Показати повну версію : Я живу з чужою людиною або як уникнути помилок
nirvanka
31.07.2008, 22:14
То Ви - герой-рятувальник?
Уявляю, картину як мене в стані "холодець з хріном" тягне на плечах моя найдорожча , яка легша за мене у 2 рази
Та ні, якщо він зі мною, то п'є менше і тягти нікого не треба :). Один раз дала йому напитись, то загубив телефон (не просто телефон, а айфон!), то вже більше не п'є так багато :)
Я вважаю, що не можна обмежувати чоловіків від спілкування з друзями на пиві. Але все має бути в розумних межах.
Мені б хотілось, щоб чоловік ходив на пиво з друзями.. сам. Бо ми ходимо разом, і я здебільшого нуджусь. А самого пускати не хочеться, бо може випити зайвого без мене, та і потім ще 2 тижні його мама та бабця будуть мене вчити, що не варто чоловіка самого пускати, що він має зі мною вдома сидіти і забути про друзів і гульки..
Моя дружина до алкоголю ставиться зовсім агресивно - не переносить його ні у яких проявах. На те у неї свої причини, але суть не у тому - ні пива, ні, тим паче, горілки вона не п'є. Ну хіба як якась урочиста нагода - річниця нашого знайомства, або щось подібне ми з нею можемо випити пляшечку червоненького "Мускату Дністровського". Та й то було до вагітності. Та я не про це. У мене також є друзі, які полюбляють посидіти за пивом і, звісно, кличуть мене. Я йду, але Розу умовляю йти зі мною. Дуже довго вмовляю:) І не для того, щоб...
А він хоче, що ми разом ходили, бо зі мною почувається безпечно - знає, що не нап'ється і додому повернеться цілим і неушкодженим
Просто без неї мені нецікаво і сумно. Минулого року на моє день народження годин у десять вечора я викликав таксі, щоб їхати до друга продовжувати святкування. Моя Роза вклалася спати і сказала: "Їдь сам, я втомилась, ти і без мене гарно відпочинеш". Таксі приїхало. Роза спить. Я попрохав таксиста зачекати, натягнув на мою соню джинси і блузку і ми поїхали до мого друга. Непогано відпочили. Ось так - іноді важливо бути наполегливим і вчинками, а не лише словами доводити, що кохана людина тобі дійсно потрібна і у колі друзів за пивом.
Маруся-мама
31.07.2008, 23:22
Я попрохав таксиста зачекати, натягнув на мою соню джинси і блузку і ми поїхали до мого друга. Непогано відпочили. ...
коли у вас повна хата дітей то не дуже і можна ось так зірватись і їхати собі до друзів на пиво.
ох, не люблю я коли з дорослими чоловіками поводяться як з дітьми
Тому треба собі дорослих за мужів брати, щоб потім не виховувати. А хто бере собі "вєліковозростноє дітя", то отаке потім і має.
Але є ще такі ситуації, коли люди дорослішають разом. Вчаться жити і жити разом у тому числі. Такі люди не стануть собі чужими. Вони ростуть кожного дня і взаємовиховуються у дуже позитивному розумінні.
S_Fighter
31.07.2008, 23:32
коли у вас повна хата дітей
Не треба повної хати. У нас одне бісеня, але з такими ядерними батарейками в одному місці, що кудись пертися з хати - собі дорожче.
Liliyah Romanova
31.07.2008, 23:48
Не треба повної хати. У нас одне бісеня, але з такими ядерними батарейками в одному місці, що кудись пертися з хати - собі дорожче.
А ми своє зі собою всюди беремо. І всі знають нашого енерджайзера. І якось звикли ніби...
S_Fighter
01.08.2008, 00:08
А ми своє зі собою всюди беремо
Гм, а мені доволі складно насолоджуватися споживанням ячмінного напою в той час як моя амазонка носиться по барі :crazy:, рве салфетки на конфетті і б"є посуд на щастя:aggressive:... Тому "пивні дні" останнім часом проводяться у родинному гнізді :)
Додано через 3 хвилини
Тому треба собі дорослих за мужів брати, щоб потім не виховувати
Взаємовиховання (взаємозадовбування - потрібне підкреслити) - процес неперервний і нескінченний...
Маруся-мама
01.08.2008, 00:21
Одне бісеня можна зі собою всюди брати, бо воно виспиться десь на дивані чи під столом. А четверо куди за собою поволочиш?
А няньку не візьми бо чужа людина в хаті, а дідо з бабою не можуть посидіти... я бува попросила що поїду з чоловіком на ніч кудись, відповідь була - а що я буду твої діти пильнувати?
S_Fighter
01.08.2008, 01:05
четверо
Респект грандіозний!
Тепер розумію чому нік такий...
коли у вас повна хата дітей то не дуже і можна ось так зірватись і їхати собі до друзів на пиво
Розумію. Ми, наприклад, планували цього літа до Львова з дружиною поїхати, дуже вже нам хотілося подивитися на це незвичайне місто. Але... народився малий, а тепер будемо чекати принаймні рік до наступної відпустки. Та й то, якщо вийде:( Може доведеться потерпіти ще довше та їхати вже утрьох.
четверо
http://levus.info/smile/give_rose.gifhttp://levus.info/smile/give_rose.gifhttp://levus.info/smile/give_rose.gif ви -- молодець!!!
Та й то, якщо вийде Може доведеться потерпіти ще довше та їхати вже утрьох.
поки дитині немає 6 міс їхати дуже просто! А чим далі тим важче спакувати дитину, вислухати її претензії, дивитися аби не укачало...
Маруся-мама
01.08.2008, 16:45
поки дитині немає 6 міс їхати дуже просто! А чим далі тим важче спакувати дитину, вислухати її претензії, дивитися аби не укачало...
Правда!
Он ми плануємо також всією сім*єю їхати до Львова. Уявляєте собі таке? Навала рудів з гАмерики :D
Додано через 3 хвилини
А мій «чужак» піднявся з дивана і я зранку лише стояла і дивилась (я на роботу ніби збиралась) як він помив дитину після того як вона файно наґуґала і вбрав її гарно в спідничку і блюзочку, скарпетки і сандалики. І ніц... зробив з задоволенням і навіть не задумався аби на мене перекласти цю роботу.
Приємно було дивитись і знати що він то робить з задоволенням.http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/give_heart.gif
А мій «чужак» піднявся з дивана і я зранку лише стояла і дивилась (я на роботу ніби збиралась) як він помив дитину після того як вона файно наґуґала і вбрав її гарно в спідничку і блюзочку, скарпетки і сандалики. І ніц... зробив з задоволенням і навіть не задумався аби на мене перекласти цю роботу.
Приємно було дивитись і знати що він то робить з задоволенням.
Вітаю вас з маленькою перемогою! Хоча, як на мене, подружжя має цілком розділити батьківські обов'язки. Зрозуміло, що чоловік - "добитчік", роботяга і бла-бла-бла, але... Глянемо з іншого боку. Жінка дев'ять місяців дитину носить, від токсикозів, авітамінозів та інших прикростей страждає; народжує її у муках, які чоловікам і не снилися; потім вигодовує груддю, може, рік, а може й більше - не спить, засмикається, забігається.., а ще ж треба і чоловікові їсти, і поприбирати, і попрати, і дитинку на руках хитати-захитувати. А що чоловік? Він, виходить, свою місію вже здійснив? Тепер решту життя може сидіти на призьбі, гордо заломивши шапку на потилицю, посмикувати люльку і спроквола до жінки: "Е-ех, якого сина я тобі подарував!". До купанння, сповивання та колихання - ні, то не чоловіча справа. Не справедливо, еге ж? І після цього усього "чесного поділу праці" він ще й хоче, щоб вона виглядала як Анджеліна Джолі, готувала як Борис Бурда і була до нього уважною, як приватний психолог. От тобі і сімейна гармонія!
Додано через 5 хвилин
А за півроку - зима буде:( Дуже не наїздишся. Таки будемо чекати наступного літа і сподіватися, що древній Львів до того часу не осучасниться:)
Маруся-мама
01.08.2008, 20:02
Вітаю вас з маленькою перемогою!
