КПК

Показати повну версію : Капітан vs Данило

WIZARD
25.05.2007, 13:47
Danilo.
"Читайте, читайте." - относится не ко мне.
Ваши цитаты, без Ваших комментариев меня, (да и большинство читателей форума) не интересуют, потому, что Вы не показали своё отношение к данному куску текста.
Кстати, если Вы не заметили, Ваш пост,Ю довольно грубый, почему-то пропал....

WIZARD
25.05.2007, 13:53
"Можу лише пожартувати: Цушку треба подумати над тим що думав пан Кравченко перед смертю."

А вот это уже явное неуважение перед смертью человека, каким бы он ни был.
Ваши шутки ВОНЯЮТ.

Boris_Kiev
25.05.2007, 13:54
Даниле, але ж прізвище Цушка не на "К" починається :)

Danilo
25.05.2007, 13:57
довольно грубый, почему-то пропал....
Не треба сваритися, а Ваш про свинку доречи залишився. Свинка це ж САЛО, тому не образився.:)
"Можу лише пожартувати: Цушку треба подумати над тим що думав пан Кравченко перед смертю."

А вот это уже явное неуважение перед смертью человека, каким бы он ни был.
Ваши шутки ВОНЯЮТ.
А я не приховую ненависті, і не приховував раніше. Чим смердить? Порохом?:D Скоріше б їх усіх за сраку взяли, це бажання всього народу.

Danilo
25.05.2007, 14:06
Вы не показали своё отношение к данному куску текста.
Дуже тому куску текста радію, а ще ось цьому:

Президент В. Ющенко ввів до складу РНБО голів облдержадміністрацій

WIZARD
25.05.2007, 14:14
"А я не приховую ненависті, і не приховував раніше."
Заметно. И не делает Вам чести.
"Чим смердить? Порохом?"
Ни в коем случае порохом,
от Ваших постов смердит дерьмом.
Особенно от таких , как "Скоріше б їх усіх за сраку взяли",
Особенно, если пишется что - " це бажання всього народу."
Не расписывайтесь за весь народ, потому, что Вы - далеко не лучший его представитель.
Прощайте.

Danilo
25.05.2007, 14:17
Кузьмуком в уряді.
В мене був знайомий, віськовий. Казав що цей діяч Кузьмук дуже полюбляє смачно поїсти та добре випити горілки. Завжди коли приїздить кудись, п`є багато та запиває молоком, у водія завжди на готові 3л. банка.:)

Це все їх не спасає, це агонія як у ГКЧП.:D

Danilo
25.05.2007, 14:19
Ни в коем случае порохом, от Ваших постов смердит дерьмом. Прощайте.
Сказал Валшебнік і пашол спать на Отстой-Запах.:D :D :D

Boris_Kiev
25.05.2007, 14:22
Це все їх не спасає, це агонія як у ГКЧП.:D
Ах! Де би дістати архівні кадри ГКЧП....
Особливо з журналісточкою Танею Малкіною, яка почала інтерв"ю в дупель п"яного комсомольця Янаєва словами:
"Вы только что совершили государственный переворот !"

=============
Саме завдяки тому, що більшість тих клоунів (ГКЧП) починали свою кар"єру в комсомолі, вони й програли. Хіба комсомольці здатні довести до кінця хоч одну справу ?

WIZARD
25.05.2007, 14:26
Данилко, если бы я не понимал весь уровень Вашего недопонимания жизни, то - обиделся, но ведь есть хорошая поговорка - "На обиженных богом....".

Капітан
25.05.2007, 14:32
казал Валшебнік і пашол спать на Отстой-Запах
Попридержите свой язычок Данило, иначе от Вас действительно останется только запах. Не по мужски поступаете. Сначала жалобно просите перемирия, а потом вдруг...

Boris_Kiev
25.05.2007, 14:39
Wizard,
как отдыхалось ?
Вы зашли сюда покатить бочку на Данила ?
На налогоплательщика ? На кормильца ?

Danilo
25.05.2007, 14:48
"На обиженных богом....".
Заспокойтеся, разом з Капітаном.
--------
Не подобатися поганим людям - означає бути гідним похвали.
Сенека

Читатель_Обкома
25.05.2007, 14:49
А я не приховую ненависті, і не приховував раніше. Чим смердить? Порохом? Скоріше б їх усіх за сраку взяли, це бажання всього народу.
Хочется процитировать одного форумлянина...но не буду называть его имени...из этических соображений...просто процитирую...:
Цель ОПРАВДЫВАЕТ средства ? У народа СПРОСИЛИ ?
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=70805&postcount=65

