КПК

Показати повну версію : БІОЛОГІЧНИЙ НОСІЙ ДУХОВНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Блаженний
12.04.2007, 08:04
Видання релігійної громади християн "Блаженний Світ"
Уроки Духовності: ТАК ВЧИТЬ ХРИСТОС

БІОЛОГІЧНИЙ НОСІЙ ДУХОВНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Говорячи сучасною мовою, підставою для того, щоб стверджувати, що Ісус Христос є біологічним переносником Духовних Законів від Бога до людей, є ще й такі Його слова: ”Наука Моя – не Моя, а Того, Хто послав Мене.” (Ів.7:16). “Бо від Себе Я не говорив, а Отець, що послав Мене, - то Він Мені Заповідь дав, що Я маю казати та що говорити.” (Ів.12:49). А ось нам ще один доказ того, що Ісус Христос є тією Живою Заповіддю, іншими словами – Живим Словом Божим, Живим Євангелієм, Живим Духовним Кодексом: “І відаю Я, - каже Ісус, - що Його ота Заповідь – то вічне Життя.” (Ів.12:50). “По правді, по правді кажу вам: хто вірує в Мене, - Життя вічне той має. Я – Хліб Життя!” (Ів.6:47,48). На відміну від нині існуючих мертвих технічних носіїв інформації (книг, газет, журналів, аудіо й відеокасет та інших), Христос є живим, біологічним носієм Божої інформації, яка передається через вуста Ісуса. І тому, щоб наша цивілізація врятувалась, треба досконало вивчити духовну інформацію, яку Бог дав людям через Свого біологічного носія – Ісуса Христа. Коротко кажучи, тим, хто втратив пильність, щоб спасти свою душу від диявола й отримати вічне Життя, треба належним чином оволодіти Духовним Кодексом християнина. А словами Ісуса Христа це звучить так: “Життя ж вічне – це те, щоб пізнали Тебе, Єдиного Бога Правдивого, та Ісуса Христа, що послав Ти Його.” (Ів.17:3). А також усвідомити, що Отець – Єдиний, як Бог; як і Єдиний - Ісус Христос, як Духовний Учитель і Наставник, Якого послав із навчальною місією на Землю Бог. І зрозуміти, що Духовні Закони, як і фізичні, однаково розповсюджуються на у весь Всесвіт. Тому не можливо націоналізувати Духовні Закони, як не можливо націоналізувати фізичні закони, наприклад, закон електростатики Кулона не назвеш французьким, чи закони руху тіл Ньютона – англійськими, через те, що Бог дав розуміння цих законів людству через француза або англійця. Ці відкриття є загальним надбанням людства.
В рамках Духовних Законів функціонує духовна енергія, а рамках фізичних законів - фізична. До речі, ці два види енергії, постійно взаємодіють між собою, це дає можливість їм впливати, тим чи іншим чином, одна на одну. А людина, не залежно від її національності, знаючи ці закономірності, може розробляти, через віру, вірні духовні методи безпосереднього впливу на фізичні, хімічні, психічні, духовні процеси і т. п. через управління своїм розумом, як це робив, у приклад людям, Сам Христос: зціленням на відстані, утихомиренням бурі, перетворенням води у вино, ходінням по воді; як винахідники, користуючись нормами фізичних законів, роблять винаходи в різних областях науки й техніки. Будь-який творчий трудовий процес – фізичний, інтелектуальний - вимагає пильності. Іншими словами - зосередження уваги. Варто уважно озирнутися навколо себе й ми побачимо море прикладів, де пильність діє, як норма Духовного Закону. Ісус уперше загострив увагу людства на те, щоб то було пильним і цим Він, як сказав: ”Я світ переміг!” (Ів.16:33), - посіявши в серцях людей зерно пильності. Коротко кажучи: наша пильність – це перемога над світом диявола. Треба усвідомити: де пильність – там присутній Дух Божий, а де пильність відсутня – там осів дух лукавого. Через це, так важливо духовно проснутися й стати пильним! Факт того, що, як ми бачимо наочно, релігія Христа - є науковою релігією, а не догмою! Тому, в якій державі з’явилася в образі людини Духовна Особа – Ісус Христос, що приніс нашій цивілізації від Бога Духовні Закони, як і ті люди, що розробляють свої вчення на їхній основі, а також відкривають час від часу фізичні закони природи, встановлені Богом, не є важливим для людства.

Василь
12.04.2007, 09:15
БІОЛОГІЧНИЙ НОСІЙ ДУХОВНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Духовними є знання, а інформація є фізичною величиною!

Мих
12.04.2007, 21:55
Ісус Христос є біологічним переносником
Сам ти біологічний згусток.

Калиниченко
13.04.2007, 10:47
„Христос є живим, біологічним носієм Божої інформації, біологічним переносником Духовних Законів від Бога до людей,в рамках Духовних Законів функціонує духовна енергія,на цей раз Христос прийшов не тілесно, а інформаційно-духовно” , це не є ПРЯМА МОВА ХРИСТА,бо християни повинні керуватися виключно лише ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, а ви керуєтесь облудними людськими заповідями, "вченнями", посланнями, змішуючи їх із Заповідями Христа, наносите цією мішаниною - цим вінегретом - непоправну шкоду людству, ви заснували нову релігію - релігію лицемірства, зухвало нехтуюте чистим Голосом Христа, змішуючи Його зі своїм диявольським словоблуддям – людськими заповідями й переданнями, і при цьому, лицемірно ще видаюєте себе за учнів і друзів Ісуса.

