Показати повну версію : Москалі
Остап Кривдник.
Добрый день, бабушка, я москаль" - "Та який же ви москаль, - ви ж нормальний чоловік"
(з діалогу на полонині між москвичем-туристом і гуцулкою)
Москалі – це не національність, а спосіб мислення. Я теж іноді буваю москалем.
Зараз комусь зручно, щоб усіх, хто в Україні розмовляє російською, назвати "москалями" і протиставити їх "хохлам"/"українцям"/"іншим". Це – конкретний приклад, як через підміну терміну можна нас посварити між собою.
Москалі і росіяни – це різні виміри, це – як "метр" і "вольт". Багато хто помилково ототожнює їх.
Насправді москаль – найлютіший ворог Росії, він вихолощує її, виснажує її заради непотрібних їй цілей і цінностей, паразитує на її культурі, сварить з нею її сусідів.
Москалі – це не нація, це – збірний образ слуг і "великих кормчих" імперії. Спробуємо описати цей вид імперців – і не тільки з-за вузько наукового інтересу.
Звідки москалі взялися
Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями,
Бо москалі – лихі люде, роблять лихо з вами. (Тарас Шевченко)
В "Упанішадах", "Рігведі", Біблії та інших "словах-о-полку-Ігоревім" про москалів нічого не пишеться, і не дивно – тоді їх ще і не пчихалося.
Москалі існують стільки, скільки існує Московська-Російська-Радянська імперія. Як бацила, вони поширюються по всьому імперському просторі, заражуючи не тільки простих роботяг, але й амбітних інтелектуалів міфами величі, могутності і багатства - читай: пихи, грубої сили і повного шлунка за чужий рахунок.
Москалі нізвідки не взялися – їх створювала правляча імперська влада. Початки її – в розгульній опричнині часів Івана Грозного, а, можливо й ще глибше – в орді.
Проте, по суті, москалі як явище на наших землях з'явилися після Переяславської ради – і першими москалями були зрадники, котрі за безцінь віддавали свободи свого народу, зрікаючись Батьківщини за імперські привілеї. Таке, зрештою, відбувається і зараз.
"Хочеш перемогти ворога – виховай його дітей", каже східна мудрість. Цей метод яничарів був особливо ефективно застосований в СРСР, де мільйони дітей, чиї батьки погинули на війнах або в сталінських таборах, зростали без пам'яті.
З таких дітей формувалася каста, яка не мала минулого. А пізніше їхні нащадки продовжили справу батьків. І зараз їхня віра – глибоке емоційне переконання, оплетене сімейними традиціями.
Для того, щоб з людини зробити москаля, її треба було люмпенізувати, відірвати її від цінностей, зробити мораль гнучкою і залежною від вигод імперії. Для цього використовувалися міста, в плавильні котли яких кидалося багато різних націй.
Втім, москаль – це свідомість, а не походження.
"...Товарищ москаль, на Украину шуток не скаль." (Володимир Маяковський, "Долг Украине", 1926)
Нам не все равно, что произойдет с тем, что Россия и СССР собирали веками. (з інтернет-форуму)
Москалі – здебільшого кочові (в гіршому розумінні цього слова) істоти. Їхня батьківщина або там, де добре (колись – в Криму, в Ризі, Вільнюсі або у Києві чи Львові, тепер – в Іспанії з двома півголими мулатками у ванній), або там, куди пошлють розширювати поглиблення і підвищувати пониження, а здебільшого – широка країна їхня рідна, де не плюнь.
Їм чужі європейські цінності толерантності, верховенства закону, прав особи, власності, поваги до опонента і діалогу з ним.Новости ТаблоID
Вакарчук дав установку: "Все буде добре!"
Рідня Суркіса та Мороза окупувала сферу салонів краси
Довгий влаштував своїй дівчині "Любовь-Морковь"
Улюблениця Тимошенко завела однопартійців під землю
Подкопаєва прийшла на шоу трансвеститів
Ахметов витратив 3 млн. євро на бразильця
Суркіс виграв суд у "донецького"
13 мільйонерів українського спорту
Москалі – люди великих імперій. Без імперії москалю життя нема. Він і справді щиро вірить в її абсурдні ідеали, щиро кладе своє життя заради її безумних цілей.
Загатити кістьми пів-Сибіру, принести комуністичне щастя в останню гондураську чи бушменську хатину чи забабахати найбільшу в світі атомну боєголовку – все це вчинки, гідні москалів.
Москалі – здебільшого гігантомани. От якщо б усі гори в один камінь, а всі моря в одну калюжу, і от як би булькнути цим каменем – ото була б велич! А ще краще – якби таким стратегічним каменем та й по ворогах бабахнути. Зразу б замовкли, піндосівські фашисти.
Москалі – істоти агресивні і постійно воюючі. У них завжди є вороги, які здебільшого підступні – чи натовські фашисти, чи ватіканські сатаністи, чи дикі гуцульські бандерівці, чи світові масони-сіоністи.
Москалі – здебільшого істоти світлого майбутнього, до якого йдуть з достатньо темного теперішнього. Це світле майбутнє, достатньо тьмяне і слабозмістовне, втім, успішно і нахабно нав’язується інакшим. Ну а кому не подобається – ми не винні…
Москалі – істоти з короткою і гнучкою пам’яттю. Минуле їхнє – все ще не до кінця з’ясоване, але також світле. Воно досі проявляється, як фотоплівка, і по суті, є дзеркальним відбиттям світлого майбутнього.
Вони краще пам’ятають те, що поросло 300-річним мохом історії, ніж те, що було 15 років тому, тому зазвичай багато ностальгують. Їхня пам'ять – винятково вибіркова, самозакохана і самовозвеличуюча, недіалогічна і несамокритична.
Москалі розмовляють матюками, а не просто лаються ними, як звичайні люди.
Кожним словом в розмові вони вступають в неприродний статевий зв'язок зі своїми співрозмовниками і їхніми родичами, а також з деревами, машинами, країнами, думками, великими філософами і тваринами, що випадково пробігають поруч. Інколи складається враження, що бачать вони не очима, а геніталіями.
Їхнє мовлення – це, по суті, згвалтування мозку, нахраписте, насильницьке, нав"язливе перетворення світу в пеніси і вагіни.
Москалі – зазнайки і хвальки, здебільшого хами. Вони позичили велику російську культуру для того, щоб нею чванитися, а також для підкорення неросійських народів і розчинення їхніх "маленьких" культур.
Росіянам серйозно не пощастило з москалями – разом з імперським розмахом для своєї культури вони отримали на додачу штамп окупантів. Прямий приклад такої шкоди – хибне ототожнення москаля з росіянином.
Москалі – любителі роздавати ярлики. Усі, кому щось не подобається, перетворюються в фашистів, ворожих шпигунів, зрадників і просто ворогів народу.
Миху, це усе виходить із Вашої голови, чи звідкись копіюєте? Якшо друге, то незле було би джерело вказувати
Миху, це усе виходить із Вашої голови, чи звідкись копіюєте? Якшо друге, то незле було би джерело вказувати
http://www.pravda.com.ua/news/2007/3/5/55361.htm
Ух ти, в Укр Правди новий дизайн... гарно
levandivka
06.03.2007, 07:37
Москалі – істоти з короткою і гнучкою пам’яттю.
А мені від того стилю одразу згадалася серія приколів, як з оцієї майки
http://www.footbolka.ru/catalog/images/suslikSuka.jpg
Там у продовженні "Cуслик - это единственный зверек, который твердо стоит на лапках и смотрит вперед, в будущее."
Не нагадує?
Степаныч
06.03.2007, 09:21
Взагалі цікаво, є раціональні зерна. Але як на мене, то навішування будь-яких ярликів у міжнаціональних стосунках - справа не тільки безперстпективна, але й вкрай шкідлива. Тобто, на побутовому рівні це було, є і буде. У стосунках між усіма народами. Але, так би мовити, офіційно підводити під ці поняття науковоподібну теоретичну базу не потрібно.
До речі. Що це за один: Остап Кривдик, політолог, активіст. Політологів зараз розвелося як тарганів. А от що значить "активіст"?:confused:
До речі. Що це за один: Остап Кривдик, політолог, активіст. Політологів зараз розвелося як тарганів. А от що значить "активіст"?:confused:
Остап Кривдик пречудова і препорядна людина, за освітою політолог, працює в журналістиці, а по життю він "активіст"!
Степаныч
06.03.2007, 09:48
Остап Кривдик пречудова і препорядна людина, за освітою політолог, працює в журналістиці, а по життю він "активіст"!
:) Дякую за роз"яснення. Хоча "активіст по життю"... звання це... посада... Та якщо людина хороша, нехай називає себе як хоче. В усякому разі написано непогано.
Читатель_Обкома
06.03.2007, 10:01
А от що значить "активіст"?:confused:
Спец по всем вопросам.."От Крыма до РЫма..."...ну как и Олексей Палий...
Роет в интернете.. заказуху для определенных лиц и штампует....Печатается в основном на "УП"...прогуглили....
...випускник НаУКМА 2004 року...
Что ето за контора НаУКМА не знаю...:cool:
А мені від того стилю одразу згадалася серія приколів, як з оцієї майки
http://www.footbolka.ru/catalog/images/suslikSuka.jpg
Не нагадує?
http://r.foto.radikal.ru/0703/9bbc2b02a2ad.jpg
levandivka
06.03.2007, 10:56
Капітане, я трохи про інше (Песец,Выдра, Белка...) тут зразок (http://dnevnik.bigmir.net/show/dnevnik/855239/)
Направду, дуже стилістика схожа. :o
А мені схоже на це:
МОСКАЛІ: москалі колись були козаками, потім з якогось дива придуріли, почали називати горілку - "водкой", пиво - "півом", а Януковича - президентом, за що отримали підсрачників і подалися у невідомому напрямку;
(с) Камеді клаб UA
Что ето за контора НаУКМА не знаю...
Ваша "контора" це Національний університет Києво-Могилянська академія.
А Ви, пепепрошую, в якій "конторі" здобували освіту?
New Shrek
06.03.2007, 12:17
...випускник НаУКМА 2004 року...
То що він може знати по суті питання?
New Shrek
06.03.2007, 12:19
Что ето за контора НаУКМА не знаю...:cool:то мені все з МАУП асоціюється і взагалі що за помпа? 1992 р. (24 серпня) офіційне відкриття Університету «Києво-Могилянська академія», посвята перших вступників у студенти
Читатель_Обкома
06.03.2007, 12:20
Ваша "контора" це Національний університет Києво-Могилянська академія.
А Ви, пепепрошую, в якій "конторі" здобували освіту?
Мы???????:cool:
В Пермском Политихническом Институте!
http://s4.rimg.info/fc623c75005dc0abd0f1414b27350ce6.gif
New Shrek
06.03.2007, 12:23
Уважаю технарей
МОСКАЛІ: москалі колись були козаками, потім з якогось дива придуріли, почали називати горілку - "водкой", пиво - "півом", а Януковича - президентом, за що отримали підсрачників і подалися у невідомому напрямку;
(
Вопрос модераторам Не явлется ли это розжиганием межнациональной розни.? Или у вас только то, что напрвлено против вас можно считать последним. Интересно фраза "меньше 100 лет в соствте Украины" - это плохо, форумчане жалуются, а вот этот пассаж, все нормально, весело и смешно. А то что, скажем так, он меня лично оскорбляет, это не важно, потому что я здесь в меньшинстве. Демократия - вещь очень хитрая.
