КПК

Показати повну версію : Мовне питання Донецкий погляд

Сторінки : [1] 2 3 4

КРС
19.04.2007, 21:16
У мене рідна мова Російска. З вічливості до Львова, пишу по україньски.
Мовне питання не основне, а є слидком, неправильной регіональної політіки. Не якого единого українского народу не має. А є кілька югоруських національностей. Зі своею культурою, історією та ментальностю. Це Західно Україна, Малороссія та Новороссія. От в Новороссії хочуть жити по своему, без київських та галицких командирів.
Извените перейду на русский.А реально ситуация с украинизацией напоминают окупацию. Нам навязывают чуждую нам культуру, чуждые нам понятия, а нас и слушать не хотят. Вот пока Галичина и Киев не перестанут вести как подонки и оккупанты. Вас в Галичам будут ненавидить в Новороссии. И украинская мова будет восприниматься как языков окупантов и подонков.

afterstep
19.04.2007, 21:30
да и русский бы не мешало подучить - чтоб без грубых ошибок писать....
А кто вас не слушает? я так понимаю, орды галицких оккупантов щемят весь Донбасс по понятиям?

КРС
19.04.2007, 21:48
Донбассу не интерестна такая глупость как укромова. Донбассу не нужна УПА-УНСО это все разговоры недоразвитых бездельников. Да и все разговоры про любовь к Украине это базар идиотов с гнилыми руками. Это бред тупого по сравнению с вопросами что в нашим заводам нужна реконструкция. Нашим городам нужна полная замена труб котлов и прочей комуналки. У нас запушеная экология туда нужны вложения. Эти деньги мы зарабатываем своей промышленостью. Вот что хотелось бы слышать, а чем же нас грузят подонки с Куево и Галычины. Не тем что наши дети умирают от рака от отходов индустрии. А мовой - дэбилы галыцкие. Великим Каклочуркистаном о не тем где взять деньги на модернизацию оборудувание заводов, чтобы за счет энергосбережения и уменьшения себестоимости продукции поднять зарплаты. НАТОм вместо того что думать что бы продать больше самолетов, вертолетов, кольчуг и прочей продукции ВПК. Русофобией вместо того, как наши турбины, прокатные станы, элетро,хим обурудование купили Российские предприятия.

afterstep
19.04.2007, 21:53
Это серьезно! То есть вы пашете - а ваши деньги отбирают, да еще вам и экологию портят? Ужас!
Да, надо подняться всем, как один, и вернуть деньги - заставить вложить и в оборудование, и в реконструкцию заводов...
Ну - и в образование (школьное) чуток можно....

Boris_Kiev
19.04.2007, 21:58
разговоры не доразвитых идиотов
Чукчи даже знают имя одного такого. Шапоколова.
КРС, вы в своем посте противоречите самому себе.
Ждете вливаний в свой специфический (я не говорю - плохой) край и при этом поливаете грязью тех, за счет кого вы ждете этих вливаний.
Действительно, в Москве если прошерстить биографии ряда артистов и спортсменов - высокий процент выходцев из Донбасса. Ну есть энергия у ваших людей - очевидно, из-за желания вырваться из не очень экологически благоприятного края.
Но теперь в России ваши на... никому не нужны. И вы ("вы" собирательно) хотите развернуть вектор вашей экспансии в другую сторону.
В свое время я сам потратил немало сил, чтобы найти в Киеве пристойную работу молодому донецкому сисадмину. Действительно, самородок, "не от мира сего".
Но ... сами знаете, именно "специфическим" поведением некоторые мигранты портят имидж края.
Задумайтесь над этим.
И включите проверку орфографии. Это тоже о многом говорит.

Mariya
19.04.2007, 22:01
да и русский бы не мешало подучить - чтоб без грубых ошибок писать....

Ви, afterstep, просто як мала дитина. Нєкагда єму єва учіть, ат акупантафф защіщатся нада.

А скільки в Донецьку українських шкіл, якщо не секрет?

КРС
19.04.2007, 22:06
А теперь культура. Нах мне вашы упашные герои ну славте их у себя в галичине. Заселение територии Новороссии стало возможно, благодаря русскому оружию. Слава матере Екатерине Великой, слава Суворову, Ушакову, а особенно графу Потемкину Таврическому. Который сделал для Новороссии, больше всей гетьманов и прочих казлов на укроденьгах.
Ну эти вуйки уши уже протерли свой соборностю, Шухкевичем, вышиванками, галушками. А нашы Донецкие легенды про Генерала Иловайского, Харциза про основания и историю наших заводов. Про космос про авиацию.Как в тяжелейших условиях после войны были запушены шахты заводы. Да тупые эвропушки и пиндосики до сих пор ничего подобного нашей Сатане сделать на могут. Нам Дончанам, эопа ничем поразить не может, мы можем выпустить все то что и они. И жить не хуже будем, если всякое быдло мешать жить не будет.

afterstep
19.04.2007, 22:07
та най си тішиться - просто доки всі в розборках статистику відвідуваності покращували - я й собі вирішив з чимось на кшалт бота подискутувати ;)

Sasha
19.04.2007, 22:08
Что-то опять провакацией пахнет:rolleyes:
Ну да ладно..
КРС, если это Ваше настоящее мнение, то в чем-то Вы правы. Я писал в другой ветке, что вместо улучшения жизни Президент решил объединть Украину с помощью идеологии. Хотя как по мне, так это не идеология, а идиотизм, ибо таким макаром скорее разъеденить, чем объеденить.
Только КРС Вы очень в грубой форме об этом..
Сама-то Галичина не виновата, виноваты пару-тройку людей из нее:)
Там такие же люди! У которых есть свой язык, своя культура и свои надежды. А нас с Вами и с afterstep пытаються настроить таким образом - чтоб потом при случае от искорки мы вышли на майданы, и т.д. Тьфу три раза чтоб "только без рук".

afterstep
19.04.2007, 22:09
ничего подобного нашей Сатане сделать на могут
ото вам панове майже відповідь ;) після того є питання до пацієнта?
И жить не хуже будем, если всякое быдло мешать жить не будет.
я так розумію, що наша присутність навіть за тисячу км йому заважає :)

Mariya
19.04.2007, 22:10
Нам Дончанам, эопа ничем поразить не может, мы можем выпустить все то что и они.

Дайош данєцкій кампютєр каторий работаєт нє на елєктрічєствє, а на данєцкам углє!!!!

afterstep
19.04.2007, 22:12
а було би незле мати комп'ютер на дровах чи вугіллі... а то воно щось постійно електрики не вистачає ;)

КРС
19.04.2007, 22:18
Чукчи даже знают имя одного такого. Шапоколова.
КРС, вы в своем посте противоречите самому себе.
Ждете вливаний в свой специфический (я не говорю - плохой) край и при этом поливаете грязью тех, за счет кого вы ждете этих вливаний.
Действительно, в Москве если прошерстить биографии ряда артистов и спортсменов - высокий процент выходцев из Донбасса. Ну есть энергия у ваших людей - очевидно, из-за желания вырваться из не очень экологически благоприятного края.
Но теперь в России ваши на... никому не нужны. И вы ("вы" собирательно) хотите развернуть вектор вашей экспансии в другую сторону.
В свое время я сам потратил немало сил, чтобы найти в Киеве пристойную работу молодому донецкому сисадмину. Действительно, самородок, "не от мира сего".
Но ... сами знаете, именно "специфическим" поведением некоторые мигранты портят имидж края.
Задумайтесь над этим.
И включите проверку орфографии. Это тоже о многом говорит.
--------
По поводу Киева. Вы меня насмешили, я не хуже Вас там знаю ситуацию.
За пристойным сисадмином в Киеве, не важно от происхождения, кадровики бегают. По поводу Донецкой репутации в Киеве, она там отличная, у галичан на порядок хуже. В Киеве отлично относятся к выходцам с Донбасса.Что же касается выходцев с Галичины, да уже их плохую репутацию по Киеву исправить не чем нельзя. И заработки у Донецкой диаспоры Киева высокие.
А вектор должен быть повернут туда куда выгодно экономике, а бредовым нацибошкам. А по поводу орфографии, это мой фирменный стиль привыкайте.

afterstep
19.04.2007, 22:21
Зачот адназначна!

КРС
19.04.2007, 22:28
А по поводу моего появления. А хочу посмотреть если во Львове нормальные люди- патриоты. Которые понимают что главное, для Украины не мова, вышиванки и галушки и еопа нам поможет. А засееные поля, работающие заводы и отремонтированая комуналка. И тогда будет жизнь как в Европе. И второе что нужно не мешать жить друг другу. Галичина живет по своему, Донбасс по своему, Таврия по своему, а Слобожанщина по своему.

Boris_Kiev
19.04.2007, 22:29
--------
За пристойным сисадмином в Киеве, не важно от происхождения, кадровики бегают.
Ага. Два года бегали. Пока не взяли "за бартерную услугу" с моей стороны.

По поводу Донецкой репутации в Киеве, она там отличная, у галичан на порядок хуже. В Киеве отлично относятся к выходцам с Донбасса.

Наверное киевлялину виднее :)

А по поводу орфографии, это мой фирменный стиль привыкайте.[/QUOTE]

Есть другой выход, игнорировать вас как человека с низким IQ.
Ставлю "игнор", таварисчь осесьтент проФФэсара. И другие тоже.

Вы ведь любите интересных собеседников - поговорите сами с собой. Инет стерпит. Так и быть, подскажу адресок подходящего форума - http://vostok-zapad.com.ua
Там - как на шахте угольной... руку дружбы подали...

КРС
19.04.2007, 22:48
Ага. Два года бегали. Пока не взяли "за бартерную услугу".

По поводу Донецкой репутации в Киеве, она там отличная, у галичан на порядок хуже. В Киеве отлично относятся к выходцам с Донбасса.

Наверное киевлялину виднее :)
-------------------
У меня 5 лет Киевского стажа. Не работаю я там ибо не выгодно больше. И у меня огромное количество своих друзей знакомых в основном коренных Киевлян или выходцев с русских регионов. Киевляне бывают двух типов коренные и рога понаехавшие. Судя по Вашим высказыванием, Вы не коренной. По поводу админа у меня уже пол-аськи ржет.

А по поводу орфографии, это мой фирменный стиль привыкайте.

Есть другой выход, игнорировать вас как человека с низким IQ.

Вы ведь любите интересных собеседников - поговорите сами с собой. Инет стерпит. Так и быть, подскажу адресок подходящего форума - http://vostok-zapad.com.ua
Там - как на шахте угольной... руку дружбы подали...[/QUOTE]
-------------
Я понял что по делу. Вам сказать нечего. Типа как будем поля сеять. Как продукцию выпукать, как комуналку ремонтировать? Это дела людей с низким IQ. А с высоким IQ, занимаются разговорами о предназначении укронации, о красоте мовы, о героизме УПА?

пупер
19.04.2007, 23:47
крс, ви так позитивно почали і зкотилися до лексики вуличних плебеїв...
і що найгірше, багато хто може подумати що на донбасі всі такі...
про ваш правопис промовчу, ви й самі знаєте...

КРС
20.04.2007, 00:31
Ну тоді у нас різній погляг на речі. В Донбассі людину цінують за то що вона робить, а не за те як вона красиво розмовляє і на якій мові, скільки у неї судимостей, на наскільки грамотно вона пише.

пупер
20.04.2007, 00:38
Ну тоді у нас різній погляг на речі. В Донбассі людину цінують за то що вона робить, а не за те як вона красиво розмовляє і на якій мові, скільки у неї судимостей, на наскільки грамотно вона пише.
главноє, штоб чєлавєк хароший...
знайома пісня...

не треба лукавити, про "у вас на донбасі"...
людей завжди поважають за поряднісь, вихованість, освіту...
а освіта — це у першу чергу знання мови!..

забув, хто це сказав: "скільки мов ти знаєш — стільки ти людина"...

я володію ідеально (без зайвої скромності) тільки двома...
знаю кілька (не дуже досконало) мов програмування...

КРС
20.04.2007, 02:03
Це погляд невдачника. Поважают тільки за що ти робишь, за працю.
Як ти що знаешь, іде на користь другим людям.
А освіта буває різна. Зараз для України, один хороший промисловець, важливише, чим 10 культурних невміх. А лишне засіяне поле це більше чим вся пуста демогогия про вихованість.

пупер
20.04.2007, 02:50
Це погляд невдачника. Поважают тільки за що ти робишь, за працю.
Як ти що знаешь, іде на користь другим людям.
А освіта буває різна. Зараз для України, один хороший промисловець, важливише, чим 10 культурних невміх. А лишне засіяне поле це більше чим вся пуста демогогия про вихованість.
шановний, не хочу стібатися з вашої української....
але "невдачник" це навіть не неологізм...
банальний русизм...
щодо "праці"...

