Показати повну версію : Неформали(наша сторінка)
Всім неформалам сюди!!!!Росказуйте про себе!!!! Шукайте друзів!!!!
Liliyah Romanova
13.04.2007, 19:23
Куди??? ;)
New Shrek
13.04.2007, 19:27
Серед неформалів багацько москалів...
afterstep
13.04.2007, 20:13
не - то є просто "неформально" - цвенькти "тіпа карочє канкрєтна"...
левко, ви би спочатку схарактеризували якісь межі "неформальства"....
Москалям вхід заборонений!!!!!!
Невстранец
18.04.2007, 15:36
Москалям вхід заборонений!!!!!!
Какой-то формальный подход. :(
:)
Дійсно, якісь неправильні неформали :)
afterstep
18.04.2007, 15:50
Ось такі тепер пішли формальні неформали...
як на мене, це був викид неформальського адреналіну...
більше як на крик "усі сюди" неформала не вистачило....
Ой-йойой,людоньки!:eek: Це шо,на форумі "ньофари тусуються"?:mad: Це був єдиний нормальний форум,на якому не було дурних людей!:D :o
А колишнім ньофанрам сюди можна?І про шо тут будемо триндіти?Про "Сістєму" і "Сліпнот"???:)
Ну,у всякому разі мені можна!)))Я не москалька!
Ой-йойой,людоньки!:eek: Це шо,на форумі "ньофари тусуються"?:mad: Це був єдиний нормальний форум,на якому не було дурних людей!:D :o
А колишнім ньофанрам сюди можна?І про шо тут будемо триндіти?Про "Сістєму" і "Сліпнот"???:)
взагалі "неформали" — це була молодь 80-их, яка не хотіла бути комсомольцями і комуністами, вони вдягалися "не так" і поводилися "не так"...
те, що зараз вкладається у цей слово — давно не відповідає дійсності...
Ну,у всякому разі мені можна!)))Я не москалька!
генеалогічне дерево до шостого коліна де?... :)
Ну,зара не ті ньофари.Зара це переважно позери!!!!
Ммм...ну...я не можу сказати,що в мене в роду не було росіян,але те,що я бандерівка,то я точно усвідомлюю і знаю!!!
Ну,зара не ті ньофари.Зара це переважно позери!!!!
Ммм...ну...я не можу сказати,що в мене в роду не було росіян,але те,що я бандерівка,то я точно усвідомлюю і знаю!!!
хіпаблуди?..
Шось в тому роді,хоча слово "позери" їм підходить більше!)))
Всерівно,мені сюди можна-я ж теж була неформалкою.А коли отямилася,мені так соромно стало!!!)))Хоча я тяжеляк досі слухаю-під настрій!)))
я — неформал, бо виглядаю і поводжуся не так як більшість...
а ці "позерні хіпаблуди" просто кривляються, або наслідують когось...
довгі засмальцовані патли, шкірянки, джинси заправлені в берци....
хіба це неформальство?...
Полковник
20.04.2007, 23:36
я — неформал, бо виглядаю і поводжуся не так як більшість...
:D :D :D
afterstep
20.04.2007, 23:41
генеалогічне дерево до шостого коліна де?...
гм... коліна молодої дівчини - то цікаво...
палковнік, у вас таке почуття гумору!....
що не скажеш — все смішно і смішно...
може краще російською перекладати?...
Пупере,точно неформал?:)))
А коліна в мене самі звичайні:)))
Неформал - то і є москаль.
Пупере,точно неформал?:)))
А коліна в мене самі звичайні:)))
не бачив.... :)
Неформал - то і є москаль.
маєте рацію, переважно — російськомовні.... :(
україномовні у львові — це скінхеди... :)
Ну,не всі нефори-москалі...Хоча мене пре-"Неформал-то є москаль".Гарна фраза!)))
Пупере,хочете,щоб я фотку своїх колін виставила?)))
Полковник
23.04.2007, 21:01
палковнік, у вас таке почуття гумору!....
що не скажеш — все смішно і смішно...
може краще російською перекладати?...
Не, лучше пальчик покажите, как говаривала моя учительница в средней школе №35 города Львова!:D :D :D
Не, лучше пальчик покажите, как говаривала моя учительница в средней школе №35 города Львова!:D :D :D
не повірите...
хотів сюди помістити фото зі своїм пальчиком, але подумав, що образитеся...
:)
школе №35
знаменита школа....
маю звідти багато друзів...
Полковник
23.04.2007, 21:20
знаменита школа....
маю звідти багато друзів...
Надеюсь, что евреи? В хорошем смысле ЭТОГО слова!
На форуме Саши Львовского нашей с ним школе посвящена целая страничка. Частенько захожу посмотреть. Ностальгия, однако!
Надеюсь, что евреи? В хорошем смысле ЭТОГО слова!
На форуме Саши Львовского нашей с ним школе посвящена целая страничка. Частенько захожу посмотреть. Ностальгия, однако!
в унсо їх записав...
російськомовні українці та росіяни...
юдей у мене є швагро, він вчився на зеленій (на початку)...
Полковник
23.04.2007, 21:40
[quote]
в унсо їх записав...
російськомовні українці та росіяни...
:D :D :D :D
юдей у мене є швагро, він вчився на зеленій (на початку)...
В седьмой?
[quote=пупер;64756]
В седьмой?
номер не пригадую...
велика площа перед школою, годинник нагорі....
