КПК

Показати повну версію : Усе будет Донбасс

Марина
13.04.2007, 23:42
Едем мы сегодня с ребенком (13.04.2007) в машине со школы с Подола, а ребенок увидел на заборе надпись: "Усё будет Донбасс!" и спрашивает нас: "А что эта надпись обозначает?". Вопрос ко всем. Мы до сих пор не знаем.:confused:

пупер
14.04.2007, 01:25
всіх у шахти, зі зарплати дулю і голосувати за того, кого найбільше по місцевому телебаченню показувати....

MARTINI
14.04.2007, 02:50
Як ходитимете ввечері вулицею, тримайте руками шапку, ато сп.... тобто здонбасять

Степаныч
14.04.2007, 10:54
Едем мы сегодня с ребенком (13.04.2007) в машине со школы с Подола, а ребенок увидел на заборе надпись: "Усё будет Донбасс!" и спрашивает нас: "А что эта надпись обозначает?". Вопрос ко всем. Мы до сих пор не знаем.:confused:
Нужно рядом написать: "Усё будет Галичина"! Хотя... не так звучит, аднака.:p

levandivka
14.04.2007, 11:05

если я, вместо того, чтобы оперировать каждый вечер, начну у себя в квартире петь хором, у меня настанет разруха. Если я, входя в уборную, начну, извините за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать Зина и Дарья Петровна, в уборной начнется разруха. Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах
http://magazine.sharereactor.ru/2005-01/img_p16/Professor.gif

Степаныч! давайте не будемо писати на парканах...

Степаныч
14.04.2007, 11:09
Так і я про це ж! Як то кажуть, у мене на воротах сараю написано х..., а там дрова лежать!;)

levandivka
14.04.2007, 11:17
Нужно рядом написать: "Усё будет Галичина"!
Дивними словами Ви пишете "про це ж"...

Mattilainen
14.04.2007, 11:30
Самая загадочная надпись на заборе была прочитана мной осенью 1991-го.
Еду это я поездом домой из армии (дембельнулся со срочной). И аккурат при въезде в Симферополь вдоль железной дороги на каменном заборе краской метровыми буквами было написано следующее: «ХАЙ ЖИВЕ КАЦАП НА ЛУКОМАНЩИНЕ!».
Черт его знает, что сие означает.
Таинственное слово «Лукоманщина» не дает мне покоя вот уже 16 лет. Я в словарях смотрел и в сети искал – нет такого слова вообще!
Вот это энигма, блин!
А Вы говорите - "Усё будет Донбасс!" :)

OldMan
14.04.2007, 11:41
Як ходитимете ввечері вулицею, тримайте руками шапку, ато сп.... тобто здонбасять
Вы до сих пор в шапках ходите??
Тогда мы идём к вам!

OldMan
14.04.2007, 11:45
Отчего-то мне кажется, что это не Степаныч исписал все вокруг и сам Хрещатик в нестудёную зиму 2004.

OldMan
14.04.2007, 11:48
"Усё будет Донбасс!" и спрашивает нас: "А что эта надпись обозначает?". Вопрос ко всем. Мы до сих пор не знаем.:confused:
Это значит, что всё будет хорошо.
Так и объясните ребёнку.

levandivka
14.04.2007, 11:51
Отчего-то мне кажется, что это не Степаныч исписал все вокруг и сам Хрещатик в нестудёную зиму 2004.
Степанычу, зізнавайтеся, що Ви робили у 2004 р. після 3-го туру?:rolleyes:
Зараз спробував згадати, чи "відмічався" я сам?
-Ні, холодно було, пива не пив, відповідно... не мітився :o

Степаныч
14.04.2007, 12:19
Степанычу, зізнавайтеся, що Ви робили у 2004 р. після 3-го туру?:rolleyes:
Зараз спробував згадати, чи "відмічався" я сам?
-Ні, холодно було, пива не пив, відповідно... не мітився :o
"Усё будет Галичина" - це сарказм!:D
У 2004 році я був активно проти помаранчових. Після 3-го тура виборів зробив свій прогноз щодо того, що помаранчова команда розпадеться. Один мій товариш записав на диктофон і ми з ним поспорили на поляну. Я помилився у строках на 2 тижні. Але він таки поляну накрив!:D Тому я десь і вдячний Ющенку, що він Тимошенко турнув. ;)

Pedro
14.04.2007, 14:33
Это значит, что всё будет хорошо.
Так и объясните ребёнку.