анекдот...
п’є шотландець і бідкається...
збудував млин і ніхто мене не назвав патрік-млинар....
збудував стайню і викохав десяток свиней і ніхто не назвав патрік-свиновод...
збудував двоповерховий будинок і ніхто не назвав патрік-будівничий...
а варто було один раз згрішити з вівцею...

Степаныч
20.04.2007, 08:31
главное, для Украины ... засееные поля, работающие заводы и отремонтированая комуналка. И тогда будет жизнь как в Европе. И второе что нужно не мешать жить друг другу. Галичина живет по своему, Донбасс по своему, Таврия по своему, а Слобожанщина по своему.
Ну правильно. Дискуссию можно прекращать. Лучше не скажешь. Так в чём проблемы?

Дальневосточник
20.04.2007, 10:47
Ну правильно. Дискуссию можно прекращать. Лучше не скажешь. Так в чём проблемы?
Кроме вполне провокационных сообщений от КРС не вижу тут темы для дискуссии...
Не объяснять же неразумному земляку, сколько жителей Западной Украины приехали к нам и помогли поднять Донбасс...

Степаныч
20.04.2007, 10:52
Не объяснять же неразумному земляку,...
Да я не к КРС обращался. Таким ребятам ничего не объяснишь. Это навсегда. И их немало, и они агрессивны. Вот потому и нужно жить так, кто как привык. Ничего другим не навязывая. Но и уважая тот, другой образ жизни. "Нравится - не нравится, пой моя красавица!"(с):)

Boris_Kiev
20.04.2007, 11:32
Степаничу, а Ви не припускаєтеся думки, що під ніком КРС дописує пропагандист "іншої орієнтації" з непоганими акторськими здібностями.
Он як він зіграв роль (самі_розімуєте_кого) і прищепив масам відразу до створеного образу.

Степаныч
20.04.2007, 11:35
Степаничу, а Ви не припускаєтеся думки, що під ніком КРС дописує пропагандист "іншої орієнтації" з непоганими акторськими здібностями.
Он як він зіграв роль (самі_розімуєте_кого) і прищепив масам відразу до створеного образу.
Судячи з орфографії і стилістики, допускаю. Але це несуттєво, ІМХО. В реалі такі особи є. З обох сторін.

Boris_Kiev
20.04.2007, 11:49
Степаничу, а Ви помітили, що Дядя Ваня з такими же інтонаціями (якщо у віконці браузера можна передати інтонацію) сказав "Привыкайте"!

Ну... мені Ваш колега читав лекцію, як називаються ті, кому вказали на двері, а він залізе у вікно.
На першому етапі бандитського накопичення капіталу такий "підвид" зіграв свою "рушійну" роль, але ж у 1999-2000 їх принаймні у Києві планово або ... або ... (начальник РОВД розповідав).

Степаныч
20.04.2007, 12:02
...як називаються ті, кому вказали на двері, а він залізе у вікно.
За даними різних авторів якщо порахувати невротиків, акцентуйованих особистостей і психопатів, то їх налічується в суспільстві від 11 до 30%. Коливання за рахунок невротиків, оскільки їх кількість залежить у тому числі від суспільно-економічної ситуації. Та плюс 3-5% психічно хворих... Так що "всех не перестреляете"(с).:D

Boris_Kiev
20.04.2007, 12:07
А мені здається - усі 50%.
Тільки перестріляли яскраво виражених психопатоїдів. І то - тільки з ДЕЯКИХ угрупувань.

Ви ще параноїків забули. Колись був у мене такий начальник. На різні "тренінги" бігав. Тільки вмів солов"єм співати та генерувати "формалізовані структуризовані алгоритмізовані" задачі.

З усієї команди лише один сисадмін міг то перекласти нам з марсіанської на земну мову.

Степаныч
20.04.2007, 12:15
А мені здається - усі 50%.
Ну, "немає ж здорових, є недообстежені".:)
Ви ще параноїків забули.
Ні, не забув. Просто можуть бути паранойяльні психопати (по новій МКХ по-іншому, але так зрозуміліше), або психічно хворі з паранойяльним бредом.

Boris_Kiev
20.04.2007, 12:21
Дякую, Степаничу !
А знаєте ... на початку 70-х лікар студентської поліклініки в Києві з власної ініціативи почав досліджувати закономірності алкоголізму та токсикоманії (тоді - "колеса") серед студентів. І несподівано прийшов до висновку, що "максимум відхилень" - це студенти філософського факультету, спец. "М-Л Ф".
Йому "вказали на його місце" і змусили здати чернетки.

Степаныч
20.04.2007, 12:27
Дякую, Степаничу !
А знаєте ... на початку 70-х лікар студентської поліклініки в Києві з власної ініціативи почав досліджувати закономірності алкоголізму та токсикоманії (тоді - "колеса") серед студентів. І несподівано прийшов до висновку, що "максимум відхилень" - це студенти філософського факультету, спец. "М-Л Ф".
Йому "вказали на його місце" і змусили здати чернетки.
Нема за що!

Могло бути. Усі ми намагаємося обирати собі професії орієнтуючись на свій психотип (не знаючи про це). Філософи - люди своєрідні часто. А щоб зрозуміти "марксистсько-ленінську філософію", то взагалі...:rolleyes: починаючи з самого словосполучення "марксистсько-ленінська".:confused: Марксизм - наука. Ленінізм - авантюра.

Boris_Kiev
20.04.2007, 12:39
Марксизм...
може щось (і то не наукове, а "підсумкове") є в економічній частині. А все інше - мозковий вивих (чи просто утопічна гра) бісексуала Карла і явно орієнтованого Фріца.
Ось і маєте "популярне" визначення - навязлива деталізована маячня.

M@LOY
21.04.2007, 15:40
Ребят Всем привет... напишу как я вижу эту "проблему" так сказать изнутри, кто обратил внимание я из Донецка...
ну то ладно начнем, как по мне этой "проблемы" вообще нет у нас, пусть хоть кто то скажет, что в Донецке его заставляют говорить по Украински или как то ущемляют его в этом вопросе.... кто то "умный" найдется и скажет, что вот все документы на Укр., телевидения на Укр.... тому я могу сказать что он безграмотная бестолочь... другого слово я подобрать не могу надо было в школе учиться... я сам в Школе учился еще в СССР закончил конечно уже в независимой Украине..
у нас я помню было такое, что если ты не хочешь учить Украинский
язык то можешь отказаться... вот наверное кто отказался тот больше всего и выступает :)... тоже самое могу сказать и про Украинский язык не кто его здесь не ущемляет ну это как говориться вижу со своей "Колокольни"... Украинских школ у нас много и пусть не говорят что их закрывают, даже многие Школы переводят на Украинский язык... и если бы Вы знали сколько людей хотят отдать туда своих детей... по крайне мере те с кем я общаюсь...
я б такой, что бы постепенно все школы перевести на Украинский язык и что бы с младших классов дети изучали в обязательном порядке Украинский, Русский и Английский языки и даже можно по желанию еще один на выбор... :) Сам я знаю если можно так сказать 4 языка Русский, Украинский, Английский и немножко Турецкий язык ну так на бытовом уровне объясниться смогу:) ну не могу я понять как люди живущие в Украине не хотят учить свой родной язык... кто то скажет мой родной Русский и Украинский я не хочу учить, ну тогда воли в Россию и не кто там не будет долбать тебя по этому поводу... это же не значить, что тебя будут дома заставлять говорить по Укр., говори на коком хочешь, хоть на Китайском но язык страны в которой ты живешь ты знать обязан... вот многие выступают за второй государственный язык и они думают, что захотел выбрал русский захотел выбрал Украинский... да нет надо будет знать и Русский и Украинский... в общем ладно бесполезная тема... а что касается всяких радикальных настроенных людей помешанных на этой теме они есть как и во Львове так и в Донецке... и не надо говорить, где их больше, а где меньше и там
и там хватает... вообще чего я зашел на этот форум... хотел поговорить про ЕВРО-2012 и нечаянно наткнулся на эту ветку вот и решил взглянуть,
что пишут про Донецк :) Ну что касается этой темы могу написать следующее, это можно написать и здесь, слышал такие слухи, а может быть и нет, что в планах строительство Автобана от Львова до Донецка вот это было бы очень даже хорошо...

пупер
21.04.2007, 15:47
Ребят Всем привет...
вітаю, м@лой!..
тепер, шановні форумчани, скажіть: чи відрізняється погляд мешканця донецька від мого (мешканця львова)?...
ні...
то чи є різниця між нами?...
особисто я її не бачу....

Полковник
21.04.2007, 16:53
это же не значить, что тебя будут дома заставлять говорить по Укр., говори на коком хочешь, хоть на Китайском но язык страны в которой ты живешь ты знать обязан......

Хм странно, это высказывание за последний месяц я читаю уже раз в сороковой! странно, очень странно. Есть ещё масса языков, на которых русские могли бы говорить дома! НО, почему именно Китайский? Нет, не понимаю!

пупер
21.04.2007, 17:00
Хм странно, это высказывание за последний месяц я читаю уже раз в сороковой! странно, очень странно. Есть ещё масса языков, на которых русские могли бы говорить дома! НО, почему именно Китайский? Нет, не понимаю!
мабуть тому, що китайська швидко може стати другою світовою мовою після англійською...

Sasha
21.04.2007, 18:29
тому я могу сказат
я б такой, что бы
воли в Россию
говори на коком хочешь

M@LOY, зачем Вы пишите на русском тут? Вы же в жизни розмовляєте українською;)
Людиииии, может хватит заниматься такой ерундой??? Что за провокации на уровне детсада...

M@LOY
21.04.2007, 19:46
Sasha
Да... если честно мне смешно.. долго смеялся...
Где тут? Какие провокации?
Все, что я написал могу повторить еще раз... и как говориться кто это воспринимает как личное оскорбления тогда не чем не могу помочь... и где Вы видите здесь провокации, прочитав полностью эту ветку я только увидел ну как сказать уровень культуры некоторых людей... или они просто так выражают свою правду.. ну не знаю...., а если Вы в моих словах увидели провокацию могу уверит Вас я из Донецка и все, что я написал, да я так считаю... и даже могу сказать большее... отвечу на любой интересующей Вас вопрос.. :)
И почему я пишу на Русском, потому, что думаю кто захочет тот прочтет, или может даже показать, что нет такой проблемы и в Украине все хорошо понимают и Украинский и Русский или потому что у меня на компьютере не установлен Украинский язык или даже потому, что я так захотел... и последняя версия ПРОВОКАЦИЯ :).....
Ребят, а если честно без обид... ну я просто не понимаю "проблему" языка.... вот например скажите те кто видит в этом проблему.... как ущемляются ваши права? Еще раз повторяю нет этой проблемы... это все искусственно сделано.... :) Вот например когда я учился в Институте у нас почти все гуманитарные предметы шли на Украинском, тех. на Русском... даже в начале некоторые преподаватели спрашивали на коком Вам будет удобней... ну не было не одного случая, что бы кто то сказал что бы предмет шел на Русском все соглашались на Украинский, а отвечать на каком хочешь, хот на Русском, хоть на Украинском и не кто тебе не чего не скажет....

Монархист
21.04.2007, 23:54
А по поводу моего появления. А хочу посмотреть если во Львове нормальные люди- патриоты. Которые понимают что главное, для Украины не мова, вышиванки и галушки и еопа нам поможет. А засееные поля, работающие заводы и отремонтированая комуналка. И тогда будет жизнь как в Европе. И второе что нужно не мешать жить друг другу. Галичина живет по своему, Донбасс по своему, Таврия по своему, а Слобожанщина по своему.

Та вы батенька романтик. :D

Мих
22.04.2007, 01:52
У мене рідна мова Російска. З вічливості до Львова, пишу по україньски.
Мовне питання не основне, а є слидком, неправильной регіональної політіки. Не якого единого українского народу не має. А є кілька югоруських національностей. Зі своею культурою, історією та ментальностю. Це Західно Україна, Малороссія та Новороссія. От в Новороссії хочуть жити по своему, без київських та галицких командирів.
Извените перейду на русский.А реально ситуация с украинизацией напоминают окупацию. Нам навязывают чуждую нам культуру, чуждые нам понятия, а нас и слушать не хотят. Вот пока Галичина и Киев не перестанут вести как подонки и оккупанты. Вас в Галичам будут ненавидить в Новороссии. И украинская мова будет восприниматься как языков окупантов и подонков.