Це не маленька перемога, це тепер у нас стиль життя. Чоловік у мене не добидчік, а власне я виконую цю функцію. Почала йому передавати обов*язки після народження сина. Помаленько, але спочатку він пручався. Після народження дівчинки, через 1.5 року вже все сам робив і сидів з ними вдома коли був безробітним.
Просто читаючи всі дописи на форумі почала звертати на такі дрібниці увагу, бо воно з часом сприймається як належне а могло б і не бути.
Samojlovu4
01.08.2008, 20:05
Вітаю вас з маленькою перемогою! Хоча, як на мене, подружжя має цілком розділити батьківські обов'язки. Зрозуміло, що чоловік - "добитчік", роботяга і бла-бла-бла, але... Глянемо з іншого боку. Жінка дев'ять місяців дитину носить, від токсикозів, авітамінозів та інших прикростей страждає; народжує її у муках, які чоловікам і не снилися; потім вигодовує груддю, може, рік, а може й більше - не спить, засмикається, забігається.., а ще ж треба і чоловікові їсти, і поприбирати, і попрати, і дитинку на руках хитати-захитувати. А що чоловік? Він, виходить, свою місію вже здійснив? Тепер решту життя може сидіти на призьбі, гордо заломивши шапку на потилицю, посмикувати люльку і спроквола до жінки: "Е-ех, якого сина я тобі подарував!". До купанння, сповивання та колихання - ні, то не чоловіча справа. Не справедливо, еге ж? І після цього усього "чесного поділу праці" він ще й хоче, щоб вона виглядала як Анджеліна Джолі, готувала як Борис Бурда і була до нього уважною, як приватний психолог. От тобі і сімейна гармонія!
Ну вже аж так не заливайте, Татусьо, судячи зі всього такими темпами ще встигнете карми від дівчат нахапати...
Є хлопи, навіть і на цьому форумі, які мало не самі виховували і виховують дітей, і в кого жінка з незалежних, приміром, від них обставин скоріше "васкрєсная мама". І нема тут нічого страшного чи складного.
...що древній Львів до того часу не осучасниться
...і не розвалиться...
Хоча, як на мене, подружжя має цілком розділити батьківські обов'язки. Зрозуміло, що чоловік - "добитчік", роботяга і бла-бла-бла, але... Глянемо з іншого боку. Жінка дев'ять місяців дитину носить, від токсикозів, авітамінозів та інших прикростей страждає; народжує її у муках, які чоловікам і не снилися; потім вигодовує груддю, може, рік, а може й більше - не спить, засмикається, забігається.., а ще ж треба і чоловікові їсти, і поприбирати, і попрати, і дитинку на руках хитати-захитувати. А що чоловік? Він, виходить, свою місію вже здійснив? Тепер решту життя може сидіти на призьбі, гордо заломивши шапку на потилицю, посмикувати люльку і спроквола до жінки: "Е-ех, якого сина я тобі подарував!". До купанння, сповивання та колихання - ні, то не чоловіча справа. Не справедливо, еге ж? І після цього усього "чесного поділу праці" він ще й хоче, щоб вона виглядала як Анджеліна Джолі, готувала як Борис Бурда і була до нього уважною, як приватний психолог. От тобі і сімейна гармонія!
Додано через 54 секунди
Ну вже аж так не заливайте,
А все ж таки приємно таке почути, щоправда шкода що не від рідного чоловіка
Ну вже аж так не заливайте, Татусьо, судячи зі всього такими темпами ще встигнете карми від дівчат нахапати...
Є хлопи, навіть і на цьому форумі, які мало не самі виховували і виховують дітей, і в кого жінка з незалежних, приміром, від них обставин скоріше "васкрєсная мама". І нема тут нічого страшного чи складного.
У тому, що такі хлопи є, я й не сумнівався. А на форумі я не для карми, а для спілкування, якщо дозволите:)
А за півроку - зима буде
поки дитині немає 6 міс
у Вас золотий період для подорожей:) прочитайте це (http://dali-bude.livejournal.com/458162.html#cutid1)
і це (http://dali-bude.livejournal.com/464475.html#cutid1) і там ще багато є...
Маруся-мама
01.08.2008, 23:54
у Вас золотий період для подорожей:) прочитайте це (http://dali-bude.livejournal.com/458162.html#cutid1)
і це (http://dali-bude.livejournal.com/464475.html#cutid1) і там ще багато є...
А мені б було страшно таке мале зі собою брати. Я переполох.:(
Liliyah Romanova
02.08.2008, 03:34
А все ж таки приємно таке почути, щоправда шкода що не від рідного чоловіка
А виделки приготували? ;)
Додано через 2 хвилини
А мені б було страшно таке мале зі собою брати. Я переполох.
А я малого в 6 місяців зі Львова до Заліщик повезла. Чоловік у Польщі тоді був. Їхали двома поїздами від 11 ранку до 11 вечора. І без проблем. І далі за собою волочимо всюди. По 10 годин в машині витримує наше чудо. Це при тому, що він чим більше втомлений, тим швидше бігає.
Нині пригадалося, як я посуд мила, коли малий не хотів сам у кімнаті лишатися, а чоловік був на роботі. Брала його в кенгуру на спину і так прибирала на кухні. І якось навіть не думала, що треба нарікати. Тому, кого любиш, робити щось приємне дуже легко. Енергія сама береться невідомо звідки. Я взагалі, як загадаю себе у Львові. Я тоді літала з малим по всіх коліжанках, що сиділи вдома і мало коли могли до мене зі своїми дітьми вибратися. Завжди знаходила собі якісь справи. Тепер думаю, що не дивно, що в мене малий енерджайзер росте. http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_blush2.gif
Маруся-мама
02.08.2008, 04:43
Та я зі своїми також всюди лазила. Анну в кенгуру, Данила в візок і наперед себе пішла де треба. Ми тоді з моєю бувшою нянею облазили пів Нью Йорку за три дні. А як вже було троє, то одне в візку заду, одне спереду а третє в сітці для продуктів під сидженням. І ми так їхали гуляти. :D
Але он в гори з малими я б боялась піти. Вони в мене також такі що би певні скочили з гори на долину або влізли в бистру річку. Вони в мене дуже цікавські і непосидючі. А ще як розлізуться в різні сторони, потім шукай вітра в полі. Тому мені і страшновато брати їх ось так в гори.
А в цивілізований світ, то не біда.
Хоча я собі так думаю що почну приручати їх до природи а то будуть домашні занадто.
у Вас золотий період для подорожей прочитайте це
і це і там ще багато є...
Дуже дякую. Справді цікаво і гідно наслідування. Але, боюсь, моя Розочка також
переполох.
А виделки приготували? ;)
аякже
і кетчуп : )))
Koza-Dereza
06.08.2008, 23:41
Можливо в таких чоловіків немає внутрішньої потреби про когось турбуватися. Не тому що не любить, а просто не вміє думати ще про когось крім себе. А може не вміють любити? Бо якщо любиш (кохаєш), то хочеться дбати про тих людей. Мені здається це "чоловік-одинак", який не розуміє навіщо одружився. Якщо чоловік (наприклад) комусь дзвонить і каже: "Я планую приїхати...." (хоча їхати він буде з дружиною і дитиною). Думаю більшість людей сказали б в цій ситуації "МИ", якщо це стосується родини. І перевиховати це не можливо, якщо в середині людини (в душі) немає цього "МИ", то яке може бути виховання. (до речі на другому кінці дроту виникло питання "а родину де діваєш?")
Зiрко, я вам пораджу до слiв не чiплятись, бо створите проблеми на рiвному мiсцi. Мiй чоловiк теж так майже завжди говорить. Яскравий приклад: ми в лягушатнику троє, i ще один тато з малявкою, розговорились. Той тато каже чи це ваша перша? ( your, ваша, дивиться на двох нас) А наш тато вiзьми i ляпни "Так це МОЯ перша" !!!! А Я???? Моя яка, десята? I не раз так. Ну то що менi розводитись з ним?
"Так це МОЯ перша" !!!!
