Показати повну версію : Про весілля
Завітайте на наш сайт www.para.te.ua Знайдете багато цікавої і корисної інформації, а якщо ви ще не знайшли свою половинку, то в рубриці знайомства неодмінно знайдете собі пару.
paschenkomax
24.06.2007, 22:02
Завітайте на наш сайт www.para.te.ua Знайдете багато цікавої і корисної інформації, а якщо ви ще не знайшли свою половинку, то в рубриці знайомства неодмінно знайдете собі пару.
А Ви завітайте на наш Сайт, якщо ви вже знайшли свою половинку, то знатимете що робити далі.
http://www.vesillia.lviv.ua/
Сайт ще не допрацьований. :agree: а журнал "Наше весілля" - класний. Справді він "не лише для тих хто одружується". Цікавий, яскравий, корисний, з західною ментальністю.:y:
levandivka
05.07.2007, 17:00
Да-а-а...
Розділ треба називати "Новий спам!"
afterstep
05.07.2007, 17:28
Да-а-а...
Розділ треба називати "Новий спам!"
Левандівко, та най дитина порекламується! все дно спамить менше, ніж газета
paschenkomax
05.07.2007, 18:30
Це Ви на мене наїжджаєте? Так до гілки є коментпрій
Ви створили чи знайшли новий цікавий сайт і бажаєте розповісти про це усьому світові - вам за цей столик
Ніби дописи доречні
levandivka
05.07.2007, 18:35
Це Ви на мене наїжджаєте?
:D :D :D
Дописів: 282
Додав: 52
Отримав: 58(46) Відняв: 6
Я - про нових "користувачів" з 1-м (4-ма) дописом (-ами). :crazy:
Я - про нових "користувачів" з 1-м (4-ма) дописом (-ами). :crazy:[/QUOTE]
В мене ще все попереду :dance:
Доречі, так і не почула вражень щодо сайту "Пара молода";)
paschenkomax
06.07.2007, 22:33
Доречі, так і не почула вражень щодо сайту "Пара молода";)
Гарний сайт. Проте громаді форуму неактуальний напевно
Дякую:) Я по інших темах лише читаю, а не дописую, хоча це не означає,що мені вони не цікаві. А сьогодні дуже корисну інформацію почерпала для себе:eek:
FeRmatta
06.09.2007, 11:48
а ось мій длог про весілля: http://vesillya.blogspot.com/ заходьте, залишайте побажання та враження, буду дуже вдячна!
Дійсно дуже цікаві статті для тих хто одружується, обов'язково залишу посилання на нашому форумі, бо саме зараз там обговорюється тема весільного рушника, думаю дівчатам буде дуже цікаво.
FeRmatta
10.09.2007, 19:05
дякую, заходьте, я писатиму ще
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008