Показати повну версію : Закарпаття, приватний сектор
Хтось може підказати контакти господарів на Закарпатті, де можна недорого зупинитися з-на тиждень сім'єю з трьома дітьми (одне ще грудне)? Оптимально - Солотвино.
Буду дуже вдячна
Можу розпитати своїх колишніх колег з Великого Бичкова (10 км від Солотвина). А свій транспорт у вас є?
Нема свого транспорту, але буде кому завезти і забрати. А на місці вже на своїх.
New Shrek
12.05.2007, 18:55
)? Оптимально - Солотвино.
з маленькою дитиною не радив би
New Shrek
12.05.2007, 18:56
Ось від Сваляви чуть чуть в гори буквально 5 км від центру ....
А чому?
Я більше через старшу (7 років) - в неї хронічні бронхіти.
А про Сваляву теж розповідайте, якщо маєте якісь конкретні контакти. Мені не раз казали щось на зразок "Купа приватного сектору, щось знайдете", але з дітьми волію їхати на готове домовлене. Тому, якщо не знайду нічого в Солотвино, буду розглядати інші варіанти. А Закарпаття саме, щоб було тепліше, для старшої.
"солотвино" — це там озера є?...
бо запрошували на якісь озера, а я забув які...
Можу розпитати своїх колишніх колег з Великого Бичкова (10 км від Солотвина). А свій транспорт у вас є?
а хто це у Вас з Бичкова знайомий?;)
від Бичкова далеко їхати... поки трьох дітей спакувати в машину, то пів дня мине :)
Уко, ми знайшли знайому пані, яка здає хату. Тільки ще не знаю її номеру в Солотвино
Хтось може підказати контакти господарів на Закарпатті, де можна недорого зупинитися з-на тиждень сім'єю з трьома дітьми (одне ще грудне)? Оптимально - Солотвино.
Буду дуже вдячна
Та то не проблема. Там тих, хто здає - море.
Краще напишіть, для чого Вам соляні ванни? Мо" шо порадимо...
paschenkomax
14.05.2007, 00:39
Уйдемо маленько уп"ємо з тобов паленкі.
Кіть будеш іти домів,так повіч мені
Хтось зрозумів?
Deus igrok
14.05.2007, 00:41
Якщо підійде, можу залишити координати хорошо господаря в Славську. Хата за 8-10 хв від вокзалу пішки. При хаті баня є.
Степаныч
14.05.2007, 00:45
Хтось зрозумів?
"Пішли вип"ємо трішки горілки. Будеш йти до дому, скажи мені.";)
а може в тому причина, щоб у Солотвино їхати.
Хтось зрозумів?
айно...
так на закарпатті кожне село по-своєму говорить і не завжди розуміє сусідів :) ...
так на закарпатті кожне село по-своєму говорить і не завжди розуміє сусідів :) ...
А я їх всіх розумію, незалежно з якого вони села. ;) Але закарпатця чути навіть за 100 миль, як би він не прикривався говором іншої місцевості. Те їхнє "И", яке десь аж в гортані формується, видає їх відразу. :)
ой... була там на одній забаві. вуйко говорив по-закарпатьськи, а щоб було легше зрозуміти гостям то додавав мадярською пояснення і румунською матюки. Крім того, той вуйко в чехії працює то і чеські слова пролітали.
Олю, я НІЦ не розуміла. Вся громада то риготала то червоніла від сорому. Тепер вже ніби розумію багато слів ;)
Те їхнє "И", яке десь аж в гортані формується
маю дуже близького знайомого, то навіть не підозрювала, що він з такого глибокого Закарпаття! За пару років життя у Львові у нього наша мова 100% сформувалася. Але коли сідає у поїзд і їде додому, то перемикає його на рідну закарпатську мову ;)
До речі... в Солотвино дуже багато Свідків Єгови... точніше багато румунів, а вони переважно всі там СЄ... - от така особливість регіону того.
paschenkomax
16.05.2007, 13:54
Маю клишнього одногрупника, який здає кімнати в селі Яблуниця,то на Яблунівському перевалі.Гарне мальовниче високогірське село село
а купатися там ж немає де!
