Показати повну версію : Вырвем Русских братьев из лап эстонских гестаповцев!
Пролетарский Дракон
03.05.2007, 14:07
Приднепровско-Донецкий Рабочий Союз (ПДРС) решил не оставлять в беде Русский Братьев, злою долею занесенных в Эssтонию, и постановил вырвать их из кровавых лап эssтонских гестаповцев!
Скоро первые вагонетки с беженцами двинутся в сторону братского Донбасса! (http://pdrs.dp.ua/press/press101.html)
afterstep
03.05.2007, 14:17
а чому не в розділі "гумор"?
--
Я собі спробував уявити реакцію "братів, закинутих лихою долею в Естонію", на пропозицію "чемода-вокзал-Донбас"....
--
Тра' переглянути словник мату - щось в мене надто слаба фантазія....
Boris_Kiev
03.05.2007, 14:25
Скоро первые вагонетки с беженцами двинутся в сторону братского Донбасса!
Сиджу й думаю, а як це перекласти українською.
Один пан стверджував, що українською звучить "вагінетка" :)
Вони вже вирушили? На якій дорозі стоятимуть ? Скільки братимуть ?
Пролетарский Дракон
03.05.2007, 14:27
а чому не в розділі "гумор"?
Да ты шо , товарищ!
Какие шутки -- спасать нужно людей от полицаев натовских!!!
Boris_Kiev
03.05.2007, 14:34
Класний спосіб контрабанди. і задекларувати можна правдиво - наприклад, "Кокс".
Хто там з митників знає, що естонські сланці не коксуються ? Не всі ж проФФесори ?
afterstep
03.05.2007, 14:37
гм... кокс на наркоманському жаргоні здається має інше значення - чи я щось переплутав?
Boris_Kiev
03.05.2007, 14:38
Саме те я й мав на увазі :)
Дальневосточник
03.05.2007, 14:49
Приднепровско-Донецкий Рабочий Союз (ПДРС) решил не оставлять в беде Русский Братьев, злою долею занесенных в Эssтонию, и постановил вырвать их из кровавых лап эssтонских гестаповцев!
Скоро первые вагонетки с беженцами двинутся в сторону братского Донбасса! (http://pdrs.dp.ua/press/press101.html)
Земляк, таффай-ка принимай их в солнечный Днепропетровск...
Нам в Донбассе хулиганов не надо...Мы тут сами - хулиганы :)
А чего не в Москву? Кажись, в Донбассе демонстраций по поводу эстонских событий не было... Кто пригласил-то?
KabMiner
03.05.2007, 14:53
Я пропоную русским братьям в Естонії не розслаблятися, і відстояти Нарву, як в 1918-му:D
Степаныч
03.05.2007, 14:55
...
А русские братья в курсе? А то нелепо будет: мы их вырывать, а они упираться!
Boris_Kiev
03.05.2007, 14:57
Ошибка
Александр Галич
Мы похоронены где-то под Нарвой,
Под Нарвой, под Нарвой,
Мы похоронены где-то под Нарвой,
Мы были - и нет.
Так и лежим, как шагали, попарно,
Попарно, попарно,
Так и лежим, как шагали, попарно,
И общий привет!
И не тревожит ни враг, ни побудка,
Побудка, побудка,
И не тревожит ни враг, ни побудка
Померзших ребят.
Только однажды мы слышим, как будто,
Как будто, как будто,
Только однажды мы слышим, как будто
Вновь трубы трубят.
Что ж, подымайтесь, такие-сякие,
Такие-сякие,
Что ж, подымайтесь, такие-сякие,
Ведь кровь - не вода!
Если зовет своих мертвых Россия,
Россия, Россия,
Если зовет своих мертвых Россия,
Так значит - беда!
Вот мы и встали в крестах да в нашивках,
В нашивках, в нашивках,
Вот мы и встали в крестах жа в нашивках,
В снежном дыму.