Если я сечас начну анекдоты травить, которые вам покажутся несовсем смешными, так чего доброго вообще больше здесь не появлюсь. Хотя как в анекдоте
"Доктор, я жить буду"
"А смысл?"
Вопрос модераторам Не явлется ли это розжиганием межнациональной розни.?
Только в том случае, если Вы - москаль, и притом без чувства юмора :)
Только в том случае, если Вы - москаль, и притом без чувства юмора
Хорошо, посмотрим сколько я очков еще потеряю за чувсто умора, боюсь у вас оно тоже скоро пропадет
Мы???????:cool:
В Пермском Политихническом Институте!
http://s4.rimg.info/fc623c75005dc0abd0f1414b27350ce6.gif
Чудово :)
думаю, що у Вас спеціальність далека від політології.
New Shrek
06.03.2007, 12:39
Допис від MARTINI
(
Вопрос модераторам Не явлется ли это розжиганием межнациональной розни.? Или у вас только то, что напрвлено против вас можно считать последним. Интересно фраза "меньше 100 лет в соствте Украины" - это плохо, форумчане жалуются, а вот этот пассаж, все нормально, весело и смешно. А то что, скажем так, он меня лично оскорбляет, это не важно, потому что я здесь в меньшинстве. Демократия - вещь очень хитрая.А Вы с хитрецой любезнейший Zigfrid.Буквочку одну то и не скопировали, как бы невзначай-"(с) Камеді клаб UA "передачка такая, небось знаете,иль с национального предубеждения не смотрите?
Невстранец
06.03.2007, 12:39
Вопрос модераторам Не явлется ли это розжиганием межнациональной розни.?
Им (модераторам в т.ч.) это надо прощать, как детям. Они по-другому просто не могут! Имейте совесть, не отнимайте у детей конфетку... Плакать будут, царапаться...
Хорошо, посмотрим сколько я очков еще потеряю за чувсто умора, боюсь у вас оно тоже скоро пропадет
Дерзайте, сер :D
Степаныч
06.03.2007, 12:42
Вопрос модераторам Не явлется ли это розжиганием межнациональной розни.? ...
С Вашего позволения отвечу: нет, это просто тупой хохлятский юмор. Вот если бы не было "а Януковича - президентом, за що отримали підсрачників і подалися у невідомому напрямку", я бы тоже посмеялся. А так... Но разжигание межнациональной розни тут ни к чему. За Януковича не только москали голосовали. Именно поэтому юмор тупой.:mad:
Кстати возникло предложение: москалей украинского происхождения именовать "хохлами".
Невстранец
06.03.2007, 12:44
Как и творчество пана Кривдныка, по большому счёту :)
Зигфрид, Степаныч... вообще-то это прикол, автор - участник камеди-клаба... Знаете ли, с таким подходом все украинцы должныи Задорнова например ненавидеть :)
Роет в интернете.. заказуху для определенных лиц и штампует...
Прошу сказати для кого саме?
Чи це лище Ваші припущення?
Якщо це припущення, то я їх сприймаю як наклепи і образу Остапової праці.
Читатель_Обкома
06.03.2007, 12:48
Уважаю технарей
Сенькью...:cool:
Не скажите...:cool:
Я к тому же еще и инженер - электрик....это Вам не хухры-мухры...
Так что по интернету лазить...и мусор всякий собирать...тоже умеем-с..:cool:
Правда не хотим-с....:rolleyes:
Невстранец
06.03.2007, 12:48
Зигфрид, Степаныч... вообще-то это прикол, автор - участник камеди-клаба... Знаете ли, с таким подходом все украинцы должныи Задорнова например ненавидеть :)
А чё, в штаты ему натурально въезд запретили! :) Нешуточно.
А чё, в штаты ему натурально въезд запретили! :)
Так то-ж америкосы :D
Невстранец
06.03.2007, 12:53
Так то-ж америкосы :D
А Жириновскому кто? :eek: :D
А Жириновскому кто? :eek: :D
Так то-ж Жириновский, а у нас своих клоунов хватаетЪ :)
Читатель_Обкома
06.03.2007, 12:55
Прошу сказати для кого саме?
Некий Человечище ..... прочитал сего деятеля....
и гилочку открыл....:rolleyes:
Чи це лище Ваші припущення?
Не-а.... не припущення....фактики-с...:cool:
Провожают в аэропорту, ну скажем, знатного города Тернополя последний оставшийся в запасе самолет в Москву. Вышли провожать все куры, гуси, утки, лошади. Все стоят, машут платочками, слезы на глазах. Подлетает пилот к Москве, помятую такие торжественные проводы, сообщает диспетчеру. «Бачу конiв, сiдаю». Диспетчер в недоумении. «Это не кони, это Большой театр».
А это из жизни, собрались наши клиенты лететь в Европу, но необходим был транзитный аэропорт, где-то на Западной Украине, город сейчас не помню. Запрашиваем аэропорт, получаем достойный ответ: "МЫ вже ciно накопичили на смугу, хто вбирати буде?" Вот это справжнi еуропейцi!!!!!
Более оскорбительный анекдот придержу напотом
Невстранец
06.03.2007, 12:56
Низачот. А у нас таким образом их уж перебор - и Жирик, и Задорнов... (да ещё и Петросян) теперь половине Украины (в т.ч. всей ЗУ) - любителям соответствующих шуток въезд позапрещать? :)
Невстранец
06.03.2007, 13:01
Более оскорбительный анекдот придержу напотом
Да оставьте его при себе. Не надо оскорбительных (лучше смешные) ;)
Низачот. А у нас таким образом их уж перебор - и Жирик, и Задорнов... (да ещё и Петросян) теперь половине Украины (в т.ч. всей ЗУ) - любителям соответствующих шуток въезд позапрещать? :)
Может, это тоже своеобразный политический юмор?:rolleyes:
Пересвет
06.03.2007, 13:06
Вот интересно! Кто же Я тогда??? в течение долгого времени идет борьба между клятым москалем тут на Украине и хохлом в первопрестольной :) Так и живу.
А Камеди клаб UA это просто красавцы. Как они продернули трио: Янукович, Ющенко, Тимошенко! Я три дня смеялся. В метро, дома, на работе, когда спал, когда ел. Вообшем супер они.
А недавно была сценка про Иванушку и Аленушку, вообще шедевр!
Степаныч
06.03.2007, 13:08
Кэп,
да я это понимаю. Но заметьте, Задорнов говорит "в общем", а здесь речь идет о конкретном действующем политике и его избирателях, которые "... з якогось дива придуріли, почали називати... Януковича - президентом, за що отримали підсрачників і подалися у невідомому напрямку" Извините, такого юмора лично я не приемлю. Хотя, повторюсь, начало хорошее.
Mattilainen
06.03.2007, 13:10
А недавно была сценка про Иванушку и Аленушку, вообще шедевр!
Угу!
"Посмотри-ка, братец Иванушка, как меня листочками-то накрыло!" (с) КК UA
:D
Пересвет
06.03.2007, 13:15
Матти!
Ага!!! :):):)
- Иванушка, можно Я с солнышком попращаюсь?
- Можно!
- Пока солнышко! Созвонимся!
:)
Невстранец
06.03.2007, 13:20
Может, это тоже своеобразный политический юмор?:rolleyes:
Может, не может... а юмор (тот, с которого начали) таки недалеко ушёл от висельного (про "чаривнисть на прикарпатти", "перекусы" и т.д.), на котором Ваши земляки реально крышу свою проводили в дальнюю поездку... Да тут уж что уж поделаешь... Когда и психиатр из неместных неуместным (сорри) считает только включение в шутку фамилии своего кандидата... :D :D :D
Я к тому же еще и инженер - электрик....это Вам не хухры-мухры...
Так что по интернету лазить...и мусор всякий собирать...тоже умеем-с..
Правда не хотим-с....
в мене теж технічна освіта, по гуглі лазити теж вмію, але це мене не навчило говорити про людей так цинічно як Ви.
MARTINI.
При всём уважением к Вам, не могу понять, как можно смотреть такие второсортные передачи.
Невстранец
06.03.2007, 13:25
MARTINI.
При всём уважением к Вам, не могу понять, как можно смотреть такие второсортные передачи.
Я уверен, что MARTINI смотрит их с отвращением!
Пересвет
06.03.2007, 13:29
Почему смотрит? Может он как рз и не смотрит, но через 3 или 4 руки до него приходят те или иные шутки.
Например, Данило и Мих посмотрели, ну или Я посмотрел, выложил здесь на форуме, а Мартини увидел и прочитал.
Так что нечего на Мартини напраслину наводить :)
Читатель_Обкома
06.03.2007, 13:33
в мене теж технічна освіта, по гуглі лазити теж вмію, але це мене не навчило говорити про людей так цинічно як Ви.
Вот те раз....:confused: :confused:
А через 2 года после окончания могилянки....называть себя політолог, активіст. ????
Да еще заниматся такими глобальными проблемами????
Не каждый доктор наук себе может позволить...заниматся "всем по не множку".....:rolleyes:
П.С.Кроме тех.освиты.... треба иметь еще и опыт-с...и уважение коллег....
ето я так...к слову...:cool:
Степаныч
06.03.2007, 13:34
... Когда и психиатр из неместных неуместным (сорри) считает только включение в шутку фамилии своего кандидата... :D :D :D
Но-но! Янукович - не мой кандидат.:mad: Но когда украинцы шутят сами над собой ("козаки подуріли") - это одно. А вот если бы так над украинцами шутили русские, поляки, ... - это другое. И дело не в фамилии НЕ МОЕГО, кандидата, а в людях, которые его поддерживали и поддерживают, и о которых говорят, что они "подуріли ... отримали підсрачників і подалися у невідомому напрямку". С моей точки зрения, это мягко говоря некорректно. А что обидного в первой части шутки?
За статтю автору повага! Людина має чудовий гумор. Та як кажуть :"все це було б смішно, як би не було так сумно.
Невстранец
06.03.2007, 13:36
Но-но! Янукович - не мой кандидат.:mad: Но когда украинцы шутят сами над собой ("козаки подуріли") - это одно. А вот если бы так над украинцами шутили русские, поляки, ... - это другое. И дело не в фамилии НЕ МОЕГО, кандидата, а в людях, которые его поддерживали и поддерживают, и о которых говорят, что они "подуріли ... отримали підсрачників і подалися у невідомому напрямку". С моей точки зрения, это мягко говоря некорректно. А что обидного в первой части шутки?
А теперь Вы что-то пересерьёзничали :)
Коли уж так - не "обидно", а ненормально в цивилизованном обществе клички обсуждать.
Mattilainen
06.03.2007, 13:38
За статтю автору повага! Людина має чудовий гумор. Та як кажуть :"все це було б смішно, як би не було так сумно.
И добавил: "Дякую тобi Боже що я не москаль!" :D
Невстранец
06.03.2007, 13:39
И добавил: "Дякую тобi Боже що я не москаль..." :D
..! Вже..."
А через 2 года после окончания могилянки....называть себя політолог, активіст. ????
