КПК

Показати повну версію : Лівівгаз

no_coment
26.04.2007, 18:53
Не знаю,може тема заглохне одразу, а може зацікавить небайдужих. Хочу почути думки громадян про цю організацію. Як організована робота, відношення до людей, професіоналізм, тощо... справо в тім, що дуже мені хочеться с ними "потягатися", чи є зміст? Можливо "хлопці там порядні"? Якби ж були вони "непорядними" хіба б змінювали б там власника? Давайте поговоримо про наші (та їх) права та обов'язки, способи боротьби, тощо.

no_coment
26.04.2007, 19:03
Особисто в мене відношення до цієї організації вкрай негативне, з погляду на їх непрофесіоналізм, що викликаних монопольним положенням на ринку. Вони (Лівігаз) не виконують й десятої частини покладених на них обов'язків, використовуючи виключно каральні функції. При цьому, напівзаконно і чітко не прописаних в керівних документах та чинних нормативних актах

afterstep
26.04.2007, 19:10
всі на війну з вітряками?
--
На львівгазі працюють такі самі львів'яни, як і в жеках. Які лають дороги, жеки (львівгазівці), львівгаз (жеківці) і всі разом міського голову. І шукають де урвати, і жаліються на низьку зарплату....
"От якби нам платили - ми б працювали..."
--
І так і шукають до цього часу, що раніше - курка чи яйце....
--
А колись і кури, і яйця були...

no_coment
26.04.2007, 19:14
всі на війну з вітряками?
--
На львівгазі працюють такі самі львів'яни, як і в жеках. Які лають дороги, жеки (львівгазівці), львівгаз (жеківці) і всі разом міського голову. І шукають де урвати, і жаліються на низьку зарплату....
"От якби нам платили - ми б працювали..."
--
І так і шукають до цього часу, що раніше - курка чи яйце....
--
А колись і кури, і яйця були...

ти мене і тут знайшов?
весельчак?

afterstep
26.04.2007, 19:16
я не менший зануда ніж ти - отже, не дивуйся, що й тут тебе знайшов ;)

no_coment
27.04.2007, 09:29
я не менший зануда ніж ти - отже, не дивуйся, що й тут тебе знайшов ;)

Еврика! требі Нік замінити на ZaNuDA!

no_coment
27.04.2007, 09:43
А, з тим, що "людям мало платять" і тому вони не працюють, я категорично не згоден! Горе всім нам якщо лікар буде лікувати виключно заможніх, і т.п.
У кожної свідомої людини має бути громадянська позиція. В наш час проблем з роботою (дякувати Богові) немає. Не хочешь у ЖЕКу - вали на лоток, таксуй, ліпи горшики, куй метал... Інша справа, що кожна людина має свій рівень некомпетентності... і в ЖЕКах таких "багацько" - "граждан - алкоголиков, тунеядцев, пъяниц..". Люди знайшли собі "теплі" місця де є можливість ні за що не відповідати, але щось собі урвати, і пенсія "капає" і службову квартирку можна "вирвати", і знайомства потрібні "заводяться". "Застенчивые воришки" розсовують по кешенях пляшки із самогоном та потерті дрібні гривні, а більш "продвинуті" (з пеЧЕТками) грабастають собі дитячі майданчики, квартири померлих самотніх.... - тобто - зовсім не бідують.

no_coment
27.04.2007, 10:07
Тепер про Лівівгаз... Маю трирічний досвід "тяганини" з цією поважною організацією.. (Маю надію, що мало хто із громадян вважає ЛЬВІВГАЗ - бідною організацією?). Зарплати в них не з найменших у Львові.
Але діють вони по принципу "на живця" - хто "засвітився" - отримує по повній, а під лежачий камінь вода не тече. Іншими словами можешь робити шо хоч - ніхто тебе не чіпатиме (якщо домовишься із своїм "куратором"). "Відстьогуєшь" систематично дяді (тихий рекет) і облаштовуй собі автономне опалення "в будці для Тузіка" - ніхто цього з працівників "Львівгаз" ніколи не побачє (якщо захоче), а якщо хтось із "бдительных" сусідів рота відкриє (тіпа очі віїдає, газом смердить, тощо) - можливо отримати "ночной дозор" служби "04", десь о 12 ночі, з монтировками та бейсбольними бітами в руках з веселим запитанням "Аварійну викликали?" - "Ні???".- "А ми вважаємо, що викликали"....Армагедон!

no_coment
27.04.2007, 17:47
А між іншим, чіткої процедури відключення від газопостачання конкретного житлового приміщення не існує!

