Показати повну версію : Антиоскар закладів Львова
myRelax.com.ua
18.05.2007, 19:40
Антиоскар закладів Львова
Цей пост присвячений тим закладам, які могли б*ніколи не з'явитися на сторінках Релаксу в міру своєї зіпсованості -*з-за* якості (її відсутності) обслуговування,**відношенню до безпеки клієнтів, поганих санітарно-гігієнічних умов,*"темної" репутації... Однак, вони існують, Ви їх оминаєте, але гості міста можуть натрапити... Отже,*той заклад, який Ви вважаєте найгіршим, може бути удостоєний*так званого "антиоскара". :) Враховуватимуться доконані факти і загальновідома систематичність.
Ви вказуєте один заклад і одне означення чому він найгірший. Заклади в коментарях можуть повторюватися.
ЧИТАТИ ДАЛІ (http://myrelax.com.ua/post/4/353)
Deus igrok
18.05.2007, 20:44
Мав на меті відкрити таку тема.
Ням-Ням біля Кінокоперніка , зайшли з другом. Офіціант стоїть коло барної стійки і дивиться на нас. Заклад пустий. Тільки ми. Проходить півгодини і тут він накінецьто зрозумів що нас треба обслужити.
Нептун на площа ринку, смердить, відношення як до бидла. Нас зайшло чоловік 20. Перше зауваження в нашу сторону, що обслуговуватимуть при умові замовлення кожного на суму понад 20 грн. А друге - що ми займати зал мусимл не більше 40 хв. Більш коментарів не треба
Хіт біля універу. Запитав які мають соки, вони назвали. Питаю чи є томатний. Кажуть є. Я стою дивлюся далі. Черги нема. Помітив вина. Замовив червоне. Мені називають суму. Плачу. Подають томатний сік і вино. Без коментарів.
Шері, початок Франка, навпроти Піраміди. Обрахували на 45 грн.
можу додати з категорії "забігайлівка" — "ікону" на стефаника...
тобто "у крюгера" чи як там вона насправді називається...
якщо мені треба "бекнути" — згадую це місце...
жахлива антисанітарія, більша була хіба в моєму політехнікумі на яна райніса...
ArxangeluS
24.05.2007, 07:21
СІМЕКС на Коперніка. Мають просто дуже смачне розливне пиво, але замість Чернігівського деколи наливають Львівське, і переконують, що налито все-таки Чернігівське.. А вчора, в рахунку до кожного пива додали по гривні. А потім не розуміли, як вони так помилились...
"Таверна" - біля кінцевої 3, 9а трамваю, здається, вулиця Франка? Жовта Двохрівнева будівля - спогади жахливі! Одного разу вирішили з чоловіком пообідати. Зал - 2-3 людини і ми. Тобто майже порожній. Офіціантки щебечуть з барменом, на нас - нуль уваги. Свою піцу ми чекали десь 30 (!!!!!!) хв - принесли суху, вже холодну і пригорілу. Сік подали у надщерблених стаканах. Та власне, й тарілки до піци теж були якісь пообкусувані. Склалось враження, що сік добряче розбавлений - томатний ніби, а такий "жиденький", і смаку майже не відчутно....Крізь привідкриті двері кухні несло чимось горвлим (ще чиєсь замовлення?), доносилось гучне обговорення якогось серіалу. Бвльше нізащо туди не піду! Враження, що попали в столову якусь, тільки ціни вищі.......
Піцерія на "Санта-Барбарі", та що біля "1001 дрібниці" - частенько обраховують.
2 роки тому ходила з роботи обідати в Парк - між універом Франка і Залізничною лікарнею.
Там досить цікавий буває вибір страв, досить смачно. АЛЕ ВВОДЯТЬ НА КАСІ ІНШІ СУМИ! Всі страви Вам зважуть, записують на папірці, а потім з помилками вводять в комп.
Вчора, після довгої перерви зайшла на обід. Нічого не змінилося там, тільки монітор тепер відвернули від споживачів, аби зайвий раз не заглядали...
Між іншим про Парк
Мені це розказували, але люди яким я вірю : в Парку подали капучіно з тарганом (десь рік півтора тому) :(
ArxangeluS
25.05.2007, 08:59
Фу... Якби я це побачив, яб все зробив для того, щою когось звільнили з роботи через того таргана...:mad:
Із власного досвіду можу розказати таке:
"Таверна" - звичайний гадюшник на двох рівнях на площі Соборній. Шось типа піцерії, але піца жахлива з великою ймовірністю пригорання і очікування з півгодинки (як і казав хтось з дописувачів)
"Візит" - ресторанчик на Сихові в районі Іскри. Інтер'єр гарний, але обслуговують цьотки, як в закладах громадського харчування за СРСР. Ну і російська музика. ...що ж, Сихів...
