КПК

Показати повну версію : Повторна відставка ВР

Мих
25.04.2007, 22:24
президент Ющенко знову відправив ВР у відставку.
Вибори - 24 червня. Рішення КС тепер немає ніякого значення!

Boris_Kiev
25.04.2007, 22:37
Віват, Король, Віват!

Мих
25.04.2007, 22:48
Борисе, Ви чули виступ Ющенка?

Boris_Kiev
25.04.2007, 23:14
Ні, не чув. В Інеті знайшов не дуже доброзичливий коментар (ну звичайно ж !), тому тут не наводжу.

P.S. Дружина щойно послухала рос. новини.
1) Прощання з Єльциним
2) Сокуров сказав тепле слово про Єльцина
3) Ющенко переніс дату виборів. А Мароз вякнув, що тре перевірити на предмет конституційності.

Дядя Ваня
25.04.2007, 23:57

Почему :confused: Выборы перенесли из-за того, что нет возможности провести их 27-го мая. А КС кажется никто не упразднял.

Мих
26.04.2007, 00:06
Почему Выборы перенесли из-за того, что нет возможности провести их 27-го мая. А КС кажется никто не упразднял.
Тому що:D

Тому що це вже інший указ, який опирається на інші статті Конституції.;)

Полковник
26.04.2007, 00:09
Тому що:D

Тому що це вже інший указ, який опирається на інші статті Конституції.;)

На какие такие статьи?:confused:

Дядя Ваня
26.04.2007, 00:10
Простите, г-н Мих, но на КАКИЕ статьи Конституции он опирается? Что такого дикого ВР успела натворить после 1-го указа? :eek:

Boris_Kiev
26.04.2007, 00:15
Статті будуть в ІНШОМУ суді :)
Я навіть можу спрогнозуати, КОМУ доручать вести процес з приводу організації масових безпорядків у центрі столиці.
Нехай готуються зливати Боржомі ... халявний, з буфету ВР :)

Мих
26.04.2007, 00:22
Простите, г-н Мих, но на КАКИЕ статьи Конституции он опирается? Что такого дикого ВР успела натворить после 1-го указа

Ну при чому тут ВР?

КС розглядає минулий указ президента, а сьогодні він видав зовсім інший.
Як рішення по минулому указу може вплинути на сьогоднішній указ???

Те, що сьогодні ми маємо, а маємо ми кризу влади, завдячуємо Медведчуку, Морозу,Кучмі, які в 2004 році підкинули зміни до Конституції. Не було б змін, не було б такого бардаку, який є сьогодні у владі країни.
Відміни сьогодні ці зміни - і все б стало на свої місця.

Дядя Ваня
26.04.2007, 00:24
Статті будуть в ІНШОМУ суді :)
Я навіть можу спрогнозуати, КОМУ доручать вести процес з приводу організації масових безпорядків у центрі столиці.
Нехай готуються зливати Боржомі ... халявний, з буфету ВР :)

Не слишком ли Вы самоуверенны, г-н Борис? Можно ведь припомнить и беспорядки образца 2004 года ;)

Дядя Ваня
26.04.2007, 00:29
Ну при чому тут ВР?

КС розглядає минулий указ президента, а сьогодні він видав зовсім інший.
Як рішення по минулому указу може вплинути на сьогоднішній указ???

Но он же выборы назначает в ВР! Или куда? :eek: И на каком же таком основании если с 1-м указом ничегошеньки еще неясно? Даже теоретически КС может принять решение о полной неконституцинности 1-го указа и что тогда? А тогда Рада не будет считаться распущенной и оснований ни для каких выборов, получается, не будет.

Я думаю, это Виктор Андреич так... в лужу...

Boris_Kiev
26.04.2007, 00:40
ДО ЧОГО ТУТ КС ? Може ще довідку від ветеринара комусь захочеться ?

Окопуйтеся, Дядю Ваню!
І пам"ятайте: команда FORMAT C: не знищує інформацію на вінчестері :)

Мих
26.04.2007, 00:47
я не в курсі. опозиція мала здати мандати депутатів ВР. Якщо вона здала, то ВР є нелієздатною, бо не може прийняти жодної статті до Конституції.

Те, що я чув, Ющенко посилався на 90 статтю Конституції.

