер!!! http://levus.info/smile/yahoo.gifhttp://levus.info/smile/yahoo.gifhttp://levus.info/smile/yahoo.gif
Liliyah Romanova
15.07.2008, 15:28
Ну і день нині буде...
Дарко гарячкує (39.8) від учорашнього вечора.
А я от набираю ванну води, бо мають воду відключити і ввімкнути обіцяють "після закінчення робіт"...
От тобі й Канада...
А я от набираю ванну води, бо мають воду відключити і ввімкнути обіцяють "після закінчення робіт"...
От тобі й Канада...
виявляється не тільки в Україні таке буває..............
nirvanka
15.07.2008, 16:20
виявляється не тільки в Україні таке буває..............
Згадалось, як в нас тут (в Польщі) мали вимикати світло. За 2 тижні до того повісили оголошення в під'їзді, що будуть міняти кабелі на нові і не буде електрики такого-то числа о такій-то годині. Потім почались робити, майстри заходили в кожну квартиру і попереджали, що через 2 дні не буде світла зранку. Того дня, коли мали вимкнути світло, майстер попередив, що за годину його вирублять (не майстра, а світло, звісно ж :D). Потім ще раз зайшов і спитав чи можна вже виключати. Світла не було 1,5 години. Отак-ось! :)
Маруся-мама
15.07.2008, 20:37
А мене сьогодні запросили в гості в Ізраїль. Познайомитись з двома братами з Харкова. Я б поїхала... ну хто не хоче потрапити в ту країну і пройтись Єрусалимом?
Ось би мені грошенят...
Додано через 40 секунд
Згадалось, як в нас тут (в Польщі) мали вимикати світло. За 2 тижні до того повісили оголошення в під'їзді, що будуть міняти кабелі на нові і не буде електрики такого-то числа о такій-то годині. Потім почались робити, майстри заходили в кожну квартиру і попереджали, що через 2 дні не буде світла зранку. Того дня, коли мали вимкнути світло, майстер попередив, що за годину його вирублять (не майстра, а світло, звісно ж :D). Потім ще раз зайшов і спитав чи можна вже виключати. Світла не було 1,5 години. Отак-ось! :)
А кажуть що куріца нє птіца, Польша нє заграніца... Брешуть!:beee:
А в нас вчора протягом години світло включалось і виключалось разів 150....
От тобі й Канада...
А ЖЕК шо каже?
Liliyah Romanova
15.07.2008, 21:01
А ЖЕК шо каже?
А тут таке є?
Вже є вода. Не було від 8 ранку до 2-ой дня. :)
Теплої ще нема правда, але думаю, скоро теж з"явиться.
А тут таке є?
раз нема води - значить є ЖЕК. перевірено.
Вже є вода. Не було від 8 ранку до 2-ой дня.
А Дарчику вже краще?
Liliyah Romanova
15.07.2008, 22:07
А Дарчику вже краще?
Так, Надійко, дякую.
З"їв миску каші на сніданок-обід. Попив молока. Температура впала до 37.1. І вже каже, що голівка його не болить...
Маруся-мама
15.07.2008, 22:08
раз нема води - значить є ЖЕК. перевірено.
точно :)
Останнє фото-чарівне!
Дякую! :shy:
Чоловік фотав.
levandivka
16.07.2008, 14:11
Чоловік фотав.
Навіяло:
- А кто у нас муж?
- Волшебник.
- Предупреждать надо!: (((, Был неправ, вспылил. Ну теперь
считаю свое предложение безобразной ошибкой, раскаиваюсь, прошу
дать возможность загладить, и искупить! Все, ушел!...
а я була на
:radist::radist:ШЕШОРАХ!!!!!:radist::radist:
АРТУуууууууууууууууууууууууууууууууууууууР!!!!!
(зрозуміють тільки посвячені:p;):D)
Zirnycja
16.07.2008, 20:07
Навіяло:
Гафт-Сатанєєв з яблуком, НУІНУ...:)
...мила новорічна казочка Чародії...нагадали-треба буде своїм показати!
Маруся-мама
16.07.2008, 21:57
Гафт-Сатанєєв з яблуком, НУІНУ...:)
...мила новорічна казочка Чародії...нагадали-треба буде своїм показати!
Ні Зірничка, ті слова не з Чародіїв... це з Звичного Чуда.