"Ескалібур" - біля кінопалацу. Типу нормально, але все довго чекаєш і офіціанти якісь малолітки, які бавляться своїми телефонами.
"Фреска" - я розумію, що зробили понтовий ремонт, але чого все так дорого???
"Хіти" - як попередній, кафешка для "золотої молоді". Хоч інтер'єр місцями без смаку.
Якшо є бажання - достібатись можна до чого завгодно в любому закладі. Друге діло шо у Львові таке бажання виникає досить часто :) Легше перелічити нормальні кнайпи, ніж хіт-парадити погані :)
Останнім разом в "Кактусі" попався тольковий і вихований офіціант, незважаючи на північ :)
Черешенька
05.06.2007, 00:53
У мене був раз дуже неприємний досвід резервування наших кнайп на декілька чоловік на вечір: 1) хотіли шалені суми у завдаток ("Ностальгія", "Соната" і всі ініші в цьому районі); 2) культура спілкування - ніяка, такого рівня я собі й у найгіршому сні уявити не могла; 3) заледве з завдатком більш-менш нормальним отримала столик у Пабі на Братів Рогатинців, коли ми почали напитки замовляти, нам офіціантка відповіла - ми вам не для того столик тримали, щоб ви такі дешеві речі замовляти (вона, напевне, чекала, що кожен як мінімум по фляшці найдорожчого вина візьме!). Хоча насправді, дешевого там нічого нема! Неприємно страшне! В цивілізованому світі така б обслуга до кінця життя вже би місця роботи не мала!!!
Черешенька
05.06.2007, 00:56
Якої хто думки про "Клуб достойних львів"ян"? Я думаю, що достойний означає - новий львів"янин/українець! Бо на простих людей там взагалі не реагують!!!
Якої хто думки про "Клуб достойних львів"ян"? Я думаю, що достойний означає - новий львів"янин/українець! Бо на простих людей там взагалі не реагують!!!
цікаво-цікаво, розкажіть ще будь-ласка, бо хочу туди навідатись
Черешенька
05.06.2007, 01:20
Навідайтеся, тоді мені свою думку скажете!
Я нічого не маю проти крутих закладів, якщо вони витримані в стилі і підтримують гідно марку. Але з цим "клубом" щось у мене не вийшло! Завітавши туди, ви мусите роздягнутися (хоча надворі й досить тепло і вам необов"язково скидати легенький піджачок напр.), пиво львівське коштує в 4-5 раз більше ніж деінде, а відоме чеське мені смакує гірше за львівське; клуб розрахований на випещених діток "славетних" львів"ян, за мого перебування там публіка була вся до 16-18 років (але поведінка, скажу вам, серйозна, зрозуміло!).
Ну, це не моє і більше мені туди заходити не хочеться!
(Була там, думаю, вперше і востаннє, десь півроку тому, тому за актуальність не відповідаю, дещо могло і змінися!)
Навідайтеся, тоді мені свою думку скажете!
Чого питаю, бо чув там нет безплатний :) наш брат любить халяву :) але я бачу що там на іншому вони собі досить файно відбивають
ArxangeluS
05.06.2007, 08:16
А музикантам в КУЛЬТІ платять мало... Знайомі там грають по вихідних. Дивно, бо з клієнтів знімають великі сумми, особливо іноземці там багато лишають...
Завітайте в колишній кам-е-лот на римлянина вроді, тепер воно називається кар-а-мель :). Відвідувачім там (був разів з п"ять останнім часом) майже немає. Офіціанти не без гріха але терпимо. Антураж присуцтвує. Ніби французська кухня. Безкоштовні солені палочки з кмином. :)
Deus igrok
05.06.2007, 08:42
Кактус - два пива, чай зелений, дві порції недоварених пельменів = 219 грн. Без коментарів...
Панове, може відкриємо і гілку про нормальні заклади.
afterstep
05.06.2007, 11:04
Кактус - зачот! де то таке колюче розташоване?!
ArxangeluS
07.06.2007, 01:16
Какстус реально неоправданно дорогий, то все прості "понти"... А Таверна я бачу нікому не подобається... Та хіба нічна забігайлівка може бути нормальною? Для якого контингенту вона розрахована?