мій чоловік так само говорить :)
кілька разів вже чула як відповідає на питання знайомих і вічно так ніби то тільки його дитина :)
його в такі моменти від гордості аж розпирає, хоч він вдає що ні :D
nirvanka
07.08.2008, 02:32
А я часто ловлю себе на думці, що кажу "моя", а не "наша".. Але це не означає, що я щось вважаю тільки своїм! Просто само якось так говориться.. Стараюсь це контролювати, але часто не зауважую, що сказала.. А чоловіки напевно взагалі не звертають увагу на те, що говорять, тому не ображайтесь на них за такі дрібниці :). В житті є набагато важливіші речі, ніж ці дурниці :)
Вчора спілкувались з одною мамою, вона має дідуся в селі (тобто є куди і до кого поїхати з малою дитиною на відпочинок, на природу). Питаю, чого ж не поїдеш хоч на тиждень? А вона - та ні, як же я чоловіка залишу... хто йому їсти готуватиме. Я кажу, та тиждень якось сам протяне, шо то є макаронів зварити чи зупку загріти. - Е, ні, він в мене не готує, він же втомлений приходить... Коли я сказала, що в мене ще памятаю батько на вихідних раніше вставав і варив борщ для всієї сімї, то вона відповіла, що "ну якщо у вас так повелося, ну я не кажу, що це не добре.." Загалом договорились до того, що мені було таак незручно, що в мене чоловік допомагає готувати.
А ще є одна знайома, яка вчилась заочно (заняття ввечері до 22), то її чоловік вимагав, щоб вона покинула те навчання, бо він з синами дорослими голодний сидить. А їм лише треба було взяти з холодильника котлетки, зупки, кашки, які вона наготувала і розігріти.
Не розумію такого! Як так можна!?
о, і моя свекруха не розуміє, чому мій чоловік з неохотою їй допомагає, ще й злиться, що вона просить часом щось допомогти
про те що сам ніколи не робить взагалі мовчу
а що тут неясного? хто його виховав? сама ж
Liliyah Romanova
08.08.2008, 04:47
Зазвичай самі жінки такому й вчать. Вочевидь, мають ілюзію, що такий чоловік без них не виживе. А чоловікові що? Підставили шию, то чому не поїздити. Кожен би радий такою можливістю скористатися.
Моя свекруха жалілася іноді, але сама ж потім собі перечила в тому, як всіх обходила. Нема ради. Як собі стелимо, так і спимо...
levandivka
08.08.2008, 07:42
А чоловікові що? Підставили шию, то чому не поїздити. Кожен би радий такою можливістю скористатися.
Цілком нормальна природня мотивація: "а навіщо?".
Виникне необхідність - і приготує, і випере (пралька для чого куплена?). :)
Koza-Dereza
08.08.2008, 18:39
Все правильно. Я як з'їхалась зi своїм то i готувала i все таке, хоча ранiше вiн сам якось обходився ще й менi вечерi романтичнi готував коли я його раз на тиждень посєщала. А якось недавно я щось заiкнулась за "старi добрi часи" коли вiн сам готував а вiн менi каже "А ти мене розбалувала" ... От i маю. Тепер поправляю ситуацiю хi хi хi... готую тiльки дитинi... а сама на дiєтi хi хi хi.
Додано через 3 хвилини
А якщо по темi про "чужу людину" то так буває, у мене був перiод коли я на нього дивилась i думала "дядько, ти хто такий?" I так страшно робилось, ну просто от як з вулицi хтось зайшов i сидiв на диванi, потiм спав в лiжку, просто як незнайомець. Я раз не витримала i сказала "ти менi видаєшся незнайомцем, чужим" ... вiн так обiдився :( мало не плакав. Але я не знала що робити, я вибачилась, кажу не знаю що то таке, що то за перiод в нашому спiльному життi, але лiпше я тобi скажу тепер, анiж буду тримати в собi, по потiм все вибухне i хтось пiде, а я так не хочу :(
Але перейшло. Може то якiсь мухи чи бджоли були хто зна. Тепер в мене часу на мухи нема.
Маруся-мама
09.08.2008, 01:15
А ще є одна знайома, яка вчилась заочно (заняття ввечері до 22), то її чоловік вимагав, щоб вона покинула те навчання, бо він з синами дорослими голодний сидить. А їм лише треба було взяти з холодильника котлетки, зупки, кашки, які вона наготувала і розігріти.
Так і хочеться сказати, а в чоло! :D
Он мій чоловік поки зі мною не оженився то нічого собі сам не робив - ані ґудзика пришити, ані зварити, ані навіть собі загріти зупи. Хоч ніби і в армії був, та він як і всюди відбайдикував армію на складі. Але то менше з тим.
За нього все робили його мама і сестра.
Тепер якби його сестра побачила як її бідний братчик варить їсти, пере і прибирає то б певні заклювали ту поганющу невістку.
Он я нині приїхала на обід додому то він зварив пшеничну кашу, зробив салату з помідорів і зварив компот з фруктів. Ми гарно всі пообідали. І знаєте хлоп ще живий :radist::radist::radist:
всюди відбайдикував армію на складі
Істинний галичанин...
Samojlovu4
09.08.2008, 12:35
Так і хочеться сказати - де ви подібну пургу вичитали, вислухали, видумали чи виписали?! Можна телефончик тої знайомої від знайомої, для перевірки інформації?!
Нічого іншого, як типова "всі мужикі казли"-історія, передана по каналх ОБС і сотні разів обсмоктана на приємних дєвішьніках за кавусьою, з великими від страху і здивування очима і упованням власною ненавістю до "штаноносів".
Він шо - дибіл?! На купу з дорослими синами. А, знаю - вони інваліди! Всі. Без рук. І без ніг, були б голодні, ногами б примудрилися витягнути. Або всі прикуті до ліжка паралітики. Або у всіх трьох атрофовані м"язи. Тоді ясно, тоді хай кидає навчання, щоб подати мужинькам котлєткі.
Або просто треба відвести їх до психіатра, тата з дорослими синами. Бо вони дивним чином всі разом псіхи. Бо не може людина, в якої є хоч 5% розуму, вимагати в супруги кинути навчання(!), бо не годна відкрити холодольник(!) щоб витягнути готову зупку(!). Науці допоможете, вчені ще досліди на них проведуть...
Ой боже-боже, пабська маразматична "жахалочка напутствєнная". Афтар, піши ішчо!:clapping::D
Він шо - дибіл?! На купу з дорослими синами. А, знаю - вони інваліди! Всі. Без рук. І без ніг, були б голодні, ногами б примудрилися витягнути. Або всі прикуті до ліжка паралітики. Або у всіх трьох атрофовані м"язи. Тоді ясно, тоді хай кидає навчання, щоб подати мужинькам котлєткі.
Нє,Самойловичу,є такі...
Ото,мій тесть(хай з Богом спочиває) був саме таким...
Йому треба було розігріти,а потім востудити,подати,посолити,поперчити(не забагато!).
Тьоща гонила,як попечена(дотепер не вірю,але факт).
Samojlovu4
09.08.2008, 12:52
Нє,Самойловичу,є такі...
Ото,мій тесть(хай з Богом спочиває) був саме таким...
Йому треба було розігріти,а потім востудити,подати,посолити,поперчити(не забагато!).
Тьоща гонила,як попечена(дотепер не вірю,але факт).
Ваш тесть(хай з Богом спочиває) холодильник вмів відкрити?
Ваш тесть(хай з Богом спочиває) холодильник вмів відкрити?
Вмів.
Але не хтів.
"То не хлопська робота!"
Samojlovu4
09.08.2008, 13:00
Він був би настільки дурним і дегенерованим звіром, щоб на повному серйозі вимагати в жінки кинути навчання лише через небажання відкрити три рази на день холодильник і витягнути готову зупку?!
Зверніть увагу, в анекдоті від нтальки ще є дорослі сини збоку, тобто ше мінімум дві повносправні людини.
Нє,Самойловичу,є такі....
є, є
от в родички чоловік (слава Богу колишній) сварився як не в тій тарілці йому подавала їсти
а подати треба було обов'язково
рідкісний дибіл, але є такі
кохання це хімічна реакція організму,гормони,коли подразник зникає,або звикаєш до нього реакції не відбувається,ми кажемо кохання пройшло,але частіше ми переходемо на інший рівень стосунків
Liliyah Romanova
10.08.2008, 05:56
Ой боже-боже, пабська маразматична "жахалочка напутствєнная". Афтар, піши ішчо!