за*рана така, що абзац....
Бачите,скіки ньофарів на форумі знайшлося!)))
То та школа,шо біля 28-ї?О,то мені її з вікна видко.Але я закінчувала 46-ту.
Ну,не всі нефори-москалі...Хоча мене пре-"Неформал-то є москаль".Гарна фраза!)))
Пупере,хочете,щоб я фотку своїх колін виставила?)))
якщо ви вже пропонуєте — то, будь-ласка.... :)
на якій вона вулиці?....
46-та?На Нуковій?А 7-ма на Зеленій.
Ну,може колись і покажу вам свої коліна:)))
afterstep
25.04.2007, 19:16
номер не пригадую...
велика площа перед школою, годинник нагорі....
шоста. Російська.
afterstep
25.04.2007, 19:17
А 7-ма на Зеленій.
де - бо направду не знаю ;)
Гм,ну то може 6-та.Бо за описом-така.Я забула,а там ше один знайомий вчився.Певно-6-та%)))
а де цей неформал, який гілку почав?.... :confused:
Певно,настрашився,після того, як ми "обкакали" (перепрошаю:))) неформалів.Але ж це правда!
А шо?Правда!Знаємо таких-реєструються тут всякі труЪ,сворюють такі темки і звалюють.Взагалі,треба би ту темку прикрити.Флуд!
чогось мене всі вважаєть неіормалом... частіше за все лише по зовнішньому вигляду і то... ну люблю я чорний колір і що?.. через те що я ходжу вся в чорному я вже "нєфор"... і повинна диміти як паровоз та напиватись в зю-зю?... та слухати авріл лавінь та сліпкнот... ні... знаючи думку народу про теперішніх неформалів я не хочу такою бути.... помоєму неформаліз людини повинен проявлятись в її думках в її сприйнятті світу, а не в тому що вона одягає та слухає...
До речі,в мому одязі теж переважає чорний колір,але мене вже давно не сприймають як ніхершу.Того,шо я виросла з того,того,шо я вмію радіти життю і вдягати кольорові сукєнки і слухаю інді,і тому,шо чорний переважно відображає мій настрій,блек метал...
люди в моєму місті дуже обмежені в цьому плані... якщо я ношу чорний одяг то я або емо або гот.. інших варіантів нема...... а шей назвати їм пару груп про які вони в житті не чули то все.... бити мене бити.... правда морально ... ех... обмежені люди....
і тут те саме...... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
давайте спочатку визначимо, що таке нефор....
нефор - це патлате, переважно немите, чудо, яке у львові живе біля пам'ятнику шевченку...
це чудо курить, п'є, вживає наркотики.....
а як все гарно починалося!.....
я вважаю неформалом людину у якої світогляд відрізняється (круто відрізняється) від решти... у якого весь цей.. ем.. неформалізм на духовному рівні а не в зовнішньому вигляді.... ну а "Нєфорами" можна назвати немитих п’янючих людей які зараз гордо себе називають панками або анархістами....
і тут те саме...... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
давайте спочатку визначимо, що таке нефор....
нефор - це патлате, переважно немите, чудо, яке у львові живе біля пам'ятнику шевченку...
це чудо курить, п'є, вживає наркотики.....
а як все гарно починалося!.....
Нє,ну Пупер,блін!А ти як думав?Все правильно!Починалося вона гпрно в кінці 70-х,80-ті...а тепер-це мода,вже скоро скажемо-маскультура!;)
Так шо тут і говорити особлливо немає про шо!:suicide:
а в якому році? я 66 закінчив, троха навіть вам вікна бив :o (то я про 46)
та Ви шо?!Другий раз мене кличте,зі собою...
чогось мене всі вважаєть неіормалом... частіше за все лише по зовнішньому вигляду і то... ну люблю я чорний колір і що?.. через те що я ходжу вся в чорному я вже "нєфор"... і повинна диміти як паровоз та напиватись в зю-зю?... та слухати авріл лавінь та сліпкнот... ні... знаючи думку народу про теперішніх неформалів я не хочу такою бути.... помоєму неформаліз людини повинен проявлятись в її думках в її сприйнятті світу, а не в тому що вона одягає та слухає...
А що,чорний колір одягу - то признак неформала?
То я теж неформал - завжди у чорному ходжу.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_popo_emoticon_by_rokey_3_30.gif
nirvanka
08.10.2007, 22:52
А мене за кольоровий одяг неформалкою називали :) По моєму, неформально - це те, що в меншості.. От буде на світі готів, металістів, панків, реперів (їх теж називають неформалами.. ) і т.д. більше, тоді сіра маса буде неформальною? Чи як?
Мені взагалі не подобається розподіл на звичайних людей і неформалів.. Краще ділити на хороших і поганих.. Або взагалі не ділитись, а об'єднуватись :)
позерство і не більше....
те, що вкладається у сенс "неформал" вже давно перестало бути характерною рисою нефорів....
нефори давним-давно перетворилися у масову — навіть без префікса суб- — культуру....
afterstep
10.10.2007, 15:39
Неформалы — общее название для представителей различных молодёжных движений в СССР 80-90е годов XX века. Определение «неформал» происходит от словосочетания «неформальные объединения молодежи», возникшего в противопоставление «формальным» объединениям: комсомольской организации и других, допускаемых властью. «Неформалами» в середине 80х годов сотрудники органов внутренних дел и местных организаций КПСС называли различные неофициальные, самодеятельные сообщества молодых людей — группы социальной инициативы, клубы по ин*тересам и подростковые банды («люберы» и т. д.).