У мене був раз дуже неприємний досвід резервування наших кнайп на декілька чоловік на вечір
а у мене був приємний! хоча пили ми мало,їли також не багато і без м*яса(а такі страви дешевші) це був "купол".не перший рік полюбляємо туди заходити - завжди гарна обслуга і смачні страви.
Zoryanazirka
15.06.2007, 19:48
В Кактусі в основному залі дуже накурено, а в дальньому шо колись був двориком можна посидіти..
Так, певно заклад хотів виокремитися. І запрошують туди переважно знайомих.
З самих початків планувалося (принаймні чутки були), що це буде закритий заклад з фейс-контролем і так далі.
На жаль, якраз у цивілізованому світі дуже модно відкривати заклади з фейс-відсіюванням "по зрозумілим тільки на дверях стоячим банєкам критеріям". Це якраз те, чого б не хотілось переймати від Заходу. Але, чим більше у нас осіб з претензією на "звьоздність" тим більше таких закладів надалі буде з"являтись. Бо затребувано останніми.
paschenkomax
16.06.2007, 19:11
Да Лелонс на вулиці Чупринки
Princess
07.07.2007, 20:38
Рудий кіт. під закрученими назвами в меню - якісь странні страви на тарілці :( і несмачно. а ще - довго готували
Суші-бар Каппо ін - всередині мені зовсім не затишно, на офіціантах економлять тому дівчинка зовсім замучена була і неуважна зовсім, посуд теж далеко не ідеальний, мало холодних напоїв... хоча значно смачніше ніж яппі
Deus igrok
07.07.2007, 22:19
Рудий кіт.
Ууу, там є Ґроґ ... смачнющий напій.... Ром, мед, перець, чай... смакота.
Тай тістечка там дуже смачні.
Princess
09.07.2007, 16:09
Ууу, там є Ґроґ
Тай тістечка там дуже смачні.
Можливо, не сперечатимусь, бо не пробувала ні одного ні іншого. Мабуть тому, що страва, котру принесли ну зовсім не викликала довіри і бажання експериментувати далі
В Культі була тижні зо три тому, сам зал і його обстановка мені сподобалась, меню досить цікаве, але сама кухня нікуди не годиться. Ціни не дитячі, тому мені б хотілося отримати за відповідну ціну відповідну страву.
Рудий Кіт то для мене вже притча, ну як можна пекти стільки різних солодощів і щоб було настільки несмачно? Є великі зали, є непогане обслуговування, продуманий стиль, але чому тоді так мало уваги приділяють самій кухні?
Єдине що мені у них сподобалось це Лимонний грецький суп, правда тепер його готую дома, цибулева зупа по їхньому -це напіврозварені кільця цибулі залиті бульном і зверху кусок хліба бееее( я стільки різних цибулевих зуп переїла, але таку перший раз)
А ось Капо мені подобається, я там частенький гость :-)
Суші-бар Каппо ін - всередині мені зовсім не затишно, на офіціантах економлять тому дівчинка зовсім замучена була і неуважна зовсім, посуд теж далеко не ідеальний, мало холодних напоїв... хоча значно смачніше ніж яппі
Персонал закладів харчування Львова то окрема тема. Власники каварень-ресторанів бідкаються, що скільки не плати, а відповідного ставлення до клієнта від нашенських офіціантів не можуть добитися. Я окрім Динамо-блюзу, мабуть, би жодного не відзначила більше.
Проте на захист Каппо скажу, що його дирекція докладає неабияких зусиль, щоб налагодити обернений зв"язок з кожним клієнтом. На Релаксі, приміром, на усі скарги особисто відписували (http://myrelax.com.ua/post/4/271). Намагаються зібрати спільноту на своєму сайті та запровадили картки постійних клієнтів, для якизх не треба набирати надтисячі грн.
ерсонал закладів харчування Львова то окрема тема. Власники каварень-ресторанів бідкаються, що скільки не плати, а відповідного ставлення до клієнта від нашенських офіціантів не можуть добитися. Я окрім Динамо-блюзу, мабуть, би жодного не відзначила більше.
Мені обслуговування в Дубліні подобається
Какстус реально неоправданно дорогий, то все прості "понти".
Заходили туди за наводкою про дитячу кімнату. Дійсно дуууже дорого, а дитяча кімната була б не зла, якби... провітрена та пропилосошена. Порох стоїть стіною і повітря неймовірно важке було.
Персонал закладів харчування Львова то окрема тема. Власники каварень-ресторанів бідкаються, що скільки не плати, а відповідного ставлення до клієнта від нашенських офіціантів не можуть добитися.