0cl04-GCFtQ
levandivka
16.07.2008, 22:11
ті слова не з Чародіїв... це з Звичного Чуда
Бачите, Маруся... різні асоціації, різні...
Вот, например, вижу: Летит бабочка,
Головка крошечная, Безмозглая,
Крылышками «бяк-бяк-бяк-бяк-бяк»...
Ну дура-дурой...
Воробушек тоже, Не лучше...
Береза - тупица, Дуб - осел,
Речка – кретинка, Облака – идиоты,
Лошади - предатели, Люди – мошенники.
Весь мир таков, Что стесняться нечего...
Звичайний день... http://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_twiddle-thumbs.gif
Zirnycja
18.07.2008, 03:56
Ні Зірничка, ті слова не з Чародіїв... це з Звичного Чуда.
Тільки для Марусі-мами:
Ну, звичайно памятаю, Марусю, прояснилось...! :8: Дякую!
Чарівне слово "волшебнік" зачарувало.
...А у "Альонушкі" Абдулов тоді ще і мужом не був...
Додано через 14 хвилин
різні асоціації, різні...
Хіба ж вам перечити, невтомний ви наш!:download:
Декотрі віртуальні типажі зовсім конкретні асоціації здатні навіювати!...
levandivka
18.07.2008, 11:33
Допис levandivka не сподобався 2 учасникам:
S-Irine (Нині), Zirnycja (Нині)
М-мдя... http://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_cleaning-glasses.gif
Навіщо ж ТАК особисто сприймати?
Не буду дублювати. Відповідь троха тут (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=349308&postcount=7112). :)
Нині була звичайна ніч. але з повнолунням.
nirvanka
18.07.2008, 18:22
Звичний день, похід в польський РАГС, маразми, парадокси, як і в нас.. Змінили моє прізвище, бо їх не обходить як звучить моє, головне, щоб граматично правильно було, але то пусте.. Важко було змиритись з тим, що вони в мене забрали оригінал укр. свідоцтва про одруження. Забрали без повернення. Щоб я не змогла його ніде використати. Хоч вони і знають, що я можу собі на Україні виробити ще одне..
Бачила, як тутешні пари беруть шлюб. В справах шлюбних працює тільки 2 пані. До їх кабінету черга - ми з чоловіком у справі вироблення свідоцтва про одруження, ще одна пара - подають документи і пара молодят - при параді, з дружками, ну як на весіллі. І вони чекали, поки ми і та друга пара не владнаємо свої справи. Я запропонувала чоловікові, щоб ми їх пропустили без черги, а він сказав, що в них так не прийнято і яке йому до того діло..
Не люблю поляків, не люблю їх правила, закони, бюрократію.. Більше не буду нарікати на нашу систему :)
Нині була звичайна ніч. але з повнолунням.
того ясно, чого я знов депрес...
Маруся-мама
18.07.2008, 18:51
А у нас тут чоловік мене ощасливив сюрпризом. За останні енну кількість років у нього вікенд свобідний. УРЯ!!!!!!http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_in_love.gif
Замовила готель в горах їдемо відпочивати з дітисками. Підемо на український фестиваль. Ніби до нас мав Козловський завітати. Саме основне що разом і не вдома.
mayscream
18.07.2008, 22:53
Попрацювала,сходила на "Секс і місто",випила смачної кави,"обновилася" в Репортері,чоловік заварив мені чаю..."я лєтаю,я в раю"(Р.Літвінова,"Кордон").
писала вступний іспит на магістратуру - які б ен були результати(а їх я дізнаюсь в понеділок), у мене нарешті почалось ЛІТО!!! встала о пів на шосту, приїхала - спала, потім - готувала вечерю, потім - фарбувала мамі волосся, тепер зайшла на ЛФ.звичний день...
levandivka
19.07.2008, 01:02
тепер зайшла на ЛФ.звичний день...
Та ніч на двОрі... Спати пора. :)
А був звичайний день: кава, цигарка, сніданок, дітиска, робота, форум, робота, форум, форум, форум. робота...
Та ніч на двОрі... Спати пора.
та скоро ж лягатиму. то у мене "постсесійний синдром" - графік збивається, безсоння. чи "студентський" синдром... хоч фактично я зараз не студентка - з бакалаврату мене вже відрахували,а на магістратуру ще не зарахували:)
Liliyah Romanova
19.07.2008, 02:37
Тепер у мене теж будуть проблемі із великою літерою, як у пупера. І з розділовими знаками також. А ще можу плутати "і" та "и", бо на макбуці вони чомусь замінялися місцями.