Мих
13.04.2007, 10:54
„Христос є живим, біологічним носієм Божої інформації, біологічним переносником Духовних Законів від Бога до людей,в рамках Духовних Законів функціонує духовна енергія,на цей раз Христос прийшов не тілесно, а інформаційно-духовно” , це не є ПРЯМА МОВА ХРИСТА,бо християни повинні керуватися виключно лише ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, а ви керуєтесь облудними людськими заповідями, "вченнями", посланнями, змішуючи їх із Заповідями Христа, наносите цією мішаниною - цим вінегретом - непоправну шкоду людству, ви заснували нову релігію - релігію лицемірства, зухвало нехтуюте чистим Голосом Христа, змішуючи Його зі своїм диявольським словоблуддям – людськими заповідями й переданнями, і при цьому, лицемірно ще видаюєте себе за учнів і друзів Ісуса.
Гм.... То Ви написали?:confused:

Калиниченко
13.04.2007, 12:33
Думка і відношення до „нової релігії” моя, але виразити її я намагався за допомогою „новоязу” Блаженного, тобто зрозумілою для нього мовою.

afterstep
13.04.2007, 17:29
Думка і відношення до „нової релігії” моя, але виразити її я намагався за допомогою „новоязу” Блаженного, тобто зрозумілою для нього мовою.
аж не втримався - ще раз перечитав ;) Респект!

Блаженний
13.04.2007, 18:18
Духовними є знання, а інформація є фізичною величиною!

Мир Вам!

БІОЛОГІЧНИЙ – відноситься до живої природи, наприклад: людина.
НОСІЙ – в прямому значені (якщо він є біологічним)це є людина, тобто той, хто є виразником чого-небудь, наприклад: носій прогресивних ідей. (Може біологічний носій інформації порівнюватися з технічними носіями інформації через метафори).
ДУХОВНОЇ – зв'язаної з психічним життям, зі сферою ідей.
ІНФОРМАЦІЇ – повідомлення про стан справ, становище чого-небудь.

ЗНАННЯ – осягнення, зрозуміння дійсності свідомістю; сукупність відомостей в якій-небудь галузі: оволодіти знаннями.

Таким чином, друзі, через ЗНАННЯ ми осягаємо, розуміємо, що є ДУХОВНОЮ ІНФОРМАЦІЯ, яку БІОЛОГІЧНИЙ НОСІЙ – Ісус Христос – надав нам.

Василь
13.04.2007, 18:45
ІНФОРМАЦІЯ, яку БІОЛОГІЧНИЙ НОСІЙ – Ісус Христос – надав нам.Ніякої інформації Ісус нам не надав, бо ми з ним не маємо фізичного контакту.

Liliyah Romanova
13.04.2007, 19:05
Я подивляю тих, хто то все читає. :eek:
Я ото подумую чи не зарахувати Блаженного до спамерів. Ніц не пише, тільки брошурки постить кілометрами... :cool:

Мих
13.04.2007, 21:01
Тепер зрозумів.

Мих
13.04.2007, 21:24
Ніякої інформації Ісус нам не надав, бо ми з ним не маємо фізичного контакту.

А інформацію можна передати лише через фізичний контакт?

Мих
14.04.2007, 23:33
Я ото подумую чи не зарахувати Блаженного до спамерів. Ніц не пише, тільки брошурки постить кілометрами... :cool:

У мене наступна думка.

Звичайно, є багато різних християнських течій. Всі вони є різні, всі вони десь у чомусь по-різному розуміють Святе письмо. І, звичайно має бути терпимість. Наприклад, тут, на форумі є протестанти, є мусульмани, АЛЕ.
На мій погляд, те, що робить блаженний - це знущання над Святим Письмом. Тобто, ніби на основі Євангелії, тлумачить Святе Письмо, викручуючи поняття на 180 градусів. Тут мова не йде навіть про те, що він тупо переписує брошурки, мова йде про наступне:

1. Блаженний спотворює Святе Письмо своїм тлумаченням, а це є гріх.
Хочу ще звернути увагу на те, що мовчання на гріх - є також гріх.
2. Блаженний називає себе блаженним - ну й хай, АЛЕ. Хто йому дав право всіх інших називати лицемірами? А може ми і є цими лицемірами, бо любимо Бога і одночасно спостерігаємо, як особа (особи) знущається над святим? А може комусь цікаво читати про те, Святе Письмо "вчить" за словами блаженного розпусти?:mad:

Треба робити висновки модераторам.
Для мене це є принципове питання і я б просив звернути увагу модераторів на мій допис.

Полковник
14.04.2007, 23:43
У мене наступна думка.

.......Треба робити висновки модераторам.
Для мене це є принципове питання і я б просив звернути увагу модераторів на мій допис.

Что, самоБАН?:confused:
Аффигеть!:eek:
Ну, Мих, Вы и даёте!!!!!:cool:

Блаженний
15.04.2007, 12:43

Мир Вам!