А напишіть жахалочки про кубіт... Ми їх теж по кісточках обсмоктуватимемо... http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_blush.gif http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_phone1.gif http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_phone1.gif http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_phone1.gif
Додано через 1 хвилину
Він шо - дибіл?!
рідкісний дибіл
мовний оффтоп: а не дЕбіл?
levandivka
10.08.2008, 10:04
сварився як не в тій тарілці йому подавала їсти
А Ви спробуте поїсти біля монітора, на підносі зі слизької незручної тарілки...
Я теж іноді сварюся. :)
Додано через 5 хвилин
хочеться сказати - де ви подібну пургу вичитали
Йой.
Чо Ви вчепилися..? :)
Ну не придумав хлоп мудрішої аргументації, трудно...
Наспівуючи:
А я молоденька, гуляти раденька.
Samojlovu4
10.08.2008, 12:43
Ну не придумав хлоп мудрішої аргументації, трудно...
Наспівуючи:
100пудово! Якраз написати хтів.
Сварилися, почали всі гріхи один одному закидати, вона його звичайно по сваєму сасловію язиком на шматки порубала, хлоп не знайшовся що відповісти та й ляпнув спересердя... А та радо підхопила і роздула...
Додано через 8 хвилин
А напишіть жахалочки про кубіт...
Та що ви, як можна.
Кубіти в нас всі "святі та гожі"... блін, я не філолог, забув ту приказку... На кого там "схожі"?! ;)
Кажу ж - не філолог я. А враховуючи швидкість набору, інетовський жаргон і німецьку розкладку - варто звертати увагу на таку мегадрібницю?!
Малесенька
10.08.2008, 12:56
А та радо підхопила і роздула...
ну цеж жінка, при певних трафунках можна зробити з мухи слона)))))
може і дЕбіл
щось не задумалася як писала, бо рідко таке пишу : )))
А таки є чоловіки, які так поводяться!
І звичайно, до цього їх підштовхують самі дружини і мами, такі, як та жінка, котра не може чоловіка самого лишити, бо він не матиме шо їсти. І сина ще виховує 12 років, який серйозно займається спортом і його тижнями не буває дома. А коли він дома, то не каже йому навіть тарілку за собою помити, бо він же так нечасто дома, і такий втомлений, і так шкода його... От і буде комусь чоловік...
Наспівуючи:
100пудово! Якраз написати хтів.
Сварилися, почали всі гріхи один одному закидати, вона його звичайно по сваєму сасловію язиком на шматки порубала, хлоп не знайшовся що відповісти та й ляпнув спересердя... А та радо підхопила і роздула...
Далеко не молоденька. І поскаржилась, коли їй було важко, а не щоб до теми які чоловіки погані.
З таким "розумником" прожила н- кількість років моя мама. І все заради мене і брата. І не від неї залежало, кожне намагання його перевиховати закінчувалося побоями. Він такий вид тварин, яких ніколи і ніхто не приручить(ані по доброму, ані позлому, ані хитрощами).
Від таких треба втікати неоглядаючись.
S_Fighter
12.08.2008, 00:08
Ото,мій тесть
от в родички чоловік
Питання на засипку: ДЕ??!! Де в тих кобіт очі були, як вони заміж виходили. Ну в хлопа є відмазка - в деякі моменти кров від більшої голови в меншу перетікає. А де тоті жіночки ся дивили??!!
Додано через 3 хвилини
кожне намагання його перевиховати закінчувалося побоями.
Співчуваю Вам щиро...
Не сприйміть за образу, але, як на мене, таких "рукастих" тре каструвати до женячки.
Маруся-мама
12.08.2008, 00:45
Питання на засипку: ДЕ??!! Де в тих кобіт очі були, як вони заміж виходили. Ну в хлопа є відмазка - в деякі моменти кров від більшої голови в меншу перетікає. А де тоті жіночки ся дивили??!!
Ото ви частково праві але до женячки такі речі не проявляються, вони власне вилазять коли починаєш жити разом. Спільне життя під одним дахом зовсім інакше ніж прийшли в гості - все гарно і прекрасно, мама подала, забрала... Ну бо в гості ж прийшли.
А деякі то і взагалі не мали часу будь куда дивитись. Йшли заміж аби йти аби боронь боже де в дівках не засидітись, бо єнче рідна родинонька б заклювала, або йшли аби з хати втекти.
Не завжди можна все побачити до весілля.
Он мій ну ніколи б не подумала що він може на жінку руку підняти чи таким ніжним словом назвати що вуха в*януть. Але дізналась про те вже після шлюбу. Треба було уважніше до деталей відноситись але не навчили, не зуміла, думала що зміню.
Вже після шлюбу він мені хвалився що дівчат в селі бив і виганяв з під клюбу. Якби м знала що такий деспот думаєте пішла б заміж?
ну то їх тре питати...
а буває ж по всякому - когось любов засліпила спочатку, хтось з чоловіків добре прикидатися хорошим вміє, хтось змінився в гіршу сторону і т.п.
я утримуююся від звинувачень: а де очі раніше були?
головне мати сили такого чоловіка залишити - це варте поваги
читаю-читаю і бачу, що час від часу не легше...
нещодавно телефонує давній знайомий (мого колишнього чоловіка) і починає саржитись, що його жінка покинула ще й знайшла собі іншого, ще й забрала дитину... і так шморгає носом в трубку... (хоча я пригадую всі його гульки, обзивання жінки та ін.)
врешті-решт, я розумію, що він запрошує мене на каву, жиби його "пожаліти". а грім би тебе ясний!...
головне мати сили такого чоловіка залишити - це варте поваги
а як залишити, коли воно в принципі хороше... миле, щедре і ласкаве як теля?...
хоча знаю, що бреше... ой, як БРЕШЕ...
одному пану на весілля друзі подарували презервативи і сказали, що то тобі, аби такі придурки не розмножувалися... і знаєте, щось в тому було.
Той пан вагітну жінку бив, з ножем кидався, а потім був милий і просив пробачення. І такий от був цикл життя подружнього, яке закінчилося розлученням.
Дитині без батька дуже важко, виховує сама мама... Тато доступу і авторитету не має. І хто дитині замінить тата і адекватне виховання як отримати? Попереду ж все життя і мами і дитини.
:crazy:одному пану на весілля друзі подарували презервативи і сказали, що то тобі, аби такі придурки не розмножувалися...
Нєєєє, ну то вже капець!!!І що та молода не взяла спідниці в руки і не дала драпака від такого щастя???
Самі кобіти винні, а потім плачуть...Пожити треба з людиною, пройти і побут і гроші і безгрошів"я, а тоді вже в загс бігти
Пожити треба з людиною, пройти і побут і гроші і безгрошів"я, а тоді вже в загс бігти
А яке значення в тому контексті має загс? Він ще когось втримує????
Жертв тиранів втримує поламана психіка, і штамп тут ні до чого.
Допис від S_Fighter Переглянути допис
Казали моя бабця жи чоловіка си виховати тра.
І від себе: любов і довіру плекати, аби побут на заїв!
Liliyah Romanova
13.08.2008, 16:39
Не можна чоловіка виховати. Завеликий уже до того. Як його раніше не виховали, то потім все набагато складніше.
А такі міфи - то ілюзія.
знаю випадок: мала жінка чоловіка, що був такий, що з нього лико вила. і всім казала: "чоловіка треба собі виховати". потім до них прийшов зять- бігали круг хати всі. то коли їй нагадали про виховання казала : "не каждий до того надається"...
Не можна чоловіка виховати. Завеликий уже до того. Як його раніше не виховали, то потім все набагато складніше.
А такі міфи - то ілюзія.
Можу посперечатись: з часом нова сім'я набуває все більше спільних рис, котрі вдовольняють обох, і на взаєм - позбуваються (або принаймі намагаються позбутись) чужого їм обом. Правда, за умови - любові + довіри + поваги. Інакше сенсу жити разом нема!
Додано через 8 хвилин
Під вихованням розумію: поступове позбування негативних рис/звичок характеру, котрі не сприймаються подругом і заважають спільному мирномуі плідному співжиттю. Без зайвого ентузіазму, будь-ласка!