Як колись казав Папанов в "Діамантовій руці", "Усьо будєт хорошо. Усє сядєм. До одного".

Мих
14.04.2007, 15:25

Бачу два значення.

1. Хто такий "Усьо"?

2. Іншими словами "Донбасу буде усьо", тобто все, кінець.

OldMan
15.04.2007, 10:13
2. Іншими словами "Донбасу буде усьо", тобто все, кінець.
Уточните пожалуйста сроки.
Хочу вовремя продать бизнес.

пупер
15.04.2007, 18:39
Уточните пожалуйста сроки.
Хочу вовремя продать бизнес.
що саме хочете продавати?....

levandivka
15.04.2007, 19:51
що саме хочете продавати?....
Пупере! Не спішіть! Хай ціни поповзуть донизу...:cool:

Мих
15.04.2007, 22:44
От цікавий момент.

"Усе будет Донбасс" - це гасло є характерне і воно походить від ПР.
А Ви можете уявити собі таке, щоб з Галичини хтось з політичних сил висував такий лозунг: "Усьо буде Галичина".

А потім ті ж з Донбасу говоритимуть: не думайте, що ми Україну любимо гірше, ніж Ви! Якщо Ви любите Україну, то чого її ділити?

пупер
15.04.2007, 22:47
усьо будєт абзацс....

RIO
16.04.2007, 02:28
Еду это я поездом домой из армии (дембельнулся со срочной). И аккурат при въезде в Симферополь вдоль железной дороги на каменном заборе краской метровыми буквами было написано следующее: «ХАЙ ЖИВЕ КАЦАП НА ЛУКОМАНЩИНЕ!».
Таинственное слово «Лукоманщина» не дает мне покоя вот уже 16 лет. Я в словарях смотрел и в сети искал – нет такого слова вообще!
Вот это энигма, блин!

«ХАЙ ЖИВЕ КАЦАП НА ЛУКОМАНЩИНЕ!».
є слово лукавий,(диявол) напевно це слово і мав автор на увазі ЛУКОМАНЩИНЕ-земля лукавого:D (хотя не факт )

Оля
16.04.2007, 02:44

Якби дитина була трохи старша і вже багато чого розуміла, то я їй би відповіла:
- Це означає:"Мечтьі, мечтьі, где ваша сладость?!" ;)

MARTINI
16.04.2007, 02:46
Моя версія:
Лукоманщина - це місцевість, де живуть люди, які дуже люблять цибулю. Тобто лукомани. Знайдіть цю місцевість і ребус 16-літньої давності розгадано. Для початку рекомендую звернутися в Міністерство аграрної політики. Там мали би знати де в Україні вирощують і споживають найбільше цибулі.

пупер
16.04.2007, 03:29
Моя версія:
Лукоманщина - це місцевість, де живуть люди, які дуже люблять цибулю. Тобто лукомани. Знайдіть цю місцевість і ребус 16-літньої давності розгадано. Для початку рекомендую звернутися в Міністерство аграрної політики. Там мали би знати де в Україні вирощують і споживають найбільше цибулі.

"луки" — це заболочена місцевість....

levandivka
16.04.2007, 08:04
«ХАЙ ЖИВЕ КАЦАП НА ЛУКОМАНЩИНЕ!».
А в білорусів не питали?

Мих
17.04.2007, 01:19
Мітинг у Донецьку: Янукович, Ти наш Бог!

Кореспондент.net
11 Квітня 2007, 18:23

У Донецьку біля будинку облдержадміністрації й обласної ради проходить мітинг під гаслом Прийди і захисти Конституцію! на підтримку парламентської коаліції й уряду Віктора Януковича.

Організаторами мітингу виступили обласні організації Партії регіонів, Компартії і Соцпартії.

У мітингу беруть участь до 5 тисяч осіб. Учасники мітингу тримають у руках прапори Партії регіонів, Союзу молоді регіонів України, Компартії, Соцпартії. Ніяких великих транспарантів або великих гасел над мітингуючими не піднято.

