КПК

Показати повну версію : Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлюбів, Аборти

Сторінки : [1] 2

Mafija
04.03.2007, 23:25
Україна іде в Европу. Але якою Европою ми хочемо стати? Які ідеї сучасності як сприймають наші громадяни? Що нам ближче за духом - Польща, Нідерланди, Італія, Англія?

Хочу почути вашу думку.

Ольга
05.03.2007, 00:00
Україна іде в Европу. Але якою Европою ми хочемо стати? Які ідеї сучасності як сприймають наші громадяни? Що нам ближче за духом - Польща, Нідерланди, Італія, Англія?

Хочу почути вашу думку.

Хотілося б бачити Україну християнською. Але в умовах ЄС цього не буде!

New Shrek
05.03.2007, 00:04
Що я маю право на одностатевий шлюб,моє відношення до п .... сів відоме

Mafija
05.03.2007, 14:05
Що я маю право на одностатевий шлюб,моє відношення до п .... сів відоме

Моє ставлення до гомосів доволі толерантне (я до них жодним чином не належу!!!). Це явище існує з біблійних часів, за радянської влади це був кримінальний злочин, за християнськими канонами - гріх. Але якщо вони люблять один одного / одна одну і все одно живуть разом, то чому б не зробити такий шлюб законним? Якщо вони нікого не чіпають, то яке нам до них діло? Це їх особиста справа. Тим більше, що це існує у багатьох розвинених країнах і є певним атрибутом свободи.
Я так думаю.

Mafija
05.03.2007, 14:08
Хотілося б бачити Україну християнською. Але в умовах ЄС цього не буде!

Розумію, що у Львові переважна більшість - християни. Навіть коли трамвай їде повз церкву дехто хреститься.
Але існує багато інших релігій: язичництво, іслам, іудаїзм. Багато атеїстів.
У нас церква відділена від влади і це дуже добре.

До речі, а як ви ставитеся до введення у школах уроків християнської етики?

Ольга
05.03.2007, 14:09
Моє ставлення до гомосів доволі толерантне (я до них жодним чином не належу!!!). Це явище існує з біблійних часів, за радянської влади це був кримінальний злочин, за християнськими канонами - гріх. Але якщо вони люблять один одного / одна одну і все одно живуть разом, то чому б не зробити такий шлюб законним? Якщо вони нікого не чіпають, то яке нам до них діло? Це їх особиста справа. Тим більше, що це існує у багатьох розвинених країнах і є певним атрибутом свободи.
Я так думаю.

А якщо Ваші синочки підростуть, побачать пару голубих, які живуть з Вами на одній вулиці, то однозначно будуть думати, що так і має бути. Ваш світогляд формувався ж по-інакшому.

Mafija
05.03.2007, 14:31
А якщо Ваші синочки підростуть, побачать пару голубих, які живуть з Вами на одній вулиці, то однозначно будуть думати, що так і має бути. Ваш світогляд формувався ж по-інакшому.

Сподіваюся, що я зможу на них вплинути і пояснити. Якщо не зможу - з мене поганий батько. (Я ще не маю дітей).

Щось всіх зачепили одностатеві шлюби, а решти підтем ніхто не торкався.
Прошу вас написати своє ставлення і до інших пунктів теми, будь ласка.

Ольга
05.03.2007, 14:46
Розумію, що у Львові переважна більшість - християни. Навіть коли трамвай їде повз церкву дехто хреститься.
Але існує багато інших релігій: язичництво, іслам, іудаїзм. Багато атеїстів.
У нас церква відділена від влади і це дуже добре.

До речі, а як ви ставитеся до введення у школах уроків християнської етики?

1. стосовно етики.
Унікальна подія сталася минулого року. Обєдналися представники всіх основних церков України. І разом подавали до Мін Освіти клопотання про внесення до навчального курсу предмету християнської етики.
Думаю і етика, і така єдність церков - дуже дуже позитивне явище для нашої держави.

2. стосовно інших релігій.
щось я собі важко уявляю, аби мусульмани стерпіли гомосексуалів :)

3. а чим погано є хреститися в трамваї?

Капітан
05.03.2007, 14:51
А хто каже що це погано?

Степаныч
05.03.2007, 15:02

Хочу почути вашу думку.
Варіант відповіді "Україна" не розглядається в принципі? Тобто, я правильно зрозумів, що наш дух, наші ідеї сучасності повинні бути або як у Польщі, або як у Нідерландах, або як у Італії, або як у Англії, етс? Даю універсальну відповідь - головне, щоб не як у Росії!

Ольга
05.03.2007, 15:13
А хто каже що це погано?

Я сприйняла допис цей з докором. Що аж навіть коли трамвай їде повз церкву дехто хреститься

Капітан
05.03.2007, 15:15
Спору нема, мусульманам тяжче... намаз робити у переповненій маршрутці :)
Я наприклад завжди хрещуся і не тільки в трамваї, навіть каптурика знімаю, якщо він на голові є. Помічав, що багато так роблять. Правда, не так багато як до церкви ходить, але є :)

Ольга
05.03.2007, 15:33
Я наприклад завжди хрещуся і не тільки в трамваї, навіть каптурика знімаю, якщо він на голові є. Помічав, що багато так роблять. Правда, не так багато як до церкви ходить, але є :)

ну Ви просто молодець! ;)
Колись запитували священника, що робити, якщо немає змоги перехреститися, сказав отець, що тоді можна це зробити подумки. Сподіваюся, що всі інші роблять це подумки :)

А стосовно теми цієї гілки
Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлюбів, Аборти
тут риторичне запитання.
Особисто я проти всього вищеперерахованого!

Степаныч правий в тому, що Україна - унікальна держава. Можливо завдяки її унікальності і подальшої незалежності ми отримаємо позитивні зміни. Рівнятися на сусідів є абсудно!

Medicus Mors
05.03.2007, 18:55
Особисто я проти всього вищеперерахованого!

Ви також виступаєте за заборону абортів, я вас правильно зрозумів?

Хочу почути думку форумчан про дозвіл евтоназії?

Ольга
05.03.2007, 19:00

Так, ПРОТИ АБОРТІВ! І проти евтаназії!

Mafija
05.03.2007, 19:03
1. стосовно етики.
Унікальна подія сталася минулого року. Обєдналися представники всіх основних церков України. І разом подавали до Мін Освіти клопотання про внесення до навчального курсу предмету християнської етики.
Думаю і етика, і така єдність церков - дуже дуже позитивне явище для нашої держави.

Я, хоч і не релігійна людина, підтримую ініціативу Президента про об"єднання церков і утворення єдиної помісної церкви, бо це є об"єднавчим фактором.
Але проти введення уроків християнської етики. Хіба як факультатив.

2. стосовно інших релігій.
щось я собі важко уявляю, аби мусульмани стерпіли гомосексуалів

Питання шлюбів - справа закону, я ж не збираюся їх вінчати, просто провести реєстрацію. Та і мусульман в Україні не так багато.

Та я ж не проти! я просто зауважив. У Харкові я такого ніколи не бачив. У нас і перед церквою рідко хто хреститься (хіба що подумки).

Капітан
05.03.2007, 19:05
А я за евтаназію. Є випадки, коли ІМХО вона потрібна, за умови дотримання певної процедури.

Mafija
05.03.2007, 19:07
Даю універсальну відповідь - головне, щоб не як у Росії!

Будь ласка, не роздмухуйте тут політику. Росія не входить до ЄС (принаймні на даний момент). Я просто вибрав країни з характерним европейським менталітетом. Російський менталітет має азійські властивості, і я не кажу, що це погано. Просто ви такі, а вони - такі.

Mafija
05.03.2007, 19:12
Так, ПРОТИ АБОРТІВ! І проти евтаназії!

А я підтримую свого майже колегу. Заборона абортів з нашою економікою буде сприяти тому, що буде з"являтися соціально неблагонадійний елемент. Якщо батьки не хотіли дитину, а просто "так вийшло", дитина не отримає любови і виховання.

А я за евтаназію, правильно, Капітане. Якщо людина смертельно хвора і це відомо на 100% і при цьому вона сильно страждає, то чому не дозволити надати смерть на прохання?
У правах людини записано, що кожен має право на життя. А на смерть?

Mafija
05.03.2007, 19:16
Я сприйняла допис цей з докором. Що аж

Ні Ольго, жодного докору не маю. Ви мене не правильно зрозуміли.

Капітан
05.03.2007, 19:24
Щодо евтаназії - до Степанича :)

Ольга
05.03.2007, 19:45

:eek: він надає послуги? :D

Капітан
05.03.2007, 19:47
Скоріше, навпаки... Ви дочекайтеся онлайну Степанича, заманіть на цю гілку і самі все зрозумієте... а я поки що буду тримати загадкову тишу :)

Medicus Mors
05.03.2007, 21:15
Щось всіх зачепили одностатеві шлюби, а решти підтем ніхто не торкався.
Прошу вас написати своє ставлення і до інших пунктів теми, будь ласка.

Полігамія - за. У мусульман це прийнято, та і взагалі, це особиста справа кожної людини, та хай хоч шведські сім"ї!

Легалізація наркотиків - так і зараз не складно дістати, а так гроші надходили б у бюджет. Але після 18 років, як зараз цигарки.
І про цигарки. Якщо дітям не продавати цигарки, то вони їх або крастимуть, або підбиратимуть недопалки, що ще гірше. Треба проводити серйозну просвітницьку роботу, а цигарки продавати (все одно цього дотримуються тільки у супермаркетах).

Легалізація проституції - тільки під серйозним медичним контролем.

Аборти - хай кожна жінуа вирішує сама. Забороняти не треба, бо робитимуть у підвалах, або за кордоном.

А з евтоназією складно. Цим можуть зловживати чорні лікарі, особливо коли треба квартиру успадкувати. Потрібно дозволити, але контроль надсерйозний.:cool:

Medicus Mors
05.03.2007, 21:17
Скоріше, навпаки... Ви дочекайтеся онлайну Степанича, заманіть на цю гілку і самі все зрозумієте... а я поки що буду тримати загадкову тишу :)

А як це - навпаки? Він що, воскресити може?

Оля
05.03.2007, 21:23
Сподіваюся, що я зможу на них вплинути і пояснити. Якщо не зможу - з мене поганий батько. (Я ще не маю дітей).

Ото й так легко розсуждаєте тут, що ще дітей не маєте! :( А як будете мати, то будете бажати, щоб вся гидота була заборонена! :(

Mafija
05.03.2007, 21:42
Ото й так легко розсуждаєте тут, що ще дітей не маєте! :( А як будете мати, то будете бажати, щоб вся гидота була заборонена! :(

Потяг до гидоти завжди від невеликого розуму. Якщо аргументовано і переконливо пояснити, а людина не розуміє, то так їй і треба. Хай курить, колиться, лазить по борделях і здохне під парканом або від венеричної хвороби.

З дітьми, звичайно, важче. Особливо з підлітками. Тому всі гріхи дозволяти не раніше від 18 років, а далі - твоя доля в твоїх руках. Але має бути справжній контроль. От горілку заборонено продавати дітям, не знаю, як у Львові, але у Харкові зіткнувся з цим 1 раз (не продали, падлюки [це я жартома]), пройшов трохи далі - жодних проблем.

Mafija
05.03.2007, 21:45
Легалізація проституції - тільки під серйозним медичним контролем.

Коли щось неможливо побороти, треба це очолити.

Оля
05.03.2007, 21:56
Потяг до гидоти завжди від невеликого розуму.

То як в деяких європейських країнах нема великого розуму, то Ви бажаєте, щоб і Україна так само собі здуріла?:D

Mariya
05.03.2007, 23:13
Я особисто проти евтаназії. Скажімо, хворий дав згоду на евтаназію. Як довести, що він був при ясному і тверезому розумі, коли цю згоду давав? Хто дасть гарантію, що він не був одурманений знеболювальними? Таким людям треба дати достойно дожити своє життя, зробити вони це зможуть тільки в госпісі, де кваліфікований персонал буде фахово за ними доглядати. А таких госпісів катастрофічно мало, я знаю один на весь Львів, тобто один на всю область, а таких має бути принаймні по одному в кожному районі.

Капітан
06.03.2007, 10:14
Марія, той що Ви знаете хоспіс, знаходиться в районі Г. Чупринки?

Mafija
06.03.2007, 10:36
То як в деяких європейських країнах нема великого розуму, то Ви бажаєте, щоб і Україна так само собі здуріла?:D

А у нас і так ситуація не краща. Тільки у Нідерландах гроші ідуть у бюджет, а у нас - наркоMafiji. Там проституція під контролем, а у нас - на трасі. З цим ніхто не бореться і це важко побороти, проблема частково полягає в менталітеті.

Mafija
06.03.2007, 10:46
Дякую, Лікар-Смерть, що підкинули цікаву підтему.
А з евтоназією складно. Цим можуть зловживати чорні лікарі, особливо коли треба квартиру успадкувати. Потрібно дозволити, але контроль надсерйозний.

Пригадується наш Федак - головний лікар 4 невідкладної мед допомоги Харкова (сам з західної України, де був замішаний у справі з немовлятами).

Я особисто проти евтаназії. Скажімо, хворий дав згоду на евтаназію. Як довести, що він був при ясному і тверезому розумі, коли цю згоду давав? Хто дасть гарантію, що він не був одурманений знеболювальними?

