КПК

Показати повну версію : Я живу з чужою людиною або як уникнути помилок

Сторінки : 1 2 [3] 4

levandivka
26.06.2008, 16:43
закінчили знову бідакою жінкою..
Всьо від них, коханих. Всьо від них... :)

Маруся-мама
26.06.2008, 16:46
Ггг. Корзеріг?:)
Майже... мій Стрілець. ;)

Liliyah Romanova
26.06.2008, 17:33
Про споконвічну агресивність ЖІНКИ.:shutup:
Та тю, то не агресивність, то РЕАЛІЗМ. :crazy:
А може раціоналізм...
Мене он як штуркнув, то я не дала здачі, а тіко крісло перевернула, котре у доброму настрої підняти не годна... Ну, але сам винен, нашо мене злостити? Я тя не чіпаю, то й ти не руш... Ну нє?
Коротше, так вийшло, що раціональніше крісло перевернути, аніж здачі давати. Де ж тут агресія?

(Правда, назад то крісло перевернути вже не змогла...:suicide:)

levandivka
26.06.2008, 17:38
раціональніше крісло перевернути, аніж здачі давати.
Наступного разу (якщо дійде до ТАКого) - розігніть підкову. То теж ефектно. :)

Liliyah Romanova
26.06.2008, 17:43
Наступного разу (якщо дійде до ТАКого) - розігніть підкову. То теж ефектно.
Перше купити її мушу. Чи найти...
Але я так бачу, що вдосконалююся, бо першого разу заціпило, а на другий - то вже був прогрес троха...
Ще трохи і на "богатирські ігри" поїду... http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif

levandivka
26.06.2008, 17:47
купити її мушу. Чи найти...
Щастя не купиш!
Луччє знайти!
І повісити поближче до дверей, щоб під рукою була.

ЗІ: розумію, що ТАМ знайти і одне, і друге трудно.
Але без того - шо за жизнь..?

Liliyah Romanova
26.06.2008, 17:49
І повісити поближче до дверей, щоб під рукою була.
Ну, то ще й ноги добре натренуються, бо треба буде скочити вчасно й підхопити. А потому ще й розігнути...

Слухайте, а ви самі таке коли-небудь пробували таке, як ото мені радите? http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif

Додано через 2 хвилини
Але без того - шо за жизнь..?
Та... Нудося... То правда.
Я тут з тих нудів взагалі вже не знаю, чого вчепитися... http://s6.rimg.info/2582fa81d80ca30bf8e49263d1c196af.gif

levandivka
26.06.2008, 17:53
самі таке коли-небудь пробували таке, як ото мені радите?
Всяко бувало в тому житті.
От зараз підкову маю. правдиву. знайдену.
Шукайте! :)

bora
26.06.2008, 17:57
Де ж тут агресія?
Отож)) І я на телевізорі священному мстилася. Видко цінності у мужчин та жінок різні. Нам шкода чоловіків...

Ірена
26.06.2008, 20:18
якщо жартома, то я також кільканадцять слоїків від молока колись свекрові під нонами розтовкла... ото фиркту було- як від кота, як йому перцю дають понюхати.
а якщо не жартувати, то він потім чоловіка так намовив проти мене, що якби сказав - задушив би мене як слимака на місці..

Гелена
26.06.2008, 21:31
Про споконвічну агресивність ЖІНКИ.:shutup:
є в тому частка правди
жінки найбільш агресивні, коли захищають своїх дітей
інстинкт :aggressive:

Liliyah Romanova
26.06.2008, 21:44
є в тому частка правди
жінки найбільш агресивні, коли захищають своїх дітей
інстинкт
Така природа. Всі самки такі.
Лише окремі випадки у природі існують.
Морські коники, наприклад.

Уляна
26.06.2008, 23:56
Мама моєї куми одного разу сказала такі слова, якщо чоловік вдарить раз, то цей раз аж ні як не буде останнім, він буде першим, другим...

Ворон
28.06.2008, 06:31
Мама моєї куми одного разу сказала такі слова, якщо чоловік вдарить раз, то цей раз аж ні як не буде останнім, він буде першим, другим...

Не обов'язково. Все лікується. Повна ізоляція партнерів і терапія. Може допомогти. На жаль проблема поширена по всій землі. Назагал людям з невмотивмованою фізичною аґресією завжди раджу побити подушку. Старий засіб але чомусь допомогає. Головне нікому не шкодить, навіть кулакам. Стримувати аґресію найгірше: рано-пізно вибухне.

Мих
28.06.2008, 22:43
Наступного разу (якщо дійде до ТАКого) - розігніть підкову. То теж ефектно.
або ше можна пожонглювати 32-кг гирею... не витягуючи жуйки з рота...

Koza-Dereza
30.06.2008, 18:20
Так, ЖIНОЧКИ, бистренько всi в спортзал качатись!!!! Жиби потiм коханi чоловiчки тремтiли при одному виглядi бiцепсу!!!!!! Я так i буду тепер робити, качати руки, не тiльки для вигляду а й для сили. "Щоб усi боялись, щоб не насмiхались" :)

mamatu
01.07.2008, 18:25
ми з чоловіком разом вже майже 12 років.
пережили не один кризис та період відчудження, але досі кохаємо один одного.
просто завжди, при будь-якій сварці, наші слова та дії не переступають межу дозволеного. все спрямоване на те, що й надалі будемо разом.
бувало всяке... іноді навіть жити не хотілося, навіть здавалось, що не кохаю більше.
а потім хмари розходились, ми дивились один на одного та думали: "як до такого дійшли?" та згадували, що рідніше один для одного нікого нема.
якщо кохання справжнє, воно витримає будь-які випробовування.
але не доводилось мені ще (слава Богу) стикатися із зрадою. не знаю, чи змогла би пробачити таке. хочеться вірити, що і не доведеться.

Додано через 9 хвилин
мені теж таке мама внушила.
і я заріклась (як ще неодружена була), що після першого разу не стану чекати другого, а піду. не дивлячись ні на що (діти там, суспільна думка, майно чи ще щось).

Назагал людям з невмотивмованою фізичною аґресією завжди раджу побити подушку. Старий засіб але чомусь допомогає. Головне нікому не шкодить, навіть кулакам. Стримувати аґресію найгірше: рано-пізно вибухне.
мій чоловік так і робить. :D
було пару разів, що стільці ламав з гніву. :8:

bora
09.07.2008, 10:57
Вже писала, про лінк з консультацією психолога (http://kp.ua/interview/detail/17/), тут можна знайти кожному для себе пораду. Сподобалась ця (про поради журнілів для життя і як не бути чужими):
Nata, кто это вам сказал, что нужно правильно себя вести? И что это «правильно себя вести» конкретно означает? Такие рекомендации обычно печатают в женских журналах, чтобы успешно продавать эти самые журналы среди неуверенных в себе женщин. Правильно себя вести надо было в детском садике и школе, чтобы воспитатели не ругались, а во взрослой жизни такого понятия не существует, хотя мы по привычке пытаемся себе придумать какое-то «правильное» поведение, которое, как мы надеемся, приведет нас к успеху. А оно не приводит, потому что во взрослой жизни важна гибкость, важно быть адекватной себе, важно уметь реагировать на ситуацию, а не жить, как роботы, по раз и навсегда установленным правилам.
Многие женщины начитавшись книг вроде «Мужчины с Марса женщины с Венеры», считают, что с мужчинами нужно общаться на каком-то другом языке, и вся их активность подчиняется каким-то другим правилам. Это все – обман! Если вы вообще, в целом, умеете производить хорошее впечатление, то сможете произвести его и на мужчину. Если у вас приятный, ухоженный внешний вид, если вы умеете поддержать беседу, способны заинтересоваться человеком – то этого вполне достаточно. А попытки как-то по особому «возбудить интерес» больше похожи на жеманство, и часто заканчиваются плачевно, поскольку такая женщина выглядит неестественно, напыженно и местами смешно. Нас любят не за то, кем мы кажемся, а за то, кем мы есть на самом деле, за наши мелкие забавные недостатки и интересные отличия. И еще одно, что не учитывают составители книг вроде «100 советов как поймать мужика» - это то, что все мужчины разные. Именно поэтому какая-то одна тактика сработает только для одного типа мужчин, а всех остальных оставит равнодушным либо отпугнет.

zirka
15.07.2008, 17:34
Думаю що піднімають руку на жінку ті чоловіки, які мають купу комплексів, які почувають себе невпевнено можливо на роботі, можливо в родині, можливо серед друзі, або в ліжку. І ті чоловіки скоріше за все ніколи не билися з іншими чоловіками (навіть в дитинстві чи підлітковому віці), бо їм "слабо". А піднявши руку на жінку вони таким чином самостверджуються "Я не слабак і тут я господар і вона мене боїться, а значить я МАЧО", бо по іншому самостредитися їм не вдається.
А казати про те, що одразу треба йти, то це легко казати. Якщо жінка опинилась в іншій країні, без рідні та друзів.... то складно. І не тому що кохає його, кохання можливо вмерло з першого удару, а тому що, куди може піти жінка в чужій країні не маючи власного житла, постійної роботи і без своєї дитини, яку чоловік відмовиться віддати. І якщо в жінки не має доказів побиття, то питання з ким лишиться дитина може бути вирішено не на її користь. І тут сім разів подумаєш перш ніж відрізати.

Liliyah Romanova
15.07.2008, 17:52
куди може піти жінка в чужій країні не маючи власного житла, постійної роботи і без своєї дитини, яку чоловік відмовиться віддати
Навіть якщо те все є, воно все одно не так і просто.

Маруся-мама
15.07.2008, 18:41
... куди може піти жінка в чужій країні не маючи власного житла, постійної роботи і без своєї дитини, яку чоловік відмовиться віддати. І якщо в жінки не має доказів побиття, то питання з ким лишиться дитина може бути вирішено не на її користь. І тут сім разів подумаєш перш ніж відрізати.

Дитину з батьком який б*є свою жінку не залишать. В Америці на 90% виграє жінка навіть якщо вона остання міґєра і навіть якщо це вона б*є чоловіка а не навпаки. Все вам закрутить адвокат, а особливо якщо зачує що можна витягти гроші.

zirka
15.07.2008, 18:55
Я думаю, що Ви, Ліля, для себе все вирішили, тільки не можете наважитися, тому що ще не час. Хоча слова Мамату додають надії. І як важко визначити чи це рідна людина і у вас тимчасова криза, чи це чужа людина. Якщо рідна, то як вона може таке робити, а якщо чужа, то як ви це прогледіли, коли обирали саме її.

Doc.
16.07.2008, 01:09
Многие женщины начитавшись книг вроде «Мужчины с Марса женщины с Венеры»,
Автор Грей Джон, американський психолог, закінчив два університети, доктор філософії по психології і сексуальності людини.., продано 13 млн. примірників, єдиний мінус мабуть, книга написана доступною мовою..

Не знаю хто дає консультації на сторінці яку ви подали, але дозволю собі поставити їх під сумнів...:)

bora
16.07.2008, 10:08
але дозволю собі поставити їх під сумнів...
Дорослі люди взагалі на віру нічо не мали б сприймати - і жити по книжці іншої людини - тільки про то мова. :)
Дуже дивує коли дають поради по стосункам з чоловіком-жінкою під копірку - ніби у всіх вони однакові:)

американський психолог,

Психолог..на Вас це діє?:) Гарний письменник - так. І це плюс. а не мінус, бо інакше не заробив би на тому;)
Я якийсь час спілкувалась з психологами... Найбільше мене дивувало, що у цих психологів у всіх була біда чорна в особистому житті - ну абсолютний бардак:) Я читала книжки які вони радили, слухала їх з відкритим ротом - митці теорії просто. Але так і не дочекавшись коли в цих людей настане щастя - наші дороги розбіглися. Покладатись треба на себе, а з їхньою допомогою - можна хіба побачити іншу точку зору.

Doc.
17.07.2008, 17:07
Дуже дивує коли дають поради по стосункам з чоловіком-жінкою під копірку - ніби у всіх вони однакові
я про професiйну етику...;)
Дорослі люди взагалі на віру нічо не мали б сприймати - і жити по книжці іншої людини - тільки про то мова.
всетаки дещо краще на вiру..:)
Психолог..на Вас це діє?
не знаю, але якщо до нього дiйде це буде жiнка...:)

Нашою поведiнкою керують iнстинктивнi реакцii на бiль та задоволення, а не здоровий глузд. Як не крути замкнутий трикутник, що скажете???

Гелена
17.07.2008, 17:17
сьогодні чоловік сказав що домашня робота то фігня
головне це особисте вдосконалення і заробляння грошей
значить я займаюся фігнею??? все - перестаю і починаю займатися собою
подивимося що з того вийде
наше взаєморозуміння останніми днями кудись зникло

bora
17.07.2008, 17:20
не знаю, але якщо до нього дiйде це буде жiнка...
Не зрозуміла

Нашою поведiнкою керують iнстинктивнi реакцii на бiль та задоволення, а не здоровий глузд. Як не крути замкнутий трикутник, що скажете???

Оце новина) Я думала самі інстинкти керують тільки тваринками:)
Зрештою і етику Ви дарма сюди приплели.. Тут йшлося проте ЯКИМ чином люди керуються порадами книжок - як інструкцією. От біблія яка правильна для християн книжка- а трактують і виконують всі по різному. В житті книжно-журнальні інструкції ІМХО можуть призвести до більших проблем ніж якби люди керувались просто здоровим глуздом:) І даруйте, якщо в людей нема того глузду то книжка його вже не добавить:)
Щодо болю - треба це без жодних дій пережити. Знайти нову мету, або зосередитись на тому що не втрачено. і йти далі. В окремих випадках - не зайва консультація психолога - іноді тільки чужій людині і можеш розкритись..
Але ми щось тойво..пішли по околицям)

Додано через 2 хвилини
значить я займаюся фігнею??? все - перестаю і починаю займатися собою
В мене місяць тому схоже було - то повний бойкот - ніякого прибирання і приготування. Багато чого тоді змінилося..І думка чоловіка також :)

Ірена
17.07.2008, 18:12
сьогодні чоловік сказав що домашня робота то фігня
головне це особисте вдосконалення і заробляння грошей
не переживай!
мені при 3 роботах не так давно казали, що домогосподиня ЇХ не влаштовує...

