Показати повну версію : Кровяний тиск
Пропоную тут обговорити тему кровяного тиску. Який в кого є досвід у цій справі? Степанич, наприклад, нє?
New Shrek
10.03.2007, 20:27
Якщо гіпертонік то до смерті .окресліть коло питань будь ласка
Пропоную тут обговорити тему кровяного тиску. Який в кого є досвід у цій справі? Степанич, наприклад, нє?
Миху, Ви колись подавали рецепти народної медицини щодо тиску, пам"ятаєте? ;) Було б доречно помістити їх і тут, а люди, чим хто знає, що спрактикував на собі, чи рідних, знайомих і собі поділяться. Так що пишіть! :) То, здається, була настоянка глоду і горіхова олія, так?
New Shrek
10.03.2007, 20:33
Миху, Ви колись подавали рецепти народної медицини щодо тиску, пам"ятаєте? ;) Було б доречно помістити їх і тут, а люди, чим хто знає, що спрактикував на собі, чи рідних, знайомих і собі поділяться. Так що пишіть! :) То, здається, була настоянка глоду і горіхова олія, так?
То все мертвому припарка, як моя бабця казали
То все мертвому припарка, як моя бабця казали
Не спішіть робити такі висновки. Хай Мих перше розповість все...:)
Степаныч
10.03.2007, 20:45
Да!:) Що цікавить?
Я розмовляв з одним лікарем, що має відношення до нашої теми. Він мені розповів, що дійсно, гіпертонія - майже не виліковно. Але є статистика.
У 60 % людей, в кого був крововилив (інсульт), то гіпертонія зникає.
Але я про інше. Він розповів, що при тому всьому вже доведено, що гіпертонію можна вилікувати вживаючи тричі в день 20-30 крапель настоянки глоду(можна з водою) перед їдою на протязі 3-х років. У нього особисто є 5 пацієнтів, які вилікувались. Чому лише 5? Бо більше ніхто не витримав 3 роки так вживати. А пропустивши 2-3 рази підряд це вживання - всі старання намарно. Тобто, потрібен строгий контроль.
Ось така інформація. Файно проти тиску кажуть діє олія з грецького горіха, бо чистить судини. А ще, треба навчитися зранку їсти хоча б потертий червоний буряк
Полковник
10.03.2007, 21:03
Да!:) Що цікавить?
Какие таблетеи пить? Давление всё время высокое.
Одна порада - рідше заходити на гілку "ПРО ЦЕ".:D
Файно проти тику кажуть діє олія з грецького горіха, бо чистить судини.
Додам, що олію треба пити зранку наще по одній столовій ложці. Я порадила Ваш рецепт, Миху, одній своїй клієнтці, от якраз вона вчора мені і подякувала за це. За тиск то не сказала, що зменшився сильно, але в неї перестала голова крутитися, "іскри з очей сипатися" - одним словом дякувала жінка за пораду, а я Вам це передаю! :)
Полковник
10.03.2007, 21:14
Одна порада - рідше заходити на гілку "ПРО ЦЕ".:D
Эх, Мих, если бы дело было бы только в ЭТОМ! Конечно, не заходил бы. Старость подкралась незаметно! Вот в чём фикус-пикус!:cool:
Просто пример из жизни: человек стоял на учете по гипертонии, 2 степень. Просидел на жесткой диете 10 дней, 5 лет о давлении не вспоминал. Диета - вещь опасная, судя по приведенным примерам с "пятью каплями" - важно больше времени уделять организму каждый день.
Додам, що олію треба пити зранку наще по одній столовій ложці. Я порадила Ваш рецепт, Миху, одній своїй клієнтці, от якраз вона вчора мені і подякувала за це. За тиск то не сказала, що зменшився сильно, але в неї перестала голова крутитися, "іскри з очей сипатися" - одним словом дякувала жінка за пораду, а я Вам це передаю! :)
Дякувати Богу. Можна ще попробувати червоний буряк. Він радикальніший за глід.
Эх, Мих, если бы дело было бы только в ЭТОМ! Конечно, не заходил бы. Старость подкралась незаметно! Вот в чём фикус-пикус!:cool:
О-о! Як я все це розумію. Полковнику, запитання. Вам відомо прізвище Труфакін?:)
Полковник
10.03.2007, 22:37
О-о! Як я все це розумію. Полковнику, запитання. Вам відомо прізвище Труфакін?:)
Не знаю, виноват, с ним в одном полку не служил.:mad:
Не знаю, виноват, с ним в одном полку не служил.:mad:
Зрозумів.
ТРУФАКІН ПП :: салюты, фейерверки, пиротехника :: yellowpages.ua. 25k - Supplemental Result - Cached - Similar pages :p
Чи це значить, що артеріальний тиск внормовується, коли робиш фейерверки і салюти ? ;) До цього часу я свій низький тиск врегульовувала келішком коньяку. Неодмінно ще докуплю пітарди... :)
Хоч мені здається правильно було б шукати причини високого чи низького тиску. Й лікувати їх. Мій мене не турбує взагалі, але я знаю, як страждають люди від високого тиску.
от гляньте, наприклад, сюди (http://64.233.167.104/search?q=cache:IWEcJArSbjUJ:www.ibis-birthdefects.org/start/ukrainian/upolycy3.htm+%D0%90%D1%83%D1%82%D0%BE%D1%81%D0%BE% D0%BC%D0%BD%D0%B8%D0%B9+%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%96%D 0%BD%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%B9+%D0%BF%D0 %BE%D0%BB%D1%96%D0%BA%D1%96%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B 7+%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BA&hl=en&ct=clnk&cd=1&gl=us)
Я ше "організм, який росте :D", але коли в нас в школі міряли тиск, то в мене був 140/90..
Коли додому прийшов і знову поміряв вже електронним тонометром, то тиск був 110/70..
А взагалі вважають, шо в мене гіпертонічні схильності..
Проте я не дуже цим переймаюся..
New Shrek
11.03.2007, 16:28
Не спішіть робити такі висновки. Хай Мих перше розповість все...:)
Вже розповів...
Полковник
11.03.2007, 16:33
А взагалі вважають, шо в мене гіпертонічні схильності..
Проте я не дуже цим переймаюся..
Напрасно, Уважаемый, напрасно!
Напрасно, Уважаемый, напрасно!
Та я ті прошу!:p
Солнцеед: http://sunson2005.narod.ru/
New Shrek
17.04.2007, 11:00
Солнцеед:
Класно на роботу ходити не тре ,вийшов Відкрив зівало наївся
Ascorbinka
17.04.2007, 12:42
,вийшов Відкрив зівало наївся
угу... а потім дощі або сніг на тиждень зарядили - постиш..... Але головне яка економія!!!!
Щодо гіпертонії... перейти на трав"яні чаї (ромашка, м"ята, меліса), соки і компоти... Здоровий спокійний спосіб життя і харчування, і 2-3 зубці часнику в день. Це не є радикальний метод, як от настій глоду, але тоже так нічо...
Миху, а звідки дані що червоний буряк тиск знижує? Сумнівно щось.....
навчитися зранку їсти хоча б потертий червоний буряк
тут явна користь для кишечника, профілактика анемії... але гіпертонія:confused: :confused: :confused:
New Shrek
17.04.2007, 12:53
звідки дані що червоний буряк тиск знижує
Знижує перевіряв, але через місяць на буряк дивитись не можеш...а ше поясніть чому на наших теренах таке упередження до класичного чаю ?тіки що, зразу травку заварювати
New Shrek
17.04.2007, 12:54
ромашка, м"ята, меліса
фу какая гадость єта ваша заливная ріба
Степаныч
17.04.2007, 13:13
...єта...
"Эта", млин!:D
Leopolis
17.04.2007, 13:29
Здоровий спокійний спосіб життя і харчування...Нажаль, нам це лише сниться!.. :)
...млин..."Млин" - Алин, блин, глин, длин, злин, клин, Олин, плин, слин, тлин, Юлин, улин, флин, хлин, члин, шлин, щлин, ялин...
Ascorbinka
17.04.2007, 13:58
фу какая гадость єта ваша заливная ріба
ніц би панові не сталось, якби до компоту з малини (вишень, чорниць і т.д.) кинув пару листочків меліси. І зовсім воно не бридке... дає присмак лимона.
