Показати повну версію : Кредит-вимушена реальність?
New Shrek
05.04.2007, 10:08
Горячие новости: Кредиты через Интернет!
Подать заявление на кредит через Интернет прямо сейчас!
http://www.rccf.ru/loans_apply_gp.htm?utm_source=1&utm_medium=CPC&utm_term=NEWS&utm_content=KREDITI&utm_campaign=GP&be_an=1c9f9b76&be_bn=d56dc6d0&_openstat=YmVndW4ucnU7MWM5ZjliNzY7ZDU2ZGM2ZDA7ZjRk YmRmMjE
New Shrek
05.04.2007, 10:10
А що Ви взагалі думаєте про кредити,брати ,не брати ,жити в борг,чи нікому не бути винним...
А що Ви взагалі думаєте про кредити,брати ,не брати ,жити в борг,чи нікому не бути винним...
В Америці всі живуть в кредит. :) Але все мають. І відразу.
Тільки умова одна: кредити ще й треба не забувати повертати...;)
levandivka
05.04.2007, 11:05
В нас ці гади обов'язково закладають "обов'язкову винагороду", про яку не повідомляють при обговоренні.
Останній раз це було 455 грн. на 2 тис. грн. позики
В нас ці гади обов'язково закладають "обов'язкову винагороду", про яку не повідомляють при обговоренні.
Останній раз це було 455 грн. на 2 тис. грн. позики
Ну, без процентів ж не можна ніяк! :eek: На хату у нас зараз 6-7 процентів річних. А на кредитні каточки можна й нічого не платити, якщо з розумом користуватися...;)
Для батьків моїх кредит взяти - переступити через своє Я. Не вірю, що вони колись наважаться.
Підсвідомо кредиту теж боялася:) старі стереотипи спрацьовували, але потім сама собі казала "весь світ так живе"... то і наважилися купити техніку в кредит, машину теж... не так страшно як здавалося на перший погляд! ;)
Хоча кредит на помешкання ще не ризикую брати... умови не дуже добрі. Особливо з тим горе-молодіжним кредитуванням
Хоча кредит на помешкання ще не ризикую брати... умови не дуже добрі. Особливо з тим горе-молодіжним кредитуванням
Наскільки чула від родичів і знайомих, то у вас такі кредити кабалістичні!:eek:
New Shrek
05.04.2007, 11:40
Я брав два рази,раз за совєтів? раз за демократів,думаю цього мені досить!,а ще раз дав в борг під розписку ...втратив друга.Ніколи не майте з своїми друзями грошових відносин.Перевірено New Shrek
а ще раз дав в борг під розписку ...втратив друга.Ніколи не майте з своїми друзями грошових відносин.Перевірено New Shrek
Згідна на 1000 %!!!!!!!! :(
Кредити - це ж по самій своїй суті є зароблянням багатших на бідніших. Я взагалі в економіці - соціаліст (чи то комуніст). В політиці - демократія - шо хочу, те говорю, а от в економіці... Це все треба якось інакше вирішувати. А не: ті мають більше грошей (де вони їх взяли), то вони роздають кредити і ше більше багатіють на відсотках. А ті, шо не мають грошей, то ще й мусять брати кредит і ставати ще біднішими. Все порівну! ;)
Кредити взагалі треба заборонити. Розстрочка має бути.
кредит на помешкання ще не ризикую брати... умови не дуже добрі. Особливо з тим горе-молодіжним кредитуванням
І не беріть - по -реше, в тих банках, які працюють за такою програмою, більші %, а по-друге, держава дуууже вже важко розстається з грішми. Знаю випадки, коли не перераховувались кошти по кілька місяців....
levandivka
05.04.2007, 13:48
Ну, без процентів ж не можна ніяк! :eek: На хату у нас зараз 6-7 процентів річних. А на кредитні каточки можна й нічого не платити, якщо з розумом користуватися...;)
А проценти зовсім в іншій графі...
Навіть при оплаті кредиту завтра, мусиш виплатити ще й довєсочєк...:(
Називається "Сплата єдиноразової винагороди за надання фінасового інструменту". О!
От мені завжди була цікава ця тема. Я ніколи кредитів особистих не брала, як фізична особа. В бізнесі так - але умови інші, в рентабельність і закладаються відсотки і обслуговування кредиту - тому ризик зведений до мінімуму (при правильному плануванні).
Але завжди дивуюся, коли люди з такими малими ЗП беруть кредити!!! У мене є подруга зі школи, яка працює реалізатором на південному. Звичайно, що довідку про доходи вона не може взяти, тому просить мене, щоб я на свою довідку взяла їй кредит. А взяти вона хотіла телефон за 2500тис. грн, при своїй ЗП 1200 грн. Я була в шоці! Нафіга їй такий телефон? я вагалася з таким рішенням (тому що брати на себе чужі зобов"язання я не хотіла) і поки я тягнула з відповіддю, вона знайшла іншу подругу, яка їй взяла цей телефон. Через місцяь вона поїхала відпочивати і їй вкрали цей телефон... Мало того, що вона не платить за вкрадений, а банк починає розбиратися з її подругою, вона взяла знову такий кредит - ще десь знайшла довірливу подругу і знову взяла такий дорогий (для неї) телефон. Маразм тай годі!