а де він вчився до вступу в могилянку?;)
levandivka
06.03.2007, 13:41
<...> собрались наши клиенты лететь в Европу, но необходим был транзитный аэропорт, <...>
Пане іностранний льотчик, а це не ваших клієнтів літак нещодавно арештували у Європі? :rolleyes:
Читатель_Обкома
06.03.2007, 13:42
а де він вчився до вступу в могилянку?;)
Как где?:confused: :confused: :confused:
В ЦПШ!!!!!:cool:
Пересвет
06.03.2007, 13:44
Невстранец!
Вот интересно узнать этот переход в жизни Данилы. :)
Он же такой был невсегда. Он же ходил в школу, учился, гулял, имел друзей, юбил пока в дурную компанию не попал :)
Что же произошло с ним?
Невстранец
06.03.2007, 13:48
Невстранец!
Он же такой был невсегда. Он же ходил в школу, учился, гулял, имел друзей, юбил пока в дурную компанию не попал :)
Что же произошло с ним?
Обана! А я-то чё? Мне-то откуда знать?:eek: :D :D
Невстранец!
Что же произошло с ним?
...однажды, в темном парке, он встретил Правныка....
Степаныч
06.03.2007, 13:52
:eek: Ужос! Так они друг друга ...?:confused:
Причём, все клоуны исключительно политические... :) Цирк отдыхает, когда они рулЮЮт... Зачем конкурент на собственной территории. :D :p
Пересвет
06.03.2007, 13:55
Капитан!
Я думаю там одной жертвой не обошлось :)
Там именно компания была. Вообщем не дай боже такого никому!
Степановичу, Ви мабуть не вкурсі. Цей жарт має уже майже два роки. Тоді ще всі добре пам"ятали (і над цим сміялися), як Путін з якогось дива подурів і привітав Януковича з перемогою на виборах, навіть не дочекавшись завершення підрахунку голосів і офіційного рішення ЦВК. Саме це і мається на увазі в даному жарті. На той час він був дуже актуальним і дійсно дотепним. А пам"ятаєте, як Янукович на параді Путіна і Медведєва канхветками годував? Ну хіба не хохма? :)
Автор жодним чином не мав на увазі виборців Януковича, йдеться саме про північних сусідів, які занадто активно пхали свого носа в українські справи, нав"язуючи свого ставленика і в результаті сіли в калюжу. Щоправда пізніше взяли реванш :)
Візард, передачку дивлюся щоразу із задоволенням і російський і український (шкода , що у нас прикрили). Камеді клаб набагато краще за Аншлаг, Крівоє зєркало, Смєхопанорама і іншу псевдогумористичну телепродукцію. Єдина гумористична передача, яку дивлюся. Іноді ще КВН, коли хороші команди грають.
Капитан!
Ну, я не знаю кто там свечку держал... но догадываюсь :rolleyes: Дабы никого своими догадками не обидеть, то таинственно промолчу :)
Невстранец
06.03.2007, 13:57
Капитан!
"Объявляется слушание дела о групповом изнасиловании. Обвиняемый, встаньте! Группа изнасилованных, встаньте..."
Степаныч
06.03.2007, 13:59
Степановичу, Ви мабуть не вкурсі. Цей жарт має уже майже два роки. Тоді ще всі добре пам"ятали (і над цим сміялися), ...
А-а-а! Ну це дійсно дещо міняє справу. Та все рівно на мою думку жарт невдалий.
Невстранец
06.03.2007, 13:59
Степановичу, Ви мабуть не вкурсі. ...
Автор жодним чином не мав на увазі виборців Януковича, йдеться саме про північних сусідів...
Ну вот видите, Степаныч, всё и объяснилось! :) А Вы переживали...
New Shrek
06.03.2007, 14:00
Как где?:confused: :confused: :confused:
В ЦПШ!!!!!:cool:
.....не площадь круга ,а длина ,шел бы он голуба, в ЦПШ!
"Объявляется слушание дела о групповом изнасиловании. Обвиняемый, встаньте! Группа изнасилованных, встаньте..."
Судья:
- обвиняемый, почему Вы изнасиловали первого потерпевшего?
- а он чушь порол, г-н судья.
-обвиняемый, а почему Вы изнасиловали второго потерпевшего?
- и он чушь порол, г-н судья...
- обвиняемый, а почему Вы изнасиловали третьего потерпевшего?
- г-н судья, а Вам не кажется, что Вы тоже чушь порете?
:D
..! Вже..."
:D Так там же написано "це лікується":)
Але я розумію що є випадки важкі, от наприклад як у декого на ЛФ.:D
Степаныч
06.03.2007, 14:02
Ну вот видите, Степаныч, всё и объяснилось! :) А Вы переживали...
Угу. Если бы не был лысым, седины бы прибавилось. А так еще один рубец на сердце.:D
Не треба глузувати з поважних людей! Два весла по за чергою.:)
Не треба глузувати з поважних людей! Два весла по за чергою.:)
Ой! Ой!
- весло сломалось...:o
а це не ваших клієнтів літак нещодавно арештували у Європі?
Нет, отнюдь. Наших клиентов обычно не арестовывают. И самолеты тоже, на всякий случай. С законом все в порядке.
А вот "ваших" из Бюро Туполева, за пьянку конечно подзадержали. Показали спарвжне облыччя украинца.
Не треба глузувати з поважних людей Поважні люди не займаються таким брудом
А вот "ваших" из Бюро Туполева, за пьянку конечно подзадержали. Показали спарвжне облыччя украинца. Я переконаний, що наших пілотів росіяни напоїли, ну не могла широка українська душа відмовити :)
Я переконаний, що наших пілотів росіяни напоїли, ну не могла широка українська душа відмовити
Ну а как же, во всем виноваты москали, кто ж еще.
Зауважте, це Ви сказали, а не я :)
Пересвет
06.03.2007, 14:26
Виноваты, во всем виноваты, украинцев испортили до неузнаваемости.
Как их тока земля держит?
Вон Данило все весла переломал, так не любит, что даже кушать не может.
За это меня точно забанят окончательно и безповоротно, но раз уж всем так здесь смешно и чувстом юмора проблем нет, тогда вперед.
"ЖАБА" - народна пісня.
Морква на городі,
У саду бджола,
Жаба на болоті
Крила розвила
Хоче полетіти
Тихо каже "Ква"
Але в небо взмити
Не дає Москва
Знають, точно
Знають, кляті москалі,
Те що у повітрі
Жаби - королі
Що роскинув крила,
Мов зелений птах,
Цілий день парила б
Жаба в небесах
Що могла б дістати
навіть до зірок,
Що створив літати
Жаб зелений Бог
Але щось тримае,
Тягне до землі,
Жаба точно знає
То - рука Москви
В ній залізні пальці
Як кільцем взяли,
Тримають за лапи
Жабу Москалі
І хоча минають
Ті тяжкі часи
Досі заважають
Жабі руські пси
Годі, кляте стерво,
Золота Москва,
Жаба ще не вмерла,
Жаба ще жива
Жаба ще поринить
В синю далечінь
Бо не має в світі
Краще жаб створінь
Пересвет
06.03.2007, 14:33
Zigfrid!
Очень мелодичная песенка! Даниле на день рождения нужно было спеть. Он бы оценил :)
За это меня точно забанят окончательно и безповоротно, но раз уж всем так здесь смешно и чувстом юмора проблем нет, тогда вперед.
В ній залізні пальці
Як кільцем взяли,
Тримають за лапи
Жабу Москалі
І хоча минають
Ті тяжкі часи
Досі заважають
Жабі руські пси
За че банить? Скорее похоже на чью то автобиографию :)
Я переконаний, що наших пілотів росіяни напоїли, ну не могла широка українська душа відмовити :)
Кілька років тому я летів з Сіднею до Токіо. Сидів біля вікна. В середньому ряді сиділи росіянин з росіянкою. Починаючи від Сіднею постійно замовляли коньяк. Такого смороду наробили, що я до цих пір навіть запаху коньяку не може переносити.
Вон Данило все весла переломал, так не любит, что даже кушать не может.
З апетитом все гаразд. Чому не люблю, навпаки регулярно.:D
Степаныч
06.03.2007, 14:38
...
Оппа! А разве не они Землю держат?
Скорее похоже на чью то автобиографию
интересно на чью?
З дивною метою прийшла людина на форум - якнайсильніше образити українців, щоб добитися відправки в Баню :) Ви ж просто попросіть, ми організуємо :)
Mattilainen
06.03.2007, 14:40
Кілька років тому я летів з Сіднею до Токіо. Сидів біля вікна. В середньому ряді сиділи росіянин з росіянкою. Починаючи від Сіднею постійно замовляли коньяк. Такого смороду наробили, що я до цих пір навіть запаху коньяку не може переносити.
Та це ж москалi були, а не росіяни. :D
Пересвет
06.03.2007, 14:40
Педро!
А Я в 1997 летал в Италию. Из Москвы в Римини. Так там человечек из Волынской области целых 3 часа "квасил", а когда прилетел, то оказалось, толи паспорт потерял, толи что то не так было, вообщем остался в самолете и улетел обратно. И когда через 1 неделю, мы возвращались обратно в самолете в стетили того самого человека. Нам рассказали, что он вот так целую неделю летал туда - сюда. Вот здоровье то у него.
интересно на чью?
...якогось москаля? :confused: :D
десь місяць тому передавали новини про Російські авіалінії.
Заборонено громадянам Росіїі випивати в літаках, оскільки вже надбридло затримувати рейси через п''яні гуляння по салону літака...
Була така хохма у фільмі "Пріключєнія італьянцев в Росії". Там також у чувака в літаку паспорт вкрали і він все кіно літав туди-сюди
Пересвет
06.03.2007, 14:43
Капитан! Обратите внимание на пост № 90 Данилы в этой ветке. Наши опасения подтверждаются. Любит он это дело, при чем регулярно :(
Мне как то не по себе становится. Вечером объясняй, что Я свий.
Капитан! Обратите внимание на пост № 90 Данилы в этой ветке. Наши опасения подтверждаются. Любит он это дело, при чем регулярно :(
Мне как то не по себе становится. Вечером объясняй, что Я свий.
Остается только надеяться, что эта любовь взаимна... или Данило физически сильнее... ибо рано или поздно ;) :rolleyes: :D
Педро!
А Я в 1997 летал в Италию. Из Москвы в Римини. Так там человечек из Волынской области целых 3 часа "квасил", а когда прилетел, то оказалось, толи паспорт потерял, толи что то не так было, вообщем остался в самолете и улетел обратно. И когда через 1 неделю, мы возвращались обратно в самолете в стетили того самого человека. Нам рассказали, что он вот так целую неделю летал туда - сюда. Вот здоровье то у него.
А що той волиняк мав якесь спєцзаданіє, що він кожного дня літав з Москви до Ріміні. І за які бабки? Може то був терорист з Аль Каеди:eek: ?
З дивною метою прийшла людина на форум - якнайсильніше образити українців, щоб добитися відправки в Баню Ви ж просто попросіть, ми організуємо
Да , нет, просто лишнний раз убедиться, что когда моих единомышленников оскорбляют - это национальная политика, идеология, мировоззрение. А когда ты пробуешь защититься - значит ты неправ.
Пересвет
06.03.2007, 14:48
Капитан, что за грязные намеки :) Я почетный гражданин своего города, у меня 3 боевых ранения, Я Маудзян брал...никаких рано или поздно...Да к тому же Я женат. Я мужчина в конце концов...