Гелена
17.07.2008, 19:20
В мене місяць тому схоже було - то повний бойкот - ніякого прибирання і приготування. Багато чого тоді змінилося..І думка чоловіка також :)
ну не знаю... повного бойкоту в мене не вийде
мала дитина тому обов'язкової роботи купа
2 тижні не прибираю нашу кімнату - нуль уваги з його боку
кілька разів казала що треба поприбирати і все було невчасно
добре - поприбирай сам коли буде вчасно
от результат - неприбрано досі

свекри поїхали на відпочинок то мені додалося ще щоденне готування їжі
і от цілий день я бавлю дитину, а після 12 ночі починаю готувати, мити посуд, прибирати на кухні, прати одяг і т.п.
поміж тим годую щогодини малого, бо він сам спати не хоче
чоловік сидить за компом, бо він без мене спати "не може" і лягаємо обоє біля 04.00
один раз лягла спати - робота накопичилася
і попри те чоловік ходить і каже "ти як жінка Букіна - нічого не робиш ги-ги-ги"
а мені щось не смішно

Додано через 2 хвилини
не переживай!
мені при 3 роботах не так давно казали, що домогосподиня ЇХ не влаштовує...
а мене не влаштовує чоловік який каже що я займаюся фігнею
і що робити? развод і девічья фамілія?

Маруся-мама
17.07.2008, 19:25
ну не знаю... повного бойкоту в мене не вийде
мала дитина тому обов'язкової роботи купа
2 тижні не прибираю нашу кімнату - нуль уваги з його боку
кілька разів казала що треба поприбирати і все було невчасно
добре - поприбирай сам коли буде вчасно
от результат - неприбрано досі

свекри поїхали на відпочинок то мені додалося ще щоденне готування їжі
і от цілий день я бавлю дитину, а після 12 ночі починаю готувати, мити посуд, прибирати на кухні, прати одяг і т.п.
поміж тим годую щогодини малого, бо він сам спати не хоче
чоловік сидить за компом, бо він без мене спати "не може" і лягаємо обоє біля 04.00
один раз лягла спати - робота накопичилася
і попри те чоловік ходить і каже "ти як жінка Букіна - нічого не робиш ги-ги-ги"
а мені щось не смішно

Стукнути його...:feminist:

А ви неправильно взяли паузу і не тримаєте. Взяли паузу тримайте до кінця - ніякого варення, ні йому ні свекрам. Ніякого миття посуду. НІЦ!!! Лише обійдіть себе і дитину.

Він направду навіть і не думав коли таке ляпнув. Вони всі так вважають, що лише тому що ви є вдома то значить нічого не робите.

afterstep
17.07.2008, 19:36
Взяли паузу тримайте до кінця - ніякого варення, ні йому ні свекрам.
щось нагадалося.... То просто нагадалося - на правах офтопу:
З'їзд феміністок, виступає англійка:
- Як одружилася - сказала свому - прати та прасувати не буду. День ніц не бачу, другий - на третій привозить пральну машину з прасувалкою
Німкеня:
- А я свому сказала - ніц готувати не буду. День нічого не бачу, другий... на третій привозить шикарний кухонний комбайн...
Виступає "радянська жінка":
- А я свому сказала - ніц взагалі по хаті не буду!
В залі - оплески, що переходять в овації, вигуки "герой!"
- ... день нічого не бачу, другий... На третій - щось трішка лівим оком починаю бачити....

Маруся-мама
17.07.2008, 19:43
щось нагадалося.... То просто нагадалося - на правах офтопу:
З'їзд феміністок, виступає англійка:
- Як одружилася - сказала свому - прати та прасувати не буду. День ніц не бачу, другий - на третій привозить пральну машину з прасувалкою
Німкеня:
- А я свому сказала - ніц готувати не буду. День нічого не бачу, другий... на третій привозить шикарний кухонний комбайн...
Виступає "радянська жінка":
- А я свому сказала - ніц взагалі по хаті не буду!
В залі - оплески, що переходять в овації, вигуки "герой!"
- ... день нічого не бачу, другий... На третій - щось трішка лівим оком починаю бачити....
Ну в нас бутує така версія, як одружився мужчина з дівчиною з Чикаґо і наказав що як він приходить з роботи все має бути пороблено. День не було, два, на третій все було в порядку.

Інший одружився з дівчиною з Невади, і також наказав що як він приходить з роботи вечеря має стояти на столі і сорочка випрасувана на кріслі. Три дні нічого не було, але на четвертий все в порядку.

І одружився один і взяв собі дівчину з Брукліну. І також забажав щоб все було пороблено до того часу як він прийде з роботи. Він її не бачив декілька днів і лише на п*ятий почав бачити краєчком лівого ока.
:p:p:p:p

Гелена
17.07.2008, 19:46
Стукнути його...:feminist:

А ви неправильно взяли паузу і не тримаєте. Взяли паузу тримайте до кінця - ніякого варення, ні йому ні свекрам. Ніякого миття посуду. НІЦ!!! Лише обійдіть себе і дитину.
cвекруха коли вдома то готує, я рідко готую бо не вистачає часу
я все решту ледве встигаю - дитині тільки півроку і ми вчимося бути без підгузників :8:

а пауза не помагає, йому до лапочки, що не прибрано
мене вже то задовбало :feminist:

він звичайно вважає, що домашню роботу ми маємо робити разом, от тільки на ділі я того не бачу
ясне діло чоловікові головне поїсти, то і є найголовніша робота - готування
недавно заявив що я сама собі роботу придумую, бо можна все готове купити
ню-ню... пішов, купив і передумав - вдома готувати дешевше виявляється :D:D:D

Маруся-мама
17.07.2008, 19:54
а пауза не помагає, йому до лапочки...

ні йому не до лампочки, він просто знає що ви всеодно здастесь, бо вас то все зденервує і ви самі поробите а не будете чекати ласки коли накінець він зауважить що то таки треба зробити...

Ну он з їдою то він ніби вже переконався, то ще треба щоб і з прибиранням так. Може скажіть йому що ось він такий занятий не має часу на прибирання, і ви з дитиною хочете побільше часу провести - нехай найме прибиральницю. :p

Гелена
17.07.2008, 19:57
нехай найме прибиральницю. :p

він би швидше кухарку найняв :)
а прибирання бачу його ще не зачепило

але ви праві - я готова здатися
причому давно, бо я на те все дивитися не можу і він то знає

вже не знаю що робити :no:

Ольга
17.07.2008, 20:26
вже не знаю що робити
Гелено, перш за все лягайте спати вчасно :) пожалійте себе! Робіть лише те, що встигаєте з малим (наскільки дитина дозволяє на кухні поратися чи в кімнаті). Мама має бути виспана і щаслива, а господарка якось зробиться :)

Може Вам ця стаття допоможе (http://www.ladyfly.ru/flylady/flylad28.htm) не змінити чоловіка, а свої погляди :)

Doc.
17.07.2008, 20:42
Вже писала, про лінк з консультацією психолога, тут можна знайти кожному для себе пораду. Сподобалась ця (про поради журнілів для життя і як не бути чужими):

Я якийсь час спілкувалась з психологами... Найбільше мене дивувало, що у цих психологів у всіх була біда чорна в особистому житті - ну абсолютний бардак
зовсiм не дивно... :)

Зрештою і етику Ви дарма сюди приплели..
професiйна етика, а саме повага одного спецiалiста (психолога) до iншого та його авторитету (Грей Джон).
Допис від Doc.
не знаю, але якщо до нього дiйде це буде жiнка...

Не зрозуміла
якщо виникне необхiднiсть то звернусь тiльки до жiнки психолога..:)

І даруйте, якщо в людей нема того глузду то книжка його вже не добавить
давайте не будемо впадати в крайнощi, бо коли нема глузду то i до книжки не дiйде.
Bидiлене слово (трикутник), судячи з усього Ви не звернули уваги..

Liliyah Romanova
17.07.2008, 21:25
Три дні просила прибрати забавки в малого в кімнаті.
Учора зайшла і вийшла, зітхнувши: "цей безлад із забавками мене в депресію вганяє..."
Через 10 хвилин кімната майже блищала.
І чому вони починають щось розуміти, коли вже пізно?

Додано через 1 хвилину
вже не знаю що робити
Бити себе по руках. Якщо почнеться істерика, шиза, будь-що, що ви відчуєте, що дійшли до ручки, то на жаль, винити в цьому зможете лише себе. Подумайте про це зараз і робіть висновки. :)

Маруся-мама
17.07.2008, 21:54
Може Вам ця стаття допоможе не змінити чоловіка, а свої погляди :)

Їх не зміниш. То правда... але он своє відношення можна змінити.:dance:

bora
18.07.2008, 09:07
Bидiлене слово (трикутник), судячи з усього Ви не звернули уваги..
Керуючись тільки власними емпіричними даними ми не завжди розуміємо чужі приклади) Я не розумію про який трикутник йдеться:ninja:
Вважаю, що не буває ні кіл, ні трикутників - бувають пастки в які люди самі себе штучно заганяють.

Додано через 4 хвилини
він би швидше кухарку найняв
А що Вам заважає? Я так розумію можливості у Вас є.

З малечку спстерігала як мама все до блиску начищає, а тато нервується чого вона дрібницями займається. ТОму коли чую, що щось неважливе - перестаю те робити аж доки людина не перепроситься - які два тижні - більше місяця ніхто не прибирав, а те, що в результаті накопичилось прибирав чоловік - бо це з його подачі до того дійшло. :)
Більше не кажемо що щось нам неважливе)

Ірена
18.07.2008, 09:48
а мене не влаштовує чоловік який каже що я займаюся фігнею
і що робити? развод і девічья фамілія?
розумієш, домогосподиня і то при 3 роботах...
себто, я гасаю від ранку і до вечора, потім готую їсти, прибираю, варю кави і чаї (18 разів на вечір) , перу, прасую.... а потім, виявляється, що я ще й не світська пані...
але прибрано має бути і жертоньки має бути.... бо нехлюї нам не подобаються...

Tutuka
18.07.2008, 10:49
я гасаю від ранку і до вечора, потім готую їсти, прибираю, варю кави і чаї (18 разів на вечір) , перу, прасую.... а потім, виявляється, що я ще й не світська пані...
нічого собі! я взагалі дивуюсь, як ви встигаєте, а ще ж і дитина уваги хоче...

Ольга
18.07.2008, 10:50
мій чоловік ніколи не прибирає, не прасує і не миє посуду, але я не памятаю, аби через це ми мали конфлікти, хоча ми обоє дуже любимо порядок і красу :)
Він робить багато інших справ, які я не могла б зробити. Якщо в якомусь куті хати є безлад, то я прибираю, бо нервова система моя не може дочекатися поки це зробить хтось інший, а не я. Тобто мені простіше все зробити самій і розслабитися :)

bora
18.07.2008, 10:57
Він робить багато інших справ, які я не могла б зробити
В мене так з колишнім було - мене крім дому нічого не стосувалось. Як в тості - чоловік знає, що їжа в холодильнику, а жінка - що гроші у тумбочці. Жодного разу не виникло питання - чому так. А в цій сім"ї я вирішую чоловічі питання, тому чути після того всього, що вдома - то не робота - не хочу. Деякі чоловіки самі і нариваються на рівноправ"я:)

Додано через 1 хвилину
бо нехлюї нам не подобаються
І при тому всьому нам не подобаються також найняті прибиральниці в хаті. Ну не блін?:)

Ірена
18.07.2008, 13:23
:ninja: при тому всьому нам не подобаються також найняті прибиральниці в хаті. Ну не блін?
та одну в його будинку вже маєм... то ліпше би її не було... окрема історія:ninja:

а в квартирі де ми живем все і виключно все роблю я.
він хоч мене і шкодує (ніби), але не допомагає зовсім.
і не забуває нагадати, що я щей маю самовдосконалюватися і виражатися у творчості :mad:
цікаво коли...:download:

Doc.
18.07.2008, 17:09
Вважаю, що не буває ні кіл, ні трикутників - бувають пастки в які люди самі себе штучно заганяють.
от ми i вернулися на круги своя, а Ви кажете не буває i люди себе заганяють в пастку керуючись здоровим глуздом..:)

Нашою поведiнкою керують iнстинктивнi реакцii на бiль та задоволення, а не здоровий глузд.

bora
18.07.2008, 17:26
от ми i вернулися на круги своя, а Ви кажете не буває i люди себе заганяють в пастку керуючись здоровим глуздом..:)

Доку, не треба перекручувати. Той психолог, що пише книжку певно пише її тільки однією мовою, спираючись на уявний образ свого ОДНОГО читача. Тому і поради в ній загальні - не можуть вони вирішити зазвичай проблеми з схильністю до випивки, чи з схибленим уявленням про сім"ю, чи з специфічним менталітетом і т.д) А ще не може психолог з того боку книжки передбачити чому з Вами одружилася певна людина - а самі люди певно з часом починають розуміти чи це кохання, чи розрахунок, чи останній шанс)
Тобто, погодьтесь - він пише для сім"ї якої не знає, а просто для такого собі зібраного образу з більшості середньостатистичних проблем. А що це означажє - тре насамперед подумати чи воно Вам допоможе.
Ви ж не заперечуватимете, що одному чоловікові можна спокійно пояснити щось, а іншому це здасться вичитуванням моралі і тільки знервує до краю:)

Доку, Ви певно психолог) Ну тоді здаюсь, бо зара Ви мене порвете як тузік шмату своїм дипломом)) Я не проти психологів - проти того, щоб читати книжки про чуже життя і припасовувати то на себе. Тільки - для розширення світогляду. До психологів краще ходити. Буде трикутник, я до Вас зайду - гаразд?;)

Koza-Dereza
18.07.2008, 17:37
Ну в нас бутує така версія, як одружився мужчина з дівчиною з Чикаґо і наказав що як він приходить з роботи все має бути пороблено. День не було, два, на третій все було в порядку.

