КПК

Показати повну версію : Очищення організму.

Оля
21.04.2007, 23:12
Хто яку має інформацію, або досвід, пишіть сюди. Будемо чиститися, бо наш організм, як і хата, потребує очищення від усяких шкідливих речовин, які надходять до нього разом з їжею, питтям, через ліки, косметику і просто дихання.

New Shrek
22.04.2007, 00:02
зрання до вітру сходіть ,як каже мій друзяка і все буде добре

пупер
22.04.2007, 01:14
пити більше води....
чим більше — тим краще...

пс. є ще дистильована — але з цим треба бути дуже уважним..

Otsoa
22.04.2007, 02:20
Ліпше пива, ні? :)

Мих
22.04.2007, 02:24
Хто яку має інформацію, або досвід, пишіть сюди. Будемо чиститися, бо наш організм, як і хата, потребує очищення від усяких шкідливих речовин, які надходять до нього разом з їжею, питтям, через ліки, косметику і просто дихання.

Голодування непогано чистить. Але тре вміти ввійти в голодування, а ще важніше - вміти вийти з голодування. Я знаю цьоток, які голодували так днів 10. А потім подумали: з чого би то нам почати харчуватися. І вирішили випити по яйцю, бо воно має весь необхідний комплекс вітамінів та всього, що потрібно для життя. Чим сі всьо то скінчило? Їх "скора" забрала до шпиталю, бо сире яйце - дуже важка їда для шлунка, а тут, після голодування.... Яйце в шлунку пертравлюється в шлунку з такою швидкістю, якби с ти з"їли зо два цвєки нараз і вони там травилисі.

І то не жарт.:)

Оля
22.04.2007, 03:58
Голодування непогано чистить. Але тре вміти ввійти в голодування, а ще важніше - вміти вийти з голодування. Я знаю цьоток, які голодували так днів 10. А потім подумали: з чого би то нам почати харчуватися. І вирішили випити по яйцю, бо воно має весь необхідний комплекс вітамінів та всього, що потрібно для життя. Чим сі всьо то скінчило? Їх "скора" забрала до шпиталю, бо сире яйце - дуже важка їда для шлунка, а тут, після голодування.... Яйце в шлунку пертравлюється в шлунку з такою швидкістю, якби с ти з"їли зо два цвєки нараз і вони там травилисі.

І то не жарт.:)

Голодування добре чистить шлунок, кишечник. Але не сильно наші життєвонеобхідні органи. Ось в чому справа.

Оля
22.04.2007, 04:02
Дуже важливо перше взятися за свою печінку.

ОЗНАКИ ЗАШЛАКОВАНОСТІ ПЕЧІНКИ
Про зашлакованість печінки можна дізнатися, прислухаючись до сигналів свого організму, зокрема до таких симптомів:
- гіркота в роті; метеоризм; закрепи;
- дратівливість;
- біль у суглобах;
- нудота, печія, важкість у правому підребер'ї після їди, особливо після жирної і смаженої їжі;
- біль у середній частині правої надбрівної дуги;
- жовтушність склер і шкіри навколо очей.
Якщо прояви зашлакованості турбують часто і стають усе виразнішими, супроводжуються підвищеною втомлюваністю, болем у правому підребер'ї, порушенням сну, то вони вказують на порушення функцій печінки або навіть на наявність якогось її захворювання.
Лікар, враховуючи таку симптоматику, на основі об'єктивних даних огляду, результатів загального і біохімічного аналізів крові та УЗД встановить діагноз і дасть рекомендації щодо лікування.

http://www.vz.kiev.ua/pop/772/4.shtml

Оля
22.04.2007, 04:04
ОЧИЩЕННЯ ПЕЧІНКИ
У разі проявів зашлакованості печінки потрібно очистити цей орган. Таким чином провести профілактику багатьох серйозних хвороб. Перед очищенням печінки слід провести очищення товстого відділу кишечнику. Після цієї процедури значно зменшується кількість отруйних речовин, що надходять у печінку з кишечнику.

Оля
22.04.2007, 04:06
МЕТОДИКИ ОЧИЩЕННЯ ПЕЧІНКИ
Існує багато способів.
Перший спосіб:
очищення печінки проводиться в три етапи
1. На один тиждень перейти на вегетаріанське харчування, вилучити з їжі тваринні продукти, багаті на білок (м'ясо, молоко, яйця, рибу), і гриби. Білки є основним джерелом виникнення в організмі отруйних речовин. Меню під час очищення має складатися з каш на воді, супів і овочевих рагу, фруктових і овочевих соків, салатів. У салат щодня додавайте чорну редьку. 2. Три дні пити тільки свіжий яблучний сік або яблучно-буряково-морквяний по 1,5 л на день, і більше нічого не їсти.
За цих 10 днів відбудеться значною мірою очищення всього організму і печінки від шлаків.
3. Якщо під час УЗД в жовчному міхурі камінців не виявлено або вони дуже дрібні - не більше 0,5 см (такий діаметр протоки жовчного міхура), то можна перейти до третього етапу очищення печінки і жовчного міхура. О 19 годині на ділянку правого підребер'я прикласти грілку з гарячою водою, почати приймати всередину кожні 15 хвилин по 3 ст. л. маслинової олії і 3 ст. л. лимонного соку, підігрітих до температури тіла. Усього потрібно випити 200 г олії і 200 г соку. Тобто по одній склянці. Ця процедура триває 2-3 години. Практика показує: що більше прогрівається печінка, то кращий результат. Тому грілку тримайте на печінці всю ніч.
Ті, в кого з'явиться нудота після першого прийому олії, повинні почекати, щоб неприємне відчуття минуло, і тільки тоді повторити прийом олії.
Приблизно через 2 години після того, як олію і сік випито, а буває і під ранок, починають виходити мазутоподібна жовч і дрібні камінці. Вранці зробіть очисну клізму. На сніданок можна вжити 0,5 л свіжого соку, морквяного чи буряково-яблучного (1:5). Він додатково промиє печінку. У разі появи відчуття голоду можна їсти салати, тушковані овочі, каші на воді. До звичної їжі повертатися поступово.
Протипоказання до цієї процедури:И - великі камінці в жовчному міхурі, які не зможуть пройти вивідною протокою;
- загострення серцевих хвороб;
- гіпертонія;
- гострі запальні захворювання шлунково-кишкового тракту;
- вагітність і місячні у жінок.
Якщо жовчного міхура видалено, можна проводити очищення печінки, зменшивши дози олії та соку.

