Показати повну версію : Де би ви хотіли мати ...
KabMiner
28.02.2007, 19:32
Сподіваюся, що дискусії про мавп вже себе вичерпали, тому пропоную дещо нове, навіяне мені темою Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку?
Але питання хочу поставити трошки інакше: Де би ви хотіли мати свою дружину/чоловіка/дівчину/хлопця/варіанти?:D І пропоную висловитися стосовно того наскільки широкою є у вас географія ЦЬОГО, чи було у вас ЦЕ на вершині гори/у літаку/у воді(під водою)/ за кермом автомобіля і т.д.
Варіанти: у відкритому космосі, на підводному човні, на вершині WTC в момент попадання літака і подібні пропоную вважати оффтопом.:mad:
Свое нужно иметь дома. :)
В принципі, в даному випадку діє правило, згідно якого кожен думає в міру своєї розпущенності :)
Для мене наприклад найбільш цікавим було би проводити ці міроприємства десь посередені океану, на парусній яхті при заході сонця... коли в радіусі 100 км жодної душі :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Степаныч
01.03.2007, 10:32
Свое нужно иметь дома. :)
Своё нужно иметь... Точка.:D
Своё нужно иметь... Точка.:D
Точно :) Как говорил мой бывший шеф, когда я отпрашивался в командировку домой, - жену нужно хотя-бы раз в две недели "погладить по попе", иначе она начинает смотреть сначала направо... а потом - налево :D
Невстранец
01.03.2007, 11:54
Варіанти: ...на підводному човні... пропоную вважати оффтопом.:mad:
Ну-у... почему Вы так категорично:o
(не, я-то нет...) :D
Я конечно не знаю... Но всегда думал, что в автономку ходят исключительно однополым коллективом?
Невстранец
01.03.2007, 11:59
Я конечно не знаю... Но всегда думал, что в автономку ходят исключительно однополым коллективом?
А у берега они не стоят? :D :D :D :D :D
Viktoria Jichova
01.03.2007, 12:01
Гадаю, що для більшості людей є головним, щоб з коханою людиною - а де, це вже не так суттєво.;)
А у берега они не стоят? :D :D :D :D :D
А в чем тогда прикол? :) Хотя... на вкус и цвет... :rolleyes:
Невстранец
01.03.2007, 12:16
А в чем тогда прикол? :) Хотя... на вкус и цвет... :rolleyes:
В чём прикол, говорите? :) Даже не знаю, как это объяснить... Ну... чиста паи....а :D :D
В чём прикол, говорите? :) Даже не знаю, как это объяснить... Ну... чиста паи....а :D :D
:D
Или это намек на количество подводных лодок в "степях Украины"? Хотя... нет, в таких вопросах не должно быть политического подтекста :rolleyes:
Невстранец
01.03.2007, 12:24
Или это намек на количество подводных лодок в "степях Украины"? Хотя... нет, в таких вопросах не должно быть политического подтекста :rolleyes:
А-а-а!!! Как я сразу-то не понял! Вот почему "в подводной лодке" - "злостный оффтоп" :D :D :D KabMiner, больше не буду! :D
Да ладно... были же. А тут все взрослые, не по 15 лет.
("да уж, не шашнадцать!" (с)) :)
Кэп: Нет! Это не намёк на подводные лодки! Это намёк на то, что некоторым иной раз так припрёт, что где угодно, как угодно, тока сейчас! :)
KabMiner
01.03.2007, 12:34
Допис від KabMiner
Варіанти: ...на підводному човні... пропоную вважати оффтопом.
(не, я-то нет...) :D
Та просто не люблю бахвальства. Підводний човен в Україні тільки один і той стоїть на причалі. :-)
Невстранец, у москвичей тоже есть неплохой вариант :) - в мавзолее, у Ильича под боком... Весьма экстремально :)
Невстранец
01.03.2007, 13:05
Невстранец, у москвичей тоже есть неплохой вариант :) - в мавзолее, у Ильича под боком... Весьма экстремально :)
У москвичей вариантов много, Кэп. Было бы желание. А что значит "тоже"? Львовяне в склепах... "балуются"?
Viktoria Jichova
01.03.2007, 13:06
Некролокація для екстремалів?!:confused: :eek:
У москвичей вариантов много, Кэп. Было бы желание. А что значит "тоже"? Львовяне в склепах... "балуются"?
Да нет... в основном в Скадовске всяким князькам аппетиты портятЪ... а хотя может и балуются. Мне то откуда знать?
А почему "тоже", - ну, ведь он у Вас тоже один, и тоже "на приколе".. правда, лежит :)
Viktoria Jichova
01.03.2007, 13:16
Один мій знайомий якось розмріявся (бо "романтик" великий), що хотів би спробувати це вночі за повного місяця на старому цвинтарі, чи десь поблизу. І ну, подумала я собі, а чи дружина його на таку "романтику" погодиться. Так, різні уяви в людей бувають..:eek:
Невстранец
01.03.2007, 13:19
Один мій знайомий якось розмріявся (бо "романтик" великий), що хотів би спробувати це вночі за повного місяця на старому цвинтарі, чи десь поблизу. І ну, подумала я собі, а чи дружина його на таку "романтику" погодиться. Так, різні уяви в людей бувають..:eek:
А вдруг он жене и не рассказывал о таком? :eek:
Viktoria Jichova
01.03.2007, 13:22
Казав, що розказував..;)
Не знаю, на цвинтарі мені здається що то не є екстремальний секс, а збочення. Екстремальний це дійсно - на американських гірках, в літаку, на підводному човні.
А на цвинтарі що екстремального?
Невстранец
01.03.2007, 13:26
А на цвинтарі що екстремального?Советами замучают...
Viktoria Jichova
01.03.2007, 13:29
Страх з вампірів?:confused: Ні, тут йдеться про саме почуття чогось "екстра", чогось ніби небезпечного та забороненого. Виклик, протест? Я теж це розцінюю як збочення, але поки це лише уяви, і вони не дійшли свого наповнення в реалі - не знаю, чи це можна назвати збоченням в прямому сенсі слова. Але патологічне щось на тому буде, як і всі інші екстремальні ситуації..
Советами замучают...
Ну, тогда главное не обоср.... ну как в танке, короче. Не оплошать :)
Хі.. :) Анекдот згадався. Про екстремальність.
Як один мужчина завіз подружку у темний ліс вночі, і наказує страшним голосом: Ліпи сніговика! А та, перелякана:
- А чого?..
- Ну та.. розумієш, в інтимних справах я так не дуже.. але цю ніч зі мною ти назавжди запам'ятаєш.. :D
KabMiner
01.03.2007, 13:59
Ага, а ще непогано між зубцями кремлівської стіни:D
Невстранец
01.03.2007, 14:31
Ага, а ще непогано між зубцями кремлівської стіни:D
Ослеплён прожекторами... фары от милицейских машин полукругом, мигалки, из за машин вырываются лазерные лучи прицелов, скрещиваясь на НЁМ, отчего он казался объятым пламенем... вертолёт закладывает очередной вираж, через усилитель доносится "приказываю немедленно прекратить, в противном случае мы вынуждены будем перейти к активным действиям"...журналисты поодаль за оцеплением... пожарные машины, скорая помощь... К стене бежит взвод спецназа в бронежилетах, шлемах, с приставными лестницами... ОН поменял руку... которой держался за древний потрескавшийся кирпич... вытер рукавом испарину со лба ... "успеть бы"... "только бы успеть"... "живым не дамся"... внизу, запрокинув голову и закусив до крови губу ОНА с отчаянием и восхищением смотрела на своего Героя! Она отдала бы всё на свете, чтобы быть с ним сейчас... но к сожалению, расстояние между зубцами кремлёвской стены вмещало только одного человека, и то, боком... ЕМУ приходилось очень нелегко... Времени всё меньше... Их глаза встретились, и ОНА всё поняла. ОНА поможет ему! Её рука потянулась в верхней пуговице блузки...
Ослеплён прожекторами... фары от милицейских машин полукругом, мигалки, из за машин вырываются лазерные лучи прицелов, скрещиваясь на НЁМ, отчего он казался объятым пламенем... вертолёт закладывает очередной вираж, через усилитель доносится "приказываю немедленно прекратить, в противном случае мы вынуждены будем перейти к активным действиям"...журналисты поодаль за оцеплением... пожарные машины, скорая помощь... К стене бежит взвод спецназа в бронежилетах, шлемах, с приставными лестницами... ОН поменял руку... которой держался за древний потрескавшийся кирпич... вытер рукавом испарину со лба ... "успеть бы"... "только бы успеть"... "живым не дамся"... внизу, запрокинув голову и закусив до крови губу ОНА с отчаянием и восхищением смотрела на своего Героя! Она отдала бы всё на свете, чтобы быть с ним сейчас... но к сожалению, расстояние между зубцами кремлёвской стены вмещало только одного человека, и то, боком... ЕМУ приходилось очень нелегко... Времени всё меньше... Их глаза встретились, и ОНА всё поняла. ОНА поможет ему! Её рука потянулась в верхней пуговице блузки...
… О черт! ОНА напрочь забыла, что вместо блузки одела свою любимую спортивную куртку «Пума»… а без посторонней помощи замок типа «китайская молния» не расстегнуть… Но ничего, ради своего Героя ОНА была готова на все! …с треском разорвав на своей груди куртку, ОНА, как сердце Данко, предъявила толпе зевак и обалдевшему спецназу оранжевую футболку с малопонятной для москвичей надписью… ОН с облегчением обтер рукавом обильный пот, застилавший ему глаза, и набрав побольше воздуха в грудь закричал на всю Красную площадь:
- Юлия Владимировна!!! Я люблю Вас!!!
- Ющенко, ТАК – рыдая, в ответ прошептала ОНА…
Эксперимент был поставлен.
Вывод:
Соавторство Москвича (Невстранца) и Львовянина (Капитана) - это СТРАШНАЯ СИЛА!!!
СХІД І ЗАХІД - РАЗОМ!!! ;) ;)
Згiдний з z, секс повинен бути екстремальним в свому лiжку i у свому домi (в першу чергу).:) Якщо це не так, ви живете не з тим i не з тою. Визначити чи ця жiнка ваша (в цьому планi), дуже просто, а саме: як часто вонa є iнiцiатором сексу?, якщо хочаб 25% процентiв у процентному вiдношеннi до вас, можна заспокоїтись, менше- сумно, вiд екстрiму на сторонi вам нiкуди не дiтись.