Попридержите свой язычок Данило, иначе от Вас действительно останется только запах. Не по мужски поступаете. Сначала жалобно просите перемирия, а потом вдруг...
Правильно КЭП...мне МАртини за ТАКОЕ...горчичники выписывает..а етой "сладкой парочке" потакает...
Вы зашли сюда покатить бочку на Данила ?
На налогоплательщика ? На кормильца ?
Борисе?Не смешите!!!!:D :D :D
Данило..такой же налогоплательщик..как и ВЫ балерина!!!:cool:
Вы оба наемный труд..и платит налоги за ВАС..Ваш ХОЗЯИН!!!!!!
:D :D

Danilo
25.05.2007, 14:53
Вы оба наемный труд..и платит налоги за ВАС..Ваш ХОЗЯИН!!!!!!
Так, але він сам не робить, ми робимо. А Ви отримаєте пенсію. Бажаю Вам регулярно її отримувати, та підвищення при новому уряді. Доречи якщо Ви є ще й роботодавцем для когось, це добре та заслуговує на повагу у принципі, тож не треба псувати свій імідж, так?

Boris_Kiev
25.05.2007, 14:56
Борисе?Не смешите!!!!:D :D :D
Данило..такой же налогоплательщик..как и ВЫ балерина!!!:cool:
Вы оба наемный труд..и платит налоги за ВАС..Ваш ХОЗЯИН!!!!!!:D :D

Читатель.
Налоги с моей ЗПЛ платит главбух.
Меня мало волнует КТО хозяин пакета акций.
У меня есть ДИРЕКТОР (тоже, говоря Вашим языком - НАЕМНЫЙ). Только в отличие от хозяев обуховских ларьков, он ездит на новеньком X-Trail.

А "повыше" у нас спрашивали, в каком виде мы хотим получать ЗПЛ. Естесно, когда стало не 33%, а 13% мы попросили "в белом".

Как-то фразой "отработайте мои налоги" я "построил" судью. Подействовало.

Читатель_Обкома
25.05.2007, 15:04
Только в отличие от хозяев обуховских ларьков, он ездит на новеньком X-Trail.
Да по мне то...пусть хоть на "МАйбахе"..если ворованных денег от коррупционных схем и нечистоплотной конкуренции хватает...мне то как то фиолетово...
Я то ..между прочим..и при советах..на свои...честно заработанные деньги имел в 28 лет "Москалика-412ИЭ":cool:
П.С.А платит..все равно за Вас ХОЗЯИН!Он подписывает платежки и решает...
кто скоко достоин..и т.д. и т.п.:D :D :D

Boris_Kiev
25.05.2007, 15:12
Да по мне то...пусть хоть на "МАйбахе"..если ворованных денег от коррупционных схем и нечистоплотной конкуренции хватает...мне то как то фиолетово...
Я то ..между прочим..и при советах..на свои...честно заработанные деньги имел в 28 лет "Москалика-412ИЭ":cool:
П.С.А платит..все равно за Вас ХОЗЯИН!Он подписывает платежки и решает...
кто скоко достоин..и т.д. и т.п.:D :D :D
Тут не ларек, Читатель. Тут технология, которую в украине знают 2 человека. И при смене акционеров мы сами выставляем условия. Так что ездите на здоровье. Ни гвоздя ни жезла !

WIZARD
25.05.2007, 15:17
Danilo.
"Заспокойтеся, разом з Капітаном."
А я и не волнуюсь абсолютно.
Не знаю, как Капитану, а мне Вы просто безразличны, просто портите нормальное общение нормальных людей.

Борис.
Рад Вас видеть в Вашем обычном виде, когда хочется чего-то сказать а аргументов не более чем у попа в "12-ти стульях" - типа "Сам дурак!"
Постоянство - признак мастерства!
Рад за Вас.

Danilo
25.05.2007, 15:17
имел в 28 лет "Москалика-412ИЭ
А тепер на чому Ви їздите до Київа, на маршрутці по 4 грн.? Хазяяін!:)
Все це від заздрощів у Вас.

Капітан
25.05.2007, 15:35
Не знаю, как Капитану, а мне Вы просто безразличны, просто портите нормальное общение нормальных людей.
Да я тоже чувствами не пылаю :rolleyes: Насчет порчи общения - я просто понял, что место священной индийской коровы на форуме пустовать не может:o По этому сколько бы Данило не нарушал правил форума - все равно остается безнаказанным. Иным - зась :)

Boris_Kiev
25.05.2007, 15:36
- типа "Сам дурак!"
Постоянство - признак мастерства!
Рад за Вас.
WIZARD,
Я надеюсь, что в "конторе" дураки не служат. ПО крайней мере теперь. Или попадаются ?

WIZARD
25.05.2007, 15:43
Борис.
А флуд на форуме что, поощряется?
И вообще эту ветку нада было или назвать по-другому, либо переименовать.
Предлагаю название:
"Пат для Президента".

