КПК

Показати повну версію : кому що треба для щастя?

Сторінки : [1] 2

пупер
21.04.2007, 01:09
мені зараз бракує трохи грошей і часу....

Mariya
21.04.2007, 08:26
Мені до повного щастя бракує коньячку хорошого кєлішок і щоб в радіусі 10 км нікого не було.

Оля
21.04.2007, 08:31
Мені до повного щастя бракує коньячку хорошого кєлішок і щоб в радіусі 10 км нікого не було.

:D :D :D :D :D :D ;) :p

Степаныч
21.04.2007, 08:32
А я просто щасливий! Усе, що хочу, у мене є!:D

Оля
21.04.2007, 08:32
А мені коханого біля мене...:o

New Shrek
21.04.2007, 11:04
Ассоциация-пестня:

Исполнитель: Татьяна Овсиенко
[К.Арсенев - И.Зубков]

Целый день шёл снежок, чудо как хоpошо
Вечеpок баpхатный заглянул в окно
Одевайся потеплей и по тишине аллей
Мы пойдем под pучку пpогуляться пеpед сном

[Припев]
Женское счастье - был бы милый pядом
Hу, а больше ничего не надо

Женское счастье

Почитай мне pоман, а потом я сама
Все у нас пpавильно, славная семья
Ты пpизвание моё, что мы делаем вдвоём
Hам не важно лишь бы были вместе ты и я

[Припев]

[Припев]

Женское счастье
[Припев]

Женское счастье

Каждый день ты со мной, словно я за стеной
Каменной спpяталась и самой смешно
Создаю тебе уют и даpю любовь свою
Кто бы мог подумать как пpиятно быть женой

[Припев]

[Припев]

New Shrek
21.04.2007, 11:21
Якось по ящику попалось інтерв"ю з класиком сучасного кінематографу,прізвище не настільки важливе.На питання про шастя він відповів :"Так я був щасливим в своєму житті три хвилини" Як на мене старий був правий .Щастя не може тривати день ...тиждень...Мить щастя ...ось вона,як бликавка пронизала ваше єство і зникла.І дай нам Боже назбирати три хвилини щастя...

Прит.30:7 Двух вещей я прошу у Тебя, не откажи мне, прежде нежели я умру:
Прит.30:8 суету и ложь удали от меня, нищеты и богатства не давай мне, питай меня насущным хлебом

afterstep
21.04.2007, 11:22
Якщо трошка більше коньячку - то в радіусі метра нікого не помічатимеш...

Оля
21.04.2007, 11:33
Якщо трошка більше коньячку - то в радіусі метра нікого не помічатимеш...

А Вам ніколи не хотілося побути трошки на самоті? ;)

Ольга
21.04.2007, 11:44
ніц не бракує...

Полковник
21.04.2007, 12:03
Для счастя - вот ТУТ позагорать хочу!

http://dsfsdf.nnm.ru/rajskij_ugolok_kotoryj_chut_ne_kupil_abramovich

http://img1.nnm.ru/imagez/gallery/0/a/c/b/1/0acb156ab421739c2524a95eb9f6daba_full.jpg

Оля
21.04.2007, 12:15

Полковнику, та то не проблема. :) Хіба в тому щастя? Купили білет на круз - і там! :p У Вас там в Москві люди заможні, на загниваючий Захід дивитеся, як на щось відстале, так що в чому проблема? ;)

New Shrek
21.04.2007, 12:15
abramovich
Так у Ромы разрешение спросить бы сначала нада...

New Shrek
21.04.2007, 12:22
вот ТУТ позагорать хочу!
Вот всегда так, сначала :мне только бы позагорать ... а потом целоваться лезут...

Полковник
21.04.2007, 13:35
Вот, ешё, вспомнил!!!!!

http://se7en.ru/files/post12377/fhjop_fg_pyath05.jpg

Salata
21.04.2007, 13:54

Ой, Полковник, это ж Вам на Фиолент надо (в Севастополе мыс такой) То же самое, только пляжи галечные. На некоторые по скалам спуститься можно "козьими тропками", а до некоторых - только с моря добраться. Там еще наверху дачный массив, можно дачку снимать...
Вода там - с берега на три метра дно видно...
Я бы тоже так поотдыхала... :)

Ольга
21.04.2007, 14:16
То же самое, только пляжи галечные.
ще в селищі Новий Світ схожа місцевість, біля Судака!

Полковник
21.04.2007, 14:28
Ой, Полковник, это ж Вам на Фиолент надо (в Севастополе мыс такой) То же самое, только пляжи галечные. На некоторые по скалам спуститься можно "козьими тропками", а до некоторых - только с моря добраться. Там еще наверху дачный массив, можно дачку снимать...
Вода там - с берега на три метра дно видно...
Я бы тоже так поотдыхала... :)
Бывал, бывал и не раз. Помню. жена как раз беременной была - а мы с ней ЭТИМИ козьими тропами вверх. Потом, когда фотки разглядывали - всё время удивлялись - как это нас угораздило!!!!:D

пупер
21.04.2007, 16:50
Вот, ешё, вспомнил!!!!!

http://se7en.ru/files/post12377/fhjop_fg_pyath05.jpg
моя студентська юність....

Оля
21.04.2007, 20:59
моя студентська юність....

Шкодуєте, чи згадуєте зі встидом? ;)

Liliyah Romanova
22.04.2007, 00:40
Вот всегда так, сначала :мне только бы позагорать ... а потом целоваться лезут...
Шреку, то що на ґей-пляжі таке?? :eek: :eek: :eek: :D

пупер
22.04.2007, 00:56
Шкодуєте, чи згадуєте зі встидом? ;)
шкодую...
минулого не повернеш....
але найкращі спогади про дитинство...

Oksik
23.04.2007, 01:26
Привіт усім. Дехто може мене ще пригадує??????
Між іншим недавно приїхала з Криму. Там і зараз просто чудово. До літа чекати не обов`язково. І одна велика перевага - пусті пляжі. Можна організувати грандіозний пікнік. А якщо поруч кохана людина, то спекотно як улітку.

Oksik
23.04.2007, 01:28
А чого хочу для щастя? Уже хтось писав "был бы милый рядом", але нажаль це зараз не можливо:(

пупер
23.04.2007, 01:29
А чого хочу для щастя? Уже хтось писав "был бы милый рядом", але нажаль це зараз не можливо:(
пардон, ви дівчина?...
бо з вашого ніку це не зрозуміло....

Oksik
23.04.2007, 01:30
:) :) :) А що коханий може бути у хлопця? Хоча і це можливо. Так я дівчина.

Дімон
23.04.2007, 14:06
А чого хочу для щастя? Уже хтось писав "был бы милый рядом", але нажаль це зараз не можливо
А чому ж неможливо?? "лиш би только хахотеть..."

пупер
23.04.2007, 14:56
за допомогою нових технологій милий може бути завжди поруч...

spm1950
23.04.2007, 19:44

Рахуй що я вже поряд з тобою.

spm1950
23.04.2007, 19:45

http://img1.nnm.ru/imagez/gallery/0/a/c/b/1/0acb156ab421739c2524a95eb9f6daba_full.jpg

Так в чому затримка?

Полковник
23.04.2007, 20:22
Так в чому затримка?

В количестве денежных знаков, исключительно, в ЭТОМ:(

Oksik
23.04.2007, 20:27
Ага просто сказати. Мій милий живе за 1500км.
Ми можемо бачитися не так часто. Хоча інколи сама дивуюся нашій винахідливості чого тільки не придумуєм лиш би побачитись. Все вартує тих кількох годин щастя.

Полковник
23.04.2007, 20:29
Все вартує тих кількох годин щастя.

Надеюсь, Вы о здоровом сексе? Не краснейте! Или не угадал?:rolleyes:

Oksik
23.04.2007, 20:30
В количестве денежных знаков, исключительно, в ЭТОМ:(

Знаю з досвіду. Якщо дуже захотіти то гроші вже не стають такою перешкодою:p

Oksik
23.04.2007, 20:31
Надеюсь, Вы о здоровом сексе? Не краснейте! Или не угадал?:rolleyes:

Ну і це також. Всі ми живі люди :))

Полковник
23.04.2007, 20:33
Ну і це також. Всі ми живі люди.

НЕСОМНЕННО! Кстати, Оксик, Вы заметили, что у нас с Вами дата регистрации на форуме чем-то схожа?:D

Oksik
23.04.2007, 20:36
Да-да. В цьому щось є:D ;) Тільки от я вже дуже давно не була на форумі.

Полковник
23.04.2007, 20:49
Да-да. В цьому щось є:D ;) Тільки от я вже дуже давно не була на форумі.

Эт точно! Почти на +1000 не были!:D

Ельвіра
23.04.2007, 22:35
щастя...що ж розумієте ви під цим словом???Гроші,майно,подорожі....і це щастя???Ні!!!Щастя--це те,що ви маєте дах над головою,що ви цілком здорові люди,що ви спроможні самостійно щось та й зробити...а для вас воно це щось матеріальне...але це велика помилка...