Мих
26.04.2007, 00:48
І пам"ятайте: команда FORMAT C: не знищує інформацію на вінчестері

Так не лякайте Дядю Ваню.

Дядя Ваня
26.04.2007, 00:50
ДО ЧОГО ТУТ КС ? Може ще довідку від ветеринара комусь захочеться ?

Какие основания у президента назначать выборы? Это может быть только роспуск ВР. Конституционно ли президент распустил ВР? Еще неизвестно. Вот Вам и до чого КС. А справкой похоже ВАЮ хорошо бы запастись не от ветеринара, а от коллег по цеху г-на Степаныча.

Liliyah Romanova
26.04.2007, 01:21
Ющенко заявил о переносе досрочных выборов в Верховную раду на 24 июня (http://newsru.com/world/25apr2007/ukaz.html)Президент Украины Виктор Ющенко в среду вечером в телеобращении к народу сообщил о переносе досрочных парламентских выборов на 24 июня. Прежняя дата - 27 мая - была назначена указом президента от 2 апреля, легитимность которого сейчас по запросу правительства и его сторонников в Верховной раде сейчас выясняет Конституционный суд. Парламентская коалиция обещает оспорить и новый указ Ющенко.

В прямом эфире Первого национального канала президент известил, что "для надлежащего проведения выборов и руководствуясь статьей 5 Конституции, я подписываю указ о назначении внеочередных выборов на 24 июня 2007 года". Свое заявление Ющенко подкрепил словами о решимости провести внеочередные парламентские выборы. "Выборы будут, мы проведем их спокойно, честно, демократично", - цитирует его "Интерфакс".

Мих
26.04.2007, 01:31
вміють журналісти перекрутити. Президент не може перенести виборів, бо це не передбачено Конституцією. Він може скасувати попередній указ і видати наступний, а вибори після розпуску проводяться через 2 місяці - так сказано в Конституції.

пупер
26.04.2007, 03:19
ета становіцца інтєрєсним (робот із "гостьї з майбутнього")....
поживемо-побачимо...

Читатель_Обкома
26.04.2007, 09:30
завдячуємо Медведчуку, Морозу,Кучмі, які в 2004 році підкинули зміни до Конституції. Не було б змін, не було б такого бардаку,
.... и не было бы третьего тура выборов....

Boris_Kiev
26.04.2007, 09:59
А справкой похоже ВАЮ хорошо бы запастись не от ветеринара, а от коллег по цеху г-на Степаныча.

"... Только вымолвить успела -
Дверь тихонько заскрипела.
А в двери МАЙОР стоит
А во лбу - звезда горит..."

(фольклор )

Danilo
26.04.2007, 11:18
Лиля, вибачте що я до Вас так коротенько звертаюсь. Та ще й маю претензію. Кидається в очі, не можу зрозуміти чому Ви (Львів-Оттава) навели саме посилання та цитату російською мовою? Невже не було на той час українською? Ви модератор, тому вважаю було б не зле показувати приклад іншім, що Ви й робите.

Danilo
26.04.2007, 11:25
А справкой похоже ВАЮ хорошо бы запастись не от ветеринара, а от коллег по цеху г-на Степаныча.
Якийсь жалюгідний слимак сидить десь у засаді та скиглить.
Безкарно наругатися над президентом - це вульгарність.

Дядя Ваня
26.04.2007, 11:43
Это не наруга, г-н Данило, а МНЕНИЕ.

OldMan
26.04.2007, 21:45
президент Ющенко знову відправив ВР у відставку.
Он что, теперь будет каждые две недели разгонять ВР?
И переносить выборы на месяц?
Цирк.

Мих
26.04.2007, 21:53
Он что, теперь будет каждые две недели разгонять ВР?
И переносить выборы на месяц?
Цирк.
Так їх доля....

zet
27.04.2007, 08:40
Так їх доля....
Может их всех, того..., на остров Змеиный выселить? И Раду и Секретариат... Можно вместе с митингующими. Хоть польза будет. Румыны сразу убедятся, что это таки не скала, а очень даже оживленно заселенный остров. (живенько так: КС, шум в Раде, указы Президента и сине-оранжевое голодное население под стенами. Эх, лепота... :) )

Степаныч
27.04.2007, 11:30
Якийсь жалюгідний слимак сидить десь у засаді та скиглить.
Безкарно наругатися над президентом - це вульгарність.
Президент Ющенко мені по телевізору сказав, що для проведення дострокових виборів необхідно прийняти 10-12 законів та змін до законів. Єдиний орган, який може це зробити, - ВР України. Але Президент Ющенко її розпустив а його партійці на засідання ВР не ходять. Який можна зробити висновок із цих ФАКТІВ?

