Показати повну версію : чи потрібен нам вбудований чат?
New Shrek
02.03.2007, 11:35
Ось зразок форумного чату http://forum.lanos.in.ua/
New Shrek
02.03.2007, 11:45
Ось перший відгук Да я просто имел в виду, что одного желания порой недостаточно. Необходимо выяснить, поддерживает ли "вобла 3.6.4" он-лайн чат, насколько требователен он к ресурсам... кроме того, устанавливать его или нет - решение админа. Я бы например променял все игрушки на один малюсенький такой форумный чатик
Невстранец
02.03.2007, 14:00
"Чи потрібен нам вбудований чат?"
:) Я, конечно, не знаю, нужен ли чат вам :)
На всякий случай проголосовал за себя (лично мне - не нужен).
Невстранец
02.03.2007, 14:12
В смысле? :)
--------------------------
(входит Кiсьонок)
Преэд чё деите я скучала Кэп ты супер а женат?
Невстранец
02.03.2007, 14:15
Всё, ответить не успел. :D
Нет, это не совсем такой чат :) Зайдите по ссылке на ланос клуб, и я уверен, Вы - поймете :)
ЗЫ: характер скверный, но женат. Поки-поки Кисьонок, чмок!
Mattilainen
02.03.2007, 14:35
Нужен, нужен.
Помнится, в прошлом году мы напару с Лилией эту идею Мартини подкидывали. А он ответил что-то в том духе, что хостинг не резиновый. :)
Во, а теперь, имхо, нужно чат прикрутить. И вот тогда будет, наверное, самый навороченный форум в украинском инете - форум есть, блоги есть, игровой сервер есть, чат есть! Еще бы фотогалерею прикрутить - и все, тогда будет совсем круто! :)
Невстранец
02.03.2007, 14:42
Нет, это не совсем такой чат :) Зайдите по ссылке на ланос клуб,
Сходил.
Несолидно как-то смотрится главная страница. Мо' лучче фотогалерею?
Несолидно как-то смотрится... Мо' лучче фотогалерею?
Тоже неплохо. А... кашу... маслом... форум... чатом... ? :)
Чесно кажучи, ідея з чатом мені не дуже подобається. Мені здається, що саме на цьому форумі чат і не потрібен. Не наш рівень.
Хоча технічне рішення для vBulletin існує. Тобто чат я міг би поставити в тестовому режимі, щоб подивитися чи не накриється від нього наш сайт і заодним всі наші сусіди по серверу :)
Словом, якщо народ скаже, що чат потрібен, то в порядку експерименту без жодних зобов"язань можемо спробувати.
Про фотогалерею я думаю вже давно. Просто мене мучило питання - навіщо? Раз уже цю тему зачепили, то прошу переконувати мене, що вона потрібна. Я уважно слухаю :) Але наперед попереджаю, що хостинг справді не резиновий. Якщо галерею встановимо, то із значними обмеженнями (по кількості дозволених фото, по їх розміру і тд).
Я на форумі ланоса буваю інколи. Там чат використовують тільки для того, щоб в он-лайн режимі привітатися один-з-одним або звернути увагу на щось. Тобто, функції форуму залишились цілісними і незмінними. Гадаю, що це корисна і зручна штука, тому особисто рекомендую :)
Підтримую думки MARTINI щодо чату.
Мені здається, що можна було би просто виділити окремий столик у кав'ярні для того щоб.. ну, подурачитися чи там початитися - як у кого виходить. :) "Оффтопи" - це близько, але не зовсім те.
Як на мене, то окремої гілки/розділу на ЛФ, що взяла би на себе функцію чату, було би достатньо.
Що саме цікаве: за пункт "І так все добре" - ніхто не проголосував. Тобто, одна частина вважає за потрібне вдосконалення форуму для покращення його якості, а друга частина визнає що існують недоліки, проте запровадження міні-чату їх не вирішить... Я правильно зрозумів? :)
нема меж вдосконаленню :)
запровадження міні-чату їх не вирішить...
Звісно, не вирішить - якщо глянути крізь чарунки пам'яті у чорних латках, причини негараздів куди глибші і вже двічі призводили до краху форуму. Дар'їн день - стаґнаційний шлях: замість того, щоб щоденно приваблювати хоча б сотню зареєстрованих учасників, знеохочуємо і без того малоактивних.
New Shrek
02.03.2007, 17:42
Підтримую думки MARTINI щодо чату.
Мені здається, що можна було би просто виділити окремий столик у кав'ярні для того щоб.. ну, подурачитися чи там початитися - як у кого виходить. :) "Оффтопи" - це близько, але не зовсім те.
