Показати повну версію : Де провести аналіз води?
Цікавить де знаходиться лабораторія щоб зробила аналіз стічної води!?
і шо ти в в ній хочеш найти??? :)))))))
Leopolis
05.04.2007, 00:22
Хімічний аналіз води можна виконати на кафедрі аналітичної хімії Львівського національного університету імені Івана Франка ;)
Хімічний аналіз води можна виконати на кафедрі аналітичної хімії Львівського національного університету імені Івана Франка ;)
Там скажуть скільки чого у воді - без питань. Але питання в іншому: який критерій оцінки? Яка вода є ліпчіша, а яка гірша?
Це в головному корпусі, бо я в ЛНУ ім. Франка зовсім не орієнтуюсь:) ? І чи це офіційний аналіз чи прийдеться ходити шукати "когось" хто б зробив аналіз після довгих розмов і т.д.?
Там скажуть скільки чого у воді - без питань. Але питання в іншому: який критерій оцінки? Яка вода є ліпчіша, а яка гірша?
Мене цікавить відносно стандарту(!) Бо вода дуже "брудна", цікаво чого в ній "забагато" (відповідно як її фільтрувати)?!
Мене цікавить відносно стандарту(!) Бо вода дуже "брудна", цікаво чого в ній "забагато" (відповідно як її фільтрувати)?!
Власне!
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008