Показати повну версію : ДАІ моторизується
Кажуть, що нове - це давно забуте старе... Львівське ДАІ підтвердило це прислів'я:
http://privattaxi.org.ua/files/foto/motogai.jpg
Ось тільки як бути з "давно забутими" навиками? Не так давно дорожньо-патрульна служба у Львові (не ДАІ) отримала десяток мотоциклів, не запам'яталась модель, але по вигляду - простіших за ці. Половину, кажуть, побили в перших пів-року. А решту - не видно. Цікаво, яка доля чекає на цю техніку?
На мій погляд доля цих цілих ролерів буде більш щасливіша (на освітленій стелі десь на видному місці) ніж інших п"яти, кремезний полковник, вже мабуть надавав по "шапці" горе водіям, тому гарантоване майбутнє мотоциклам забезпечене.
Internati
01.06.2007, 10:52
Спала на думку приповідка: wojsko polskie bardzo motoryzowane - wszystko na rowerach!
Та яке майбутнє - "достопрімєчатєльность". Вони тепер так і будуть стояти у чітко визначених місцях, щоб всі бачили, на що витрачені кошти МВС. Та й начальство міліцейське втішене, у вікно визирне - і душа радіє. Так і проситься до цих красенів поліцай у якійсь парадовій формі з білими крагами і в білих ботфортах. :crazy:
Як на мене, то було закупити кілька потужних байків, які й ремонтувати можна, суто як робочих коників, а не цих показушних "чистокровних рисаков".
Треба такими "мото" оснащувати не міліцію, а "швидку". Правда не знаю, чи є у Львові пробки, а якщо є, то такий "аппарат" для надання першої помочі просто необхідний.
Треба такими "мото" оснащувати не міліцію, а "швидку". Правда не знаю, чи є у Львові пробки, а якщо є, то такий "аппарат" для надання першої помочі просто необхідний.
:borat:
zoom, ну як Ви собі уявляете лікаря швидкої, що несеться на мотоцику крізь "пробки"? А позаду, на сидінні пасажира, халабається напівзомлілий пацієнт. А куди ж бригаду з чемоданчиком ( фельдшера ) ? - ззаду хай доганяє?
:borat:
zoom, ну як Ви собі уявляете лікаря швидкої, що несеться на мотоцику крізь "пробки"? А позаду, на сидінні пасажира, халабається напівзомлілий пацієнт. А куди ж бригаду з чемоданчиком ( фельдшера ) ? - ззаду хай доганяє?
Ви неуважно читаєте.
Бувають випадки, коли людину можна врятувати надавши першу медичну допомогу. Я не пропоную перевозити пацієнтів на них...:beee:
Ви неуважно читаєте.
Бувають випадки, коли людину можна врятувати надавши першу медичну допомогу. Я не пропоную перевозити пацієнтів на них...:beee:
;)
Розумієте, лікар - це не байкер, Ви хотіли б, щоб до Вас прибув брудний і смердячий бензиною чувак, щоб зробити укол? Достатньо того, що звичайні лікарі приходять до хворого, і навіть руки не миють.
;)
Розумієте, лікар - це не байкер, Ви хотіли б, щоб до Вас прибув брудний і смердячий бензиною чувак, щоб зробити укол? Достатньо того, що звичайні лікарі приходять до хворого, і навіть руки не миють.
Ех...Спорити не буду, але практика такого нововведення в інших державах показала, що смертність від невчасно наданої допомоги впала на 30%...
А, якщо діло піде на хвилини, і від цього уколу буде залежати життя моїх близьких, я згідна щоб лікар смердів бензиною.http://www.kolobok.us/smiles/standart/yes.gif
Ех...Спорити не буду, але практика такого нововведення в інших державах показала, що смертність від невчасно наданої допомоги впала на 30%...
А, якщо діло піде на хвилини, і від цього уколу буде залежати життя моїх близьких, я згідна щоб лікар смердів бензиною.http://www.kolobok.us/smiles/standart/yes.gif
Хіба я говорю що то зле?
Я говорю про те, що в суспільстві, де лікар, що приходить до хворого в період епідемії грипу не перевзуваючись, не родягаючись і не миючи руки, - ще питання чи лікар це. Я би не хотів, щоб такі лікарі підходили до моїх близьких. Звичайно, коли час іде на хвилини, то - мови нема, приймають таку допомогу, яка є. Але з іншої сторони, до такого хворого лікар на мотоцику САМ не поїде (а раптом хворий помре, а Ви потім скажете, що то лікар винуватий? А так свідки - працівники бригади), по-друге, крім етичних, існують санітарні норми, і вони повинні додержуватися, бо якщо Вам разом з "наглою поміччю" занесуть гепатит, то Ви перша на них і нажалієтеся.