Що до чаю, не знаю як всі чаї, а чай "Ахмад" яким я захоплювалась пару років тиск піднімає 100%. Правда залежить ще хто який п"є чай... я люблю міцненький, чорний... 3-4 чашечки в день і тиск з 80/60 (я гіпотонік) буде 110/70.
У меня папа был гипертоник, теперь и я маюсь..
Знаю одно, надо как дольше не пить таблеток. Принимать только во время приступов с дикой головной болью, но не чаще, иначе может быть привыкание и прекратить их пить не получится...
Вылечить, на мой взгляд, невозможно. Это больше наследственность, экология и последствия стрессов (нервотрепок).
После инсульта же, как правило, последуют и следующие, но не более 3-х. Дальше умирают. Такая смерть была у моего папы, 2-й не пережил... После 1-го приступа время риска повторения 6 месяцев, затем через 1 год, затем через 3 года...
Ascorbinka
17.04.2007, 14:23
После инсульта же, как правило, последуют и следующие, но не более 3-х. Дальше умирают. Такая смерть была у моего папы, 2-й не пережил... После 1-го приступа время риска повторения 6 месяцев, затем через 1 год, затем через 3 года...
от після першого інсульту і варто пити ліки безперервно, чергуючи травки і таблетки. І не дивитись скільки часу пройшло 1міс, 1 рік, чи 5р.
New Shrek
17.04.2007, 14:32
Знаю одно, надо как дольше не пить таблеток.
Имея такой печальный опыт как можете такое говорить!
New Shrek
17.04.2007, 14:38
Кто -то прочитает возьмет себе на вооружение....Гіпертонічний криз не знімається травками в домашніх умовах ,або сам травка ...або в стаціонар!
Степаныч
17.04.2007, 14:45
"Млин" - Алин, блин, глин, длин, злин, клин, Олин, плин, слин, тлин, Юлин, улин, флин, хлин, члин, шлин, щлин, ялин...
Етс...;)
Имея такой печальный опыт как можете такое говорить!
Именно потому и говорю, что печальный опыт есть. Как только начинают регулярно принимать таблетки, то происходит привыкание. Таблетки нужны все сильнее и сильнее, иначе не помогают. Папа пил под конец клофелин (может в написании и ошиблась), просто без него не мог. Это средство имеет побочный эффект, оно мочегонное. Сил совсем нет при его приеме и без него никак. Поэтому пока смогу, буду обходиться без лишних таблеток, хотя иногда просто никак... Особенно на смену погоды...
Чорноплідна горобина з цукром, зберігати в холодильнику. Те саме стосується калини. Найефективніші із всіх природніх засобів, що мені відомі.
Батькові допомагає настоянка глоду, він пунктуальний - тому оті краплі в потрібній кількості в потрібний час діють дуже позитивно. Курс, правда, триває аж ніяк не 3 роки.. ну, але місяць-другий приймає періодично.
Ще для гіпертоніків (та й і для гіпотоніків) дуже важливий нормальний міцний сон у добре провітреному приміщенні.
Ще для гіпертоніків (та й і для гіпотоніків) дуже важливий нормальний міцний сон у добре провітреному приміщенні.
Это я интуитивно поняла. :) А калину засахаренную держу в холодильнике. Вкусненько, но не очень помогает.
Глёд слыхала, но не пробовала. Вы сами делаете или покупаете в аптеке?
Настоянку глоду купували в аптеці.
Я взагалі хоч і дуже довіряю травам, але саме для лікування гіпертонії не рекомендувала би експериментувати з дозуванням. Траву для лікування потрібно заварювати та настоювати дуже точно, "на око" - це тільки рум'янок (ромашку) діткам дають від колік, орієнтуючись на колір (блідо-жовтий, прозорий), а серйозні хвороби лікуються серйозно.
Zet, для Вас спешелі запитаю у батька кількість крапель і правила прийому - може знадобиться. :)
New Shrek
17.04.2007, 16:54
дуже важливий нормальний міцний сон у провітреному приміщенні.
Коли начинається криз то хоч на полюсі спи...
New Shrek
17.04.2007, 16:55
Глёд слыхала
по російськи боярішник скоро на Сихові зацвіте...
Так спати потрібно до того :)
Саме після перевтоми той тиск і піднімається...
А в мене зазвичай дещо знижений тиск. Проте взимку, коли збігається втома і те що, буває, тривалий час працюєш у холодному приміщенні (перемерзаєш) - щось стається із судинами, тиск піднімається на якийсь десяток одиниць, але голова розколюється до нудоти і відчуття "кризу" аналогічне затятим гіпертонікам.. Раунатину достатньо тоді. Та, знову ж таки, відігрітися та відіспатися. :)
А батьки приймають "тенорік" коли зашкалює.
New Shrek
17.04.2007, 17:03
я якраз хотів сказати що поняття кризу для кожної людини індивідуальне і вимірючи тонометром періодично тиск, ви будете знати коли він наступить
New Shrek
17.04.2007, 17:04
а він наступить обовязково....
New Shrek
17.04.2007, 17:08
Може зачепимо туть питання ,так званого бета- холестерину в крові ,який спричиняє деколи кризові стани, тіко не скотіться до банальних бабських і Г"американських дієт будь ласка
по російськи боярішник скоро на Сихові зацвіте...
Шрек, тож по русски.. А на суржике.. :)
Може зачепимо туть питання ,так званого бета- холестерину в крові ,який спричиняє деколи кризові стани, тіко не скотіться до банальних бабських і Г"американських дієт будь ласка
Банальний часник не влаштує? :)
Тільки не просто як смачну приправу вживати, хоч і це потрібно, а щодня увечері один або два зубчики, перед сном, наскільки я знаю.
Ось тільки не впевнена чи їх цілими треба ковтати, чи запивати там чим..
Курс, правда, триває аж ніяк не 3 роки.. ну, але місяць-другий приймає періодично.
А зле, що з перервами, зле...
Хоч і грубувато каже народна мудрість, але слушно: "Як не дочує, то добреше". Це про мене. :) :)
Розпитала батька, то виявилося, що комплексне лікування призначив йому лікар кардіолог, і приймав він ліки та краплі глоду саме у таких дозах і стільки часу, скільки рекомендував лікар. Після того курсу лікування "самолікуванням" він біьше не займався (принаймні до наступного разу, коли мама сподвигне його знову піти до лікаря :) ).
Тож, якщо лікарі знають і рекомендують ці краплі, то не зайвим буде отримати якусь консультацію стосовно дози і тривалості прийому, адже ми теж не можемо знати побічних ефектів від тривалого прийому чи там ще якихось особливостей, а лікар може розповісти.
А приймати потім чи ні - то вже наше рішення.
Глід, як сказав мій знайомий кардіолог, тре пити 3 роки тричі в день по 20-30 капель і не пропускати. Пропустив - все з самого початку. Тоді гіпертонія, яка вважається невиліковною, просто перейде. В нього є 5 чоловік, які повність вилікувалися від високого тиску і зараз нічого не приймають.
О, знайшов ще один спосіб стабілізації тиску. Випробую - розповім. Дуже цікаво.
а зелений чай знижує тиск??
afterstep
26.04.2007, 19:17
навряд. Навіть якщо його курити....
зелений чай знижує тиск??
я дуже сумніваюся, напевно навпаки.
Ascorbinka
27.04.2007, 00:36
ні... нормалізує... тобто коли ви гіпотонік - будете пити з надією на підвищення, а коли гіпертонік - то навпаки:) Але він безепечніший, ніж чорний...
Але він безепечніший, ніж чорний...
чорний чай..... кофеїну в ньому не на багато менше, ніж в каві... чорний чай, а особливо великої концетрації - не на для гіпертоніків...
Баремо 50 грам води. Додаємо 3 краплини перкисню водню і випиваємо.
Збільшуємо кількість перекисню водню по 2-3 краплі щодня, дійшовши до 10-12 крапель. П"ємо щодня днів двадцять.
New Shrek
15.08.2007, 15:42
Удар по гипертонии
Стр. 1 http://www.rusrek.com/cgi-bin/news.pl?MODE=GET_NEWS&ID=387481&PAGE=0&CAT_NAME=%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B D%D0%B0
Десятки миллионов людей по всему миру вынуждены каждый день принимать лекарства, для того чтобы держать в узде гипертонию. А если вдруг забыл принять нужную таблетку? Дело вполне может закончиться инсультом.