Тетянка
27.04.2007, 18:14
А між іншим, чіткої процедури відключення від газопостачання конкретного житлового приміщення не існує!
Дуже цікава тема і питання - може створіть окрему гілку? Ми хотіли встановлювати індивідуальне опалення, проте, як дізнались розцінки на різні дрібні хабарі, то сума в 3000 дол. трохи зажирно для нас (все разом - котель 1000 дол., встановлення+хабарі). За той же львівгаз теж наслухалась, як все там довго і запутано відбувається.......Може дешевше обшити стіни квартири чимось утеплюючим? 6( Бачу, що багато хто зараз так робить

no_coment
27.04.2007, 18:36
Я підготую матеріали як ЦЕ повинно відбуватися "по закону" і як це робиться насправді (в принципі - вихідні данні), а там Ви собі вирішуйте, чи треба Вам бавитися в ці ігри, чи ні. Хоч, безперечно, автономне опалення вигідніше за всі сучасні методи опалення житлових приміщень. Майте на увазі, що САМЕ автономне опалення (котел, труби, радіатори)потягне чималу суму (в залежності від площі, що підлягатиме опаленню), але й окупиться воно за дві-три зими повністтю. Факт!

Тетянка
27.04.2007, 18:46
Майте на увазі, що САМЕ автономне опалення (котел, труби, радіатори)потягне чималу суму (в залежності від площі, що підлягатиме опаленню), але й окупиться воно за дві-три зими повністтю. Факт!
я в курсі, ми вже прораховували, у нас 2-ох кімнатна квартира, зимою ніц не опалюють....Зробили ремонт, а від тої вологи один куток "зацвів". Так як я чекаю дитинку, то переживаю, як зимою буде...:(. Гроші на труби-котел та інші запчастини є, а от на хабарі нема....Чула власне, що Львівгаз трохи дорого обходиться....

no_coment
27.04.2007, 18:50
а квартира у Вас у багатоповерхівці, чи у старому фонді?

no_coment
27.04.2007, 18:51
За правило, "нетерплячі" громадяни зпершу самочинно роблять опалення, а потім його узаконюють.

no_coment
27.04.2007, 18:52
Основне рішення (надання дозволу) повинна прийняти міжвідомча комісія району (МВК).

no_coment
27.04.2007, 18:54
Проблем буде менше якщо Ви мали газові пічки, гірше коли мешкаєте на 10 поверсі

Тетянка
27.04.2007, 18:55
квартира у Вас у багатоповерхівці
9 поверх, чула, що у такому випадку треба ще стояк газовий донизу міняти........

Тетянка
27.04.2007, 18:56
Основне рішення (надання дозволу) повинна прийняти міжвідомча комісія району (МВК).

нам дали дозвіл на збирання всіх документів. Але я так розумію, що це 10%, що все закінчиться добре.....

no_coment
27.04.2007, 18:56
Це пов'язано з існуючими будівельними (ДБН, СНиП) нормами - тобто вимогами до приміщень в яких планується розмістити автономне опалення (сам котел).

no_coment
27.04.2007, 18:58
Хто дав дозвіл?

no_coment
27.04.2007, 18:58
Власне дозвіл, чи Технічні умови (є такий документ видається СЕВГО району)

no_coment
27.04.2007, 18:59
якщо дозвіл "правильний" - то це 50 % успіху!

Тетянка
27.04.2007, 19:00
Хто дав дозвіл?
Сихівська райдержадміністрація

Тетянка
27.04.2007, 19:01
якщо дозвіл "правильний" - то це 50 % успіху!
це як? Поясніть неграмотним....

no_coment
27.04.2007, 19:07
Оце те, що треба, саме важливе!
Тепер Вам порібно зробити "переріз" димоходів і отримати у СЕВГО району Технічні умови (Документ, що засвідчує, що технічні умови Вашого приміщення дозволяють встановлювати в ньому відповідне обладнання).

