КПК

Показати повну версію : НОРМАЛЬНА робота

YelloWS
05.06.2007, 15:13
НОРМАЛЬНА робота - це, звичайно, кожен трактує по-своєму.
Але все ж таки, чим ми керуємось і чим потрібно керуватись при пошуку роботи.
Із власного досвіду знаю, що важливими є доволі багато чинників. Крім банального розміру платні потрібно дуже добре усвідомлювати за що? її будуть платити і чи ви готові на це, і чи це вам потрібно. Питання колективу, зокрема керівництва, теж є цікавим, бо з ним потім нічого не поробиш. А час витрачено, маю на увазі, що для досягнення нормально рівня оплати, як правило, необхідно рік-два, не кажучи вже про підвищення по посаді.
Дуже цікаве зауваження зробила моя дружина, коли мова зайшла про реальний пошук роботи: "На співбесідах не тільки вибирають тебе, ти теж вирішуєш чи потрібна тобі ця робота". Я вважаю, що це справді так, бо минули часи кризи і ринок вакансій дуже великий. Більше того, знайти хорошого спеціаліста у будь-якій галузі є певною проблемою.

New Shrek
05.06.2007, 15:19
ти теж вирішуєш чи потрібна тобі ця робота".
Хай сидить дома ,баве дітей

andi
05.06.2007, 15:19
НОРМАЛЬНА робота - це, звичайно, кожен трактує по-своєму.
Але все ж таки, чим ми керуємось і чим потрібно керуватись при пошуку роботи.
...

Важливим поряд з зарплатою, компенсаційним пакетом, і іншими критеріями є колектив, наявність працівників з тією ж посадою, що Вам пропонують, перспективи росту відповідно. А ще грає немалу роль розміщення офісу фірми: віддаленість зокрема.
звичайно ж різні-різні особливості (або мінуси) можуть бути знівельовані запропонованими бабками!!! то вже від смаку залежить... :)

YelloWS
05.06.2007, 15:25
недоліки справді можуть бути знівельовані грішми, але це залежить від конкретної ситуації і людини... в мене от ситуація, де навіть дуже пристойні гроші не дають нормально жити через хріновий колектив і тупориле ставлення керівника до особистого часу працівників

Danilo
05.06.2007, 15:27
Порада: дивіться на стіну. Якщо є кондиціонер - це добре.:) І навпаки як нема, то ніколи й не буде, і перспективи теж навряд.:)

andi
05.06.2007, 15:29
...ставлення керівника до особистого часу працівників

а яке може бути ставлення?? :)
щось мені здається, що керівників, що беззастережно і з розумінням ставляться до працівників і їх особистого часу, то ще треба пошукати...

vasili
05.06.2007, 15:31
Важливим поряд з зарплатою, компенсаційним пакетом, і іншими критеріями є колектив
Я взагалі вирішив шо колектив в 100 чоловік це супер, коли їх 10 то є недуже прикольно, швидко набридають один одному колєги, шукають накому можна зірватись, нерви потовкти і т д.

andi
05.06.2007, 15:39
Я взагалі вирішив шо колектив в 100 чоловік це супер, коли їх 10 то є недуже прикольно, швидко набридають один одному колєги, шукають накому можна зірватись, нерви потовкти і т д.

а особливо прикольно, коли 100 чол. і в одному залі, а? :D

та я не про те. одна справа, коли Ви працюєте на посаді інженера, та ще й неширокої спеціалізації в фірмі, в якій Вам не світить карєрний ріст, і ви самі вирішуєте всі проблеми, питання, підтираєте за всіма в міру накопичення. Коли на вас можуть скинути ще й "не вашу" роботу.
інша справа - компанія, близька вам по духу і фаху, відділ хороший, з 3-6 чол., підтримка, допомога (:) в ідеалі).
а те, що люди різні попастися можуть - так то гарантія, ніхто не застрахований... ;)

YelloWS
05.06.2007, 15:53
та зрозуміло, що в керівника стоять свої задачі і він їх намагається виконати будь-якими засобами, прогинаються звичайно підлеглі... але тут є один момент, а саме - форма і нахабність цих дій

от що мене завжди цікавило, так це нафіга пашуть керівники (читай директори-власники) фірм, які вже заробили величезні статки і вілли в Іспанії. Це вони самі не можуть зупинитсь, не усвідомлюють цього чи їхнє життя втрачає сенс без роботи???

andi
05.06.2007, 16:00
та зрозуміло, що в керівника стоять свої задачі і він їх намагається виконати будь-якими засобами, прогинаються звичайно підлеглі... але тут є один момент, а саме - форма і нахабність цих дій

от що мене завжди цікавило, так це нафіга пашуть керівники (читай директори-власники) фірм, які вже заробили величезні статки і вілли в Іспанії. Це вони самі не можуть зупинитсь, не усвідомлюють цього чи їхнє життя втрачає сенс без роботи???