Про те, як жiнки визначають, нехай скажуть самi .:D
Невстранец
01.03.2007, 19:13
Я вот в прошлом году увидел фотку одну, и так она мне понравилась... Может, я линк и скидывал уже, тогда повторюсь. Именно тем притягивает, что не "плейбойская", не перешоплена ретушированием, не искусственна, и не "бронзово-мокрая" вся какая-то... "обычная" и настоящая! Вспоминаешь лучшие моменты летних отпусков и понимаешь, что не всегда надо на отдыхе экономить, что это далеко не последняя часть жизни... и веранда с видом на море, а не на соседний отель тоже кое-чего стоит... (между прочим, фотография стабильно держится на первой странице рейтинга фотосайта "по рекомендациям")
http://www.photosight.ru/photo.php?photoid=1436629&ref=author
--------------------------------------------------
Скажете, банально? Скажете, мол, что тут такого необычного? Соглашусь. Но почему-то так лета и моря хочется... ;)
А "зубцов" и склепов - не очень :)
Mattilainen
01.03.2007, 19:22
Дали. :rolleyes:
Невстранец
01.03.2007, 19:26
А то! :)
-----------------
Цвинтар - хороше місце, можна одночасно про вічність подумати.
Ну-ну і шо далі?
Не знаю, на цвинтарі мені здається що то не є екстремальний секс, а збочення. Екстремальний це дійсно - на американських гірках, в літаку, на підводному човні.
А на цвинтарі що екстремального?
Ви мене розчарували... ну як це що відчуваєш? Відчуваєш, що ти тут не сам....:o
Viktoria Jichova
02.03.2007, 01:14
Цвинтар - хороше місце, можна одночасно про вічність подумати.
Ну-ну і шо далі?
Ну так ясно ж - кінець і початок життя - хіба це не колобіг вічності?;)
колобіг-колобіг. ще й який колобіг. А шо було далі - от питання, нє?
Viktoria Jichova
02.03.2007, 01:18
колобіг-колобіг. ще й який колобіг. А шо було далі - от питання, нє?
Ну, цікаве у Вас спрямування думок на ніч..;) :p
Ви мене розчарували... ну як це що відчуваєш? Відчуваєш, що ти тут не сам....:o
Ну-у... В принципі я коли цим займаюся, то завжди відчуваю, що я не сам... :o :D
І.Павлович
02.03.2007, 11:49
Згадався анегдот з приводу підводного човна.
Виступає адмірал:Ходят необоснованные слухи о вреде службы на подводных атомоходах. Ничего подобного! Пока наши моряки годами участвуют в походах, их жены на берегу рожают абсолютно нормальных детей!
І.Павлович
02.03.2007, 11:56
В тему. У мене були знайомі,які колекціонували екстремальний секс.Одне з досягнень - під пам"ятником Леніну у Києві.У мене немає підстав їм не вірити. Я особисто проти такого. Для мене ідеальний варіант це окрема квартира з великим діваном,душем і кухнею,де в холодильнику можна знайти і напої,і наїдки.І багато-багато часу!
Невстранец
02.03.2007, 12:08
Ну-у... В принципі я коли цим займаюся, то завжди відчуваю, що я не сам... :o :D
О! И давно ли? :)
О! И давно ли?
Да уж и не припомню... когда в последний раз на Кремлевские стены лазил... меж зубцами...
Невстранец
02.03.2007, 12:31
Да уж и не припомню... когда в последний раз на Кремлевские стены лазил... меж зубцами...
Как мы недавно читывали все, и промеж зубцами без чувства сопричастности - никак... :D
Ну, цікаве у Вас спрямування думок на ніч..;) :p
Яке вже є. А от Ви хочете цей напрямок кудись скрутити в сторону, нє?:)
Как мы недавно читывали все, и промеж зубцами без чувства сопричастности - никак... :D
Теж правильно.:)
И что мы имеем в результате? - одни мужские мнения. Женских нет. Поди пойми...
И что мы имеем в результате? - одни мужские мнения. Женских нет. Поди пойми...
Так у кого что болит, тот о том и говорит...
Видно, у женщин все в порядке с этим делом....:p ;)
Так у кого что болит, тот о том и говорит...
Видно, у женщин все в порядке с этим делом....:p ;)
Не совсем согласен. Хоть я и не оченно опытен в таких делах, но уверен, что разнообразие в семейной сексуальной жизни а так же уместный юмор - залог счастливого брака.
Не совсем согласен. Хоть я и не оченно опытен в таких делах, но уверен, что разнообразие в семейной сексуальной жизни а так же уместный юмор - залог счастливого брака.
Женщины не обсуждают подобные темы даже в своем кругу. Это мужчины сплетники в данном вопросе... Мы же о детях, покупках, рецептах...
Женщины не обсуждают подобные темы даже в своем кругу. Это мужчины сплетники в данном вопросе... Мы же о детях, покупках, рецептах...
Ну да, конечно...:D :D :D
Невстранец
02.03.2007, 15:52
Мужчины тоже не обсуждают мелкие подробности и (главное) персоналии.
Мені здається, що обговорюють певні теми не так в залежності від того чоловіче це чи жіноче коло, як в залежності від розкутості та рівня "подачі інформації" учасників того кола.
Але, як правило, у змішаному колі дівчата не можуть щебетати так само невимушено, як у своєму - дівчачому. :)
Хоча моя кума, наприклад, може спокійно зачепити будь-яку тему в нашій різностатевій компанії з 5 осіб. :) Правда, ми всі вже давно породичалися що називається, і знаємо один одного років з десять. Кожен може висловитися, що характерно (і не дивно): мужчини вкрай лаконічно, жінки - трохи відповідальніше. ;)
KabMiner
02.03.2007, 17:57
В тему. У мене були знайомі,які колекціонували екстремальний секс.Одне з досягнень - під пам"ятником Леніну у Києві.У мене немає підстав їм не вірити. Я особисто проти такого. Для мене ідеальний варіант це окрема квартира з великим діваном,душем і кухнею,де в холодильнику можна знайти і напої,і наїдки.І багато-багато часу!
Під памятником Леніну це де? На бульварі Шевченка? :eek:
А де ж там можна під:confused: Це що, в переході, чи все ж біля памятника?
Але як би там не було - це дійсно досягнення!!!:)
Щоправда звертає на себе певне ідеологічне забарвлення цієї акції, вони випадково не комуністи?:D
Viktoria Jichova
02.03.2007, 18:04
Гадаю, що жінки більш соромляться говорити на такі теми між собою. Не знаю, мені здається, що не варто обговорювати інтимні питання з кимось, тим більше зі своїми подругами - бо їх, на відміну від мужчин, у мене меншість. І що ще цікаво - з мужчинами себе можеш навіть і при "гаряченьких" темах (якщо вже таке трапляється) почувати невимушено і заодно не давати жодного приводу для "сторонніх" думок. I якщо хтось з них вже так дуже хоче поділитися якимись своїми таємничками, то так, послухати можу.:)
А я гадаю, що жінки між собою можуть годинами обговорювати негаразди, але абсолютно німіють для певних тем, коли їм немає на що пожалітися :) - може, не бажають викликати неодмінну супутницю жіночої дружби - заздрість, а може коли нічого не брак - то більшого і не бажається..
Хі.. Згадалося таке.
У нашій компанії дві сімейні пари, у одній більша "фантазерка" жінка, у іншій - навпаки, чоловік. От невдоволена "фантазерка" дорікає чоловікові: он, поглянь.. вони і у ванній разом миються, і взагалі - купа романтики..
А її чоловік: еге, разом... у них же народу там.. (пояснення: у 3-кімнатній квартирі одночасно проживали на той час згадана сімейна пара, батьки жінки, два брата жінки і дід) вони там, певно, усі парами до ванни ходять, щоб встигнути до ранку.. Наш загальний регіт. :)
Viktoria Jichova
02.03.2007, 18:22
Фрезіє, цікава історія.:) :)
Але все-таки, чому гадаєте, що обов´язково заздрість?;) Ну наприклад я, що конкретно би я мала заздрити своїй подрузі? Не знаю, але якось справді, мені розмовляти про такі речі здається якось неслушним чи що.. Адже це інтимні речі між нею та її партнером.. От мужчини, то так - люблять трохи похизуватися, що ж навіть інколи смішно стає.:) Ну та хай - раз хочеться постійно на словах доказувати свою мужність - будь ласка. А ми собі знаємо своє..;) :)
Ну, бачите, Вікторіє, найчастіше розмови між жінками, навіть і подругами, точаться не про "взагалі", а більш особисто. Коли у чоловіків, як Ви вважаєте, розмови переходять у русло хизування, то у жінок, як правило, є чимало проблем явних чи прихованих.. про них в більшості і зважуються погомоніти, поділитися. Можливо, тому що не має у нас можливості звертатися до психологів чи консультантів в Україні..
І от коли тобі подруга звіряє свої не так проблеми, як, скажімо, невдоволеності у сфері інтиму, а ти її у відповідь поділишся як здійснюються усі твої фантазії і яка ти щаслива та екстримна (ну, наприклад), то.. :rolleyes: Ви певні, що жіноча дружба таке витримає? ;)
Я особисто за себе певна стовідсотково, для мене моє життя - то моє і рівняти його ні з ким мені в голову не приходить, але я не зовсім.. м-мм стандартна жінка. :) Багато ж жінок є дуже заздрісними. І з ними важко розмовляти на певні теми, не скочуючись на "персоналії", ревнощі, заздрощі і конкурентність таку якусь..