А яке значення в тому контексті має загс? Він ще когось втримує????
Жертв тиранів втримує поламана психіка, і штамп тут ні до чого.
А чого ж ні до чого? Цей штамп провокує в таких жертвенниць залежність від свого тирана, тобто квартирне питання хоча-би і т.д.В нас ще не дуже розвинена практика шлюбного контракту...
і хіба ви не згідні, що для початку вартує пожити з людиною, а потім вже вирішувати
Маруся-мама
13.08.2008, 17:34
Можу посперечатись: з часом нова сім'я набуває все більше спільних рис, котрі вдовольняють обох, і на взаєм - позбуваються (або принаймі намагаються позбутись) чужого їм обом. Правда, за умови - любові + довіри + поваги. Інакше сенсу жити разом нема!
Додано через 8 хвилин
Під вихованням розумію: поступове позбування негативних рис/звичок характеру, котрі не сприймаються подругом і заважають спільному мирномуі плідному співжиттю. Без зайвого ентузіазму, будь-ласка!
Нема такого! Коли нема вихованого розуміння і поваги до жінки, трісни а фіґу з маком виховаєш. Ніяких звичок людина не позбувається, вона може лише їх підкорректувати за власним бажанням. А міф що ви перевиховаєте чоловіка це міф. Занадто багато бачила розбитих сімей власне тому що жінка вірила що ВІН ПОБАЧИТЬ! Я ЙОГО ПЕРЕВИХОВАЮ! МЕНІ ВІН ТАК РОБИТИ НЕ БУДЕ!
Lady_Opium
13.08.2008, 17:38
"Так це МОЯ перша" !!!!
і мій чоловік так говоре
то, звісно, мені було неприємно-то я у виховних цілях стала казати "твоя мама", "твій брат", "твоя рпоблема", "твоя хатня робота"..
дууже швидко згадав, що МИ одне ціле;)
Liliyah Romanova
13.08.2008, 17:39
Ну, як хлоп безхарактерний, то так - "виховаєш"... але кому та шмата треба?
Lady_Opium
13.08.2008, 17:42
Виховання з мого боку-то поступка з його боку, його небажання псувати стосунки і повага до мене)
Liliyah Romanova
13.08.2008, 18:04
Під вихованням розумію: поступове позбування негативних рис/звичок характеру, котрі не сприймаються подругом і заважають спільному мирномуі плідному співжиттю.
Ну знаєте, виховувати когось, а приживатися чи притиратися - то різні речі. Говорити стереотипними фразами "виховай собі" - значить дурити себе.
Додано через 4 хвилини
і хіба ви не згідні, що для початку вартує пожити з людиною, а потім вже вирішувати
Не згідні. То теж ілюзія. Занадто багато знаю випадків, коли після "пожити разом" геть розійшлися. Ну, не вивчиш людину так, все одно є маски, які знімає щось зовсім інше, ніж просте "пожити разом". Які там обов"язки, яка відповідальність? Жодних.
Додано через 10 хвилин
А міф що ви перевиховаєте чоловіка це міф. Занадто багато бачила розбитих сімей власне тому що жінка вірила що ВІН ПОБАЧИТЬ! Я ЙОГО ПЕРЕВИХОВАЮ! МЕНІ ВІН ТАК РОБИТИ НЕ БУДЕ!
До речі, при церковному розгляді справи про визнання подружжя недійсним, такі ось речі дуже прискіпливо розглядаються. Якщо хтось із партнерів так вважав до шлюбу, то це можна розглядати, як його/її психічну недозрілість до подружнього обов"язку.
дууже швидко згадав, що МИ одне ціле
А ви впевнені, що він забув?
Ніяких звичок людина не позбувається,
якщо дратує якась риса до весілля, то після весілля ця дратівливість лише загостриться...
Не згідні. То теж ілюзія. Занадто багато знаю випадків, коли після "пожити разом" геть розійшлися. Ну, не вивчиш людину так, все одно є маски, які знімає щось зовсім інше, ніж просте "пожити разом". Які там обов"язки, яка відповідальність? Жодних.
Ну не згідні, так не згідні....а я з свого 15 річного стажу сімейного життя прожила в громадянському шлюбі 4 роки і дуже з того задоволена...:)
Liliyah Romanova
13.08.2008, 20:05
а я з свого 15 річного стажу сімейного життя прожила в громадянському шлюбі 4 роки і дуже з того задоволена...
Винятки завжди є, вони правило лише підтверджують. ;)
знаю випадок: мала жінка чоловіка
бідний злоп.... вона"го тримала в стодолі?;)
Нема такого! Коли нема вихованого розуміння і поваги до жінки, трісни а фіґу з маком виховаєш. Ніяких звичок людина не позбувається, вона може лише їх підкорректувати за власним бажанням. А міф що ви перевиховаєте чоловіка це міф. Занадто багато бачила розбитих сімей власне тому що жінка вірила що ВІН ПОБАЧИТЬ! Я ЙОГО ПЕРЕВИХОВАЮ! МЕНІ ВІН ТАК РОБИТИ НЕ БУДЕ!
Прикладом проти факту: чоловік колєжанки виховувався (точніше зовсім не виховувася)в сім'ї, де тато був диктатором,а мама - змордованою, безвільною жінкою. Після одруження всі були в шоці від його поведінки: він пробував копіювати тата. Але любов,спільна молитва, ангельський її терпець - і результат: двоє чудових вихованих діток, міцна взірцева сім'я (недавно були на святкуванні їх 8-ої річниці), повага і любов. Висновок: не вартує зневірюватись, треба боротись за свого обранця, навіть якщо виборювати його треба від нього самого.
Дуже сподобався вислів:"Сім'я -це коли двоє дивляться в одному напрямку!"
Додано через 1 хвилину
Ну знаєте, виховувати когось, а приживатися чи притиратися - то різні речі. Говорити стереотипними фразами "виховай собі" - значить дурити себе.
А любов де???
Додано через 4 хвилини
якщо дратує якась риса до весілля, то після весілля ця дратівливість лише загостриться...
І то буде перша ознака, що почуття пропало!
Liliyah Romanova
13.08.2008, 20:40
бідний злоп....
Обожнюю такі одруківки. :D:D:D
Додано через 10 хвилин
А любов де???
А любов там, де людину приймають такою, якою вона є, а не намагаються переробити її під себе.
ну та... ну та...
Liliyah Romanova
13.08.2008, 21:46
Дуже сподобався вислів:"Сім'я -це коли двоє дивляться в одному напрямку!"
Вислів Антуана Сент-Екзюпері. Ви його перекрутили.
Він казав "любити - це дивитися в одному напрямку, а не одне на одного".
І то буде перша ознака, що почуття пропало!
Та ні, то ознака того, що недодивилися. Рожеві окуляри шкодять, якщо треба об"єктивно оцінити ситуацію чи особу. Закохатися можна багато в кого, але не з кожним, у кого закохаєшся, зможеш жити.
Маруся-мама
14.08.2008, 01:41
Прикладом проти факту: чоловік колєжанки виховувався (точніше зовсім не виховувася)в сім'ї, де тато був диктатором,а мама - змордованою, безвільною жінкою. Після одруження всі були в шоці від його поведінки: він пробував копіювати тата. Але любов,спільна молитва, ангельський її терпець - і результат: двоє чудових вихованих діток, міцна взірцева сім'я (недавно були на святкуванні їх 8-ої річниці), повага і любов. Висновок: не вартує зневірюватись, треба боротись за свого обранця, навіть якщо виборювати його треба від нього самого.
Ой... я всеодно не вірю що це вона його перевиховала. Не вона а він сам захотів ось тому і змінив своє відношення до неї.
Я сама таке он жию вже 10 років і маю ангельських 4-ро діточок. Але ви мені не кажіть що можна перевиховати людину. Не можна. Це просто напросто він випробовував чи вона піддасться на його вибрики. Честь і хвала тій жінці, що вона не піддалась на його провокації, отже йому і не було куди далі рипатись. Дав йому Бог розуміння що нема чого шарпатись, сядь і сиди тихо. Надіюсь що все у них добре так як здається на перший погляд.