Попробуйте перекочувати з Донбасу у Прибалтику - може там вас не будуть притісняти з мовою та культурою, або, скажімо, в процвітаючий Китай, ну а як і на далі Ви не знайдете спокою, то повертайтесь додому - в Росію, чого по світі шлятися, нє?;)

Степаныч
22.04.2007, 11:51
е кто видит в этом проблему.... как ущемляются ваши права? Еще раз повторяю нет этой проблемы... это все искусственно сделано....
Респект! Болельщики тоже бывают умными!;) И таковых большинство!:D

Сталкер
22.04.2007, 13:59
Моя думка, що українську повинен знати кожний українец, незалежно від його переконань, релігії тощо. Але використовувати її зовсім не обов"язково...

afterstep
22.04.2007, 14:02
Можна тоді два запитання:
- навіщо знати, якщо не використовувати,
- який же ти після того українець, якщо на своїй батьківщині користуєшся іноземною

Степаныч
22.04.2007, 14:07
Моя думка, що українську повинен знати кожний українец, незалежно від його переконань, релігії тощо. Але використовувати її зовсім не обов"язково...
- який же ти після того українець, якщо на своїй батьківщині користуєшся іноземною

Знати - значить знати! І це не завжди використовувати!

Монархист
22.04.2007, 14:12
Та вы батенька романтик. :D

Вот так галичане и дали всем жить спокойно, они спать не смогут пока не научать всех быть украинцами.

Сталкер
22.04.2007, 14:21
Знать нужно потому, что это официальный, государственный язык. А использовать его можно, когда в Западную Украину приезжаешь, например....
А насчет другого вопроса - какой же после этого бразилец - бразилец, когда он на португальском говорит? ) А американцы тогда должны вообще не на английском, а на наречии индейцев говорить.
И свои корни, свой родной язык - русский, забывать нельзя.

Сталкер
22.04.2007, 14:23
Вот так галичане и дали всем жить спокойно, они спать не смогут пока не научать всех быть украинцами.
А Вы не поддавайтесь! Украинский выучите, это не сложно, но не используйте его в повседневной жизни. ) Надо дать им понять, что насильственная украинизация ни к чему хорошему не приведет, а только вызовет ненависть ко всему украинскому.

Монархист
22.04.2007, 14:36
Дело не в украинском, я его знаю это не вопрос. Украинский это песчинка на вершине пирамиды.

Сталкер
22.04.2007, 14:53
Дело не в украинском, я его знаю это не вопрос. Украинский это песчинка на вершине пирамиды.
А в чем дело?

afterstep
22.04.2007, 15:06
Це тільки у вашій запаленій уяві галичани на подружньому ложі говорять про українізацію Одеси (тощо). Насправді галичанам воно десь глибоко десь - якою мовою спілкується Дерибасівська (чи де-інде). Галичани собі раду дають, і, приїхавши до тої самої Одеси (ди че-інде), хвацько гутарять по-російськи (чи польскою).
--
Але є пару придурків, особливо - серед ПР-них депутатів, і ті пару придурків мають грошву проплатити телепередачі чи друкувати лапшу в газетах. А вас - хлібом не годуй, тільки дай з кимось поборотися.когось поненавидіти ;)

пупер
22.04.2007, 15:08
а кому зараз легко?....

OldMan
22.04.2007, 15:09
Если я читаю на украинском языке, смотрю фильмы на украинском языке, слышу и понимаю собеседника, разговаривающего на украинском считается ли что я пользуюсь языком или категорически нет?
- який же ти після того українець, якщо на своїй батьківщині користуєшся іноземною.
Вот такой я украинец. Если я розговариваю на языке, который является государственным в другой стране - я автоматически становлюсь плохом гражданином?
Тогда все, кто говорит на государственном языке автоматически становятся хорошим гражданами?
Если нет, то значит есть и другой критерий "украинскости"?
Если да, то тогда запретите украиноязычным зрадныкам, коих, как мы благодаря вам знаем, великое множество в ВР, разговаривать на украинском.

Монархист
22.04.2007, 15:13
Дело и в разночтении истории (кто герой, а кто нет), дело и в религии (попытки переподчинить Православие на территории Украины по усмотрению отдельных деятелей). Дело и в направлении развития как на региональном так и внешнем политическом уровне. Дело и в попытках создания нацистско-фашистского режима на основе галицкого народа. В чём разница между? Не только в росте и длине рук и ног но и в группе крови и так далее.

afterstep
22.04.2007, 15:13
А американцы тогда должны вообще не на английском, а на наречии индейцев говорить.
И свои корни, свой родной язык - русский, забывать нельзя.

Як казав наш замполіт - "кровь песок говно и сахар" ;)
Навіть тяжко заперечити ;)

Монархист
22.04.2007, 15:18
Це тільки у вашій запаленій уяві галичани на подружньому ложі говорять про українізацію Одеси (тощо). Насправді галичанам воно десь глибоко десь - якою мовою спілкується Дерибасівська (чи де-інде). Галичани собі раду дають, і, приїхавши до тої самої Одеси (ди че-інде), хвацько гутарять по-російськи (чи польскою).
--
Але є пару придурків, особливо - серед ПР-них депутатів, і ті пару придурків мають грошву проплатити телепередачі чи друкувати лапшу в газетах. А вас - хлібом не годуй, тільки дай з кимось поборотися.когось поненавидіти ;)

Я не про нормальных людей, я про радикалов которые поддерживают нацистские тенденции в Украине. Про тройку придурков которые есть в НУ и БЮТ, которые получают деньги из за рубежа и согласно принципу кто платит тот заказывает. Забивают голову всяким неуравновешенным типам которые права других людей рассматривают как собственную угрозу.

пупер
22.04.2007, 17:09
Я не про нормальных людей, я про радикалов которые поддерживают нацистские тенденции в Украине. Про тройку придурков которые есть в НУ и БЮТ, которые получают деньги из за рубежа и согласно принципу кто платит тот заказывает. Забивают голову всяким неуравновешенным типам которые права других людей рассматривают как собственную угрозу.
імена "радикалів", які отримують кошти з-за кордону...

Монархист
22.04.2007, 18:19
імена "радикалів", які отримують кошти з-за кордону...

Кто там гранты получает на «демократию»? И Березовского можете припомнить с его заявлениями о финансовой помощи. А финансирование «майдана» 2004 (только без сердцещипательных заявлений я сам тогда участвовал в этом шоу).
Все спорные вопросы должны проводится с помощью референдумов а не «майданов», и если в год будет пара десятков разно статейных референдумов нам не повредит, только мнение народа будет труднее изображать, придётся с ним считаться.

КРС
22.04.2007, 19:05
Кроме вполне провокационных сообщений от КРС не вижу тут темы для дискуссии...
Не объяснять же неразумному земляку, сколько жителей Западной Украины приехали к нам и помогли поднять Донбасс...
-----
Я объяснил истиную проблему украинского языка. Что он стал заложником неправильной региональной политики. А что в Донбассе покрайней мере полмиллиона выходцев с Западной Украины и их потомков, это знают все. Но вы хотите сказать, что они глупые люди и считают что мовой можно заткнуть гнилые трубы?

пупер
22.04.2007, 19:06
Кто там гранты получает на «демократию»? И Березовского можете припомнить с его заявлениями о финансовой помощи. А финансирование «майдана» 2004 (только без сердцещипательных заявлений я сам тогда участвовал в этом шоу).
Все спорные вопросы должны проводится с помощью референдумов а не «майданов», и если в год будет пара десятков разно статейных референдумов нам не повредит, только мнение народа будет труднее изображать, придётся с ним считаться.
:)
критики не витримує...
"регіони" спонсорувалися з російського бюджету...
і що далі?

afterstep
22.04.2007, 19:08
Забивают голову всяким неуравновешенным типам которые права других людей рассматривают как собственную угрозу.

І щоб поборотися з цими радикалами (парой-тройкой) ви прийшли на львівський форум, і почали "гнати пургу" та "інший брєд сивої кобили"? ;)
--
Якщо ви нас вважаєте нормальними людьми - то чому себе поводите як агресивний підліток на чужій дискотеці?

КРС
22.04.2007, 19:12
Sasha
Да... если честно мне смешно.. долго смеялся...
Где тут? Какие провокации?
Все, что я написал могу повторить еще раз... и как говориться кто это воспринимает как личное оскорбления тогда не чем не могу помочь... и где Вы видите здесь провокации, прочитав полностью эту ветку я только увидел ну как сказать уровень культуры некоторых людей... или они просто так выражают свою правду.. ну не знаю...., а если Вы в моих словах увидели провокацию могу уверит Вас я из Донецка и все, что я написал, да я так считаю... и даже могу сказать большее... отвечу на любой интересующей Вас вопрос.. :)
И почему я пишу на Русском, потому, что думаю кто захочет тот прочтет, или может даже показать, что нет такой проблемы и в Украине все хорошо понимают и Украинский и Русский или потому что у меня на компьютере не установлен Украинский язык или даже потому, что я так захотел... и последняя версия ПРОВОКАЦИЯ :).....
Ребят, а если честно без обид... ну я просто не понимаю "проблему" языка.... вот например скажите те кто видит в этом проблему.... как ущемляются ваши права? Еще раз повторяю нет этой проблемы... это все искусственно сделано.... :) Вот например когда я учился в Институте у нас почти все гуманитарные предметы шли на Украинском, тех. на Русском... даже в начале некоторые преподаватели спрашивали на коком Вам будет удобней... ну не было не одного случая, что бы кто то сказал что бы предмет шел на Русском все соглашались на Украинский, а отвечать на каком хочешь, хот на Русском, хоть на Украинском и не кто тебе не чего не скажет....
Тут проблеммы нет. Просто есть люди, когда они ничего по существу не могут возразить. Они объявляют человека сумашедшим, кучмистом, донЭцким, проффвесором. Типичная померанчевая тактика. Посмотрите 5 канал если забыли. Там таких Борисов полная студия.

КРС
22.04.2007, 19:16
І щоб поборотися з цими радикалами (парой-тройкой) ви прийшли на львівський форум, і почали "гнати пургу" та "інший брєд сивої кобили"? ;)
--
Якщо ви нас вважаєте нормальними людьми - то чому себе поводите як агресивний підліток на чужій дискотеці?
Я так зрозумів, радикал це той, кто каже потрібно сіяти поля, виробляти метал, труби міняти, це все брєд сивої кобили. А розмови про мову, державу та УПА це приведе нас до Європі?

Монархист
22.04.2007, 19:44
--

действительно как мог я посметь прийти к вам на форум и высказывать свои мысли особенно такие крамольные как о равноправии граждан в вашей стране. И кто сказал что моё понятие нормы, распространяется на вас … тем более лично?
Ведь в вашей интерпретации я : «почали "гнати пургу" та "інший брєд сивої кобили"» так что у нас точно есть разница в понимании нормы.
А тут я для того чтобы хоть иногда сообщать что в стране есть и другое мнение и такие как вы не есть выразитель гласа всего народа.

КРС
22.04.2007, 20:23
Попробуйте перекочувати з Донбасу у Прибалтику - може там вас не будуть притісняти з мовою та культурою, або, скажімо, в процвітаючий Китай, ну а як і на далі Ви не знайдете спокою, то повертайтесь додому - в Росію, чого по світі шлятися, нє?;)
О чисто галицкий совет. Наверное в Галичине, народ притесняют с мовою та культурою, а то они так полюбили португальские туалеты и московские стройки.

afterstep
22.04.2007, 21:39
Я так зрозумів, радикал це той, кто каже потрібно сіяти поля, виробляти метал, труби міняти

радикал - це той - і почитайте свої перші дописи - хто починає діалог з "у вас всіх руки ліві, я д'Артаньян, ви - далі по тексту, і взагалі, я прийшов до вас на форум вам сказати, що якщо ви до нас поткнетеся..."
--
А засіяні поля та геніальність донецьких сисадмінів - то було потім ;)

afterstep
22.04.2007, 21:41
а то они так полюбили португальские туалеты и московские стройки.
ви це бачили - чи ви знов собі щось придумали?

zet
22.04.2007, 21:44
Меня больше всего поражает эта тактика воинственных прыжков в незнакомый форум. Но хоть бы сначала присмотрелись к народу, а потом уже и в бой ринулись... Может тогда вас легче было бы понять.

Мих
22.04.2007, 22:00
Про тройку придурков которые есть в НУ и БЮТ, которые получают деньги из за рубежа
Ви маєте на увазі ті гроші, які Росія виділяє Януковичу, який в свою чергу купляє Т. Чорновіла і їм подібним?

пупер
22.04.2007, 22:02
ви це бачили - чи ви знов собі щось придумали?
виробнича практика, мабуть....

Мих
22.04.2007, 22:19
КРС - Комуніст Радянського Союсу

пупер
22.04.2007, 23:38
смішно :(
що означає "пупер"?

afterstep
22.04.2007, 23:54
Меня больше всего поражает эта тактика воинственных прыжков в незнакомый форум. Но хоть бы сначала присмотрелись к народу, а потом уже и в бой ринулись...
Вспомнил... завтра цитату поищу... "склока в трамвае" - зачинщик (бабушка с бидончиком) давно ушла, а склока гуляет по трамваю ;)
--

Мих
23.04.2007, 00:02
смішно
що означає "пупер"?