Viktoria Jichova
02.03.2007, 19:17
Та може й так, Фрезіє. Але не знаю. У мене мало подруг тому, що не хочу мати більше - бо ті, що залишились, це вже так сказати, випробуване часом.:) Вони надійні і я знаю, що можу на них покладатися у своїй дружбі. А всі, що колись заздрили чи "ревнощі" які влаштовували - все відплинуло з течією часу. Не жалкую за тим, бо справді - "зерно" від "полови" - та і я вже не та, як колись була.:) Але з мужчинами - це інша дружба. Ну як сказати - мені легше з ними спілкуватися, розуміємося більше. Звісно, поки мова не йде про якісь зайві почуття чи що - тоді вже не дружба. І варто тоді замислитися: а чи є сенс потім продовжувати таку дружбу. Краще не заходити за рамки, бо якось не по собі робиться, якщо не хотячи запричиниш комусь душевний дискомфорт. Тоді краще таку дружбу відітнути відразу. Ну от, це стосовно дружби з мужчинами. А з жінками - так, там інших багато плюсів. Все таки жіночу підбадьоруючу пораду чи ніжне, заспокійливе слово теж хочеться інколи почути.:) А як у Вас, Фрезіє, із цим питанням дружби, раз ми вже про це говоримо?
У мене з друзями так.
Були подруги, подруги повиходили заміж і так вийшло що ми всі стали друзями "автоматично". :) Один з чоловіків - мій кум, інша подруга - хрещена доні. Ще одна пара відпала - живе у Голандії, ще одна зовсім нещодавно новоутворена пара не влилася в колектив після їх одруження (поки що чи то і надалі віддалилися, чоловік подруги трохи "не нашого" кола виявився).
Наодинці з чоловіками отих двох подружок я ніколи про інтим не розмовляю - ще чого бракувало!.. :) Але коли збираємося (разом з трьома нашими дітьми чи в іншому складі) - можемо потеревенити про що завгодно (діти граються собі в іншій кімнаті, звісно :) ).
Але в суто жіночій компанії - значно більше і відвертіше, якщо виникає така потреба поділитися. Я не вимагаю від подруг бути ідеальними - всі люди люди. Свого часу, коли у мене був важкий період в житті, вони мені дуже допомогли. Але часом ділити горе легше як радість, тому я все ж таки намагаюся не ділитися тією радістю, якої комусь із подружок бракує в цей момент, ну, з тактовності чи що..
Скажімо, кума зараз посилено заощаджує гроші на розширення жилплощі, а наряди просто обожнює.. Ну, зізнаюся, я приховала від неї купівлю нової пари взуття - щоб не розстроювати даремно. :)
А чоловіків друзів мати добре, але для мене чомусь поняття кохання починається з величезної довіри, приязні, доброзичливості, симпатії, дружби.. Тому у мене друзів мужчин немає. Для мене коханий - це перш за все друг і є. :)
Хоча, є знайомі по хору, по колядницькому гурту - при потребі я могла би ці стосунки наблизити до дружби, але мені це не цікаво чомусь - цілком влаштовують дівчата-подружки.
Таке про себе, здається, дуже відверто. :)
Соррі за оффтоп.
Привіт. Чи дозволите, дівчата, свою думку висловити?.. :)
Фрезія торкнулася цікавого аспекту жіночої дружби. Я б ніколи раніше й не думала про заздрощі, якби особисто не знала таку пару, де молода дружина (на той час) не дізналася випадково про зраду чоловіка. Від третіх коліжанок. Коли дійшло до вияснення стосунків, вона ж була звинувачена в тому, що сталося. Бо легковажно обмовилася своїй коліжанці (кумі !), що з чоловіком в інтимному житті у них досить повна гармонія. "Не треба було хвалитися!..Твоя дорогенька коліжанка була така зацікавлена і так хотіла перевірити, що встояти було неможливо!..." - зробив випад чоловік :) :)
Хто тобі корали зоряні приніс.
;)
Viktoria Jichova
02.03.2007, 20:19
Дякую, Фрезіє, за Вашу відвертість.:) Справді, гарно Ви все написали. Та от різниця трішки у нас - у мене питання дружби не перемішується із коханням. Якщо вже починаю відчувати щось, що вже виходить за рамки дружби - то відразу тікати.:eek: З коханням, як на мене, треба бути дуже обережним - це почуття є настільки інтенсивним стосовно болючості та водночас ейфоричне, прозоре та етеричне, що є надто крихким для того, щоб з ним хтось просто так загравався. Його треба берегти як зіницю ока.:) А велику довіру до близьких тобі людей можна мати і без кохання. Головне - стабільність та надійність дружби, певність у стосунках та взаємна підтримка у випадку біди чи негараздів.:)
Капітане, невже це так передбачувано - відповідна атмосфера (навіть і не вимріяна - Марокко, хатка на одній ніжці посеред океану, куди можна лише човном дістатися, чи затишний сірий замок десь в Ірландії), відповідний настрій і вже не важливо, хто та Сирена ? ;)
Та от різниця трішки у нас - у мене питання дружби не перемішується із коханням.
Вікторіє,
Ви мене трохи невірно зрозуміли, я мала на увазі, що не уявляю собі кохання без дружби. :) Кохана людина - це ж і є найперший і єдиний справжній друг серед мужчин. Ну, принаймні, я це бачу саме так.
Viktoria Jichova
02.03.2007, 20:28
Привіт. Чи дозволите, дівчата, свою думку висловити?.. :)
Фрезія торкнулася цікавого аспекту жіночої дружби. Я б ніколи раніше й не думала про заздрощі, якби особисто не знала таку пару, де молода дружина (на той час) не дізналася випадково про зраду чоловіка. Від третіх коліжанок. Коли дійшло до вияснення стосунків, вона ж була звинувачена в тому, що сталося. Бо легковажно обмовилася своїй коліжанці (кумі !), що з чоловіком в інтимному житті у них досить повна гармонія. "Не треба було хвалитися!..Твоя дорогенька коліжанка була така зацікавлена і так хотіла перевірити, що встояти було неможливо!..." - зробив випад чоловік :) :)
Хто тобі корали зоряні приніс.
;)
Мавко, може, я і наївна в тих питаннях, але ж можна дружити і без заздрощів.:) Ну не знаю, чомусь у мене з тим проблем не було. А якщо і були коли - то у юності, коли дівчата жениха собі якого уздріли, то наввипередки одна з одною "змагалися", щоб його хтось лише одна з них отримала. Мені смішно зараз - бо це ж несунітниця.:) Навіщо змагатися за когось, навіть якщо добре не знаєш: а чи пара він тобі і чи заслуговує ця людина на твою відданість та любов?:)
Капітане, невже це так передбачувано - відповідна атмосфера (навіть і не вимріяна - Марокко, хатка на одній ніжці посеред океану, куди можна лише човном дістатися, чи затишний сірий замок десь в Ірландії), відповідний настрій і вже не важливо, хто та Сирена ? ;)
Мавко, раз тут вже всі пішли на відвертість, то і я спробую :)
У "минулому" житті, більшість кобіт з якими я "зустрічався" або вже були заручені, або одружені. Мені самому було цікаво, чому так... і страшно самому в майбутньому одружуватися, коли я на власні очі бачив як ці жінки у моїх обіймах дзвонили чоловікам і брехали, що вони у колєжанок :o
Власне, я не обирав жінок по їх сімейному стану, і в жодному разі не спокушував їх і не руйнував сім"ї - само собою все виходило, і було помітно що вони цього хочуть. А Ви кажете, Сирени...
Viktoria Jichova
02.03.2007, 20:37
Вікторіє,
Ви мене трохи невірно зрозуміли, я мала на увазі, що не уявляю собі кохання без дружби. :) Кохана людина - це ж і є найперший і єдиний справжній друг серед мужчин. Ну, принаймні, я це бачу саме так.
Я Вас дуже добре розумію, Фрезіє.:) Але ж я Вас запитувала саме про дружбу, а не про кохання. Це вже інша тема і надто інтимна.;) Та, зрештою, я погоджуюся з Вами - що кохана людина і є найкращим другом.:) Але як на мене - це вже майже книжковий ідеал. А особливо, коли мова йде про кохання та дружбу без зради та з гарантією вірності на все життя. Ви вже мене вибачте, але я дещо скептичніше дивлюсь на ці речі. Хоча, як на мене, основним правилом є - не заздрити.:) І тоді, може, і тобі не будуть заздрити. Поки що так виходило (про юність мовчу, бо життєвого ще досвіду не було).:)
:)
Вікторіє, тут мене цікавить інше. Наскільки чоловікам важливий зовнішній чинник - свічки, каміни, вигляд моря з вікна в ТОЙ момент, коли виникає бажання і наскільки жінкам важливо те саме, ЩОБ ВИНИКЛО бажання. :) на цій гілці. (бо в тій історії особисто мене вразила якраз не заздрість. а підступність.)
Девочки, есть просто завистливые люди и все. Только мужчины завидуют одному (карьера, машина...), а женщины - другому. Это больше зависит от семейного воспитания. Мне, по большей части, везло в этом вопросе, только раз попала на очень завистливого человека. Сегодня, это моя хорошая знакомая, но у нее это на уровне подсознания. Сначала ляпнет, потом подумает, затем извинится... :)
Причем, абсолютно для таких людей не важно как много и чего у них есть, главное - нет вот этого самого...
Мы приехали после института и никак не могли ( с мужем еще тогда) купить обычный шифонер. Цены прыгали каждый день тогда. Но, наконец-то догнали упрямый шкаф. :) Пришла эта знакомая и позавидовала, т.к. и ей точно такой нужен. Дело в том, что она работала на нефтеперерабатывающем заводе, и только-только (недели не прошло) купила гарнитур в зал по смешной цене (им, как сотрудникам, со склада еще по старым ценам выписывали)...
Самое любопытное, что в момент зависти она искренне об этом уже не помнила. После моего напоминания, очень смутилась и сказала: "Ты знаешь, а я ведь и правда, в тот момент совсем об этом забыла..".
Наскільки чоловікам важливий зовнішній чинник - свічки, каміни, вигляд моря з вікна в ТОЙ момент, коли виникає бажання
Тобто коли "припекло"? Не дуже важливий :)
Інша річ, якщо є купа часу, та можливість і бажання поєднати приємне, корисне і безсмертне.
