КПК

Показати повну версію : робота

аліна
11.05.2007, 17:09
В мене постало питання зміни роботи. Якими шляхами зараз це зробити найкраще. Дивитись оголошення чи звертатись в кадрові агенції (доречі в які):confused:

Liliyah Romanova
11.05.2007, 17:22
О, добре питання. У мене недавно те саме питання виникло: як шукати роботу в Україні?
У Канаді є купа сторінок в інтернеті, на яких є тисячі оголошень про роботи у різних містах. Ще є агенції, які шукають роботи, але їм платить фірма, для якої знайшли працівника, а не сам працівник. Для того, хто шукає роботу, послуги безплатні. Є також урядові неприбуткові організації, які допомагають не тільки знайти роботу, а й вчать, як поводитися на співбесіді, як скласти хороше резюме тощо.

Що є в Україні? Точно є по-знайомству. А поза тим?

Мих
11.05.2007, 18:21
В мене постало питання зміни роботи. Якими шляхами зараз це зробити найкраще. Дивитись оголошення чи звертатись в кадрові агенції (доречі в які)

А яка спецальність?

Мих
11.05.2007, 18:23
О, добре питання. У мене недавно те саме питання виникло: як шукати роботу в Україні?
У Канаді є купа сторінок в інтернеті, на яких є тисячі оголошень про роботи у різних містах. Ще є агенції, які шукають роботи, але їм платить фірма, для якої знайшли працівника, а не сам працівник. Для того, хто шукає роботу, послуги безплатні. Є також урядові неприбуткові організації, які допомагають не тільки знайти роботу, а й вчать, як поводитися на співбесіді, як скласти хороше резюме тощо.

Що є в Україні? Точно є по-знайомству. А поза тим?

Шукати через агенства і газети дуже важко і не варто.

Тільки по знайомству.

Ольга
11.05.2007, 18:47
Думаю, що у Львові свої правила пошуку роботи. У цьому місті знайомство дуже сильно впливає на все, а особиливо на ринок праці.

Був період, що я протягом року шукала іншу роботу. Сиділа і працювала, але паралельно шукала, проходила співбесіди, надсилала свої CV десятками листів. І результату майже не було.

Агенції пропонували кілька разів роботу, але нижчого рівня ніж я хотіла.

Найкращі вакансії були і є в додатку до газети KyivPost! Дуже якісний ресурс! Іноді трапляються вакансії для Львова. Теж раджу передивлятися іноді... навіть можна знайти хороші пропозиції по Києву!

P.S. коліжанка подзвонила, запитала чи не хочу на роботу... таким чином після року пошуків нової роботи, робота на мене впала сама :)

Liliyah Romanova
11.05.2007, 18:50
Тільки по знайомству.
:(

То як тоді я знайду роботу у Львові? У мене батьки вчителі, всі знайомі їх теж вчителі. Я вже була у школі два роки, поки в універі вчилася. Мені того на все життя вистачить. :(

Ука
11.05.2007, 18:53
А чим форум - не знайомства? ;)

Тетянка
11.05.2007, 18:58
Цілком згідна! Чим форум не знайомства? Так навіть цікавіше, тому що інкогніто людина глибше розкривається, ніж при співбесіді. Тому Лілю, повертайтесь, напишіть, яка у Вас спеціальність - будем щось підшуковувати :). Можливості є:)

Liliyah Romanova
11.05.2007, 19:04
Тому Лілю, повертайтесь, напишіть, яка у Вас спеціальність - будем щось підшуковувати
Спеціальність-спеціальністю, у мене досвід дуже різний. Я сподіваюся, що якось виїду на знанні мов. ;) То моя єдина надія зараз. А взагалі я перекладач.

New Shrek
11.05.2007, 19:27
Так навіть цікавіше, тому що інкогніто людина глибше розкривається, ніж при Перша жінка ,яка розуміє що таке віртуальна реальність .Все що скрито в реалі туть видно як на долоні

Ольга
11.05.2007, 19:33
То як тоді я знайду роботу у Львові? У мене батьки вчителі, всі знайомі їх теж вчителі.