Люба наша Ліля, Ви стираєте наші відповіді, прикриваєте нам доступ до свого форуму, повідомляючи нас про ці свої негативні дії в приватних повідомленнях, замість того, щоб відкрито робити це через Львівський форум. Нехай читають люди і роблять висновки: де є Правда, а де є лицемірство. Ми навіть здогадуємося, що Ви позитивні відгуки на наші дописи стираєте. Бо Ви всіляко провокуєте і підтримуєте тих дописувачів, що обзивають і принижують нас, блаженних, перекручують наші дописи, сміються з ВИСЛОВЛЮВАНЬ ХРИСТА, не маючи аргументів. А тепер Ви прийшли до крайності: "Я ото подумую чи не зарахувати Блаженного до спамерів." Ліля, Ви що в такий спосіб хочете вбити Правду заради процвітання лицемірства? Повірте, Вам цього ніколи не вдасться зробити! Тому ми просимо Вас: не втручайтесь, будь ласка, в природній процес. Дайте можливість самим людям розібратися в усьому. А наші опоненти тобто опоненти Христа нехай відстоюють аргументовано і відкрито свою позицію, а не кидаються образливими репліками.

afterstep
15.04.2007, 14:30
Ми навіть здогадуємося, що Ви позитивні відгуки на наші дописи стираєте.

якщо вас не сприймають на цьому форумі - може, заведіть собі інший? То ж зараз зовсім не проблема?
--
У вас є докази некоректності модераторів? чи ви звикли, нехтуючи будь-якими правилами, бездоказово брудом обливати?

Полковник
15.04.2007, 14:34
Хм, Блаженный, вроде, к Лилии обращался? Не?

Мих
15.04.2007, 16:11

Полковнику, Ви лицемір?

Полковник
15.04.2007, 16:16
Полковнику, Ви лицемір?

Да, хрен его знает. Может и ДА!

Мих
15.04.2007, 16:34
якщо вас не сприймають на цьому форумі - може, заведіть собі інший
Рузумієте, блаженний напевно хоче філію у Львові відкрити. От закидує невід - може хто клюне, багато ж блукаючих...

Мих
15.04.2007, 16:37
Да, хрен его знает. Может и ДА!

О, Ви не знаєте, а для блаженного всі лицеміри, від чого він тут блаженіє.
А хочете позбавитися клички лицемір - вступайте в секту.:D То що краще? вступити всім в секту, чи просто забанити цього чудика?

Liliyah Romanova
15.04.2007, 17:51
Люба наша Ліля, Ви стираєте наші відповіді, прикриваєте нам доступ до свого форуму, повідомляючи нас про ці свої негативні дії в приватних повідомленнях, замість того, щоб відкрито робити це через Львівський форум. Нехай читають люди і роблять висновки: де є Правда, а де є лицемірство. Ми навіть здогадуємося, що Ви позитивні відгуки на наші дописи стираєте. Бо Ви всіляко провокуєте і підтримуєте тих дописувачів, що обзивають і принижують нас, блаженних, перекручують наші дописи, сміються з ВИСЛОВЛЮВАНЬ ХРИСТА, не маючи аргументів. [...]
Можете думати, що хочете і говорити теж.
Позитивних дописів я ніколи не стираю.
Модератором я є толерантним. Якби хотіла, то вже давно би вас забанила.
Те, що вам приходять приватні повідомлення про витерті дописи чи покарання, то їх не я висилаю, це автоматичні повідомлення.
Ви були забанені на 3 дні за ОБРАЗУ інших форумлян і також модератора. Я вам написала особисто лише одне ПП, де радила не переходити на особисте і не ображати відвідувачів.
Я писала також попередження (яке стосувалося не лише вас, але і вас також) на одній із гілок.
Ви маєте право писати, але ... Пильнуйтеся у своїх висловлюваннях щодо інших форумлян. Те, що Ісус називав, кого вважав за потрібне, лицемірами, не означає, що ви маєте цими словами сипати наліво-направо. Христос дав іншу головну заповідь. Я щось не потила, аби ви до неї прислухалися. Принаймні те, як ви дозволяєте собі судити інших, явно свідчить проти вас.
Звертання до мене тільки це підтверджує. Немає об'єктивности, лише упередженість.
Я стараюся уникати упереджености і бути настільки об'єктивною, наскільки можу.
Що мені не подобається, це те, що кількість саме ваших дописів мізерна порівняно із кількістю цитованих брошурних текстів.

Стираю я ті дописи, що не повинні бути тут, на мою думку. І то не лише ваші дописи.
Сподіваюся, що ви таки маєте той мир, про який пишете. І пишете про нього без лицемірства.

Liliyah Romanova
15.04.2007, 18:00
якщо вас не сприймають на цьому форумі - може, заведіть собі інший? То ж зараз зовсім не проблема?
--
У вас є докази некоректності модераторів? чи ви звикли, нехтуючи будь-якими правилами, бездоказово брудом обливати?
Дякую.

Цікаво, що мих, чиї дописи теж тут зникають часом, цілком не ображається.
Коли наприклад Шрек мої повідомлення потер, я теж не кричала, що то безпідставно. Моя думка, що кожен моератор має свою візію форуму. Модераторів ставить адмін, котрий теж має на це свої підстави. Усі ми стараємося підтримувати той вигляд форуму, який нам видається затишним.

New Shrek
15.04.2007, 18:01
То що краще? ...просто забанити цього чудика?Для цього в нас є шеф а не Liliyah Romanova

Liliyah Romanova
15.04.2007, 18:05
Цим 2 учасникам сподобався допис Блаженний: Полковник, New Shrek
Полковнику, невже старі бойові рани відзиваються? ;)
Дивна солідарність, але най буде. То вже не вперше, по-моєму.