...
Але завжди дивуюся, коли люди з такими малими ЗП беруть кредити!!! ... при своїй ЗП 1200 грн. ...
Це ше непогана зарплата ;) ;) ;) В мене, наприклад, на руки 490 грн. Інженер в державному вузі. Правда, я кредити не беру і брати тепер і не буду... Хіба від родичів... без розписки :)
як на мене то телефон на суму 2500 треба брати при більшій ЗП :) Я ще можу зрозуміти, коли б при малій ЗП купити холодильник чи пральну машину в кредит - речі справді необхідні дома. А коли в неї є телефон і вона просто женеться за модою... то явно така особа не дружить з математикою і в житті борги її тільки зростатимуть
Шановні! Кредитів боятись - в банк не ходити (народна мудрість). Кредит - це "смерть", Кредит - це "життя" .
levandivka
05.04.2007, 14:07
завжди дивуюся, коли люди з такими малими ЗП беруть кредити!!!
Не дивуйтесь.
В мене взагалі з/п не і снує. Але взяв кредит на особу, яка мені винна...
особа не дружить з математикою і в житті борги її тільки зростатимуть
Понти!!!
Шановні! Задайте собі просте запитання: Чому багаті стають ще багатшими, а бідні ще біднішими? Чому так стається? А?
Чому багаті стають ще багатшими, а бідні ще біднішими? Чому так стається? А?
не зовсім погоджуюся з Вами...
не зовсім погоджуюся з Вами...
Більш детальніше:)
New Shrek
05.04.2007, 17:17
Я була в шоці! Нафіга їй такий телефон?
Умнічка!!!!!! И почему я у Вас такой влюбленый(фільм"Весілля в Малинівці",персонаж Попандопуло ,якщо не помиляюсь) Ассоциация
New Shrek
05.04.2007, 17:19
В мене взагалі з/п не і снує. Але взяв кредит на особу, яка мені винна...
Оппа!....Зауважав!!!!!!!!!!Вищий пілотаж!!!!!!!!!!
KabMiner
05.04.2007, 17:31
Наскільки чула від родичів і знайомих, то у вас такі кредити кабалістичні!
Вони у нас не кабалістичні, а кабальні! :-)
Хоча, враховуючи національність нашої бізнес-еліти, може і кабалістичні :-))
Шановні! Задайте собі просте запитання: Чому багаті стають ще багатшими, а бідні ще біднішими? Чому так стається? А?
Гравітація, однако! Те, що важче притягує до себе те, що легше, а не навпаки :-))
New Shrek
05.04.2007, 17:37
Чому так стається? А?
ну туть архимандрита Макарія згадувати не буду."Ларчик открывался просто" Народжуються всі рівними,тіко не тре зара починати про призвання і тому подібне, я про то знаю досить добре і про талант і про геніальність ,якщо про щось не знаю, скажіть ,буду вдячний.Нове покоління змішується з двома попередніми ,які вже на нього чекають, чекає держава, економіка країни,чекає армія і криміналітет,політикани і маразматики.І ми отримуємо результат ,який ви поставили в своєму питанні .Відчуваю що слабо аргументував ,але надіюсь на розуміння ..
На хату у нас зараз 6-7 процентів річних. А на кредитні каточки можна й нічого не платити, якщо з розумом користуватися...;)
а можна взнати в якій валюті де то такі ціни???? 6-7 % ??? на скільки я знаю (працюючи в банку) що в Україні ефективна %ставка по кредитах на даний час на рівні 13-14%
Кредити взагалі треба заборонити. Розстрочка має бути. цікаво хто ж тоді буде її давати??? наприклад який банк видасть кредит чи яка фірма дасть просто в рострочку не отримавши за це ні копійки?:D
New Shrek
05.04.2007, 17:44
а можна взнати в якій валюті де то такі ціни???? 6-7 % ??? на скільки я знаю (працюючи в банку) що в Україні ефективна %ставка по кредитах на даний час на рівні 13-14%
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=56059&postcount=14
Гравітація, однако! Те, що важче притягує до себе те, що легше, а не навпаки :-))
Не можу не погодитись!
В світі є дві проблеми які пов'язані з грошима: це коли їх нема, та коли їх багато! А яка у вас?
Кредити взагалі треба заборонити. Розстрочка має бути.
Ні, не треба, без кредитів важче робити бізнес та інвестувати. Навпаки треба навчити людей використовувати їх для досягнення бажаних фінансових статків.
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=56059&postcount=14
ГИ :)) я ж на форумі недавно там написано Львів от я і пордумав що в Україні:)))) я сі вибачаю!!!
KabMiner
05.04.2007, 19:03
В світі є дві проблеми які пов'язані з грошима: це коли їх нема, та коли їх багато! А яка у вас?