Вам заваджає, що вони пашуть? :)
я їх ніби розумію: для більшості людей ДУЖЕ важливим є самореалізація!!!
хтось повністю себе знаходить в роботі, і при цьому отримує життєвий заряд, натхнення, поштовх до подальшої роботи.
а деякі директори, напевно, особливо реалізуються в пресингу на працівників, з доказуванням, що останні - пусте місце, клякси на столах...
До речі, відома істина: людина, що справді багато досягла, заробила, отримала - не буде рипатися, з піною доказувати, що вона ТАКА, що ого-го.

YelloWS
05.06.2007, 16:12
мені не заважає, що хтось працює, мені просто цікаво чому і для чого...

а те, що справді розумні люди не хизуються своїми досягненнями, це знають всі.

я вважаю, що самореалізація через роботу цілком похвальна річ, але не для всіх (і не для всіх робіт), хоч мені імпонує робити якнайкраще те що робиш і т.п.

New Shrek
05.06.2007, 16:13
До речі, відома істина: людина, що справді багато досягла, заробила, отримала - не буде рипатися
Давид наприклад...але Вірсавію все таки вграв

vasili
05.06.2007, 16:14
інша справа - компанія, близька вам по духу і фаху, відділ хороший, з 3-6 чол., підтримка, допомога ( в ідеалі).
І я це мав на увазі сам я інженер.

New Shrek
05.06.2007, 16:14
мені не заважає, що хтось працює, мені просто цікаво чому і для чого... дома кобра сидить

New Shrek
05.06.2007, 16:23
І я .... сам я інженер. співчуваю,чесно

afterstep
05.06.2007, 16:24
Якщо є кондиціонер - це добре. І навпаки як нема, то ніколи й не буде, і перспективи теж навряд.

це - київські мірки.
а ви ніколи не думали, що вони такі самі раби6 як і ви? що всі статки розвіються як дим - тільки вони покинуть роботу?
А уявіть їх душевний стан при цьому?

vasili
05.06.2007, 16:43
співчуваю,чесно
ГІП - головний інженер проекту.

YelloWS
05.06.2007, 16:55
а ви ніколи не думали, що вони такі самі раби6 як і ви? що всі статки розвіються як дим - тільки вони покинуть роботу?
А уявіть їх душевний стан при цьому?

Шановний afterstep, я вважаю, що їхні статки нікуди не подінуться... багато людей продають свій доволі успішний бізнесі для того, щоб займатись сім'єю, улюбленою справою тощо. Виручені гроші я так розумію вкладаються у фонди чи то у банки і живуть ці люди нічим не гірше, ніж раніше.

Єдине, що втрачається - це зв'язок з активним життям і вплив на певні події, можливість керувати людьми і т.п. Думаю тут проблема в тому, що люди дуже часто не можуть правильно поставити пріоритети у своєму житті або навіть частково змінити його, оскільки діє чинник звички, зручності або виховання.

afterstep
05.06.2007, 17:25
багато людей продають свій доволі успішний бізнесі для того, щоб займатись сім'єю, улюбленою справою тощо.
наприклад, власник та автор готелю коло оперного... той, якого о 5 год. дна під власним "пенсійним будиночком" застрелили...

Ольга
05.06.2007, 21:34
хочеться цікаву роботу та корисну для суспільства!
в жодному разі це не може бути тупе відсиджування з 9.00 до 18.00, вільний графік роботи хочу, трудову, медстрахування, садочок для дитини.

New Shrek
05.06.2007, 22:06
ГІП - головний інженер проекту. і я був ... тупик, починайте працювати на себе

New Shrek
05.06.2007, 22:09
багато людей продають свій доволі успішний бізнесі для того, щоб займатись сім'єю, улюбленою справою ніхто ,ніколи,
і нікогда

New Shrek
05.06.2007, 22:12
трудову, медстрахування, садочок для дитини.
створіть агенцію,страхову компанію,і садочок для дитини

afterstep
05.06.2007, 22:38
вільний графік роботи хочу, трудову, медстрахування, садочок для дитини.