Оля
22.04.2007, 04:07
Другий спосіб:
очищення за допомогою тюбажу
Тюбаж - беззондове очищення печінки і жовчовивідних шляхів.
Його не можна застосовувати за наявності камінців у жовчному міхурі та виразкової хвороби дванадцятипалої кишки.
Процедуру не проводять за тиждень до місячних і під час менструації, вагітності.
Тюбаж рекомендується у разі застою жовчі в міхурі, гіпокінезії жовчних шляхів, закрепах (переповнений кишечник сприяв застою жовчі в міхурі).
Особливо корисний тюбаж жінкам після пологів (вагітність сприяє застою жовчі й утворенню камінців).
Рекомендується ця процедура і тим, у кого видалений жовчний міхур, а також людям з ожирінням.
Тюбаж треба проводити вранці натщесерце.
Для цієї процедури беруть мінеральну воду малої та середньої мінералізації (Миргородська, Лужанська, Свалява, Поляна Квасова) і підігрівають до 45-55 °С. Для цього пляшку з мінеральною водою слід відкрити (щоб вийшов газ) і поставити в каструлю з теплою водою.
Теплу мінеральну воду пити по 2-3 невеликих ковтки, після чого 3-5 хвилин полежати на правому боці, приклавши на ділянку правого підребер'я грілку з гарячою водою. Грілку можна обгорнути рушником, щоб зберігалося тепло і не виник опік шкіри.
Тепло знімає спазми сфінктера жовчовивідної протоки і розслаблює мускулатуру жовчних шляхів, що сприяє відтоку жовчі. Потім знову треба сісти, випити 2-3 ковтки і знову лягти на 3-5 хв з грілкою. Так маленькими ковтками слід випити всю воду (0,5 л) і полежати з грілкою ще 20 хвилин. Вся процедура потребує не більше години.
У декого вже після першої процедури зменшиться відчуття важкості в правому підребер'ї, гіркоти в роті, відрижка жовчю.
Тюбаж стимулює також і виведення жовчі з жовчних шляхів печінки.
Повторний тюбаж можна проводити через 3-7 днів, додаючи жовчогінні засоби. З пляшки відливають 1 склянку мінеральної води і розчиняють в ній 1/3 ч. л. карловарської солі або сульфату магнію чи 1/2 ч. л. ксиліту.
Спочатку випивають цей розчин, а потім - решту чистої мінеральної води за описаною методикою.

Оля
22.04.2007, 04:08
Третій спосіб:
очищення вівсяним відваром
Його можна проводити і в разі наявності камінців у жовчному міхурі. Цей спосіб очищає не тільки печінку, а й кишечник і навіть нирки.
Відвар готують так: беруть 1 склянку неочищеного вівса, кілька раз миють холодною водою, висипають в емальовану каструлю і заливають трьома літрами окропу. Кип'ятять на малому вогні, обкутують і настоюють 3 години. Цідять, переливають у скляні банки і зберігають у холодильнику. Перед вживанням відвар підігрівають, але не кип'ятять. Вживають по 1 склянці за 30 хв до їди тричі на день, але починають пити після 12 години дня, останній раз не пізніше 22 години.
Вівсяний відвар у другій половині дня можна пити, як воду, додаючи в нього для смаку трохи меду чи варення, оздоровчий курс - 2 тижні.
Цю процедуру можна повторювати здоровим людям двічі на рік, а хворим - кожні три місяці.
Четвертий спосіб очищення: більше щадний і не менше ефективний
Автор цієї методики лікар-цілитель А.М. Ільїн. Він рекомендує:
1. Взяти 3 склянки якісного неочищеного вівса, промити теплою водою, висипати в 5-літрову емальовану каструлю, додати 3 ст. л. березових бруньок, 2 ст. л. листя брусниці і залити 4 літрами холодної води. Настоювати в прохолодному місці 1 добу.
2. В іншій емальованій каструлі закип'ятити 1 л води і в окріп всипати 1 склянку сухих плодів шипшини, вимитих у холодній воді і подрібнених. Кип'ятити 10 хв, настоювати 1 добу в прохолодному місці.
3. Через 24 години каструлю з настоєм вівса з березовими бруньками і листям брусниці поставити на вогонь, накрити кришкою і проварити на помірному вогні 15 хв. Потім, помішуючи, додати 3 ст. л. трави споришу і 2 ст. л. кукурудзяних кіс. Усе це кип'ятити ще 15 хв, зняти з вогню і дати настоятись 45 хв.
4. Обидва відвари профільтрувати окремо через марлю. Після цього їх з'єднати. Разом має вийти 3-3,5 л відвару, який треба зберігати в холодильнику не більше 5 діб у темних пляшках.
5. Приймати відвар теплим по 150 мл 4 рази на день за 30 хв (не менше!) до їди. Останній прийом не пізніше 19 години.
Курс лікування - 10 днів. Деякий час після цього вживати овочеві соки, мед, приймати трав'яні ванни.
Очищення печінки цим способом годиться проводити людям з хворобами печінки, судин, остеохондрозом, радикулітом, поліартритом. Курс повторювати кожні 3 місяці.
З метою профілактики хвороб варто проводити 2 курси очищення на рік.

Мих
22.04.2007, 11:38
1. На один тиждень перейти на вегетаріанське харчування, вилучити з їжі тваринні продукти, багаті на білок (м'ясо, молоко, яйця, рибу), і гриби.
Виходить мій спосіб похудання не такий вже і хороший, в кого печінка зашлакована.

Оля
22.04.2007, 11:52
Виходить мій спосіб похудання не такий вже і хороший, в кого печінка зашлакована.

