Показати повну версію : Защитим Украину!
Саша Львовский
11.04.2007, 12:42
Допустим ,гипотетически,что подлые враги не сдадуться - парламент не распуститься или Президент не подаст в отставку,короче не смогу поделить/договориться между собой.Готовы ли Вы радикальными мерамис оружиeм в руках,защищать будущее Украины от ее внутренних врагов?
А це я вважаю називається провокацією!!!! от від зовнішніх ворогів я готовий захищати із зброєю в руках!!!! А так як ми називаємо себе демократичною держдавою то все треба і вирішувати демократично !!!! Не так як сусіди "Демократично" стріляли по білому дому!!!!!
Степаныч
11.04.2007, 12:48
Допустим ,гипотетически,что подлые враги не сдадуться - парламент не распуститься или Президент не подаст в отставку,короче не смогу поделить/договориться между собой.Готовы ли Вы радикальными мерамис оружиeм в руках,защищать будущее Украины от ее внутренних врагов?
"Внутренние враги"? А кто это?
Саша Львовский
11.04.2007, 12:50
Степаныч,ну у каждого свои - у кого-то оранжевые,у кого-то бело-синие,у кого-то сосед-паскуда,который постоаынно паркуеться на чужом месте,теща,начальник...
Голосую за бан для САши.:)
Boris_Kiev
11.04.2007, 12:54
Проголосував (1)
Зброя - це не обов"язково АКМ (УЗІ) :)
Це може бути notebook і ... кусачки радіомонтажні. :)
afterstep
11.04.2007, 12:54
у каждого свои - у кого-то оранжевые,у кого-то бело-синие,у кого-то сосед-паскуда,который постоаынно паркуеться на чужом месте,теща,начальник...
цікаве і влучне пояснення справжніх причин громадянських воєн ;) а гасла "н#$%ь Майдан!" - всього-навсього прикриття для досягнення своїх шкурних інтересів ;)
afterstep
11.04.2007, 12:55
Голосую за бан для САши.
невже правда очі коле?
Саша Львовский
11.04.2007, 12:56
Борис_Киев,отлично - оружием может служить и коктейль "молотова",да и взрывчатку на кухне изготовить можно,а если ещё и с радио-детонатором,информационная война...
Саша Львовский
11.04.2007, 12:59
Голосую за бан для САши.:)
Обязательно забань.Как же так -не забанить.Жидовскя морда жить учит и ещё не-сторонник Ющенко...Юля,мне тоже в эротических сновидениях не приходит,как идейному оранжевому...
невже правда очі коле?
Яка правда? Що Ви верзете? Один з за бугра приколюється над нами всіма, інший підтакує. Захистити Україну потрібно від зРади. Це ми зробимо на демократичних виборах. Все решта - дикість та штучне протистояння. Люди у місті на майдані лише заробляють гроші, лише приїхали до столиці на екскурсію.
Саша Львовский
11.04.2007, 13:06
Данило,а чего же ты в Интернете,а не на Майдане?Сидишь себе в оффисе,на удобном стуле,кофеек пъешь?А ты знаешь,что на Украине есть места,где нет ни то,что Интернета,а даже телефона?
Boris_Kiev
11.04.2007, 13:11
Сашо, не розуміти мої слова так прямолінійно :)
Нагадаю події 2004 року: відео 1,8 МБ (http://mypage1.narod.ru/Audio/ohorona_televeji.wmv)
Ось таким речам Є кому протистояти...
Данило,а чего же ты в Интернете,а не на Майдане?Сидишь себе в оффисе,на удобном стуле,кофеек пъешь?А ты знаешь,что на Украине есть места,где нет ни то,что Интернета,а даже телефона?
Як було потрібно я був на майдані. Ще буде потрібно - ще вийду. Не треба метушитися. Зараз коаліціянти в агонії готові на все аби залишитися у корита. Провокують але це минеться.:D
Що до інтернета та телефону. Це як кажуть : -"Хто - на що вчився"
Я на роботі, Саша, встигаю робити і спілкуватися, так все настроїв що це стало можливо.
P.S. Рожа в тебе нормальна, трохи вредна.:D
Не правильно поставлен вопрос.
Не голосую.
Против ВНЕШНИХ врагов буду стоять до конца.
Boris_Kiev
11.04.2007, 13:19
Даниле, у нас Саша - майстер опитувань. Старожили ЛФ Сашу знають давно, особисто я ставлюся до Саші позитивно. :)
Саша Львовский
11.04.2007, 13:19
Данило,ты ты прав,кто на кого учился,тот на того и сгодился.Ты бы периодически садился бы в машину,поездил бы в Карпаты,сёла,посмотрел бы там,как народ живет,чем живет,что у них есть,чего нету...Опять же свежий воздух полезнее кондиционированного...