Погоджуюся, бо це може бути використано для легалізації вбивства.
Сфальсифікували документи, вбили. А потім захопили майно. Особливо з самотніми людьми. Кінці в воду.

Таким людям треба дати достойно дожити своє життя, зробити вони це зможуть тільки в госпісі, де кваліфікований персонал буде фахово за ними доглядати. А таких госпісів катастрофічно мало, я знаю один на весь Львів, тобто один на всю область, а таких має бути принаймні по одному в кожному районі.

А якщо людина страждає від нестерпного болю. Що, колоти знеболювальне до самої смерти? Але, як бачите, одного госпісу на всіх не вистачає.

KabMiner
06.03.2007, 10:57
Відповідаю по порядку:
1) Легалізація наркоманії - проти! Навпаки має бути примусове лікування від наркоманії, а не її легалізація. Для наркоторговців має бути введена смертна кара. Бо інакше ми отримаємо країну наркоманів і швиденько зникнемо з лиця землі, що вже відбувається.
2) Гомосексуальні шлюби - проти!. Не можна потурати збоченцям інакше збочення будуть ширитися, що досить швидко приведе до виродження і зникнення нації.
3) Легалізація проституції - проти!. Ще ніхто не довів, що в цьому є щось добре. Навпаки проституцію порібно викорінювати.
4) Евтаназія - за. Кожна людина має право на смерть. Але це питання потрібно добре юридично обставити: мають бути переліки хвороб при яких можна робити евтаназію, добре розписана проце дура і т.д.
5) Заборона абортів - за. Аборт - це вбивство. Звідси і всі висновки.
6) Уроки християнства в школах - проти. У нас світська держава, кожен повинен задовільняти свої релігійні потреби в межах своєї релігійної громади, а не в школі. Школа - для навчання.
7) Полігамія - за. Кожен сам повинен визначати скільки дружин він може утримувати і скільки дружин йому потрібно.

Капітан
06.03.2007, 11:00
Каб Мінер, все класно...тільки не згідний з проституцією :) Яким чином Ви її викоріните?

Степаныч
06.03.2007, 11:13
Кеп,
дякую за рекламу!:) Проблема евтаназії, як і проблема абортів, - це проблеми не медичні, а філософсько-правові. У даному випадку медики як водії таксі: куди скажуть, туди і повезуть. Моя особиста точка зору: евтаназію дозволяти ні в якому разі не можна. Аборти - забороняти ні в якому разі не можна. Наркотики - не можна дозволяти, але й такі перегиби, як з трамадолом та транквілізаторами, дурість. Проституцію - узаконити. Полігамні шлюби - дозволити. До речі, дозволити і одностатеві шлюби.

Мих
06.03.2007, 13:49

Хочу почути думку форумчан про дозвіл евтоназії?

Проти.

Mafija
06.03.2007, 13:50
Каб Мінер, все класно...тільки не згідний з проституцією :) Яким чином Ви її викоріните?

Правильно! Вона існує вже не одну тисячу років. Не можна заборонити дівчатам "давати" кому вони хочуть. І так само не можливо заборонити їм брати грощі, подарунки тощо.

Mafija
06.03.2007, 14:03
1) Легалізація наркоманії - проти! Навпаки має бути примусове лікування від наркоманії, а не її легалізація. Для наркоторговців має бути введена смертна кара. Бо інакше ми отримаємо країну наркоманів і швиденько зникнемо з лиця землі, що вже відбувається.

Зараз нема проблеми дістати наркотик. Треба тільки захотіти, походити по клубах, гуртожитках і все. Про смертну кару - правильно (хоча це теж вбивство). Не всі наркотики треба легалізовувати. Більшість синтетичних наркотики - це смерть. Мова йде про легкі.

2) Гомосексуальні шлюби - проти!. Не можна потурати збоченцям інакше збочення будуть ширитися, що досить швидко приведе до виродження і зникнення нації.

А якщо жінка відчуває себе чоловіком або навпаки? Так, нам складно це зрозуміти, але через гормональні порушення таке можливо. Зовнішньо - жінка, фактично - чоловік (або навпаки). Треба, щоб людина сама вирішувала, якої вона статі (чк в анекдоті).

4) Евтаназія - за. Кожна людина має право на смерть. Але це питання потрібно добре юридично обставити: мають бути переліки хвороб при яких можна робити евтаназію, добре розписана проце дура і т.д.

Повністю підтримую.

5) Заборона абортів - за. Аборт - це вбивство. Звідси і всі висновки.

Смертна кара - теж вбивство. Я вже писав, що коли батьки не хочуть дитину, краще не пускати її в світ, бо вона не отримає того, що має отримати.
Ембріон це ще не людина. За такою логікою контрацептиви - геноцид.

6) Уроки християнства в школах - проти. У нас світська держава, кожен повинен задовільняти свої релігійні потреби в межах своєї релігійної громади, а не в школі. Школа - для навчання.
7) Полігамія - за. Кожен сам пови
нен визначати скільки дружин він може утримувати і скільки дружин йому потрібно.

Цілком за!

Mafija
06.03.2007, 14:04
Проти.

Дякую за висловлення Вашої думки. Але, будь ласка, обґрунтуйте.

Пересвет
06.03.2007, 15:56
Во первых, являясь гражданином России категорически не согласен с азиатским менталитетом русских. Даже россиян не отнес бы к азиатской ментальности по большей части.
Россия все же европейская страна, но со своими определенными особенностями. Ошибочно его называют определенный путь развития.

1) Легалізація наркоманії - категорически против! Ужесточить наказание распространителям.
2) Гомосексуальні шлюби - категорически против!
3) Легалізація проституції - за! Уж лучше контролировать ее, чтобы дома терпимости платили налоги. Проституцию не искоренить никогда!!! Пока есть мужчины на свете секс будет существовать всегда!
4) Евтаназія - Против! Человек не дает никому жизнь, не ему ее и отбирать. Автоназия это убийство!
5) Заборона абортів - за. Аборт - це вбивство.
6) Уроки християнства в школах - за! А также уроки мусульманской, иудейской и др. мировых религий.
7) Полігамія - против! У нас не Восток, чтобы гаремы содержать.

KabMiner
06.03.2007, 18:27
Та засобів є достатньо. Починаючи від штрафів і закінчуючи тюрмою. Покарання як і за будь-які злочини.
Вона існує вже не одну тисячу років. Не можна заборонити дівчатам "давати" кому вони хочуть. І так само не можливо заборонити їм брати грощі, подарунки тощо.
Вам, як представнику мафії (очевидно?), а також багатьом іншим хочу пояснити, що проституція зявляється не тоді коли дівчата комусь дають (це їх природнє право), а тоді коли хтось (сутенер) наживається на тому, що дівчата дають. От тоді є проституція. І з цим явищем потрібно боротися як і з іншою злочинністю.
Далі по тексту:
1) легкі наркотики - початок шляху до важких наркотиків. Вони повинні бути заборонені.
2) якщо жінка/чоловік відчуває себе чоловіком/жінкою, або динозавром, чи ще кимось, то їй потрібно лікуватися (індивідуально), а не парити мозги всьому суспільству своїми збоченнями.
3) Про аборти тут в розділі "Здоровя" є окрема тема - там все грунтовно розписано.

Капітан
06.03.2007, 18:29
Та засобів є достатньо. Починаючи від штрафів і закінчуючи тюрмою. Покарання як і за будь-які злочини.
А що, раніше цього не було? :) Все одно це не можливо. Єдине, чого можна добитися - так це загнати повій у глухе підпілля.

Mariya
06.03.2007, 18:34
Марія, той що Ви знаете хоспіс, знаходиться в районі Г. Чупринки?

yes, sir

Капітан
06.03.2007, 18:37
yes, sir
так там не лікують....возять тих, кому до вмирання, мєм.

Mariya
06.03.2007, 18:41
Кеп, госпіс - то не лікарня, там нікого не лікують. В госпісі пацієнтами є смертельно хворі люди, персонал госпісу знімає їхні страждання знеболювальними і кваліфіковано доглядає за ними. Це велике полегшення для хворих і для родичів.

І я за полігамію, чоловіків буду мати стільки, скільки мене зможуть утримувати. ;)

Капітан
06.03.2007, 18:42
Може й так, Марія...

Liliyah Romanova
06.03.2007, 20:55
І я за полігамію, чоловіків буду мати стільки, скільки мене зможуть утримувати.
Маріє, це називається ПОЛІАНДРІЯ! :):):)

Mariya
06.03.2007, 21:55
Ну тоді я за поліандрію.:) А полігамії не треба, бо багато чоловіків зможуть одну жінку утримати, а один чоловік багато жінок фінансово утримати не зможе, принаймні зараз в Україні. :)

Mafija
06.03.2007, 22:01
І я за полігамію, чоловіків буду мати стільки, скільки мене зможуть утримувати. ;)

Оце правильно! Тільки за статистикою в Україні 56/44% жінки/чоловіки відповідно. Бажаю Вам успіху і щастя у родинному житті.

Mafija
06.03.2007, 22:03
Ну тоді я за поліандрію.:) А полігамії не треба, бо багато чоловіків зможуть одну жінку утримати, а один чоловік багато жінок фінансово утримати не зможе, принаймні зараз в Україні. :)

Ну це дивлячись який чоловік. Багато ж є таких, які утримують і дружину і коханок.

Mafija
06.03.2007, 22:12
Во первых, являясь гражданином России категорически не согласен с азиатским менталитетом русских. Даже россиян не отнес бы к азиатской ментальности по большей части.
Россия все же европейская страна, но со своими определенными особенностями. Ошибочно его называют определенный путь развития.
Добре, хоча в Росії є багато різних народів і дійсно важко визначити хто куди належить. Але ще раз наголошую, що азійський менталітет це зовсім не погано. Наприклад саме в Азії збереглись закони гостинності, поваги до старших, традиція допомагати родичам, а не топити один одного, як це часто трапляється у нас.

4) Евтаназія - Против! Человек не дает никому жизнь, не ему ее и отбирать. Автоназия это убийство!
5) Заборона абортів - за. Аборт - це вбивство.

Як це "Человек не дает никому жизнь"? Ще й як дає! Тому і говоримо за аборти.

6) Уроки християнства в школах - за! А также уроки мусульманской, иудейской и др. мировых религий.

Мудро і справедливо, всі релігії мають бути рівними в правах. І хай кожен обере собі ту, яка йому довподоб, або не сповідує жодної.

7) Полігамія - против! У нас не Восток, чтобы гаремы содержать.

Але у нас немало мігрантів, також є Крим зі своїми відмінностями.

Mafija
06.03.2007, 22:41
Продивлявся тему Міха Аборти, вибачаюся, що частково її повторив, але тут я маю на увазі юридичний контекст. Далі про аборти пропоную перейти до відповідного розділу у темі Здоров"я і продовжити дискусію там.

А тут я хотів би з"ясувати
ваше ставлення до використання абортивного матеріалу,
яке мене цікавить зеачно більше.

Що краще:
- викинути на смітник
чи
- використати з користю для людей?
Ембріональні стволові клітини - дуже цінний матеріал.

New Shrek
07.03.2007, 08:00
Оце правильно! Тільки за статистикою в Україні 56/44% жінки/чоловіки відповідно. Бажаю Вам успіху і щастя у родинному житті.
В Техасі теж таке співвідношення?

New Shrek
07.03.2007, 08:03
І я за полігамію, чоловіків буду мати стільки, скільки мене зможуть утримувати. ;)Да здравствует Техас !,штат непуганных холостяков!

New Shrek
07.03.2007, 08:07
Правильно! Вона існує вже не одну тисячу років. Не можна заборонити дівчатам "давати" кому вони хочуть. І так само не можливо заборонити їм брати грощі, подарунки тощо.А коли гроші(зарплату чоловіка під касою заводу)не бере ,то значить чесна давалка,невже такі ще існують?

Степаныч
07.03.2007, 08:43
...
А тут я хотів би з"ясувати
ваше ставлення до використання абортивного матеріалу,
яке мене цікавить зеачно більше.

Що краще:
- викинути на смітник
чи
- використати з користю для людей?
Ембріональні стволові клітини - дуже цінний матеріал.
По-перше, на на "смітник" викинути, а захоронити в біотермічну яму.
По-друге. Звісно, все що можливо використати з користю, необхідно використати.
По-третє. Усе, що не може бути використане з користю - у біотермічну яму.

Mafija
07.03.2007, 12:35
По-перше, на на "смітник" викинути, а захоронити в біотермічну яму.

Правильно поправили, але фактично - це те саме. Я просто додав емоційний відтінок.

KabMiner
07.03.2007, 14:32
А що, раніше цього не було? :) Все одно це не можливо. Єдине, чого можна добитися - так це загнати повій у глухе підпілля.
Та раніше було все те ж, що є зараз: крадіжки, вбивства, і т.д.
Але завжди існували правоохоронні органи які регулярно зменшували кількість всього цього лайна. За що їм і гроші платять.
Проституція (як кримінальний бізнес) є злочином, саме тому проти неї потрібно боротися. Не потрібно путати проституцію (кримінальний бізнес) з роспущеністю жінок/чоловіків, оскільки це просто аморальне явище. Хоча, слід сказати, що були країни і часи коли і за розпустну поведінку (подружню зраду) передбачалася кримінальна відповідальність.

