КПК

Показати повну версію : Львівські ФОРУМИ - місце спілкування, заробітку чи і те, і те?

YelloWS
06.06.2007, 13:08
Про форуми вже писалося багато. Місце для різного рілексу різних людей, обміну інфою і т.д., і т.п.
А от скільки заробляють власники, адміни цих форумів і на чому згадується рідко. Для них це є робота, хобі, проведення вільного часу? Пропоную висвітлити цю інформацію.

Ольга
06.06.2007, 13:25
в душу форуму залазите?

Deus igrok
06.06.2007, 13:33
- додатковий сервіс до львівської ґазети
- платна реклама.

YelloWS
06.06.2007, 13:49
в душу форуму залазите?

душа форуму це швидше люди, які тут спілкуються...
мене цікавить економічне підгрунтя існування форумів

afterstep
06.06.2007, 14:18
це спроба газети зробити собі рекламу, і цю спробу використовують москалі та емігранти, щоб повчати львівян як львів'янам слід жити.

New Shrek
06.06.2007, 14:39
Відповідь: Львівський ФОРУМ http://forum.lvivport.com/ місце спілкування, заробітку чи і те, і те? це віртуальна реальність яку створив шеф

New Shrek
06.06.2007, 14:48
Дом который построил Джек
ROBIN THE BOBBIN
Robin the Bobbin,
the big-bellied Ben,
He ate more meat
than fourscore men;
He ate a cow,
he ate a calf,
He ate a butcher
and a half,
He ate a church,
he ate a steeple,
He ate a priest
and all the people!
A cow and a calf,
An ox and a half,
A church and a steeple,
And all good people,
And yet he complained
that his stomach wasn't full

New Shrek
06.06.2007, 14:49
http://www.ktk.ru/~rustam/hpml/house.htm

afterstep
06.06.2007, 14:50
це віртуальна реальність яку створив шеф

ось реальність, хоч й віртуальна -
реальність, яку створив шеф...

А ось газета, що прагне інета,
газета, що є роботодавцем шефа,
і спонсором реальності, що створив шеф...

pinochet
06.06.2007, 14:52
Уважаемые господа украинцы.Прошу скиньте ссылку на форум 5 канала. С уважением,Волжанин.

New Shrek
06.06.2007, 14:56
Уважаемые господа украинцыhttp://5tv.com.ua/newsline/118//2906

Ольга
06.06.2007, 15:00
Матриця якась...

New Shrek
06.06.2007, 15:03
Матриця якась...дуже влучний коментар ,чесно.

afterstep
06.06.2007, 15:06
ось реальність, хоч й віртуальна -
реальність, яку створив шеф...

А ось газета, що прагне інета,
газета, що є роботодавцем шефа,

Матриця якась...

інетна спільнота, забувши роботу,
лазить в інеті, ігнорує газету,
сидить в віртуальній реальності - форумі,
форумі, що його створив шеф ;)

дуже влучний коментар ,чесно.
а карму - зажав!

New Shrek
06.06.2007, 15:06
наші ніки ,зауважте ,крім кума ,в якого нік не привязаний до аватару,живуть своїм життям,мене наприклад вичисляють в неті,по стилю спілкування,ну і т.д.

pinochet
06.06.2007, 15:08
Уважаемый New Shrek.По этой ссылке открывается главна страница сайта,а не форум.А мне нужен именно форум

afterstep
06.06.2007, 15:09
є таке ;) за своїм ніком теж таке зауважував ;)

New Shrek
06.06.2007, 15:12
Уважаемый New Shrek.По этой ссылке открывается главна страница сайта,а не форум.А мне нужен именно форум
http://5tv.com.ua/forum/ гуггглля не работат?

pinochet
06.06.2007, 15:15
Спасибо.Гугл почему-то не пашет

New Shrek
06.06.2007, 15:17
давите на Яндекс

MARTINI
06.06.2007, 15:21
Найближче до істини Шрек. Спонсорів у проекту нема. Це віртуальна реальність, яку створив я (тільки не називайте мене більше шефом, ок? просто мені не подобається) з допомогою ще декількох людей. До газети цей проект не має жодного стосунку. Просто, коли довелося розробляти сайт газети, то виникла ідея "схрестити" її із одним із розділів форуму. Форум отримав додатковий трафік з газети, а газета з форуму. Окрім того це було найпростіше з технічного погляду. Ось і все.

Про бізнес. Цей форум - це не бізнес. Принаймні поки що. Реклама, яка зараз з"явилася всього на місяць на головній сторінці - не рахується, бо часу вкладено в цей проект цілу гору :) Якби така реклама висіла у нас завжди, то мабуть ми вийшли би на "нуль".