Така файна забавка... Я вже встигла закохатися...
Тепер у мене теж будуть проблемі із великою літерою, як у пупера. І з розділовими знаками також. А ще можу плутати "і" та "и", бо на макбуці вони чомусь замінялися місцями.
Така файна забавка... Я вже встигла закохатися...
альт + 0105 -- і.
Liliyah Romanova
19.07.2008, 02:56
альт + 0105 -- і.
Та ні, "і" є, просто воно там, де має бути "и". Тут навіть "ґ" є. І апостроф - '. Розділові знаки теж не там, де звикла.
І аську невідомо як тут встановити. Квіпу для маків не зробили, на жаль. Може, міранду поставлю тоді...
А от намлока тут немає. Або я сліпа й не бачу.
Та ні, "і" є, просто воно там, де має бути "и". Тут навіть "ґ" є. І апостроф - '. Розділові знаки теж не там, де звикла.
І аську невідомо як тут встановити. Квіпу для маків не зробили, на жаль. Може, міранду поставлю тоді...
зато модний ноутбук... http://levus.info/smile/wink.gif
Liliyah Romanova
19.07.2008, 03:05
зато модний ноутбук...
так все одно ж не мій...
хоч побавлюся трохи.
бо стац загнувся...
nirvanka
19.07.2008, 15:00
І аську невідомо як тут встановити.
В мого чоловіка стоїть програмка "Adium" - клієнт, який підтримує icq і купу всяких інших протоколів.
Нема нема.
Додано через 7 хвилин
Вчора був звичний вечір - паб, пиво, караоке. Я вже не п'ю пива. Якась тут не пивна атмосфера, не лізе. На караоке теж не співаю (не маю голосу), одним словом - скукатіща. Сьогодні будемо святкувати заручини одної пари. Планується ніч польського кіно. Піду зараз в гілку про польські фільми і шукати субтитри :) ..
Ще напишу як відбулись заручини. Хлопець замовив літак на 20 хв і в польоті над містом він освідчився. Потім було 17 троянд, вечір в ресторані і нічка.. (про нічку історія замовчує :shy:). Дівчина приємно вражена, щаслива, всі ми теж щасливі (друзі хочуть погульбанити на весіллі, а я хочу побувати на польському весіллі). Але в них тут такий звичай - весілля гуляти в рідному місті молодої. А вона зі села, в найближчому містечку всі ресторани на наступний рік зайняті, тому весілля буде за 2 роки. Будемо чекати :)
Liliyah Romanova
20.07.2008, 06:44
В мого чоловіка стоїть програмка "Adium" - клієнт, який підтримує icq і купу всяких інших протоколів.
Дякую. Пошукаємо.
А є щось таке, як "епл" для чайників? Він правда простий дуже, але деякі функції або відсутні, або я їх не там шукаю, де треба.
Поза тим лише позитивні емоції...
Я тепер закохана!!!!!!!
І ще більше закохуюся, поки спостерігаю, як чоловік мордується із перевстановлюванням "вікон" на стаці, після того, як вони невідомо чого загнулися... :8: А макбук - лялечка!
Redhotchilly
20.07.2008, 09:08
вчора повернулась з відрядження з Польщі.
після насиченого тижня- просто відрубалась в 7 вечора і проспала 12 год.
ну що можу сказати... Польша зараз набагато випереджає Україну, я там буваю кілька разів на рік, - і розвиток інфраструктури просто вражає (крім залізниці, напевно) але зараз там ЕC вкладає більше 100млн євро на реконструкцію
А я вже 2 дні сиджу в Ужгороді, в сестрички. В п"ятницю в політесі забрала з деканату свій диплом бакалавра, червоненький такий :). "Обмили" його трохи. Зараз всі порозходилися, а я сиджу в хаті і насолоджуюся тишею... Кайф...
levandivka
20.07.2008, 11:57
спостерігаю, як чоловік мордується із перевстановлюванням "вікон" на стаці
А которе, з виділеного, "ключове"?
А которе, з виділеного, "ключове"?
мордується
такої безглуздої і темної відпустки в мене ще не було...