Mafija
07.03.2007, 18:03
Проституція (як кримінальний бізнес) є злочином, саме тому проти неї потрібно боротися. Не потрібно путати проституцію (кримінальний бізнес) з роспущеністю жінок/чоловіків, оскільки це просто аморальне явище.

Правильно! Проституція зараз - кримінальний бізнес. А якщо держава матиме монополію на цей бізнес? Ви уявляєте які надходження підуть до бюджету?
Я не бачу у проституції ознак злочину, якщо вона за згодою дівчини і замовника.
Легалізуючи це можна:
- зменшити кількість випадків захворювань, що передаються статевим шляхом,
- фактично створити нові робочі місця,
- локалізувати у певних районах, наприклад на околицях міста,
- не буде сутинерів, які наживаються на бідних дівчатах, повія матиме соціальний захист.

А проституцію поза будинками розпусти - переслідувати.

Як вам такий законопроект?:)
Чекаю на ваші поправки.

zet
07.03.2007, 18:15
А проституцію поза будинками розпусти - переслідувати.
От тільки цікаво, яким чином будуть контролювати і розрізняти види розпусти? Невже міліція буде це робити? Ці фахівці добре напрацюють варіанти...
Я вже бачила як з алкоголізмом боролися, коли не можна було пити тільки у громадських місцях... Тоді алкоголіка з вулиці не дуже й спішили забирати, а от зробити засідку коло ресторану, де люди весіля відмічають, наприклад, то саме те, що треба...

Капітан
07.03.2007, 18:21
В принципі, розрізняти повій не дуже важко буде, якщо існуватиме законодавче обгрунтування такого бізнесу. Свого роду приватні підприємці, наявність ліцензій та медичних довідок... Було б бажання, а інструкції докладуться :)

Mafija
07.03.2007, 18:34
В принципі, розрізняти повій не дуже важко буде, якщо існуватиме законодавче обгрунтування такого бізнесу. Свого роду приватні підприємці, наявність ліцензій та медичних довідок... Було б бажання, а інструкції докладуться :)

Правильно, перевіряти дуже просто. Є зареєстрована фірма, яка має відповідні будинки з відповідними вивісками і ліхтарями поруч. Всі інші, поза цима місцями, нелегальні.

zet
07.03.2007, 18:52
Правильно, перевіряти дуже просто. Є зареєстрована фірма, яка має відповідні будинки з відповідними вивісками і ліхтарями поруч. Всі інші, поза цима місцями, нелегальні.
Той же Капітан, на гілці "про ЦЕ" мріяв про романтику екстремального сексу. От, приміром, зустрічається міліції подібний "романтик" з дівчиною, то що далі буде? http://smiles2.server.33b.ru/0660f9d4aeac6274b94b8dc4bb8768a1.gif (http://smiles.33b.ru/smile.20945.html)

Mafija
07.03.2007, 19:06
ТОт, приміром, зустрічається міліції подібний "романтик" з дівчиною, то що далі буде?

Ви натякаєте на те, що факт проституції довести складно? 1000 раз погоджуюся. Але коли будуть нормальні будинки розпусти, то для чого комусь ризикувати здоров"ям? Самотніх повій стане менше. Їм буде не вигідно іти працювати на сутинера, стояти на трасі. Простіше влаштуватися на роботу легально. Назвемо для зручності це наприклад Держпідприємство "УкрСексПром" (далі УСП).
Переваги УСП (це не реклама, та і не існує її):
- медичний контроль і чистота повії
- повія не підсипить клієнту клофеліна чи ще чогось і не пограбує
- не треба зв"язуватися з криміналом

А які переваги у сутинерів? Та ми їх задушимо конкуренцією!

zet
07.03.2007, 19:13
А ще заставити клієнта проходити медогляд перед кожним відвідуванням проституток, щоб не зашкодити здоров'ю майбутнім матерям української нації....http://s5.rimg.info/0ce191972d631f12d7c934020981ebca.gif (http://smiles.33b.ru/smile.65344.html)

Mafija
08.03.2007, 10:13
А ще заставити клієнта проходити медогляд перед кожним відвідуванням проституток...

Якщо з презервативами, то можна і без медогляду.

Мих
08.03.2007, 20:56
Дякую за висловлення Вашої думки. Але, будь ласка, обґрунтуйте.

Взагалі моє пояснення я б розділив на два пункти.

1. Це є вбивство, хоча й з згоди. Людина просить іншу людину її вбити, тобто спонукає до вбивства. А сказано: Не вбий..
2. У духовному світі забрати можна лише те, що дав. Людина не має права покінчити своє життя з своєї волі тому, що не з своєї волі вона прийшла у цей світ. Тобто людина не може розпоряджатися ні чужим життям, ні своїм.

Я розумію, тут можна говорити, мов людина хвора, мучиться. Що тоді робити? Відповім: мучитися. Нема ніякого виходу. Не виключено, що ця мука - це заплата за своє грішне життя(не виключено, що й не своє).
Не виключено, що це саме той хрест, який дано тій людині, щоб вона спаслася.:)

Мих
08.03.2007, 21:09
10.02.2005
Слово евтаназія означає “блага смерть”, тобто нам намагаються запровадити таку смерть, яка була б красивою та зручною. Але подивимось, звідки прийшла до нас евтаназія. Візьмемо Спарту, де малюків, які виглядали слабкими, страчували. Візьмемо нашу Вітчизну – Древлянську землю (нинішня Житомирщина), де кволих старих, які не могли вже за собою доглядати, вбивали їхні родичі. У XX-му столітті фашисти запровадили евтаназію і зараз вона практикується в таких країнах, як Голландія, Австралія, Данія. Багато країн вже виступає за введення так званого узаконеного самовбивства.

«Це вигідно, перш за все, медичним страховим компаніям, які витрачають великі гроші на те, щоб доглядати хворих і лікувати їх. Бізнес диктує свої права і свою етику, вступаючи в конфлікт з традиційними християнськими нормами. З лікарняного та церковного досвіду бачимо, наскільки корисний той момент життя, коли людина зупиняє свій біг і замислюється над зустріччю з Богом. Людина повинна відстраждати свої гріхи. Навіть ті, кому був винесений вирок "рак" чи якась інша термінальна хвороба, часто дякують за те, що їм цю хворобу відкрили, тому що починають по-справжньому цінувати життя. Ніколи не забуду одну американську журналістку, яка мріяла захворіти на рак. Самі ж лікарі говорять, що під час цієї термінальної хвороби
формується душа, вона багатіє, людина пізнає життя, пізнає себе через цю хворобу, починає цінувати час.

Можна сказати, що пасивна евтаназія запроваджується і зараз, коли для хворого створюються такі психологічні умови (їх створюють лікарі чи рідні), щоб людина вже не хотіла більше лікуватися. Якщо в Радянські часи медики боролися за життя людини до останньої хвилини, то зараз більше говориться про те, що ліки дуже дорогі, а медичні процедури виснажливі. Рідні розводять руками, тому що, ніби, не можуть більше оплачувати лікування. Все це змушує людину сказати: “Досить!”. Це є пасивна евтаназія. Активна ж евтаназія – це стан, коли людина, бачачи байдужість лікарів і рідних, просить зробити їй укол зі смертельною вакциною. Не знаю, чи йдуть лікарі на активну евтаназію сьогодні, але багато хворих воліють скоріше закінчити життя самогубством, ніж продовжувати жити в цих складних умовах. Якось на одному зібрані головний лікар звернувся до своїх колег з такими словами: “Якщо раніше лікар приходив до хворого і питав: “Як ваше здоров’я?”, то зараз питає: “Скільки ви можете заплатити?”. Сьогодні у медичних колах багато говорять про легалізацію евтаназії. Що означає легалізувати евтаназію? Уявіть собі дітей, які хочуть позбавитися своїх хворих родичів, щоб отримати спадщину. Вони будуть спонукати батьків підписати лист на добровільну евтаназію. Думаю, що в великому розпачі годувальники ставитимуть свої підписи під смертним вироком.
Евтаназія – це самогубство, якщо людина дає дозвіл на це, або вимагає, щоб лікарі припинили їй життя. І той, хто спокушує людину, є провідником цього смертного гріху. Евтаназія в наш час, коли ми відроджуємо все людське в наших серцях, тільки буде псувати суспільство».

Mafija
09.03.2007, 13:25
Людина не має права покінчити своє життя з своєї волі тому, що не з своєї волі вона прийшла у цей світ. Тобто людина не може розпоряджатися ні чужим життям, ні своїм.

Ну щодо чужого життя тут я розумію. А чого це я не маю права розпоряджатися своїм життям? Хто ж як не я буде їм розпоряджатися? Бувають випадки, коли врятувати може тільки смерть. Тут можна як приклад навести вояків, які для того, щоб не потрапити в полон і не видати таємницю і друзів підривалися гранатами, стрілялися. Натомість на того, хто не зміг цього зробити, чекали тортури і часто та сама смерть.

Капітан
09.03.2007, 13:43
///Відповім: мучитися. Нема ніякого виходу. Не виключено, що ця мука - це заплата за своє грішне життя(не виключено, що й не своє).
Не виключено, що це саме той хрест, який дано тій людині, щоб вона спаслася.:)
Все одно Мих, набагато жорстокіше з боку інших людей ігнорувати мучіння людини і перетворювати її на наркомана, вколюючи постійно обезболюючі ліки, щоб полегшити муки, ніж застосувати евтаназію. Коли людина перетворюється у рослину, а її тіло в оголений нерв і не має жодного шансу на вилікування - єдиний вихід евтаназія. Я особисто у такому випадку обрав би саме це. Як з міркувань того, щоб не мучитися до кінця життя, так і з міркувань полегшити життя людей, які були б (не дай Бог) змушені за мною доглядати. :cool:

KabMiner
09.03.2007, 16:13
Стосовно легалізації проституції.
нічого з того не вийде, бо монополії держави не буде. Відразу поставлять питання: а чому це має бути монополія держави? Якщо у нас на випуск горілки і наркотичних медпрепаратів немає монополії держави, то я не уявляю щоб на проституцію вона була. Це можливо було б лише в умовах соціалістичної держави.
Окремі питання:
1) Презервативи не захищають від СНІДу, вам про це відомо? Взагалі-то кожен клієнт, як вже тут писала Зета, мав би проходити медогляд з аналізами, який коштував би доволі значних грошей. Це технологічно неможливо.
2) Дівчата тільки те й мали б робити що проходити медогляди, оскільки це потрібно було б робити після кожного клієнта? Бізнес вмер би.
3) Навіть якби були б створені державні УСП:D , то вони були б збитковими, а при них нелегально існували б "послуги" за рахунок яких би збагачувались сутенери.

Проституція - ганебне явище, яке не може бути покращене, а тільки ліквідоване.

Капітан
09.03.2007, 16:17
Проституція - ганебне явище, яке не може бути покращене, а тільки ліквідоване.
Не тільки проституція. Скажем так, - проституція, це ще не найбільше лихо в нашій державі. Та й побороти її не можливо. Ну не будете ж Ви бром всім хлопам щоденно підливати? :)
Це те саме, що боротися з вживаннями матерних слів - ніби ніхто не матюкається, але ж хочеться! :)

Mafija
11.03.2007, 22:19
Це можливо було б лише в умовах соціалістичної держави.

Так, я за соціалізм (не Морозівський).

1) Презервативи не захищають від СНІДу, вам про це відомо?

Це не зовсім так. Наскільки можливо проникнення вірусу через презерватив залежить від якості латексу. Якщо латекс низької якості, то розмір його пор одного порядку з розмірами вірусу і ймовірність зараження існує. При використанні високоякісного латексу ймовірність зараження практично (і теоретично) =0.

KabMiner
12.03.2007, 12:35
Не тільки проституція. Скажем так, - проституція, це ще не найбільше лихо в нашій державі. Та й побороти її не можливо. Ну не будете ж Ви бром всім хлопам щоденно підливати? :)
Це те саме, що боротися з вживаннями матерних слів - ніби ніхто не матюкається, але ж хочеться! :)
Не найбыльше лихо.
Побороти будь-яку злочинність повністю ще нікому і ніколи не вдалося. Але з іншої сторони, жодна здорова держава і суспільство не йшло на поводу злочинного світу і не легалізовувала злочини, а боролася з ними. і цей процес вічний.
А для чого хлопам підливати бром? В нашому суспільстві моральні норми досить необтяжливі, і якщо вже не вистачає дружини, то до проституток йти не обовязково.
А стосовно матерних слів тут ситуація така: памятаю я недалекі часи коли міліціонер за вживання матів в громадських місцях затримував громадян і доставляв в райвідділ - було таке. Так, що тут питання в якості виконання своєї роботи.

Для Mafija
Ну, про соціалізм то тема окрема, але практично це реалізувати в найближчому часі не вдасться. Треба було не валити те, що було. а зараз відновити соціалістичну державу? - Це не реально.
Можна без кінця говорити, що латекс має бути відповідної якості, але це не виключає того факту, що презерватив може:
1) бути неналежної якості
2) порватися
3) злетіти
я вже не кажу про те, що вірус може попадати в будь-яку відкриту рану в організмі.:eek:
Одним слово: безпечний секс в публічних домах - брехня!!!