офтоп: за рік спілкування з готелем Опера я дуже приємно вражена відношенням до клієнтів, дуже милі працівники, цікаво як їх Опера знайшла?!?
офтоп: за рік спілкування з готелем Опера я дуже приємно вражена відношенням до клієнтів, дуже милі працівники, цікаво як їх Опера знайшла?!?
Це висновки не мої були, а людей які працювали в ресторанному бізнесі за кордоном, а потім приїхали налагоджувати його тут.
А в чому ж річ по Вашому? Оце ми разом ТРИ нарахували з нормальським сервісом..Хоча.. в Дубліні дєвочка навіть не вибачилась після того як ми показали що в вині плавають рештки чогось, типу - понаприходили тут і вимахуються, не подобається бач, що вино з шматками корка:))). Мала певно попросити вилочку і колупатися в бокалі.))
Учора була у знову відремонтованому і відкритому Кентаврі. Це вже мій другий візит до них за тиждень( мені їх сирник дуже смакує:o ), але люди добрі читайте меню,:shutup: ціни у них не для слабонервних, так як кухня у них поки що не працює, то можуть з їди подати яєчню( від 15грн за порцію), омлети(18 грн/порція), налисники десь в тому діапазоні цін, кава найдешевша 9грн, а далі..... кавові коктейлі холодні і гарячі по 20-30грн, фреш 30 грн, десерти від 25 грн, на ціни на алкоголь я не звернула уваги, чаї найдешевші 15 грн, а далі 20,25,30грн, молочний коктейлі також до двадцяти грн дотягує. В принципі ресторан розташований в самій туристичній зоні, і звичайно що там ціни не будуть маленькі, така політика є у всіх туристичних містах, в центрі найдорожчі заклади. :cowboy:
Просто учора наблюдала картину як четверо відвідувачів робили замовлення і ні разу не глянули в запропоноване меню( можна сказати екзаменували офіціанток на знання позицій в меню) зробили замовлення, а потім один з них попросив меню щоб до замовити щось солоденьке, і я бачила як поповзли в нього брови на чоло. :scare: Вечір у всі чотирьох був зіпсований,:no: :no: :no: :no: хлопаки влетіли в купу грошей, і толком навіть не поїли.:( ( а з грошима як я помітила у них не все було гладко, ну не золота молодь то точно, як нам мене звичайні торгові агенти, або менеджера середньої ланки) А на фіга так блатувати? Тобі дали меню - читай, вивчай і замовляй.
Ser tabu
13.07.2007, 10:46
Кактус - два пива, чай зелений, дві порції недоварених пельменів = 219 грн. Без коментарів...
:D :D :D здуріти можна.
Так є вже про затишні місцини у Львові) Але зрештою чому б тут не називати улюблені? Ми про нормальний сервіс вже говорили.
Номінацію Вишуканий затишок присудила б Дарвіну,
Цілодобова і дорога якість - Спліту,
Найгламурніші літні столики з найбільшими десертами - Фешену,
Найяскравіший паб, як такий - Корзо,
Найдешевша, але домашня кухня - Пузата хата,
Найкраща елітна випічка - Вероніка,
Наймузейніший літній майданчик - Італійське подвір"я,
Найкращий шашлик - Тарон,
Найприємніше місце для вечері узимку - півніца Прага,
Найкраще обслуговування - Динамо-блюз
Найуніверсальніший львівський комплекс для відпочинку - Місто,
Найширший набір послуг з-поміж баз відпочинку - Бухта вікінгів...тощо)
Zoryanazirka
14.07.2007, 21:29
Пишу я якось е-мейл в Оперу адміністратору, а мені відповідає мій однокласник :)
Пишу я якось е-мейл в Оперу адміністратору, а мені відповідає мій однокласник
:D
передайте, що вони відмінно працюють! ;) завтра знову там маю зустріч - приємно бачити їх працівників!
Найяскравіший паб, як такий - Корзо,
Найкраща елітна випічка - Вероніка,
Найкращий шашлик - Тарон,
Найприємніше місце для вечері узимку - півніца Прага,
Корзо, Прага, Вероніка і Світ Кави - роблять наше місто прекраснішим! Гарні і смачні місця!!!
таке і за бугром не всюди зустрінеш.
Больше всего не оправдала моих ожиданий "Ресторация на Валовой".
Зашли туда с друзьями покушать.
Интерьер замечательный, дорогая посуда, столовые приборы. По залу ходит "Мадам" лет 40-50 и рассказывает каждолму посетителю какие у них изысканые блюда сегодня. Понты оценили, кушать хочется все больше. Но..