Пересвет
06.03.2007, 14:52
Зигфрид, да что вы, ей богу. Тут никто никого не обижает. У нас дружба и взаимопонимание. Создайте лучше тему "Хахлы", ну мы и там будем везти научный разговор об отличии этих тех от маскалей.
Педро! Самая первая мысль была откуда у него деньги!!!! Это же необходимо туда и сюда летать, да еще пить.!!!
Да и вообще как вспомню свое прибывание на ЗУ, так вспоминается дома нереальные самых обычных крестьян и то как там картошку капают. Сначла бадыллья 2-х метровые косой скашивают, а потом картошку копают.
Та це ж москалi були, а не росіяни. :D
Не знаю, може і українці, тільки по-російськи говорили. Але головне, що я маю відразу до коньяку на все життя.
Не знаю, може і українці, тільки по-російськи говорили. Але головне, що я маю відразу до коньяку на все життя.
Да, это самое главное.
Зигфрид, да что вы, ей богу. Тут никто никого не обижает. У нас дружба и взаимопонимание. Создайте лучше тему "Хахлы", ну мы и там будем везти научный разговор об отличии этих тех от маскалей.
Ось коли Зіґфрід буде мати такий послужний список в графі покарання як має Пересвет, то він також згадає що можна по цивілізованому і навіть по дружньому поводитися.:)
Степаныч
06.03.2007, 15:00
Тоді точно москалі!;) Так і думають, як нам нагадить!:D
Пересвет
06.03.2007, 15:03
И ведь узнали когда Педро летит! Устроились на рейс мерзавцы. спасения от них нет нигде. А у человека теперь на всю жизнь отвращение от спиртного. Слава Богу сексом не стали заниматься, а то вообще Педро стало бы жалко!
Да , нет, просто лишнний раз убедиться, что когда моих единомышленников оскорбляют - это национальная политика, идеология, мировоззрение. А когда ты пробуешь защититься - значит ты неправ.
Ну и как, Зигфрид убедились? Надеюсь, мы Вас не очень разочаровали? :)
И ведь узнали когда Педро летит! Устроились на рейс мерзавцы. спасения от них нет нигде. А у человека теперь на всю жизнь отвращение от спиртного. Слава Богу сексом не стали заниматься, а то вообще Педро стало бы жалко!
До речі, на цю тему кілька тижнів тому був досить таки гучний скандал.
Один англійський актор летів з Лондону до Австралії. Екіпаж був австралійський. Стюардеса якось затягнула нещасного актора до туалету, "використала" його, а актор відразу після посадки подав скаргу, що член екіпажу його звабила. Не знаю чим закінчилвся цей скандал.
До речі, на цю тему кілька тижнів тому був досить таки гучний скандал.
Один англійський актор летів з Лондону до Австралії. Екіпаж був австралійський. Стюардеса якось затягнула нещасного актора до туалету, "використала" його, а актор відразу після посадки подав скаргу, що член екіпажу його звабила. Не знаю чим закінчилвся цей скандал.
Сразу видно - заграница... Наш чел еще бы и номер телефончика стюардесин взял, и капитана поблагодарил, за сервис :rolleyes:
Пересвет
06.03.2007, 15:16
Педро! Знаете Я бы тоже забеспокоился если бы стюардесса оказалась целым членом экипажа.
Другое дело с лубимой женщиной в самолете, на высоте 10 000 метров. Эээх Лепотааа...
levandivka
06.03.2007, 15:16
Ось коли Зіґфрід буде мати такий послужний список в графі покарання як має Пересвет, то він також згадає що можна по цивілізованому і навіть по дружньому поводитися.:)
ТАК просто?:eek:
Пам'ятаєте:
-фамилия?
-Рабинович.
-национальность?
-русский
-Не подхОдите: с такой фамилией мы лучше еврея возьмём.
Степаныч
06.03.2007, 15:17
...Стюардеса якось затягнула нещасного актора до туалету, "використала" його, ...
:D :D :D Уявив собі цю картину... як вона його тягне, а він такий нещасний, опирається, репетує...:D
Щось вже важко вловити суть цієї гілки... Про що Ви говорите?
Однозначно, що Вам бракує чату сюди. А ще краще окреме вікно чату для обговорення теми "Москалі". Хоча до цієї теми можна будь-яку іншу звести, можливо за винятком тем для вагітних:)
Щось вже важко вловити суть цієї гілки... Про що Ви говорите?
Однозначно, що Вам бракує чату сюди. А ще краще окреме вікно чату для обговорення теми "Москалі". Хоча до цієї теми можна будь-яку іншу звести, можливо за винятком тем для вагітних:)
Про що говоримо? Та про те саме, що і Ви :) Ваш допис також не можна віднести до теми гілки :)
Невстранец
06.03.2007, 15:37
...для обговорення теми "Москалі". Хоча до цієї теми можна будь-яку іншу звести, можливо за винятком тем для вагітних:)
Ну-у-у... это как посмотреть...:rolleyes:
Да всякое могло быть...
Ну-у-у... это как посмотреть...
а що, вже були випадки? ;)
Невстранец
06.03.2007, 15:42
а що, вже були випадки? ;)
Я думаю, бывали. :)
Пересвет
06.03.2007, 15:44
Или будут ;)
Ох, и насмешили вы меня на этой ветке.. :) :) :) :) :)
Ох, и насмешили вы меня на этой ветке.. :) :) :) :) :)
Это не мы. Это москали. Правда, Зигфрид? :rolleyes:
Это не мы. Это москали. Правда, Зигфрид? :rolleyes:
Так что? У нас все москали, что ли?
Тут же сообща руку народ приложил к хохмочке....
http://s5.rimg.info/94df5dc9a2636a8d87749618d99b3f27.gif (http://smiles.33b.ru/smile.65948.html)
Так что? У нас все москали, что ли?
Как у Вас насчет москалей- не знаю... но на всякий случай - сочувствую :D
Это не мы. Это москали. Правда, Зигфрид
правда, правда.
правда, правда.
Ну вот, львовяне - Зигфрид встал на правильный путь! Предлагаю апплодисментами поддержать товарища! :)
Как у Вас насчет москалей- не знаю... но на всякий случай - сочувствую :D
А чё сочуствовать, если с определением до сих пор напряженка...
непонятно на что и кого обижаться....:D :D
Читатель_Обкома
06.03.2007, 17:07
Ну вот, львовяне - Зигфрид встал на правильный путь! Предлагаю апплодисментами поддержать товарища! :)
http://s4.rimg.info/5855e2b2766e78d9d64cfe92a4350098.gif
Хоть и не львовянин...
Читатель_Обкома
06.03.2007, 17:14
в ЛНУ Франка
Ааааааа.........ну тогда понятно....:cool:
Ученик так сказать...Иришки Фарион....знаем-с...слыхали-с...
http://s4.rimg.info/41f47762fbfb3b6a0f32284f9fa054ed.gif
А вот Мартини наш...вроде тоже от туда...а нормальный чел....
даже на демократа смахивает...:D
Степаныч
06.03.2007, 17:17
А чё сочуствовать, если с определением до сих пор напряженка...
непонятно на что и кого обижаться....:D :D
:eek: Зет, вы не читали Остапа Крывдныка?:eek: Тогда Вам сюда:
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22303
т.е. в начало ветки. Там о них все-все!;)
Степаныч
06.03.2007, 17:20
http://s4.rimg.info/5855e2b2766e78d9d64cfe92a4350098.gif
Москаль - тот что справа. Украинец улыбается искренне и по-доброму, а тот - ехидно и самодовольно, заррраза!:mad:
:eek: Зет, вы не читали Остапа Крывдныка?:eek: Тогда Вам сюда:
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22303
т.е. в начало ветки. Там о них все-все!;)
Тогда на этом форуме таковских нетути....
А, если честно, то у нас дома не в ходу было это слово даже в селе у бабушки.. Только у Шевченко прочла, но там это к солдатам относилось царской службы (лет по 20 или 25 служили). Поэтому это действительно не нация, а состояние души.
Русских же у нас называли кацапами. Мой дядя женился на русской, то так говорили "У тітки Ольги невістка така гарна кацапочка".. (он ее из Казахстана привез):) :)
http://s3.rimg.info/a26c8643912cdcb55bfde385e8c9fb8c.gif (http://smiles.33b.ru/smile.44256.html)
Для разрешения вопроса кто есть who, читаем Котляревского "Москаль-чарівник". Почему-то это произведение не обязательно для изучения в школе, наверное москали постарались.
New Shrek
06.03.2007, 17:34
Только у Шевченко прочла, но там это к солдатам относилось царской службы (лет по 20 или 25 служили). ]Ось недавно перечитував і якраз попав там ,де про москалыв,В одному місці точно як солдат,а ще в декількох місцях ,як чужинець ,не місцевий ,з московщини .Якби той Кривдник визначився з термінами та етимологією слова,а то два вузи щось не проглядуються
New Shrek
06.03.2007, 17:46
Для разрешения вопроса кто есть who, читаем Котляревского "Москаль-чарівник". Почему-то это произведение не обязательно для изучения в школе, наверное москали постарались.Ось туть пошукав дослідження найшов що в автентичному тексті:"
І ярига і «москаль» говорять по-російськи."
Ученик так сказать...Иришки Фарион....знаем-с...слыхали-с...
тю, Ірина Фаріон не там викладачем працює :)
А Ви її шанувальник напевне, як і я?
Невстранец
06.03.2007, 18:24
Ось недавно перечитував і якраз попав там ,де про москалыв,В одному місці точно як солдат,а ще в декількох місцях ,як чужинець ,не місцевий ,з московщини .Якби той Кривдник визначився з термінами та етимологією слова,а то два вузи щось не проглядуються
Так и тут, на форуме. Каждый второй мне за два года успел рассказать, что это "солдат", но каждые 9 из 10 при этом употребляют слово в контексте "чужинець, не місцевий, з московщини". Оставшийся каждый десятый в качестве ругательства употребляют просто "росiянин". :)
Невстранец
06.03.2007, 19:08
По этой-то причине мне топ ветки не кажется особо смешным. Привычка мусолить клички разного рода и с разной степенью удачности "юморить" по их поводу приводят, например, к тому, что вот такие вот высказывания:
При всій моїй неповазі до кацапів, немаю що сказати, кіно файне. Подивися із задоволенням.
в разделах "про високе", с такими культурными, чувствительными модераторами, очевидно, считаются нормальными. Как знать... Может быть, некоторые даже думают, что кацапов тут похвалили... А может (да что там... наверняка!) некоторые считают, что перехвалили ;)
Читатель_Обкома
06.03.2007, 20:13
http://s5.rimg.info/1cd0031bea37f4c11a1f189dc370571f.gif
Тю..а це разве не вона?
Презентація монографії доцента кафедри української мови ЛНУ «Львівська політехніка» та депутатки обласної ради від ВО «Свобода» Ірини Фаріон....
http://portal.lviv.ua/news/2007/02/12/114152.html
Напевно ни....
http://s4.rimg.info/4ffb101a9146aa1d7fdb4c05d778faac.gif
А як Читатель може бути її шанувальником? ;) Він ж маскаль... всамдєлішній! :D Правда, Читатель? ;)
А як Читатель може бути її шанувальником? Він ж маскаль... всамдєлішній! Правда, Читатель?