Boris_Kiev
25.05.2007, 15:45
Модераторы приберут.
А ветку новую откройте сами - ПАТ для пріммьєрра та спі-і-ікера

Danilo
25.05.2007, 15:45
мне Вы просто безразличны
Це не чесна гра. Ви навчалися усіляким підступним прийомам у Службі безпеки, а я ні. Постійно провокуєте мене на грубість, лише з одною метою забанити мене. Тому, взаємно, перебуваючи так само байдужим до Ваших неінформативних останнім часом постів, радий Вас повідомити що Ви знаходитеся у списку ігнорування.:)

Boris_Kiev
25.05.2007, 15:50
Даниле, не переживайте !
Мабуть WIZARD такий сердитий ТОМУЩО валізи подорожчали. А скоро взагалі дефіцитом стануть. :)

WIZARD
25.05.2007, 15:58
"Постійно провокуєте мене на грубість"
Вы осебе оччеень большого мнения.
"лише з одною метою забанити мене"
Извините, "бан" не входит в мою компетенцию.
Если Вы сможете культурно общаться, то "бан" Вам не грозит.
"Ви навчалися усіляким підступним прийомам у Службі безпеки"
А кто Вам это сказал?
"а я ні"
А Вам и не надо.

Кстати
"Ви навчалися усіляким підступним прийомам у Службі безпеки, а я ні."
Воспринято как оскорбление.
Культура общения - это то, что воспитать невозможно, равно как и отбить её.

Читатель_Обкома
25.05.2007, 16:12
А тепер на чому Ви їздите до Київа, на маршрутці по 4 грн.? Хазяяін!
Все це від заздрощів у Вас.
:D Потому и езжу..что бабки считать умею на калькуляторе...:cool:
. Тут технология, которую в украине знают 2 человека. И при смене акционеров мы сами выставляем условия. Так что ездите на здоровье.
Не свистите Борисе... если бы оно было так..НИКТО ..НИКОМУ..не носил бы "подарки"....
Ноу хау.. оно и есть ноу хау...
Адью...свистун!!!!:cool:

Boris_Kiev
25.05.2007, 16:22
Мой приятель - инженер и-та им. Патона, раллист, самбист, пловец-подводник - сразу идет на больничный, если светит командировка в Пермь. А в любой другой мухос***ск едет без проблем.

Говорит одно: "там очень сильное влияние коми-пермяцкого нац. округа!"

WIZARD
25.05.2007, 16:27
Даниле, не переживайте !
Мабуть WIZARD такий сердитий ТОМУЩО валізи подорожчали. А скоро взагалі дефіцитом стануть. :)

Борис.
Мне очень нравится украинское выражение:
"Не переймайтесь!"
Сейчас самое интересное только начинается, а Вы цены на чемоданы начинаете узнавать!
Не гоже.

MARTINI
25.05.2007, 16:38
я просто понял, что место священной индийской коровы на форуме пустовать не может По этому сколько бы Данило не нарушал правил форума - все равно остается безнаказанным. Иным - зась Капітане, якщо хтось порушує правила, Ви можете звернутися з цим до адміністрації. Наразі я ЖОДНОЇ скарги на Данила не отримував. Якщо маєте що пред"явити мені чи йому - пишіть. Нагадую, повідомлення супроводжуємо лінками бо форум великий

Капітан
25.05.2007, 16:44
Якщо маєте що пред"явити мені чи йому - пишіть. Нагадую, повідомлення супроводжуємо лінками бо форум великий
Мартіні, в мене також є почуття гумору :rolleyes: :)
В мене натура така, що не отримую задоволення від скарг на когось - легше і приємніше самому по пиці дати :D Так що звиняйте.
Найпростіший спосіб все достерігти - зробити запит щоб видало всі дописи Д. в одну купу... Але краще робіть це з вівторка - бо настрій буде спаскуджено на всі Зелені свята :)

MARTINI
25.05.2007, 16:51
Звиняйте, я пас. Нажаль, не маю можливості читати весь форум. Якщо Ви постійно ратуєте за відповідальність за свої слова, то можете підкріпити свої заяви (в тому числі і на мою адресу) лінками. Я зі свого боку запевняю Вас, що на цьому форумі нема священних корів, а Данило для мене такий же відвідувач форуму як і Ви. До речі, у вас обох і кількість дописів приблизно однакова. Я чекаю

Капітан
25.05.2007, 16:58
Добре. Колись була така гілка... "Розборки" чи щось типу того. Я там в прямому ефірі надав багато дописів Д. які так чи інакше ображали інших форумчан. Де ті мої пости зараз... не знаю.
Ну а допис № 1159 по лінку http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=152&page=39 - це відповідь Данила на моє запрошення попити пива в Києві. Нормально? І так постійно :)
Ви запитались - я відповів.