Liliyah Romanova
15.04.2007, 18:09
Для цього в нас є шеф а не Liliyah Romanova
Шреку, до вашого відома, мені надали права на деяких гілках. Забанити я можу. І ви також. На своїх гілках.
Мартіні того мене сюди і ставив, що довіряє.
Маєте особисті проблеми щодо моєї особи? Прошу висловлюватися прямо, отут можете брати приклад із Блаженного. Що саме вам не подобається?
Хоча в принципі можете і далі "дружити проти мене". Мені то навіть подобається. ;)

Liliyah Romanova
15.04.2007, 18:13
То що краще? вступити всім в секту, чи просто забанити цього чудика?
Дякую, миху. Вашу думку я, думаю, знала ще до її вербального вираження на гілці. :D

До речі, щодо перекручування. Забанити когось за те, що він перекручує тексти на свій лад? Боюся, що тоді доведеться взагалі закрити гілку "Фільософія та релігія". :D
Якщо серйозно, то я вважаю, що все дається пізнати у порівнянні. Якщо хтось щось приймає, не обдумуючи, то навряд чи можна щось для цієї особи змінити. Я є в католицькій церкві, наприклад, але дозволяю собі не погоджуватися з деякими догмами або критикувати їх. Коли мої друзі в інших релігійних організаціях вважають, що їхня церква ідеальна, я провокую їх, аби вони почали думати. І коли вони усвідомлюють мінуси своєї церкви і ще більше її люблять, то я тоді за них спокійна. І то йде ланцюговою реакцією, бо вони тоді теж допомагають засліпленим подивитися іншими очима.

Для християн будь-яка секта може бути свого роду лакмусовим папірцем на те, наскільки вони обізнані в тому, у що вірять, чи їх віра є будинком на піску чи на камені. Як би ви могли знати, що щось є гірке, якби не пізнали того, що солодке? ;)

Полковник
15.04.2007, 19:06
Полковнику, невже старі бойові рани відзиваються? ;)
Дивна солідарність, але най буде. То вже не вперше, по-моєму.

То вдруге!:D

Liliyah Romanova
15.04.2007, 19:11
То вдруге!
А як щодо решти питання?
Я би щось сказала, але от думаю чи варто.

Полковник
15.04.2007, 19:12
А як щодо решти питання?
Я би щось сказала, але от думаю чи варто.

Нет, нет не ВАРТО!:rolleyes:

afterstep
15.04.2007, 22:19
Блаженний як іменник в українській мові застосовується в значенні "несповна розуму, але тихий, не буйний". А тут намітилися ознаки агресії...

Мих
15.04.2007, 22:27
До речі, щодо перекручування. Забанити когось за те, що він перекручує тексти на свій лад

Власне, як правило, християнські течії намагаються не міняти текст Святого Письма, нічого не викидати, а тут ... називати пророків, Божих посланців лицемірами і повністю їх відкинути... Знущання над Божим Словом - от що це є.
Ця течія - це біле братство-2.

Блаженний
17.04.2007, 23:55
Власне, як правило, християнські течії намагаються не міняти текст Святого Письма, нічого не викидати, а тут ... називати пророків, Божих посланців лицемірами і повністю їх відкинути... Знущання над Божим Словом - от що це є.
Ця течія - це біле братство-2.

Мир Вам!

По-перше, декому треба спочатку усвідомити, що відноситься до Святого Письма.
По-друге, ми, блаженні, нічого не міняємо і нічого не викидаємо зі Святого Письма. Ми лише ЦИТУЄМО Висловлювання Христа, як Норми Духовних Законів: “Слова, що їх Я говорив вам, то Дух і Життя.” (Ів.6:63). А також ЦИТУЄМО ПИСАННЯ пророків, що свідчать нам про МЕСІЮ: “Дослідіть Писання… …вони ж свідчать про Мене!” (Ів.5:39). “Потрібно, щоб виконалось усе, що про Мене в законі Мойсеєвому, та в пророків, і в Псалмах написане.” (Лк.24:44).
По-третє, лицемірами Ісус Христос називає тих осіб, які навчають інших керуватися людськими заповідями: “Лицеміри! …навчають… - людських заповідей.” (Мт.15:7,9).
По цій причині ми, блаженні, і відкидаємо "божих посланців" – Петра, Павла, які говорили самі від себе, змішуючи своє людське словоблуддя із Висловлюваннями Христа, що і є справжнє "знущання над Божим Словом"!
А що до білого братства, то можна сказати наступне: біле братство керується людськими заповідями, як і всі інші лицеміри на Землі.

Мих
18.04.2007, 00:15
По-перше, декому треба спочатку усвідомити, що відноситься до Святого Письма.

100% - на правда.

Мих
18.04.2007, 00:19
Ми лише ЦИТУЄМО Висловлювання Христа

Ісус каже Петрові: "На тобі збудую церкву і пекельні ворота її не візьмуть".

Ісус довіряє ап.Петрові велику справу - побудову церкви, а тут прийшли "блаженні" через 2000 років і ... відкинули ап. Петра.

Мих
18.04.2007, 00:21
Ісус Христос називає тих осіб, які навчають інших керуватися людськими заповідями
Ну заповідями Нострадамуса вчать якраз "блаженні" керуватися.