Загалом, форум, звичайно ж може бути прибутковим інтернет-проектом, якщо Ви поставите собі це за мету і будете правильно до неї іти. Починаючи від простої банерної , текстовоїї реклами і рекламними блоками гугла, і завершуючи залученням спонсорів до окремих рубрик. Варіантів, насправді досить багато. Можна, наприклад, продавати футболки, горнятка, кепки і іншу продукцію з логотипом форуму.

До речі, форумляни, кому горнятка і футболки? :)

New Shrek
06.06.2007, 15:27
https://www.jumptv.com/en/channel/tv5/?ref=5tv.com.ua

Ольга
06.06.2007, 15:47
До речі, форумляни, кому горнятка і футболки?
а крупнішого нічого немає??:)

New Shrek
06.06.2007, 15:50
2 Мбіт\сек нету

MARTINI
06.06.2007, 15:51
а крупнішого нічого немає?? Баняки і плащі?

Ольга
06.06.2007, 15:56
плащі - чудова візуальна реклама :)

можна парасольки з лого форуму!
спонсорує парасольки якийсь завод, а форум дарує їм усім учасникам індивідуально :D

Капітан
06.06.2007, 15:59
Футболки до речі - кльова задумка... Уявляєте - йдете Ви по вулиці у ЛФутболці, а на зустріч Вам незнайома людина - також у ЛФутболці... Скільки асоціативних здогадів одразу!!! :)

Ольга
06.06.2007, 16:02
Скільки асоціативних здогадів одразу!!!
і Ви починаєте вголос всі ніки кричати :) поки не вгадаєте...

з гілкою для вагітних дещо легше, їх по животі можна впізнати...

MARTINI
06.06.2007, 16:07
Ще може бути наклейка на авто. Будемо блимати і фафакати одне одному :)

Salata
06.06.2007, 16:09
Баняки і плащі?

А мне можно спортивный костюмчик? :)

MARTINI
06.06.2007, 16:13
А якщо серйозно, народ, був би попит на таку продукцію? Цікавить навіть не в плані бізнесу (я іншим на життя заробляю :) ), а суто для популяризації форуму... Тут активних учасників точно сотня набереться, якби кожен другий підписався, то тираж футболок уже можна замовляти :)

MARTINI
06.06.2007, 16:19
Почати можна з футболок, кепок, горняток тощо - це речі в принципі універсальні. Парасольки також непогана ідея, але тоді популяризація форуму буде відбуватися тільки у погану погоду :)

У випадку зі спортивним костюмом чи плащем людям подобаються різні фасони, потрібні різні розміри і тд. Доведеться замовляти ексклюзив, це буде надто заморочено і дорого...

Salata
06.06.2007, 16:19
Идея очень интересная. Думаю, во Львове достаточно пользователей, чтобы такие футболки заметили (в других городах совсем немного, но ведь форуму важнее Львов?).

Капітан
06.06.2007, 16:39
Ще може бути наклейка на авто. Будемо блимати і фафакати одне одному
До речі! :) А що, в мене є знайомий, який вміє працювати з оракалом... Може точно замовлю в нього логотип ЛФ на бібіку.

MARTINI
06.06.2007, 16:42
До речі! А що, в мене є знайомий, який вміє працювати з оракалом... Може точно замовлю в нього логотип ЛФ на бібіку. Обовязково покажіться, може замовимо більший тираж :)

Deus igrok
06.06.2007, 16:53
Про форум знаю давно, бібльос весь час запрошував, але спілкуюсь не довго.
Коротше кажучи, мало народу на форумі для такого товару.
А якщо ти фанат, то в будьякій фото майстерні зроблять відповідну атрибутику. Тай через і-нет не проблема замовити написи на одязі.

P.S.
Реальний приклад максимальної комерціоналізації форума: http://sexnarod.ru/ і внутрішня валюта, і реклама ... і на чому тільки там не заробляють =)

Danilo
06.06.2007, 16:55
А мне можно спортивный костюмчик? :)
А мені б хоча б наклейку на весло, чи що?:p Вороженьки повинні знати чим їх зацідили, так?

lotr_an
06.06.2007, 17:30
тільки не називайте мене більше шефом, ок? просто мені не подобається

ок начальник! :)

lotr_an
06.06.2007, 17:32
А якщо серйозно, народ, був би попит на таку продукцію? Цікавить навіть не в плані бізнесу (я іншим на життя заробляю ), а суто для популяризації форуму... Тут активних учасників точно сотня набереться, якби кожен другий підписався, то тираж футболок уже можна замовляти

де підписуватися ?

Danilo
06.06.2007, 17:37
Підписуватися на Львівську газету?:p

Капітан
06.06.2007, 17:43
Обовязково покажіться, може замовимо більший тираж
OК. Тільки треба придумати логотип. Я не дуже розбираюся у комп-дизайні, тому бажано щоб було готове зображення :) По ідеї, це лого можна було-б приліпити на задньому шклі знизу, і на лобовому зверху по центру. Щось типу того.

lotr_an
06.06.2007, 18:02
Підписуватися на Львівську газету?