Boris_Kiev
25.05.2007, 17:01
Так... "гонка" на Данила почалася через пару лінків на його блог, котрий хоститься на "УЖ" ?
А дехто з "В-З" піарить своїх корефанів і це нічого, нє ?
Щось не чути гасел на кшалт "Свободу Луїсу Корвалану! Розбанити Гранда!" :)

Капітан
25.05.2007, 17:03
І ще одне: мережевий етикет. Форум Восток-Запад називається тільки так, і ніяк інакше. Так само як і Львівський форум, і Українське життя. І було б комільфо з Вашого боку і модераторів не допускати образливих перекручувань :) Пост №152 на цій гілці :)

Капітан
25.05.2007, 17:04
А дехто з "В-З" піарить своїх корефанів і це нічого, нє ?
Яким чином :confused:

WIZARD
25.05.2007, 17:04
Далеко ходить не надо.#147
А я не приховую ненависті, і не приховував раніше. Чим смердить? Порохом? Скоріше б їх усіх за сраку взяли, це бажання всього народу.

MARTINI
25.05.2007, 17:25
Капітане, я не зрозумів Вашого лінку, що там за проблеми? Я давно закликав Вас з Данилом розбиратися у своїх взаємних особистих антипатіях між собою приватно.

Борис, при чому тут взагалі блог Данила на УЖ?

Капітан
25.05.2007, 17:32
Капітане, я не зрозумів Вашого лінку, що там за проблеми?
Спробуйте поставити себе на моє місце і Ви все зрозумієте :) Може комусь і по цимбалам, коли ображають його і його фах - але не мені. Я не ображаюсь, і якщо перегинаю - будь-ласка, згідний на гірчичник :) Просто хочу взаємоповаги у спілкуванні на форумі. Більше нічого. Це забагато?

MARTINI
25.05.2007, 17:34
Далеко ходить не надо.#147 І що? конкретизуйте свої претензії. Якщо Ви про слово "ср%ка", то звичайно грубовато, але на бан зовсім не тягне. Зрештою, це є правда :)

Це мені зараз нагадує минулорічну ситуацію , коли наші патрійоти волали, що форум антиукраїнський, складали список осіб, яких треба забанити, демонстративно полишали форум і створювали собі свій, правильний. Натомість конкретно сформулювати скаргу з лінком жодного разу ніхто не зміг. Зараз більшість і одних і других і далі продовжують спілкуватися на ЛФ. А тепер заварюється все з точністю до навпаки, бочку починають котити на тих, хто займався цим минулого року. Так само без аргументів.

Danilo
25.05.2007, 17:38
Мартіні.
А Ви зранку сьогодні казали що немає баталій...:)
Ще б пак! Цілий день провокують люди, прошу заспокойтеся, вже вкотре, краще про вступ до НАТО почитайте, там свіжа інфа. Втрачаєте час на що самі не знаєте.
а ще я зранку писав таке, ось, не зле й повторити.:)
4. Може то добре що пересічні люди не "воюють". Треба йти на вибори, всі це усвідомлюють. Весна прийшла вже, а Морозу хребта ніяк не зламати...:D

Boris_Kiev
25.05.2007, 17:51
Борис, при чому тут взагалі блог Данила на УЖ?
Ну які, які можуть бути претензії до Данила ???

Комусь не подобаються його дописи - нехай поставить ігнор. Як я поставив на певний перелік осіб.

Капітан
25.05.2007, 17:53
конкретно сформулювати скаргу з лінком жодного разу ніхто не зміг.
Я вже формулював. Толку? Просто я змушений ще раз попередити Данила - буду сам тоді жорстко реагувати на образи, в тому числі порушення мережевого етикету.

Boris_Kiev
25.05.2007, 17:57
MARTINI або модератори розділу !

Перекиньте, будь ласка, звідси дописи №144-148, потім від 150 і до цього - в "Кошик". Або зовсім прибийте.

Danilo
25.05.2007, 18:00
Вибачте за оффтоп.
Всім бажаю чудових свят, миру та спокію.
До побачення.

Boris_Kiev
25.05.2007, 18:36
Ваши шутки ВОНЯЮТ.

Був якийсь сюровий фільм наприкінці 80-х:

До КПЗ потрапив мужик "із прерій", який мав ручних мавп. Отак з мавпами і сидів.
До нього причепився інший зек:
- Обізяни воняють !
- А я тобі кажу - НЕ воняють!
- А я кажу - воняють !
- А я кажу - НЕ воняють !
.......................................

Капітан
25.05.2007, 18:39
Да закройте эту дурацкую ветку... Нашли мне, с кем vs...

MARTINI
26.05.2007, 00:39
Нє, Капітане, це Ви собі знайшли, і ще мене приплели з коровами якимись

Капітан
26.05.2007, 09:12
Відновіть гілку "Розборки" і почитайте. Там все чорним по білому. Я не збираюся як медведик в цирку їздити по одному колу.

WIZARD
26.05.2007, 09:33
MARTINI.
" Якщо Ви про слово "ср%ка", то звичайно грубовато, але на бан зовсім не тягне. Зрештою, це є правда"
Кроме этого было то , что на форуме называется "роздуванням ворожнечі"

Не правда?