Полковник
23.04.2007, 22:38
щастя...що ж розумієте ви під цим словом???Гроші,майно,подорожі....і це щастя???Ні!!!Щастя--це те,що ви маєте дах над головою,що ви цілком здорові люди,що ви спроможні самостійно щось та й зробити...а для вас воно це щось матеріальне...але це велика помилка...

Дальше, видимо, будет о втором пришествии....:cool:

Оля
23.04.2007, 22:42

Полковнику, ну чому Ви так відразу до нової дописувачки? :( Що вона сказала неправду? :confused:

Полковник
23.04.2007, 22:45
Именно правду! Жду продолжения! Ничего личного! А я, что, слукавил?
Вы заметили, Оля, какой у новой пани сексуальный аватар? (Слова я не имею ввиду?)

Эльвира, здравствуйте! Долгой вам жизни на сим форуме!

Liliyah Romanova
23.04.2007, 22:45
Я гірко розплачуюся за те, що підмішую в чорнило власну кров...
Ельвіро, ви часом не ґот? Я не знаю, як це українською буде, правда. Англійською goth, gothic.

Полковник
23.04.2007, 22:49
Ельвіро, ви часом не гот?

Опять моя дремучесть (русские леса, Сибирь) меня подводит!
Кто есть ГОТ???:cool:

Liliyah Romanova
23.04.2007, 22:53
Полковнику, ґотика - естетика смерті.
Готы (субкультура)
Материал из Википедии — свободной энциклопедии (http://ru.wikipedia.org/wiki/Готы_(субкультура))

Ельвіра
23.04.2007, 22:54
Ні та погодся з тим,що кожен спрямовує свої думки на щось незначне,тобто на щось матеріальне,але ти нехтуєш тим,що ти цілком нормальна і здорова людина...Попробуй зав"язати очі проходити так хочаб тиждень...тоді ти зрозумієш,що таке щастя бачити...спробуй закрити свої вуха і не розмовляти...ти тоже знатимеш що таке бути щасливим...спробуй все своє життя проїздити на інвалідному візку...тоді ти зрозумієш усю цінність людського життя

Ельвіра
23.04.2007, 22:59
Ельвіро, ви часом не ґот? Я не знаю, як це українською буде, правда. Англійською goth, gothic.

українською чоловіки--готи,а жінки готесси...не можу сказати,що я є готесса...та багато моїх друзів вважають мене саме такою...готика--це чорне і біле,зшите червоною ниткою...готка це не просто спосіб життя--це саме бачення світу...

Полковник
23.04.2007, 23:00
Полковнику, ґотика - естетика смерті.
Готы (субкультура)
Материал из Википедии — свободной энциклопедии (http://ru.wikipedia.org/wiki/Готы_(субкультура))

Характерный внешний вид готов

Чёрная (или тёмная, далее просто чёрная) или черная с элементами других цветов (в основном красный) одежда.
Чёрные длинные волосы. Лицо неестественно бледное (с помощью пудр).
Высокие шнурованные ботинки, сапоги или другая неформальная обувь (New Rock, Swear).
Чёрный корсет, облегающие чёрные нарукавники и чёрная юбка-макси (для девушек), одежда под старину, клешеные рукава, кожаная одежда (зависит от принадлежности к тому или другому ответвлению от субкультуры).
Чёрные повязки на руках (запястьях).

О! У меня на работе одна чувиха примерно так одевается!!!!
Эх, завтра поприкалываюсь!:D

Оля
23.04.2007, 23:02
українською чоловіки--готи,а жінки готесси...не можу сказати,що я є готесса...та багато моїх друзів вважають мене саме такою...готика--це чорне і біле,зшите червоною ниткою...готка це не просто спосіб життя--це саме бачення світу...

Скільки Вам років, якщо не секрет? І чим викликаний такий песимізм? Чиясь смерть, каліцтво? :confused:

Полковник
23.04.2007, 23:03

Эльвира - ФОРЕВА!!!!!
Не уходите с форума, прошу ВАС!!!!!

Ельвіра
23.04.2007, 23:07
О! У меня на работе одна чувиха примерно так одевается!!!!
Эх, завтра поприкалываюсь!:DТе що описано..це загал...насправді не обов2язково мають бути довгі і чорні патла...пов"язки на руках...просто всі звикли до таких стереотипів...Чому корсети???Готам подобається старовинний одяг і більшість одягають такі речі...чому все чорне?Бо чорний колір надає впевненості і сили

Liliyah Romanova
23.04.2007, 23:10
У мене подруга тут є - готесса. Надзвичайно хороша людина. І дуже чутлива.

Ельвіра
23.04.2007, 23:10
Скільки Вам років, якщо не секрет? І чим викликаний такий песимізм? Чиясь смерть, каліцтво? :confused:

Скільки років,думаю не має значення...А щодо песимізму...важко пояснити...і важко мабуть буде мене зрозуміти...та можливо ця фраза допоможе зрозуміти хід моїх думок:життя - лабіринт без виходу. Кожному своя безвихідь, в якій він будуватиме свій "неповторний" світ.
Чиясь безвихідь - далі, чиясь - ближче, а хтось, взагалі, бродить з одного в іншій. А виходу немає, в усякому разі, не
для живої людини...

пупер
23.04.2007, 23:13
готичний погляд на життя...

Мих
23.04.2007, 23:14
А Мих хоче миру.

Полковник
Чиясь безвихідь - далі, чиясь - ближче, а хтось, взагалі, бродить з одного в іншій. А виходу немає, в усякому разі, не
для живої людини...

Девушки, с Вашего позволения, оставлю Вас на этой веточке, а то как брякну невпопад.... Эльвира, а Вы не убегайте. С радостью буду Вас читать.
На днях постараюсь познакомить Вас с Капитаном. Тот и не таких к жизни возвращал!:D :D :D :D

П.С. А ыот и форумный ГОТ Мих подоспел. Его давно уже на цвинтарь тянет! Бугагаа!!!!:D :D :D

Оля
Скільки років,думаю не має значення...А щодо песимізму...важко пояснити...і важко мабуть буде мене зрозуміти...та можливо ця фраза допоможе зрозуміти хід моїх думок:життя - лабіринт без виходу. Кожному своя безвихідь, в якій він будуватиме свій "неповторний" світ.
для живої людини...

Ви не відповіли на моє останнє запитання :Чиясь смерть, каліцтво близьких людей Вас до цього спонукали? :(

Ельвіра
23.04.2007, 23:24
Ви не відповіли на моє останнє запитання :Чиясь смерть, каліцтво близьких людей Вас до цього спонукали? :(

Ніхто не може жити вічно...так мені боляче усвідомлювати,що людина,яка ще вчора зі мною спілкувалсь сьогодні загинула. Говорять, що немає нічого міцного, нічого урівноваженого, нічого тривалого і нічого стійкого у всесвіті -
Ніхто не залишається в незмінному стані, але кожен день, а іноді і кожна година, несуть з собою зміни.Окрім того:тільки мертві дочекалися закінчення цієї війни

Мих
23.04.2007, 23:25
Полковнику, ну чому Ви так відразу до нової дописувачки?
А це стиль полковника. Поки ми ту: шо, де, га, він вже новенькій компліментів насипле. Шо поробиш? Військова підготовка!

Ельвіра
23.04.2007, 23:29
готичний погляд на життя...

так...таким мій є погляд... Життя — завжди реакція на тиск.Тиск формує нас, неважливо чинимо опір ми йому чи ні.Тиск, формування — ось що є життя.А своєю непокорою я створюю їх нову форму

Мих
23.04.2007, 23:33
Життя — завжди реакція на тиск.
Кровяний тиск?

пупер
23.04.2007, 23:36
Ніхто не може жити вічно...
може ви емо, а не готеса?..
червоні нитки — це скоріше емо...

Оля
23.04.2007, 23:38
Ніхто не може жити вічно...так мені боляче усвідомлювати,що людина,яка ще вчора зі мною спілкувалсь сьогодні загинула.

На землі нема нічого вічного, але у Вічності все буде вічним. І муки, нажаль. Шкода, що більшість людей у це не хочуть вірити. :( Якби вірили, то по-іншому б зовсім жили.
А щодо смерті, то якщо людина загинула несподівано, від катастрофи, то і мені шкода, хоч ми не знаємо, чому це сталося. А якщо ця людина ще недавно була Вашим співбесідником і, маючи ж такі настрої, як Ви, спричина сама собі ту смерть, ТО МЕНІ ЇЇ НЕВИМОвНО ШКОДА! :( Адже вже НЕМОЖЛИВО НІЧОГО поправити! :( А далі ? Далі - ВІЧНІ МУКИ! Вони не закінчилися, вони тільки почалися! Задумайтся над цим!

Ельвіра
23.04.2007, 23:49
Кровяний тиск?

ні...не кров"яний...

Ельвіра
23.04.2007, 23:54
може ви емо, а не готеса?..
червоні нитки — це скоріше емо...