а де потім взяти сили на ЦІЛИЙ рік ненастанної праці?
з кожним днем втрати все відчутніші...
а ми вчора з друзями їздили замками Львівщини!
Красотєнь! Але й важко було під кінець, бо малий втомвся й розмарудився.
Наша "ненька" така багатогранна та красива! Нема сенсу їхати за кордон, поки не побачиш всієї краси на Україні (ІМХО).
Фотозвіт тутоньки: http://www.babyblog.ru/user/mamatu/164643
"У природы нет плохой погоды...":)
Люблю таку погоду,але тоді,коли непотрібно нікуди йти.
Зготувала смачний обід.
Синочок спить.
Чекаю чоловіка з роботи і донечку з садочку.
Гарний звичний день.:)
А це для всіх ,хто працює http://yoursmileys.ru/rsmile/girls/p0403.gif
http://img229.imageshack.us/img229/7023/015picsbw8.jpg
Zirnycja
21.07.2008, 15:18
Фотозвіт тутоньки: http://www.babyblog.ru/user/mamatu/164643
Ви в червоному сама як літній мак, дуже пасує!
Біля дерева-надзвичайно гарні настроєві фото...
Ви в червоному сама як літній мак, дуже пасує!
Біля дерева-надзвичайно гарні настроєві фото...
:shy: :shy: :shy:
дякую, це чоловік мій вміє гарно зазнімкувати. Рідко мене фотає, але якщо вже робить це...
nirvanka
21.07.2008, 17:22
Всім привіт від Аліас!! :radist: Балакала з нею по телефону. Вона відпочиває в Коблево, їсть чорниці :) Через тиждень-два приїде до Львова. Іринка наразі не має можливості зайти в нет, але за вами дуже сумує! Якщо хтось має бажання з нею побалакати, звертайтесь в приват, дам її телефон! Вона буде рада!! :)
Всім привіт від Аліас!! Балакала з нею по телефону. Вона відпочиває в Коблево, їсть чорниці Через тиждень-два приїде до Львова. Іринка наразі не має можливості зайти в нет, але за вами дуже сумує! Якщо хтось має бажання з нею побалакати, звертайтесь в приват, дам її телефон! Вона буде рада!!
класноооооо!!і їй привіт!!!:)
написала іспит на 70 балів. прохідний бал на магістратуру не кажуть. дізнаюсь я його вже коли буду у Львові. можливо доведеться їхати до Києва раніше ніж я запланувала - якщо мене все ж візьмуть на магістратуру, і документи треба буде терміново подавати.
отак наші студентські нерви випробовують.
приїхали додому з подругою і завалились дивитись фільм на д-вд. спека неймовірна. в маршрутці можна було задихнутись - я би ввела адмінвідповідальність для людей,які не користуються дезодорантами...:(
Маруся-мама
21.07.2008, 19:00
спека неймовірна. в маршрутці можна було задихнутись ...
не уявляю життя без конденціонера в машині...
В нас також страшнюча спека, а ми щей на вихідні в гори поїхали. А там річечки поблизу не було і басейну в тому місці де ми були. Тобто колись там басейн був але нові власники його засипали і ніби будуть новий копати. Надіюсь до наступного року викопають, бо місця там... прекрасні. Ляпота. Ми з дітьми гарно відпочили, он правда води пили багато...
не уявляю життя без конденціонера в машині... не уявляю літо у львові з ТЕПЛОЮ водою в крані!!!!!:(:(:(
а на поличці шоколадна піна для ванни....чекає кращих часів чи що?
(далі неперекладабельне з того приводу з невідомих людству досі мов...)
?:*":?%?:%"*?_№_)АКЬО;НК;(*(*?:?:*№?№);(*(;*Т ИН;?УИП?;:№?;76887?(?А:?76768Р?:МАП?:%ЕПИН:shutup: :cowboy:
Маруся-мама
21.07.2008, 19:12
не уявляю літо у львові з ТЕПЛОЮ водою в крані!!!!!:(:(:(
Се міськрада подбала про вас, знаєте? Се вони собі порахували що конденціонерів у вас ітак нема то якщо ви напустите зранку холодної води у ванну до вечера від жари вона так нагріється що якраз буде добре... http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_wacko.gif
Якщо хтось має бажання з нею побалакати, звертайтесь в приват, дам її телефон! Вона буде рада!!
