КПК

Показати повну версію : Цікавить ваша думка, Загальноукраїнське дослідження користівачів Інтернет

amik
03.04.2007, 18:41
Прошу прийняти участь у Всеукраїнському дослідженні користувачів Internet!
Думка кожного дуже цінується и поважається.

Для участі перейдіть по лінку, що нижче

http://www.surveys.org.ua/survey/index.php?sid=1

Дякую всім за участь і допомогу

P.S. Це моє власне дипломне дослідження

New Shrek
03.04.2007, 22:36
А опросничек то слабоват,полученная инфа и на курсовую не потянет

amik
04.04.2007, 11:10
А опросничек то слабоват,полученная инфа и на курсовую не потянет
Що ви маєте на увазі?
Справа в тому, це дослідження має декілька цілей: 1 і найголовніша зрозуміти особливості, переваги і вади дослідженнь через Інтернет.
2. Власне інформація по за темою дослідження.

Зараз дуже цікаві якісні дані вже вимальовуються, особливо у відкритих питаннях.

New Shrek
04.04.2007, 11:38
1 і найголовніша зрозуміти особливості, переваги і вади дослідженнь через Інтернет.Перевага в оперативності,недоліки у полі вибірки(доступ до нету обмежений+люди з маслом в голові),Хіба писати програмку яка би посортувала анкети і відсіяла завідомо неправдиві
То моя скромна думка

New Shrek
04.04.2007, 11:41
Попроси адміна перенести тему в розділ Український інтернет до мене

Boris_Kiev
04.04.2007, 11:44
Якось знадобилося знайти телефони конкретних служб райдержадміністрації та їхньої "районної" газети.
Ви думаєте, я їх знайшов на сайтах .gov.ua чи по 09 ?
Ага ! Тільки через ланцюжок знайомих знайомих знайомих чиновників та журналістів.
Тож до біса мені той сайт .gov.ua з піаром соціальних працівників і дурних "звітів" ?

Перепрошую, нагадує неіснуючий домен норвезьких урядових служб. Здогадайтеся, як він називається :)
Вибачте за жарт :)

amik
04.04.2007, 15:35
Перевага в оперативності,недоліки у полі вибірки(доступ до нету обмежений+люди з маслом в голові),Хіба писати програмку яка би посортувала анкети і відсіяла завідомо неправдиві
То моя скромна думка

Повністю згоден з коментарем, щодо нерозвиненості Інтернет-комунікацій в Україні. Та всеж-таки 4 мільйони користувачів- це все-таки число не маленьке.