Мих
18.04.2007, 00:25
По цій причині ми, блаженні, і відкидаємо "божих посланців" – Петра, Павла

Так ви ж то і причину не назвали. Просто Ви чомусь подумали назвати їх лицемірами, а себе "блаженними", а от ЧОМУ? Напевно самі не знаєте, то спитайте свого домоправителя. Мо" тре було себе назвати святими, чого ж так мучитися? Ми-от святі, відповідно всі решту - грішники. Чому ні?

Калиниченко
18.04.2007, 01:21
Блаженний, а чим ви доведете, що ваші коментарі до слів Ісуса не є людським словоблуддям, чи лицемірством, хто ви – повний аватар чи реінкарнація Ісуса?

Блаженний
18.04.2007, 01:40
Можете думати, що хочете і говорити теж.
Позитивних дописів я ніколи не стираю.
Модератором я є толерантним. Якби хотіла, то вже давно би вас забанила.
Те, що вам приходять приватні повідомлення про витерті дописи чи покарання, то їх не я висилаю, це автоматичні повідомлення.
Ви були забанені на 3 дні за ОБРАЗУ інших форумлян і також модератора. Я вам написала особисто лише одне ПП, де радила не переходити на особисте і не ображати відвідувачів.
Я писала також попередження (яке стосувалося не лише вас, але і вас також) на одній із гілок.
Ви маєте право писати, але ... Пильнуйтеся у своїх висловлюваннях щодо інших форумлян. Те, що Ісус називав, кого вважав за потрібне, лицемірами, не означає, що ви маєте цими словами сипати наліво-направо. Христос дав іншу головну заповідь. Я щось не потила, аби ви до неї прислухалися. Принаймні те, як ви дозволяєте собі судити інших, явно свідчить проти вас.
Звертання до мене тільки це підтверджує. Немає об'єктивности, лише упередженість.
Я стараюся уникати упереджености і бути настільки об'єктивною, наскільки можу.
Що мені не подобається, це те, що кількість саме ваших дописів мізерна порівняно із кількістю цитованих брошурних текстів.

Стираю я ті дописи, що не повинні бути тут, на мою думку. І то не лише ваші дописи.
Сподіваюся, що ви таки маєте той мир, про який пишете. І пишете про нього без лицемірства.

Мир Вам!

Люба Ліля, те, що Ви називаєте "брошурними текстами", і є нашими дописами. Ми, блаженні, висвітлюючи ту чи іншу тему, чи даючи відповідь на запитання, образливу репліку, не користуємося своїми власними людськими поглядами, а керуємося виключно лише ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, ЦИТУЮЧИ ЇХ. Тому ми особисто ніяким чином не ОБРАЖАЛИ членів форуму і Вас як модератора. Повторюємо: ми ЦИТУВАЛИ, ЦИТУЄМО І БУДЕМО НАДАЛІ ЦИТУВАТИ ТІЛЬКИ ЛИШЕ ВИКЛЮЧНО ВИСЛОВЛЮВАННЯ ХРИСТА І ПРОРОЧІ ПИСАННЯ ПРО НЬОГО, не сприймаючи і відкидаючи ЛЮДСЬКІ ЗАПОВІДІ. Адже Ісус і назвав через це нас блаженними: “Блаженні ж і ті, хто слухає Божого Слова і Його береже!” (Лк.11:28). А для кращого розуміння ВИСЛОВЛЮВАНЬ ХРИСТА, ми, блаженні, лише коментуємо ЦИТАТИ ІСУСА і не більше! Бо ЦИТАТИ ІСУСА – ЦЕ Є ЦИТАТИ САМОГО БОГА: ”Наука Моя – не Моя, а Того, Хто послав Мене.” (Ів.7:16). “Бо від Себе Я не говорив, а Отець, що послав Мене, - то Він Мені Заповідь дав, що Я маю казати та що говорити.” (Ів.12:49). Через це наші дописи виходять об'ємними, зате цікавими і аргументованими, як свідчать відгуки багатьох читачів з інших Інтернет форумів(ми також працюємо в англійській і російській версіях), електронної пошти і звичайного листування.
Люба Ліля, Ви нам говорите про Свої сподівання на те, що ми, блаженні, маємо Мир і пишемо про нього без лицемірства. Саме Ісус, як написано в пророчих Писаннях, робить нині це нашими руками: "Він (Христос) буде переслідувати їх (лицемірів), пройде з Миром (з ідеологією Миру і Любові) по Дорозі, по Якій ні які ноги не проходили."(Іс.41:3).

Liliyah Romanova
18.04.2007, 08:55
Ну-ну, амінь, амінь.
Я якраз коли читаю слова Ісуса, то претензій ніяких, а як вже переходжу на те, що не в лапках і без уточнення в дужках, звідки цитата, то там вже різні речі можна помітити. Зокрема й образи були. Висловлювання типу, ім'ярек, ім'ярек... - діти диявола, то Ісусові чи, може, ваші?

Ще одне. Там, де ваші слова, то там помилки чомусь. Прошу до мене звертатися ЛілЮ і без "люба". Наперед дякую.

