Показати повну версію : Культура спілкування на форумі
З "Правил поведінки на форумі"
2. Спілкування
2.1 Ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, Ваші повідомлення повинні бути тактовними.
2.2 Забороняється використання ненормативної лексики
2.3 Забороняється створювати однакові теми в різних розділах форуму. Такі теми будуть видалятись, а їхнім авторам виноситиметься попередження.
2.4 Теми, спілкування в котрих переходить в особисті образи, будуть закриті.
2.5 Заборонено створення тем, котрі розпалюють міжнаціональну, расову чи міжрелігійну ворожнечу або будь-яким чином порушують законодавство України.
2.6 Заборонено беззмістовні повідомлення (флуд) та умисну рекламу (спам), заклики переходити на інші форуми.
2.7 Рекомендується не використовувати форум для особистих розмов. Краще надіслати учасникові приватне повідомлення або скористатись електронною поштою чи ICQ.
2.8. Поганим тоном вважається публікація особистих даних інших учасників без їх згоди. Це, зокрема, стосується ICQ, адрес електронної пошти без належного (антиспамерського) спотворення, імені, прізвища та по-батькові.
2.9. Будь-який тиск на модераторів, адміністратора, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їх діяльності недопустимі. Маєте щось проти -- пишіть в приват. Тон приватних листів враховується.
Отже, в світлі минулих подій хочеться уточнити, які межі допустимі в спілкуванні.
Чи допустимі звертання на "ти", перекручування ніків (чи вважати перекручування ніків його переклад), чи допустимо відповідати на приватні повідомлення відкрито на форумі, чи хамство - це тільки "пішов ти на..."? Чи є обмеження на шрифти і на мінімальну кількість знаків в постах? Чи допустимі вірші Івасюка і вірші Шевченка на відповідних гілках в розділі "Історія"? Хотілося б почути вашу думку щодо цих і інших аспектів спілкування на форумі.
Полковник
10.03.2007, 21:33
Маша! Что-ты Вы очень много "отнимаете"! А "давать" не получается?
Відкрити цю гілку мене спонукав от такий допис
Я б особисто...
І відповідь
Не варто так зарікатись, кізонько...
Чи допустиме таке спілкування?
Полковник
10.03.2007, 21:39
Відкрити цю гілку мене спонукав от такий допис
Чи допустиме таке спілкування?
Вроде, очень даже прикольно! Козочка - классная кликуха! :D
Критикувати завжди легше. ;) І, бдлк, не називайте мене ні Машею, ні Маняшею, терпіти не можу цих двох. :)
Чи допустимі вірші Івасюка і вірші Шевченка на відповідних гілках в розділі "Історія"?
Відкриваючи ці гілки, Мих, напевно, керувався тим, що ці люди і їхня творчість, хоч і належать до найкращих діячів української культури, вже стали визначною історією України. І їхні шедеври варта нагадувати щороку, чи принаймі у їхні ювілеї.Я запощувала не всі підряд тексти пісень Івасюка, а ті, які всім найбільше полюбилися. На форумі зараз багато молодих людей, які незнайомі з цими чудовими піснями, тому я вважала, що варто буде донести до них ці перлини української музики. Якби була можливість, ми би ще й разом їх всі переспівали, правда? ;) Так що моя думка, хоч хто хоче нехай говорить, що таке робити треба, бо інакше тоді і гілку з поезією, де всі знаходять і постять вірші улюблених поетів теж треба стирати або рахувати за флуд. :)
New Shrek
10.03.2007, 21:44
Чи допустимі звертання на "ти", Нові звертаються на ти, так привикли на інших форумах ,було би дивно відповідати ВИ,перекручування ніків краще копіювати ,щоб не мати мороки чи допустимо відповідати на приватні повідомлення відкрито на форумі не пробував ,чи хамство - це тільки "пішов ти на.треба визначитись з терміном Чи є обмеження на мінімальну кількість знаків в постах Є 10 знаків Чи допустимі вірші Івасюка і вірші Шевченка на відповідних гілках в розділі "Історія"? То вирішувати модеру даного розділу
Вроде, очень даже прикольно! Козочка - классная кликуха! :D
Полковнику, Ви нині знову жінці всі гроші не донесли додому, що на жінках на форумі злість зганяєте? :rolleyes:
А за нік Кози-Дерези, то я й сама часто гублюся, як до неї звернутися! :) Боюся образити, а справжнього імені не знаю...:)
чи хамство - це тільки "пішов ти на.треба визначитись з терміном
От я і пропоную визначитись з терміном.
Чи є обмеження на мінімальну кількість знаків в постах Є 10 знаків
А де ви його знайшли?
А де ви його знайшли?
Шрек, певно, має на увазі 10 смайликів у повідомлення.
Полковник
10.03.2007, 21:57
Чи допустимі звертання на "ти", Нові звертаються на ти, так привикли на інших форумах ,було би дивно відповідати ВИ,перекручування ніків краще копіювати ,щоб не мати мороки чи допустимо відповідати на приватні повідомлення відкрито на форумі не пробував ,чи хамство - це тільки "пішов ти на.треба визначитись з терміном Чи є обмеження на мінімальну кількість знаків в постах Є 10 знаків Чи допустимі вірші Івасюка і вірші Шевченка на відповідних гілках в розділі "Історія"? То вирішувати модеру даного розділу
Маша, Вы уж простите старого дурака! Не хотел обидеть! Ясное дело, что ТОЛЬКО Mariya.
Маша, простите москальского хама, чесслово!
Маша, Вы уж простите старого дурака! Не хотел обидеть! Ясное дело, что ТОЛЬКО Mariya.
Маша, простите москальского хама, чесслово!
Та ну вас :) , я тіки Маша і Маняша не люблю ;) , до решти відношусь спокійно.
Liliyah Romanova
10.03.2007, 22:02
А за нік Кози-Дерези, то я й сама часто гублюся, як до неї звернутися! Боюся образити, а справжнього імені не знаю...
Ой, Олю, неуважні Ви. А я до Кози-Дерези лише її справжнім іменем звертаюся. :)
New Shrek
10.03.2007, 22:05
Допис від New Shrek
Чи є обмеження на мінімальну кількість знаків в постах Є 10 знаків
А де ви його знайшли?
напишіть повідомленя з девяти знаків і знайдете і ВИ
Viktoria Jichova
11.03.2007, 06:25
чи допустимо відповідати на приватні повідомлення відкрито на форумі
Офіційно (і досить поважно)
Маріє, як я зрозуміла, Ви вважаєте себе поборницею культури спілкування на форумі. Так в такому випадку запитую Вас (будь ласка, прошу відповісти без упередженості та щонайоб´єктивніше): а чи може хтось надсилати комусь ПП з безпідстaвними образами? Чи хіба це не порушує правила форуму?
Чи як на це дивитимемось?;)
З повагою,
Віка
------- ---------:)
levandivka
11.03.2007, 08:40
Чи допустимі звертання на "ти", перекручування ніків (чи вважати перекручування ніків його переклад), чи допустимо відповідати на приватні повідомлення відкрито на форумі, чи хамство - це тільки "пішов ти на..."? Чи є обмеження на шрифти і на мінімальну кількість знаків в постах? Чи допустимі вірші Івасюка і вірші Шевченка на відповідних гілках в розділі "Історія"? Хотілося б почути вашу думку щодо цих і інших аспектів спілкування на форумі.
1.Форма звернення, на мою думку, повинна визначатися співрозмовниками. Переклад ніків не вважаю злочином. Умисне і злосливе перекручування - порушення прав.
У випадку незгоди завжди можна висловити голосний чи ПП "протест" і домогтися дотримання.
2. Все що Ви пишете, може бути використано... Така гірка правда. Не довіряєте - не пишіть. Хоча ПП, звичайно, передбачає певний інтим. Хамським може стати люба дія, якщо Ви на неї не очікуєте, навіть "цьом". Правда? :o
3. Предмет обговорення в гілці (вірш, картинка) може бути присутнім. Звичайно, припустимий об'єм не повинен зашкалювати і жерти час/гроші/нерви. Питання урегульовується модератором.
<...>чи може хтось надсилати комусь ПП з безпідстaвними образами?
Надсилати - може. Але "ігнор" + "адміністратор" легко вирішують такі проблеми. Нє?
Офіційно (і досить поважно)
Маріє, як я зрозуміла, Ви вважаєте себе поборницею культури спілкування на форумі. Так в такому випадку запитую Вас (будь ласка, прошу відповісти без упередженості та щонайоб´єктивніше): а чи може хтось надсилати комусь ПП з безпідстaвними образами? Чи хіба це не порушує правила форуму?
Чи як на це дивитимемось?;)
З повагою,
Віка
Віко, мені так само в приват не завжди в коханні признаються ;) , тому відповідаю теж в приват (і теж не любовними сонетами):p.