Первоначально, слово «неформал» носило ярко выраженную негативную, презрительную окраску и не являлось самоназванием представителей субкультур.
Тобто - всі "недержавні" об'єднання - в оригіналі - були "неформалами". Але...
В СССР молодёжные субкультуры в целом не отличались большим разнообразием. Причинами этого, вероятно, были цензура, недоступность западной музыки и периодики, невозможность создания неподконтрольных комсомолу молодежных клубов. Наиболее массовым и заметным молодежным движением с конца 70-х до начала 90-х годов XX века в явилась так называемая «Система» — контркультурное, демонстративно-карнавальное движение, субкультура которого была осно*вана на двух контркультурных стилях: хипповском и панковском. Характерными аксессуарами неформалов (по преимуществу хиппи) считались:
* фенечки (браслеты из ниток или бисера),
* банданы,
* рваные джинсы.
Кроме «Системы», к «неформалам» относили и близкие по духу движения — КСП (клубы самодеятельной песни), «Фэндом» (КЛФ — клубы любителей фантастики), рокеров.
Вызывающий внешний вид и происхождение преимущественно из семей интеллигенции вызывало жесткое неприятие у представителей специфической субкультуры рабочих кварталов — так называемых «качков» или «гопников». «Неформалы» и гопники относились друг к другу крайне враждебно, что часто выливалось в стычки и драки.
В начале 90-х «Система» распалась на несколько относительно независимых субкультур (панки, металисты, готы, фолкеры, ролевики и т. д.) и перестала существовать как целостное движение.
В настоящее время, термин «неформалы» часто употребляется в качестве самоназвания представителями различных субкультур. В разговорной речи применяют и сокращенные формы — «нефоры», «ниферы» и т. д.
такий собі своєрідний "бунт" проти власних батьків ;) - "ми інакші".
Саме про це пісня Макарєвіча "Ты можешь ходить, как запущенный сад, а можешь все наголо сбрить.... Но годы прошли - и тебе все равно осталось полжизни прожить..."
--
тому - пупер - те, що тобі видавалося не позерством, а сенсом життя - якийсь більш зрілий "дункан" оцінював тоді саме так, як ти зараз ;)
Черешенька
10.10.2007, 18:26
Мені здається, неформал - це людина, яка з власних переконань не погоджується з більшістю загальноприйнятих правил і не хоче вписуватися в певні рамки.
А те, що зараз неформалами характеризує себе більшість (молоді), щоб показати свою крутизну чи особливість і грає цим в першу чергу лише на публіку, я неформальністю не вважаю.
Неформал - це також і внутрішній стан, бунтівний і непримиренний, а разом з тим і нестандартний.
afterstep
10.10.2007, 18:42
бунтівний і непримиренний, а разом з тим і нестандартний.
наприклад - московські скіни чи пітерські вболівальники Зеніту.
ну, і суто львівський варіант - "пармалати" та металічний гребінець з довгою ручкою у задній кишені....
--
Хоча - це ви могли вже й не застати ;)
тому - пупер - те, що тобі видавалося не позерством, а сенсом життя - якийсь більш зрілий "дункан" оцінював тоді саме так, як ти зараз
а я що написав?....
типове позерство!...
"неформали" — молодь, яка не хотіла боротися за світле майбутнє, не хотіла камунізм чєрез 100 лєт....
тому вони були патлаті, в джинсах з "фарцовки", тому вони "перлися" від рок-музики, а не російської естради....
пишу в минулому часі, бо цей термін підходить тільки їм....
те, що живе біля шевченка — якісь напівволоцюги........
А що,чорний колір одягу - то признак неформала?
для нашого нерівно розвинуто народу так... мало того якщо хлопець з довгим волоссям в чорній сорочці та чорних джинсах він емо О_о... це мене взагалі вбило.....
для нашого нерівно розвинуто народу так... мало того якщо хлопець з довгим волоссям в чорній сорочці та чорних джинсах він емо О_о... це мене взагалі вбило.....
кемен, а хто сказав, що хлопець у чорних джинсах і довгим волоссям обов’язково емо?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
кемен, а хто сказав, що хлопець у чорних джинсах і довгим волоссям обов’язково емо?...
ем... гопи з мого міста.. що саме дивне навіть звичайні цивіли теж так думають... жах...
ем... гопи з мого міста.. що саме дивне навіть звичайні цивіли теж так думають... жах...
якісь в тебе гопи дурнуваті!!!!!!!!!
якісь в тебе гопи дурнуваті!!!!!!!!!
хто б в цьому сумнівався... :) та й взагалі розумеих гопів я ще не зустрічала....
EntOther
12.10.2007, 20:43
хто б в цьому сумнівався... :) та й взагалі розумеих гопів я ще не зустрічала....
Зустріти розумного гопа...Ммммм..Мабуть це дійсно важко, скоріше за все неможливо..))
Зустріти розумного гопа...Ммммм..Мабуть це дійсно важко, скоріше за все неможливо..))
Доречі те саме можна сказати про неформалів.
Це лише слова.
Інакше думати - це взагалі цікаво. Хіба є хоча б дві людини, що однаково думають?
Мені здається, неформал - це людина, яка з власних переконань не погоджується з більшістю загальноприйнятих правил і не хоче вписуватися в певні рамки.