Наскільки чоловікам важливий зовнішній чинник - свічки, каміни, вигляд моря з вікна в ТОЙ момент
Мавко, зараз заберем плюсики назад за хибне трактування психолоґії мужчин. ;)
Мавко, зараз заберем плюсики назад за хибне трактування психолоґії мужчин. ;)
я знаю, що Ви усі різні!!!!! віддайте назад плюсик ! ;) от ніхто чомусь не мріє про кабріолет із широкими сидіннями, а проте колись в Штатах заднє сидіння машини було найромантичнішим місцем. тоді, коли ще були кінотеатри під відкритим небом і туди під"їжджали машинами глядачі.
Viktoria Jichova
02.03.2007, 21:04
Вікторіє, тут мене цікавить інше. Наскільки чоловікам важливий зовнішній чинник - свічки, каміни, вигляд моря з вікна в ТОЙ момент, коли виникає бажання і наскільки жінкам важливо те саме, ЩОБ ВИНИКЛО бажання. :) на цій гілці. (бо в тій історії особисто мене вразила якраз не заздрість. а підступність.)
Мавко, я не знаю, наскільки це чоловікам важливо. А за себе як за жінку - для мене важливо, щоб я почувалася з мужчиною - як за горою (це у сенсі захисту та підтримки в тяжкі життєві хвилини), щоб я йому безмежно довіряла, а він кохав мене.:) А зовнішній чинник (і оточення предметів теж) не так важливий.;) :)
А щодо підступності - ну, заздрість породжує підступність і навпаки. Отже, починати людям треба із себе. Бо заздрість - це отрута життя.
Мавко, а ми знаєм, що ви всі однакові: віддаєте перевагу купі пелюшок, а не кабріолету! :D І чому саме кабріолет - відкритість авто спричинює у афроамериканців неперборне бажання вкинути 7up'а чи сплюнути жуйку, а відкриті кінотеатри модна ностальгія, не більш.:eek:
Вибираємо кабріолет, бо коли виникає взаємне бажання, його дашок можна із знаменитим гуркотом демонстраційно закрити, щоб усі навколо глядачі заздрісно це відмітили. :) :)
03.03.2007, 00:42
Мавко, раз тут вже всі пішли на відвертість, то і я спробую :)
У "минулому" житті, більшість кобіт з якими я "зустрічався" або вже були заручені, або одружені. Мені самому було цікаво, чому так... і страшно самому в майбутньому одружуватися, коли я на власні очі бачив як ці жінки у моїх обіймах дзвонили чоловікам і брехали, що вони у колєжанок :o
Власне, я не обирав жінок по їх сімейному стану, і в жодному разі не спокушував їх і не руйнував сім"ї - само собою все виходило, і було помітно що вони цього хочуть. А Ви кажете, Сирени...
Цікавий Ви мужчина, Капітане - як все само собою? Не може бути такого -значить, причин було досить, раз ті жінки були спроможні йти з Вами на "гріх"..:)
Віка, я мабуть точно не був "причиною"... скоріше наслідком :)
Viktoria Jichova
03.03.2007, 12:25
Вірю-вірю..;) Симпатичним "наслідком".:)
Дякую за комплеман, дуже взаємно :)
Просто мене завжди дивувало, чому люди зраджують один одному. Видно було, що дівчина любить свого хлопця, через місяць у них весілля, вже запрошені гості... тим не менше це її не стримує від адьюльту. Чоловіків безумовно це також стосується - я не маю на меті щось антифеміністично доводити :) Просто завжди дивно і трохи неприємно, коли ставиш себе на місце рогоносця, який ні сном ні духом...
Капітан,
А Вы чаще сталкивались с ситуацией, когда неизвестно свободна дама или нет, либо все уже было известно?
Чаще всего знакомство начиналось с рассказов, какой хороший у нее парень/муж, как они любят друг друга и т.п. Если жених или муж был, то ни одна не скрывала. Не знаю почему, наверное у каждой свои на то причины. И с большинством из них мне рано или поздно приходилось знакомится :)
Viktoria Jichova
03.03.2007, 12:52
Дякую за комплеман, дуже взаємно :)
Просто мене завжди дивувало, чому люди зраджують один одному. Видно було, що дівчина любить свого хлопця, через місяць у них весілля, вже запрошені гості... тим не менше це її не стримує від адьюльту. Чоловіків безумовно це також стосується - я не маю на меті щось антифеміністично доводити :) Просто завжди дивно і трохи неприємно, коли ставиш себе на місце рогоносця, який ні сном ні духом...
Капітане - є така приказка: "що очі не бачать - серце не болить". То ж навіщо перейматися? Навіть якби це сталося з моїм партнером - я б не розпитувала даремно та не відшукувала яких "інформацій" стосовно цього.:) А навіщо собі псувати нерви та стабільні стосунки?;) Я ж розумію, що з кожним таке може трапитися - ну, не втримався - подумаєш.:) Але ж він мене не зрадив у сенсі справжніх почуттів - а це вже є дещо іншим і набагато важливішим.:) Тоді не знаю, як би я віднеслася до такої "зради".
И с большинством из них мне рано или поздно приходилось знакомится :)
Тогда несложно их понять. В таких делах учавствуют двое. Так? Теперь спросите себя, зачем Вам это было нужно. Примерно то же самое могла чувствовать и она, допустим: "а как это, когда замужем", "а интересую ли я замужних (кого-то кроме мужа)", "штамп ничего не меняет"...
Вполне возможно, Салата :) Кстати Вика очень хорошо разграничила виды измены. Действительно, бывают и исключения из правил, когда партнеру стоит простить его случайный шаг налево. Если только не систематически.
Возвращаясь к теме ветки, могу сказать что измена тоже связана с разнообразным экстримом и позволяет развиваться фантазии. Заднее сидение автомобиля - самое банальное что только можно придумать, но при том и самое эффективно-безопасное место (если стекла авто хорошо затемнены, иначе это развлечение уже переходит в разряд извращений :) )
Капітан-е,
Хтось сказав, що кохання - це нічим, власне, не обгрунтоване виділення одного об'єкта серед безлічі інших. :)
Якщо кохаєш взаємно і тобі нічого не бракує - увесь світ стає ніби декораціями, які радують і гріють, але не спокушають. Заборони штучні: обов'язок, християнська чи суспільна мораль, внутрішня мораль тощо - не є такими дієвими стримуючими факторами, бо це все - ліквідує наслідки. А причина - у тому, що людина не засліплена почуттям до тієї єдиної, коханої до такої міри, що всі інші перестають її приваблювати.
Ну так, звучить романтично, але по суті так воно і є.
Чому тягне на адьюльт?
Ну, скажімо, в дуже молодих чоловіках буває дуже багато тестостерону. І він псує їм життя часом, оголошуючи війну. :) Це я ще можу якось зрозуміти.. а от що "штовхає" молодих дівчат?..
Нехай це звучить романтично занадто - але якщо їм чогось бракує у партнері, то вони просто не кохають. Вони люблять, піддаються інстинкту своєчасного створення гніздечка (дівчатам з цим надто зволікати не можна), інстинкту материнства, прагнуть мати ліпше "синицю в руці", аніж "журавля в небі", та що завгодно..
Мене дуже тішить що в українській мові є ці два слова: любити і кохати. :)
Може, не кожна людина здатна на глибоке почуття, на такий міцний містичний зв'язок і тривалу здатність бути "зачарованою" партнером (чи жінкою, чи мужчиною) настільки, щоб ніхто інший не зміг стати "конкурентом".. Але саме у ньому я бачу найміцніший "пояс вірності", який ніхто не зачиняє ні на які замки. :)
Viktoria Jichova
03.03.2007, 13:35
Фрезіє, ось читаю Вас - і мені спадає на думку ось таке: інакше про зраду та кохання говорить закохана людина, а інакше - якось відсторонено чи що - людина, котрої не торкнулося таке високе та глибоке почуття як кохання. Та справа в дечому іншому: люди так сказати "зраджують" і коли вони закохані (з життєвих спостережень людей) - просто причини, котрі їх штовхають на "зраду" є різними. Не будемо заперечувати цей факт. Бо справді, окрім кохання, людина ще й мислить раціонально (це у випадку "продуманої" зради), а зачасту егоїстично та інстинктивно-афективно (це у випадку "імпульсивної" зради) - і це теж невід´ємний факт душевного стану, котрий може спонукати до "зради". Ніхто з людей не є настільки досконалим, щоб утримуватися у стані закоханої "засліпленості" довший час (багато років, чи все життя). Правда, мене дуже обурює той факт прагматичності у почуттях: щось за щось. Але! Реальне життя здебільшого вже є таке, щоб людина розмірковувала собі дещо наперед - який буде партнер, а чи надто схильний до "зраджування" (не до однієї чи двох "зрад" - це простити можна), а чи я йому не зраджу, яким буде батьком для дітей та яка це взагалі людина у духовному сенсі, які в неї моральні цінності, чи можна покладатися на надійність цих стосунків і т.д. Бо, як всі добре знаємо, почуття "засліпленості" з часом минає (за психологічними твердженнями таке почуття триває приблизно 3 роки) - а що далі? Жити ж якось треба із тим партнером - ось тут і думається так сказати "прагматично", тобто шукається людина не спроможна безтямно закохатися, але людина тривкіша, може, дещо і спокійніша у своїх почуттях, зате надійніша і врівноваженіша.:)
Можна втрутитись до вашої розмови?
Мені здається, що зрада,яка б вона не була імпульсивна чи закономірна, у любому випадку є сигналом про те,що у стосунках двох людей щось іде не так. Хтось чимось невдоволенний,хтось шукає чогось крашого,якоїсь розради. От ви всі кажете: почуття засліплення не може тривати довго,а чому ви думаете,що почуття кохання має існувати само по собі?
Як на мене,кохання чоловіка і жінки-це кожноденна духовна праця,постійний пошук компромісів та натхнення.
Отже зрада- це,можна сказати, лінь.Не уявляю собі як її можна приховати і продовжувати жити з цим далі. У випадку зради стосунки треба закінчувати,вони просто не мають більше сенсу.
А інакше чим ми тоді відрізняємся від тварин?
Вікторіє,
щодо того, що почуття засліпленості минає років через три, то мені здається, коли отой перший захват і період ідеалізації минає - саме тоді залишається основне і істинне. :) Тому я і писала, що особисто для мене основною складовою кохання є саме дружба. У кращому розумінні цього слова.