P.S. Я не поборниця культури спілкування, я просто хочу культурно спілкуватись з культурними людьми на культурному форумі.
Ой, Олю, неуважні Ви. А я до Кози-Дерези лише її справжнім іменем звертаюся. :)
Нині цілий день згадувала. :) Здається я раз бачила, що Ви назвали її "Нінусь"... Значить її ім"я - Ніна? ;)
New Shrek
11.03.2007, 12:17
Нині цілий день згадувала. :) Здається я раз бачила, що Ви назвали її "Нінусь"... Значить її ім"я - Ніна? ;)
Ну навіщо цей реал,га?
Ну навіщо цей реал,га?
Бо, по-перше, мені довго друкувати її нік, а не хочеться спотворювати його, щоб не образити, а по-друге, що ми живі люди, а не маски. І як жива людина, і я, і Ніна, і Ліля маємо імена, яких нам нема потреби приховувати. Я ж не закликаю Вас, щоб Ви виставили реальне своє ім"я, раз Ви того не бажаєте,еге ж?
New Shrek
11.03.2007, 12:40
Мих два роки не знав Вашого імені, поки я його з Вашої персональної інфи не витягнув.За що вибачайте ,в неті користуються ніками,дуже перепрошую
New Shrek
11.03.2007, 12:46
по-друге, що ми живі люди, а не маски
Ми є те в інтернеті, що хочемо щоб люди про нас думали і є результатом віртуальної оцінки іншими юзерами,що може бути діаметрально протилежним до нашої реальної особи.В цьому привабливість ,якщо хочете кайф віртуальної дійсності.
Мих два роки не знав Вашого імені, поки я його з Вашої первональної інфи не витягнув.За що вибачайте ,в неті користуються ніками,дуже перепрошую
Я сама всього два роки на форумі, а Мих хіба зі самого початку був? :) Таж і ім"я моє було доступне кожному, варто лише було натиснути на мій профіль, хоча я під ніком Lida раніше дописувала. А в Інеті користуються по-різному. Дехто ще й ім"я і по-батькові друкує. Свобода вибору! :)
Допис від Arsen
Не варто так зарікатись, кізонько... (До кози-дерези)
-------------------------------------------------------
Тут нема образ. А якщо Арсен хотів ніжно звернутися до Кози-Дерези, то як він міг це зробити?
Отож бо й воно.....
New Shrek
11.03.2007, 15:48
Хто вибрав нік то має сподіватись на обігрування. так чи інак ,свого ніку в дописах.Мене обізвали "Зеленім Чудищем" то що я тепер повинен себе з тим ідентифікувати.Це щодо розділення віртуального і реального світів.Хто хоче реалу, користуйтесь телефоном, традиційною поштою,пейджерами де ще вони є.Не тяніть в нет реал. Мені фіолетово скільки Ви раз сьогодні були на роботі,не цікавить Ваш сімейний стан,як Ви рожали, чи втратили дитину.Мені цього достатньо і в реалі.У віртуальній реальності завжди: +20 по Цельсію,745мм ртутьнього стовпчика, вологість 76 %,кава ,чай ,зупа, котлети по першій вимозі і все Hi-Fi
Viktoria Jichova
11.03.2007, 15:48
Люди, Ви сперечаєтесь стосовно ніку та імені. Але, як на мене, треба би було спочатку запитати дозволу в самої Кози-Дерези, чи можна розкривати її справжнє ім´я. Тим більше, коли людина дописує комусь листа і там повідомляє своє ім´я, це ще не означає, що ця людина хоче, щоб це знав загал.
За друге, Оля говорить, що їй задовго писати нік учисника, але ж аналогічно: перебувати та дописувати на форум - на це часу вистачає, правда?;)
PS:Гадаю, що Коза-Дереза не буде ображатися через те, що розкрили її ім´я і вибачить.:)
Viktoria Jichova
11.03.2007, 15:56
А щодо відкритого обговорення про ПП - прошу, Маріє подивитися на своє ж повідмлення номер 12 ось тут: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20344.
А щодо відкритого обговорення про ПП - прошу, Маріє подивитися на своє ж повідмлення номер 12 ось тут: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20344.
Віко, це не була ані відповідь на ПП, ані розголошення його змісту, ви хочете, щоб я Ваші всі пости перелопатила і побільше компромату витягнула? Ми в стані війни перебуваємо? Превентивні удари по противнику наносимо? Не набридло?
Щодо Кози-Дерези - Ваша правда.
Viktoria Jichova
11.03.2007, 16:15
Прошу Маріє, подивитися ще далі, на мій допис номер 970 де я говорила про образливе ПП:http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=152&page=49.
Гадаю, що тепер зрозумієте, чому я про це почала говорити.:)
Ні, гадаю, що якраз ми дві не перебуваємо у стані війни.:) Просто хтось інший її мені оголосив, тому й акція завжди викликає реакцію.
А щодо Вас, будь ласка, перелопатьте мої дописи, якщо Вам це буде цікаво та забавно. Мені нема що скривати і за що стидатися. Я ні накого не нападала і не ображала.:)
Прошу Маріє, подивитися ще далі, на мій допис номер 970 де я говорила про образливе ПП:http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=152&page=49.
Гадаю, що тепер зрозумієте, чому я про це почала говорити.:)
Ні, гадаю, що якраз ми дві не перебуваємо у стані війни.:) Просто хтось інший її мені оголосив, тому й акція завжди викликає реакцію.
А щодо Вас, будь ласка, перелопатьте мої дописи, якщо Вам це буде цікаво за забавно. Мені нема що скривати і за що стидатися. Я ні накого не нападала і не ображала.:)
Я не говорю, що образливі ПП треба залишати без уваги, але боротись можна за порадою Левандівки ("адміністратор"+"ігнор").
New Shrek
11.03.2007, 16:23
Я т
але боротись можна ("адміністратор"+"ігнор"
Я так і роблю і в мене завжди :+20 по Цельсію,745мм ртутьнього стовпчика, вологість 76 %,кава ,чай ,зупа, котлети по першій вимозі і все Hi-Fi
Полковник
11.03.2007, 16:24
Девушки! Уважаемые! Давайте, уже, жить дружно! А? :)
Viktoria Jichova
11.03.2007, 16:27
Маріє, в мене вже така, може, дурна натура, але зрозумійте:) : я не люблю на когось скаржитися за його спиною. Тому дію, як вважаю за потрібне і говорю все відкрито: хай всі тоді бачать методи "культурного спілкування", хай все тоді буде відкрито та чесно, а не підпільно та ницо.:) Мені справді немає що скривати.
І адміністрація може підтвердити - я ні на кого ще за час свого перебування на ЛФ не скаржилася. Гадаю, що є достатньо і інших аргументів, ніж просто писати скарги.:)
New Shrek
11.03.2007, 16:30
Маріє, в мене вже така, може, дурна натура, але зрозумійте:) : я не люблю на когось скаржитися за його спиною. Тому дію, як вважаю за потрібне і говорю все відкрито: хай всі тоді бачать методи "культурного спілкування", хай все тоді буде відкрито та чесно, а не підпільно та ницо.:) Мені справді немає що скривати.
І адміністрація може підтвердити - я ні на кого ще за час свого перебування на ЛФ не скаржилася. Гадаю, що є достатньо і інших аргументів, ніж просто писати скарги.:)
Підтверджую. New Shrek.
Liliyah Romanova
11.03.2007, 16:50
Люди, Ви сперечаєтесь стосовно ніку та імені. Але, як на мене, треба би було спочатку запитати дозволу в самої Кози-Дерези, чи можна розкривати її справжнє ім´я. Тим більше, коли людина дописує комусь листа і там повідомляє своє ім´я, це ще не означає, що ця людина хоче, щоб це знав загал.
PS:Гадаю, що Коза-Дереза не буде ображатися через те, що розкрили її ім´я і вибачить.:)
Вікторіє, а чого не пишете, хто саме розкрив? ;)
По-перше, Коза-Дереза не писала мені свого імені в листі чи ще якось. Просто вона мене впізнала зі знимки і ми таким чином виявили, що знаємо одна одну вже дуже давно.
Я спитала її дозволу чи можу звертатися до неї ЇЇ ім'ям, на що отримала згоду. Вона була свідома того, що мої дописи побачать і інші форумляни.
Можете її ще раз особисто перепитати.
Маріє, культури спілкування не можна досягти правилами форуму. Вона залежить виключно від особистої культури людини, виховання.
Хам - не лише той, хто посилає матюками.
І той, хто звертається на "Ти" - не обов"язково хам.
Колись у нас правил взагалі не було і всі чудово розуміли, як слід поводитися на форумі.