я теж вчительська дитина :) батьки до працевлаштування не мали відношення, тому досі тішаться, що їх обоє дітей мають добру роботу ;)

А чим форум - не знайомства?
Миху, мені ще не приходили пропозиції на роботу до Euro 2012. А Вам?:)

Liliyah Romanova
11.05.2007, 19:36
батьки до працевлаштування не мали відношення, тому досі тішаться, що їх обоє дітей мають добру роботу
Ой, то вам пощастило, а мої мене переконують, що школа - то моє покликання. :)

Ольга
11.05.2007, 19:43
Я суміваюся, що змогла б працювати у школі з задоволенням. Надто багато там умов, застережень, правил, обмежень і інших поганих речей :)

Може у Вас є до цього покликання ;) тим більше деякі ліцеї та гімназії є дуже хорошого рівня. Правда оплата праці там... вчителька:)

New Shrek
11.05.2007, 19:44
Миху, мені ще не приходили пропозиції на роботу до Euro 2012
В сокільниках он сотка землі вже дорожча ніж на дачах Верховної зради під Києвом.Оля з Сіетлу мудро поступила шо хатинку не продала

Ука
11.05.2007, 19:53
Лілю, якщо маєте досвід технічного перекладу, напишіть мені в ПП бо скайп

Ольга
11.05.2007, 20:06
В сокільниках он сотка землі вже дорожча ніж на дачах Верховної зради під Києвом.Оля з Сіетлу мудро поступила шо хатинку не продала
питання хатинок - болюче для мене :( дуже вже хочеться в сокільниках мати свою...

тому давате поговоримо про менш болючу тему - працевлаштування :)

пупер
11.05.2007, 20:49
В мене постало питання зміни роботи. Якими шляхами зараз це зробити найкраще. Дивитись оголошення чи звертатись в кадрові агенції (доречі в які):confused:
кадрові агенції — так, один раз можна звернутися...
інколи доводиться чекати кілька місяців...
на сайтах в інтернеті — обов’язково!..
неодмінно хтось зацікавиться, ті самі кадрові агенції...
"ваш магазин", "афіша"...
"біржа праці" тощо...
просто йдіть по тих фірмах, де може бути робота за фахом...

Мих
11.05.2007, 21:15
То як тоді я знайду роботу у Львові? У мене батьки вчителі, всі знайомі їх теж вчителі. Я вже була у школі два роки, поки в універі вчилася. Мені того на все життя вистачить.

У Вас тепер багато форумчан-знайомих, допоможуть, нє?

Мих
11.05.2007, 21:17
Миху, мені ще не приходили пропозиції на роботу до Euro 2012. А Вам?
І мені - ні. Навже організатори такі бездарні і не бачуть, яких людей не помічають? Бо я як загніваюся, то проситимуть - не піду.....

Мих
11.05.2007, 21:22
Був час, коли я шукав працівника (менеджера) і звернувся в зайнятість.
Там дуже зраділи, що я звернувся і почали мені присилати: вчителів з фізкультури, канатоходців, геологів, артистів, куховарів, льотчиків, танкістів і т.д. Насилу спекався тої справи за два місяці....

New Shrek
11.05.2007, 21:22
на сайтах в інтернеті — обов’язково!..
Куме ,та то фуфло .і шо Ви ото таке радите?

New Shrek
11.05.2007, 21:23
просто йдіть по тих фірмах, де може бути робота за фахом...
І з відколи у нас крім ЛАЗу на роботу з вулиці беруть?

Ольга
11.05.2007, 21:34
Там дуже зраділи, що я звернувся і почали мені присилати: вчителів з фізкультури, канатоходців, геологів, артистів, куховарів, льотчиків, танкістів і т.д. Насилу спекався тої справи за два місяці....
О. певне не дешево хотіли взяти за таке...

Оля
11.05.2007, 21:35

Моя коліжанка секретарем в сільраді працює. Можу допомогти з придбанням ділянки. ;)Я - безкоштовно, як форумському знайомому, а з нею собі домовитеся...:)
А свою хату ( то не хатинка, а дві великі хати на одному подвір"ї з євроремонтами) я не продала, а два роки тому відкупила у своїх батьків, що хотіли комусь чужому продавати. ;)

пупер
11.05.2007, 23:05
Куме ,та то фуфло .і шо Ви ото таке радите?
як би сам не переконався — не радив би...
колись, коли я цікавився флешем — подав про себе інфу, так мені відписали вже того самого тижня...

пупер
11.05.2007, 23:06
І з відколи у нас крім ЛАЗу на роботу з вулиці беруть?
я так влаштувався... :)
прийшов у видавництво до головного редактора і сказав: вмію те і те...
він сказав: покажи...
я зверстав при ньому і взяли на роботу... ;)

New Shrek
11.05.2007, 23:18
о а ше кажуть Эгова не помагаэ....

Цукерочка
17.05.2007, 12:16
Я працюю в Кадровій агенції "Допомога". Якщо потрібно допомогти в працевлаштуванні, то допоможу чим зможу.

