КПК

Показати повну версію : Як би то в хату поприбирати

Deus igrok
10.06.2007, 14:51
:D Як себе заставити навести порядок дома ? Живу сам, але руки не доходять. Особливо після роботи.

weber
10.06.2007, 15:09
:D Як себе заставити навести порядок дома ? Живу сам, але руки не доходять. Особливо після роботи.

Спробуй насмітити і навести ще більший безлад (паті влаштуй :radist: ), щоб аж незручно було жити там. Тоді точно наважишся поприбирати :D

levandivka
10.06.2007, 16:15
Неділя нині!
Не парся: притисне - зробиш.

afterstep
10.06.2007, 17:56
згідно класичного вислову - "молодий бурлака прибирає, щоб запросити жінку, а старий - запрошує жінку, щоб прибрати"....
Свій варіант виберіть самостійно ;)

Salata
10.06.2007, 18:13
http://www.griffin.com.ua/ru/CleanAppartment.shtml

Мих
10.06.2007, 18:18
Як себе заставити навести порядок дома ? Живу сам, але руки не доходять. Особливо після роботи.
тре сі женити...

Internati
10.06.2007, 18:29
тре сі женити...
Ану, хто тут на форумі феміністки, гайда відповідати! )))))))))

afterstep
10.06.2007, 19:01
тре сі женити...

наймичка - дешевше...

Мих
10.06.2007, 19:14

наймичка - дешевше...

А я то думав жара, всі на пляжах, а тут на тобі - яка бурна реакція.
Відчуваю: далі буде...

Mariya
10.06.2007, 23:43

Найкраще когось винайняти. Або організувати десант друзів.

afterstep
10.06.2007, 23:52
Або організувати десант друзів.

після чого є вагомі підстави наймати майстрів та робити ремонт... а вже потім вимагати, щоб майстри за собою поприбирали...

Mariya
11.06.2007, 00:00
після чого є вагомі підстави наймати майстрів та робити ремонт...

Скажи мені, хто твій друг....

afterstep
11.06.2007, 00:07
Скажи мені, хто твій друг....
ні - але словосполучення
організувати десант
викликає стійкі асоціації ;)
Може, десант подруг таки краще?

Liliyah Romanova
11.06.2007, 08:23
Відповідь: в Америці популярна професія з'явилася - організатор. В основному це жінки, мають свою команду, розбираються у чужому мотлоху, допомагають краще себе та своє помешкання організувати. Чоловікам такі послуги точно потрібні, то най платять за це гроші. За безплатно вони на таке не заслуговують. ;)

Internati
11.06.2007, 09:45
ого, а як ця професія звучить англійською?

Deus igrok
11.06.2007, 09:58
Варіант з друзями відпадає ... тоді хіба новий будинок шукати =0)
Тре буде вечорами по годинці на кожну кімнату. Має вистачити. Саме головне прибрати коридор, вітальню, кухню. Решта то таке. Халепа. Ще ж вана і туалет.
І ще, як краще підлогу мити. Лазити навкарачки не дуже зручно. Швабра залишає сліди.

Капітан
11.06.2007, 10:04
http://r.foto.radikal.ru/0706/0e/c534444314fd.jpg

afterstep
11.06.2007, 10:38
Лазити навкарачки не дуже зручно. Швабра залишає сліди

вміння приходить з практикою ;) при вмінні користуватися шваброю - слідів не лишається ;) рекомендований курс проходилося колись в лавах РА ;)

Boris_Kiev
11.06.2007, 10:53
Вже кілька років існує такий сервіс - бригада "клінерів".
Сертифікованих мийників-прибиральників, які пройшли двотижневе навчання - що чим краще мити, вибивати, чистити.

В молоді холостяцькі роки, перед приїздом мами з відпустки або відрядження, гуртом пахали протягом доби.
Докуповували посуд, ремонтували ліжка, вставляли шибки, прали, дезодорували...
Звичайно сусіди "вкладали" потім мене по повній програмі. :)

Капітан
11.06.2007, 10:53
рекомендований курс проходилося колись в лавах РА
Ага, з Машкою ;)

afterstep
11.06.2007, 10:55
Ага, з Машкою

заодно і вальс підівчить ;) бо Машку - силою не візьмеш ;) в нас зо два траки приварювали ;)

Капітан
11.06.2007, 10:57
в нас зо два траки приварювали
Бардак... в танковых частях :D

Ascorbinka
11.06.2007, 13:06
тре сі женити...
о так.. і жінка попадеться - "командир полка":crazy: ... буш і туалет драїти, і кухню, і коврики тріпати, і посуду мити ... а потім прийде розум, що то всьо можна було і без наганяла робити:D

zet
11.06.2007, 18:43
Для лентяев самому убирать в доме есть только один выход - больше зарабатывать, тогда можно по ссылке Салаты на дом услугу заказать... :) Так что все равно работать прийдется....