Видно, що так, Миху. :) Перше треба печінку пару разів почистити, а тоді худати по Вашому методу.

пупер
22.04.2007, 16:02
було би ліпше, якби від пива росли "пивні м’язи"....
:)

Мих
22.04.2007, 22:31
Сьогодні переконався, що пепсі кола може викликати алергію.
В Гамериці на компанію можна було б суд подати на компанію, нє, Олю?

пупер
22.04.2007, 22:45
Сьогодні переконався, що пепсі кола може викликати алергію.
В Гамериці на компанію можна було б суд подати на компанію, нє, Олю?
а чого одразу "пепсі-кола", чого не "кока-кола"?!!!
я люблю пепсі!!!
п’ю раз на місяць пляшечку...

Мих
22.04.2007, 22:56
Саме після пепсії - реакція, але думаю, що піля кОли було б не ліпше.

пупер
22.04.2007, 22:58
на скільки мені відомо: немає алергії тільки на чай...

Мих
23.04.2007, 00:09
вода, сіль,:) природні продукти менше викликають алергію, ніж штучні.

пупер
23.04.2007, 00:13
вода, сіль,:) природні продукти менше викликають алергію, ніж штучні.
ніби то й так...
але суттєвим є й місце, де вирощено продукти...
якщо є забруднене — ... :(

Мих
23.04.2007, 00:41
кока кола де вирощена? В Гамериці, нє?

пупер
23.04.2007, 00:41
кока кола де вирощена? В Гамериці, нє?
я думав її варять...
виявляється росте...

Мих
23.04.2007, 01:01
ця біда росте де не посієш.

Liliyah Romanova
23.04.2007, 01:36
О, раз ми вже тут про алергії.
Поясніть мені, чому і звідки з'являються усі ці несусвітні проблеми з алергіями? На горіхи, на пшеничне борошно, на м'ятні жуйки, на деякі чоловічі дезодоранти, на цигарковий дим, на ладан. Звідки воно??

пупер
23.04.2007, 01:48
О, раз ми вже тут про алергії.
Поясніть мені, чому і звідки з'являються усі ці несусвітні проблеми з алергіями? На горіхи, на пшеничне борошно, на м'ятні жуйки, на деякі чоловічі дезодоранти, на цигарковий дим, на ладан. Звідки воно??
генетично...

Liliyah Romanova
23.04.2007, 01:58
генетично...
А якщо ні в кого в сім'ї таких алергій не було. От у нас знайомий має алергію на пшеничне борошно. А в родині такого ніхто не мав, тому в нього те не зразу й виявили. Тоді звідки? Чи я щось зле розумію, що ти хотів сказати?

Колись мені хтось казав, що алергії виникають, якщо дуже дитину стерилізувати, тобто в суперчистоті старатися тримати і якщо дитина не має зв'язку з природою. Йдеться про безпосередній, наприклад: погризти камінці, пожувати листочки з дерева, похрумати пісок. Ми колись бавилися дощовими хробаками та слимаками. Влаштовували змагання, чий хробак чи слимак швидше доповзе до фінішної прямої.
Цікаво, чи справді є тут якийсь зв'язок.

пупер
23.04.2007, 02:01
А якщо ні в кого в сім'ї таких алергій не було. От у нас знайомий має алергію на пшеничне борошно. А в родині такого ніхто не мав, тому в нього те не зразу й виявили. Тоді звідки?
переважно генетично, воно може проявлятися чере покоління-друге...
але буває і набута алергія, наприклад, де засмічене повітря пилом...

Otsoa
23.04.2007, 02:11
А Колись мені хтось казав, що алергії виникають, якщо дуже дитину стерилізувати, тобто в суперчистоті старатися тримати і якщо дитина не має зв'язку з природою. Йдеться про безпосередній, наприклад: погризти камінці, пожувати листочки з дерева, похрумати пісок. Ми колись бавилися дощовими хробаками та слимаками. Влаштовували змагання, чий хробак чи слимак швидше доповзе до фінішної прямої.
Цікаво, чи справді є тут якийсь зв'язок.

Є. Людина, яка росте коло корів-коней, та в селі, де пилюки (нормальної, без хімії) повно, не має стільки алергій (хоча так, генетіка також діє, але генетіка діє на все, і ще є таке - епігенетіка). А як дитину закриють в чисто-стерільної хаті, на миють гелями-шампунями....

Liliyah Romanova
23.04.2007, 02:13
Я тим ніколи раніше не цікавилася, бо не стикалася, а тут - здається, що кожна друга людина має якусь алергію. Цікаво, чи алергії лікуються?

пупер
23.04.2007, 03:11
Я тим ніколи раніше не цікавилася, бо не стикалася, а тут - здається, що кожна друга людина має якусь алергію. Цікаво, чи алергії лікуються?
у мене жодної алергії....
ще чув, що чим довше годувати дитину грудьми — тим менша вірогідність, що у неї будуть якісь алергії чи болячки...

Liliyah Romanova
23.04.2007, 06:32
ще чув, що чим довше годувати дитину грудьми — тим менша вірогідність, що у неї будуть якісь алергії чи болячки...
От за ці слова дякую. Я й забула про важливість цього процесу. :)

Степаныч
23.04.2007, 08:53
я думав її варять...
виявляється росте...

Угу... В бутылках!;)

Otsoa
23.04.2007, 10:56
у мене жодної алергії.......

Ані на ківі? :) І в здорової людини можлива алергічна реакція на щось.

Ольга
23.04.2007, 11:15
Є алергії на певні харчі, хоча у мене ніколи не було такої.
Але от алергія на пилюку, цигарки, цвітіння різних кущів - це було і іноді дуже важко переносилося мною.
В шкільні роки достатньо було 1 пилинки з тополі у кімнаті - відразу очі всі в сльозах, нежить, дратівливість... не дуже приємна штука.
Але тепер я майже не реагую на цвіт. Може то з віком минає?