то є дієслово. Розумієте тепер?

пупер
23.04.2007, 00:08
то є дієслово. Розумієте тепер?
ні...

Мих
23.04.2007, 00:17
що зробив?
-п(у/о)пЕр
Ясно?

пупер
23.04.2007, 00:40
що зробив?
-п(у/о)пЕр
Ясно?
мінус "п", "у" поділити на "о", "п", велике "е", "р"...
:D :D :D
дуже зрозуміло...

Мих
23.04.2007, 00:47
мінус "п", "у" поділити на "о", "п", велике "е", "р"...

дуже зрозуміло...

пупер - дієслово. Наприклад, сів в машину і пупер на роботу. ясно?

пупер
23.04.2007, 02:04
пупер - дієслово. Наприклад, сів в машину і пупер на роботу. ясно?
"пупер" — насправді на початку це був прикметник...
тепер це іменник...

Степаныч
23.04.2007, 08:50
тепер це іменник...
Прикметник... супер... пупер...

Дальневосточник
23.04.2007, 10:55
Я достаточно долго проработал в совхозе - и аббревиатура крс вызывает совсем другие ассоциации :)

afterstep
23.04.2007, 12:23
аббревиатура крс вызывает совсем другие ассоциации
И видимо - по данному случаю - правильные ;)

І.Павлович
23.04.2007, 12:25
КРС. На жаль ,я не прочитав ЖОДНОГО посту конкретно за Вашими скаргами.Міста,що потерпають від екологічних, побутових проблем і мають великі підприємства, повинні дякувати за проблеми перш за все місцевій і регіональній владі.Саме від них залежать напрямки розподілу грошей.Проблему мови було піднято саме ВАШИМИ депутатами,щоб Вас(у широкому загалі)відволікти від грабунку східних земель,але зовсім не галичанами.Яких,до речі, Вам підкинуто знову-ж таки у якості того самого міфічного ворога,на якого можна звалити всі негаразди. Спитайте у своїх депутатів чому не вирішуються ВАШІ проблеми,а шум навколо тієї самої мови? Смію Вас запевнити,відрахування у місцевий бюджет великих підприємств зовсім не маленький і у змозі вирішити ба-а-агато питань.

Странник
23.04.2007, 12:35
[QUOTE=M@LOY;63902]Sasha
Вот например когда я учился в Институте у нас почти все гуманитарные предметы шли на Украинском, тех. на Русском... даже в начале некоторые преподаватели спрашивали на коком Вам будет удобней... QUOTE]

И я такое помню! У нас в групе был один осетин, который даже умудрялся экзамены сдавать на родном языке!
И, поверьте, никаких обид не было о ущемлении нашего языка!

Boris_Kiev
23.04.2007, 13:14
Я достаточно долго проработал в совхозе - и аббревиатура крс вызывает совсем другие ассоциации :)
На всякий случай: по-украински - ВРХ :)

afterstep
23.04.2007, 13:21
гм... продовжуючи перелік термінології - в давнину називалося "бидло" ;) відповідно, в колядках зустрічається "поміж бидлята" ;)

І.Павлович
23.04.2007, 15:38
Хлопці! Дівчата! Чому ми весь час зїжджаємо з тем гілок на особистості...

Boris_Kiev
23.04.2007, 15:44
[QUOTE=M@LOY;63902]Sasha
Вот например когда я учился в Институте у нас почти все гуманитарные предметы шли на Украинском, тех. на Русском... даже в начале некоторые преподаватели спрашивали на коком Вам будет удобней... QUOTE]

И я такое помню! У нас в групе был один осетин, который даже умудрялся экзамены сдавать на родном языке!
И, поверьте, никаких обид не было о ущемлении нашего языка!

А у меня в группе были девочки из провинции, которые физику и математику учили в школе на украинском.
Вот где были "носители терминологии". Но в общей русскоязычной массе они испортили себе язык и одна (уже на 2-м курсе) даже высказала мне "фе", почему я к ней обращаюсь исключительно по-украински.

Пишу для того, чтобы стало понятно, к чему приведет "друга державна".

А теперь прадставьте себе: есть выбор.
1) учиться на русском и работать в СССР
2) учиться на европейском и работать в Европе.

Так вот врубитесь, что с совковым наследием (в т.ч. "общепанятным") Европа будет не скоро.

Мих
23.04.2007, 15:46
тепер це іменник...
А Вам сподобалось....:D :D :D

Странник
23.04.2007, 16:26
[QUOTE=Странник;64533]

Так вот врубитесь, что с совковым наследием (в т.ч. "общепанятным") Европа будет не скоро.

А она большенству населения, по моему разумению, и не нужна!

Борис, поверьте на слово, я ни в коем случае не принижаю значение Государственного языка! Даже, если хотите, уважаю тех, кто отстаивает свои взгляды в языковом вопросе!
Но неужели Вы думаете, что Европа будет с Вами разговаривать на Украинском!?
Пы. Сы. Я, не зная, кроме русского никакого языка, умудрился объехать много стран, от Европы до Юговосточной Азии,и везде без переводчика.
И не пропал.

M@LOY
23.04.2007, 16:41
Всем Привет... Повторюсь еще раз Украинский должен знать каждый гражданин Украины вне зависимости от его убеждений, а разговаривай на каком хочешь .... вот если кто то приедет из Львова в Донецк и подойдет к Вам и задаст вопрос на Украинском, если Вы знаете Украинский ответьте ему на Украинском, а если Вы плохо знаете Украинский и что бы не коверкать язык скажите: -Извините, Вы понимаете по Русски. И ответьте ему на Русском (можно и без извините, но вежливость не когда не помешает :) ), так же если кто то во Львов приедет из Донецка и будет задавать вопрос на Русском языке ответьте ему на Русском или спросите понимает ли он Украинский и ответьте на Украинском языке.
И не надо не кому делать тупое лицо, что он кого то не понимает... как Вы не понимаете, что это уровень Вашей культуры, я часто бываю в других странах, вот например был в Австрии там к кому не подойдешь и спросишь понимаете ли Вы по Английски и поверьте не встречал не одного человека который не понимал бы, а Английский не ихней государственный.... так же был в Стамбуле такая же ситуация почти все понимают по Английски не говоря о том, что есть такие районы где могут говорить и на Русском... а теперь посмотрите на нас в некоторых случаях многие даже не знают и своего родного языка и могут на нем разговаривать только матом... а по Английски только то и знают, что "ду ю спик инглишь" и на этом все познания Английского заканчиваются....
И еще раз повторюсь не кто Вас не заставляет разговаривать и думать на другом языке, вот некоторые говорили что язык ихняя культура мировоззрения и не кто не хочет Уничтожить вашу культуру и мировоззрения... это все зависит только от Вас ну и вашего города или если можно так сказать от вашей Российской Диаспоры... вот смотрел недавно передачу про Украинскую диаспору в Канаде, так там многие люди дома между собой разговаривают на Украинском, что не мешает им знать Английский и в некоторых случаях даже Французский языки и не поверите если так пойдет то некоторым придется ехать в Канаду что бы узнать, что такое Украина и кто такой Украинец потому что они сохранили культуру больше чем некоторые Украинцы проживающие в Украине... так, что думайте.

пупер
23.04.2007, 16:44
А Вам сподобалось....:D :D :D
бо пан стєпанич вгадав...

Степаныч
23.04.2007, 16:49
бо пан стєпанич вгадав...
Нє (Миху, звиняйте) я ж не пишу пупЄр! :mad:

пупер
23.04.2007, 16:58
Нє (Миху, звиняйте) я ж не пишу пупЄр! :mad:
"степанич" — степанич, але ж нік "степаныч" — як читається?.. ;)

пупер
23.04.2007, 17:00
врешті решт,я ж не перекривляю...
українська єдина мова, де як пишеться, так і читається...

Степаныч
23.04.2007, 17:19
"степанич" — степанич, але ж нік "степаныч" — як читається?.. ;)
А я знаю? Хто як читає!;)

Степаныч
23.04.2007, 17:20
врешті решт,я ж не перекривляю...
українська єдина мова, де як пишеться, так і читається...
Латинь ще... Але вона "мертва".

afterstep
23.04.2007, 17:27
Але вона "мертва".
і завдяки цьому - вічно жива ;)

І.Павлович
23.04.2007, 17:34
Канаду что бы узнать, что такое Украина и кто такой Украинец потому что они сохранили культуру больше чем некоторые Украинцы проживающие в Украине... так, что думайте.
На жаль канадійська діаспора,як і аргентинська та американська,у більшій мірі зберігають мову зразка 19 сторіччя, або західний діалект.Спілкування з вчителями-філологами,що виїжджали на роботу у ці країни,показало:їх не приймають на посади вчителів.Там вважають,що сучасна українська це спотворена мова і не визнають її.Я не кажу про деякі викрутаси,що нав"язуються міністерством освіти останнім часом(щоб виправдати своє існування),це стосується і звичної нам(нашому поколінню)мови.
А з приводу деяких українців в Україні...Був чудовий америк.. ой.пробачте... іноземний фільм про молодого єврея,який поза родиною,в підлітковому оточенні, був затятим антисемітом.
Людину формує оточення,що б не казали про родинні цінності.Доки зневага до фактично всього українського буде на вістрі списа на тому ж сході - справи не буде.Це моя особиста думка.

M@LOY
23.04.2007, 17:50
Доки зневага до фактично всього українського буде на вістрі списа на тому ж сході - справи не буде.

Как говориться не так страшен черт, как его рисуют... все нормально и будет еще лучше... просто к каждому надо относиться с уважением даже если некоторые взгляды не совпадают с Вашими...
А, что касается Канады не знал, просто я хотел этим примером показать если ты хочешь сохранить совю культуры то тебе не кто в этом не помешать не сможет, если только ты действительно этого хочешь, а не так, что бы ли ж бы языком поболтать...

Boris_Kiev
23.04.2007, 17:56
Но неужели Вы думаете, что Европа будет с Вами разговаривать на Украинском!?

Пы. Сы. Я, не зная, кроме русского никакого языка, умудрился объехать много стран, от Европы до Юговосточной Азии,и везде без переводчика.
И не пропал.
Европа будет разговаривать на европейском :)

А вот в 1991 году мой знакомый врач поехал с докладом в Вильнюс. А там рабочим языком конференции объявили английский :)
Мой товарищ английский знал в совершенстве и проблем не ощутил. А российская делегация не удосужилась привезти переводчика-синхрониста. Срочно ловили местного и платили ему из своего кармана. И за аренду кабинки тоже.

Степаныч
23.04.2007, 17:57
Доки зневага до фактично всього українського буде на вістрі списа на тому ж сході - справи не буде.
А звідки така думка?:confused: Ну, з приводу зневаги. Навпаки. Я уже не раз писав, що мову українську зараз знати престижно. Я вже не кажу про борщ, сало, ...;)

Странник
23.04.2007, 18:10
Европа будет разговаривать на европейском :)

А это что за зверь такой - европейский!?

Был такой случай со мной в Париже. Со мной была знакомая, владеющая немецким в совершенстве, английским - на уровне разговорного. Так вот, как сейчас помню, отель "Ибис", на рецепшене обращается на немецком, а её не слышат! Во время сообразили, на английском -заговорили! Оказывается во Франции такое же отношение к немецкому, как у нас к русскому, могут и не услышать! Как меня не слышали в 88 в Вильнюсе!
Так что не только у нас такие заскоки!

M@LOY
23.04.2007, 18:21
Так что не только у нас такие заскоки!
Во, во.... именно заскоки... правильное слово...

пупер
23.04.2007, 22:13
Латинь ще... Але вона "мертва".
можно ще й білоруську згадати... :)
теж, скоро стане "мертвою"...
не дай Боже...

Boris_Kiev
23.04.2007, 22:56
Как меня не слышали в 88 в Вильнюсе!
Вот только про Вильнюс (Каунас, Шяуляй) не надо !
Без всякой multilingual преамбулы и понимали, и отвечали. Спросил что-то у пожилого господина в автобусе, он извинился, что плохо говорит по-русски, начал путано объяснять, а на остановке на секунду выскочил и показал рукой "Туда".
Заметьте, не продавец, не таксист, не на ресепшен гостиницы, а просто пассажир автобуса.
А в баре достаточно сказать "Лабас вакарас" и литовцы улыбаются вполне искренне.

Дядя Ваня
24.04.2007, 00:06

Браво, г-н Борис! Вот и договорились :D Оказывается эвона как оно все просто. Общепонятный язык (думаю вы говорили именно о русском) - тормоз нашего продвижения в Европу! :eek: Но сами-то Вы по-русски говорите... И Вам как, не стыдно? За совковое-то наследие? Бросайте это дело скорее! Иначе в Европу Вас точно не возьмут!