Boris_Kiev
26.05.2007, 09:52
Кроме этого было то , что на форуме называется "роздуванням ворожнечі"
Не правда?

Ага! Данило роздуває ворожнечу. А його опоненти сині та пухнасті ?

Дуже в тему - допис Олі: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=77780&postcount=51

Нікого не впізнаєте ?

MARTINI
26.05.2007, 10:44
Кроме этого было то , что на форуме называется "роздуванням ворожнечі" Цитати і лінки в студію. Чи ви сподіваєтеся, що Данило сам прийде здаватися :)

Відновіть гілку "Розборки"

Тобто Ваші претензії до Данила і до мене стосуються тільки того, що уже давним давно не існує? Кеп, що за цирк? Ви вимагаєте відновити видалену гілку і карати за те, що там написано...

Оля
26.05.2007, 10:57
Хлопці, Данило і Капітан! Ніц вас не розумію... ;) Ніби обидва за Україну, за її благо. А тут чубитеся, як півники. Поставте один одного в ігнор, як не можете згоди дійти...;)

MARTINI
26.05.2007, 11:20
Хм... не полінився заглянути у видалену гілку "Розборки". І що там бачимо. Капітан з"явився після довгої відсутності на форумі і пише

Привет :)
А я предлагаю забанить Данилу.:rolleyes: Основания: постоянное хамство, разжигание вражды и междоусобиц на форуме, высокомерное общение с оппонентами...

Далі йде список вирваних із контексту цитат, із яких не зрозуміло ні звідки вони взялися, ні навіть хто їх автор. Я не ставлю під сумнів порядність Капітана, тому вірю, що цитати таки належать Данилові. Але цей довгий список нічого не вартий без контексту. Неможливо адекватно оцінити ці цитати і чи варті вони покарання, не знаючи про що йде мова, на що відповідає Данило, як звертаються до нього. Жодного лінка на контекст ця об"ємна скарга не містить, тож просто на підставі цього дивного списку людину карати не можна. Ви ж міліціонер, Капітане, маєте знати процедуру :)

А ось далі на обурення Данила, Капітан влаштовує справжні напівкримінальні розборки (тому так гілка і названа) вуличного рівня. Надзвичайно неприємно було читати, зрештою, більшість форумлян висловили в тій гілці своє фе поведінці Капітана.

Капітане, припиніть публічно з Данилом з"ясовувати стосунки, якщо Ви такий крутий - доведіть це насамперед йому, а не нам всім. Якщо Ви не такий крутий, але прагнете справедливості, то надалі повідомляйте адміністратора про порушення правил форуму і неприпустиму поведінку опонента у давно всім відомому форматі - ЛІНКОМ.

Степаныч
26.05.2007, 11:23
Хлопці, Данило і Капітан! Ніц вас не розумію... ;) Ніби обидва за Україну, за її благо. А тут чубитеся, як півники. Поставте один одного в ігнор, як не можете згоди дійти...;)
Да понтуются пацаны... Им нравится.:D

А Данилу банить низззззяяяяяя! Скучно будет!:(

WIZARD
26.05.2007, 11:50
MARTINI.

Я не за то, чтоб Данилку "забанить", а за то, чтоб он наконец-то начал писать человеческим языком, без "непонятных идиоматических выражений" (с) "Бриллиантовая рука", и без цитат на пол-ведра без своих комментариев.

Boris_Kiev
26.05.2007, 12:07
Можно поофтопити ? Анекдот 90-го року.

Мітинг на захист української мови.
Підходить російський турист і запитує в когось:
- Как по украински "рука" ?
- Рука.
- А нога ?
- Нога.
- А голова ?
- Голова.
- А Ж**а ?
- Ср**а!
- Так это вы из-за одной ср*ки тут полдня митингуете ?

MARTINI
26.05.2007, 12:24
за то, чтоб он наконец-то начал писать человеческим языком, без "непонятных идиоматических выражений" Ну а я тут причому? Перевиховувати дорослу людину нема сенсу. От забанити - будь-ласка, звертайтеся. Чим зможу допоможу

Pedro
26.05.2007, 12:43
Данила забанити??? На потребу екзотів типу візарда? Я думаю, навпаки...
І Капітан, до речі далеко не втік. Я щось, Олю, не бачив дуже багато українського патріотизму в його дописах.
Я думаю, вони колись таки будуть забанені. Не тут, правда.
Jedem sein, як було написано на воротах Бухенвальду.

Boris_Kiev
26.05.2007, 13:23
Pedro,
"святе місце порожнім не буває".
Нехай будуть тут за квотою ті, хто МУСИТЬ тут бути.
І з боку .ru і з боку .ua.
Добре відомі, прогнозовані, контрольовані.

levandivka
26.05.2007, 13:28
прогнозовані, контрольовані
Це кого Ви ТАК обізвали?