:D Емо...До чого тут червоні нитки???Емо люблять рожеве чорне і біле...Вони дуже плаксиві,меланхолійні...У музиці передаються почуття(тобто у пісні можуть бути наявними плач,крик,стогін....і тд і тп)Доречі готи ненавидять емо...в Львові емо частенько дістяється...Хоча це не є справжні емо...це люди,які просто хочуть щось з себе показати...тому їх дуже не любляь...а реальних практично ніхто,окрім скінів не рухає...

Ельвіра
23.04.2007, 23:58
На землі нема нічого вічного, але у Вічності все буде вічним.

Ех...Вічність...якшо реально подумати,то це просто жахливо...жити вічно...без усвідомлення часу...було б просто чудово,якби людина помирала і все...і щоб нічого не було...чорний екран...і все...

пупер
23.04.2007, 23:59
:D Емо...До чого тут червоні нитки???Емо люблять рожеве чорне і біле...Вони дуже плаксиві,меланхолійні...У музиці передаються почуття(тобто у пісні можуть бути наявними плач,крик,стогін....і тд і тп)Доречі готи ненавидять емо...в Львові емо частенько дістяється...Хоча це не є справжні емо...це люди,які просто хочуть щось з себе показати...тому їх дуже не любляь...а реальних практично ніхто,окрім скінів не рухає...
емо від всіх дістається.... :)
готеси досить стильні, щоправда, у львові їх малувато...
переважно це універ, або біля нього...

Oksik
24.04.2007, 00:03
А чому ви бачите лише чорне і біле. Насправді відкрийте очі світ навколо нас неповторно чудовий: в ньому є жовтогаряче сонце, блакитне безмежне небо, пурпурні троянди і зелена травичка по якій так приємно було бігати в дитинстві.

пупер
24.04.2007, 00:04
А чому ви бачите лише чорне і біле. Насправді відкрийте очі: в ньому є жовтогаряче сонце, блакитне безмежне небо, пурпурні троянди і зелена травичка по якій так приємно було бігати в дитинстві.
:eek:
щось я не зовсім зрозумів....

Oksik
24.04.2007, 00:05
Я мала наувазі, що у світі є безліч хорошого і яскравого.

Оля
24.04.2007, 00:05

Коротше: емо, готи, скіни. :D "Бардак - дело добровольное!" :) Ех, діти, діти! Ви би краще дійсно чим кориснішим зайнялися, ніж дурнотою страждати! Он є гілка, як допомогти хворим на рак і лейкемію дітям. :( Підіть туди волонтерами і побачите, що таке реальне життя і горе. Може всі дурощі з голови у здорових людей повилітають. :cool:

Мих
24.04.2007, 00:06
Ех...Вічність...якшо реально подумати,то це просто жахливо...жити вічно...без усвідомлення часу...було б просто чудово,якби людина помирала і все...і щоб нічого не було...чорний екран...і все...

Ельвіро. А Ви не думали, що Ваші думки не є Ваші?

Ельвіра
24.04.2007, 00:07
емо від всіх дістається.... :)
готеси досить стильні, щоправда, у львові їх малувато...
переважно це універ, або біля нього...

Малувато???:eek: Ви,мабуть пожартували...біля вані і жаби готів не так багато...а от по різних пустирях,цвинтарях(особливо Личаківський)їх дуже багато...а якшо це не переконало Вас,то коли буде найближча готік паті у Ляльці прийдіть і подивіться...шо правда без знайомих із цього середовища не варто сунутись....а то все може закінчитись погано...

Ельвіра
24.04.2007, 00:10

тобто не є мої???Можливо ви так вважаєте,через те,що я використовую цитати Гегеля,Маркса,Платона,Ніцше...??????Чи як це зрозуміти???

пупер
24.04.2007, 00:10
давайте ви познайомите ельвіру зі священником, а я зі свідками?... ;)

Оля
24.04.2007, 00:11
Ех, діти, діти! Ви би краще дійсно чим кориснішим зайнялися, ніж дурнотою страждати! Он є гілка, як допомогти хворим на рак і лейкемію дітям. Підіть туди волонтерами і побачите, що таке реальне життя і горе. Може всі дурощі з голови у здорових людей повилітають.

Ельвіро, цитую сама себе, щоб Вам було зрозуміліше про що я. Загляньте сюди, а ще більше познайомтеся зі всіма тими нещасними дітьми хоча би віртуально. :(

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=23614

пупер
Малувато???:eek: Ви,мабуть пожартували...біля вані і жаби готів не так багато...а от по різних пустирях,цвинтарях(особливо Личаківський)їх дуже багато...а якшо це не переконало Вас,то коли буде найближча готік паті у Ляльці прийдіть і подивіться...шо правда без знайомих із цього середовища не варто сунутись....а то все може закінчитись погано...
немає на личакові, часто там буваю...

Oksik
А Ельвірі хочу сказати, що кожен у житті переживає складні часи. І для кожної людини її горе буде найбільшим і це закономірно. Але занурюватися в нього, проживати нестерпні події знову і знову не можна. Слід дати собі час погорювати, а потім іти на зустріч новому. Не можна страждання робити своїм стилем життя.

Ельвіра
24.04.2007, 00:13
Коротше: емо, готи, скіни. :D "Бардак - дело добровольное!" :) Ех, діти, діти! Ви би краще дійсно чим кориснішим зайнялися, ніж дурнотою страждати! Он є гілка, як допомогти хворим на рак і лейкемію дітям. :( Підіть туди волонтерами і побачите, що таке реальне життя і горе. Може всі дурощі з голови у здорових людей повилітають. :cool:

не маю нічого проти щодо допомоги....навпаки тільки за...але щодо дурощів...це просто світосприйняття

Полковник
24.04.2007, 00:15

Нет, ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО с Капитаном!!!!:rolleyes:

Ельвіра
24.04.2007, 00:16
немає на личакові, часто там буваю...

значить не тоді буваєш...тому шо там вони постійно є...зазвичай в ночі...а бо коли стемніє...

пупер
тобто не є мої???Можливо ви так вважаєте,через те,що я використовую цитати Гегеля,Маркса,Платона,Ніцше...??????Чи як це зрозуміти???
так... у мене є приятель, теж любить ніцше читати і цитувати, тільки практичної користі з того жодної...
я теж люблю йому як контраргументи наводити цитати і що?..
менше "умняка" — моя вам порада...

Оля
А Ельвірі хочу сказати, що кожен у житті переживає складні часи. І для кожної людини її горе буде найбільшим і це закономірно. Але занурюватися в нього, проживати нестерпні події знову і знову не можна. Слід дати собі час погорювати, а потім іти на зустріч новому. Не можна страждання робити своїм стилем життя.

Та нема тут ніякого горя ! :cool: То, трастя йому, мода зараз така у дітей ще не зовсім дорослих, на всяку дуроту пішла.:cool: А тоді стріляють ще й невинних людей, бо на них не так всі дивляться. В Америці саме такі "готи" спричинили половину стрілянин в школах. :mad:

Мих
24.04.2007, 00:17

В жодному разі.
Все набагато складніше, Ельвіро. Набагато....

пупер
24.04.2007, 00:18
значить не тоді буваєш...тому шо там вони постійно є...зазвичай в ночі...а бо коли стемніє...
вночі я точно там не ходжу... :)
ще й "по горбу" можна від "мініщипалів" отримати...

Ельвіра
24.04.2007, 00:20
так... у мене є приятель, теж любить ніцше читати і цитувати, тільки практичної користі з того жодної...
я теж люблю йому як контраргументи наводити цитати і що?..
менше "умняка" — моя вам порада...

Що ж я можу сказати...якшо Вам не подобається те,що я люблю когось цитувати...ну тоді просто ігноруйте...ну а яшо я вже край створюю якийсь дискомфорт,то це для мене не є проблема...Не знала ж шо тут так сприймають філософію...

Оля
24.04.2007, 00:21
Ельвіро,якщо всі дописи читаєте, то напишіть мені відповідь на мою Вам пропозицію допомогти дітям, хворим на рак, що на Броньовій.

Полковник
24.04.2007, 00:21
Эльвира, позвольте сделать Вам небольшой подарок?

http://lib.ru/INOFANT/POE/

Не читали? Как же так? Это именно то, что Вам надо!
Пожалуйста, прочтите хоть один рассказик.
Вы станете самой крутой в тусовке. Честно. Не прикалываюсь.

Oksik
24.04.2007, 00:23
Та нема тут ніякого горя ! :cool: То, трастя йому, мода зараз така у дітей ще не зовсім дорослих, на всяку дуроту пішла.:cool: А тоді стріляють ще й невинних людей, бо на них не так всі дивляться. В Америці саме такі "готи" спричинили половину стрілянин в школах. :mad:

Ну можливо не так жорстко. Не варто оцінювати, не знаючи, що дало поштовх цим думкам. Але стосовно такої моди я цілком погоджуюся. Не можуть собі бідні дітки знайти заняття от і придумують. Знаю я колишню готессу. Вона цей період пригадує з жахом. У мене питання до всіх навіщо так обмежено сприймати світ?