Інший одружився з дівчиною з Невади, і також наказав що як він приходить з роботи вечеря має стояти на столі і сорочка випрасувана на кріслі. Три дні нічого не було, але на четвертий все в порядку.

І одружився один і взяв собі дівчину з Брукліну. І також забажав щоб все було пороблено до того часу як він прийде з роботи. Він її не бачив декілька днів і лише на п*ятий почав бачити краєчком лівого ока.
Мaруся, ви переплютали, третя версiя - то була дiвчина з Чiкаго!!!!! (родом з України:ninja:) :D:D:D:D

Додано через 6 хвилин
а пауза не помагає, йому до лапочки, що не прибрано
мене вже то задовбало
Не ображайтесь, але в цьому вся проблема... я думаю що треба до порядкiв, i "iдеальної хати" ставитись спокiйнiше. Що такого страшного якщо ваша хата не буде iдеально чиста кiлька днiв, чи навiть тиждень? Ви що мусите кожен день прибирати? Прибрала раз в тиждень i хватить. А їсти ВАРИТИ кожен день... мамачкi .... та ви шо, я одразу саджу себе i його на дiєту :D нам обом не помiшає. Тiльки нянiчку шкода, я їй деколи продукти закупляю щоб не втекла вiд мене, бо в мене в холодильнику мишi дохнуть з голодухи.

Маруся-мама
18.07.2008, 17:54
Мaруся, ви переплютали, третя версiя - то була дiвчина з Чiкаго!!!!! (родом з України:ninja:) :D:D:D:D

Так тут прошто весь Бруклін заселений власне такими он дівчатами, тому варіант був що дівчина наша. http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_yes2.gif

Гелена
18.07.2008, 17:57
А що Вам заважає? Я так розумію можливості у Вас є.
ми живемо зі свекрами наразі, свекруха працює, я цілий день з дитиною
ввечері вона готує, якщо я вдень не встигла
а я роблю все решту
проблеми виникли коли свекри поїхали на відпочинок, тепер я маю ходити за покупками, готувати нам і окремо собаці
а дитина цілий день з рук не злазить, тому часу не вистачає
а коли є час то я вже як вижатий лимон
вчора знов робила все до 04.00 а сьогодні дізналася, що я така сама лінива як він
бо то не робота, а фігня
поки не було дитини то була таки фігня, а тепер я не встигаю всього
про "самовдосконалення і розвиток свого бізнесу" взагалі мовчу
поки дитина не підросте я не матиму на це часу
а до чоловіка не доходить, я бачу що і не дійде
і треба щось з цим робити, ще не знаю що
розумієш, домогосподиня і то при 3 роботах...
себто, я гасаю від ранку і до вечора, потім готую їсти, прибираю, варю кави і чаї (18 разів на вечір) , перу, прасую.... а потім, виявляється, що я ще й не світська пані...
але прибрано має бути і жертоньки має бути.... бо нехлюї нам не подобаються...
те саме
йому потрібна бізнесвумен, а не домогосподарка
але вдома все має бути зроблено ідеально
якось так щоб він і не знав коли і як і хто то робить

і не забуває нагадати, що я щей маю самовдосконалюватися і виражатися у творчості :mad:
і в нас так само
кожен день мені каже що він і тренується і книжки читає - без того день в нього вважай пропав
ще й питає чому я так не роблю? хто мені не дає?
бляха-муха, я хочу його прибити :mad:

Додано через 3 хвилини
які два тижні - більше місяця ніхто не прибирав
ну не може дитина спати і дихати пилюкою
або ми підемо з дитиною спати в іншу кімнату і значить посваримося, або я поприбираю сама
або чоловік абияк прибире і буде місяць згадувати

Маруся-мама
18.07.2008, 18:15
:ninja:
та одну в його будинку вже маєм... то ліпше би її не було... окрема історія:ninja:

цікаво коли...:download:
Іренко, та не реагуйте ви так дуже на ті його слова. Як ві но лишень починає про творчесамовдосконалення, ви онтак сядьте собі тиходнько і скажіть йому... ой правда, як добре було попелюшці їй і миші помагали і пташки, то вона могла ходити і співати. http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_pardon.gif

А я також тепер не люблю чужих людей вдома, після останньої історії з нянею. Хоча воно часами було б і добре аби тобі хтось інший допоміг але як згадаю, то краще вже якось сама.http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_cool.gif

Ірена
18.07.2008, 18:23
ще й питає чому я так не роблю? хто мені не дає?
бляха-муха, я хочу його прибити
нічого, діти ростуть швидше, ніж здається...
а там і чоловіка переведеш на самообслуговування, коли Максим (малий) піде до садочка;)
мен і інакше, бо яприйняла роль другої мами для свого чоловіка...
але то вже зовсім інша історія:ninja:

Koza-Dereza
18.07.2008, 19:00
але вдома все має бути зроблено ідеально
Геленко, Геленко... ну послухайте саму себе! Що значить "МАЄ" а у вас що потреб i всяких "має бути" немає? Кожний мусить поступитись.
Або бiзнесвуман або домогосподарка, супервуман тiльки в фiльмах iснує.

Гелена
18.07.2008, 19:03
Геленко, Геленко... ну послухайте саму себе! Що значить "МАЄ" а у вас що потреб i всяких "має бути" немає? Кожний мусить поступитись.
Або бiзнесвуман або домогосподарка, супервуман тiльки в фiльмах iснує.

хм... то швидше моє бажання, щоб все було зроблено
а чоловікові мало треба
виходить хочеш щоб було все зроблено роби сама бо тільки тобі то треба?
в мене вже все в голові переплуталося :8:
кілька тижнів суперечок, пояснень, а віз і нині там...

nirvanka
18.07.2008, 19:07
Три дні просила прибрати забавки в малого в кімнаті.
А чому б малого не попросити? В мене ще нема свого досвіду, але думаю, що дітей треба змалечку привчати порядку.. Хіба що Ви маєте на увазі якусь виняткову ситуацію (треба закинути коробки на шафу, а малий не дістає)..

В нас проблема з порядком присутня досить часто. Бо я хоч і роблю безлад, та все ж прибираю свої речі, одяг. А чоловік порозкидає по хаті і це мене дуже дратує. Помітила, що він старанно все прибирає перед приходом когось зі знайомих. Одного разу після кількох днів неприбраного безладу я запропонувала запросити його друга Пшемека в гості. Він зі здивованими ревнивими очима перепитав для чого (він мене до нього ревнує). Я відповіла - Щоб ти нарешті поприбирав! Тепер коли в хаті безлад, я кажу "або прибираєш, або я запрошу Пшемека в гості" :D

А щоб прибрав на кухні (він у нас миє посуд, а я їсти готую), просити - марна справа. То я кажу "Я дуже голодна". Що означає "Мені зле, хочу їсти, а не можу приготувати, бо кухня брудна, посуд брудний і взагалі нема місця..". І він чемно виконує обов'язок.

Знаю, що не треба 2 (чи більше) рази просити щось зробити, бо він тоді починає нервуватись і робити послугу. Тому треба просити в момент, коли він не зайнятий, а не коли мені треба. Це забирає час, але економить нерви :)

Koza-Dereza
18.07.2008, 19:11
виходить хочеш щоб було все зроблено роби сама бо тільки тобі то треба?
Так, вам треба уборку, ви i прибирайте. Я особисто вимагаю ЦЕ вiд чоловiка. Щоб мене не заставляли робити того чого я НЕ ХОЧУ. Не хочу застеляти лiжко i не буду, вiдстань. Як менi треба буде, то застелю. Треба менi помити щось - помию, а не треба чи не хочу, то танком не заженеш. Хочу зготувати, то зготую. А вiн як хоче свої макарони, то сам варить. Я хiба що з великого натхнення зварю. Я його в свою чергу не заставляю збирати шкарпетки, чи трусняк, мене вiн "гребе" грубо кажучи, я його i збираю. Але ви не думайте, у нас далеееееко не все iдеально. Тi речi якi гребуть ЙОГО вiн хоче щоб я їх робила чи ну, як там, вирiшувала? Я просто думаю що так легше ж для всiх. От його часто хвилюють мої порозкидане взуття в пральнiй кiмнатi. Ну так поскладай, покидай в куток, якщо так заважають. Менi вони нiяк не заважають. Кажу щоб збудував полички тодi я все поставлю, а вiн не будує. Ну то всьо, все далi валяється, менi воно не заважає, я вмiю переступити, чи попхати в куток. :D

Гелена
18.07.2008, 19:20
коли я кажу: "хочеш їсти - сам приготуй", то я в нього погана жінка, нічого не встигаю, не дбаю про чоловіка і т.д.
коли треба поприбирати - а то тобі треба, чого не робиш?
по-моєму чоловік просто хоче, щоб я сама все робила
а робить вигляд що його прибирання не хвилює, бо не хоче прибирати

я не знаю як вирішити то питання з домашньою роботою
мені вже надоїло його вирішувати, але треба

Ірена
18.07.2008, 19:32
quote=Гелена;349876]а чоловікові мало треба[/quote]
тоді то не поможе... тільки стріпаєш нерви...
як не прикро, чоловіки яким ніц не треба - не міняються.
поки дитина мала- мусиш притерпіти. а там далі -живи, як подобається, а не як "має бути", бо нервова станеш:shutup:
(сорі, то з власного досвіду)

Маруся-мама
18.07.2008, 19:39
А чому б малого не попросити?
Та в них дитинка ще дуже манєнька, щоб за собою прибирати ;)

Додано через 3 хвилини

кілька тижнів суперечок, пояснень, а віз і нині там...
ВО!!!
Ну самі подумайте і чи вартує воно того... онтих суперечок сварок пояснень. Напевно таки ні. http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_nea.gif

Koza-Dereza
18.07.2008, 20:21
чоловік порозкидає по хаті і це мене дуже дратує.

а робить вигляд що його прибирання не хвилює, бо не хоче прибирати

я не знаю як вирішити то питання з домашньою роботою
Може я якась не така... не жiноча чи що, но мене уборки взагалi не хвилюють, особливо iдеальнi геренарльнi уборки.

Гелена
18.07.2008, 21:22
добре, поживемо-побачимо
суперечки нам обом надоїли так що ми їх припинили
тимчасово :)

Маруся-мама
18.07.2008, 21:54
Може я якась не така... не жiноча чи що, но мене уборки взагалi не хвилюють, особливо iдеальнi геренарльнi уборки.
Я також до того пофігістка... головне аби хлоп сі справував, а скарпетки можна нові купити http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_blum.gif

mayscream
18.07.2008, 22:38
Щодо теми гілки,то мій особистий рецепт простий "терпіння+довіра+незамовчування проблем,навіть найдрібніших".Вибачте,що всього не осилила перечитати та прокоментувати;-)

Гелена
19.07.2008, 01:06
я от думаю, що дарма я так на чоловіка наїхала
він мені допомагає як я щось кажу зробити
робить не до ладу, але робить
просто треба частіше казати, щоб допомагав
бо завжди здається, що мав би сам здогадатися і завжди то не спрацьовує

п.с. добре - я йому прощаю все що я йому винна :D

нталька
19.07.2008, 04:54
А шетреба чоловіка заздалегіть попередити, напр.: завтра у нас генеральне прибирання. Ти робиш те, я те. :) У нас так спрацьовує. Чоловік мені сам сказав, щоб я його попереджала про таке. Тоді внього настрій не псується і він все робить. :) Ну і ще добре потім похвалити, хоч одним словом: "молодець". У нас шо малий тішиться від "молодець", шо тато. :)

levandivka
19.07.2008, 08:49
шетреба чоловіка заздалегіть попередити, напр.: завтра у нас генеральне прибирання.
Навіяло:
Женился узбек на русской и учит ее восточному менталитету:
-Как вечер, ты меня поджидай, готовь ужин и в окно поглядывай.
Если видишь, что у меня тюбитейка на затылке, значит я в хорошем настроении, добрый и всех люблю, встречай меня тогда, детей зови, проси, что хочешь.
Если тюбитейка набок, значит нестроение у меня нестабильное, всречай меня, корми, детям шуметь не вели и сама помалкивай.
А если видишь, на лоб у меня тюбитейка надвинута, значит злой я и сердитый, ты накрой на стол, а сама с детьми на глаза
не попадайся.
-Хорошо, любимый,-говорит жена,-я это запомню, но и ты запомни кое-что.
Если ты видишь, что я встречаю тебя, а в руках у меня вот эта скалка, значит мне по фигу, где у тебя тюбитейка!!!

нталька
19.07.2008, 10:32
А я знаю, що багато чоловіків люблять мати точні плани і так би мовити розпорядок дня. А ще знати кінцевий пункт маршруту. :) Це і щодо прибирання і щодо, прогулянок. Наприклад, якщо казати ідемо погуляємо (просто) чоловік не буде дуже задоволений. А якщо точно знає куди йдемо і де то закінчиться, то вже зовсім інакше. :)
Хоча, мабуть, є такі, яким лише тюбитейка важлива. :) Як і жінки.