Капітан
12.03.2007, 12:38
В нашому суспільстві моральні норми досить необтяжливі, і якщо вже не вистачає дружини, то до проституток йти не обовязково.
Ось тут детальніше, будь ласка :)

Arsen
12.03.2007, 22:54
А для чого хлопам підливати бром? В нашому суспільстві моральні норми досить необтяжливі, і якщо вже не вистачає дружини, то до проституток йти не обовязково.

Якась подвійна мораль... До кого йти? До сусідки? Дружини друга? Ах, правильно, вони ж проституцією не займаються...
Пардон, це також може вказувати на любов до халяви...

Mafija
13.03.2007, 12:55
Ну, про соціалізм то тема окрема, але практично це реалізувати в найближчому часі не вдасться. Треба було не валити те, що було. а зараз відновити соціалістичну державу? - Це не реально.

СССР я не вважаю соціалістичною державою. Але не будемо за це більше.

Можна без кінця говорити, що латекс має бути відповідної якості, але це не виключає того факту, що презерватив може:
1) бути неналежної якості
2) порватися
3) злетіти
я вже не кажу про те, що вірус може попадати в будь-яку відкриту рану в організмі.:eek:
Одним слово: безпечний секс в публічних домах - брехня!!!

Таки може. Але ймовірність все одно набагато нижча. Це все одно, що парашут. Завжди існує ймовірність, що він не розкриється. Ви що, пропонуєте відмовитися від використання презервативів тому, що вони не дають 100% гарантії, а дають, ну скажімо 99,8%?

Погоджуюся, що взяти проституцію під повний контроль не вдасться, але можна ж перебрати під контроль УСП для початку хоч якусь частину.

KabMiner
13.03.2007, 14:02
Якась подвійна мораль... До кого йти? До сусідки? Дружини друга? Ах, правильно, вони ж проституцією не займаються...
Пардон, це також може вказувати на любов до халяви...
Ну, до кого йти, тут вам напевно краще відповість Капітан - він тут не так давно розказував, як воно стається. Я ж не будучи Казановою рецептів роздавати не хочу.
Халяву люблю, як і всі люди, але в даному випадку вважаю, що справа не в халяві, а в тому, що такі речі потрібно робити по обопільній симпатії, зацікавленості і задоволенні. А варіант секссупермаркету, де можна купити все що сподобалося (при умові наявності грошей) мені особисто не подобається, і для суспільства це також приносить більшу шкоду ніж стрибки в гречку.
Ви що, пропонуєте відмовитися від використання презервативів ...
Погоджуюся, що взяти проституцію під повний контроль не вдасться, але можна ж перебрати під контроль УСП для початку хоч якусь частину.
Ні, я просто веду до того, що безпечний секс в публічних домах є технологічно неможливим (презервативи не гарантують безпеки). Вони є і будуть розсадниками хвороб, причому розповсюдження хвороб там поставлене на потік.
Проституцію взяти під контроль держави не вдасться ні в якому випадку.

Капітан
13.03.2007, 14:06
Ну, до кого йти, тут вам напевно краще відповість Капітан - він тут не так давно розказував, як воно стається. Я ж не будучи Казановою рецептів роздавати не хочу.
КабМінер, Казанова і Капітан абсолютно протилежні по своїй суті особистості :) Тому за рецептами не до мене.

Arsen
13.03.2007, 20:22
і для суспільства це також приносить більшу шкоду ніж стрибки в гречку.

Ого, "стрибки в гречку" і проституція - речі, що існують вічно, а ви одним рубком намагаєтесь знищити останню. Для чого? Нехай буде супермаркет, є люди, які неймовірно люблять великі і зручні магазини, бо "там є все і далеко ходити не треба". До того ж, любов до чужого теж немало приносить зла у цей світ.
Ваша нелюбов до "супермаркету" не повинна ставати обов'язком для фанатів "шоппінгу" і не давати можливості користуватись благами цивілізованого світу.
Правда, я не маю на увазі педофілію, зоофілію (і решту збочень у цьому дусі)...
І взагалі, не розумію, чому одностатеве кохання тут хтось назвав збоченням?
Вибачте, але для мене збочення - це їсти рибу з майонезом, але дехто любить...

Medicus Mors
13.03.2007, 22:50
А варіант секссупермаркету, де можна купити все що сподобалося (при умові наявності грошей) мені особисто не подобається, і для суспільства це також приносить більшу шкоду ніж стрибки в гречку.

Так, а яке ваше діло кому що подобається і чому ви вирішуєте за суспільство, що йому піде на користь.
Моя логіка проста. Якщо мені та оточенню це не робить шкоди - будь ласка, роби з собою що хочеш, хоч одностатевий секс, хоч з кайданками в шкіряних труханах, кожен сам вирішує для себе. Для них може збоченням є гетеросексуалізм.

З приводу евтоназії. Дякую, що відгукнулися. Кожна людина має право на смерть. Тут Мих каже, що людина прийшла у світ не з власної волі і тому не має права самовільно його покинути. Має право! Якраз тому, що моєї згоди ніхто не питав, як казав Шаріков.

За наркотики. Хочеш вмерти - твоя справа. Треба вільно продавати наркотики але з вкладишем на якому буде написана вся фармакодинаміка, дози, механізм дії. Здоровенними буквами на пачці написати, що МОЗ в останній раз попереджує:

Вживання цього препарату може призвести до ранньої смерті.
Ви дійсно впевнені, що хочете його вживати?
Так Ні

Якщо наркота буде дешевою і кожен охочий зможе її купити, то наркобізнес вмре, причому вмре разом зі своєю клієнтурою. І чорт з ними, вони самі зробили вибір.

Проблема з наркотиками існує давно. Правильніше сказати, що проблеми з наркотиками немає, бо зараз легше купити дозу, ніж хорошу книжку.

Щодо шлюбів. Та хай хоч полігамний одностатевий. Мене це не торкається.

Arsen
14.03.2007, 00:32
За наркотики. Хочеш вмерти - твоя справа. Треба вільно продавати наркотики але з вкладишем на якому буде написана вся фармакодинаміка, дози, механізм дії.

Вибачте, але я заперечу.
Запитання: алкоголь і сигарети - теж наркотики (як на мене, то досить "легенькі"), і те, що на пачці сигарет чи на пляшці з горілкою є напис-попередження не так уже і сильно впливає на бажання людей покурити чи випити? Тим більше, якщо подивитись, яким саме шрифтом цей напис зроблено: нехай великими літерами, але тонюсінькими, що так "впадло" щось читате - і так все знаєш, ЩО там написано.

Як на мене, то вихід такий:
- сигарети повинні стати ДУЖЕ ДОРОГИМ задоволення, відповідно, зможе відсіятись якась частина потенційно молодих курців і курців з нестабільним фінансовим становищем (найчастіше, студенти). Плюс, наочна агітація у стилі кунсткамери не для студентів, а для дітей, ну, скажімо, з 6-8 років...
- за розповсюдження і зберігання наркотиків - смертна кара; за споживання - ув'язнення на максимально можливий термін, з примусовим лікуванням і стерилізацією. Плюс, знову ж таки агітація у стилі київської соцреклами сезону осінь-зима "Мамо, чому я помер?", "Мамо, чому я урод?" (як на мене, ці плакати просто шокували столицю - розмов було!!)
Вважаю, що не повинно бути того дурдому, що хвилею прокотився по країні, коли постраждали ветлікарні України...та й не тільки вони.

Mafija
14.03.2007, 13:12
- сигарети повинні стати ДУЖЕ ДОРОГИМ задоволення, відповідно, зможе відсіятись якась частина потенційно молодих курців і курців з нестабільним фінансовим становищем (найчастіше, студенти). Плюс, наочна агітація у стилі кунсткамери не для студентів, а для дітей, ну, скажімо, з 6-8 років...

Ха! Ви не знаєте студентів. Після екскурсії нашої групи по анатомічному музею (де серед препаратів були і легені курців) всі, хто курив, одразу перекурили після побаченого. Результат - як об стінку горохом. А дітям треба пояснювати (і кунсткамеру можна, для переконливості). Хто не зрозумів - його проблеми. Зараз на цигарках такі траурні написи. Жах!
Якось підходить до мене знайомий, показує пачку "Marlboro", там напис про імпотенцію. Він мені каже: "Видишь? А мне пофигу!". Коментарі зайві.
Тут я з Morsом погоджуюся. Тебе попередили? Тепер це твої проблеми.

- за розповсюдження і зберігання наркотиків - смертна кара; за споживання - ув'язнення на максимально можливий термін, з примусовим лікуванням і стерилізацією.

Хіба вживання наркотиків злочин? Людина шкодить сама собі. Це її проблеми.

Степаныч
14.03.2007, 13:20
... Після екскурсії нашої групи по анатомічному музею (де серед препаратів були і легені курців) всі, хто курив, одразу перекурили після побаченого. Результат - як об стінку горохом.
...
В наркодиспансере врач проводит очередной сеанс рациональной психотерапии с алкоголиками. Показываем два макропрепарата печени: трезвенника и алкоголика.
Врач: "Посмотрите на печень алкоголика: грязно-серого цвета, бугристая, сморщенная, рыхлая. И печень трезвенника: приятного цвета, упругая, блестящая, с чёткими контурами."
Голос из аудитории: "Доктор, а я лично не пижон!".

Arsen
14.03.2007, 13:25
Правильно, агітація повинна бути не для студентів, як це робиться у нас, а для дітей - ви неуважно вчитувались у мій пост.

Скажіть, а крадіжок, пограбувань, вбивств, які вчиняють наркомани, щоб дістати гроші на чергову дозу, не буває? Якщо є наркоман-раб, який працює на наркоторговця за дозу і їжу - то нехай, але таких набагато менше, аніж перших, що грабують і вбивать...

Mafija
14.03.2007, 13:47
...а крадіжок, пограбувань, вбивств, які вчиняють наркомани, щоб дістати гроші на чергову дозу, не буває? Якщо є наркоман-раб, який працює на наркоторговця за дозу і їжу - то нехай, але таких набагато менше, аніж перших, що грабують і вбивать...

Так. 1000 разів з Вами погоджуюся. Отутечки і вся проблема. Коліться, помирайте скільки влізе, тільки інших не чіпайте. Якщо зробити наркоту дешевою і доступною, то збільшиться кількість наркоманів. Якщо зробити дорогою і доступною - збільшиться кількість злочинів. А зробити недоступною - неможливо. І тут жаба давить, а чому гроші йдуть наркоділкам, а не фармкомпаніям і бюджету країни. Важко розв"язати це питання однозначно. Може у ког є якісь ідеї?

Мих
14.03.2007, 14:17
Ну щодо чужого життя тут я розумію. А чого це я не маю права розпоряджатися своїм життям? Хто ж як не я буде їм розпоряджатися? Бувають випадки, коли врятувати може тільки смерть. Тут можна як приклад навести вояків, які для того, щоб не потрапити в полон і не видати таємницю і друзів підривалися гранатами, стрілялися. Натомість на того, хто не зміг цього зробити, чекали тортури і часто та сама смерть.

А моє життя мені дано кимось. Я не по своїй волі прийшов сюди. Я не є власником свого життя.

І тут не можна виходити з того, що "мене нестерпно болить", що "я мучуся". Тут треба виходити з наслідків.
Я розумію, що самовбивство призведе до нестерпного болю і можливо вічного ТАМ. Самовбивство ніколи не вирішить проблему терпіння від мук, ніколи. І взагалі, самовбивство, євтаназія, просто вбивство не вирішить жодних проблем, єдине, що станеться, це те, що ми з тими ж проблемами, які були, у повній мірі перейдемо у новий світ, у нове життя. Але людина, є тілесною і думає, що всі питання можна вирішити так просто, тому вона виходить у своїх судженнях з матеріалістичних, атеїстичних позицій.

Наприклад Капітан пише, що він ЗА євтаназію, щоб не мучитися. Постає перше запитання: з якої позиції у нього така думка: з позиції атеїста, чи християнина? Чому ми себе називаємо християнами, а мислимо, як атеїсти, підсвідомо? Тіло і біль тіла пройде, а духовне залишиться. Який зміст міняти тілесне на духовне? Люди просто не замислюються над цим і легко міняють тимчасову вигоду на справи вічні, значно важливіші, при цьому "знаходять аргументовані життєві пояснення".

Капітан
14.03.2007, 14:22
Наприклад Капітан пише, що він ЗА євтаназію, щоб не мучитися. Постає перше запитання: з якої позиції у нього така думка: з позиції атеїста, чи християнина?
Мих, я за евтаназію з особистої позиції, без жодної релігійної політики.

Мих
14.03.2007, 14:34
Я зрозумів. І я без всякої критики чи осуду.

KabMiner
14.03.2007, 15:20
... Для чого? Нехай буде супермаркет, є люди, які неймовірно люблять великі і зручні магазини, бо "там є все і далеко ходити не треба". До того ж, любов до чужого теж немало приносить зла у цей світ.
Ваша нелюбов до "супермаркету" не повинна ставати обов'язком для фанатів "шоппінгу" і не давати можливості користуватись благами цивілізованого світу.
Правда, я не маю на увазі педофілію, зоофілію (і решту збочень у цьому дусі)...
І взагалі, не розумію, чому одностатеве кохання тут хтось назвав збоченням?
Ну, відповідь на питання чому? я вже давав. Якщо коротко, то тому, що проституція це кримінальний бізнес "працівниці" якого перебувають на напіврабському, або і просто рабському становищі, що суперечить принципам цивілізованого сусупільства/ Окрім того, проститутки розносять інфекційні захворювання. Тому любителі благ цивілізованого світу підтримують насправді зовсім не цивілізований світ.
Одностатеве кохання - однозначно збочення, про що вам скаже любий психіатр, при умові, що він сам здоровий.