Все началось с официанта. Подошел юноша повышенной прыщавости (ну неприятно было просто еду заказывать) но это пол беды, юноша обладал непередаваемым карпатским выговором. Ну не смог я сразу понять, что мнесо по провансальськи это мясо по провански, задекларированное в меню. Цены приблизительно уровня, "Амадея", Дарвина", "Вероники", ну как бы нам не привыкать, но и кухни хочется соответствующей, кто знает, тот поймет. В собщем, судорожно сглатывая слюни начинаем заказывать.
Первые подозрения, что мы "попали" возникли, когда приблизительно половины из того, что хотелось заказать, не оказалось в наличии. Прыщавый юноша мотивировал это тем, что "вчорась був бенкеть, усе з"їли". Вообщето в заведениях такого уровня амбиций и цен, такое непозволительно. Ну ладно.... черт с вами, закажем что осталось после банкета.... Взяли водочки для дезинфекции (самая дешевая -120 грн бутылочка, выставлять цены не стесняются)
Подбежала "мадам" заведения, настоятельно стала рекомендовать сегодняшнее фирменное блюдо Шеф-повара "Мясо под Прованскими травами". Я повелся, блин...
Итак. Сначала торжественно принесли салаты. Заказали 2 порции "Вонючки" и салат из овощей с шинкой. Ну, что такое "Вонючка" все мы прекрасно знаем, Сыр, яйцо, майонез, чеснок. Ну так вот.
Салаты точно были со вчерашнего банкета. Вонючка был конкретного серого цвета с ярковыраженным сероводородистым запахом с выделением желтоватого-зеленоватого сока (очевидно продукта разложения чеснока) Овощи завявшие, майонез на них явно стал покрыватся корочкой.
На наш праведный гнев официант, начал нас убеждать, что салаты свежие, просто жарко, поэтому так выглядят, а гламурная "мадам" срочно убежала по каким то делам.
Апофеоза, ситуация достигла, когда принесли мое "мнесо под Прованскими травами" Это было 4 крохотных кусочка коровы-долгожительницы, которая явно сама пришла под скотобойню, чтоб ее добили, под толстым слоем ТУШЕНОЙ КАПУСТЫ, которую я с детства тепреть не могу.
День был хороший. Не хотелось портить нервы. Встали, заплатили и ушли.... покушать в Амадей.
По Таверне.
Туда не кушать с женой в обед ходить надо, а водку пить в 3 часа ночи
Когда все вокруг закрыто, а душа просит ЕЩЕ. Единственный ее плюс, то что работат круглосуточно.
Кактус. Действительно заведение на "понтах". Не очень люблю его. Хотя иногда зайти можно попить "Песиков".
Вепрь. На площади Рынок. Недорого кормят, хамское обслуживание. Зашли с гостями из Киева попить кофе в обед. Нас попросили уйти, поскольку у них обязательно нужно кушать. Может мы бы и поели, но расхотелось.
Полковник
18.07.2007, 19:20
Больше всего не оправдала моих ожиданий "Ресторация на Валовой".
Зашли туда с друзьями покушать.
..... Взяли водочки для дезинфекции (самая дешевая -120 грн бутылочка, выставлять цены не стесняются)
Не хотелось портить нервы. Встали, заплатили и ушли.... покушать в Амадей.
Вот это, я понимаю - ВЫДЕРЖКА!!!!!:y:
Да просто мы с женами были, одна глубоко беременна, да и праздник какой то был. Я им сказал, что вряд ли с такой кухней и отношением их бар долго на плаву удержится. Время покажет.
Deus igrok
18.07.2007, 20:42
Ну мені у Золотому Вепрі подобається.
Салак, сік, шашлик з грабів, гарнір ... десь в районі 20-25 грн ...
Загалом досить дешево для центра.
Щодо хамства персоналу здивований... у мене все навпаки було.
А Вы попробуйте туда зайти просто кофе попить.
Нас отказались обслужить, мотивируя это тем, что у них необходимо кушать. Правда это было год назад, возможно что то поменялосб.
Еще хотел бы добавить Ресторан на свежем возжухе "Озеро". Возле Глинонаварии.
Сам ресторан - супер, очень удобные беседки, ланшафт дизайн. Но..
в последний раз (прошлой осенью кажется).
Ресторану срочно нужно менять повара. Из 7ми блюд, которые мы заказали, 6 было НЕВКУСНЫМИ, 1 -съедобным.