Щодо реального життя і здорової "прагматичності", то все вірно. Найчастіше маємо те що маємо.;)
Тільки ж потім, пристосувавшись до тих реальних реалій життя, маючи партнера "надійного і врівноваженого", наприклад, може виявитися що чогось бракує, інколи нестерпно.. (не обов'язково сексу, часом, може, чогось іншого). І тоді люди виявляють себе дуже по різному. Не в кожного стає відваги для тієї ж зради (часом, є лише підсвідомий потяг, що трансформується, на мій погляд, у жінок в захоплення якимсь недосяжним кіноактором чи співаком), не в кожного стає сили духу для розриву (бо ж - все той же прагматизм реального життя, діти, обставини, обов'язки), хтось боїться завдати партнеру болю, хтось приховує, а хтось відкрито "дає свободу" партнеру і собі..
Насправді безвихідних життєвих ситуацій дуже багато, це знає кожна доросла людина (молоденькі ще не знають :) ), але ще більше тих, де " і хочеться, і колеться".. Бо щоб мати свободу бути з ким хочеш і не брехати, соррі, по телефону - це ж скільки "заплатити" потрібно життєвими зручностями, спокоєм звичного способу життя, відсутністю ускладнень стосунків.. Таємно - "дешевше".
Але саме чесність чомусь викликає найбільшу повагу, коли вже так склалося що не все гаразд...
Інша річ, коли деякі мужчини чи жінки стають "жертвами" атакування за певних обставин (як пише Капітан - встояти можливо проти усього, окрім спокуси :) ), "імпульсивно" зраджують - це вже від психічної врівноваженості людини залежить, є люди що не здатні до цілісності в будь-якій ситуації, коли надто великою та доступною є неочікувана спокуса. Тоді я би не сказала, що ота "чесність" є необхідною.. Важко сказати.. мудріше, напевно, не ранити партнера одкровеннями і заліпивши собі самому по потилиці (мужчин стосується найбільше ;) ) - закодувати свою неврівноваженість екстрасенсорним пасом.
Можна втрутитись до вашої розмови?
Мені здається, що зрада,яка б вона не була імпульсивна чи закономірна, у любому випадку є сигналом про те,що у стосунках двох людей щось іде не так. Хтось чимось невдоволенний,хтось шукає чогось крашого,якоїсь розради.
Безумовно!
Тільки ж бувають такі випадки, коли сигнал є дійсно сигналом, можливо, відчаю - і ті двоє ще взмозі знайти втрачене порозуміння.. хоча, повну довіру, напевно, вже ні.
Кажуть, що зраду можна простити, але не забути.. на жаль.
Viktoria Jichova
03.03.2007, 16:54
Вікторіє,
щодо того, що почуття засліпленості минає років через три, то мені здається, коли отой перший захват і період ідеалізації минає - саме тоді залишається основне і істинне. :) Тому я і писала, що особисто для мене основною складовою кохання є саме дружба. У кращому розумінні цього слова.
Щодо реального життя і здорової "прагматичності", то все вірно. Найчастіше маємо те що маємо.;)
Тільки ж потім, пристосувавшись до тих реальних реалій життя, маючи партнера "надійного і врівноваженого", наприклад, може виявитися що чогось бракує, інколи нестерпно.. (не обов'язково сексу, часом, може, чогось іншого). І тоді люди виявляють себе дуже по різному. Не в кожного стає відваги для тієї ж зради (часом, є лише підсвідомий потяг, що трансформується, на мій погляд, у жінок в захоплення якимсь недосяжним кіноактором чи співаком), не в кожного стає сили духу для розриву (бо ж - все той же прагматизм реального життя, діти, обставини, обов'язки), хтось боїться завдати партнеру болю, хтось приховує, а хтось відкрито "дає свободу" партнеру і собі..
Насправді безвихідних життєвих ситуацій дуже багато, це знає кожна доросла людина (молоденькі ще не знають :) ), але ще більше тих, де " і хочеться, і колеться".. Бо щоб мати свободу бути з ким хочеш і не брехати, соррі, по телефону - це ж скільки "заплатити" потрібно життєвими зручностями, спокоєм звичного способу життя, відсутністю ускладнень стосунків.. Таємно - "дешевше".
Але саме чесність чомусь викликає найбільшу повагу, коли вже так склалося що не все гаразд...
Інша річ, коли деякі мужчини чи жінки стають "жертвами" атакування за певних обставин (як пише Капітан - встояти можливо проти усього, окрім спокуси :) ), "імпульсивно" зраджують - це вже від психічної врівноваженості людини залежить, є люди що не здатні до цілісності в будь-якій ситуації, коли надто великою та доступною є неочікувана спокуса. Тоді я би не сказала, що ота "чесність" є необхідною.. Важко сказати.. мудріше, напевно, не ранити партнера одкровеннями і заліпивши собі самому по потилиці (мужчин стосується найбільше ;) ) - закодувати свою неврівноваженість екстрасенсорним пасом.
Фрезіє, знову ж мені не залишається нічого іншого, ніж з Вами погодитися.:) От Bи пишете про життя з "надійним та врівноваженим партнером" - знаєте, воно інколи, за окремих обставин та, власне, у цілій їхній сукупності - це найкраще для жінки як такої, бо є спокій, є гармонія, є впевненість у завтрашньому дні.:) Реалізацію ж своїх якихось романтичних мрій (а з ким інколи такого не буває?) можна здійснювати й по-іншому: наприклад вміти час від часу поринути у свій світ уяви - де цей світ є ідеальним у всіх своїх аспектах; линути до чогось вищого, ніж є людське земне життя, усвідомлюючи заодно, що все в цьому житті є скороминучим та швидкоплинним. Людина, як на мене, вибираючи свого партнера, робить дуже відповідальний крок - а це означає, що вибирає його не все життя зі всіма перевагами та недоліками тієї людини. Так, може статися, що помилилася у своєму виборі - тоді його треба негайно виправити. Але якщо ні? І ще вагається, знаючи при цьому, що кращу людину, ніж її теперішній партнер ніде нe знайде? То ж навіщо бажати чогось більшого та іншого? А що, потрібно піддаватися своїм тимчасовим захопленням, навіть, якщо вони і інтенсивні щодо своєї чуттєвості? Не думаю, що відповідальна людина собі позволить таку примху, навіть, якщо і завдає передусім болю лише собі.. От і можна, наприклад, дружити з особою іншої статі, але вміти контролювати себе, щоб ця дружбa не перейшла у які більші почуття. Дружбу ж не можна назвати "зрадою", правда?;) :) Тому і треба розділяти між дружбою та коханням. І ще стосовно того, що Ви написали про "завдання болю" своєму партнерові. І тут надто складно розібратися, та, мабуть, найважливішим є інколи поступитися своїми почуттями та егоїстичністю і якось перетерпіти їх, ніж справді завдати болю своєму партнерові заради невідомо чого та яких безглуздих намірів. Своє майбутнє та майбутнє свого пртнера треба й справді будувати дуже відповідально: відкинути від себе все тимчасове і знайти певний ґрунт під ногами. Не знаю, хоч я і не вірю в гороскопи, та якось я вичитала, що, наприклад "Козерожки" (це стосується жінок, народжених під знаком зодіаку "Козерог") стоять певно на землі і водночас своїми рогами протинають небеса - може, у цьому і буде трохи правди, тобто, відмежовувати "земне від небесного" і заодно якось це в собі поєднати, щоб одне одному не заважало. І не думаю, що основне питання в "силі духу для розриву", але більше - у тій обережності та досвіді із життя інших людей. Бо, парефразoвуючи таке прислів´я, "можна навчатися на своїх власних помилках, та все ж таки краще, коли візьмеш понаучення з чужих помилок".:)
Людина, як на мене, вибираючи свого партнера, робить дуже відповідальний крок - а це означає, що вибирає його не все життя зі всіма перевагами та недоліками тієї людини. Так, може статися, що помилилася у своєму виборі - тоді його треба негайно виправити. Але якщо ні? І ще вагається, знаючи при цьому, що кращу людину, ніж її теперішній партнер ніде нe знайде? То ж навіщо бажати чогось більшого та іншого? А що, потрібно піддаватися своїм тимчасовим захопленням, навіть, якщо вони і інтенсивні щодо своєї чуттєвості? Не думаю, що відповідальна людина собі позволить таку примху, навіть, якщо і завдає передусім болю лише собі..
Вікторіє,
звісно, погоджуюся. :)
Але часом не одразу можна розібратися, не маючи досвіду, що саме є для тебе найнеобхіднішим, найважливішим і цінним у людині, котра поруч, що тобі конче необхідно для тривалого щастя. І без чого ти зможеш "обійтися", знайшовши розраду деінде.
Тому часом можна міркувати логічно і розсудливо, що потрібно вдовольнятися тим що маєш, і не прагнути більшого. А якщо пізніше виявляється, що ти без певних речей все ж таки невзмозі жити і радіти тому життю, а думав що зможеш.. що то не примха, виявляється, а потреба?
Скажімо, рівень освіти, чи культури, чи інша мова, чи певні риси характеру: затята мовчазність, чи дошкульний сарказм, грубуватість чи нервовість, сварливість, відсутність спільних інтересів (зате, скажімо, класний секс, який на початку видавався найважливішим фактором і запорукою щасливого сімейного життя), якісь фізичні можливості, та що завгодно.. (фантазії не вистачає :) ) - те, що на початку здавалося "стерпним", не таким вже й важливим, і що згодом виявилося вкрай необхідним, бо тільки через досвід співжиття прийшло розуміння самого себе і своїх потреб (не примх).