Ученые из швейцарской компании Cytos Biotech-nology уверены, что им удастся обуздать опасное заболевание, причем уже в самое ближайшее время. В лабораториях Cytos Biotechnology разработан препарат CYT006-AngQb, обладающий уникальными свойствами. Он заставляет организм человека вырабатывать антитела, подавляющие действие белка ангиотензина, ответственного за сужение сосудов и, как следствие, повышение давления. Удивительнее всего то, что вводить больным CYT006-AngQb надо будет всего один раз в шесть месяцев, так как эффект от лекарства растянут во времени.
Банальний часник не влаштує?
Тільки не просто як смачну приправу вживати, хоч і це потрібно, а щодня увечері один або два зубчики, перед сном, наскільки я знаю.
Ось тільки не впевнена чи їх цілими треба ковтати, чи запивати там чим..
Добре горівкою запивати, щоб з рота не несло.
Понижений тиск.
Чув, що то ше гірше....
Вірний шлях до здоров’я - рецепти пращурів
http://ua.korrespondent.net/main/82097/
галичанка
13.09.2007, 19:26
А гіпотоніки є ?
А як хто рятується від пониженого тиску?
А як хто рятується від пониженого тиску?
кава не помагає?
консультант
13.10.2007, 21:27
Від гіпотонії помагає настойка жень-шеню. В аптеці є. А відносно гіпертонії застосувати універсальний рецепт не реально. Через те, що є різні причини розвитку гіпертонії. Серед них: захворювання нервової системи, судинноЇ та серцево-судинної, нирок, головного мозку і т.д..
Більшість людей на жаль проводять тільки симптоматичне лікування, тобто
"збивають тиск". Звичайно він дієвий, тим більше під час гіпертонічного кризису але це тимчасова користь, тому що причина, яка викликала гіпертонію, в більшості випадків залишається, набираючи все більших темпів. Тому бажано все-таки виявити причину. Правильний діагноз - запорука успіху. Особисто я рекомендую Вам в першу чергу обмежити солене і солодке. Два рази на тиждень за годину до сну приймати теплу або гарячу \ якщо серце в нормі\ ванну з хвойним екстрактом і перед вечером 18 20 легкий біг підтюпцем 15 - 30 хв. і 5-10 хв. легкі, без навантаження загальнорозвиваючі вправи. Якщо комусь важко, то на перших порах біг можна замінити прискореною ходьбою з правильним диханням протягом цього ж часу. Боронь Боже "сердечникам" і "гіпертонікам" бігати зранку ! Від ранкових навантажень кількість тромбіну і протромбіну в крові зростає, значить схильність крові до звертання збільшується, кров "гусне" , йде додаткова нагрузка на серце і судини.
Перед вечером максимально працює переферична капілярна кровоносна сітка. Якщо Ви дасте помірковану нагрузку, тобто ходьба або біг, побачите, що покаже тонометр... .
В кого підвищений діастолічний тиск \ серцевий\ медикаментозне лікування малоефективне. На сайті Московського кардіологічного центру прочитав, що просто необхідно в свій раціон включити банани, рибу та картоплю в мундирах. На власному досвіді переконався, що дієво. Через 3-4 дні все прийшло до норми.
Згідно медичних статистичних даних, в тих людей, які взагалі не вживають алкоголю, ризик захворіти на інфаркт або інсульт на 40 відсотків більший ніж в тих, що вживають в поміркованих дозах.
Черешенька
13.10.2007, 21:39
Пане Мих, а бур"як (тертий) який треба вживати - сирий чи варений?
В мене ніби частіше буває підвищений тиск, особливо після перевтоми, але часнику споживати взагалі не можу. Якщо я навіть ввечері салат з часником з"їм, то болітиме голова півночі і не засну ніяк.
Пане Мих, а бур"як (тертий) який треба вживати - сирий чи варений?
В мене ніби частіше буває підвищений тиск, особливо після перевтоми, але часнику споживати взагалі не можу. Якщо я навіть ввечері салат з часником з"їм, то болітиме голова півночі і не засну ніяк.
Буряк треба вживати сирий, потертий на дрібній терці(але не як картопля..., хоча..). Між іншим сирий червоний буряк дуже смачний, як на мене, мені він більше сподобався, ніж терта морква. Такі способи (народні) є дієві, але не радикальні, їх треба вживати регулярно, довго і часто.
У кожної людини є система регуляції тиску і це є комплексне питання. Якщо система регуляції дає збій, то вона вже зіпсута і її треба ремонтувати. Таблетками можна корегувати тиск, але вони, як правило, лише допомагають тоді, коли їх постійно вживати. Закінчив вживати і тиск у розрегульованій системі починає гуляти. Сьогодні практично офіційно медицина не виліковує розрегульований тиск. Я недавно розмовляв з одним досвідченим лікарем, він сказав, що є один спосіб, який він випробував на 5-ти пацієнтах. Отже, якщо 2 роки вживати по 20 капель настоянки глоду тричі в день, то система регуляції тиску відновлюється. Є 5 прикладів. Я вже 1,5 року вживаю глід, але не тричі, а двічі на день, тому мені треба не 2 роки, хоча б 3 роки(я так думаю). Ви запитаєте, чи тиск у мене покращився, то скажу - ні, але є якісні зміни у хорошу сторону в роботі серця і лікар запевнив, що все йде згідно плану.
Полковник
13.10.2007, 23:20
Я вже 1,5 року вживаю глід,
Что такое глид - не знаю!
НО перед Вашим упорством преклоняюсь!
Молодец Вы, Мих!
Здоровья Вам!
Не спешите на цвинтарь!
Полковник
13.10.2007, 23:25
Напевне це бояришник...
О!
Если на спирту, то классно!
Мих ещё более МОЛОДЕЦ!
Что такое глид - не знаю!
НО перед Вашим упорством преклоняюсь!
Молодец Вы, Мих!
Здоровья Вам!
Не спешите на цвинтарь!
Напевне це бояришник...
Так, то є бояришнік, але є одна умова: не пропускати! Пропустив - все на смарку, тре починати все з самого початку. Воно діє за принципом "китайської каплі".
Полковник
13.10.2007, 23:31
Так, то є бояришнік, але є одна умова: не пропускати! Пропустив - все на смарку, тре починати все з самого початку. Воно діє за принципом "китайської каплі".
Здоровья Вам, однополчанен!
Дякую, полковнику! Вам також здоровя, воно Вам потрібне, бо Ви ж молодий тато, нє?
Вірний шлях до здоров’я - рецепти пращурів
http://ua.korrespondent.net/main/82097/
А не зажирно їм в їхній задрипаній Буймеровці на Сумщині дерти зі сім"ї з 3-х чоловік більше ніж 500 дол за ніч з одним сніданком? :8: От вже, дійсно, що найбільші здирщики - то наші! І які ж там вже "мєропріятія" в таку пору є?
http://www.buymerovka.com.ua/
Фі! Та я за менші гроші з більшим задоволенням візьму путівку на круїз Королівської Принцеси на Кариби і діти будуть мати задоволення на пару років. А там - їж до не схочу, розваг не менше. :)
http://cruises.affordabletours.com/search/itsd/?id=411671125
А не зажирно їм в їхній задрипаній Буймеровці на Сумщині дерти зі сім"ї з 3-х чоловік більше ніж 500 дол за ніч з одним сніданком? :8: От вже, дійсно, що найбільші здирщики - то наші! І які ж там вже "мєропріятія" в таку пору є?
http://www.buymerovka.com.ua/
Фі! Та я за менші гроші з більшим задоволенням візьму путівку на круїз Королівської Принцеси на Кариби і діти будуть мати задоволення на пару років. А там - їж до не схочу, розваг не менше. :)
http://cruises.affordabletours.com/search/itsd/?id=411671125
Добре пращури жили...http://i.smiles2k.net/aiwan_smiles/crazy.gif (http://smiles2k.net/aiwan_smiles/8/index.html)
А не зажирно їм в їхній задрипаній Буймеровці на Сумщині дерти
З того і починається тиск, нє?
Добре пращури жили...
:y: :y: :y: :y: :y:
З того і починається тиск, нє?
:D :D :D :D :D :D
Кажуть допомагає журавлина
2 стакана размятой с 3 ст. л. сахара клюквы рекомендуется съедать ежедневно за 1 прием за час до еды при гипертонии. Можно пропустить клюкву через мясорубку, смешать с медом в равных пропорциях и принимать по 1 ст. л. 3 раза в день за 15—20 минут до еды при гипертонии.