Ельвіра
24.04.2007, 00:24

Мода кажеш???Для тебе може і мода...І готам абсолютно всеодно як на них дивляться...вони просто цього не сприймають

пупер
24.04.2007, 00:25
Що ж я можу сказати...якшо Вам не подобається те,що я люблю когось цитувати...ну тоді просто ігноруйте...ну а яшо я вже край створюю якийсь дискомфорт,то це для мене не є проблема...Не знала ж шо тут так сприймають філософію...
пардон, не про цитати мова...
тут навіть є цілий озділ, куди їх можна записувати...
суть у тому, що одні лише цитати ні до чего не призводять...

пупер
24.04.2007, 00:28
Мода кажеш???Для тебе може і мода...І готам абсолютно всеодно як на них дивляться...вони просто цього не сприймають
мені теж все одно як на мене дивляться, на мою зачіску (патли), одяг (про це взагалі мовчу) і перстні...
але я з цього культу не роблю... ;)

Оля

Попрошу на "Ви". :cool: В мене вже синові найстаршому 25 років. І до Вас я теж на "Ви" звертаюся, хоча бачу, що Ви мені в доньки годитеся. :cool:
А я кажу те, що мені мої діти розповідають. Одному 18 років, а другому - 15. Діти якраз дуже об"єктивні в цьому питанні.

Ельвіра
Ельвіро,якщо всі дописи читаєте, то напишіть мені відповідь на мою Вам пропозицію допомогти дітям, хворим на рак, що на Броньовій.

я ж уже написала,шо не маю нічого проти допомоги дітям...оскільки і в моїх знайомих є дитина хвора на рка крові...

Ельвіра
24.04.2007, 00:30

Спасибі,але мені не потрібно бути "самой крутой"

Полковник
24.04.2007, 00:31
Попрошу на "Ви". :cool: В мене вже синові найстаршому 25 років. І до Вас я теж на "Ви" звертаюся, хоча бачу, що Ви мені в доньки годитеся. :cool:
А я кажу те, що мені мої діти розповідають. Одному 18 років, а другому - 15. Діти якраз дуже об"єктивні в цьому питанні.

Стоп, стоп!!!! А четвёртый где?????

Oksik
24.04.2007, 00:31

А я не погоджуюсь. Це вислів людини, яка втікає від відповідальності. Легко сказати мені всерівно на те що думають інші. Якщо це ваш світогляд - чудово. Але тоді і відповідальність Ваша.

Полковник
24.04.2007, 00:33
Спасибі,але мені не потрібно бути "самой крутой"

Ну, и не надо.
Ответьте, хоть знакомились с произведениями данного джентльмена?

пупер
24.04.2007, 00:33
А я не погоджуюсь. Це вислів людини, яка втікає від відповідальності. Легко сказати мені всерівно на те що думають інші. Якщо це ваш світогляд - чудово. Але тоді і відповідальність Ваша.
депресія буває орієнтовно в 15-18 (правда, олю :)), інколи вона затягується надовше.... :(

Оля
24.04.2007, 00:34
я ж уже написала,шо не маю нічого проти допомоги дітям...оскільки і в моїх знайомих є дитина хвора на рка крові...

Вибачаюся тоді. Видно - пропустила. От і організуйте між Вашими товаришами (подібними) групу, яка допомагатиме і тій дитині, і решти діткам на Броньовій. Туди мало хто хоче йти, бо бояться заразитися певно, а держава не має потрібної тим дітям допомоги у спілкуванні. І Вам то буде корисно. Між ними Ви переосмислите БАГАТО ЧОГО!

пупер
24.04.2007, 00:35
Вибачаюся тоді. Видно - пропустила. От і організуйте між Вашими товаришами (подібними) групу, яка допомагатиме і тій дитині, і решти діткам на Броньовій. Туди мало хто хоче йти, бо бояться заразитися певно, а держава не має потрібної тим дітям допомоги у спілкуванні. І Вам то буде корисно. Між ними Ви переосмислите БАГАТО ЧОГО!
тільки б готи не зрозуміли це надто буквально...
ато почнуть руки різати і в слоїки кров збирати....

Оля
24.04.2007, 00:36
Стоп, стоп!!!! А четвёртый где?????

А четвертий ще малий. Йому тільки 11. ;) В початковій школі у них ще готи не зустрічаються....;)

Ельвіра
24.04.2007, 00:43
Ну, и не надо.
Ответьте, хоть знакомились с произведениями данного джентльмена?

Так...знайомилась...
Менше з тим...Бачу тут я створюю дискомфорт певним особам...Оскільки вони негативно ставляться щодо моїх поглядів...Я не збираюсь змінювати свою думку чи підлаштовуватись під інших...Кожен має право на власний вибір!!!Мене не хвилює хто що про мене думає...я була є і буду такою!!!Мене не потрібно вчити жити!!!Так я песимістка...і щодальше???На мою думку це краще ніж оптиміст,який вірить у те,що все буде добре...а віра не оправдовує сподівань

пупер
24.04.2007, 00:46
Так...знайомилась...
Менше з тим...Бачу тут я створюю дискомфорт певним особам...Оскільки вони негативно ставляться щодо моїх поглядів...Я не збираюсь змінювати свою думку чи підлаштовуватись під інших...Кожен має право на власний вибір!!!Мене не хвилює хто що про мене думає...я була є і буду такою!!!Мене не потрібно вчити жити!!!Так я песимістка...і щодальше???На мою думку це краще ніж оптиміст,який вірить у те,що все буде добре...а віра не оправдовує сподівань
:)
є ще прагматики і циніки...

невже ви помітили що вас хтось тут засуджує?!! :eek: :eek: :eek:

Оля
24.04.2007, 00:46
депресія буває орієнтовно в 15-18 (правда, олю :)), інколи вона затягується надовше.... :(

Ви знаєте, Пупере, що мої хлопці чомусь не мали ніякої депресії нікотрий. So far! ;) В них мама - подружка, але трохи авторитарна. Депресію роботою може вилікувати. Ні спущених штанів, ні ланцюгів, ні малювання волосся не дозволяє ніякого. ;) Як нераз чую, що "my life is hell", то пропоую, що можна буквально ознайомитися зі значенням цієї фрази. :) У нас набирають добровольців для місії в Індію, Африку... Я ще й грошима допомогти на таку поїздку не проти. Чомусь відразу, після такої пропозиції, життя приходить до потрібної кондиції. :D

пупер
24.04.2007, 00:48
Ви знаєте, Пупере, що мої хлопці чомусь не мали ніякої депресії нікотрий. So far! ;) В них мама - подружка, але трохи авторитарна. Депресію роботою може вилікувати. Ні спущених штанів, ні ланцюгів, ні малювання волосся не дозволяє ніякого. ;) Як нераз чую, що "my life is hell", то пропоую, що можна буквально ознайомитися зі значенням цієї фрази. :) У нас набирають добровольців для місії в Індію, Африку... Я ще й грошима допомогти на таку поїздку не проти. Чомусь відразу, після такої пропозиції, життя приходить до потрібної кондиції. :D
нууууу, якщо постійно біля мами, то може й не буде.....
я з 17 самостійно жив (з бабцею, окремо)....
всяке бувало....
хоча з батьками спілкувався постійно....

Ельвіра
24.04.2007, 00:49
А четвертий ще малий. Йому тільки 11. ;) В початковій школі у них ще готи не зустрічаються....;)

у початковій ще не зустрічаються?:) Ну нічо скоро нове покоління....всього лиш через 2 роки прийде...і вже з першого класу будуть маленькими готами:) І це правда!Біля мене живе сім"я готів,яка має 2 дітей...так їх тоже одягають у чорне...візочок чорний із чорними стрічками...на день народження чорні кульки і подарунки обгорнуті чорним....хоча може це і не є правильно...

Оля
24.04.2007, 00:51
Менше з тим...Бачу тут я створюю дискомфорт певним особам...

Ельвіро, Ваш такий вислів - результат Вашого песимізму? ;) Ви нам не створюєте ніякого дискомфорту. Ми Вас хочемо зрозуміти і допомогти, адже Ви саме перше прийшли сюди і заявили, що ніхто не хоче допомагати.
Пупер гигикає, бо він певно не дуже від Вас старший, а ми, Полковник, я, Мих, вже люди в роках і маємо власних дітей, тому розмовляємо з Вами по-батьківськи.

Oksik
24.04.2007, 00:52
Так...знайомилась...

Ніхто не хоче вас образити. А навіть навпаки. Але чому Ви відповідаєте так критично?????

Ельвіра
24.04.2007, 00:52
так от...і тоді ми вже побачим чи це мода чи ціле окреме суспільство

пупер
24.04.2007, 00:53
Ельвіро, Ваш такий вислів - результат Вашого песимізму? ;) Ви нам не створюєте ніякого дискомфорту. Ми Вас хочемо зрозуміти і допомогти, адже Ви саме перше прийшли сюди і заявили, що ніхто не хоче допомагати.
Пупер гигикає, бо він певно не дуже від Вас старший, а ми, Полковник, я, Мих, вже люди в роках і маємо власних дітей, тому розмовляємо з Вами по-батьківськи.
хто це тут гигикає?!!!!!!
я сам трохи неформал, постійно з неформалами спілкуюся...
яке гигикання?!!!...
ще скажіть гикаю, бо мене хтось згадує....