Домовляємось і йдемо на уступки! :)

Зануда
19.07.2008, 12:30
Таке ніколи не спрацьовує, тільки множить образи, яких насправді не існує. Ніхто не мусить здогадуватись, що би ви хотіли. Треба було заміж за екстрасенса виходити. Та й тому би набридло кожен раз вгадувати чого від нього очікують - надто великі затрати енергії.
Простіше сказати, попросити і нагадати. Ніж злитися на те, що є лише у власній уяві і про що друга сторона навіть не здогадується.

nirvanka
19.07.2008, 14:52
а в них дитинка ще дуже манєнька, щоб за собою прибирати
А на фото виглядає вже таким дорослим :shy:.
Це було помилкою колишньої дівчини мого чоловіка. Вона щось робила по дому і хотіла, щоб він здогадався, що треба допомогти, зробити то то чи то то. Але нічого не казала, не просила. А потім тримала в собі образу і невдоволення. Він питав в чому справа, вона казала, що все нормально. От так від накопичення невдоволення і непорозуміння вони і розійшлись (на щастя :)).

Гелена
19.07.2008, 17:06
Таке ніколи не спрацьовує, тільки множить образи, яких насправді не існує. Ніхто не мусить здогадуватись, що би ви хотіли. Треба було заміж за екстрасенса виходити. Та й тому би набридло кожен раз вгадувати чого від нього очікують - надто великі затрати енергії.
Простіше сказати, попросити і нагадати. Ніж злитися на те, що є лише у власній уяві і про що друга сторона навіть не здогадується.

хм... раніше він сам часто допомагав і не треба було просити
то я і звикла :)
і деколи просто очевидно, що треба допомогти, не треба бути екстрасенсом, достатньо однієї звивини
хоча то просто відмазки - все чоловіки знають і розуміють, просто вигідно робити вигляд, що ні
та й якщо не ясно щось, то спитати можна - було б справді бажання допомогти
а чому я завжди питаю чи треба йому щось допомогти і допомагаю сама як бачу що треба? екстрасенс?
але бачу що йому тепер треба казати, інакше далі не піде
ну хай буде - буду казати, казати, казати :download:

nirvanka
19.07.2008, 17:21
хоча то просто відмазки - все чоловіки знають і розуміють, просто вигідно робити вигляд, що ні
.. вони не нездогадливі, вони - ліниві :D

Гелена
19.07.2008, 17:31
.. вони не нездогадливі, вони - ліниві :D

отожбоівоно :)

syavych
19.07.2008, 17:39
отожбоівоно
ага :)

Ворон
20.07.2008, 03:06
А я знаю, що багато чоловіків люблять мати

Я матів не люблю. :beee:

Liliyah Romanova
20.07.2008, 06:50
Прочитала 14 допис у цій гілці.Все так гарно.
Що ж могло змінитись лише за рік..,чи аж за рік?...:no:
Карапузику, то все не так трагічно. То не рік, то набагато довше. Висновок один зробила: не можна мовчати, бо чим більше накопичується, тим сильніше вибухає. А бувають вибухи, після яких мало що можна відновити.

Допис і справді гарний. А головне правдивий. Щоправда, не щодо перебування в Оттаві. Ех, чужина... :no:

Додано через 2 хвилини
Щодо теми гілки,то мій особистий рецепт простий "терпіння+довіра+незамовчування проблем,навіть найдрібніших".
+100!!!! :clapping: :clapping: :clapping:

Cherubina
20.07.2008, 10:58
Щодо теми гілки,то мій особистий рецепт простий "терпіння+довіра+незамовчування проблем,навіть найдрібніших".

Чітко, ясно і, як на мене, вірно.

Ірена
20.07.2008, 11:07
терпіння+довіра+незамовчування проблем,навіть найдрібніших".
а як щодо того, коли незамовчування проблем називають "пилянням"? або "мені і так добре, а тобі як зле, то шукай ліпше"... га?

afterstep
20.07.2008, 14:03
Я матів не люблю.
і отак, в спортзалі, на голу підлогу падаєш? на мати - воно таки м'якше?
жах....
а після того що говориш?
До речі - а цвях в стіну забивати пробував?

Romko
20.07.2008, 14:12
а після того що говориш?
Певно..йой?

afterstep
20.07.2008, 14:35
та певно зовсім нічого....
==
глухонімий аквалангіст Іванов по губам акули прочитав, жи йому гаплик....

lulu
20.07.2008, 16:44
Я живу з чужою людиною або як уникнути помилок
не жити з чужою людиною!!!!!!!
перевірено на власній шкірі-працює;)

Ворон
21.07.2008, 05:54
і отак, в спортзалі, на голу підлогу падаєш? на мати - воно таки м'якше?
жах....
а після того що говориш?
До речі - а цвях в стіну забивати пробував?

Так, прошу до мене на ти не звертатись. :mad:

bora
21.07.2008, 12:18
а як щодо того, коли незамовчування проблем називають "пилянням"? або "мені і так добре, а тобі як зле, то шукай ліпше"... га?
Цікаво, що в нас на пиляння я ображаюсь, і теж кажу - знайди собі ліпшу:)))) Якби не діставав постійно одними і тими ж нездійсненними забаганками (типу - не працюй) не чув би таких слів. А у випадку прибирання - кажу "Все, я вже найняла на вечір людину - раз ти сам шкарпетки зібрати не можеш, вона ввечері поскладає їх де тре". Нервується, що чужих людей не хоче - і тому скаладає все бігом)

А взагалі ми вдома один одного намагаємося не навантажувати. Зрештою подруг які б прийшли і сказали - а чо в тебе не прибрано - в мене нема. І тільки відчуваю, що щось мене бісить - не роблю. Неподобається щось йому - прибирає. Не хочу готувати - йдемо як вчора в якийсь бар (було Япі). І життя здається відразу кращим, коли не придумуєш собі всіляких обов"язкових нецікавих занять, а вдома ніхто тобі не полоще мізки.

mayscream
21.07.2008, 12:38
Це залижить від того,які проблеми Ви обговорюєте.Якнамене,проблема миття посуду,прибирання в хаті,чи поїздок у гості майже завжди виливається в "пиляння".Томущо насправді це геть ніякі не проблеми,а звичайне людське небажання поступитися власними інтересами.Ну лишив чоловік зрання посуд,то я його спокійно вимию,бо інакше псуватиму нерви і собі і йому.Є поняття лояльності у парі.Під "незамовчуванням" мала на увазі,що коли на душі неспокіно(нерозуміння вчинків та поведінки,не стає тепла та любові,негаразди у ліжку тощо) треба обов"язково спілкуватися з другою половинкою,а не виступати накопичувачем нерозуміння,негативу та образ.
"мені і так добре, а тобі як зле, то шукай ліпше"... А це вже слова лінивої людини,якій або чхати на почуття другого,або ліньки.Точніше це радше егоїзм.А шукати чи ні,то вже вирішувати тільки Вам.
Я висловила суто свої принципи свого ж сімейного життя,і нікому не нав"язую ту саму модель поведінки;-)

bora
21.07.2008, 12:47
А це вже слова лінивої людини,якій або чхати на почуття другого,або ліньки.
:) Відповім за ту людину - не кажіть комусь, що робити, щоб не чути потім куди Вам йти) В мене чоловік знає - як почне одну тему - так і почує цю відповідь. Не треба самому часом провокувати подібні речі - або закрили тему, або знайшли її інакше вирішення. Якщо людина у тисячу перший раз піднімає одне й те ж саме безперспективне питання - то чує ту ж саму безперспективну відповідь.

а звичайне людське небажання поступитися власними інтересами
А за це +1:)

Ірена
21.07.2008, 12:54
Якнамене,проблема миття посуду,прибирання в хаті,чи поїздок у гості майже завжди виливається в "пиляння"
ніколи в житті не навантажувала чоловіка горщиками. коли він каже, що ось я такий-сякий навіть бутерброда ніколи не зроблю, то я віджартовуюся: ти в мене не для роблення бутербродів. я знаю, де тебе застосовувати...
але якщо жінка зашивається з дитиною і хатніми роботами, а він прийде і щей розказує, яка його мама господиня, а сам вимагає від жінки, щоби вставала в 5 ранку і гріла йому воду на печі ( в мене і таке в першому шлюбі було), і бігала дитині за молоком на другий кінець села (бо він про те не подбає)...
але зрештою ви праві... таке треба слати і не дивитися куди пішло.

Якщо людина у тисячу перший раз починає одну й ту ж безперспективну тему - то чує ту ж саму безперспективну відповідь.
а якщо тема болюча до краю. а людину любиш так само і покинути не можеш? можна звісно миритися, пережовуючи все в собі (що й робимо) та чидовго?

bora
21.07.2008, 13:05
а людину любиш так само і покинути не можеш? можна звісно миритися, пережовуючи все в собі (що й робимо) та чидовго?
О, Док зара скаже, що у Вас трикутник. :) Так нікого кидати не треба. Це зрозуміло - людина так каже, щоб її не мучили тим питанням, яким вона не має наміру займатися, бо це чомусь та й шкодить. Рішення - знайти інший вихід. Він завжди є. Яке питання не вирішується? Хатня робота? Ну не підійшла Вам одна прибиральниця - знайдіть іншу. Уявіть тільки собі скільки нервів собі і йому Ви збережете. От в мене чоловік теж як баранчик впреться, що треба тільки так бо він так ЗВИК. Тоді чий це егоїзм?? Мій, що я на всі його звички не переходжу? А як же компроміси? Може він так само сподівається від Вас якогось компромісу і тому ображається, що Ви його не розумієте? Хоча я може не знаю предмету Ваших суперечок і це інша історія.

Ірена
21.07.2008, 13:11
[quote=bora;351043]Хоча я може не знаю предмету Ваших суперечок і це інша історія.[/quote
це дійсно інша історія і досить важка. особливо останінм часом, особливо для мене.
на компроміс (читай уступки) я вже йду кілька років. в принципі бачу віддачу і розуміння. і любов є, і повага, і все... крім радикального вирішення проблеми.
але то інша історія:)

mayscream
21.07.2008, 13:13
не кажіть комусь, що робити, щоб не чути потім куди Вам йти
Підтримую,бо вела до того,що постійне "обговорення" побутових тем,є звичайної "нервомоталкою"!

Додано через 1 хвилину
але якщо жінка зашивається з дитиною і хатніми роботами, а він прийде і щей розказує, яка його мама господиня, а сам вимагає від жінки, щоби вставала в 5 ранку і гріла йому воду на печі ( в мене і таке в першому шлюбі було), і бігала дитині за молоком на другий кінець села (бо він про те не подбає)...
але зрештою ви праві... таке треба слати і не дивитися куди пішло.
+1

bora
21.07.2008, 13:15
крім радикального вирішення проблеми.
Може це Вас втішить - мушу сказати у всіх сім"ях є проблема яка потребує радикального вирішення (може не всі зізнаються просто). І та проблема у всіх, як на зло, не вирішується:) Але якби з часом вирішилась то сто відсотків незабаром з"явиться нова) Не знаю як так виходить, але чи то люди без проблем не можуть. чи то проблеми без людей.) Все буде добре, з часом іноді розуміємо, що це ще була не проблема. Тому просто менше нею переймайтеся, находьте плюси в усьому і далі.

Квіточка
21.07.2008, 14:24
Думаю зайду почитаю кого тут ше дістали ті .:padonak:..... мужчини.... Бачу не одну мене. Причому ми вчора теж сварилися через домашню роботу.... Цілий теждень чоловік приходить пізно:cowboy:... Субота нарада, потім пянка.... неділя..... ну як в всіх.... пульт, ліжко, подушка.... прокаталися хіба до свекрухи.... в мене шо неділя, шо свято - роботи купа.:( Ні тобі сісти, ні ТВ подивитися... За весь день попросила його привязати в ліжечко малого на боки постільку..... відповів.... як завжди - ПОТІМ:shutup:.... вечером дитина лягає спати, а бортіки так і не привязані.... А зачєм????? хай так спить...... а ти шо за цілий день привязати не могла????? а шо ти робила????? а ти :padonak:пі-пі-пі-пі-пі шо робив???? Дав би мені хтось пістолет відстрілювала б потрохи....
Ні, ну ви мені скажіть чого ми, жінки, такі дурні, все нам шось треба робити. Ну от не можу я так як Кізонька, все мені хочеться шоб все було зроблено, зварено..... дура я дура... І хто то завів такі дурні правила що жінка має робити все, шоб все блищало, включно з чоловіком, а чоловік має лижати на дивані.... бо вів сі змучив..... Ну в мене то я знаю хто винен.... СВЕКРУХА.... ідеальна господиня..... в 5 год. встає, вареники ліпить, сорочки, шкарпетки прасує, ковдрочкою накриває.... хм, ідеальна жінка це прекрасно, але чомусь чим ідеальніша жінка тим більше ч... (як в пісні Лободи) біля неї....

bora
21.07.2008, 14:46
все мені хочеться шоб все було зроблено, зварено.....
Розумієте в отому і проблема..бо коли зварено (по собі суджу) Ви ще й чекаєте його вчасно на вечерю - щоб гаряченьке оцінив. А він або запізнився або й дякую забув сказати - і знову розчарування. А ото якби не було в дома наготовлено, а він пізно прийшов і сказав, що їсти не хоче - ото би радості у Вас було:) На власному досвіді:)
Але то жарти. Зрештою, як інакше не можете - значить то Ви робите для себе, то що чекати, що вони за то подякують? Треба усвідомити значить що це потрібно тільки Вам. Або більше себе заставляти відпочивати. Альбо-альбо.