Хороший эффект при лечении гипертонии дает сок клюквы с сахаром (1:1).
Принимать по 1 ст. л. 3 раза в день после еды.
2 стакана размятой клюквы вскипятить с 1 стаканом воды и 0,5 стакана сахара, процедить. Пить вместо чая при гипертонии.
В мене в другій половині вагітності тиск був в середньому 160/100, двічі зростав до 200/110. І ніяка настоянка глоду не допопомагала. Та й ліки не допомагали.
В мене в другій половині вагітності тиск був в середньому 160/100, двічі зростав до 200/110. І ніяка настоянка глоду не допопомагала. Та й ліки не допомагали.
Глід допомагає не тоді і пити його треба 2 роки. Тут причиною у Вас скоріше всього були нирки.
консультант
17.10.2007, 22:54
Гіпотоніки живуть набагато довше гіпертоніків згідно статистики. В гіпотоніків в старості, через недостатнє кровопостачання головного мозку можливі але не обв"язкові проблеми з пам"яттю.
Гіпотоніки живуть набагато довше гіпертоніків згідно статистики. В гіпотоніків в старості, через недостатнє кровопостачання головного мозку можливі але не обв"язкові проблеми з пам"яттю.
От відповідь, чому жінки живуть довше....
консультант
17.10.2007, 23:19
От відповідь, чому жінки живуть довше....
З однієї сторони воно так але крім цього фізіологічні процеси вносять свої
корективи. Жінки фактично і набагато більше відвідують церкву. Одна із основних причин розвитку запальних процесів і злоякісних онкологічних захворювань по гінекології - це нечистоплотність чоловіків. Власне чоловічі нечистоти якраз найбільше являються причиною. Гігієна - питання помер - 1. Крім цього непрязнь жінок до чоловічої статі та не регулярне статеве життя веде до розвитку доброякісних пухлин і новоутворень. Часте статеве збудження, яке не закінчується повноцінним статевим актом веде до кистозу або полікистозу. Чоловіча неприязнь до жінок може бути однією з причин розвитку простатиту, чи аденоми простати.
Звідки так багато неприязні до жінок і чоловіків?
консультант
17.10.2007, 23:50
Звідки так багато неприязні до жінок і чоловіків?
Боронь Боже - це реальність без рожевих окулярів. Власне, як би в мене була неприязнь, я б мовчав і тішився людській біді. А щоб можна було оминути цю біду, я думаю, варто врахувати де що... . Інтим - це не тільки секс - це відповідальність за партнера. І засоси на грудях - це не символ кохання, а символ можливої печалі... .
Боронь Боже - це реальність без рожевих окулярів. Власне, як би в мене була неприязнь, я б мовчав і тішився людській біді. А щоб можна було оминути цю біду, я думаю, варто врахувати де що... . Інтим - це не тільки секс - це відповідальність за партнера. І засоси на грудях - це не символ кохання, а символ можливої печалі... .
Консультанте, Ви, бачу, такі компетентні в цьому. Скажіть, а чому так зараз часто жінки хворіють на рак грудей?
консультант
18.10.2007, 08:59
Консультанте, Ви, бачу, такі компетентні в цьому. Скажіть, а чому так зараз часто жінки хворіють на рак грудей?
Ті, що написано вище, є одними з основних причин але не основними.
Маючи друзів серед лікарів, священників, вчителів, і т д.,отримую багато цікавої інформації. Крім цього читаю та аналізую. Орієнтуюсь в фізіології та патфізіології. Тому, пані Оля, можливо і не потрібно говорити з іронією, що я такий компетентний в цьому питанні. Просто знаю реальні факти і наслідки, а не кажу що-небудь "від фонаря". Я написав те, що в інтернеті можливо Ви і не найдете. А інші причини в інтернеті інформації більш ніж достатньо. Прошу:
У жінок молодше 25 років рак молочної залози практично не зустрічається. Низький ризик мають жінки, що перенесли видалення яєчників до 30 років. До групи підвищеного ризику відносяться жінки зі спадкоємною і сімейною схильністю, у яких хворіли матері чи сестри. При двосторонній пухлині ризик у найближчих родичок зростає в дев'ять разів. Частіше занедужують жінки що неродили, що переривали вагітність чи мали першу вагітність після 35 років. У самотніх жінок захворюваність у два рази вище, ніж у заміжніх. Мастопатія, фіброаденома й інші захворювання молочних залоз з посиленим ростом кліток підвищують ризик у 1,5-3,5 рази. До факторів ризику відносяться також ранній початок місячних і пізня менопауза, цукровий діабет, гіпертонічна хвороба й ожиріння, систематичне паління і вживання алкоголю.
http://www.womenhealth.dsmu.edu.ua/infoline/rak3.htm
Тому, пані Оля, можливо і не потрібно говорити з іронією, що я такий компетентний в цьому питанні.
Ви що? :eek: Я на повному серйозі говорила! Без усякої іронії! ?Навпаки, думала, що Ви лікар.:no:
консультант
18.10.2007, 09:20
Ви що? Я на повному серйозі говорила! Без усякої іронії! ?Навпаки, думала, що Ви лікар.
Тоді вибачте ! Чому я писав про так звані "засоси" на грудях. Тому, що ділянка грудей має дуже розвинену кровоносну і лімфатичну капілярну сітку. І будь-яке фізичне травмування стінки цих капілярів може призвести до порушення структури на клітинному рівні. Тоді наслідком буває переродження клітини з переходом в новоутворення чи пухлину. Будь-яка доброякісна пухлина, при сприятливих умовах може перейти в злоякісну форму. В нас на форумі багато молоді, хай думають, перш ніж щось робити, якщо до того часу ще не задумувались... . Це таке - інформація для роздумів. Для того і форум. Життя - це звичайно прекрасна річ але не треба все робити куда будь і на скору руку... .
Тому, що ділянка грудей має дуже розвинену кровоносну і лімфатичну капілярну сітку. І будь-яке фізичне травмування стінки цих капілярів може призвести до порушення структури на клітинному рівні.
Моя бабця померла від раку грудей у 62 роки. :( Штурхнулася до кінчика дверей братури. Через рік на тому місці утворилася гулька. А потім було пізно. :( Прооперували, грудь не відрізали, але метастази вже пішли і пішли... Я думаю, якби вона тоді розтерла чимось ту ділянку( меновазином ,до прикладу), то цього би не було.
консультант
18.10.2007, 09:42
Моя бабця померла від раку грудей у 62 роки. Штурхнулася до кінчика дверей братури. Через рік на тому місці утворилася гулька. А потім було пізно. Прооперували, грудь не відрізали, але метастази вже пішли і пішли... Я думаю, якби вона тоді розтерла чимось ту ділянку( меновазином ,до прикладу), то цього би не було.
В такому випадку зразу після удару прикладається холод, щоб зменшити проникливість капілярів. Тому що від охолодження, як і всі фізичні тіла, вони звужуються. Саме холод на першому етапі і запобігне гематомі. Приблизно через три дні вже можна застосовувати зігріваючі компреси, мазі та масаж. У виборі подальшого методу лікування краще консультуватись з фахівцем, щоб не ускладнити ситуацію. Навіть накладаючи холод, не потрібно зловживати, щоб не спровокувати запалення молочної залози \мастит\.
Глід допомагає не тоді і пити його треба 2 роки. Тут причиною у Вас скоріше всього були нирки.
Нирки в мене були в нормі. В лікарні (в роддомі, де я лежала місяць до родів) робили УЗІ, яке показало, що нирки в мене цілком здорові. І по аналізах (які я здавала кожні 2 дні) теж було видно, що все з нирками гаразд.
Додано через 7 хвилин
Причину такої гіпертензії не визначив мені ні один лікар. І терапевт в роддомі нічим не допомогла. Хоч призначала мені ліки (які, до речі, вагітним не можна приймати), та все одно без толку. Всі лікарі казали, що все, мол, тепер я до кінця життя гіпертонік і після родів треба буде деякий час стояти на обліку в терапевта. (До вагітності в мене тиск був 120/80). І що... Після родів тиск ще більше опустився :) 120/80, 100/75 :))
Я багато про таке читала. Деякі лікарі так і говорять, що причини ніхто назвати не може і, як правило, потім все повертається "на круги своя". Але наші лікарі такого мені не казали, тільки давали чуть не кілограмами всякі таблетки пити. Я на лікарів не "наїжджаю". Навпаки, вдячна їм за їх працю.