така робота може й цікава - але далеко не суспільно-корисна ;)
Суспільнокорисна передбачає, що ви працюєте тоді, коли інші гуляють. Садочки закриті. Про вільний графік - і мови бути не може ;)

Черешенька
05.06.2007, 23:12
А я хочу роботу, куди би щодня хотілося бігти і знати, що мої ідеї і проекти, які втілюю в життя, зроблять хоча б щось корисне, приємне і потрібне якщо не для цілого суспільства, то для певної його частини! І я би тішилася, коли б одного прекрасного дня могла почути "Дякую, Ви прожили недаремно, допомогли мені вирішити проблему, розрадили, ..."

Ольга
05.06.2007, 23:15
Суспільнокорисна передбачає, що ви працюєте тоді, коли інші гуляють.
я не проти цього!
та і маю деякий досвід вже... :P

Черешенька
05.06.2007, 23:35
А колектив - то дуже важливо, то як друга сім"я, адже за звичай у ньому ми проводимо величезну частину дня. Я мала невеличкий досвід роботи і скажу, що вдома мої рідні по-доброму обурювалися, що я до них повертатися не хочу. Компанія на роботі була така класна, незважаючи на вікові і інші різнобічності, що просто не хотілося розлучатися! То все і дотепер мої вірні друзі і чудові знайомі залишилися!

bug
06.06.2007, 01:41
створіть агенцію,страхову компанію,і садочок для дитини
ой,ой як зря сказав.....

andi
06.06.2007, 11:27
А колектив - то дуже важливо, то як друга сім"я, адже за звичай у ньому ми проводимо величезну частину дня. Я мала невеличкий досвід роботи і скажу, що вдома мої рідні по-доброму обурювалися, що я до них повертатися не хочу. Компанія на роботі була така класна, незважаючи на вікові і інші різнобічності, що просто не хотілося розлучатися! То все і дотепер мої вірні друзі і чудові знайомі залишилися!

не лише величезну частину дня, а реально БІЛЬШЕ часу, ніж з власною сім'єю!!! :(
власне тому колектив дуже важливий :)

YelloWS
06.06.2007, 11:47
правильно, часи тупого вісиджування за гроші давно минули, принаймі для людей з достатнім рівнем розвитку. Радує те, що у забезпеченні соцпакетом у нас відбувся значний прогрес. Ще би з податками навели лад, щоб припинити роздавання з/п в конвертах.

Ольга
06.06.2007, 12:46
часи тупого вісиджування за гроші давно минули,
:( на жаль далеко не всюди
у одному проекті USAID відверто не було ЩО РОБИТИ працівникам... от шеф (громадянин США) вирішив ввести контроль за часом, сам сидів з 9.00 по 18.00, лазив по інету, але мусив висидіти до кінця. І нас всіх змушував...

Коли нема роботи то залишається хіба за дисцпліною дивитися...

New Shrek
06.06.2007, 12:51
робота сидінням ніколи не закінчиться,і буде щораз зростати...так що тренуйте пяту точку, а не пятий елемент

Ольга
06.06.2007, 13:20
робота сидінням ніколи не закінчиться,і буде щораз зростати...так що тренуйте пяту точку
я на цій 5 точці якраз встигла всі курсові і дипломну написати... принципі ця робота була ідеальною для того періоду життя ;)
Зараз вільний графік, працюю вдома, бо мала дитина - теж ідеальний варіант на сьогоді.
Завтра я вже захочу йти на серйознішу роботу за межами дому... :)

YelloWS
06.06.2007, 13:46
Завтра я вже захочу йти на серйознішу роботу за межами дому... :)

Бажаю успіху в починаннях))
Видно у вас там різних варіантів більше, ніж тут.

Ольга
06.06.2007, 14:01
Видно у вас там різних варіантів більше, ніж тут.
де то там?? Я у тій ж ямі що і Ви - у Львові :)

New Shrek
06.06.2007, 16:48
Я у тій ж ямі що і Ви - у Львові
ДДТ - Родина
Юрий шевчук

Боже,
Сколько лет я иду, но не сделал и шаг,
Сколько лет я ищу, то, что вечно со мной,
Сколько лет я жую вместо хлеба, сырую любовь,
Сколько жизней в висок мне плюет вороненым стволом,
Долгожданная даль.