... Так, а яке ваше діло кому що подобається і чому ви вирішуєте за суспільство, що йому піде на користь...

За наркотики. Хочеш вмерти - твоя справа. Треба вільно продавати наркотики але з вкладишем ......

Якщо наркота буде дешевою і кожен охочий зможе її купити, то наркобізнес вмре, причому вмре разом зі своєю клієнтурою. І чорт з ними, вони самі зробили вибір.

Щодо шлюбів. Та хай хоч полігамний одностатевий. Мене це не торкається....

Я так само "вирішую" за суспільство як і ви.
В тому, що проституція ще не пішла на користь жодному з суспільств ви можете дізнатися з історії. Не було прецедентів позитивного впливу проституції на суспільство.
Стосовно наркотиків - ну, це не серйозно сподіватися, що якісь-там написи на упаковці вплинуть на свідомість нарокмана. ніякої свідомості у наркомана немає - це людина зі зруйнованою психікою, яка контролювати своєї поведінки не може впринципі.
Одностатеві шлюби вас покищо не торкаються, але можуть торкнутися, коли, наприклад, ваш син надивившись на сімю полігамних одностатевих сусідів вирішить, що так і має бути, що це норма...

...Отутечки і вся проблема. Коліться, помирайте скільки влізе, тільки інших не чіпайте. Якщо зробити наркоту дешевою і доступною, то збільшиться кількість наркоманів. Якщо зробити дорогою і доступною - збільшиться кількість злочинів. А зробити недоступною - неможливо. І тут жаба давить, а чому гроші йдуть наркоділкам, а не фармкомпаніям і бюджету країни. Важко розв"язати це питання однозначно. Може у ког є якісь ідеї?....
Ну, це вже утопія якась. Щоб наркомани нікого не зачіпали? -Не чув я про таке. Навпаки, саме вони в погоні за черговою дозою здатні йти на любі злочини.
Якщо зробити наркоту дешевою, то кількість нарrjманів не просто збільшиться, вона збільшиться настільки, що суспільство почне швидко вимирати і зрештою зникне.
Не розумію принципової різниці між наркоділками і фармакомпаніями. У нас Стірол і інші випускають трамадол і успішно збувають. Чим вони відрізняються від наркоділків?
Стосовно бюджету. Це буде бюджет кримінальної держави, держави-упиря. Я вже не кажу про те, що втрати бюджету від наркотизації суспільства будуть набагато серйознішими ніж доходи від оподаткування виробництва наркотиків.
Розвязати це питання однозначно можна, і історичні прецеденти вже були, у т.ч. в нашій країні. Подолати наркотизацію населення і наркомафію можливо тільки жорстокими репресивними заходами: наркоторговцям- смертна кара, наркоманам - примусове лікування.

Arsen
14.03.2007, 17:03
Окрім того, проститутки розносять інфекційні захворювання.

Слухайте, у вашій інтерпритації, то проститутки просто розплідник ймовірно-неймовірних інфекції!
Знаєте, кожна жінка вважає себе ПОРЯДНОЮ, але розуміння порядності у кожної різне. Тож не дивно, що чоловік, який обходить проституток стороною (це ж супермаркет!), але час від часу "допомагає сусідові", знає, що таке і венеричний диспансер, і чим гонорея відрізняється від сифілісу, і чим і як довго лікують гарденельоз - одне слово, список можна продовжувати - не з чиїхось слів, а з власного досвіду...

P.S. Я не закриваю очі на те, що є работоргівля жінками, насильство над проститутками...
P.P.S. Вибачте, але якось не було потреби по-душам розмовляти саме з психіатром...

Капітан
14.03.2007, 18:53
http://t.foto.radikal.ru/0703/65/05b6df4e8b39.jpg

Mafija
14.03.2007, 20:44
Ну, це вже утопія якась. Щоб наркомани нікого не зачіпали? -Не чув я про таке. Навпаки, саме вони в погоні за черговою дозою здатні йти на любі злочини.

Так я ж про це і кажу! Що якби вони нікого не чіпали, то і проблеми не було б. Проблема в тому, що ой як чіпають. Мене самого хотів пограбувати колишній однокласник після того, як нанюхався моменту. Моменту достатньо, я вже не кажу про героїн, екстезі та ін. То для багатих. Збираються по нічних клубах, там же вживають наркотики. Потім сідають в круте авто. А далі ДТП, де може постраждати невинна людина. Безумовно, наркотики - зло. Але вже скільки років помітних успіхів у боротьбі з наркобізнесом немає, і непогано було б знайти альтернативу.

Mafija
14.03.2007, 21:00
Наприклад Капітан пише, що він ЗА євтаназію, щоб не мучитися. Постає перше запитання: з якої позиції у нього така думка: з позиції атеїста, чи християнина? Чому ми себе називаємо християнами, а мислимо, як атеїсти, підсвідомо?

Я атеїст і не боюся про це говорити. Християнином себе не називаю.
Вам життя дано, певно, Богом? То Ви після смерті потрапите в рай. Я так розумію.
Я народився "від плоті" і, відповідно, піду в землю і всього. Мені і цього життя вистачає. Я не хочу жити вічно!

Ми з Вами маємо різні світогляди. Тому дискутувати далі з приводу евтоназії є марна витрата часу і трафіку. Най кожен лишиться при своїй позиції. Дякую за висловлення Вашої думки.

KabMiner
15.03.2007, 15:48
Слухайте, у вашій інтерпритації, то проститутки просто розплідник ймовірно-неймовірних інфекції!
Знаєте, кожна жінка вважає себе ПОРЯДНОЮ, але розуміння порядності у кожної різне. Тож не дивно, що чоловік, який обходить проституток стороною (це ж супермаркет!), але час від часу "допомагає сусідові", знає, що таке і венеричний диспансер, ...

Так і є. Розсадник, щоправда не неймовірних, а цілком ймовірних інфекцій :D . Звичайно, що заразитися можна і від порядної/"порядної" жінки, але тут теорія така: чим більше партнерів - тим більша ймовірність. Звідси наслідок: проститутки, як жінки, що мають найбільше партнерів - є найбільш ймовірними переносниками інфекцій.
P.P.S. Вибачте, але якось не було потреби по-душам розмовляти саме з психіатром...
Знаєте, час-від-часу свій курс треба звіряти з компасом, а то можна збочити :D
Безумовно, наркотики - зло. Але вже скільки років помітних успіхів у боротьбі з наркобізнесом немає, і непогано було б знайти альтернативу.
Альтернативою багаторічній бездіяльності у сфері боротьби з наркоторгівлею може бути тільки активна боротьба з цим злом. Ніяких інших альтернатив тут немає.

Arsen
15.03.2007, 16:02
2KabMiner, котику, для "звіряння курсу з компасом" є психолог і реакція оточуючих, для початку;)

KabMiner
19.03.2007, 12:07
2KabMiner, котику, для "звіряння курсу з компасом" є психолог і реакція оточуючих, для початку;)
Кицю, реакція оточуючих досить часто є, мяко кажучи, неадекватною бо багато з них виступають за легалізацію наркотиків не тільки в теорії, але і на практиці;) , тому зважати на їх реакцію це все-одно, що зважати на міражі в пустелі. Ще рах кажу: Компас і тільки компас допоможе вийти до оази правди:)

D.M.
30.05.2007, 18:56
Легалізація проституції: за.

Реєстрація одностатевих, полігамних і поліандричних шлюбів: за.

Аборти законодавчо забороняти не слід.

Легалізація наркотиків: за.

Легалізація евтаназії: лише після досягнення такого рівня розвитку
держави, щоб не боятися фальсифікації волі хворого.

Вивчення теології у школах: лише факультативно за згодою або учня, або обох його батьків.

Але в мене ще є вимога до держави, яку я вважаю набагато важливішою за все перераховане вище: скасувати військову повинність.

З перерахованих автором теми країн мені найбільш подобається Англія. Але якщо не зважати на те, чи існує військова повинність, а аналізувати ставлення лише до тих питань, про які йшлося вище, тоді Нідерланди.

Зазначу також, що я проти смертної кари. І, до того ж, якщо ми її відновимо, то нас не те що в ЄС не візьмуть, а навіть і з Ради Європи виключать.

Mafija
26.06.2007, 20:45
Легалізація проституції: за.

Реєстрація одностатевих, полігамних і поліандричних шлюбів: за.

Аборти законодавчо забороняти не слід.

Легалізація наркотиків: за.

Легалізація евтаназії: лише після досягнення такого рівня розвитку
держави, щоб не боятися фальсифікації волі хворого.

Вивчення теології у школах: лише факультативно за згодою або учня, або обох його батьків.

Але в мене ще є вимога до держави, яку я вважаю набагато важливішою за все перераховане вище: скасувати військову повинність.

З перерахованих автором теми країн мені найбільш подобається Англія. Але якщо не зважати на те, чи існує військова повинність, а аналізувати ставлення лише до тих питань, про які йшлося вище, тоді Нідерланди.

Зазначу також, що я проти смертної кари. І, до того ж, якщо ми її відновимо, то нас не те що в ЄС не візьмуть, а навіть і з Ради Європи виключать.

Про військову повинність правильно! Що це за совєтські пережитки?
Тільки народився хлопцем, а вже повинен. За що? І взагалі це ґендерна нерівність.

А як щодо смертної кари за згодою підсудного, на вибір?

Мих
26.06.2007, 22:29
Мих, я за евтаназію з особистої позиції, без жодної релігійної політики.
як це?

Melown
27.06.2007, 00:39
"Полігамія - за... Проституція - за... Легкі наркотики - за...Евтаназія - за...Аборти - за..." - ТА ВИ ШО, ЛЮДИ?
А спробуйте підійти до своїх батьків, по кожному пункту... Що батьки скажуть? Як-не-як, а в батьків мудрості більше!..

А хто вам сказав, що в Європі правильні рішення приняті? Демократичні? Половина молоді голяндії і англії сидять на антидипресантах і легких наркотиках, комунікабельності - 0, з трудом вміють читати.

Оох! Був би в вас друг дитинства, шо підсів на ту "тєму", говорили б ви інакше. Зара сидить сутками в "апаратах"... гроші, шо напросив у батьків просирає. Університет - кинув... коледж - кинув... всі його друзі - такі самі... зара ходить як "зомбі", апатичний, без емоцій. (йому 19)

Що, питається, легалізувати? Трамадол, "Фєн", чи "барбітуру"?

vasili
27.06.2007, 00:44
"Полігамія - за... Проституція - за... Легкі наркотики - за...Евтаназія - за...Аборти - за..." - ТА ВИ ШО, ЛЮДИ?
А спробуйте підійти до своїх батьків, по кожному пункту... Що батьки скажуть? Як-не-як, а в батьків мудрості більше!..

А хто вам сказав, що в Європі правильні рішення приняті? Демократичні? Половина молоді голяндії і англії сидять на антидипресантах і легких наркотиках, комунікабельності - 0, з трудом вміють читати.

Оох! Був би в вас друг дитинства, шо підсів на ту "тєму", говорили б ви інакше. Зара сидить сутками в "апаратах"... гроші, шо напросив у батьків просирає. Університет - кинув... коледж - кинув... всі його друзі - такі самі... зара ходить як "зомбі", апатичний, без емоцій. (йому 19)

Що, питається, легалізувати? Трамадол, "Фєн", чи "барбітуру"?

Melown
27.06.2007, 01:56
Так "ОСТАПА ПАНЄСЛО" 12 сідалень.
Та ви шо таке гуорете де у черніуцех неуірю, флюд!

Я поведу, познайомлю... згоден? А коли подивишся - Повіриш!
А кривити мене не треба - я писав так, як воно є...
:mad: :mad:

пупер
27.06.2007, 23:17
я за проституцію, бо завше будуть жінки, які захочуть “легких грошей” і завше будуть покупці “товару”...
все решта: проти...

Калиниченко
29.06.2007, 09:30
А для чого то все легалізувати? Щоб стати членом нової Європейської імперії, де всі європейці живуть щасливо(на антидепресантах)? Якщо це все існувало в нас до цих пір, то чому воно не може і далі існувати нелегалізованим? Це є заохоченням до гріха. Легалізація потрібна прихильникам Євросоюзу за всяку ціну, наркоманам та збоченцям. Україна не повинна зраджувати християнським цінностям. Хто бажає тої легалізації, тут вихід простий : чемодан – вокзал – Європа, там і наркотики, і проститутки, і збоченці на всі смаки. Мені здається, що більшість українців все-таки проти легалізації!

Melody
29.06.2007, 12:08
Прочитала вчора отаку замітку. :)

"Марихуану легалізують як приправу в Індонезії

Віце-президент Індонезії Юсуф Калла виступив з пропозицією вирішити використання конопель як приправу до їжі, пише Reuters.