Бачите... чим добрий глід? Тим, що він відновлює систему стабілізації тиску, він діє на серце. У Вас тиск був такий, бо була обєктивна причина, як правило у вагітних нирки отримують навантаження, від чого й тиск. Ну й УЗД могло показати одне, а лікарі побачити - інше, такі речі можливі. О, доречі, питання, чи УЗД покаже, чи нирки є причиною тиску - от питання. Переконаний, що ні. Потрібні аналізи. Ну але лікарі різні бувають і їх "обізнаність" інколи шокує.
Степаныч
21.10.2007, 09:30
...чи УЗД покаже, чи нирки є причиною тиску - от питання. Переконаний, що ні.Звісно що ні. УЗД - додатковий і дуже суб"єктивний метод дослідження. Ви ж самі пишете:
УЗД могло показати одне, а лікарі побачити - інше, такі речі можливі.
Потрібні аналізи.Точніше - потрібне обстеження, у тому числі і аналізи.
Ну але лікарі різні бувають і їх "обізнаність" інколи шокує.Такі розумні?:radist:
Бачите... чим добрий глід? Тим, що він відновлює систему стабілізації тиску, він діє на серце. У Вас тиск був такий, бо була обєктивна причина, як правило у вагітних нирки отримують навантаження, від чого й тиск. Ну й УЗД могло показати одне, а лікарі побачити - інше, такі речі можливі. О, доречі, питання, чи УЗД покаже, чи нирки є причиною тиску - от питання. Переконаний, що ні. Потрібні аналізи. Ну але лікарі різні бувають і їх "обізнаність" інколи шокує.
А хіба я про аналізи не написала? Аналізи я здавала кожні 2 дні. Це лікар строго контролював, оскільки це мало велике значення.
І лікар в мене хороший був ;) Аналізи були точні. Нирки були в нормі. Тиск був і без набряків (набряки якраз свідчать про білок).
Додано через 9 хвилин
Забула сказати... Ще до того, як лягла в лікарню перед родами, мене терапевт направляла на обстеження. Скільки кардіограм і ще чогось (я й не пам.ятаю зараз вже назви тих всіх процедур). Їх мені і в роддомі робили, коли тиск за 200 зашкалював. Все показувало, що серце, нирки в нормі.
Додано через 15 хвилин
І вагу контролювали, і вправи спец. робила (зменшують навантаження на нирки)... Спочатку одна лікарка казала пити як можна менше рідини, пити глід і буряк їсти. А тиск все збільшувався. Потім інші лікарі (і читала те саме я сама) казали, що якраз рідину (питну негазовану воду) не треба обмежувати. Пояснили навіть чому.
Я не прискіпуюсь ні до чиїх постів :) Просто я так зрозуміла, що інколи все дуже індивідуально і може не допомогти те, що комусь іншому допомагало. Найкраще порадитись з толковим лікарем.
Такі розумні?
просто досвід... чисто з життя....
Спочатку одна лікарка казала пити як можна менше рідини, пити глід і буряк їсти.
дивна лікарка. менше пють рідину тоді, коли якраз нирки є причиною, вони ж виділяють сечу від крові і якщо не справляються, підіймається тиск. Глід у Вашому випадку пити все одно, що кота гладити... ну то зовсім не то.... Буряк прочищає судини... Підвищення Вашого тиску було очевидно Вашим переродовим станом. Я б блокаторами регулював тиск, якщо вони не шкодять у такому стані.
Що до нирок, то Вас мали б направити в медінститут. Там є такий спец кабінет для дослідження нирок. У вену вводять речовину, похожу на синьку і сканують нирки і тоді можна зробити висновок про роботу нирок, а так..... УЗД, навіть аналіз крові, сечі нічого конкретного не скаже.
Хотілось би знати як досліджували Ваші нирки...
Треба памятати одну річ. Тиск - то не хвороба. Тиск - це результат тої ситуації, яка сталася в нашому організмі, то є вихід організму з ситуації, яка сталася.
Доречі, просто до слова. У мене на роботі працював чоловік. Знаєте який у нього тиск був нормальний і при якому тиску він себе почував ідеально?
260х180!!! Лікарі падали в шок, а йому хоч би шо... Туму Ви добре кажете - все індевідуально.
Ученые создали лекарство, моментально останавливающее кровь
Турецкие ученые впервые в мире создали лекарство, которое в течение нескольких минут останавливает любое кровотечение. Препарат, который станет незаменимым средством для лечения гемофилии, также стал первым местным лекарством, получившим лицензию Минздрава Турции.
"Созданный нами препарат полностью перевернул наши знания о механизме прекращения кровотечения. Он останавливает любое кровотечение в течение нескольких минут. Применением лекарства мы ставим цель снизить смертность в мире от потери крови", - сказал профессор университета Хаджеттепе Ибрагим Хазнедароглу, где был создан и успешно прошел клинические испытания препарат.
Уникальное лекарство создано на основе смеси различных растений: крапивы, солодки, тимьяна, виноградной лозы. Оно, как сообщается, может применяться для лечения других серьезных недугов, в частности сахарного диабета.
Рецепт приготовления средства против гемофилии турецкие медики разработали на основе старинной формулы. Подробно о своем открытии они намерены рассказать в британском медицинском журнале International British Journal.
http://www.mignews.com.ua/articles/276933.html
просто досвід... чисто з життя....
дивна лікарка. менше пють рідину тоді, коли якраз нирки є причиною, вони ж виділяють сечу від крові і якщо не справляються, підіймається тиск. Глід у Вашому випадку пити все одно, що кота гладити... ну то зовсім не то.... Буряк прочищає судини... Підвищення Вашого тиску було очевидно Вашим переродовим станом. Я б блокаторами регулював тиск, якщо вони не шкодять у такому стані.
Що до нирок, то Вас мали б направити в медінститут. Там є такий спец кабінет для дослідження нирок. У вену вводять речовину, похожу на синьку і сканують нирки і тоді можна зробити висновок про роботу нирок, а так..... УЗД, навіть аналіз крові, сечі нічого конкретного не скаже.
Хотілось би знати як досліджували Ваші нирки...
Треба памятати одну річ. Тиск - то не хвороба. Тиск - це результат тої ситуації, яка сталася в нашому організмі, то є вихід організму з ситуації, яка сталася.
Доречі, просто до слова. У мене на роботі працював чоловік. Знаєте який у нього тиск був нормальний і при якому тиску він себе почував ідеально?
260х180!!! Лікарі падали в шок, а йому хоч би шо... Туму Ви добре кажете - все індевідуально.
В дыагностичний направляли, там ы досліджували. Але в вену нічого не вводили, може просто не можна в такому стані.Щось типу кардіограми робили - я поняття не маю вже як воно все називається. Процедур було багато.
А для лікарів деколи головне "що книжка пише" :)
Видно тоді щось не так було і від того був в мене тиск високий.
New Shrek
06.11.2007, 20:30
Тиск - то не хвороба.Ну Ви і загнули .Розкажіть то інсультникам
Ну Ви і загнули .Розкажіть то інсультникам
І гіпертонікам.
Ну Ви і загнули .Розкажіть то інсультникам
Тиск - то не хвороба, тиск - то кава!
Це жарт, а те, що Ви привели - витяг з контексту.
У мене був колега, в якого постійно був тиск 260*190 і при тому він себе відмінно почував... Що до інсульту, то він далеко не завжди від виского тиску, у мого батька був інсульт при тиску 140....
Додано через 1 хвилину
Тиск - це результат негараздів у здоров"ї.
Удар по гипертонии
Стр. 1 http://www.rusrek.com/cgi-bin/news.pl?MODE=GET_NEWS&ID=387481&PAGE=0&CAT_NAME=%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B D%D0%B0
Десятки миллионов людей по всему миру вынуждены каждый день принимать лекарства, для того чтобы держать в узде гипертонию. А если вдруг забыл принять нужную таблетку? Дело вполне может закончиться инсультом.