Ось і мій он задумується потрохи. Тепер йому дуже прикро за те як він зі мною поводився але пізно івасю до школи.
Вислів Антуана Сент-Екзюпері. Ви його перекрутили.
Він казав "любити - це дивитися в одному напрямку, а не одне на одного".
Розкусили!:shy: Взагалі то з Бруно Ферреро:"Друзі не дивляться один одному в очі. Вони разом дивляться в одному напрямку.":no:
Додано через 54 секунди
Рожеві окуляри шкодять, якщо треба об"єктивно оцінити ситуацію чи особу. Закохатися можна багато в кого, але не з кожним, у кого закохаєшся, зможеш жити.
І що з тим робити?
Lady_Opium
14.08.2008, 10:16
А ви впевнені, що він забув?
ви цікавитесь чи знав він то коли небудь?
мабуть, ні
бо до того знання ше тре доробитись не одним роком спільного подружнього життя, алевін то відчуває, не знаю чим, як, але...
одним словом так: на щастя, в даний момент мені не здається, що я живу з чужою людиною, ну і слава Богу!
Ось і мій он задумується потрохи. Тепер йому дуже прикро за те як він зі мною поводився але пізно івасю до школи.
Цілюща сила молитви?
бідний злоп.... вона"го тримала в стодолі?
Тут вже доста про то говорено - з одного випадку не випадає тенденцію вимальовувати.
Озирніться довкола - чи навколо Вас багато виховали чоловіків? Йдеться про тяжчі випадки ніж "не виніс сміття". І чи не тоді жінки говорять що перевиховали коли він і на початку був м"якохарактерний чи коли родичі піддали йому по баняку, щоб дурість вибити? Одна знайома коли чоловік прийшов як завжди п"янючий допоїла його і так відшмагала ременем що годі було живого місця знайти. на її щастя він на другий день нічого не пам"ятав і вона сказала, що він такий вже додому прийшов. Він пити зовсім перестав - але перепрошую не кожна жінка готова до таких екзекуцій-перевиховань. Ви мали на увазі таке перевиховання?
Маруся-мама
14.08.2008, 16:40
Цілюща сила молитви?
не знаю. За мене і за нього моляться всі і всюди, он лише він сам не молиться. Тепер його скосила хвороба але всі аналізи в порядку. Тому я нічого не знаю і не скажу.
Liliyah Romanova
14.08.2008, 17:10
Розкусили!:shy: Взагалі то з Бруно Ферреро:"Друзі не дивляться один одному в очі. Вони разом дивляться в одному напрямку.":no:
Ну так, от лиш цитата, яку я вам написала, взята із "Землі Людей" (Terre des Hommes (1939)) Екзюпері.
Додано через 4 хвилини
І що з тим робити?
Рожеві окуляри викинути. У коханні вони тільки заважають.
Chortenia
14.08.2008, 17:18
Ну так, от лиш цитата, яку я вам написала,
Рожеві окуляри викинути. У коханні вони тільки заважають.
Ото 100%, і чим раніше, тим краще.
S_Fighter
14.08.2008, 23:20
вона"го тримала в стодолі?
Нє, певно в буді... на ланцухУ...
Не згідні. То теж ілюзія. Занадто багато знаю випадків, коли після "пожити разом" геть розійшлися.Ну, не вивчиш людину так, все одно є маски, які знімає щось зовсім інше, ніж просте "пожити разом". Які там обов"язки, яка відповідальність? Жодних.
ну не знаю, не знаю...
можна просто жити разом, а можна жити як сім'я
ми от жили разом як сім'я і в нас все було спільне
ми от жили разом як сім'я і в нас все було спільне
що значить "жили"?
що значить "жили"?
я не відразу в'їхала в питання : )))
я мала на увазі жили разом в одному домі, були спільні гроші, проблеми і радості і т.д.
тобто жили відразу як чоловік і жінка, а не типу хтось в когось ночує :)
а ще мене страшенно дратує рад. слово "співжителі"
що значить "співжителі"? йдеться про сім'ю
Lady_Opium
15.08.2008, 14:24
а ще мене страшенно дратує рад. слово "співжителі"
що значить "співжителі"? йдеться про сім'ю
для декого співжителі, для декого повноцінна сімя
ні шлюб в паспорті, ні вінчання абсолютно нічого не міняють:)
Samojlovu4
15.08.2008, 14:49
ні шлюб в паспорті, ні вінчання абсолютно нічого не міняють
Ну прям таки, можна подумати...
ні шлюб в паспорті, ні вінчання абсолютно нічого не міняють
Здається просто по-різному до того люди відносяться. В мене не змінило. А в чоловіка щось - так... Принаймні він мені часом каже - "ти ж одружена вже" на такі банальні мої думки, що я постійно тільки дивуюсь. А що - я стала іншою раз одружилась? Чи коли жила без штампу мала право вести себе якось не так як одружена? Мені це ніколи очевидно не зрозуміти.. Трошки інший світогляд.
Samojlovu4
15.08.2008, 15:11
Ото ж бо і воно.
Після штампу і вінчання, навіть нехай може і на підсвідомому рівні, але в кожної з сторін з"являється повне право казати одне одному "Ти ж вже одружена/ий?!"
Жінка може сміливо пиляти чоловіка, а той в свою чергу на неї наїжджати, наприклад... Бо в відносинах з'явилося маленьке, спочатку непомітне слово "обов'язок", офіційно підкріплене. Тепер вже пообкладати одне одного і роз'їхатись по батькам так просто не йде, як при сажитєльствє і подібних іграх в сім'ю...
Lady_Opium
15.08.2008, 15:53
Ну прям таки, можна подумати...
Ви жонаті?
Ви відчули якісь зміни?
Тепер вже пообкладати одне одного і роз'їхатись по батькам так просто не йде, як при сажитєльствє і подібних іграх в сім'ю...
мої знайомі тільки так і живуть, одружені знайомі:)
Бо в відносинах з'явилося маленьке, спочатку непомітне слово "обов'язок", офіційно підкріплене.
і той обовязок може зруйнувати найромантичніші почуття:((
знаю приклади, коли люди роками жили в цивільному шлюбі, одружувались, і через невеликий термін розходились
пояснювали це якраз надмірною популяризацією слова "обьовязок" і всємі витєкающімі паслєдствіямі
як при сажитєльствє і подібних іграх в сім'ю...
хм... а якщо люди живуть разом 10 років, мають кілька дітей - це теж "сажитєльство" і ігри в сім'ю?
чи ви таких випадків не знаєте? ;)
Додано через 1 хвилину
по-моєму там де з'являються діти, це вже така сама сім'я і такі ж обов'язки як в офіц шлюбі
де нема дітей, то як в кого, тут згідна
Маруся-мама
15.08.2008, 16:15
хм... а якщо люди живуть разом 10 років, мають кілька дітей - це теж "сажитєльство" і ігри в сім'ю?
Це також звичайнісіньке сожитєльство і просто забави в сім*ю, навіть що є спільні діти. Пояснюю чому.
Перший варіант - просто співжиття. Он сталась сварка, і людина підсвідомо знає що якщо навіть ця сварка переросте у щось більше він спокійно може зібрати речі і піти. Не велика біда. Подумаєш. Розподілу майна не буде бо закон ж не вважає таких людей одруженими, значить нічого спільного нема. Вимагати аліменти на дитину, можна, але також якщо не узаконений батько то мало чого доб*єшся. ВСЕ! КРАПКА! Зібрав манатки і тільки його й бачили.
З її сторони вона знає що він може піти в любий момент без пояснень і на тім все.
Тепер, одружені люди, як сказав вже Самойлович, їх на підсвідомому рівні (особливо мужчин) глодить онтой хробак, йменований, обовязком і все. Його муче що він мусить з нею рахуватись, хочеш не хочеш. А потім і знову ж таки можна чогось до себе вимагати - там теплої зупи і обовязковий масаж яєц. Ну бо поза шлюбом, це не дуже й повимагаєш - нема обов*язку. А далі скажімо почалась велика сварка, і не приведи Господь доходить до розводу - ви навіть уявити собі не можете що починається. Обливання брудом з одної і з другої сторони, ділення майна. Вимагання що хтось когось повинен утримувати, бо ж закон так передбачає.