У мене проблема своя - третя: грошей мало! :-)
У мене проблема своя - третя: грошей мало! :-)
Що значить мало, У Біла Гейца теж їх мало. Вони або є , або їх не має
New Shrek
05.04.2007, 19:40
У Біла Гейца теж їх мало
О! нагадайте шо вони з Аланом вперше продали (якщо з правописом імені не помиляюсь)
О! нагадайте шо вони з Аланом вперше продали (якщо з правописом імені не помиляюсь)
Вони купили за 50 тисяч паперів права на операційну систему QDOS, навели трохи марафету, і почали продавати її як MS-DOS :cool:
Уильям (Билл) Гейтс (William (Bill) Gates) - Председатель правления и Главный архитектор программного обеспечения корпорации Microsoft, ведущего мирового производителя программного обеспечения для персональных компьютеров. Доходы компании Microsoft за последний финансовый год, который закончился в июне 1999 г., составили $19,75 миллиардов. В отделениях компании, расположенных в 60 странах мира, работает более 32 000 человек.
Билл Гейтс родился 28 октября 1955 г. Он и две его сестры выросли в Сиэтле. Их отец, Уилльям Гейтс II, - адвокат. Мать г-на Гейтса, Мэри Гейтс, была школьной учительницей, членом правления в Университете штата Вашингтон (University of Washington) и председателем благотворительной организации United Way International.
Билл Гейтс учился в муниципальной начальной школе, а затем - в частной школе Lakeside School. Там, в возрасте 13 лет, он начал программировать.
В 1973 г. г-н Гейтс поступил на первый курс Гарвардского университета. В Гарварде он жил на одном этаже со Стивом Баллмером (Steve Ballmer), который сегодня занимает пост вице-президента Microsoft по продажам и поддержке. Во время своего пребывания в Гарварде Билл Гейтс разработал язык программирования BASIC для первого миникомпьютера - MITS Altair.
На третьем куре Билл Гейтс оставил учебу в Гарварде, решив полностью посвятить себя Microsoft, компании, которую он основал в 1975 г. с Полом Алленом (Paul Allen). Твердо уверенные в том, что персональный компьютер станет незаменимым на каждом рабочем месте и в каждом доме, они начали разрабатывать программное обеспечение для персональных компьютеров.
Дар предвидения Билла Гейтса относительно развития персональных компьютеров стал ключевым фактором успеха Microsoft и индустрии программного обеспечения в целом. Г-н Гейтс активно занимается управлением и принятием стратегических решений в Microsoft и играет важную роль в технической разработке новых продуктов. Значительная часть его времени посвящена встречам с клиентами, а также общению по электронной почте с сотрудниками Microsoft во всем мире.
Под руководством Билла Гейтса, Microsoft постоянно развивает и совершенствует информационные технологии и продукты. Залог успеха Microsoft - стремление сделать работу с компьютером более простой, экономичной и приятной. Не упускаются из виду и долгосрочные перспективы - в текущем финансовом году на научно-исследовательские работы было выделено более $3 миллиардов.
New Shrek
05.04.2007, 20:45
А Пола Аллена (Paul Allen) як у нас на Сихові кажуть, William (Bill) Gates то ,кинув...
Ніколи не майте з своїми друзями грошових відносин.Перевірено New Shrek
На эту тему есть мудрый анекдот:
Стоит Рабинович возле банка, торгует семечками. К нему подходят старые знакомые, просят "Дай денег в долг, устроимся - отдадим".
- Не могу.
- Почему?
- У меня договор с банком: они не торгуют семечками, а я не даю денег в долг...
---------
Пусть каждый занимается тем, что у него хорошо получается. :)
Desperado
05.04.2007, 23:16
та ну , невже, нема таких ставок 6-7!!! є 10 і вище...
від себе додам таке, працював у кредитній компанії Просто - кредит сисадміном.., скажу таке, шо для народу ставки дайбоже в таких компанійках. а кредит боятись брати не варто, і якшо брати то у потужних банків, і по акціях. наприклад приват часто робить акції із магазинами - кредит із 0% комісії на 10 міс. таке варто брати. а на кредити типу Тільки паспорт чи там без довідок не купуйтесь бо вони значно дорожчі!
New Shrek
06.04.2007, 00:22
та ну , невже, нема таких ставок 6-7!!! є 10 і вище...