Ученые из швейцарской компании Cytos Biotech-nology уверены, что им удастся обуздать опасное заболевание, причем уже в самое ближайшее время. В лабораториях Cytos Biotechnology разработан препарат CYT006-AngQb, обладающий уникальными свойствами. Он заставляет организм человека вырабатывать антитела, подавляющие действие белка ангиотензина, ответственного за сужение сосудов и, как следствие, повышение давления. Удивительнее всего то, что вводить больным CYT006-AngQb надо будет всего один раз в шесть месяцев, так как эффект от лекарства растянут во времени.
Передо мною небольшая брошюра ""ВЫХОД из тупика"(Ошибки медицины исправляет физиология)". Автор Мишустин Ю.Н. (врач-физиолог, практик, широко известный в мире).2006г. гор.Самара, ОАО "Издательство "Самарский дом печати".
Далее выдержки из брошюры.
"В 95% случаев гипертоническая болезнь квалифицируется врачами как "эссенциальная". Слово "эссенциальная" означает "беспричинная".
ГИПЕРТОНИЯ- это не болезнь.....
ГИПЕРТОНИЯ означает повышенный тонус мышц..., в первую очередь, сужение мельчайших сосудов- самых мелких артерий и артериол (микрососудов).....
Бороться с повышенным АД - все равно, что бороться с повышенной температурой, считая угрозой организму саму температуру, а не, например, инфекцию, ее вызвавшую....
Монометр показывает лишь степень нарушенного или нормального снабжения тканей и органов и степень перегрузки миокарда по величинам систолического и диастолического давления в артериях...
Артерии сжимаются - давление увеличивается и МОЗГОВОЕ КРОВООБРАЩЕНИЕ УЛУЧШАЕТСЯ....
"Повышенное" артериальное давление обеспечивает нормальное кровоснабжение тканей мозга при артериальной гипертонии.... как естественная ЗАЩИТНАЯ (компенсаторная) РЕАКЦИЯ МОЗГА на ухудшение мозгового кровоснабжения вследствие сужения микрососудов мозга...
ПОВЫШАЯ АД, МОЗГ ЗАЩИЩАЕТ СЕБЯ ОТ УГРОЗЫ ИНСУЛЬТА....
...СОВРЕМЕННАЯ КАРДИОЛОГИЧЕСКАЯ "НАУКА" ФАКТИЧЕСКИ ИГНОРИРУЕТ РОЛЬ ГОЛОВНОГО МОЗГА, КАК ГЛАВНОГО РЕГУЛЯТОРА РАБОТЫ ВСЕЙ СЕРДЕЧНО-СОСУДИСТОЙ СИСТЕМЫ... Для кардиологов мозг как бы не существует... Если бы кардиологи признавали, что величина АД в любой момент времени- результат регулирующей работы мозга, они бы не устанавливали норму (не более 139\89) и не противодействовали мозгу, снижая ПОВЫШЕННОЕ ИМ (МОЗГОМ) давление...
Не существует сейчас и современной кардиологии. А ведь когда-то существовала....
Академик Г.Ф.Ланг считал ПРЕДПОЧТИТЕЛЬНЫМИ "ЛЕКАРСТВАМИ ОТ ДАВЛЕНИЯ"- УСПОКАИВАЮЩИЕ СРЕДСТВА...
ФИЗИОЛОГИЧЕСКАЯ ПРИЧИНА ГИПЕРТОНИИ-СНИЖЕНИЕ КОНЦЕНТРАЦИИ В АРТЕРИАЛЬНОЙ КРОВИ УГЛЕКИСЛОГО ГАЗА "СО-2" - ЕСТЬ РЕЗУЛЬТАТ ОТРИЦАТЕЛЬНЫХ ПОСЛЕДСТВИЙ СТРЕССОВ, НЕ НАХОДЯЩИХ ЕСТЕСТВЕННОЙ, ПРЕДУСМОТРЕННОЙ ПРИРОДОЙ, РАЗРЯДКИ ИЗ-ЗА ГИПОДИНАМИИ (НЕДОСТАТКА ФИЗИЧЕСКИХ НАГРУЗОК)...
ЭТО ГИПОКОПНИЯ..."
КОРОЧЕ.
Современная глобальная химическая, фармокологическая империя от гипертонии никого не излечила......
МИШУСТИН Ю.Н. работал с советскими и российскими космонавтами, восстанавливая до здорового уровня их сердечно-сосудистую систему, пришедшую в негодность по причине длительного пребывания в космосе в условиях невесомости.
Он (в коллективе) сконструировал доступный, удобный для индивидуального пользования простой по устройству дыхательный аппарат-тренажер, рассчитанный как на тяжело больных людей, так и считающих себя здоровыми.
Результат "тренировок"- повышение содержания в артериальной крови углекислого газа-"СО-2", что неизбежно, по мере возрастания тренированности, влечет за собой нормализацию артериального давления.
Это-ТРЕНАЖЕР-ФИЗКУЛЬТУРНЫЙ ИМИТАТОР (ТФИ). Комплекс "САМОЗДРАВ".
Согласно брошюре. Представительства: УКРАИНА: Запорожье: 2203353,
648187; Харьков: 7025406; Полтава:564105.
В заключение. Уважаемую Администрацию форума прошу не считать мой "допис" рекламой. Лично убедился в пользе, эффектиности аппарата.
Считаю своим долгом поделиться положительным опытом оздоровления с теми, кто в этом нуждается или, возможно, заинтересуется данной проблемой.
Не знайшов відповідної гілки, то даю тут.
Неизвестное сердце: http://rusnauka.narod.ru/lib/author/goncharenko_a/1/index.html
Пространство сердца как основа сверхсознания: http://rusnauka.narod.ru/lib/author/goncharenko_a/2/index.html
Шановні друзі! Напишу про свою проблему, можливо, хтось зможе допомогти порадою або знає до яких спеціалістів потрібно звернутись. Справа в тому що двічі з періодичністю рівно рік (21 грудня 2006 і 15 грудня 2007) мене забирала швидка допомога, через те що мій тиск падав до 40/0, тобто фактично я була на грані смерті. В обох випадках ці дні співпадали з початком місячного циклу. Саме падіння тиску відбувалось вранці (9 година ранку в обох випадках), раптово і дуже швидко. Я покриваюсь повністю холодним потом, все тіло німіє, бігають "мурашки", стає майже неможливо дихати, темніє перед очима, але я при свідомості, крім того дуже сильна безперервна біль внизу живота. До більш менш нормального стану мене привели останнього разу ін"єкції кофеїну, глюкози з аскорбіновою кислотою, димедролу з анальгіном і натрієм хлориду. Рік тому я побувала гінеколога, кардіолога, ендокринолога, невропатолога, всі результати аналізів і обстеження зразу після прийому в лікарню швидкої допомоги не показали відхилень від норми. Консультації вищеперечислених спеціалістів аналогічно ніякої хвороби не виявили, діагноз не був поставлений. Факт той, що ситуація повторилась, зараз відчуваю слабкість, шум у вухах, апатію, як і минулого року. Харчуюсь повноцінно, не менше ніж три рази на день, в житті активна. Хотілось би відшукати метод лікування який би не допускав подібного зниження тиску в майбутньому, а також вияснити причини цього. Наперед вдячна за Вашу допомогу порадами!!!
Шановні друзі!
може проблема в хімічному складі крові...
Не знаю чи тобі тут хтось допоможе. Тут медиків небагато, форум не є медичним
Ну чому ж?
Підійдіть в кардіологічний центр, вул Кульпарківська. Там є такий лікар, на прізвище Тєлєґін. Там всі його знають. Має великий досвід, може чим і допоможе....
А може то пороблено?
То що Ви називаєте "пороблено" називається біофізика і біоенергетика. Щоб давати кваліфіковані поради і допомогу, потрібно бути спеціалістом високого рівня.
То що Ви називаєте "пороблено" називається біофізика і біоенергетика. Щоб давати кваліфіковані поради і допомогу, потрібно бути спеціалістом високого рівня.
А хто сперечається? Це тонка справа.
Я покриваюсь повністю холодним потом, все тіло німіє, бігають "мурашки", стає майже неможливо дихати, темніє перед очима, але я при свідомості, крім того дуже сильна безперервна біль внизу живота.....
У Вас часом не язва жолудка??
http://www.medportal.ru/mednovosti/news/2006/07/20/helicobacter/
http://www.medportal.ru/mednovosti/news/2007/05/23/hpilori/
http://www.medportal.ru/enc/gastroenterology/gastritis/5/
http://www.medportal.ru/enc/gastroenterology/ulcer/3/
http://www.medportal.ru/mednovosti/corp/2007/06/25/three/
P.S. До лікарів, повинні знайти, то їхня робота.