Смотрит и видим, что вышла ошибка,
Ошибка, ошибка,
Смотрит и видим, что вышла ошибка
И мы - ни к чему!
Где полегла в сорок третьем пехота,
Пехота, пехота,
Где полегла в сорок третьем пехота
Без толку, зазря,
Там по пороше гуляет охота,
Охота, охота,
Там по пороше гуляет охота,
Трубят егеря!
1962
Ага, не хотят, понимаешь ли, в шахты лезть... :) А мы их, назло, спасать будем...
Boris_Kiev
03.05.2007, 15:07
Ага, не хотят, понимаешь ли, в шахты лезть... :) А мы их, назло, спасать будем...
А потім захочуть, щоби їм платили кронами. Або євро.
Зовсім як валютні повії.
А мені прізвище бригадира дужче за все сподобалось. От мають люди гумор, молодці! Сьогодні подібно вже Борис пожартував, про "калоліцих". митингувальників:)
а чому в україну?!!!!!!!
най їдуть на родзіну...
Ага, не хотят, понимаешь ли, в шахты лезть...
Анекдот.
-Тато, а комуняки під землею живуть?
-Ні, що ти не живуть, з чого б це ти узяв таке?
-А-а, а хто ж тоді моркву красить у червоний колір?
Boris_Kiev
03.05.2007, 16:14
Анекдот.
-Тато, а комуняки під землею живуть?
-Ні, що ти не живуть, з чого б це ти узяв таке?
-А-а, а хто ж тоді моркву красить у червоний колір?
Дозволю собі повторити розповідь про мій давній прикол, про який писав торік:
80-ті роки. Зйомки у фізматкорпусі університету. Одну камеру поставили в фойє (залитому сонячним світлом). Парторг факультету повісив плакат "Рішення Н-ного з"їзду комсомолу - в життя!" Режисер і редактор (симпатичні дівчата) благають зняти. Парторг і слухати не хоче. Дівчата до мене - "Ну придумай щось! Ти же вмієш!"
Кличу парторга до апаратного автобусу. Пояснюю:
ТВ-камера "любить" або галогенне освітлення (3200 за Кельвіним), або сонце (5500-6500 за Кельвіним).
А тут довелося поставити кварцевий світильник на 6500 К, який має не суцільний, в лінійчастий спектр. І тому ваш плакат виглядає як морква в лайні (ясна річ, перед цим я скрутив до упору регулятори корекції кольору).
Засмучений парторг взяв пасатижі і сам поліз знімати плакат.
Про цей прикол тодішні студенти (нині викладачі) досі розповідають своїм дітям та учням.
Пролетарский Дракон
03.05.2007, 16:15
Им будет сообщено дополнительно.
Это станет для них приятным сюрпризом !
Boris_Kiev
03.05.2007, 16:23
Міняю автобус із азійськими біженцями на 8 вагонеток з "ест-русками".
Або з Ест-трУсами. Як правильно ?
wolfgang
03.05.2007, 17:11
"Скоро первые вагонетки с беженцами двинутся в сторону братского Донбасса!"
ВОТ УЖ "ПОРАДОВАЛ"! ПО ПОВОДУ ЛЮБыХ БРАТЬЕВ/СЕСТЁР ХОРОША ПРИТЧА ХРИСТА О БЕДНОМ САМАРИТЯНИНЕ!..
вирвєм... :)
а. с корнєм...
б. послє такой папойкі што астайоцца?...
levandivka
03.05.2007, 17:59
Я пропоную русским братьям в Естонії не розслаблятися, і відстояти Нарву, як в 1918-му:D
А хіба у 1918-му не накостиляли матросам? :eek:
afterstep
03.05.2007, 18:50
дайош реванш за 18-ий рік!
Степаныч
03.05.2007, 22:03
Им будет сообщено дополнительно.
Это станет для них приятным сюрпризом !
Где сбор?... Шобы их вызволять!... Скоко платят? (Извините, но счас усем платят...).