тільки така жінка, як Фаріон, зможе його переконати! :)
P.S. сподіваюся!
New Shrek
08.03.2007, 17:40
тільки така жінка, як Фаріон, .....
!Хто така Фаріон?і чи повинен я її знати?Хто такий Кривдник,і яке відношення він має до мене!Чи повинен я посипати голову попелом ,тому що їх не знаю і не маю ніякого бажання дізнатись хто вони такі.....
Хто така Фаріон?і чи повинен я її знати?Хто такий Кривдник,і яке відношення він має до мене!Чи повинен я посипати голову попелом ,тому що їх не знаю і не маю ніякого бажання дізнатись хто вони такі.....
:confused:
пане Шреку, Вас ніхто не змушує читати повідомлення про осіб, яких Ви не хочете знати, бо Вам того не треба! І Ви не зобовязані знати ні цих, ані інших людей.
Пересвет
09.03.2007, 17:19
По истине шедевральное стихотворения было мною найдено на одном из Львовских сайтов :)
Ой по світі, по землі,
годі щось казати,
розвелися москалі,
курва їхня мати.
І великі, і малі,
і в селі, і в місті -
скрізь одні лиш москалі,
гімно їм би їсти.
Перефразировав заголовок к фильму Никиты Михалкова "Сибирский цирюльник" можно сказать
"Он галичанин и это все объясняет" :)
levandivka
09.03.2007, 17:30
По истине шедевральное стихотворения было мною найдено на одном из Львовских сайтов :)<...>
Тю...
Це ж ко-ло-мий-ка! Гуцульська файна коломийка. :D
Саме з неї я вже цитував на ЛФ деякі фрагменти (лагідні, щоб не образити часОм...:rolleyes: )
Наприклад тут (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=34162&postcount=182)
New Shrek
09.03.2007, 17:55
Може Пересвет не зна що ,коломийка то по їхньому "частушка"
Пересвет
09.03.2007, 18:10
Шрек! В смысле по ихнему? Я когда маленький был у нас это тоже частушкой называлось :)
Може это у вас во Львове и Сихиве такие "безобразия" коломийками называются ;)
levandivka
09.03.2007, 20:20
Та ні!
То Вам з Москви таке ввижається. Немає у коломийках жодного "бєз образія". Навпаки, дуже образно:
будьте чемні, москалі,
я вам всьо прощаю,
ані я, ані родина
вас тут не чекаю...
Та ні!
То Вам з Москви таке ввижається. Немає у коломийках жодного "бєз образія". Навпаки, дуже образно:
будьте чемні, москалі,
я вам всьо прощаю,
ані я, ані родина
вас тут не чекаю...
Левандівка, де Ви берете тексти коломийок? Особливо Василя Мельниковича? :confused:
levandivka
09.03.2007, 23:45
Пишу на слух.:D
А мп3 з Уарнетівського фтп
New Shrek
10.03.2007, 13:22
[QUOTE=levandivka;45693
А мп3 з Уарнетівського фтп[/QUOTE]ftp://ftp.uar.net/pub/music/Ukrainian/
Вопрос модераторам Не явлется ли это розжиганием межнациональной розни.? Или у вас только то, что напрвлено против вас можно считать последним. Интересно фраза "меньше 100 лет в соствте Украины" - это плохо, форумчане жалуются, а вот этот пассаж, все нормально, весело и смешно. А то что, скажем так, он меня лично оскорбляет, это не важно, потому что я здесь в меньшинстве. Демократия - вещь очень хитрая.
пардон, а вякому місці "разжиганіє"?..
пардон, а вякому місці "разжиганіє"?..
Согласно пункта
2.2 Забороняється використання ненормативної лексики
Если "гівно" "курва" у вас нормативная лексика, звыняйтэ, не вас учить нас культуре общения.
Там был пассажик про москалей и по всем характеристикам я подходил. А вот коломыйка - это нормально, это же частушка такая веселая, а меня "покаралы" только лишь за вопрос.
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=46437
И я повторю свой вопрос модераторам.
Согласно пункта
2.2 Забороняється використання ненормативної лексики
Если "гівно" "курва" у вас нормативная лексика, звыняйтэ, не вас учить нас культуре общения.
знаєте, як я розумію грубість на форумі?..
це коли пискують саме до форумчанина...
наприклад, за пєрєсвєтом, якого чомусь недолюблюють такого не зауважував...
наприклад, за пєрєсвєтом, якого чомусь недолюблюють
"Прашу любіть і жаловать" Ось вам слова нашого друга з іншого форуму де він нас "дуже любить".
Когда "она", (кто Украина?) была слабой - она была со всем остальным миром? То есть ты хочешь сказать, что когда русские западные земли были в паробощении Польши, то вы (кто вы) были в Европе. Как сложно с тобой дискутировать. Нет достоверных, общеизвестных фактов и ты с помощью совершенно неизвестных, а может быть и ложных - пытаешься доказать обратное.
Я же тебе говорю:
Украины и украинцев не было и в помине в те годы
Мы всегда, были и считались русскими
Современная, независимая Украина состоит из следующих состовных:
1. Галиция (Сама идея украинизация стала зарождаться при помощи Польши и Австрии именно оттуда)
2. Волынь
3. Малороссия (сердце, Родина русской культуры с городом Киевом, русского православия)
4. Слободская Окраина (Слобожанщина)
5. Новороссия
6. Крым
Следует отметить, что никогда эти земли не были вместе, не составляли единого, независимого государства Украина (Хотя это и так известно)
Пересветhttp://pora.org.ua/forum/read.php?1,5633,page=2
Я же тебе говорю:
Украины и украинцев не было и в помине в те годы
Мы всегда, были и считались русскими
Современная, независимая Украина состоит из следующих состовных:
1. Галиция (Сама идея украинизация стала зарождаться при помощи Польши и Австрии именно оттуда)
2. Волынь
3. Малороссия (сердце, Родина русской культуры с городом Киевом, русского православия)
4. Слободская Окраина (Слобожанщина)
5. Новороссия
6. Крым
Следует отметить, что никогда эти земли не были вместе, не составляли единого, независимого государства Украина (Хотя это и так известно)
http://pora.org.ua/forum/read.php?1,5633,7447#msg-7447 (http://pora.org.ua/forum/read.php?1,5633,7447#msg-7447)
А ось такі гілочки Пересвет відкриває на форумі пори.
Интервью К.Ф.Затулина газете «Русская правда»
Автор: Пересвет (http://pora.org.ua/forum/profile.php?3,372) (---.nat.iskratelecom.ru)
Дата: 08.11.2006 18:46:19
Всі па`ятають що Затулін персона нонграта в Україні?
Очень интересно Данило, продолжайте :) Не сомневайтесь, вскоре последует бурная реакция и волна гнева на Пересвета, его обязательно показательно забанят и справедливость восторжествует! Слава ПДРСам!!!
О Кеп.:) Ви вже з аптеки повернулися? Бачу заспокійливе не допомогло.:)
пан даніло, ви, мабуть, неуважно прочитали те, що я написав...
пєрєсвєт має свою думку, яка мені, наприклад, не подобається...
але в дискусії — і це найголовніше — він не переходить на особистості, на відміну від декого...
Не треба, він погано спить як мене не зачепить, Ви ще мало бачили на форумі, мабуть.
Полковник
14.03.2007, 22:02
"Прашу любіть і жаловать" Ось вам слова нашого друга з іншого форуму де він нас "дуже любить".
:confused: :confused: :confused: Это у меня де жа вю? :confused: :confused:
Надо, действительно надо в аптеку!!!!:cool:
Цитата:
Допис від Danilo
Это у меня де жа вю?
Надо, действительно надо в аптеку!!!!
:) Кстати, "жалавать", если уж "прашу" :) Вот ведь учился человек хорошо, хоть и через силу... Респект.
:) Кстати, "жалавать", если уж "прашу" :) Вот ведь учился человек хорошо, хоть и через силу... Респект.
я у школі погано вчився...
скажіть щось про мене...
вот из-за ТАКИХ "борцов" и пр...ли ВСЁ!
Що саме? Вєлікій і магучій Савецкій Саюз? І хто саме шкодує?
Если Россия будет в состоянии войны с КАКИМ-ЛИБО государством, то название города в ЭТОМ государстве для ОФИЦЕРА является ТОЛЬКО точкой на карте.
Між іншим, дякую за відповідь, гідну офіцера. Але напевно офіцер повинен поважати офіцера, солдата іншої армії, навіть ворожої. Ви ж не на полі бою, війна скінчилася. Все це вже історія. Чи у "савецкіх асвабадітєлєй собствєная гордость"?:) Лицарські традиції їм не притаманні? Де б була та перемога на фашизмом без українців?
Тільки не треба мені зверхнє казати: "Да что ти панімаєш, сержантішка. Я землю хавал і т.п.".:) Тому що не відомо ще, хто перший б піднявся з окопу у атаку.
no_coment
26.06.2007, 14:33
Між іншим, дякую за відповідь, гідну офіцера. Але напевно офіцер повинен поважати офіцера, солдата іншої армії, навіть ворожої. Ви ж не на полі бою, війна скінчилася. Все це вже історія. Чи у "савецкіх асвабадітєлєй собствєная гордость"?:) Лицарські традиції їм не притаманні? Де б була та перемога на фашизмом без українців?
Тільки не треба мені зверхнє казати: "Да что ти панімаєш, сержантішка. Я землю хавал і т.п.".:) Тому що не відомо ще, хто перший б піднявся з окопу у атаку.
Перепрошую, але мені важко уявити Вас в окопі!
levandivka
26.06.2007, 18:17
А на підводному човні?
Наспівуючи:
We all live in our yellow submarine,
Yellow submarine, yellow submarine
no_coment
27.06.2007, 09:18
А на підводному човні?
Наспівуючи:
О! Влучно! ...... Це я уявити можу!
Як тепер чую щиру англійську (американську версію)
Полковник
27.06.2007, 20:28
Читал! Много думал. Действительно, прав Данило (В первой части поста)!
Вторую часть про сержанта - без комментариев оставим!
Действительно, что партийно-политическая работа в СА, что воспитательная в РА ЭТОМУ вопросу уделяла крайне мало внимания. Я бы даже сказал ПОЧТИ не уделяла.
Наверное, это плохо!
Данило, раз вопрос пОднят, то хотелось бы от Вас услышать о 2-3 - х примерах, как поставлена ЭТА работа среди ветеранов "СС ГАЛИЧИНА" и 1-2 примерчика (нет, нет, больше не надо, не утруждайте себя поиском на форуме!) о том как "нащадки" этой дивизии с РЫЦАРСКОЙ гордостью
проявляют уважение к офицерам и солдатам РККА и СА!
П.С. у "савецкіх асвабадітєлєй собствєная гордость"?
У Советских Освободителей Собственная Гордость! ИМХО!!!
Я, Даниле, шкодую.
І знаєте чому? А тому що праця і жертви мільонів людей, і українців, змарнована.
Ви знаєте що таке бренд? Скільки зусиль туди вкладено?
А тепер спробуйте щось відтворити! зруйнувати - це мить, спробуйте створити, щоб вас визнали. Коли зможете? і чи зможете взагалі?
Політика не проста штука, і не для дилетантів, це вже абсолютно точно.
