КПК

Показати повну версію : Кредит

вік
13.04.2007, 16:34
Порадьте у якому банку найкраще оформити кредит на авто??? Скільки треба грн., щоб застрахувати авто, поставити машину на облік і таке інше???:confused:

Тетянка
13.04.2007, 16:40
http://www.ricardo.com.ua/offer/auto
Подивіться тут, є різні варіанти

New Shrek
13.04.2007, 17:55
Вже то питання мусолили http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22349

New Shrek
13.04.2007, 17:57
http://www.ricardo.com.ua/offer/auto а де Львів?

New Shrek
13.04.2007, 17:59
Порадьте у якому банку найкраще оформити кредит на авто??? Скільки треба грн., щоб застрахувати авто, поставити машину на облік і таке інше???:confused:
схоже на соціалогічне дослідження авто -кретитного агента -початківця

Ума
13.04.2007, 20:32
щодо кредиту я не в курсі, але поставити авто на облік - сплачується 3% в Пенсійний фонд від вартості авто (без ПДВ), плюс, якщо самі не хочете йти в ДАІ - то в районі 500 грн, за ТО, номера і т.п.. Страхову, напевно, буде радити банк, повне каско 5-7,5% від вартості авто (з ПДВ) на 1 рік в залежності від СК. + приблизно 200 грн. цивільне автострахування. і ніби всьо.

Мих
13.04.2007, 21:11
Можу підкинути ще ідею. Якщо Ви не впевнені у стабільності вИплаті кредиту, зробіть наступне:

Припустим банк дає Вам в кредит, якщо Ви оплатите 10% кредиту, а у Вас є гроші на 50% від вартості всієї машини. Не платіть зразу всі 50%.
Візьміть авто під початковний внесок 10%, а наступного дня, після оформлення кредиту і отриманні авта, внесіть решту 40%.
Порахуйте, наскільки це вигідніше!
Це Вам говорить банківський працівник, хоча в далекому минулому.

New Shrek
13.04.2007, 21:27
Це Вам говорить банківський працівник, хоча в далекому минулому.
А такий фінт?все як Ви сказали, але 40 відсотків тримаєм в кишені ще на чотири цикли.Пять машин скидуєм на автобазарі і шосту вже на готівку купуємо ,яку хочемо і ше на пиво лишиться...

Мих
13.04.2007, 21:37
Не скинете на базарі. ЗаставнУ машину не зможете продати, в ДАІ все відмічено.

Ума
13.04.2007, 22:11
А такий фінт?все як Ви сказали, але 40 відсотків тримаєм в кишені ще на чотири цикли.Пять машин скидуєм на автобазарі і шосту вже на готівку купуємо ,яку хочемо і ше на пиво лишиться...

нова машина як тільки виїхала із салону одразу втрачає 10-15%% своєї вартості.

Про яке пиво мова? ;)

New Shrek
13.04.2007, 22:32
Про яке пиво мова?

ЗаставнУ машину не зможете продати, в ДАІ все відмічено.
Вірю спецу... а таке раніше робили ,навіть без машини обходились ,навар 1000 відсотків

New Shrek
13.04.2007, 22:33
ну було не тіко на пиво...

Мих
13.04.2007, 23:47
нова машина як тільки виїхала із салону одразу втрачає 10-15%% своєї вартості.

Як це? Та ну, не вірю. Моя ше он не втратила.

Знаю цей враз. Але, ціну формує ринок. Знайдіть ми нову машину, що вже вийшла з салону і на 15% має меншу вартість. Нема такого у нас.

Ума
14.04.2007, 16:20
Як це? Та ну, не вірю. Моя ше он не втратила.

Знаю цей враз. Але, ціну формує ринок. Знайдіть ми нову машину, що вже вийшла з салону і на 15% має меншу вартість. Нема такого у нас.

який зміст мені купувати у Вас нову машину за ціною салону? Спробуйте купити новий автомобіль в салоні і продати його хоч на 1% дешевше... нема дурних :)

New Shrek
14.04.2007, 17:10
Спробуйте купити новий автомобіль в салоні і продати його хоч на 1% дешевше... нема дурних
Вірю Вам і поважаю...але як Ви керуете колективом, http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=58141&postcount=103 коли не можете таке провернути...навіть не допускаєте теоретично???Хороший керівник робить гроші з повітря чи я помиляюсь????

New Shrek
14.04.2007, 17:11
Він підеглим "друг ,товарищъ и брат"????

Ольга
14.04.2007, 18:40
Звичайно все залежить від машини, але мої дані приблизно такі - 16 000 грн., що включає:
Перший внесок
Реєстрація в ДАІ та Техогляд
Срахування КАСКО+ЦВ
Послуги нотаріуса
Реєстрація рух. Майна
Комісія за відкриття кред. рах.

;)

Ума
15.04.2007, 20:20
Вірю Вам і поважаю...але як Ви керуете колективом, http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=58141&postcount=103 коли не можете таке провернути...навіть не допускаєте теоретично???Хороший керівник робить гроші з повітря чи я помиляюсь????

для мене це надто сумнівний бізнес. порахуйте усі витрати на купівлю авта в кредит (оформлення кредиту, оформлення в ДАІ, нотаріуса, страхування, ПФ і т.п.). Тож щоб щось заробити його потрібно продати дорожче, ніж сам купив. А тут ціна з витратами вже вийде дорожче, ніж в салоні. Де ви знайдете собі такого покупця? Хто таким бізнемом займається? Хіба що кредит не віддавати, але я в цьому участі не беру ;) Є інші варіанти заробляння коштів :)

New Shrek
15.04.2007, 20:24
Є інші варіанти заробляння коштів
згідний.. і навіть знаю які ,але я солітер...

Мих
15.04.2007, 23:26
який зміст мені купувати у Вас нову машину за ціною салону? Спробуйте купити новий автомобіль в салоні і продати його хоч на 1% дешевше... нема дурних :)
Теж вірно.:) Хоча за гарні очі можна, чи на 10-15%....

Tony
22.02.2008, 00:44
Із банків рекомендую Електрон Банк - досить низьки відсоток 11%. Крім того в них страхова Індіго з дуже хорошими умовами. Доречі при виборі банку звертайте увагу і на страхові компанії через які можна застрахувати авто беручи кредит у тому чи ін банку, перегляньте умови кожної з ниїх - ставка то кредиту то може бути менша але умови страхування аж дуже паскудні.

Брав машину десь 2 місяці тому. Шо платив крім безпосередньо вартості авто:
Страховка 0-ва франшиза - 6375 грн
цивіл відповідальність - 248 грн
реєстрація в МРЕО - 5300 грн
нотаріус - 700 грн
комісія банку - 1500 грн
послуги людиини яка цим займалась (дорчі досить оперативно) - 400 грн

І памятайте чим більшу суму ви внесете зразу тим менше ви будете переплачувати.

І ще - на мою думку, якшо у банку відсоткова ставка по кредиту не залежить від того на скільки ви років берете кредит (або не сильно відрізняється), то навіть якшо ви можете його виплатити наприклад за 5 років нормально то краще візьміть на 6-7, а потім просто будете вносити більшу суму щомісяця. Там все перераховується без будь-яких санкцій - мало шо в житті буває.