Boris_Kiev
03.05.2007, 22:10
А-а, головний дохтуре, Ви правильно мислите!
Переривання запою,зняття похмільного синдрому.
А що потім ? ЛТП на шахтах ?
Степаныч
03.05.2007, 22:13
Переривання запою,зняття похмыльного синдрому.
Борисе,
правильно мислити - це мислити логічно! Де тут переривання запою?
Добраніч! Пішов спати.
Boris_Kiev
03.05.2007, 22:34
ну... а скільки вже днів продовжується "стимуляція для хоробрості" у пасажирів вагонеток ?
Добраніч! Завтра Ви матимете цілу прірву роботи :)
а мені сподобалася назва - ПДРС.
afterstep
05.05.2007, 12:28
Переривання запою,зняття похмільного синдрому.
ЛТП на шахтах
це певно щось гірше за геноцид.... де ж то можна так з людей знущатися!
Пролетарский Дракон
05.05.2007, 14:50
Где сбор?... Шобы их вызволять!... Скоко платят? (Извините, но счас усем платят...).
где сбор спрашиваешь....
А дудки скажу!
Сдается мне продался ты Степаныч ,с потрохами буржуям .
Вона как аполитично рассуждаеш!
afterstep
05.05.2007, 14:52
Ну ты бы все-таки согласился, Пролетарский Дракон - низзя бесплатно... Всухомятку воевать и кого-то освобождать - где ж это видано? а чтоб горло промочить - нужно денег получить....
levandivka
05.05.2007, 15:01
продался ты Степаныч ,с потрохами буржуям .
В оригіналі (у Кібальчіша) було "буржуінам".
Анекдо про "вирвем".
Побачив поліцай (По), як стоїть пияк (Пи), тримається за ліхтарний стовп.
Пи: зараз вирву
По: не вирвеш
Пи: вирву
По: не вирвеш
Пияк виблювався...
Степаныч
05.05.2007, 18:34
где сбор спрашиваешь....
А дудки скажу!
Кто продался? Я продался? И "потрохи", блин, мои не трожь! Рассуждаю я ЗДРАВО!!! Ё-маё!!! Продался... Да я ... Да када... блин...
afterstep
05.05.2007, 18:46
ведь даже деньги никто не дал - значит, ниче я не продал ;) соответственно - и не продалси ;)
Навколо Росії - одні фашисти:
Естонія, Литва, Латвія, Грузія, Україна....
Росія відмінила всі рейси у Грузію. Напевно це наслідки того, що перестали пити хороше грузинське вино, нє?
Кто продался? Я продался? И "потрохи", блин, мои не трожь! Рассуждаю я ЗДРАВО!!! Ё-маё!!! Продался... Да я ... Да када... блин...
"контра" ви стєпанич...
і я контра, і всі, хто комунізм не сприймає....
а я, мабуть, ще й "буржуазний націоналіст"....
ліля і мих — "продавці" "опіуму для народу"....
Саша Львовский
10.05.2007, 10:58
Я бы в Эстонию пару дивизий танковых направил,чтобы доделали раобту,которую не сделал в 1944 году.А-то расплодились,неонацики недобитые.
Boris_Kiev
10.05.2007, 11:12
Я бы в Эстонию пару дивизий танковых направил
1. В ЕС? Против НАТО ?
2. Чьих дивизий, Саша ?
Мысль конечно интересная, но не до конца все продумано. "Вырвать из лап..." - енто правильно, но зачем их везти на братский Донбас? Чтобы они и там ночные погромы устраивали? Уж лучше их отвезти прямо на ихнюю историчеслую родину. А в Донбасе пополнить вагонетки водою и хлебушком, чтобы живыми доехали.