Boris_Kiev
27.04.2007, 11:50
Степаничу,
Захочуть балотуватися - приймуть, як бобики !

zet
27.04.2007, 11:59
необхідно прийняти 10-12 законів та змін до законів
Я навіть не проти, щоб прийняли 10-12 законів регулюючих владні повноваження і розійшлися з миром...

zet
27.04.2007, 12:11
От же ж БРЕШУТЬ!!! :(
http://versii.com/newss.php?pid=106083
10:52 27/04/07
Коалиция не платит участникам митингов в Киеве
Представители коалиции и оппозиции утверждают, что не платят своим сторонникам за участие в массовых акциях в Киеве
Ранее в прессе неоднократно появлялась информация о том, что люди, приезжающие на митинги в столицу как со стороны коалиции, так и сторонники оппозиции получают в сутки от 50 до 100 грн
Точно знаю, что платят обе стороны.

Danilo
27.04.2007, 12:20
Может их всех, того..., на остров Змеиный выселить? И Раду и Секретариат... Можно вместе с митингующими. Хоть польза будет. Румыны сразу убедятся, что это таки не скала, а очень даже оживленно заселенный остров. (живенько так: КС, шум в Раде, указы Президента и сине-оранжевое голодное население под стенами. Эх, лепота... :) )
Маєте рацію.:) А я бачив по телеку, що з острову вивезли на передодні візиту Кучми ще, всіх котів, бо їх там начебто було дуже багато. Це є добре, бо ще поїдять гади котиків.:D

Степаныч
27.04.2007, 12:27
Степаничу,
Захочуть балотуватися - приймуть, як бобики !
Та ХТО прийме? Те, що з точки зору Президента не існує?

Дальневосточник
27.04.2007, 12:28
Який можна зробити висновок із цих ФАКТІВ?
Не ту страну назвали Гондурасом.......

zet
27.04.2007, 16:13
http://censor.net.ua/images/2007/Yanukovich%20Tarrif.jpg

Дальневосточник
27.04.2007, 16:23
Для политкорректности надоб еще улыбающегося Луценко на фоне сидящих "за гратами" отдельных, с позволения сказать, лиц и подписью - "уже в тюрьмах".

Danilo
27.04.2007, 16:23
Зета, я вже читав про ці плакати, що Лєвченко - голова Донецьку мовляв таке: "Страх потєрялі", наказав прибрати плакати з бігбордів.

Странник
27.04.2007, 16:40
От же ж БРЕШУТЬ!!! :(
http://versii.com/newss.php?pid=106083
10:52 27/04/07
Коалиция не платит участникам митингов в Киеве

Точно знаю, что платят обе стороны.

Правильно, командировочные никогда не были "платой"!

Донецкий
27.04.2007, 16:44
Зета, я вже читав про ці плакати, що Лєвченко - голова Донецьку мовляв таке: "Страх потєрялі", наказав прибрати плакати з бігбордів.

Мэр Донецка Лукьянченко чуть-чуть не прав - не теряли они страх, потому как не развесили такие плакаты на бигборды, тем самым объявив себя в открытую (через рекламное агенство можно легко найти заказчиков и подать на них в суд), а трусливо и брехливо раскидав данные "туалетные" бумажки в центре города. Причем, никаких опознавательных знаков типографии и заказчиков на этих бумажках не было.
Помнится, такие же "агиткомпании" в Киеве проводились против ТЮ, так какой хай поднимался, мол "вечная ганьба черным пиарщикам", "призвать к ответу за грязные технологии", и т.д.
Опять двойные стандарты, Danilo?

Danilo
27.04.2007, 16:54
Опять двойные стандарты, Danilo?
Ось треба визнати що я перелутав прізвище. До того ж я так саме зрозумів що на бігбордах. Прошу вибачення за недостатьню поінформованість, котру Ви люб`язно виправили.
Але слова такі Лукьянченко "Страх потєрялі", казав.
Може й помаранчеві, може й БЮТ друкували. А що , не правдиві плакати?