Liliyah Romanova
11.06.2007, 18:48
ого, а як ця професія звучить англійською?
Якщо не помиляюся, то це organiser або ще вони кажуть professional organiser. Ніколи над тим сильно не задумувалася, аби запам'ятати.
Людина допомагає викинути непотріб, правильно поскладати те, що потрібне, переробити дещо у кімнаті чи домі, аби було зручнішим у користуванні.

Мих
11.06.2007, 20:01
ще, як краще підлогу мити. Лазити навкарачки не дуже зручно. Швабра залишає сліди.
Мо краще піти до войска на півтора року - навчать.

zet
11.06.2007, 20:56
І ще, як краще підлогу мити. Лазити навкарачки не дуже зручно. Швабра залишає сліди.
В вашем случае лучше купить моющий пылесос. Им классно не только ковры, но и пол мыть.

Мих
11.06.2007, 21:12
о так.. і жінка попадеться - "командир полка" ... буш і туалет драїти, і кухню, і коврики тріпати, і посуду мити ... а потім прийде розум, що то всьо можна було і без наганяла робити

Почало сі...

zet
11.06.2007, 21:20
Почало сі...
А що??? ;) Страшно? :) :) http://s6.rimg.info/78e1f3268a3100c3fd35563b1fc0584a.gif (http://smiles.33b.ru/smile.70781.html)

Ольга
11.06.2007, 21:22
ой... як я терпіти не можу безладу!!! якщо речі не на місці то не заспокоюся сама і іншим не дам спокою!!!

http://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/cga/lowres/cgan474l.jpg

Ольга
11.06.2007, 21:29
З чоловіком мені страшенно пощастило, вміє прибирати і має вродження відчуття порядку!! Але не має часу... поки він знайде час на прибирання то вже сама все зроблю і заспокоюся... таким чимом бережу і нерви і спокій у родині :)

http://www.cartoonstock.com/lowres/dro0855l.jpg

Zoryanazirka
11.06.2007, 21:33
Я вже сама про мийників- прибиральників задумуюся, бо з малим нічого невстигаю. 50% дні він в мене на руках

Ома
12.06.2007, 23:16
Я вже сама про мийників- прибиральників задумуюся, бо з малим нічого невстигаю. 50% дні він в мене на руках

Мне тоже нравится эта мысль. Если есть возможность, то лучше потратить время на то, чтобы подержать малыша на руках. Вырастет и охнуть не успеете.

Zoryanazirka
12.06.2007, 23:20
Мне тоже нравится эта мысль. Если есть возможность, то лучше потратить время на то, чтобы подержать малыша на руках. Вырастет и охнуть не успеете.

Та я вже невтигла :) Нам за 7 годин буде 3 місяці !!!

картяр
22.06.2007, 21:05
Привіт хлопці та дівчата!
Я парубок з Донбаса.
Москалів тут забагато, і ненависний мені пам"ятник Леніну в центрі міста стоїть.Замість нього треба поставити пам"ятник Степану Бандері.
Ось так.:naci: :naci: :naci:

картяр
22.06.2007, 21:11
І взагалі,якщо ми прагнемо бути в Європі,треба починвти зі своєї хати.
Повбиратти всі символи радянської епохи.:cowboy: :radist:

vasili
22.06.2007, 21:11
Привіт хлопці та дівчата!
Я парубок з Донбаса.
Москалів тут забагато, і ненависний мені пам"ятник Леніну в центрі міста стоїть.Замість нього треба поставити пам"ятник Степану Бандері.
А ти часом не жидок краматорський шо з буковини перїхав від файного фюреру!

картяр
22.06.2007, 21:31
слава вільній Україні!
Я вже напився пива,йду додому.
Завтра вставати на роботу.

New Shrek
23.06.2007, 08:27
тре сі женити...Овчинка выделки не стоит

Deus igrok
23.12.2007, 14:40
В вашем случае лучше купить моющий пылесос. Им классно не только ковры, но и пол мыть.

Моющий робот-пылесос iRobot Scooba
http://robotronic.com.ua/products_pictures/scooba_floor_washer_s.jpg

Цена: 4,750.00грн

Это - Scooba, автономный робот, который эффективно моет и вычищает плитку, линолеум, или паркет без человеческого вмешательства. Используя воду из-под крана, уксус, или отбеливающие средства. Scooba систематически чистит кухонный пол среднего размера за час. Робот достаточно компактен, чтобы заезжать под кровати и шкафы, проезжать между ножек стульев. Пылесосит и моет одновременно. Можно использовать дополнительные виртуальные инфракрасные стены, чтобы робот не выезжал за пределы зоны очистки. Встроенная перезаряжающаяся батарея, и адаптер переменного тока.

