Показати повну версію : Океан Ельзи "Міра"
paschenkomax
26.04.2007, 22:39
http://infostore.org/search?s=%D0%9C%D1%96%D1%80%D0%B0
Тут є,але не все
Пісні:
-Моя мала,
-Зелені очі,
не какачаються
Краще не буває
Хороший альбом, диск вже кілька днів крутиться в авто. От тільки не зрозумів я, чому в альбом не ввійшла пісня "Веселі часи"... Наче в попередніх її не було , а пісенька хороша
paschenkomax
08.05.2007, 01:21
Хороший альбом, диск вже кілька днів крутиться в авто. От тільки не зрозумів я, чому в альбом не ввійшла пісня "Веселі часи"... Наче в попередніх її не було , а пісенька хороша
Мені не дуже.На мене,найкраща"ночі і дні"
"Веселі часи" не дозволили випустити, тому і не ввійшла !!!
можливо у когось є продати білетик на концерт Океан Ельзи у Львові 20 травня? Не встиг придбати собі через нестачу коштів, можливо у когось є зайвий ???
Deus igrok
19.05.2007, 22:28
=) називається , підтримаймо вітчизняного товаровиробника - качайно з нету.
ArxangeluS
22.05.2007, 08:32
Як на мене, "Океан" практично нічого нового не зробив.. Вони працюють за контрактом, а тому зобов'язані випускати один альбом на рік.. Тому вони більше думають не про музику, а про відповідальність. Попробуйте під примусом напишіть віршик, що у вас вийде?
Ось так. Альбом непоганий, але перші альбоми так і залишаться найкращими. Не такими попсовими, як останні.
з поваги до ОЕ ми купили диск...
слухати їх і знову приємно, так само як було приємно ходити на їх перші концерти, де хітом була пісня МікіМаус, або Новий день прийшов... :)
Вона виходила окремим диском. Я ще на форумі, тимчасовому рекламував та запрошував купляти. Напевно тут діють якісь закони шоу-бізнесу, до того ж тоді з сінглом була кампанія збору коштів дітям інфікованим СНІД.
Так нічо, загалом альбом сподобався на 80 %.
тільки трохи однотипні пісні...так здалося...
Дійсно, раніше був якийсь запал, більше цікавості викликало.
А в 1996-98, коли Океан ще виступав на концертах Території А, і співав МікіМауса, Тадж Махал та ін., мені вдалося взяти автографи. То було майже випадково :) всім підписували, то і я дав блокнот! :)
ArxangeluS
22.05.2007, 23:36
Це правда. Пісні абсолютно однотипні. Ще на попередніх альбомах вони старалися виділити окремий хіт особливим настроєм, а тепер все в одні ворота... Одним словом якісно, стильно, але нудно...
А що далі?:confused:
Це правда. Пісні абсолютно однотипні. Ще на попередніх альбомах вони старалися виділити окремий хіт особливим настроєм, а тепер все в одні ворота... Одним словом якісно, стильно, але нудно...
А що далі?:confused:
якщо повірити чуткам - то творча пауза... :)
щось вони таке ляпнули нювзмейкерам...
ArxangeluS
23.05.2007, 20:25
Вони намагались спробувати себе в трохи іншому напрямку, схиленому до альтернативного, але щось у них нічого не виходить. Якщо і наступний альбом буде з цієї самої каші, їх рейтинг конкретно впаде...
Koza-Dereza
23.05.2007, 23:29
Вони i до нас приїздили минулої весни. Я купила найлiпшi бiлети, приволокла свого англомовного чоловiка на концерт :) вiн дуже не пручався. Ну всiлись ми... Океан вийшов i весь зал збiгся до початку сцени i буквально загородив своїми моцними дупами вид. Прийшлось вставати i нам... а я то... дорогi бiлети купувала. Ех... якби знала...
Але менше з тим. Концерт був класний, тiльки у кiнцi вони хотiли розкланятись дуже скоро, але народ їх свистав назад i не вiдпускав. У результатi вони вертались ще три рази. А потiм вже коли дiйсно вони пiшли то якiсь малявки збирались бiгти за кулiси, але охоронники на них так грiзно подивились що малявкам пропала охота. Потiм знайомий дав маяк що вони будуть в одному клубi. Багато людей погнали туди, включно нас. Але може то була брехня щоб заманити людей до клубу, бо я там простирчала 3 години i нiхто так i не прийшов. Хоча це вже було 2 ночi. А я так хотiла автограф... на самому цiкавому мiсцi моєї футболки. :( Чоловiк тiльки на мене i дивився таким поглядом типу "Дура якась"...нiчо вiн не розумiє :D Хоча признав що музика була класна. Навiть слiв не треба розумiти. От так :)
Нормальний альбом-чик. Глорія більше сподобався, але все одно.
І що Вакарчук насправді кидає музику та йде в політику?
ArxangeluS
27.05.2007, 00:51
Дайте Вакарчуку трохи розвіятись від музики та фатанок! А раптом на політичній арені йому прийде якась політична муза і він напише просто фантастичний альбом?:D
Дайте Вакарчуку трохи розвіятись від музики та фатанок! А раптом на політичній арені йому прийде якась політична муза і він напише просто фантастичний альбом?