А шанси були, але як і писав Стус - "гойданина на одному місці".
не скажете де можна взяти "Коломийка про москалів" --Виконавець: Мельникович Вася ......штука прикольна......тілько чогось неможу знайти
"Жив народ собі один
Звався Україньський
Але він не знав, що є
Ще народ Російський
Жили собі добре в них
Та радяньська влада
Взяла та й народи ті
Братами назвала
"
........ой....найшов вже у Вас .спасибі))
......
не скажете де можна взяти "Коломийка про москалів" Це треба до Levandivka звертатися.:)
Чернобылец
27.09.2007, 06:59
Жаль ветку про Рагулей закрыли. Основное отличие не упомянули от всех остальных. Они москалей не любят и ждут нападения РФ каждый день. :) Есть два типа. Один в Грузии. :):)
levandivka
27.09.2007, 08:06
Чорнобильцю, гілку про рагулізъм, дійсно, довелося зачинити. Але Ваш допис у "Скінхеди"? Чи то і у Вас глючив вчора Форум?
Спідіваюся, я правильно переніс Ваш допис: ключові слова - "РФ", "нє любофь", "Грузія".
afterstep
27.09.2007, 10:36
Жаль ветку про Рагулей закрыли. Основное отличие не упомянули от всех остальных. Они москалей не любят и ждут нападения РФ каждый день. Есть два типа. Один в Грузии.
є ще один тип.
Ненавидять весь світ, всюди лізуть зі своєю допомогою, і війни не чекають - постійно воюють...
Іноді дивуються, чому до них погано ставляться - адже вони всім культуру несуть, і стараються допомогти...
Гріх не скористатися нагодою, не навести цікавеньке посиланнячко.:D
ІХ. ТВОРЧА ЯЛОВІСТЬ МОСКВИНА
Московська людина має слабку мозкову систему.
Академік І. Павлов
Московський народ не має ані натяку на творчу здібність.
Г. Успенський
Московська нація не дала жодної творчої ідеї.
П. Чаадаєв
У виробництві зброї Московщина виконала свої плани, бо військова промисловість і допоміжні до неї мають перевагу над іншими. У військовому комплексі працюють найліпші інженери та керівники, мають найкращу техніку, вдосталь сировини. На кошти не зважають, бо зі свого кількасотрічного досвіду Московщина знає, що загарбання нових земель обернеться великим зиском. З України одержуються незчисленні мільярди. Німеччину було пограбовано не менш як на 50 мільярдів доларів. Східноєвропейських сателітів – на 30 мільярдів. Манчжурію – на кілька мільярдів. В Іспанії Москва забрала 1937 року золота на 760 мільйонів доларів і т. д. весь текст (http://www.ukrcenter.com/library/read.asp?id=1667&read=true)
levandivka
27.09.2007, 11:07
дивуються, чому до них погано ставляться - адже вони всім культуру несуть, і стараються допомогти...
Культ-просвєт?..
є ще один тип.
Ненавидять весь світ, всюди лізуть зі своєю допомогою, і війни не чекають - постійно воюють...
Іноді дивуються, чому до них погано ставляться - адже вони всім культуру несуть, і стараються допомогти...
Вы про Америкосов что ли? Вполне согласен :)
Вы про Америкосов что ли? Вполне согласен :)
Гілка про москалів начебто.:dance: А Ви Дарте що на свій рахунок сприйняли, Ви що москаль?:D
Гілка про москалів начебто.:dance: А Ви Дарте що на свій рахунок сприйняли, Ви що москаль?:D
Нет я русский, а Вы? :)
Просто уж очень описание Афтера для политики США последнего времени подходит.
afterstep
27.09.2007, 12:28
Вы про Америкосов что ли? Вполне согласен
- Доктор, як я її ненавиджу! завжди лізе зі своїми порадами. Так, іноді дає гроші - але ті її постійні поради, повчання...
- Ну, бачите, не у всіх з тещою відразу складаються нормально відносини...
- Яка в задницю теща?! я про Америку!
--
Саме так, дАрт - рагулізм - він інтернаціональний ;) і дуже часто ті держави, що трошка "підбиваються" вище і починають вважати себе супердержавами - демонструють всі необхідні ознаки ;)
Причому, що найгірше - цих ознак набуває переважна більшість населення ;)
- Доктор, як я її ненавиджу! завжди лізе зі своїми порадами. Так, іноді дає гроші - але ті її постійні поради, повчання...
- Ну, бачите, не у всіх з тещою відразу складаються нормально відносини...
- Яка в задницю теща?! я про Америку!
--
Саме так, дАрт - рагулізм - він інтернаціональний ;) і дуже часто ті держави, що трошка "підбиваються" вище і починають вважати себе супердержавами - демонструють всі необхідні ознаки ;)
Причому, що найгірше - цих ознак набуває переважна більшість населення ;)
Вот сейчас Вас наша диЯспора шапками закидает :)
А насчет интернациональности, вполне с Вами согласен, у нас просто концентрация уж очень высокая. Аскания-Нова так сказать :)
afterstep
27.09.2007, 12:39
Вот сейчас Вас наша диЯспора шапками закидает
а воно однаково - чи з Москви повчають, чи з-за кордону.
Колись була "расхожа" фраза - "Не учите меня жить, лучше помогите материально".
Будь-які повчання зі сторони - дурня. Не знаючи ситуації, не перебуваючи в ній - як можна давати поради? Крім того - ті всі поради - без відповідальності. Тобто людина, що дає пораду - не бере на себе жодних зобов'язань. Відповідно, - все на мій страх і ризик.
--
То певно у цьому разі я маю право ігнорувати ту пораду?
Нет я русский, а Вы?
Українець.
Питанням на питання відповідають зазвичай в Одесі, але Ви визнали що москаль...:)
Нет уважаемый, а русский, а москалем, если позволяет культура можете разве что себя называть, понятие то интернациональное :)
Полковник,спробуйте зрозуміти-ми інакше дивимося на сучасну історію України-для нас Радянський Союз був країною де ми родились але ми ніколи не ставили знаку рівності між Україною і СССР.Наше виховання було повне протистоянням з тодішним устроєм і всі розуміли що ми і вони то не те саме.В мого діда найгірше слово щоб вилаятись було енкавудист,сусідку в 70 тих яка була просто робітницею і вступила в партію всі бойкотували,в православну церкву не ходили а хрестив вночі і давав шлюби грекокатолицький монах який відсидів в Сибіру.Люди пристосовувались до системи але це не була наша держава
Я правильно понял, что МОСКАЛИ останутся ГЛАВНЫМИ врагами Ваших нащадкив ещё на несколько поколений вперёд?
Москаль росіянину рознь...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif
Полковник
27.10.2007, 01:48
Полковник,спробуйте зрозуміти.....
Да, понимаю я всё!
Вы конкретно ответьте - что нужно для поразуминня?
Война?
Или что бы Путин на коленях во Львов приполз?
Что надо ВАМ для поразуминня?
Додано через 53 секунди
Москаль росіянину рознь...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif
Рагуль украинцу рознь?????
Да, понимаю я всё!
Вы конкретно ответьте - что нужно для поразуминня?
Война?
Или что бы Путин на коленях во Львов приполз?
Что надо ВАМ для поразуминня?
Цитую Вас же:вот ключик!З Вами чомусь порозумітися можна,а з москалем - ну ніяк...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_47.gif
Полковник
27.10.2007, 01:57
Цитую Вас же:вот ключик!З Вами чомусь порозумітися можна,а з москалем - ну ніяк...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_47.gif
Я москаль (в Ваших "определениях").
РУССКИЙ Я!
Степаныч
27.10.2007, 04:03
...в православну церкву не ходили ... От! От тут і прірва! Немає ЄДИНОЇ України!
levandivka
27.10.2007, 11:41
Цитата:
Допис від coolzak
...в православну церкву не ходили ...
От! От тут і прірва! Немає ЄДИНОЇ України!
А шо Ви так поспішаєте? Я ходжу в православну...
Але звичайно, не в москальського патріархату ФСБ.
Про коку Ви прірву? :p
Чернобилець , Ви, або повідомлення читаєте вибірково(ймовірно , що я не достойний Вашої уваги) , або маєте коротку память.На це саме Ваше запитання на старому форумі(осінь -рання весна 2006р.) я відповідав 2 рази.
Ні, Патріку! Це Ви неуважно читаєте. Дивіться, як правильно Ромко причину вказав у розмові з росіянином Полковником:
З Вами чомусь порозумітися можна,а з москалем - ну ніяк...
Чернобылец
28.10.2007, 04:58
Чернобилець , Ви, або повідомлення читаєте вибірково(ймовірно , що я не достойний Вашої уваги) , або маєте коротку память.На це саме Ваше запитання на старому форумі(осінь -рання весна 2006р.) я відповідав 2 рази.
# 3раз :
<...>
Я чего вопросы непонятно задал ? Повторить ?
Додано через 9 хвилин
А шо Ви так поспішаєте? Я ходжу в православну...
Але звичайно, не в москальського патріархату ФСБ.
Про коку Ви прірву? :p
Ні, Патріку! Це Ви неуважно читаєте. Дивіться, як правильно Ромко причину вказав у розмові з росіянином Полковником:
З Вами чомусь порозумітися можна,а з москалем - ну ніяк...
Последний москаль описан в автобиографическом произведении Т.Г. Шевченко "Катерина", когда он вернулся после "царской" службы и обнаружил, что случилось с его первой любовью. Вместо ее семьи он решид взять всю вину на себя.
Если бы он знал как одновременно сильно любить и ненавидеть будут его потомки.
Термин "москаль" сильно обогатил фольклор современных "свидомых" украинцев, которые представляют москаля в виде ужасного злодея, наполняют ими современные исторические сказки и представляющего основную угрозу государственности Украины и лично каждому украинцу. Если бы чаще они смотрелись в зеркало ? :)
afterstep
28.10.2007, 12:34
Термин "москаль" сильно обогатил фольклор современных "свидомых" украинцев
термін виник більш ніж два сторіччя тому.
марно ви нам то-то приписуєте! І за два сторіччя - ну зовсім москаль не змінився....
"Ти його в двері жени - а воно в вікно лізе" - це прислів'я орієнтовно 18 ст...
galickii moskal
28.10.2007, 13:06
Забавно никто из русскоязычных не хочет быть москалем. :)
levandivka
28.10.2007, 13:15
никто из русскоязычных не хочет быть москалем
Підозрюю, що Чикатило теж хотів бути "принцом на білому коні".
Трудно...
Mattilainen
28.10.2007, 13:43
Підозрюю, що Чикатило теж хотів бути "принцом на білому коні".
Трудно...
Доброго дня, пане levandivka!
Ви сьогодні надзвичайно політкоректні. :D
levandivka
28.10.2007, 13:46
-Доброго і Вам! ТАК я теж хочу бути "м'яким і пухнастим". :)
консультант
28.10.2007, 15:41
МОСКАЛИ- (-ей, -ю,- ями и т.д. )- (жарг.) - используется ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО рагулями для обозначения людей, проживающих восточнее Великой Галиции и жителей Российской Федерации.
Полковнику, я на рахунок Вашого підпису. Там за Російську Федерацію Ви перегнули. Те, що це не Ви придумали, я розумію але Ви свідомо це використовуєте...! Прочитайте мій підпис, я проти росіян нічого не маю!