У той же час, деякі мітингуючі тримають у руках саморобні плакати, на яких написано: "Янукович, Ти наш Бог і ми вам віримо!", "Президента і Параску на Аляску!", "Янукович і Віссаріон врятують Україну!", "Юлька! Не каламуть воду!".

Перші ряди мітингуючих скандують "Янукович!" і "Ющенко, геть!". Особливо голосно вони викрикують це при наближенні кореспондентів.

Серед мітингуюючих поширюються листівки, у яких громадян закликають "виступати на захист Конституції", "не бути байдужими і діяти разом з товаришами", "не боятися - правда і закон на нашому боці".

У той же час у масовій акції на Майдані Незалежності у Києві бере участь близько 30 тисяч прихильників коаліції. Сьогодні вдень до столиці прибули ще 7 тисяч прихильників коаліції.

За матеріалами УНІАН

Невстранец
17.04.2007, 13:35
Вот это энигма, блин!

На заборах Х и К вообще трудно различить, да и И с У спутать нетрудно (да ещё на поезде проезжая, да и неизестно, как там намалёвано...) Версия: написано было "ЛИХОМАНЩИНА". Слова такого в принципе тоже нет ("кацапстана" тоже нет :)), но зато его понять легко. А "лихоман" в значении "злодей и враг" у Даля есть...

Boris_Kiev
24.04.2007, 20:02
Клиника или провокация? Крымские коммунисты захватили МДЦ Артек

Крымская республиканская организация Коммунистической партии Украины установила на территории Международного детского центра «Артек» (Большая Ялта) палаточный городок в знак протеста против приезда туда главы наблюдательного совета благотворительного фонда «Украина 3000» Екатерины Ющенко - супруги Президента Украины.
http://maidan.org.ua/static/news/2007/1177408600.html

===========================================

ДЛЯ ЦУШКА: ЦОС ГУ МВД Украины в Крыму покрывает молодых нацистов
http://maidan.org.ua/static/news/2007/1177415037.html

Удивительно, но факт. Можно сказать, мы давно этого ждали. ЦОС ГУ МВД Украины категорически отрицает, что молодых нацистов следует называть нацистами. Это - хулиганы, и побуждения у них исключительно хулиганские.

Речь идёт об инциденте - нападении группы молодых людей на крымскотатарский посёлок http://maidan.org.ua/static/newskrym/1177100009.html . Как сообщал Майдан, молодцы, опознанные как скинхеды (так называют себя нацисты в Крыму), были задержаны жителями Симферополя.

А вот после пребывания в милицейском участке ЦОС ГУ МВД Украины свершил настоящее чудо - нацисты превратились в хулиганов, которые "случайно и на большой скорости" налетели на студенток из Индии, одну из которых "толерантный" ЦОС ГУ МВД Украины в Крыму назвал "азиаткой".

Милиция даже "не заметила" такого факта, что глава группы "хулиганов" ХОРОШО ИЗВЕСТЕН как главарь банды так называемых "скинов" по кличке "Батон", а также - на то, что эти "хулиганы" разгуливают и совершают "случайные" нападения в военном камуфляже http://www2.maidan.org.ua/n/krym/1177414688

Алан
06.05.2007, 17:54
Цитую:

www.dkr.com.ua Донбасс особый регион Украины. Зачастую от его мнения зависит внутренняя и внешняя политика Украины. Хотите знать, что думает Донбасс? Чего он хочет? Какова его история? Как Донбасс смотрит на Украину и как Украина смотрит на Донбасс. Взгляд без политических пристрастий. Острые вопросы современной жизни на Украине. Языковой вопрос, реабилитация ОУН-УПА, отношения с Россией, русский вопрос на Украине все это www.dkr.com.ua – новый аналитический интернет портал. Прочти первый, пока конкуренты не прочли его раньше тебя.

Я прочитав це і все зрозумів. :confused:

пупер
07.05.2007, 01:40
Цитую:...
знову реклама...
а де ваші висновки щодо того, що ви прочитали?...
їх можна було тут написати...

levandivka
07.05.2007, 08:34
Це я зніс "нову гілку". Якщо не оживе Алан, зовсім спам зріжу.