Olenka
29.04.2007, 16:32
У мене інший спір з Львівгаз.
У січні прийшов рахунок за послуги, коли перемножити різницю на тариф виходить сума менша на 70,00 грн від тої, яка зазначена до сплати. Боргу за минулі періоди у мене не було. Я не мала часу до них піти і написала у графі фактична сума до сплати ту суму, яка має бути насправді. Уявіть на наступний місяць мені приходять тих 70,00 грн. як борг.
Я пішла до них, але там такі черги, що я просто не могла їх вистояти + я вагітна і не хотіла там щось підципити... Тоді я до них зателефонувала. Це теж не дуже просто, мені вдалося з разу так 25-ого якщо не більше. Продиктувала свій рахунок, все пояснила, так жіночка, яка зі мною розмовляла, почала на мене кричати, сказала, що я приходила до них і все виясняла, що не це не по телефону, я їй кажу, що для чого тоді ж телефон? і щоб вона на мене не кричала, бо за мої гроші вона отримує зарплату. А вона мені каже: ти подиви, яка нагла і кидає трубку!!!
Як взагалі таке може бути ??? Я відразу перебрала номер - і він був вже зайнятий...
Я так туди більше не ходила і не дзвонила... Кожен місяць мені приходять тих 70,00 грн. як борг і я сплачую тільки фактичну суму.
Не знаю скільки це ще може тривати, але вони повинні нести хоч якусь відповідальність за неправельно виставлені рахунки - це ж шахрайство...!!!
а уявіть скільки є людей, які не перераховують дані з квитанції і платять по завишених квитанціях!!!!

no_coment
02.05.2007, 12:01
Головне - тримайте "першоджерела" в надійному місці. Непереймайтися! Це їх помилка - нехай вони її й виправляють. Для найдійності, треба написати офіційного листа (СКАРГУ) на ім'я Голови Правління та занести на центральну прохідну ВАТ "Львівгаз" (біля стадіону "Торпедо").
Процедура така. Маючи дві копії СКАРГИ:
1. Підходите до охоронця;
2. У віконечко просовуєте СКАРГИ;
3. Отримуєте від охоронця талон по реєстрацію звернення;
4. Ввічливо просите його "пришпіляти" талончик до вашої копії;
5. Чекаєте офіційної відповіді (згідно Закону України Про Звернення громадян та вашого Договору з ВАТ "Львівгаз" Про надання послуг з газопостачання) надійно зберігаючи ці документи.

Тетянка
03.05.2007, 15:51
Чудова інформація! У нас схожа ситуація з Львівводоканалом - маєм всі докази і оплачені рахунки. Плачу тільки те, що набігло за місяць, а той фальшивий борг ні.....

Zoryanazirka
15.05.2007, 00:16
мама моя колонку встановлювала. Епопея тривала рік. Документи то "загубили", то десь в іншому кабінеті, а за той час 6!!! разів приходили відключали її. Знайшлися документи тільки після визначеної суми.

andi
15.05.2007, 12:01
У мене інший спір з Львівгаз.
У січні прийшов рахунок за послуги, коли перемножити різницю на тариф виходить сума менша на 70,00 грн від тої, яка зазначена до сплати. Боргу за минулі періоди у мене не було...

не до теми Львівгазу,
але помітив ЦІКАВУ тенденцію: в рахунку за світло (Львівобленерго) якщо перемножити кількість кВт на ціну (0,186), отримую суму меншу на 0,2 грн., ніж в рахунку. Дрібниця взагалі, але отанні місяці стабільно, і підозрюю, не лише у мене. сам факт цікавий: чи може це якийсь відсоток банківський, бо ж рахунки ми тепер не отримуємо, все автоматизовано в касі...

no_coment
15.05.2007, 17:33
мама моя колонку встановлювала. Епопея тривала рік. Документи то "загубили", то десь в іншому кабінеті, а за той час 6!!! разів приходили відключали її. Знайшлися документи тільки після визначеної суми.