Яких це? Не вбий, не вкради, не дихай свіже повітря, не живи як всі (et cetera)?
Такі або давно померли - Сід Вішес, Джим Морісон, Керт Кобейн (et cetera), або скоро помруть.
Власне, нещодавно спілкувався про кіно з наче неформалом, то він сказав, що ніколи не дивився і не буде дивитися prison break, наприклад, лише через те, що він усім подобається, ну тобто - це є попс. Разом з тим, ми випили N літри пива та він викурив X сигарет. (Статистика - кожний другий дорослий українець палить; Україна - одна з перших країн із алкоголю). Якщо це не 'загальноприйняті правила', то я не знаю.
EntOther
12.10.2007, 21:48
Доречі те саме можна сказати про неформалів.
Це лише слова.
Інакше думати - це взагалі цікаво. Хіба є хоча б дві людини, що однаково думають?
Так таких людей напевно шо немо...Хоча...))Ви також праві шо серед неформалів теж важко знайти розумних людей :clapping: .. :) ....
Так таких людей напевно шо немо...Хоча...))Ви також праві шо серед неформалів теж важко знайти розумних людей .. ....
Може і так!Але я насправді цікаві люди , які Слухають альтернативу і при цьому пишуть вірші(може не такі як в Шевченка чи Франка), пишуть музику (не таку як Тартак чи Пугачьова ) але всеодно цікаву і класну! Не всі неформали бухають, не всі неосвічені - це лише упереджена думка більшості!!!!!!!!!!!!!!!!!
EntOther
13.10.2007, 20:22
Може і так!Але я насправді цікаві люди , які Слухають альтернативу і при цьому пишуть вірші(може не такі як в Шевченка чи Франка), пишуть музику (не таку як Тартак чи Пугачьова ) але всеодно цікаву і класну! Не всі неформали бухають, не всі неосвічені - це лише упереджена думка більшості!!!!!!!!!!!!!!!!!
Смію не погодитися з вами....По - перше ті шо слухають альтернативу не обов'язково неформали...По - друге я не казав шо вони бухають я тіки казав що серед них менше розумних людей ніж серед простого можна сказати народу...Так що попрошу уважніше читати всі дописи(не сприйміть як образу ;) :shy: ) ..
Смію не погодитися з вами....По - перше ті шо слухають альтернативу не обов'язково неформали...По - друге я не казав шо вони бухають я тіки казав що серед них менше розумних людей ніж серед простого можна сказати народу...Так що попрошу уважніше читати всі дописи(не сприйміть як образу ) ..
Нарахунок освіченості я написала , і ті шо слухають альтернативу- я мала на увазі знайомих мені неформалів!!!!!!!!!Чому ви вважаєте іх неосвіченими??????????
EntOther
13.10.2007, 20:28
Нарахунок освіченості я написала , і ті шо слухають альтернативу- я мала на увазі знайомих мені неформалів!!!!!!!!!Чому ви вважаєте іх неосвіченими??????????
Та блін(вибачте) я не сліпий шо ви шо ви написали на рахунок освіченості просто вам кажу шо я не писав шо вони бухають та й трохи Вас виправив чи може я неправильно вчинив шо зробив це???...і я не кажу шо вони неосвічені просто кажу що трохи важкенько таких знайти серед них (неформалів)..
EntOther
13.10.2007, 20:32
Пагано шукаєте
Може й так....:cowboy:
Додано через 1 годину 41 хвилину
Мерелін...Сорі..Не хотів Вас образити..:suicide: ))
Доречі, є такі, що пишуть вірші, не такі, як у Шевченка й Франка, пишуть музіку, не таку, як Тартак та Пугачьофа, але все одно цікаву, і не бухають і досить освічені, і не є неформали.
Не сприймайте все так близько.
Насправді є проблема, що, так звані неформали, маючи улюблених музікантів починають копіювати їхню поведінку не тількі на сцені ,але й у житті. Носити таку саме одежу, пити чи курити, чи ще щось.
Упереджена думка більшості теж не виникає на рівному місці.
Просто насправді не буває братерства, про яке так багато говорять у неформальному колі.
Та й взагалі, що то є таке - неформальство?
Адже репери - то теж неформали.
;) Чуваки поможіть незнаю,що робити я хочу пробити собі другу дирку у вусі а ато не позволяє хоча я з ним не живу,що робити?
пишіть на мило: info@shpak.name
Додано через 1 хвилину
*тато
Заходьте на мій сайт www.shpak.name
Тут є гілка,"Гомосексуалізм" називається.Почитай.
EntOther
19.10.2007, 19:01
Заходьте на мій сайт www.shpak.name
Сайт то непоганий , але по українськи якби було :beee: ...А так шось там не хочеться...Я сам собі сказав-"Тількі українські сайти :naci: , а не якісь там російські :moskali: "..Так шо там не буду сидіти..!
Панки Хой!!!
І всьо?!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megawahnsinnig.gif
ASSTARTA
10.11.2007, 16:43
Хочу знайти патлатого!
Панки Хой!!!:p
КиШ у львові.....
я піду!......
"срєді ублюткаф шол артіст......." http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Хочу знайти патлатого!