OldMan
27.04.2007, 23:26
Для политкорректности надоб еще улыбающегося Луценко на фоне сидящих "за гратами" отдельных, с позволения сказать, лиц и подписью - "уже в тюрьмах".
:)
И Ющенко. С надписью "Уже в ЕС".

Мих
28.04.2007, 00:30
Послухайте, а може ми завеликі податки платимо, раз так вони бються за державно крито, нє?

KabMiner
28.04.2007, 14:48
Скажу чесно, я знав, що Ю. мудак, але щоб такий - того я собі не міг уявити. Так ганьбитися перед всією спільнотою, Боже ж ти мій!!! Краще б застрелився!

Boris_Kiev
28.04.2007, 15:33
Кабмінере, навіщо ці понти ? Не боїтеся свого "провайдера" ? Чи "провайдер dstszi" у Вас "кишеньковий" ?

zet
28.04.2007, 16:13

И Ющенко. С надписью "Уже в ЕС".

Можете сами нарисовать и сюда поместить, я ж не против. А вот мне повезло, я готовенький плакатик нашла. :) И нечего завидовать моей удаче, ищите и вы, вдруг повезет... :p :p :D

KabMiner
28.04.2007, 18:00
Кабмінере, навіщо ці понти ? Не боїтеся свого "провайдера" ? Чи "провайдер dstszi" у Вас "кишеньковий" ?

Ну, чому понти? І при чому тут провайдер?
Я ж по суті питання.
В тому, що сказав - не сумніваюсь. Так воно і є.

Boris_Kiev
28.04.2007, 22:40
Повітря струшувати всі вміють. Причому спостерігається певна "кучність" IP-адрес :)
А ось коли підійде Час Ч (день виборів) - ось тоді подивимося, хто чого вартий.
Досвід охорони волевиявлення виборців є. І не тільки.

А back vocal нам не заважатиме.

Мих
29.04.2007, 02:57
Мене часто дивують журналісти, особливо їх блискавичне пізнання закоів України. Недавно чув таке: "Чому наш КС суд такий недолугий, розлядає указ президента ще перший, а вже є другий?"

Доречі, якщо говорити про законність дій президента, то президент може щомісяця видавати указ про розпуск парламенту і пересувати дату виборів, бо то є його право і поки ВР рада буде під дією цих указів, вона не зможе ініціювати імпічмент президента. Смішно? Але законно. А хто придумав ці закони? -- ВР.

levandivka
29.04.2007, 05:04
Боже ж ти мій!!! Краще б застрелився
Ще не пізно...

Степаныч
29.04.2007, 10:26
...президент може щомісяця видавати указ про розпуск парламенту і пересувати дату виборів, бо то є його право...
Якщо це дійсно так, то це ідіотизм повний! Але ж не може він робити це тільки тому, що вранці з жінкою полаявся, наприклад? Я розумію, що наш Президент може. А от ЗАКОНОСЛУХНЯНИЙ і ВІДПОВІДАЛЬНИЙ Президент?

levandivka
29.04.2007, 10:49
Я розумію, що наш Президент може. А от ЗАКОНОСЛУХНЯНИЙ і ВІДПОВІДАЛЬНИЙ Президент?
ТАК тому й робить ТАК.
Тому що - Відповідальний!:D

Степаныч
29.04.2007, 11:21
ТАК тому й робить ТАК.
:D Пральна, що не написали "законослухняний"!:D От би тільки взнати, перед ким він "відповідальний"?:confused:

levandivka
29.04.2007, 13:48
От би тільки взнати, перед ким він "відповідальний"?
А навіщо? Оно Вам треба?..:cool:

Степаныч
29.04.2007, 14:10
А навіщо? Оно Вам треба?..:cool:
Цікаво. Не переді мною точно. Я не ображаюсь, я за нього не голосував. Але ж з його поведінки видно, що він і перед своїми виборцями, навіть соратниками відповідальності не має. Так перед ким? От я чув від Волкова, що Березовський дав Ющенку на помарачові події 40 млн долларів, а Ющенко потім і його кинув. Все ж таки це Президент моєї країни.:(

OldMan
30.04.2007, 00:33
ТАК тому й робить ТАК.
Хорошо, что хоть не Послідовний. :D

OldMan
30.04.2007, 00:37
Доречі, якщо говорити про законність дій президента, то президент може щомісяця видавати указ про розпуск парламенту і пересувати дату виборів, ...
Мне кажется, что логичнее синхронизировать издание указов о роспуске парламента с лунными циклами, а не месячными.