Квіточка
21.07.2008, 15:00
Треба усвідомити значить що це потрібно тільки Вам.
Тільки нам????.... не можу з вами погодитися. Їм це також потрібно. Так чоловік каже шо ні до чого мене не змушує, гаразд.... один день нічого нема їсти, нічого купив вареники, другий день пельмені, потім приніс хот-дога, а потім, підозрюю, сказав для чого мені жінка, врахуйте те, що я не описала ситуацію з шкарпетками, розвішеними по всій хаті сорочками, галстуками, горою посуду і просто сміття.... Насправді я думаю, що кожен чоловік не буде заперечувати проти смачної вечері і прибраної квартики, але коли ти просиш допомогти, то виявляється йому все це не так вже й важливо, тобі не обовязково так себе стомлювати. Да уж, якої тільки лапші вони нам на вуха не навішають...... Вони ж знають які насправді українські жінки працьовиті, вони ж все зроблять самі..... за те вони з нами і одружуються.....

bora
21.07.2008, 15:10
підозрюю, сказав для чого мені жінка,:shutup:
Нє, ну невже для хатньої роботи??? мені здається ми самі переоцінюємо її важливість керуючись маминими стереотипами. До речі, не маминими, а пропагандиськими. Колись знайшла настольну домову книжку радянських часів для жінок - там описано, що і як жінка має робити. Мені вона здалась інструкцією рабині Ізаури. Може десь в неті ті приколи є. Це так велика країна нас виховувала - зручно коли жінка мовчить, терпить і прибирає. Тільки тоді яка це сім"я? В сім"ї двоє людей виховують один одного. А не один строїть іншого.

Є інша сторона. Тут про це багато говорено. Я не виправдовую чоловіків. Сама на початках називала це чорною невдячністю - доки мені в очі не заявили - та мені не треба твоїх млинців, я хочу йти гуляти. Отоді і прозріла. Іноді чоловіки не знають як про це сказати. Їм приємна прибрана квартира, смачна їжа - але коли прибирання починає стосуватись ЇХ самих коханих, або закінчується нервами дружини - воліють знайти собі куточок подалі від пиляння...а значить - від жінки.
Напевно треба шукати міру - доки воно не втомлює тебе і шкарпетки не починають звисати з усіх боків:) Іноді певно і зауваження дієві. От тільки якщо їх чують мільйон разів - в людей випрацьовується до них - імунітет такий - нічого не чую і робити не буду.

Квіточка
21.07.2008, 15:39
Ну по-перше мені, дитині і ще моїй сестрі також потрібно щось їсти, тому від готування я не втечу. А на рахунок шкарпетор і тому подібного мусору, то в хаті знову ж таки живе дитина і що вже дитина може придумати з будь-якою річчю , яка не правильно лижить ви собі уявити не можете.... ТАК ЩО ВСЕ МУСИТЬ БУТИ ПРИБРАНО.. стосовно прогулянок, то вони б звичайно краще гуляли ніж допомагали, але що я буду робити за пару таких вечірніх прогулянок... по хаті хіба будемо літати....
Знаєте я просто за те, щоб коли я можу то я зроблю, а коли я все таки прошу допомогти то хочу аби мені допомогли, я тоді буду покірною дружиною, але коли в відповідь з дивана я чую, ТИ ШО САМА НЕ МОЖЕШ ЗРОБИТИ? ну соррі, я зразу хочу очі за такі слова повиколупувати, тоді буду знати шо маю інваліда і не буду ніц просити.... Прошу вибачення за різкі висловлювання, то образно...

bora
21.07.2008, 16:07
Знаєте я просто за те, щоб коли я можу то я зроблю, а коли я все таки прошу допомогти то хочу аби мені допомогли
Це ніхто не заперечує - усі жінки ЗА то:)
Якщо подіє "в око" - кажіть. мо хтось теж собі візьме на озброєння;)

Я Вас прекрасно розумію. Просто вже тому так не дивуюся й відповідно - не нервуюся. Може Ліа подіяла,:) але часом замість щось зробити як настрою нема - таки змушую себе на манікюр піти. Ще зі школи вчили - як зморилися - мусите трохи відпочити, а вже після того - Ваша продуктивність буде в рази вищою - і все наздоженете.

Маруся-мама
21.07.2008, 16:33
а якщо тема болюча до краю. а людину любиш так само і покинути не можеш? можна звісно миритися, пережовуючи все в собі (що й робимо) та чидовго?
Ірена, ми з вами подруги по-щастю.:cowboy:

Я також дуже багато такого чую і відповідаю на такі слова - ну ти й дурниці плетеш, бо якби мені хотілось іншого вже б 1000000000000 разів знайшла і мені подобається що ти є ти, бо полюбила я тебе такого і люблю... але є певні речі на яких мені залежить. Якщо тобі це важко зрозуміти то мені дуже прикро.

Он правда вчора мене зденервував, що я сказала досить!!! Enough is enough!
Тоже собі придумав, сало на шнурку і шарпає мною туда, сюда, туда, сюда. Він он хворий відітілє і поїде лікуватись а мене з дітьми лише, бо його нічого не обходить. Значить і я його також не обходжу бо знаючи як я багато працюю ще мене ставити в умови аби я шукала собі і третю роботу бо він вирішив взагалі трутнем зробитись це вже вибачайте трохи забагато. Поставила питання ребром, яким мені таке зробить - заберу дітей і не хочу його більше знати. ВО!http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_feminist_0.gif

Ірена
21.07.2008, 16:40
в мене буває ще й так, що: я хворий та старий, а ти винна в тому, що тобі стільки-то років. і що ти мені розказуєш... он бичок якийсь підвернеться і ти...
а сам...!!!
ой, неможу...

zirka
21.07.2008, 18:33
Десь тут було написано "Я - готую, він - миє посуд". Я сказала своєму чоловіку, а він каже: "Я тобі також допомагаю. Я СОБІ сніданок сам розігріваю щоранку". Ну що на це скажеш?!

afterstep
21.07.2008, 18:39
Я СОБІ сніданок сам розігріваю щоранку
щось нагадалося....
молоде подружжя, так би мовити - свіжоспечене, - чоловік зранку:
- Люба, що у нас на сніданок?
- А на сніданок ми кохатимемося!
Забіг на обід -
- Що на обід?
- А на обід я тебе кохатиму....
Ввечері приходить - дружина на батареї сидить....
- А що ти там робиш?
- Вечерю грію....

Маруся-мама
21.07.2008, 18:41
Ну що на це скажеш?!
Я б сказала, та тобі при життю вже треба памятника поставити! http://kolobok.us/smiles/he_and_she/girl_to_take_umbrage2.gif

nirvanka
21.07.2008, 19:43
Десь тут було написано "Я - готую, він - миє посуд". Я сказала своєму чоловіку, а він каже: "Я тобі також допомагаю. Я СОБІ сніданок сам розігріваю щоранку". Ну що на це скажеш?!
Треба ділитись обов'язками, щастям і радістю. Всім треба ділитись з чоловіком. Якщо прохання до нього не доходять, треба якось інакше діяти. До кожної людини є свої підходи. Можна постійно хвалити іншого чоловіка коліжанки, який сам і готує і посуд миє і хрестиком вишиває.. Або просто сказати - Тобі хоч би частину його хороших характеристик.. А можна хитрощами якимись до чоловіка достукатись..

Я деколи своєму кажу "я це витримаю сьогодні, завтра, може навіть місяць.. Але це мені не подобається і в мені накопичується незадоволення. І боюсь, що колись настане день, коли я не зможу більше терпіти. Тому треба щось змінити". Мій чоловічок мене дуже любить і дорожить нашими стосунками, тому він іде на поступки. І я йду. Терплю, якщо це можливо. Або міняю. Або знаходимо компроміс. Інакше ми б і тиждень разом не прожили.

І ще. Сім'ю тримає любов. Тому до всього потрібно підходити з любов'ю. Готувати для нього, коханого, а не "для скотини, щоб нажерся".
"Как аукнеться, так и откликнеться".

П.С. Може я ще занадто наївна, але не віриться, що чоловік відмовить помити посуд, якщо до нього підійти, обняти, поцьомати і попросити "сонечко, помий посуд, будь ласка".

Уляна
21.07.2008, 22:33
Треба ділитись обов'язками, щастям і радістю. Всім треба ділитись з чоловіком. Якщо прохання до нього не доходять, треба якось інакше діяти. До кожної людини є свої підходи. Можна постійно хвалити іншого чоловіка коліжанки, який сам і готує і посуд миє і хрестиком вишиває.. Або просто сказати - Тобі хоч би частину його хороших характеристик.. А можна хитрощами якимись до чоловіка достукатись..
Я так спробувала, відповідь була банальною: " Ну що я зроблю що не такий, шукай такого як чоловік подруги" . І що на таке можна відповісти, в мене слів не було.
Знаєте мої сварки закінчуються такими словами:" Слухай, сходи завтра в аптеку і купи собі заспокійливе, або хочеш я сам тобі куплю. Але ні я на них не розуміюся, тому купи їх собі сама. Ти просто навіжена."
Про що ще можна говорити? Коли я сама купую вже 2,5 роки продукти, варю, перу, прибираю, ...... я навіть коли донька хворіла сама їздила з малою на Пилипа Орлика до лікаря.
Може я справді навіжена, така собі дура яка взяла на себе усю роботу. Після таких його слів так хочеться відкрити шафу і вигрібти усі його речі в сумку і зробити цьом па-па.

Pand@
21.07.2008, 23:28
Ні!Зрівнювати з чоловіком подруги чи навпаки-я б не стала такого радити.Ну посудіть самі,чи вам би самим сподобалось що вас з кимось зрівнюють?Думаю ні.Це навпаки ще більше дратуе.Я так кілька раз своему чоловіекові казала.Тепер знаю що не правильно вчинила.Але всеодно роблю ті ж помилки інколи.
Може я справді навіжена, така собі дура яка взяла
на себе усю роботу. Після таких його слів так хочеться відкрити шафу і вигрібти усі його речі в сумку і зробити цьом па-па.
Кілька цих фраз що ви написали мене вразили.Я вам співчуваю.
Улянко! дуже б хотілось вам допомогти.Бачу вам вже накипіло.Якщо забажаете виговоритись -я завжди рада.багато в житті чого бачила і пережила.Може треба руку підтримки-пишіть.Буду рада.
І ніяка ви не навіжена.Жінка - натура сильна.Сильніша за чоловіка і без мускулатури.Але це ніжна істота,яка хоче теж ласки,тепла і розуміння.І звичайно твердої чоловічої руки-допомоги.

ckorpionsha
21.07.2008, 23:44
П.С. Може я ще занадто наївна, але не віриться, що чоловік відмовить помити посуд, якщо до нього підійти, обняти, поцьомати і попросити "сонечко, помий посуд, будь ласка".

Ага, відмовляє) Кажу помий ті три тарілки,чашки і ще щось, а він каже. НАшо я тобі посудомойку купив? Кажу, ну не буду три тарілки пхати.У відповідь:назбирай повну машинку...кажу ну тоді буш їсти з одноразової посуди:) Після того йде, типу є ж пралка, мікроволновка і всяке таке. Мол Ти женщіна технікою забезпечена..невже так важко щоб в хаті ідеально було і на столі теж...Так і хочеться сказати..ну ....вашу мать:shutup: А як спитає..що тобі ще тре..кажу робота у фартуху бажано мужського пола і машину,що готує їсти...зможеш достати...В ответ тишина...або що ж ти тоді робити будеш вдома...Мужчини повірте,жінка завжди знайде що робити...навіть манікюр зробити..це ж така робота..яку Вам ніякою машинкою не осилити)

Pand@
21.07.2008, 23:49
А як спитає..що тобі ще тре..кажу робота у фартуху бажано мужського пола і машину,що готує їсти...зможеш достати...В ответ тишина...або що ж ти тоді робити будеш вдома...Мужчини повірте,жінка завжди знайде що робити...навіть манікюр зробити..це ж така робота..яку Вам ніякою машинкою не осилити)
:y::y::y:
:D:D:D:D:D

ckorpionsha
21.07.2008, 23:51
А ще буває деколи прикольнеться скаже..Ну добре, ти будь вдома, а я йду на дєвочек посмотрю..кажу гуд..бери малого, а я за мальчіками з вікна посвищу)))) Довго потім мене питає..чим він мене не влаштовує..наївний однако:D:D:D:D:D:D:D:D

Pand@
21.07.2008, 23:54
А ще буває деколи прикольнеться скаже..Ну добре, ти будь вдома, а я йду на дєвочек посмотрю..кажу гуд..бери малого, а я за мальчіками з вікна посвищу)))) Довго потім мене питає..чим він мене не влаштовує..наївний однако
Ой не можу)).Чуть малу не розбудила).

nirvanka
22.07.2008, 00:08
Після таких його слів так хочеться відкрити шафу і вигрібти усі його речі в сумку і зробити цьом па-па.
Якщо Ви впевнені, що після цього він не піде, то чому б так не зробити?.. А якщо не впевнені, то я б задумалась..

Знаю, що не все так просто, але ж з тим треба щось робити.. Мінятись і чоловіка міняти.. Навіщо з тим жити до кінця життя?..
Знаю одну жінку, яка від одруження і до розлучення тягла все на собі, а по розлученню не змогла від нього відмовитись.. І живуть далі разом.. Вже старість, а вона далі його пиляє, марно сподіваючись, що він в 60 років прибере за собою дрібки від хліба, помиє посуд..

Додано через 7 хвилин
Ні!Зрівнювати з чоловіком подруги чи навпаки-я б не стала такого радити.Ну посудіть самі,чи вам би самим сподобалось що вас з кимось зрівнюють?Думаю ні.Це навпаки ще більше дратуе.
Так, Ви праві.. Не у кожного буде однакова реакція.. Та і не всі чоловіки здогадливі.. Я от раз сказала, що одного чоловікового приятеля "він такий молодець - приготував таку смачну вечерю", то мій чоловік сказав "я теж можу.. просто ти готуєш смачніше..". Але таки взявся за вечерю сам :D. Амбіції.. А ще його багато чого навчили розповіді про те, як мені добре жилось з братом, поки його не було у Львові. Тепер він сам і сміття виносить, і запускає пралку без моїх прохань.. Подіяло ж..