Маруся-мама
17.12.2007, 22:09
У Вас часом не язва жолудка??
P.S. До лікарів, повинні знайти, то їхня робота.
Вони пишуть що біль внизу живота. То не думаю що язва. В мого мужа язва з гастрітом і хронічним підвищенним виділенням жовчі. То він жаліється на біль власне в верхній частині живота якраз по-середині.
Це що тиск так сильно падає, особливо при гормональному зміні в організмі, такому як початок місячних це дуже погано. Обовязково треба звернутись до лікарів.
Шановні друзі! Напишу про свою проблему, можливо, хтось зможе допомогти порадою або знає до яких спеціалістів причини цього
Шановна Teguii!
Прочтя Ваш "допис", позвонил знакомому кардиологу. Тот нашел Вашу ситуацию не редкой. И не страшной. Случается и у здоровых людей.
Причины таких явлений вскрыть сразу бывает невозможно.
Врач посоветовал обратить особое внимание на исследование функции надпочечников. И, разумеется, глубоко обследовать организм. Контролировать давление. В стрессовых ситуациях принимать легкие успокаивающие препараты, как-то, настойка валерианы, корвалол (валокордин).
В жизни почти каждого человека происходит нечто такое со здоровьем. Потом все налаживается. Наладится и у Вас.
Уверен, со временем прочтем, что у Вас все в порядке.
С пожеланиями здоровья!
Шановна Teguii!
Прочтя Ваш "допис", позвонил знакомому кардиологу. Тот нашел Вашу ситуацию не редкой. И не страшной. Случается и у здоровых людей.
Причины таких явлений вскрыть сразу бывает невозможно.
Врач посоветовал обратить особое внимание на исследование функции надпочечников. И, разумеется, глубоко обследовать организм. Контролировать давление. В стрессовых ситуациях принимать легкие успокаивающие препараты, как-то, настойка валерианы, корвалол (валокордин).
В жизни почти каждого человека происходит нечто такое со здоровьем. Потом все налаживается. Наладится и у Вас.
Уверен, со временем прочтем, что у Вас все в порядке.
С пожеланиями здоровья!
Дякую! Обов"язково зверну увагу на обстеження надниркових залоз, та і організму в цілому. Можливо, й справді нема покищо нічого страшного, але правду кажучи такі несподівані різкі падіння тиску мене дуже лякають... Та і зараз я не можу сказати, що добре себе почуваю: ще з суботи таке враження що голова здавлена з обох боків і сильно глушить вуха (я зараз гірше чую), біль внизу живота і сильне відчуття тривоги. Пам"ятаю, що минулого року після лікарні все розвивалось майже так само, з часом пройшло, але це суттєво знижує якість життя... Але я оптимістка, тому намагаюсь отримувати більше позитивних емоцій, не зациклюватись на цьому стані! Крім того мені порадили хороших фахівців, маю надію що мені їхні поради підуть на користь. Як проходить лікування обов"язково напишу! ;)
Додано через 15 хвилин
Вони пишуть що біль внизу живота. То не думаю що язва. В мого мужа язва з гастрітом і хронічним підвищенним виділенням жовчі. То він жаліється на біль власне в верхній частині живота якраз по-середині.
Це що тиск так сильно падає, особливо при гормональному зміні в організмі, такому як початок місячних це дуже погано. Обовязково треба звернутись до лікарів.
Так, я теж підозрюю що це більше зв"язано з жіночими проблемами або і з вегетативною системою... До лікарів звернусь обов"язково, я і рік тому всіх обходила, але тепер займуся цим грунтовніше...
Обовязково треба звернутись до лікарів.
і можливо не лише до кардіолога...
Ascorbinka
19.12.2007, 02:56
Наперед вдячна за Вашу допомогу порадами!!!
нічого собі трафуночок!!! Виздоровлюйте скоріше і без рецедивів)))
Може то в атмосфері чергові глюки? Тре гіпертоніків запитати... якщо вони себе файно почувають, то нам (гіпотонікам) амбець...
Я вже другий тиждень хожу з тиском 70/55-80/60 .. торможу постійно, сплю на ходу, голова болить до тошноти... достало...
Тре гіпертоніків запитати... якщо вони себе файно почувають, то нам (гіпотонікам) амбець...
Я вже другий тиждень хожу з тиском 70/55-80/60 .. торможу постійно, сплю на ходу, голова болить до тошноти... достало...
Напевно таки гіпертонікам дуже добре. Бо мені вже два дні труба. Голова болить- розчавити її хочеться. 80/50 сьогодні міряла ( 4 раз за все життя, але стан того вимагав ). Уявіть собі, яку маю халепу з методом лікування : чашки кави я за все життя не випила, шоколад- якщо одну плитку в рік з'їм- вважаю себе солодкоїжкою, запах і смак алкоголю на дух не переношу: горілка, лікер, шампанське, вино- без різниці.
І як боротися і піднімати тиск ( крім сексу :) ) ?
Ascorbinka
19.12.2007, 08:48
чашки кави я за все життя не випила, шоколад- якщо одну плитку в рік з'їм- вважаю себе солодкоїжкою, запах і смак алкоголю на дух не переношу: горілка, лікер, шампанське, вино- без різниці.
І як боротися і піднімати тиск( крім сексу)?
)))))))) а я грудьми годую))))) вибір теж не широкий, в асортименті і без наслідків хіба секс))) правда шоколад я їм кожний день потрошки, без нього зранку взагалі не просинаюсь
Маруся-мама
20.12.2007, 20:02
Не бачу нічого поганого в такому способі підняття тиску :)
Мені здається що є якісь природні методи окрім кави і шоколаду аби підняти тиск. Доречі, кава це не добрий трафунок на біль голови. Воно може допомогти з симптомом але кафеїн може погано вплинути на подальші приступи.
Американские ученые развеяли мифы о вреде здоровью
http://korrespondent.net/tech/health/323058
Голова болить- розчавити її хочеться. 80/50 сьогодні міряла
Негайно в аптеку: "Екстракт Елеутерококку". Без рецепту. Десь 5 грн. За 30 хв до їжі, 25-30 крапель розвести у воді. Запах спирту майже не чути.:). Як рукою зніме, але повільно, не через годину. Можливо це виснаження, фізичне, або моральне, яке теж не 1 годину тривало.
Напевно таки гіпертонікам дуже добре. Бо мені вже два дні труба. Голова болить- розчавити її хочеться. 80/50 сьогодні міряла ( 4 раз за все життя, але стан того вимагав ). Уявіть собі, яку маю халепу з методом лікування : чашки кави я за все життя не випила, шоколад- якщо одну плитку в рік з'їм- вважаю себе солодкоїжкою, запах і смак алкоголю на дух не переношу: горілка, лікер, шампанське, вино- без різниці.
Часником:ninja: , оселедцем, кислою капустою... Соленим.А про алкоголь взагалі забудьте ( добре, що ви його не переносите, бо він ще гірше робить). В мене також пониженій тиск, але при цьому відчуваю себе добре. От тільки спати хочеться завжди.Халепа якась.:no:
От тільки спати хочеться завжди.Халепа якась.
то зара час такий - медвідь засинає....
Оффтопто зара час такий - медвідь засинає....
Ой Миху, може ведмідь таки і засинає, а от медведь-шатун московський і сам не спить і нам не дасть.:D Газ взимку перекриває, або ще якийсь тиск замишляє, аби нам кров псувати...;)
Ой Миху, може ведмідь таки і засинає, а от медведь московський і сам не спить і нам не дасть. Газ взимку перекриває, або ще якийсь тиск замишляє...
Шатун...
Шатун...
Еге ж, в дупу поранений.:)
;) Привіт всім!
Обстеження лікарів в котрий вже раз показали що я абсолютно здорова! Мене назвали "аномалія"! Треба нік собі поміняти!:radist: :radist:
Завтра заберу результати аналізів на гормони (хоча по секрету скажу, що я дуже відчуваю, що в мене з ними все гаразд ;) ), здала їх на прохання лікаря, який мене направляв на всі ті обстеження і, що б не було, хоче докопатись до істини! А, і ще попереду консультація з психотерапевтом! (Ми перевіряєм всі практично можливі варіанти).