Сугубо моё личное мнение.

levandivka
30.04.2007, 14:59
От я чув від Волкова, що Березовський дав Ющенку на помарачові події 40 млн долларів, а Ющенко потім і його кинув. Все ж таки це Президент моєї країни.:(
О-о-о!.. Якщо реагувати на все, що почуєш...
ТАК і в клініку попасти недовго. Намагаюся фільтрувати.

Мне кажется, что логичнее синхронизировать издание указов о роспуске парламента с лунными циклами, а не месячными.
Синхронізувати все, що стосується Ради - неможливо!:cool:

Степаныч
30.04.2007, 18:18
Якщо реагувати на все, що почуєш...
Реагувати - так. Але якщо дії підтверджують?

levandivka
30.04.2007, 19:34
Реагувати - так. Але якщо дії підтверджують?
Залежить яка Кассандра прокукурікає і що: комсомольскі "правди" іноді ТАКого напрогнозують...
Я не бачу у діях Президента нічого недоброго.

пупер
01.05.2007, 17:08
я ж думаю, що це все нічим не закінчиться...
не буде ніякого розпуску...
нинішній гарант конституції в черговий раз покаже своя м’якотілість, "домовиться" і на цьому все закінчиться...

Мих
02.05.2007, 01:49

Сугубо моё личное мнение.

Та що би кому не здавалося - все згідно чинного законодавства.

А останні кроки президента дуже сильні.

Скажу чесно, я знав, що Ю. мудак, але щоб такий - того я собі не міг уявити. Так ганьбитися перед всією спільнотою, Боже ж ти мій!!! Краще б застрелився!
так голослівно?

я ж думаю, що це все нічим не закінчиться...
не буде ніякого розпуску...
нинішній гарант конституції в черговий раз покаже своя м’якотілість, "домовиться" і на цьому все закінчиться...

всі думали, що він мягкий, а він безпрєдєльщік, як пише правда.

Якщо це дійсно так, то це ідіотизм повний! Але ж не може він робити це тільки тому, що вранці з жінкою полаявся, наприклад? Я розумію, що наш Президент може. А от ЗАКОНОСЛУХНЯНИЙ і ВІДПОВІДАЛЬНИЙ Президент?
Законослухнянстві його не покартаєш - все законно.
Навіть, якщо КС вирішить, що указ був не правомірний, рішення КС не є довиконання, бо КС може лише тлумачити закони і не може постановляти і давати вказівки. Рішення КС може бути: законно, або не законно крапка.

OldMan
02.05.2007, 14:00
А останні кроки президента дуже сильні.
Да, потрясают.
Но становятся однообразными. Креатива маловато.
Восстанавливает Жовтяка, т.к. незаконно уволил его в то время, когда он находился на больничном, и тут же увольняет Медведько, находящегося на больничном. Какой-то привычный вывих. Разогнал бы уже нафик суды. Ведь и школьнику даже понятно, что суд Медведько восстановит на раз.

Степаныч
02.05.2007, 14:07
Законослухнянстві його не покартаєш - все законно.
Дуже сумніваюся. Не юрист, тому сперечатись не буду.

Мих
02.05.2007, 15:47
Дуже сумніваюся. Не юрист, тому сперечатись не буду.
Зараз йде боротьба за владу і цю боротьбу розпочали регіони, постійно заявляючи, що "добються", що каалія матиме 300 голосів, що ще ось трохи докуплять і кінець всім, ааааа не вийшло, думали президент і це проковтне.

Мих
02.05.2007, 15:48
Ведь и школьнику даже понятно, что суд Медведько восстановит на раз.
Може це тактичний хід?