Зерна конопель в індонезійській провінції Ачех розглядають як спеції, ця добавка додає стравам з м'яса специфічний аромат, що відіграє важливу роль в місцевій кулінарній культурі..."

Doc.
29.06.2007, 17:11
Нiчого дивного, народ колись також не знав, що бараболю викопувати потрiбно, i їв той непотрiб зелений, що пiсля цвiтiння утворювався.:) :) :cowboy:

пупер
29.06.2007, 18:48
Нiчого дивного, народ колись також не знав, що бараболю викопувати потрiбно, i їв той непотрiб зелений, що пiсля цвiтiння утворювався.:) :) :cowboy:

недовго жив такий народ, бо це отрута....

таке питання: яка найдревніша професія?....
і чому вона такою вважається?...

щодо наркотиків....
я категорично проти, але давайте визнаємо, що легкі вживає 99 % студентів та молоді загалом....
я не вживаю, ганджібас робить з розумної людини дебіла...
а всі решта, то чи маємо ми право на лицемірство?...
на “християнський погляд”?...

про решту....
піда*аси....
їх багато, їх НАСПРАВДІ дуже багато...
і якщо закривати очі на них — це проблему не закриє...
що таке шлюб?..
це відповідальність!..
є два педика, які живуть разом сьогодні, завтра не живуть....
шлюб змусить ставитися відповідальніше...
я не прихильник гомосексуальних шлюбів, але ця проблема існує і просто закрити на це очі не вдасться...
навіть з “християнської” точки зору...

Ljolik
29.06.2007, 19:01
є два педика, які живуть разом сьогодні, завтра не живуть.... шлюб змусить ставитися відповідальніше...

Угу, а далі що, як логічне продовження шлюбу - дітей усиновлювати?

Я проти легалізації. Будь чого з цього списку. Якщо для наших батьків вищезазначені речі були чимось диким, то для нас вже звична річ, яка не шокує. А якщо їх легалізувати, то як ці речі буде сприймати наступне покоління, років так через 10-15.
До речі, от цікаво, Содом і Гомору хіба не за те покарано, що там ці речі були буденними?
Наприклад в 60 х роках минулого століття самим крутим і страшним видовищем в фільмі були кадри, коли переверталась машина. Просто переверталась, без вибухів, крові і трупів. Для людей це був стрес. А зараз? На перевернуту машину, яка вибухає глядач вже і не реагує, це вже не страшно. Поріг сприйняття людиною зла підвищується.
Якщо легалізувати ту ж проституцію, що, в трудову книжку будуть робити запис "працівник секс-індустрії" ? може ще орден за трудові заслуги давати ? не боїтесь що професія престижною стане ;) стидатись ж немає чого тоді.

пупер
29.06.2007, 19:13
До речі, от цікаво, Содом і Гомору хіба не за те покарано, що там ці речі були буденними?..
ні, не за те.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
лише за одне...

Ljolik
29.06.2007, 19:15
ні, не за те.... лише за одне...

Тим більше, якщо це все зробити буденним :scare:

Melown
29.06.2007, 23:23
Якщо легалізувати ту ж проституцію, що, в трудову книжку будуть робити запис "працівник секс-індустрії" ?

А потім буде боротьба малих підприємств проти монополії держави на секс-індустрію. ПП "Інтимсервіс", ВАТ "Візьми мене", ЗАТ "Зад"...
Потім будуть вибори, потім Сорос приїде зі своїм "Відро(дження)м", секс-індустрія буде однією із найдинамічніших гілок сфери бізнесу та послуг. Антимонопольний комітет буде штрафувати...
Потім на Майдані буде " Seksual Revolution", знову вибори, демократія...
Буде не Содом і Гомора, а Свідомий Геморой...

Doc.
30.06.2007, 00:21
таке питання: яка найдревніша професія?....
і чому вона такою вважається?...
Згодіться пупере, частка проституток по відношенні до частолюбивих:) жіночок дуже вже мізерна, тому і перейматися варта другими.
щодо наркотиків....
..., то чи маємо ми право на лицемірство?...
на “християнський погляд”?...
Ну якщо на “християнський погляд”, то Бог дав людині розум, і піклуючись про своє творіння дав те, що розум відбирає.., для чого?, а щоб ми з глузду не з'їхали... :8:

про решту....:n: :n: :n:

Мих
30.06.2007, 01:44
я за проституцію
не перестаю усвідомлювати погляд симпатизуючому....

Калиниченко
30.06.2007, 08:08
Мені здається, що потрібно говорити не про легалізацію наркотиків, а про організацію примусового лікування від наркоманії і токсикоманії за вироком суду, колись був досвід ЛТП, суспільству неохідно дати наркоманам шанс для життя, а не гробити метадоном. А щодо того, що молодь приймає наркотики, то можливо треба ввести адміністративну відповідальність за прийом наркотиків. Одностатеві шлюби – це взагалі не шлюби, хай дякують, що з них зняли кримінальну відповідальність за мужеложство. Необхідно ще прийняти закон про заборону пропаганди будь-яким способом гомосексуалізму – гей-паради чи прилюдна демонстрація своєї орієнтації. А взагалі, мені здається, що содомітів набагато менше, ніж їх декларують 10%, просто в західних країнах багато стали жертвами пропаганди гомосексуалізму. Евтаназія - це вбивство, і в кримінальному кодексі є стаття, а прихильникам евтаназії я б запропонував самим спробувати вбити людину, яка про це просить, не знаю, чи в них це б вийшло. Законодавство про аборти неохідно прийняти подібним до польського. Щодо проституції, то викорінити, мабуть неможливо, але боротися потрібно, це принижує гідність жінки.

пупер
30.06.2007, 08:12
не бийте ногами, але (я це вже писав давно колись):
— є шльондри (найдешевші)...
— повії (дорожчі)...
— путани (дорогі)...
— і є чесні жінки (тільки вони ну-дуже дорого коштують)...
нью!..
— є жиголо, на яких попит просто шалений!..

пупер
30.06.2007, 08:16
Мені здається....
— польські жінки їдуть до україни робити аборти і польське законодавство нічого зробити не може....
абортів майже не було в німеччині (до 1945), бо кожен новонароджений був “сином\дочкою адольфа гітлера”.....
— наркотики вживають ВСІ студенти, або вживали ЯК МІНІМУМ один раз (це 1 %, у тому числі я, які принципово від них відмовилися)...
— піда*асів повно, варто зайти в один чи другий клуб, щоб це зрозуміти...
і я бачив їх дуже багато, бо писав про них статтю...
— гідність жінки це не принижує, якщо вона свідомо на це йде...

-1...

Мих
30.06.2007, 10:07
— наркотики вживають ВСІ студенти, або вживали ЯК МІНІМУМ один раз
не згоден.
— гідність жінки це не принижує, якщо вона свідомо на це йде...

свідомо? тоді ще більше принижує.

Ljolik
30.06.2007, 10:10
і є чесні жінки (тільки вони ну-дуже дорого коштують)...
Настільки дорого що аж одружуватись треба ;)

— польські жінки їдуть до україни робити аборти і польське законодавство нічого зробити не може....

Але ж все рівно там абортів менше ніж в нас. В нас до абсурду деколи доходить, є люди яким аборт легше зробити ніж застерегтись від вагітності. Звичайно що аборти будуть завжди робити, але якщо для того щоб зробити аборт будуть певні перешкоди (не говорю про абсолютну заборону), все таки більше почнуть головою думати.

наркотики вживають ВСІ студенти, або вживали ЯК МІНІМУМ один раз (це 1 %, у тому числі я, які принципово від них відмовилися)...

Як на мене явне перебельшення, я не вживала, і маю купу друзів які теж ні разу не пробували.
В моєму розмінні легалізація - це майже те саме що заохочення. Тому що з часом це в суспільстві стає звичною справою, це перестають гостро засуджувати, завжди знайдеться хтось хто захоче на цьому заробити (тим більше якщо це прибутково і кримінал не світить). в кінцевому результаті к-ть повій, наркоманів, геїв тільки зросте, а дехто отримає легальний, спосіб на цьому заробити не ризикуючи за грати потрапити.

Мих
30.06.2007, 10:22
Але ж все рівно там абортів менше ніж в нас.
відповідно на сході України більше абортів, ніж на заході. Все залежить від духовності, релігійності народу.

afterstep
30.06.2007, 18:18
Все залежить від духовності, релігійності народу.

я й помітив - цигани абортів не роблять ;)

пупер
30.06.2007, 20:05
не згоден.
свідомо? тоді ще більше принижує.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
майже немає слів....
“не згоден” і крапка....
продають своє тіло бо їм це подобається і все одно “приниження”....

пупер
30.06.2007, 20:09
Настільки дорого що аж одружуватись треба ;)...
+1

Але ж все рівно там абортів менше ніж в нас. В нас до абсурду деколи доходить, є люди яким аборт легше зробити ніж застерегтись від вагітності. Звичайно що аборти будуть завжди робити, але якщо для того щоб зробити аборт будуть певні перешкоди (не говорю про абсолютну заборону), все таки більше почнуть головою думати.

вже забороноляли алкоголь вживати?....
і що було пам’ятаєте?....
(і в сша, і в срср)....
пили адеколон, чорнило тощо....

Як на мене явне перебельшення, я не вживала, і маю купу друзів які теж ні разу не пробували.....
у мене теж є КУПА-КУПЕЗНА друзів та знайомих, які КАЖУТЬ, що не вживають....
привселюдно насміхаються з тих, хто вживає та обзиває їх наркоманами...

В моєму розмінні легалізація - це майже те саме що заохочення. Тому що з часом це в суспільстві стає звичною справою, це перестають гостро засуджувати, завжди знайдеться хтось хто захоче на цьому заробити (тим більше якщо це прибутково і кримінал не світить). в кінцевому результаті к-ть повій, наркоманів, геїв тільки зросте, а дехто отримає легальний, спосіб на цьому заробити не ризикуючи за грати потрапити.
легалізація — впорядкування та контроль....
зараз "кришує" повій хто?......
найрозповсюдженіший нелегальний бізнес у львові який?....
дасте відповідь на двав останніх питання — отримаєте від мене цукерку.....

Melody
30.06.2007, 20:20
Щодо проституції, то викорінити, мабуть неможливо, але боротися потрібно, це принижує гідність жінки.

Щоби принизити гідність жінки, перш за все треба, щоби вона ту гідність мала...

Ljolik
30.06.2007, 20:33
Ті яким це подобається, віддаються задаром. Ті хто продають - не бачать для себе іншого шляху, часто через низьку самооцінку. Достатньо просто подивитись на обличчя жінок які хоча б пару років собою торгують, їх здалеку видно, саме по обличчю. І на ньому аж ніяк не вдоволення і щастя світиться.

вже забороноляли алкоголь вживати?....

Мове не йде про абсолютну заборону. Знаю жінок, з нормальних ніби сімей , не алкоголіки, на прожиття ніби вистачає, які народивши 1 одну дитину зробили до 35 років 7-8 !!!!!! абортів. Як ви думаєте, та ж полька, яка їде в Україну аборт робити каталась би 7 раз туди-назад,чи все таки почала б нормально застерігатись.

у мене теж є КУПА-КУПЕЗНА друзів та знайомих, які КАЖУТЬ, що не вживають.... привселюдно насміхаються з тих, хто вживає та обзиває їх наркоманами...

Є люди яких я занадто добре знаю, і можу стверджувати що вони не пробували. Все залежить від того в якому колі людей ви спілкуєтесь.

легалізація — впорядкування та контроль....

правильно, а контролювати (читай заробляти) хто буде ? причому без ризику, і потреби з "правоохоронцями" ділитись.;)

дасте відповідь на двав останніх питання — отримаєте від мене цукерку.....
Я не їм солодкого :p

пупер
30.06.2007, 21:08
Ті яким це подобається, віддаються задаром. Ті хто продають - не бачать для себе іншого шляху, часто через низьку самооцінку. Достатньо просто подивитись на обличчя жінок які хоча б пару років собою торгують, їх здалеку видно, саме по обличчю. І на ньому аж ніяк не вдоволення і щастя світиться.

правильна оцінка, неправильний висновок....
таке “лице” у них, бо одразу таке мали....
просто ви бачили найдешевших шльондр.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
тому й такий висновок...
ті, які “це” дають задарма — дурненькі (альтруїстки), таких не існує... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif

Мове не йде про абсолютну заборону. Знаю жінок, з нормальних ніби сімей , не алкоголіки, на прожиття ніби вистачає, які народивши 1 одну дитину зробили до 35 років 7-8 !!!!!! абортів. Як ви думаєте, та ж полька, яка їде в Україну аборт робити каталась би 7 раз туди-назад,чи все таки почала б нормально застерігатись.

знову.....
правильна оцінка, неправильний висновок... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
те, що буде заборононе — нічого не змінить.....
ви почитайте історію цього (абортів), як дівчата пили калину, стрибали зі столу ітд... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
вони й надалі будуть так робити...

Є люди яких я занадто добре знаю, і можу стверджувати що вони не пробували. Все залежить від того в якому колі людей ви спілкуєтесь.

