КПК

Показати повну версію : Допоможіть будь-ласка!

lotr_an
06.06.2007, 20:21
Привіт!

В мене трохи нестандартне прохання :)

Ось відео файлик http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg на ютубі - то чувак :borat: під різні мелодії витанцьовує :dance: .
Чи може хтось сказати що то за музичка звучить коли він 2 рази падає. По часу ролика це з 4.24 хв. по 4.32 хв., якраз перед Haddaway - What is love ? Там якісь слова типу get down чи що?

Допоможіть будь-ласка, кому не шкода часу і трафіка!

New Shrek
06.06.2007, 20:31
ще не впав Evolution of Dance

New Shrek
06.06.2007, 20:35
і не впав......

lotr_an
06.06.2007, 20:43
:)

дякую. я так розумію ви переглядаєте п. New Shrek?

Meg
06.06.2007, 20:45
Хі-хі!Кумедне прохання,але часу маю мало,Нет глючить.Іншим разом подивлюся!)))

lotr_an
06.06.2007, 20:54
Хі-хі!Кумедне прохання,але часу маю мало,Нет глючить.Іншим разом подивлюся!)))

і на тім спасибі ;)

lotr_an
06.06.2007, 20:56
Meg ви дивилися ту мою відповідь стосовно реклами Контіка. То Прокофєв - Любов до трьох апельсин.

New Shrek
06.06.2007, 21:03
Любов до трьох апельсин
Пускай мой челн уносится теченьем,
Пока его не опрокинет вал:
Моей мечтой, моим воображеньем
Я угодить бы каждому желал;
Но в мире нет предела измененьям:
Кто разность лиц и нравов сосчитал?
Тот верен лилии, а этот - розе,
У всех свой вкус, в поэзии и в прозе.http://www.lib.ru/INOOLD/GOCCI/gozzi_love.txt

Оля
06.06.2007, 21:05
Ось відео файлик http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg на ютубі - то чувак під різні мелодії витанцьовує .

А я тут поряд з тим Вашим файликом побачила THE BEST DANCER OF THE WORLD і зачудувалася. То що, рахітним таким треба бути, щоб таке своїм тілом виробляти? Знаю, що є дуже пластичні люди, але все одно. Таке виробляти нормальна людина не може! :)

lotr_an
06.06.2007, 22:23
А я тут поряд з тим Вашим файликом побачила THE BEST DANCER OF THE WORLD і зачудувалася. То що, рахітним таким треба бути, щоб таке своїм тілом виробляти? Знаю, що є дуже пластичні люди, але все одно. Таке виробляти нормальна людина не може!

дякую п. Оля за допомогу :)

lotr_an
08.06.2007, 16:41
ну допоможіть будь-ласочка :) шановні меломани і відеомани і просто люди які мають інтернет анлім :)!!!

Mattilainen
08.06.2007, 17:41
Ось відео файлик http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg на ютубі - то чувак під різні мелодії витанцьовує .
Чи може хтось сказати що то за музичка звучить коли він 2 рази падає. По часу ролика це з 4.24 хв. по 4.32 хв., якраз перед Haddaway - What is love ? Там якісь слова типу get down чи що?
Lotr,
это песня "Tubthumping (I Get Knocked Down)" группы Chumba Wamba.
Слова, под которые чувак падает, такие:

I get knocked down, but I get up again
You're never going to keep me down

Под эту песню еще Вадик Галыгин в Comedy Club выходит, если смотрите.

Черешенька
08.06.2007, 20:04
Картинка кльова! Ну й чувак витанцьовує, просто заздрість бере.
А попередній дописувач правильно сказав - це Chumba Wamba. У свій час я цю пісню страшенно любила, і навіть тепер викликає вона тільки позитивні емоції! :)

Mattilainen
08.06.2007, 20:30
А попередній дописувач правильно сказав
Mattilainen, пані Черешенька. Можна просто Matti. :)

Черешенька
08.06.2007, 20:33
Mattilainen, пані Черешенька
Добре Matti, дякую, що сказали. Я просто не знала, як правильно написати Ваше ім"я кирилицею і не хотіла помилитись. Не ображайтеся, будь ласка!

lotr_an
09.06.2007, 00:09
это песня "Tubthumping (I Get Knocked Down)" группы Chumba Wamba.
Слова, под которые чувак падает, такие:

I get knocked down, but I get up again
You're never going to keep me down

Под эту песню еще Вадик Галыгин в Comedy Club выходит, если смотрите.

Дякую п. Маттілайнен :)

Картинка кльова! Ну й чувак витанцьовує, просто заздрість бере.
А попередній дописувач правильно сказав - це Chumba Wamba. У свій час я цю пісню страшенно любила, і навіть тепер викликає вона тільки позитивні емоції!

Дякую також Черешенько!

П.С. як і обіцяв почав додавати карму (але тут не рахується тут бай дефолт :))

lotr_an
09.06.2007, 00:29
Дуже дякую всім хто приклав руку до цієї гілки, дякую п. Мартіні, що створив форум. Дякую модераторам, що дозволили створити і підтримували існування цієї гілочки. Дякую всім хто дописував і хотів дописувати тут. На кінець дякую п. Маттілайнену і Черешенці за допомогу в розпізнаванні пісні.

:)

П.С. вже її скачав і слухаю по 1-му колі :). Напевно мене зрозуміють меломани, нателіпає щось послухати і все хоч не живи :)

Дякую.

П.П.С. Гілку можна закрити, а можна й залишити, може як одну для прохань про допомогу стосовно музики, а можна закрити. Дякую.

Черешенька
09.06.2007, 02:13
Дякую
Будь здоровий! :)

lotr_an
09.06.2007, 02:20
Будь здоровий!

Здоров будь опівнічник :) !

Mattilainen
08.09.2007, 22:31
Люди добрі, допоможіть будь ласка впізнати виконавця!!!
Може чув хтось?

Уривок 146 kB тут:
http://shareua.com/files/e97d4b/031779.mp3.html

Meg
16.09.2007, 12:56
Хтось скаже,хто співає пісню і як та пісня називається,з реклами пива "фРостерс".Пліззз,страшно подобається!