Pand@
22.07.2008, 00:26
Мій чоловік не золотий-по різному бувае.І пережили ми вже як на мене не мало....
Але на базар майже завжди він ходить(я інколи з ним).Готувати він мені може допомогти і в хаті прибрати і по прати.Дивлюсь і чую як і мужчини е-то ще більше за це його цінити починаю.Все ж таки хоч в чомусь мені легше

Маруся-мама
22.07.2008, 00:47
Он я на початку нашого спільного життя дуже сварилась з чоловіком, справді кричала як навіжена... це просто був жах. Я нераз після сварки могла захрипнути. Це я так думала до нього достукатись. А він такий самий вар*ят як я і кричав ще голосніше. Нічого доброго з тих криків не вийшло. Тоді добрі люди і священники промовили до мого розуму і сказали, чи ж ти бабо здуріла? Як ти будеш кричати то ти навіть не почуєш як він щось тобі хоче сказати. Коли ми з крику перейшли на розмови стало зразу легше жити.
Залишилась проблема чоловічого еґоїзму. Бо він може мені нераз наговорити багато речей які мене ранять і так виходить що він це ніби робить навмисне. А онце навмисне мене дуже дратує.

Що до хатньої роботи то я з тим не воюю. Що може зробити він і без мене зробить а що не може то так і буде. Ну що поробиш... хату і подвір*я обійти при 10-ти годинному робочому дні не так вже і легко. І він може мені дорікати що він не має овочевої зупки щодня, зате його діти живуть в нормальних умовах а не з тараканами і мишами.

Он якби мій хлоп ще поводився як правдивий голова сім*ї то я б його взагалі на руках носила. Тепер можу бо худонький, ще похудав тепер він вже в 50-ти кілограмову зону перейшов.http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_wink.gif

Liliyah Romanova
22.07.2008, 02:45
То й не до теми, може... А може і до теми.
Як то можливо, що людина, за яку готовий був життя віддати і яка готова життя віддати за тебе, раптом стає чужою? А може, й не раптом. От лиш оте "чому?" мучить...

Маруся-мама
22.07.2008, 03:21
То й не до теми, може... А може і до теми.
Як то можливо, що людина, за яку готовий був життя віддати і яка готова життя віддати за тебе, раптом стає чужою? А може, й не раптом. От лиш оте "чому?" мучить...
раптом нічого не буває... воно все з часом... з часом або любиш людину ще більше або просто віддаляєшся від неї щораз дальше і дальше і в результаті вже нема ні першого почуття ні навіть бажання повертати то перше відчуття.

Liliyah Romanova
22.07.2008, 03:29
і в результаті вже нема ні першого почуття ні навіть бажання повертати то перше відчуття.
проте сум за тим почуттям залишається... теж незрозуміло чому...

Маруся-мама
22.07.2008, 03:35
спочатку буде сум, потім байдужість а потім просто залишаться лише приємні спогади або й взагалі все забудеться. Так воно вже є в тім життю... все забувається.

Оля
22.07.2008, 04:25
Як то можливо, що людина, за яку готовий був життя віддати і яка готова життя віддати за тебе, раптом стає чужою?

Лілю, якщо з людиною розходитеся, то з часом все стає неважним.Спочатку, як казала Маруся, біль, місця собі знайти не можеш. А потім все забувається. А якщо й згадується, то думаєш:"От дурна я була! Так переживала!А нащо було? Та не варта!" Життя ж продовжується і навколо повно хороших людей! :)
Але якщо думаєте залишатися разом, то не треба травити себе такими питаннями. Треба просто сідати, говорити і починати відносини заново. І не згадувати нічого старого. :)

Ірена
22.07.2008, 07:44
не згадувати нічого старого.

Divcha
22.07.2008, 09:41
а як почу роздумувати "шо да как", то дах по троха з"їжджає... Скажу більше: якщо задуматись надто глибоко, можна прийти висновку, що, в принципі, всі ми на землі - чужі люди. В цей світ ми приходимо саменькі, і так само, на самоті, його покидаємо...Для всіх природньо, в першу чергу думати про себе. Саме це дозволяє мені не розчаровуватись у проявах егоїзму моєї половинки.(Просто згадую, що й сама дозволяла собі нервові "вибрики" і навіть у тому стані могла б і "тюкнути"). У подружжі рано чи пізно настає час, коли кожен починає захищати свою свободу. Тоді важливо просто "відпустити" кохану людину, дати їй змогу осмислити, що вона сама обрала свою свободу (у вигляді сім'ї), яка тягне за собою саме таку міру відповідальності. Абсолютна свобода - міф, як і абсолютне кохання. Може це дещо песимістично, але у власному житті стараюсь не піддаватись міфам, щоб не переживати болючих розчарувань.

bora
22.07.2008, 10:07

Не пам"ятаю де бачила такі слова. У Стендаля здається. Фраза стосувалась того, що кожна жінка, яка виходить заміж хоче повернути час зустрічань, коли була романтика і ти ди. А тут час вже минув, і чоловіки менш чуттєві. Тому нерідко жінки знаходять собі інших чоловіків - таких собі лицарів серця, щоб хоча б платонічно і далі відчувати ті почуття яким їх об"єктивно бракує в одруженні.
І тут все залежить від кожної зокрема - хто покине і піде шукати іншого чоловіка (не секрет, що є чоловіки і більш романтичні аніж ті за яких ми виходимо заміж засліплені коханням), або змирюємось з тим, що маємо і вчимось тішитись маленьким радощам сімейного життя. Принаймні такі випадки оточують мене скрізь.

Масінька
22.07.2008, 10:09
[QUOTE=Уляна;351520]
Про що ще можна говорити? Коли я сама купую вже 2,5 роки продукти, варю, перу, прибираю, ...... я навіть коли донька хворіла сама їздила з малою на Пилипа Орлика до лікаря.

Уляночко, тримайтеся, все має бути добре. Але смо-по-собі воно не налагодиться. Ви ж не зможете до безкінечності все на собі тягнути. Для чого ж тоді чоловік?! Ну нехай не поприбирає і посуд не помиє, але ж дитину не відвезти до лікаря?! Даруйте, але це вже занадто! :feminist:

Думаю, Вам варто поговорити з ним спокійно, пояснити що Вас болить і чому ВИ вважаєте це несправедливим. Ну не може ж він бути аж таким байдужим і жорстоким. Уявіть що це той, за якого Ви виходили заміж, сповнені кохання і надії на щасливе майбутнє. Спробуйте уявити його таким, от побачите, коли Ви з посмішкою на устах поговорите з ним про наболіле, але без агресії, а з любов"ю - думаю він усвідомить. Принаймні, спробувати завжди варто :)

Liliyah Romanova
22.07.2008, 17:27
Не пам"ятаю де бачила такі слова. У Стендаля здається. Фраза стосувалась того, що кожна жінка, яка виходить заміж хоче повернути час зустрічань, коли була романтика і ти ди. А тут час вже минув, і чоловіки менш чуттєві. Тому нерідко жінки знаходять собі інших чоловіків - таких собі лицарів серця, щоб хоча б платонічно і далі відчувати ті почуття яким їх об"єктивно бракує в одруженні.
Ха-ха, а навпаки буває? Тобто, що жінка постійно пояснює, що час зустрічань минув, любов розвивається далі, а чоловік шукає ґудза, най не кажу де...
У мене тут якраз знайома розірвала відносини за 2 тижні до весілля. Каже, що важко було, але вона втомилася. Йому вічно "бракувало романтики", а вона займалася дітьми. Ну, і розуміння романтики у них також різне.

Для мене особисто великою проблемою було і лишається лише одне: я забагато даю і швидко в тому виснажуюся.

bora
22.07.2008, 17:33
Тобто, що жінка постійно пояснює, що час зустрічань минув, любов розвивається далі, а чоловік шукає ґудза, най не кажу де...
Та чо не буває.;) Колишній один мій теж, творча натура, вишукував вдохновення поки я побутові питання вирішувала.:) Писав вірші на тему - чому згасає любов. Ну то власне він був на місці тої "жінки по Стендалю", а я виходить -чоловіка))

afterstep
22.07.2008, 18:12
еж, творча натура,
навіяло...
таки класика - безсмертна :)
– Нет! – воскликнул Лоханкин. – Так не надо! Не может один человек уйти, если другой его любит!
– Может, - раздраженно сказала Варвара, глядясь в карманное зеркальце. – И вообще перестань дурить, Васисуалий.
ці ситуації - давні як світ, і в кожному суспільстві власне побут зумовлює "форму" :)
Лоханкин снова перевернулся и уткнул толстый нос в скользкую холодную клеенку.
– Так вот и буду лежать в подтяжках, - донеслось с дивана, – пока не умру. И во всем будешь виновата ты с инженером Птибурдуковым.
Жена подумала, надела на белое невыпеченное плечо свалившуюся бретельку и вдруг заголосила:
– Ты не смеешь так говорить о Птибурдукове! Он выше тебя!

цікавим в таких випадках є не сам процес - а подальший розвиток життя....
Хоча - процес теж цікавий, особливо якщо супроводжується "творчим вихлопом"

Этого Лоханкин не снес. Он дернулся, словно электрический разряд пробил его во всю длину, от подтяжек до зеленых карпеток.

– Ты самка, Варвара, – тягуче заныл он. – Ты публичная девка!

– Васисуалий, ты дурак! – спокойно ответила жена.

– Волчица ты, – продолжал Лоханкин в том же тягучем тоне. – Тебя я презираю. К любовнику уходишь от меня. К Птибурдукову от меня уходишь. К ничтожному Птибурдукову нынче ты, мерзкая, уходишь от меня. Так вот к кому ты от меня уходишь! Ты похоти предаться хочешь с ним. Волчица старая и мерзкая притом!

Упиваясь своим горем, Лоханкин даже не замечал, что говорит пятистопным ямбом, хотя никогда стихов не писал и не любил их читать.

http://www.klassika.ru/read.html?proza/ilf-petrov/telenok.txt&page=23

Додано через 56 секунд
Но было уже поздно. Напрасно хныкал Васисуалий о любви и голодной смерти. Варвара ушла навсегда, волоча за собой дорожный мешок с цветными рейтузами, фетровой шляпой, фигурными флаконами и прочими предметами дамского обихода.

И в жизни Васисуалия Андреевича наступил период мучительных дум и моральных-страданий. Есть люди, которые не умеют страдать, как-то не выходит. А если уж и страдают, то стараются проделать это как можно быстрее и незаметнее для окружающих. Лоханкин же страдал открыто, величаво, он хлестал свое горе чайными стаканами, он упивался им. Великая скорбь давала ему возможность лишний раз поразмыслить о значении русской интеллигенции, а равно о трагедии русского либерализма.

"А может быть, так надо, – думал он, – может быть, это искупление, и я выйду из него очищенным? Не такова ли судьба всех стоящих выше толпы людей с тонкой конституцией? Галилей, Милюков, А. Ф. Кони. Да, да, Варвара права, так надо! "

Маруся-мама
22.07.2008, 18:17
Для мене особисто великою проблемою було і лишається лише одне: я забагато даю і швидко в тому виснажуюся.

Забагато не буває, бо це все тобі зарахується. Навіть якщо воно не сприймається протилежною стороною або відкидається... Якщо ти це робиш з добрих міркувань то воно все зарахується. :dance:

Ірена
22.07.2008, 18:49
Якщо ти це робиш з добрих міркувань то воно все зарахується.
сумніваюся що до другого пришестя в когось (маю на увазі й себе) вистачить терплячок
(най мене всі вибачать)

Маруся-мама
22.07.2008, 19:01
сумніваюся що до другого пришестя в когось (маю на увазі й себе) вистачить терплячок
(най мене всі вибачать)
Ну це вже зовсім інша сторона медалі... терпіння таки напевне не вистарчить, бо навіть мені спокійній і гречній особі, терпець урвався після 10 років. А моя мама казала що лишень я можу так довго витримати, бо вони з сестрою то вже б давно розбили все в пух і прах. http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_pardon.gif

Квіточка
23.07.2008, 16:13
Може я ще занадто наївна, але не віриться, що чоловік відмовить помити посуд, якщо до нього підійти, обняти, поцьомати і попросити "сонечко, помий посуд, будь ласка".
Може ваш і не відмовиться, але до мого навіть нема чого звертатися з такими проханнями... Питання чоловіка і посуду в нас закрилося одразу після весілля.... ЦЕ НЕ ЧОЛОВІЧА РОБОТА!!!!!!!!!!! І тут. ви вже повірте мені, ні цьомки, ні бомки, ні різні підходи не зарядять...
Якщо Ви впевнені, що після цього він не піде, то чому б так не зробити?..

Це найлегше, але чи найправильніше.....???????????7
Мінятись і чоловіка міняти..
В мене дитина річна і я не можу його поміняти часом.... характер знаєте.... а тут дорослий дятько..... Я от ніяк не впевнена що люди міняються, може на якийсь час (закоханості наприклад) але єство є єство... воно вилазить...

