Показати повну версію : Макулатура
Хто знає або продає макулатуру (в вигляді коробок з картону) в великих партіях, бажано у львівській області. шукав по різних сайтах нічого не найшов, все київ донецьк луганськ.
New Shrek
14.05.2007, 23:18
смішно ....вони своїх сайтів не мают ві Львові
смішно ....вони своїх сайтів не мают ві Львові
чому смішно? мені не треба сайтів хоть би номер тел
Та підійди до любого бомжа і запитай... Знайшов де шукати :) Ще й рубрику вибрав Економіка, бізнес і фінанси (http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=13) :) :) :)
Та підійди до любого бомжа і запитай... Знайшов де шукати :) Ще й рубрику вибрав Економіка, бізнес і фінанси (http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=13) :) :) :)
А це шо не відноситься до бізнесу?
А по твоєму бомж знає де можна купляти сотні тон макулатуи на місяць?????
Хто знає або продає макулатуру (в вигляді коробок з картону) в великих партіях, бажано у львівській області. шукав по різних сайтах нічого не найшов, все київ донецьк луганськ.
Мені здається, що такої якісної макулатури, та ще й в такій кількості просто не існує. Треба звернутися до (не впевнена щодо назви) - Рубажанский картонно-паперовий завод чи ще до якогось виробника такого зразку - вони до речі друкують на упаковці логотип фірми за потребою.
afterstep
22.05.2007, 13:20
А це шо не відноситься до бізнесу?
А по твоєму бомж знає де можна купляти сотні тон макулатуи на місяць?????
от що вірно - то явно не туди звернувся ;)
Наскільки я в курсі - той бізнес у Львові захлох. Тобто реально крупних "гравців" не залишилося. Можеш спробувати поговорити на пунктах прийому - тільки акуратно, і пляшку з собою мати - може, й підкажуть.
--
хоча навряд - дуже мало в тебе шансів ;)
а підійди до любого бомжа і запитай... Знайшов де шукати
А ШО? БОМЖ ЗНАЄ САЙТ де здають макулатуру?????
New Shrek
22.05.2007, 13:54
та пан нумер телефону хоть хтів ,а пакет"Мобілич" і бомжі мают там дзвінки безкоштовні
пакет"Мобілич" і бомжі мают там дзвінки безкоштовні
Не мобілич, а бомжич.:D
Читатель_Обкома
23.05.2007, 11:16
Хто знає або продає макулатуру (в вигляді коробок з картону) в великих партіях,
Зараз...дурных НЕМА,пкреводить готовый продукт в макулатуру...це було 10 рокив тому назад...остатки советской полиграфии...:cool:
Тем более в таком количестве...цена тюкованой макулатуры МС-5б (гофрокартон)- 120$ за тонну ..минимум...
Мені здається, що такої якісної макулатури, та ще й в такій кількості просто не існує. Треба звернутися до (не впевнена щодо назви) - Рубажанский картонно-паперовий завод чи ще до якогось виробника такого зразку - вони до речі друкують на упаковці логотип фірми за потребою.
Поправляю...Рубежанский ...
По близости от Львова... Луцкий КРЗ.... и Кохавинская фабрика...
- основные потребители макулатуры...
Крупнейший на Украине - Киевский КБК- 30 тыс тонн в месяц (!!!)
Ну и "мелочь пузатая"...Малин...Рахов...Цюрюпинск...
той бізнес у Львові захлох. Тобто реально крупних "гравців" не залишилося
Ето точно...был один наш знакомый в И-Франковски...да и того ...бандиті "сьели"...
Зараз...дурных НЕМА,пкреводить готовый продукт в макулатуру...це було 10 рокив тому назад...остатки советской полиграфии...:cool:
Тем более в таком количестве...цена тюкованой макулатуры МС-5б (гофрокартон)- 120$ за тонну ..минимум...
на сході україни тюковані приблизно 500 грн за тонну
.
afterstep
23.05.2007, 11:57
Зараз...дурных НЕМА,пкреводить готовый продукт в макулатуру...
є типові бумагомараки - всілякі архіви тощо. тобто макулатура плодилася і плодитися буде. паперові накладні, для прикладу - ніхто не відміняв. Платіжні відомості, дані на працівника, податкові звіти - теж.
Питання в іншому - що як бізнес (приватний) чомусь ця тема у Львові вижити не змогла - тобто з тих моїх знайомих, що тим займалися - цей бізнес покинули всі.
Читатель_Обкома
23.05.2007, 12:28
є типові бумагомараки - всілякі архіви тощо. тобто макулатура плодилася і плодитися буде. паперові накладні, для прикладу - ніхто не відміняв. Платіжні відомості, дані на працівника, податкові звіти - E]
теж.
Ерунда!В общей массе это 10%% макулатуры...остальное это гофрокартон...бывшая тара!:cool:
Питання в іншому - що як бізнес (приватний) чомусь ця тема у Львові вижити не змогла - тобто з тих моїх знайомих, що тим займалися - цей бізнес покинули всі.
1.Большие транспортные расходы
2.Большие капвложения!
Минимум - 1 пресс - 15000 грн...погрузчик - 18000 грн....(и это только б/у новые- пресс -20000 грн....погрузчик 18000$ (!!!) )
ну и все остальное...:cool:
afterstep
23.05.2007, 13:04
Ерунда!В общей массе это 10%% макулатуры...остальное это гофрокартон...бывшая тара!:cool:
1.Большие транспортные расходы
2.Большие капвложения!
Минимум - 1 пресс - 15000 грн...погрузчик - 18000 грн....(и это только б/у новые- пресс -20000 грн....погрузчик 18000$ (!!!) )
ну и все остальное...:cool:
наскільки я зрозумів автора запитання - то йшлося про високоякісну макулатуру6 а не гофротару.
Наскільки я знайомий з цим бізнесов - "згубили його" не великі капіталовкладення. І не транспортні видатки (хіба що на транспортні видатки списувати ще й "відкати")
наскільки я зрозумів автора запитання - то йшлося про високоякісну макулатуру6 а не гофротару.
Наскільки я знайомий з цим бізнесов - "згубили його" не великі капіталовкладення. І не транспортні видатки (хіба що на транспортні видатки списувати ще й "відкати")
Ні мені якраз потрібен гофрокартон!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008