Степаныч
02.05.2007, 16:25
Зараз йде боротьба за владу і цю боротьбу розпочали регіони, постійно заявляючи, що "добються", що каалія матиме 300 голосів, що ще ось трохи докуплять і кінець всім, ааааа не вийшло, думали президент і це проковтне.
Не заперечую, коаліція першою почала. Але питання: чому Президент не зміг домовитися? Чому депутати побігли в коаліцію (не вірю я в ці карколомні цифри про 5-7 млн долларів за перехід)? Чому Гарант говорить про корумпованість ВР, але не звертається до правоохоронних органів? Чому він ні разу не виступив з трибуни ВР і не вербалізував свою позицію?... Багато "чому"...

levandivka
02.05.2007, 20:38
питання: чому Президент не зміг домовитися?
Що, знову Універсал? Вони ж на наступний день плюють на свої обіцянки.
Чому депутати побігли в коаліцію (не вірю я в ці карколомні цифри про 5-7 млн долларів за перехід)?
Правильно не вірите! депутати багато дешевші, а бігають, бо плювали вони на партії/виборців.
Чому Гарант говорить про корумпованість ВР, але не звертається до правоохоронних органів?
ТАК ще на завезли нових "органів", а до старих - собі дорожче звертатися. Ви самі давно пробували?
Чому він ні разу не виступив з трибуни ВР і не вербалізував свою позицію?...
ТАК в Президента своя, персональна трибуна і штандарт. Забули?
Багато "чому"...
У їх промовах слова "тОму" - не менше.

А якщо серйозно... Вже писав десь, що не завжди (зразу) розумію нашого Президента. Але терпіння завжди виправдовувалося - пояснення буде (для тих, хто слухає).

Boris_Kiev
03.05.2007, 12:10
WOW ! Перепрошую ... смачного ... не карайте ...
Сьогодні почув (від пані) російськомовний неологізм (було сказано про натовп із прапорами ПР, які похмільним кроком рухалися до КС):

КАЛО-лицые. :)

KabMiner
03.05.2007, 12:55
Доречі, якщо говорити про законність дій президента, то президент може щомісяця видавати указ про розпуск парламенту і пересувати дату виборів, бо то є його право і поки ВР рада буде під дією цих указів, вона не зможе ініціювати імпічмент президента. Смішно? Але законно. А хто придумав ці закони? -- ВР.
Президент у нас може і щодня видавати Указ-№ N про розпуск парламенту (такий у нас Президент), але то не страшно, бо всі ці його чісто пісанія нічого спільного з законодавтвом не мають, а отже будуть ігноруватися.
А стосовно якості нашого законодавства, ну - халтура, як і більшість того, що у нас робиться.

Danilo
03.05.2007, 13:13
Від “Аратти”: після того, як опозиція покинула парламент - у залі засідань, де триває гра нардепів колишньої правлячої коаліції у пленарні засідання, наступила дивовижна іділія.

Кожного ранку, коли відставлені нардепи збираються погратися у владу, все починається із переконування один одного та присутніх журналістів у тому, який поганий та підступний Президент, який, зрозуміло тяжко хворий та й ще під каблуком у Тимошенко, не кажучи про залежність від НАТО і Вашингтону, а також суміщення служби у всіх розвідках світу, окрім російського ФСБ(мабуть мало платять).

Потім - сеанс “сенсаційних” заяв. Щоправда, хохма із танками вже не вражає. Якщо нардепи терміново не перейдуть на авіацію чи важку артилерію - не втримають аудиторію.

Далі - ухвала чергової постанови або утворення слідчої комісії. Зрозуміло, тематика парламентських розслідувань теж вже не вражає глибиною фантазії. Більш того, дедалі більше ненав'язливо приходить враження про певну маніакальну спрямованість групи народних обранців.

Іноді - у залі з'являється лідер найбільшої фракції більшовиків, який за сумісництвом отримує платню прем'єра, при тому досі не навчившись писати без граматичних помилок.

Один-два рази на тиждень народні обранці покидають залу під куполом, залишивши, про всяк випадок чергових(щоб опозиція раптово не зайняла їхні місця), і “йдуть в народ”. “Народ” приїжджає добровільно за тарифом від 150 грн до $200 на день і збирається на Майдані. По дорозі - майданні працівники отримують реквізит: прапори, гасла, інструкції. Кожного дня - всі телеканали показують картинку “всенародної підтримки”, що правда, в кращому випадку - із ніякими коментарями...

Нудно? Нам також.

У такий спосіб більшовики вже довели суспільству, що потрібно термінові вибори, раніше, ніж в них закінчаться гроші на масовки...