Boris_Kiev
24.04.2007, 00:12
По-украински, по-русски, по-английски, хуже - по-польски. Совсем немного по-литовски и на идиш.
Технические тексты читаю на чешском и болгарском.
Тупо "вкл-выкл, вход-выход" понимаю по-немецки и по-французски.

"Националист как правило, знает несколько языков.
"Интернационалист" - как правило - один.
Чукча даже знает, как называется этот язык". Язык Дяди Вани.

paschenkomax
24.04.2007, 00:15
Не ведіться на цькування політиками різномовного населення.Насправді проблема є тоді коли про це сперечатись.Я прац в компанії яка має філії у майже всіх областях.В робочих дзвінках майже немає ніяких труднощів в мові.Розумніший той - хто знає більше мов.А не той що кричить що його дуже (україні- чи руси-)фікують
Чужого навчайтесь і свого не цурайтесь!
Т.Г.Шевченко

Дядя Ваня
24.04.2007, 00:37
"Интернационалист" - как правило - один.
Чукча даже знает, как называется этот язык". Язык Дяди Вани.

Да, мой язык с детства и на все времена - он самый, русский! Но кто Вам сказал, что это единственный язык, который я знаю? Вы я вижу любите пренебрежительно говорить о чем-нибудь русском. О языке, об истории, о менталитете... Почему это Вам доставляет такое удовольствие, г-н Борис? Вас ведь уважать никто не будет. А если и будут то не за это, 100%! Вы не научились уважать чужого (чужое ли для Вас русское???). А это значит что Вы и свое-то любить толком не научились, Вы его только позорите!

пупер
24.04.2007, 00:43
Да, мой язык с детства и на все времена - он самый, русский! Но кто Вам сказал, что это единственный язык, который я знаю? Вы я вижу любите пренебрежительно говорить о чем-нибудь русском. О языке, об истории, о менталитете... Почему это Вам доставляет такое удовольствие, г-н Борис? Вас ведь уважать никто не будет. А если и будут то не за это, 100%! Вы не научились уважать чужого (чужое ли для Вас русское???). А это значит что Вы и свое-то любить толком не научились, Вы его только позорите!
чому ви одразу прив’язуєте "якщо не любиш російське, то й своє не полюбиш"?...
щось зв’язку не бачу....

Boris_Kiev
24.04.2007, 00:57
Ну что поделаешь, если я из народов бывшего совка максимально уважаю евреев и литовцев.
Первых - за житейскую мудрость и дар предвидения развития дел, вторых - за мудрость в таком понятии как Государственность.
А "вне совка" - англосаксов и индусов.
"Свое" - это МОЕ. Вам не понять.

Дядя Ваня
24.04.2007, 01:07
Украинцев поуважать хоть немного не пробовали? Или пробовали но не понравилось?

пупер
24.04.2007, 01:09
а ви?... ;)

Boris_Kiev
24.04.2007, 01:10
"Этнических" или "по прописке" ? Вот Вас как КОГО прикажете уважать ?
Или как прикажете уважать "украинца", который голосовал за Витренчиху ?

Дядя Ваня
24.04.2007, 01:28
"Этнических" или "по прописке" ? Вот Вас как КОГО прикажете уважать ?

Как украинца русского происхождения. Так устроит?

Или как прикажете уважать "украинца", который голосовал за Витренчиху ?

Сдержанно. Но все же уважать. Понимаете, г-н Борис, Вы не должны вообще задаваться таким вопросом за кого человек голосовал. Перед Вам прежде всего не синий, оранжевый, малиновый или красный. Прежде всего перед Вами Человек. Потом перед Вами Гражданин. Одной с Вами страны. Неужели этого мало? И только в третью очередь можно учесть гражданскую позицию этого человека. С ней конечно можно не согласиться, ее конечно можно не принять. Но уважить надо. Иначе к своей гражданской позиции Вы добьетесь аналогичного отношения.

Относитесь к людям так, как Вам бы хотелось, чтобы они к Вам относились.

Boris_Kiev
24.04.2007, 01:30
Одно дело - когда такой человек рубит уголь - он гражданин. А когда он какает в Мариинском парке - он БЫДЛО.

Дядя Ваня
24.04.2007, 01:38
Г-н Борис, это другое дело. Это уже осуждение человека за какие-то действия. Но априори если Вы не знаете за человеком каких-то аморальных поступков, почему бы его не уважать? Пусть даже и голосовал за Витренчиху. Я перестаю уважать человека когда ЕСТЬ ЗА ЧТО. А так просто, за убеждения... Это антигражданская позиция ИМХО.

пупер
24.04.2007, 01:40
Г-н Борис, это другое дело. Это уже осуждение человека за какие-то действия. Но априори если Вы не знаете за человеком каких-то аморальных поступков, почему бы его не уважать? Пусть даже и голосовал за Витренчиху. Я перестаю уважать человека когда ЕСТЬ ЗА ЧТО. А так просто, за убеждения... Это антигражданская позиция ИМХО.
пардон, не можу промовчати...
ви голосували за вітренчиху?...
ви це зробили свідомо?...
якщо так, то це мене дуже дивує...

Boris_Kiev
24.04.2007, 01:52
Дядя Ваня, Вы прожили бОльшую часть жизни гражданином ссср. А я себя таковым не считал. Вот в 1991-м понятие Родина у меня совпало с понятием СТРАНА ПРОЖИВАНИЯ. Страна моих предков.
А не "не дом и не улица"

Кстати, имею два международных сертификата, позволяющие мне работать с аппаратурой в любой стране мира. Но почему-то уезжать не хочу. Хотя языки знаю.
Все. бай-бай !

Дядя Ваня
24.04.2007, 01:54
Г-н пупер, нет. Я не голосовал за Витренчиху. Это г-н Борис спросил (наверное для примера) как можно уважать человека, голосовавшего за НМВ. Я и отвечаю, что очень даже можно. Просто это человек с гражданской позицией. Со своей. Вот и все.

Boris_Kiev
24.04.2007, 01:56
Г-н пупер, нет. Я не голосовал за Витренчиху. Это г-н Борис спросил (наверное для примера) как можно уважать человека, голосовавшего за НМВ. Я и отвечаю, что очень даже можно. Просто это человек с гражданской позицией. Со своей. Вот и все.

А вот Степаныч говорил, что есть "недообследованные".

пупер
24.04.2007, 01:57
"донецького" у цій гілці, бачу, мало... :)

Дядя Ваня
24.04.2007, 02:07
Дядя Ваня, Вы прожили бОльшую часть жизни гражданином ссср. А я себя таковым не считал. Вот в 1991-м понятие Родина у меня совпало с понятием СТРАНА ПРОЖИВАНИЯ. Страна моих предков.
А не "не дом и не улица"

Кстати, имею два международных сертификата, позволяющие мне работать с аппаратурой в любой стране мира. Но почему-то уезжать не хочу. Хотя языки знаю.
Все. бай-бай !

Это прекрасно Вас характеризует, г-н Борис! Но ответа на мой вопрос к сожалению не дает. А понять я хотел конкретно вот что: почему незнакомого человека, за которым Вы не знаете никаких плохих, аморальных поступков, нужно не уважать если он придерживается не таких, как Вы, взглядов? Пусть даже и голосовал он за Витренчиху.

А вот Степаныч говорил, что есть "недообследованные".

Ну пусть г-н Степаныч "дообследует" и выдаст нам свой вердикт. Тогда мы с Вами на чем-то сможем основываться - на экспертном мнении г-на Степаныча, например. Хотя опять же, если вдруг перед Вами человек который голосовал за Витренко, откуда Вы сразу знаете, обследованный он дообследованный или недо? А может он совершенно здоров, а? Почему такого не может быть? Если захотите доказать что такого не может быть, то Вы это сможете сделать только запостив полный список избирателей и членов ПСПУ с указанием их диагнозов. Подтвержденных причем, с печатями клиник! А иначе все остальное будет простым словоблудием.

Спокойной ночи!

OldMan
24.04.2007, 10:38
Дядя Ваня, Вы прожили бОльшую часть жизни гражданином ссср. А я себя таковым не считал.

OldMan
24.04.2007, 10:39
"донецького" у цій гілці, бачу, мало... :)
Не евреи, и не литовцы.
Что им тут делать?

Дальневосточник
24.04.2007, 10:50
Дядя Ваня, Вы прожили бОльшую часть жизни гражданином ссср. А я себя таковым не считал. Вот в 1991-м понятие Родина у меня совпало с понятием СТРАНА ПРОЖИВАНИЯ. Страна моих предков.А не "не дом и не улица"!
Две трети жизни я был гражданином СССР - и сие обстоятельство стало причиной того, что я разделяю для себя государство (державу) и Родину (Батькiвщину). Может поэтому я и не воспринимаю тезис - тому що державна мова... Государство - это не Родина. Государство - это некая общественная надстройка - или - пристройка - так вернее - оно не главенствует надо мной! - для выполнения многих социально значимых дел, которые общество - т.е. и я - ему поручает.
Так вот - я не поручал государству решать за меня - как я с ним - с государством - буду общаться и на каком языке будет оно мне отвечать.

Странник
24.04.2007, 11:01
Вот только про Вильнюс (Каунас, Шяуляй) не надо !
Без всякой multilingual преамбулы и понимали, и отвечали. Спросил что-то у пожилого господина в автобусе, он извинился, что плохо говорит по-русски, начал путано объяснять, а на остановке на секунду выскочил и показал рукой "Туда".

И я тоже, подъехал к остановке, вышел, говою: уважаемые, подскажите, плз, как проехать на третью улицу строителей!? а они в ответ, как один, начали рассматривать что то в небе( а не летит ли долгожданный НАТОвский истребитель!?), а один сосунок, по другому не могу сказать, лет семнадцать, так улыбнулся, и начал мне рассказывать как проехать, только на своём, на лабуском!

- Куме, я бачив, у вас на подвiр`i берези ростуть?
- То так, ростуть.
- То спиляйте негайно, бо знов прийдуть москалi та скажуть: "Боже, как хорошо снова оказаться под березой на родной земле..."

Boris_Kiev
24.04.2007, 11:20
Дядя Ваня,
Не любите "словоблудие" ? Тогда займемся практикой (экспериментом).
Найдите и пригласите сюда "щирого вітренківця". Для старта можно "без справки", тут свои доктора найдутся.
А я обещаю как минимум 2-е суток его не обижать.
(а при хорошем поведении - и дольше).

А мы посмотрим,
что это за растение? Сколько у него лепестков? Класс... Семейство... И если это вредное растение, то способы его устранения будут выработаны спокойно и научно: ручное выпалывание, ДДТ, какие-нибудь пестициды.

Не врубились, откуда цитата ? Это одна интеллигентная леди пишет про кгбиста. :)

Boris_Kiev
24.04.2007, 11:22
И я тоже, подъехал к остановке, вышел, говою: уважаемые, подскажите, плз, как проехать на третью улицу строителей!? а они в ответ, как один, начали рассматривать что то в небе( а не летит ли долгожданный НАТОвский истребитель!?), а один сосунок, по другому не могу сказать, лет семнадцать, так улыбнулся, и начал мне рассказывать как проехать, только на своём, на лабуском!

Странник, а ... Вы были в офицерской форме ? Угадал ?
Вы знаете - "у литовцев собственная гордость". Кто такие Дарюс и Гиренас - слышали ?

OldMan
24.04.2007, 11:22
Государство - это не Родина. Государство - это некая общественная надстройка - или - пристройка - так вернее - оно не главенствует надо мной! - для выполнения многих социально значимых дел, которые общество - т.е. и я - ему поручает.

Государство называет себя Родиной когда ему что-то надо от тебя.(с) не мой.

Дядя Ваня
24.04.2007, 11:32
Не врубились, откуда цитата ? Это одна интеллигентная леди пишет про кгбиста. :)

http://www.urod.ru/files/0004r957.jpg

Вот эта? :D :D :D

P.S. Где искать "щирых витренковцев", не знаю, т.к. по их сайтам не бегаю. А человека же надо еще и уговорить! Тем более если человек меня не знает, то с какой стати он должен на меня вестись? Вы, г-н Борис, одной простой вещи не понимаете: я могу сюда привести хоть десяток полоумных витренковцев, все равно это ничего не докажет. Математику учили? О методе математической индукции слыхали?

Странник
24.04.2007, 11:32
Странник, а ... Вы были в офицерской форме ? Угадал ?

Боря, как можно, в отпуске и в спецовке!? Не смешите народ, он и так уже скоро порвет животы!

Вы знаете - "у литовцев собственная гордость". Кто такие Дарюс и Гиренас - слышали ?

Я то в своей истории никак не разберусь...
Но тем не мение, Вы нас своими пацанами не пугайте http://i.smiles2k.net/big_smiles/big23.gif (http://smiles2k.net/big_smiles/index.html)

Boris_Kiev
24.04.2007, 11:51
Дядя Ваня: есть такое понятие, как корреляция. :)
Вы уже готовы съехать с темы.