І що, хоч раз відключили?

Zoryanazirka
16.05.2007, 01:21
І що, хоч раз відключили?

А хто їм дасть відключити :) Моя мама сказала їм все що про них думає :)

no_coment
16.05.2007, 11:04
А хто їм дасть відключити :) Моя мама сказала їм все що про них думає :)

Дай Бог здоров':) я Вашій мамі!

Zoryanazirka
16.05.2007, 11:15
Дай Бог здоров':) я Вашій мамі!

Ми встановили колонку самі, але заплатили Львівгазу за встановлення, в рахунку запчастини навіть були вказані!!! А вони з тим дозволом після того таке витворяли..

Ольга
05.06.2007, 13:05
от і у нас прийшло діло до газ-служби.
Ми мали газові пічки, поставили тепер батареї і колонку, але служби газової не викликали.
Тепер нам треба їх викликати, бо хочемо переробити газові труби на кухні.
Увага питання
- чи нас чекатиме штраф, за те, що колонку поставили без їх згоди?
- якщо так, то якого розміру хабар?
- якщо ми живемо не у Львові то треба звертатися у районного центру газову службу? Чи там є відмінності у роботі, порівнянно з Львівгазом?
- а ще... як швидко вони працюють? Чи їх чекати треба до зими?

New Shrek
05.06.2007, 13:08
да попали Ви на бабки

Ольга
05.06.2007, 13:16
да попали Ви на бабки

та Ви що? :suicide:

много? :scare:

no_coment
05.06.2007, 14:46
от і у нас прийшло діло до газ-служби.
Ми мали газові пічки, поставили тепер батареї і колонку, але служби газової не викликали.
Тепер нам треба їх викликати, бо хочемо переробити газові труби на кухні.
Увага питання
- чи нас чекатиме штраф, за те, що колонку поставили без їх згоди?
- якщо так, то якого розміру хабар?
- якщо ми живемо не у Львові то треба звертатися у районного центру газову службу? Чи там є відмінності у роботі, порівнянно з Львівгазом?
- а ще... як швидко вони працюють? Чи їх чекати треба до зими?

Тобто Ви самочинно переобладнали власне житло "із встановленням газового котла взамін пічок газових"?

Взагалі порядок наступний:
1. Ви звертаєтеся у Вашу дільницю "Львівгазу" за отриманням "технічних умов" - тобто за документом, що підтверджує, що приміщення де буде встановлене обладнання (кухня або відокремлене приміщення) відповідає будівельним нормам і може бути використанне для встановлення котла.
2. Ви звертаєтеся до МВК району за отриманням дозволу на встановлення автономного опалення із встановленням газового котла.
3. Знову (але вже з дозволом МВК) звертаєтеся до Вашої районої дільниці "Львівгазу" за розробкою Проекту (малюночки такі собі з трубами,тощо). Розробка проекту коштує певних грошей.
4. Приходять хлопці з Львівгазу - "варять-парять" труби. Усьо!
5. Йдете у БТІ з "пачпортом" на житло і робите зміни (фактично його переробляєте на новий) уграфі опалення (знову платите гроші).
6. Посипаєте новий Техпаспорт нафталіном (же би моль не з'їла) і ховаєте у шафу!

no_coment
05.06.2007, 14:51
Взагалі, то - це "повне коло" з усіма "наворотами". Тоб-то - по максімуму (порушено все, що могло бути порушено)!

Пропоную Вам зачаїтися і не пускати до помешкання нікого із працівників Львівгазу до часу вирішення всіх питань. Тому, що згідно п.4.9 Положення “Про технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків, громадських будівель, підприємств побутового та комунального призначення” всі самочинно встановленні НЕОБЛІКОВАНІ газові прилади повинні відключатися із встановленням пломби. Тобто не буде у Вас ні води - ні тепла (якщо котел двофункціональний).

New Shrek
05.06.2007, 15:50
много?
много

afterstep
05.06.2007, 16:49
є засіб, Шреку - підкажіть жіночці ;) Оформити так, ніби ремонт саме зараз розпочався. І під час того ремонту оперативно за тиждень все й встановилося ;)

Ольга
05.06.2007, 17:00
ДЯКУЮ!!!!