Viktoria Jichova
11.03.2007, 16:58
Лілю, якщо Коза-Дереза Вам дала згоду на те, щоб Ви розкрили її ім´я, то все, здається, в порядку, раз Ви так домовилися - мені тут нічого казати.:)
Я просто звернула увагу на те, що дещо негарно виглядає, коли відкривається ім´я учасника без його відома. Це і на майбутнє для інших, щоб таке не повторялося.:)
Полковник
11.03.2007, 17:00
Девушки! Уважаемые! Давайте, уже, жить дружно! А? :)
New Shrek
11.03.2007, 17:01
що дещо негарно виглядає, коли відкривається ім´я учасника без його відома. Це і на майбутнє для інших, щоб таке не повторялося.
Згідний ,в свій час просвітив Мих"а що LIDA то Оля про що сьогодні персонально перед нею вибачився.
levandivka
11.03.2007, 19:36
Хто вибрав нік то має сподіватись на обігрування. так чи інак ,свого ніку в дописах.Мене обізвали "Зеленім Чудищем" то що я тепер повинен себе з тим ідентифікувати.<...>Не тяніть в нет реал. <...>У віртуальній реальності завжди: +20 по Цельсію,745мм ртутьнього стовпчика, вологість 76 %,кава ,чай ,зупа, котлети по першій вимозі і все Hi-Fi
Віртуальне персональне болото Шрека? :D
Полковник
11.03.2007, 19:43
Ну, кто сможет устоять перед Вашим остроумием???? Прекрасно, просто замечательно! Настоящий шутник - душа любой компании!:D
Шановні форумчани!
Зрозуміло, що у весь сир-бор через мене. Тож давайте прояснимо ситуацію:
1. Не знаючи імені, звертаємось по ніку, чи не так? Перепрошую у Koza-Dereza, якщо моє звертання "кізонько" її образило.
2. "Назвался груздем, полезай в кузов". Чи може, я щось не так розумію?
3. Шановне панство забуває, що в українськім мові є пестливо-зменшувальні слова. А у цьому випадку, то саме це слово було навідповідніше.
4. Якщо маєте якісь побажання до того, як саме повинні на форумі звертатись до вас, то або не застосовуйте нік і вказуйте власне ім'я, або у підписі зазначайте, як саме потрібно звертатись особисто до вас.
Прекрасно розумію, яке велике відро критики і обурення виллють на мене, але, шановні, то тільки на вашому форумі я "без году неделя". Знаю, що таке бути модератором і як важко інколи провести межу між образами і фаміл'ярністю, хамством і простою безкультурністю. Також знаю, що на кожному форумі, який би він суперовий не був, завжди є новачки і "ветерани", і що інколи останні не дають новій крові влитись. Є улюбленці, є свої зірки...
А поборникам моралі, скажу лише одне, "был бы человек, а дело всегда найдется"...
Viktoria Jichova
11.03.2007, 20:36
Досить слушна та аргументовна думка, Аrsen-e.:) Підтримую.:)
Viktoria Jichova
11.03.2007, 20:42
Ну чому ж Ви відразу так, Левандівко?;) Людина висказала своє бачення віртуального спілкування. Бо і я вбачаю, що пан Шрек має в дечому рацію - воно й справді інколи не надто цікаво вчитуватися у подробиці приватного життя чужих людей. Як на мене, віртуальне спілкування - це пeрш за все обмін думками, ідеями, дискусія, а не спосіб викладу своєї біографії.:) Бо справді, не треба плутати реал з віртуалом. Така моя думка.
New Shrek
11.03.2007, 20:46
Прекрасно розумію, яке велике відро критики і обурення виллють на мене, але, шановні, то тільки на вашому форумі я "без году неделя". Знаю, що таке бути модератором і як важко інколи провести межу між образами і фаміл'ярністю, хамством і простою безкультурністю. Також знаю, що на кожному форумі, який би він суперовий не був, завжди є новачки і "ветерани", і що інколи останні не дають новій крові влитись. Є улюбленці, є свої зірки...
А поборникам моралі, скажу лише одне, "был бы человек, а дело всегда найдется"...Хай лиють .Я з Вами. New Shrek .
Viktoria Jichova
11.03.2007, 20:58
Так що моя думка, хоч хто хоче нехай говорить, що таке робити треба, бо інакше тоді і гілку з поезією, де всі знаходять і постять вірші улюблених поетів теж треба стирати або рахувати за флуд.
Олю, для цього є розділ "мистецтво" і там ці теми, як на мене, будуть набагато доречніші, ніж в розділі "історія".
А щодо поезії самої - може, хто її і вважає за флуд, та, нащастя, для багатьох людей вона є віконцем у світ духовності.:)
Viktoria Jichova
11.03.2007, 21:02
Відкриваючи ці гілки, Мих, напевно, керувався тим, що ці люди і їхня творчість, хоч і належать до найкращих діячів української культури, вже стали визначною історією України. І їхні шедеври варта нагадувати щороку, чи принаймі у їхні ювілеї.Я запощувала не всі підряд тексти пісень Івасюка, а ті, які всім найбільше полюбилися. На форумі зараз багато молодих людей, які незнайомі з цими чудовими піснями, тому я вважала, що варто буде донести до них ці перлини української музики. Якби була можливість, ми би ще й разом їх всі переспівали, правда? Так що моя думка, хоч хто хоче нехай говорить, що таке робити треба, бо інакше тоді і гілку з поезією, де всі знаходять і постять вірші улюблених поетів теж треба стирати або рахувати за флуд.
Перепрошую, мій попередній допис торкався всього цього повідомлення.
levandivka
11.03.2007, 21:47
<...>інколи не надто цікаво вчитуватися у подробиці приватного життя чужих людей. Як на мене, віртуальне спілкування - це пeрш за все обмін думками, ідеями, дискусія, а не спосіб викладу своєї біографії.:) Бо справді, не треба плутати реал з віртуалом. Така моя думка.
Шрек так файно намалював свій ідеал, що малюнок затишного болота з мульта сам напросився :D
Реал/віртуал?
Це ж одна з вольностей мережі: хочеш - правду, хочеш - пів-правду, а хочеш - правдиву історію України (у перекладі з старобільшовицької) ;)
Ми ж не будемо забороняти (собі) розповсюдження правдивої інформації :D .
ТАКа моя думка.
Viktoria Jichova
11.03.2007, 22:31
Так, кожен має право розповідати якісь інформації, чи правдиві, чи ні. Але заодно хтось інший має право ці інформації не сприймати, відмежовуючись від них. Тобто, також має право на те, щоб ці інформації не так часто впадали у вічі. Ось і все. Я говорю передеусім про рівновагу між потоком інформації та спроможністю їх якось обмежувати, щоб не викликали якого зайвого роздратування, чи відчуття дискомфорту у інших людей. Що тут не ясно?;) :)
Олю, для цього є розділ "мистецтво" і там ці теми, як на мене, будуть набагато доречніші, ніж в розділі "історія".
Не варто робити хвилі у горнятку, нє?
Viktoria Jichova
11.03.2007, 23:27
Миху, які хвилі?;) Я висказую свою думку, ось і все.:) Ви можете або погодитися, бо ні - Ваше право. Та не заперечуйте, будь ласка, моє право її висказати, добре?;) :)
Миху, які хвилі?;) Я висказую свою думку, ось і все.:) Ви можете або погодитися, бо ні - Ваше право. Та не заперечуйте, будь ласка, моє право її висказати, добре?;) :)
Всі непорозуміння виникають, як правило, від того, що кожен викладає свою думку. А грань між просто викладеною думкою і просто сірееееенькою думкою мізерна. :(
Viktoria Jichova
11.03.2007, 23:40
Всі непорозуміння виникають, як правило, від того, що кожен викладає свою думку. А грань між просто викладеною думкою і просто сірееееенькою думкою мізерна. :(
Миху, ну і як це розуміти? Ви можете конкретніше висказатись, без зайвих натяків?;) Була б Вам дуже вдячна. А то складеться враження, що це якісь образи чи щось тому подібне.;) :)
Без всяких натяків та тим більше образ. Просто принцип: "кожен викладає свої думки" не обовязково приведе до культури спілкування, ці речі незалежні одна від одної. Це я й хотів повісти.
Viktoria Jichova
11.03.2007, 23:49
Без всяких натяків та тим більше образ. Просто принцип: "кожен викладає свої думки" не обовязково приведе до культури спілкування, ці речі незалежні одна від одної. Це я й хотів повісти.
Ну тоді яке відношення має оте "сіреееенька думка" до моїх слів?;) :)
сірееенька думка й робить хвилі у горнятку.
Viktoria Jichova
12.03.2007, 00:02
сірееенька думка й робить хвилі у горнятку.
Ну ось і знов якісь натяки, Миху, а можна без цього? я Вас запитувала конкретно: як це стосується моїх слів? Якщо так, тоді це справді образа, і головне - безпідставна.
Ось Ви себе і показали.
Я просто виклав свою думку - Ви можете не погоджуватись.
Viktoria Jichova
12.03.2007, 00:12
Я просто виклав свою думку - Ви можете не погоджуватись.