Жена заказала Алазанскую Долину (грузинское вино), она его постоянно пьет, - принесли какую то мутную бодягу, такое ощущение, что домашнего приготовления.
Наскільки наше місто з таким сервісом облуговування готове завтра вступати в Європейску спілку?
Хочу розповісти про харчувальний заклад "Рудий кіт", що розташований на вулиці Друкарський, 4. Вчора ми з друзями мали нещасливу нагоду там опинитися. Якщо, не дай Боже, негода вас застане біля входу в цей заклад, то краще замерзніть на вулиці, ніж зайдете усередину. Крім даху над головою і такого собі інтер’єрчику ніяких задоволень ви там не одержите. Незважаючи на, здавалося б, рясне і різноманітне меню, офіціянка буде вас відговорювати замовити ту чи іншу страву, посилаючись на якісь труднощі із фритюром, наприклад. Коли вам, усе-таки, вдасться вгадати страву, що погодяться вам приготувати, те це ще не факт, що вам її саме приготують і що ви це будете їсти. Замість м'яса вам подадуть якесь сухожилля і будуть запевняти, що так і треба - така от особливість страви під назвою "верещака" . А там верещи - не верещи, іншого на заміну не запропонують. Чи тушкована капуста зі свинячими реберцями. Чекати потрібно біля години. У результаті принесуть тарілку з наліпкою блідої розвареної капусти і реберця, зовні пересушені, усередині червоно-сирі. Чи страва під назвою "куряча грудка медова" являє собою чотири-п'ять мікроскопічних шматочків курячої грудки, кинутих зверху якогось слизуватого гарніру, що наперевірку виявився пшеничною кашою. Коштує цей "делікатес" майже п'ять доларів! Не хвилюйтеся, страви у вас, по вашій вимозі, заберуть із примхливим виглядом. Можуть навіть сказати "вибачте", але в рахунок їх внесуть все одно... Таке враження, що в цьому бардаці зовсім немає шеф-кухаря, утім, як немає там і відвідувачів (вірна ознака, якою ми, на жаль, знехтували: якщо в закладі, у "годину пік", порожньо і високі ціни, то з цього закладу треба бігти, не озираючись - мабуть, народ щось-таки знає...). Складається враження, що "пісчу" готує хто-небудь з персоналу, та хоч би й прибиральниця! Очевидно, шеф-кухаря вже замовили...
Хочу розповісти про харчувальний заклад "Рудий кіт",
Це вже 5-й негативний відгук про це місце, який я чую. Позитивних наразі не було...
Це вже 5-й негативний відгук про це місце, який я чую. Позитивних наразі не було...
Я знайшла в інтернеті кілька відгуків про цей заклад, і всі, як один, негативні. Навіщо тримати таку убожість у центрі міста?
Deus igrok
11.11.2007, 11:21
Товариші, рудий кіт то не реставрція - а така собі цукерня.
Я туди хожу з друзяками на Ґроґ (чай з коняком) і смачнющі тістечка.
Товариші, рудий кіт то не реставрція - а така собі цукерня.
Я туди хожу з друзяками на Ґроґ (чай з коняком) і смачнющі тістечка.
Ми теж його замовляли. Ага, ром, як же ж! У кращому випадку - ромова есеція. Читала відгук відвідувача, що замовив там спагетті, йому принесли звичайну вермішель. Дуже цікаве у працівників бачення кухні як такої.
Deus igrok
11.11.2007, 11:38
Мабуть, я не гурман, щоб так детально вивчати страву. =) Вона смачна і на на око мила - мені вистачає.
Тай в реставріції хожу не попоїсти, а з товаришами зустрітися, побалакать=)
Як казали древні: їмо - щоб жити, а не живемо - щоб їсти.
Тай в реставріції хожу не попоїсти, а з товаришами зустрітися, побалакать=)
Як казали древні: їмо - щоб жити, а не живемо - щоб їсти.
Знаете, коли я вдома, то також ходжу до кав"ярень спілкуватися, але коли я приїжджаю до іншого міста, то інколи хочеться чогось більш суттєвого, ніж грог або кава. Тим більше, що ми з друзями (одна з яких приїхала у Київ на кілька днів з Америки) завітали до Львова лише на один день. І випадок та град, що розпочався, привели нас до цього, з вашого дозволу, "Рудого К." Якби ж то це була чиста цукерня, то наврядчи там, у меню, було б стільки різних страв, що не мають до кондитерії зовсім ніякого відношення, погодьтеся. Але ж вони пропонують повноцінні ресторанні справи! Навіщо, якщо взяти до уваги, що іх або нема кому готувати, або готувати там ніхто не вміє взагалі?? У всякому випадку, на кілька годин, і без того обмеженого часом перебування, настрій нам було зіпсовано. Єдине, що нас нарешті розрадило - це те, є така собі Краївка! Дуже смачно, дуже недорого, дуже люб"язно!