Вот дочке Тимошенко целый пароход арендовали для свадьбы с английским наркошей...
Boris_Kiev
11.04.2007, 13:20
Не правильно поставлен вопрос.
Не голосую.
Против ВНЕШНИХ врагов буду стоять до конца.
А хто ж буде ловити ворогів внутрішніх ?
Дільничні менти разом із "дружинниками" ?
Саша Львовский
11.04.2007, 13:21
Wizard,с внешними - просто и понятно,а когда враг внутренний,замаскированный - днём на Майдане,а вечером,втихаря читает Януковича/Ющенко ...
днём на Майдане,а вечером,втихаря читает Януковича/Ющенко ...
ТАК это - Борис !!!
levandivka
11.04.2007, 13:24
Це може бути notebook і ... кусачки радіомонтажні.
"Пояс хакІра"?
Я б клаву (або мишу) приравнял к штыку!
New Shrek
11.04.2007, 13:24
Интернета,а даже телефона
Ну села в нас слава Богу,не бідні,мобільник 60 доларів, покриття,300% простенький комп ще 300 доларів,пакет доступу до нету ще 6 доларів в місяць.Ось вамі телефоний звязок і доступ до інтернету.А оружием нам запад поможет ....Грошиків по Вестерн Юніон родичі підкинуть...пережили комунізм ,переживемо і демократію!
Я наприклад не вважаю людей які відстоюють свою думку навіть якщо вона не збігається з моєю ворогами :) а от сусіду можна стодолу спалити :)) так про всяк випадок , хай не лізе ги ги :) питання все одно не зрозумів кого можна вважати внутрішніми воргами???
Boris_Kiev
11.04.2007, 13:26
ТАК это - Борис !!!
"Данные звкуи могут быть атрибутированы как шум воды смывного бачка финской фирмы "Аккала Каккала"
(цитата из фильма "Операция "кооперация"").
"Данные звкуи могут быть атрибутированы как шум воды смывного бачка финской фирмы "Аккала Каккала"
(цитата из фильма "Операция "кооперация"").
Опять у Вас нечего сказать.
Простите за флуд.
New Shrek
11.04.2007, 13:30
Внутренние враги"? А кто это?
Сало с прослойкой маса,от него все беды и артеросклероз...вот я с утреца выкушал,да и положил на все с прибором ..на работу уже не пошел!
afterstep
11.04.2007, 13:43
Захистити Україну потрібно від зРади.
Колись у Львові побутувала така собі коломийка:
"доки були комуністи -
то не було нам що істи.
Як дорвались демократи -
то не стало чим і ..."
--
А тепер запитання по суті - а якщо (на хвильку уявимо собі той жах) після нових виборів "демократичні сили" візьмуть менше або рівно 50 відсотків - що тоді? Знову на півроку водевіль "а ти мені давала, а я тебе не брав! Аріведерче, <потрібне ім'я підставити самостійно>"
--
І чому ви певні, що після чергових виборів впливе лайно вищого гатунку, ніж у попередньому скликанні?
New Shrek
11.04.2007, 13:48
І чому ви певні, що після чергових виборів впливе лайно вищого гатунку, ніж у попередньому скликанні?
золоті слова і вчасно сказані ,що туть ще додати?
Степаныч
11.04.2007, 14:04
Степаныч,ну у каждого свои - у кого-то оранжевые,у кого-то бело-синие,у кого-то сосед-паскуда,который постоаынно паркуеться на чужом месте,теща,начальник...
Ну с соседом понятно. Тут либо за бутылкой водки договоримся, либо в рожу... А вот если и оранжевые не враги, и бело-синие? С кем воевать?
Обязательно забань.Как же так -не забанить.Жидовскя морда жить учит Саша Львовский антисеміт? :)
Саша Львовский
11.04.2007, 14:13
Степаныч,а тёща?Сестра жены?
MARTINI,да я как-то индефферентен к своей национальности.Просто смешна реакция людей,когда читают в моем профиле,откуда я и если критикуют меня,то oбязaтельно подчеркивают свою семитофилию...
Ты просто посмотри,как орать на форуме из офисса,так все горазды,а вот взять в руки оружие...
Гілка провокативна і містить заклики до громадянської війни.
Тему закрито, автора покарано
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008