Boris_Kiev
26.05.2007, 13:48
Це кого Ви ТАК обізвали?
НУ НЕ ДАНИЛА ЖЕ !!!
І не модераторів, звичайно !

Оля
26.05.2007, 18:26
Капітан, до речі далеко не втік. Я щось, Олю, не бачив дуже багато українського патріотизму в його дописах.

А я бачила. :) Правда на іншому форумі...;)

Мих
26.05.2007, 19:38
В мене був знайомий, віськовий. Казав що цей діяч Кузьмук дуже полюбляє смачно поїсти та добре випити горілки. Завжди коли приїздить кудись, п`є багато та запиває молоком, у водія завжди на готові 3л. банка.

Це все їх не спасає, це агонія як у ГКЧП.

Трилітрова банька в таку жару... звісно у доброго солдата все має бути на поготові. Расіянє, нє пускайтє ваши самальоти через Чьорноє морє. Кузьмук на пагатовє!

Капітан
29.05.2007, 08:48
Хм... не полінився заглянути у видалену гілку "Розборки". І що там бачимо. Капітан з"явився після довгої відсутності на форумі і пише

Далі йде список вирваних із контексту цитат, із яких не зрозуміло ні звідки вони взялися, ні навіть хто їх автор. Я не ставлю під сумнів порядність Капітана, тому вірю, що цитати таки належать Данилові. Але цей довгий список нічого не вартий без контексту. Неможливо адекватно оцінити ці цитати і чи варті вони покарання, не знаючи про що йде мова, на що відповідає Данило, як звертаються до нього. Жодного лінка на контекст ця об"ємна скарга не містить, тож просто на підставі цього дивного списку людину карати не можна. Ви ж міліціонер, Капітане, маєте знати процедуру :)

А ось далі на обурення Данила, Капітан влаштовує справжні напівкримінальні розборки (тому так гілка і названа) вуличного рівня. Надзвичайно неприємно було читати, зрештою, більшість форумлян висловили в тій гілці своє фе поведінці Капітана...
..."Коровы священны. Они воплощение добродетели", - так сказано в "Ригведе", собрании индийских религиозных гимнов, некоторые из которых восходят к середине 2 тысячелетия до нашей эры...Коровы без страха гуляют по индийским городам, в Дели их запрещено убивать законом. Иногда рядом идет погонщик или погонщица, которые за небольшую монетку дадут желающему немного травы, чтобы покормить священное животное...Индийские коровы обладают мирным характером, но легко впадают в неистовство из-за неизбежного дорожного шума. С их участием происходят серьезные дорожные происшествия, из-за них случаются многокилометровые пробки...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Оля
29.05.2007, 09:03
..."Коровы священны. Они воплощение добродетели", - так сказано в "Ригведе"

Капітане, а я думала колись, що й індійці молока коров"ячого не п"ють. ;) Але, ні! П"ють! А може то тільки від американських...;););)

Капітан
29.05.2007, 09:22
я думала колись, що й індійці молока коров"ячого не п"ють.
Вони його не тільки п"ють, а ще й використовують у своїй традиційній медицині (аюрведі). Тому всі індійці такі здорові, щасливі, усміхнені і знімають багато надзвичайно цікавих серіалів :D

lotr_an
29.05.2007, 13:20
Я то ..между прочим..и при советах..на свои...честно заработанные деньги имел в 28 лет "Москалика-412ИЭ

я не знаю звідки ви чи з Росії чи з України, але можу сказати, що за радянського союзу нормальні люди машин не мали, це були всякі секретарі, стукачі, як їх там, а сексоти і інші "достойньіє люді".
Мій батько бу ізгоєм і всі такі як він тільки за те що українці і патріоти.

Salata
29.05.2007, 13:47
я не знаю звідки ви чи з Росії чи з України, але можу сказати, що за радянського союзу нормальні люди машин не мали, це були всякі секретарі, стукачі, як їх там, а сексоти і інші "достойньіє люді".
Мій батько бу ізгоєм і всі такі як він тільки за те що українці і патріоти.

Очень жаль, что так вышло с Вашим отцом, только машины были не только у перечисленных категорий, служебные - может быть, а на личные люди копили и в очереди стояли... У нас соседи, выращивая и продавая черешню, трехэтажный дом построили и машину купили ... не совсем обычный случай, однако, вполне честный :)

Danilo
29.05.2007, 13:58
Очень жаль, что так вышло с Вашим отцом, только машины были не только у перечисленных категорий, служебные - может быть, а на личные люди копили и в очереди стояли... У нас соседи, выращивая и продавая черешню, трехэтажный дом построили и машину купили ... не совсем обычный случай, однако, вполне честный :)
Намекаете на то что надо трудиться по-больше, да?:p
А скажите, спрашиваю без издёвки, смогли б они сейчас так же продавая черешню, и за какой срок?