Трішки про нашу агенцію:
Компанія ДОПОМОГА, була заснована в 1994 році.
На 2007 рік, агенція має свої представництва у дев’ятьох містах України: Київ, Дніпропетровськ, Донецьк, Львів, Одеса, Ужгород, Харків, Сімферополь, Запоріжжя, а також за її межами – Молдова, Росія та Білорусь.
Ми займаємось пошуком та підбором персоналу під замовлення клієнта.
Наші послуги для шукачів роботи є безкоштовні.
Якщо Ви шукаєте роботу, або Вашим друзям, знайомим потрібна робота, то Ви надсилайте до нас резюме (в довільній формі), і якщо у нас є цікава вакансія яка Вам буде цікава, то ми Вам неодмінно зателефонуємо і запропонуємо.
Наші координати:
вул. Водогінна 2, офіс 526.
Кадрова агенція ДОПОМОГА.
e-mail: office@lviv.dopomoga.org.ua
або за номером 8 (032) 225 71 54(59)

Якщо у Вас виникли запитання то Ви звертайтесь.

Ольга
17.05.2007, 14:15
вул. Водогінна 2, офіс 526.
Кадрова агенція ДОПОМОГА.
а Велта там ще є?

andi
17.05.2007, 14:39

Ой, Лілю, тільки не у школу! та Ви і самі знаєте :) моя дружина у школі працює вже 5 років, анг.мову вчить.
то якби не була спеціалізована школа, то взагалі жах - учні зараз такі, що слів нема...
але в медалі два боки: в спеціалізованій школі - вищі вимоги, пресують дуже сильно і т.інше...

колега знайшов роботу через Інтернет :), але не через агенції чи сайти спеціальні, а цілеспрямовано розсилав резюме чи залишав координати на сайтах організацій чи фірм, в яких він мав бажання попрацювати (і мав уяву, що то за контора)

Цукерочка
17.05.2007, 16:00
а Велта там ще є?

Ви знаєте Ольго, я точно знаю що їх там немає, а от чи вони ще є, я нажаль не знаю. Но ходить чутка, що вони закрились.

jozya
17.05.2007, 16:39
Не знаю... Я свої перші дві роботи - по знайомству, далі - Інтернет (близько місяця дуже неактивних пошуків)... а тепер - кадрові агенції (і Допомога так само :rolleyes: - результат жодної вакансії), інтернет - просто не злажу - на всі нові вакансії відсилаю, зробила список із самих величеньких фірм - відсилала, просто резюме на сайтах робочих лишаю - ноль. А ще газети - ноль.:mad:
Поки що збилася, не знаю, коли наступний раз піднимуся (бо занадто аж активні пошуки - місяця 4).

andi
17.05.2007, 17:30
Не знаю... Я свої перші дві роботи - по знайомству, далі - Інтернет (близько місяця дуже неактивних пошуків)... а тепер - кадрові агенції (і Допомога так само :rolleyes: - результат жодної вакансії), інтернет - просто не злажу - на всі нові вакансії відсилаю, зробила список із самих величеньких фірм - відсилала, просто резюме на сайтах робочих лишаю - ноль. А ще газети - ноль.:mad:
Поки що збилася, не знаю, коли наступний раз піднимуся (бо занадто аж активні пошуки - місяця 4).

ну, не падайте духом! тут он рік шукали... :)
а якщо серйозно - яка робота цікавить, спеціальність?
тут у нас люди нормальні ніби :) може чим поможемо?

jozya
18.05.2007, 14:39
ну, не падайте духом! тут он рік шукали...
а якщо серйозно - яка робота цікавить, спеціальність?
тут у нас люди нормальні ніби може чим поможемо?
дякую за підтримку :rolleyes:
на рахунок спеціальності, роботи - от тут у всьому і вся справа. В мене є одна вища освіта (економіка), другу (юр) завершую... А останнє моє начальство використовувало всі мої можливості і бажання для розвитку - ніби особистий референт-помічник: результат - я можу організувати все що завгодно (зараз займаюся організацією конференцій з нуля), працювала економістом (на тому ж підприємстві), розробляла угоди... Ну тобто ніби вмію і можу все, швидко вчуся, а ніхто не кличе на роботу :( . Працедавцям легше взяти студентку-відмінницю без стажу роботи, ніж думати, що зі мною не так, бо забагато я :D як на одну людину вмію (ой ну я і лещу собі :p - десь тут має бути смайл "засоромилася")

Цукерочка
18.05.2007, 15:14
Працедавцям легше взяти студентку-відмінницю без стажу роботи, ніж думати, що зі мною не так, бо забагато я як на одну людину вмію (ой ну я і лещу собі - десь тут має бути смайл "засоромилася")

Ну... я з Вами трішки не згідна. Насправді різні компанії шукають людей вже з досвідом роботи, вони не мають часу, щоб їх вчити, і не мають часу, щоб чекати коли вже даний працівник почне приносити "плоди для компанії",а інші навпаки, вони вже шукають людей які їм підходять особисто, і навчають "під себе" тобто під стандарти компанії.
Тому по різному буває.