А мені від болю голови, пониженого тиску найшвидше допомагає коньячок! Хоча настойка елеутерококу теж супермега!
Ascorbinka
24.12.2007, 18:00
"Екстракт Елеутерококку".
пила я його колись, ще до замужества... смію нагадати, що його відносять до імуностимуляторів, тому зловживати і пити постійно ніззя....
Пам"ятаю я ним натішитися не могла, розхвалювала знайомій які супер-каплі, що від них стільки бодрості... літаєш як на крилах. Поміряли тиск заради цікавості (бо ж коли тебе голова не болить нащо міряти))) - 75/50 ...
Потім була вагітність і тиск піднявся до 100/60 - ідеальне самопочуття, а після 2 вагітності знов 80/60... е-ех, видать треба третє..
галичанка
24.12.2007, 22:31
Співчуваю вам. Але ви не одні! Нас багато - і нас не подолати!:)
я б з кавярні не виходив...
мені жінка весь час каже що для підтримання сердечно судинної системи в добрій формі найкраще це секс 6-7 раз в тиждень(мінімум)
І все ж таки не знаю, як правильно поступити... По тих аналізах, що були зроблені, я нібито й здорова. І все таки... Якби не було причини то мій тиск би не падав два рази до 40/0?
Я себе сильно цим гружу, бо не знаю як правильно поступити: чи шукати далі причину чи просто вести здоровий спосіб життя і не забивати собі цим голову?... :(
;) Привіт всім!
Обстеження лікарів в котрий вже раз показали що я абсолютно здорова! Мене назвали "аномалія"! Треба нік собі поміняти!:radist: :radist:
Завтра заберу результати аналізів на гормони (хоча по секрету скажу, що я дуже відчуваю, що в мене з ними все гаразд ;) ), здала їх на прохання лікаря, який мене направляв на всі ті обстеження і, що б не було, хоче докопатись до істини! А, і ще попереду консультація з психотерапевтом! (Ми перевіряєм всі практично можливі варіанти).
А мені від болю голови, пониженого тиску найшвидше допомагає коньячок! Хоча настойка елеутерококу теж супермега!
Ги...Лікарі то люблять:D Мені також якось діагноз поставили "гарячка невідомого походження":scare:
мені жінка весь час каже що для підтримання сердечно судинної системи в добрій формі найкраще це секс 6-7 раз в тиждень(мінімум)
файна у Вас жінка
Ascorbinka
25.12.2007, 16:08
Я себе сильно цим гружу, бо не знаю як правильно поступити: чи шукати далі причину чи просто вести здоровий спосіб життя і не забивати собі цим голову?...
я б шукала причину... бо якщо то станеться не вдома і нікого поряд не буде??? а якщо десь на відпочинку в горах? не їздити чи лікаря возити з собою?
Маруся-мама
02.01.2008, 22:57
вона мені те саме каже
а ви сумлівались?
New Shrek
03.01.2008, 10:40
файна у Вас жінка невірно акцентуєте ....файний інструмент.Але що в полі з ним робити, як він за час відгулів настроїться на робочий лад
І все ж таки не знаю, як правильно поступити... По тих аналізах, що були зроблені, я нібито й здорова. І все таки... Якби не було причини то мій тиск би не падав два рази до 40/0?
Я себе сильно цим гружу, бо не знаю як правильно поступити: чи шукати далі причину чи просто вести здоровий спосіб життя і не забивати собі цим голову?... :(
"Я себе сильно цим гружу".
К сожалению, у всех так. "Грузим" себя.
Устами первого, сказавшего: "все болезни от нервов", говорила "Истина".
Все надо сделать, чтобы снять с себя этот "груз". Для этого существует "отвлекающая терапия".
Всем нашим организмом "командует" мозг. Но он не идеален. Не секрет, что в силу разных случайных причин- факторов "делает" ошибки.
"Ошибка" им же и "фиксируется" в силу того, что человек паникует - создает новый, более сильный очаг возбуждения. Этим ослабляет нервную систему, дезориентирует ее. И нужно помочь самой себе.
Я не врач. Пишу, как понимаю проблему. Неоднократно убеждался в правоте вышеизложенного на примерах выздоровления родственников..., которые меня в свое время буквально "сразили".
А причину надо искать и найти.
Помните девиз: бороться и искать, найти и не сдаваться!:y:
Выздоровления Вам.
С уважением.
я б шукала причину... бо якщо то станеться не вдома і нікого поряд не буде??? а якщо десь на відпочинку в горах? не їздити чи лікаря возити з собою?
Розказую продовження моєї історії. Результати аналізів на гормони показали деякі відхилення від норми, в тому числі підвищений пролактин. На що лікар висловив майже 100% впевненість на те що у мене пухлина гіпофізу. З цим діагнозом я мусіла прожити один день, чекаючи підтвердження. Наступного дня після рентгену головного мозку (як на мене застарілий метод діагностики насьогодні), звичайно, діагноз не підтвердився, після чого мені були призначені гормональні препарати (які я звичайно не вживаю!). Досі діагноз і можливе лікування (якшо воно взагалі потрібне) залишається нез"ясованим. А я зробила висновок, що з теперішнім рівнем медицини (я говорю лише про тих лікарів з якими мені довелось зіткнутись) краще я сама буду старатись відчувати що потрібно моєму організму, бо всі обстеження і консультації, виявились на мій погляд малоефективними...
Alexey Titievsk
24.01.2008, 02:19
1) Блокаторы АСЕ, если не помогает +
2) Блокаторы АТ (помогает почти всем).. Если нет + диуретики.. Нет? +
3) Бета 2 - блокаторы. Если уж совсем всё запущено, то
4) + блокаторы кальциевых каналов.
Сок свеклы поможет нормализовать артериальное давление
MIGnews.com.ua
Ежедневное употребление стакана свекольного сока помогает нормализовать высокое артериальное давление.
К такому выводу пришли ученые госпиталя Святого Бартоломея в Лондоне, Великобритания, которые обнаружили, что при приеме 500 мл свекольного сока, повышенное артериальное давление значительно понижалось в течение часа.
14 добровольцев, принимавших участие в исследовании, после измерения артериального давления (АД) выпивали либо свекольный сок, либо такое же количество воды.
Контроли уровня АД проводили каждые 15 минут в течение первого часа, затем каждый час 6 часов и спустя сутки.
Уже через час систолическое давление добровольцев, пивших свекольный сок, значительно снижалось, и спустя 2,5 часа оно было на 10 мм ниже, чем у тех, кто пил воду. Через 24 часа, АД было на 4 мм ниже у волонтеров, принявших свекольный сок.
Профессор Амрита Ахлувалия и профессор Бэн Бэнджамин рассказывают, что исследование выявило, что содержащиеся в свекольном соке соли, также содержатся в зеленых листовых овощах.
Эксперты утверждают, что 25% взрослого населения планеты страдают гипертензией и ожидается, что к 2025 году это число возрастет до 29 %. Гипертензия опасна тем, что она ответственна за 50 % заболеваний коронарных сосудов и за 75% инсультов.
Исследование профессора Амриты Ахлувалии и ее коллег еще раз обратило внимание на существование натуральных и недорогих средств для лечения сердечнососудистых заболеваний.
http://www.mignews.com.ua/articles/299203.html
Когда я узнал, что я гипертоник, обратился к знакомой, врачу-кардиологу. Она посоветовала - Атенол-аш, рибоксин, мочегонное, витамины. На этом и держусь. Да еще и диета
Когда я узнал, что я гипертоник, обратился к знакомой, врачу-кардиологу. Она посоветовала - Атенол-аш, рибоксин, мочегонное, витамины. На этом и держусь. Да еще и диета
І помагає? чи поки пєте - доти добре, а як не пєте - тиск?
І помагає? чи поки пєте - доти добре, а як не пєте - тиск?
Когда я веду не правильный образ жизни, я применяю эту схему
Когда я веду не правильный образ жизни, я применяю эту схему
а що таке правильний/неправильний?
а що таке правильний/неправильний?
Неправильный, когда посидел с друзьями, т.е. водка, коньяк, пиво
тобто, якщо ви ведете правильний спосіб життя, то обходитеся без таблєток?
тобто, якщо ви ведете правильний спосіб життя, то обходитеся без таблєток?
Бывает, давление повышается из-за непогоды, но это редко
Бывает, давление повышается из-за непогоды, но это редко
е! то ви здоровий чоловік.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008