Мих
18.04.2007, 11:45
Повторюємо: ми ЦИТУВАЛИ, ЦИТУЄМО І БУДЕМО НАДАЛІ ЦИТУВАТИ ТІЛЬКИ ЛИШЕ ВИКЛЮЧНО ВИСЛОВЛЮВАННЯ ХРИСТА І ПРОРОЧІ ПИСАННЯ ПРО НЬОГО, не сприймаючи і відкидаючи ЛЮДСЬКІ ЗАПОВІДІ

А Нострадамус? Дядьку блаженний, повічте нам про Нострадамуса, Ви ж так гарно його раніше цитували. Чи забули с те? :p

Блаженний пішов в дораччу кімнату, радитися з домаправителем.:D

Блаженний
18.04.2007, 15:01
Ісус каже Петрові: "На тобі збудую церкву і пекельні ворота її не візьмуть".

Ісус довіряє ап.Петрові велику справу - побудову церкви, а тут прийшли "блаженні" через 2000 років і ... відкинули ап. Петра.

Мир Вам!

“За кого народ уважає Мене, Сина Людського?” “А ви за кого Мене маєте?” (А Симон Петро відповів і сказав: "Ти – Христос, Син Бога Живого!") “БЛАЖЕННИЙ ти, Симоне, сину Йонин, бо не тіло й кров тобі оце виявили, але Мій Небесний Отець. І кажу Я тобі, що Петро ти, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, - і сили пекла не переможуть її." (Мт.13,15,17,18). Як ми бачимо, Петро в цю хвилину був ПИЛЬНИМ, на відміну від інших, тому Ісус, назвавши його блаженним, сказав, що на цій ПИЛЬНОСТІ побудує Свою Церкву. А не на Петрові, як фізичній особі. Бо Петрові, який втратив через мить ПИЛЬНІСТЬ, Христос каже: "Відступися від Мене, САТАНО, - ти спокуса Мені, бо думаєш не про Боже, а про людське!"(Мт.16:23). Тобто Петро в мить з блаженної людини перетворився в лицемірну особу. Так що Христос особисто Петрові не довіряв ніякої справи. Христос і нині продовжує будувати Свою Церкву на ПИЛЬНОСТІ – НОРМІ ДУХОВНОГО ЗАКОНУ: “Отець Мій працює аж досі, - працюю і Я.” (Ів.5:17).
А пильною є лише блаженна людина, що керується ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, а не лицемірна особа, що навчає людських заповідей і керується ними в повсякденному житті. На жаль, Петро, після вознесіння Христа в Царство Небесне, почав навчати людських заповідей, і саме через це, ПИЛЬНУЮЧИ, його проганяли первісні блаженні християни, заявляючи йому категорично: "Ми – Христові!" Наприклад, Петро, як це нині роблять його послідовники – лицеміри, вчить, що треба боятися Бога: "Бога бійтеся…"(1Петр.2:17). Незважаючи на Заповідь Христа, Петро зухвало порушує найбільшу і найпершу Заповідь: “Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою.” (Мт.22:37). І Христос тут же наголошує: “Це найбільша й найперша Заповідь.” (Мт.22:38). А кого боятися, Ісус нам указав чітко: “Але вкажу вам, кого треба боятися: Бійтесь того, хто має владу, убивши, укинути в геєну. Так кажу вам: того бійтеся!” (Лк.12:5). “Але більше бійтеся того, хто може й душу, і тіло вам занапастити в геєні” (Мт.10:28). Хто ж є той, що занапащає й убиває душу? Христос каже лицемірам: “Ваш батько – диявол… Він був душогуб споконвіку…” (Ів.8:44). Тому треба бути особливо пильним, щоб душа й тіло не попали в пекло – бездуховний світ грішників, який бере свій початок на Землі, як і вічне Життя. Чи можна після цього Петра і його лицемірів-однодумців назвати хрИстиянами, учнями й друзями Ісуса? І ту римсько-папську “церкву”, яку він, Петро, заснував на лицемірстві, брехні й шахрайстві, вважати хрИстиянською? Аж ніяк! Петро порушив найбільшу й найпершу Заповідь християнина, говорячи від себе самого. “Хто говорить від себе самого, той власної слави шукає,” - пояснює Христос. (Ів.7:18).

afterstep
18.04.2007, 15:08
Гм... Надмірне цитування без висловлювання власної думки - не суперечить правилам?

Мих
18.04.2007, 15:29
сказав, що на цій ПИЛЬНОСТІ побудує Свою Церкву

У Вас що, оптичний обман? "На тобі" не означає "на пильності". Як Вам викрутитеся з цього? Може змінити Святе Письмо?

Мих
18.04.2007, 15:30
“Хто говорить від себе самого, той власної слави шукає,” - пояснює Христос. (Ів.7:18).
А хто каже: "ми, блаженні, ....."

Мих
18.04.2007, 15:31
Петро, після вознесіння Христа в Царство Небесне, почав навчати людських заповідей
То що, Ісус помилився, що хотів на ньому церкву збудувати?

Мих
18.04.2007, 15:33
Петро, після вознесіння Христа в Царство Небесне, почав навчати людських заповідей

О тут про Нострадамуса слід би Вам згадати.

Блаженний
18.04.2007, 16:25
Ну заповідями Нострадамуса вчать якраз "блаженні" керуватися.

Мир Вам!