Може то собі у Діда Мороза попросити.

egoistka
23.12.2007, 15:41
Напевне що треба зібратися з силами і таки поприбирати... адже Новий рік на дворі. А на рахунок того щоб запрошувати прибиральників...я би не хотіла, щоб по моїй квартирі і в моїх речах шарились незнайомі люди.

malyatko
23.12.2007, 16:39
Напевне що треба зібратися з силами і таки поприбирати
а так неохота...може дружину попросити:? :)

адже Новий рік на дворі
тіки на носі..а ще на дворі

А на рахунок того щоб запрошувати прибиральників...я би не хотіла, щоб по моїй квартирі і в моїх речах шарились незнайомі люди.
повнстю з вами згодний..навіть коли живеш у готелі відчуваєш дискомфорт на рахунок того..

маюнка
23.12.2007, 17:10
так прибирати - це ж круто! стільки цікавих речей вдома знаходиш, коли перебереш весь мотлох і не лише мотлох:) а потім виносиш цілий мішок сміття, і вкидаючи його до сміттєпроводу відчуваєш себе героєм!
я собі завела таку папочку, в яку складаю всякі цікавинки, які знаходжу у себе ж в кімнаті, після генерального прибираняя -такі різні штуки, що нагадуть про різні події, людей. іноді так подивишся цю папочку і думаєш: а якби не почала все прибирати по місцях, то не мала б всіх цих милих штучок.
а взагалі прибирання не уникнути. у мене просто більше нікому прибирати в хаті, бабуся вже не в тому здоров"ї, а мама працює з ранку до ночі. тому я намагаюсь настроїти себе перед прибиранням позитивно: я роблю користь не тільки собі, а й близьким мені людям;)
я тільки пилюку не люблю витирати.

malyatko
23.12.2007, 17:16
а для мене щоб почати прибрати потрібно:відповідна музика і настрій,а також щоб я був вдома сам...але наснаги все рівно до кінця не вистачає..спочатку все повигрібаю..а десь ближче до закінчення процесу бажання кудись зникає і таки трохи недоприбирано залишається :( добре що тепер є половинка яка може закінчити:-)

Romko
23.12.2007, 17:22
а для мене щоб почати прибрати потрібно:відповідна музика і настрій,а також щоб я був вдома сам...але наснаги все рівно до кінця не вистачає..спочатку все повигрібаю..а десь ближче до закінчення процесу бажання кудись зникає і таки трохи недоприбирано залишається добре що тепер є половинка яка може закінчити:-)
В мене,якщо появляється наснага.то випуцую все до блиску.
Біда в тім,що оця наснага з’являється все рідше і рідше...
Старість - не радість.

Deus igrok
23.12.2007, 17:29
так прибирати - це ж круто!
=) Не хочете до мене в гості ? Філіжанка кави і круасан гарантовано , тако ж мішки для сміття і гумові рукавички =)

маюнка
23.12.2007, 17:31
=) Не хочете до мене в гості ? Філіжанка кави і круасан гарантовано , тако ж мішки для сміття і гумові рукавички =)
ого, повне спорядження!:) непогано. я б залюбки допомогла за просто так, але з Києва далеченько їхати за круасанами:)

Зорянівонька
23.12.2007, 17:36
Цитата:
Допис від Мих Переглянути допис
тре сі женити...
Точно треба женитися!!! Жінка поприбирати заставить ;) :rolleyes:

malyatko
23.12.2007, 17:36
непогано. я б залюбки допомогла за просто так, але з Києва далеченько їхати за круасанами
в мене теща в києві то може зробити їй приємність з вашою допомогою :-)

Додано через 1 хвилину
Жінка поприбирати заставить
чоловік не схоче. жінка не заставить..хіба як варіант -разом поприбирати...

маюнка
23.12.2007, 17:41
в мене теща в києві то може зробити їй приємність з вашою допомогою :-)
приємність для тещі? знімаю шляпу:)

Romko
23.12.2007, 17:59
приємність для тещі? знімаю шляпу
Маюнко,я б ще додав:"А шо я с етого буду імєть?"ІМХО
http://casa-latina.ru/s/s/icon_macho.gif

Ука
24.12.2007, 11:06
Живу сам, але руки не доходять. Особливо після роботи.
Є така цікава штука - флай-леді називається. Мене на то в повному обсязі не стало, але може, комусь придасться.

Основна суть не в тому, щоб навести порядок, а в тому, щоб понаводити. Тобто берете щодня по годиннику 15 хвилин розгрібаєте якийсь завал. Рівно 15 хвилин - не більше і не менше. Вже за тиждень вдома буде набагато чистіше. І взятися легше, бе перед Вами не "непочатий шмат роботи", а тільки 15 хвилин прибирання.

Взагалі то там все складніше, але позаяк я не терплю ніяких систем, то вибрала звідти лише те, що самій сподобалося і придалося. Якщо когось цікавить, поділюся адресою спільноти в жж.