злою долею занесенных в Эssтонию
Злою долею кажете... А чому злою? Видно хотіли там жити. Я б, наприклад, не хотів жити ні в Естонії, ні в інших колишніх республіках, хоча за Союзу була можливість отримати в інституті направлення на роботу. Чи в Естонії, чи в Росії, чи в інших колишніх республіках СССР інший стиль життя, інша ментальність людей, інші звичаї, ніж у нас. І потрібно було, коли хочеш там жити, повністю змінювати і перебудовувати себе. А згадувані вами громадяни навпаки всіляко пробували переробити Естонію і естонців (як і Україну та інші республіки) на свій лад. Цікаво, чи приємно москвичам, коли до них в Москву наїхало купа чеченців, айзербайджанців та ін. представників східних культур і намагаються запроваджувати свої порядки?...
Саша Львовский
10.05.2007, 12:40
Boris,жаль,что в свое ремя органы недостаточно четко работали -не вичистили фашистко-эстонску заразу и демшизу.
Boris_Kiev
10.05.2007, 12:45
Boris,жаль,что в свое ремя органы недостаточно четко работали -не вичистили фашистко-эстонску заразу и демшизу.
Саша! Сами эстонцы по менталитету - не антисемиты. То, что было в 41-45 - сами понимаете, виновата Не Эстония.
Мой друг - еврей - рассказывал, что мать и бабушка его эстонского партнера (простые хуторяне) прятали у себя еврейских детей.
Почему же такая неприязнь к эстонцам ?
Саша, что-то Вы какой то злой. Я тоже не люблю фашистской заразы равно как и коммунистической. Но какое право имели, как Вы говорите, "органы" что либо вычищать в оккупированной стране. Хотя они это делали повсюду и без всякого права. Эстония суверенная страна и пусть ее жители сами разбираются - кто зараза и как ее вычищать. Кстати в Израиле тоже оккупировали палестинскую территорию и "вычищают", как вы изволите говорить.
Саша Львовский
10.05.2007, 15:02
Boris,мне глубоко индефферентен суверенитет Эстонии и их ублюдочная культура,менталитет ,с их потугами на европеистость.Быдло было ,есть и будет быдлом.А их самостоятельность - филькина грамота.
Locke,возьми флаг и иди ... на демонстрацию за права палестинцев.Палестинцы - это обыкновенные арабы и вопобще Палестины - нет.Есть единый и суверенный Израиль.Наде юсь,что смениться ублюдочн-марионеточные проамериканские правительства в Израиле и в стране будет наведен Порядок.
что-то Вы какой то
Саша розуміє українську, він як не помиляюсь зі Львова, тобто пишіть державною.:)
филькина грамота.
Мдя... І така "грамота" ще є у всіх інших державах Євросоюзу. Буде і в нас колись.(трошки з заздрощами)
Boris_Kiev
10.05.2007, 15:16
САША,
Вы сознательно выехали в капиталистическую воюющую страну. Так ?
Я глубоко не зарываюсь в обычаи, быт, менталитет Израильтян (ведь неправильно будет проводить параллель между моими киевскими друзьями/соседями еврейского происхождения и патриотичными Израильтянами РАЗНОГО происхождения).
Когда я слышу про обстрелы/теракты в Израиле, я думаю о конкретных Боре, Римме, Иосифе и желаю им благополучия.
Но почему у Вас Эстония вызывает такую неприязнь ? Деды воевали ? А мой отец воевал в Венгрии и Австрии. Так что же, я должен считать своего бывшего австрийского инструктора Руперта агрессивным быдлом ?
Тогда наверное и галичане для Вас - быдло с потугами на евпропеистость ?
Саша, если бы не страны Балтии - мы бы до сих пор сидели бы в пост-совке! А может, и в самом совке.
Больше всех я общался с литовцами, но и с эстонцами приходилось. Люди как люди. Не украинцы и не евреи. И никакой даже подсознательной неприязни не вызывают.
Они (как и чехи !) выирали за счет проведенной люстрации - запретили определенным категориям находиться на госслужбе. НЕ посадили и не депортировали. Пусть эти "бывшие" работают хоть строителями, хоть директорами ресторанов.
Нам-то какое дело до них ?
Тогда наверное и галичане для Вас - быдло с потугами на евпропеистость ?