Стосовно очищення. Моя бабця мала проблеми сильні з печінкою. Лікувалася так - зїдала 1 листок алоє вранці. Проблеми зникли... ;)

Otsoa
23.04.2007, 11:19
Угу... В бутылках!;)

Слухайте, не чіпайте мою кока-колу!!!! Як голова болить (в мене тиск низький), чи швидка Настя нападе - то сама ліпша ліка! Хоча сама-сама ліпша то була настоянка горіхів, баба робила. Але тут мені зелені горіхи ніяк не знайти....... Так що чи ви мені гуманітарну допомогу, чи я вже якось Кока-колою....

Степаныч
23.04.2007, 11:52
Слухайте, не чіпайте мою кока-колу!!!! Як голова болить (в мене тиск низький), чи швидка Настя нападе - то сама ліпша ліка! Хоча сама-сама ліпша то була настоянка горіхів, баба робила. Але тут мені зелені горіхи ніяк не знайти....... Так що чи ви мені гуманітарну допомогу, чи я вже якось Кока-колою....
Соррі! Не знав, що цей напій можна використовувати як ліки! На мою думку краще кава... але якщо допомагає... руки прочь от напитка!

Ksani
23.04.2007, 11:52
я читала, що алергія - це сигнал організму про нездоров'я, засміченість певного органу. тому треба робити комплексну діагностику, а не лікувати прояви алергії- капати в ніс чи кремом шкіру мастити, бо тим ми лише глушимо симптоми.

Степаныч
23.04.2007, 12:02
я читала, що алергія - це сигнал організму про нездоров'я, засміченість певного органу. тому треба робити комплексну діагностику, а не лікувати прояви алергії- капати в ніс чи кремом шкіру мастити, бо тим ми лише глушимо симптоми.
Краще до лікаря...

Ольга
23.04.2007, 13:06
я читала, що алергія - це сигнал організму про нездоров'я, засміченість певного органу.
моя алергія певне була додатком до міні-астми...

Мих
23.04.2007, 14:20
Алергія.

Алергія - це не правильна перша реакція організму (її імунної системи) на зовнішні чинники.

Тобто, наприклад, ви понюхали квітку, наша імунна система відреагувала, а реакція не є адекватна. Виходить, що організм або неправильно ідентифікував цей запах, або зіпсутий механізм реагування.
Далі. Допустимо у вас алергія на побутовий пилок і все. Проходить час і у вас ще додадуться декілька алергенів. Бо майже так не буває, щоб був лише один алергент. І тоді боротися стає ще важче. Ще один нюанс. Якщо ви почнете свою імунну систему підіймати, то загострення з алергії будуть ще сильніші, бо імунна система буде діяти неправильно, але сильніше. Тому є навіть ліки, які затуплюють імунну систему, щоб не було такої реакції, але самі розумієте, що це також не вихід.

Є імунномоделюючі препарати, але у мене таке враження, що автори цих препаратів самі толком не знають ЯК воно моделює. Кажуть, ніби шось там воно комусь трохи помогло. Ось така невтішна ситуація з алергією.

Не певен, що воно так є, що алергія передається по генах....

Наразі всі люблять валити на погану екологію, але чи то є правда - не знаю, та все-таки дуже не виключено. Моя одна знайома працювала на фірмі, де виробляли пластикові вікна. Тепер вона не може випити води з пластмасового горнятка - зразу алергія: обкидає прищами. Хоча до того вона й не знала ЩО таке алергія.

Алергія може пройти сама по собі в будьякому віці. АЛЕ. Є в житті людини два пероіди:
6-7 років - 20% дітей позбавляються цієї недуги.
13-14 років - десь 80% позбавляються цієї недуги(коли є статеве дозрівання)

Після цього дуже важко позбавитися цієї недуги.. У мене алергії нема ні на що, але я був вимушений цікавитися цією хворобою, що й написав. Якщо є в кого питання - буд-ласка, відповім що зможу.

Мих
23.04.2007, 14:21
моя алергія певне була додатком до міні-астми...

Як я вас розумію!

Мих
23.04.2007, 14:22
Є таке. Є така думка, особливо печінка. Це може бути правдою, але не на всі випадки життя.

Ольга
23.04.2007, 15:11
я не памятаю коли в мене проявилася ця алергія, деякий час проходила курс лікування травами від астми - досить неприємний процес, загострення були страшенні, іноді тільки питала в мами чи не помру від кашлю...
але все минуло, сподіваюся, що на старості не повернеться ;)

цікаво чи в моєї дитини теж буде алергія... як вона починає проявлятися?

а ще таке питання - чи вплине очищення організму на покращення ситуації з варикозом? які тут залежності є?

Мих
23.04.2007, 15:16
я не памятаю коли в мене проявилася ця алергія, деякий час проходила курс лікування травами від астми - досить неприємний процес, загострення були страшенні, іноді тільки питала в мами чи не помру від кашлю...
але все минуло, сподіваюся, що на старості не повернеться

З астмою, що викликана алергією, боротися вмію і дуже ефективно і випробовано і по суті безповоротно.

Мих
23.04.2007, 15:19
цікаво чи в моєї дитини теж буде алергія... як вона починає проявлятися?
Не обовязково буде у дитини.
А проявлятися може по-різному, наприклад насморком, почервонінням очей, а потім все це може перейти у кашель і задишку.
Але на то все є рада.

Мих
23.04.2007, 15:20
а ще таке питання - чи вплине очищення організму на покращення ситуації з варикозом? які тут залежності є?

На сьогодні не можу нічого сказати, хіба пораджуся у доктора свого.

Otsoa
23.04.2007, 21:24
Соррі! Не знав, що цей напій можна використовувати як ліки! На мою думку краще кава... але якщо допомагає... руки прочь от напитка!

А навіщо той старий єврей ії видумав? Як ліку від швидкої Насті. А тепер ії пьють і так. Певно, чогось несвіжого з"їли :)

Оля
23.04.2007, 21:30
Алергія.

Алергія - це не правильна перша реакція організму (її імунної системи) на зовнішні чинники.