а якщо я знайду "хлопців"-газовщиків, які обійдуть всі документації і зроблять просто мені трубу так як я хочу...

пошукала в Вашому магазині, виявляється є дядькі, які і документи владнати можуть:
Проекти з погодженням по газу для індивідуального опалення виконує проектно-наукове виробниче бюро "Теплоцентрбуд". Швидко. Якісно.

no_coment
05.06.2007, 17:07
ДЯКУЮ!!!!

а якщо я знайду "хлопців"-газовщиків, які обійдуть всі документації і зроблять просто мені трубу так як я хочу...

пошукала в Вашому магазині, виявляється є дядькі, які і документи владнати можуть:

безперечно - це - найпростіший варіант (За все-про все має Вам стати в $USD 200-250). Хоча самим кращим тим "дядьком" має стати Ваш інспектор (той хто показники лічильника знімає).

Ольга
05.06.2007, 17:13
"дядьком" має стати Ваш інспектор (той хто показники лічильника знімає).
цей інспектор щомісяця приходить, ледве теплий... якийсь апатичний тип... як з ним можна про якісь справи говорити?

no_coment
05.06.2007, 17:20
:radist: цей інспектор щомісяця приходить, ледве теплий... якийсь апатичний тип... як з ним можна про якісь справи говорити?

тоді підкрадайтеся "вище", але поволі......., же би, з дуру....... не зашкодити... - до ЇХнього бригадира (началька дільниці)

afterstep
05.06.2007, 17:21
цей інспектор щомісяця приходить, ледве теплий... якийсь апатичний тип...

тут нікуди не подінешся ;) чоловіку - з пляшкою - і спробувати говорити. Все решта - буде дорожче ;) з панами з 3rd party контор іноді не зовсім "безпечно" мати справу - вони іноді "на ножах" з Львівгазом, і правдолюби. А амбіції правдолюбам коштують навіть дорожче, ніж "законні" штрафи ;)

Ольга
05.06.2007, 17:43
чоловіку - з пляшкою - і спробувати говорити.
:aggressive: чоловік вічно на роботі, прийдеться пляшку мені брати!

afterstep
05.06.2007, 22:35
чоловік вічно на роботі, прийдеться пляшку мені брати!

не той трафунок. У вас не вийде. Вважайте це за утиск феміністок - але розпивання пляшок з комунальниками в чоловічому та жіночому виконанні - то різні речі, і відповідно кардинально різні результати.

Ольга
05.06.2007, 23:22
зорієнтуйте мене по штрафах, які приблизно суми?

afterstep
06.06.2007, 02:06

хіба за тиждень - буду на львівгазі, то попитаюся ;)

no_coment
06.06.2007, 09:14

Особисто я не сплачував жодних штрафів (мені просто НЕвідомі такі статті в Адмінкодексі). Інша справа, що все решта (проекти, дозволи, тощо) коштують гроші. А пряме покарання за "самочинне" підключення - ВІДКЛЮЧЕННЯ власне самого газового пристрою.
В інший спосіб всі б громадяни повально встановлювали опалення де і як заманеться (хоча і зараз цього вдосталь) - заплатив штраф, і... амністія! :dance: .

afterstep
06.06.2007, 09:38
не тільки "ВІДКЛЮЧЕННЯ власне самого газового пристрою." - ще донарахують "по тарифу за спожиті...", ще - пеню. А стосовно адмінкодексу (чи інших) - поцікавлюся ;) але то або на вихідні, або вже з понеділка ;)
" В інший спосіб всі б громадяни повально встановлювали опалення де і як заманеться" - саме так. І деякі так робили. І потім десятому заказували ;)

no_coment
06.06.2007, 09:49
afterstep В Положенні “Про технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків, громадських будівель, підприємств побутового та комунального призначення” про ДОНАРАХУВАННЯ нічого НЕсказано.
ПИТАННЯ: Де саме про це йдеться?