А аськи в неї на телефоні нема? :shy:
nirvanka
21.07.2008, 19:54
А аськи в неї на телефоні нема?
Не знаю :) Подзвоніть, спитайте ;)
Не знаю Подзвоніть, спитайте
Та соромлюсь якось. А проте, якщо скинете номер у ПП, буду вдячний :)
Koza-Dereza
23.07.2008, 18:55
Звичний день...звична ситуацiя... завтра у нас свято, рiчниця весiлля, а у мене нi вiдкритки, нi подарунка i близько немає. I так iти за тою вiдкриткою НIХОЧЄТСА! А купити треба, чоловiк будуть ображатись. :beee:
nirvanka
23.07.2008, 19:13
Звичний день...звична ситуацiя... завтра у нас свято, рiчниця весiлля, а у мене нi вiдкритки, нi подарунка i близько немає. I так iти за тою вiдкриткою НIХОЧЄТСА! А купити треба, чоловiк будуть ображатись.
Якщо маєте принтер, скачайте якусь з нету і видрукуйте ;)
А купити треба, чоловiк будуть ображатись.
на день армії хворіла (сиділа в хаті) і переслала йому листівку на електорнку, а потмі сама ж відкрила і продемонструвала. радості було!...
Redhotchilly
23.07.2008, 21:32
а я цього тижня розробляю різні схеми .... екстраполяції, прогнози
excel forever:dance::8:
Суперський звичний день!!! Сьогодні мій чоловічок поступив в Лісотех на заочне державне!!! Сам.... без будь-яких знайомств і хабарів!!!! Уявляєте який він в мене молодчинка!!!!
Люксичний день!!!
Думаю, Надійко, що молодчинка не тільки він, але й ти:)))) Бо всі знають, якби на чоловіків не впивали жінки.....то може ....
Так що вітаю всю Вашу родину, і маленькі Вітусю як джерело надхнення для татка:)
Думаю, Надійко, що молодчинка не тільки він, але й ти))) Бо всі знають, якби на чоловіків не впивали жінки.....то може .... Так що вітаю всю Вашу родину, і маленькі Вітусю як джерело надхнення для татка
Дякую!!!.........але ще так переживаю чи поступила я....ну до п'ятниці ще не далеко....
Маруся-мама
24.07.2008, 00:42
А мене нині начальник зранку похвалив. Сказав що він цінить як я старанно працюю і багато знаю і вубше я така вумна що мені нема що дати. http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_dance.gif
А потім ходила з мужом до доктора професора. Всетаки як іти по-блату то по-блату. Сказав що надаром його намучили стільки часу але він пообіцяв мужа вилікувати і сказав що через 2 тижні мій буде вже на 50% краще. Он правда сказав що приставати до жінки можна не більше як два рази на тиждень.http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_haha.gif
вубше я така вумна що мені нема що дати.
І шо,навіть пару дольців не добавить до зарплати?
Маруся-мама
24.07.2008, 01:23
І шо,навіть пару дольців не добавить до зарплати?
еа... фате того що мені в вочи сказали же я така вумна. а дольці то забагато буде:p:p:p
думаю любити вміють тільки ті хто вміє працювати....
страшно-по ночах хтось видзвонює....
галаси в під"їзді-прокидаюсь від того шуму...
сняться тільки жахи...
(певно наслідки останніх неприємних подій в моєму житті)
від непорозумінь піднімається темпиратура...
не хочу білої смуги-то занадто для мене-ну хоча б трохи посвітліла від тої чорноти-хоча б трохи сіріша чи шо...щось підказує що можу загнутися-а то останні дні відпустки а де брати сили ще й на роботу...
якось так...звично...по-дорослому сумно...
А в мене не зовсім звичайний, але файний і нарешті реліз :)
А мені сьогодні першу зарплату дали:o
nirvanka
25.07.2008, 00:09
А мені сьогодні першу зарплату дали
Файно Тобі.. А мені затримують першу зарплату з нової роботи, а другу не знаю взагалі коли дадуть, а вже час підходить.. Не буду наговорювати на поляків, все таки маю одного з них вдома, але їхня система мене просто вбиває. Не платять, бо виявили, що я живу в Польщі, хоча їм яка різниця? Я роботу роблю - роблю.. Напевно хочуть схалявити і заплатити, як українцям, які живуть на Україні - вдвічі менше..
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008