:D :D :D А нащо?Обов"язково патлатого?А як же решта?:D
Вийди під Франика чи хоч раз в Ляльку сходи...Не знаю,що ще порадити....:D
Пупер,так само на КиШ підеш як і на Агату?:bazar: :D
Полковник
11.11.2007, 00:29
:D :D :D А нащо?Обов"язково патлатого?А як же решта?:D
Вийди під Франика чи хоч раз в Ляльку сходи...Не знаю,що ще порадити....:D
Пупер,так само на КиШ підеш як і на Агату?:bazar: :D
Мег, а в Ляльке и сейчас подают Сало в Шоколаде?
Или прикрылась фенька?
Нинаю....Я там давненько не була і...не жалію..Чекаю поки приїдуть мої любимі бенди!:crazy:
Я обожнюю слухати панк,панк-рок.Улюблені групи:Good Charlotte,Greenday,Simple plan,SUM 41
москалів можливо і багато...але деякі російські групи просто КЛАС!!!
І всьо?!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megawahnsinnig.gif
А шо ще? :clapping: :D :D
:o Цікаво чи не буде ближчим часом якихось концертів?:o
А шо ще?
Змістовний допис...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif
А,як звучить...Чисто по неформальсько...
Панки Хой!!!
Хой,панки!:D
:o Цікаво чи не буде ближчим часом якихось концертів?:o
Буде.КиШ.30 листопада.
Хочу знайти патлатого!
Я тут :D , що далі
Додано через 37 секунд
КиШ - це зло для дітей )))
Це доля!Ви знайшли одне одного!:D :D :D
Це доля!Ви знайшли одне одного!:D :D :D
Тільки при вмінні крутити "мєльніци" та відвідуванні тяжмет акцій :D :D :D
Ага!Влучно сказано!:D :D :D
КиШ - це зло для дітей )))
чого це зло?...
чого це зло?...
А що ж це... підсіли дітки на неякісний примітивний панк з придібіленими тестами...
Класно!Мені КиШ не подобається...Я тої маячні не розумію...
мені теж киш не подобається....
мені подобається їх пісня про анархіста....
от тепер думаю, чи йти заради однієї пісні....
то якого фіга карму знімав?!Шоб повимахуватися?!
то якого фіга карму знімав?!Шоб повимахуватися?!
я твоїх фінів не обзивав, хоч вони мені страшно не подобаються.....
Нас обєднує музика, спільні ідеї.
Покищо єдиний шлях розвитку неформального суспільства - це вирізнятись, бути іншим.
ПУПЕР от дивлюсь я на твої пости та дії і ніяк не можу зрозуміти - тобі 30, чи 15?
Що ти себе ведеш як підліток якись ))
ПУПЕР от дивлюсь я на твої пости та дії і ніяк не можу зрозуміти - тобі 30, чи 15?
вам, мабуть, сімдесят, якщо дозволяєте собі "тикати" незнайомій людині у всіх дописах....
або ж ні!..
це сихівське виховання, традиції... :)
Мег, а в Ляльке и сейчас подают Сало в Шоколаде?
Или прикрылась фенька?
подають...
Додано через 1 хвилину
Good Charlotte
це good
Додано через 10 хвилин
от тепер думаю, чи йти заради однієї пісні....
не йдіть краще. я одного разу пішла на концерт(сейшн) з купою груп, щоб послухати одну пісню однієї групи. результат - ця група не приїхала, а я опинилась в тилу ворога - концерт виявився ЕМО. а я їх, пробачте прибічники цієї своєрідної контркультури(культури???) недолюблюю, якщо м"яко сказати.
а взагалінеформальство - нема такого поняття. бо нестандарте мислення (наголошую, не просто вигляд зовнішній чи музичні вподобання) ВИХОДИТЬ ЗА МЕЖІ. а дати якесь визначення - значить загнати в рамки.
про себе скажу, що спілкувалась і з панками, і з металюгами, і з готами, і з блекерами, і з альтернативщиками, і зі скінами, і з хіпанами, і з растаманами, і з трансерами. дурнів вистачає скрізь : і серед "звичайних" і серед "неформалів". рівно так як і хороших та СПРАВЖНІХ людей.
маюнко, знімаю капелюха!...
пс. хотів піти на агату крісті, всі, хто зголошувався -- не пішли...
потім бачив концерт у запису -- жах!...
фальшиво, криво-косо....
дурнів вистачає скрізь : і серед "звичайних" і серед "неформалів". рівно так як і хороших та СПРАВЖНІХ людей.
знаєте, це прекрасна думка...
підтримую:o
дурнів вистачає скрізь : і серед "звичайних" і серед "неформалів". рівно так як і хороших та СПРАВЖНІХ людей.
Золоті слова! +1
Додано через 4 хвилини
фальшиво, криво-косо....
А треба було піти, враження були б зовсім інші.
Доречі, немає груп які ідеально виступають в живу. :p
Додано через 5 хвилин
вам, мабуть, сімдесят, якщо дозволяєте собі "тикати" незнайомій людині у всіх дописах....
або ж ні!..
це сихівське виховання, традиції...
Отжег... )) "Ріспект і уважуха"...
ОТ тільки цікаво, якщо всі таки правильні, чому ніодного "викання" не видно...
Може в житті і "повикаємо", а тут всі рівні.
Золоті слова! +1
Додано через 4 хвилини
А треба було піти, враження були б зовсім інші.
Доречі, немає груп які ідеально виступають в живу. :p
Додано через 5 хвилин
не тільки тут всі рівні... в житті також!
P.S. я знаю групу, яка ідеально виступила вживу! ))
фальшиво, криво-косо....