Хіба я говорю що то зле?
Я говорю про те, що в суспільстві, де лікар, що приходить до хворого в період епідемії грипу не перевзуваючись, не родягаючись і не миючи руки, - ще питання чи лікар це. Я би не хотів, щоб такі лікарі підходили до моїх близьких. Звичайно, коли час іде на хвилини, то - мови нема, приймають таку допомогу, яка є. Але з іншої сторони, до такого хворого лікар на мотоцику САМ не поїде (а раптом хворий помре, а Ви потім скажете, що то лікар винуватий? А так свідки - працівники бригади), по-друге, крім етичних, існують санітарні норми, і вони повинні додержуватися, бо якщо Вам разом з "наглою поміччю" занесуть гепатит, то Ви перша на них і нажалієтеся.
Та буде вам...Так песимістично...Гепатит...Якщо на те пішло, то його можна і в лікарні підхопити, де на перший погляд, є стерильно...
Та буде вам...Так песимістично...Гепатит...Якщо на те пішло, то його можна і в лікарні підхопити, де на перший погляд, є стерильно...
Оптимізм потрібний хворому щоб швидше одужати. А мені, як людині, що стоїть коло ліжка, потрібна певна доза реалізму, а не песимізму, саме для того, щоб мій як Ви кажете песимізм не перетворився в діагноз чи епітафію.
Додано через 1 годину 21 хвилину
Просто Ви молода і гарна, а я старий і бурчливий :dance:
Щоб підсолодити, ось Вам пігулка:
Мчится быстрей чем ракета с базуки
доктор из "скорой" на мощном "судзуки".
Крики прохожих, трамваев гудки,
Доктору нужно больного спасти.
"Пробки" и люди нму нипочем, -
Снова мобильный звонит телефон.
Клизма, пиявки и баночка с медом,
Шприц, лейкопластырь, и колбочка с йодом,
Сзади болтаются в сумке с крестом,
И с кислородом огромный балон.
Капельниц ворох, и гипс, и бинты,
Все пригодится, все нужно везти.
Доктор обветрен, стремителен он,
Только вчера поменял он клаксон.
Там, вдалеке, на седьмом этаже,
Стонет старушка в одном неглиже.
Вышла из ванны, упала на пол,
Льется вода, и доносится стон.
Кто ей скорейшую помощь окажет,
Первым примчится? - Ну, кто мне подскажет?
Прыгает доктор с суровым лицом.
Прыгает сумочка с красным крестом...
:p
Прыгает доктор с суровым лицом.
Прыгает сумочка с красным крестом...
+ 1, от бачите, що означає здоровий спосіб життя. Якщо з ранку тільки пиво, (виходячи з вашого аватару)то і натхення, і комплімент вчасно сказаний. А що з такими принципами буде під вечір?
Мчится быстрей чем ракета с базуки доктор из "скорой" на мощном "судзуки". Крики прохожих, трамваев гудки, Доктору нужно больного спасти. "Пробки" и люди нму нипочем, - Снова мобильный звонит телефон...
Ого !!!! :)
+ 1, от бачите, що означає здоровий спосіб життя. Якщо з ранку тільки пиво, (виходячи з вашого аватару)то і натхення, і комплімент вчасно сказаний. А що з такими принципами буде під вечір?
А під вечір я зміню аватар.
Додано через 40 секунд
Ого !!!! :)
Ага! ;) ;) ;)
Liliyah Romanova
29.11.2007, 20:40
Отако їздять в Індії. Нуль контролю. І ніхто нікого не збив.
RjrEQaG5jPM
levandivka
29.11.2007, 23:27
Отако їздять в Індії. Нуль контролю. І ніхто нікого не збив
Треба Ющенкові переслати, бо забув, видно...
Отако їздять в Індії. Нуль контролю. І ніхто нікого не збив.
Наразі...
ZOOM
В Вас чудовий аватар! А це Ви на ньому? А гдє Балконский?
Тільки не питайте мене, чи це я на аватарі, я Вас прошу...:shutup: :o
рівнянин
03.12.2007, 10:11
А решту - не видно. Цікаво, яка доля чекає на цю техніку?