Отож, якщо пощастить розібратися в собі ще до, скажімо, шлюбу, і знати, що для тебе є найважливішим, необхідним у партнері для відчуття щастя, які саме цінності є найціннішими, і стане нахабності вимагати від долі зустріти саме таку людину - то все буде ок. :)
До речі, і рівні необхідного бувають різними. Є жінки, у котрих вінець вимог зводиться до того "щоб не пив, щоб не бив - а більш нічого"... Але це теж - від досвіду. :) Усе пізнається в порівнянні.. вистачило б життя, щоб пізнати. :)
Viktoria Jichova
03.03.2007, 17:47
Та в тому-то і справа, що життя в кожної людини, так само як і люди - різні. Різні і в них потреби та уяви про щастя та досвід з пережиття великого горя.. Хто його колись зазнав, той буде цінувати і ті крихти милості та ласки, котрі йому життя кидає під ноги. У мене вже просто немає такої "нахабності" вимагати від долі більшого, ніж вона мені дала. Але я не хочу бути такою песимістичною, адже є ще і інший вимір життя - духовний.:) Там людина себе почуває найвільнішою та найщасливішою.:) І не обов´язково акцентувати своє життя на тілесному, фізичному вдоволенні.. та і життя всього може і не вистачити, щоб все порівняти.;) :) Ну, так я, принаймні, думаю.:)
Вікторіє,
дозвольте подякувати Вам і усім за цікавий обмін думками. Мо' комусь і занудно нас читати, але мені було дуже приємно погомоніти на цій гілочці.;)
Viktoria Jichova
03.03.2007, 17:53
Взаємно, Фрезіє.:) Мені теж було дуже цікаво сьогодні з Вами.:)
Я знакома с парой, пережившей землетрясение в Спитаке. Они не зацикленны на материальном (говорят, что все это было в Спитаке, но счастье оказалось в другом).. Деньги тратят на отдых и образование детей. Произошла переоценка ценностей и, в этой новой шкале, не оказалось места многому из того, что раньше казалось просто необходимым....
Viktoria Jichova
03.03.2007, 18:08
Та так, власне, воно б і мало бути, Зетто. Лише нещастя в людей (як не звучить це парадоксально) є спроможне розплющити очі душі та все попереднє (всі цінності до того часу) перевернути "догори ногами", що ж і є для людини найкращим надбанням. Ну, але не дай Бог, щоб в людей траплялися лиха, краще би було, щоб вони ці "інші" цінності усвідомлювали без нещасть..:)
Є таке щастя, яке залежить лише від нашого світосприйняття. І воно завжди з людьми, що багато пережили.
Але є інакше щастя, щастя взаємності. Це коли тебе розуміють. :)
Цікаво, вислів- стрибати в гречку, стосується тільки чоловіків, а- стрибати в горох, тільки жінок, чи не має великого значення? ;) :D
Цікаво, вислів- стрибати в гречку, стосується тільки чоловіків, а- стрибати в горох, тільки жінок, чи не має великого значення? ;) :D
В гречку просто частіше в 100-ні разів, як не більше, ніж у горох....;) :D
В гречку просто частіше в 100-ні разів, як не більше, ніж у горох....;) :D
Как сказать :rolleyes: :D
Как сказать :rolleyes: :D
ведете статистический учет? :eek: ;)
ведете статистический учет? :eek: ;)
Да нет, иначе не логически получается - с кем тогда "в гречку"? ПДРСов не так уж и много :)
Так логически ж и получается, что "в гречку чаще", т.к. женщин одиноких гораздо больше, чем холостяков. Раз одиноки, значит никому не изменяют...:p :p
Так логически ж и получается, что "в гречку чаще", т.к. женщин одиноких гораздо больше, чем холостяков. Раз одиноки, значит никому не изменяют...:p :p
Предлагаю выход - гаремы :) (для обеспеченных)
Гаремы кстати тоже своеобразный екстрим... начиная с нюансов общения (как бы кого не обидеть), заканчивая соответствующим количеством тещ (дай Бог им здоровья) :)
Бачила раз прецікавий фільм про мусульманську сім'ю в Росії: мужчина і троє.. чи четверо його дружин. То там основне полягає у чіткому розмежуванні обов'язків дружин і непохитній рівності ставлення чоловіка до всіх дружин. Йшлося про те, що в Корані написано (приблизно так), що якщо не можеш ставитися однаково до всіх - не заводь більше однієї. :) У спальні, до речі, до дружин чоловік приходить у строгій почерговості. Ніяких винятків. :) Прикольно.
А молодша дружина (що прийняла мусульманство перед заміжжям) розповіла, що довго зважувалася.. Але, поглянувши на оточуючих християнських женихів (пиятство та інші "характеристики"), зробила висновок що знайти зараз гарного чоловіка вкрай важко, а той чоловік вирізнявся "серйозністю", надійністю, відповідальністю тощо. Зі старшими дружинами згодом порозумілися, кожна веде свій шмат домашнього господарства, старша з них прислужує за столом - найприємніша і найповажніша місія :p .. Цікаво було заглибитися отак у стосунки полігамної сім'ї. :)
От незнаю чи до слова буде мій пост, бо бачу що тема про місце ДІЇ :) перейшла й в інші, більш вищі русла, як от кохання, зрада, почуття...
Але вернусь на Землю :) і до примітивності)))
Де б я хотіла мати? Хотіла б дуже в лісі, вдень і в негустому :) Щоб було постійне відчуття що ось-ось з-за дерев нас впіймає на гарячому
Ще би хотіла за столом у якійсь кав'ярні, де була б ціла купа наших добрих знайомих, акурат під час розмови про політику... ну, звісно, то би було всьо „ручної роботи“ ;)
І в кінотеатрі... ммм
Невстранец
06.03.2007, 12:13
Надо же! Первое сообщение по теме от представительницы прекрасного пола и сразу - честное! :)
И весьма екстремальное! Можно добавить еще кабинку лифта, пустынный пляж и заднее сидение такси :)
И весьма екстремальное! Можно добавить еще кабинку лифта, пустынный пляж и заднее сидение такси :)
И куда б тот таксист тогда вас завез? В ближайший столб? :D :D Таксист, тоже человек... (садюги...;) )
Ну, гаразд. Друге повідомлення по темі від представниці прекрасної статі. :D
Отже, мріяні-бажані місця для екстиму:
Велика копиця пахучої свіжосушеної елітної трави (без будяків :D ). (Плебейські смаки, нє..:p )
Карпатський ліс з бурхливим потічком, похмура тисова глухомань.:cool:
Лінія прибою на якому дикому та безлюдному гальковому пляжі.
Невстранец
06.03.2007, 15:00
Ну, гаразд. Друге повідомлення по темі від представниці прекрасної статі. :D
Отже, мріяні-бажані місця для екстиму:
Велика копиця пахучої свіжосушеної елітної трави (без будяків :D ). (Плебейські смаки, нє..:p )
Ничего так себе "плебейские"... Я понимаю, что сено в стоге должно быть "перебранным", травинка к травинке, чтоб не укололо :eek: :D :D :D
Карпатський ліс з бурхливим потічком, похмура тисова глухомань.:cool:
Трудно придумать что-либо менее экстремальное. Хотя... а комары там е? :)
Лінія прибою на якому дикому та безлюдному гальковому пляжі.
Предусмотрительно :D Но боюсь, что на линии прибоя, в волне - песка и очень мелких камешков всё равно достаточно :)
Хмм... а ничего, что я это всё прокомментировал? :eek:
Хмм... а ничего, что я это всё прокомментировал? :eek:
Та ні, чого там. ;)
Все вірно, в копиці - ніяких сухих колючок, потім не повиймаєш :D
Комари у тисових лісах удень не дуже там ненажерливі :rolleyes: екстим так екстрим
А на пляжі, звісно, ніякого піску!
Коротше кажучи, екстремалка з мене якась вибаглива дуже... :D
А я бы хотел (честно) во время свободного падения, с высоты 5-6 км... Нереально, но хочется попробовать :)
http://img134.imageshack.us/img134/7744/wozdhm5.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=wozdhm5.jpg):) :) :) :rolleyes:
Невстранец
06.03.2007, 15:32
Есть способ классный - и действительно экстремальный. Сразу за резкой границей света/тени (опушка леса в солнечный день и т.д.) ;) Прикол в том, что самим - светло "как днём", и "уединяет" только верный расчёт на направление солнца, расстояние и то, что никто не "всматривается"...
;)
Koza-Dereza
06.03.2007, 18:42
-Приватна вiлла з приватним пляжем на тропiчному островi, навколо нi душi, тiльки пальми шелестять вiд вiтру.
- Пiвнiч, мiсячна нiч, спокiйний океан, водичка тепленька, акули сплять ;)
- освiтлений бассейн у свому дворi.
Приватна вiлла з приватним пляжем на тропiчному островi, навколо нi душi, тiльки пальми шелестять вiд вiтру.
Ну у вас і фантазія :) Тільки як же, якщо "навколо ні душі"? Тобто з ким? :p :D :D
Невстранец
06.03.2007, 19:15
А я бы хотел (честно) во время свободного падения, с высоты 5-6 км... Нереально, но хочется попробовать :)
Продолжительность свободного падения составит примерно секунд 80... :rolleyes: Думаю, ОНА будет в восторге... :)
Koza-Dereza
06.03.2007, 20:07
Ну у вас і фантазія :) Тільки як же, якщо "навколо ні душі"? Тобто з ким? :p :D :D
Ну, хе хе, якщо вже на то пiшло то i самiй можна щось придумати. :D А так, питання було про "мати коханогочи кохану";)
Liliyah Romanova
06.03.2007, 20:30
А по-моєму, ДЕ взагалі не має значення. Таке питання, мабуть, навіяне якимись голівудівськими мельодраматами... І Капітан, схоже, їх таки часто дивиться. ;) :D:D
Koza-Dereza
06.03.2007, 20:39
Правильно - головне це "качество" а не "колiчество" чи "местоiменiє" у даному випадку :D
Liliyah Romanova
06.03.2007, 20:45
Ну, раз тут гілка "про це", то дозволю собі таки написати те, що щойно пригадалося.
Прийшла до мене якось одна дівчина за порадою, що ось вони з чоловіком уже 3 тижні одружені, а нічого якось не виходить. І вона мучиться, болить її, і чоловік незадоволений. І не знають, в чому проблема. І музику підбирали і романтику забещпечували. Мало не пелюстками троянд ліжко посипали. І інші місця шукали...
Я порадила змінити позу.