Такі ми вже є, завжди сумуємо за тим що минає, я от наприклад коли згадую за колишніх, завжди сумую, і здається, що так тоді було добре нам, чого тільки ми розійшлися?????...... А ще я сумую за дитинством, юністю..... Але Лілю не мені вам казати, все що не робиться.... до кращого.... Якщо ми щось втрачаємо, то тільки тому, що попереду нас чекає щось краще..... просто ми про це ще не знаємо...

nirvanka
23.07.2008, 16:34
Може ваш і не відмовиться, але до мого навіть нема чого звертатися з такими проханнями... Питання чоловіка і посуду в нас закрилося одразу після весілля.... ЦЕ НЕ ЧОЛОВІЧА РОБОТА!!!!!!!!!!! І тут. ви вже повірте мені, ні цьомки, ні бомки, ні різні підходи не зарядять...
В такій ситуації залишається хіба що Вам щиро поспівчувати :(

Ірена
23.07.2008, 16:37
В такій ситуації залишається хіба що Вам щиро поспівчувати

нічого тут нема страшного. гірше, коли людина людині не каже, чому вона цього не хоче робити (або багато чого іншого). повірте мені.

bora
23.07.2008, 16:43
ні цьомки, ні бомки, ні різні підходи не зарядять...
Однозначно якщо було таке виховання - психологи називають таку впертість ще УСТАНОВКОЮ. Змінити її ну надзвичайно важко - це ті принципи на яких будується світосприйняття у людини... Менше зусиль треба буде на коректування цього принципу. Приміром - ти чоловік? Значить мусиш достатньо заробити (а я вже куплю собі посудомийку, то по замовчуванню). З цим буде простіше, бо таке твердження знаходить у його свідомості відклик.

Маруся-мама
23.07.2008, 16:47
нічого тут нема страшного. гірше, коли людина людині не каже, чому вона цього не хоче робити (або багато чого іншого). повірте мені.
Все правильно, але аргумент не чоловіча робота мені не грає...

Бити цвяхи не жіноча робота, а я б*ю. Сувати меблі також не дуже жіноча робота, але якщо треба то я пересуну. Тому коли мені кажуть що робота не виконується бо належить до певної статі, це мені не пояснення.
Нехай правду скаже - я не хочу, не люблю... моя мама мене заставляла або навпаки ніколи не заставляла це роботи. І тому подібне. Оце відверто і чесно людина вам і собі зізнається що вона не вміє або не хоче цього робити. Коли не вміє то можна навчити а коли не хоче, ну то трудно. Тут хіба треба кінське терпіння аби його привчити. Дресування тигрів напевне простіше :p:p:p:p:p

Ірена
23.07.2008, 16:50
Менше зусиль треба буде на коректування цього принципу. Приміром - ти чоловік? Значить мусиш достатньо заробити (а я вже куплю собі посудомийку, то по замовчуванню). З цим буде простіше, бо таке твердження знаходить у його свідомості відклик.
теж так думаю.

Маруся-мама
23.07.2008, 16:54
Однозначно якщо було таке виховання - психологи називають таку впертість ще УСТАНОВКОЮ. Змінити її ну надзвичайно важко - це ті принципи на яких будується світосприйняття у людини... Менше зусиль треба буде на коректування цього принципу. Приміром - ти чоловік? Значить мусиш достатньо заробити (а я вже куплю собі посудомийку, то по замовчуванню). З цим буде простіше, бо таке твердження знаходить у його свідомості відклик.
Я укротітєльніца тігров, бо мій прийшов до мене з установкою що хлоп не повинен нічого робити а лишень лежати на дивані і смердіти на цілу хату.http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_devil.gif

Тепер через 10 років він і миє, і замітає, і пилісосить, і їсти варить і дитину помиє коли вона обкакається по вуха...

- Хто похвалить мене краще всіх, той дістане велику і солодку цукерку.
- Маруська, досить жерти! Он вже штани ледь сходяться!!!

bora
23.07.2008, 17:03
Тепер через 10 років він і миє, і замітає, і пилісосить, і їсти варить і дитину помиє коли вона обкакається по вуха...
Так тож Ви - Професіонал..як у тому серіалі;) і 10 років..йой.. я би вже запіляла - фсю молодішть на тебе банєку стратила:)

Шоб так не говорилося я її стратила на себе..:ninja::p

Маруся-мама
23.07.2008, 17:07
Так тож Ви - Професіонал..як у тому серіалі;) і 10 років..йой.. я би вже запіляла - фсю молодішть на тебе банєку стратила:)
Доречі я не пила... і ненавиджу коли будь хто кого небудь пиляє.
Паєтаму я його любов*ю беру. Я до нього підмажусь, постелю гарно а тоді ляжемо поспимо, а він з тої радості і поробить що треба. http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/kiss3.gif

Квіточка
23.07.2008, 17:11
В такій ситуації залишається хіба що Вам щиро поспівчувати
Та нє мені співчувати ше не треба, посуда то дурниці, я ж її люблю мити... до того ж в нас є домовленість, в наш будинок він мені купить посудомийку..... Ну шо ти зробиш такий він вже в мене є..... чоловічний...

Маруся-мама
23.07.2008, 17:18
Дівчата, я вам не бажаю такого чоловіка як мала мої бабця. Це було просто УЖАС! Якщо йому щось не подобалось то він міг кинути бабці тарілку на підлогу і сказати що воно смердить тим то і тим то. Тоді ще її обізвати. І вона мусіла йому подати все заного.

В неї через те виробився дуже тяжкий характер. Нам тепер з нею тяжко бо якщо щось не по-її то зразу образи. Добре хоч тарелями не кидається.http://kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_sad.gif

bora
23.07.2008, 17:41
а він з тої радості і поробить що треба.
ТО мій БАЛУВАНИЙ значить:)
Жарти-жартами, але я пиляю тільки "на замовлення", тобто коли є небезпека що почне пиляти він мене від солодкого життя:)) То називається - найкращий захист - напад. От Ви в свій час кричали на чоловіка? А я не вмію:) Як спробувала якось - подіяло! - але чого мені то вартує - потім розсіяна, виснажена як лимон витиснутий, вночі спати не можу.
Я люблю лагідно і спокійно - а чоловік навпаки - купу емоцій та гаміру.. От врівноважуємо один одного..Він у мене вчиться не достібуватися, я в нього - троха за себе стояти (бо як ні - то доколупає до божевільні).

Додано через 4 хвилини
Якщо йому щось не подобалось то він міг кинути бабці тарілку на підлогу і сказати що воно смердить тим то і тим то.
Це в НаШИХ бабусь. Покоління війни. Та й не дивно, що чоловіки були складні.. А жінки їх жалували - добре, що живий повернувся. Трохи не до вимог толерантності було... В мене бабця казала - Так то ж ти Васильку розумний, а я що - робитиму як скажеш..

Маруся-мама
23.07.2008, 18:27
ТО мій БАЛУВАНИЙ значить:)
Мій також добре розбещений...

Жарти-жартами, але я пиляю тільки "на замовлення", тобто коли є небезпека що почне пиляти він мене від солодкого життя:)) То називається - найкращий захист - напад. От Ви в свій час кричали на чоловіка? А я не вмію:) Як спробувала якось - подіяло! - але чого мені то вартує - потім розсіяна, виснажена як лимон витиснутий, вночі спати не можу.
Є таке... він мене пробував пиляти... але я не даюсь. Ну кричала бо думала достукатись... поганий приклад батьків мала, он і кричала. А потім змудріла трохи. Я також після криків була хвора... тому радше вибрала спокійно на все реагувати. Ні то ні... потім коли гординя вчухне поговоримо.

А щоб він не кричав і не кидався по-дурницях я йому просто показала його копію маленьку вчора. Наш син копіює його поведінку до дрібниць. І коли він вчора побачив себе збоку то спочатку довго сміявся а потім задумався.http://kolobok.us/smiles/big_madhouse/dash2.gif

Це в НаШИХ бабусь. Покоління війни. Та й не дивно, що чоловіки були складні.. А жінки їх жалували - добре, що живий повернувся. Трохи не до вимог толерантності було... В мене бабця казала - Так то ж ти Васильку розумний, а я що - робитиму як скажеш..
Мені мій чоловік завжди пригадує що його дідо Дмитро як приходив додому то всі під лавки ховались.

23.07.2008, 19:29
І ще загадка жіття: чому ми кохаємо одних а одружуємося на інших?

Додано через 1 хвилину
Мені мій чоловік завжди пригадує що його дідо Дмитро як приходив додому то всі під лавки ховались.

nirvanka
23.07.2008, 19:34
Хто Вам таке дурне сказав?

Ljolik
23.07.2008, 19:38
boy.gif www (http://forum.lvivport.com/member.php?u=469)

Чий чоловік ???:ninja::shutup::8:

nirvanka
23.07.2008, 20:30
Чий чоловік ???
www помилився. Це мала бути цитата слів Марусі-мами.

Уляна
24.07.2008, 23:16
Привіт усім. Розмовляла я із своїм, ох і поговорили :aggressive:
Він на мене образився, що я так багто хочу від нього і не враховую того що він ходить на роботу. Але я на цьому не зупинилася, на другий день передзвонила на роботу і продиктувала список продуктів які мені необхідні. Він їх купив , а ще миє посуд і взагалі почав робити усе що я прошу. :radist::radist::radist:Дякую за підримку і поради. Бажаю, щоб ваші чоловіки також стали такими чемними.

Liliyah Romanova
24.07.2008, 23:37
Уляно, а ви вдома???
Чи теж працюєте?

Гелена
25.07.2008, 01:22
Уляно, а ви вдома???
Чи теж працюєте?

пропоную новий закон: "робота чоловіка не звільняє його від виконання домашніх обов'язків" :download::download::download:

Маруся-мама
25.07.2008, 01:47
пропоную новий закон: "робота чоловіка не звільняє його від виконання домашніх обов'язків"
ніхто навіть так не думав... бути вдома з дитиною це велика праця тому якщо чоловік помиє дві тарілки то він не перепрацюється.
Думаю, що просто не треба його загружати зразу як він лишень переступив поріг. Спочатку нагодувати а тоді і до роботи загнати.

В мене так не виходить бо я вічно-працююча пепертум-мобіля.

Гелена
25.07.2008, 01:55
ніхто навіть так не думав... бути вдома з дитиною це велика праця
ну жінки так не думають
а чоловіки ще й як думають
мій мені казав "сидіти вдома з дитиною то не мішки носити"
правда він вже змінив свою думку, бо спробував сам пару годин побавитися
але до того я казала що змучуюся то він не вірив, бо сам того не відчув на собі
Думаю, що просто не треба його загружати зразу як він лишень переступив поріг. Спочатку нагодувати а тоді і до роботи загнати.
та я так і роблю - даю час відпочити
він їсть з годину, а я чекаю що потім поможе
а він потім хоче відпочити
а я коли відпочину? на тому світі? ;)

Romko
25.07.2008, 01:57
пропоную новий закон: "робота чоловіка не звільняє його від виконання домашніх обов'язків"
http://kloaka.ru/uploads/posts/1160632106_war.jpg

Гелена
25.07.2008, 02:04
якщо раптом війна - то вб'ють мого чоловіка сидячим за компом або лежачим на дивані :(
він же певно не врушиться навіть як зачує про бомбу :)

Маруся-мама
25.07.2008, 02:46
а я коли відпочину? на тому світі? ;)
Як каже моя файна коліжанка, навіть на цвинтарі будут нас бадрували як цвіточки принесуть. :D

Додано через 1 хвилину
якщо раптом війна - то вб'ють мого чоловіка сидячим за компом або лежачим на дивані :(
він же певно не врушиться навіть як зачує про бомбу :)
а мого то (борони Боже) застане на дивані з дистанційкою в руках, або в цікавому місці з ґазетою :p:p:p

Liliyah Romanova
25.07.2008, 04:42
І навпаки. http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_wink.gif
Я не кажу, що звільняє. Я кажу про второпність. Який сенс обтяжувати надлишком лише через власні комплекси? (ні до кого особисто ці слова не звертаю)
Скажи якомусь чоловікові, що он скільки інший робить, а ти ні. А подумай перше, чи самій би таке приємно було почути? І навпаки.

У нас багато друзів, які сидять в хаті й дітьми займаються. Але ж не всі так можуть. Так само, як не всі кобіти можуть сидіти й усе життя займатися хатою й домом. Але ж є ті, котрі цим насолоджуються.
Адже справа не в тому, чи робить чоловік щось удома чи ні, справа в тому, чи жінка себе поважає, а через це і свого чоловіка. І справа в тому, що якщо чоловіка не навчили поваги до жінки удома, тоді треба йому це поступово пояснити. Можна хитрим методом, через когось із близьких другів.

Якщо жінка сидить в хаті, а чоловіка, як прийде з роботи, посилає мити посуд, то потім нічого дивуватися, що її працю цінувати не будуть. Як? Цілий день в хаті й навіть посуд не помила? Наскільки важлива та хатня робота? Чи не занадто на тому в нас наголошується?

Моєї подруги мама все життя мила підлоги в хаті. Мила щодня при тому. І все життя нарікала, що от мусить мити підлоги і ніхто їй не допомагає...

Як часто жінка сама себе не поважає, але шукає чогось у чоловіка, що він їй дасть те, чого вона немає. Але воно не завжди так працює. Іноді починати треба зі себе. І якщо себе поважати, то ніхто тебе не зневажить, а навпаки...

То так. І до себе також. http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_in_dreams.gif

Додано через 13 хвилин
О, зразу видно кобіту з досвідом... http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_wink.gif
Я теж, як голодна, то зла. І попробуй до мене з питаннями підійди. Але чоловік знає, що так є, то не "грузить". І я також його не "гружу".
Цього місяця обоє працювали повні дні, то взагалі всі претензії позникали й обов'язки якось самі поділилися, хто що робить по хаті.
ну жінки так не думають
А я думаю, що сидіти вдома з дитиною, то таки робота. Чоловік так не думав. Уже другий рік думає, що таки робота.
але до того я казала що змучуюся то він не вірив, бо сам того не відчув на собі
Усе дається в порівнянні.
Я постійно намагаюся показати йому свій погляд на ситуацію. Тільки спершу я показую, що бачу (сама без пояснень) бачу й розумію його погляд на певну ситуацію, тому хочу, аби й він побачив мій.