Одним словом два свола! Я також вважаю що це бавлення в сім*ю а не сім*я.
Це також звичайнісіньке сожитєльство і просто забави в сім*ю, навіть що є спільні діти. Пояснюю чому.
Перший варіант - просто співжиття. Он сталась сварка, і людина підсвідомо знає що якщо навіть ця сварка переросте у щось більше він спокійно може зібрати речі і піти. Не велика біда. Подумаєш. Розподілу майна не буде бо закон ж не вважає таких людей одруженими, значить нічого спільного нема. Вимагати аліменти на дитину, можна, але також якщо не узаконений батько то мало чого доб*єшся. ВСЕ! КРАПКА! Зібрав манатки і тільки його й бачили.
З її сторони вона знає що він може піти в любий момент без пояснень і на тім все.
трохи не так, якщо э дитина - суд швиденько визнає шлюб офіційно і поділить майно
дитину записати можна на обох батьків
Тепер, одружені люди, як сказав вже Самойлович, їх на підсвідомому рівні (особливо мужчин) глодить онтой хробак, йменований, обовязком і все. Його муче що він мусить з нею рахуватись, хочеш не хочеш. А потім і знову ж таки можна чогось до себе вимагати - там теплої зупи і обовязковий масаж яєц. Ну бо поза шлюбом, це не дуже й повимагаєш - нема обов*язку. А далі скажімо почалась велика сварка, і не приведи Господь доходить до розводу - ви навіть уявити собі не можете що починається. Обливання брудом з одної і з другої сторони, ділення майна. Вимагання що хтось когось повинен утримувати, бо ж закон так передбачає.
Одним словом два свола! Я також вважаю що це бавлення в сім*ю а не сім*я.
ну якщо жінка боїться аби чолвовік не втік - то так, най тримає штампом : )))
а по правді лишають і жінок і дітей, гуляють як хочуть і роблять що хочуть - якщо погані стосунки
якщо нормальні то все нормально
дивні в вас судження :)
Samojlovu4
15.08.2008, 16:26
Ви жонаті?
Нє, замужем...
Вам тут кожна старожилка форуму підтвердить... Я скоро книжку видавати буду, "Работа на даму і васпітаніє вашева рєбьйонка"... :D
Ви відчули якісь зміни?
Логічно. Як би не відчув, то чи писав би?!
а якщо люди живуть разом 10 років, мають кілька дітей - це теж "сажитєльство" і ігри в сім'ю?
чи ви таких випадків не знаєте?
Як на мене - так, сажітєство і ігри в сім"ю.
Знаю, чого ж там.
Як вже стільки років прожили, то й шкода одне одного лишати... І женитися боязно, бо вже стільки прожили і взнали стільки про одне одного... ;)
Пожерлися, пересралися, нащадка до чиїхось батьків і відвідини по графіку, щоб не перетнутися. А самі обоє на стороні тижнями б....ють, освіжають почуття ткскзть... Потім за місяць-другий разом з"їжджаються(див. абзац вище).
Може так і краще, хто його знає?! :)
Неправда!!! По новому Цивільному кодексу особи,які проживають у громадянському шлюбі 2 і більше років (тим більше коли є діти) мають такі самі права як і звичайне подружжя. І претендують на частину майна нажитого вшлюбі.
Як на мене - так, сажітєство і ігри в сім"ю.
Знаю, чого ж там.
Як вже стільки років прожили, то й шкода одне одного лишати... І женитися боязно, бо вже стільки прожили і взнали стільки про одне одного... ;)
Пожерлися, пересралися, нащадка до чиїхось батьків і відвідини по графіку, щоб не перетнутися. А самі обоє на стороні тижнями б....ють, освіжають почуття ткскзть... Потім за місяць-другий разом з"їжджаються(див. абзац вище).
Може так і краще, хто його знає?! :)
ой, скільки такого є серед одружених!
Samojlovu4
15.08.2008, 16:39
ой, скільки такого є серед одружених!
СТОП!:agree:
А це вже шукання виходу і даного питання не стосується. :)
Так, є серед і одружених, часом навіть і в сто разів гірше. Факт.
Ми ж обговорювали і ви мене питали про конкретний випадок, і чи для мене це є сім"я. От я і відповів... :dance:
Маруся-мама
15.08.2008, 16:41
ну якщо жінка боїться аби чолвовік не втік - то так, най тримає штампом : )))
Ніхто не говорить про те що штампом хтось когось може утримати. Просто говориться про те що штамп в підсвідомості змінює поведінку.
а по правді лишають і жінок і дітей, гуляють як хочуть і роблять що хочуть - якщо погані стосунки
якщо нормальні то все нормально
дивні в вас судження :)
Нехай... але я так вважаю. І ніколи б не погодилась на звичайнісіньке співжиття. Мені це пропонували, а я сказала - НІ! Зварити тобі їсти я можу приїхати і це зробити а жити з людиною лише тому аби попробувати чи мені сподобається роль жінки не для мене. Я або таку роль виконую або ні. І якщо я погодилась то будь готовий взяти зі мною шлюб.
ви мене питали про конкретний випадок
а, то конкретний випадок : )))
а звідки ви знаєте що воно так?
Пожерлися, пересралися, нащадка до чиїхось батьків і відвідини по графіку, щоб не перетнутися. А самі обоє на стороні тижнями б....ють, освіжають почуття ткскзть... Потім за місяць-другий разом з"їжджаються
Додано через 5 хвилин
Нехай... але я так вважаю. І ніколи б не погодилась на звичайнісіньке співжиття. Мені це пропонували, а я сказала - НІ! Зварити тобі їсти я можу приїхати і це зробити а жити з людиною лише тому аби попробувати чи мені сподобається роль жінки не для мене. Я або таку роль виконую або ні. І
та в тому то і річ, що в цив шлюбі не пробують ролі жінки/чоловіка, а виконують їх :)
воно всяко буває, і оф і неофіц шлюби є вдалі і ні
але нащо називати чиють сім'ю "сажитєльством"?
тільки тому що ви жити без штампу не можете?
Маруся-мама
15.08.2008, 16:53
та в тому то і річ, що в цив шлюбі не пробують ролі жінки/чоловіка, а виконують їх :)
воно всяко буває, і оф і неофіц шлюби є вдалі і ні
але нащо називати чиють сім'ю "сажитєльством"?
тільки тому що ви жити без штампу не можете?
Ні, я не можу!
Співжиття воно і є співжиття. Нехай собі люди вважають її сім*єю я без шлюбу вважаю це просто співжиттям. Не перечу що комусь добре власне так, просто співжити разом.
Це моя особиста думка яка має право на існування бо ми живемо в демократичному суспільстві. Хтось може з нею не погоджуватись, хтось може з неї кпити але вибачайте - це є як то кажуть іздєржкі демократії.
Логічно. Як би не відчув, то чи писав би?!
значить ви з тих чоловіків яких штамп утримує від "різких рухів"
а я думаю навпаки: одружені сильніше скандалять, бо стриму менше - ну не так легко чолвоік/жінка лишить його, штамп таки тримає трохи
а без штампу 10 разів подумають чи варто сильно сваритися і розбігатися - менше шансів назад зійтися
п.с. хтось мені казав: ніщо так добре не тримається як незв'язане :)
Додано через 1 хвилину
Нехай собі люди вважають її сім*єю
-1, бо для них то і є сім'я
Там де тонко там і рветься.
Коли є шлюб, діти, спільна родина (зі всіма тільки на весіллі і вдалось перезнайомитись), спільні сімейні традиції, - кожна одиничка це ще одна перепона для рішення розійтися згарячу. Це бачення чоловіка.
Для мене - не має жодного значення - бо я і без штампу його сприймала як чоловіка. Це мабуть трохи жіноче бачення просто. Єдиний плюс відчутний для мене - його колишні перестали турбувати, образилися, бо таким чином він ще й продемострував свій вибір їм.
п.с. хтось мені казав: ніщо так добре не тримається як незв'язане
то філософ китайський казав:)
так воно і є.