Странник: Дарюс и Гиренас - литовские пилоты, перелетевшие в конце 30-х годов через Атлантику. Деньги на самолет они зарабатывали долгие годы, работая в США механиками. То есть за их спиной не стояла большая-пребольшая махина со своими конструкторами и надсмотрщиками.
К сожалению, они сбились с курса над Германией и их самолет ошибочно сбили немецкие ПВО. Их портреты помещены на купюре (не помню, какого достоинства).

Кроме того, их именами назван Каунасский аэроклуб (бывший досааф). Почему именно Каунасский, рассказать ?
19.08.1991 клубовский аэродром был оцеплен советскими войсками. Несмотря на это два пилота-инструктора сумели подготовить два учебных самолета и разработать плат экстренного вылета - на случай, если бы пришлось спасать Ладсбергиса и Прунскене.
На улицах Вильнюса были подготовлены несколько площадок для посадки-взлета, которые тайно охраняли ребята из Департамента Защиты Края.

(офф) Я всего один раз в жизни типа поругался с литовцем - 3 года назад. Если это можно назвать "поругался". Он возглавлял российскую фирму, у которой мы покупали "железо". Надоело устранять недоделки в одном модуле, который разработал старенький россиянин. Я подгадал, когда у них была директорская планерка. позвонил, спросил, присутствуют ли там М и Н, и когда директор включил спикерфон, я ласково сказал: "А-с, у меня большая просьба: давате работать по-литовски, а не по-русски !".
В ответ-тишина. Тут же приехал гарантийщик, все вылизал, проставил дюжину напиков и более проблем не возникало.

Дядя Ваня
24.04.2007, 12:02
Дядя Ваня: есть такое понятие, как корреляция. :)
Вы уже готовы съехать с темы.

Съезжаете с темы как раз Вы, г-н Борис. Я Вам объяснил уже почему приглашение хоть десятка витренковцев не докажет то, что Вы хотите доказать. Корреляция позволяет говорить лишь о высоком проценте вероятности но не о стопроцентной достоверности. То есть я хочу сказать, что до тех пор пока Вы не знаете о витренковце что-то плохое, у Вас нет оснований его не уважать. Либо докажите, что они безумны (ну или просто плохи) ВСЕ без исключения. 99,9% тоже не пойдет, только 100%. Поэтому корреляцией не надо пытаться отделаться.

Boris_Kiev
24.04.2007, 12:09
Дядя Ваня, я не люблю демагогии. Мне достаточно факта, что >80% витренковцев - шлемазлы. Если хотите, поищите доказательства до вечера, а мне надо поработать. Грошики заработать, чтобы уплатить в казну отчисления на наших шлемазлов. Им тоже надо, оказывается, кушать, чтобы ***** в Мариинском парке.

Степаныч
24.04.2007, 12:15
Ну пусть г-н Степаныч "дообследует" и выдаст нам свой вердикт. Тогда мы с Вами на чем-то сможем основываться - на экспертном мнении г-на Степаныча, например.
Во-первых, это не я автор выражения... присказка такая есть. Мы там с Борисом "шуткувалы", а Вы буквально восприняли.:o Но вообще-то господин Борис действительно преувеличивает необходимость повального психиатрического обследования. Прям вперед назад к "карательной психиатрии".:D

Дядя Ваня
24.04.2007, 12:17
Математический подход и логика, г-н Борис, среди людей отвечающих за свои слова демагогией никогда не считались. Но Вы видимо просто хотите спрыгнуть. Что ж, Ваше право, на здоровье. А доказательства Вашей правоты ищите если хотите сами. Мне есть чем подкрепить свою правоту. На Вас поработать могу конечно, но это уже только за деньги.

P.S. >80% - это тоже требует доказательства. Ну там, что не 79,9%, не 79,98% и т.п....

Boris_Kiev
24.04.2007, 12:24
100% за кандидата. 101%... 100,99% ...
Это в России "если хоть один избиратель заявит, что на него давили - выборы признаются несостоявшимися".
Почему-то при оформлении разрешительных документов на оружие, человек должен доказывать, что он не судим и не псих. Это исходя из Вашей "презумпции невиновности витренковцев".
А неадекватная баба в парламенте - бОльшее зло, чем дробовик у алкоголика.
Поработайте на себя, мне эта тема неинтересна. Я же сказал, что сегодня должен поработать не только на свой коллектив, но и на "голодных и рабов". :)

Степаныч
24.04.2007, 12:25
Мне есть чем подкрепить свою правоту.
Гитлера в свое время бОльшая часть населения Германии боготворила. Так что, они все были психически больными? Просто задурили людям голову. Ленин, Сталин, ... Тогда еще и не слышали о технологиях PR, но успешно их применяли. Вот сейчас (я уже писал) как можно продолжать верить ЮВТ? Ну сколько раз её в её же враньё нужно публично ткнуть носом, чтобы у людей открылись глаза? Психология, аднака!:rolleyes:

Дядя Ваня
24.04.2007, 12:34
100% за кандидата. 101%... 100,99% ...
Почему-то при оформлении разрешительных документов на оружие, человек должен доказывать, что он не судим и не псих. Это исходя из Вашей "презумпции невиновности витренковцев".
А неадекватная баба в парламенте - бОльшее зло, чем дробовик у алкоголика.

Не извращайте обсуждаемый вопрос. Речь идет не о получении оружия, и даже не о прохождении в парламент. А всего лишь об адекватном отношении к гражданам одной с Вами страны.

Boris_Kiev
24.04.2007, 12:50
"Гуманность государства определяется тем, как оно относится к своим идиотам". Автора не помню.

Читатель_Обкома
24.04.2007, 12:53
"Гуманность государства определяется тем, как оно относится к своим идиотам". Автора не помню.
Чо Борисе?Опять свистим по маненьку?С темочки сьезжаем?:cool:
Ох и скользкий же Вы типчик!:D :D :D
П.С.Кстати...я тоже за Ветренко голосовал и мой бывший шеф...инженер высочайшей квалификации.... ну и чо?Чо далее?:cool:

Дядя Ваня
24.04.2007, 12:57
Вот и живые примеры нашлись! :D

Boris_Kiev
24.04.2007, 13:18
Как говорят в Перми - "назвался груздем - полезай в кузов!"
Читатель, Ваша любимая темка: а дачку Витренчихи на Столичном шоссе видели ?
Жабонька не задавила ? колько убиенный Макс Бешеный отстегнул за развал Украины ?
Вот придут братки и выгонят ведьмочку в одних чулках на асфальт :)

Странник
24.04.2007, 13:22
По-украински, по-русски, по-английски, хуже - по-польски. Совсем немного по-литовски и на идиш.
Технические тексты читаю на чешском и болгарском.
Тупо "вкл-выкл, вход-выход" понимаю по-немецки и по-французски.

Анекдот:

Київ. Стоять двоє. Підходить до них перехожий і запитує
- Как пройти на Крещатик.
Йому у відповідь:
- ??? Повторює питання англійською.
- ??? Німецькою.
- ??? Французькою.
- ???
Не одержавши відповіді перехожий йде далі. Один чоловік іншому говорить:
- Подивися, Петро, яка розумна людина! Скільки мов знає!
- І це йому допомогло?

afterstep
24.04.2007, 13:24
Вот придут братки и выгонят ведьмочку в одних чулках на асфальт

ні - навряд чи такі екстремальні братки знайдуться... Вітренко навіть одягнута не є надприродньої краси - а "в одних колготах" - то напевно жах конкретний, щось зі Спілберга...

Читатель_Обкома
24.04.2007, 13:28
Как говорят в Перми - "назвался груздем - полезай в кузов!"
Говорят по другому...не буду писать...дамы все таки почитывают-с
а дачку Витренчихи на Столичном шоссе видели ?
Не-а...не видел...
колько убиенный Макс Бешеный отстегнул за развал Украины ?
И сколько?
Вот придут братки и выгонят ведьмочку в одних чулках на асфальт
Выгонят так и выгонят..чо далее?

Boris_Kiev
24.04.2007, 13:30
1
2
3
4
А мне по барабану, Читатель ! А Вы. видать, не заснете спокойно :)

afterstep
24.04.2007, 13:35
- Абрам, ты че не спишь?
- Да Мойше 100 рублей должен, завтра надо отдать....
Стук в стіну, "Мойша! ты меня слышишь! Абрам тебе должен? Ну так он тебе не отдаст!"
- Спи, Абрам, спокойно - теперь Мойша спать не будет...

afterstep
24.04.2007, 14:26
Вот сейчас (я уже писал) как можно продолжать верить ЮВТ? Ну сколько раз её в её же враньё нужно публично ткнуть носом, чтобы у людей открылись глаза? Психология, аднака!

в тому то й справа, що політика завжди нерозривно пов'язана з "враньем". Тут не відбереш, і той самий Макіавелі, кілька сторіч тому, саме так і писав - моральні цінності нормальної людини - це зовсім інше, ніж моральні цінності політика.
--
Але ж погодьтеся - вибору то й немає....
Перерахуємо? Мороз/Симоненко/Литвин/Ющенко/Янукович/Тимошенко... і все?
Виглядає на те, що їх простіше просто виселити кудись на безлюдний острів - най собі там влаштовують парламентсько-президентські кризи - і почати з чистого листа?

І.Павлович
24.04.2007, 14:26
З приводу Вітренко і тих,хто за неї голосував: як я,громадянин держави Україна,можу поважати людей,життєве кредо яких - фактичне ЗНИЩЕННЯ цієї держави?Я не буду кидати їм в обличчя ніяких звинувачень,не буду лаяти їх чи нищити фізично,але поважати - не можу...

Дядя Ваня
24.04.2007, 14:37
Г-н Павлович! А почему тогде ПСПУ не засудили, не запретили, не отказали в регистрации в МинЮсте? Витренко почему не посадили? А ведь много кто хотел и в суды разные на нее подавали...

Степаныч
24.04.2007, 14:39
Виглядає на те, що їх простіше просто виселити кудись на безлюдний острів - най собі там влаштовують парламентсько-президентські кризи - і почати з чистого листа?
Давно пора!

afterstep
24.04.2007, 14:46
Витренко почему не посадили? А ведь много кто хотел и в суды разные на нее подавали...

є обмеження в кримінальній відповідальності... тобто - почитайте кодекс - є люди непідсудні, що не відповідають за свої дії, але немає приписів для обмеження свободи їх пересування....

КРС
24.04.2007, 14:54
:)))))))))))

Городецький
24.04.2007, 14:55
... Так вот - я не поручал государству решать за меня - как я с ним - с государством - буду общаться и на каком языке будет оно мне отвечать.

Як не дивно, такого в історії людства взагалі ніколи не було. Чи, власне, варто створювати прецендент?

КРС
24.04.2007, 15:18
КРС. На жаль ,я не прочитав ЖОДНОГО посту конкретно за Вашими скаргами.Міста,що потерпають від екологічних, побутових проблем і мають великі підприємства, повинні дякувати за проблеми перш за все місцевій і регіональній владі.Саме від них залежать напрямки розподілу грошей.Проблему мови було піднято саме ВАШИМИ депутатами,щоб Вас(у широкому загалі)відволікти від грабунку східних земель,але зовсім не галичанами.Яких,до речі, Вам підкинуто знову-ж таки у якості того самого міфічного ворога,на якого можна звалити всі негаразди. Спитайте у своїх депутатів чому не вирішуються ВАШІ проблеми,а шум навколо тієї самої мови? Смію Вас запевнити,відрахування у місцевий бюджет великих підприємств зовсім не маленький і у змозі вирішити ба-а-агато питань.
----------
Куме я піду москалів постріляю. А якщо тебе москаль вб`є
А мене то за що?
Що Донецкі бачать в галичанах ворога, це Ваші фантазії. Садовий с Лукьянченко товаришують. Бо мають ті же проблеми гнилі труби и тому подібне. Грабунок східніх земель и ким це? И куди ідуть гроші від цого грабунку? И яком процентом грошей від зароблелім регіоном може розпоряжатся наша місцева влада, наші депутати?
И яких процент від відрахування у місцевий бюджет від великих підприемств? Тут я Вам скажу тільки грошей від одного нашого міста Маріуполя, с головою хватило порішати всі наші проблеми.
А проблема мови, буде поки, федерализації. Щоб мі могли спитати з наших депутатів и місцевої влади.

І.Павлович
24.04.2007, 15:18
Г-н Павлович! А почему тогде ПСПУ не засудили, не запретили, не отказали в регистрации в МинЮсте? Витренко почему не посадили? А ведь много кто хотел и в суды разные на нее подавали...Чесно кажучи,не знаю...Я не читав регістраційної програми її партії.А чому не розігнали і не посадовили - можу лише дати свою версію:
1. Про заангажованість наших судів знаю не по чутках.
2. Можливо, є ризик скандалу зі свободою слова.Тим більше, що немає ПРЯМОГО заклику до відміни державності. Є заклики до обєднання з Росією і Білоруссю в одну,нібито штучно кимось(американцями?) розколоту державу. Суть від цього не змінюється,але зовні виглядає пухнастенько...