Мих
03.05.2007, 13:49
Не заперечую, коаліція першою почала. Але питання: чому Президент не зміг домовитися? Чому депутати побігли в коаліцію (не вірю я в ці карколомні цифри про 5-7 млн долларів за перехід)? Чому Гарант говорить про корумпованість ВР, але не звертається до правоохоронних органів? Чому він ні разу не виступив з трибуни ВР і не вербалізував свою позицію?... Багато "чому"...

1. Добре, що не домовився. Бо якщо б на верху всі гарно домовлялися, то простому люду важко було б.
2. а я вірю. гроші зараз правлять у ВР.
3. Толку звернень про корупцію на депутатів, вони ж недоторкані, та й самі звернення - безкорисні: президент би себе розмінював на кожного депутата.
4. вербалізація ефективна, коли є гроші, а слова так не діють.

Мих
03.05.2007, 13:52
Президент у нас може і щодня видавати Указ-№ N про розпуск парламенту (такий у нас Президент), але то не страшно, бо всі ці його чісто пісанія нічого спільного з законодавтвом не мають, а отже будуть ігноруватися.
А стосовно якості нашого законодавства, ну - халтура, як і більшість того, що у нас робиться.

Ви висказали свою точку зору? Добре. А я говорю про Закон. Поки президент давати укази про розпуск ВР, то ВР буде нелегітвною. крапка.

KabMiner
03.05.2007, 15:45
Про закон я написав ось тут. Не хочу повторюватися.
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=23287&page=6

zet
03.05.2007, 17:59
http://www.versii.com/newss.php?pid=106444
16:20 03/05/07
ПР сменила атрибуты
В Реестр символики объединений граждан внесена запись о регистрации символики Партии регионов и упразднена предыдущая запись о регистрации символики партии от 6 августа 2001 года с дополнениями от 9 апреля 2002 года
только не поняла, какая у них теперь символика?

Читатель_Обкома
03.05.2007, 19:32
Ви висказали свою точку зору? Добре. А я говорю про Закон. Поки президент давати укази про розпуск ВР, то ВР буде нелегітвною. крапка.
Вас еще не приглашал Президент в КС...на вакансии???:D

Boris_Kiev
03.05.2007, 19:48
Вас еще не приглашал Президент в КС...на вакансии???:D
Читатель! Без балды !
КС приглашает на работу ЛОГИСТИКА.
Вы экзамен по логике сдадите ?

Читатель_Обкома
03.05.2007, 19:52
Читатель! Без балды !
КС приглашает на работу ЛОГИСТИКА.
Вы экзамен по логике сдадите ?
$ - ???

Boris_Kiev
03.05.2007, 19:55
$ - ???
В смысле сколько Вам придется заплатить училке укр. мови за "краткий курс" ?

Читатель_Обкома
03.05.2007, 20:01
В смысле сколько Вам придется заплатить училке укр. мови за "краткий курс" ?
И ето тоже!!!!!!:D :D :D
П.С.А то мне помнится..как Некто..меня кинул...со стартером...:)

Boris_Kiev
03.05.2007, 20:04
И ето тоже!!!!!!:D :D :D
П.С.А то мне помнится..как Некто..меня кинул...со стартером...:)
Во странный человек ! Как я мог БЕЗ СТАРТЕРА доехать до Выдубичей ? Я же назвал адрес оказания услуги !

Читатель_Обкома
04.05.2007, 18:34
Ну вот...и ладушки.....:rolleyes:
http://www.pravda.com.ua/ru/news/2007/5/4/58282.htm

Ольга
04.05.2007, 18:46
http://pics.livejournal.com/higher_caps/pic/00047ph0

Ось вона — ключова різниця світоглядів. (http://vfreelancer.livejournal.com/39682.html)

Мих
05.05.2007, 01:42
Сьогоднішня фраза дня:

Ющенко і Янукович погодилися що до нових Виборів до ВР: Мороз -холодний....:)

Читатель_Обкома
06.05.2007, 13:32
http://www.kharkovforum.com/public_files/preved.jpg

levandivka
06.05.2007, 22:20
А я б підписав інакше:
"Братва! Не стреляйте..."

Мих
06.05.2007, 23:26
Сан Саничу точно - стрілятися хіба....

Boris_Kiev
07.05.2007, 01:28