але є ще одна проблема - тут її не врахували: до такого подружжя геть несерйозно ставиться суспільство.(крім тих, що саім таке переживають).
знаю добре, що кожна б... вважає, що може претендувати на мого чоловіка тільки тому, що в нього на руці нема обручки. і їй ти не доведеш. що ви однаково спите або не спите, одинаково думаєте і дихаєте, ходите на базар і милуєтеся рибками... в будь- який час ризикуєш почути "а ти хто така"...
знаєм... живем...
до такого подружжя геть несерйозно ставиться суспільство
+ 100
вірно підмічено :)
але насправді бувають міцними і неміцними і ті і ті шлюби
тому я за те аби не робити різниці між офіц і неофіц шлюбами
тому я за те аби не робити різниці між офіц і неофіц шлюбами
я також:)
але маємо, що маємо
і той обовязок може зруйнувати найромантичніші почуттяТут не обов'язок винен, а нетривкі почууття не витримали звичайнісінького побуту. Коли нема дітей, це ще куди не йшло,а далі 2-а варіанти: або свідомо разом живемо в затишному побуті, або "чоловік на пиво, жінка - вдома з дітьми"
Маруся-мама
15.08.2008, 21:50
Тут не обов'язок винен, а нетривкі почууття не витримали звичайнісінького побуту. Коли нема дітей, це ще куди не йшло,а далі 2-а варіанти: або свідомо разом живемо в затишному побуті, або "чоловік на пиво, жінка - вдома з дітьми"
А я вважаю що має значення як людина себе настроїла. Дуже часто дівчата і хлопці малюють собі в уяві модель сім*ї яку б вони хотіли мати але не хочуть прикладати ніяких старань аби ту модель зробити. Відповідальність на це завжди перекладається на когось іншого. А потім виходить - то жінка-змія мене довела, або чоловік-зволоч і.т.д і.т.п
Liliyah Romanova
16.08.2008, 01:36
і той обовязок може зруйнувати найромантичніші почуття
Гріш ціна тим почуттям. То не почуття, то ілюзія. Рожеві окулярчики...
знаю приклади, коли люди роками жили в цивільному шлюбі, одружувались, і через невеликий термін розходились
Завдяки простому співжиттю, або як влучно написав Самойлович, забавам у сім"ю і розійшлися. Я теж таких випадків багато знаю. Людям здається, що то забавка, а нема.
а ото вчора подумала що даремно я така категорична....
ну жила б з чужою людиною....але принаймні не сама була б вечорами в хаті.....................не так страшно було б.............;)
Чомусь згадалося недавно прочитане опитування , що майже 90 відсотків жінок, що живуть в громадянському шлюбі ( просто разом живуть) вважають себе одруженими ...і лише до 30 відсотків чоловіків думають так само.
А декілька днів тому сидячи в контанках знайшла знайому, в профілі якої написано було, що вона вже одружена....Я її спитала, привітала ....вона сказала, що насправді весілля не було ( і що головне наразі і не планується, а вони просто вже рік живуть разом)....а потім наткнулась я на його щойно створену анкету, де чітко писало, що він неодружений ( він не пропустив це запитання, не написав, що в нього є подружка і т.д.)
. Мені чомусь стало шкода моєї знайомої.
Щодо спільного проживання...то я якраз вже рік живу зі своїм нареченим. Але власне ми почали жити раос, коли вже були нареченими. тобто пропозицію вже було зроблено. Ну, просто ми хотіли весілля влітку ...тому й готуємось вже майже рік. Та й незручно було б коханому кожного дня приїжати з Мостиськ, а мені жити одній:)
а ото вчора подумала що даремно я така категорична.... ну жила б з чужою людиною....але принаймні не сама була б вечорами в хаті.....................не так страшно було б.............
Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно немало. Два важных правила запомни для начала: Ты лучше голодай, чем что попало есть, И лучше будь один, чем вместе с кем попало (Омар Хайям).
Чомусь згадалося недавно прочитане опитування , що майже 90 відсотків жінок, що живуть в громадянському шлюбі (просто разом живуть) вважають себе одруженими ...і лише до 30 відсотків чоловіків думають так само.
30% - це не так мало :)
А декілька днів тому сидячи в контанках знайшла знайому, в профілі якої написано було, що вона вже одружена....Я її спитала, привітала ....вона сказала, що насправді весілля не було ( і що головне наразі і не планується, а вони просто вже рік живуть разом)....а потім наткнулась я на його щойно створену анкету, де чітко писало, що він неодружений ( він не пропустив це запитання, не написав, що в нього є подружка і т.д.)
Мені чомусь стало шкода моєї знайомої.
шкода часто і офіц одружених жінок :)
можливо ваша знайома не знає різниці між "жити разом" і "мати чоловіка"
а можливо він мав на увазі що офіц неодружений, тому і не пише що одружений
або то просто той випадок, коли одружені прикидаються неодруженими в неті, а особливо на сайтах знайомств
Маруся-мама
16.08.2008, 20:50
або то просто той випадок, коли одружені прикидаються неодруженими в неті, а особливо на сайтах знайомств
Знаєте, я не так давно дала оголошення, просто з розпачу, на одному українському сайті знайомств де написала онтаке:
одружена жінка з 4-ма дітьми, ріст 120 з обцасами, вага така сама як ріст... шукає нормального мужчину для товариства.
За тиждень моя анкета була на першому місці по кількості переглядів і дописів. І дуже рідко дописи були від мужчин які б просто з мене насміхались. Я була в шоці, чесно вам кажу.
А чому в шоці? Ви відважна, бо зараз багато жінок на одну дитину не наважуються, а тут 4. Вага і ріст....то Ви звичайно перегнули:))) але вага напевне показала, що вмієте готувати ..а ріст ....ну, не всі чоловіки мають 180:)))) ВОни просто навіть через анкету почули Вашу неземну енергетику:))))
шкода часто і офіц одружених жінок
можливо ваша знайома не знає різниці між "жити разом" і "мати чоловіка"
а можливо він мав на увазі що офіц неодружений, тому і не пише що одружений
Не розумію я того прикидання. Це вже вірний знак тог, що в стосунках щось не зовсім так. Просто "майже" одружені.....це не те...ну, хоча до кінця судити не буду. Бо одруженою себе вже рахую , як і мій наречений ..а офіційно ще зовсім трішки:)
а ото вчора подумала що даремно я така категорична....
ну жила б з чужою людиною....але принаймні не сама була б вечорами в хаті.....................не так страшно було б.............
не можна таким чудовим дівчатам доводити себе до відчаю...
в мене така ж проблема з подругою. ну ніяк їй не розтлумачиш, що від вчасногонеприходження або віднеприходженячловікананічдодому вона ще наплачеться...
тіштеся тим, що є:)
Samojlovu4
17.08.2008, 18:52
Знаєте, я не так давно дала оголошення, просто з розпачу, на одному українському сайті знайомств де написала онтаке:
одружена жінка з 4-ма дітьми, ріст 120 з обцасами, вага така сама як ріст... шукає нормального мужчину для товариства.
За тиждень моя анкета була на першому місці по кількості переглядів і дописів. І дуже рідко дописи були від мужчин які б просто з мене насміхались. Я була в шоці, чесно вам кажу.
Я звичайно перепрошую, але... може то місце проживання "женихам" так до вподоби стало?! Чи там ніде не вказано?
Не гнівайтесь, ніц особистого, кажу як є...
Маруся-мама
17.08.2008, 20:28
Я звичайно перепрошую, але... може то місце проживання "женихам" так до вподоби стало?! Чи там ніде не вказано?
Не гнівайтесь, ніц особистого, кажу як є...
НІ, бо я вказала місцем проживання якраз Львів а не Нью Йорк.
Чомусь згадалося недавно прочитане опитування , що майже 90 відсотків жінок, що живуть в громадянському шлюбі ( просто разом живуть) вважають себе одруженими ...і лише до 30 відсотків чоловіків думають так само.
Можливо, одна з причин у тому, що в чоловіків у середньому мислення більш математичне. Він чітко відповідає на поставлене питання: не зареєстрував шлюб - значить неодружений.
Продовження обговорення теми шукайте на Дівочих посиденьках (http://posydenky.lvivport.com/)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008