І.Павлович
24.04.2007, 15:28
Щоб мі могли спитати з наших депутатів и місцевої влади.У мене жінка - депутат місцевої влади,і тому із впевненістю можу Вам сказати:притягти до відповідальності своїх депутатів і місцеву владу Ви можете і без федералізації. Процентні співвідношення відрахувань великих підприємств наводити не буду-не знаю.Але те,що саме у Донецьку живе перший в Україні міліардер,більшість міліонерів саме зі сходу - це факт.

КРС
24.04.2007, 15:35
З приводу Вітренко і тих,хто за неї голосував: як я,громадянин держави Україна,можу поважати людей,життєве кредо яких - фактичне ЗНИЩЕННЯ цієї держави?Я не буду кидати їм в обличчя ніяких звинувачень,не буду лаяти їх чи нищити фізично,але поважати - не можу...
Государство это не Родина. А инструмент который тебе должен оказывать услуги. И любить государство не обязан. Как оказывает так к нем и относятся. А если оценивать Украину как государство. Это смешной уродец, типа концлагеря для своих граждан. И точка зрение о востановление государства СССР тоже может иметь место.

Городецький
24.04.2007, 15:47
Государство это не Родина. А инструмент который тебе должен оказывать услуги....

Держава - апарат (сукупність, система спеціальних - "владних" інституцій та відповідне законодавство) політичної влади в суспільстві;
Держава - країна з визначеним апаратом політичної влади - політична спільність людей, яка
мешкає на певній території;
має єдине управління (апарат влади);
визнана іншими державами та міжнародними інституціями (ООН тощо) та дотримується певних міжнародних стандартів в термінах утворення офіційних символів (прапор тощо) та політичних прав, таких як громадянство.
володіє внутрішнім та зовнішнім суверенітетом, є суб'єктом міжнародного права.

Ви розумієте, наскільки Ваше розуміння держави різниться із загальновизнаним? Вам не важко жити з таким світоглядом? Сказитися можна - всі проти Вас!!! :rolleyes:

І.Павлович
24.04.2007, 15:48
типа концлагеря для своих граждан.
Ви не могли б більш розгорнуто і з фактажем пояснити цю Вашу тезу?Які саме ознаки концтабору (доречі,у порівнянні із СРСР) Ви бачите?

КРС
24.04.2007, 15:49
У мене жінка - депутат місцевої влади,і тому із впевненістю можу Вам сказати:притягти до відповідальності своїх депутатів і місцеву владу Ви можете і без федералізації. Процентні співвідношення відрахувань великих підприємств наводити не буду-не знаю.Але те,що саме у Донецьку живе перший в Україні міліардер,більшість міліонерів саме зі сходу - це факт.
Наши депутаты не причем. Вопрос о изменении денежных потоков и прав между центром и регионами. Например Юлино премъерство обошлось Донбассу в несколько милиардов доларов. А незалежность в триллион доларов. А милионеры и милиардеры не потому что воруют, а в правилах капитализма. Большие предприятия большие деньги. Миллион доларов это копейки, меньше одного состава с металом. Стандартному колхозу для нормального фунционирования такая сумма нужна.

Степаныч
24.04.2007, 15:53
Ви розумієте, наскільки Ваше розуміння держави різниться із загальновизнаним? Вам не важко жити з таким світоглядом? Сказитися можна - всі проти Вас!!!
А чому різниться? Я у даному випадку КРС цілком розумію! Ви ж самі приводите визначення: держава - це апарат. А апарат - це конкретні люди (держслужбовці), які отримують заробітну плату у тому числі і від моїх податків. Вони зобов"язані робити так, щоб мені було максимально комфортно, чи тільки їм?

КРС
24.04.2007, 15:55
Ви не могли б більш розгорнуто і з фактажем пояснити цю Вашу тезу?Які саме ознаки концтабору (доречі,у порівнянні із СРСР) Ви бачите?
А по динамике сокращения населения вам не ясно?
Я бы мог, но видел и кучу объснений от более достойных авторов . Что Украина это бантустан, который некогда не сможет обеспечить уровня жизни СССР. Для всех а не некоторых. Начните образования с Сергея Кара-Мурзы. Извеняють у десятипальцевом набора, есть свои недостатки.

КРС
24.04.2007, 15:57
Держава - апарат (сукупність, система спеціальних - "владних" інституцій та відповідне законодавство) політичної влади в суспільстві;
Держава - країна з визначеним апаратом політичної влади - політична спільність людей, яка
мешкає на певній території;
має єдине управління (апарат влади);
визнана іншими державами та міжнародними інституціями (ООН тощо) та дотримується певних міжнародних стандартів в термінах утворення офіційних символів (прапор тощо) та політичних прав, таких як громадянство.
володіє внутрішнім та зовнішнім суверенітетом, є суб'єктом міжнародного права.

Ви розумієте, наскільки Ваше розуміння держави різниться із загальновизнаним? Вам не важко жити з таким світоглядом? Сказитися можна - всі проти Вас!!! :rolleyes:

Я имею право на свою точку зрения. Как человек. А у кого мозгов нет пусть пользуется загальновизнаным.

Boris_Kiev
24.04.2007, 15:58
Государство это не Родина. А инструмент который тебе должен оказывать услуги. И любить государство не обязан. Как оказывает так к нем и относятся. А если оценивать Украину как государство. Это смешной уродец, типа концлагеря для своих граждан.
А вы свой "отдельный регион" на страну не экстраполируйте (это слово не имеет связи с понятием "полировать портвейном").
В начале 80х был, видел - и ЗуГРЭС, и Шахтерск.
Потому уроженец Енакиева лезет представлять страну ?

И точка зрение о востановление государства СССР тоже может иметь место.
В палате №6. У Степаныча.

Люди, ось "автопортрет" певного електорату. Э запитання ?

afterstep
24.04.2007, 15:59
который некогда не сможет
тобто в перекладі - колись Україна таки не зможе....

чому - таке саме скорочення було і в совку, тільки на додачу значна частина пенсіонерів при виході на пенсію в тому ж сибіру - виїжджала на україну...

Я бы мог, но видел и кучу объснений от более достойных авторов
спробуйте тоді повторити їхні пояснення ;)

КРС
24.04.2007, 16:02
Оно и видно. Для таких как вы - Енакиево - рай земной ?

О ваше понимание демократии, достойно великого Туркменистана.

І.Павлович
24.04.2007, 16:02
КРС. Ви кидаєтесь цифрами,які могли отримати хіба-що з агітплакатів.А з приводу депутатів - я мав на увазі відрахування саме в МІСЦЕВИЙ бюджет.Ці цифри Вас чомусь не хвилюють і не викликають запитань.

Городецький
24.04.2007, 16:09
А чому різниться? Я у даному випадку КРС цілком розумію! Ви ж самі приводите визначення: держава - це апарат. А апарат - це конкретні люди (держслужбовці), які отримують заробітну плату у тому числі і від моїх податків. Вони зобов"язані робити так, щоб мені було максимально комфортно, чи тільки їм?

А, "апарат - це конретні люди" сказали саме Ви, а не я. Далі можете розвивати свою тезу скільки завгодно, але, вибачте, це лише Ваше тлумачення.

Найголовнішою метою будь-якого апарату є забезпечення власного функціонування. Можу подати визначення апарату за енциклопедією. А от саме "влада" ("апарат влади") - і представлений саме тими людьми, про яких Ви говорили.

Значить 40 мільйонів загиблих в СРСР не під час війни для Вас не цифра? Ну знаєте! А Ви при тямі?

Степаныч
24.04.2007, 16:10
...не экстраполируйте (это слово не имеет связи с понятием "полировать портвейном").

Борис, ну зачем же человека оскорблять?

Є! Їх постріляти?

КРС
24.04.2007, 16:10
тобто в перекладі - колись Україна таки не зможе....

чому - таке саме скорочення було і в совку, тільки на додачу значна частина пенсіонерів при виході на пенсію в тому ж сибіру - виїжджала на україну...
А можно спитати. А може с Украины до Сибiру тоді іхало більше народу.

спробуйте тоді повторити їхні пояснення ;)
Экономика металолом. Жилье трущебы. Вместо работы говорильня.
Живет Украина пока добрая Россия дает газ ниже мировой и сохраняется конъктура на метал. Дальше все вперед к гондурасам к африканскому способу жизни. Африканский выбор. ги-ги-ги. Хотя Галичина уже там.

Городецький
24.04.2007, 16:11
Я имею право на свою точку зрения. Как человек. А у кого мозгов нет пусть пользуется загальновизнаным.

Бажаю Вам успіху в перетворенні світу під власну точку зору! Не щиро, але бажаю! З вічловості.

КРС
24.04.2007, 16:13
Значить 40 мільйонів загиблих в СРСР не під час війни для Вас не цифра? Ну знаєте! А Ви при тямі?
ги-ги-ги. А Вы в школу ходили, хоть когда то? Или Вы господь Бог?

Степаныч
24.04.2007, 16:15
А, "апарат - це конретні люди" сказали саме Ви, а не я. Далі можете розвивати свою тезу скільки завгодно, але, вибачте, це лише Ваше тлумачення.
...

Я правильно зрозумів, що з Вашої точки зору держава у особах держслужбовців може не опікуватися проблемами громадян?

Найголовнішою метою будь-якого апарату є забезпечення власного функціонування.
Ні. Це є законом роботи будь-якої структури, яка виконує адміністративно-господарчі, розпорядчі функції. І це нажаль! Та нічого не поробиш, такий закон. Але це ні в якому разі не може бути МЕТОЮ!

afterstep
24.04.2007, 16:15
Я имею право на свою точку зрения.

и когда кругозор человека сужается настолько, что превращается в точку - тогда человек и говорит: <это моя точка зрения - я право имею!>

Городецький
24.04.2007, 16:16
КРС, дякую, питань більше не маю.

Дуже і дуже шкода, що такі інфантильні невігласи кшталту КРС потенційно мають можливість впливати на політику нашої держави. Соромно, що ще й намагаються нас повчати.

КРС
24.04.2007, 16:18
КРС. Ви кидаєтесь цифрами,які могли отримати хіба-що з агітплакатів.А з приводу депутатів - я мав на увазі відрахування саме в МІСЦЕВИЙ бюджет.Ці цифри Вас чомусь не хвилюють і не викликають запитань.
Відрахувань в міцевий бюджет, хватає тільки на зарплату бюджетнікам.
Основные налоги идут в государственный бюджет. А потом распределяются субвенциями. Не говоря о том что основной плательщик налогов в стране Печерский район Киева, который ничего не производит.

Степаныч
и когда кругозор человека сужается настолько, что превращается в точку - тогда человек и говорит: <это моя точка зрения - я право имею!>
:D Будь-який об"єм може здаватися "точкою"... залежить від відстані!;)

Городецький
Я правильно зрозумів, що з Вашої точки зору держава у особах держслужбовців може не опікуватися проблемами громадян?

Вибачте, це знову Ваше тлумачення. Ви або вважаєте мене анархістом, або намагаєтесь робити висновки за мене? :o

Степаныч
24.04.2007, 16:21
Відрахувань в міцевий бюджет, хватає тільки на зарплату бюджетнікам.
Основные налоги идут в государственный бюджет. А потом распределяются субвенциями. Не говоря о том что основной плательщик налогов в стране Печерский район Киева, который ничего не производит.
:eek: КРС... извините... я тут Вас защищаю... Почитайте Бюджетный кодекс... и любой Закон о бюджете за последние 5 лет, можно на 2007... На сайте ВС есть хороший поисковик!;)

Городецький
24.04.2007, 16:22
Ви праві, сплило на згадку одне моє знайомство з біло-синім посібником з агітації. Один в один!

КРС
24.04.2007, 16:23
КРС, дякую, питань більше не маю.

Дуже і дуже шкода, що такі інфантильні невігласи кшталту КРС потенційно мають можливість впливати на політику нашої держави. Соромно, що ще й намагаються нас повчати.
Если Вы хотите поговорить как экономист с экономистом. Так покажите свою обізнаность. Или Ви только спец по наклейке ярликов?