..п'яно... :clapping:
Лідія Тьомная
25.11.2007, 12:46
Соррі що буди глаголити на російській..Краще так , ніж на суржику..
Розкажу вам про себе трошки..
.В душе моей давно было"готическое" настроение так сказать..и скорей всего "стала" задолго дотого, как узнала что есть такая вот субкультура..
Мне нравяться такие надрывные , глубоко-духовные драматические образы,
меж тем очень динамические и сильные..Моя внешность как раз подходила
для создания такого образа (благо у меня есть чувство меры и красоты ,
чтобы не сделать из себя чучело).Но это лишь одна сторона-образ, то
что мы видим, проявление этого так сказать..Другая сторона-внутренняя
она намного сложней и многогранней, нежели внешняя..Внутри может
происходить своеобразная борьба с окружающей средой, непринимание
современных "идеалов"(только так могу выразиться в кавычках, ибо на
сегодняшний день высоких идеалов у общества нет)..У готов тонкая
впечатлительная душа.Сейчас сложно с такой жить..И жажда познаний что самое важное, поиски себя где то, поиск людей минувшины, которые
разделяли твое мнение..
Но, Вы сами наверное понимаете, что ,увы, готику совершенно не так
понимают детки, которым при сегодняшнем обилии субкультур хочеться
выделиться, выпендриться..Я сама в ранний период свеого "готсвования"
ходила на эти "сходки" -один раз..Я поняла, лучше мне быть все таки
отшельником, чем с кучкой испорченых детей..Среди 7 человек я нашла
только одного почти сознательного, который не просто так пришел к
этойц субкультуре..Я поняла, что или быть одной ,никого не искать из
субкультуры, или же искать людей посерьезней.Это оказалось трудно..Я
выбрала первый вариант.. Знаете, правильно поступила))В завершение могу сказать одно-готика, когда ее правильно понять-не
есть чем то злым, наоборот, она по сути прекрастна и воспитует
прекрастных, думаю щих и мудрых людей..
P.S. я знаю групу, яка ідеально виступила вживу! ))
І хто? то що слухач не чує лажі, це не точність зіграності, а професіоналізм музиканта, який вміє викрутитись) Перевірено на собі
І хто? то що слухач не чує лажі, це не точність зіграності, а професіоналізм музиканта, який вміє викрутитись) Перевірено на собі
це Эпидемия...
можливо й правильно...але концерт був супер...
дякую. було б за що...
Браво!:clapping: :clapping: :clapping: :radist: :radist: А я чекала цього!:radist: :) :) :)
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
на "ти" можна звертатися до людини, яка це не заперечує, наприклад особисто знайомі...
чи знайомі тривалий час...
пс. навіть не дивуюся, чому для вас це тяжко зрозуміти... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
дякую. було б за що...
я передумав туди йти..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
я твоїх фінів не обзивав, хоч вони мені страшно не подобаються.....
Які фіни?!
Де я когось тут ображала?!
Браво!:clapping: :clapping: :clapping: :radist: :radist: А я чекала цього!:radist: :) :) :)
дякую, мег... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
я в тобі не сумнівався...
Дуже прошу!Я 15 хв ржала з того!Невже не лише я так вважаю?!)))
на "ти" можна звертатися до людини, яка це не заперечує, наприклад особисто знайомі...
чи знайомі тривалий час...
пс. навіть не дивуюся, чому для вас це тяжко зрозуміти..
Чудні Ви, єй Богу )))
Вибачте, що задів Ваші почуття ))
Чудні Ви, єй Богу )))
Вибачте, що задів Ваші почуття ))
та ні, пане..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
не заділи....
я просто не люблю грубощів....
пс. і сихів.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
А де були грубощі?В когось був підпис-на "ти",але з повагою...
та ні, пане.....
не заділи....
я просто не люблю грубощів....
пс. і сихів....
Грубощі... хтось тут займається розподілом на своїх і чужих по місцю проживання і говорить про грубасті.. ой, як не гарно. мабіть Личаків вже нижче за сихів за мораллю
як на мене узагальнення свого ставлення до району і персоніфікація -- різні речі.....
але це "таке"...
бачу у вас пан (не можу прочитати вашого ніка) є вже союзник....
прийміть мої вітання!...
пс. добре, ми щось не в тему спілкуємося.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
це гілка про неформалів...
ви, пане, неформал чи ні?...
пс. добре, ми щось не в тему спілкуємося.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
це гілка про неформалів...
ви, пане, неформал чи ні?...
:) різка зміна теми
Якщо враховувати мій рід зайнять та наявність довгого волося...
Але, як на мене, неформали це люди до років 18-20, далі цей неформалізм минає лишаються певні елементи не більше. Тому я не є вже неформалом.
Неформалізм - це прояв підліткового бунтарства )
За "привітання" подяка. :) :)
Додано через 1 хвилину
бачу у вас пан
МожеТЕ і на "ти", я людина без амбіцій )
я не знаю рід занять... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
хто такі нефори -- я вже писав....
я не нефор, мабуть тут доречним буде "придумати" новий термін, який схарактеризує людей схожих на мене, чи на яких я схожий....
може ти придумаєш?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
досить дорослі, щоб думати самостійно, але в душі -- трохи діти... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Додано через 2 хвилини
упс, пардон, до мене теж можна на "ти"... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
я не знаю рід занять... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
може ти придумаєш?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Чи варто придумувати. Ми - люди!
Чи варто придумувати. Ми - люди!