New Shrek
18.05.2007, 23:00
Насправді різні компанії шукають людей вже з досвідом роботи,З досвідом роботи людина шуає компанію......

Zoryanazirka
22.05.2007, 00:40

А я з дитинства хотіла в школі працювати або в садку. І навіть зараз хочу :) Але не склалося.

Zoryanazirka
22.05.2007, 00:43
Я працюю в Кадровій агенції "Допомога". Якщо потрібно допомогти в працевлаштуванні, то допоможу чим зможу.

Який світ тісний :) Моя коліжанка працює бухгалтером в Допомозі в Києві .

Ksani
22.05.2007, 10:53
є ще НюбізНет на Валовій. Я колись відіслала імейлом резюме, проосто хотіла перевірити, чого вартую:). мене запросили на співбесіду і потім регулярно пропонували роботу.

New Shrek
22.05.2007, 11:01
регулярно пропонували роботу
Хіба кадрова агенція роботодавець?

New Shrek
22.05.2007, 11:04
мене запросили на співбесіду
А співбесіда нижчий рівень ,вищий пілотаж ,звести працівника і роботодавця по обліковим даним

Цукерочка
22.05.2007, 11:48
Який світ тісний Моя коліжанка працює бухгалтером в Допомозі в Києві .

Дійсно який світ тісний. Якщо не секрет хто іменно, оскільки в нас дуже багато бугалтерів. Я її тоді точно знаю.

Цукерочка
22.05.2007, 11:50
А співбесіда нижчий рівень ,вищий пілотаж ,звести працівника і роботодавця по обліковим даним

Щоб їх звести, потрібно знати про кандидата і знати чи підходить на дану вакансію ця людина.

Ksani
22.05.2007, 13:57
мене і запрошували до працедавців різних.

New Shrek
22.05.2007, 14:02
то навішо такі послуги такого кадрового агенства Вам були потрібні

dovidnuk
22.05.2007, 14:12
Взагалі я раджу шукати роботу за таким принципом - більш 1000 дол.США - це скорше інтернет чи рекомендації , меньш сума - до кадрово-рекрутингових агенцій. Сам я знайшов работу рік тому через агенство Гарант на 600 $.( заст.директора фирми).

Ksani
22.05.2007, 14:25
то навішо такі послуги такого кадрового агенства Вам були потрібні
як це навіщо? я оцінила ситуацію на ринку праці за моїм фахом:) І якби на моїй роботі склалася критична ситуація, то звільнилася б без вагань.

Liliyah Romanova
22.05.2007, 17:02
По-моєму, у вас якісь застарілі дані про те, ЯК усе відбувається. Чи то Україна і далі має у совкових залишках сидіти? Зрештою, наскільки знаю, якщо когось і беруть без співбесіди, то тому, що така співбесіда уже відбулася із родичем, знайомим, приятелем тощо.

У Канаді, навіть якщо роботодавець із резюме зрозумів, що працівник є властивою особою, то все одно ще запрошує на співбесіду. І тоді вся різниця така, що людині кажуть "ну, все від завтра можеш починати". Зазвичай кажуть просто, що сконтактуються, як закінчать співбесіди зі всіма кандидатами на посаду.
Але без співбесіди ніяк, бо то непрофесійно виглядає.

andi
22.05.2007, 17:09
По-моєму, у вас якісь застарілі дані про те, ЯК усе відбувається. Чи то Україна і далі має у совкових залишках сидіти? Зрештою, наскільки знаю, якщо когось і беруть без співбесіди, то тому, що така співбесіда уже відбулася із родичем, знайомим, приятелем тощо.....Але без співбесіди ніяк, бо то непрофесійно виглядає.

та здається, New Shrek мав на увазі ту співбесіду, котру проводить кадрове агенство, а не роботодавець :)
і про кадрові агенства мав на увазі, щоб ті зразу зводили пошукачів і роботодавців на основі розглянутих резюме...