нє газета раз мене намахала хоч я сподіваюсь не навмисне. Не підпишуся :(

lotr_an
06.06.2007, 18:04
Баняки і плащі?

та хоч на противогазах (як їх влучно раз назвав п. Борис) :)

п.с. прикиньте, що як обговорюється в темі пяний секс - хлопака до дівчини, випилти, а він витягає презент з логотипом ЛФ і каже там мені сказали що можна і по пяні :)

ЛФ - Львівський Форева!

afterstep
06.06.2007, 18:14
з гілкою для вагітних дещо легше, їх по животі можна впізнати...

особливо якщо там дописують чоловіки....

YelloWS
08.06.2007, 09:28
що ж, бачу народ вже взявся за сувенірку... Можу порадити до кого звернутись за тими всіма скляночками, футболочками, наклеєчками і т.п.

будемо як клуб Карпати просувати бренд)
© all rights reserved

Internati
08.06.2007, 09:58
Ненавиджу сувеніри. В мене дома того добра лежить ціла купа. Викинути шкода, а користі з нього нуль цілих, нуль десятих.
Вирок: ----> В підвал, форева!!!

lotr_an
08.06.2007, 14:38
Ненавиджу сувеніри. В мене дома того добра лежить ціла купа. Викинути шкода, а користі з нього нуль цілих, нуль десятих.
Вирок: ----> В підвал, форева!!!

а в мене всі сувеніри на видних місцях: і память про країни, міста де я бував, і пилюку збирають не дають осідати де попало :)

ArxangeluS
09.06.2007, 00:40
А моя одна знайома має вдома цілу колекцію іграшкових ведмедиків, на згадку про своїх колишніх хлопців... Багато-багато... :borat:

YelloWS
11.06.2007, 10:27
теж люблю сувеніри, тільки помірковано. хочеться мати якийсь предмет на згадку про ті місця, де побував. от з Єгипту привезли кальян, ароматичні масла, статуетки.

Boris_Kiev
11.06.2007, 12:51
Колись на форумі auto.ru власники кожної марки гаряче обговорювали між собою дизайн фірмових футболок та наліпок.

А щодо головного, що я їм намагався вкрутити - на футболці повинні бути смуги, що імітують пристібнуті ремені безпеки - забулося за один день :)

Щодо сувенірів... досі ношу американський брелок, який придбав "на даху" хмарочоса, зруйнованого 11.09...

Ольга
11.06.2007, 20:26
люблю лише ті сувеніри, які з можна застосовувати, а не залишати на шафі для збору пилюки...
горнятко http://forum.lvivport.com/images/ranks/cup.gifз лого форуму - з радістю на нову роботу візьму, також взяла б підставку під горнятко, а ще б фірмова кава була віж ЛФ і цукор фасований... понесло ;)

якщо подорожуємо, то стараємося привезти собі кухоль на пиво - традиційний для тої країни... кухлі вдома активно застосовуємо :)

пупер
12.06.2007, 02:49
Почати можна з футболок, кепок, горняток тощо - це речі в принципі універсальні. Парасольки також непогана ідея, але тоді популяризація форуму буде відбуватися тільки у погану погоду :)

У випадку зі спортивним костюмом чи плащем людям подобаються різні фасони, потрібні різні розміри і тд. Доведеться замовляти ексклюзив, це буде надто заморочено і дорого...

обома руками "за"...
візьму усе: ручку, футболку, горня...

пупер
12.06.2007, 02:51
Реальний приклад максимальної комерціоналізації форума: http://sexnarod.ru/ і внутрішня валюта, і реклама ... і на чому тільки там не заробляють =)
якесь "г", а не форум...
трансвестити....
гоміки...
:8:

YelloWS
13.06.2007, 10:59
всі розповідають що б прикупили - скляночки, футболочки...... але ніхто ніц не пропонує :((

панове адміни, давайте виправляти цю ринкову несправедливість!
скиньте мені на adva@ukr.net лого (бажано в кривих) і вимоги до зображення - зробимо проект, маю де не дорого можна це все виготовити

MARTINI
13.06.2007, 11:24
Стукніть мені в аську 151565029

YelloWS
14.06.2007, 10:18
стукаю, а в атвєт тішина :cowboy:

Mirka
02.10.2007, 13:47
Відповідь: Львівський ФОРУМ http://forum.lvivport.com/ місце спілкування, заробітку чи і те, і те? це віртуальна реальність яку створив шеф

Я з Вами згідна
це віртуальна реальність
:ninja:

New Shrek
02.10.2007, 14:00
Я з Вами згідна
це віртуальна реальність
:ninja: Розумниця, пять балів .Це думка яку я доношу до свідомості наших форумчан.Може вони ще самі не розуміють чого вони туть.Але коли почнеться у них ломка ,то може замисляться банити чи ні