“є люди, які не пробували”....
є, але їх мізер...

vasili
30.06.2007, 21:22
У мене була думка на рахунок легалізації наркотиків, проституцій.
От якщо ми побудуємо модель умовну, візьмем за приоритет Американський погляд на торч (пруха), там хочиш грать, пити до жіночок, та косячок їдь у пустиню в Лас Вігас там собі відірвись та прийхай назад і проживай далі з думкою про те аби туди повернутися. Я рахую шо було прикольно по регіонам визначитись з депресивними областями і там десь у районі зробити такий собі оазис кайфів- торчіт торчки на здоров"я, гроші були файні і туристи б підтягнулись, але у нас культура інша де ви таке бачили шоб батько синові на 18 річчя купував повію (таке є у З. Європі та Американських штатах я у кіно бачив ) культура внас така інша. Але ніби чув шо той во менток з києва деморат з НУ проштовхує закон у адміністрації де сидить жидок чернівецький, і не віходе вам простим смертним до курвів за гроші легалізовано сходить, жарт!:)

Ljolik
30.06.2007, 21:23
таке “лице” у них, бо одразу таке мали.... просто ви бачили найдешевших шльондр....

Не відразу, маю з чим порівняти. Немає різниці - дешева чи не дешева. В дешевих воно просто як правило виказує ще й зловживання спиртними напоями. Дорогих теж видно, по очах, виразу обличчя. Нещасні вони насправді люди. А з легалізацією їх ще більше стане.

те, що буде заборононе — нічого не змінить.....

Ще раз говорю, мова не про тотальну заборону, але це не повинно бути так просто і доступно як це є зараз. По перше, аборти все таки шкодять здоров"ю жінки, а по друге це є вбивство. Не логічно забороняти смертну кару і так пофігістькі ставитись до абортів.

є, але їх мізер...

Залежить від точки зору. На заперечую що наркоманія це серйозна проблема, але в моєму оточенні більшість не вживала ніколи. А легалізація проблему не віришить аж ніяк, хіба зробивши наркотики доступними , погіршить ситуацію.

afterstep
30.06.2007, 22:12
ті, які “це” дають задарма — дурненькі (альтруїстки), таких не існує...

добра дівчина Робін Гуд - у багатих брала, бідним давала...

Ljolik
30.06.2007, 22:21
ті, які “це” дають задарма — дурненькі (альтруїстки), таких не існує...
Це не в тему, але бувають. Вчилась така в паралельній групі, весь гуртожиток пройшов. Не вміла відмовлята людина, так і казала "Ой, а мені його так жаль стало, з мене ж кусок не відвалиться, якщо я з ним....". Правда страшненька була ....:suicide:

Мих
01.07.2007, 00:18
я й помітив - цигани абортів не роблять
віруючий народ.

Мих
01.07.2007, 00:21
майже немає слів....
“не згоден” і крапка....

не все, що подобається є корисно.
щодо принишення...
спочатку приниження, а потім оправдання, типу "подобається".

пупер
01.07.2007, 08:21
У мене була думка на рахунок легалізації наркотиків, проституцій.......
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
+1
Не відразу, маю з чим порівняти. Немає різниці - дешева чи не дешева. В дешевих воно просто як правило виказує ще й зловживання спиртними напоями. Дорогих теж видно, по очах, виразу обличчя. Нещасні вони насправді люди. А з легалізацією їх ще більше стане......
була у мене можливість спілкуватися з різними ... жінками легкої поведінки...
всім ЦЕ подобалося, одним — працювати-думати не потрібно, іншим гроші, ще іншим — і перше, і друге....
жодна не вважала, що це для неї СТИД і СРАМ....
єдине, чого ДЕХТО боявся, щоб не дізналися “ті, кому не треба”....

Ще раз говорю, мова не про тотальну заборону, але це не повинно бути так просто і доступно як це є зараз. По перше, аборти все таки шкодять здоров"ю жінки, а по друге це є вбивство. Не логічно забороняти смертну кару і так пофігістькі ставитись до абортів.

не логічно...
тільки ви не пропонуєте конкретних кроків...
для мене аборт — вбивство рідної дитини...
і більше нічого....
коли говорять “винен чоловік” тому роблю аборт — винна жінка, що мала інтим з цим чоловіком...
нехай заперечать феміністки чи ще хтось, що винні обидвоє....
ні!
винна жінка!....

Залежить від точки зору. На заперечую що наркоманія це серйозна проблема, але в моєму оточенні більшість не вживала ніколи. А легалізація проблему не віришить аж ніяк, хіба зробивши наркотики доступними , погіршить ситуацію.
куди вже гірше?....
це навіть не епідемія, це пандемія.....
насправді вживають 99 % молоді....
1 % — не вживає принципово....

що конкретино пропоную я....
проституцію негайно легалізувати!...
і не через рік-другий, а негайно!...
ввести жорсткий контроль за повіями, хто буде займатися “цим” поза відведеними місцями — кримінальна відповідальність!...

ви знаєте, що у львові кожен четвертий (третій) хворий на трихомоніаз?..

В последнее время трихомониаз получил широкое распространение. Чаще всего им заболевают женщины детородного возраста от 16 до 35 лет. Каждый год только в США появляется около 3 млн инфецированных женщин. Также большой процент больных составляют лица, страдающие другими венерическими заболеваниями и часто меняющие половых партнеров.

щодо наркотиків....
негайно розпочати програми, щодо негативного ставлення до наркотиків...
я бачив тих дебілів, які накурившись робили ідіотські вчинки...
я вже мовчу щодо того, хто на цьому заробляє, мовчу щодо того, хто їх “кришує”, як підкидають та “саджають” за це....

анегдот в тему:
— трава, ти не наркотик... ти не наркотик.... ти не наркотик!... чуєш, трава, ти не наркотик?!....
— чую, чую, я не наркотик...

пупер
01.07.2007, 08:22
Це не в тему, але бувають. Вчилась така в паралельній групі, весь гуртожиток пройшов. Не вміла відмовлята людина, так і казала "Ой, а мені його так жаль стало, з мене ж кусок не відвалиться, якщо я з ним....". Правда страшненька була ....:suicide:
я би з такою “не пройшов”....
бо гидко, хоча трафунків було достатньо у студентському житті...

пупер
01.07.2007, 08:23
не все, що подобається є корисно.
щодо принишення...
спочатку приниження, а потім оправдання, типу "подобається".

угу-м....
"приниження".....

Ljolik
01.07.2007, 11:26
проституцію негайно легалізувати!... і не через рік-другий, а негайно!... ввести жорсткий контроль за повіями, хто буде займатися “цим” поза відведеними місцями — кримінальна відповідальність!...

А що це дасть? що вирішиться? ви реально вірите що в нас це будуть контролювати ? Якщо контролювати будуть так як в нас ДАІ автомобілістів контролює, то грош ціна .......

ви знаєте, що у львові кожен четвертий (третій) хворий на трихомоніаз?..
Не знаю, що ж це виходить, що кожний 3-4 спить з ким попало?

всім ЦЕ подобалося, одним — працювати-думати не потрібно, іншим гроші, ще іншим — і перше, і друге....
це все - наслідок низької самоцінки, коли жінка вважає що більше нічим заробити не може і ні на що більше не здатна - оце і є приниження. Та й для суспільства це по суті втрачені люди, як рано чи пізно спиваються і опускаються на одно - одиниці вириваються.

vasili
01.07.2007, 12:14
Ось хотілось розповісти стару історії часів Австрії. Всім відомо шо у ті часи було досить таки багатенько всяких там барделів, притонів, в принципі і в Росії такого було багатенько на 13 рік у Пітері легальних повій було 25 тис., шо свічить шо не тіко культурна Австрія була лояльна до древньої професії.
Так от у Черновіцах у будинок розпусти до дівки прийшов на домовлений час бровар Штірх, дівка у той час була з офіциром, тому й відмовила у здибанці. Обурений Штірх звернувся до Примарії та судду з аргументами шо його чесного броваря, образила у відмові курва і суд видав рішення про те шо власниця будинку має заплатити штраф примарії, а курва має без черги на протязі місяця безкоштовно обслуговувати пана штірха без черги. От які були культурні відносини влади та простих філістерів, шо шось мені здається ми могли б з цього черпнути шось повчальне.

пупер
01.07.2007, 20:31
А що це дасть? що вирішиться? ви реально вірите що в нас це будуть контролювати ? Якщо контролювати будуть так як в нас ДАІ автомобілістів контролює, то грош ціна .......

даї нікому не потрібне.....
це типовий визисковий інструмент....
має бути певне місце, де цим можна займатися....
наприклад, на окраїні міста....
Не знаю, що ж це виходить, що кожний 3-4 спить з ким попало?

кожен перший...
майже....
окрім свідків...

це все - наслідок низької самоцінки, коли жінка вважає що більше нічим заробити не може і ні на що більше не здатна - оце і є приниження. Та й для суспільства це по суті втрачені люди, як рано чи пізно спиваються і опускаються на одно - одиниці вириваються.
та до чого тут самомоцінка?!!!...
якщо їй це ПОДОБАЄТЬСЯ, то до чого тут самооцінка?!!!...
я міг би назвати кілька імен....
навіть те, що вони не зі львова....
але не буду, бо свійт тісний...
виховання, зовнішнє оточення, алкоголь у ранньому віці, “подруги”, гуртожитки....
причин — море і ставок.....
але головна — їм так подобається!..

пупер
01.07.2007, 20:33
Ось хотілось розповісти стару історії часів Австрії......
гарна історія....
правильно, проституція мала юридичний статус....
тобто, як клієнт мав права так і повія...

Калиниченко
02.07.2007, 11:30
кожен перший...
майже....
окрім свідків...Члени „білого братства” теж таке стверджували, але щодо своїх "братів", бо решта світу, за їхньою версією, лежить у злі.

1 % — не вживає принципово....Це - теж свідки - той 1%?А звідки ви взяли, що 99% вживає наркотики, а 1% не вживає? Дайте якесь посилання. Коли я вчився, в часи союзу, то студенти наркотики вживали зовсім небагато – ну не більше 1 - 5%, все більше йшла горілка, портвейн, пиво

ви знаєте, що у львові кожен четвертий (третій) хворий на трихомоніаз?..Мені теж не зрозуміло, чому у Львові кожен третій-четвертий хворий на трихомоніаз – зараз однозначно не проводиться тотального обстеження населення на ці інфекції.

пупер
02.07.2007, 11:48
Члени „білого братства” теж таке стверджували, але щодо своїх "братів", бо решта світу, за їхньою версією, лежить у злі....
порівняння невдале...
-1

Це - теж свідки - той 1%?А звідки ви взяли, що 99% вживає наркотики, а 1% не вживає? Дайте якесь посилання. Коли я вчився, в часи союзу, то студенти наркотики вживали зовсім небагато – ну не більше 1 - 5%, все більше йшла горілка, портвейн, пиво....

коли ви вчилися за часи союзу?....
ви ще пригадайте, ЩО ви вчили...
теж мені хороше порівняння...
-1

Мені теж не зрозуміло, чому у Львові кожен третій-четвертий хворий на трихомоніаз – зараз однозначно не проводиться тотального обстеження населення на ці інфекції.
а ви сходіть хочаби на одну медичну конференцію, яка присвячена цьому питанню...
або хоч до лікаря-венеролога і запитайтеся...
я навів приклад львова, бо цікавився цими питаннями....
до київа їхати з таким питаннями я би не став, бо задорога стаття би вийшла, але впевнений, що ситуація анітрохи не інша...

afterstep
02.07.2007, 12:03
вживали зовсім небагато – ну не більше 1 - 5%, все більше йшла горілка, портвейн, пиво

якщо вживати саме в цій послідовності - то таких потужних наркотиків ще не придумали...

Ljolik
03.07.2007, 12:24
або хоч до лікаря-венеролога і запитайтеся...

Ха-ха, а що ще лікар венеролог бачить в своєму житті крім цього? ясно що він тільки це і може відповісти, в нього просто інших клієнтів не буває.
Ви от краще таке питання скажімо акушеру задайте - теж немало людей бачить , і що теж все переважно з статевими інфекціями ;)?

afterstep
03.07.2007, 12:32
Ха-ха, а що ще лікар венеролог бачить в своєму житті крім цього?
телевізор. А також - відвідує магазини. А ще - спілкується з сусідами на пиятиках про політику.
Стосовно венеричних хворіб - пупер правий - "сифилис стал мельче, но шире" (с) Жванєцький.

Мих
04.07.2007, 00:00
Цитата:
Допис від vasili
У мене була думка на рахунок легалізації наркотиків, проституцій.......

+1

Пупере, так думають свідки?
була у мене можливість спілкуватися з різними ... жінками легкої поведінки...
жодна не вважала, що це для неї СТИД і СРАМ.... єдине, чого ДЕХТО боявся, щоб не дізналися “ті, кому не треба”....

якщо жодна не вважала, що це є сором, то чому боялася?
а взагалі не кожен злодій вважає себе злодієм.
в даному випадку легше знайти собі оправдання, а ніж визнати себе шлюхою

не логічно...
тільки ви не пропонуєте конкретних кроків...
для мене аборт — вбивство рідної дитини...
і більше нічого....
коли говорять “винен чоловік” тому роблю аборт — винна жінка, що мала інтим з цим чоловіком...
нехай заперечать феміністки чи ще хтось, що винні обидвоє....
ні!
винна жінка!....
ясно, що винен чоловік, якщо не чоловік, то хто тоді чоловік?
куди вже гірше?....
це навіть не епідемія, це пандемія.....
1 % — не вживає принципово....