Та ні, Миху, треба все таки розрізняти між викладенням думки та прихованими образами чи не надто завуальованими натяками.;) Якщо є якісь претензії до мене - викладайте їх прямо та відверто, а не перекручуйте мої слова, добре?;)
Тоді ще раз: що Вам на мені особисто заважає?
Та ні, Миху, треба все таки розрізняти між викладенням думки та прихованими образами чи не надто завуальованими натяками
Абсолютно згідний.
Тоді ще раз: що Вам на мені особисто заважає?
:D Ну, знаєте, це взагалі я не розумію. Як мені може щось на Вас заважати? Чи це якийсь натяк?:) ;)
Миху, Віка, вибачте, що втручаюсь, але може не варто дублювати деякі з гілок на форумі, котрі перенасичені вже і так різними непорозуміннями і взаємними образами та роздмухувати проблему там, де її, в принципі, немає...
І до теми - культура спілкування, на мою думку, інколи полягає також і в тому, щоб проявити мудрість і промовчати, не відреагувати на деякі речі;) Можете зі мною не погодитись:)
Viktoria Jichova
12.03.2007, 00:27
Ну, якщо нічого, Миху, тоді немає сенсу продовжувати цю перестрілку. Якщо Bи самі зі мною погоджуєтеся, тоді, вважаю, наступного разу уникатимете ось таких натяків. Сподіваюся, що ми добре зрозуміли один одного.;) Дискутуймо про все що завгодно, але не переходьмо на особистості. Бо ні Ви, а ні я, гадаю, образ не заслужили.:)
Viktoria Jichova
12.03.2007, 00:30
Світлику, я цілком з Вами згідна.:) Але деколи є випадки, що мовчати - це означає давати більше причин на напади на особистість у майбутньому (нажаль, вже є такий досвід). А я цього хочу запобігти. Все, я більше не повертатимусь до цього питання.:)
Liliyah Romanova
12.03.2007, 01:34
Допис від Arsen
Не варто так зарікатись, кізонько... (До кози-дерези)
-------------------------------------------------------
Тут нема образ. А якщо Арсен хотів ніжно звернутися до Кози-Дерези, то як він міг це зробити?
Отож бо й воно.....
Миху, чому ні ви ні хто інший не звернув уваги, що Ніна якраз дуже сильно обурювалася на кізоньку.
І Марія в цьому плані цілком слушно відкрила гілку.
Viktoria Jichova
12.03.2007, 01:39
Лілю, а може тепер після того, коли пан Аrsen все висвітлив, Коза-Дереза вже не буде ображатися?
Liliyah Romanova
12.03.2007, 02:07
Лілю, а може тепер після того, коли пан Аrsen все висвітлив, Коза-Дереза вже не буде ображатися?
Побачимо. Знаю, що є її це таки образило.
А вас би не бразило, якби вам зовсім незнайомий віртуально-реальний чоловік писав би, сонечко чи кізонько? Чи ви бачили, щоби жінка собі таке дозволяла? Я такого не пригадую.
Мені наприклад не заважає і навіть подобається, коли до мене старожили форуму пишуть Лілінька чи ще якось. Але коли Іван мені уперше написав "на ти", зразу виникла дискусія, після чого у нього з'явився підпис про те, що він зі всіма "на ти".
Viktoria Jichova
12.03.2007, 02:11
Не знаю, чи б образило. Та в кожному випадку я би перше вияснила, чому так чи інакше написав.
Liliyah Romanova
12.03.2007, 02:21
Тому пропоную всі побажання висловити ось на цій гілці (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22442). ;):)
Народ, ну ви даєте, гілку про культуру спілкування перетворили на черговий зразок відсутності культури спілкування. Віка і Мих, для того, чим ви тут займалися, є приват :) Ви цілу сторінку робили хвилі в горнятку, з"ясовували стосунки і так і не з"ясували хто і що мав на увазі :) Я закриваю гілку за гілкою, де виникає такий флейм, а воно виникає знову і знову. Велике прохання до ВСІХ - для особистих розборок користуйтеся ПРИВАТОМ!
Кізонька, як на мене - дуже класне слівце, і зовсім не образливе. У мене є знайомі, які своїх коханих дружин окрім "сонечко", "киця" іт, називають "кізонька" і звучить воно і сприймається нічим не гірше за сонечко і кицю :)
А вас би не бразило, якби вам зовсім незнайомий віртуально-реальний чоловік писав би, сонечко чи кізонько? Чи ви бачили, щоби жінка собі таке дозволяла? Лілю, не робіться таким снобом і занудою ! Будьте простішою і і люди до Вас потягнуться!
"Пупсик, улыбайся больше!" (с) Борат :)
Liliyah Romanova
12.03.2007, 05:45
Постараюся, Мартіні! :)
Проблема в тому, що Ніна нікому на форумі не є дружиною, аби до неї так зверталися.
Най буде, що я снобка, але мені то видається звичайною чоловічою самовпевненістю.
(Бората знаю лише англійською. ;):D:D)
До речі, якщо вже ну дуже хочеться з"ясовувати стосунки публічно, то можна це робити у нашому новому чаті :)
До речі, якщо вже ну дуже хочеться з"ясовувати стосунки публічно, то можна це робити у нашому новому чаті :)
Я щось пропустила? :eek: Є все таки чат тут а форумі ?
Liliyah Romanova
12.03.2007, 06:01
З вами з"ясуєш! Ви ж так швидко "на форум і з форуму", що за вами ніяк не вженешся. :D :D :D
Я щось пропустила? Є все таки чат тут а форумі ?
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22444
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22444
Вже побачила і запостила там дві лінійки. :)
Koza-Dereza
12.03.2007, 06:15
Мій нік є Коза-Дереза або латинськими Koza-Dereza. Ніяка я не "кізонька" ні " Кізка" і не сонечко і не рибочка. Я ж ні з ким не фамільярнічаю? Чому можна до мене фамільярно звертатись? Ще якби тема на якій я обурилась була щодо xвалення яка я чудова та прекрасна це одне, а коли хтось не погоджується з моєю думкою і переходить на особистості то я це сприймаю як образу. Не потрібно мій нік применшувати чи прибільшувати. Раз я назвалась "Коза-Дереза" значить я так хочу щоб до мене звертались. Я теж можу придумати безліч ніків на ніки, але цього не роблю. Тому попрошу такого самого до себе. Якщо довго друкувати мій нік то можна скоротити до К-Д або K-D. Якщо я не проти щоб мене давня знайома називала по імені, то значить я не проти. Невже так важко?
Невже так важко?
А мені можна Вас Ніною називати? Я правда не дуже давня знайома. :)
Коза-Дереза, Ви ще більша зануда, ніж та Ліля :)
Мартіні, думаю, що Ви це мали в хорошому значенні цього слова про дівчат? :rolleyes:
А хіба про дівчат можна в якомусь іншому розумінні? :)
А хіба про дівчат можна в якомусь іншому розумінні? :)
Тоді вони не образяться, думаю...;)
Миху, чому ні ви ні хто інший не звернув уваги, що Ніна якраз дуже сильно обурювалася на кізоньку.
І Марія в цьому плані цілком слушно відкрила гілку.
:) Лілю, я вважаю, що Коза-Дереза даремно образилася. Я не бачу в тому жодної образи. Оля, наприклад, ніколи не ображалася, коли Ви до неї зверталися "Олюся":) . Що до розкриття її справжнього імені вважаю неетичним.
Я тут можу навести, на мій погляд, більш "вишукані" висловлювання.
Наприклад "Блаженного":
Таким особам як Мих і Liliyah Romanova навіть не подобається те, як Христос вчить молитися. Їм все, що пов’язане з Ісусом, є огидним, тому можна зробити висновок - чиї вони діти: “Ваш батько – диявол, і ....
Про мене - байдуже. Але мене злить, що цей зомб на Лілю так говорить. Звертаюся до адміністрації: дайте цьому типу належну оцінку.
Viktoria Jichova
12.03.2007, 11:21
MARTINI, я розумію, що Ви хочете сказати. Я ж вже повідомила, що не хочу більше повертатися до цієї теми.
А щодо приватів. Знаєте, я не хочу, щоб привати використовувалися з ціллю когось ображати. Принаймні, мені це заважає, бо в такому випадку нічого не вирішується. Краще вже тоді нічого взагалі не писати у привати. Ну що це за звичка? Я ж до нікого з образами не пристаю у приватах. Так от, в мене прохання: прошу прислухатися до моєї пропозиції. Якщо комусь не подобається який пост на ЛФ, прошу аргументувати, опонувати відкрито, але не ображати. Здається, що я не хочу вже так надто багато. Дякую.:)
А даремно.
Мартіні правильно каже, щоб міжусобиці вирішувати у приваті, бо інакше з іскри "розгориться пламя".