А я думаю, що коли виникає алергія до чогось в дорослому віці, то певно, що ми чимось перенаситили свій організм. Я десь у 80-х роках почала, чи треба, чи не треба, заживати антибіотики, бо вони в таблетках вільно з"явилися в продажу. І от результат. Страшна алергія на ряд пеницилінових. Не вживала мабуть 6 років, а три роки тому спробувала знову полікуватися ампіциліном. Лікарка моя просто негодувала! Казала, що це лікування могло бути для тебе останнім! :(
Але думаю, що очищення крові, всього організму, може позбавити нас від алергії теж. :)

Оля
23.04.2007, 21:35
Очищення крові

Очищати кров від шкідливих речовин і відновлювати її склад дуже добре за допомогою овочевих соків. Така процедура дозволяє шкідливим речовинам виходити із крові через пори шкіри. Найкраще вживати суміш морквяного й бурякового соків. Хоча б один день сокової дієти, ніякої їжі й ніякого питва (крім чистої води, яку можна пити в перервах між прийомами соку) - не вживається, уже дає дуже гарний позитивний результат. Соку потрібно випити 1-1,5 літра за день, розподіливши на 4-5 прийомів, у перервах випиваючи по 1 склянці води. Добре до морквяного й бурякового соку для різноманітості додати й інші соки червоного коліру - наприклад, гранатовий, вишневий. Пам’ятайте: у чистому виді один буряковий сік вживати не можна - його необхідно змішувати з іншими.

Буряковий і морквяний соки стимулюють кровотворення, сприяють
підвищенню гемоглобіну в крові, підвищують опірність організму інфекціям, поповнюють кров необхідними речовинами, розчиняють шкідливі відходи й швидко виводять їх із крові. Завдяки цьому деякі хвороби проходять швидко й без усяких інших методів лікування.

http://www.kyokushinkan.org.ua/health.php?section=health50

Liliyah Romanova
23.04.2007, 22:01
Олю, ви так не лякайте, бо той яскраво-червоний напис "очищення крові" виглядає як заклик "би москалів"! :D:D:D

Мих
23.04.2007, 22:01
А я думаю, що коли виникає алергія до чогось в дорослому віці, то певно, що ми чимось перенаситили свій організм. Я десь у 80-х роках почала, чи треба, чи не треба, заживати антибіотики, бо вони в таблетках вільно з"явилися в продажу. І от результат. Страшна алергія на ряд пеницилінових. Не вживала мабуть 6 років, а три роки тому спробувала знову полікуватися ампіциліном. Лікарка моя просто негодувала! Казала, що це лікування могло бути для тебе останнім!
Але думаю, що очищення крові, всього організму, може позбавити нас від алергії теж.

Ну та так, антибіотики дуже діють на печінку. Ви знаєте, у мене таке враження, що імунна система зашита в крові(якщо можна так сказати).
Тобто не повністю, але в крові є імунітет всього організму. Можливо я не правий докінця, але той досвід, що маю говорить про це. Наприклад, препарат проти алергії, який я застосовую, даю його не менше двох місяців. Чому? Тому що за цей час білі і червоні тільця міняються декілька раз і кров вже інша.
Попри це, що багато дохторів вважає, що алергія залежить від печінки - не віру, хоча й не виключаю, що може залежати. Є тут ще якісь обставини....

Liliyah Romanova
23.04.2007, 22:03
Страшна алергія на ряд пеницилінових. Не вживала мабуть 6 років, а три роки тому спробувала знову полікуватися ампіциліном. Лікарка моя просто негодувала! Казала, що це лікування могло бути для тебе останнім!
Мій Дарко у 9 місяців пережив страшне медикаментозне отруєння саме тому, що має алергію на амоксицикліни (там і пеніцилін). А в нас із чоловіком ніяких алергій немає.

Оля
23.04.2007, 22:11
Олю, ви так не лякайте, бо той яскраво-червоний напис "очищення крові" виглядає як заклик "би москалів"! :D:D:D

То виглядає "очищуй-кров-і-будеш-здоровим"! :p Москалів наразі не маю настрою чіпати. :D
Я то не спеціально. Нігди не знаєш, як воно вийде те виділення теми. ;)

Мих
23.04.2007, 22:14
Взагалі, з антибіотиками не зловживайте, якщо вже є така необхідність, та він має порядним і вживати його слід недовго за терміном. Якщо за три дні антибіотик не допомагає, то його можна далі не вживати - марна справа.
У мене є на роботі є молодий хлопець, то він для профілактики вживає антибіотик щодня. І як я йому не не говорю - недоходить, а наслідки можуть бути незворотні.

Мих
23.04.2007, 22:15
Буряковий і морквяний соки стимулюють кровотворення, сприяють
підвищенню гемоглобіну в крові, підвищують опірність організму інфекціям, поповнюють кров необхідними речовинами, розчиняють шкідливі відходи й швидко виводять їх із крові. Завдяки цьому деякі хвороби проходять швидко й без усяких інших методів лікування

Хороший спосіб про буряк і моркву. Є ціла теорія лікування соками, до цього ще можна добавити салеру.

Otsoa
24.04.2007, 01:01
Взагалі, з антибіотиками не зловживайте, якщо вже є така необхідність, та він має порядним і вживати його слід недовго за терміном. Якщо за три дні антибіотик не допомагає, то його можна далі не вживати - марна справа.
У мене є на роботі є молодий хлопець, то він для профілактики вживає антибіотик щодня. І як я йому не не говорю - недоходить, а наслідки можуть бути незворотні.

Що, САМ?!!!! А він собі операцію на стравнику ще не спробував зробити? А то може, просто пломбу поставити. :D

Антібіотік, якщо виписав лікар, чи пити - тоді ВСЬОЙ курс, чи зовсім не пити. Я їх взагалі не вживаю. Ну, якщо буде яке запалення легень, то треба буде. Але ще тьху-тьху не було.

Otsoa
24.04.2007, 01:03
Хороший спосіб про буряк і моркву. Є ціла теорія лікування соками, до цього ще можна добавити салеру.

О! Салера то смачно, але з томатним :)

А хто знає, чого сам буряковий не можна? (Я б його і не змогла випити ажно літр, але просто цікаво....).