Полковник
24.04.2007, 00:53
у початковій ще не зустрічаються?:) Ну нічо скоро нове покоління....всього лиш через 2 роки прийде...і вже з першого класу будуть маленькими готами:) І це правда!Біля мене живе сім"я готів,яка має 2 дітей...так їх тоже одягають у чорне...візочок чорний із чорними стрічками...на день народження чорні кульки і подарунки обгорнуті чорним....хоча може це і не є правильно...

Нет, Что Вы?
Это очень, очень правильно!
Вы, наверное, для своего сыночка вместо люльки маленький гробик купите?
Присмотрели уже?
Вот ведь прикольно будет!
Да?

Оля
24.04.2007, 00:54

Живу в Америці 15 років і ще такого не бачила. :) Молодь в пубертальний період таке витворяє, або ще на Халовін щось таке є. А старші, то хіба сатаністи. Але то вже дуже печально. :(

Ельвіра
24.04.2007, 00:55

цими словами,якими я заявляла я хотіла сказати,що ПОРА ЗНЯТИ РОЖЕВІ ОКУЛЯРИ І НЕ ДУМАТИ,ЩО ВСЕ ПРЕКРАСНО.За допомогу звісно дякую,та вона мені не потрібна

пупер
24.04.2007, 00:55
Живу в Америці 15 років і ще такого не бачила. :) Молодь в пубертальний період таке витворяє, або ще на Халовін щось таке є. А старші, то хіба сатаністи. Але то вже дуже печально. :(
а сатаністи тут до чого?...
готи — це субкультура....

Oksik
24.04.2007, 00:58
цими словами,якими я заявляла я хотіла сказати,що ПОРА ЗНЯТИ РОЖЕВІ ОКУЛЯРИ І НЕ ДУМАТИ,ЩО ВСЕ ПРЕКРАСНО.За допомогу звісно дякую,та вона мені не потрібна

А може навпаки варто поміняти чорнобілий телевізор на кольоровий, адже все змінюється іде в перед.

Ельвіра
24.04.2007, 00:59
Нет, Что Вы?
Это очень, очень правильно!
Вы, наверное, для своего сыночка вместо люльки маленький гробик купите?
Присмотрели уже?
Вот ведь прикольно будет!
Да?

для своєї доньки чи сина я не збираюсь купляти гроби...оскільки вони мають право на власний вибір...але щодо цього питання,то я ніколи не буду забороняти їм належати до такого суспільства

Оля
24.04.2007, 01:00
а сатаністи тут до чого?...
готи — це субкультура....

Пупере, шановний! :eek: А Ви не знали, як сатаністи формуються?

пупер
24.04.2007, 01:02
А може навпаки варто поміняти чорнобілий телевізор на кольоровий, адже все змінюється іде в перед.
два юдея приходять до равіна, один питає:
— гебе, чьогний ета цвєт?...
— в тоге написано такі да...
— а бєлий цвєт?...
— в тоге написано такі да...
він повертається до другого і каже:
— відіш, я тєбе пгадал цвєтной тєлєвізар!

Ельвіра
24.04.2007, 01:02

сатаністи це окрема розмова...Ви навіть не здогадуєтесь скільки їх ходять по нашому місті...їх тисячі...в це важко повірити,але то правда...щодо їх посвяти,то це жахливо...там можуть посвячувати прмусово...а посвята дуже і дуже жахлива...

пупер
24.04.2007, 01:03
Пупере, шановний! :eek: А Ви не знали, як сатаністи формуються?
ніколи цим рухом не цікавився....

Ельвіра
24.04.2007, 01:04

чорнобілий просто чудовий і я не хочу його міняти

Ельвіра
24.04.2007, 01:09
Спасибі за розмову...Бувайте...МОМЕНТО МОРІ як то кажуть

Oksik
24.04.2007, 01:13
Щось якісь теми тут серед ночі серйозні і похмурі. А починалося все із ЩАСТЯ:) :) :)
Всім солодких снів. Бажаю кожному прокинутись завтра із посмішкою

пупер
24.04.2007, 01:22
пам’ятаємо, пам’ятаємо...
заходьте ще...

Оля
24.04.2007, 01:22
Щось якісь теми тут серед ночі серйозні і похмурі. А починалося все із ЩАСТЯ:) :) :)
Всім солодких снів. Бажаю кожному прокинутись завтра із посмішкою

І кольорових.:)

А я ще раз тверджу: ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ! ;)
Нехай все у всіх буде добре! Ви тільки вірте, а віра гори переставляє! ;)

New Shrek
24.04.2007, 08:34
Матф.21:21 Иисус же сказал им в ответ: истинно говорю вам, если будете иметь веру и не усомнитесь, не только сделаете то, что
сделано со смоковницею, но если и горе сей скажете: поднимись и ввергнись в море, — будет;

New Shrek
24.04.2007, 08:37
...МОМЕНТО МОРІ як то кажутьНу да, моментльно в море!!!Я завжди про неї памятаю.Але зранку прокидаюсь,бачу Сонце і дякую Богу за ще один ,данний мені грішному, день...

New Shrek
24.04.2007, 11:46
http://u.foto.radikal.ru/0704/cb/5c781674ed51.jpg
Сто часов счастья
К. Орбелян — В. Тушнова

Сто часов счастья - разве этого мало?
Я его, как песок золотой, намывала.
Собирала любовно, неутомимо,
По крупице, по капле, по искре, по блестке,
Принимала в подарок
От каждой звезды и березки.

Сколько дней проводила за счастьем в погоне
На продрогшем перроне, в гремящем вагоне.
Обнимала его, целовала в нетопленом доме.
Ворожила над ним, колдовала.
Случалось, бывало,
Что из горького горя я счастье свое добывала.

Это зря говорится, что надо счастливой родиться.
Надо только, чтоб сердце не стыдилось над счастьем трудиться,
Чтобы не было сердце лениво, спесиво.
Чтоб за каждую малость оно говорило —
Спасибо, спасибо, спасибо...

Сто часов счастья чистейшего, без обмана.
Сто часов счастья - ну разве этого мало?
Сколько дней проводила за счастьем в погоне,
Ворожила над ним, колдовала.
Случалось, бывало,
Что из горького горя я счастье свое добывала.

Это зря говорится, что надо счастливой родиться.
Спасибо, спасибо, спасибо!

Поверьте, это зря говорится, что надо счастливой родиться.
Спасибо, спасибо, спасибо...

Сто часов счастья, чистейшего без обмана.
Сто часов счастья - ну разве этого мало?
Сто часов счастья, сто часов счастья.
Нет, это немало.

New Shrek
24.04.2007, 12:29
Alla Pugacheva 3 Happy Days - Три счастливых дня
http://www.youtube.com/watch?v=dAkW2eZeRLA&mode=related&search=

Liliyah Romanova
24.04.2007, 17:40
А хіба не мЕменто морі? ;)

Ольга
24.04.2007, 18:51
тоді ти зрозумієш усю цінність людського життя
а якщо жити з широко розплющеними очима та серцем чутливим, то не потрібно себе позбавляти радостей земний, бо і так усвідомиш всю красу життя!

пупер
24.04.2007, 18:53
мені бракує часу...
якби міг спати (і висипатися) за 6-8 годин — було би добре, а якщо взагалі можна було би не спати — моя мрія...

Ольга
24.04.2007, 19:02
ну і гілочка вийшла...
готи, сатаністи... які жахіття творяться у цьому світі!
розумієш ще більше, що щастя, це коли психіка здорова у твоїх дітей і у ближніх...

Liliyah Romanova
24.04.2007, 21:55
А ти впевнений, що їй якраз цього до щастя бракує? :D

пупер
24.04.2007, 22:07
Нет, ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО с Капитаном!!!!:rolleyes:
а чому з ним?..... :eek:

Liliyah Romanova
24.04.2007, 23:06

Ой, Полковнику! Мені якраз Едагара По до щастя і бракує. Я вже давно хотіла собі його твори купити у якнайповнішому виданні, але чоловік був проти. На наступний ДН точно собі замовлю! ДЯКУЮ!!!

Liliyah Romanova
24.04.2007, 23:12
Так я песимістка...і щодальше?
Песиміст - це добре проінформований оптиміст? ;)

New Shrek
24.04.2007, 23:27
що далі війна?

Я готовий.......

Ви думаєте що Ви переможете.... я ше ні під кого не лягав

Ви ше мало каші з"їли...

ну шо мовчимо?

пупер
24.04.2007, 23:42
що далі війна?
пан нью шрек, ви про що?!!!
яка війна, і де війна?!!

New Shrek
25.04.2007, 00:04
Мгновения

Автор текста: Рождественский Р.
Автор музыки: Таривердиев М.