Ольга
06.06.2007, 11:13
"по тарифу за спожиті..."
а лічильник для чого вдома стоїть?

afterstep
06.06.2007, 12:48
а лічильник для чого вдома стоїть?

а був факт самовільного переобладнання? а воно потім в суді доводити, що ви не верблюд, і Дарвін троха перепив, як теорію складав? (Тобто верблюд вам не родич, і навіть поруч не стояв - про що є довідка від погонщика....)

Ольга
06.06.2007, 13:21
одним словом ясно, що справа темна і може загальмувати мої дедлайни по ремонту... :(

afterstep
06.06.2007, 13:50

ще одне застереження - після таких переробок сусіди можуть потруїтися чадним газом. Не тому, що хлопці невправні - всяке воно знаєте буває....
Наявність офіційних дозволів у такому (абсолютно неймовірному і тому вірогідному) випадку рятує від кримінального переслідування....

no_coment
06.06.2007, 14:02
одним словом ясно, що справа темна і може загальмувати мої дедлайни по ремонту... :(

Все вирішується (за умов відповідності будівельним нормам приміщення в якому Ви, дефакто, вже розташували Ваш котел)! Ви впевненні, що технічні характеристики приміщення "OK"? Якщо - ТАк, то це значно полегшує подальшу експансію владних коридорів.

Ольга
06.06.2007, 14:10
Ви впевненні, що технічні характеристики приміщення "OK"? Якщо - ТАк, то це значно полегшує подальшу експансію владних коридорів.

все ок :)

у нас майже всі сусіди переробили пічки на батареї... треба запитати хто з них чекав на газову службу...

no_coment
06.06.2007, 14:35
все ок :)

у нас майже всі сусіди переробили пічки на батареї... треба запитати хто з них чекав на газову службу...

Ну тоді, чемчекуйте (поволі, "по етапу") до дЕрмократичних поверхів Лівівгазу - так би мовити - "робіть кроки на зустріч людям" з пеЧЕтками!

Алгоритм наступний.
1. Ви пересічний громадянин. Ви вірішили переобладнати Ваше приватне помешкання в частині опалення. ОК - це Ваше право (Є, навіть, відповідні постанови КМУ, що сприяння в цьому...економія палива, екологічність, користь зздоров'ю, тощо). Тобто, відмовити Вам просто тому, що "НЕХОЧУ" - НЕМОЖЛИВО по суті!

2. Але, "до цього" уповноваженні представники Львівгазу (СЕВГО) повінні надати Вам "ТЕХНІЧНІ УМОВИ" - ксероксний, пошарпаний клаптик жовтявого паперу де має бути зазначено, що приміщення (димоходи і газове обладнання яке Ви бажаєте встановити) відповідає відповідним нормам, і є ТЕХНІЧНІ можливості для його встановлення.

3. З цим "жовтявим папірцем" Вам необхідно звернутися з відповідною заявою до міжвідомчої комісії (МВК), що створюєьться при виконкомах районних рад. Власне вони і вирішують питання "добудов-перебудов, обладнань-переобладнань", тоб-то відповідність Вашіх майбутніх дій існуючим нормам (будівельним, протипожежним, санітарним, екологічним, тощо). Вона - МВК - видає Вам дозвіл (відповідне рішення) на ці дії.

4. Цей дозвіл є "зеленим світлом" для Львівгазу, щодо розробки власне технічної документації для проведення самої "операції" (труби, згони, крани, тощо). Ось саме тут Ви вже і починаете "попадати на бабки". Сам проект коштує гроші.

5. Згідно готового Проекту, уповноваженна, сертифікована організація здійснює власне ті самі будівельні роботи (теж не безкоштовно).

6. Новий "дизайн" інтер'єру Вашого помешкання має бути зафіксований у відповідних документах (техпаспорті на помешкання та власне в облікових документах самого Львівгазу). Тобто Ваші пічки "зникнути", а котел - "намалюватися". Львівгаз це зробить "автоматично", а БТІ - лише за Вашим зверненням (знову таки за гроші). Це можливо НЕ робити, але це до пори-до часу..

І все - насолоджуйтеся теплом і чистотою приміщень! Щасти Вам!