зате пару годин ходу до Говерли! Якщо спуститися вниз до Козьмещика то за 1 день пішки туди і назад пройдете!
FalenAngel
16.05.2007, 15:14
Буду дуже вдячна
Є непогане місце недалеко від Міжгір’я,минулого року коштувало 40 грн./доба (є всі нормальні умови).Якщо хочете,можу поцікавитись і уточнити;)
Де це Міжгір"я, що за місце, і чи можна детальніше, що там за умови за 40 грн?
New Shrek
16.05.2007, 19:25
Міжгір"я
http://bevoelkerungsstatistik.de/wg.php?x=&men=gpro&lng=de&des=gamelan&dat=200&geo=-3740&srt=pnan&col=aohdqcfbeimg&pt=c&va=&geo=498728350 По дорозі МІжгірья-Синевірське озеро.проходиш КПП за ним на право пройдеш 3 км. побачиш міст і все те що залишилось від музею
Оптимально - Солотвино
А чому?
Я більше через старшу (7 років) - в неї хронічні бронхіти.
Дуже шкода, що більшість дописів по данії темі - порожнеча:(
Вже не раз звертали на це увагу...
Напрямок обрали вірно, якщо у дитини хронічні бронхіти їй саме туди, але є одне "но", щоб реально лікуватися треба викласти 600$ і їхати у алергічний центр у Солотвино. Термін перебування 21 день - під землею у шахті (звичайно не цілу добу), там створені всі умови, для дітей особливо!
Я сам їздив у Солотвино минулого року, в мене в дитинстві була бронхіальна астма, потім лікування у Кєві зараз ніби все в нормі, але це не виліковне 100%. Тепре щодо приватно сектору - якщо їдете заради лікування дитини - нема змісту, користі ніякої. Що собою являють озера - озеро одне досить велике, з проточною солоною водою, поки вода до нього тече турбази та приватники беруть цю воду та пропускають через штучно створені озерця та басейни на своїй території. Якщи ви оселетися у приватному секторі - доведеться ходити тільки на загальне озеро (там є пляжі вхід 2грн, лікувальні грязі - безкоштовно), якщо оселетися на базі - там свої басейни. Хто не був на мертвому морі - можна не їхати - ефект той самий - через вміст солі у воді втонути НЕ РЕАЛЬНО, та й плавати важко - перевертає пузом догори, можна лежати та читати газету ;)
Після купелі - бажано сіль не змивати, антицилюлітний афект:D
Будуть пропонувати піти на екскурсію у закриту шахту - не треба туди ходити, купіть краще дитині тістечко на ті гроші.
Телефони - ті що брав минулого року - неробочі, зараз збираюся їхати знову - візьму нові обовязково.
Тут спробуйте підняти питання travel.org.ua
Є непогане місце недалеко від Міжгір’я,минулого року коштувало 40 грн./доба (є всі нормальні умови).Якщо хочете,можу поцікавитись і уточнити;)
Поцікавтеся, буь ласка. Бо перевал - холодно. А хочеться якраз "сонячного Закарпаття"
Дуже шкода, що більшість дописів по данії темі - порожнеча:(
Вже не раз звертали на це увагу...
Напрямок обрали вірно, якщо у дитини хронічні бронхіти їй саме туди, але є одне "но", щоб реально лікуватися треба викласти 600$ і їхати у алергічний центр у Солотвино. Термін перебування 21 день - під землею у шахті (звичайно не цілу добу), там створені всі умови, для дітей особливо!