http://forum.lvivport.com/showpost.p...9&postcount=14
Desperado
06.04.2007, 09:14
http://forum.lvivport.com/showpost.p...9&postcount=14
нема такого посилання
Кредити - це ж по самій своїй суті є зароблянням багатших на бідніших. Я взагалі в економіці - соціаліст (чи то комуніст). В політиці - демократія - шо хочу, те говорю, а от в економіці... Це все треба якось інакше вирішувати. А не: ті мають більше грошей (де вони їх взяли), то вони роздають кредити і ше більше багатіють на відсотках. А ті, шо не мають грошей, то ще й мусять брати кредит і ставати ще біднішими. Все порівну! ;)
Ви зовсім неправі. :) Ніяке це не заробляння багатших на бдніших. Це - БІЗНЕС! :) Часи "бідняків і панів" пройшли. Нині Ви можете бути і бідним і паном. То, правда, в цивілізованих країнах. :) Ви працюєте, заробляєте гроші, кладете їх в банк під проценти, а банк Ваші гроші дає іншим ще під більші проценти. :) І всі заробляють з того. І Ви, і банк. Тільки Ви - маленький пан, а банк більший, бо він має таких, як Ви багато. Це я так, в гумористичноу плані зобразила. ;)
А якщо серйозно, то кредити - потрібна і хороша справа. Ви можете взяти гроші на кредит,купити хату, а через деякий час її продати, заробивши на цьому. Якби не було змоги взяти кредит, змогли б Ви таке зробити? Однозначно - ні! Чи для розширення бізнесу, чи для придбання просто мешкання, щоб не тиснутися ні з ким. Та багато всього! Тільки ще раз повторюю: КРЕДИТИ ТРЕБА ВМІТИ ВІДДАВАТИ і не тратити їх на дурниці!
Вам вже пояснили, про що йшлося...;) У нас на житло нема таких високих процентів. Може на кредитки тільки і то я стараюся їх ніколи не платити.Вистачить, що вони з магазинів знімають...;)
New Shrek
06.04.2007, 10:01
. Нині Ви можете бути і бідним і паном. То, правда,...
Та... ви вже американка,моя дочка теж.....тому ненавижу США!
New Shrek
06.04.2007, 10:02
нема такого посилання
а в мене є http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=56059&postcount=14
New Shrek
06.04.2007, 10:03
Ніяке це не заробляння багатших на бдніших. Це - БІЗНЕС
це завжди називалось визизкуванням.або простіше експлуатацією
Та... ви вже американка,моя дочка теж.....тому ненавижу США!
А хіба ненависть то не є від диявола, Шреку? :( Ви ж ніби в Бога вірите.Хіба так можна? :(
New Shrek
06.04.2007, 10:09
а за шо мені США любити?Я люблю Україну!!!!!!!
New Shrek
06.04.2007, 10:12
А хіба ненависть то не є від диявола, Шреку
Пс.138:22 Полною ненавистью ненавижу их: враги они мне
це завжди називалось визизкуванням.або простіше експлуатацією
То Ви ще не позбулися совкової ментальності. :) Експлуатація, це коли у Вас нема іншого виходу, Вас гнобять. А тут, Ви хочете і гроші мати, і нічого нікому за це не заплатити. Так не буває! Навіть, як Ви в родича позичите "за так", то Ви мусите йому або відробити, або ціле життя бути "В долгу". І той довг часом більший, ніж проценти в банку. Ще й ворогом, як Ви казали, можете залишитися. А так позичив під завідомо означену суму, віддав - і всі задоволені, всі сміються. Так що пора змінювати совкове мислення! Дармовий сир буває тільки в мишоловці! :rolleyes:
а за шо мені США любити?Я люблю Україну!!!!!!!
Та й я не всіх люблю. Хто мене заставляє? Але ж не ненавиджу. :( Просто мені тоді такі люди, чи явища, чи країни байдужі...:cool:
...Ви хочете і гроші мати, і нічого нікому за це не заплатити. Так не буває! ... Дармовий сир буває тільки в мишоловці! :rolleyes:
В Едеському Саду так було... Все мали і нікому не платили... Правда вони (Адам і Єва) на деякому етапі, видно, теж подумали, що це сир в мишоловці, і вирішили зробити інакше ;). Тепер мусять платити (потом, кров'ю і грішми), щоб щось мати. Згідний.
New Shrek
06.04.2007, 10:47
В Едеському Саду так було...Все мали і нікому не платили...
Зауважав !!!
В Едеському Саду так було... Все мали і нікому не платили... Правда вони (Адам і Єва) на деякому етапі, видно, теж подумали, що це сир в мишоловці, і вирішили зробити інакше ;). Тепер мусять платити (потом, кров'ю і грішми), щоб щось мати. Згідний.
Підтримую
А Ви маєте змогу до Едемського саду повернутися? ;)
А Ви маєте змогу до Едемського саду повернутися? ;)
Маю змогу ше за життя заслужити цей Сад, а вже після смерті туди попасти. Хочеться довести, що Рай можливий ще при житті. Така собі утопія... :)
Зауважав !!!
Дякую, дякую :) І Дімону теж... за підтримку :)
Я якраз писав (див. вище), що приємно, коли тебе оцінюють :) :) :)
Маю змогу ше за життя заслужити цей Сад, а вже після смерті туди попасти. Хочеться довести, що Рай можливий ще при житті. Така собі утопія... :)
Для цього є релігійні гілки. Де і я Вас підтримаю, а тут Ви щось не те з тим порівняли. Тут ніби про кредити. В Едемському саду люди мали все, але не оцінили це. Тому Бог дав їм присуд працювати. А не жити в рівності. Вся Біблія списана прикладами людей різних прошарків - від багатих до бідних. Ви не задумувалися чому? :rolleyes:
Банк бере такі проценти, шо має сотні мільйонів прибутку в рік. Хай ділиться цим прибутком зі всіма працівниками (як вони такі важливі: юристи, охорона...) або хай знижує проценти. Рядові працівники з цього ніфіга не отримують.