Віко, я не коментуватиму, щоб не робити хвилі в горнятку :) Читайте приват :)
Viktoria Jichova
12.03.2007, 11:38
А даремно.
Мартіні правильно каже, щоб міжусобиці вирішувати у приваті, бо інакше з іскри "розгориться пламя".
Миху, я розумію. Про які міжусобиці йде мова? Я просто не хочу з ніким з´ясовувати ніяких стосункуів. Своє бачення я вже висказала. Я поважаю усіх учасників форуму, тому писати образи в приват мені би і в голову не прийшло. То чому так важко це зрозуміти? Невже хтось думає, що мені цікаво вести міжусобиці у приватах, коли я для цього не даю жодного приводу? якщо хтось на мене за щось злиться, нехай або промовчить (як це здебільшого роблю я), або хай опонує, але культурно, без образ. І нехай мій опонент не викручується у випадку, коли йому не вистачає аргументів. Ось і все. Невже так важко це не респектувати?
Знаєте, було б набагато краще, коли б до такзваних міжусобиць взагалі не доходило.:)
Viktoria Jichova
12.03.2007, 11:47
МARTINI, а Ви б могли, будь ласка, намагатися якось подивитися на цю проблему відсторонено та зробити правильний висновок? Гадаю, що я можу сподіватися на Ваше розуміння. Адже я на нікого Вам не скаржилася і не просила заступництва. Якщо хтось скаржився на мене і навидумував там Бог знає що, все рівно не думаю, що Ви тому так відразу і повірили. Оскільки сподіваюся, що дотримаєтеся об´єктивності у оцінюванні поведінки учасників. Дякую. я і справді не хочу до цієї теми повертатися. Просто нехай мене ніхто не зачіпає з образами в приваті, бо не дам себе таким чином ображати.
МARTINI, а Ви б могли, будь ласка, намагатися якось подивитися на цю проблему відсторонено та зробити правильний висновок? Гадаю, що я можу сподіватися на Ваше розуміння. Адже я на нікого Вам не скаржилася і не просила заступництва. Якщо хтось скаржився на мене і навидумував там Бог знає що, все рівно не думаю, що Ви тому так відразу і повірили. Оскільки сподіваюся, що дотримаєтеся об´єктивності у оцінюванні поведінки учасників. Дякую. я і справді не хочу до цієї теми повертатися. Просто нехай мене ніхто не зачіпає з образами в приваті, бо не дам себе таким чином ображати.
Бідний Мартіні.:)
Viktoria Jichova
12.03.2007, 12:10
Бідний Мартіні.:)
А чому це Ви жалієте Мартіні, Миху?;) Гадаю, що він сам знатиме що робити, без підказок зі сторони.:)
А чому це Ви жалієте Мартіні, Миху?;) Гадаю, що він сам знатиме що робити, без підказок зі сторони.:)
А Вам шкода?:o
Viktoria Jichova
12.03.2007, 12:22
А Вам шкода?:o
Вибачаюся перед усіма за офф-топ:
Миху, no comment.;) :p
Вибачаюся перед усіма за офф-топ:
Миху, no comment.;) :p
Вибачаємо.:p
одна з найнекультуршіших гілок форуму :)
Віко, процитуйте мені десь, де я закликав ображати когось у приваті. Ображати і з"ясовувати стосунки - різні речі, чи не так? Культурні люди з"ясовують стосуки, не ображаючи один одного. Просто повірте мені, що нікому не цікава та собака, яка пробігла межи Вами і Михом, скоріше навпаки, читати оці дрібні розборки, які не варті й виїденого яйця, але яким присвячено цілі сторінки форуму - напружує.
Viktoria Jichova
12.03.2007, 13:00
МARTINI, ми ж вже погодилися з Михом, гадаю (чи не так, Миху?;) )То чому Ви це знову продовжуєте? Bи читали мою відповідь на Ваш допис у приваті? Там я недостатньо висвітлила причини чому саме так і так я роблю, захищаючи себе? А чи я маю позволити собі, щоб хтось мене постійно обpажав? Скажіть, я маю на це право?
МARTINI, ми ж вже погодилися з Михом, гадаю (чи не так, Миху?;) )То чому Ви це знову продовжуєте? Bи читали мою відповідь на Ваш допис у приваті? Там я недостатньо висвітлила причини чому саме так і так я роблю, захищаючи себе? А чи я маю позволити собі, щоб хтось мене постійно обpажав? Скажіть, я маю на це право?
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Viktoria Jichova
12.03.2007, 14:10
Ну і що Ви цим хотіли показати, Миху? Не чіпайте мене, а я Вас, добре? І все тоді буде на форумі ОК і всі будуть щасливі.:) :)
PS: Мартіні, тепер Ви вже бачите, хто кого зачіпає?;)
Viktoria Jichova
12.03.2007, 14:13
До речі, внизу є чат для отаких розмов. То чому б не піти туди і перекинутися декількома фразами, справді, не зафлуджуючи цю гілку?;) :)
Вікторія, я також колись потрапив в число 5-ти копієчників. Але я про це не хочу згадувати. Я б дуже хотів миру на форумі і здорової дискусії. Давайте заспокоємося і припинимо розборки. Якщо ні, то попросимо Мартіні закрити і цю гілку.
Попри все я втратив цікавих співрозмовників - Бориса, Івана, НоТоЦо...
Я не хочу втратити Миха і Олю... Please...
Viktoria Jichova
12.03.2007, 14:35
Педро, я теж втратила цікавих співрозмовників - Фрезію, Пая. Чи не достатньo цього? Будемо втрaчатися і ще ми навзаєм? Я теж за мир на форумі і докладаю зусиль, щоб хтось на мене не реагував так алергічно, а просто залишив у спокої, як і я його.:)
І, гадаю, Педро, ми зрозуміли один одного після першого ж повідомлення. А про 5 копійок - це була наявна правда. То чому ж ображатися на правду? Тож давайте, Педро, своєю поведінкою покажемо приклад іншим - так, як ми це двоє тоді зробили, не пред´являючи один одному зайвих звинувачень та прискіпувань.:) :)
А про 5 копійок - це була наявна правда
Така вже і чиста?
Liliyah Romanova
12.03.2007, 15:29
:) Лілю, я вважаю, що Коза-Дереза даремно образилася. Я не бачу в тому жодної образи. Оля, наприклад, ніколи не ображалася, коли Ви до неї зверталися "Олюся":) . Що до розкриття її справжнього імені вважаю неетичним.
Так, дозволю собі ще раз пояснити. Раз я снобка і зануда, то до мого пояснення поставляться з розумінням, сподіваюся. ;) :D
Миху, я зверталася до Кози-Дерези саме ЇЇ іменем. Можливо, ви того не помітили, бо не було так часто і не було на багатьох гілках. Аби уникнути зайвого псування моїх нервів, я тепер на мало гілок зазираю.
Koza-Dereza
12.03.2007, 17:17
Нехай я зануда, зато не хам.
хай я зануда, зато не хам. Цілком згоден. Хоча ще невідомо, що гірше. Хама можна завжди вигнати, а от із занудою доводиться співіснувати, оскільки забанити формально ніби й нема за що :D
Koza-Dereza
12.03.2007, 17:23
Цілком згоден. Хоча ще невідомо, що гірше. Хама можна завжди вигнати, а от із занудою доводиться співіснувати, оскільки забанити формально ніби й нема за що :D
Мене не треба довго просити.
МARTINI, а Ви б могли, будь ласка, намагатися якось подивитися на цю проблему відсторонено та зробити правильний висновок?
Вікторіє, а ви можете?
Viktoria Jichova
12.03.2007, 17:48
Вікторіє, а ви можете?
Маріє, я вже його собі давно зробила.:) Тож давайте, не повертатимемося до цього знову, добре? Адміністрація цього не бажає.
Гадаю, що особисто я Вас нічим не образила, тому не робіть мені зайвих закидів.:)
Вікторіє, ви згадували деякі цитати з "Біблії", але не згадали про ту, що "тріска в чужому оці". Може, промиємо свої очі (це я і про мої, і про ваші), щоб більше не було ні завуальованих, ні прямих образ? А то деколи "Житіє святої Вікторії" виходить, її всі ображають, а вона рада би захищатись, але адміністрація забороняє.
P.S. Piepie і Фрезія на форумі "Схід-Захід" в хатинці лісника цілком незле влаштувалить.
А я звикла звертатися на ВИ у будь-якому випадку, рекомендую усим, дуже допомагає затормозити емоції.