Оля
24.04.2007, 01:10
А хто знає, чого сам буряковий не можна? (Я б його і не змогла випити ажно літр, але просто цікаво....).

Otsoa, ось що знайшла:

БУРЯКОВИЙ СІК

Велике значення має сік для утворення червоних кров'яних тілець. Жінкам він особливо корисний, якщо його пити мінімум 0,5 літра (в суміші з морквяним) щодня. Один тільки буряковий сік у разі вживання більш як 1 склянки (одноразово) може спричинити очисну реакцію (невелике запаморочення). Досвід показав, що спочатку треба пити суміш бурякового соку з морквяним, де переважає останній, а далі поступово збільшувати кількість бурякового, доки організм призвичаїться до його корисної очисної дії. Зазвичай досить вживати від 1-1,5 склянки бурякового соку двічі на день.
Під час менструальних розладів буряковий сік особливо корисно пити невеликими порціями (по 50-100 г) 2-3 рази на день. Під час клімаксу така процедура дає набагато більший і постійний ефект, аніж ліки чи гормони. Природа дала нам свої способи лікування, за допомогою яких ми можемо шукати здоров'я, енергію, силу, живучість. Вона наділила нас також більшою або меншою мірою розумом, здатним осягнути знання. Коли ми використовуємо наш розум - природа всміхається нам, а коли не використовуємо, то вона стоїть осторонь з безмежним терпінням і співчуттям, дивуючись цьому, чому ж створіння виявилося таким нерозумним. Незважаючи на те, що вміст заліза в буряках невисокий, але через високу якість вони є чудовим живильним середовищем для червоних кров'яних тілець. Найпозитивнішою властивістю є те, що в буряках міститься 50% натрію і 5% кальцію. Це співвідношення має значення для підтримання розчинності кальцію внаслідок уживання вареної їжі, коли накопичився неорганічний кальцій у судинах (наприклад, у разі розширення вен або загустіння крові, що спричинює високий артеріальний тиск та інші види порушення серцевої діяльності).
20% калію в червоному буряку забезпечує загальне живлення для всього організму для виконання фізіологічної функції, тоді як 8% хлору є чудовим очищувачем печінки, нирок, жовчного міхура і стимулює діяльність лімфи у всьому тілі.

http://www.vz.kiev.ua/pop/27-05/2.shtml

Otsoa
24.04.2007, 01:21
То є файно. Я вже збираюся в цю суботу зробити чистку печінки, мінералкою і грілкою. І буряк - треба попробувати.

АЛЕ! Дівчата, забагато моркви чи сіка з неї - дуже тяжко для тої ж печінки!!!!

Оля
24.04.2007, 01:25
АЛЕ! Дівчата, забагато моркви чи сіка з неї - дуже тяжко для тої ж печінки!!!!

Забагато не треба. Все, щоб в норму. :) Ми і так помаранчеві, щоб ще більше не були. ;)

Мих
24.04.2007, 11:24
збираюся в цю суботу зробити чистку печінки, мінералкою і грілкою.

А горілка не чистить печінку, швидше навпаки.

Оля
24.04.2007, 11:27
А горілка не чистить печінку, швидше навпаки.

Миху, Отсоа написала гРілкою. ;)

Мих
24.04.2007, 11:42
Миху, Отсоа написала гРілкою.

Ох сліпий - старий я вже.

Liliyah Romanova
24.04.2007, 21:02
Ох сліпий - старий я вже.
Хто там у нас на форумі за дядька Фройда все згадує. Розкажіть михові, про що то свідчить? ;):D:D

Мих
24.04.2007, 23:52
Розкажіть михові, про що то свідчить?
Про старість свідчить, нє?

Liliyah Romanova
25.04.2007, 00:03
Про старість свідчить, нє?
:D:D:D

Мих
25.04.2007, 00:44
А взагалі організм треба чистити грілкою і горілкою, і щоб грілка була на весь ріст. О!

Оля
25.04.2007, 03:10
А взагалі організм треба чистити грілкою і горілкою, і щоб грілка була на весь ріст. О!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Liliyah Romanova
25.04.2007, 03:32
Так, Читатель повинен заявити про свої права, бо про грілку на весь ріст, то його універсальний спосіб. :D:D

spm1950
25.04.2007, 10:26
У світі давно на всі випадки життя придумані різні пігулки ,і все дуже просто купив поїв і все гаразд.

Оля
25.04.2007, 10:33
У світі давно на всі випадки життя придумані різні пігулки ,і все дуже просто купив поїв і все гаразд.

Отож то й є! Що вже пора чиститися від тих пігулків! ;)

Тетянка
25.04.2007, 10:34
а я у пігулки не вірю і стараюс ьїх вживати мінімально, хіба дуже вже припече. Це ж все хімія, в тому чи іншому вигляді! Визнаю тільки деякі вітаміни, типу аскорбіну....

Мих
25.04.2007, 11:42
А ще, грілка(на весь ріст) і горілка - то все одно, бо від того і від того голова крутиться, і то і то гріє, тільки одне з середини, а друге ззовні, нє?

Мих
25.04.2007, 11:43
а я у пігулки не вірю і стараюс ьїх вживати мінімально
І правильно робите.

Тетянка
25.04.2007, 11:53
Вяора була дуже цікава передача по СТБ - про дію реклами на свідомість. Показували хлопця. який дуууже любив їжу з мак_Дональдсу. за 7 місяців він поправився на 25 кг!!!!

Мих
25.04.2007, 12:05
за 7 місяців він поправився на 25 кг!!!!
Мак Дональдс полюбив його, too!

Оля
25.04.2007, 22:59
Вяора була дуже цікава передача по СТБ - про дію реклами на свідомість. Показували хлопця. який дуууже любив їжу з мак_Дональдсу. за 7 місяців він поправився на 25 кг!!!!