Boris_Kiev
29.05.2007, 14:17
У нас соседи, выращивая и продавая черешню, трехэтажный дом построили и машину купили ... не совсем обычный случай, однако, вполне честный :)
Salata, честь и хвала Вашим соседям-труженникам.
Этот редкий случай проявления капиталистической инициативы - скорее исключение, чем правило.

Иногда "советский частник", имея деньги, искал способы "легализации" приобретаемого автомобиля.
В том числе - покупка выигравших лотерейных билетов и широкое афиширование выигрыша (знакомый юрист рассказывал).

Danilo
29.05.2007, 14:25
Salata, честь и хвала Вашим соседям-труженникам.
Знаю багато випадків, коли не все було так чесно. Або скорше зовсім не чесно, коли крадене добро з колхозу продавали та будували будинки собі та дітям, та авто купляли. Особливо до цього були причетні комуняки.

Капітан
29.05.2007, 14:30
Особливо до цього були причетні комуняки.
Так вони нікуди і не подівалися - тільки кольори поміняли :) Заздрісні такі, самі ні на що не здатні крім порожньої балаканини, невдахи - які свою неспроможність заробити у минулі часи виправдовували режимом, а тепер- бандитською владою.

Boris_Kiev
29.05.2007, 14:31
крадене добро з колхозу продавали та будували будинки собі та дітям, та авто купляли. Якщо прості колгоспники - то все правильно. "Всё вокруг народное - всё вокруг моё!"

Особливо до цього були причетні комуняки. А комуняк по-всякому треба розстрілювати.

пупер
29.05.2007, 15:22
і це дуже-дуже дивно...
не те, що заробили, а те, що дали їм заробити...
комунізм — коли всі бідні, а наглядачі багаті...

Salata
29.05.2007, 17:52
і це дуже-дуже дивно...
не те, що заробили, а те, що дали їм заробити...
комунізм — коли всі бідні, а наглядачі багаті...

Как я понимаю, в разных местностях были разные порядки. Я выросла в "куркулистой" :) местности. Огурчики-помидорчики, отдыхающие летом...
Те, о которых я говорю, имели соток 20 где-то, ума хватило черешню хорошего сорта посадить (почти слива :)), все были довольны, отдыхающие - тоже. У мужа бабушка - с одного дерева шелковицы тоже неплохо зарабатывала в Кировоградской области.

Многие родители моих ровесников на север ездили, несколько лет работали - возвращались с деньгами.
В городах честно наладчики хорошо зарабатывали, точно знаю.

Насчет "сегодня" - тоже недавно был пример, школьный учитель в станице взял в аренду землю, посадил персиковый сад хитрого сорта (в моих родных краях персики очень плохо растут), за три года крепко на ноги стал, достаточный срок? :)

Я это не к тому, что работать надо (надо, конечно, но дело не мое), а к тому, что были у людей "честные" машины, нЕчего тут ... :)

lotr_an
29.05.2007, 21:17
підсумовуючи сказане різними форумчанами - де-юре братерський і рівноправний СРСР де-факто ніколи таким не був.

Оля
29.05.2007, 21:31
але можу сказати, що за радянського союзу нормальні люди машин не мали,

Нє, не будьте такі категоричні. :) Мій батько мав машину і за Союзу і не був ні одним із тих, Вами перелічених. Але то не була аж ніяк заслуга радянської влади, чи радянського способу життя, як Читатель нас хоче переконати. ;) Все було просто. Батько поїхав з бригадою віруючих мужчин в Сибір, де вони, 8 чоловік, за сезон з березня по жовтень будували колгоспу корівник. Привіз гроші на "Жигуля". :) Правда купили його трохи неправдою. Відкупили у якихось людей лотерею, по якій вони ту машину виграли. А інакше ж не можна було купити - не було їх для простих смертних...:(
Тому й вся ЗУ краще в Союзі стояла, ніж вся інша територія України. Не тому, що держава дбала, тому що люди були інші. Працьовитіші, господарніші, менше пили.І зараз так є. Чому всі на заробітках, раз держава не може людям забезпечити нормальні умови праці в країні? :(

Boris_Kiev
29.05.2007, 22:44
Розкажу тепер, як мій батько "машинізувався":
1971 рік. Підземний поштовх (Середня Азія). Заступник міністра торгівлі з переляку сиганув у вікно. Батько його вдало "склав". Той запропонував поза чергою "Іж-412".
Батько вліз у борги, паралельно влаштувався до шпиталю прикордонних військ, написав підручник. Розплатився.

Потім у 75-му до Дня перемоги з"явився шанс купити Жигуль за ветеранською чергою.
Але там і тоді "купити" було непросто. Ось чому: на момент приходу ешелона з машинами, на станції збиралися команди міцних мусульманских хлопців (покупців "на сьогодні"), які силою захоплювали машини потрібного їм кольору та комплектації. Бійки були нормою.
І батькові взявся допомогти механік-перс (батько врятував його брата - черепно-мозкова травма).

Сказав: "дай документи, гроші та о 9-й вечора підходь на сервісну станцію".