Степаныч
28.10.2007, 16:28
...розумово не здатний вивчити українську мову ! Це не москаль. Це олігофрен.
РУССКИЙ Я!
.пізно, полковнику. Ви вже у Львові були...
Це не москаль. Це олігофрен.
А чи не про такого бідачка Ви недавно писали?Пам"ятається це був лікар,який,ну ніяк не міг прочитати документи по українськи і бідкався,що його прітєсняють...
консультант
28.10.2007, 16:37
Олигофрени́я — врожденное, или приобретенное до трех лет слабоумие в результате органических повреждений головного мозга. При таком нарушении развития страдают не только интеллект, но и эмоции, воля, поведение.
Олігофрен - це можливо і москаль в дитиньстві. Але дякую за підказку, я це врахую в підписі!
Степаныч
28.10.2007, 16:45
А чи не про такого бідачка Ви недавно писали?Пам"ятається це був лікар,який,ну ніяк не міг прочитати документи по українськи і бідкався,що його прітєсняють...
Ні, я такого не писав. Але деякі терміни ріжуть вухо.
Зів'ялий мозок
28.10.2007, 16:45
.пізно, полковнику. Ви вже у Львові були...
Так, погоджуюся. Кожну людину, в якої в жилах тече кров великоросів, після відвідин Львова і проживання у ньому вже ніяк не можна називати русским. Це зовсім інший тип людей, із іншим способом мислення.
Так, погоджуюся. Кожну людину, в якої в жилах тече кров великоросів, після відвідин Львова і проживання у ньому вже ніяк не можна називати русским. Це зовсім інший тип людей, із іншим способом мислення.
Та рускім називати можна, але в того руского більш реальне бачення світу, не лише з рос. ТВ та московських газет.
Полковник
28.10.2007, 16:56
Москаль?
Не?
http://se7en.ru/files/post13987/1022.jpg
Додано через 1 хвилину
Полковнику, Те, що це не Ви придумали, я розумію
Значит, ХОРОШО придумал!
Спасибо!
Ні, я такого не писав. Але деякі терміни ріжуть вухо.
Степаничу,та згадайте!Отут (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=130934&postcount=637) Ви писали про такого бідного,що ніяк не може навчитись читати.
galickii moskal
28.10.2007, 17:04
А как можна назвать? :)
Зів'ялий мозок
28.10.2007, 17:04
Та рускім називати можна, але в того руского більш реальне бачення світу, не лише з рос. ТВ та московських газет.
Наступне прошу сприймати як жарт - пропоную називати відповідних людей укрусами - українськими русскими, або галрусами або веструсскими.
Степаныч
28.10.2007, 17:17
Степаничу,та згадайте!Отут (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=130934&postcount=637) ви писали про такого бідного,що ніяк не може навчитись читати.Ну-у-у, Ромку! Допис же взагалі про інше! Де там:
Додано через 48 секунд
...це був лікар,який,ну ніяк не міг прочитати документи по українськи і бідкався,що його прітєсняють...
levandivka
28.10.2007, 17:21
<...>пропоную називати відповідних людей укрусами - українськими русскими, або галрусами або веструсскими.
Ви, часом не в КБ велосипедного заводу працюєте старшим винахідником?
Нова термінологія ніц не змінить. Нє?
Ну-у-у, Ромку! Допис же взагалі про інше! Де там:
Додано через 48 секунд
Ну чому про інше?Якраз про те саме - про нездатність,чи небажання пересічного...навіть не знаю як назвати... навчитись української мови.
Хіба не так?
Степаныч
28.10.2007, 17:28
Ну чому про інше?Якраз про те саме - про нездатність,чи небажання пересічного...навіть не знаю як назвати... навчитись української мови.
Хіба не так?Погодьтеся, що нездатність і небажання речі дууууже різні!
Зів'ялий мозок
28.10.2007, 17:34
Ви, часом не в КБ велосипедного заводу працюєте старшим винахідником?
Нова термінологія ніц не змінить. Нє?
Чого не змінить? Може їм так сподобатися, що відчують себе окремим народом і взагалі скажуть "Ґуд бай, Москоу!". Адже сподобалася раніше Петру I наша назва русини. От і запровадив він замість московити руські.
Погодьтеся, що нездатність і небажання речі дууууже різні!
Нездатність,то по Вашому профілю...
А небажання...то справа СБУ...
Степаныч
28.10.2007, 17:54
А небажання...то справа СБУ...
Ого!
afterstep
28.10.2007, 17:58
Просто уж очень описание Афтера для политики США последнего времени подходит.
Путин: США повторяют ошибки СССР (http://news.bbc.co.uk/hi/russian/russia/newsid_7064000/7064427.stm)
Владимир Путин сравнил планы США разместить элементы противоракетной обороны в Восточной Европе с действиями СССР во время Карибского кризиса
таки Путін у цьому питанні правий ;)
Полковник
28.10.2007, 18:01
Путин: США повторяют ошибки СССР (http://news.bbc.co.uk/hi/russian/russia/newsid_7064000/7064427.stm)
таки Путін у цьому питанні правий ;)
Ну, наконец-то!
Что?
Оставляем не третий срок????
afterstep
28.10.2007, 18:23
Оставляем не третий срок????
як тільки його посадать - то безперечно: і на другий, і на третій.... Та взагалі-то то ваш ВВП - ото й робіть собі з ним, що хочете...
я думаю що щит більше антикитайський
Чернобылец
29.10.2007, 00:37
термін виник більш ніж два сторіччя тому.
марно ви нам то-то приписуєте! І за два сторіччя - ну зовсім москаль не змінився....
"Ти його в двері жени - а воно в вікно лізе" - це прислів'я орієнтовно 18 ст...
А я сейчас объясню почему не изменился. :)
«Москаль» - это не просто некоторый образ, это основа мировоззрения свидомого украинца. Убери его и свидомый украинец потеряет привычную систему координат, он не поймет куда смотреть на кого «равняться», он не будет уверен, кто лучше, а кто хуже. А сейчас все ясно, «москаль» он хуже, а он как бы над ним возвышается. Именно этот образ и привлекает его и больше нечем обосновать поиск этих пасквильных статей про Россию, лазание по другим форумам с поиском подтверждения, что москали есть и они хуже.
Это отвлекает его от повседневной жизни, его бытие и тот бардак в котором он живет становится второстепенным.
Вот если взять два других ярких проявления национализма, немецкий и сионистский. У немцев было то, что они арийцы, они лучше всех, и им надо было всеми способами это доказать, Евреи хитрее поступили, они это в Библию заложили, :) и притесняли их все. К тому же немец и еврей и в Африке немец и еврей. А украинец, не ругающий москалей, не настоящий украинец.
И так просто - они хуже, а так над собой работать надо, трудиться, думать, технологию развивать, доказывать, что ты лучше..
В принципе украинец, который может прожить неделю не ругая во всех своих проблемах москалей – еще не потерян. Попробуйте, ей богу поможет в повседневных делах. :)
Как москаля вспоминаете, так сразу в зеркало смотрите. Свидомый украинец и образ "москаля" - это две стороны медали, одна без другой существовать не может.
Вроде не бездельники и могли бы жить,
Им бы москалей бы взять и отменить :)
А я сейчас объясню почему не изменился. :)
«Москаль» - это не просто некоторый образ, это основа мировоззрения свидомого украинца. Убери его и свидомый украинец потеряет привычную систему координат, он не поймет куда смотреть на кого «равняться», он не будет уверен, кто лучше, а кто хуже. А сейчас все ясно, «москаль» он хуже, а он как бы над ним возвышается. Именно этот образ и привлекает его и больше нечем обосновать поиск этих пасквильных статей про Россию, лазание по другим форумам с поиском подтверждения, что москали есть и они хуже.
Это отвлекает его от повседневной жизни, его бытие и тот бардак в котором он живет становится второстепенным.
Вот если взять два других ярких проявления национализма, немецкий и сионистский. У немцев было то, что они арийцы, они лучше всех, и им надо было всеми способами это доказать, Евреи хитрее поступили, они это в Библию заложили, :) и притесняли их все. К тому же немец и еврей и в Африке немец и еврей. А украинец, не ругающий москалей, не настоящий украинец.
И так просто - они хуже, а так над собой работать надо, трудиться, думать, технологию развивать, доказывать, что ты лучше..
В принципе украинец, который может прожить неделю не ругая во всех своих проблемах москалей – еще не потерян. Попробуйте, ей богу поможет в повседневных делах. :)
Как москаля вспоминаете, так сразу в зеркало смотрите. Свидомый украинец и образ "москаля" - это две стороны медали, одна без другой существовать не может.
Вроде не бездельники и могли бы жить,
Им бы москалей бы взять и отменить :)
А тепер я спробую відповісти,чому в нас,на ЗУ так не люблять москалів.Перший раз у нас близько познайомились із цим "цвітом" російського народу(повторюю,близько) в 1939 році,В народі так і називають "за перших москалів",про це вже багато розказувалось в цій і інших гілках.Наші люди були "дуже раді" цьому знайомству,коли вишукували своїх рідних з-під залитих гашеним вапном останків,коли за 2 роки "гостювання"було винищено майже третину населення.Для них тоді всі люди зі Сходу були москалями,тому що несли свою "братню любов" "ісключітєльно на русском языке".Друге пришестя "братів" зі Сходу відбулося вже в 1944 році і називалося "асвабаждєнієм"."Асвабаждалі" від помешкань,від майна,від рідних,від свободи,від життя,від рідної землі і при тому несли світло "просвєщєнія" межи неграмотні галицькі хлопи.
Таке добро їм зробили,а вони так не люблять рускоязичних,ще й обзиваються.
Але для таких,як ви,це в порядку речей,тому ви щиро дивуєтесь,чому у нас не люблять москалів.Ну,темні ми,видумали образ ворога,по іншому не можем...
Пересвет
29.10.2007, 10:59
Супер суждения у некоторых граждан этого форума.
Мол к русским ничего плохого не имею, но России быть не должно :)
Сразу вспоминаю анекдот...Расизма как и негров быть не должно.
Зів'ялий мозок прямо целый список претензий написал, мол когда он и за что сможет простить "москалей". При это говоря, что к русским не имеет никаких претензий, но "Карфаген", то есть Россия должен быть разрушен. Кстати, так не понял определение данного слова "москаль), так как оно постоянно меняется на данном форуме. Может вы хоть объясните к кому именно у вас претензии?
Империи распадаются с такой же быстротой как и простые государства. Так что не удивительно, что в один прекрасный момент на карте мира не будет ни России, ни Украины.
galickii moskal
29.10.2007, 11:18
Перший раз у нас близько познайомились із цим "цвітом" російського народу(повторюю,близько) в 1939 році
А про 14 год забыли Львов тогда почти год входил в состав России.
А про 14 год забыли Львов тогда почти год входил в состав России.
Маєте рацію.Але тоді не було такого тотального винищнння народу,та й ще не не було срср і кровавого комуністичного режиму.
Зів'ялий мозок
29.10.2007, 15:08
Супер суждения у некоторых граждан этого форума.
Мол к русским ничего плохого не имею, но России быть не должно :)
Сразу вспоминаю анекдот...Расизма как и негров быть не должно.