Пташечка
13.11.2007, 17:39
А Вы попробуйте туда зайти просто кофе попить.
О це точно велика проблема львівських закладів.
Тут хтось похвалив Корзо :aggressive:
Про корзо скажу так, все хамство, усіх офіціантів львова зібране до купи це байка порівняно з тим як можуть поводитись у Корзо. Ціни у них не малі я б сказала, а пантів багато.
Ситуація: прийшли ми з подругами чуть посидіти, взяли по гінесу, я замовила картоплю фрі без нічого мені принесли, подруга поглянула скуштувала і вирішила що теж хоче, ми попросили ще одну, на що "вихований в стилі Корзо" (тепер я це так називаю) офіціянт відповів: "у нас фрі без мяса не подають" і пішов геть. Я в догонку йому спитала а чи зазначено це в меню, на що офіціянт не відреагував, потім я попросила щоб покликали менеджера, на що офіціянт повернувшись до всіх задом, втупився в телевізор, а коли я спитала чи можна книгу скарг, мені крізь зуби неповертаючи заду сказали "НЕМОЖНА"
О так почитаеш, почитаєш і ...як добре мені вдома. Холодильник поруч, а там завжди щось є, смачне. Чоловік подякує за вечерю. Казка! Перепрошую за оффтоп.
Полковник
13.11.2007, 23:18
Наскільки наше місто з таким сервісом облуговування готове завтра вступати в Європейску спілку?
С Европейцами - х.. (ой!) фиг с ними!
А вот как в НАТО вступать?
Как американских солдат кормить собираетесь?:cowboy:
С Европейцами - х.. (ой!) фиг с ними!
А вот как в НАТО вступать?
Как американских солдат кормить собираетесь?:cowboy:
ПОлковнік, а чого це ви раптом про гамериканців почали балакати?....
"годувати чуже військо"... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
і що це за натяки?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
ПОлковнік, а чого це ви раптом про гамериканців почали балакати?....
"годувати чуже військо"... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
і що це за натяки?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Історіческій враг(с)...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif
Вепрь. На площади Рынок. Недорого кормят, хамское обслуживание. Зашли с гостями из Киева попить кофе в обед. Нас попросили уйти, поскольку у них обязательно нужно кушать. Может мы бы и поели, но расхотелось.
Те, що Ви написали не є хамством, де-де, а у Львові і без Вепра є де попити кави, навіть далеко йти не потрібно. Просто в них "спеціалізація" ;) Якби кав"ярень не було навколо в радіусі метрів хоча б 150, думаю, було би Вам "і кофе і какао с чаєм".
Хотел бы наградить антиоскаром Сплит казино. Зашли с товарищем (американцем) заказать столик. Просто хотели пройти к стойке бара и поговорить с администратором. Охрана на нас накинулась как коршуны, с приказом намедленно снять верхнюю одежду. На наши объяснения, что мы только заказать столик непрореагировали. Пришлось снять пальто. В принципе небеда. Дресс код и все такое, однако все можно было бы сделать гораздо вежливее.
Вечером, заказал себе ягнятину на ребрах с цукини , голоден был. Когда принесли - чуть не прослезился: 3 крохотных ребрышка без мяса стоящие шалашиком на горке непрожареных кабачков. Цену я умолчу. Но в среднем баре на эти деньги можно вдвоем перекусить и выпить по 100 водки.
Товарищь заказал жареный сыр как закусочку к пиву. Принесли 3 крохотных кусочков сывра обжареных в яйцах. При чем в счете указали отдельно 70грн за сыр и 8 грн за 2 яйца.
В общем огромные понты, а толку мало, больше туда не пойду.
KabMiner
14.11.2007, 10:36
Да-а-а, я так бачу, що Львів скоро переплюне столицю по понтах і цінах в закладах харчування:8:
Да-а-а, я так бачу, що Львів скоро переплюне столицю по понтах і цінах в закладах харчування:8:
В умовах, коли "понти" єсть востребувани, а понтіть нічим і нікому - нічого дивного. Я вже давненько не ходжу по злачним місцям, вдома, або на природі ліпше! І смачніше, і мононуклеозу якогось не підкинуть.