Черные фары у соседних ворот,
Лютики, наручники, порванный рот,
Сколько раз покатившись моя голова,
С переполненной плахи катилась туда, где...

Родина,
Еду я на родину,
Пусть кричат уродина,
А она нам нравится, хоть и не красавица,
Сволочь и доверчива,
А ну а к нам тра-ля-ля-ля-ля
Эй, начальник.

Боже,
Скольке правды в речах государственных шлюх,
Боже,
Сколько веры в руках отставных палачей,
И не дай им опять закатать рукава,
И не дай им опять закатать рукава,
Суетливых ночей.

Черные фары у соседних ворот,
Лютики, наручники, порванный рот,
Сколько раз покатившись моя голова,
С переполненной плахи катилась туда, где...

Родина,
Еду я на родину,
Пусть кричат уродина,
Сволочь и доверчива,
Эй, начальник.

Из под черных рубах вьется красный петух,
Из под добрых царей льется в рты мармелад,
Никогда этот мир не вмещал в себе двух,
Был нам богом отец, ну а черт нам...

Родина,
Еду я на родину,
Пусть кричат уродина,
А она нам нравится, спящая красавица,
Сволочь и доверчива,
Эй, начальник.

Ольга
06.06.2007, 16:52
Ну... Шреку, за що?:)

я ж нікуди зі Львова не втікаю, а вперто шукаю тут перспективи для себе, народжую дітей, спілкуюся у форумі... а Ви так зразу ...
Лютики, наручники, порванный рот
фу які слова... Це про Львів?

New Shrek
06.06.2007, 16:57
Я Iду Додому

Я бачу навколо камiння i квiти, Мiста i вокзали, i сонце i снiг. Я буду чекати, я буду хотiти I бачити знову, i знову до них. iду додому, До тебе додому, I очi знайомi завжди добрi. Я iду додому, До тебе додому, Якi ж вони довгi Тi ночi і днi!

New Shrek
06.06.2007, 16:58
Це про Львів?
Родина,
Еду я на родину,
Пусть кричат уродина,
Сволочь и доверчива

New Shrek
06.06.2007, 17:00
я ж нікуди зі Львова не втікаю, а вперто шукаю тут перспективи для себе, народжую дітей, спілкуюся у форумі...
я теж...

Ольга
06.06.2007, 17:20
та... у кожного своя любов...

Капітан
06.06.2007, 17:26
Я у тій ж ямі що і Ви - у Львові

Ну... Шреку, за що?
Треба було: "в болоті" :) Тоді-б дістали від Шрека + до карми :)

New Shrek
06.06.2007, 17:46
та... у кожного своя любов...
Мне нравится...

Мне нравится, что вы больны не мной,
Мне нравится, что я больна не вами,
Что никогда тяжелый шар земной
Не уплывет под нашими ногами.
Мне нравится, что можно быть смешной -
Распущенной - и не играть словами,
И не краснеть удушливой волной,
Слегка соприкоснувшись рукавами.

Мне нравится еще, что вы при мне
Спокойно обнимаете другую,
Не прочите мне в адовом огне
Гореть за то, что я не вас целую.
Что имя нежное мое, мой нежный, не
Упоминаете ни днем ни ночью - всуе...
Что никогда в церковной тишине
Не пропоют над нами: аллилуйя!

Спасибо вам и сердцем и рукой
За то, что вы меня - не зная сами! -
Так любите: за мой ночной покой,
За редкость встреч закатными часами,
За наши не-гулянья под луной,
За солнце, не у нас над головами, -
За то, что вы больны - увы! - не мной,
За то, что я больна - увы! - не вами.

1915 год
http://www.playcast.ru/playcasts/view.php?card=338850&code=f80fe625ad627bb6e85bf424c13fee8ccbeb1ff8

Черешенька
06.06.2007, 22:32
Мне нравится, что вы больны не мной
Гарні слова і пісню ту дуже люблю, надзвичайно душевна.
В молоді роки Алла Борисівна вміла проймати душі! ;)

Черешенька
06.06.2007, 22:35
А якої всі думки про службовий роман? Думаю, що й таке часто трапляється на норальних роботах і нема тому ради. Як реагувати? Чи варто на такі стосунки якось впливати?
Я ще мушу сама обміркувати цю тему, бо якось однозначно не вирішилась.