Зів'ялий мозок прямо целый список претензий написал, мол когда он и за что сможет простить "москалей". При это говоря, что к русским не имеет никаких претензий, но "Карфаген", то есть Россия должен быть разрушен. Кстати, так не понял определение данного слова "москаль), так как оно постоянно меняется на данном форуме. Может вы хоть объясните к кому именно у вас претензии?
Империи распадаются с такой же быстротой как и простые государства. Так что не удивительно, что в один прекрасный момент на карте мира не будет ни России, ни Украины.
Так, Росія як імперія зла та тюрма народів має бути знищена. Але натомість повинна виникнути Росія як демократична країна на тій території, де власне й виник російський народ, а не на тій, яку він встиг собі загарбати впродовж століть. А на решті територій, які, по суті, є національними окраїнами, повинні сформуватися інші країни - національні держави усіх пригноблюваних корінних народів у теперішній Російській Федерації. Означення слова москаль на форумі міняється, бо кожен має свою думку з цього питання. Я ним називаю російських шовіністів, які мріють про відновлення єдиної, неподільної з єдиною мовою, вірою і т.д. Тобто до них відношу не лише громадян України, які не спроможні вивчити російську мову, а й наприклад Жириновського і інших людей цього штибу. Але це питання дискусійне і його краще обговороювати в темі Москалі, бо знову буде офтоп.
Які в мене є претензії? Просто перечитайте увесь форум. Навіщо повторюватися.
Але пропоную повернутися до дивізії "Галичина" і обговорювати це питання, а проблеми такої тематики яку ви порушили розглядати в інших темах.
Дальневосточник
29.10.2007, 16:34
називаю російських шовіністів..до них відношу не лише громадян України, які не спроможні вивчити російську мову....
По каковскиж эти шовинисты говорят - если не знают русского? Неужели по украински? :D
Славный девиз "Україна від Сяну по Кубань!"
Могу напомнить другой - о “велькой Польше от можа до можа”...Причем второе можа - Черноморское побережье Украины....Может стоит поубавить аппетиты? :)
По каковскиж эти шовинисты говорят - если не знают русского? Неужели по украински? :D
Па фєні ботают,в натурє!:bazar:
Славный девиз "Україна від Сяну по Кубань!"
Могу напомнить другой - о “велькой Польше от можа до можа”...Причем второе можа - Черноморское побережье Украины....Может стоит поубавить аппетиты?
Та берем приклад зі "старшого брата"."Сібірь нєісходімая",Чукотка,Камчатка - то все ісконно русскіє землі?
Дальневосточник
29.10.2007, 16:53
Та берем приклад зі "старшого брата"."Сібірь нєісходімая",Чукотка,Камчатка - то все ісконно русскіє землі?
Не скажу о Камчатке - я там только 10 лет прожил, :)
а вот в Приморском крае есть
Хороль — в честь украинских города и реки Хорол.
Черниговка — в честь города Чернигов.
Киевка - без комментариев :)
Тогда - от Сана до Тихого океана....! :D
Не скажу о Камчатке - я там только 10 лет прожил, :)
а вот в Приморском крае есть
Хороль — в честь украинских города и реки Хорол.
Черниговка — в честь города Чернигов.
Киевка - без комментариев :)
Тогда - от Сана до Тихого океана....! :D
Видать правильно казав Жириновський:"Везде,где ступил сапог русского солдата - русская земля"
http://sashka.iatp.org.ua/sashka/topi/38b.gif
afterstep
29.10.2007, 18:13
А я сейчас объясню почему не изменился.
«Москаль» - это не просто некоторый образ, это основа мировоззрения свидомого украинца. Убери его и свидомый украинец потеряет привычную систему координат, он не поймет куда смотреть на кого «равняться», он не будет уверен, кто лучше, а кто хуже.
а тепер замість вашого тлумачення - послухайте тогочасне.
Москаль (забрити у москалі) -солдат російської армії. Поводився нагло і зухвало - був брехливий, дрібний злодюжка, що абсолютно не зважав на громадську думку. Як ставили москлів на постой - то господарам було лихо - постійно слідкувати, щоб москаль що не поцупив.
Коли москалі звільнялися - то ходили та жебрали, і нагло просилися переночувати - "женеш його в двері - а він в вікно лізе". І все те саме - на шармак нажертися ще й щось поцупити.
==
Так от - термін не змінився....
Додано через 5 хвилин
В принципе украинец, который может прожить неделю не ругая во всех своих проблемах москалей – еще не потерян. Попробуйте, ей богу поможет в повседневных делах.
хто ж вас у бідах звинувачує? чи не ви вигукуєте, що "втарой гасударствєнний - і всьо будет чьотко"?
Вам і Мазепа морду коле, і Бандера, і всі біди - від українських націоналістів та УПА...
Іноді складається враження, що зараз розпал 1943-го...
galickii moskal
29.10.2007, 19:37
Маєте рацію.Але тоді не було такого тотального винищнння народу,та й ще не не було срср і кровавого комуністичного режиму.
Вы знаете в советских исторических фильмах с русскими царями происходил тот же парадокс, чем ближе царь правил ко времени революции, тем большим он был тираном и душителем свобод.
консультант
29.10.2007, 20:53
Кстати, так не понял определение данного слова "москаль
А ты , москаль, на Украину зубы не скаль. В. Маяковський [1893-1930]/
Москаль - це не росіянин, а російськомовний рогуль, який проживає на території України і через
свої шовіністські переконання не хоче вивчати українську мову і сприймати українську культуру.
Степаныч
29.10.2007, 20:56
Москаль - це не росіянин, а російськомовний рогуль, який проживає на території України і через
свої шовіністські переконання не хоче вивчати українську мову і сприймати українську культуру.
Не можу не погодитись! ПРАВИЛЬНО!
Вы знаете в советских исторических фильмах с русскими царями происходил тот же парадокс, чем ближе царь правил ко времени революции, тем большим он был тираном и душителем свобод.
Царській Росії далеко було по кровожерності до срср,а царській охранці - до ГПУ-НКВД.
galickii moskal
29.10.2007, 21:21
Царській Росії далеко було по кровожерності до срср,а царській охранці - до ГПУ-НКВД.
Я тоже считаю советский период более жестоким. Но тут все зависит от отправной точки в истории Украины, если бы надо было говорить о козаческом периоде истории Украины, то тут же кровожадность русских царей выросла бы до невероятных размеров.
Додано через 3 хвилини
Допис від консультант
Не можу не погодитись! ПРАВИЛЬНО!
А я от і мовою володію і пісні українські слухаю і історію трохи знаю.
А всеодно вважаю себе москалем. що мені робити?
Зів'ялий мозок
29.10.2007, 21:29
Я тоже считаю советский период более жестоким. Но тут все зависит от отправной точки в истории Украины, если бы надо было говорить о козаческом периоде истории Украины, то тут же кровожадность русских царей выросла бы до невероятных размеров.
Додано через 3 хвилини
Придумати для себе іншу назву. Наприклад, галмоскаль, вестмоскаль. Таким чином, відрізнятиметеся від решти. Будете іншим, особливим.
А сало любите?
Степаныч
29.10.2007, 21:36
А всеодно вважаю себе москалем. що мені робити?Ви не москаль. Зрозумійте це і все. Адже проблема не у тому, за кого ВАС вважають, а у тому, ким вважаєте себе ВИ! І не підстраюйтесь під "свідомих", не танцюйте під їхню дудку! "Свідомі" - вороги України, "українськості", державності", етс....
galickii moskal
29.10.2007, 21:41
А сало любите?
З салом не склалось вегетаріанець.
Додано через 7 хвилин
Ви не москаль. Зрозумійте це і все. Адже проблема не у тому, за кого ВАС вважають, а у тому, ким вважаєте себе ВИ! І не підстраюйтесь під "свідомих", не танцюйте під їхню дудку! "Свідомі" - вороги України, "українськості", державності", етс....
Почему это я не москаль? Обычный галицький москаль, я ж не в России родился, тогда бы был просто русским.
Я думаю даже если эксперта Крывдыка спросить он тоже так определит.
З салом не склалось вегетаріанець.
То шо з принципу?!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megawahnsinnig.gif
То Ви шовініст!
Степаныч
29.10.2007, 22:03
Почему это я не москаль?
Да по качану! Завтра розповім...
galickii moskal
29.10.2007, 22:13
То шо з принципу?!
То Ви шовініст!
Ну да дискриминация продуктов.
Ну да дискриминация продуктов.
:D :D :D
О,а на аватарі - чистий собі москаль!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_peggy.gif
galickii moskal
29.10.2007, 22:51
О,а на аватарі - чистий собі москаль!
А то Степаныч тут начинает шо не москаль я ни какой, а так посмотрел и вопросы отпали.
Чернобылец
30.10.2007, 03:05
а тепер замість вашого тлумачення - послухайте тогочасне.
Москаль (забрити у москалі) -солдат російської армії. Поводився нагло і зухвало - був брехливий, дрібний злодюжка, що абсолютно не зважав на громадську думку. Як ставили москлів на постой - то господарам було лихо - постійно слідкувати, щоб москаль що не поцупив.
Коли москалі звільнялися - то ходили та жебрали, і нагло просилися переночувати - "женеш його в двері - а він в вікно лізе". І все те саме - на шармак нажертися ще й щось поцупити.
==
Так от - термін не змінився....
Додано через 5 хвилин
хто ж вас у бідах звинувачує? чи не ви вигукуєте, що "втарой гасударствєнний - і всьо будет чьотко"?
Вам і Мазепа морду коле, і Бандера, і всі біди - від українських націоналістів та УПА...
Іноді складається враження, що зараз розпал 1943-го...
А к кому это вы обращаетесь ? : D Нету москалей больше, а "антимушкали" остались. :)
Вот антимоскалей, ну те что москалей не любят, я точно вижу. Как только москалей ругает, то точно "антимоскаль". А вот москалей никак не могу определить. То одно читаю, то другое и в зависимости от обсуждения термин так то сужается, то расширяется, то в прошлом, то в будущем. Только хочешь ногтями этого москаля ухватить, а нет опять сорвался в другое определение заложили.
А вот может сподвигнетесь и дадите определение "москаля"? Ну чтоб его на крючок, и чтоб гад этот и ворог не сорвался. :)Ну то определение, что вы и Ромко дали, это в прошлом, а в настоящем ? Я ж и сказал в прошлом было, а в настоящее время - вымышленный персонаж, для запугивании детей и окружающих.
Но только такое определение, чтоб солидно и грамотно звучало, не типа "стан души и ворог Украины". Потому что ворог, это понятие Уголовного кодекса, а если просто вашу точку зрения не разделяет, то это обычное наше демократическое существование, ему еще учиться многим надо.
Ну что попробуете ? Хотя сомневаюсь я однако, что получится.
levandivka
30.10.2007, 05:19
Вам Степанич сказав, що тре' зачекати, записатися на прийом.
"Свідомі" - вороги України, "українськості", державності", етс....
Це у Вас - професійне! :) Нє?
Психіатрам головне, аби все відділення, "укололось і забилось".../по Висоцькому/ :)
А вот может сподвигнетесь и дадите определение "москаля"? Ну чтоб его на крючок, и чтоб гад этот и ворог не сорвался.
Ага, українська народна казка "Івасик-Телесик": "Бабусю, покажіть мені, як в