Тим22
08.05.2007, 14:56
Фраза все будет Донбасс, означает все будет класс. Во всяком случае я когда работал в шахте, она имела такой смысл

Марина
09.05.2007, 02:24
Спасибо за ответ. Хотелось бы верить, но только точку отчета желательно выбрать к ХОРОШО поближе, а то тогда до ЭТОГО класса - ДАЛЕКО!!!!!

Danilo
09.07.2007, 14:35
Регіони пішли з шапкою по промисловому колу (http://epravda.com.ua/news/2007/7/5/55485.htm)
Звісно, у відносинах виконавчої влади і бізнесу регіонали Америки не відкрили. Початок практики передвиборчого доїння поклав попередній президент. Напередодні чергових перегонів Кучма особисто об'їжджав всі значущі підприємства – ту ж "Криворіжсталь", "Азовсталь", "Запоріжсталь", "Мотор-січ" тощо. І популярно пояснював директорам, де вони будуть, і що з їх підприємствами може трапитися, якщо вони, по-перше, не забезпечать потрібні результати голосування на своїх виборчих ділянках (вони організовуються на підприємствах з безперервним виробничим циклом, до яких відносяться всі без виключення металургійні і коксохімічні заводи). І по-друге, якщо не підкинуть грошенят на передвиборну кампанію.
Зрозуміло, що підприємства з офіційним доходом в сотні мільйонів гривень зробили адекватні висновки. Звісно ж, в офіційних звітних документах заводської бухгалтерії ці суми ніколи не проводилися. Їх точну величину знали тільки перші особи та головні бухгалтери. Інші могли лише приблизно здогадуватися про масштаби політспонсорства. Хоча про сам факт його існування заводчанам було добре відомо.
Вочевидь, багатий досвід екс-президента потрапив в надійні руки. Це підтверджується, наприклад, заявою Василя Джарти, зробленою під час прес-конференції за підсумками колегії в Кривому Розі. Міністр з серйозним виразом обличчя сказав, що йому сподобалося, як йде справа з природоохоронними заходами на Північному і Центральному ГЗК, що викликало гучний сміх серед місцевих журналістів та стримані посмішки спостерігачів. Весь текст (http://epravda.com.ua/news/2007/7/5/55485.htm)

-----------------------------

"Усе будет Донбасс" - це гасло є характерне і воно походить від ПР.
Здається що деякі вихідці з народу, коли опанували верхівку влади, одразу й забули про народ. Кепкують з того люду, лохами ображають, а до виборів треба робити якісь гасла, тож коли прийшов час, забракло розуму, так от і з'явилася та фраза.
Мій батько розповідав що бачив колись у Росії величезний такий напис на будівлі яку будували зеки: "Естакада -Родіне надА , сдєлаєм - ВСЬО! НАГРАДИ - НЕ НАДА!":D

Таинственное слово «Лукоманщина» не дает мне покоя вот уже 16 лет.
Може мова про Білорусію з ЛУКАшенко?:)
А може це компанія "Лукойл" у Сибірі, тоді я за. Туди їх!

Читатель_Обкома
09.07.2007, 16:07
Напередодні чергових перегонів Кучма особисто об'їжджав всі значущі підприємства – ту ж "Криворіжсталь", "Азовсталь", "Запоріжсталь", "Мотор-січ" тощо.
Ну..с рЫгЫоналами..все понятно...будут при деньгах...а кто НСНУ+"Кулак"
будет финансировать????:p

Председатель Запорожской областной государственной администрации Евгений Червоненко не планирует финансировать избирательную кампанию блока "Наша Украина - Народная самооборона". Об этом Червоненко сообщил в интервью газете "Дело" (№112/402 от 9 июля 2007 года).