Liliyah Romanova
22.05.2007, 18:13
про кадрові агенства мав на увазі, щоб ті зразу зводили пошукачів і роботодавців на основі розглянутих резюме...
Все одно дивно. Кадрове агентство мусить поговорити з людиною у бдь-якому разі. Бо ж треба знати, чого людина шукає. Завжди є додаткові питання, які треба вияснити.

vadim_v
24.05.2007, 17:06
Здравствуйте!
Открылся новый сайт.
Нам нужна ваша помощь, за которую мы заплатим столько, сколько вы заработаете.
Прошу вас перейдите по данной ссылке, и Вы не пожалеете http://we.mcdir.ru?p=7055

пупер
24.05.2007, 17:30
Здравствуйте!
Открылся новый сайт.
Прошу вас перейдите по данной ссылке, и Вы не пожалеете http://we.mcdir.ru?p=7055

знову афера...
мені "сподобався" лінк на: _http://gertyna.narod.ru/

dvin
24.05.2007, 22:18
Здравствуйте!
Открылся новый сайт.

Вот же ж блин. Еще один ловец лохов.

opium
25.05.2007, 10:39
Щиро дякую Допомозі!
Працюють дуже професійно!
Знайшли мені дуже хорошу роботу.
Передавайте привіт Наталії!!!

andi
25.05.2007, 10:44
Щиро дякую Допомозі!

вже працюєте?
:) успіхів!

opium
25.05.2007, 10:51
До цієї справи потрібен комплексний підхід та розуміння,ким і де Ви мрієте працювати. Наприклад, я в свій час поставила собі задачу працювати в великій компанії з "білою" з\п і соц. пакетом. Спочатку інтенсивно підписалася на розсилки всіх сайтів по пошуку роботи, щоденно їх відвідувала, сиділа в Інтернеті по 3-5 год в день. Далі роздрукувала собі список кадрових агенств Львова та позакидала туди свої резюме. Більш професійні агенства відразу запросили на співбесіду (щоб мати уявлення про кандидата).
Шукала роботу більше року...досить інтенсивно, пройшла понад 30 інтерв'ю. Дуже допомогла Допомога - реально дівчата старалися допомогти та переживали за мене (відразу передзвонювали після співбесід, питалися як все пройшло).
В газетах пристойні пропозиції не попадались. ПО знайомству - дуже класна перспектива (але не завжди є такі знайомства), але не в компанії з іноземними інвестиціями - в них це не принято і вони користуються послугами кадрових агенств.

opium
25.05.2007, 10:58
Та вде 2,5 років :)
Дякую!

Цукерочка
25.05.2007, 11:36
Щиро дякую Допомозі!

Приємно почути opium в нашу сторону хороші слова.
Нажаль не знаю яку Наталю Ви маєте на увазі, бо в нас працювало на той час дві Наталі, і я їм вже передала від Вас подяку (правда не знаю від кого, але передала).

New Shrek
25.05.2007, 15:26
[quoис від opium
Щиро дякую Допомозі!
Передавайте привіт Наталії!!![/quote]
Оппа ,як же приватне підприємництво,інтелектуали горять?

alia
25.05.2007, 15:44
Кадрове агентство мусить поговорити з людиною у бдь-якому разі. Бо ж треба знати, чого людина шукає. Завжди є додаткові питання, які треба вияснити.
агенство мусить знати кого воно"продає".великі компанії,західні компанії завжди працюють з агенціями.

Ольга
29.05.2007, 23:09
може то і мені оновити своє резюме в допомозі?... хм...
;)

Олесько
30.05.2007, 20:13
І я оце спробував послати резюме в кілька агенцій у Львові (звичайно ж, з "Допомогою" включно), бо щось в Інтернеті ситуація така, що на 100 добрих вакансій у Києві припадає одна у Львові. Подивимося, може таки щось вийде і не доведеться вирушати до "сталіци" на еміграцію, принаймні хоч якийсь час.

Ольга
22.09.2007, 21:46
форумчани, чи хтось з Вас працював на біржі? дуже треба таку людину знайти до 25 вересня (для короткої лекції у Львові)

Jasmin
06.11.2007, 23:16
ох яке важке і болюче питання - робота....;)

майже пів року розсилаю резюме в інтернеті і толку нуль... чи то не тим що потрібно розсилаю??;)
і чому всі так бояться викладачів??? як чують що працюю в освіті зразу обличчя змінюється:scare:
а в мене диплом червоний по спеціальності "Міжнародна економіка і фінанси"... пропадає..... ех....

можливо комусь потрібно на роботу економіста, фінансиста???

Koza-Dereza
07.11.2007, 00:38
Не хвилюйтесь, не тiльки у Львовi проблема знайти роботу. Я от в "землi обiтованнiй" шукала роботу i з досвiдом i з освiтою. Видно мало освiти, мало досвiду, тож вернулась на стару. Добре що хоч стара робота є. А то кепсько б було взагалi.