Ну не кажіть а з чого їм тоді ЗП платять??? а знизити % поки що неможливо, Депозити то тоже в нас не дишевенькі, а наші люди хочуть положити депозит під 15 а кредит взяти під 6 :))) нісенітниця, то банки мають в мінус працювати?? На благо отєчєства??? Банки при чому окрім двох(Ощадного, і УКРЕКСІМ") є недержавними установами, іншими словами це так само чийсь бізнес як скажемо в когось столярка чи ще щось... чому вони мають займатися благодійністю?? не розумію:confused:
І ще: я кладу депозит під 14% річних, а як ми тут шоно вияснили, то банк дає кредити і під 30 і під 200%. Якби я під 14% клав, а банк давав (так як в рекламі написано) кредити під 18%, то це би було справедливо (більш-менш), але ж це не так.
Та у багато чому, тому що як змінити % по кредита, то прийдеться зінити і по дерпозитах:))) а жиріють не лише банкіри а й всі пристойні бізнесмени, ЗП мала то згідний у самого не вистарчає:))) а от прибутки банку заключаються не лише в кредитах!!!! Кредити то лише маленька гілочка від того на чому заробляють банки!!! А помилка якраз і заключається у тому що "Непрофесійно" :))) візьміть інші бізнеса, хіба власники великих будівельних компаній не жиріють, а власники ігрового бізнесу, власники великих заводів??? Жиріють ті хто встиг в свій час хапнути більше ніж інші!!!! і це стосується не лише банкірів. А ЗП платиться середньостатистична по регіону на всіх підприємствах!!!
Де модератори? Тема з обговорення актуальної кредитної теми перетворилася на істерики лузерів з приводу важкого життя та всесвітньої несправедливості. Розділіть теми чи що.
Стосовно кредитних ставок. Знайомий взяв у Укрексімбанку (здається) кредит у швейцарських франках. Під 7 відсотків. Трохи губить на обміні валюти, але порахував що за 10 років зекономить 30000 євро...
Кредити мають бути. Це можливість жити як хочется вже зараз, а не чекати збираючи у шкарпетку гроші. І за цю можливість звичайно приходиться платити. Наголошую - абсолютно добровільно.
Це нагадує ситуацію з компьютерним залізом. Варто почекати півроку і будь-яку новинку вже можна взяти за пів ціни. Але весь той час будешь сидіти без неї, і на через півроку буде залязяччяя щ краще. То чи варто чекати?
New Shrek
06.04.2007, 19:52
Де модератори?
Прошу глянути на головну сторінку...
Деякі дописи перенесені на сусідню гілку про трудові відносини і оплату праці. Дана дискусія могла втратити певні думки, які стосувалися цієї теми, але були написані в одному пості з оффтопом про трудові відносини. Соррі.
Desperado
07.04.2007, 22:45
Кредити то лише маленька гілочка від того на чому заробляють банки!!!
чоловіче ви помиляєтесь. я захищав диплом по діяльності банків. якраз це і є основний прибуток банку
Степаныч
07.04.2007, 23:00
Дивна дискусія. Кредити дають під такі відсотки, під які їх беруть. Не будуть брати - будуть відсотки зменшуватись. Ринок, аднака!
New Shrek
08.04.2007, 00:37
Вся Біблія списана прикладами людей різних прошарків - від багатих до бідних. Ви не задумувалися чому
Задумувався...Церква то дуже гарно використала і асимілювалася з державою .Для чого ? Для збагачення і визискування своїх прихожан.Чого варта тільки практика продажі індульгенцій,прекрасний маркетинговий хід ...пять балів
Читатель_Обкома
08.04.2007, 19:26
Билл Гейтс учился в муниципальной начальной школе, а затем - в частной школе Lakeside School. Там, в возрасте 13 лет, он начал программировать.
Интересно бы узнать..чо он там программировал..в 1968 году...тогда то не в каждом ВУЗе Америки то...имели поянятия...об ЭВМах...
Интересно бы узнать..чо он там программировал..в 1968 году...тогда то не в каждом ВУЗе Америки то...имели поянятия...об ЭВМах...
Проходив теоритичний курс роботи в середовищі віндовз, вивчав ексель, ворд, Петю Нортона.:(
чоловіче ви помиляєтесь. я захищав диплом по діяльності банків. якраз це і є основний прибуток банку
Ніхто і не каже що це не прибуток , але далеко не єдиний , диплом це теорія , а я в банку працюю на практиці, повір те ще є купа видів діяльності з якої банк отримує чималі прибутки, Так Кредит Основне Джерело прибутку я не сперечаюся але то лише 30-35% від всієї діяльності. так що не кредитами єдиними..... :)
Ніхто і не каже що це не прибуток , але далеко не єдиний , диплом це теорія , а я в банку працюю на практиці, повір те ще є купа видів діяльності з якої банк отримує чималі прибутки, Так Кредит Основне Джерело прибутку я не сперечаюся але то лише 30-35% від всієї діяльності. так що не кредитами єдиними..... :)
То тим паче мають бути відсотки по кредитах менші! А то тут хтось говорив, що банки з прибутків по кредитах діляться з депозитниками і собі ше мають шось лишити. То хай собі лишають з інших видів діяльності, а відсотки по кредитах най дорівнюють відсоткам по депозитах. І буде справедливість!