це надто узагальнено.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
всі люди є одночасно різні, та однакові....
як би це парадоксально не звучало....
однакові -- бо люди, різні -- бо хочуть відрізнятися.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
може ти придумаєш?..
можливо, той, хто залишається собою. і чхати, що хтось хоче з нас зліпити.
можливо, той, хто залишається собою. і чхати, що хтось хоче з нас зліпити.
гарно сказано, але занадто довго... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
одним би словом....
(поставлю на підпис) http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
одним би словом....
unique?
unique?
не зовсім.....
але дякую за спробу....
Неформали, це люди не такі як усі, або якщо казати образно, "це людина, в яку рамку її не запхай, всеодно хвоста видно", це особистість...
Додано через 39 секунд
принаймні я так думаю)
це особистість...
от-от, особистість. і аж ніяк не обвішана залізними поіржавілими штуками чи іншим мотлохом людина. я поважаю різні контркультури і т.д., включно із повагою до їх стилю. але часто трапляється, що за всим цим вдяганням більш нічьо окрім власне вдягання не стоїть.
от-от, особистість. і аж ніяк не обвішана залізними поіржавілими штуками чи іншим мотлохом людина. я поважаю різні контркультури і т.д., включно із повагою до їх стилю. але часто трапляється, що за всим цим вдяганням більш нічьо окрім власне вдягання не стоїть.
на 100% згодний...
а хто так не вважає, просто не має власної думки...
а хто так не вважає, просто не має власної думки...
ну чому ж одразу не має? може, має, але протилежну.
Блін,та тут і говорити нічого.Все вже давно сказано.І всі знають,шо зараз-99% ніхерів-ніхери,просто позери...
Ну всім привіт!!!Я написав цю гілку паро місяців тому.Тоді я думав шо я неформал бо носив скейтера довге волосся і вдівався не так як всі!!В вересні прийшовши в університет я побачив шо скейтера носять всі патлатим волоссям нікого не здивуєш а одяг в мене як всіх!!Це означало одне пора мінятися!!Постригся купив нормальний одяг.Тепер я наромальний і це класно!!!!!
Хм...ти ж можеш вірізнятися не лише довгим волоссям і скейтерами....Головне,зто ти в середені...
Сорри,але мені трохи смішно-ти пишеш,шо став нормальним,бо постригся і купив нормальний одяг...А як з мисленням?
До речі,я от теж була ніхеркою,роки два тому назад...Тепер чесно признаюся,шо то було позерство...
Все моє ніхерство і полягало на зовнішньому одязі і модній на той час музиці...Зараз я слухаю те,що мені подобається,хоча це й далі тяжеляк,але я тим не вимахуюся і одягаюся просто як мені зручно.Хто би мі подумати...)))
скільки можна розвивати цю тему у подібному руслі? одяг - не одяг. хто що хоче і що дозволяє собі - те і робить.
Сорри,але мені трохи смішно-ти пишеш,шо став нормальним,бо постригся і купив нормальний одяг...А як з мисленням?:y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y:
от де собака заритий! мислення!
до речі, Meg, ви праві на 100% - слухати можна що завгодно. це не показник. більше тогорізнопланова музика формує всебічно розвинену особистість. але музика повинна бути наповнена змістом.
більше того різнопланова музика формує всебічно розвинену особистість. але музика повинна бути наповнена змістом.
не можу погодитися.....
розвиває особистість вільне мислення -- а це вже плюс вихованню, тобто батькам (школі, вназу тощо)....
музика -- вторинне.....
Як на мене,музика якраз і формує ту особистість.От,наприклад,неформали.Це дійсно бунтарі,яким просто набридають рамки,батьки зі своїм вихованням,школа і т.д.Вони протестують проти того всього,обирають музику і вже музика впливає на подальше формування їхнього мислення.От,наприклад,готи-є такі,шо їм давно за 40,вони не одягаються в чорне і не п2ють на кладовищах,але вони залишаються вірними своїм музичним уподобанням,своєму готичному,якшо так можна сказати,мисленню.
розвиває особистість вільне мислення -- а це вже плюс вихованню, тобто батькам (школі, вназу тощо)....
музика -- вторинне.....
this is not a question to be argued about/ under no doubt, you are right, behaviour - the way you were brought up is the first thing to be mentioned. but music helps=) sorry, I have just come from my job - teaching English.
Це дійсно бунтарі,яким просто набридають рамки,батьки зі своїм вихованням,школа і т.д.
we don't need no education, we don't need no thought control...
Yeah,something like that.And I think thats normal 4 kids like 14-15 years old,but its also normal to grow up.And,music really helps-I know tham from my life!)))
this is not a question to be argued about/ under no doubt, you are right, behaviour - the way you were brought up is the first thing to be mentioned. but music helps=) sorry, I have just come from my job - teaching English.
"це не є питання, що буде ... даруйте, я з роботи, викладаю англійську" -- це те, що я орієнтовно зрозумів....
маюнко, на форумі спілкуються тією мовою, яку всі розуміють: українською і общєпанятною, але не буржуйською.....
Chortenia
03.12.2007, 14:08
цивільні - це обмеження, гопи- обмеження, неформали - це теж обмеження і певнйи формат. Чому не плюнути на все і не бути собою, щоб тебе не причисляли до жодних груп і форматів.