В Макдональсі є салати різні, які дуже смачні і від яких не поправишся ніколи. Але якщо їсти дабл-, триплбургери щодня по три рази на день, то і вмерти можна, не те, що поправитися! ;)
В Макдональсі буваю раз-два на квартал. :) А то й менше. Є повно інших харчевень. Але їх теж треба відвідувати час від часу. Найкраща їжа - вдома! :)

Zoryanazirka
26.04.2007, 00:16

Правда, ше й як прочищує нирки :))

Мих
26.04.2007, 00:29
Правда, ше й як прочищує нирки )
то правда?

Мих
26.04.2007, 00:30
Найкраща їжа - вдома!
свята правда.

Zoryanazirka
26.04.2007, 00:35

А моя племінниця найбільше любить фрі з майонезом з макдоналдсу:) худа як тріска

Мих
26.04.2007, 01:26
А моя племінниця найбільше любить фрі з майонезом з макдоналдсу худа як тріска

Є люди, які слона можуть з"їсти і по них не скажеш.

Мих
23.05.2007, 22:59

на півстакана води 7-10 крапельок перекисню водню. Пити тре тричі в день на протязі 10 днів, а потім перерва 3-4 дні і все з початку.

Євген
24.05.2007, 16:37
З цього приводу раджу почитати Н.Семєнову.Деякі дописувачі точно її читали.Книжечки не дорогі.Не знаю правда чи зараз є в продажу.Можу поділитисьдосвідом - користувався.Щоб не нудило від олії під час дюбажу продам секрет - олію відразу змішувати з соком лимону і так пити,тоді нудоти від олії не буде.

Ігор
12.08.2007, 18:35
Н.Семьонова є відомим спеціалістом по "очистці" організму від зайвих доларів з освітою "технолог рибного флоту"
Моя знайома побувала в неї в Сочі на очистці
10 днів інтенсивних 2-літрових водяних клізм, біг, сауни, диньки, яких треба було налущити 200 г в день, больова йога - і за індивідуальну 5-хвилинну консультацію з авторкою 100 дол
Організм так і не відновився після такої "очистки"
Аюрведа краще

romankO
14.11.2007, 22:54
http://coral-ternopil.com/index.php?name=News&op=view&id=4 Стаття про систему очистки Коло-Вада! Сам пройшов і не раз, будуть питання заходть на сайт буду радий бачити і віповісти на питання!

консультант
14.11.2007, 23:04
Аюрведа краще

Найкраще сира капуста і кропива.

Мих
15.11.2007, 00:24
Найкраще сира капуста і кропива.
кропива теж сира?

Додано через 1 хвилину
Щоб не нудило від олії під час дюбажу продам секрет - олію відразу змішувати з соком лимону і так пити,тоді нудоти від олії не буде.
а мене від олії ніколи не нудило, можу хоть півлітри випити.

Romko
15.11.2007, 06:48
Люди добрі,не захоплюйтесь тим очищенням занадто!Маю гіркий приклад:моя мама на повному серйозі "очищається",то кілька разів мусів "швидку" викликати...То полину обіп’ється,то пижми наїсться...
Настольна книга :Катерина Семенова"Очищення організму"
http://casa-latina.ru/s/s/icon_superschnute.gif
ЗІ.І вважайте на генетично модифіковані продукти!Страх,що робиться!Труять нарід!!! (http://job.ukr.net/news/2007/11/15/19965/)!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif

консультант
15.11.2007, 08:26
кропива теж сира?

Тільки сира і свіжа. У вихідні, бажано обпекти нею все тіло, включаючи обличчя, якщо немає тиску і здорове серце. За 15 хв. до процедури раджу прийняти таблетку глюконату Ca краще фруктового. Збуджується вся периферична і центральна нервова система, яка підключає імунну, писилюється обмін речовин, внаслідок спрацювання захистної реакції організму та відбувається процес самоочищення. В цей час потрібно випивати до 2,5 л. води, бажано гарячої перекип"яченої.
Після такої процедури краще на люди не виходити !:agree:

Оля
15.11.2007, 09:31
Тільки сира і свіжа.

То капусту їсти, а кропивою себе пекти? Та то будеш весь, як при вітрянці!

Мих
15.11.2007, 10:04
сиру кропиву їсти... а то можливо?

Alias
15.11.2007, 11:15
Чого його чистити?Ясвій організм щодня мию, і він у мене чистий :)
А якщо серйозно, то мене всі ці методики бісять.Тітка в мене трохи двинута на тих очищеннях.довела себе до такого стану,що вся слизова кишкового тракту накрилась.

Мих
15.11.2007, 11:40
Теща брата вирішила почистити разом з сестрою своєю організм. Поголодали півмісяця. Прийшов час вийти з голодування. З чого почати ? Вибрали сире яйце... бо воно має весь комплекс, необхідний для життя. Що далі? Далі - "швидка-03", промивання шлунку і багато інших приємних процедур....

Довідка:
Сире яйце - душе важка їда для шлунку. Як повідав один дохтір, сире яйце перетравлюється з токою швидкістю у шлунку, якби ковтнути два цьвоки....

Alias
15.11.2007, 13:46
Навіть я знаю, що яйця то важка їда.:)

Юстина
17.11.2007, 09:42
Підкажіть, будь ласка, яким чином можна ефективно і в домашніх умовах очистити кишківник?

lanka
17.11.2007, 11:09
І вважайте на генетично модифіковані продукти!Страх,що робиться!
А як не зловживати, якщо третина продуктів в Україні генетично модифікована (http://www.zaxid.net/newsua/2007/11/14/160252/)

Romko
17.11.2007, 12:00
А як не зловживати, якщо третина продуктів в Україні генетично модифікована
Кинути їсти!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif

Зорянівонька
17.11.2007, 12:53
очистити кишківник
Їсти клітковину, яка є в сирих овочах і фруктах.

Юстина
17.11.2007, 13:01
Їсти клітковину, яка є в сирих овочах і фруктах.
Дякую. Так просто?

Michel
19.11.2007, 10:58
Вода!!!
http://www.aif.ru/articles/article_prmid_dta110981.html

spm1950
19.11.2007, 20:20
Я жавжди ,час від часу очищаю свій організм самогонкою особистого виробництва настоянною на відповідних травах по рецепту індійских знахарів.