New Shrek
06.06.2007, 22:38
якщо Ви керівник однозначно ні,якщо підлегла ,мона подумати

New Shrek
06.06.2007, 22:39
Гарні слова
зверніть увагу 1915 рік

afterstep
06.06.2007, 22:46
В молоді роки Алла Борисівна вміла проймати душі!

власне я теж щось задумався - якого року народження Алла Борисівна ;) крім того, цей романс ніби в якомусь фільмі використовувався, і не належить до репертуару Пугачової?

Черешенька
06.06.2007, 22:49
власне я теж щось задумався - якого року народження Алла Борисівна крім того, цей романс ніби в якомусь фільмі використовувався, і не належить до репертуару Пугачової
Якого року народження точно не знає, думаю, що їх вже за глибоку 60 стукнуло.
А пісня до фільму "Іронія долі", всі сайндтреки було виконано тоді Пугачовою. Я колись, як перший раз про це почула, навіть повірити не могла.

afterstep
06.06.2007, 22:52
А якої всі думки про службовий роман? Думаю, що й таке часто трапляється на норальних роботах і нема тому ради. Як реагувати? Чи варто на такі стосунки якось впливати?

Сила! одне тілько питання - що таке норальні роботи.... ;)

Черешенька
06.06.2007, 22:54
норальні роботи
Нормальні, я мала на увазі.
Щось сьогодні помилок багато роблю, сама помітила, якась нульова концентрація - перепрошую (бачу треба вирубуватися на перерву)!

New Shrek
06.06.2007, 23:00
[quote=Черешенька;83844] пісня до фільму "Іронія долі", всі сайндтреки було виконано тоді Пугачовою http://www.abpugacheva.spb.ru/

New Shrek
06.06.2007, 23:02
а сайт www.allapugacheva.ru/ хакнули

New Shrek
06.06.2007, 23:09
(бачу треба вирубуватися на перерву)!
не треба!

ArxangeluS
09.06.2007, 00:45
Як на мене нормальна робота - це коли Тебе справедливо оцінюють за старання і коли кожного ранку ти встаєш і радієш, що працюєш на такій цікавій роботі і у такому класному колективі... (і за такі хороші гроші...:p )

bug
09.06.2007, 07:31
Як на мене нормальна робота - це
хороша робота це високоплачуване хоббі

afterstep
09.06.2007, 07:40
якщо за хоббі платять - воно приїдається. Люди чомусь більше цінять те, що втратили, або те, на що добре потратилися; ІМХО

Черешенька
09.06.2007, 13:24
О, я придумала нову дефініцію:
добра робота - це коли у тебе кожен день свято.
:):):)

Капітан
09.06.2007, 13:51
добра робота - це коли у тебе кожен день свято.
...відеооператор на весіллях та хрестинах? :cowboy:

ArxangeluS
09.06.2007, 14:40
Класно.. Я доречі підробляв навіть так колись. На Львівських дискотеках, було весело, але на другий день ходиш сам не свій...:scare:

Liliyah Romanova
09.06.2007, 18:22
в жодному разі це не може бути тупе відсиджування з 9.00 до 18.00, вільний графік роботи хочу, трудову, медстрахування, садочок для дитини.
А я навпаки люблю роботу з 9.00 до 17.00 (у нас тут так. :)) Відпрацювала свої години і спокійно можу решту часу сім'ї присвячувати. Субота-неділя моя. Якщо треба довше на роботі посидіти, то можна, але то займає все одно години протягом тижня, а не на вихідні. Крім того, мені подобається робота в офісі. Корисна для суспільства робота тут є зазвичай волонтерською. Це мені теж подобається часом робити.
До речі, якраз робота офісі дає мені страхування на всю сім'ю. Тут це називається benefits. Дає також 2 тижні вихідних на перший рік, 3 - на другий.