Що таке пророкування Ісаї, Нострадамуса і т. п.? Це є, образно кажучи, прогноз погоди. Він може збуватися, а може не збуватися. Якщо пророкування Ісаї, Нострадамуса, Миха чи будь-якої іншої людини збуваються, то це лише свідчить про те, що вони дані їй від Бога тобто Правдиві. Якщо, наприклад, Ісая прорік правдиво, що релігійна громада християн "Блаженний Світ" виникне на Землі, ознаменувавши цим другий духовно-інформаційний прихід Христа і започаткувавши кінець лицемірному світу диявола: "В той День буде в землі Єгипетській(лицемірному світі) п’ять міст(центрів, де виникли "християнські" течії), розмовляючи мовою Ханаанською (використовуючи мову "християнства" - спотворене Вчення Христа) і які клястимуться Господом; одне буде назване МІСТОМ СОНЦЯ."(Іс.19:18). (Дивіться: "Церква посліднього завіту", очолює "боголюдина" Віссаріон з Міста Сонця; газета "Совершенно секретно", №2(213) февраль 2007г.). Або Нострадамус 500 років тому назад прорік правдиво про 1999 рік, в якому період Марса("бога" війни) пройде й прийде Щасливий Світ! Саме в 1999 році релігійна громада християн "Блаженний Світ" подала документи на державну реєстрацію, навіть не здогадуючись про пророкування Нострадамуса. Чому, запитується, так зване Місто Сонця не виникло сто років тому назад або тисячу років? А виникло саме тепер, як і прорік Ісая 2400 років тому назад. За браком місця не будемо наводити десятки правдивих пророкувань щодо релігійної громади християн "Блаженний Світ". Лише скажемо, що, наприклад в пророкуваннях Даниїла вказується на прізвище людини (нашого сучасника), яка розпочне відродження первісного християнства на Землі, а в Ісаї - на її індивідуальні виражені прикмети, з якої місцевості, країни буде ця людина і т.п., а в пророка Михея навіть вказується коли і при якій умові має в друге прийти Христос з цією людиною. І всі ці пророкування вже збулись. Хіба це є випадковість?! Подібне підтасувати не можливо, як і не можливо було підтасувати пророцтва про Христа, які, як загально відомо, теж збулися до найменших дрібниць.

А що таке є Заповіді Божі? Це є, образно кажучи, КОНСТИТУЦІЯ! Уловлюєте різницю між пророкуваннями і Заповідями? Запам’ятайте, що будь-які людські заповіді – це є ЛИЦЕМІРСТВО! Заповіді – це є НОРМИ ДУХОВНИХ ЗАКОНІВ, а НОРМИ ДУХОВНИХ ЗАКОНІВ може встановлювати лише Один Бог!

Мих
18.04.2007, 17:28
Ну а чим відрізняються людські заповіді від заповідів Нострадамуса? Настрадамус - не людина?

Мих
18.04.2007, 17:29
Або Нострадамус 500 років тому назад прорік правдиво про 1999 рік, в якому період Марса("бога" війни) пройде й прийде Щасливий Світ! Саме в 1999 році релігійна громада християн "Блаженний Світ" подала документи на державну реєстрацію

Це б у гілку "анегдоти"....:D

Liliyah Romanova
18.04.2007, 19:11
Прочитала вчора в автобусі по дорозі додому. Чомусь пригадала собі цю гілку. :D

Ірина виїхала з Житомира на Бердичів. Гуйва... В Гуйві була божевільня, і тому в них у Бердичеві, замість казати: "Ти що, здурів?" казали: "Ти що, з Гуйви втік?" Пізніше вона дізналася, що в Києві казали: "Ти що, з Фрунзе, 103?", а під Києвом: "Ти що, з Глевахи?"
Марина Гримич. Фріда

Мих
18.04.2007, 23:25
Прочитала вчора в автобусі по дорозі додому. Чомусь пригадала собі цю гілку. :D

Марина Гримич. Фріда

А у Львові: Ти з Кульпарківської?:D :D :D

Блаженний
21.04.2007, 13:59
Ну-ну, амінь, амінь.
Я якраз коли читаю слова Ісуса, то претензій ніяких, а як вже переходжу на те, що не в лапках і без уточнення в дужках, звідки цитата, то там вже різні речі можна помітити. Зокрема й образи були. Висловлювання типу, ім'ярек, ім'ярек... - діти диявола, то Ісусові чи, може, ваші?

Ще одне. Там, де ваші слова, то там помилки чомусь. Прошу до мене звертатися ЛілЮ і без "люба". Наперед дякую.

Мир Вам!