Мих
19.11.2007, 21:32
Самогонкою Ви травите, отже забруднюєте.

Зранку, замість сніданку - вода. 250-500 грам. Обід - клітковина. Добре муслі, де побільше фруктів. Яблука.

Руда Кішка
21.11.2007, 09:14
І вважайте на генетично модифіковані продукти!Страх,що робиться!

Ага, піди визнач що генетично модификоване :(, а що ні. Була надія і ту відняли (бабло знову перемогло :( )
--------------------------------------
Маркировку ГМО в Украине отменили!

Правительственный комитет по вопросам экономической политики и европейской интеграции одобрил проект постановления Кабинета Министров "Вопросы маркировки сельскохозяйственных товаров, произведенных с помощью аграрных биотехнологий", которым отменяется постановление от 1 августа т.г. о маркировке генетически модифицированных продуктов.

Как сообщили в пресс-службе Министерства экономики, этот проект, поддержанный комитетом под председательством первого вице-премьер-министра, министра финансов Николая Азарова 19 ноября т.г., направлен на формирование общих правил относительно обращения товаров, произведенных с помощью аграрных биотехнологий, и реализацию Закона Украины "О государственной системе безопасности при создании, испытании, транспортировке и использовании генетически модифицированных организмов".

В Минэкономики подчеркивают, что ряду министерств, в частности, Министерству охраны здоровья, Министерству аграрной политики и Минобразования и науки, поручено наработать необходимые законодательные акты о применении процедуры маркировки сельскохозяйственных товаров, произведенных с применением биотехнологий.

Министр экономики Украины Анатолий Кинах считает, что для введения маркировки необходимо несколько изменить законодательную базу и ряд нормативных актов. Кроме того, необходимо адаптировать правила маркировки к международным нормам. Он также отметил, что со вступлением Украины в ВТО рынок будет открыт значительно больше, чем на сегодняшний день, и "мы будем настаивать на маркировке продуктов с генетически модифицированными организмами”.

При этом Анатолий Кинах не исключил, что маркировка ГМ-продукции может быть введена в следующем году, то есть, после вступления Украины в ВТО.

1 августа т.г. Кабмин принял постановление (№985), которым ввел маркировку продуктов питания с содержанием генетически модифицированных составляющих, однако оно не было реализовано (постановление должно было вступить в силу с 1 ноября 2007 года).

Michel
30.11.2007, 22:25
7 мифов о витаминах
http://www.aif.ru/health/article_prmid_dta117512.html
Бессонница вредит головному мозгу!
http://www.aif.ru/health/article_prmid_dta117797.html

Юстина
01.12.2007, 21:30
Підкажіть, будь ласка, яким чином можна ефективно і в домашніх умовах очистити кишківник?

Сама колись просила поради. Тепер готова поділитися з вами одним рецептиком. Він стосується очищення не лише кишківника, а допомагає і печіночці, і ниркам і т. д. Процедура проводиться двічі на рік. На один курс купуємо 25 г ромашки, 25 г безсмертника, 25 г звіробою і 25 г бруньок берези. Все подрібнюємо і змішуємо (виходить орієнтовно 0,5 літрова баночка суміші). Кожного ранку заливаю одну столову ложку суміші кип"ятком. Настоюю 20 хв, проціджую і натще випиваю половину баночки. Аж за 20 хв. після вживання п"ю чи їм щось. Решту випиваю ввечері пред сном. Нічого особливого, нігого навантажуючого, але кожного ранку відчуваю себе бодрячком і ввечері п"ю свій чайок з задоволенням. Орієнтовний термін оздоровлення 3-4 тижні (доки не спорожниться пів літрова баночка суміші).

Michel
06.12.2007, 20:14
Всяке - різне.
Поради зцілителів (http://www.wz.lviv.ua/pages.php?ac=arch&atid=61098)
Долоні сверблять не на гроші, а на вегетосудинну дистонію… (http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=61125)
З часником все смачно – жуй, ковтай, лише брови піднімай! (http://www.wz.lviv.ua/pages.php?ac=arch&atid=60955)
Якщо цікаво то зайдіть там в архів.

Mirka
15.12.2007, 01:16
пити більше води....
чим більше — тим краще...

пс. є ще дистильована — але з цим треба бути дуже уважним..

Не правду глаголишь!!!

Пити треба по спразі, ми ж усі пьемо по звичці!!!
Дорече - це найдешевший рецепт від лікаря який я колись отримувала: як перестала чаї ковтати, то позбулася задухи асматичної, болей в спині, бронхіта і іжжоги.

Натура - дура.

Redhotchilly
15.12.2007, 01:21
Не правду глаголишь!!!

Дорече - це найдешевший рецепт від лікаря який я колись отримувала: як перестала чаї ковтати, то позбулася задухи асматичної, болей в спині, бронхіта і іжжоги.

Натура - дура.

ніхто не говорить про чай або каву! Я тут повністю підтримую пупера.
в нас чомусь води простої пють дуже мало... я вже себе трохи привчила і випиваю в день 1-2л води маленькими ковтками протягом дня

Michel
20.12.2007, 20:46
Всё о цитрусах: что от кашля, а что для похудения?
http://www.aif.ru/health/article_prmid_dta126282.html

Varvar
22.01.2008, 14:47
Не правду глаголишь!!!

Так само їсти коли голодний, а не тоді коли звик.
Насправді всі (більшість) людей плутає відчуття апетиту з відчуттям голоду !

Mythabor
23.01.2008, 00:05
Зранку, замість сніданку - вода. 250-500 грам. Обід - клітковина. Добре муслі, де побільше фруктів. Яблука.
І що на вашу думку є клітковина..???
Мене в універі навчали про очищення по системі Шелдона (здаєьтся) з усього що колись читав одна з найкращих як намене, але і важка та щей час треба падібрати , бо там все по черзі, а кавуни хороші в зимку, на весні, і в літку не має. а також потім здається гарбузи йдуть на черзі....

Взагалі очищення розраховане десь на 6 міс. якщо память не зраджує...

Мих
23.01.2008, 00:15
І що на вашу думку є клітковина..???
огірок.