звідки статистика? більшість НЕ вживає.

пупер
04.07.2007, 04:10
Ха-ха, а що ще лікар венеролог бачить в своєму житті крім цього? ясно що він тільки це і може відповісти, в нього просто інших клієнтів не буває.
Ви от краще таке питання скажімо акушеру задайте - теж немало людей бачить , і що теж все переважно з статевими інфекціями ;)?
так от і запитайте....
думаю, що відповідь буде така сама....
дивно: а чому вам смішно?.....
тут і плакати вже пізно....

пупер
04.07.2007, 04:15
Пупере, так думають свідки?

ви у них запитайтеся, як вони думають....
так я думаю....

якщо жодна не вважала, що це є сором, то чому боялася?
а взагалі не кожен злодій вважає себе злодієм.
в даному випадку легше знайти собі оправдання, а ніж визнати себе шлюхою...
правильно.....
немає ніякого сорому.....
їм це подобається....

ясно, що винен чоловік, якщо не чоловік, то хто тоді чоловік?
ви не побачили слово “жінка”?.....
дивно....
і часто ви так не бачите?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

звідки статистика? більшість НЕ вживає.
так само, як і “більшість” ходить у традиційну церкву.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
підіть у перший-ліпший гуртожиток і запропонуйте “дунути” першому-ліпшому студенту....

Ljolik
04.07.2007, 10:48
так от і запитайте.... думаю, що відповідь буде така сама.... дивно: а чому вам смішно?..... тут і плакати вже пізно....

Питала, не така сама відповідь. Так, проблема існує, але не так масово як ви це собі уявляєте, а то можна подумати що у борделі якомусь живемо.
Це не сміх, це іронія. Не корректно наводити приклад з венерологом. 99,9% відсотка його пацієнтів з вен. захворюваннями. Але розрахувати скільки це буде у відсотках відносно всього населення лікар не може.

vasili
04.07.2007, 11:17
лікар не може.
Лікарі можуть, у них є статистика ане міркування.

Ljolik
04.07.2007, 11:22
Лікарі можуть, у них є статистика ане міркування.

Статистикою не лікарі займаються. Як ви це собі уявляєте ? Лікар знає скільки в нього пацієнтів лікується, але поняття не має скільки в іншого лікара в тій ж поліклініці, не кажучи вже про інші поліклініки чи приватні заклади в місті.

vasili
04.07.2007, 11:25
Статистикою не лікарі займаються. Як ви це собі уявляєте ? Лікар знає скільки в нього пацієнтів лікується, але поняття не має скільки в іншого лікара в тій ж поліклініці, не кажучи вже про інші поліклініки чи приватні заклади в місті.
Ви шо через вікна заходити у лікарню?..... У реєстратуру там дать то шо треба , а данні паралельно у статистичний відділ мінздоров"я, власне ви недооцінюєте наших дохторіу........!

Ljolik
04.07.2007, 11:29
Ви шо через вікна заходити у лікарню?..... У реєстратуру там дать то шо треба , а данні паралельно у статистичний відділ мінздоров"я, власне ви недооцінюєте наших дохторіу........!

Власне, дані ідуть в статистичний відділ, а слово окремого лікара-практики це ще не статистика.

vasili
04.07.2007, 11:40
а слово окремого лікара-практики це ще не статистика.
А шо це? Ідіократія!

Ljolik
04.07.2007, 11:43
А шо це? Ідіократія!

Суб"єктивне враження.

vasili
04.07.2007, 11:58
Суб"єктивне враження.
От і добре! Бо себ"єктивне мишлення це недостаток алкоголю в крові! А?

пупер
05.07.2007, 02:46
Питала, не така сама відповідь. Так, проблема існує, але не так масово як ви це собі уявляєте, а то можна подумати що у борделі якомусь живемо.
Це не сміх, це іронія. Не корректно наводити приклад з венерологом. 99,9% відсотка його пацієнтів з вен. захворюваннями. Але розрахувати скільки це буде у відсотках відносно всього населення лікар не може.

схоже на слова людини, яка запалила фітиль і сидить на ящику з динамітом....
думає: ні, лишилося не 10 хвилин, а ціла година...
ну, ну....

добре....
сексу у нас немає.....
наркотики ніхто не вживає....
цигойне продажем наркотиків не займається...
в районі, який я не називаю, “трава” і самогон не продаються у кожному під’їзді.....
гомосексуалізм — провокації ворогів, його теж не існує....

Ljolik
05.07.2007, 09:59
думає: ні, лишилося не 10 хвилин, а ціла година...
А як на ці проблеми , на їх вирішення вплине легалізація?

пупер
05.07.2007, 10:29
А як на ці проблеми , на їх вирішення вплине легалізація?

ніяк, бо я проти легалізації....
я лише за легалізацію проституції — бо це природнє явище.....
один із головних інстинктів людини.....
решту треба брати під контроль.....
і не забороняти, а контролювати....
відкрито!..
і не так, що до буцигарні щороку саджають десяток-другий дрібних торгівців......

Boris_Kiev
05.07.2007, 10:33
не так, що до буцигарні щороку саджають десяток-другий дрібних торгівців......
якби десяток-другий...
За свідченням МВС, дві третини засуджених - "наркомани та гусекради".

До речі, часто талановитих хіміків НЕ саджають. Бо знають, що вони в зоні розгорнуть виробничтво наркоти.

Ось зникла з аптечної мережі марганцівка. Зовсім !
Дехто стверджує, що це через виготовлення вибухівки.
А лікарі вважають, що це через її використання в процесі видобування ефедрину з якихось таблеток від кашлю.

Ljolik
05.07.2007, 10:36
ніяк, бо я проти легалізації....

:y:

я лише за легалізацію проституції — бо це природнє явище..... один із головних інстинктів людини..... решту треба брати під контроль..... і не забороняти, а контролювати.... відкрито!.. і не так, що до буцигарні щороку саджають десяток-другий дрібних торгівців......

Легалізують проституцію чи ні, вона все рівно є і буде задовільняти основні інстикти ;) Наскільки я розумію при легалізації просто держава буде більше на цьому наживатись (гроші не смердять ?).
А що мається на увазі під контролем, зараз хіба не контролюють ?;) і статті в КК є , і правоохоронні органи борються і контролюють, і що ? і де ми ?

vasili
05.07.2007, 11:03
Ось зникла з аптечної мережі марганцівка. Зовсім !
Дехто стверджує, що це через виготовлення вибухівки.
А лікарі вважають, що це через її використання в процесі видобування ефедрину з якихось таблеток від кашлю.
А у вас у Києві таке робиться йой, страх бере, у кожній 3-ій аптезі ше пів року назад можна було взяти барбютуру на любий смак на ТРК Київ бачив програмку.

D.M.
05.07.2007, 18:31
О, знову ця гілка стала популярною, і якраз протягом тих днів, коли в мене не працював Інтернет. Хочу зауважити, що детально мої міркування щодо деяких із поставлених тут проблем можна прочитати на іншому форумі. Але, мабуть, не варто писати, на якому саме, бо модератори можуть визнати це рекламою. Хто бажає, раджу шукати в Інтернеті пошуковиками мою статтю під назвою "Два завдання для Європи".

vasili
05.07.2007, 18:38
стала популярною
Тут усьо має зміст та скриту популярність.

KabMiner
06.07.2007, 12:10
абортів майже не було в німеччині (до 1945), бо кожен новонароджений був “сином\дочкою адольфа гітлера”.....
Саме тому і потрібно заборонити аборти в Україні. От в країнах Лат.Америки (майже у всіх) аборти заборонені і поїхати треба дуже далеко. Може тому у них і немає ніяких демографічних проблем.

Не тільки в Німеччині, в СРСР також, і в багатьох інших країнах.

vasili
06.07.2007, 12:16
в СРСР також
Якщо РСРС не є СССР, то можливо але в СССР були аборти, і навіть популярні.

KabMiner
06.07.2007, 12:44
Ось хотілось розповісти стару історії часів Австрії. Всім відомо шо у ті часи було досить таки багатенько всяких там барделів, притонів, в принципі і в Росії такого було багатенько на 13 рік у Пітері легальних повій було 25 тис., шо свічить шо не тіко культурна Австрія була лояльна до древньої професії.
....шо шось мені здається ми могли б з цього черпнути шось повчальне.
Звичайно, що могли б черпнути щось повчальне: і Російська, і Австрійська імперії доволі скоропостижно сконали. Від Австрійської залишився лише жалюгідний огризок, який можна не з першої спроби знайти на карті. А Російську імперію досить довго терзали різного роду неросійські будівельники світлого майбуття.
Не зле у звязку з цим згадати і Римську імперію, яка, на думку частини істориків, вмерла тоді коли суспільна мораль опустилася нижче плінтуса.

Такщо повчального дійсно багато.

KabMiner
06.07.2007, 12:53
Якщо РСРС не є СССР, то можливо але в СССР були аборти, і навіть популярні.
не знаю, що таке РСРС, а в СРСР (СССР - рос.) аборти були заборонені приблизно в той же період, що і в Німеччині. Потім пішла лібералізація в цьому питанні і почалися демографічні проблеми.

vasili
06.07.2007, 13:34
не знаю, що таке РСРС, а в СРСР (СССР - рос.)
А чорт снова облажался!
але
Звичайно, що могли б черпнути щось повчальне: і Російська, і Австрійська імперії доволі скоропостижно сконали. Від Австрійської залишився лише жалюгідний огризок, який можна не з першої спроби знайти на карті. А Російську імперію досить довго терзали різного роду неросійські будівельники світлого майбуття.
Не зле у звязку з цим згадати і Римську імперію, яка, на думку частини істориків, вмерла тоді коли суспільна мораль опустилася нижче плінтуса.
У звязку з чим власне? тільке Австрію можна до звязку з Римом, а Росію до чого? до старовинного Лубка хіба шо!

Melody
06.07.2007, 17:23
Дізналася сьогодні цікаву річ.
Живу я у Швеції, а це, як відомо, країна, де дозволено все, що можна. Ну, майже все. Але такого приколу я навіть від шведів не очікувала. Як розповів мені знайомий юрист-швед, тут діє такий закон: для жінок проституція легальна, для чоловіків - ні. Тобто якщо проститутка продає секс, це для неї абсолютно легально, але якщо в тої самої проститутки чоловік купує секс - то вже для нього злочин. І спробуй їх тут зрозумій. Це, до речі, єдиний такий абсурдний закон у світі.

vasili
06.07.2007, 20:14
Баби у Швеції люди, а мужики бидло.

пупер
07.07.2007, 17:56
Легалізують проституцію чи ні, вона все рівно є і буде задовільняти основні інстикти ;) Наскільки я розумію при легалізації просто держава буде більше на цьому наживатись (гроші не смердять ?).
А що мається на увазі під контролем, зараз хіба не контролюють ?;) і статті в КК є , і правоохоронні органи борються і контролюють, і що ? і де ми ?
гроші не смердять....
між іншим, дуже хороший аргумент ви навели..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
гроші, які нажиті злочинним шляхом — розвивають злочинність (не знаю чи це я сам додумався, чи вичитав десь)...

контролюють таким чином, як я написав — кладуть гроші до кишені та закривають на це очі...

пупер
07.07.2007, 17:57
Саме тому і потрібно заборонити аборти в Україні. От в країнах Лат.Америки (майже у всіх) аборти заборонені і поїхати треба дуже далеко. Може тому у них і немає ніяких демографічних проблем.
Не тільки в Німеччині, в СРСР також, і в багатьох інших країнах.
я проти абортів....

zet
08.07.2007, 14:31
1. стосовно етики.
Не думаю, что это хорошее решение. На мой взгляд, то нечего попам в школе делать. Мир многообразен, поэтому детям нужно давать предмет "история религий" и в этом же ключе давать обзор ВСЕХ религий, их основные постулаты, чем похожи, чем отличаются, в чем состоит человеческое наследие... Я не хочу, чтобы этот предмет читали церковники, они будут односторонни и однобоки в своем трактовании... Поэтому сначала ТОЛЬКО история возникновения.. А все остальное через семью, через собственное становление мировоззрения..

zet
08.07.2007, 14:35
я проти абортів....
чисто женский вопрос, вас мало касается... Я против запрета, пока не решена проблема материального обеспечения брошенных детей папиками...
А я, например, за мужское предохранение путем перевязывания семенных каналов на время, пока не планируются дети. Процесс вполне обратимый. Так что захотел ребенка, получи письменное разрешение с подписанием кучи бумаг, о том, что будешь его ТОЧНО содержать... :) Каково вам такое?

zet
08.07.2007, 14:39
Тобто якщо проститутка продає секс, це для неї абсолютно легально, але якщо в тої самої проститутки чоловік купує секс - то вже для нього злочин. І спробуй їх тут зрозумій. Це, до речі, єдиний такий абсурдний закон у світі.

Они поступили верно. Спрос рождает предложение. Они таким образом регулируют спрос. Только клеймо позора перелепили с женщин на мужчин... Умно и достаточно хитро.. :) Точно женщина руку приложила к этому закону, чуствуется... ;)

Mafija
08.07.2007, 14:54
відповідно на сході України більше абортів, ніж на заході. Все залежить від духовності, релігійн