А щодо війни. Якби раптом, то мене з новим макбукум застане. Але з такою забавкою в руках і не шкода, навіть приємно... http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_blush.gif http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_haha.gif http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_haha.gif http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_haha.gif

Londoner
25.07.2008, 06:07
Хочеться перефразувати питання. Чому му одружуємося на них, а потім не кохаємо?

nirvanka
25.07.2008, 19:14
Хочеться перефразувати питання. Чому му одружуємося на них, а потім не кохаємо?
Може такі люди просто поспішають. Хочеться сім'ї, хочеться жити окремо чи мають якісь інші причини.. А потім виявляється, що почуття не справжні, що це не та людина, з якою хочеш прожити до старості..

Londoner
27.07.2008, 01:18
Може такі люди просто поспішають. Хочеться сім'ї, хочеться жити окремо чи мають якісь інші причини.. А потім виявляється, що почуття не справжні, що це не та людина, з якою хочеш прожити до старості..

От, що поспішають - це, напевно, основна причина. В мене зараз на літо-осінь купа запрошень на весілля від багаточисельних племінників(ць)/похресників(ць). А подивишся - ну діти-дітьми! Ну куди їм сімейні клопоти?!?!!!
І вроді зараз не так строго з поняттям сумісного життя до шлюбу! Та поживіть разом, придивіться одне до одного!

Просто, може економічні умови не дозволяють таких експериментів?

Kaff
27.07.2008, 11:15
Куди скотилась гілка?
На суцільні наїзди на чоловіків?!
І на що це розраховано?
Щоби чоловіки відповідно обурювалися жінками???

Можна допустити, що наїзди на свою половинку є відповіддю на першу частину заявленої теми -"Я ЖИВУ З ЧУЖОЮ ЛЮДИНОЮ"
але у більшості останніх дописів бракує найважливішого елементу
"ЯК УНИКНУТИ ПОМИЛОК"!!!!

Мені видається, що ці наїзди на партнерів і є НАЙБІЛЬШОЮ ПОМИЛКОЮ!

Romko
27.07.2008, 12:07
Куди скотилась гілка?
От я живу в одній хаті з АБСОЛЮТНО ЧУЖОЮ ...е-е-е... людиною.
Називається ото слабке подобіє людини - тьоща.
Ходячий парадокс.Існувати не може,але існує...
Позаяк має єдну звилину.
В єдному місці.
Кишково-шлунковий тракт.І дві ноги.
І безмежна пажерливість.
Нікому не бажаю...

Уляна
27.07.2008, 12:27
Уляно, а ви вдома???
Чи теж працюєте?
Я вдома. В декретній відпусці.

Ольга
27.07.2008, 23:41
Та поживіть разом, придивіться одне до одного!

здається, що люди перестають вміти пояснювати чи виховувати. Найпростіше сказати "поживіть разом і побачите"... і всі відразу забувають, скільки зворотніх сторін має це от співжиття... навіть спільне життя до шлюбу для деяких людей може бути фарсом, а після шлюбу все змінюється і виявляється, що чоловік не принц, а жінка - жаба...

Londoner
28.07.2008, 02:53
здається, що люди перестають вміти пояснювати чи виховувати. Найпростіше сказати "поживіть разом і побачите"... і всі відразу забувають, скільки зворотніх сторін має це от співжиття... навіть спільне життя до шлюбу для деяких людей може бути фарсом, а після шлюбу все змінюється і виявляється, що чоловік не принц, а жінка - жаба...

Я не кажу - пожити місяць. А дійсно нормальний термін, щоб як слід пірнути в жах/насолоду співіснування з даною людиною, щоб розгледіти жебрака в принці а в царівні - ропуху.

Адже треба біля 3-х років, щоб таке випробування пройти по-справжньому! (кажуть, що якраз тоді припадає перший пік розлучень в молодих сім'ях).

Але то, з одної сторони все ритoрика, яка важлива тільки для сторонників шлюбів. Bсе-рівно 3 роки з життя як корова язиком злизала, незалежно, була "печатка" в церковному свідоцтві/паспорті, чи ні.

Масінька
28.07.2008, 09:07

Згідна, таке буває ой як часто. Проте, в нас вийшло нормально. Ми з чоловіком мало зустрічалися, жили разом-не разом (50% часу в тиждень) рік, а рівненько через рік одружилися. Не можу сказати, що щось змінилося, хіба якісно покращилось. А ще я однозначно стала його більше любити, саме любити, а не кохати, кохання все-одно вже не те, а з"явилася безмежна ніжність, повага, розуміння. Чесно скажу, на момент одруження я була шалено закохана, навіть засліплена, в той час я ще не усвідомлювала серйозности-несерйозности почуттів. А тепер, коли всплеск емоцій пройшов, коли ми пережили разом і наші дві трагедії, і море радості, і безмежно підтримали одне-одного в ті моменти, от тепер я
розумію, що саме з ним я б хотіла зустріти старість....

Chortenia
28.07.2008, 09:22
Я не кажу - пожити місяць. А дійсно нормальний термін, щоб як слід пірнути в жах/насолоду співіснування з даною людиною, щоб розгледіти жебрака в принці а в царівні - ропуху.

Адже треба біля 3-х років, щоб таке випробування пройти по-справжньому! (кажуть, що якраз тоді припадає перший пік розлучень в молодих сім'ях).

Але то, з одної сторони все ритoрика, яка важлива тільки для сторонників шлюбів. Bсе-рівно 3 роки з життя як корова язиком злизала, незалежно, була "печатка" в церковному свідоцтві/паспорті, чи ні.

У нас так і було, жили разом десь 3 роки, тільки після першого я точно впевнилась, що то моє... Після того розписалися, щось таки змінилося. Змінилися відчуття себе, відчуття і сприйняття сім'ї.
Сьогодні маємо річницю розписки, а разом уже 4 з половиною роки :8:
мамадарагая

Koza-Dereza
29.07.2008, 23:57
А в мене така баба, що всi (включаючи дiда) до сих пiр пiд лавки ховаються, а на людях нiколи не скажеш - божий одуванчик. Коли я бачу "неуправних" дiтей тутка в Гамерицi, думаю ова, вiддайте моїй бабi хоча б на тиждень, шолковi будуть на все життя. Баба патика як вiзьме в руки то всi хавайся. Я до сих пiр ще шугаюсь...:scare:
а ви кажете дiди, чловiки... думаю що якби мою бабу хтось i побив, то вона б як оклигала, певно придушила б. Як в славнозвiсному акекдотi про тюбiтєйку.:cowboy:

Londoner
30.07.2008, 00:19
:)
Нарешті! Я, здається, закохався!!!
Тепер буду плакати в подушку безсонними ночами, прикушуючи губу дивитися, як вона розмовляє з іншими, співати серенади під вікнами, підкладати букети квітів на поріг, писати листи з освідченнями у коханні, малювати крейдою перед її вікнами - я тебе кохаю, дарувати плюшевих ведмедиків, духи з весняним ароматом, проводжати додому, вертаючись до себе темними вулицями, знайомитися з її батьками та вести пусті балачки на кухні, менше проводити часу з друзями, влаштовуватися на краще оплачувану роботу, щоб позволити собі возити її по цих місцях, яких вона захоче, ходити та слухати як вона захоплюється пташечками в ботанічному саду, вирізати на деревах наші імена в сердечку, терпеливо переносити шопінги, чекати годинами поки вона поміряє одну блузку в магазині, прибирати в квартирі до її приходу, дивитися на неї зранку без макіяжу та завіряти, що вона найгарніша в світі, ходити в кіно на нудні жіночі романи, пам'ятати День Народження її та її хом'яка...
Все, розлюбив ...
-------
(с)інтернет

Koza-Dereza
30.07.2008, 00:38
Тепер буду плакати в подушку безсонними ночами, прикушуючи губу дивитися, як вона розмовляє з іншими, співати серенади під вікнами, підкладати букети квітів на поріг, писати листи з освідченнями у коханні, малювати крейдою перед її вікнами - я тебе кохаю, дарувати плюшевих ведмедиків, духи з весняним ароматом, проводжати додому, вертаючись до себе темними вулицями, знайомитися з її батьками та вести пусті балачки на кухні, менше проводити часу з друзями, влаштовуватися на краще оплачувану роботу, щоб позволити собі возити її по цих місцях, яких вона захоче, ходити та слухати як вона захоплюється пташечками в ботанічному саду, вирізати на деревах наші імена в сердечку, терпеливо переносити шопінги, чекати годинами поки вона поміряє одну блузку в магазині, прибирати в квартирі до її приходу, дивитися на неї зранку без макіяжу та завіряти, що вона найгарніша в світі, ходити в кіно на нудні жіночі романи, пам'ятати День Народження її та її хом'яка...
Ви напевно дуже молодий ;)

Liliyah Romanova
30.07.2008, 00:39
Я вдома. В декретній відпусці.
Вибачте, але не розумію тоді. Який сенс чоловіка домашніми справами тоді завантажувати? Бо так у коліжанок є? Чи як?
Я поки була в декреті, то чоловік мав право на кухню лише по чай зайти і на сніданок. Відколи працюю, не пам"ятаю, коли востаннє мила посуд. Не прала вже три роки, то точно. Але це тому, що працюю.

Дуже часто жінки самі собі вигадують "масу роботи". Можна простіше на життя дивитися, то й причин нарікати буде менше.

Додано через 41 секунду
Ви напевно дуже молодий
Нє, просто жартівник.

S_Fighter
30.07.2008, 00:51
Проблема в тому, що люди з часом міняються, причому деякі - досить кардинально. Міняються характери, переконання, світогляд, звички, друзі, побутові умови, середовище... Одним словом, великою мірою створення сім"ї - лотерея...

Татусь
30.07.2008, 08:53
Опинитися під одним дахом із чужою людиною можна лише у тому випадку, якщо вона була чужою ще до одруження. Тут справа не у тривалості стосунків - рік, два, п'ять.., а у їх, якщо дозволите, глибині. Можна зустрічатися і десять років, ходити по клубах та кафешках, пити разом пиво і що міцніше, здійснювати походи на природу, а потім одружитися з цією людиною і раптом бац! - виявляється вона зовсім не пристосована у побуті, не любить сидіти вдома тихими осінніми вечорами, ніколи не читала ані Булгакова, ані Лесі Українки, складає у ванній кімнаті піраміди з брудних шкарпеток і... ще багато неприємних сюрпризів:mad: Тому єдиний рецепт уникнення помилок - пожити разом хоча б рік. Це, зрештою, не захистить від помилки стовідстотково, але суттєво зменшить відстоток її ймовірності. Оце закрутив:8:

Romko
30.07.2008, 09:12
Проблема в тому, що люди з часом міняються, причому деякі - досить кардинально. Міняються характери, переконання, світогляд, звички, друзі, побутові умови, середовище... Одним словом, великою мірою створення сім"ї - лотерея...
Ггг...
Висоцького згадав...
Но если жил ты как свинья
Останешься свиньею
Пусть косо смотрят на тебя привыкни к укоризне
Досадно что ж родишься вновь на колкости горазд
Но если видел смерть врага еще при этой жизни
В другой тебе дарован будет верный зоркий глаз
Живи себе нормальненько
Есть повод веселиться
Ведь может быть в начальника
Душа твоя вселится
Такие ситуации простор воображенью
Был гордым и почтенным а родился дураком
А если мало радует такое положение
Скажи еще спасибо что не сделался скотом
Уж лучше сразу в дело чем
Копить свои обиды
Ведь если будешь мелочен
Докатишься до гниды
Пускай живешь ты дворником
Родишься вновь прорабом
А после из прораба до министра дорастешь
Но если туп как дерево родишься баобабом
И будешь баобабом тыщу лет пока помрешь

zirka
30.07.2008, 11:03
Вибачте, але не розумію тоді. Який сенс чоловіка домашніми справами тоді завантажувати? Бо так у коліжанок є? Чи як?
Я поки була в декреті, то чоловік мав право на кухню лише по чай зайти і на сніданок. Відколи працюю, не пам"ятаю, коли востаннє мила посуд. Не прала вже три роки, то точно. Але це тому, що працюю.
До хорошого швидко звикаєш. Я також коли не працювала, вставала о 4 ранку щоб приготувати чоловіку сніданок, проводжала його і хатньої роботи не вимагала. А тепер коли працюю і ще маємо дитину, тепер від мене вимагають того ж самого, бо звикли. І багато інших змін не розуміють. А похід по базарах-магазин, коли вертаешься громадським транспортом з відтянутими руками ніжче колін, а ще й з візочком/з дитиною.

afterstep
30.07.2008, 11:10
з відтянутими руками ніжче колін
індуси давно склали образ ідеальної дружини - це дружина верховного бога Шиви. Восьмирука.
http://www.barracudesign.by.ru/iconography/hinduism/icon/images/durga/durga.jpg
Её считают «шакти» — воплощением безликого абсолютного творческого женского начала, необходимого для достижения материальных целей в этом мире и духовных — в мире ином.

Праздник Дурга-пуджа (Дашахра).

Дурга-пуджа, или Дашахра, является одним из самых крупных религиозных праздников Индии, он символизирует собой торжество добрых сил над злыми.
http://www.barracudesign.by.ru/iconography/hinduism/icon/durga.htm

Масінька
30.07.2008, 11:13
До хорошого швидко звикаєш. Я також коли не працювала, вставала о 4 ранку щоб приготувати чоловіку сніданок, проводжала його і хатньої роботи не вимагала. А тепер коли працюю і ще маємо дитину, тепер від мене вимагають того ж самого, бо звикли. І багато інших