Як на мене, то окремої гілки/розділу на ЛФ, що взяла би на себе функцію чату, було би достатньо.Ято саме пропонував зрання
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=21116&page=3
Відповідь: Карма (Репутація)
Я ось туть зауважив ,що час від часу ,та чи інша тема використовується в якості чату.Ось тільки одна незручність, або треба обновляти її або ставити в Опері "Обновлять через каждіє" Я полюбив Експлорер останньої версії і вньому такої опцї нема.То ось питання, чи не можна виділити окрему тему ,щоб вона працювала в якості чата з всіма поточними дописами у видимому полі.Користуатись при тому можна опцією "Швидка відповідь",але щоб дописи для економії видимого поля відображались стисліше.А то прокидуєшся ні свет, ні заря і починаєш шукати ,хто де є ,поки не зловиш когось ,а поки зловиш ,то візаві вже вимкнеться.Як ідея? чи може я туманно висловився
Видно коллективне безсознательноє все таки є!!!!!!!
New Shrek
02.03.2007, 17:51
"Чи потрібен нам вбудований чат?"
:) Я, конечно, не знаю, нужен ли чат вам :)
На всякий случай проголосовал за себя (лично мне - не нужен).
А вот некоторые товарищи отрываютсяот коллектива ,что ж так остро отреагировали на невинный вопрос? аль не соотносите себя к "НАМ" ,если так ,то почему? будьте попроще и народ к Вам потянется!
Liliyah Romanova
03.03.2007, 01:56
А я би чатом зараз дуже втішилася. Бо от читати форум у мене зараз часу немає. Читаю максимум 5-6 гілок на день. І то лише кілька останіх постів. А так, могла би хоч трохи з рідними людьми попашталакати. :)
Нет, я против.
Кому захочется початится - есть куча чатов - на УАпортале, например.
Ser tabu
10.03.2007, 12:41
Чати - "вбивають" життя форуму...не потрібно це...
Viktoria Jichova
10.03.2007, 13:36
Чати - "вбивають" життя форуму...не потрібно це...
Так, я згідна з Вами.. Але думаю, що це би було потрібно для людей, котрі просто так собі хочуть побалакати, не зафлуджуючи при цьому тематичні гілки у розділах. То чому б їм не дати такої можливості?:)
В принципі, заради експерименту можна було би запровадити таку фішку. Якщо вона якимось чином зашкодиить форуму - її можна в любий час відключити.
Viktoria Jichova
10.03.2007, 13:56
В принципі, заради експерименту можна було би запровадити таку фішку. Якщо вона якимось чином зашкодиить форуму - її можна в любий час відключити.
Так, і я за такий експеримент!:)
Так, і я за такий експеримент
Тим часом, поки Мартіні не вирішить, можна користуватись аською :)
Viktoria Jichova
10.03.2007, 14:14
Але ж не кожен її має, Kапітане.;) Та воно й цікавіше, коли заодно перебуваєш на форумі, слідкуючи при цьому за новими цікавими повідомленнями, та заодно спілкуєшся, не втручаючись у перебіг дuскусії інших учасників. Так, я, принаймні, думаю.;) :)
http://icq.bigmir.net/ :)
Viktoria Jichova
10.03.2007, 14:25
Дякую,гадаю, не лише від себе, Капітане.:) Колись, мабуть, стане в нагоді ця функція.:)
New Shrek
10.03.2007, 16:50
Може я вже всім надоїв .але ні опція "Нові дописи" яку так полюбляє Оля,ні відкриття підряд семи восьми сторінок форуму в браузері з пяти секундним оновленням не забезпечують того що забезпечує вбудований чат.Туть хтось сказав що з введенням такої функції відпаде можливість дописувати по темам а якщо я сьогодні не маю настрою дописувати і не хочу псувати настрій в темі іншим ,що багато роблять,то я би міг собі подивитись за перепалкою в чаті .,зауважу не укрпорталу ,як туть Клірик радив, а безпосередньо не виходячи з форуму.І філологи не дадуть тобі зауваження що "Виходячи " такого слова в українській мові нема.І тобі буде фіолетово є воно чи нема ти просто собі насолоджуєшся....
New Shrek
10.03.2007, 17:21
http://icq.bigmir.net/ :)
http://www.skype.com/intl/ru/helloagain.html FOREVER
І філологи не дадуть тобі зауваження що "Виходячи " такого слова в українській мові нема.
Хто Вам сказав, що нема? І яке тоді є замінником?
А про чат. Буде чат, будемо розмовляти і в ньому, хто схоче. А гілки, як я зауважила на багатьох форумах, то і є своєрідний чат на якусь тему, хоча часом трохи і в бік завертає дорога, але потім таки випростовується. :) Ми ж не роботи, а живі люди і все так само, як і в житті. І люди різні, хто сильніший в якійсь темі, хто слабший, зате знаток в чомусь іншому. Як люблять завжди говорити американці, нема бездарних людей - кожен по-своєму унікальний! Самий крутий професор може бути безпорадним в простій справі, як дитина, де для простого майстра своєї справи, то смішно, як таке можна не знати. :)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008