Бачили би ви її сонцесяйну посмішку, коли вона прийшла наступного дня мені дякувати!!! :D
Я досі не згадувати про це без сміху не можу. А ви про місце кажете. :D:D:D
А по-моєму, ДЕ взагалі не має значення. Таке питання, мабуть, навіяне якимись голівудівськими мельодраматами... І Капітан, схоже, їх таки часто дивиться. ;) :D:D
Так от звідки його мрія, щоб теє "у вільному польоті".... (за 80 секунд, як вирахував Невстранець :D :D :D )
Koza-Dereza
06.03.2007, 20:48
Я порадила змінити позу
Лiля, чую що зараз вiдкриється зовсiм нова тема про пози ;) :D
Liliyah Romanova
06.03.2007, 20:53
Ну, то я тоді втікаю геть. ;)
А по-моєму, ДЕ взагалі не має значення. Таке питання, мабуть, навіяне якимись голівудівськими мельодраматами... І Капітан, схоже, їх таки часто дивиться.
Ну чому ж?.. То ж елемент фантазійності, то збуджує, то прекрасно думати ДЕ ти того хочеш... признаюсь чесно — мені деколи фантазії з моїм партнером подобаються не менше ніж сам процес (: і йому теж... Бо секс без голови ніщо, то власне вона, голова, і робить той секс не просто сексом, а МЕГАПОТУЖНИМ процесом
так що.. мені видається що фантазії з приводу місця то тільк плюс ;)
Прийшла до мене якось одна дівчина за порадою, що ось вони з чоловіком уже 3 тижні одружені, а нічого якось не виходить. І вона мучиться, болить її, і чоловік незадоволений. І не знають, в чому проблема. І музику підбирали і романтику забещпечували. Мало не пелюстками троянд ліжко посипали. І інші місця шукали...
Я порадила змінити позу.
капець.. то майже без коментарів... Люди женяться а про зміну пози навіть здогадатися не можуть... куда той світ ся котит?..
Продолжительность свободного падения составит примерно секунд 80... :rolleyes: Думаю, ОНА будет в восторге... :)
Якщо почати ЦЕ по дорозі в аеропорт на задньому сидженні таксі (маршрутки),... продовжити в залі очікування,... на злітно- посадковій смузі,... а потім при наборі літаком заданої висоти,... кульмінація у вільному падінні, то часу мабуть вистачить, головне не забути одягнути парашут, який заважав до цього... :D
Капітане, але якщо Ви використовуєте "медузу", то буде вільною тільки одна рука , але при чому тут руки...
Liliyah Romanova
06.03.2007, 23:57
Люди женяться а про зміну пози навіть здогадатися не можуть... куда той світ ся котит?..
То просто дуже консервативні християни. :) Добре, що дівчина ще якось відважилася до мене прийти поговорити.
Було ж сказано з сплячими акулами.:D
Я взагалі не зрозумів, про що, власне, розмови?:confused:
Про ЦЕ , і ніхто не скаже, що навіть мріяти в піст... страшно навіть подумати...:D
Liliyah Romanova
07.03.2007, 01:42
А в ЦЬОМУ ніхто не повинен контролювати сім'ю іззовні, незалежно від часу посту чи свята.
Книга Пророка Ісаї 58;6-8, де Бог говорить який має бути піст. Це найперше глибокий духовний стан людини, по друге повна переміна всіх душевних почуттів і по третє тільки смиріння свого тіла (секс, їжа, спорт, насолоди) :confused::confused: :confused:
Liliyah Romanova
07.03.2007, 02:23
1 А про що ви писали мені, то добре було б чоловікові не дотикатися жінки.
2 Але щоб уникнути розпусти, нехай кожен муж має дружину свою, і кожна жінка хай має свого чоловіка.
3 Нехай віддає чоловік своїй дружині потрібну любов, так же само й чоловікові дружина.
4 Дружина не володіє над тілом своїм, але чоловік; так же само й чоловік не володіє над тілом своїм, але дружина.
5 Не вхиляйтесь одне від одного, хібащо дочасно за згодою, щоб бути в пості та молитві, та й сходьтеся знову докупи, щоб вас сатана не спокушував вашим нестриманням.
6 А це говорю вам як раду, а не як наказа.
(1Кор.7:1-6)
Є на світі одне класне місце. Всім би там сподобалося. :) навіть піст проводити. І для любителів підводного .... хм.. плавання! ;) і охочим подивитися, як сплять акули (там в центральній кімнаті є квадратний вихід у відкритий океан) . і хто любить в човні хм... і безлюдність океанічних просторів. і хто любить, щоб за ним підглядали... і хто любить під час гри в шахмати .... і на подушках, набитих пахучим сіном... одне таке місце є. ;)
http://e.yimg.com/tr.us.o.yimg.com/imgs/T/T03155/T03155_EXT_08_J.jpg
воно таке тільки одне. а де - не скажу ! :p
http://e.yimg.com/tr.us.o.yimg.com/imgs/T/T03155/T03155_LOBB_01_J.jpg
http://e.yimg.com/tr.us.o.yimg.com/imgs/T/T03155/T03155_EXT_06_J.jpg
http://e.yimg.com/tr.us.o.yimg.com/imgs/T/T03155/T03155_POOL_01_J.jpg
http://e.yimg.com/tr.us.o.yimg.com/imgs/T/T03155/T03155_SUITE_01_J.jpg
http://e.yimg.com/tr.us.o.yimg.com/imgs/T/T03155/T03155_EXT_03_J.jpg
П.С. Цього тижня в Штатах розігрується нечувано здоровенний джек-пот. 370 мільйонів. кому лотерейку купити ;) ?...
Невстранец
07.03.2007, 09:09
Є на світі одне класне місце. Всім би там сподобалося. :) навіть піст проводити. І для любителів підводного .... хм.. плавання! ;) і охочим подивитися, як сплять акули (там в центральній кімнаті є квадратний вихід у відкритий океан) . і хто любить в човні хм... і безлюдність океанічних просторів. і хто любить, щоб за ним підглядали... і хто любить під час гри в шахмати .... і на подушках, набитих пахучим сіном... одне таке місце є. ;)
П.С. Цього тижня в Штатах розігрується нечувано здоровенний джек-пот. 370 мільйонів. кому лотерейку купити ;) ?...
Конечно, точно не знаю где именно это "одно" место, но вообще похоже на Мальдивы, и там всё примерно так и есть :)
Невстранец
07.03.2007, 09:13
Купите мне, пжлста! В случае выигрыша - половина Ваша, с гарантией! ;)
П.С. Цього тижня в Штатах розігрується нечувано здоровенний джек-пот. 370 мільйонів. кому лотерейку купити ?.
И мне один. :) Хоть это уже и плагиат... но очень хочется. Обязуюсь взять для Вас Национальной лотереи, сегодня розыгрыш, правда, не знаю какой Джек Пот. Больше млн., точно :)
значить, дві лотерейки. ділитися будемо по-братськи! ;)
Невстранец
07.03.2007, 09:55
mavka, а как Вы отличите наши с Салатой билеты от своего? После розыгрыша станет видно? :)
а я вам номери офіційно повідомлю :) а ви собі потім на сайтику http://www.ohiolottery.com/games/mega/mega_millions.aspx перевірите. а потім ми на Мальдіви махнем. :) чи хто куди...
Ви куди, між іншим ? ;) ;)
Невстранец
07.03.2007, 10:14
перевірите. а потім ми на Мальдіви махнем. :) чи хто куди...
Ви куди, між іншим ? ;) ;)
Мммм... Вы настаиваете, чтобы я ответил именно на этой ветке?
Да... чего там... вместе и махнём...:rolleyes:
Да, около двух минут, если планировать. Я же сказал, что это нереально, как минимум по одной причине :) Мечты, мечты...:)
Конечно, точно не знаю где именно это "одно" место, но вообще похоже на Мальдивы, и там всё примерно так и есть :)
Як де то місце?
В одному місці. :D
Книга Пророка Ісаї 58;6-8, де Бог говорить який має бути піст. Це найперше глибокий духовний стан людини, по друге повна переміна всіх душевних почуттів і по третє тільки смиріння свого тіла (секс, їжа, спорт, насолоди)
Так не звільнено ж від обов'язків.. ;) А це вже "супружеский долг!", от...
Невстранец
07.03.2007, 12:26
Да, около двух минут, если планировать.
При планировании процесс должен выглядеть, наверное, как "дозаправка самолёта в воздухе" :eek:
:D :D :D :D :D :D
воно таке тільки одне. а де - не скажу ! :p
[
це не французька полінезія? острів Бора Бора?
я там не була, але вже колись хотіла там побувати :rolleyes:
Невстранец
07.03.2007, 13:38
це не французька полінезія? острів Бора Бора?
я там не була, але вже колись хотіла там побувати :rolleyes:
Это 5-звёздочный отель
Soneva Gili Resort & Six Senses Spa
на Мальдивах.
Загляните в фотогалерею туточки:
http://www.sixsenses.com/soneva%2Dgili/
А нашёл я его наряду с другими предлагаемыми тут:
http://www.luxe.ru/countries/hotel263.htm
Так что, mavka, не кляните себя, не спалили Вы это "святое место", русские о нём уже знали давно ;)
Я колись на БораБора (на фото) бачила схожі будиночки з підлогою прозорою, от і вирішила, що це та моя мрія :)
На Мальдівах я теж не була, тому і про них помрію :)
Невстранец
07.03.2007, 15:18
Salata, как думаете, это не про нас?
"В США прошла самая масштабная лотерея за всю историю Америки. Призовой фонд составил $370 миллионов. Во вторник вечером в студии на Таймс Сквер организаторы лотереи объявили выигрышные номера – 16, 22, 29, 39, 42, а также призовой шарик под номером "20". Однако до сих пор еще не известно, сколько билетов по стране продано и кто именно стал победителем, если таковой вообще имеется.
...
В течение всего вторника жители Нью-Йорка скупали билеты со скоростью миллион штук в час, сообщил Роберт Маклоглин, директор государственной лотереи. В Вирджинии в преддверии вечернего оглашения результатов заветные бумажки с выигрышными номерами расходились по 8,5 тыс. штук в минуту, а менеджер одного из магазинов в Цинциннатти, Виней Патэль, сообщил, что "некоторые даже покупали по 200 билетов за раз".
Крайний срок приобретения билетов был определен до 22:45. Однако игроки штата Огайо, которые тянули до конца дня, чтобы их купить, потерпели крах – около 22:20 по местному времени игровая система вышла из строя...
...