Окрім звісно тих хто сидить у спортзалі у Ізраїлі, та п`є забагато стимуляторів росту м`язів. Такі хлопці - не бидло і не казли. От би ще на танку поїздить по світу, нє?:)
Boris,мне глубоко индефферентен суверенитет Эстонии и их ублюдочная культура,менталитет ,с их потугами на европеистость.Быдло было ,есть и будет быдлом.А их самостоятельность - филькина грамота.
Locke,возьми флаг и иди ... на демонстрацию за права палестинцев.Палестинцы - это обыкновенные арабы и вопобще Палестины - нет.Есть единый и суверенный Израиль.Наде юсь,что смениться ублюдочн-марионеточные проамериканские правительства в Израиле и в стране будет наведен Порядок.
Саша, хто тобі дав право називати чиюсь культуру ублюдочною а народ бидлом? Такими фразами ти лише показуєш своє істинне лице і свою "культуру". Уяви собі (ти мабуть єврей, раз живеж в Ізраїлі), якби якийсь естонець чи хтось інший написав про євреїв "ублюдочная жидовская культура и быдло". Правда, тобі було б неприємно???
А що до "прапор в руки" - то не збираюся. Ти вважаєш, що нема Палестини, хтось вважає, що нема Ізраїлю (де ж він був до 1949 р.?) Є Ізраїль, є Палестина, є їхні громадяни і нехай самі розбираються між собою, боряться за свої права чи доказують одне одному свою правоту.
Я привів фразу про Ізраїль і палестинців для того, щоби показати тобі, як ти боляче це сприймеш. Так що думай, перш ніж щось висловлювати.
це тільки я зауважив, що найбільш радикальні партії на землі обітованнії складаються з совітських емігрантів?...
до речі, звертаюся до вас пан олександр, дайте, будь-ласка, визначення терміну "фашизм"...
буду дуже вдячний, якщо чітко сформулюєте...
New Shrek
11.05.2007, 23:28
Сьогодні цілий день спілкувався з корінним росіянином з Прибалтики м.Таллінн.Плював він на тих підерасів.Приїхав «крейслером»,з пресом євриків.Про Данбас і ні сном ні духом не чув.Нормальний мужик .повільно говорить .повільно думає .нікуди не спішить ,ложив на Росію з прибором
Сьогодні цілий день спілкувався з корінним росіянином з Прибалтики м.Таллінн.Плював він на тих підерасів.Приїхав «крейслером»,з пресом євриків.Про Данбас і ні сном ні духом не чув
В общем, спасение сорвалось из-за неявки в пункт сбора самих спасаемых.... :)
Заховались... ;)
где сбор спрашиваешь....
А дудки скажу!
.........якесь дежавю............
Почему же такая неприязнь к эстонцам ?
та як чому: як завжди - сказали "фас! естонцям всезагальне фу!" і послушний колектив чемно виконує заклик "вождя".....
все як завжди...нічого надзвичайного чи дивного....
Boris_Kiev
18.05.2007, 11:51
та як чому: як завжди - сказали "фас! естонцям всезагальне фу!" і послушний колектив чемно виконує заклик "вождя".....
все як завжди...нічого надзвичайного чи дивного....
Дежавю:
"Я не знаю, де та Чілі та яка вона хунта, але доки не відпустять Луїзу з Карнавалу - я на роботу не вийду!"
Степаныч
18.05.2007, 11:57
.........якесь дежавю............
:DТак ця ж гілка створена виключно для дежавю!:D
Пролетарский Дракон
21.05.2007, 12:56
ТОВАРИЩИ!
Вышла в свет поэма великого Германа Истокова "Таллиннская рапсодия"!
Это - наше всё!
"Сядь, рабочий, и достань махорки,
Нацеди чего-нибудь в бокал,
И прочти от корки и до корки,
То, что для тебя я написал.