Й чого завелися? Були б всі однаковими, то з нудьги б померли....:)
Koza-Dereza, посміхайтеся частіше :)
PS Ми не закінчили в приваті, Ви так і не сформулювали свого прохання, я чекаю :)
Дівчата, Вас що, бджоли покусали? :D
Ми і без Вас непогано сваримося, але якщо Ви наполягаєте :rolleyes: :D
Дівчата, Вас що, бджоли покусали? :D
Ми і без Вас непогано сваримося, але якщо Ви наполягаєте :rolleyes: :D
Оси, Кеп, оси. ;)
Марія, ще й з розмахом! Одночасно на двох гілках...!!! Респект і уважуха! :D Куди нам хлопам до Вас :)
Viktoria Jichova
12.03.2007, 18:16
Вікторіє, ви згадували деякі цитати з "Біблії", але не згадали про ту, що "тріска в чужому оці". Може, промиємо свої очі (це я і про мої, і про ваші), щоб більше не було ні завуальованих, ні прямих образ? А то деколи "Житіє святої Вікторії" виходить, її всі ображають, а вона рада би захищатись, але адміністрація забороняє.
P.S. Piepie і Фрезія на форумі "Схід-Захід" в хатинці лісника цілком незле влаштувалить.
Маріє, ну і до чого це? Про тріски та "житіє святої Вікторії"?;) Я Вам скажу, Маріє: образила мене одна конкретна людина, дехто інший намагався. І все, ми вже розібралися.:) Але от і Ви ще почали розбиратися - взагалі не розумію задля чого та кого. :confused:
ПС: Всі ж ми дорослі люди - хто де хоче, той хай там і влаштовується. Мають ж на це повне право.:) :)
А вас би не бразило, якби вам зовсім незнайомий віртуально-реальний чоловік писав би, сонечко чи кізонько? Чи ви бачили, щоби жінка собі таке дозволяла?
Знаєте, дівчатка, таке враження, що немає у вас коханих чоловіків, друзів-чоловіків, співробітників-чоловіків, які роблять вам компліменти? Невже так неприємно, нехай навіть від "віртуального" чоловіка, почути (тут: прочитати) у зверненні пестливо-зменшувальні слова? Хтось з вас бачив біля мого звернення явний натяк на іронію чи просто сміх (відповідний смайл)? Жодного...
Liliyah Romanova, я спілкуюсь на форумі заради живого обміну думками і, повірте, мені не завжди подобаються чужі думки, але там, де я не хочу сваритись, я просто закриваю рота (тобто не пишу нічого, окрім одного посту зі своїм ставленням до проблеми).
А взагалі львівським дамам треба повчитись в одеських: оті їхні постійні "Привет, котик! Пока, дорогая!", інколи зовсім незнайомим, мене доводили спочатку до сказу, але потім ти розумієш, ця особлива "інтимність" - це намагання буду привітливим і "своїм" у спілкуванні.
"Доброе слово и кошке приятно"...
Boris_Kiev
12.03.2007, 22:16
О, тут весело "у датському королівстві" !
Одвічні російські питання - "кто виноват" и "что делать" :)
Мене тут практично нема, Правника зовсім нема.
Екзоти працюють в режимі монологів. А "Банний список" просто вражаючий...
Була колись така гілка: "Маршрутка - цирк за гривню".
Може започаткувати новий розділ - просто "Цирк" ?
Арсене, респект ! Не можу Вам додати карму, движок конфліктує з моїм екаунтом.
"Доброе слово и кошке приятно"...
Арсен, добре слово, це правда, але лише тоді, коли воно є доречним. І ще, козлику ви наш, декому такі слова подобаються, коли їх говорить лише кохана людина.
Viktoria Jichova
12.03.2007, 22:22
Ну, як на мене, все ж в Одесі інші традиції ніж у Львові, правда?;) Принаймні у нас в Празі теж вважається неслушним отак вперше звертатися до жінок. Хоча, я не можу знати як це прийнято в Україні в цілому.:)
New Shrek
12.03.2007, 22:27
Пане Boris_Kiev гляньте будь ласка "ЧАТ" КУРИЛКА
Boris_Kiev
12.03.2007, 22:59
New Shrek, мене движок не пустив до чату. А щодо "розводів" - завтра вчитаюся.
Трапляється, у "Великій Кишені" двічі пробивають один товар. Днями таке було - практикантка-касирка була зовсім невміла. Розрахувався "Візою", мені намагалися вкрутити, що повернути готівкою неможливо.
Я підійшов до старшого шменеджера і пообіцяв влаштувати їм колективне святкування дня совєцької торгівлі. Шменеджер довго рахував - скільки (відносно чека, з урахуванням знижки 5%) він мені винен. Коли я запропонував подарувати йому підручник математики Григорія Остера (зацитувавши саме "торгівельну" задачку), він вийняв з кишені суму без 5% і довго думав, чому я на нього уважно дивлюся. Потім здогадався - сказав "Дякую за покупку, приходьте ще, завжди вам раді". :)
Слідом за нами стояв депутат ВР, прізвища не пам"ятаю, з вусами, і дуже жваво спостерігав за ситуацією.
А кримінальна відповідальність настає тільки з певної суми - чи то 190 чи то 390 гривень.
Мій нік є Коза-Дереза або латинськими Koza-Dereza. Ніяка я не "кізонька" ні " Кізка" і не сонечко і не рибочка.
Люся не хотела становиться раком - но пришлось. Ей ошибочно записали в её новом паспорте дату рождения не первого июня, а первого июля.(с)
Ще якби тема на якій я обурилась була щодо xвалення яка я чудова та прекрасна це одне, а коли хтось не погоджується з моєю думкою і переходить на особистості то я це сприймаю як образу.
"Есть только два мнения: мое и неправильное" М.Горбачев
Не потрібно мій нік применшувати чи прибільшувати. Раз я назвалась "Коза-Дереза" значить я так хочу щоб до мене звертались.
На границе.
Таможенник:
- Откройте чемоданы!
Мужик:
- У меня нет чемоданов!
Таможенник:
- Чё, бл@, крутой, да? Правила для всех одни!!!
Я теж можу придумати безліч ніків на ніки, але цього не роблю.
Спробуй, але це ображає тільки тебе...
Тому попрошу такого самого до себе. Якщо довго друкувати мій нік то можна скоротити до К-Д або K-D.
Ок, домовились...Є пропозиція: варто при вході на форум дане зауваження написати під підписом "Львівський форум", щоб інші новачки не образили вашу особу.
Крокодил Гена приходит в зоомагазин:
-Пожалуйста, две пачки “Чаппи”, банку “Китикэт”, корм для попугайчиков, хомячков и сухопутных черепах, сушеный мотыль...
Продавец упаковывает товар и удивляется:
-Сколько же у вас животных?
-Всего одно. Я просто пытаюсь понять, что это...
P.S. У даному пості усі імена вигадані, усі співпадіння випадкові і жодна тварина не постраждала...
Liliyah Romanova
13.03.2007, 01:35
Арсен, добре слово, це правда, але лише тоді, коли воно є доречним. І ще, козлику ви наш, декому такі слова подобаються, коли їх говорить лише кохана людина.
А ще не лише кохана людина, а й любий татко! ;):):)
А від чужих і справді лише тоді, коли з ними краще знайома. От хотіла перерахувати тутешніх форумлян, від яких мені приємно чути інше, неофіційне звертання, але вийшло забагато рядків, тому не буду. Вони і самі, думаю, знають. ;) :D :D
Та до чого тут більш чи менш знайомий, коханий-некоханий. "Кізонька" - апріорі у мільйон разів краще, ніж "коза" ! І тут ніхто мене в житю не переконає , що це образливе слово :)
А і справді, хотів хлоп якнайкраще і попав під критику феміністок, нє?
Я думаю багато жіночок із заздрощів, що до Кози-Дерези так ніжно, от і зробили цунамі в кілішку, нє?
Liliyah Romanova
13.03.2007, 02:24
Уявляєте, миху, прочитає мій чоловік, що до мене хтось напише "сонечко" і приємно здивується. ;) :D:D:D
Дійсно, приємно здивується.:D
Лілю, Вашого чоловіка часом не Отеллом звуть?
Поясніть мені, люди добрі, про що дискусія????? :confused: Якщо Козі-Дерезі не сподобалась та кізонька, то Арсену вибачитись треба і пообіцяти, що таке більше не повториться. ;) А то розвели демагогію і феміністок приплели. :mad: :mad:
Зовсім не приплели. Якщо кубітам не подобається як до них чоловіки лагідно звертаються, то однозначно - злосні феміністки. Дійсно, любі наші, якщо ви називаєте такі гарні слова проявами фамільярності і хамства, то я оголошую війну фемінізму на форумі :) Ви ще скажіть , що це сексуальні домагання! Треба буде штраф придумати за прояви фемінізму :) Замість червоної картки - якийсь "чмок" або троянда...
