КПК

Показати повну версію : Макулатура

peGas
14.05.2007, 22:58
Хто знає або продає макулатуру (в вигляді коробок з картону) в великих партіях, бажано у львівській області. шукав по різних сайтах нічого не найшов, все київ донецьк луганськ.

New Shrek
14.05.2007, 23:18
смішно ....вони своїх сайтів не мают ві Львові

peGas
14.05.2007, 23:52
смішно ....вони своїх сайтів не мают ві Львові

чому смішно? мені не треба сайтів хоть би номер тел

MARTINI
15.05.2007, 03:17
Та підійди до любого бомжа і запитай... Знайшов де шукати :) Ще й рубрику вибрав Економіка, бізнес і фінанси (http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=13) :) :) :)

peGas
15.05.2007, 10:25
Та підійди до любого бомжа і запитай... Знайшов де шукати :) Ще й рубрику вибрав Економіка, бізнес і фінанси (http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=13) :) :) :)

А це шо не відноситься до бізнесу?
А по твоєму бомж знає де можна купляти сотні тон макулатуи на місяць?????

jozya
22.05.2007, 12:47
Хто знає або продає макулатуру (в вигляді коробок з картону) в великих партіях, бажано у львівській області. шукав по різних сайтах нічого не найшов, все київ донецьк луганськ.
Мені здається, що такої якісної макулатури, та ще й в такій кількості просто не існує. Треба звернутися до (не впевнена щодо назви) - Рубажанский картонно-паперовий завод чи ще до якогось виробника такого зразку - вони до речі друкують на упаковці логотип фірми за потребою.

afterstep
22.05.2007, 13:20
А це шо не відноситься до бізнесу?
А по твоєму бомж знає де можна купляти сотні тон макулатуи на місяць?????

от що вірно - то явно не туди звернувся ;)
Наскільки я в курсі - той бізнес у Львові захлох. Тобто реально крупних "гравців" не залишилося. Можеш спробувати поговорити на пунктах прийому - тільки акуратно, і пляшку з собою мати - може, й підкажуть.
--
хоча навряд - дуже мало в тебе шансів ;)

Мих
22.05.2007, 13:49
а підійди до любого бомжа і запитай... Знайшов де шукати

А ШО? БОМЖ ЗНАЄ САЙТ де здають макулатуру?????

New Shrek
22.05.2007, 13:54
та пан нумер телефону хоть хтів ,а пакет"Мобілич" і бомжі мают там дзвінки безкоштовні

Мих
22.05.2007, 13:57
пакет"Мобілич" і бомжі мают там дзвінки безкоштовні

Не мобілич, а бомжич.:D

Читатель_Обкома
23.05.2007, 11:16
Хто знає або продає макулатуру (в вигляді коробок з картону) в великих партіях,
Зараз...дурных НЕМА,пкреводить готовый продукт в макулатуру...це було 10 рокив тому назад...остатки советской полиграфии...:cool:
Тем более в таком количестве...цена тюкованой макулатуры МС-5б (гофрокартон)- 120$ за тонну ..минимум...

Мені здається, що такої якісної макулатури, та ще й в такій кількості просто не існує. Треба звернутися до (не впевнена щодо назви) - Рубажанский картонно-паперовий завод чи ще до якогось виробника такого зразку - вони до речі друкують на упаковці логотип фірми за потребою.
Поправляю...Рубежанский ...
По близости от Львова... Луцкий КРЗ.... и Кохавинская фабрика...
- основные потребители макулатуры...
Крупнейший на Украине - Киевский КБК- 30 тыс тонн в месяц (!!!)
Ну и "мелочь пузатая"...Малин...Рахов...Цюрюпинск...
той бізнес у Львові захлох. Тобто реально крупних "гравців" не залишилося
Ето точно...был один наш знакомый в И-Франковски...да и того ...бандиті "сьели"...

peGas
23.05.2007, 11:36
Зараз...дурных НЕМА,пкреводить готовый продукт в макулатуру...це було 10 рокив тому назад...остатки советской полиграфии...:cool:
Тем более в таком количестве...цена тюкованой макулатуры МС-5б (гофрокартон)- 120$ за тонну ..минимум...
на сході україни тюковані приблизно 500 грн за тонну
.

afterstep
23.05.2007, 11:57
Зараз...дурных НЕМА,пкреводить готовый продукт в макулатуру...

є типові бумагомараки - всілякі архіви тощо. тобто макулатура плодилася і плодитися буде. паперові накладні, для прикладу - ніхто не відміняв. Платіжні відомості, дані на працівника, податкові звіти - теж.
Питання в іншому - що як бізнес (приватний) чомусь ця тема у Львові вижити не змогла - тобто з тих моїх знайомих, що тим займалися - цей бізнес покинули всі.

Читатель_Обкома
23.05.2007, 12:28
є типові бумагомараки - всілякі архіви тощо. тобто макулатура плодилася і плодитися буде. паперові накладні, для прикладу - ніхто не відміняв. Платіжні відомості, дані на працівника, податкові звіти - E]
теж.

Ерунда!В общей массе это 10%% макулатуры...остальное это гофрокартон...бывшая тара!:cool:

Питання в іншому - що як бізнес (приватний) чомусь ця тема у Львові вижити не змогла - тобто з тих моїх знайомих, що тим займалися - цей бізнес покинули всі.
1.Большие транспортные расходы
2.Большие капвложения!
Минимум - 1 пресс - 15000 грн...погрузчик - 18000 грн....(и это только б/у новые- пресс -20000 грн....погрузчик 18000$ (!!!) )
ну и все остальное...:cool:

afterstep
23.05.2007, 13:04
Ерунда!В общей массе это 10%% макулатуры...остальное это гофрокартон...бывшая тара!:cool:

1.Большие транспортные расходы
2.Большие капвложения!
Минимум - 1 пресс - 15000 грн...погрузчик - 18000 грн....(и это только б/у новые- пресс -20000 грн....погрузчик 18000$ (!!!) )
ну и все остальное...:cool:
наскільки я зрозумів автора запитання - то йшлося про високоякісну макулатуру6 а не гофротару.
Наскільки я знайомий з цим бізнесов - "згубили його" не великі капіталовкладення. І не транспортні видатки (хіба що на транспортні видатки списувати ще й "відкати")

peGas
23.05.2007, 20:03
наскільки я зрозумів автора запитання - то йшлося про високоякісну макулатуру6 а не гофротару.
Наскільки я знайомий з цим бізнесов - "згубили його" не великі капіталовкладення. І не транспортні видатки (хіба що на транспортні видатки списувати ще й "відкати")

Ні мені якраз потрібен гофрокартон!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!