цивільні - це обмеження, гопи- обмеження, неформали - це теж обмеження і певнйи формат. Чому не плюнути на все і не бути собою, щоб тебе не причисляли до жодних груп і форматів.
так про це є і мова -- бути собою, а не бути нєфором, гопом і дри...
маюнко, на форумі спілкуються тією мовою, яку всі розуміють: українською і общєпанятною, але не буржуйською.....
пробачте. надалі буду ОБЩЄПАНЯТНАЙ)
пробачте. надалі буду ОБЩЄПАНЯТНАЙ)
ні, маюнко, ліпше українською... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Мені не раз доводилось спілкуватись з ЕМО. Дуже цікаві люди.Зовсім інакші погляди на життя.
Samojlovu4
23.12.2007, 13:56
Мені не раз доводилось спілкуватись з ЕМО. Дуже цікаві люди.Зовсім інакші погляди на життя.
Ну, тримайтеся... Зараз прийде Meg...
Ну, тримайтеся... Зараз прийде Meg...
щось "зараз" затягнулося....
а у вас точні дані щодо приходу МЕГ?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
а мені емо починають подобатися.....
а мені емо починають подобатися.....
http://i012.radikal.ru/0712/e7/924a05ae6477.gifhttp://i012.radikal.ru/0712/e7/924a05ae6477.gifhttp://i012.radikal.ru/0712/e7/924a05ae6477.gif
Афaтар пеши исчо!!!
Афaтар пеши исчо!!!
МЕГ, ти повернулася?.....
на тебе дригачка якась напала?...
--> http://i012.radikal.ru/0712/e7/924a05ae6477.gif
Та,я повернулася-з тебе поржати.
А та дригачка-то реакція на твої дописи
ха-ха))))))!
чесно кажучи, ця гілка не має абсолютно ніякого , анінайменшого сенсу.
Чому не плюнути на все і не бути собою, щоб тебе не причисляли до жодних груп і форматів.
от на цьому було б найкраще завершення дискусії. не можна ділити людей на нефорів та Не-нефорів - це примітивно.
Ця тема зі самого початку була смішна.
Але нам лиж би пофлудити)))
Ніхто дискусію так скоро не завершить,хоча і говорити тут нема про що.
Ned KulvaRRR
29.12.2007, 21:28
Так цікаво - якшо ти репер, то слухати Вакарчука тобі категорично забороняється...(наприклад) дурні стереотипи
Та скіки можна???!!!У нас вже така гілка на форумі є-про нефорів.Там вже говорилося,шо неправильно.
Я не слухаю чогось одного,хоча мені подобається мітол-блацк,дез,треш...ну і т.д.Але попри то я слухаю інді,нью рейв,граймі...
Нічо такого-колит на шо є настрій)))
Та,я повернулася-з тебе поржати.
А та дригачка-то реакція на твої дописи
ха-ха))))))!
сподіваюся, що дригачка в тебе тільки віртуальна....
руки ще не трясуться7...
пс. ой, і підтримка твоя з тобою!...
за одним комп"ютером сидите?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Ця тема зі самого початку була смішна.
Але нам лиж би пофлудити)))
Ніхто дискусію так скоро не завершить,хоча і говорити тут нема про що.
лиж
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
Поняття не маю про шо ти:) Але пофіг-на твої дописи серйозно не реагую:) ;)
*ш.Опечатка
Поняття не маю про шо ти
ти вища за це все...
ти ж "тру"!.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Нефомали найкращі
Я теж неформал, люблю органну музику, а також спів унівських монахів. Такиииий атпад.....
.. неформали.Це дійсно бунтарі,яким просто набридають рамки.. Вони протестують проти того всього,обирають музику і вже музика впливає на подальше формування їхнього мислення.От,наприклад,готи-є такі,шо їм давно за 40,вони не одягаються в чорне і не п2ють на кладовищах,але вони залишаються вірними своїм музичним уподобанням,своєму готичному,якшо так можна сказати,мисленню.
Ви, Миху, виглядає, таки готттт :)
Cherubina
17.10.2008, 09:16
Я теж неформал, люблю органну музику
Ви, Миху, виглядає, таки готттт
Не погоджуюсь! Чому зразу гот? Наприклад, органна музика Баха - то дуже потужний симфо-блек, "дах рве", як кажуть молоді люди :)
А ось я вчора був на концерті Slipknot! :tongue:
А ось я вчора був на концерті Slipknot!
Щось інфа не вразила :-b
Ой... забудьте це погане совєцьке слово (неформал) :)) В інших країнах немає ніяких неформалів. Є металісти, панки, готи, грайндери, клабери, репери.. а вони - неформали та й неформали...
Cherubina
01.12.2008, 12:57
Є металісти, панки, готи, грайндери, клабери, репери.. а вони - неформали та й неформали...
Неформал - це той, хто ще не вибрав, хто ж він - чи репер, чи металіст. А виділитись хочеться вже і зараз! :) Тому і використовують універсальний термін - а потім вже розбираються, хто є ким насправді. Знаєте, як в приказці - "поїхали, по дорозі запряжем!"
Щось інфа не вразила :-b
Ну тоді Slayer :)
Ну тоді Slayer
Вчора були на концерті ?
29.11.2008
http://borkhes.livejournal.com/6008.html#cutid1
Ну тоді Slayer Хм. а це цікавіше)
Сам би не відмовився відвідати, хоча, чесно кажучи, ніколи не був фанатом трешу)
Хіба тільки Чаком Біллі і компанією))
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008