Степаныч
24.04.2007, 16:24
Вибачте, це знову Ваше тлумачення. Ви або вважаєте мене анархістом, або намагаєтесь робити висновки за мене? :o
Ні в якому разі! Як можна! Я намагаюся зрозуміти Вашу точку зору!:) І Вашу логіку... Не ображайтесь! Є аксіома: люди чують часто не те, що їм хочуть сказати. Тому й хотів уточнити. ;)

Городецький
24.04.2007, 16:33
Ні в якому разі! Як можна! Я намагаюся зрозуміти Вашу точку зору!:) І Вашу логіку... Не ображайтесь! Є аксіома: люди чують часто не те, що їм хочуть сказати. Тому й хотів уточнити. ;)

:D Я намагався довести відмінність держави і людей, які уосіблюють її собою. Хотів сказати, що саме влада має пілкуватися про людей. А ще, вказати на хибність споживацької точки зору на державу. Нічого окрім.

Степаныч
24.04.2007, 16:39
:D Я намагався довести відмінність держави і людей, які уосіблюють її собою. Хотів сказати, що саме влада має пілкуватися про людей. А ще, вказати на хибність споживацької точки зору на державу. Нічого окрім.
:) Ну... Тоді поняття ДЕРЖАВА взагалі стає чимось абстрактним! Пам"ятаєте: "Государство - это мы!". Зараз уже навіть не кажуть так... зараз держава - це влада і вона краще знає, що громадянам потрібно!:(

Danilo
24.04.2007, 16:48
Чомусь я відчуваю що цей КРС не має жодного відношення до Донецьку, та східного регіону України взагалі. Наскрізь фальшиві дописи, не варто на мою думку з ним навіть сперечатися, не цікаво. Чергова провокація, с боку чергового провокатора. Це такий самий троль мережі як і всі на чолі з Пересветом.

Pedro
24.04.2007, 16:49
:) Ну... Тоді поняття ДЕРЖАВА взагалі стає чимось абстрактним! Пам"ятаєте: "Государство - это мы!". Зараз уже навіть не кажуть так... зараз держава - це влада і вона краще знає, що громадянам потрібно!:(

Степанич, це звучало б правильніше, як сказав Людовик 14 - "держава це я". Бо він був не одинокий, так думали і думають більшість правителів.

пупер
24.04.2007, 16:56
Степанич, це звучало б правильніше, як сказав Людовик 14 - "держава це я". Бо він був не одинокий, так думали і думають більшість правителів.
а наполеон 3: імперія це я...

Danilo
24.04.2007, 16:56
ХТО ТАКІ ТРОЛІ І ЯК З НИМИ БОРОТИСЯ
1. ХТО ТАКІ ТРОЛІ
Ви напевно їх вже неодноразово зустрічали. Це люди, які приходять на форуми для того, щоб написати нарочиту дурість, нагрубити або просто обматеріть своїх віртуальних співбесідників. Зазвичай тролі використовують явно провокаційні фрази («Єдіная і нєдєлімая», «УПА- фашиствующіє падонкі», «бендери- бандити», і т.п.) для того, щоб почати скандал. В даному випадку термін «троль» походить не від скандінавського казкового квазімоди, а від англійського to trawl — «ловити мережею, тралити» — тролі прочісують журнали і форуми у пошуках уваги (trawl for attention).
Тролю абсолютно байдуже, про що йде розмова. Йому нічого сказати по суті, він не здатний повідомити ні про що цікавому. Його цікавить тільки увага до його персони — і він робитиме що завгодно, лише б звернути на себе увагу. Якщо ви відповісте тролю, він повністю проігнорує зміст вашого листа і напише або чергову дурість у відповідь, або просто вас облає. Якщо ви йому не відповісте, він грубіянитиме ще інтенсивніше, намагаючись спровокувати вас на грубість або необдуманий вислів. Тіпічнейший прийом троля: якщо ви вирішили припинити з ним розмову, він оголошує, що ви його злякалися або що вам нічого відповісти. Іноді скривджений відсутністю уваги троль починає систематично засмічувати форум сміттям («флудіть»).
Тролі часто приходять в активні дискусії для того, щоб перетворити їх на масоване пояснення ним, тролям, що вони не мають рацію, і тим самим повністю знищити сенс бесіди.
Багато хто вважає за краще не помічати тролів, вважаючи їх неминучим злом. На жаль, негативні емоції від споглядання писань тролів мають тенденцію випліскуватися в дискусії з адекватними людьми.
2. НАВІЩО ЇМ ЦЕ ПОТРІБНО
Тролі шукають уваги в такій збоченій формі просто тому, що їх самооцінка украй низка і вони не мають ніяких інших способів привернути до себе увагу (серед тролів ніколи не зустрічається розумних або цікавих людей — їм просто нічого сказати). Як правило, в реальному житті тролі социопатічни і часто мають проблеми в особистому житті. Сам факт, що троля хтось відмітив і відповів йому, підвищує його самооцінку. Добившись успіху в цьому, троль негайно починає спроби здійснити наступне своє бажання: стягнути співбесідника на свій рівень (і, якщо вийде, принизити його потоком хамства і інсинуацій).
Із-за неадекватної соціалізації тролі не сприймають своїх співбесідників як людей, для них ви — просто абстрактне ім'я на екрані. Вони не вважають потрібними бути ввічливими або утрудняти себе розумінням того, шаную їм намагаються пояснити.
Типовий троль абсолютно несприйнятливий до критики в свою адресу, до доводів розуму або до апеляцій до моралі. Тому троля неможливо переконати або перевиховати.

3. ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ВАМ ПОПАВСЯ ТРОЛЬ
Нічого.

4. ЧОГО НЕ РОБИТИ, ЯКЩО ВАМ ПОПАВСЯ ТРОЛЬ
Не вступайте ні в які дискусії з тролем. Якщо ви спробували йому щось пояснити — він переміг, тому що ви витратили на нього зусилля, які він демонстративно проігнорує. Якщо ви спробували його образити — він переміг, тому що він стягнув вас на свій рівень спілкування. Якщо ви вступили в дискусію з ним, але потім припинили розмовляти — навіть в цьому випадку він переміг, тому що частина вашого часу йому вдалося витратити, і частина уваги ваших нормальних співбесідників була відвернута на читання його дурниці.

5. ЧИ МОЖНА ПОЗБАВИТИСЯ ВІД ТРОЛІВ?
Тролів, як і тарганів, до кінця вивести не можна. Позбався від одного, на його місце завжди прийде новий; ідіотів і социопатов дуже багато. Але, як і тарганів, тролів можна відваджувати, зводячи їх чисельність до мінімуму.
Якщо ви НЕ модератор — найкорисніше, що ви можете написати — це нагадати іншим учасникам дискусії, що не треба вступати в сперечання з тролем (найчастіше це формулюється як «не годуєте тролів»). Найгірше, що ви можете зробити — це поскаржитися на троля в abuse team. В результаті троль не тільки отримає більше уваги, чим його нікчемна персона заслуговує, але навколо нього ще і утворюється натовп «захисників свободи слова» — багатьом з яких лінь розбиратися, хто має рацію, хто винен. В результаті нічого, окрім порції грязі в свою адресу, ви не отримаєте.
1.Якщо ви модератор, троля можна забаніть (банити треба навіки, оскільки вірогідність еволюції троля в людину украй невелика). Але є і інший спосіб знищення троля.
2. Якщо круг учасників вашого форуму вузький і більш-менш постійний, має сенс розіслати всім приватний лист з авторитетним проханням не годувати троля.
Перший спосіб швидший і простіший, другий — екологичнєє, тому що гасить частину поганої енергії шкідника, перш ніж той піде на інший форум: адже найстрашніше для троля — коли на нього не обертають уваги. Він дуже скоро занудьгує і піде на нові пасовища, але перед цим він вилізе з шкіри, щоб все-таки привернути до себе увагу — в хід підуть особисті образи, флуд і т.д., і якщо все це залишиться без відповіді — перемогли ви, а не троль.

6. ВИСНОВОК
Поза сумнівом, перестрілки з тролями можуть бути розважальними і навіть смішними, але пам'ятаєте — сперечавшись з дебілом, ви виглядаєте ненамного краще за нього.

Pedro
24.04.2007, 16:57
Экономика металолом. Жилье трущебы. Вместо работы говорильня.
Живет Украина пока добрая Россия дает газ ниже мировой и сохраняется конъктура на метал. Дальше все вперед к гондурасам к африканскому способу жизни. Африканский выбор. ги-ги-ги. Хотя Галичина уже там.

Так чого ж ви чекаєте??? Ви маєте чудовий вибір - добрая расєя, тим більше що це ваш ідеал і істарічєская родіна.

Pedro
24.04.2007, 16:59
І взагалі, для таких "таваріщєй" є спеціальна гілка - ПДРС! Може він про це і не знає. Треба падсобіть таваріщу.

І.Павлович
24.04.2007, 17:03
КРС. Почитайте поему І.Франка "Моісей". Вона чудово змальовує сьогоднішні відносини що-до ностальгії по СРСР.
А Кара-Мурзу я читав.Краще він би хімією продовжував займатися,як і математик один російський(забув прізвище),що став афігєнним тлумачником історії по новому...

Городецький
24.04.2007, 17:13
Так чого ж ви чекаєте??? Ви маєте чудовий вибір - добрая расєя, тим більше що це ваш ідеал і істарічєская родіна.

Не знаю, навіщо таке радити. В розумінні крсів це, напевне, звучатиме як "Донбас в Росію".

Зовнішньо-торговельне сальдо (додатнє до речі) Дніпропетровської області майже дорівнюється сальду України. Не знаю чому, але тут мало хто кричить про обкрадання Заходом, і про те що не дають працювати. Мабуть недостатньо зомбовані. То, не зважаючи на братерські ціни Росії за газ і не менш братерські ембарги на ввезення нашої продукції, рівень виробництва на Дніпровщині росте. Чомусь. І рівень життя, що ще дивніше. :eek:

Галичани, будьте ласкаві, скажіть, з якої причини ви заважаєте працювати Дніпру менше за Донбас? :D

Danilo
24.04.2007, 17:27
причини ви заважаєте працювати Дніпру менше за Донбас?
Ваше місто дало світу Юлію Тимошенко, а Донецьк - Рената Ахметова.:eek:
Тому й заважаємо, за руку тримаємо.:D :D :D :D :D
Особливо Кияни.:D

пупер
24.04.2007, 17:28
КРС. Почитайте поему І.Франка "Моісей". Вона чудово змальовує сьогоднішні відносини що-до ностальгії по СРСР.
А Кара-Мурзу я читав.Краще він би хімією продовжував займатися,як і математик один російський(забув прізвище),що став афігєнним тлумачником історії по новому...
фоменко?.. :)

Городецький
24.04.2007, 17:35
Ваше місто дало світу Юлію Тимошенко, а Донецьк - Рената Ахметова.:eek:
Тому й заважаємо, за руку тримаємо.:D :D :D :D :D
Особливо Кияни.:D

Он воно що! Значить таки різниця між Юлею і Ренатом існує :D
І ще, у Києва, видать, таки довгі і волохаті руки ... :D

Степаныч
24.04.2007, 17:41
...у Києва, видать, таки довгі і волохаті руки ...
Ще й з веслом!;)

Городецький
24.04.2007, 17:43
Степаныч, жах який ...
Галичани, вибачте брати, не на тих подумав ... :D

OldMan
24.04.2007, 18:21
Потому уроженец Енакиева лезет представлять страну ?
А Хорунживку когда почтили визитом?

OldMan
24.04.2007, 18:33
Он воно що! Значить таки різниця між Юлею і Ренатом існує :D
Юля - женщина, а Ренат - мужчина.
Как Вы не замечали этого?

Boris_Kiev
24.04.2007, 18:39
А Хорунживку когда почтили визитом?

OldMan, Вы же прекрасно понимаете, что с людьми Дела (такими как Вы) я общаюсь "вне" политики.
Спросите у любого провайдера своего города, знакома ли ему фамилия Тележкина (к сожалению, погиб под колесами лихача). С 1997 года, когда мы познакомились, он каждое тех. решение любил обсуждать со мной. Хороший был человек. Отец донецкого Инета.

Капітан
24.04.2007, 19:46
ХТО ТАКІ ТРОЛІ І ЯК З НИМИ БОРОТИСЯ
1. ХТО ТАКІ ТРОЛІ
Ви напевно їх вже неодноразово зустрічали. Це люди, які приходять на форуми для того, щоб написати нарочиту дурість, нагрубити або просто обматеріть своїх віртуальних співбесідників. Зазвичай тролі використовують явно провокаційні фрази («Єдіная і нєдєлімая», «УПА- фашиствующіє падонкі», «бендери- бандити», і т.п.) ...
Данилыч, исключительно из уважения к Вам, не буду акцентировать на качестве перевода :rolleyes: :D
Кстати, ссылочку на первоисточник не дадите? :o Если мне не изменяет память, цитированный мною Ваш фрагмент должен выглядеть по идее вот так:
Вы наверняка их уже неоднократно встречали. Это люди, которые приходят на форумы для того, чтобы написать нарочитую глупость, нахамить или просто обматерить своих виртуальных собеседников. Обычно тролли испол