Не варто думати, що банки ЗАВЖДИ в прибутках з кредитних операцій. Знаю одного директора, який умудряється вже третій кредит по фірмі не віддавати і суми там не малі (кожен понад 100тис. дол.) і застава ніби була, а як прийшлося, то дядько голий-босий і відповідальності з нього нуль...
То тим паче мають бути відсотки по кредитах менші!
Ігоре, ну чому Ви не хочете зрозуміти, що відсотки будуть нижчими тоді, коли буде більше банків і пропозицій буде більше?! :confused:
То хай собі лишають з інших видів діяльності, а відсотки по кредитах най дорівнюють відсоткам по депозитах.
Ви хоч знаєте, звідки в банків гроші? :confused:
Я ложу свої гроші в банк під 4,5 відсотків. Банк ці гроші перепозичає під 6,5-7 %. Тобто крутиться на 2-2,5 відсотках. То у нас. Це його найбільший заробіток. А інші види діяльності такий малий заробіток приносить, що ні один банк не виживе.
Не варто думати, що банки ЗАВЖДИ в прибутках з кредитних операцій. Знаю одного директора, який умудряється вже третій кредит по фірмі не віддавати і суми там не малі (кожен понад 100тис. дол.) і застава ніби була, а як прийшлося, то дядько голий-босий і відповідальності з нього нуль...
О! Все впирається в неправильне законодавство, його виконання, в неправильну організацію діяльності господарюючих суб'єктів. В п'ятницю по ICTV точно таке казали, шо взяв хтось мільйонами кредити в 9-ьох банків, а ті банки себе захистити не можуть, не можуть в нього забрати кредит. Але ж ті банки шо зроблять? Відіграються на інших смертних: завищеними відсотками, необгрунтованими комісійними і таке інше. Система неправильна!
Як на мене все впирається в некваліфіковані кадри, які не вміють захистити свій банк. Вони не читали, що підписували? Вони не перевіряли заставу і т.п.? От де питання градації ЗП!!!
А відсотки у нас такі на кредити, поки депозити високі. А так як я не користуюся приватними кредитами, то мені добре, бо депозити файні відсотки мають :)
Ігоре, ну чому Ви не хочете зрозуміти, що відсотки будуть нижчими тоді, коли буде більше банків і пропозицій буде більше?! :confused:
Ви хоч знаєте, звідки в банків гроші? :confused:
Я ложу свої гроші в банк під 4,5 відсотків. Банк ці гроші перепозичає під 6,5-7 %. Тобто крутиться на 2-2,5 відсотках. То у нас. Це його найбільший заробіток. А інші види діяльності такий малий заробіток приносить, що ні один банк не виживе.
Їх і зараз немало (в Україні). Але толку ніякого... Тобто відсотки не такі малі, як в США. В нас все крутиться не на 2%, а на 20-30%. Я проти цього і виступаю. Як один банк, то він великі відсотки дере, а як буде їх багато, то будуть і відсотки менші. А я кажу: шо повинен бути контроль і за одним банком. А не він один дорвався і дере по страшній силі.
Як на мене все впирається в некваліфіковані кадри, які не вміють захистити свій банк. Вони не читали, що підписували? Вони не перевіряли заставу і т.п.? От де питання градації ЗП!!!
А відсотки у нас такі на кредити, поки депозити високі. А так як я не користуюся приватними кредитами, то мені добре, бо депозити файні відсотки мають :)
Ніде нема контролю :) і в кадрах теж :)
Депозити високі? Інфляція 11%, депозит 14% - так приблизно як в Мамериці і виходить...
Ніде нема контролю :) і в кадрах теж :)
Депозити високі? Інфляція 11%, депозит 14% - так приблизно як в Мамериці і виходить...
так краще нехай на відсотках перечекати інфляцію, ніж дома в панчосі? :D
А відсотки встановлює нацбанк україни
Як на мене все впирається в некваліфіковані кадри, які не вміють захистити свій банк
Та не все, не все. Банк Україна, наприклад.
Та не все, не все. Банк Україна, наприклад.
На сьогодні нормальні банки при збанкрутуванні теж виплачують з резерву банківського депозити до певної суми. Не треба вклади робити більші, ніж та сума.
На сьогодні нормальні банки при збанкрутуванні теж виплачують з резерву банківського депозити до певної суми. Не треба вклади робити більші, ніж та сума.
Ту суму, навіть я вже назбирав, а з рештою суми шо робити? Тримати по різних банках? Навіть по таких як Київський Універсальний... який лопнув. Як надути захочуть, то надують, не дивлячись ні на який резервний фонд. Тому і треба вводити розстрочки, щоб ті гроші не залежувалися, а зразу їх на шось корисне віддавати, але без обкрадання, як по кредитах.