Chortenia
14.11.2007, 15:10
В умовах, коли "понти" єсть востребувани, а понтіть нічим і нікому - нічого дивного. Я вже давненько не ходжу по злачним місцям, вдома, або на природі ліпше! І смачніше, і мононуклеозу якогось не підкинуть.
Угу, і нерви цілі....
Приїхав знайомий з Лондону й після всіх екскурсій і моря захоплення Львовом попросив показати йому наші нічні клуби. В "Мі100" тоді була дискотека 80-х. У суботу! Прайм-тайм для клубу! Людина забула, що вона взагаліто дуже вічлива і сказала, що нічого гіршого в житті не бачила. Отаке. Інші дискотеки завбачливо показувати не стали.:) Кав"ярні у нас все ж кращі))
.......Кав"ярні у нас все ж кращі))
Звикло, вимоги мали б, на мій погляд, бути такими: чистота і пристойний інтер"єр, спокійне і швидке обслуговування, ну і щоб кава була кавою. Я до чого веду - що можна по-різному кавувати, можна забігти випити філіжанку з канапкою чи чимсь міцненьким, а можна піти з знайомими чи подругою, чи з дружиною. В кожному з цих випадків кав"ярня і сервіс мають бути різними. До мого знайомого приїхав син з Англії, там живе постійно і давно. Водив він його Львовом, завів і в кав"ярню на Вірменській (коло Дзиги). Замовили "фірмове блюдо", не пам"ятаю як то називалося, коротше в каву виливають чи то спирт, чи то якийсь інший міцний напій, підпалюють, воно горить, і всі сидять і чекають, коли догорить, як в якійсь пекельній лабораторії. Після цього каву можна пити. Ну, і то коштувало, звісно, трохи дорожче за каву. Нічого крім, говорячи російською мовою, "нєдоумєнія", в людини після тих відвідин не лишилося.
А я завжди з задоволенням згадую, як у Сваляві років так з 16 тому пили "кофе" в гастрономі біля зал. станції. Там заварювали в омнії-експрес стакан (200г) того міцного "кофе", кидаючи чайну ліжечку чогось фірмового з окремої чашки, (цикорій, чи що?) Кофе було супер! Сервіс нормальний як для гастронома.
Але найсмачніша кава в мене вдома;)
Не ребят, есть и вполне приличные места с хорошим обслуживанием. Об этом есть соседняя тема.
demetris
22.11.2007, 17:49
"У пані стефи" на проспекті свободи.
Посиділи з другом. Посуд під старовину, але ж тріщини для чого?
Келихи з ефектом "зоряного неба" (крапки після миття, не протерті).
Поїли трохи (чекали на страву понад 40!!! хв.), попросили рахунок, поклали гроші настіл. Попрощалися поглядом з офіціанткою і пішли...
Йдемо, розглядаємось навколо - якийсь дядько вибігає з кафє і летить до нас. Жартуємо "то певно за нами..." А тут не до жартів. Хлоп підбагає і каже:
- Хлопці, ви були щойно в кафе "У пані Стефи?".
на цих словах витягує посвідчення МВС.
- Так, кажемо.
- Пройдемо зі мною... і веде нас у кафе...
Ми з чистою душею йдем за ним, згадуємо хто що міг забути (парасолю там чи щось)
Приходимо а там вже банда - два офіціанти (кремезні хлопці в вишиванках) і "наша", що обслуговувала нас. Міліціонер завбачливо перегоролдив собою вихід із закладу...
Вони нас звінуватили в тому, що ми не розрахувалися! (Вже думав, кинув хтось - гроші підібрав...) А насправді, вона "щось не плдумала, що гроші на столі можуть бути..."
Ну там вони щоправда вибачалися трохи, але "сервіс" був доповнений на всі 100. Більше я туди не ходив...
У пані стефці щей і таргани полюбляють прогулюватись та й музика дуже голосно грає.
Порада, не сідайте за столик навпроти коридорчику який веде до туалету та дверей кухні або хочаб не дивіться в цю сторону. Коли відкриваються двері на кухню, проглядається "інтерєр" який нагадує "дремучу совдепію" з жахливою антисанітарією.
В крайньому разі це було пів року назад:suicide:
Ех, а колись так гарно було. Ще пару років тому то було наше улюблене місце пообідати в місті :(
demetris
24.12.2007, 12:25
Порада, не сідайте за столик навпроти коридорчику який веде до туалету та дверей кухні або хочаб не дивіться в цю сторону.
а-га в них справді в туалет і на кухню - одні двері... фе!
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008