Liliyah Romanova
09.06.2007, 18:58
Якщо робота нормальна і люди також, то на такі дурниці не буде часу.
ІМХО, краще, якщо чоловік і жінка на різних роботах працюють. Тобто у різних фірмах та приміщеннях. Інша справа, якщо сімейний бізнес.
У мене таке ще ні разу не траплялося. А роботи у мене дуже різні були. Побачимо, як буде на новій роботі. Але мене на роботі зазвичай саме моя робота цікавить. Мене постійно від якихось ідей розпирає. На такі дурниці, як чоловіки в офісі, у мене часу немає. :D У мене до них навпаки відраза. Особливо, коли вони їдять усіляку гидоту із мікрохвильової. :shutup:

пупер
12.06.2007, 15:48
кожна "нормальна" робота це така, на яку йдеш не як на каторгу, а як на відпочинок...
а їдеш додому після неї із почуттям виконаного обов’язку...

afterstep
12.06.2007, 15:53
кожна "нормальна" робота це така, на яку йдеш не як на каторгу, а як на відпочинок...
а їдеш додому після неї із почуттям виконаного обов’язку...

може, достатньо вдома облаштувати каторгу? і тоді робота буде не просто відпочинок, а щоденне свято....

пупер
12.06.2007, 16:35
може, достатньо вдома облаштувати каторгу? і тоді робота буде не просто відпочинок, а щоденне свято....
хочете поговорити про хатню каторгу?.. ;)

afterstep
12.06.2007, 18:49
хочете поговорити про хатню каторгу?..

колись на пиві ;) тут у когось нездорові асоціації ;)
а може, просто в тебе є щирі шанувальники?

Черешенька
12.06.2007, 22:30
На такі дурниці, як чоловіки в офісі, у мене часу немає
Ну що Ви, Лілю, хіба чоловіки у офісі - то дурниці? Для мене - то справжня приємність :);):)

Черешенька
12.06.2007, 22:32
От не витримала б, якщо би на роботі одні жінки були. Мені тоді чогось не вистарчає, тверезої логіки і приправленого жарту, мабуть, водночас :)

afterstep
12.06.2007, 22:38
Ну що Ви, Лілю, хіба чоловіки у офісі - то дурниці? Для мене - то справжня приємність

дійсно, з кого ще пореготати, і гарантія, що не образиться, а навпаки - залицятися почне ;)

Черешенька
12.06.2007, 22:42
дійсно, з кого ще пореготати, і гарантія, що не образиться, а навпаки - залицятися почне
Погоджуюся, тільки я би Вашу послідовність поміняла, спочатку залицяння, а потім вже розважання :).

afterstep
12.06.2007, 22:45
послідовність несуттєва - важливий результат: цукерки, квіти, кава, гарний настрій ;) Причому в чоловіків - теж ;)

Черешенька
12.06.2007, 23:29
цукерки, квіти, кава, гарний настрій Причому в чоловіків - теж
Ще один цікавий результат - робіння канапок, накривання столів, приготування запашної кави для милих колег-чоловіків, слідкування за порядком і естетикою фірми! Жінкам це теж подобається, інколи :)

Liliyah Romanova
13.06.2007, 04:06
послідовність несуттєва - важливий результат:
Тут ще й додому підкинуть, і на закупи підвезуть.
Лиш не питайте, відки я то знаю. :D:D:D

Liliyah Romanova
13.06.2007, 04:12
Ще один цікавий результат - робіння канапок, накривання столів, приготування запашної кави для милих колег-чоловіків, слідкування за порядком і естетикою фірми! Жінкам це теж подобається, інколи
О так, цього було ціла купа. Особливо викидання прогнилих продуктів із холодильника.
Щодо дурниць, то я мала на увазі власне роман. Для мене робота - то робота, а не клуб знайомств чи розваг. Оце мала на увазі під дурницями. А так, що з чоловіками легко працювати, бо вони конкретно кажуть, що треба. Принаймні такий у мене досвід. Кобіти лиш розпитують за все. Правда, тут чоловіки теж розпитують, але принаймні не протягом робочого дня.

afterstep
13.06.2007, 10:06
Щодо дурниць, то я мала на увазі власне роман

в роману є власне один суттєвий недолік - він закінчується. Зі всіма фатальними для роботи наслідками ;) Роман - то емоції, потужніші за робочі ;) тому робота в будь-якому разі постраждає ;)

пупер
13.06.2007, 16:37
колись на пиві ;) тут у когось нездорові асоціації ;)
а може, просто в тебе є щирі шанувальники?

я навіть знаю цього "когось"....
:D :D :D пише людина різні дурниці, ображає форумчан....

afterstep
13.06.2007, 16:49
тобі простіше - у тебе шанувальник один ;) в мене хвіст з 4-ох шанувальників ;) що, зціпивши зуби, як коти, мітять - "читав"....