Не думай о секундах свысока,
Наступит время - сам поймёшь, наверное.
Свистят они, как пули у виска.
Мгновения, мгновения, мгновения.

Мгновения спресованы в года,
Мгновения спресованы в столетия,
И я не понимаю иногда,
Где первое мгновенье, где последнее.

У каждого мгновенья свой резон,
Свои колокола, своя отметина.
Мгновенья раздают кому позор,
Кому бесславье, а кому бессмертие.

Из крохотных мгновений соткан дождь,
Течет с небес вода обыкновенная,
И ты порой почти полжизни ждешь,
Когда оно придет, твое мгновение.

Придет оно, большое, как глоток,
Глоток воды во время зноя летнего.
А в общем надо просто помнить долг
От первого мгновенья до последнего.

Наступит время - сам поймешь, наверное.
Свистят они, как пули у виска.
Мгновения, мгновения, мгновения, мгновения

пупер
25.04.2007, 00:07
Наступит время - сам поймёшь, наверное.

у мене такий ді-джингл був.... :)
хороша пісня....

Мих
25.04.2007, 11:36
Від безробіття, від того, що нама чим зайнятися, суспільство починає хворіти. Ви зауважили, що всякі течії формуються внаслідок бездіяльності людини? Це є хвороба міста. Скажімо, Ви уявляєте собі, щоб дівчина, що живе в селі любила ходити в чорному на цвинтарі, коли сутеніє? Або бачили панка, чи скінхеда, чи байкера з села?:D Смішно все це і сумно. Від відсутності праці, людина дуріє.:)

пупер
25.04.2007, 13:36
Від безробіття, від того, що нама чим зайнятися, суспільство починає хворіти. Ви зауважили, що всякі течії формуються внаслідок бездіяльності людини? Це є хвороба міста. Скажімо, Ви уявляєте собі, щоб дівчина, що живе в селі любила ходити в чорному на цвинтарі, коли сутеніє? Або бачили панка, чи скінхеда, чи байкера з села?:D Смішно все це і сумно. Від відсутності праці, людина дуріє.:)
ні, не безробіття...
скоріше це наслідок урбанізації та інформаційного суспільства...

New Shrek
25.04.2007, 15:41
Від відсутності праці, людина дурієто нам вбивали в голову комуняки ...прокляті

Оля
25.04.2007, 21:13

Правда, правда. ;) Сільська дівчина, чи хлопець має повно роботи з батьками вдень. То ні їм думки про смерть, ні про тлінність світу цього голову не заполонюють. ;)

afterstep
25.04.2007, 21:19
Від відсутності праці, людина дуріє
від каторжної праці людина дуріє швидше

New Shrek
25.04.2007, 21:21
[quote=afterstep;66231]від каторжної праці [/quote ненавижу каторжну працю

Оля
25.04.2007, 21:23
від каторжної праці людина дуріє швидше

А чому відразу каторжної? :eek: Нащо крайнощі?

New Shrek
25.04.2007, 21:23
невже хтось з наших хтів би бути рабом... зголосіться

New Shrek
25.04.2007, 21:26
Нащо крайності?
туть Ельвіра пояснювала...

afterstep
25.04.2007, 21:30
А чому відразу каторжної? Нащо крайності?

на буряки - і полоти... і щоб зовсім по дорослому - з десяток гектарів.... А по тому можна в клубі поговорити про духовне, про високе мистецтво....
--
тому що в сучасному українському селі праця - каторжна.
тому що зараз в Україні на виробництвах праця в основному - каторжна. Така собі жахлива мармиза раннього капіталізму з потогонними схемами.

New Shrek
25.04.2007, 22:02
на буряки - і полоти... і щоб зовсім по дорослому - з десяток гектарів....
Дякую за підтримку.... в Сокільниках мене не розуміють

afterstep
25.04.2007, 22:07
в Сокільниках мене не розуміють
знаця добре там живеться!

Оля
25.04.2007, 22:10
на буряки - і полоти... і щоб зовсім по дорослому - з десяток гектарів.... А по тому можна в клубі поговорити про духовне, про високе мистецтво....
--
тому що в сучасному українському селі праця - каторжна.
тому що зараз в Україні на виробництвах праця в основному - каторжна. Така собі жахлива мармиза раннього капіталізму з потогонними схемами.

Не знаю, де то вже хто по пару гектарів землі хоч має, не то що буряків по 10 га. Може Ви ще про совдепівські часи згадуєте? ;) Або про яких фермерів зараз. То вони вже тепер круті - все механізовано. :)

А про каторжну працю Ви би згадали, якби сюди приїхали і захотіли вижити. :(
Щось своїх сусідів в Сокільниках не спостерігала, щоб вони каторжно працювали. Хіба що п"ють, ніби нема завтрашнього дня вже.

afterstep
25.04.2007, 22:14
То вони вже тепер круті - все механізовано.

скажіть де - направду не пошкодую часу щоб з'їздити та подивитися ;)

New Shrek
25.04.2007, 22:20
Може Ви ще про совдепівські часи згадуєте?
А те далече...

New Shrek
25.04.2007, 22:21
не тре говорити про те шо не знаєте я як міімум стараюсь деколи в Гуглю підглядаю...

Оля
25.04.2007, 22:21
скажіть де - направду не пошкодую часу щоб з'їздити та подивитися ;)

В Черкасах, що коло Щирця, де я раніше працювала, колишній агроном, за допомогою родичів дружини з Канади, зробився великим фермером. Взяв радгоспну землю в оренду і непогано господарює. :) Має техніку добру, людей собі наймає. Дітей там не спостерігала, щоб працювали. Діти з батьками працюють на власних городах, яких найбільше по 30-40- сотикв. :) А колишнє радгоспне все стоїть - не оране, не сіяне. :mad: Не хочуть люди коло землі працювати.

New Shrek
25.04.2007, 22:22
якби сюди приїхали і захотіли вижити
цими байками годуйте лохів

New Shrek
25.04.2007, 22:24
Не хочуть люди
тому шо вони ложили ...з великим прибором

afterstep
25.04.2007, 22:24
ну - дійсно вдалий приклад ;) на жаль - поодинокий - мало знаєте у нас дружин з Канади;)

New Shrek
25.04.2007, 22:27
за допомогою родичів дружини з Канадипятидесятників?

Оля
25.04.2007, 22:31
ну - дійсно вдалий приклад ;) на жаль - поодинокий - мало знаєте у нас дружин з Канади;)

Я неясно висловилася. :) Дружина з Черкас самих, а її родичі з Канади. Він туди їздив, ще коли я була вдома. Десь в 1990 році. Придивився на систему праці канадських фермерів і собі захотів. Працює. ;)

Мих
25.04.2007, 22:32
невже хтось з наших хтів би бути рабом... зголосіться
При чому тут рабом? А ким би хотів бути? трутнем?

Оля
25.04.2007, 22:32
тому шо вони ложили ...з великим прибором

Шреку, Ви колись про аспірантуру обмовлювалися. Невже там люди без елемертарної культури можуть бути? :mad:

Оля
25.04.2007, 22:39

Нє, не поодинокий. :) Хто хоче працювати, той працює. Мій дядько (мамин брат двохрідний) хоч сам зі Львова, та ще й з вищою освітою, взяв собі в Підбірцях землі, купив різну техніку і теж потрохи фермерствує. :) А коли нема роботи на полі, то має ще бізнес у Львові. Має класну квартиру на Личаківській, купив доньці хату на Пасічній і ще пару квартир зараз ремонтує. Одну для сина, а ті - для внуків вже. Хто дбає, той і має. ;)

New Shrek
25.04.2007, 22:53
про аспірантуру обмовлювалися
я не обмовлювався а захистився тому що не хтів бути рабом

New Shrek
25.04.2007, 22:54
трутнем?
рабовласником

New Shrek
25.04.2007, 22:55
Хто дбає, той і має.
забере на той світ?

Оля
25.04.2007, 23:03
я не обмовлювався а захистився тому що не хтів бути рабом

Я за Вас рада! :)
А не бути рабом, то означає вміти погрубше висловитися? :rolleyes:

Оля
25.04.2007, 23:05
забере на той світ?

Ні, дітям і внукам залишить. :) І сам достойно жити буде.

Ольга
25.04.2007, 23:08
захотілося до ватри і під гітару поспівати б зараз...

Полковник
25.04.2007, 23:11
Шреку, Ви колись про аспірантуру обмовлювалися. Невже там люди без елемертарної культури можуть бути? :mad:

Эхха, лихо закрутила! http://gif.vio.ru/03/roar.gif

New Shrek
25.04.2007, 23:17
Эхха, лихо закрутила! http://gif.vio.ru/03/roar.gif
Мы привыкши

Оля
25.04.2007, 23:25
Мы привыкши

Не знаю до чого Ви привикші, але Вас часто запитують про міру випитого після деяких Ваших дописів ;), а я просто за Вас червонію.:rolleyes: Невже не можна якось культурніше деколи висловлюватися, щоб нам тут всім було на форумі щастя? ;)

Полковник
25.04.2007, 23:27
щоб нам тут всім було на форумі щастя? ;)
http://gif.vio.ru/02/rofl.gif

New Shrek
25.04.2007, 23:30
Не знаю до чого Ви привикші,
шо з москаля візьмеш крім аналізу

Оля
25.04.2007, 23:37
http://gif.vio.ru/02/rofl.gif

Полковникові дуже подобаються Шрекові "перли". :D Аж сміхом заходиться!