Чули вислів: хто не ризикує, той не п"є шампанське?
Чули вислів: хто не ризикує, той не п"є шампанське?
Чули... А ще є вислів "золота серединка". А ще є вислів: "і не вспливе, і не потоне - бовтається як ... золота серединка в прорубі" :o Не треба приказками... Дуже мудрий український народ їх забагато придумав...
Цікаві люди:rolleyes: - розпочали тему з одного питання а продовжують іншими.
Якщо б тема стосувалась кохання , то ми б дійшли висновку , що той "головастик", який зустрівся з яйцеклітиною, немав на це конституційного права і тому зачаття вважається не дійсним:D
Хто підкаже або розповість , як можна використовувати кредити на свою користь!
New Shrek
17.04.2007, 13:15
А вікно на кордоні є?
До вашого відома це також не гарантія ,Фонд гарантування вкладів...перед тим як банкротує банк, виключає його із списку, а люди нічого не знають і їхні гроші так само на совісті банку або виплатять або ні!!! (перевірено з надійних джерел :) )
До вашого відома це також не гарантія ,Фонд гарантування вкладів...перед тим як банкротує банк, виключає його із списку, а люди нічого не знають і їхні гроші так само на совісті банку або виплатять або ні!!! (перевірено з надійних джерел :) )
на сьогодні ніхто гарантій не дає. але я гроші в одному банку не тримаю :) Та й час від часу міняю депозитні пакети... це так само є свого роду ризик, а що робити? і в дома обезцінитись гроші можуть...
До речі, Дімон, не підкажете хороший депозитний вклад для дитини? Я планую кошти, які виділить держава для дитини покласти йому на рахунок, але ще не вибрала банк з його тарифами... думала Рантьє в Кредобанку, але щось невпевнена зараз.
New Shrek
17.04.2007, 21:31
думала Рантьє в Кредобанку,А шо про Райфайзен думаєте?
А шо про Райфайзен думаєте?
у нього одні з низьких відсотків... можливо через пару років. Тобто я не планую зупинитися на одному банку. Можна рік там, потім там і т.д. я ще не задумувалась над тим, але вже пора
Хоча Райфайзен викликає довіру, але поки що не більше :)
До речі, Дімон, не підкажете хороший депозитний вклад для дитини? Я планую кошти, які виділить держава для дитини покласти йому на рахунок, але ще не вибрала банк з його тарифами... думала Рантьє в Кредобанку, але щось невпевнена зараз.
Тут я Вам однозначно пыдказати не можу!!! Я сам працюючи в Банку депозити выдкриваю в різних, просто порівнюю Умови, відсотки, і де на мій погляд вигідніше туди і ложу :)
Тут я Вам однозначно пыдказати не можу!!! Я сам працюючи в Банку депозити выдкриваю в різних, просто порівнюю Умови, відсотки, і де на мій погляд вигідніше туди і ложу :)
а на чому Ваш погляд зараз? :)
тобто я маю на увазі, поділіться про ті депозити, які знаєте, щоб я вже не їздила в ті банки :) я теж напишу про ті, що знаю (але трішки потім) - люди собі будуть мати змогу обрати :p
не підкажете хороший депозитний вклад для дитини? Я планую кошти, які виділить держава для дитини покласти йому на рахунок, але ще не вибрала банк з його тарифами
Ума, на який термін ви плануєте відкрити депозит? Або до якого віку дитини?
Ума, на який термін ви плануєте відкрити депозит? Або до якого віку дитини?
я не ризикну класти гроші на 16років без можливості їх будь-коли зняти.
а планую ті гроші, що держава дає на дитину + щомісячні поповнення в дитячу скриньку від батьків відкладати дитині на майбутнє, наприклад, на навчання - чи на шо їй там потім вистачить...
Тобто потрібно щось з хорошою відсотковою ставкою і умовами :)
можна щороку міняти пакет депозиту, щоб тримати руку на пульсі.
ну то я так планую, а може вийти як в моїх бабусь зі мною - гроші на книжках є, а скористатися ними не можу.
Зараз мені ці гроші фактично для дитину будуть не потрібні, але не факт, що зі мною чи з чоловіком нічого не станеться в житті і ми зможемо поставити дитину на ноги до кінця - а так буде мати завбачливу турботу від батьків :)
для мене бажано, щоб нарахування відсотків на відсотки були і можливе щомісячне поповнення рахунку. ну а знімати кошти - наприклад в кінці терміну - макс. 1 рік
Ума, є деківлька варіантів як ви можете здійснити цей план. Але я вам хочу запропонувати на розгляд один план , що включає декілька фінансових інструментів (для зменшення ризиків), і який дозволить вам безпечно накопичувати кошти для дитини.