пупер
13.06.2007, 17:19
тобі простіше - у тебе шанувальник один ;) в мене хвіст з 4-ох шанувальників ;) що, зціпивши зуби, як коти, мітять - "читав"....
можу порадити зробити підпис: “мої шанувальники: шанувальник номер один, шанувальник номер два, шанувальник номер три, шанувальник номер чотири...............................”...

Капітан
13.06.2007, 17:22
можу порадити зробити підпис:
Поганий підпис :) Краще б звучало так: "МОЇ ШАНУВАЛЬНИЦІ" :D Хоча... Афтестеп... двох дівчат вже може забамбурити у список ;)

пупер
13.06.2007, 17:35
Поганий підпис :) Краще б звучало так: "МОЇ ШАНУВАЛЬНИЦІ" :D Хоча... Афтестеп... двох дівчат вже може забамбурити у список ;)
з допису афтерстепа незрозуміло було, чи це шанувальники, чи шанувальниці.... :)

Ольга
13.06.2007, 17:36
офтоп:
Пупере, цей аватар з пивом просто СУПЕР!
аж пива хочеться!

пупер
14.06.2007, 04:24
офтоп:
Пупере, цей аватар з пивом просто СУПЕР!
аж пива хочеться!

холодного.... :) нефільтрованого... :) львівського.... :) якого вже не випускають.... :(

Черешенька
14.06.2007, 17:29
якого вже не випускають

Мені персонально будь ласка легендового львівського! :)

bug
14.06.2007, 17:35
оффтоп: львівський преміум онлі :):clapping:

afterstep
14.06.2007, 18:13
старе львівське тепер точно легенда...
bug, а слабо змікшувати логотип bsd з етикеткою львівського пива?
або хоча б gnome ;)

Ольга
14.06.2007, 18:15
а мораль така - навіть з найгіршою роботою у Львові - пиво все компенсує ;)

afterstep
14.06.2007, 18:24
то може би могли колись зустрітися на компенсації?!
пупер ставить ;)

bug
14.06.2007, 18:27
bug, а слабо змікшувати логотип bsd з етикеткою львівського пива?
можна спробувати :)
принаймні можна напрягти графіків :)

afterstep
14.06.2007, 18:40
ага, і потім доробити дрібничку - дистрибутив львівської зборки....

bug
14.06.2007, 18:46
beer inside :) :radist:

пупер
15.06.2007, 02:35
то може би могли колись зустрітися на компенсації?!
пупер ставить ;)

:D :D :D

YelloWS
15.06.2007, 17:50
all inclusive. beer too.

afterstep
15.06.2007, 18:09
all inclusive. beer too.

якраз це некоректно - bug написав видозмінене закінчення знаменитого

Linux like a wigwam: no gates, no windows and apache inside...

Ольга
17.09.2007, 11:03
є вакансія асистента проекту, потрібні знання Офісу та Вінди. Трохи англійської, а основне сильне почуття відповідальності ...
пишіть в ПП
терміново

Мих
17.09.2007, 23:18
пишіть в ПП
терміново
мене візьмете?

Otsoa
17.09.2007, 23:34
є вакансія асистента проекту, потрібні знання Офісу та Вінди. Трохи англійської, а основне сильне почуття відповідальності ...
пишіть в ПП
терміново

Все те є, але мені зараз цікаво знайти десь в хорошого ювеліра полірувати щось, аби далі вчитись :)

Ольга
18.09.2007, 08:13
мене візьмете?
а Ви обіцяєте мити за собою горнятка?:)

Anri
18.09.2007, 19:36
Особисто мені подобається першої приватної броварні пиво. Зокрема старе місто, чорне. А Вам? І саме краще мабуть працювати броварні

Liliyah Romanova
18.09.2007, 20:32
І саме краще мабуть працювати броварні
Там смердить...

vasili
18.09.2007, 21:17
Там смердить...
Чим це ?;)

New Shrek
18.09.2007, 21:50
І саме краще мабуть працювати броварні Директором броварні

Liliyah Romanova
18.09.2007, 22:13
Директором броварні
Точно. В офісі. Там не смердить.
А на броварні весело. В одному відділі морозильна камера, в іншому душно як холєра. І смердить, фу...