Мих
26.04.2007, 00:13
я не обмовлювався а захистився тому що не хтів бути рабом:D :D :D
Рабовласник Шрек.
І багато видали рабів на захисті?

Ельвіра
26.04.2007, 01:09
Я за Вас рада! :)
А не бути рабом, то означає вміти погрубше висловитися? :rolleyes:

Раби--Це нація,котра не має Слова,тому й не може захистить себе...не можу згадати чиї це слова:(

Мих
26.04.2007, 01:28
Раби--Це нація,котра не має Слова,тому й не може захистить себе...не можу згадати чиї це слова

Ви правильно розумієте слово "Слова"?

пупер
26.04.2007, 03:26
Раби--Це нація,котра не має Слова,тому й не може захистить себе...не можу згадати чиї це слова:(
в Біблії написано "раб Божий"...

New Shrek
26.04.2007, 04:18
Слова,І Слово було у Бога ...

New Shrek
26.04.2007, 04:19
в Біблії написанов Біблії написано Христос син Божий

New Shrek
26.04.2007, 04:24
І багато видали рабів на захисті?
Своїх не видаєм

пупер
26.04.2007, 04:24
в Біблії написано Христос син Божий
це теж написано... :)

Ельвіра
26.04.2007, 20:21
Ви правильно розумієте слово "Слова"?

Так...невже ця думка хибна?:confused:

Ельвіра
26.04.2007, 20:26
в Біблії написано "раб Божий"...

Але Бог кожному дав вільну волю...і кожен взмозі сам обрати шлях по якому ітиме...Тобто ми вже не раби,оскільки маєм вільну волю...і якщо хтось захоче відвернутися від Бога,то він це зробить...от тільки пізніше буде відповідати за цей вчинок...

Ельвіра
26.04.2007, 20:30
в Біблії написано Христос син Божий

ми всі Його діти,оскільки Він нас створив...тому священник і звертається до нас:"Брати і сестри!",бо ми маєм спільного Отця,а батько і матір це наступники Бога на землі...Принаймі так колись мене навчали...а ще казали,що на першому місці Бог,а пізніше батьки,бо усі ми Його діти...

пупер
26.04.2007, 20:42
Але Бог кожному дав вільну волю...і кожен взмозі сам обрати шлях по якому ітиме...Тобто ми вже не раби,оскільки маєм вільну волю...і якщо хтось захоче відвернутися від Бога,то він це зробить...от тільки пізніше буде відповідати за цей вчинок...
ми не раби щодо один одного, лишаємося рабами Божими, бо вплинути на Його рішення ми не в змозі...
і якими б могутніми себе не почували, що, мовляв, контролюємо своє життя, контролюємо природу, придумуємо нові технології...
фігня це все, смерть ми не побороли, старість також, змінити глобально щось на планеті — не можемо...
ми лишилмися такими ж самими "букашками"....

Liliyah Romanova
26.04.2007, 20:46
Учора дивилися фільм про Чорнобиль.
Сподобалися слова (здається, належать Лєґасову), що людина спочатку вивищувалася над природою і винаходила все нові й нові технології, а тепер втікає до тої природи від технологій, які винайшла.

Це до пуперових слів про технології. ;)

пупер
26.04.2007, 20:50
ми всі Його діти,оскільки Він нас створив...тому священник і звертається до нас:"Брати і сестри!",бо ми маєм спільного Отця,а батько і матір це наступники Бога на землі...Принаймі так колись мене навчали...а ще казали,що на першому місці Бог,а пізніше батьки,бо усі ми Його діти...
нас створив Бог, Христос (месія) — Спаситель....
трошки різні речі...
"брати і сестри" — звернення у будь-якій релігійній громаді... ;)

Ельвіра
26.04.2007, 20:56
ми не раби щодо один одного, лишаємося рабами Божими, бо вплинути на Його рішення ми не в змозі...
і якими б могутніми себе не почували, що, мовляв, контролюємо своє життя, контролюємо природу, придумуємо нові технології...
фігня це все, смерть ми не побороли, старість також, змінити глобально щось на планеті — не можемо...
ми лишилмися такими ж самими "букашками"....

це все звісно так,але як я казала Він дав нам вільну волю і Він не впливає на наше рішення жити по Його законам чи ні...

пупер
26.04.2007, 21:02
це все звісно так,але як я казала Він дав нам вільну волю і Він не впливає на наше рішення жити по Його законам чи ні...
правильно...
або з Богом, або ж ні...
тому не треба плакатися, що в житті не щастить, якщо Бога відкидаєте...
і не треба тоді мріяти про щось ще у майбутньому, якщо відкидаєте Бога...
живіть сьогоднішнім днем... ;)

spm1950
27.04.2007, 00:16

А я вже тут.

пупер
27.04.2007, 00:26
А я вже тут.
ви коханий олі, чи всім дівчатам пропонуєте своє серце?.. ;)

spm1950
27.04.2007, 20:36
А я хочу женитися та боюся.

afterstep
27.04.2007, 20:38
зо 24 години до доби додаткових дотачати...

Liliyah Romanova
27.04.2007, 20:47
зо 24 години до доби додаткових дотачати...
ТО ви лише так кажете, а якби додалося, то би казали, що треба відняти.

Черешенька
17.06.2007, 21:29
Одна з моїх улюблених тем (не втрималася, до речі, і все ж зайшла швидесенько на форум - щось тут є таке, що притягає :)).

Скажу спочатку, що є для мене щастя.

Щастя - це бути самим собою, без тисячі масок, гримас і неправди!

Boris_Kiev
17.06.2007, 21:34
Мій допис може здатися дивним, але я з дитинства дуже люблю тахінову халву. А її геть не було в Києві протягом 15 років. Чи просто не траплялася. Одна бізнесвумен привозила мені з Болгарії. І раптом - з"явилася !
Останній пункт ностальгії за совком був з"їдений ! :)

Черешенька
17.06.2007, 21:39
Щастя - це прості банальні речі, тому вони справжні і дієві!

Щастя - це усмішка коханої людини, щастя - це щира радість дитини, щастя - це сонячні зайчики у кімнаті, щастя - це друзів вірних багато, щастя - це дощик рясний у полі, щастя - це квіти ніжні на волі, щастя - це спокій у серці людському, щастя - це повернення додому...

(такий у мене майже віршик вийшов, бо щастя - це поезія життя) :)

Черешенька
17.06.2007, 21:46
Для мене щастя - це насамперед свобода! Тому мені нічого і не треба, воно в мені, я віднаходжу його щодня десь у глибині душі і, люблячи життя і красу буття, насолоджуюся кожним днем.

(Хочу ще цитату одну додати, знаю, що перечитавши її, знову буду щаслива і відчуватиму сльози радості на очах і щемління спогадів в думках:
" Але більше за все на світі любив я музику. Коли б спитав мене хто-небудь, яку я музику любив у ранньому дитинстві, який інструмент, яких музик, я б сказав що більш за все я любив слухати клепання коси. Коли тихого вечора, десь перед Петром і Павлом, починав наш батько клепати косу під хатою в саду, ото й була для мене найчарівніша музика. Часом і досі ще здається мені, що й зараз поклепай хто-небудь косу під моїм вікном, я зразу помолодшав би, подобрішав і кинувся до роботи", Олександр Довженко).

zet
17.06.2007, 23:08
Скажу спочатку, що є для мене щастя.

Щастя - це бути самим собою, без тисячі масок, гримас і неправди!
Мало того, это гораздо легче, чем ходить с придуманной маской. :)

afterstep
17.06.2007, 23:14
Мало того, это гораздо легче, чем ходить с придуманной маской.
ой, не завжди.... все залежить від обставин ;)

пупер
18.06.2007, 01:58
для мене щастя: запланувати щось і щоб це досягти, але щоб було ще щось, до чого треба було прагнути...
боюся: якщо досягну "всього" і більше не буде бажань для досягнень — це буде кінець...

Мих
21.06.2007, 01:14
хочеться бути нікому нічого невинним.

А щастя - то всіх любити.

lotr_an
21.06.2007, 01:25
відповім так - тільки не гроші. це засіб, а не мета. а для щастя треба мету.

bora
21.06.2007, 09:44
- Розуміння коханої людини

lotr_an
21.06.2007, 14:44
- Розуміння коханої людини

нєєє, спочатку ту кохану людину треба мати.