Я сам їздив у Солотвино минулого року, в мене в дитинстві була бронхіальна астма, потім лікування у Кєві зараз ніби все в нормі, але це не виліковне 100%. Тепре щодо приватно сектору - якщо їдете заради лікування дитини - нема змісту, користі ніякої. Що собою являють озера - озеро одне досить велике, з проточною солоною водою, поки вода до нього тече турбази та приватники беруть цю воду та пропускають через штучно створені озерця та басейни на своїй території. Якщи ви оселетися у приватному секторі - доведеться ходити тільки на загальне озеро (там є пляжі вхід 2грн, лікувальні грязі - безкоштовно), якщо оселетися на базі - там свої басейни. Хто не був на мертвому морі - можна не їхати - ефект той самий - через вміст солі у воді втонути НЕ РЕАЛЬНО, та й плавати важко - перевертає пузом догори, можна лежати та читати газету ;)
Після купелі - бажано сіль не змивати, антицилюлітний афект:D
Будуть пропонувати піти на екскурсію у закриту шахту - не треба туди ходити, купіть краще дитині тістечко на ті гроші.
Телефони - ті що брав минулого року - неробочі, зараз збираюся їхати знову - візьму нові обовязково.
Тут спробуйте підняти питання travel.org.ua
Дякую за детальні поради. Лікарня нам наразі не підходить. Ми ніхто не можемо так на довго взяти відпустку, а саму її я ще не пущу.
У нас все ще не надто запущено. Хронічні бронхіти з асматичним компонентом, але даємо собі раду гомеопатією. Проте, імунітет на цю весну таки сильно впав, дуже часто хворіє. Ми два роки тому їздили на Десну, в Рожни під Київ до друзів. Були 10 днів, мала з води не вилазила - і навіть не пчіхнула. Їй потім тієї зарядки стало майже до весни. Але зараз в друзів своє мале дитя, їхати туди нема як. В нас постійне місце відпочинку - Прикарпаття. Але їй там і у Львові клімат явно не підходить. Їхати на море - теж треба надовго, і не факт що від такої сильної зміни клімату не буде гірше. Тому і зупинилися на Закарпатті, і як оптимально - Солотвино. Сподіваюся, що просто тепло, вода і повітря їй дадуть трохи більше енергії.
Наразі маю координати бази "7 сестер", але то не оптимальний варіант.
8 050 - 156 37 21 Флоріана.Якщо приїдете потягом вас зустрінуть.Якщо проблеми з бронхами тим паче Солотвино саме те.В соляній шахті гинуть всі бактерії які власне і викликають проблеми з бронхами.Зрештою там купа астматиків і тд.
Є непогане місце недалеко від Міжгір’я,минулого року коштувало 40 грн./доба (є всі нормальні умови).Якщо хочете,можу поцікавитись і уточнити
Так-так, підкажіть, будь ласка, бо я теж - шукаю-шукаю...
8 050 - 156 37 21 Флоріана.Якщо приїдете потягом вас зустрінуть.Якщо проблеми з бронхами тим паче Солотвино саме те.В соляній шахті гинуть всі бактерії які власне і викликають проблеми з бронхами.Зрештою там купа астматиків і тд.
Скажіть, будь ласка, які там умови, які ціни приблизно і чи будуть вони в кінці липня-на початку серпня кімнату здавати? Буду дуже вдячна!!!
Хтось може підказати контакти господарів в Солотвино на чоловік 40 буду вдячниий _
Де це Міжгір"я, що за місце, і чи можна детальніше, що там за умови за 40 грн?
Мартіні, повірте людині, яка рік працювала у Міжгір'ї - більше трьох днів ви там не затримаєтеся. Окрім п'янки в одному з 50 генделиків, інших розваг там нема.
У нас в этом году родилась идея поехать летом в Карпаты, а не только на море. Подскажите, не холодно ли в августе и куда можно направиться?
В августе не холодно нигде :)
По поводу "куда поехать" - что бы вы хотели увидеть, какой вид отдыха вас устроит, сколько человек поедет, будут ли с вами дети?
В августе не холодно нигде :)
По поводу "куда поехать" - что бы вы хотели увидеть, какой вид отдыха вас устроит, сколько человек поедет, будут ли с вами дети?
Спасибо, что откликнулись. Хотелось бы выехать поближе к природе - лес, горы, если водоем - вообще супер. Детей человек 5 от 7 до 12 и взрослых человека 3 -5. Может быть, снять где-то дом, например.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008