Батько не витримав і прийшов раніше. Бачить - машина без лобового скла, з вирваним радіопроймачем і з краплинами крови в салоні.
Перс (сердито): "я же сказав - о 9-й вечора !"

О 9-й тачка була як ляля.
Перси (їх було четверо) зробили просто: на повороті, де потяг уповільнював хід, заскочили на платформу і відразу фахово перевірили кілька машин замовленого кольору та моделі (2103). Вибрали, потім зняли скло, акуратно скинули з потягу. Все одно на станції виникла бійка, але до вечора хлопці все привели до норми.

(зараз почесний тайожик Читатель закричить "Ня вєрю! Врьотє! В СССР такого бути не могло!"
Могло, Читателю. І саме в СССР).

пупер
30.05.2007, 03:35
Как я понимаю, в разных местностях были разные порядки. Я выросла в "куркулистой" :) местности....
всюди були люди, на "промисел" яких коміки закривали очі...
моя бібця, починаючи від 45 року ні дня на них офіційно не пропрацювала....
була відомою у районі кравчинею....
ходили ло неї і обкомівські, і райкомівські і горкомівські... :)

Danilo
30.05.2007, 10:16
:D :D :D
Подивіться назву гілки. Правду кажуть: "про що б не розмовляли люди, завше говорять лише про гроші!":p
Всім бажаю мати колеса! Я маю з 90 року, а також чув що Капітан теж має, до того ж він хизувався тим що мав можливість їздити на різних гарних авто.

Капітан
30.05.2007, 11:13
а також чув що Капітан теж має, до того ж він хизувався тим що мав можливість їздити на різних гарних авто.
ой д.... данило...(с) О.Бендер, к/ф "12 стульев" :rolleyes:

WIZARD
07.06.2007, 10:59
На потребу екзотів типу візарда

За "екзотів" необходимо отвечать.

Danilo
07.06.2007, 11:04
За "екзотів" необходимо отвечать.
Для початку відповісте за "пустоє мєсто".
В гілці про НАТО
quote=WIZARD
Прощайте.
Вы и ТАК для меня были пустым местом, а сейчас - тем более.

Boris_Kiev
07.06.2007, 11:07
Pedro,
очікуйте на візит (під виглядом пацієнта) співробітника в аборигенському національному костюмі. Відразу йому - загальний наркоз !

Пам"ятаєте мультик "Шпионские страсти" ?
Там все закрутилося навколо совєтського стоматологічного крісла для шефа розвідки, в якого боліли зуби !

Danilo
07.06.2007, 11:12
Pedro,
очікуйте на візит (під виглядом пацієнта) співробітника в аборигенському національному костюмі. Відразу йому - загальний наркоз !

Пам"ятаєте мультик "Шпионские страсти" ?
Там все закрутилося навколо совєтського стоматологічного крісла для шефа розвідки, в якого боліли зуби !
Особливі прикмети:
1. Всі геть зуби вибиті веслом. Тож роботи для Вас багато.
2. Пропонує за роботу зазвичай дерев'яні рублі. Вимагайте нафтодолари.:D

WIZARD
07.06.2007, 11:14
Для початку відповісте за "пустоє мєсто".
В гілці про НАТО

Не собираюсь.
Вы как были, ТАК и остались для меня.

Капітан
07.06.2007, 11:15
Якась мудра людина може нарешті закриє цю гілку?

MARTINI
07.06.2007, 14:33
Гілку буде закрито коли обидва головних героя віртуально потиснуть один одному руку... Або ж опиняться в бані

Капітан
07.06.2007, 15:23
Ну тоді баньте мене - добровільно! Скарг не буде і жодних заперечень. Я серйозно.

Ольга
07.06.2007, 15:28
http://www.onlyoneports.com/Images/General/ContactUs_ShakeHands.jpg
Давайте жити дружно!

Ольга
07.06.2007, 15:30
http://vuzlib.net/jt_pp.files/image021.gif

Boris_Kiev
07.06.2007, 15:56
http://www.onlyoneports.com/Images/General/ContactUs_ShakeHands.jpg
Давайте жити дружно!

В сірому піджаку мабуть Ющенко, в чорному - скоріш за все - Путін (виходячи зі зросту). :)

Danilo
07.06.2007, 16:09
Нє, нє Пу, він одружений, а тут немає обручки. То зверху Янукович, а в чорному напевно головний фальсифікатор виборів 2004 п. Медведчук.
Його вже запросили, вибори небаром.

Pedro
07.06.2007, 16:13
Не собираюсь.
Вы как были, ТАК и остались для меня.

Візард співає відому пісню до Данила - какім ти біл такім ти і асталса.
Забув назву кінокартини...

MARTINI
07.06.2007, 17:11
Ок, пожартували і досить. Гілку закриваємо, але відкриємо, якщо розборки між головними героями виникатимуть на інших гілках