пупер
21.06.2007, 14:49
відповім так - тільки не гроші. це засіб, а не мета. а для щастя треба мету.
щастя не в грошах, щастя в кількості... :)
засіб до того, щоб збільшити цей засіб?... ;)

bora
21.06.2007, 14:51

Прошу пана, питання є - кому, що треба.)) в мене "вопрос" ось так стоїть. :p і я тому дуже тішуся :radist:

spm1950
26.06.2007, 19:31
мЕНІ НІЧОГО КРІМ СВІЖЕНЬКОЇ ЧЕРЕШНІ.

spm1950
26.06.2007, 19:33
І що ти збираєшся з коханою робити?

пупер
26.06.2007, 19:39
мЕНІ НІЧОГО КРІМ СВІЖЕНЬКОЇ ЧЕРЕШНІ.
це ви у прямому сенсі чи переносному?....

Melody
28.06.2007, 11:39
Богдан-Ігор АНТОНИЧ

AMEN

Закінчений концерт,
лиш відгомін — омана.
Кінець усього — смерть,
таємна і незнана.

І радісне й сумне
минає, мов примара.
Вже Бог кладе мене,
мов скрипку, до футляра.

Закінчений вже спів,
уже струна не грає.
Несказане цих слів
хай серце доспіває.

Щоб серце доспівало,
його ти перемінь.
До щастя треба мало:
гармонії.
Амінь.

Черешенька
28.06.2007, 14:07
А ще хотілось би мені для щастя зустрічати поменше на шляху тупості, неправди та байдужості.

spm1950
28.06.2007, 20:13

Скількох коханих потрібно, я маю на продаж любих в необмеженій кількості.

Полковник
28.06.2007, 20:21
Согласен, иметь, иметь и еще раз иметь!
Именно ТАК!

Ljolik
28.06.2007, 21:55
Счастье - это когда дети сыты, обуты, одеты, здоровы и их нет дома

Степаныч
29.06.2007, 08:04
:clapping: 12 баллов!!!:dance:

New Shrek
29.06.2007, 08:05
Ассоциация -пестня:http://www.ovsienko.com/video.shtml?send=error
Овсиенко Татьяна
Женское счастье

--------------------------------------------------------------------------------
Автор текста ( слова ) - Арсенев К., композитор ( музыка ) - Зубков И.

Целый день шел снежок, чудо как хорошо
Вечерок бархатный заглянул в окно
Мы пойдем под ручку прогуляться перед сном
Мы пойдем под ручку прогуляться перед сном
Женское счастье был бы милый рядом
Ну, а больше ничего не надо
Почитай мне роман, а потом я сама
Все у нас правильно, славная семья
Ты призвание мое, что мы делаем вдвоем
Нам не важно лишь бы были вместе ты и я
Каждый день ты со мной, словно я за стеной
Каменной спряталась и самой смешно
Создаю тебе уют и дарю любовь свою
Кто бы мог подумать как приятно быть женой

Ольга
29.06.2007, 09:29
сьогодні б хотілося до повного щастя, аби за Аскорбінку і за нас проголосували форумчани ;)
ми http://oral-b.com.ua/gallery/showitem/448
Аскорбінка http://oral-b.com.ua/gallery/showitem/435

Черешенька
29.06.2007, 15:38
Сьогодні за обідом дізналася від коліжанки, що у її молодшого брата виявили шизофренію. І це вже на все життя...
Щастя - це коли ти здоровий і твої рідні та близькі також! (Решта все можна самому здобути, щоб мати радість в повноті)

vasili
29.06.2007, 15:41
Сьогодні за обідом дізналася від коліжанки, що у її молодшого брата виявили шизофренію.
А він часом не у військоматі про це дізнався, підрозкажіть при яких обставинах він про се дізнався?

Черешенька
29.06.2007, 15:46
А він часом не у військоматі про це дізнався
Ні, Василю, він - француз, йому лише 19 років, виявили після того, як у нього серія нервових припадків була. Раптово сталося все це. Вчиться у нормальній гімназії, має чудову сім"ю. Важко було дивитися на сестру його мені, яка, переживаючи дуже за нього, повторювала: "Чому він? Чому не я???"...

Melody
29.06.2007, 15:49
Щастя - це коли ти здоровий і твої рідні та близькі також! (Решта все можна самому здобути, щоб мати радість в повноті)

Є такий вислів: здоров'я - як і щастя: якщо його не помічаєш, значить воно в тебе є. Людина часто не помічає того, що насправді дуже щаслива - бо здорова, бо світить сонце, бо смакує кава. Так мало треба... до мене вчора усміхнулася на вулиці незнайома дитина - і так приємно стало.

afterstep
29.06.2007, 15:51

а й дійсно ;) і ще якщо є гарантія, що несподівано не прийдуть ;)

New Shrek
29.06.2007, 15:56
Ні, Василю, він - француз,
відкрийтесь де живете,Португалія,вгадав,чи мо" Монако?

New Shrek
29.06.2007, 15:57
Допис від vasili
А він часом не у військоматі
там де він живе військомату катма

vasili
29.06.2007, 16:00
Знаєте я знаю багатьох людей, які мені постійно кажуть шо вони психічно хворі, але я недумаю шо шизофрения чи параноя це хвороба скорше тип аналізу чи характеру або певне культурне наповнення.

Черешенька
29.06.2007, 16:06
до мене вчора усміхнулася на вулиці незнайома дитина - і так приємно стало
Я також ціню такі миті найбільше: усмішку перехожого, людську щиру ввічливість, непідкупну красу (природи, наприклад).
За обідом в кнайпі поруч сиділа молода сім"я з двома дітьми. І хпопчинятко (ходити ще не вміє), світловолосе, з голубими небесними очима вивчало нас і ми взаємно не могли відірвати погляду один від одного. Така дрібнича, але якось просвітлює душу і відроджує у тобі вдячність до життя.

відкрийтесь де живете,Португалія,вгадав,чи мо" Монеко

Ні, Шреку, там ще ніколи не бувала (але планую)! Що, показати Вам мою прописку? Львівська я (була, є і думаю, що буду :)), майже сусідка пана Пупера, до речі.
А те, що періодично можу жити у різних місцях і містах, то ще не факт моєї "нельвівськості" :)!

New Shrek
29.06.2007, 16:13
Львівська я
остання із могікан...

Liliyah Romanova
29.06.2007, 23:11
Ні, Шреку, там ще ніколи не бувала (але планую)! Що, показати Вам мою прописку? Львівська я (була, є і думаю, що буду ), майже сусідка пана Пупера, до речі.
У нас усії трьох прописка львівська. На Липовій Алеї. :) А батьки наші біля Кайзервальду живуть. :)

New Shrek
30.06.2007, 09:55
Що, показати Вам мою прописку?
Мойша ,ты туда не ходи,там по морде бьют!Так я по паспорту русский!Да не по паспорту бьют,а по морде...

Meg
02.07.2007, 14:51
Мені на даний момент до повного щастя треба цигарку.Блін,на вулиці дощ,не хочеться йти за ними.От якби хтося приніс додому....)))))

пупер
02.07.2007, 14:59
а нащо цигарка?.....
краще кави випити міцної або чаю — ті самі алкалоїди, тільки шкоди від них менше... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Meg
02.07.2007, 15:04
Каву вже пила.Зараз буду рятуватися від д_И_пресії:кава,ароматичні палички,олівець,папірецю,навушники.Шо ше треба?

vasili
02.07.2007, 15:05
Рекомендую баян!

Meg
02.07.2007, 15:07
У мене є баян.Але я ше маю DVD,море музичних каналів,плеєр,комп і мобілку.Може допоможе!

vasili
02.07.2007, 15:37
Але я ше маю DVD,море музичних каналів,плеєр,комп і мобілку.Може допоможе!
То від чого тоде маєте депресняк? Ангажемент у люксу та й уші ж знають.

пупер
02.07.2007, 16:34
У мене є баян.Але я ше маю DVD,море музичних каналів,плеєр,комп і мобілку.Може допоможе!
баян справжній, чи паддонківський?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

vasili
02.07.2007, 16:50
баян справжній, чи паддонківський?....
Скоріше справжній бо паддонківський би затемнив розмову і так здається депресняк, у ті моменти периферія недопоможе.

New Shrek
02.07.2007, 16:51
баян справжній
Справжній баян -це аккордеон....завершив клас гри на аккордеоні в музшколі(середній)

Meg
02.07.2007, 20:46
В мене є і баян і гармошка.Я знаю,чим відрізняється-в мене мама і дідусь музиканти.Мама ходила на музику в дитинстві.

vasili
02.07.2007, 20:54
В мене є і баян і гармошка.Я знаю,чим відрізняється-в мене мама і дідусь музиканти.Мама ходила на музику в дитинстві.
Я вам пропунувовау колись зібрати квартет з форуміуки я маю гітару STAR 7 електричну. Прауда глихий як птах та голос прокурений.

Meg
02.07.2007, 20:57
В мене тоже є електрична гітара.Десь на балконі валяється поламана.Фіг його зна,нащо вона мені.Я не музикальна людина.Граю на нервах.

vasili
02.07.2007, 21:12
Граю на нервах.
Ха-ха, комарніцко! Я йне сумнівавсе!

Meg
03.07.2007, 14:33
Грами на веселях,на банкєтах і на нервах!)))