"Не думаю. Таких разговоров не было. Я уже финансировал "Нашу Украину" в Запорожье на выборах 2006 года, когда рейтинг "оранжевого" движения был минус, а не плюс. Я давал большие деньги, половина из которых была украдена", - сказал Евгений Червоненко. УНИАН

Опять..по базарам будут ходить ..побиратся...как в 2004году????:cowboy:
Как бы ...добровольно-принудительно....?
Борисе?В что там.."МАЙДАН.Орг.Уа"......пишет?Доложили..куда...денежки то все потратили?Сумма то не малая была......:suicide:

Danilo
09.07.2007, 16:13
Опять..по базарам будут ходить ..побиратся...как в 2004году????
То були местниє кідали, Ви переплутали.:) Вони просто скористалися ситуацією та скільки змогли видурити, стільки і видурили. А Ви що давали? Та Ви ж все одно не зізнаєтеся.:)

Читатель_Обкома
09.07.2007, 16:27
То були местниє кідали, Ви переплутали.:) Вони просто скористалися ситуацією та скільки змогли видурити, стільки і видурили. А Ви що давали? Та Ви ж все одно не зізнаєтеся.:)
Конечно же не давал....:D :D
Я ще?Лох по Вашему???:bazar:

Danilo
09.07.2007, 16:49
Конечно же не давал.... Я ще?Лох по Вашему???
Що Ви, як таке на думку спало?:) А хто давав, Ви що були свідком, чи Вам потім в жілетку плакали ті хто давав?:)

Читатель_Обкома
09.07.2007, 17:33
А хто давав, Ви що були свідком, чи Вам потім в жілетку плакали ті хто давав?
Именно так!На мой вопрос :"На хрена давал?"
Был ответ :"А попробуй не дай...с рынка попрут...хрен с ними...пусть подавятся!":cowboy:

bora
09.07.2007, 17:49
Как бы ...добровольно-принудительно....?
Борисе?В что там.."МАЙДАН.Орг.Уа"......пишет?Доложили..куда...д енежки то все потратили?Сумма то не малая была......

Достеменно відомо від тих хто вів "касу", здачу передали Морозу..

Читатель_Обкома
09.07.2007, 18:02
Достеменно відомо від тих хто вів "касу", здачу передали Морозу..
Сомневаюсь я однако....половые командиры...были подчинены...штабу Ющенко..а денежки поступали ..якобы в палаточный городок...не зря...потом...были обвинения..половым командирам...в том числе и Каськиву...:cowboy:

bora
10.07.2007, 10:19
Сомневаюсь я однако....половые командиры...были подчинены...штабу Ющенко..а денежки поступали ..якобы в палаточный городок...не зря...потом...были обвинения..половым командирам...в том числе и Каськиву...:cowboy:

Ну до польових хіба по цільовості використання були претензії. Але - сама не бачила.

Danilo
10.07.2007, 10:36
Конечно же не давал.... Я ще?Лох по Вашему??? Был ответ :"А попробуй не дай...с рынка попрут...хрен с ними...пусть подавятся!"
Отож, Ви не давали і з ринку не поперли. Висновок: не треба давати.
Але якщо гроші є, і бажання віддати на добру справу, немає про що шкодувати. А то я вбачаю у Вас прості заздрощі, щодо тих хто розподіляв ті гроші, ось і все.:)
А ще ті хто шкодує напевно чекали що як віддадуть копійчину, то завтра вже одразу будуть отримувати надприбутки чи ще там щось неймовірне.:) Не дивно ж що цього хутко не сталося.

Читатель_Обкома
10.07.2007, 11:25
Отож, Ви не давали і з ринку не поперли.
А причем здесь Я и рынок????:no:
А ще ті хто шкодує напевно чекали що як віддадуть копійчину
Не-а...они знали...что деньги пропадут....:cowboy:
(или кое-кто ..присвоит)

Bogun
10.07.2007, 11:43
Так, коли учені через тисячу років провели би аналіз творчості на парканах (заборах). То вони напевно би подумали, що нас алфавіт складається з трьох літер:o . Менше потрібно звертати увагу на паркани, на них пишуть тільки невпевнені у своїх силах люди, які бажають що на їхню "творчість" звернули увагу.

Boris_Kiev
19.07.2007, 13:13
Абарзєть!

Зайшов на кілька сайтів українських автодилерів -
а там всюди лізе отака флешка, яка ще й не закривається.

Danilo
19.07.2007, 13:19
Значьок справа знизу означає:"ХРЕН закроєш!?"