Арсену так само не дуже сподобалось, коли я його козликом назвала :rolleyes:, зразу сказав, що я до нього упередженно ставлюсь. :p
Liliyah Romanova
13.03.2007, 04:26
Зовсім не приплели. Якщо кубітам не подобається як до них чоловіки лагідно звертаються, то однозначно - злосні феміністки. Дійсно, любі наші, якщо ви називаєте такі гарні слова проявами фамільярності і хамства, то я оголошую війну фемінізму на форумі :) Ви ще скажіть , що це сексуальні домагання! Треба буде штраф придумати за прояви фемінізму :) Замість червоної картки - якийсь "чмок" або троянда...
Хотіла тут і додати карму, і відняти, але так не вийде, то доведеться написати коментар.
Кобітам подобається, коли до них лагідно звертаються, але часом такі звертання звучать зневажливо або зверхньо, а хто як не кобіти найкраще вміють це інтерпретувати та до цього чіпатися? ;)
А воювати проти кого будете? ;) :D :D :D
Арсену так само не дуже сподобалось, коли я його козликом назвала :rolleyes:, зразу сказав, що я до нього упередженно ставлюсь. :p
Шановна, подивіться, будь ласка, сюди (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=4121&page=15) , і де там моя образа на саме це слово?
Але тепер я точно знаю, що ви спеціально до мене прискіпуєтесь...тільки тут ви трошки помились, бо мій нік не Козлик-Дерезик, а тому, Марусенько, будь ласка, будьте уважніші, якщо вже оголосили мені війну.
2Liliyah Romanova: можете не турбуватися, ви не у моєму смаці (рекомендую до читання ревнивому чоловікові).
Вперше бачу на форумі людей, до яких ласкаве звернення - це образа. Згадалось: "Ты из дикого леса, дикая тварь?" из м/ф "Кошка, которая гуляет сама по себе".
Viktoria Jichova
13.03.2007, 12:13
Аrsen жалить як справжній скорпіон.:) :) А Ви хто будете за гороскопом, якщо не секрет?;) :)
Арсен, чоловіки ще не виграли ні однієї війни проти жінок, так що Ви взялися за заздалегідь безнадійну справу :)
Viktoria Jichova
13.03.2007, 12:19
Угу, Капітан правий, особливо на цьому форумі.;) Бо немає жіночої логіки та розподілу на фіфті/фіфті, щоб порівну все було. Нажаль.
Капітан правий, особливо на цьому форумі.
Ревную, бляха-муха...:D
А Ви хто будете за гороскопом
Я - Водолій.
Арсен, чоловіки ще не виграли ні однієї війни проти жінок
Капітане, а хто вам сказав, що я - чоловік?
Viktoria Jichova
13.03.2007, 12:34
Я - Водолій.
Дякую, Аrsene.:) Вдома маю одну цікавеньку книжечку з гороскопами, ну, більше це ніби психологічні портрети того чи іншого знаку, ніж якісь віщування. Та загляну, зацікавило.:)
Віка, гороскопам не можна довіряти, так само як і одруженим чоловікам :)
А у вас, Капітане, синдром військового чи моряка?;) (надіюсь, не треба писати, що це тільки жарт?)
Ні, просто на відміну від інших, я не ображають на те, як до мене звертаються...А мій чоловік теж реагує адекватно, що на форумі всі вирішили, що я чоловік, прочитавши лише мій нік...
Viktoria Jichova
13.03.2007, 12:41
Віка, гороскопам не можна довіряти, так само як і одруженим чоловікам :)
I я не довіряю. Але дуже влучно там описані характерні риси та особливості людей, народжених під тим, чи іншим знаком.:) Я ж кажу - це більше психологія, ніж астрологія. До речі, авторка цієї книжки в Чехії одна із найвідоміших "відьм".;) От колись буде трішки більше часу та й почну постити перекладені характеристики знаків. От було б потім цікаво, чи спізнає хто себе у тих портретах.;) :)
А у вас, Капітане, синдром військового чи моряка?;) (надіюсь, не треба писати, що це тільки жарт?)
Ні, просто на відміну від інших, я не ображають на те, як до мене звертаються...А мій чоловік теж реагує адекватно, що на форумі всі вирішили, що я чоловік, прочитавши лише мій нік...
Мій синдром має один суттєвий недолік - це ще й реальність :) А на рахунок ніку - як би я назвався Василиною, а потім сказав що я Василь....:D
Viktoria Jichova
13.03.2007, 12:44
Я б теж не сказала, що Ви жінка.;) Але мій респект - всі повелися на Вас як на мужчину.:) :)
New Shrek
13.03.2007, 12:44
... а хто вам сказав, що я - чоловік?Дякую за вислів!Ви мені нагадали давню лінгвістичну дискусію з моїми лрузями росіянами ,Ніяк я не міг їм довести, що чоловік ,то не мужчина. Зара ви згадаєте звичайно про портмоне з грошима і мавпу-самця,але то зовсім не то ."Человек "по нашому "людина", а "чоловік"це" окільцьований мужчина",чи на так?
Невстранец
13.03.2007, 12:45
Капітане, а хто вам сказав, що я - чоловік?
Мышьяк
(лат. Arsenicum), As, химический элемент V группы периодической системы Менделеева, атомный номер 33, атомная масса 74,9216; кристаллы серо-стального цвета. Элемент состоит из одного устойчивого изотопа 75As.
Историческая справка. Природные соединения М. с серой (аурипигмент As2S3, реальгар As4S4) были известны народам древнего мира, которые применяли эти минералы как лекарства и краски. Был известен и продукт обжигания сульфидов М. - оксид М. (III) As2O3 ("белый М."). Название arsenikón встречается уже у Аристотеля; оно произведено от греч. ársen - сильный, мужественный и служило для обозначения соединений М. (по их сильному действию на организм). Русское название, как полагают, произошло от "мышь" (по применению препаратов М. для истребления мышей и крыс). Получение М. в свободном состоянии приписывают Альберту Великому (около 1250). В 1789 А. Лавуазье включил М. в список химических элементов. (БСЭ)
Выходит, "козлик" было правда неуместно. Варианты иные :D :D (шутка)
Це ж треба... Арсен, чим докажеш? :) Фото в студію
Гороскопи-гороскопи..... фігня це все, згоден.
Viktoria Jichova
13.03.2007, 12:46
Мій синдром має один суттєвий недолік - це ще й реальність :) А на рахунок ніку - як би я назвався Василиною, а потім сказав що я Василь....:D
Капітане, як: Василиса Прекрасна? Чи краще Василинка?:)
Капітане, як: Василиса Прекрасна? Чи краще Василинка?
Найкраще з обома :) А потім випити горнятко запашної кави, посмакувати прохолодними полуницями у сметані, запити білим напівсухим і прикурити цибарету "Captain Black" :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
New Shrek
13.03.2007, 12:58
Найкраще з обома :) А потім випити горнятко запашної кави, посмакувати прохолодними полуницями у сметані, запити білим напівсухим і прикурити цибарету "Captain Black" :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Дорогувато вийде!
Viktoria Jichova
13.03.2007, 13:04
Дорогувато вийде!
Та гроші то таке - як прийшло, так і відійшло.;) Але от скільки енергії треба видати!:eek: Ну, справжній мужчина би повинен справитися ще не з таким.;) :)
2Капітан: ну, у вас же не було запитань до Mafija чи levandivka, хоча вони і чоловіки;)?
2Невтранец: моє шанування, ви єдиний, кому за все моє спілкування вдалось з першого разу отак зрозуміти мій нік (це правда)!
пані Арсен, я просто цим особливо не переймаюсь :)
Невстранец
13.03.2007, 13:07
Кэп, Виктория, Нью Шрек:
Ребят, вы так чудесно перемещаетесь из одного окошка в другое... :D
Viktoria Jichova
13.03.2007, 13:11
Ну, ніби група оеративного розшуку. Чи як?;)
Похоже тема себя исчерпала и люди принялись активно оффтопить :)
Так-с, давайте сразу определимся с полом :)
Viktoria Jichova
13.03.2007, 13:28
Похоже тема себя исчерпала и люди принялись активно оффтопить :)
А чому би й ні? Ми вже на протязі декількох днів дуже культурно поспілкувалися, то чому б і не заоффтопити трішки?;) :)
Viktoria Jichova
13.03.2007, 13:30
Так-с, давайте сразу определимся с полом :)
Ну, в мене, наприклад, на підлозі килими.:)
Невстранец
13.03.2007, 13:32
ви єдиний, кому за все моє спілкування вдалось з першого разу отак зрозуміти мій нік (це правда)!