Простые американцы только и думают в эти последнее дни о возможности выигрыша и о том, что бы они сделали с такой огромной суммой. Сотрудница лос-анджелесского магазина бытовых товаров Рикки Билдер купила девять лотерейных билетов в складчину с двумя коллегами. Она говорит, что без сомнений оставила бы свою работу в случае выигрыша. "Возможно, мне пришлось бы нанять финансового консультанта, потому что сумма слишком велика, чтобы разместить ее в каком-то одном только банке, - делится 69-летняя Билдер. – Еще я бы обязательно пожертвовала на благотворительность. О, и конечно же, я бы поделилась со своими детьми – я уже не молода и не собираюсь жить сто лет". А нью-йоркский строитель Анделко Калиник на вопрос, что бы он сделал с выигранной суммой, ответил : "Полетел бы на Луну. А почему бы и нет?"
http://www.utro.ru/articles/2007/03/07/630837.shtml
Кабминер, извините, Вы просили без полётов на Луну... :D
Но это всё американцы...
При планировании процесс должен выглядеть, наверное, как "дозаправка самолёта в воздухе" :eek:
:D :D :D :D :D :D
Тихо-тихо, без извращений!!! :D
Невстранец
07.03.2007, 15:35
Тихо-тихо, без извращений!!! :D
Даже не представляю, о чём Вы подумали... :(
Даже не представляю, о чём Вы подумали... :(
Если хотя бы раз увидеть как происходит дозаправка в воздухе, то довольно сложно предположить другую позу из Кама-Сутры :rolleyes: Тем более, что на сленге летчиков, дозаправочный шланг именуется - соском :o :)
Невстранец
07.03.2007, 16:15
Ну, а в чём Вы тут извращения-то увидели?
Я лично кроме предполагаемого (кем бы это?) места - (холодно, ветрище, кольцо дёрнуть надо не позже и ни в коем случае (!) не раньше времени :D) ... иных не наблюдаю ;)
Ну, а в чём Вы тут извращения-то увидели?
Я лично кроме предполагаемого (кем бы это?) места - (холодно, ветрище, кольцо дёрнуть надо не позже и ни в коем случае (!) не раньше времени :D) ... иных не наблюдаю ;)
Не сомневаюсь :)
Кстати, наибольшая нереальность занятия любовью во время свободного падения заключается отнюдь не в его продолжительности :)
Невстранец
07.03.2007, 16:41
Ясное дело. Самое нереальное - придумать, в чём тут кайф... :)
Самое нереальное - это вообще о чем то думать, кроме того как удачно приземлиться :)
Ясное дело. Самое нереальное - придумать, в чём тут кайф...
А щоб було!!!
http://s5.rimg.info/69738e90afe4e28ac3c39a9b7df8e2b9.gif (http://smiles.33b.ru/smile.66494.html)
Полковник
07.03.2007, 16:50
Реальное. Львов. Оперный театр. Ложа. Балет А.Петрова "Сотворення свиту".
Слабо? :):):)
Невстранец
07.03.2007, 16:56
Реальное. Львов. Оперный театр. Ложа. Балет А.Петрова "Сотворення свиту".
Слабо? :):):)
А потом рассказывают про женщин советских офицеров в оперном - в нижнем белье... :D :D :D :D
Интересно было бы услышать и вариант Нирваны или Нирваня, пока их не забанили :cool: :rolleyes:
Интересно было бы услышать и вариант Нирваны или Нирваня, пока их не забанили :cool: :rolleyes:
Умгу, обоих...
Кхм...
цікаво тут стало)))
Згадав деякі наші з дружиною ..., коли припекло))
- "Артек" (внизу піонери речівки кричать)
- парк біля Лаври (менти обламали кайф)
- на цвинтарі (правда про те, що то був цвинтар, аж вранці взнали ... бррр) не з дружиною
мда - у ліжку найкраще
От незнаю чи до слова буде мій пост, бо бачу що тема про місце ДІЇ :) перейшла й в інші, більш вищі русла, як от кохання, зрада, почуття...
Але вернусь на Землю :) і до примітивності)))
Де б я хотіла мати? Хотіла б дуже в лісі, вдень і в негустому :) Щоб було постійне відчуття що ось-ось з-за дерев нас впіймає на гарячому
Ще би хотіла за столом у якійсь кав'ярні, де була б ціла купа наших добрих знайомих, акурат під час розмови про політику... ну, звісно, то би було всьо „ручної роботи“ ;)
І в кінотеатрі... ммм
О нагадала, дякую ))
В ресторані в окремій "вигородці" (як прилягти то й не зрозуміло що роблять двоє))))
а ще згадав - на м "Лук’янівська" прямо на стоянці у відкритому авто бачив пару :eek:.... все думав де ж ті менти, що нас в парку Слави впімали?
Liliyah Romanova
07.03.2007, 20:35
Кхм...
- на цвинтарі (правда про те, що то був цвинтар, аж вранці взнали ... бррр) не з дружиною
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :confused:
та ні.... то був дуже старий цвинтар (мабуть 17-го ст.) просто серед ночі не зрозуміли куди зайшли. Посеред степу кущики, деревця, місяць вповні, перше кохання...... романтика))
Liliyah Romanova
07.03.2007, 21:14
Та це була моя реакція на слова "не з дружиною". Але раз перше кохання, значить не про зраду йшлося...
Та це була моя реакція на слова "не з дружиною". Але раз перше кохання, значить не про зраду йшлося...
Тю, кому що а Вам подружню вірність - якби я в гречку збігав, дружині першій би й розказав)))
Liliyah Romanova
07.03.2007, 21:36
Тю, кому що а Вам подружню вірність - якби я в гречку збігав, дружині першій би й розказав)))
Ви не гнівайтеся, просто в мене за минулий рік стільки друзів через кризи попроходили, що воно й не дивно, що мені вже всі ввижаються їднаковими. :D
От мого друга доброго жінка мало не покинула. Вирішила, що він їй чоловік поганий, що вона кращого ніж він знайшла. Бідака тепер серце лікувати мусить. Добре, хоч жінка таки до нього вернулася.
А про басейн, та ще й у відпочинковому резорті, не чули?:rolleyes: А ми навіть бачили. Було це в Канаді. В Харісон Хат Спрінгз. Там басейн і джакузі круглодобово працюють. От ми з подругою пішли ще покупатися десь перед 12-ю на сон. Ми в одному куточку собі розмовляємо, у воді відпочиваємо, а вони в іншому свою справу роблять...:D Та так, що все на очах! :eek: Боялася я би бути десь поблизу, бо якби чужого живчика спіймати, тоді хоч голову на відтин давай, що ти ніколи ні з ким, крім чоловіка, нічого не мала! :rolleyes:
Ви не гнівайтеся, просто в мене за минулий рік стільки друзів через кризи попроходили, що воно й не дивно, що мені вже всі ввижаються їднаковими. :D
Гніватись?:eek: На жінку? Та Боже збав)))
З Клрою Цткін.. тобто з *-м Березня , Лілю)))
;)
Так не звільнено ж від обов'язків.. ;) А це вже "супружеский долг!", от...
А я про що, про - "супружеский долг!", ...хватить мріяти,:) і в піст не гріх, бо який же тут екстрім,. :D
Полковник
08.03.2007, 21:52
Полковник - А вот, ещё был случай....
Liliyah Romanova (морща носик) - Короче!
Полковник - Да, вот, сыну уже 2,5 года! :D
Salata, как думаете, это не про нас?
"В США прошла самая масштабная лотерея за всю историю Америки. Призовой фонд составил $370 миллионов. Во вторник вечером в студии на Таймс Сквер организаторы лотереи объявили выигрышные номера – 16, 22, 29, 39, 42, а также призовой шарик под номером "20". Однако до сих пор еще не известно, сколько билетов по стране продано и кто именно стал победителем, если таковой вообще имеется.
...
Це не про нас... :o двоє виграло усі номери, купа людей - по чотири, три... на Мальдіви, а то були таки вони, не поїдемо. але нейтральна новина - 12 мільйонів і у нас на трьох є квиток. номери 01, 04, 12, 27, 52, 42. Завтра розіграють. 12 на три ділиться ? ;)
Це не про нас... :o двоє виграло усі номери, купа людей - по чотири, три... на Мальдіви, а то були таки вони, не поїдемо. але нейтральна новина - 12 мільйонів і у нас на трьох є квиток. номери 01, 04, 12, 27, 52, 42. Завтра розіграють. 12 на три ділиться ? ;)
:) Спасибо. Мой и Ваш тоже не выиграли :( Честно говоря, я действительно съездила бы на Мальдивы... Но ... что-то мы сильно отошли от темы.:)
:) Спасибо. Мой и Ваш тоже не выиграли :( Честно говоря, я действительно съездила бы на Мальдивы... Но ... что-то мы сильно отошли от темы.:)
Salata(o), а Невстранец більш здогадливий, і від теми не відійшли, гроші мають властивість підбурювати фантазію. Не хочу Вас розчаровувати, але з 12млн. (не знаю чому не пише mavka) приблизно 60% іде на сплату податків, без адвоката тикатись за виграшом дурість мягко кажучи, а апетит в нього ще той, ну і ще кілька юридичних нюансів. В кінцевому результаті залишиться якихось 2.5 млн.:eek: , ділитись особливо нічим, але справа не в грошах, а в ... ;)
Коли згадую скільки залишилось працювати до пенсії, купую квиточки також, тому і Вам усім бажаю виграшу і файного засмагу під Мальдівським сонцем.., не забудьте окуляри :cool::eek::cool:
а ще згадав - на м "Лук’янівська" прямо на стоянці у відкритому авто бачив пару :eek:.... все думав де ж ті менти, що нас в парку Слави впімали?
Вот она, щира українська натура! :D Вместо того, чтоб порадоваться надежде, что через 9 мес. на одного украинца станет больше, в голову лезут злорадные мысли о ментах :rolleyes: :)
KabMiner
12.03.2007, 15:56
та ні.... то був дуже старий цвинтар (мабуть 17-го ст.) просто серед ночі не зрозуміли куди зайшли. Посеред степу кущики, деревця, місяць вповні, перше кохання...... романтика))
Ого! Це де ж такі старі цвинтарі є?:confused:
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008