КПК

Показати повну версію : Защитим Украину!

Саша Львовский
11.04.2007, 12:42
Допустим ,гипотетически,что подлые враги не сдадуться - парламент не распуститься или Президент не подаст в отставку,короче не смогу поделить/договориться между собой.Готовы ли Вы радикальными мерамис оружиeм в руках,защищать будущее Украины от ее внутренних врагов?

Дімон
11.04.2007, 12:46
А це я вважаю називається провокацією!!!! от від зовнішніх ворогів я готовий захищати із зброєю в руках!!!! А так як ми називаємо себе демократичною держдавою то все треба і вирішувати демократично !!!! Не так як сусіди "Демократично" стріляли по білому дому!!!!!

Степаныч
11.04.2007, 12:48
Допустим ,гипотетически,что подлые враги не сдадуться - парламент не распуститься или Президент не подаст в отставку,короче не смогу поделить/договориться между собой.Готовы ли Вы радикальными мерамис оружиeм в руках,защищать будущее Украины от ее внутренних врагов?
"Внутренние враги"? А кто это?

Саша Львовский
11.04.2007, 12:50
Степаныч,ну у каждого свои - у кого-то оранжевые,у кого-то бело-синие,у кого-то сосед-паскуда,который постоаынно паркуеться на чужом месте,теща,начальник...

Danilo
11.04.2007, 12:52
Голосую за бан для САши.:)

Boris_Kiev
11.04.2007, 12:54
Проголосував (1)
Зброя - це не обов"язково АКМ (УЗІ) :)
Це може бути notebook і ... кусачки радіомонтажні. :)

afterstep
11.04.2007, 12:54
у каждого свои - у кого-то оранжевые,у кого-то бело-синие,у кого-то сосед-паскуда,который постоаынно паркуеться на чужом месте,теща,начальник...

цікаве і влучне пояснення справжніх причин громадянських воєн ;) а гасла "н#$%ь Майдан!" - всього-навсього прикриття для досягнення своїх шкурних інтересів ;)

afterstep
11.04.2007, 12:55
Голосую за бан для САши.
невже правда очі коле?

Саша Львовский
11.04.2007, 12:56
Борис_Киев,отлично - оружием может служить и коктейль "молотова",да и взрывчатку на кухне изготовить можно,а если ещё и с радио-детонатором,информационная война...

Саша Львовский
11.04.2007, 12:59
Голосую за бан для САши.:)

Обязательно забань.Как же так -не забанить.Жидовскя морда жить учит и ещё не-сторонник Ющенко...Юля,мне тоже в эротических сновидениях не приходит,как идейному оранжевому...

Danilo
11.04.2007, 13:02
невже правда очі коле?
Яка правда? Що Ви верзете? Один з за бугра приколюється над нами всіма, інший підтакує. Захистити Україну потрібно від зРади. Це ми зробимо на демократичних виборах. Все решта - дикість та штучне протистояння. Люди у місті на майдані лише заробляють гроші, лише приїхали до столиці на екскурсію.

Саша Львовский
11.04.2007, 13:06
Данило,а чего же ты в Интернете,а не на Майдане?Сидишь себе в оффисе,на удобном стуле,кофеек пъешь?А ты знаешь,что на Украине есть места,где нет ни то,что Интернета,а даже телефона?

Boris_Kiev
11.04.2007, 13:11
Сашо, не розуміти мої слова так прямолінійно :)

Нагадаю події 2004 року: відео 1,8 МБ (http://mypage1.narod.ru/Audio/ohorona_televeji.wmv)
Ось таким речам Є кому протистояти...

Danilo
11.04.2007, 13:15
Данило,а чего же ты в Интернете,а не на Майдане?Сидишь себе в оффисе,на удобном стуле,кофеек пъешь?А ты знаешь,что на Украине есть места,где нет ни то,что Интернета,а даже телефона?
Як було потрібно я був на майдані. Ще буде потрібно - ще вийду. Не треба метушитися. Зараз коаліціянти в агонії готові на все аби залишитися у корита. Провокують але це минеться.:D

Що до інтернета та телефону. Це як кажуть : -"Хто - на що вчився"
Я на роботі, Саша, встигаю робити і спілкуватися, так все настроїв що це стало можливо.

P.S. Рожа в тебе нормальна, трохи вредна.:D

WIZARD
11.04.2007, 13:16
Не правильно поставлен вопрос.
Не голосую.

Против ВНЕШНИХ врагов буду стоять до конца.