Справедливости ради, сначала я решил, что Ваш ник - имя :rolleyes: :D
2 Viktoria - у мене так само :))
2 Капитан однозначно мужчина :)
Невстранец
13.03.2007, 13:34
Это мы ещё посмотрим... ;)
:D
2 Невстранец - Вам проверять не дам :D
Viktoria Jichova
13.03.2007, 13:41
Які ж ми таємничі та законспіровані!:) :)
В чем же собственно тайна? Или на форум уже по паспортам принимают? ;)
Viktoria Jichova
13.03.2007, 13:52
В чем же собственно тайна? Или на форум уже по паспортам принимают? ;)
Та ні, ну чому Ви так відразу? :) Я просто, щоб не доходило потім до недорозумінь, а то тут різне буває..:eek: ;)
Невстранец
13.03.2007, 13:59
И между прочим, очень даже некультурненько вот так вот, прийти и сразу начать указывать людям, кого им надлежит проверять, кого не следует... :mad: :rolleyes:
Это точно! Дам проверять намного приятнее (наверное:rolleyes: )
New Shrek
13.03.2007, 14:27
Кэп, Виктория, Нью Шрек:
Ребят, вы так чудесно перемещаетесь из одного окошка в другое... :DЯ тепер мобільний( не путать с дебильный)
И между прочим, очень даже некультурненько вот так вот, прийти и сразу начать указывать людям, кого им надлежит проверять, кого не следует... :mad: :rolleyes:
Простите великодушно, что я вот так вот взял и запретил проверять себя. Можно сказать лишил счастливой возможности :D . Но дело в том, что я хотел бы сначала узнать - а кого собственно проверяли уже? Как ощущение? ;) . Может быть я многое теряю, так вы огласите способ проверки то. И кстати - если вы расчитываете, что я буду первым - увольте - пионерский возраст закончился ужас как давно :D
Цитата часа: - Не пугайся, любимая, это не секс... (с)
levandivka
13.03.2007, 20:44
пионерский возраст закончился ужас как давно
На костёр?
На костёр?
Это приговор или команда? :confused:
levandivka
13.03.2007, 21:20
Вид тестування.
Ну нет - тест не моя стихия - это я точно не сдаю никогда - IQ это наврят ли про меня. Дуракам проще все прощать :) :) :)
Цитата часа: - "В Америке каждый третий ребенок либо Бивис либо Батт-Хед"
levandivka
14.03.2007, 06:48
ТАК і запишемо: "від хрещення вогнем відмовився..."
Liliyah Romanova
08.01.2008, 23:57
Натисни кнопочку, там написано що я з Харкова
У нас на форумі більше прийнято на ви, а вже хто попросив сам, із тим на ти. ;) :)
У нас на форумі більше прийнято на ви, а вже хто попросив сам, із тим на ти.
Вибачте кого образила, я просто звикла з людьми на ти спілкуватись. Де хто з моїх знайомих, хто старший за мене, навіть не сприймає звернення на Ви, кажуть це додає їм віку. :)
Вибачте кого образила, я просто звикла з людьми на ти спілкуватись. Де хто з моїх знайомих, хто старший за мене, навіть не сприймає звернення на Ви, кажуть це додає їм віку.
Не ображайтесь, на цьому форумі дуже інтелегентні люди , мені спочатку теж було трохи дивно, що до всіх на "Ви"звертаються.Потім зрозуміла - це ж львів"яни!:)Шляхетність , вихованність,культура.....Тепер дивно, коли на іншому форумі на "ти"
nirvanka
09.01.2008, 13:30
Не ображайтесь, на цьому форумі дуже інтелегентні люди , мені спочатку теж було трохи дивно, що до всіх на "Ви"звертаються.Потім зрозуміла - це ж львів"яни!Шляхетність , вихованність,культура.....Тепер дивно, коли на іншому форумі на "ти"
Аналогічно :) Користуючись нагодою скажу форумчанам, що до мене можна на "ти" :)
П.С. Ці розмови варто перенести в "Культуру спілкування на форумі".. (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22434&page=9&highlight=%EA%F3%EB%FC%F2%F3%F0%E0+%EF%EE%E2%E5%E4 %B3%ED%EA%E8)
що до мене можна на "ти
як і до мене:)до того ж, можна звертатися на ім"я:)
Степаныч
09.01.2008, 14:02
як і до мене:)до того ж, можна звертатися на ім"я:)
Чесно кажучи, мені теж більше подобається "ти". Перш за все від постійних форумлян.
Чесно кажучи, мені теж більше подобається "ти". Перш за все від постійних форумлян.
треба мабуть створити спецыальну гылку, де будуть форумляни реээструватись, до кого щоб зверталися на "ти":))
levandivka
09.01.2008, 14:22
прийнято на ви, а вже хто попросив сам, із тим на ти.
ТАК, але це дезорієнтує новачків... :)
Волію "корпоративне" шанобливе...
Решта в приваті.
Нє?
Не ображайтесь, на цьому форумі дуже інтелегентні люди , мені спочатку теж було трохи дивно, що до всіх на "Ви"звертаються.Потім зрозуміла - це ж львів"яни!Шляхетність , вихованність,культура.....Тепер дивно, коли на іншому форумі на "ти"
Alias
Согласна с Вами, но тут еще зависит от культуры данного конкретного человека, а не от места его проживания.
Согласна с Вами, но тут еще зависит от культуры данного конкретного человека, а не от места его проживания.
Ви знаєте, мені здається, що львів"яни вони трохи не такі...тут особлива аура, місто особливе, щось є таке невловиме, що відрізняє їх від інших.
а може я просто дуже люблю це місто , тому і відношення таке
консультант
30.06.2008, 12:18
Культура спілкування на форумі залежить від його учасників, віку та адміністраціїї форуму. Те. що він Львівський, абсолютно нічого не означає. Вілвідайте інші Львівські форуми і ви переконаєтесь в цьому.
Поки що цей форум я визнаю найбільш толерантним та поміркованим, але це моя особиста думка. Наприклад, тут мене терпіли 10 місяців і ні разу не забанили, в той час, як на інших вже через тиждень маю можливість відпочивати в серйозному бані і абсолютно не ображаюсь на них, бо не вписався в компанію. Тепер відносно того, що форум ніби то закритий для інших. По-різному думав, але вважаю, що це правильно. Люди проходять "сквозняком", а дехто собі просто "плюне" і йде далі. Він плюнув і пішов, а настрій комусь зіпсув... А так людина запросила когось, значить розуміє, що він буде працювати, а не появлятись раз на пів року. Йду далі, може ще десь забанкують... Цікаве життя у нас, українців...
А я рахую що на "ти" треба спілкуватись з людиною по-перше з її згоди.а по-друге коли люди вже хоч трошки знаються.Я наприклад не дуже люблю коли до мене звертаються на "ви".Але ситуації різні бувають.З нареченими чи випускниками,наприклад,я зразу ж пропоную перейти на "ти".Так легше працювати з людьми
levandivka
30.06.2008, 12:43
бо не вписався в компанію
ІМХО, помилкова мотивація.
В мене теж буває настрій, коли луччє побути насамоті. ТАК я тоді і на форум не йду...
консультант
30.06.2008, 15:07
В мене теж буває настрій, коли луччє побути насамоті. ТАК я тоді і на форум не йду..
Те саме роблю і я, але чомусь часто потрапляю на тих, що не в настрої.
Коли відкриваєш за 3 дні більш, як 20 тем і пишеш більш. як 250 дописів. а тебе банять за те, що назви тем не відповідає їх змісту, плюс майже всюди лише офтопи і флуди, то хтось з двох дійсно дурний...
Один запитує на гілці відкритим текстом провокаційне питання, виставляючи перед всіма на посміховисько - це не офтоп і не флуд, інший дає ввічливу відповіль - це флуд і офтоп. Виходить відповідь потрібно писати лише в приват, залишаючись посміховиськом в очах форумлян...
Культура спілкування на форумі вважаю найболючішим питанням, тому що на форум приходять люди з різними поглядами та інтересами і як завжди дурні намагаються брати верх за рахунок приниження мудріших. Виходить для того, щоб вирости самому, потрібно рпинизити когось.
Ще раз 100% підтримую закритість цього форуму, тому що вважаю тільки через його закритість, у вас присутня хоч елементарна культура спілкування без відсутності особливої упередженності до дописувачів...
levandivka
30.06.2008, 15:48
Дідько...
Хто мене за язик тягнув..?
afterstep
30.06.2008, 15:51
Дідько...
Дописів: 10 330
а й правда...
а й правда...
:D:D:D:D:D:D:D
консультант
30.06.2008, 16:08
Дідько...
:D:D:D
Пане, Левандівко, то взагалі не про Вас мова йде і навіть не про цей форум. Все це стосується того форуму, де за тиждень я отримав 3 чи може 4 офтопи і стільки ж флуду, плюс три попередження і хороший бан !:dance::D:aggressive:
levandivka
30.06.2008, 16:13
Цитата від levandivka Дописів: 10 330
а й правда...
Ой-ой-ой... :p:p:p
Ви ще кількість створених тем порахуйте...
Довідка: 99% тем - квиток в баню.
Найбалакучіші:
Мих 12702
пупер 11496
Liliyah Romanova 10747
levandivka 10331
afterstep
30.06.2008, 16:30
залишилося додати - "найбільше створили тем" - і згідно 99% - видати квиток....
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008