Знаю я, что жизнь твоя – клоака,
Но, браток, уверен всё равно:
Ты прочтёшь, и даже будешь плакать,
Если ты не полное гавно!"
http://pdrs.dp.ua/poetry/poetry12.html
Сядь, рабочий, и достань махорки,
Дійсно, ваше....
Степаныч
21.05.2007, 16:28
...
"Сядь, рабочий, и достань махорки,
Нацеди чего-нибудь в бокал,
И прочти от корки и до корки,
То, что для тебя я написал.
Знаю я, что жизнь твоя – клоака,
Но, браток, уверен всё равно:
Ты прочтёшь, и даже будешь плакать,
Если ты не полное гавно!"
http://pdrs.dp.ua/poetry/poetry12.html
Встань, рабочий, засоси стаканчик...
Самогон - то наше питиё!
Ну а после сразу на диванчик,
Вот оно життьё твоё... моё...
Похеру, что мы живем в клоаке!
Мы с тобой уверены в одном:
В нашей самой-самой сра.е
Проживем счастливо, но с говном!
Boris_Kiev
21.05.2007, 16:39
Встань, рабочий, засоси стаканчик...
Самогон - то наше питиё!
Ну а после сразу на диванчик,
Вот оно життьё твоё... моё...
Похеру, что мы живем в клоаке!
Мы с тобой уверены в одном:
В нашей самой-самой сра.е
Проживем счастливо, но с говном!
Прощайте, наши матери,
Прощайте, наши девушки.
Что было нами создано - все пропито дано!
Дела у нас стаканные
И морды оловянные
Мы пьем не просыхая - теперь нам все равно !
================================
На карикатуре М. Черемныха за 1929 г. рабочий говорит товарищу, лежащему на земле в обнимку с бутылкой: "Встань, товарищ. К социализму не дойдешь на четвереньках!"
"ХМЕЛЬНАЯ" КАРИКАТУРА: http://www.soros.karelia.ru/projects/1998/dmoskin/08/08.htm
Вышла в свет поэма великого Германа Истокова "Таллиннская рапсодия"!
Клас! Чудова, якісна сатира! Особливо сподобалися пояснення деяких слів у кінці.:)
Пролетарский Дракон
21.05.2007, 18:23
Прощайте, наши матери,
Прощайте, наши девушки.
Что было нами создано - все пропито дано!
Дела у нас стаканные
И морды оловянные
Мы пьем не просыхая - теперь нам все равно !
================================
На карикатуре М. Черемныха за 1929 г. рабочий говорит товарищу, лежащему на земле в обнимку с бутылкой: "Встань, товарищ. К социализму не дойдешь на четвереньках!"
"ХМЕЛЬНАЯ" КАРИКАТУРА: http://www.soros.karelia.ru/projects/1998/dmoskin/08/08.htm
Дурак твой Черемнуха!
Только так и дойдещь!
Верный путь не бывает лёхким!!!
Boris_Kiev
21.05.2007, 18:32
Клас! Чудова, якісна сатира! Особливо сподобалися пояснення деяких слів у кінці.:)
"На Альдебараны, твою мать!"
Альдебаран - далёкая звезда, предположительно враждебная России.
Дійсно ! Ще в старому картвельському анекдоті говориться,
що Росія - страна СОВЄТОВ, а не страна БАРАНІВ !
Пролетарский Дракон
22.05.2007, 14:25
"На Альдебараны, твою мать!"
Альдебаран - далёкая звезда, предположительно враждебная России.
Дійсно ! Ще в старому картвельському анекдоті говориться,
що Росія - страна СОВЄТОВ, а не страна БАРАНІВ !
Да раззи ж у карвелов этих были нормальные анегдоты?
Они даже про чукчей выдумать не смогли !
А мы смогли !!!
Вырвем Русских братьев из лап эстонских гестаповцев!
Так звучить назва теми.
Як їх вирвати? З коренем?
Біда в тому, що вони не дуже хочуть, щоб їх вирвали з Естонії. Вони люблять там жити. А тут хтось вирішив їх виривати.