Boris_Kiev
11.04.2007, 13:19
Даниле, у нас Саша - майстер опитувань. Старожили ЛФ Сашу знають давно, особисто я ставлюся до Саші позитивно. :)

Саша Львовский
11.04.2007, 13:19
Данило,ты ты прав,кто на кого учился,тот на того и сгодился.Ты бы периодически садился бы в машину,поездил бы в Карпаты,сёла,посмотрел бы там,как народ живет,чем живет,что у них есть,чего нету...Опять же свежий воздух полезнее кондиционированного...

Вот дочке Тимошенко целый пароход арендовали для свадьбы с английским наркошей...

Boris_Kiev
11.04.2007, 13:20
Не правильно поставлен вопрос.
Не голосую.
Против ВНЕШНИХ врагов буду стоять до конца.
А хто ж буде ловити ворогів внутрішніх ?
Дільничні менти разом із "дружинниками" ?

Саша Львовский
11.04.2007, 13:21
Wizard,с внешними - просто и понятно,а когда враг внутренний,замаскированный - днём на Майдане,а вечером,втихаря читает Януковича/Ющенко ...

WIZARD
11.04.2007, 13:24
днём на Майдане,а вечером,втихаря читает Януковича/Ющенко ...

ТАК это - Борис !!!

levandivka
Це може бути notebook і ... кусачки радіомонтажні.
"Пояс хакІра"?
Я б клаву (або мишу) приравнял к штыку!

New Shrek
Интернета,а даже телефона
Ну села в нас слава Богу,не бідні,мобільник 60 доларів, покриття,300% простенький комп ще 300 доларів,пакет доступу до нету ще 6 доларів в місяць.Ось вамі телефоний звязок і доступ до інтернету.А оружием нам запад поможет ....Грошиків по Вестерн Юніон родичі підкинуть...пережили комунізм ,переживемо і демократію!

Дімон
11.04.2007, 13:25
Я наприклад не вважаю людей які відстоюють свою думку навіть якщо вона не збігається з моєю ворогами :) а от сусіду можна стодолу спалити :)) так про всяк випадок , хай не лізе ги ги :) питання все одно не зрозумів кого можна вважати внутрішніми воргами???

Boris_Kiev
11.04.2007, 13:26
ТАК это - Борис !!!
"Данные звкуи могут быть атрибутированы как шум воды смывного бачка финской фирмы "Аккала Каккала"
(цитата из фильма "Операция "кооперация"").

WIZARD
11.04.2007, 13:30
"Данные звкуи могут быть атрибутированы как шум воды смывного бачка финской фирмы "Аккала Каккала"
(цитата из фильма "Операция "кооперация"").

Опять у Вас нечего сказать.

Простите за флуд.

New Shrek
11.04.2007, 13:30
Внутренние враги"? А кто это?
Сало с прослойкой маса,от него все беды и артеросклероз...вот я с утреца выкушал,да и положил на все с прибором ..на работу уже не пошел!

afterstep
11.04.2007, 13:43
Захистити Україну потрібно від зРади.
Колись у Львові побутувала така собі коломийка:
"доки були комуністи -
то не було нам що істи.
Як дорвались демократи -
то не стало чим і ..."
--
А тепер запитання по суті - а якщо (на хвильку уявимо собі той жах) після нових виборів "демократичні сили" візьмуть менше або рівно 50 відсотків - що тоді? Знову на півроку водевіль "а ти мені давала, а я тебе не брав! Аріведерче, <потрібне ім'я підставити самостійно>"
--
І чому ви певні, що після чергових виборів впливе лайно вищого гатунку, ніж у попередньому скликанні?

New Shrek
11.04.2007, 13:48
І чому ви певні, що після чергових виборів впливе лайно вищого гатунку, ніж у попередньому скликанні?
золоті слова і вчасно сказані ,що туть ще додати?

Степаныч
11.04.2007, 14:04
Степаныч,ну у каждого свои - у кого-то оранжевые,у кого-то бело-синие,у кого-то сосед-паскуда,который постоаынно паркуеться на чужом месте,теща,начальник...
Ну с соседом понятно. Тут либо за бутылкой водки договоримся, либо в рожу... А вот если и оранжевые не враги, и бело-синие? С кем воевать?

MARTINI
11.04.2007, 14:07
Обязательно забань.Как же так -не забанить.Жидовскя морда жить учит Саша Львовский антисеміт? :)

Саша Львовский
11.04.2007, 14:13
Степаныч,а тёща?Сестра жены?

MARTINI,да я как-то индефферентен к своей национальности.Просто смешна реакция людей,когда читают в моем профиле,откуда я и если критикуют меня,то oбязaтельно подчеркивают свою семитофилию...
Ты просто посмотри,как орать на форуме из офисса,так все горазды,а вот взять в руки оружие...

MARTINI
11.04.2007, 14:18
Гілка провокативна і містить заклики до громадянської війни.

Тему закрито, автора покарано