Вибачте, якщо Вам не приємно, коли до Вас звертаються "люба", то блаженні так з любов'ю звертаються до Вас. Але щодо "ЛілЮ" дозвольте, будь ласка, не погодитись з Вами. Адже Вас звати Ліля, а не – Лілю. Наприклад, дівчину звати Світлана. Ми до неї звертаємося: люба(хто?) Світлана або Світлано, а не (кого?) Світлану (люба Світлану, люба Олену і т. п.). Тому ми любимо(кого?) Лілю, а (хто?) люба нам Ліля.
Ще раз повторюємо, що, ми, блаженні, нікого не ображали і не ображаємо. Ми, навпаки, усіх ЛЮБИМО! Так що не треба шукати підтекстів, насипати гору на рівному місці. Скажіть прямо: нам Правда ХРИСТА не потрібна! Людські заповіді нам – понад усе! У нас АРГУМЕНТИ відсутні! І не влаштовуйте чергову католицьку інквізицію! Це вже було в історії людства. Результат добре відомий. А то дехто перекручує наші дописи, знущається над ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, ЯКІ ми ЦИТУЄМО, спотворюючи ЇХ, сипле наліво і направо образливі репліки. А сам не бачить відмінностей між "пророцтвами" і "Заповіддю Божою", довільно посилається на Христа, і ще багато іншого чинить від своєї інтелектуальної безпорадності. Ви що цього не бачите? Чи не хочете бачити? Де справедливість?! Дайте, будь ласка, можливість зацікавленим людям вільно приймати участь у Львівському форумі. Що це за РАДЯНСЬКА ЦЕНЗУРА: на свій погляд стирати дописи? Кого чи чого Ви боїтеся? Що Правда в очі коле? Страшно те, і це видно не озброєним оком, що нормальні люди бояться дописувати на форум, щоб не було на них нападок, як, наприклад, на "полковника", на "блаженного". Краще давайте АРГУМЕНТИ, обґрунтовані докази, а не образливі репліки, принижуючі зауваження і т. п. Ніколи не забувайте, що все, що пишеться на Львівському форумі, читають ЛЮДИ! А ЛЮДЕЙ СЛІД ПОВАЖАТИ.

Мих
21.04.2007, 14:52
Але щодо "ЛілЮ" дозвольте, будь ласка, не погодитись з Вами. Адже Вас звати Ліля, а не – Лілю. Наприклад, дівчину звати Світлана. Ми до неї звертаємося: люба(хто?) Світлана або Світлано, а не (кого?) Світлану (люба Світлану, люба Олену і т. п.). Тому ми любимо(кого?) Лілю, а (хто?) люба нам Ліля.

Ех, блаженний, як мама посилала Вас до школи, то треба було вчитися, а не байдики бити.

Мих
21.04.2007, 14:57
Що це за РАДЯНСЬКА ЦЕНЗУРА: на свій погляд стирати дописи?
Ого! Має зубки...:D

Мих
21.04.2007, 15:02
Вибачте, якщо Вам не приємно, коли до Вас звертаються "люба", то блаженні так з любов'ю звертаються до Вас. Але щодо "ЛілЮ" дозвольте, будь ласка, не погодитись з Вами. Адже Вас звати Ліля, а не – Лілю. Наприклад, дівчину звати Світлана. Ми до неї звертаємося: люба(хто?) Світлана або Світлано, а не (кого?) Світлану (люба Світлану, люба Олену і т. п.). Тому ми любимо(кого?) Лілю, а (хто?) люба нам Ліля.

Блаженні, якщо звертаються до когось, то вони пишуть так:

любий наш лицемір Мих(наприклад).:D

Liliyah Romanova
21.04.2007, 19:34
АБСОЛЮТНИЙ НОНСЕНС!!!
Я розумію, що ви читаєте лише певного роду літературу. І от зараз починаю дивуватися, що вона українською, адже ви допускаєтеся помилок. Усі оратори, які себе шанують, завжди добре знають мову, якою проповідують.
Якщо ви не знаєте ЯКОЮ буде форма Кличного відмінка для імені Ліля, тоді утворюйте від Лілія. Сподіваюся, це вам вдасться. І це саме МОЄ ім'я - Лілія.
Скажіть прямо: нам Правда ХРИСТА не потрібна!
Вам вона потрібна, але у вигідній ВАМ формі, а нам - у НАШІЙ формі. Тут ми не зійдемося в поглядах, бо кожна жаба хвалить своє болото.
А то дехто перекручує наші дописи, знущається над ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ ХРИСТА, ЯКІ ми ЦИТУЄМО, спотворюючи ЇХ, сипле наліво і направо образливі репліки. А сам не бачить відмінностей між "пророцтвами" і "Заповіддю Божою", довільно посилається на Христа, і ще багато іншого чинить від своєї інтелектуальної безпорадності.
Якби це була самокритика, було би сильно.
А які МІНУСИ у блаженних? Є вони?
Що це за РАДЯНСЬКА ЦЕНЗУРА: на свій погляд стирати дописи?
Я модерую цей розділ (та деякі інші). Стараюся бути об'єктивною. Тру не лише ваші дописи.
Але поки я модератор, то і редагую відповідно до власних розсудів. Так що вибачайте, але суб'єктивного елементу позбутися тут важко.

А радянська цензура то у вас була, бо українську недовчили. Якраз радянська цензура наш Кличний відмінок ДУЖЕ не любила.

Мих
21.04.2007, 21:09
:D Я від блаженного блаженію.:D

Василь
21.04.2007, 21:23
А на коли призначений день розп’яття пана Блаженного?

Liliyah Romanova
21.04.2007, 23:57
А на коли призначений день розп’яття пана Блаженного?
А звідки у вас така інформація? ;) Він ще нам цього не повідомляв.
В принципі, Пасха минула. Мій чоловік мене якраз на Пасху питав, чи я не хочу себе розп'ясти як то роблять філіпінці. Я довго вагалася і все-таки вирішила відмовитися. :D:D:D

Василь
22.04.2007, 16:00
Я довго вагалася і все-таки вирішила відмовитися. :D:D:DВи – жінка, і я Вам прощаю!

Мих
06.06.2007, 15:28
Ви – жінка, і я Вам прощаю!

мужік....