Ольга
06.06.2007, 15:04
І все - насолоджуйтеся теплом і чистотою приміщень! Щасти Вам!

я спрадві ДУЖЕ ВАМ ВДЯЧНА ЗА ВСІ ПОРАДИ!!!!!!!!!!!!! :shy:

напишу, згодом що з цього вийшло :)

no_coment
06.06.2007, 15:10
я спрадві ДУЖЕ ВАМ ВДЯЧНА ЗА ВСІ ПОРАДИ!!!!!!!!!!!!! :shy:

напишу, згодом що з цього вийшло :)

P.S. Мультфільм "Простоквашино". Кіт Матроскін. (рос.) "... А еще крестиком вышивать могу..."

Ольга
03.07.2007, 12:44
наразі все виглядає просто...

випадково на вул. Газовій знайшли "контору" яка допомагає вирішувати газові питання. Дали нам телефон пані-менеджера, яка дисципліновано прислала до нас інспектора, він оцінив обсяги робіт, ми закупили матеріали і газова служба вже нині раз була у нас.
Технічний паспорт теж ця пані буде переробляти для нас. Тільки от про ціни за такі послуги ми ще не дізналися...

afterstep
03.07.2007, 12:48
далі буде? нетерпляче очікую ;)
все не можу вибратися туди - хоча вже "припікає" ;)

no_coment
03.07.2007, 12:49
наразі все виглядає просто...

випадково на вул. Газовій знайшли "контору" яка допомагає вирішувати газові питання. Дали нам телефон пані-менеджера, яка дисципліновано прислала до нас інспектора, він оцінив обсяги робіт, ми закупили матеріали і газова служба вже нині раз була у нас.
Технічний паспорт теж ця пані буде переробляти для нас. Тільки от про ціни за такі послуги ми ще не дізналися...

Не такий страшний дідько - як його малюють!

Ольга
03.07.2007, 15:18
От ми щойно зробили діри там де нам треба, більше того ту трубу нам по вулиці пустили а не по хаті! УРА УРА УРА!
Приїхали вчасно, зараз на кухні працюють... просто ідилія... ;)

no_coment
03.07.2007, 15:20
От ми щойно зробили діри там де нам треба, більше того ту трубу нам по вулиці пустили а не по хаті! УРА УРА УРА!

Вітаю!:radist:

New Shrek
03.07.2007, 15:23

А шо реб"ятам нада, немножка лимонада!

New Shrek
03.07.2007, 15:27
якби кожен з нас нагодував майстра ,а не Ахметова,то може майстру було би добре, але су..а Ахметов ,забрав би ті гроші в майстра

Ольга
03.07.2007, 16:31
якби кожен з нас нагодував майстра ,а не Ахметова,то може майстру було би добре, але су..а Ахметов ,забрав би ті гроші в майстра
Шреку, Ви як завжди на своїй хвилі.

Майстри зробили справу, спакували манатки і прощавайте!!

New Shrek
03.07.2007, 16:58
Майстри зробили справу, спакували манатки і прощавайте!!
не добрі Ви однако....

Ольга
04.07.2007, 19:40
не добрі Ви однако....
кожного майстра вдома чекає жінка з роботи, майст отримав зарплату і пішов до коханої жінки вечеряти... чи я забула їм налити по 100 грам?

Ольга
04.07.2007, 19:41
200 грн коштувала переробка труб і переміщення лічильника

New Shrek
04.07.2007, 21:49
кожного майстра вдома чекає жінка з роботи, майст отримав зарплату і пішов до коханої жінкивіддавати зарплату,а завтра все почнеться спочатку ...дебіли одне слово ...майстри

Ольга
04.07.2007, 22:02
віддавати зарплату,а завтра все почнеться спочатку ...дебіли одне слово ...майстри
Ви про що????

no_coment
05.07.2007, 08:26
200 грн коштувала переробка труб і переміщення лічильника

Це ще по-божеськи!

АндрійК
06.07.2007, 10:03
А може хтось знає скільки коштує провести газ до хати за межею Львова.
Від головної труби 20м, в хаті тільки стіни та вікна. Будинок 5км за кільцем Львова.