КПК

Показати повну версію : Ресторан Кактус / огляд переможця

myRelax.com.ua
04.04.2007, 21:30
Ресторан Кактус / огляд переможця
Пам’ятаю часи, коли ціна 12 гривень за горнятко кави було для мене еквівалентом 120 гривень. Але з часом я почала працювати, моє матеріальне становище покращилось, і я вирішила нарешті відвідати ресторан «Кактус».

*********** Заклад має чудове розташування – у затишному куточку однієї з бічних вулиць проспекту Шевченка. З назви ресторану випливає, що кухня в ньому мексиканська, але щоб нарахувати бодай з 10 страв з натяком на традиційну їжу племен Майя, Вам доведеться довгенько гортати меню. А ось такі назви, як «Деруни по-селянськи», «Капусняк по-селянськи», «М’ясо по-французьки» тощо, знайомі як нашому оку, так і шлунку.

У нашому місті знайдеться*чимало*людей, яким ціни в «Кактусі» видадуться, як і мені колись, захмарними, тому*декілька слів скажу про цінову політику закладу.*Рівень цін тут трохи вище середнього. Так, наприклад, салати можна скуштувати від 15-17 грн, коктейлі,*закуски – від 30 грн, перші страви – від 10 грн, гарячі страви – 22-50 грн, віскі – від 20 грн. На жаль, мушу визнати, що обслуговуючий персонал в них не дуже прудкий і не надто уважний до своїх клієнтів, тому заклад особливо сподобається тим, хто ніколи не поспішає*або не любить нав’язливої турботи офіціантів (тут це Вам не загрожує)J!

*********** У Кактусі в Вас обов’язково поцікавляться чи Ви палите і проведуть у відповідний зал (є ймовірність, що у залі для некурців фоном для вашої бесіди буде музичний супровід на фортепіано). Тут також є зал для бенкетів, але лише для невеликих компаній – до 10-ти осіб. Інтер’єр не перенасичений кактусами, як може здатись спочатку, натомість основний зал оформлений в теплих помаранчевих кольорах, розбавлених синьо-зеленими, що надає приміщенню саме того необхідного мексиканського духу. Інші зали оформлені в трохи депресивніших кольорах – облицьовані темним камінням, що створює підвальну атмосферу. Цікавим елементом дизайну є полакована ліпнина, яка виконує функцію картин. Знавці декору не зможуть не помітити світильники з плавленого скла. Все підібрано вдало та зі смаком, єдине, що подразнює моє око – це кутки типу «hi-tech», начинені телевізором, колонками тощо.

*********** Здавалось би, що відвідувати заклад такого типу повинен відповідний контингент – більш вишукана публіка, але і «простий смертний» не буде почуватися тут «білою вороною». Мушу застерегти бажаючих провести романтичний вечір, -*це не найкраще місце для таких подій – місце далеке від поняття «затишок».

*********** А загалом,*як говорили здавна,*краще один раз побачити, ніж сто раз почути! *– тому відвідуйте та діліться своїми враженнями і Ви!:)

****************Адреса: вул. Нижанківського, 18, тел. 74-50-61
Miss_Inna

*

ЧИТАТИ ДАЛІ (http://myrelax.com.ua/post/4/327)