То нехай їде в Тайланд розвіятисі, а у політиці яка там муза, хіба, що яєць почне боятись і гей-клюби відвідувати/
З тим, що пісні трохи одноманітні погоджуюся, але слухала-слухала і... зловила себе на тому, що ходжу і щось собі під ніс таки наспівую!;)
Нічого так альбомчик, симпатичний! Побачимо, як на концерті сприйматися буде...
До речі, приїжджали вони до нас чи то взимку, чи то в кінці осені (ой, пам'ять моя дівоча :)), виступали в клубі, то там такі класні обробки пісень були - з домішками кантрі та джазу (якщо не помиляюся), ще й було таке: з вступу до однієї пісні плавно переходили на іншу, експериментували, як тільки можна було!!! Так мені сподобалося, що просто передати не можу!!! Шкода, що того на диску немає!!!
ArxangeluS
29.05.2007, 00:06
На рахунок живого концерту. Мені цікаво, як він вміє заряжати енергією публіку, але я майже переконаний, що до концертів західного рівня (типу колишнього QUEEN і так далі) йому ще ой як далеко... Хто не бачив записи живих концертів Фреді Меркурі та компанії, подивіться обов'язково!! Це просто фантастика...
Ну, думаю, з QUEEN взагалі нікого порівнювати не варто - то ж незрівнянна група!!! :)
На концертах у ОЕ справді класно - скільки не ходжу, ніяк не набридне і щоразу щось новеньке - то аранжування, то порядок слів упісні :D
А як згадаю "Тихий океан"...переді мною тоді дядечко сидів років 60-ти, то він так качався в своєму кріслі від задоволення...як на хвилях :)
ArxangeluS
29.05.2007, 08:00
А як на рахунок живих концертів ВВ? Хтось може порівняти?
Liliyah Romanova
25.06.2007, 16:56
Послухали учора весь альбом нарешті.
Ні одна пісня не сподобалася. Все страшенно одноманітне. Лише пісня про зелені очі якась інша. А решта...
І от нині читаю у ЛГ таке:
Як наголошує сам В. Кириленко, до переліку, крім відомого боксера, можливо, увійдуть Ольга Герасим’юк, Святослав Вакарчук, Лілія Григорович.
Ой, Славку, а я думала стане розуму на таке не піддаватися. Усе, кінець творчости та ориґінальности. :(
Все-таки маю ще надію, що оте "можливо" стосується саме Славка та його небажання брати участь у таких фарсах.
Альбом сподобався. Святослав молодець.
День у день, Зелені очі та Моя мала - пісні на ура!
"ОЕ" слухаю від найпершого їхнього альбому. Їхні пісні були (і є)наче "саундтреками" до мого життя. В юності сприймалися інакше, тепер - інакше. Що більше слухаю "Міру", то більше подобається. Ніколи відразу не кажу, що мені щось не подобається, кажу: "Я цього не розумію", прислуховуюся... і починаю розуміти. :)
Liliyah Romanova
29.06.2007, 01:54
Ніколи відразу не кажу, що мені щось не подобається, кажу: "Я цього не розумію", прислуховуюся... і починаю розуміти.
Я переважно теж так роблю, але тут ми просто чекали чогось іншого, ніж отримали. Звідти й розчарування. Але нічого, будемо далі слухати попередні альбоми і чекати на наступний. :)
альбоми
Мені теж сподобався
на мою думку ОЕ як рок-гурт закінчив своє існування в році так 2001, а далі до такого скотились що далі нікуди - прямо на попсу сподобились
Перші їх пісні мені більш подобалися. Навіть зараз надаю перевагу старим альбомам.
Музика гарна, безперечно це вже творчий проект "Вакарчук", а не Океан Ельзи... Там же всі безапеляційно роблять що Вакарчук хоче. А хіба це творчість?...
Не секрет що в старому складі були тертя, але вони і породжували мистецькі ідеї гурту,.. а не одного Славка.
Ну і крім цього Вакарчук, як щирий український патріот, в даний час переживає революційні катаклізми України...А коли в душі відкрита рана, то що ви від нього хочете?
як на мене найкращими альбомами ОЕ були "Я на небі був" і "Модель"
МараМаєРацію
26.02.2008, 13:22
такий альбом, що треба добре вслухатися) треба щоб він фантастичним збігом обставин припав до влучного пейзажу, влучного настрою... і от тоді вже важко з цією музикою розстатися)). звичайно, можна порівнювати й порівнювати(з тими ж Qween), й легко дійти до того, що ОЕ, в принципі не таке вже й досягнення в музиці... Але. Усе в світі відносно. Не будемо забруднювати мозок зайвими роздумами, про музику потрібно не думати, її слід відчути. І так сталося, що "міра" припала на такий період мого життя, сповненний усього нового, сповнений мрій та готовності до відродження... отож це декякий символ.) Мені дуже - "пташка", "лелеки", "міра", "коли тобі важко".))
одвічний паззл - поворот життя+музика. для кожного індивідуальна форма на кожній стадії шляху.
з.і. А ось якщо вже не звертати увагу на співпадіння, то голос мого розуму повідомить, що найкращими альбомами в ОЕ були "я на небі був" та "модель". справжній ОЕ)).
такий альбом, що треба добре вслухатися) треба щоб він фантастичним збігом обставин припав до влучного пейзажу, влучного настрою... і от тоді вже важко з цією музикою розстатися))
Мара має рацію!
вихід цього альбому співпав з моїм тримісячним відрядженням за межі України, то я і засинала, і прокидалася з ОЕ піснями
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008