У мене є знайома, старша жінка, росіянка. Воня кляне Україну, президента, владу, мову, але о, диво! В Росію не хоче, хоча описує Росію, як неземний рай.... Одне слово - мучисі серед бандерівців та націоналістів...
levandivka
23.05.2007, 07:11
Як їх вирвати? З коренем?
І куди той видертий бур'ян?
І куди той видертий бур'ян?
на смітник, де й весь інший - в росію :)
Степаныч
23.05.2007, 09:06
на смітник, де й весь інший - в росію :)
Ну навіщо?:mad: Чи полегшало?
Ну навіщо? Чи полегшало?
Няй росне там, де йому добре, нє?
Степаныч
23.05.2007, 10:30
Няй росне там, де йому добре, нє?
Так! Але по-перше "няй" саме обирає, де йому добре. По-друге, якщо росіянин назве Україну "смітником", яка буде Ваша реакція? Негативна? НЄ?;)
Пролетарский Дракон
23.05.2007, 11:29
У мене є знайома, старша жінка, росіянка. Воня кляне Україну, президента, владу, мову, але о, диво! В Росію не хоче, хоча описує Росію, як неземний рай.... Одне слово - мучисі серед бандерівців та націоналістів...
Конешна она хочет в Россию! Но боится признатца , опасаясь расправы властей !
Степаныч
23.05.2007, 11:34
Та она ж как раз признайоца! Ехать не хотит, вот проблема. И Миха раздражает! Специально... Всех бандер раздражает... пятая колона! "Гвозди бы делать из этих людей...", помнишь, таварисч?
Пролетарский Дракон
24.05.2007, 18:10
Та она ж как раз признайоца! Ехать не хотит, вот проблема. И Миха раздражает! Специально... Всех бандер раздражает... пятая колона! "Гвозди бы делать из этих людей...", помнишь, таварисч?
Ехать не хочет??
Ну так пусть тамошние товарищи пустют эту жабу в расход!
Boris_Kiev
24.05.2007, 18:15
Ехать не хочет??
Ну так пусть тамошние товарищи пустют эту жабу в расход!
Жабу надуть через соломинку в зад и бросить в приграничную речку! Не потонет! Проверено в пионерском лагере (сам не делал, но видел).
дотепно....
:D :D :D
ви, мабуть, маєте на увазі російські власті?..
levandivka
25.05.2007, 05:25
Цитата:
Допис від zenyk
на смітник, де й весь інший - в росію
Ну навіщо? Чи полегшало?
А шо ТАКого? Радіоактивні відходи Росія приймає без базару...
В Росії всім місця вистарчить.
Пролетарский Дракон
25.05.2007, 22:58
дотепно....
:D :D :D
ви, мабуть, маєте на увазі російські власті?..
Ну и российские тоже. Сначала конечно, в лагерь её отправят, для проверки и фильтрации.
А как же ж иначе - а вдруг она шпионка малороссийская !
Ця жінка -наш чєлавєк! Працює по заданію пралєтаріата і його вождя Пупкіна Пєрвава. Робота дуже небезпечна так як приходиться працювати в самам логавє бандєрізьма. Служба і апасна і слажна...
Степаныч
26.05.2007, 04:30
Ця жінка -наш чєлавєк! Працює по заданію пралєтаріата і його вождя Пупкіна Пєрвава. Робота дуже небезпечна так як приходиться працювати в самам логавє бандєрізьма. Служба і апасна і слажна...
Сваих сдаєте?
Пролетарский Дракон
29.05.2007, 09:49
Опечадка!
Не Пупкина, а Путина правельно!!!
Boris_Kiev
29.05.2007, 10:06
Драконе!
Ну так чим закінчилося катання пролетаріїв на вагонетках ? Або, здається, правильно - "вагІнетках" ?
І ще: чому активіст ПДРС Іван Г****дав не відьме собі більш благозвучний псевдонім - наприклад, Артур Г****дав ?
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008