Дзвінок у відділ спорттоварів:
-Доброго дня! Вас турбеють з відділу травматології міської лікарні. Скажіть будь ласка, скільки ви мотоциклів продали в цьому місяці?
-39
-Цікаво! Де ж ще двоє їздить?
щодо ДАІ... не знаю чим їм поможе моторизація, але те, що тепер даїшник нічого не може зробити водію (забрати права, виписати на місці штраф) швидше на зле вийшло, ніж на добре
на дорогах просто жахливий безпорядок. сильно в нас водії "бояться" якихось нещасних протоколів, які лишилися єдином засобом впливу на них від даїшників
щодо ДАІ... не знаю чим їм поможе моторизація Мо" до місця ДТП швидше добратись, і уладити конфлікт???
ZOOM В Вас чудовий аватар! Зьнаю...Самій подобається...;)
А це Ви на ньому? Нє, не я.:D
Тільки не питайте мене, чи це я на аватарі, я Вас прошу... А чого, симпотний дядько, горілку не любить...Зранку...:o
Мо" до місця ДТП швидше добратись, і уладити конфлікт???
це добре - добратися швидко, щоб залагодити конфлікт :)
я про те, як би того ДТП не допустити, наприклад забрати права в порушника, а зараз даішники вже не мають права того робити
все тільки через суд. такі ми стали "правові"
і я питаю: чи так це вже і добре? особливо враховуючи ситуації на дорогах? вже загинуло більше як 300 людей з початку року, раніше цифри менші були. я майже щодень бачу або чую про якусь аварію, їздить хто хоче і як хоче. права купили, обов’язки і вміти їздити не купили
от я і починаю думати, що краще даїшникам повернути їх права
це добре - добратися швидко, щоб залагодити конфлікт :)
я про те, як би того ДТП не допустити, наприклад забрати права в порушника, а зараз даішники вже не мають права того робити
все тільки через суд. такі ми стали "правові"
і я питаю: чи так це вже і добре? особливо враховуючи ситуації на дорогах? вже загинуло більше як 300 людей з початку року, раніше цифри менші були. я майже щодень бачу або чую про якусь аварію, їздить хто хоче і як хоче. права купили, обов’язки і вміти їздити не купили
от я і починаю думати, що краще даїшникам повернути їх права
Вибачайте, цього не знала. Дома не була вже 4 роки. І давно вже таке, що у порушника не можна забрати права?:crazy:
Вибачайте, цього не знала. Дома не була вже 4 роки. І давно вже таке, що у порушника не можна забрати права?:crazy:
точно не скажу, може рік, може два
хтось з форумчан може точніше знає :)
права забрати можна, але тільки в судовому порядку, а так порушника відпускають, можна тільки протокол скласти, в мене враження, що запобігти аваріям даїшники тепер ніяк не можуть, бо їм сильно урізали права. на просте зауваження водій-порушник просто плюнути може, що переважно і спостерігається
ну і всі спочатку тішилися, але тепер не думаю, що то так вже і добре
точно не скажу, може рік, може два
хтось з форумчан може точніше знає :)
права забрати можна, але тільки в судовому порядку, а так порушника відпускають, можна тільки протокол скласти, в мене враження, що запобігти аваріям даїшники тепер ніяк не можуть, бо їм сильно урізали права. на просте зауваження водій-порушник просто плюнути може, що переважно і спостерігається
ну і всі спочатку тішилися, але тепер не думаю, що то так вже і добре
...Ага, то значить, якщо п"яного водія зцапають, то йому лишень випишуть квитанцію і відпустять до дому? До рішення суду? "Чудово"...:suicide:
Цитата:
Допис від volk Переглянути допис
А це Ви на ньому?
Нє, не я.
Дама, до речі, з сучасною папіроскою... Особливо гарно виглядає "мушка".:radist:
А ще вона ніби зацікавилася словами співбесідниці.
Дама, до речі, з сучасною папіроскою... Особливо гарно виглядає "мушка".:radist:
А ще вона ніби зацікавилася словами співбесідниці.
краще б ви написали, що в нас зараз роблять з п’яними водіями :D
рівнянин
06.12.2007, 22:26
краще б ви написали, що в нас зараз роблять з п’яними водіями
Ащо з ними? Рулєз!!!
краще б ви написали, що в нас зараз роблять з п’яними водіями :D
Та що роблять, - життя важке, щоб виживати, треба крутитися, дивіться http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=174525&postcount=39
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008