Зараз мені ці гроші фактично для дитину будуть не потрібні, але не факт, що зі мною чи з чоловіком нічого не станеться в житті і ми зможемо поставити дитину на ноги до кінця - а так буде мати завбачливу турботу від батьків
Умо, Ви краще якусь хатину купіть, як турботу від батьків, бо хто зна, чи ті гроші, які Ви зараз відкладатимете, не будуть варта до того часу, поки він виросте, тільки на забавку! ;)
Народ, я вісім років пропрацював у банківській системі і трохи знаю народу. Можу інфу роздобути майже про кожний банк, як дуже тре.
один план , що включає декілька фінансових інструментів (для зменшення ризиків), і який дозволить вам безпечно накопичувати кошти для дитини
Це, мабуть, страхування?......Пан Золотий мені теж пропонував, але я зваживши всі за і проти, все-таки не буду страхувати :)
Це, мабуть, страхування?......Пан Золотий мені теж пропонував, але я зваживши всі за і проти, все-таки не буду страхувати
Пані Тетяна я вам нічого не пропонував, я - рекомендував. Це ваша справа робити так чи ні.
На сьогоднішній день, для кожної людини, відкриваються неймовірні можливості за допомогою яких вона може досягнути своєї мети. (Чого не було в СССР, де держава була монополістом).Наприклад: Ви хочете потрапити до Австралії на відпочинок. При цьому ви можете скористатися "самокатом" (це самий безпечний вид транспорту), а можете і атомобілем (це більш -менш безпечний транспотр) або скоритстатися послугами авіо транспотру (також є свій ризик).
Самокат, авто, літак- це інструменти(засоби) за допомогою яких ми можемо здійснити свою мрію (подорож і відпочинок). Правильна комбінація (або застосування) цих інструментів дасть відповідний результат, який ми хочемо отримати.
Повірте мені, на самокаті далеко не заїдеш.
Так само це стосується і грошей.
Якщо ви уважно читали вимоги Уми, стосовно накопичень для дитини, то одним інстументом(фінансовим) цього не досягнути. Можна продовжувати і дальне "їздити на самокаті" Вибір тільки за ВАМИ.
New Shrek
19.04.2007, 13:04
Ви хочете потрапити до Австралії на відпочинок.
Ми не хочем потрапити до Австралії на відпочинок!Що далі ?Інструктори ALIKO ще не навчили ,як в таких випадках відповідати.Підіть до Свідків Єгови вони научуть
Ми не хочем потрапити до Австралії на відпочинок!Що далі ?Інструктори ALIKO ще не навчили ,як в таких випадках відповідати.Підіть до Свідків Єгови вони научуть
Коли, мабудь, появився у вашому житті комп'ютер чи інтернет, ви також всіх посилали до Свідків Єгови.
Шановний New Shrek, давайте з вами не будемо робити нікому реклами. Мова йшла про інструменти та рельні механізми інвестування, а не обговорення компаній та "свідків".
Ваше особисте ставлення до когось чи чогось цілком зрозуміле, ви маєте певний життевий досвід. Але це емоції, а не "здоровий глузд".
а на чому Ваш погляд зараз?
тобто я маю на увазі, поділіться про ті депозити, які знаєте, щоб я вже не їздила в ті банки я теж напишу про ті, що знаю (але трішки потім) - люди собі будуть мати змогу обрати
Умо Вибачте щось я не помітив Ваш допис :) На Даний час в мене гроші лежать в УБРП але в них трішки проблеми :) тому з 25 квітня (закінчується депозит) від них заберу , напевно покладу в ФІНЕКСБАНК його у Львові правда нема але відсотки хороші :) і я тут працюю це не реклама просто умови дійсно не погані!!
Це, мабуть, страхування?......Пан Золотий мені теж пропонував, але я зваживши всі за і проти, все-таки не буду страхувати
І правильно зробили....
Можна по різному відноситися до кредитів та відсотків. І багато людей важає, що іншої альтернативи немає.
Хотів би знати Вашу думку з приводу нижченаведенної інформації.
ДЕНЬГИ БЕЗ ПРОЦЕНТОВ И ИНФЛЯЦИИ (http://www.rus-sky.org/history/library/kennedy/)
Деньги являются той мерой, в которой выражается большинство экономических концепций. Экономисты пользуются ими так же, как коммерсанты килограммами, а архитекторы метрами. Однако редко подвергается анализу принцип их функционирования или предпринимаются попытки выяснить, почему в отличие от метра или килограмма они не являются постоянной единицей измерения, но изменяют теперь уже почти ежедневно свою стоимость.
В этой книге рассматривается принцип функционирования денег. В ней показаны причины постоянного колебания одного из наиболее важных эквивалентов нашей жизни и объясняется, почему деньги не только “движут миром” (money makes the world go round), но вновь и вновь вызывают разрушительные кризисы. Она показывает, как колоссальные долги стран третьего мира, безработица и загрязнение окружающей среды, производство вооружений и строительство атомных электростанций связаны с механизмом, обеспечивающим обращение денег: проценты и сложные проценты. Проценты на ссуду являются, по словам американского специалиста по истории экономики Джона Л. Кинга, “невидимой машиной разрушения” в так называемой свободной рыночной экономике.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008